Olemme iloisia, että tulit, oletpa vasta löytänyt meidät tai ollut jo jonkin aikaa mukana ja tiedät kuka Adamus Saint-Germain on.

Tässä muutama seikka, jotka haluamme kertoa ennen kuin jatkat pitemmälle. 

• On hyvin vaikea selittää muutamalla sanalla, mitä voit löytää sivustoltamme, joten emme edes yritä. Sen sijaan kutsumme sinut tutkimusmatkalle. Tunne energiat, tunne Crimson Circlen maailmanlaajuinen yhteisö ja tunne niiden ihmisten autenttisuus, jotka ovat matkallaan kohti sisäistettyä Mestaruutta.

• Käytä aikaa sivujen selailuun ja katso, mikä tuntuu sinusta oikealta. Eräs Crimson Circlen kivoista jutuista on se, että ei ole mitään sääntöjä, ei jäsenyyksiä, ei maksettavaa. Voit nauttia maksuttomista kuukausikanavoinneista video-, audio- tai tekstimuodossa eikä sinun tarvitse ostaa yhtään mitään eikä edes rekisteröityä nettisivuille. Itse asiassa saat paljon maksutta eikä sinun tarvitse koskaan liittyä mihinkään. 

• Mottomme on: “Rentoudu valaistumiseen", "Relax into Enlightenment™. Todellinen valaistuminen ei vaadi mitää muuta kuin Sallimisen. Se on juuri niin yksinkertaista. Valaistuminen ei edellytä sääntöjä, ei jäsenyyksiä, ei hierarkioita eikä edes salaisia salasanoja (meillä ei ole niistä mitään). Siispä rentoudu valaistumiseesi ja nauti ajastasi täällä Crimson Circlen nettisivustolla.