Kaikissa Crimson Circlen tapahtumissa voit varautua kuulemaan Ylösnousseesta Mestarista Adamus Saint-Germainista. Hän ei ole kuitenkaan ainoa olento, joka on haastanut, kohottanut ja inspiroinut Shaumbraa vuosien varrella.  

Tobias aloitti julkisen työskentelyn Geoffrey Hoppen kanssa 1999 ja seuraavien kymmenen vuoden aikana hänen seuraansa liittyi usein muita enkeliolentoja. Näitä olivat Metatron (tunnettu myös Yohamina), arkkienkelit Gabriel, Michael, Amiel, Quan Yin, Kryon, Jeshua ja monia muita. Mutta kaikken merkittävimmät vieraat olivat Tobiaksen kumppanit Crimson Councilissa, Adamus Saint-Germain, joka esiteltiin ensi kerran tammikuussa 2003 ja Kuthumi lal Singh, joka esiteltiin ensi kerran kesäkuussa 2004.

Sitten antaessaan viimeistä viestiään heinäkuussa 2009 Tobias luovutti taivaallisen Crimson Councilin ja sen maanpäällisen vastineen, Crimson Circlen, johtajuuden Adamus Saint-Germainille. Otettuaan tämän roolin Adamus on tuonut ainutlaatuisen ja provokatiivisen tyylinsä kuukausitapaamisiin ja työpajoihin ympäri maailmaa. Hän keskittyy nyt tukemaan niitä, jotka ovat valinneet valaistumisen kehossa tässä elämässä. 

Kuthumi lal Singh näyttelee erilaista roolia Shaumbran kanssa, vallaten silloin tällöin näyttämön eri työpajoissa, mutta työskentelee useammin yksilöiden kanssa syvällä, intiimillä ja henkilökohtaisella tasolla. Lue seuraavassa enemmän kustakin näistä Ylösnousseista Mestareista.


Tobiaksesta

Adamus Saint-Germainista

Kuthumi lal Singhistä