Az élő rendezvények a legjobbak, mert találkozhatunk veletek szemtől-szemben, rokon lelkek összejönnek és új barátságok szövődnek. Nagy ölelések történnek és mosolygó arcokat látni, jó sok nevetés és mindig némi könnyezés is van, hihetetlen tapasztalatok és lenyűgöző helyszínek - ilyenek a mi élő rendezvényeink. Reméljük, hogy téged is látunk majd!

Az élő rendezvények állandó jellemzője a sok interaktív idő eltöltése Adamus Saint-Germainnal. Szóval, ha szégyenlős vagy, ne ülj a folyosóhoz!

Szeretünk igen speciális helyszíneket találni élő rendezvényeink számára, általában olyan helyszíneket, amit a természet és békés energiák vesznek körbe. Ezek a helyszínek lehetnek szigetek, tengerparti wellness hotelek, félreeső hegytetőn lévő menedékhelyek vagy ősi és titokzatos várak, kastélyok. Bárhol is legyen a helyszín, a terv, hogy kényeztetve érezzük magunkat miközben élvezzük a finom ételeket, a kiválló borokat és az inspiráló zenét.

Szándékosan limitáljuk az élő rendezvények résztvevőinek számát annak érdekében, hogy egy személyesebb és közvetlenebb érzést teremthessünk.

Ha a korábbi eseményekről szeretnél fotókat látni, csak tekintsd meg az online fotóalbumot a http://www.crimsoncirclephotos.com

Featured Event

Threshold (A Küszöb) - Barú, Colombia

A Threshold (Küszöb), a Crimson Circle (Bíbor Kör) prémium kategóriás rendezvénye, mely azon alapul, amit Adamus Saint-Germain A Megvilágosodás Küszöbének nevez. Adamus szerint, a spirituális ösvényen történő utazásunk számos életidőt foglalt magában, de most a megvilágosodás küszöbénél hezitálunk.

Rendezvény Megtekintése

Most Játszák

Online tapasztalatszerzés Tudatosságod fejlesztéséhez. A feliratkozáson alapuló Felhő alapú Tanfolyamok, limitálatlan (online) hozzáférést biztosítanak 90 napra.

A Felhő alapú Tanfolyamok megtekintése

Következő Rendezvények

Geoffrey és Linda Hoppe élő rendezvényei Adamus Saint-Germainnal

 • 25 Sep, 2018 - 29 Sep, 2018
  The Master´s Guide to New Energy Living
  Monteriggioni, ITALY
 • 6 Oct, 2018 - 7 Oct, 2018
  Magic of the Masters
  Bled, Slovenia
 • 3rd Nov, 2018
  Monthly Meeting and Webcast
  Louisville, CO, United States
 • 11 Nov, 2018 - 15 Nov, 2018
  The Ahmyo Retreat, Kona, Hawaii
  Kona, Hawaii, United States
 • 20 Nov, 2018 - 24 Nov, 2018
  The Ahmyo Retreat in Japanese, Kona, Hawaii
  Kona, Hawaii, United States
 • 30 Nov, 2018 - 2 Dec, 2018
  Sexual Energies School Online
  Online
 • 8th Dec, 2018
  Monthly Meeting and Webcast & Xmas Party
  Louisville, CO, United States
 • 9 Feb, 2019 - 13 Feb, 2019
  The Ahmyo Retreat, Kona, Hawaii
  Kona, Hawaii, United States
 • 18 Feb, 2019 - 22 Feb, 2019
  The Threshold: Kona, Hawaii
  Kona, Hawaii, United States