Crimson Circle – paikka jossa rentoutua valaistumiseen.

Tämä sivusto tarjoaa turvallisen ja kannustavan tilan ihmisille, jotka valitsevat valaistumisen kehossa (oivaltamisen) tänä elinaikana. Aineistomme kattaa ihmiskokemukset heräämisen jälkeisestä ajasta yhdentymisen ja valaistumisen kautta siihen, mitä kutsumme Taivaan ristiksi, jossa Maa, taivas ja niiden takaiset ulottuvuudet alkavat sulautua yhteen.Ensinnäkin voit olla varma siitä, että valaistuminen ei ole kilpajuoksu, et voi tehdä väärin eikä määräaikaa ole. Tutustu siis aineistoon omassa tahdissa ja kiinnostuksen mukaan. Käytä aikaa, tutki ja katso, mikä resonoi. Voit sukeltaa sisään aivan alusta, aloittaa uusimmasta tai mistä tahansa siltä väliltä. Ei ole mitään 'oikeaa' tapaa, on vain sinun tapasi.Mottomme on Rentoudu valaistumiseen. Todellinen oivallus (valaistuminen) ei vaadi mitään muuta kuin Sallimisen. Se on todella niin yksinkertaista. Meillä ei ole velvoitteita, maksuja, vaatimuksia, erityistasoja tai salaisia kädenpuristuksia. Joten ole hyvä, rentoudu ja nauti ajastasi täällä.Sen lisäksi, että sinulla on pääsy lukemattomiin inspiroiviin viesteihin  ilmaisessa kanavointikirjastossa ja kaupassa, voit myös olla yhteydessä maailmanlaajuiseen sydänystävien yhteisöön yli 130 maasta ympäri maailmaa, ihmisenkeleihin, jotka ymmärtävät matkan kauneuden ja haasteet. Yhdessä autamme valaisemaan polkua takaisin kotiin omaan Itseen.Verkkosivustomme on laaja, mutta tällä sivulla olevista linkeistä löydät muutamia paikkoja, joista voit aloittaa. Kutsumme sinut rentoutumaan, tutkimaan, tuntemaan tunnelmat ja ottamaan yhteyttä niiden ihmisten maailmanlaajuiseen yhteisöön, jotka sallivat mestaruutensa kehossa ollessaan.

MISTÄ ALOITTAA?

Crimson Circle -sivustolla on valtava määrä tietoa, josta suuri osa on täysin ilmaista.
Täältä löydät joitakin alustavia lähtökohtia, seuraa sitten vain intuitiotasi ja tutki!

(KLIKKAA TÄSTÄ ja lataa PDF-tiedosto, jossa on suurin osa tämän sivun tiedoista.)
ALUKSI ILMAISAINEISTOA


 Kirje herääville ihmisille • Muista kuka todella olet

Herääminen on syvästi henkilökohtainen prosessi, aika sanoa hyvästit vanhalle ihmisitselle sen sijaan että yrittäisi fikstata tai parantaa sen; aika päästää irti vanhasta identiteetistä, rajoittuneista uskomuksista, jumissa olevista tai haavoittuneista energioista ja vanhoista malleista, jotka eivät enää palvele sinua. Kun kaikki tämä putoaa pois, löydät aivan uuden vapauden. Se ei ole helppoa, mutta et ole yksin. 
Kaksitoista heräämisen merkkiä • Mitä minulle on tapahtumassa? 

Niin paljon kuin yritätkin sopeutua ja olla "normaali", tapahtuu muutakin. Aivosumu, kivut, selittämätön sydänsärky tai levottomuus, suhde-, työ- ja unimuutokset, kaipuu kotiin ... et ole tulossa hulluksi, olet heräämässä. Alat muistaa kuka olet ja hajotat kaiken, mitä et ole. "Avoin kirje uusille", Geoffrey Hoppe

Todennäköisesti olet täällä, koska jokin syvällä sisimmässäsi huusi: "Ei enää!" Halusit päästä eroon ihmisten inkarnaatioiden kiertokulkuista, vanhoista malleista, täysin eksyksissä olemisen tunteesta ja loputtomasta Jumalan ja järjestyksen etsimisestä. (Tulet ymmärtämään, että sinäkin olet Jumala.) 

"They Call Us Channelers" • Kaikki mitä halusit tietää Crimson Circlestä. 

Kevin Moore haastattelee Geoffia, Lindaa & Adamusta erinomaisessa johdannossa ja yleiskatsauksessa Crimson Circlen historiaan ja opetuksiin. Helposti ymmärrettävänä, oivaltavana ja inspiroivana se on täydellinen kaikille, jotka haluaisivat tietää enemmän Crimson Circlestä, kanavoinnista, mestaruudesta ja muusta!


Kuukausittainen Webcast & Kirjasto • KAIKKEIN TÄRKEIN!

Kuukausitapaamisemme, joita kutsutaan "Shoudeiksi," ovat olleet ankkuri kaikelle, mitä olemme tehneet pitempään kuin 20 vuotta. Aina ilmaisia verkossa, aina ajankohtaisia, aina muuttavia, voit kokea nämä viestit suoralähetyksinä kuukausittain verkossa tai milloin tahansa jälkikäteen laajassa  Kanavointikirjastossa.


KLIKKAA TÄSTÄ MONIIN ILMAISIIN LATAUKSIIN • AUDIO / VIDEO / TEKSTI


Kansainväliset  käännökset • 23 kieltä

Kiitos monien vapaaehtoisten kääntäjätiimien Crimson Circlen materiaalien osia on käännetty 23:lle kielelle. Jotta näkisit käännökset omalla kielelläsi, mene Kansainväliselle sivulle ja valitse haluamasi kieli. 


български • Čeština • Dansk • Nederlands • Suomi • Français • Deutsch • Ελληνικά • עברית • Magyar • Italiano • 日本語 • 한국어 • Latvijas • Norsk • Polski • Português • Română • Pусский • Српски • Español • Svenska • TürkAHHH... AIKA RENTOTUA

Hemmottele väsynyttä ihmistä DreamWalksilla, Merabhsilla ja muilla kauniisti opastetuilla kokemuksilla.


DreamWalk kokemukset muihin ulottuvuuksiin

DreamWalking on intensiivinen ja syvällinen kokemus tietoisuutesi laajentamisesta muihin ulottuvuuksiin, mikä voi olla hyvin syvä henkilökohtainen kokemus. Osallistu DreamWalk -ohjelmaan VAIN silloin, kun olet hiljaisessa paikassa vailla keskeytyksiä, älä koskaan ajaessasi tai tehdessäsi muita asioita, jotka vaativat huomiotasi ja keskittymistä.Elävöittävä Master's Pause -sarja

Elämä on kiireistä jopa Mestarille. Pidä kaivattu tauko itsesi ja Adamus Saint-Germainin kanssa tässä upeassa Master's Pause -sarjassa. Istuntoja on nukkumisesta, turvallisuudesta ja biologisesta puhdistumisesta runsauteen, iloon ja taikuuteen, löydät varmasti täydellisen väliajan. 
Rentouttavat, inspiroivat Merabhit

Merabh on kaunis lahja itsellesi, syvän sisäisen liikkeen lempeä ja rauhallinen salliminen, joka voi tuoda tietoisuuden kvanttimuutoksen. Vastaanota jokainen merabh pyhänä yhteyden muodostamisen hetkenä jumalallisen itsesi kanssa, sallien ja luottaen kaikkien energioiden löytävän ratkaisunsa ja tasapainonsa. Jokainen merabh on ainutlaatuista yhteistyötä Adamuksen, rakastetun St. Germain tai Kuthumin sekä Yohamin tai muiden taiteilijoiden musiikillisen ilmaisun välillä.
PARHAISTA PARHAIN

Mielestämme kaikki täällä on upeaa, mutta nämä kolme kurssia sekä Master's Life -sarja edustavat syvintä ja parasta Crimson Circlen tarjonnasta. Jos olet valmis muuttamaan elämääsi syvällisesti, löytämään syvimmän itsesi ja oppimaan paranemisen ja Oivaltamisen salaisuudet, nämä ovat sinua varten.


The Master’s Life -sarja • Oppaasi elämään kehollistuneena Mestarina maan päällä 

'Askeleita valaistumiseen' ei oikeastaan ole, mutta tämä sarja on niin lähellä sitä kuin voit päästä!  Adamus dokumentoi virstanpylväät, jotka kohtaamme matkalla Oivaltamiseen, jokainen istunto tiivistää matkamme olemuksen.

Muodonmuutoksesta aloittaen siirryt  kehollistumiseenaistillisuuteenenluomiseenelävään energiaan ja paljoon muuhun. Suositellaan lämpimästi kaikille, jotka haluavat Oivaltamiseen tämän elämän aikana.Seksuaalienergioiden koulu • Paluu itsesi ydinolemukseen

Fyysinen, seksuaalinen, emotionaalinen ja psyykkinen väkivalta on yleistä kaikkialla maailmassa ja kaikissa yhteiskunnan osissa. Lähes kaikki meistä ovat kokeneet traumoja, emotionaalisia vammoja, energian hyväksikäyttöä, valtapelejä ja vieläpä fyysistä tai seksuaalista hyväksikäyttöä elämässämme. Näiden historiamme tuskallisten asioiden takia on helppo nähdä muut ihmiset ja tilanteet surumme ja rajoituksemme syinä. Kuitenkin ymmärtäessään syvemmin energiadynamiikan ja valinnan itsensä rakastamiseen ihminen alkaa oivaltaa, että paraneminen ja viisauden integroiminen ovat mahdollisia. Threshold • Oivaltamisen ovella

Vaikka tämä on viimeinen asia, jonka kaikki tekevät ennen oivaltamista, mukaan lukien kaikki ylösnousseet mestarit, tätä tietoa ei opeteta missään muualla. Kynnys, Threshold, on syy, miksi Adamus työskentelee Shaumbran, erityisesti "perustajien" kanssa, ja lohikäärme on erittäin tärkeä osa. Hän sanoo: "Jos luulet, että olet jo tavannut lohikäärmeen, mieti uudelleen." Syyllisyys ja häpeä ovat houkuttelevia, ne pitävät sinut työstämässä itseäsi sen sijaan, että sallisit. Oivaltaminen on sen muistamista, kuka todella olet; miksi odotit? Aspectology • Uuden energian psykologiaa

Kuka todella elää elämääsi? Kuka tekee päätökset, reagoi muihin, ehkä jopa estää sinua? Aspektit ovat tapa, jolla sielu kokee itsensä. Mutta kun ne jäävät jumiin, ne yrittävät vallata elämäsi, mikä johtaa kaaokseen, itsesabotaasiin ja loputtomaan turhautumiseen. Uraauurtavana ihmisluonnon, paranemisen ja luomisen tutkiskeluna aspektologia on erilaista kuin perinteinen psykologia, joka olettaa, että sinussa on jotain vikaa. Päinvastoin olet ytimessäsi kokonainen ja täydellinen riippumatta nykyisten vaikeuksien tasosta. 

SUORATOISTA JA LATAA SYDÄMESI SISÄLTÖÖN 

Opi lisää näistä:  Vapaus esivanhemmistaenkelialkuperäsi, Adamin haavaAtlantis ja Isiksen haava, miten elää Mestarina maan päällä, mitä tapahtuu Kuolemassa ja globaalit trendit & kehityskulut. Muuta maailmasi Kvanttisallimisella, laajenna Intuitiotasi, löydä Intohimosi, vieraile Kristalliluolissa ja salli Runsautesi. Nämä ovat vain joitakin niistä aiheista, jotka löydät täältä.

KIRJOJA


  
TUTUSTU & PIDÄ YHTEYTTÄ

Näistä linkeistä löydät lisää tietoa yhtiöstä ja henkilökunnasta, yhteisöstäentiteeteistä, hassuista sanoistamme ja muuta.

Tarjoamme myös joitakin siistejä kirjoja, mahtavia musiikkituotantoja ja erityissanomia kaikenlaisista aiheista.

Jos haluat olla yhteydessä, tilaa (TÄSTÄ) kuukausittain ilmestyvä Shaumbra Magazine. Lupaamme, ettemme lähetä roskapostia  (yleensä 1 viesti kuussa) emmekä koskaan jaa tietojasi kenellekään.


 JA  VIELÄ LISÄÄ INFOA!

Olemme suhteellisen pieni ryhmä ihmisiä (noin 100 000), joilla on hyvin erilaisia ​​maantieteellisiä, kulttuurisia ja henkisiä taustoja. Tiedämme intuitiivisesti, että olemme tällä planeetalla aistillisina ihmisinä laajentamassa kokemuksiamme tietoisina olentoina.

Emme usko ihmisten olevan langenneita enkeleitä, ulkoavaruudesta kadonneita ​​tai apinoiden jälkeläisiä. Tulimme alun perin enkelimaailmoista ja olemme täällä oppimassa ja nauttimassa elämästä fyysisessä olomuodossa. Kun olemme ylittämään inhimillisen kokemuksen, keräämme kaiken (muistot, aspektit, viisauden jne.) ja kuljemme eteenpäin.

Ennen kuin lähdemme planeetalta, haluamme elää viimeisen elämämme valaistuneina Mestareina. Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme olla tietoisia elämän hyvyydestä, inhimillisen kokemuksemme kirkkaudesta ja täyden tietoisuuden armosta. Haluamme myös pitää hauskaa, matkustella, syödä hyvin, olla luovia ja nauraa paljon. Se on Mestarin tapa.

Itse asiassa noin 1500 Ylösnoussut Mestaria on äskettäin reinkarnoitunut maan päälle, vaikka heidän ei tarvinnutkaan. He tekivät sen vain nauttiakseen elämästä tavalla, jota he eivät koskaan tehneet ennen ylösnousemustaan. Se kertoo paljon. Jos Ylösnousseet Mestarit palasivat vain nauttimaan elämästä ilman vanhaa karmaa tai asialistoja, kuten maailman pelastamista, olemme varmoja, että on hyvä tehdä samoin.

Tänä elinaikana meidät koottiin yhteen vuodesta 1999 lähtien, ja meitä kutsui sisäinen tieto siitä, että tietoisuus valmistautui kvanttihyppyyn kuin ei koskaan ennen ihmiskunnan historiassa. Me koimme heräämisemme, joka oli kuin myrskyssä heiluva alus, lyöty ja murskattu kiviä vasten. Nyt sopeudumme elämään mestareina, vaikka se ei olekaan sitä mitä odotimme. Olemme edelleen kuolevaisia ​​ja haavoittuvia, meillä on edelleen hyviä päiviä ja huonoja päiviä, ja meidän on edelleen vietävä roskat.

Olemme kuitenkin oppineet tästä hämmästyttävästä asiasta nimeltä Ja (And). "Ja" tarkoittaa, että voimme kokea monia asioita samanaikaisesti. Emme enää rajoitu lineaariseen tai yksiulotteiseen todellisuuteen. Olemme yhtä aikaa nuoria ja vanhoja. Olemme sekä viisaita että tyhmiä. Olemme samaan aikaan opiskelijoita ja mestariopettajia. "Ja" on ihanan vapauttavaa. (Ja kun me toisinaan unohdamme, Mestari Itse muistuttaa nopeasti Ihmisitseään Ja-taikuudesta, sillä se ei katoa, kun sen kerran on sallinut.)

Meille on kunnia saada työskennellä Saint-Germainin kanssa. Hän oli ihminen aivan kuten me ja sitten hänestä tuli Ylösnoussut Mestari. Hän vapautui 1700-luvun lopulla ja vietti aikaa hengailemalla Ylösnousseiden Mestareiden Klubilla, enkeliulottuvuuksien yhteyspisteessä, ennenkuin tuli työskentelemään kanssamme 2009. Hän on melkoinen näyttelijä (ja rohkaisee meitäkin näyttelemään). 

Hän tulee luoksemme Adamuksen nimimerkin alla, mutta sen puvun alla me kaikki tiedämme hänen olevan Saint-Germain, GAM (Grand Ascended Master). Hän on ystäviä Kuthumi lal Singhin, Tobiaksen, rouva Blavatskyn, El Moryan, Buddhan ja Bobin (ylösnoussut mestari Kanadasta) kanssa. He olivat kaikki ihmisiä ennen kuin heistä tuli GAM.

Jostain syystä ulkoavaruuden olennot eivät vietä aikaa kanssamme ja se on meille enemmän kuin ok. Pidämme parempina Suuria Ylösnousseita Mestareita, jotka kävelivät maan päällä ihmisinä, sillä he tietävät, miltä tuntuvat kipeät jalat, särkevä sydän ja kaikki muut inhimillinen.