Eräs heräämisen haastavimmista puolista on katsoa vanhojen tuttujen intohimojesi hajoavan ja katoavan käytännöllisesti katsoen aivan silmiesi edessä. Asiat, ihmiset ja toimet, jotka kerran merkitsivät niin paljon, eivät merkitse enää. Mikään ei tunnu tärkeältä ja sitten ihmettelet, mikä sinussa on vikana. Vastaus on: ehdottomasti ei mikään. Se tapahtuu lähes jokaiselle, kun he kulkevat heräämisestä mestaruuteen.

Heräämisen polku tarkoittaa avautumista todelliseksi ja ihmeelliseksi Itseksi, joka olet. Mutta se tarkoittaa myös irtipäästämistä niin paljosta, mikä on määritellyt sinua ihmisenä, mukaan lukien harrastukset, kiinnostuksen kohteet, ystävät, suhteet, työt ja monet elämän olosuhteet. Näyttää kuin kaikki hajoaisi, mutta oikeasti olet vain muutosprosessissa, muuttumassa vapaaksi Itseksi.

Kuvittele eläväsi ja ilmaisevasi sielusi intohimoa, joka ikinen päivä! Ihmisitse ihmettelee, miten koskaan selvisit menneisyyden rajoittuneiden intohimojen kanssa, kun Itsesi syvä intohimo alkaa kukoistaa. Sillä välin muista, että sinussa ei ole mitään vikaa, se on vain muutosta (ts. purkamista ja uudelleen rakentamista) niin paljon enemmäksi Itseksi. Anna itsellesi intohimon löytämisen lahja. Sielu- ja ihmisitse kiittävät sinua.

~ Katso otteita YouTubessa

~ Lisätietoja ja tulossa olevat Intohimon kurssit Crimson Circlen kaupassa


Lainauksia opiskelijoilta:

“Se auttoi minua oivaltamaan, että hullut jutut, joita koin, olivat okei.”

“En ole enää kiintynyt vanhoihin harrastuksiini, mitä olin pitänyt isona ongelmana. Intohimon kurssi auttoi minua lopettamaan huolehtimisen ja valitsemaan muutoksen.”

“Se antoi minun tuntemaan intohimoa, jopa iloa, kuin ei koskaan ennen.”

“Olen valmis, leikitään!”

“Olin juuttunut melkoisesti kurjuuteeni. Mikään ei ollut enää kiinnostavaa, varmasti ei mikään vanhoista jutuistani. Kaikki tuntui turhalta. Luulin, että se oli masennusta, mutta olinkin vain muuttamassa intohimoani!"

"Tiedän, että kuulostaa hullulta, mutta haluan vain nauraa ja tanssia nyt. Uusi intohimoni on... olla tekemättä mitään, hahaha!"

"Tämä koulu auttoi minua löytämään aivan uuden kerroksen taiteestani. Minua kiehtoo se, miten maalaan sieluni kanssa."

“Rentoudun uudessa porealtaassani, odottaen noita jumalaisen inspiraation purskahduksia."