Kada budete spremni da uronite dublje u ljubav prema sebi, svesnost i kreativnost; kada budete spremni da istražite radost života, avanturu posle smrti i strast duše, ovo je mesto za to.

Napredna Izučavanja nisu zapravo toliko izučavajuća kao što naslov zvuči. To su radionice osmišljene da obogate vaš život i da vas uvek vode bliže vašem Sopstvu i realizaciji. Svako predavanje je mogućnost da se okupite sa istomišljenicima širom sveta i da prodjete kroz duboko transformativno iskustvo.

Ovi dogadjaji su predivne mogućnosti da posvetite nekoliko dana dubinskom istraživanju raznih strana vašeg Sopstva, Ja Jesam. Ponudjene u sigurnom prostoru, podeljene sa srodnim ljudima, svaka radionica je manje o tome šta ćete naučiti, a više o tome šta možete iskusiti.

Certifikovani učitelji koji nude ova predavanja su najstrastvenije i najposvećenije Šaumbre koje ćete sresti. Oni nastoje da žive ono što podučavaju, dok stvaraju siguran prostor za vašu transformaciju i regeneraciju. Srećni smo da kažemo da se ova predavanja nude na mnogim jezicima, tako da ćete sigurno naći neko za koje ste spremni.

Tokom godina predavanja Napredna Izučavanja primila su zapažene ocene u anketama koje su poslali diplomci. Zapravo više od 2/3 svih prisutnih ocenjuje predavanja kao "Životno menjajuća", a skoro 1/3 ih ocenjuje kao "Vrlo dobra.”