Tähän Connection Centeriin ja Studioon kokoonnumme, täällä juhlimme ja luomme yhteyksiä. Se on Crimson Circlen sydän, Shaumbran Shaumbralle rakentama. 

Crimson Circle Connection Center on ollut omassa luokassaan perustamisestaan lähtien 2014. Tähän kauniiseen tilaan mahtuu mukavasti istumaan 60 ihmistä ja siellä on huippuluokkaa olevan äänitys- ja lähetysstudion mahdollisuudet. Se on täydellinen paikka uuden tietoisuuden esityksille ja tapahtumille.

Connection Center sijaitsee Denverin ja Boulderin välissä ja sinne pääsee helposti Denverin kansainväliseltä lentokentältä. Se tarjoaa paljon maksutonta pysäköintitilaa. Lukuisia paikallisia hotelleja ja ravintoloita sijaitsee kävelymatkan päässä.

Hyvällä ilmalla osallistujat voivat nauttia ulkoterassin alueesta taukojen aikana tai piknik-alueesta vihreällä kummulla juuri pysäköintipaikan takana. Pikkupurtavaa ja virvokkeita voidaan tarjoilla osallistujille tarjoilualueella. Esiintyjät voivat rentoutua mukavassa ja yksityisessä Vihreässä Huoneessa. 

Korkealuokkainen äänitysjärjestelmä ja täysin säädettävä näyttämön ja yleisön valaisujärjestelmä on käytettävissä kaikkiin tuotantoihin. Näyttämö voidaan rakentaa lukuisiin muotoihin, käytössä on myös moduleista koostuva paneloitu taustakangas.  

Studio on täysin varustettu audio/video äänityksiin sekä  suoriin nettilähetyksiin. Se tukee myös simultaanikäännösten äänitystä tai suoratoistoa. Kääntäjätila on varustettu kahta kääntäjää varten.  


Pohjapiirros: katso täältä

Connection Centerin saatavuustiedustelut ja lisätiedot sähköpostitse.

Paikalliset ohjeet Connection Centeriin 

Osoite kartoille ja GPS:lle: 159 South McCaslin Blvd. Suite D, Louisville, CO 80027
- Katso tästä reitti lentokentältä. Zoomaa alueen kartaan.
- Katso tästä lintuperspektiivinäkymästä, miten Studio löytyy South McCaslin Blvdin suunnasta.

Tieltä HWY 36 (Denver-Boulder Turnpike):
• Ulosajo pohjoiseen McCaslin Boulevardille  
• Vasen (länsi) West Century Drive
• Oikea (pohjoinen) Century Circle ja Walgreensin ohi 
• Crimson Circle Connection Center on vasemmalla, Snap Fitnessin vieressä 
• Centerin edessä ja takana on paljon pysäköintitilaa 

Käytännön tietoa majoituksesta, kuljetuksesta, ravintoloista ja paljosta muusta: 
http://crimsoncircle.com/documents/CCCC_Visitor_Information.pdf