MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Conferința de Vară a Noii Energii – Breckenridge, Colorado
16 iulie 2006 – Adamus Saint-Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

www.crimsoncircle.com

Eu Sunt, da Eu Sunt, Adamus al Consiliului Crimson. Cauldre și toți Shaumbra care sunteți adunați aici, Shaumbra care ascultați și Shaumbra care vor veni, niciodată să nu spuneți niciodată!

Poziția mea în Consiliul Crimson este aceea de organizator și de a aduce în manifestare. Am responsabilitatea furnizării convergenței energiilor, energii care sunt utilizate în partea noastră de văl și de partea umană, iar astăzi, cu Shaumbra, este o zi a convergenței.

Dacă vă uitați la astrologia și numerologia acestei zile, veți înțelege de ce a fost aleasă ca să fie aici în acest moment. Veți înțelege de ce, cu toate că ați planificat inițial ca această conferință să fie pe malul minunatului lac din Tahoe, acest lucru nu a fost posibil. Pentru totala convergență a energiilor, incluzând cursuri, clase pe care le-ați susținut chiar în acest loc în trecut, aceastea au făcut să fie necesar să fiți din nou aici, astăzi.

Eu sunt responsabil pentru furnizarea unei organizări a energiilor, deoarece, într-un sens, ați putea spune că energiile se află într-o stare de potențial și, uneori, în ceea ce ați numi o stare de haos. Voi o numiți haos, numai pentru că nu vedeți potențialele care există în fiecare – în fiecare – fragment de energie care vă înconjoară, care este în interiorul vostru și care este în alte dimensiuni.

Ca ființă angelică și ca membru al Consiliului Crimson ajut asigurând această organizare prin convergența energiilor și asta este exact ceea ce vom face astăzi. Astăzi este o zi a convergenței și a inițierii, și vom avea o inițiere care va culmina erele; sute și mii de ani de muncă din partea voastră; culminează șapte ani de activitate foarte intensă desfășurată împreună ca Shaumbra și Crimson Circle.

Eu, Adamus Saint-Germain, am fost responsabil de înființarea multor, multor organizații și ordine de pe Pământ în trecut incluzând: Cavalerii Templieri, Masonii, pe legendarii însă foarte realii Cavaleri ai Mesei Rotunde și, favoriții mei, Illuminati. Deși Illuminati au căpătat un renume prost datorită influenței celor cărora nu le plăcea ce predăm noi – predam contopirea dintre știință și spiritualitate, predam adevărul – Illuminati au fost întotdeauna cei care au fost apropiați și dragi inimii mele până în acest moment.

Shaumbra, aveți multe, multe piese care vă susțin în ceea ce faceți. Din partea noastră de văl este Consiliul Crimson. Acesta este un Ordin special, nu face parte directă din Ordinul Arcului. Este o trupă (de șoc) sau o unitate specială responsabilă cu învățarea/predarea. Consiliul Crimson aduce împreună unele dintre cele mai înalte energii din Ordinul Arcului, le aduce împreună de dragul învățării în toate tărâmurile și pe Pământ. Consiliul Crimson este ceea ce vă susține în munca pe care o faceți, ființe angelice care vin să vă ajute în ghidarea voastră ca învățători, pentru a vă ajuta în ghidarea din propria voastră viață, să ajute în aducerea la voi a unora dintre informațiile noi pe care le-ați depozitat pentru voi înșivă pentru a fi aduse la momentul potrivit. Acesta este rolul Consiliului Crimson.

Apoi, există Universitatea Shaumbra, care a fost creată ca instrument de susținere, un instrument de instruire și învățare pentru Shaumbra care sunt învățători – și voi sunteți cu toții învățători într-un fel sau altul. Universitatea Shuambra a fost creată inițial în tărâmurile non-fizice de peste două mii de ani și s-a incubat. S-a pregatit pentru munca pe care urma să o desfășurați aici, pe Pământ, dacă era Noii Energii ajungea să fie. Și a ajuns să fie.

Apoi există și noua voastră Companie Energia Crimson Circle. Aceasta furnizează energie pentru susținerea tuturor activităților voastre. Compania Energia Crimson Circle reprezintă și conduita, mecanismul curgerii care permite energiei din celelalte tărâmuri – din tărâmurile angelice și cristaline – să curgă înăuntru și, apoi, să curgă în afară spre voi la nivelul planurilor pământene pentru a vă susține în activitatea pe care o faceți. Fațada sa este o companie, o corporație, însă totuși o companie care este deschisă și accesibilă tuturor celor care doresc să participe. Cei care sunt responsabili de Compania Energia Crimson Circle sunt responsabili de fluxul potrivit și ordinea energiei înapoi către Universitatea Shaumbra și spre alte entități și structuri, care vă susțin în munca pe care o faceți.

Nu interpretați greșit acest lucru, Shaumbra. Nu interpretați greșit că există un flux de energie și, apoi, energia primește structură sau ordine din ceea ce numiți haos sau starea de nimic, însă ceea ce este cu adevărat potențial și această structură sau ordine este importantă pentru munca pe care o faceți. Este la nivelul de bază o focalizare sau direcție. Este vorba despre hrănirea prin sau curgerea potențialelor care ies pentru ca să fie manifestate în lumea fizică peste tot în jurul vostru și în realitatea fizică de care aveți nevoie pentru susținerea existenței voastre pe Pământ.

Nu este nimic în neregulă cu structura. Este foarte potrivită dar, așa cum ați aflat pe durata celor șapte ani, lucrul important legat de structură este să o aveți foarte maleabilă, foarte flexibilă și deschisă, liberă să-și schimbe forma în orice moment. Este important să mișcați energia într-o structură, să o împământați în tipul de creație pe care alegeți să o creați și, apoi, permiteți deschiderea sa, permiteți abilitatea sa să se schimbe și să curgă ca răspuns față de voi și de starea realității în care vă aflați la un moment dat. Adesea, atunci când energia este structurată, aceasta este aplicată momentului, însă apoi nu i se permite să fie liberă să treacă în următorul moment cu voi. Așa că acum creați ceva numit istorie sau bagaje, deoarece nu ați permis unei structuri să se miște liber odată cu voi.

Așa că există Consiliul Crimson, ordinul angelic care vă susține; Universitatea Shaumbra care este cu adevărat inima și sufletul activității Shaumbra; Compania Energia Crimson Circle, care curge și susține cu energie; și mai există o piesă lipsă. Este piesa pentru care noi și voi v-ați pregătit de mult, mult timp și foarte intens în ultimii șapte ani de zile.

Ați avut acest lucru numit Crimson Circle. Acesta a fost un – cum să spun – un tip de organizație rarefiată. A fost un cuvânt, a ajuns să însemne ceva, s-a pregătit pe sine pentru ziua convergenței. S-a pregătit pe sine pentru inițiere.

Așa că astăzi, pentru toți cei care ni se alătură în orice fel, aspect sau formă, astăzi vom efectua o inițiere. O inițiere a Ordinului Crimson Circle, a voastră.

Astăzi vom iniția energia Crimson Circle și pe fiecare dintre voi care alege să devină un Standard – un Standard al Crimson Circle. Am ales cu grijă cuvântul “Standard”. În trecut am folosit cuvinte precum “cavaleri”, am folosit cuvinte ca ”preoți” sau am folosit alte tipuri de cuvinte secrete pentru a-i identifica pe cei care participau în Ordin. Am ales cuvântul “Standard” pentru fiecare dintre voi care alege să fie inițiat astăzi. Și acum înțelegeți de ce Tobias a cerut să nu aibă loc alte inițieri, meditații sau niciun alt lucru de acest gen. Am păstrat-o pentru acest moment cu Shaumbra.

Un standard este un nivel al calității. Un standard este o fundație și un stâlp. Un standard devine un exemplu pentru ceilalți. Un standard este un far al luminii. Un standard este ceva ce aduce energia potrivită în moment.

Așa că alegem, cu voi, poate cu puțină șovăială, inițierea voastră ca Standarde, inițierea voastră în Ordinul Crimson Circle (n. tr. în text și în channel este menționat Consiliul, însă reiese că este vorba de Ordinul Crimson Circle)

Acum, asta aduce la suprafață unele probleme. Dacă stați aici, în această sală, dacă sunteți prezenți fizic, ați fost într-un ordin sau societate secretă în trecut, nu-i așa? Și așa este cum ne-am cunoscut, așa este cum voi și eu ne-am conectat energiile noastre. Pentru unii dintre voi, ordinele merg în trecut până la Esenieni. Pentru alții, la Cavalerii Templieri. Alții, la Frație. Alții, la Illuminati și, pentru unii dintre voi în special, la Rozicrucieni.

Ordinele sunt create, la momentul potrivit, pentru omenire. Ordinele sunt create pentru a aduce structură, focalizare, organizare și manifestare anumitor energii în momente particulare.

Știm că asta aduce la suprafață unele probleme legate de voi și, în particular, de prietenul meu Cauldre, pentru că atât de mulți dintre voi ați spus: “Niciodată, niciodată, niciodată din nou!” Da, într-adevăr, Cauldre și eu am dus o mică bătălie noaptea trecută. (câteva râsete) El a fost într-o stare de anxietate accentuată, așa cum experimentați unii dintre voi chiar acum. Dacă simțiți că inima voastră palpită, dacă simțiți transpirație la nivelul palmelor și al porilor, dacă simțiți puțină anxietate, asta este pentru că ați fost într-un Ordin înainte. Și prin acele ordine s-a vărsat sânge, a curs sânge și era, de regulă, al vostru. (câteva râsete)

Ati fost persecutați pentru credințele voastre. Ați fost persecutați pentru ceea ce ați încercat să faceți în acele vremuri. Datorită experiențelor voastre cu Ordinele, Ordine pe care le-ați iubit atât de profund, mare durere v-a fost adusă. Și nu era doar sânge, a fost durere emoțională.

Durerea emoțională pentru mulți dintre voi de a vi se cere să părăsiți ordinul. Reamintirea a cum a fost să pășiți în fața consiliului pe Pământ în acel moment și să vi se ceară să plecați. Simțirea de respingere, simțirea de a fi dat afară din grupul pe care îl iubeați cu atât de mult drag, față de care v-ați angajat atât de drag, pentru care v-ați luptat, pe care l-ați apărat.

Însă vă cer să vă acordați acest moment pentru a vă reaminti și pentru a simți energia acelui moment când vi s-a cerut să plecați și de ce vi s-a cerut să plecați. Și, deși a cauzat dificultăți și momente grele pentru voi de atunci încolo, a existat un motiv, dragii mei iubiți.

Ați crescut atât de mult pe cont propriu. Ați devenit atât de iluminați și de experimentați în modul vostru propriu, încât Ordinul însuși nu mai era potrivit pentru voi. Vi s-a cerut să plecați în afară și să descoperiți lucruri pentru voi acum, să plecați în afară și să colectați, și să învățați, și să creșteți pe cont propriu, pentru ca să revenim împreună din nou în acest moment, în această zi a convergenței, cu tot ce ați cules de-a lungul drumului, cu înțelepciunea și cu iubirea voastră, cu lecțiile pe care le-ați învățat despre voi și despre omenire, și să le aduceți înapoi în acest loc.

Ați fost plecați în afară culegând Viața, învățând Viața. Ați fost învățătorul care a mers în afară pentru a deveni un nou student, pentru ca sa reveniți încă o dată ca un nou Învățător. Și de asta v-am cerut să plecați. A fost o onoare, deși s-ar putea să nu fi părut astfel la acel moment. A fost o binecuvântare pentru voi și pentru Tot Ce Este.

Ați fost pe cont propriu pentru vreme îndelungată acum. A fost singuratecă, a fost întunecată uneori și dificilă. Dar acum ne adunăm împreună din nou în această convergență a Shaumbra pentru a reuni, pentru a readuce energiile noastre împreună, pentru a ne re-forma pe noi înșine într-un mod nou sub drapelul Ordinului Crimson Circle pe planeta Pământ.

Acesta este primul Ordin spiritual – fără excepție - primul Ordin spiritual al Noii Energii. Știm asta pentru că am ajutat la organizarea acestora. O știm pentru că  vedem cine pleacă și cine revine. Vedem cine organizează și cine se află cu adevărat în Noua Energie. Așa că aceasta este o zi în special binecuvântată pentru noi toți care ne adunăm aici inițiind primul Ordin al Noii Energii.

Voi sunteți Standardele – dacă alegeți. Vom face inițierea aici, într-un moment, imediat după ce revedem Calea Standardelor Noii Energii.

Calea Standardelor începe cu Sinele.

1. În primul rând înseamnă a vă iubi pe voi înșivă, deoarece cum ați putea să-i serviți pe alții, cum i-ați putea ajuta pe ceilalți, dacă n-ați învățat să vă iubiți pe voi înșivă? Atât de mare parte din ceea ce ați învățat în singuratatea voastră de când vi s-a cerut să părăsiți vechile ordine a fost despre a descoperi iubirea de sine. Și pentru a descoperi iubirea, a trebuit să descoperiți întunecimea. A trebuit să descoperiți respingerea și ura și singurătatea, pentru ca să puteți reveni aici cunoscând cum era cu adevărat să vă îndrăgostiți de voi înșivă.

2. Și următorul, cu Sinele, pe Calea Standardelor, este să urmați propriul vostru adevăr. Ați învățat cum este să urmați adevărul altora și, așa cum ar spune Kuthumi, asta este de rahat.(râsete) Ați învățat că a urma adevărul altora duce spre o fundătură, duce la depresie și la anxietate, duce la confuzie în interiorul vostru înșivă. Dar atunci când urmați propriul vostru adevăr, acesta este clar; este aparent; este pur.

3. Și Calea Standardelor este și despre a avea încredere în sinele vostru. Oh, în acești șapte ani care au trecut v-ați jucat cu a avea încredere în orice altceva – spirit, ghizi, propria voastră minte – tot în afară de voi înșivă, așa încât să puteți înțelege acum cum este să auziți acea voce interioară binecuvântată și că nu este o voce tăcută odată ce o descoperiți. Este o voce atât de clară și pură încât știți că este adevărul vostru.

4. Și pe Calea Standardului pentru Sine există și abundența. Ați plecat în afară în aceste mii de ani și ați descoperit cum este să trăiți în lipsuri și sărăcie, să trăiți într-un sistem de credință al limitărilor. Ați aflat cum este să fii un cerșetor, să fiti cel care suferă. Ați aflat cum este să negați curgerea energiei în viața voastră. Dar acum ca Standard al Ordinului Crimson Circle voi acceptați calea abundenței.

Abundența în fiecare formă a vieții voastre cu energiile potrivite care curg în voi la timpul potrivit și în momentul exact când aveți nevoie. Nu este livrată pe aripi de îngeri, nu este livrată ca un dar din partea spiritului, ci ca ceva ce alegeți și manifestați pentru voi înșivă în propria voastră viață și descoperiți că abundența este naturală. Abundența este curgere. Abundența este expresia iubirii pe care o aveți pentru voi înșivă.

• Pe Calea Standardului Ordinului Crimson Circle este și despre Creație și există patru puncte ale creației.

1. Primul este să vă asumați responsabilitatea pentru propria voastră creație. Ați aflat că nimeni altcineva nu este responsabil pentru viața voastră. Nu sunteți o victimă. Nimeni altcineva nu face asta pentru voi. Ați stabilit o serie elaborată de mișcări ale energiei care permit creației – creației voastre - să vină în viața voastră. Nu puteți da vina pe nimeni altcineva, nu puteți fi victima abuzului altcuiva. Standardul își asumă responsabilitatea pentru propriile sale creații.

2. Punctul numărul doi al creațiilor este să dați propriilor voastre creații viață și libertate. Este un lucru să creați ceva, este altul ca apoi să-l binecuvântați cu energia voastră a forței de viață divină și să-i permiteți propria sa viață, să-i permiteți propria sa libertate. Atât de adesea oamenii vor crea și apoi controla, însă asta lasă o adevarată lipsă, un adevărat vacuum al energiei și un adevărat dezechilibru al energiei.

Dar când creați ceva în viața voastră, respirați viața în creația voastră și apoi îi dați libertate. Aceasta poate crește. Poate crește în moduri pe care mintea omenească nici măcar nu le poate înțelege. Poate crește în potențiale despre care nici măcar nu realizați că sunt acolo astăzi. A da viață, respirând viață și libertate în creațiile voastre este asemănător relației dintre un părinte și un copil. Părinții vor naște un copil, însă nu este proprietatea lor. Un părinte va crește un copil, însă în cele din urmă trebuie să-l lase să plece, să crească pe cont propriu. Acum, diferența este: creațiile voastre sunt mereu ale voastre, mereu parte din voi, așa că de ce ați vrea să le limitați?

3. Vreți să respirați viață în fiecare creație. Respirați viața în voi ca Învățător. Respirați viață în tot ce abundă în viața voastră. Dați-i libertate să crească. Dați-i libertatea frumuseții și a bucuriei și a expresivității și aceasta va reveni la voi în multe, multe feluri diferite.

Standardul Consiliului și al Ordinului Crimson Circle niciodată nu-și limitează propriile sale creații, niciodată nu are așteptări în privința rezultatului. Este o cale cu final deschis. Creați și apoi niciodată nu restricționați. Le permiteți să continue să curgă. Toate creațiile sunt flexibile.

4. Calea Standardului este Gnost – punctul numărul patru – Gnost. Tobias a vorbit despre Gnost în ziua trecută. Gnost este soluția. Gnost este curgerea creativă. Gnost este o energie care nu a fost folosită de eoni de timp și, în timp ce vine înăuntru, face puntea dintre divin și om, iar voi ca un creator, ca un Standard,  permiteți Gnost-ilui să curgă în interior. În loc de a fi mărginiți și restricționați de probleme și provocări, pur și simplu permiteți Gnost-ului să intre înăuntru pentru a  prezenta soluția clară și deschisă.

Și Calea Standardului Ordinului Crimson Circle este și Viața.

1. Și primul punct al vieții este să alegeți viața. A alege viața în fiecare moment și cu fiecare respirație. A alege că sunteți aici, pe Pământ, în aceste vremuri incredibile, această schimbare în Noua Energie. A alege viața în fiecare zi, să lăsați să știe corpul, muintea și spiritul vostru că voi alegeți să fiți aici. Când alegeți să fiți în corpul fizic, asta schimbă întreaga compoziție a structurii energiei voastre și, de aceea, atrage spre voi un tip complet diferit de energie. Dacă alegeți viața, veți atrage energii care aleg viața către voi.

2. În viață, al doilea punct, este să aveți compasiune pentru orice. Compasiune pentru voi înșivă în primul rând. Compasiune pentru tot ce ați făcut; compasiune pentru fiecare experiență pe care ați avut-o vreodată; compasiune pentru acel moment în care vi s-a cerut să părăsiți unul dintre Ordinele din vechime. Oh, asta a fost o povară grea pentru inima voastră și asupra istoriei voastre. Aruncați o privire la asta acum. Aruncați o privire la iubirea pe care au avut-o superiorii voștri când v-au cerut să plecați. Aruncați o privire la compasiunea pe care au avut-o, ca să îi ceară cuiva iubit cu drag și unui lider onorat să părăsească chiar Ordinul la care au ajutat să fie creat cu voi.

Aveți compasiune față de fiecare persoană, fiecare experiență; compasiune pentru cei care sunt victime și abuzatori; compasiune pentru cei care au dificultăți și probleme în viața lor, pentru că ei aleg asta. Compasiunea este despre a onora alegerea lor și despre a zâmbi persoanelor fără casă, a zâmbi celui care este handicapat sau schilod, a zâmbi celor care sunt bogați și puternici, a zambi tuturor. Asta este compasiune. Standardul are compasiune pentru tot și o înțelegere că totul este ales și pus în scenă adecvat.

3. În viață… în viață, al treilea punct este să acceptați binecuvântările vieții. Există multe. Viața este aici să vă servească pe voi. Viața este aici pentru a servi totul. Este plină de binecuvântări. Există binecuvântări abundente în jurul vostru chiar acum – binecuvântări de la Gaia, binecuvântări de la alți oameni, binecuvântări care se petrec în fiecare moment. Fiecare persoană pe care o întâlniți pe stradă, fiecare persoană cu care aveți o relație, fiecare animal, fiecare pasăre, fiecare briză care vă mângâie obrazul este o binecuvântare. Are un motiv și un scop în viața voastră. Acceptați fiecare lucru ca pe o binecuvântare. Nu ca pe un accident, nu ca pe ceva care doar s-a întâmplat să se petreacă, ci ca pe un eveniment sincron și ca o binecuvântare în viața voastră și veți începe să apreciați viața într-un mod complet nou.

4. Ca un Standard al Ordinului Crimson Circle este și despre a onora viața așa cum vă onorați pe voi înșivă, și a vă onora pe voi înșivă așa cum viața vă onorează. Acesta este principiul lui Yeshua. Asta este despre: “Tratați-i pe alții așa cum ați vrea să vă trateze ei pe voi!” Există o energie reciprocă pentru orice. Tratați viața așa cum ați vrea să vă trateze pe voi. Tratați-vă bine pe voi înșivă, dragi prieteni. Tratați-vă bine pe voi înșivă.

• Pe Calea Standardelor Ordinului Consiliului Crimson pe Pământ este și – a patra categorie – este și despre învățători. Asta este ceea ce sunteți voi, Învățători, iar primul punct este:

1. Fiți un învățător pentru toți cei care vin la voi – și vor fi mulți. Și vor veni în multe forme și aspecte, vor veni la voi în multe feluri diferite. Ei nu vor veni neapărat doar să se înscrie la un workshop. Pot veni ca cineva de care vă loviți într-un magazin, ca un coleg de serviciu, ca un copil, ca un părinte, ca un prieten. Vor veni la voi în toate formele și aspectele.

Lucrul important de notat aici este că ei vor veni la voi. Standardul nu evanghelizează sau nu predică, pentru că Standardul onorează. Însă Standardul  știe și că ei vor veni la voi la momentul potrivit. Și apoi ascultați. Ascultați. Nu este despre a predica sau nici chiar de a încerca să predați. Doar ascultați. Veți ști ce să spuneți la exact momentul potrivit. Veți fi capabili să-i simțiți și să-i percepeți la fiecare nivel. Veți fi capabili să vă conectați cu sinele lor divin și cu sinele lor omenesc simultan și veți cunoaște exact cuvintele potrivite de spus. Sunteți un învățător și ei vor veni la voi.

2. Al doilea punt din Calea Standardului despre învățare este să înțelegeți că sunteți un învățător al bucuriei. Asta nu este o datorie. Nu ați fost desemnați să faceți asta. Nu trebuie să o faceți. Asta nu este un cerc prin care trebuie să săriți, asta nu este un serviciu pe care să-l suportați pentru ca să ajungeți la următorul vostru nivel. Nu vi se cere de către niciuna dintre Ființele Angelice din Consiliul Crimson să faceți asta, numai dacă este bucuria voastră. Dacă predați pentru că simțiți că este o datorie, asta va veni deasupra ca o datorie. Va fi o luptă. Va fi dificil, iar studenții voștri vor veni la voi cu aceeași energie a datoriei și va fi neîmplinitor. Standardul predă în bucurie.

3. Standardul de asemenea - punctul numărul trei al învățătorului - Standardul de asemenea îi învață fără așteptarea unei recompense. Nu există puncte în plus pentru asta, nu primiți un loc mai bun în Consiliul Crimson. (ceva râsete) Nu obțineți un DreamWalk mai bun doar pentru că ați fost un învățător. Nu este nicio recompensă, iar paradoxul este că dacă predați în bucurie celor care vin la voi, totul va fi acolo pentru voi. Dar dacă faceți asta datorită unei așteptări de recompensă, energia se anulează pe sine. Nu predați pentru recompensă dar apoi înțelegeți că recompensa este acolo în momentul Acum.

4. Și al patrulea punct pentru Standarde privitor la învățare este să îi învățați despre gnost, să-i învățați dei un gnost pe toți cei care vin la voi și ar putea dura o vreme. Ar putea dura luni sau ani să ajungeți în punctul când puteți rosti cuvintele “dei un gnost” către ei;până la punctul când ei înțeleg cum este să completați al patrulea picior al scaunului lor omenesc; să aducă înăuntru energia gnost-ului ca să se alăture corpului, minții și spiritului. Dar voi îi veți conduce pe ei și îi veți învăța și îi veți ghida prin procesul gnost-ului.

Acestea sunt cele șaisprezece puncte, împărțite în patru categorii, cu câte patru puncte fiecare pentru Standarde… Calea Standardelor din Ordinul Crimson Circle.

Este acum momentul pentru inițierea noastră și asta este prin alegere. Asta este prin alegere. Va fi o alegere în tăcere pentru fiecare dintre voi. Dacă nu alegeți astăzi, puteți alege în orice alt moment. Dacă nu sunteți aici în persoană, dacă ascultați, puteți alege acum sau mai târziu. Dacă citiți sau ascultați în afara acestui moment Acum, înțelegeți că sunteți cu adevărat în acest moment Acum, traversați prin timp și spațiu pentru a fi aici și puteți de asemenea alege acum sau mai târziu.

Acesta este un moment pentru inițierea ca Standard în Ordinul Crimson Circle pe Pământ. Asta solidifică activitatea pe care ați făcut-o. O situează într-o ordine, o situează într-o afiliere adevărată și solidă.

Voi cere specific ca un certificat să fie creat și îl voi îndruma pe Cauldre prin design-ul exact al acelui certificat. Voi cere să fie făcut un medalion din metal, din bronz și din aur, care va semnifica acest nou Ordin al Crimson Circle pe Pământ și să fie făcut disponibil. Da, Cauldre, va fi un cost, (râsete) însă acestea vor fi disponibile pentru cei care doresc să le afișeze sau să le poarte, dacă așa alegeți.

Deci, să începem mai întâi prin aducerea energiilor angelice corespondente. Vom aduce energia dragului nostru prieten Tobias la acest moment și vom cere tuturor ființelor angelice să ni se alăture chiar pe această scenă din spatele lui Cauldre și a Lindei.

Vom cere ca energia lui Kuthumi să ni se alăture pe această scenă și veți vedea în cel de-al treilea ochi sau veți simți în inima voastră că s-au îmbrăcat corespunzător pentru această zi.

Vom cere ca energia Ohamah să ni se alăture pe scenă în această dimineață.

Îi vom cere energiei Kwan Yin să ni se alăture pe scenă în această dimineață.

Și, în sfârșit, vom aduce energia lui Rafael ca să ni se alăture pe scenă. Și acesta completează Ființele Angelice din Consiliul Crimson care vor face parte din inițiere.

Pentru fiecare dintre voi, Shaumbra, care alege inițierea, va exista o Ființă Angelică corespondentă care va veni în viața voastră care va realiza o conexiune imediată și directă cu voi. Nu vă îngrijorați în legătură cu numele chiar acum. Nu vă faceți griji de fețe, însă vi se va da sau desemna o Ființă Angelică din Consiliul Crimson care va fi aici ca să lucreze cu voi. Nu va fi ca un fel de ghid așa cum ați cunoscut în trecut. Nu va fi un alergător. Va fi corespondentul vostru pentru Consiliul Crimson la nivelele angelice. Va lucra cu voi pentru a echilibra energiile și pentru a le face să curgă înainte și înapoi. Va fi partenerul vostru angelic. Nu, nu vă va rezolva problemele voastre, pentru că voi nu aveți niciuna. (ceva râsete) Va fi un co-lucrător cu voi în noul vostru rol de Învățător inițiat. Dacă alegeți inițierea, ei se vor apropia de asemenea.

Vom cere ca șase oameni, în total, să vină în față pentru a reprezenta aspectul omenesc al acestui Ordin al Crimson Circle.

Vom cere mai întâi ca energia lui Cauldre să fie prezentă pe scenă ceva mai omenește chiar acum.

Vom cere ca energia omenească a Lindei să fie complet prezentă corespunzând ființelor angelice care stau pe scenă.

Vom cere ca Andra – Norma – să vină în față și să stea în fața acestei scene, ajutând să corespundă energiile de la  Ființele Angelice.

Vom cere ca Garret să vină în față și să stea în față pe această scenă cu fața către public de asemenea.

Vom cere ca Janice Burney să vină în față și să stea în fața acestei scene cu fața către public pentru ca să existe o energie omenească corespondentă cu Ființele Angelice.

Și vom cere ca John Kuderka să vină în față și să stea în fața acestei scene în fața oamenilor în corespomdență cu ființele angelice – și poți lasa instrumentele tale să meargă aici. (vorbind cu John)

Vom cere acum tuturor celor care aleg inițierea ca un Standard in acest nou Ordin să respire profund.

Îi vom cere lui David McMaster să ia clopoțeii, să-i aducă în față și să sune din ei de douăzeci și două de ori în timp ce inițierea se desfășoară.

Vom cere sa cânte muzica harpei pentru că este doar minunată.

Deci… vom începe inițierea de îndată ce încep clopoțeii să sune de douăzeci și două de ori.

(pauză lungă în timp ce clopoțeii sună rar de douăzeci și două de ori)

Prin autoritatea acordată mie de Consiliul Crimson în numele a Tot Ce Este, în evoluția în Noua Energie, eu inițiez Ordinul Crimson Circle și pe fiecare dintre voi ca Standarde.

Eu sunt Adamus Saint-Germain.
__________________________
Tobias din Consiliul Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, numit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din Cartea Tobit-ului biblică, poate fi găsită pe site-ul Crimson Circle la www.crimsoncircle.com. Materialele lui Tobias au fost oferite gratuit pentru lucrătorii luminii și Shaumbra din toată lumea încă din August 1999, momentul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut dincolo de potențialul distrugerii și în Noua Energie.

Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei ajută alți oameni aflați în călăria lor prin împărtășire, a avea grijă și prin ghidare. Peste 50000 de vizitatori vin pe site-ul Crimson Circle în fiecare lună pentru a citi cele mai noi materiale și pentru a discuta propriile lor experiențe. 

Adunările Crimson Circle sunt deschise publicului. Crimson Circle își primește abundența prin iubirea deschisă și prin darurile de la Shaumbra din toată lumea. 

Dacă citiți acestea și simțiți un simț al adevărului și o conexiune, atunci sunteți cu adevărat Shaumbra. Sunteți un învățător și un ghid. Permiteți seminței divinității să înflorească în interiorul vostru în acest moment și pentru toate timpurile care vor veni. Nu sunteți niciodată singur, deoarece există o familie în jurul lumii și îngeri în tărâmurile din jurul vostru. 

Vă rugăm să distribuiți gratuit acest text pe baze non-comerciale, fără plată. Vă rugăm să includeți informația în întregul său, inclsuiv aceste note de subsol. Orice altă utilizare trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Găsiți pe pagina contact de pe site-ul: www.crimsoncircle.com

© Copywrite 2006 Geoffey Hoppe, Golden, CO 80403


Traducerea: Gratia.
Revizuirea și actualizarea: Florin Mandiuc