CRIMSON CIRCLE MATERIALE

Kunsten å benke - Serien

SHOUD 3 – Med ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle
Desember 11, 2021
www.crimsoncircle.com

Jeg Er det Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

Velkommen til Shoud i desember 2021. Velkommen til hver og en av dere fra hele verden og til denne enestående tiden, til alt som skjer, på planeten akkurat nå.

Det virker som om det var i går vi møttes. Etter at Tobias dro, kom jeg inn, det virker som et øyeblikk siden – for meg. Hvor fort tiden går. Og vi har gjort mye arbeide sammen.

La oss ta et dypt åndedrag med det, når vi nå begynner denne Shouden, og vi runder et nytt hjørne eller kommer til et annet seperasjonspunkt i arbeidet vårt. La oss ta et godt dypt åndedrag med det i denne vakre Shouden.

De har laget et fint bakteppe, vakker scene med blomster og trær og bamser. La oss bare ta et godt dypt åndedrag for skjønnheten i samlingen vår. Hm.

Enestående

Dette er enestående tider, for deg, først og fremst - for Shaumbra, for Crimson Circle - enestående, fordi dette aldri har blitt gjort før. Aldri før har en gruppe mennesker over hele planeten gått gjennom sin Realisering og kommet inn i mestring og blitt værende på planeten.

Jeg har fortalt historien i noen av Kasama-samlingene om en hendelse som skjedde i Klubben for Oppstegne Mestere. Jeg vil gi den korte versjonen her, jeg var i Klubben for Oppstegne Mestere en kveld, det var stille og jeg leste en bok da jeg overhørte noen av de andre Oppstegne Mesterene som snakket, høyt nok til at de visste at jeg kunne høre det, høyt nok til å irritere meg til en viss grad. De snakket om hvor lett du har det. Denne Oppstegne Mesteren, Sebastian, kommenterte dette og sa: "Vel, de har det så lett. De har teknologien, og de kan samles på nettet uansett hvor de bor rundt om i verden, og de har datamaskiner, og de kan sette seg på et fly og delta på en samling på Hawaii. De har alle disse bekvemmelighetene. Da vi kom til vår Realisering, hadde vi ikke disse tingene. Vi streve på egen hånd. Vi måtte gjøre det alene. Vi visste ikke om noen annen gruppe. Vi hadde ikke en Oppsteget Mester som kanaliserte meldinger til oss. Vi hadde det så vanskelig."

De fortsatte med dette. Jeg la ned boken min og bare satt og lyttet et øyeblikk, min bekymring og irritasjon bygget seg opp. Og en av de andre Oppstegne Mesterene sa: "Ja, de har det så lett, og vi gjorde det på den harde måten. De har det så lett på planeten akkurat nå."

Til slutt slo jeg hånden ned på boken, reiste meg og gikk bort til gruppen og sa: "Du vet, ja, de har noen moderne bekvemmeligheter. De kan gjennomføre en Shoud med meg der Shaumbra fra hele verden kan delta, og de kan spille inn det de kaller «Cloud Class», og de kan enkelt skrive ut bøker. Og ja, de har noen moderne bekvemmeligheter akkurat nå, men skam dere alle," sa jeg.

"Skam dere, for da du var på planeten og du gikk gjennom din Realisering, var det ikke så sprøtt. Planeten var ikke så gal. Ting beveget seg mye langsommere. Nå er det tusenvis av patenter per dag bare i USA som kommer gjennom. Da du gikk gjennom din Realisering for hundrevis eller tusenvis av år siden, var det knapt noe nytt som ble skapt. Ting var det samme." Jeg sa: "Det går raskt og er rasende der nede akkurat nå, og jeg vet ikke om du ville tåle det. Bare mengden data, mengden informasjon og hastigheten ting endrer seg med, tror jeg ikke noen av dere kan håndtere."

Vel, de snakket fortsatt litt om dette, og jeg tenkte for meg selv: "Vel, jeg kommer til det virkelige poenget her." Og det virkelige poenget var at jeg fortalte dem: "Du vet, da du gikk gjennom din Realisering, ja, det var vanskelig, som, til en viss grad, det var min også. Men det er en stor forskjell mellom deg og Shaumbra, og det er at du forlot planeten rett etter din Realisering. Du ble kanskje noen dager, noen uker eller Kuthumi noen år, men resten av dere dro med en gang, og denne gruppen gjør ikke det. Denne gruppen blir på planeten.

"De trenger ikke det. De kan ganske enkelt akseptere og tillate sin Realisering og reise, men de blir, og de er i fysiske kropper som har mye smerter. De blir her og må håndtere massebevissthet, som endrer seg i enestående hastigheter. De blir på planeten når ting virkelig er sprø. De stikker ikke bare av. De sier ikke: 'Ok, jeg krysset målstreken. Jeg kom til Realiseringen min, og nå er jeg ferdig med det. De blir, og de blir her for å gjøre noe vi kaller Drømmen fra Atlantis. De blir værende for å skinne lyset sitt på planeten i en tid da planeten absolutt trenger det mer enn noen gang.

"De blir her for å skinne lyset sitt, og det kommer til å bli noen vanskelige dager for dem. Det kommer til å være dager med angst. Det kommer til å være dager hvor det er vanskelig å finne seg i hva andre mennesker og massebevissthet gjør, men de blir. Og ikke bare i noen uker eller dager. De kommer til å bli i årevis, tiår til og med på planeten, og det gjorde ikke du."

Jeg følte meg bra inni meg. Jeg var veldig tydelig; Jeg var veldig bestemt. Jeg smilte ikke, slik som nå. Jeg følte meg bra inni meg, da jeg fortalte dette til dem. Rommet ble stille. På denne tiden var tusenvis av Oppstegne Mestere samlet, og hver og en av dem var stille, uten å vite hvordan de skulle ta det. Og så fra bak i rommet, langt bak i rommet, kunne du høre en Oppsteget Mester - (klapp! klapp!) – applauderte. Og ganske snart var det fem, så 100 og så noen tusen, og ganske snart brøt hele hallen på Klubben for Oppstegne Mestere ut i applaus for deg, for arbeidet du gjør.

Det var et så rørende øyeblikk; Jeg tror aldri jeg vil glemme det. Et så rørende øyeblikk da hele Klubben for Oppstegne Mestere innså viktigheten av det du gjør. Og ja da, du har noen moderne bekvemmeligheter, men de er også moderne smerter. Jeg mener, sosiale medier, det har sine gode sider, det har sine dårlige sider. Hastigheten som teknologi og medisin endrer seg med – den har sine gode sider, men den kan ha sine dårlige sider. Hele problemet med kunstig intelligens, som jeg skal snakke om i ProGnost, det har sine gode sider, men det har også noen veldig, veldig skremmende sider.

Ja, det er faktisk lettere, på en måte, men på en annen måte, som hver og en av dere vet, er det like tøft eller tøffere enn noen gang. Og jeg vet fra å jobbe med deg, og Kuthumi vet fra å jobbe med deg, at din forpliktelse er å bli her. Du trenger ikke å, og som dere vet, de av dere som har kommet til Realisering, at det kommer det punktet, at du kommer til Realisering – du innser at du er Realisert, ikke lenger tenker på det eller kjemper mot det eller prøver å gjøre det, du innser bare at du er Realisert - det kommer et punkt der du også vet at du ikke trenger å bli.

Det er også veldig forførende å dra. Veldig forførende, noe som betyr at plutselig, hvis du drar, trenger du ikke å streve med den fysiske kroppen din mer. Du trenger ikke å streve med irritasjon og forverring av forholdet til andre mennesker eller dine familier. Du trenger ikke å håndtere verden sine opp og nedturer og at den spinner rundt og at folk blir gale – Jeg mener bokstavelig talt – på grunn av hastigheten ting endrer seg med. Og det kommer nødvendigvis ikke til å bli bedre med det første. Jeg spår ikke noen form for krise eller noen form for katastrofer, men det kommer bare til å akselerere og gå raskere og raskere, og det vil være mer og mer vanskeligere for folk å følge med. Og det kommer til å påvirke sinnet først og deretter kroppene, men det vil påvirke deres sinn, deres mentale stabilitet. Og selvfølgelig, det de gjør nå er ganske enkelt å sette dem på medisiner som egentlig bare flater ut sinnet. Alle følelsene, alle følelsene, alt, alt dramaet og emosjonene er fortsatt der, men nå er de maskert, dekket av medisinene. Og som den moderne vitenskap har funnet ut, kan du være på disse antidepressiva - å, hallo, kjære Linda.

LINDA: Hei.

ADAMUS: Du ser nydelig ut i dag.

LINDA: Takk, sir.

ADAMUS: Ja, jeg kunne føle at du bak meg kanskje antydet at jeg er på tynn is her og du lurer på om jeg kommer til å gå over grensene mine. Men Linda vil fortelle deg før jeg gjør det, alt jeg sier er, hva, bare for underholdning.

LINDA: Det er greit så langt. Du har ikke gått over streken.

ADAMUS: Ja, ja.

LINDA: Du er nærme.

ADAMUS: Ja.

LINDA: Du er nærme.

ADAMUS: Den offisielle ansvarsfraskrivelsen, men la oss gå utover den.

LINDA: Nei, nei, nei. Nei. Det har gått bra så langt.

ADAMUS: Ok, bra.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Bra. Bare be meg om å vær forsiktig når som helst ...

LINDA: Takk, sir.

ADAMUS: ... når du føler at jeg krysser linjen slik jeg kan krysse den.

LINDA: Å, greit.

ADAMUS: Ja, bra, bra.

LINDA: Flott, Adamus.

ADAMUS: Bra.

LINDA: Flott. Utmerket. Godt poeng.

ADAMUS: Så det som skjer er at folk får disse medisinene, og det vil være flere og flere av dem, og ikke bare antidepressiva, men mer og mer bruk av ting du har akkurat nå på planeten - opioidene - alt for å lindre smerten. Det kommer til å bli mer og mer vanlig over hele planeten, fordi ting endrer seg så raskt. Du lever i enestående tider. Ikke som før.

Unnskyld, jeg må ha litt kaffe. Jeg elsker å hengi meg til en liten jordkaffe når jeg kommer hit (han tar en slurk). Og jeg ser at de faktisk lager kaffelatte her på ...

LINDA: Å...

ADAMUS: Ja.

LINDA: ... gourmet for deg.

ADAMUS: Det er gourmet, og dette bør være en god grunn for alle til å komme hit.

LINDA: Pokker heller.

ADAMUS: Føl deg inn i det et øyeblikk, disse enestående tidene på planeten, ikke som før. Ingenting å sammenligne med. Du kan gå tilbake til antikken. Du kan dra tilbake til urbefolkningene på planeten. Du kan dra tilbake til Atlantis, Lemuria, så langt tilbake som du bare vil, og du kommer ikke til å finne noe sånt som dette. Ikke engang det som ville vært den beste tiden i Atlantis. Hadde ingenting som dette, når det gjelder utviklingen av teknologi, hastigheten som ting går i, endringene som bokstavelig talt bryter ut på planeten. Og jeg bruker ordet "utbrudd", noe som betyr at det er så mange endringer i sosiale systemer, i finansielle systemer, i oppfinnelsen i prosessering og produksjon. Dette er utbrudd som skjer, og det er ikke et negativt begrep. Det betyr bare at det skjer så fort at det er vanskelig å holde balansen, for en typisk person.

Og det er derfor, i Klubben for Oppstegne Mestere, da de begynte å snakke om at Shaumbra har det så enkelt, og at de har denne veiledningen fra Adamus, det er som, nei, nei, nei. De har det ikke lett. Jeg vet, i stor grad, hva du går gjennom akkurat nå på planeten. Det er ingen annen gruppe som går gjennom det du gjør, inn i Realisering.

Og samtidig, når du virkelig lærer å gå inn i din intuisjon, din gnost, i stedet for å stole på de gamle funksjonene i sinnet, og det kan være skremmende. Det krever et stort sprang av tillit til deg selv å gjøre det, med sinnet som prøver å holde tilbake og si: "Nei, du må være logisk."

Du har hele problemet med lyskroppen akkurat nå. Lyskroppen kommer inn. Lyskroppen får nå tillatelse til å komme inn, av deg, og Kuthumi går inn i detaljene rundt dette med sin Making Light Body. Jeg er glad for at han gikk med på å gjøre det. Men det er så mye endring i biologien din akkurat nå, når den nye menneskelige arten etableres. Og selv om det høres fantastisk ut at lyskroppen kommer inn, kan det være veldig vanskelig. Det påvirker din fysiske kropp.

Og dette kolliderer med hele COVID-problemet, som jeg vil snakke om, om et øyeblikk og deretter snakke mye mer om det i ProGnost 2022. Men når lyskroppen kommer inn, høres det fantastisk ut, men det har en effekt på din fysiske kropp, og sinnet er bekymret. Det er mye angst blant Shaumbra nå pga. alle endringene som skjer.

Så jeg gir hver og en av dere ære. Jeg vil stå opp for deg i Klubben for Oppstegne Mestere eller et annet sted i hele skapelsen for å forsvare det du gjør og for å hjelpe andre å forstå hva du gjør her på planeten akkurat nå. Jeg gir deg min personlige takk for at du gikk gjennom det du har gått gjennom, for å tillate deg selv å bli realisert, slik at du kan være en legemliggjort Mester på planeten.

Jeg takker hver og en av dere. Det er ikke en lett oppgave, men det er drømmen fra Atlantis og kanskje en av de mest - (Adamus sukker) - tilfredsstillende, vakre ting du noen gang vil gjøre.

Så la oss ta et godt dypt åndedrag med det.

Koronavirus

COVID. COVID, hm. Jeg tok feil – heh! – det samme gjorde alle de andre Oppstegne Mesterne som vurderte den. Ingen av oss forsto omfanget av COVID. Den skulle komme raskt og rasende og gå relativt raskt over. COVID skulle ryste ting i biologien, da menneskene virkelig begynner å gå inn i den nye arten, og den var også i svært stor grad ment å riste ting i de finansielle systemene på planeten, økonomien, noe som forårsaket en revurdering av så mange ting.

Du ser resultatene av det - folk som sier at de ganske enkelt ikke vil jobbe lenger, og det er deres rett; Folk sier: "Jeg vil ikke være en mellomleder resten av livet, få to ukers ferie og deretter pensjonere meg og dø." Det skjer et bevissthetsskifte akkurat nå når det gjelder arbeid, jobber, karrierer, flere mennesker enn noen gang går ut på egen hånd. Det er ikke det at de bare vil sitte hjemme og være late bomser. De sier: "Det er noe mer jeg vil gjøre. Jeg vet ikke hva det er, men noe mer jeg vil gjøre på planeten.

COVID ryster systemer som aldri før, og ja, vi tok feil, og jeg vil være den første til å innrømme at jeg antok at det kom til å komme raskt inn og gå raskt over. Men noe morsomt skjedde underveis. Vel, ikke så morsomt, men noe skjedde underveis. Etter hvert som COVID kom inn, har det gått to år, tror jeg ...

LINDA: Ja, det er det.

ADAMUS: ... siden COVID først dukket opp, og da det begynte å komme inn i befolkningen, komme inn i biologien, gjorde mennesker en morsom sving, en morsom vri på ting. I stedet for å ta den store opplevelsen inn i COVID, sa de - menneskeheten, massebevissthet, generelt sa de - "La oss gjøre en full hus- reingjøring. Ikke bare for noen endringer i samfunnet, for noen endringer i økonomien. La oss gjøre det skikkelig. " Med andre ord massebevissthet ga tillatelse til å komme inn med sine mange varianter, og nå tror jeg det er det du kaller Delta-varianten, og du har en annen etter det.

LINDA: Omikron.

ADAMUS: Hvilken?

LINDA: Omikron.

ADAMUS: Omikron variant. Og nå lager den nye varianter, og det vil være andre varianter som kommer til, fordi COVID er her for å gjøre en komplett hus-rengjøring med tillatelse fra menneskeheten. Og muligens - muligens - selv fordi det var nok vesener på planeten som skinner sitt lys: "La oss bare gjøre det."

LINDA: Jøss.

Adamus: Det er nok vesener som hadde gått gjennom dragen i sitt eget liv - og på en måte er COVID ..., det er en drage - men det er nok Shaumbra som har gått gjennom dragen til å si: "Du gjør ikke en liten drage. Du gjør det skikkelig. Du gjør ikke litt hus-rengjøring og kommer tilbake om et par år og gjør litt mer. La oss bare gjøre det skikkelig akkurat nå."

Så kanskje det lyset bidro til å påvirke massebevisstheten til å si: "Kom inn. La oss ta det nå. La det komme inn og endre systemene. Og ja, det har forårsaket mange dødsfall, men på en måte er det vesener som var klare til å dra. Og jeg prøver ikke å minimere tristheten og lidelsen som oppstår når noen dør på grunn av COVID, men generelt var dette mennesker som ikke skulle bli lenge uansett. De ville finne en annen måte å dra på, og for mange av dem var det bare en omstart, en omstart, som sa: "Jeg gikk feil vei i dette livet" eller "Jeg gjorde bare ikke noe i dette livet. Jeg vil gjøre en omstart og komme inn igjen."

Du vil mest sannsynlig se en slags mini befolkningsvekts om fem til syv år, basert på de som dro på grunn av COVID som nå får litt foryngelsestid på den andre siden, og deretter kommer tilbake. Men poenget er at COVID gjorde, og gjør, en grundig hus-reingjøring som går inn i omtrent alt.

COVID har bokstavelig talt vevd seg dypt inn i massebevisstheten. Det kunne ha vært slik at det kom inn, hadde en innvirkning og det dro, men det har vevd seg inn akkurat som kreft. Med andre ord, det har blitt en del av livets stoff akkurat nå, og ved å gjøre det påvirker det alt. Det påvirker den medisinske industrien, og igjen, fra det positive synspunktet, vil forskningen og tid og krefter og penger som går inn i medisinsk forskning gå langt, langt utover bare COVID. En ny forståelse av det menneskelige genom. En ny forståelse av hvordan atompartikler fungerer sammen. Og mer enn noe annet kommer en strålende forståelse som jeg føler kommer til å komme frem i løpet av de neste 18 månedene, en virkelig praktisk forståelse av hvordan elementer, hvordan partikler går inn og ut av virkeligheten. Ikke bare en teori fra en fysiker, men en dypere forståelse, med en forståelse av partikkelskifte.

Hver partikkel, hvert objekt i dette riket har sitt gjensidige eller parallelle objekt eller partikkel i et ikke-fysisk rike. Det er som en skygge eller som et spøkelse, og de går frem og tilbake til tider, og noen ganger går partikkelen i dette riket helt inn i det andre riket og kommer deretter tilbake, eller var det skyggepartikkelen som kommer tilbake til den fysisk virkeligheten.

Poenget er at med dette nye søkelyset på medisinsk forskning, kommer de til å forstå hvordan partikler virkelig fungerer, de går inn og ut av virkeligheten, og derfor kommer de til å ha en bedre forståelse av hva folk kaller de andre dimensjonene, som er andre riker.

Så, bieffekten av COVID, av Corona viruset - jeg foretrekker det begrepet - er å endre planeten akkurat nå. Det akselererer endringene. Det forårsaker mye revurdering på planeten, og det vil være her en stund, selv om jeg ikke gjør noen spådommer. Ikke spør meg hvor lenge det kommer til å være her.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Jeg kommer ikke til å komme med noen spådommer om det.

Så alt dette skjer, og du har valgt å bli her. Du har valgt å være en legemliggjort Mester, og det er ikke lett. Og vær så snill, noen av dere hadde kanskje litt for mye sukkerstøv og fe dryss på dere, og trodde at det bare ville være lett å komme inn i mestringen din. Det kommer til å bli annerledes, og på mange måter enkelt, men på noen måter mye vanskeligere.

Ikke fra et personlig ståsted, ikke fra et "Hva har jeg gjort galt?" synspunkt, men et mye vanskeligere: "Det er dager jeg bare ikke vil være her." Og la det være greit for deg. Ikke prøv å bekjempe det, for det kommer til å være dager da du bare føler at du er overbelastet, fordi du føler alt dette som skjer rundt deg. Du trenger ikke engang å lese en avis eller – gjør folk fortsatt det? Du trenger ikke – Cauldre forteller meg – Å, se på Internett, YouTube og disse tingene i disse dager, for å forstå at det er veldig utfordrende, og du føler det på et sensorisk nivå. Du føler det rundt deg alle steder, og du har fortsatt for vane å ta det inn som ditt eget, som om noe du gjør galt. Det er det ikke. Du er bare (bankende lyd) føler hva som er rundt deg (Adamus humrer).

Så la oss ta et godt dypt åndedrag med det, nå som ting faller ned fra taket her. Men det kommer til å skje. Ting skjer rundt deg.

Naturlig beskyttelse

Som Cauldre og Linda snakket om under åpningsuttalelsen, skjer det ting, og det vil det fortsette med. Så lenge du er her i massebevissthet på planeten, så lenge du er i naturen, så lenge du er rundt andre mennesker, vil ting skje. Deres eksempel nylig var treet som falt på huset. Men det gjorde svært liten skade. Det var ingen personskade. Ingen av dem ble skadet, heller ikke Belle.

Treet falt fordi det er naturen. Trær faller, og trær vil ikke slutte å falle bare fordi du er en legemliggjort Mester. Når ting skjer, og skjer rett rundt deg, er det en naturlig beskyttelse som skjer, da du er en legemliggjort Mester. Treet kan falle, men i stedet for å falle rett på huset og gjøre mye skade, falt det nesten på en presis måte, mener jeg, en fantastisk måte. Og det falt på en slik måte at skaden ble minimal. Det skapte mye spenning og drama, som, antar jeg, Cauldre og Linda likte til en viss grad.

LINDA: (hvisker) Hva?!

ADAMUS: Det fikk absolutt deres oppmerksomhet (Linda humrer). Linda sitter her og ruller med øynene. Hun er veldig flink til det, rulle med øynene.

Men du har en – med det som skjer rundt deg – du har en slags naturlig beskyttelse. Jeg sier ikke at ting ikke kommer til å skje. Det vil det, men du har på en måte – Jeg vil forsikre meg om at Cauldre sier dette riktig – Du har en slags beskyttelses ring rundt deg, men ikke tenk på det som de tingene du pleide å gjøre med det hvite lyset rundt deg. Det var som en vegg, en barriere. Nå er det bare et slags energifelt rundt deg, energifeltet ditt, som er en naturlig beskyttelse.

Det kan være at du er i en folkemengde, og det er folk der som er bærere av COVID, og du har en naturlig beskyttelse. Noen andre kan bli smittet, men du blir ikke nødvendigvis smittet. Eller la oss si en bilulykke, noen sklir på veien og det er mange biler. Det er rett foran deg, men på en eller annen måte, noe som nesten ser ut til å være et mirakel, det skjer ingenting med deg. Det er bare en liten bulk på støtfangeren på bilen din. Eller du kan gå gjennom skogen og en stor storm kommer opp, lyn og torden, og det kan være rundt deg, men din naturlige beskyttelse vil beskytte deg.

Dette er ikke englebeskyttelse, og vi selger ikke forsikringspoliser her i dag for beskyttelse. Det er din naturlige energi. Det er som et energifelt rundt deg slik at du kan være midt i all slags drama, alle slags sprø ting akkurat nå, og du er beskyttet, og det er ditt.

Jeg vil at du skal føle deg inn i det akkurat nå.

Den er der fordi du har tillatt deg selv å være her. Den er der fordi du er her på planeten og ting kommer til å skje. Ikke alle dager kommer til å bli lyse og solfylte. Og det kommer til å bli kaos og problemer, og det kommer til å være ting som er enestående som nedsmeltinger av Internett og slike ting, og du kan være der, men på en eller annen måte påvirker det deg ikke. Det er som om det regner på alle andre, og du er veldig klar over det - du kan lukte og føle regnet i luften, du kan se det - men av en eller annen grunn regner det bare ikke på deg.

Det er slik livet kommer til å bli fremover. Det er ikke slik at hele planeten plutselig rydder opp og alle synger Kumbaya og klemmer hverandre. Det kan være det på et tidspunkt, men akkurat nå, nei. Det er for mange forandringer på planeten,altfor mye forandring, at det til og med skal være i rikene. Hvis noe, vil det bare føre til mer konflikt.

Mer enn noe annet vil jeg at du skal forstå, at i tillegg til det naturlige – er det en slags naturlig beskyttelse – at du kan være midt i galskapen, men du er ikke gal. Men noe av det Shaumbra fortsatt fortsetter å gjøre er å føle dype nivåer av angst – angst – og det er en fantomangst. Cauldre har skrevet om det nylig (her), forteller han meg. Fantomangst, og det du gjør er at du plukke opp ting rundt deg – fra andre mennesker, planeten generelt, fremtiden - og det er ikke ditt.

Det er ikke ditt

Shaumbra har en vane å ta på seg ting. Du har gjort dette i mange, mange liv. Dere har vært energiholdere på planeten. Dere har vært en slags frelsere i mange situasjoner i tidligere liv. Så du har tatt på deg mye av planeten, mye massebevissthet. Og akkurat nå er det fortsatt grader av det i deg, og dette forårsaker angst.

Denne angsten er som et hestehårteppe, som jeg har brukt fra tid til annen. Noen av dere er kanskje ikke kjent med dem, de gir en viss grad av komfort og varme, men de klør som ... Og som Shaumbra liker du fortsatt denne rollen som en planetarisk barnevakt, å holde energien, å ta til deg ting som ikke er dine for å kunne behandle dem, for å forhåpentligvis kunne hjelpe massebevissthet. Men det er på tide å droppe det. Det er på tide å brenne det hestehårteppet, fordi med det virkelige arbeidet du gjør her på planeten - skinne lyset ditt - er det ikke noe sted for det. Det er ikke behov for det. Og jeg vet noen ganger at det føles koselig og behagelig å bare føle at du virkelig gjør noe og tar på deg verdens problemer, men når du går inn i lys-kroppen din, vil du oppdage at det ikke fungerer så veldig bra.

Du tar på deg andres problemer, andres energier, og det er veldig, veldig vanskelig for den fysiske kroppen. Du tar på deg en stor ekstra belastning når du tar på deg det som ikke er ditt. Mange av dere som er syke, har aldri energi, har sykdommer, disse er ikke dine. Du har tatt på deg massebevissthetsproblemer, delvis fordi du er veldig følsom – du føler disse tingene, og så sier du: "Å, det må være noe galt med meg" - delvis fordi du fortsatt gjør sosialt arbeid. La de andre gjøre det sosiale arbeidet. De ønsker å stige i gradene. Etter hvert som andre mennesker utvikler mer bevissthet, ønsker de å gjøre det du pleide å gjøre.

Energiholdere, planetarisk sosialt arbeid, åndelig sosialt arbeid, det er ikke ditt lenger. Og det kommer til å bli veldig, veldig vanskelig når lyskroppen din kommer inn for å imøtekomme det og holde eller bære disse andre problemene. De er ikke dine i utgangspunktet, og jeg vil at du skal være kresen i å anerkjenne det. De er ikke dine, og du har fortsatt en tendens til å tro at de er det, og du rettferdiggjør dem som dine, men de er ikke dine lenger.

Hva er ditt? Tobias sa det på en tydelig måte: "Det du velger." Hvis du ikke velger noen - søppel tanker, eller fysiske problemer - hvis du ikke velger det, så er det ikke ditt. Hvis du velger det, så vær det, det er ditt. Men du har den rettigheten, og jeg vil si at du har en forpliktelse – til meg og Shaumbra og for det meste til deg selv akkurat nå – å la disse tingene gå.

På de siste samlingene her på Kona har jeg gledet meg stort over å sette søkelys på problemene deres. Det de liker å snakke om - ikke som de pleide å gjøre, men likevel, til en viss grad - om noen av deres offerproblemer og hvordan de bare er på et sted i livet der de bare, du vet, ikke kan gjøre noe og ingenting fungerer, og det er som, vel, det er ikke fordi du fortsatt holder på det. Du eier det fortsatt. Hvis det er der, er det fordi du fortsatt liker det.

Så jeg skal invitere hver og en av dere akkurat nå til å gi slipp på alt det. Vi har annet arbeid å gjøre. Vi skal skinne med lyset, stråle med lyset i stedet for å trekke inn mørke skyer. Du er ikke her for å være samleren av mørke skyer lenger, for å se om du kan behandle dem og overvinne dem og resten av den dritten. Nå er du her for å skinne med lyset, og det er en stor forskjell, og du vet hva jeg snakker om. Det er en stor forskjell å bare utstråle lyset ditt kontra å samle de mørke skyene som ikke er dine.

La oss ta et godt dypt åndedrag med det. Hm!

Så la oss fortsette. Skifte gir. Men før jeg gjør det, vil jeg igjen understreke denne naturlige beskyttelsen. Det er noe som er med deg som en legemliggjort Mester, når du blir på planeten. Det er slik energi fungerer nå. Din egen energi vil ikke skade deg med mindre du liker det, med mindre du vil bli skadet. Men ellers kan du være midt i alle disse andre tingene, som det fallende treet på Villa Ahmyo, treet falt, men det gjorde veldig, veldig lite skade. Og skaden var virkelig et godt poeng, en god illustrasjon og et litt morsomt drama for en dag eller to. Men i en annen setting med andre mennesker, ville det sannsynligvis ha skadet halvparten eller en tredjedel av huset.

Så la oss ta et dypt pust med det.

Kjærlighet

Neste emne – kjærlighet. Kjærlighet.

Jeg snakker ikke mye om kjærlighet, av mange gode grunner, men jeg skal begynne å snakke mer om det. Jeg snakker ikke om det, jeg bruker det ikke i mitt vanlige ordforråd med Shaumbra, vi elsker ikke Kumbayas, fordi for meg er kjærlighet ikke det de fleste mennesker definerer det til eller opplever det som. For meg er menneskelig kjærlighet svært overvurdert.

Kjærlighet har blitt svært manipulert, og kjærlighet er generelt noe du må gi til andre. Og noen ganger kanskje motta det for deg selv, men det er noe som stort sett fremstilles som noen en må gi til andre. Du hører ikke så mye snakk om å motta kjærlighet. Du hører mye om å gi kjærlighet.

Kjærligheten har vært svært, svært overbrukt, selv i Bibelen og noen av de andre hellige bøkene. Kjærlighet er definitivt «makyo-gjort» til døde av New Age, noe som starter på 60-tallet, men det går virkelig utover det. Det har blitt «makyo-gjort» av New Age – "Vi kommer alle til å elske hverandre og vi kommer til å gjøre Kumbaya kjærlighet, og vi er alle en og vi kommer til å gå tilbake til å elske hverandre i enhet" – og for meg er det en slags farse. Det er en stor misforståelse av energi og faktisk hva kjærlighet egentlig er.

For meg er kjærlighet, vel, det er noe som først ble opplevd her på Jorden. Og folk som snakker om at Gud deler sin kjærlighet – akkurat der vet du at noe er galt, at de identifiserer Gud som en "ham" og at han deler denne kjærligheten på "forespørsel" eller ved at vi klager. Gud deler ut litt kjærlighet her og der. Gud – uansett hva det er – hadde ingen anelse om hva kjærlighet var. Din sjel, din «Jeg Er» hadde ingen anelse om hva kjærlighet var før menneskene kom til denne planeten.

Ingen sa: "Du kommer til å dra til planeten for å oppleve kjærlighet," fordi de ikke ante hva kjærlighet var. Du kom til planeten for å forstå forholdet mellom bevissthet og energi på vegne av dine englefamilier, som du ikke elsket fordi det var ingen kjærlighet.

Så du kommer til denne planeten, du går inn i denne vanvittige søken etter forståelse av energi og bevissthet, og hva finner du? Kjærlighet. Ren kjærlighet. Elsker en annen. En forbindelse så klar, en erindring - selv i denne virkeligheten - et minne om hvor du kom fra med den andre personen, vel vitende om at dere begge kom fra et sted langt, langt borte, for lenge siden. Og det var den forbindelsen som så utløste denne tingen som aldri hadde blitt opplevd på planeten - kjærlighet - og til slutt ble kjærlighet en av englesansene.

Du fortsatte å elske, men så fant du den mørke siden av kjærlighet - skilsmisseadvokater. Du fant kjærlighetens brutalitet. Når en forelder slår deg og sier: "Jeg gjør dette fordi jeg elsker deg," når du kommer hjem en ettermiddag og finner partneren din i sengen med noen andre, og de sier: "Nei! Nei, jeg elsker deg virkelig. Det var bare litt uforsiktighet fra min side. Og så gjør kjærligheten vondt. Kjærlighet biter.

Og så folk - folk som aldri har møtt hverandre før plutselig sier: "Å, jeg elsker deg," vet du, som om det er et ord som "brød" eller "luft". Nei, jeg tror de bruker begrepet litt løst der. Jeg tror du må kjenne noen mer enn 10 minutter før du kan elske dem, for det meste.

Så kjærlighet er et av de fenomenene som opplevdes først av mennesker på Jorden, og går nå gjennom hele skapelsen. Det er engleaktige vesener som kommer hit bare for å oppleve kjærlighet, omtrent som i et Kjærlighets Sirkus, "Vi vil gå ned dit og se hvordan det er, se denne tingen som heter kjærlighet." Og hva er sangene dine skrevet om? Kjærlighet. Kjærlighet. Hvor mange sanger er skrevet om peanøttsmør? Ikke mange. De er skrevet om kjærlighet. Hvor mange sanger er skrevet om vitenskapelige funn? Omtrent 10, men resten av dem handler om kjærlighet på planeten.

Jeg har ikke snakket om kjærlighet, og du kan si at jeg er litt kynisk – kanskje? Jeg vet ikke om du registrerer det, oppdager det i tonefall mitt når jeg snakker om kjærlighet – bare på grunn av hvordan det har blitt overbrukt, manipulert, kommersialisert, misforstått og skadelig på mange måter.

Du har gjennomgått mange opplevelser med kjærlighet, og for de fleste av dere, flertallet, i dette siste livet gikk mange av dere bare av gårde på egen hånd og sa: "Ikke mer kjærlighet. Jeg er ferdig med det." Ingen flere relasjoner og partnere. Ikke flere dype forelsket som det du hadde før der du bare mistet alle følelser av fornuft og deg selv, da du ble dypt forelsket i en annen. Det tjente et formål. Du lærte mye, og du måtte oppleve kjærlighet.

Så gikk så mange av dere i sitt siste liv av på egen hånd, einstøinger, borte fra andre mennesker og bort fra kjærlighet. Du trengte den tiden alene uten påvirkning av et kjærlighetsforhold. Ja, jeg sa "påvirkning" fordi det kan det være. Og så kom du inn i dette livet.

Du kom inn i dette livet, du vet, med all kunnskapen i verden om hvorfor du var her. All kunnskapen om hva dette livet handlet om. Jeg mener, ikke detaljene, men når det gjelder hva du var her for – for Realisering og deretter til slutt for å bli en Legemliggjort Mester. Og underveis, så mange av dere prøver å komme tilbake i et forhold som ikke fungerte. Mange av dere prøvde, jobbet i årevis eller tiår i et forhold, med hele denne familieenhetsgreia og hele kjærlighetsgreia, og det fungerte ikke. Og mange av dere, er fortsatt triste i dag om - når vi snakker sammen sent på kvelden - og du sier: "Men, Adamus, jeg ville bare ha en partner, en elsker i dette livet, og jeg fant aldri en. Det er virkelig det eneste med livet mitt som jeg ikke er fornøyd med, er den partneren, min sjelevenn. Og når du sier "sjelevenn", vil jeg knyte meg og kaste opp, og du sier: "Å, nei! Beklager. Jeg mente tvilling flammen min." Og så har jeg det rare uttrykket i ansiktet. Det finnes ingen sjelevenn eller tvilling flamme.

Så du kom inn i dette livet igjen i håp om å finne den kjærligheten, men du kom også inn i dette livet i visshet om at du skulle skyve den bort, fordi du ikke ville at noe skulle forstyrre Realiseringen din.

Kjærlighet er vakkert – den kjærligheten jeg snakker om, er ikke den typiske menneskelige kjærligheten – kjærlighet er så vakker når du åpent kan dele med en annen. Dele kroppen din, dele dine dypeste mest intime tanker, dele historier om reisen din, dele latter, dele å gå på kino eller ta en lang kjøretur. Når det ikke er noe du trenger å skjule, når det ikke er noe du trenger å holde tilbake, det er kjærlighet. Hvis du er i en situasjon der det er å holde igjen, hvor det gjemmer seg, hvor du har hemmelige passasjerer i psyken din og i ånden din, når det er sjalusi, når det er anklager og alt det andre av dette, er det ikke kjærlighet. Det er ikke kjærlighet. Det er et forhold, men det er ikke den kjærligheten jeg snakker om.

Så underveis oppdaget de kjærlighet, og de opplevde det dypt, og de opplevde dens mørke sider og dens vakre sider, og nei, jeg er ikke imot kjærlighet i det hele tatt. Jeg er imot upassende bruk av begrepet "kjærlighet". Å, kjære. Og selvfølgelig er den største kjærligheten av alle, og den mest unnvikende av alle, det å elske deg selv.

Det er på tide, kjære Shaumbra, kjære Mestere, det er på tide å elske deg selv på en ikke-makyo måte. Ikke på den gamle måten: "Å, jeg elsker meg selv, jeg elsker meg selv," men da gjør du virkelig ikke det. Å virkelig elske deg selv.

Jeg kommer til å snakke mer om det og til tider være veldig kritisk til det jeg vil kalle "gammel type kjærlighet" eller søppel kjærlighet. Jeg skal snakke om viktigheten av å ha elsket andre, men også hvordan det er å elske seg selv. Og det er vanskelig, for så langt du har kommet og så bevisst som du er, er det fortsatt vanskelig akkurat nå å elske deg selv. Og husk hva jeg sa om å ha en partner. Ekte kjærlighet er når det ikke er noen å skjule. Det er ingen hemmeligheter. Det er ingen skjulte kamre eller korridorer. Det er ingen sjalusi. Det er åpent og tillitsfullt. Det er ekte kjærlighet. Når dere ikke er bundet til hverandre før døden skiller dere ad. Det er ikke kjærlighet. Det er religion.

Ekte kjærlighet holder aldri fast på noen eller noe. Det er ingen grunn til å holde fast på dem, å klamre seg fast til dem, å binde dem fast, fordi det er ikke kjærlighet. Kjærlighet er den dype tilliten til deg selv og andre.

Men nå skal vi snakke mer om å elske deg selv – elske deg selv – og det er virkelig noe av det vanskeligste og mest utfordrende av alt. Det er mye lettere å elske en annen. Det er mye lettere å projisere kjærligheten, å gi kjærligheten enn å motta den, enten det er fra noen andre, men for det meste fra deg selv. For det meste fra deg.

Det er på tide at vi nå snakker om kjærlighet på en måte som du kanskje aldri har hørt før. Vi skal gjøre noen spesielle sammenkomster, kjærlighetssamlinger, men jeg vil ta det opp akkurat nå. Det er det neste hjørne vi skal rundt eller et separasjonspunkt, uansett hva du kaller det - å elske deg selv.

Ta et øyeblikk akkurat nå for å forestille deg muligheten for å elske deg selv betingelsesløst.

Du kom hit til planeten uten å vite noe om kjærlighet. Så oppdaget du det, og du ble forelsket. Så hadde du sex, og så hadde du mange andre forhold hvor du var forelsket. Og så ble kjærligheten sur, akkurat som melken ble dårlig. Men gjennom det lærte du hva kjærlighet ikke er, slik at du til slutt kunne være her akkurat nå og elske deg selv.

Min type kjærlighet som vi skal snakke om er ingen makyo i det hele tatt, og hvis du begynner med det, vil dragen din komme opp og bite deg i kjærlighetskjeksen, akkurat der. Den vil ikke tillate denne typen sukkerbelagt, bomullsgodteri kjærlighet. Jeg snakker om å elske deg selv. Det høres så bra ut, ikke sant? Men likevel er det så vanskelig. Det er så vanskelig.

La oss ta et dypt åndedrag sammen akkurat nå, når vi går inn i neste trinn med Shaumbra. Og jeg skal gå tilbake til Klubben for Oppstegne Mestere og fortelle de en ting eller to, de som snakket om hvor lett du har det, og jeg skal si: Du vet hva vi jobber med akkurat nå - eller bedre sagt - det vi tillater akkurat nå er ekte kjærlighet til Selvet. Ikke denne kultiverte kjærligheten, å gå ut der "elsker verden", selv om du virkelig ikke gjør det. Kjærlighet til Selvet er egentlig en oppfyllelse av hvorfor du kom til planeten, for å forstå energi og bevissthet, hvordan de jobber sammen, er også å forstå hvordan du kan elske deg selv.

Elsker deg selv betyr å akseptere deg selv, alt. Alt.

La oss ta et godt dypt åndedrag med det. Ah! Herlig kaffe.

Ok, neste. Neste på vår hit parade. Hm.

Jeg vil bare være i denne følelsen av kjærlighet et øyeblikk. La oss gjøre det – selv-kjærlighet – og la dette komme gjennom bevisstheten din akkurat nå. Du kommer til denne planeten for å lære om bevissthet og energi, men hva finner du? Elske en annen, og så går du gjennom alle opplevelsene av det. Å elske en annen, godt og dårlig, og så en stund er det nesten som om det ikke er noen. Det virker som om kjærligheten har gått ut av livet ditt, og da er det på tide å elske deg selv.

Det er ikke mange på planeten nå, eller noen gang som har vært her, som virkelig har elsket seg selv. Ikke mange. Vi skal gjøre dette – ikke sammen – men vi skal gjøre det på en måte samtidig.

En Mester fortelling

Greit, la oss ta et godt dypt åndedrag, mens jeg skifter gir. Nok en gang vil jeg fortelle en historie, en Mester historie.

Mesteren satt i hytta en sen ettermiddag, og leste en bok ved ildstedet, nøt et fint glass vin, gjorde det som en ekte Mester, bare tok det rolig nå og da. Mesteren underviser mange klasser og dagene er ganske travle, men Mesteren vet at innimellom må han bare ta seg litt tid alene. Men han satt og leste i boken, og plutselig fikk han en av disse pling opplevelsene – heh! – en bjelle som ringer i hodet hans. Bokstavelig talt hørte han ingen bjelle, men det var en dytt. Det var en visshet at han måtte legge fra seg boken og ta på seg kappen og gå en tur.

Det interessante er at Mesteren ikke visste hvorfor, og Mesteren stiller ikke spørsmål, for når du først har stilt spørsmål, begynner du å bli mental. Når du sier: "Hvorfor føler jeg dette?" og "Er det bare meg?" eller "Hva skal jeg gjøre? Hva prøver Ånden å fortelle meg?" Nei, nei, nei, nei, nei.

Mesteren følte denne bjellen som ringte, et dytt, og tok på seg kappen og visste at han måtte gå en tur, uten å vite hvorfor, uten å vite hva dette førte til. Og det er et så viktig poeng for dere alle. Du kommer bare til å føle noe, og det du pleide å gjøre er å tenke på det og diagnostisere det og dissekere det og analysere det og ikke forstå noen ting. Nå er det på tide å gå inn i din kunnskap, slik Mesteren gjorde. Han tok på seg kappen og gikk ut døren, uten å vite om han skulle svinge til venstre eller høyre eller gå rett frem, uten å vite noe. Men å kjenne og stole på seg selv nok til å vite at det kom til å bli riktig, og det rette stedet.

Han gikk i omtrent syv minutter, og til slutt kom han til den lille innsjøen på campus omgitt av store, vakre trær, og der på parkbenken på denne sene ettermiddagen ved innsjøen satt en av hans studenter, Christina, gråtende, sittende på parkbenken gråtende. Mesteren stoppet et øyeblikk. Han hadde følt at Christina hadde gått gjennom mye i det siste, som om det var noe som plaget henne, så han ble ikke overrasket over å se henne gråte. Hun var en god student. Hun var definitivt dedikert, forpliktet til sin Realisering. Hun hadde et grunnleggende godt grep om energien sin, men det var noe som forstyrret, noe som kom i veien.

Han sto der et øyeblikk og følte seg inn i Christina, og følte virkelig på om det var greit å nærme seg henne, eller kanskje han bare skulle gå sin vei. Men da han følte seg inn i det, ikke prøvde å få ord i hodet og ikke la Christinas høyere selv snakke til ham, han følte seg bare inn i energien, som du burde gjøre. Ikke bli mental. Ikke la hjernen rote det til. Ikke forvent å høre en stor stemme. Bare føle inn i det. Dette er din kunnskap. Det var det Mesteren gjorde. Han følte seg inn i det, og det virket veldig passende å nærme seg henne, nesten som om energiene inviterte ham inn.

Så han – ahem – rensket halsen – ahem – noen ganger for ikke å skremme henne, da han nærmet seg henne på parkbenken, og hun satt der med hodet i hendene og gråt og gråt. Mesteren satte seg ved siden av henne, sa ingen ting, sa ikke noe dumt som: "Hvordan går det?" (Linda humrer mykt) Hvordan skulle hun svare på det? Er det ikke det mennesker sier: "Hvordan går det?" "Jeg har et sammenbrudd. Jeg vil ikke leve lenger. Hvordan går det?" Nei! (Linda humrer) Mesteren satt bare der – Linda synes jeg er morsom (Adamus humrer).

Mesteren satte seg bare ved siden av henne – og ble vant til det, bare å være der. Mesteren tillot bare sitt lys å skinne. Han trengte ikke å jobbe med det. Han trengte ikke å trykke på en knapp og si: "Lys, slå deg på." Den sanne Mesteren skinner alltid et lys. Mesteren satt bare der en stund, og prøvde ikke å sende henne all slags god stemningsenergi, prøve ikke å helbrede henne, ikke synge eller be for henne. Han trakk ikke røkelse ut av lommen og tente den for å rense luften. Ikke noe av det. Han bare satt der. Det var det perfekte å gjøre. Det var det hun trengte.

Hun trengte ikke masse snakk i det øyeblikket. Hun trengte ikke en masse med foredragsråd fra en gammel mann, og hun trengte absolutt ikke røkelse. Noen ganger har mennesker dette rare konseptet med å prøve å hjelpe andre mennesker, og det er et jævla overgrep i min bok. Noen ganger bare tilstedeværelsen - når du føler at det er en invitasjon, bare tilstedeværelsen - ikke mange ord, om noen ord.

Så Mesteren satte seg ved siden av Christina. Hun visste at han var der. Hun kunne kjenne det med en gang, og han bare satt der. Uten å si noe, prøve ikke å fortelle Christina noe, bare satt der. På et tidspunkt omtrent fem minutter senere sluttet Christina å gråte, fikk pusten tilbake, tørket tårene av ansiktet, og Mesteren åpnet kappen, og trakk frem en lommelerke med brandy og ga den til henne uten et ord. Hun tok en stor slurk av den og sukket dypt av lettelse.

Det er ikke det at Mesteren alltid skal ha med seg en lommelerke med brandy, men det er ikke en dårlig idé av og til. Det var akkurat det Christina trengte, bare noe for å bryte hele den følelsesmessige katartiske situasjonen hun var i. Mesteren visste at hun trengte å gå gjennom dette, til en viss grad, men han innså også at hun hadde blitt fanget i det. Hun virvlet seg selv inn i den.

Mesteren innså at det var noen problemer i livet hennes, ting som ikke hadde blitt slik hun hadde ønsket og spesielt relatert til et forhold hun hadde hatt, et forhold som hadde vart i fem år. Hun hadde ikke giftet seg med denne herren, men de hadde bodd sammen, og han hadde nettopp brutt opp forholdet og forlatt henne uten noe forvarsel. Bare sa "Det er over", og hun var knust.

Christina sa til Mesteren, til slutt: "Det er ikke min skjebne noensinne å kjenne kjærlighet."

Mesteren bare satt der. Noen ganger er det bedre å ikke si noe. Mesteren bare satt der og hun sa: "Mester, dette er ikke første gang. Forholdet før dette varte i to år og det før det varte knapt i åtte måneder, og det før det varte i omtrent fem år, seks år. Og hun sa: Det er bare ikke meningen at jeg skal ha et forhold i dette livet."

Mesteren forsto virkelig, for før han tillot sin Realisering, gikk han fra det ene forholdet til det andre for å prøve å finne svar, prøve å finne mening og prøve å finne kjærlighet, og ingen av dem fungerte. Han visste hvordan det var å møte kjærlighetens mørke, men til slutt dukket kjærligheten til Selvet opp, og det er alt du trenger. Men når du har kjærligheten til Selvet, kan du ha et forhold til en annen i ekte kjærlighet.

Christina begynte å snakke. Jeg antar at den store slurken med brandy bidro til å løsne tungen litt, men hun begynte å snakke, og hun sa: "Mester, jeg gikk til rådgivning nylig."

På dette ordet rullet Mesteren med øynene, omtrent som det Linda gjorde. "Rådgivning, herregud. Rådgivning er for narkomane," tenkte Mesteren for seg selv. Han våget ikke å si det til Christina, men rådgivning er for rusavhengige, den typen menneskelig rådgivning som tilbys nå. De er avhengige av sine problemer, og rådgivningen forsterker problemene deres. Rådgivningen får dem dypere inn i problemene, i stedet for å løse dem. Rådgivningen, ofte, bidrar faktisk til å skape mer offer og misbruker bevissthet enn noe annet. Og Cauldre ropte på meg akkurat nå, og jeg sier ikke alle rådgivere, men rådgivning generelt er slik. Det ser ikke på rot årsaker. Den prøver å lappe og reparere, og når det ikke fungerer, medisiner.

Christina sa: "Mester, jeg har gått til rådgivning i det siste og prøver å finne svar på hvorfor jeg rett og slett ikke kan ha et godt forhold, hvorfor det alltid starter bra – når det starter, tror jeg virkelig at det er den beste kjærligheten jeg noensinne har funnet – men så begynner vi å bli uenige. Så begynner vi å krangle. Da kommer kulde. Så kommer stillhet. Så kommer beskyldninger, og det går bare fra vakkert, lykksalig til dårlig. Rådgiveren min sier at jeg lager alt dette selv. Og rådgiveren min sier at den egentlige grunnen til det som skjer her, er at jeg har et såret indre barn, og hun vil at jeg skal ta en behandling for å trekke meg unna det indre barnet. Det kommer til å ta omtrent en måned og kommer til å koste rundt sekstifem tusen kroner, og jeg går på disse seminarene tre eller fire ganger i uken og lærer om mitt sårede indre barn.

Mesteren tenkte for seg selv: "Jeg kommer til å drikke hele denne konjakkflasken for meg selv hvis jeg hører mer om dette," fordi han innså at nei, dette var virkelig en haug med psykologisk dritt.

Mesteren lyttet til Christina som snakke en liten stund til. Han visste at det var viktig for henne å få det ut. Han sa knapt et ord. Han nikket en gang iblant, og rullet med øynene, men han sa knapt et ord.

Til slutt, da hun sluttet å snakke helt utmattet, sa mesteren til slutt: "Christina, problemet har ingenting å gjøre med et såret indre barn. Det er faktisk en såret voksen.

"Jeg vil at du skal lukke øynene et øyeblikk, Christina, og huske tilbake til da du kom til denne planeten i dette livet, da du ble født inn i dette livet. Jeg vil at du skal huske hvordan det var å ha en ren kunnskap om hvorfor du var her på planeten, en ren kunnskap om hva du ønsket å gjøre og hvor du ønsket å gå. Og dette ble hos deg.

"Da du var ett og to år gammel, snakket du med elementene og alvene og meg og andre, og det var virkelig vakkert. Da du var tre og fire år gammel, hadde du fortsatt denne klare erindringen, men nå ble du mer klar over verden rundt deg og dens idiosynkrasi, dens utfordringer og vanskeligheter, men fortsatt husker du tydelig. Og da du var fem år gammel og kanskje til og med opptil seks, hadde du fortsatt den klare bevisstheten om hvorfor du var her og hva du skulle gjøre.

Han sa: "Christina, du har ikke et såret indre barn. Det visste du alltid. Du visste det alltid. Du har en såret tenåring og en såret voksen, en veldig såret voksen, men hele greia med sårede indre barn, nei, nei. Det er bare ikke slik. Det er en av disse New Age-tingene som høres bra ut, men føl inn i det.

Han sa: "Jeg vil at du skal føle deg inn i det indre barnet, inn i deg selv. Ta det med hit. Du vet at det ikke er noe som heter tid. Det er ingen fortid og fremtid, så vær ditt eget indre barn akkurat nå. Føl inn i det."

Christina satt der en liten stund sammen med Mesteren veldig stille, og først, slet hun, fordi, du skjønner, hele oppsettet for henne hadde vært at hennes indre barn ble såret, så hun forventet et såret indre barn og handlet ut fra det. Men hun fortsatte å puste og føle seg inn i det, og til slutt kunne hun føle sitt yngre jeg, sitt indre barn, så å si. Og plutselig følte hun sin klarhet, at det visste hvorfor hun kom hit, og den ble bevart i henne.

Det ble begravd. Det gikk – ikke tapt – men det hadde blitt overskygget av så mange andre ting i livet, men det indre barnet i sin renhet, i sin sanne kunnskap var fortsatt der. Og den traff Christina, som en murstein. Det traff henne, og hun visste nøyaktig at det ikke var et såret indre barn. Det var rett og slett ting som hadde skjedd i livet som hadde fått henne ut av kurs, som hadde fått henne til å avvike eller i det minste tro at hun hadde avveket fra sitt sanne oppdrag eller «massion» på denne planeten.

Hun følte seg inn i det en stund, og det bare strømmet gjennom henne, skjønnheten til dette krystallklare unge barnet som hun var, og deretter alle utfordringene, alle skyene og skyggene og menneskehetens mørke som virvlet og fikk det indre barnet til å gå i dekning, men ikke såret. Det gikk inn for å beskytte seg selv slik at det kunne dukke opp til rett tid med klarhet.

Det strømmet gjennom henne, dette minnet om hennes sanne, rene barne selv, og deretter alle de tingene som hadde fått det til å gå i dekning, alle tingene inn i tenårene, enten det var å føle at hun var promiskuøs eller såret andre mennesker eller brukte narkotika i tidlig alder eller hadde dårlige partnere underveis. Og så innså hun at nei, det var ikke noe såret indre barn, og hvis hun kunne komme tilbake til den kunnskapen og vissheten til dette lille barnet som hun var, ville det hjelpe henne å forstå alle de andre tingene som skjedde.

Mesteren kunne føle at hun var i ferd å koble seg til igjen, og Mesteren sa: "Pust dypt inn og la den ungdommelige uskylden komme tilbake igjen. Du har blitt forherdet av verden rundt deg. Du har blitt skeptisk og kynisk. La den uskylden komme tilbake. Det er på tide."

Og det gjorde hun.

Mesteren visste nå, at det var på tide å gå. Hun gikk gjennom greiene sine. Hun gikk gjennom en gjenforening eller en gjenforening i seg selv. Han reiste seg stille og akkurat da han var i ferd med å gå sin vei, så Christina opp på ham med vakre, men likevel tårevåte øyne og sa: "Mester, kan du sette igjen den flasken med brandy her hos meg?"

Kjære Shaumbra, du har ikke sårede indre barn. Du har det indre selvet, den ungdommelige, lyse, uskyldige, rene kunnskapen om deg selv som har vært skjult i lang tid. Den er ikke såret. Det var den aldri. Mennesket, den voksne, tenåringen kanskje, og det har blitt stuet bort, skjermet fra livets galskap, men det er på tide å bringe det tilbake.

La oss sette på litt musikk for en merabh.

Merabh for det indre Kristus-barnet

Det er ikke noe såret indre barn.

(musikken begynner)

Det er tenåringen, en voksen, hva som helst, middelaldrene, en senior som tok på seg altfor mye som ikke var deres. Tok på seg altfor mye.

Og på toppen av det, for så mange av dere, kom du hit til denne planeten, og så måtte du vente til tiden var inne, for det rette tidspunktet å gjøre din sanne «massion» her, for å bli en legemliggjort Mester.

Noen av dere venter i, hva, 30, 40, 50 år, og i løpet av den tiden, kan dere ha blitt veldig tilsmusset. Du kan bli veldig negativ, og så på toppen av det tok du på deg så mye av det som ikke var ditt. Så mye.

La oss ta dette øyeblikket i denne renheten og uskylden og bringe den delen tilbake – Den delen du brakte inn var så ren i så mange år, den delen som visste hvorfor du var her, og den delen som i utgangspunktet brakte budskapet inn.

La oss invitere den delen av deg tilbake nå. Den er ikke i fortiden. Den er her, akkurat nå. Den er ikke et annet sted. Den er her.

Den var bare skjult for å være beskyttet. Du ville ikke at noe skulle forurense eller forvrenge den vakre delen av deg selv. Barnet, Kristusbarnet faktisk.

Kristus eller Krystall Barnet kom inn med en slik kunnskap og besluttsomhet. Det er her, akkurat nå. Det er greit å ta det frem. Det er en naturlig beskyttelse nå. Det er på tide å slippe det ut.

"Såret barn." Hva finner disse menneskene på? Det er ikke noe såret barn. Det er det rene barnet. Såret voksen, kanskje. Såret barn, ikke.

(pause)

Pust godt inn, og det er greit å la den renheten og uskylden komme frem. Det er den delen av deg som absolutt visste hvorfor du kom hit.

Kanskje du begynte å stille spørsmål ved ting i syv, åtte, ni års alderen. Kanskje du ble fanget opp i massebevissthet eller din egen skyld og skam. Det spiller ingen rolle; Ingenting av det betyr noe. Men det er ikke det sårede barnet.

Jeg inviterer dere til å føle inn i det, den renheten, den kunnskapen. Det er den virkelige deg.

Det var før du begynte å ta på deg andres ting, du begynte å ta på deg massebevissthet, du begynte å lage lister over alle problemene dine og hva som var galt og hva som var såret og hva som ikke fungerte riktig og hvor det gikk galt.

Dette rene barnet selv, Kristusbarnet som du er, det visste hvorfor du var her.

(pause)

Det Kristusbarnet, forsto at for over 2000 år siden var du her på denne planeten samtidig som Yeshua. Yeshua var et kollektiv – ikke et sjele-vesen, men et kollektiv av dere alle – og dere visste at da Yeshua kom inn, var det på tide å plante frøene til guddommelighet, bevissthet på planeten, og du ville til slutt komme tilbake for å høste fra det. Det livet er akkurat nå.

I denne juleferien er det nå på tide å la det Kristus-barnet i deg komme frem.

Ikke noe såret indre barn. Ikke noe av det. For en farse.

(pause)

Linda, kan du gi meg bamsen her? Ja, jeg vil ha den her.

Skal den erstatte meg?

Ja (de humrer). Teddy vil puste fra nå av (Linda etterligner gråting).

Så, kjære Shaumbra, ikke noe såret barn. Ikke noe såret indre barn, ikke noe av det.

Det er barnet i deg selv, Kristusbarnet. Teddy og jeg, Linda og Belle, vi ber deg om å ta et godt dypt åndedrag. Belle ligger her på ryggen, med føttene opp i luften, beina sprer seg. Hun vet hva jeg snakker om.

La oss puste dypt sammen.

Det er greit nå. Du har naturlig beskyttelse. Det er greit å slippe Kristus-barnet ut, tilbake i livet ditt. Det inneholder alle minnene og all kunnskapen og all renheten og forståelsen av hvorfor du virkelig kom hit i dette livet.

Det var aldri borte. Det var bare gjemt bort, beskyttet.

Det tok aldri på seg andres ting, massebevissthets ting, som ditt mer voksne selv gjorde.

Det ble aldri såret, og det vil aldri bli såret.

Pust godt inn, slik at dette Kristus-barnet kan komme frem.

Det morsomme med det, er at det faktisk, du kan si, det kommer inn samtidig med lyskroppen.

Uskyldigheten til lyskroppen, lyskroppens enkelhet. Ikke noe søppel, ikke noe skrot, bare renhet.

Så hva med at vi slipper inn både Kristusbarnet og lyskroppen.

Kanskje de er like.

Pust dypt inn i Kristusbarnet.

Med det, mine venner, ønsker jeg dere en veldig, veldig god ferie. Vi har mye som ligger foran oss i 2022. Det blir et sterkt år, et veldig sterkt år.

Ta resten av dette året til å gjøre noe for deg selv, å elske deg selv, å forynge deg selv, klemme en bjørn, klemme deg selv.

Vi er tilbake i januar med januar Shoud. Vi kommer til å treffe bakken løpende, men akkurat nå og resten av dette året, ta et dypt åndedrag og føl Kristusbarnet inni deg og la det begynne å komme ut.

På vegne av alle Oppstegne Mestere og applausen de ga deg, ønsker de deg det aller beste og ser frem til resten av vår reise sammen her på planeten.

Med det ønsker vi deg alt godt.

Jeg er Adamus av Suverent Domene. Takk skal du ha.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Inge Klokkeide.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.