Crimson Circle käynnistyi Coloradon alueen pienenä valotyöntekijöiden ryhmänä 1999 ja on nyt kasvanut maailmanlaajuiseksi heräävien ihmisten yhteenliitymäksi, joka pitää sisällään ihmisiä kaikilta maailman kulmilta. 

Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia kaikille, jotka ovat henkisellä matkalla. Ei ole mitään, mihin liittyä, ei jäsenmaksuja maksettavana. Olet lämpimästi tervetullut tähän sydämen yhteen liittämään perheeseen – henkilökohtaisesti kuukausitapaamisiimme ja muihin maailmanlaajuisiin tapahtumiin, internetiin ja paikallisen Shaumbran tapaamisiin.

Crimson Circlen valokuva-albumi - Nauti kuvista Crimson Circlen tapahtumista ympäri maailmaa. Palaa usein takaisin, sillä lisäämme uuden albumin jokaisesta tapahtumasta.  

Shaumbra Facebookissa - Liity Shaumbraan ympäri maailmaa jonkun Facebookin ryhmän kautta, mukana on matkustamiseen, uuden energian vanhemmuuteen ja paljoon muuhun keskittyviä ryhmiä monilla eri kielillä. 

Crimson Circle Facebookissa - Pysy mukana Crimson Circlen toiminnassa "tykkäämällä" CC sivusta Facebookissa.

Kanavointien käännökset - Kiitos monen asialleen omistautuneen Shaumbran ympäri maailman voit nyt nauttia kuukausiviestien käännöksistä 18 kielellä! 

Palaute käännöksistä - Käytä hetki aikaa lähettääksesi meille mielipiteesi  käännösten laadusta .

Liity postituslistalle - Nauti joka kuukausi Shaumbra Magazinesta, ilmoituksista, tapahtumatiedotteista ja muista Crimson Circlen uutisista. Kunnioitamme aina yksityisyyttäsi emmekä koskaan jaa eteenpäin tietojasi. 

Muistamme - Kunnioitamme vanhasta maasta lähtenyttä Shaumbraa.