Materialele Cercului Crimson

Seria Întoarcerii

Shoud 2: “Casa Trezirii”
Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 6 septembrie 2008
www.crimsoncircle.com


Şi aşa este, dragi Shaumbra. Bine aţi venit la această frumoasă adunare şi ce zi minunată am avut eu, Tobias, Kuthumi, Adamus Saint-Germain şi toţi ceilalţi privind cum se iveşte această energie a creaţiei, a noului, a expansiunii.

Fântâna conştiinţei

Am observat înainte că durează un timp pentru ca fântâna să se umple, iar voi aţi umplut-o, Shaumbra. Aţi umplut-o. A durat ceva timp ca să o umpleţi cu acest lucru numit Noua Energie, noua conştiinţă. Aţi lucrat la asta mulţi, mulţi ani. Vine din alte tărâmuri, vine din esenţa înţelepciunii voastre, vine din viitor şi din trecut şi a mers să umple fântâna voastră proprie. A durat un timp, a fost un proces care a impus răbdare şi înţelegere, dar vedem cum acum a ajuns la împlinire. Şi aşa cum ştiţi, ca toate fântânile, începe acum un proces foarte natural de curgere, aducându-şi constant energiile înapoi, constant, într-un frumos mod, lăsând energiile să curgă domol înapoi.

Este un fel de ciclu energetic, un ciclu al fântânii pentru Shaumbra, ce are loc acum, pe măsură ce esenţa voastră s-a umplut de spiritul vostru, de divinitatea voastră, de creativitatea voastră. Iar acum are loc acest ciclu al energiei care merge în alte tărâmuri şi devine un cerc deplin, se prăvăleşte aşa cum apa se prăvăleşte dintr-o arteziană din această realitate, iar apoi ciclul se reia înapoi în alte dimensiuni, apoi revine, creând o elipsă nesfârşită - o nesfârşită elipsă de conştiinţă şi expansiune, Nouă Energie, creativitate, eliberarea obstacolelor şi a barierelor, a fi cu adevărat în viaţă.

Şi ce zi frumoasă este pentru a fi în viaţă, în corp fizic pe Pământ acum, iar eu împărtăşesc asta cu voi, pentru că o parte din mine este aici. O parte din mine este în fizic aşa cum sunteţi şi voi, parte din mine este în alte tărâmuri. Acum, nu vă gândiţi că celelalte tărâmuri sunt la milioane de ani lumină depărtare. Celelalte tărâmuri sunt la o respiraţie distanţă. Sunt foarte aproape de voi - poate că nu le puteţi vedea -, dar sunt atât de aproape de voi încât atunci când vă uitaţi în altă parte, la ceea ce aţi gândit voi a fi tărâmurile din afară, ele sunt atât de apropiate încât nici măcar nu le vedeţi. Parte din mine se află în aceste tărâmuri din afară, şi totuşi pot fi atât de aproape de voi acum.

Îmi amintesc că atunci când am început împreună călătoria noastră, noi, cei de partea aceasta a vălului, trebuia să ne pregătim cu săptămâni înainte pentru a ne aduce energia la acest nivel, din două motive. Barierele erau foarte, foarte grele la acel moment, foarte dense şi mai era - cum aţi spune voi - îngrijorarea din partea noastră că vom intra în energia umană densă şi că nu vom reuşi să mai ieşim, aşa că ne-am făcut un fel de linie de salvare cu alte fiinţe angelice şi ne coboram energia cu mare grijă în aceste Shouduri, în adunările cu voi. Pe vremea aceea energia vostră era mult mai densă. Atunci nu eraţi nici pe departe atât de siguri că veţi sta pe această planetă aşa cum sunteţi acum.

Ştiu că unii dintre voi s-ar putea îndoi de asta. Unii dintre voi ar putea gândi că firul este acum mai subţire ca oricând. Dar nu, de fapt când ne uităm la energia voastră vedem o mare dorinţă de a vă afla aici, dar să vă aflaţi aici cu un scop, cu claritate, pasiune şi uşurinţă. Dar mulţi dintre voi simt acest fir foarte subţire ce vă poate conecta cu acest Pământ, pentru că vă şi deschideţi către alte dimensiuni aflate la doar o respiraţie distanţă, către noi potenţialuri, către un nou voi. Uneori simţiţi această conexiune fragilă, dar este exact aici ar trebui să fiţi acum. Este o conexiune subţire.

Nu mai aveţi nevoie de barierele greoaie dintre voi şi alte tărâmuri. Nu mai este nevoie să vă închideţi pe voi înşivă pentru a putea sta pe Pământ. Nu mai este nevoie să pretindeţi că jucaţi acest joc al uitării pentru a vă ţine pe voi înşivă în corpul fizic. Firul este foarte subţire. Sunt şi zile în care gândiţi că puteţi doar respira adânc şi să săriţi pe partea cealaltă. Lucrul interesant este că asta nu înseamnă că o să muriţi - conştiinţa voastră se poate extinde în alt tărâm foarte, foarte uşor. M-am distrat foarte bine cu unii dintre voi. Vorbim mult, ştiţi. Oh, am oportunitatea de a veni şi de a vorbi cu un grup mare de Shaumbra ca acesta, dar încă mai pot veni şi să vorbesc cu voi în particular, individual. Şi nu spun secrete, aţi descoperit asta - şi ştiu destul de multe, apropo! Oh, da, da.

Noi venim şi vorbim, iar voi aveţi senzaţia de dezorientare, acum mai mult ca oricând. Aveţi senzaţia de ameţeală? Vă simţiţi ca şi cum veţi dispărea de pe faţa Pământului? Acesta este doar unul din efectele secundare ale deschiderii conştiinţei acestei fântâni de conştiinţă. Ea merge în alte tărâmuri, curge înapoi, se prăvăleşte ca o cascadă înapoi în acest tărâm, iar apoi urcă din nou. De fiecare dată, ştiţi, merge un pic mai departe, se întoarce în acest tărâm, şi în aceeaşi măsură în care primiţi din aceste alte tărîmuri - un tip de nouă înţelepciune, un fel de nouă bază pentru conştiinţă -, în aceeaşi măsură în care voi primiţi din alte tărâmuri voi şi oferiţi altor dimensiuni ale voastre: acum împărtăşiţi simţirea totală a experienţei voastre umane şi eliberaţi, îi permiteţi să curgă în sus şi în afară şi să vină iarăşi aici.

Acum un timp mulţi dintre voi eraţi ruşinaţi de gândurile şi de simţirile voastre. Vă simţeaţi slabi. Simţeaţi că nu meritaţi. Nu permiteaţi acestei experienţe umane în care sunteţi implicaţi să curgă înspre alte părţi din voi înşivă. Aţi ţinut-o ascunsă aici, aţi păstrat-o undeva în spate. V-aţi lăsat pe voi înşivă să credeţi că trebuie să aveţi diverşi guru. Trebuia să aveţi fiinţe angelice măreţe, înţelepte, atotştiutoare. V-aţi ţinut pe voi înşivă în ascunzătoare, şi ştiţi ce se întâmplă, dragi prieteni. Toată energia continuă să vrea să se extindă, să se mişte şi să celebreze. Aşa că atunci când aţi opus rezistenţă aceasta a restricţionat energia, iar mai târziu s-a manifestat în trupul vostru, în echilibrul mental, în capacitatea voastră de a manifesta abundenţa în viaţa voastră.

Dar acum vă privesc şi văd că v-aţi umplut vasele cu noua conştiinţă. Este foarte interesant, pentru că nu aţi făcut-o aşa cum aţi crezut că aţi făcut-o. O să discutăm despre aceasta înainte ca eu să plec, dar voi nu aţi trecut prin toate exerciţiile mentale. Unii dintre voi folosiţi exerciţiile mentale, vă oferiţi singuri mici fraze-magnet, afirmaţii, vizualizări, vă ţineţi de vreun concept mental mititel. Unii dintre voi faceţi asta ca distracţie. Mulţi dintre voi faceţi asta pentru că nu mai ştiţi de ce să vă ţineţi. Dar, vedeţi voi, schimbările din conştiinţa voastră nu au avut loc datorită activităţii mentale, nici datorită cărţilor pe care le-aţi citit, nu pentru că v-aţi silit pe voi înşivă să lucraţi mai mult, să încercaţi mai tare, să fiţi o persoană mai bună - nimic din toate astea. Acestea sunt tehnici interesante, dar vechi.

Aţi făcut asta, hai să spunem, printr-o frumoasă dorinţă. Dorinţa, în sensul cel mai bun, vine din inimă, vine din suflet, vine din adevărata voastră simţire, dar în pofida luptei din minte şi a analizei mentale şi a restului de astfel de lucruri, nu ele v-au adus în acest punct. A fost dorinţa inimii voastre, dorul după voi înşivă. Voi auziţi asta, dar deseori o ignoraţi. Auziţi acest dor profund şi deseori îl traduceţi în gânduri analitice pentru că încercaţi să înţelegeţi ce înseamnă. În interior este o simţire profundă - un dor adânc şi frumos, sentimentul unei noi speranţe, sentimentul de a vă întinde aripile şi de a zbura. Asta v-a adus aici. Voi aţi crezut că sunt treptele minţii. Nicidecum.

Învăţători

Atunci când sunteţi învăţători în faţa unui grup sau faceţi un filmuleţ, compuneţi un cântec sau doar îi ascultaţi şi îi călăuziţi pe membrii familiei voastre şi pe prieteni, toate acestea înseamnă a fi învăţător. Indiferent ce aţi face, unul din lucrurile importante pe care le veţi întâmpina cu alţii este atunci când vor intra în analiză şi reguli pentru ei înşişi, cum încearcă să structureze o viaţă umană construită din scobitori şi lipici. Voi veţi putea fi în stare să staţi deoparte, să zâmbiţi şi să ştiţi că aţi fost acolo, să ştiţi că v-aţi luptat din răsputeri. Veţi fi în stare să staţi deoparte şi să ştiţi, mai înainte de toate, că vor fi bine. Ei vor fi bine. De fapt este unul din lucrurile interesante dintr-o carte pe care unul dintre voi o va scrie. Ei vor doar să ştie că totul va fi în regulă. Este în regulă.

Există o mare teamă că va veni ceva şi îi va anihila, că vor face virajele greşite, că vor lua deciziile greşite şi vor sfârşi în iad sau că vor sfârşi - mai mult decât orice - doar prin a fi anihilaţi, a nu mai exista. Dar din perspectiva a ceea ce voi şi eu ştim asta nu se va întâmpla niciodată. Ei ar putea trece prin nişte dificultăţi şi greutăţi, prin unele lupte. Oh, acea luptă - şi voi ştiţi foarte bine - chiar înainte de a părăsi ceea ce noi numim un punct de separare, care înseamnă o schimbare majoră în conştiinţă, mai există încă acea luptă în conştiinţă când sunt nesiguri dacă sunt gata să plece. Este ca o lansare în spaţiu. Sunt ei cu adevărat gata să părăsească solul? Sunt gata cu adevărat să pornească motoarele şi să facă saltul? Şi poate fi înfricoşător. Dar voi aţi fost acolo. Voi ştiţi că se rezolvă - şi nu în modul în care mintea ar vrea să se rezolve. Rareori. Nu în modul în care vechilor aşteptări le-ar plăcea să creadă că se va rezolva. Vedeţi voi, aşteptările vin din minte pe baza evenimentelor trecute.

Deseori când oamenii îşi planifică şi îşi stabilesc scopurile, ceea ce ce vom arunca în aer astăzi, au aşteptări. Aşteptările vin din minte, din trecut, şi sunt foarte limitate. Exact asta a produs multora dintre voi o mare anxietate în trecut. Aşteptările voastre asupra a cum aţi gândit că trebuie să fie lucrurile, a ceea ce aţi gândit că ar trebui să fie spiritualitatea. Şi trebuie să spun - şi voi ar trebui probabil să spuneţi - spiritualitatea nu are nicio legătură, nu seamănă deloc cu vechile voastre aşteptări umane, nu-i aşa? Credeaţi că or să vă crească aripi? Că o să aveţi o aureolă mititică? Că o să aveţi vedere laser şi o să vă uitaţi prin hainele oamenilor? (râsete) Am zis că vă ştiu secretele. (şi mai multe râsete)

Adevărata conştienţă spirituală este foarte simplă, atât de ne-complexă. Adevărata conştienţă spirituală nu înseamnă preamărirea umanului. Înseamnă întegrarea divinului şi a umanului, toate la un loc în această experienţă pe Pământ în corp fizic.

Am spus înainte, acum mulţi ani, dar o să repetăm acum. Toţi îngerii, toţi îngerii, vor trece pe acest Pământ originar sau pe celelalte Pământuri ce sunt născute acum, iar acestea sunt multe. Sunt copii ale acestui Pământ. Ele sunt născute în alte dimensiuni şi preiau atributele acestui Pământ. Acesta a fost şi va rămâne mereu cel originar. Toţi îngerii vor merge pe calea Pământului pentru a-şi celebra propria lor unime, propria lor integrare, propria lor nouă conştienţă. Nu se petrece undeva în afară. Nu se petrece în alte tărâmuri. Nu are loc atunci când vă părăsiţi corpul fizic şi reveniţi pe cealaltă parte. Se petrece în acest loc numit Pământ. Toţi îngerii vor trece pe această cale.

V-am spus înainte că mai intâi sunt oamenii, apoi vin îngerii ce nu au fost niciodată în trup uman, iar după ei vin Spiritul, Dumnezeu, Acasă - oricum aţi vrea să îi spuneţi. Integrarea, punctul de separare a conştienţei dumnezeului interior se petrece, da, aici pe Pământ.

Astăzi

Ce frumoasă zi pentru a fi în viaţă! Nu vreau ca voi să vă concentraţi asupra problemelor voastre. Într-adevăr este o zi frumoasă pentru a fi în viaţă, pentru a fi în stare să simţiţi soarele sau să priviţi stelele, aşa cum mulţi fac acum. O zi frumoasă - dacă ascultaţi cu atenţie acum, în special aici, în decorul montan, dar de fapt oriunde - ce frumoasă zi pentru a asculta şi a simţi dansul Gaiei, Pământul, spiritul care a hrănit şi a îngrijit trupul uman încă de la începutul timpurilor voastre aici.

Iar dansul are loc pe măsură ce ea pleacă. Oh, ea nu pleacă tristă sau mânioasă. Nu pleacă pentru că voi gândiţi că acţiunile oamenilor distrug planeta. Ea pleacă pentru că ştie că este momentul ca oamenii să preia responsabilitatea pentru propria lor casă. Casa este Pământul, iar ea şi însoţitorii săi pleacă. Asta va dura un timp, nu se va petrece în câţiva ani. Ar putea dura secole, căci au fost aici mult timp şi nu v-aţi putea aştepta să plece instantaneu - este un dans, o paradă, predarea ştafetei către oameni. Staţi o clipă doar ca să ascultaţi. (pauză)

Este o bucurie. Ce zi minunată pentru a fi om pe Pământ, o zi în care este atât de multă schimbare în conştiinţă. Uneori, din perspectiva noastră chiar, se simte ca şi cum a durat prea mult ca să se ajungă la acest punct. Câte vieţi aţi trăit ca să ajungeţi la acest punct? Dar acum schimbarea - adevărata schimbare în conştiinţă - se petrece. Aţi trecut prin alte schimbări în vieţile trecute, dar nimic nu se compară cu aceasta. Oh, desigur, schimbarea face ca unele sisteme vechi să fie întoarse pe dos şi le produce unora frica de ceea ce se va întâmpla mai departe. Dar voi ştiţi şi eu ştiu că este o finalitate. Este o finalitate pentru că există cei care au o viziune, aşa ca voi.

Fiecare dintre voi are o viziune. Viziunea nu este un obiectiv. Viziunea nu este impusă altora. Viziunea este un vis, un vis ce poate deveni realitate. Asta se petrece acum pe întregul Pământ. Nu este vorba doar despre oamenii de pe Pământ, ci îi afectează pe toţi îngerii din toate celelalte tărâmuri de asemenea. Afectează lucrul pe care voi îl numiţi Dumnezeu. Dumnezeu trece prin cele mai mari schimbări din viaţa ei datorită vouă. Haideţi să respirăm adânc şi să celebrăm această zi în care cu toţii suntem pe Pământ şi în alte dimensiuni simultan, să sărbătorim schimbările prin care treceţi.

Ştiţi, unele din lucrurile prin care aţi trecut în această viaţă pe Pământ, slavă domnului că eu în calitate de Sam nu va trebui să mai trec prin ele! Voi aţi ajutat la pavarea drumului. Unele dintre incertitudinile profunde, întunecate, unele din acele simţiri că sunteţi foarte singuri - restul fiinţelor, îngeri, eu ca şi Sam - nu va trebui să mai trecem prin ceva atât de dificil.

Shaumbra care au plecat

Vreau să răspund unei întrebări înainte de a continua Shoudul, căci întrebarea vine din partea unui Shaumbra foarte inteligent, sclipitor. De ce pleacă atât de mulţi Shaumbra de pe Pământ acum? De ce mor? Acestea sunt fiinţe spirituale care au alegerea. De ce mor acum? Nu au ales suficient de puternic? O parte din ei nu le-a auzit alegerea? Sau doar se păcălesc singuri, căci acesta este oricum destinul? Oh, dragi Shaumbra, priviţi la paharul pe jumătate gol.

Este uimitor că atât de mulţi dintre voi sunteţi încă aici, pentru că noi am anticipat că veţi rămâne foarte puţini. Ne-am aşteptat ca mulţi din voi să plece acum 10 ani, acum 5 ani. Suntem uimiţi că nu au plecat mai mulţi Shaumbra! Ştiţi, noi avem un spaţiu larg pe care l-am pregătit ca centru de primire pentru mulţi Shaumbra ce vor face trecerea, iar el rămâne gol. O să se strice mâncarea! Personalul este plictisit. Este precum sala mare şi goală despre care au vorbit Linda şi Geoff (nn. - în introducere, despre sala de conferinţe de la Hamburg) şi nimeni nu a murit. Ne-am aşteptat ca mulţi dintre voi să vă întoarceţi, pentru că aţi făcut un contract de a merge până la un anumit punct. Acesta este. Au fost pietre de hotar de-a lungul căii. Unele dintre ele au apărut acum şapte ani. Vă amintiţi când aţi fost bătuţi pe umăr într-o noapte, târziu? Noi am spus: „Suntem pregătiţi pentru tine. Nu suntem îngerii morţii, suntem doar aici ca să te însoţim”. Şi voi aţi spus: „Nu. Am de gând să stau. Nu îmi pasă cât de greu devine”.

Pe măsură ce suntem gata să intrăm aici, vă voi ruga să vă scoateţi pantofii. Vă cer să vă scoateţi pantofii! (audienţa se descalţă) Deci, de ce v-am cerut să vă scoateţi pantofii? (Linda spune: Ca să vezi da şi facem asta. Tobias râde) Şi chiar şi cei care urmăresc online sau ascultă prin Internet vor fi acceptaţi doar dacă vă scoateţi pantofii. Este simbolic. Este simbolic pentru că, vedeţi voi, pantofii pe care îi aveţi în picioare v-au purtat pe cale. Ei conţin energia şi mizeria din trecut. Iar atunci când intrăm în Casa Trezirii le veţi cere studenţilor voştri - oh, o să-i duceţi acolo - o să le cereţi să-şi scoată pantofii ca gest simbolic al eliberării trecutului, al eliberării cărării pe care au mers. Nu ne îngrijorăm că am putea murdări Casa Trezirii. Este vorba despre un nou început.

Pe măsură ce intraţi în Casa Trezirii o să vă cerem să respiraţi adânc. Respiraţi adânc, nu doar pentru a invita esenţa casei dimensionale la construirea căreia aţi ajutat, ci despre a lăsa energia să curgă. Le veţi cere studenţilor voştri să respire adânc, pentru că mulţi dintre ei vor fi în stare de şoc, de anxietate şi potenţial fără viaţă atunci când vor intra. Acesta va fi un loc pe care voi, ca învăţător, călăuză şi vindecător, îl puteţi folosi oricând, pentru că voi aţi ajutat să fie construit. Aşa că atunci când le cereţi să respire adânc, îi va ajuta să mişte energia din nou. Îi va ajuta să amelioreze acea anxietate şi uneori panică în care se află, să îi readucă în Acum.

Următorul pas, pe măsură ce intrăm în această Casă a Trezirii, este să bem puţină apă. Aici este multă apă şi nu aveţi nevoie de pahar. Doar beţi din apă, întrucât apa, aşa cum am spus înainte, este un miracol. Apa, aşa cum o ştiţi - voi credeţi că este doar o substanţă clară, aproape clară, pe care o puneţi în pahar şi o beţi - dar în apă este mult mai mult. Ea conţine Noua Energie. Conţine energia esenţei, iar atunci când o beţi este recunoaşterea faptului că vă umpleţi pe voi înşivă, aşa cum am spus la început, fântâna voastră. O umpleţi cu energia forţei vieţii. Este deci un gest simbolic. Imaginaţi-vă bând apă.

Acum hai să privim un pic la această Casă a Trezirii, pentru că mulţi, mulţi oameni vor veni aici. Mulţi dintre voi vor fi învăţători aici. Mulţi dintre voi vă veţi aduce clienţii aici regulat. A fost proiectat şi construit cu toate energiile adecvate în lumina sa, pentru că în lumină şi în culoare sunt caracteristici foarte importante. A fost creat în mod specific cu sunete. Acum, nu avem aici sisteme de sonorizare sau alte electronice. Nu avem nevoie. Dar sunetele emană prin săli şi prin camere. Când vă aduceţi unul dintre clienţi aici, pe oricare dintre oamenii pe care îi ajutaţi, îi călăuziţi şi îi învăţaţi, sunetele pe care le vor auzi vor fi unice pentru ei - specifice. Va exista un tip de rezonanţă care oferă spaţiul sigur. sunetele şi respiraţia sunt două din cele mai importante calităţi pentru a oferi spaţiul sigur. ceea ce auziţi sau simţiţi va fi unic pentru voi, aşa că nu vă aşteptaţi ca şi ei să audă sau să simtă aceeaşi rezonanţă. Va fi unică pentru ei, dar va fi organizată pentru a-i ajuta să se readucă singuri în echilibru.

Pe măsură ce privim în jur la Casa Trezirii - iar ea se poate schimba acum pentru mulţi dintre voi - mărimea, culorile, amplasarea camerelor, poate inexistenţa lor. Nu încercaţi să determinaţi mental cum ar trebui să fie. Permiteţi-vă vouă înşivă să curgeţi cu ea. A fost construită cu energii excepţionale de către voi, aşa că atunci când vă aduceţi clienţii aici, fie că faceţi asta printr-o călătorie imaginară precum cea pe care o facem acum, fie că faceţi asta la nivelul sufletului cu ei, dar când îi aduceţi aici le va oferi un spaţiu sigur. Le va oferi oportunitatea pentru vindecare, transformare, pentru descoperire. Voi sunteţi călăuza lor acolo. Îi veţi ajuta să înţeleagă unele din lucrurile care sunt în această Casă a Trezirii. Îi veţi ajuta să înţeleagă că aici, în spaţiul sigur, pot fi. Pot elibera. Nu mai este nevoie să se teamă că vor fi atacaţi. Nu trebuie să se teamă că cineva le va fura energia. Nu mai este nevoie să-şi facă griji în legătură cu urmarea vechii căi pe care au mers. Aici ei vin ca să descopere că toate energiile caută - şi găsesc - rezoluţia.

Este un proces natural. Nu este un proces pe care să-l forţaţi prin minte. Nu este un proces pe care să-l forţaţi prin voinţă. Toate energiile caută rezoluţia şi o găsesc. Dacă un om stă în spaţiul sigur - a sta este o metaforă -, dar să fie în spaţiul sigur, respiră adânc, eliberează lupta, eliberează controlul şi aşteptările, dacă ei cad în ei înşişi, se predau către cine sunt ei cu adevărat, nu către un dumnezeu din exterior - dragul de dumnezeu care a produs atâtea probleme în trecut. A vă preda unui dumnezeu din afară va produce o coliziune energetică, va face ca sistemul vostru întreg, fizic, minte, spirit şi gnost, fie să se închidă, fie să ajungă la o mare conspiraţie. Când voi vă predaţi către ceva pe care nici nu-l cunoaşteţi, nici nu-l înţelegeţi, vă predaţi de fapt către nimic, iar atunci veţi trece printr-un fel de prăbuşire. Sistemul vostru se va întreba ce naiba merge aşa prost.

Dar când vă predaţi către voi înşivă, către dumnezeul vostru, către voi din interior şi permiteţi procesului natural să aibă loc, corpul începe să se vindece singur. Aşa cum am spus în Tehnologia Standard, se vindecă singur. Mintea se linişteşte, iar în liniştirea ei începe să revină în echilibru. Spiritul se simte binevenit să înceapă să-şi stabilească conectarea şi integrarea cu aspectul său uman şi totul se poate produce în spaţiul sigur. în spaţiul sigur, odată ce clientul vostru intră în Casa Trezirii, nu sunt metode. Nu sunt terapii, ei nu îşi aduc clopoţeii, uleiurile, cristalurile. Nu îşi aduc niciuna din aceste distrageri. Sunt doar ei. Ei eliberează, mai întâi şi în primul rând - veţi vedea asta, nici măcar nu va trebui să le spuneţi, vor înţelege singuri - primul lucru pe care îl vor elibera în Casa Trezirii este timpul. Timpul.

Timpul

Timpul este unul din cele mai rigide sisteme de credinţă. Timpul creează o cale liniară în care oamenii se simt captivi. Când un om este profund implicat în timp va simţi că este într-o închisoare, într-o capcană. Indiferent dacă ei cred sau nu în reîncarnare, ei cred în trecut, iar când un om crede în trecut, el crede şi că acesta se va continua în viitor. Aşa că atunci când îi călăuziţi pe clienţii voştri - sau pe cei cu care lucraţi - în Casa Trezirii ei vor începe brusc să aibă senzaţii stranii. Vă vor spune ceva de genul - „Timpul pare a fi devenit confuz în viaţa mea. Înainte puteam foarte bine să-i ţin socoteala, dar acum nu mai reuşesc”. Vă mai amintiţi când aţi trecut şi voi prin asta? Vă amintiţi cand ceva din interiorul vostru a spus că în procesul adevăratei treziri eliberaţi conceptul de timp. Este unul dintre primele lucruri ce vor pleca.

Trecutul nu este nimic altceva decât experienţă, dar, totuşi, în sistemul de credinţă în timp, devine în acelaşi timp şi viitorul. Amintiţi-vă când, demult, v-am spus că viitorul este trecutul vindecat. Când clienţii voştri, prietenii, cei pe care îi călăuziţi, încep să elibereze timpul, încep şi să înţeleagă că viitorul nu este destin. Majoritatea omenilor acum cred că viitorul este predestinat şi că au foarte puţin de spus în privinţa lui. Ei cred - chiar şi ceea ce aţi numi unele din fiinţele iluminate, unii din marii filosofi şi scriitori ai vremurilor voastre - cred că viitorul este deja semi-creat. Ei cred că există o cărare care a fost deja creată pentru ei sau poate că ei au creat-o deja şi nu este deloc aşa. În această Casă a Trezirii vor începe să înţeleagă că viitorul nu este nimic altceva decât potenţial, iar potenţialele sunt lucrurile pe care le imaginează.

Deseori oamenii se tem de viitor pentru că a fost creat din trecut. Ei se tem de potenţiale pentru că unele care par să îi atragă cel mai mult sunt unele din cele mai dramatice, unele din cele mai severe. Pentru că dacă sunt într-un loc de frică şi dramă, dacă sunt într-un loc al incertitudinii în legătură cu ei înşişi, acesta este viitorul potenţial de care vor fi atraşi. Ei nu vor vedea alte mari potenţiale care sunt la dispoziţia lor. Viitorul este larg deschis, dar cu greu pare a fi aşa atunci când ei urmează o cale karmică liniară. Ca şi în cazul vostru, mâine poate aduce o schimbare subită de direcţie. Mâine s-ar putea deschide pentru a revela o măreaţă nouă conştiinţă pentru voi înşivă - dacă asta alegeţi să fie. Deci clienţii voştri vor începe să elibereze credinţa în timp, iar acesta este primul pas.

Vom trece prin unele din atributele Casei Trezirii atunci când voi face workshopul meu de la Atena, Grecia (n. tr: sfârşitul lunii noiembrie 2008). Dintr-un motiv anume vreau să fac asta acolo. Informaţia va fi împărtăşită cu Shaumbra, fireşte. Casa Trezirii este disponibilă tuturor, fiecăruia dintre voi. Puteţi merge acolo şi singuri. Nu sunteţi obligaţi să vă duceţi doar clienţii, pe cei pe care îi călăuziţi acolo. Puteţi merge şi singuri. Voi aţi ajutat la construirea sa.

Voi spuneţi: „Deci, Tobias, cât de reală este? Este doar o altă poveste? Este o metaforă?” O să vă spun cât de reală este. Între acum şi viitorul nostru Shoud va fi ceva de care veţi fi conştienţi şi care va avea legătură cu construcţiile, pentru că aţi ajutat la construirea acestui loc. Se va deschide într-o săptămână sau două. Se va deschide odată cu deschiderea noului website, noul portal spre Casa Trezirii. Va fi ceva în viaţa voastră - oh, voi creaţi totul, nu noi facem ca asta să vi se întâmple -, dar va fi ceva care vă va face să râdeţi şi să spuneţi: „Despre asta vorbea Tobias!” Veţi manifesta un exemplu fizic ce va avea legătură cu construcţiile.

Unii dintre voi vor avea o pană de cauciuc când veţi trece peste un cui şi veţi blestema asta. Dar când veţi mai privi odată şi veţi vedea acel cui, vreau ca voi să râdeţi. Este modul de a vă spune vouă înşivă - nu o facem noi, voi vă spuneţi singuri - că este real. Este la fel de real ca şi realitatea în care vă aflaţi acum. S-ar putea să izbiţi accidental un camion, iar când vă uitaţi să vedeţi ce este va fi unul al unei companii de construcţii. Fără pagube serioase, fireşte, doar un ghiont, o micuţă reamintire. S-ar putea să vă cadă o unealtă pe picior, iar în timp ce înjuraţi şi săriţi ţinându-vă de picior, râdeţi şi spuneţi: „Acum ştiu că este adevărat”. Vă veţi oferi singuri acest dar.

Aţi făcut asta de mult timp. Obişnuiaţi să-i cereţi lui dumnezeu un semn, ştiu cât de mult aţi făcut asta. Este un lucru teribil pe care îl fac oamenii atunci când nu cunosc niciun dumnezeu, dar totuşi se roagă şi vor un semn de la dumnezeu, iar dumnezeu este chiar acolo, în timp ce voi sunteţi în afară, iar atunci el nu se arată - nu este niciun semn. Atunci învăţaţi să nu mai aveţi încredere în dumnezeu. Când învăţaţi să nu mai aveţi încredere în dumnezeu învăţaţi cu adevărat să nu aveţi încredere în voi înşivă. Dar acum voi vă veţi da singuri un semn, iar el va veni de nicăieri, va veni în realitatea voastră şi atunci veţi spune: „Casa Trezirii, la a cărei construcţie petru alţi oameni am ajutat şi eu, acolo unde pot merge ghid, ca facilitator, ca învăţător, este reală”. Este reală. Abia aştept să vă aud povestirile. Mi-ar plăcea să le împărtăşiţi.

Aşa că aceasta este esenţa discuţiei noastre de azi. Astăzi am vorbit despre noi creaţii - muzică şi filme şi tot felul de alte lucruri pe care le creează Shaumbra. Dar toţi aţi fost implicaţi în Casa Trezirii. Voi spuneţi: „Cât de curând, cât de curând se va manifesta pe Pământ? De ce trebuie să fie în altă dimensiune?” Ah, Shaumbra, sunteţi cu un pas înaintea jocului. Vine şi asta în curând.

Aşa că haideţi să respirăm adânc simţirea esenţei acestui frumos loc unde vor veni oamenii care trec prin procesul de trezire, unde vă veţi continua activitatea de învăţători, de facilitatori. Haideţi să celebrăm deschiderea acestei Case - Casa Trezirii - în scurt timp. Acum îi facem ultimele finisaje şi în curând veţi avea acces deplin. Respiraţi adânc... (pauză) ... şi întoarceţi-vă în momentul prezent. Nimic nu se compară cu prezentul. Ceilalţi oameni care trec prin trezire, pe măsură ce învaţă să elibereze credinţa în timp şi iluzia timpului, vor ajunge să realizeze cât de preţios este acest moment, pentru că acesta este momentul în care existaţi, acesta este momentul în care creaţi potenţialele şi în acest moment voi integraţi toate experienţele voastre din trecut.

Şi aşa este.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!