CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Kunsten å benke

SHOUD 10 – Med ADAMUS SAINT-GERMAIN,
kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle
2 Juli, 2022
www.crimsoncircle.com

Jeg Er lyset, Adamus av Suverent Domene.

Ah! La oss ta et godt dypt åndedrag, vakre energier for å åpne denne Shouden sammen med "Jeg er lyset" (med henvisning til sangen "I Am Light" som nettopp spilte). Ah! Det er hva det hele koker ned til (Adamus humrer).

Før vi går videre, la oss starte denne Shouden med en kort Merabh – nummer to, vær så snill, på merabh-musikkutvalget. En kort merabh, som jeg ikke hadde planlagt å gjøre, men la oss gjøre det uansett. Lysene er klare. Oh! Oh! Før vi tar en merabh, viktigere ting. Kaffe (latter; Kerri kommer med kaffe og godbiter). Kaffe. Du vet, jeg reiser hele denne veien – millioner, milliarder av kilometer for å komme hit – og i det minste kan jeg ta en kopp kaffe for å starte dagen (noen humrer og noen sier "Aww!" Kerri har en rose mellom fortennene), og det er så interessant. Takk (Adamus humrer og publikum ler).

KERRI: Her. Du får ikke brettet.

ADAMUS: Å, åh! Får jeg ikke brettet?

KERRI: Og jeg – her.

ADAMUS: Takk skal du ha. Tusen takk. Ah!

KERRI: Skal jeg ta tilbake kombuchaen din? Eller ...

ADAMUS: Cauldre drikker det.

KERRI: Å, jøss.

ADAMUS: Du vet, jeg ga ...

KERRI: Jeg hører det hjelper deg til å bæsje, så det er veldig bra (latter).

ADAMUS: Vil du ha litt?!

KERRI: Jeg har fått noe allerede.

ADAMUS: Ja, ja! I mitt siste liv, i en kort periode, datet jeg en heks, og hun prøvde å få meg til å drikke dette kombucha-greiene. Jeg var redd jeg skulle bli til sopp, eller eddik, en av de to. Hvorfor noen drikker det – når du har god kaffe og vin å drikke, hvorfor skulle man ønske å drikke kombucha? (noen fniser) Men Cauldre identifiserer seg vel med det. Det er ... Jeg forstår ikke hvorfor, men han gjør det.

Husk omfanget – Merabh

Før vi går videre, la oss starte med en vakker merabh. Vi skal avslutter med en merabh også, men da jeg samlet sammen alle energiene til denne Shouden, samlet inn energien fra Shaumbra rundt om i verden i denne gruppen, da dere alle kom sammen og red på notene og energien til musikken, sa jeg: "La oss gjøre dette først."

La oss ta et godt dypt åndedrag sammen, når vi begynner.

(musikken begynner)

Å innse hva du egentlig er her for, hva du egentlig gjør. Omfanget av arbeidet – Jeg liker ikke engang å kalle det arbeid, kanskje det ikke er det rette ordet – omfanget av dine bestrebelser her på planeten, hva du gjør.

Det er noen ganger vanskelig å forstå i ditt menneskelige sinn, og spesielt når du fortsatt har noe av fortiden med deg, fortidens spøkelser, når det ikke har blitt til visdom; Når du fortsatt leker med noen av de gamle problemene, tenker på dem, du holder på dem med vilje, til tross for dine skrik og rop, er det noen ganger vanskelig å innse omfanget av det du gjør.

Det er lett å skli inn i bevisstheten om: "Vel, jeg prøver bare å komme gjennom dette. Jeg sliter bare med." Nei. Nei, nei, nei. Nei. Nei, nei. Denne lille gruppen Shaumbra, disse piratene fra hele verden, det er mye mer enn det. Mye, mye mer.

Det er en interessant opplevelse, et spill til og med, å late som om du fortsatt bare er et menneske som prøver å komme deg gjennom. Ah! Jeg ser bare frem til det øyeblikket når du virkelig innser omfanget.

Det kan faktisk være skremmende å innse omfanget av det du gjør. Kanskje du ville bli så overveldet av det at det bare ville – Ppfff!  – zappe deg inn i din lys essens, ut av din fysiske kropp.

Dette er noe vi har planlagt i lang, lang tid. Det er ikke tilfeldig at du nettopp kom til Crimson Circle. Det var ikke tilfeldig at Tobias kom på rett tidspunkt. Det var ikke tilfeldig at denne gruppen samlet seg på en måte jeg aldri har sett noen annen esoterisk gruppe har gjort, spesielt siden det ikke er noen regler eller plikter eller noe sånt. Men denne gruppen kom sammen og knyttet bånd til hverandre på så mange forskjellige nivåer. Ikke bare i menneskeriket, men vi jobber sammen i drømmerikene også.

Jeg ber deg bare føle deg inne et øyeblikk i omfanget av hva denne gruppen gjør og hva du gjør her også.

(pause)

Det er ofte begravd under hverdagens problemer. Det er begravd under følelser av skyld eller skam, men det er virkelig en grunn, et formål – Jeg vil gå så langt som å si heroikk – det du gjør her på planeten.

Gjennom tidene har det vært grupper som har bosatt seg i grotter eller på avsidesliggende øyer, fjerne landområder, vekk fra kjas og mas og støyen fra massebevissthet, for å gjøre en eneste ting, og det er å opprettholde en energiforbindelse mellom denne planeten og de andre rikene.

Noen av dem jobbet spesielt for å opprettholde forbindelse med de englefamiliene de kom fra. Som å sørge for at du kunne komme deg hjem mellom livene eller på slutten av oppholdet på denne planeten.

Det er grupper som ikke har gjort annet enn å meditere eller be og synge, hele livet dedikert til å opprettholde en energibalanse på planeten.

Disse gruppene er for det meste borte. Det er fortsatt noen få rundt om på planeten, ikke mange, for nå handler det om å være en legemliggjort Mester, å være sammen med andre, ikke i en hule et sted, men å være her midt blandt andre. Å være her for å gjøre en veldig enkel, vakker ting - tillate lyset ditt å skinne. "Jeg Er lys, og jeg tillater det lyset å gå ut uten agenda."

Det er dere som nå har kommet for å overta jobbene fra gruppene som holdt energiene, som opprettholdt koblinger mellom her og de andre rikene, som også hjalp Gaia med å opprettholde en puls og en kompatibilitet og en resonans med menneskene og andre livsformer på planeten. Jobbene deres er for det meste borte nå, for det meste ferdig, og er blitt erstattet nå av de som skinner lysene sine. Og det er deg.

Omfanget er spektakulær. Jeg vet det er mange dager hvor du ikke innser det, hvor du tenker for stort. Men jeg ber deg nå om å føle deg inn i hjerte ditt, inn i din lidenskap, inn i hensikten med å være her.

Dette er høydepunktet. Ah! I evighet av tid, drømmen om Atlantis, om håpene til dem som var der på Yeshuas tid som plantet Kristusfrøet, og som nå kommer til et høydepunkt her i denne vakre maskinenes tid. En tid da planeten virkelig ser ut til å være gal, men den går bare gjennom endringer.

Pust dypt inn og føl deg inn i hvorfor du virkelig er her.

(pause)

Det er ikke karrieren du valgte; det er greit. Det er ikke familien du kom inn med. Den virkelige grunnen er å bringe bevissthet til denne planeten. Og jeg bruker et nytt begrep i dag, og vi vil diskuterer det. Jeg kommer til å kalle det "Overordnet Bevissthet" - Overordnet Bevissthet - fordi det går over hodene til de fleste (noen få humrer). Det går over hodene på deg noen ganger også, men vi skal snakke om det i dag.

Det betyr en høyere form for bevissthet, et høyere nivå. I 30 000 fots høyde bevisstheten, når du skinner lyset, er det ikke bare økonomi som påvirkes. Jeg mener, det har en effekt, som du kan se – Se hva du skaper der ute! – eller politikk eller årsaker til ... De er ganske verdslige og ganske ineffektive, men vi har å gjøre med Overordnet Bevissthet.

Igjen, vi skal snakke om det i dag, men akkurat nå ber jeg deg bare om å føle deg inn i omfanget.

Spør sjelen din. Spør sjelen din. "Kjære sjel, hva er omfanget av det vi gjør her på planeten akkurat nå som Mestere? Hva er omfanget av det vi – du og jeg, sjel – gjør her?» Og hør etter et øyeblikk.

(pause)

Forresten, sjelen din har god sans for humor. Den har bedre sans for humor enn mennesket, vanligvis. Mennesket har ofte en pinne opp i rumpa (noen fniser). Sjelen har ingen rumpe (Adamus humrer) å stikke pinnen opp i, så når du spør ... (noen få humrer høyt) Så når du spør sjelen: "Fortell meg om omfanget av det jeg gjør. Del med meg," sjelen slår handa mot panna. "Endelig! Endelig spør du. Endelig forstår du."

La sjelen dele det virkelige omfanget med deg et øyeblikk.

(pause)

Du kan si: "Vel, det er et stort ansvar, en stor byrde å bære." Egentlig ikke. Egentlig ikke. Det er egentlig ikke et ansvar. Det er faktisk mer ekte lidenskap.

Du bærer ikke verdens byrde på skuldrene dine. Tvert imot. Du lar den gå.

Så la oss puste dypt.

(musikken slutter)

Så det er et nytt ord jeg vil legge til Shaumbra-leksikonet, et uttrykk, og det er "Overordnet Bevissthet."

Den andre er ganske enkelt (hodesmekk) "Å, det er derfor jeg er her! Det er derfor jeg er her." Vi har snakket om det i noen av de siste Shoudene som forklarer hva som skjer: "Å, det er derfor jeg er her! Jeg er ikke her for å lide. Jeg er ikke her for å skape nye saker. Jeg er ikke her bare for å se hva som skjer. Det er derfor jeg er her. Det har en hensikt."

Jeg tar dette opp i denne Shouden i dag fordi der vi går etter denne serien og inn i vår neste serie, er det ikke noe rom for prosessering, sutring – Jeg beklager, noen av dere sier: "Å, nei! Hva skal jeg gjøre?" (Adamus humrer) – klage, unnskyldninger. Det er egentlig ikke det, for hvor vi skal i denne serien etter Benking er inn i de dypere rikene, og du kan ikke ta med deg den dritten dit. Du vil ikke det. Jeg mener, det blir et helvetes hvis du gjør det. Det er som det vi snakker om i ”Threshold”. Du prøver å realisere problemene dine, og det blir bare et helvete.

Vår neste serie kommer til å få tittelen "Alt" - A-l-t - Alt, som i alternative realiteter, alternative sannsynligheter og potensialer, alternative dimensjoner, alternative veier å gjøre ting på. Alt. Det er også A-l-t, det opprinnelige navnet på Atlantis, Alt. Så der vi skal i den neste serien, er det ikke plass til det søppelet. Søpla.

Shaumbra har for det meste kvittet seg med mye makyo, men det er fortsatt noen. Vi skal ha det gøy i dag, og vi skal lage et dokument som i utgangspunktet definerer hvordan vi går fremover.

Men først, før vi gjør det, la oss ta et dypt åndedrag og øve på (hodesmekk), "Å, det er derfor jeg er her! Å, det er derfor jeg er her!" (noen fniser når Shaumbra slår på hodet og gjentar det). Bra. Det er ganske enkelt. Ganske enkelt. "Å, det er derfor jeg er her!" Jeg må – Noen av dem sover der ute – Ok (ser inn i kameraet), "Å, det er derfor jeg er her!" Ikke så vanskelig å gjøre, ikke sant? OK.

Frihet

La oss begynne med å snakke om frihet. Frihet, hvor passende. Linda er kledd for anledningen.

LINDA: Det er frihetshelg.

ADAMUS: Frihetshelg.

LINDA: Uavhengighet, suverenitet.

ADAMUS: Uavhengighetsdagen. Fjerde juli i Amerika, Uavhengighetsdagen. Jeg skal snakke mer om mitt engasjement.

LINDA: Selvsagt vil du det! (latter) Selvfølgelig!

ADAMUS: Men jeg vil snakke litt om frihet. Jeg glemmer ikke øyeblikket – og jeg forteller historien ofte i Klubben for Oppstegne Mestere – Jeg hadde bare vært sammen med Shaumbra i noen måneder, da jeg en dag spurte publikum: "Vil mennesker virkelig ha frihet?"

Og en pause kom over publikum, akkurat som nå, og jeg så folk riste på hodet: "Yeah." Og jeg ventet med en teatralsk pause, ventet, ventet, ventet, la ut agnet til dem på den tiden, og til slutt sa jeg: "Egentlig ikke."

Og uttrykket i ansiktene, endringen i energien som feide over rommet, fra kjære venner til motstandere (noen humrer). Jeg kunne føle avsky og forakt. Jeg kunne føle styggheten, da den skjøt opp fra øynene dine mot meg. "Hva snakker du om, Adamus? Ja, mennesker vil ha frihet."

Og jeg sa: "Nei, jeg tror faktisk ikke de gjør det. Jeg tror de vil ha det litt enklere i livet sitt, litt mer sirkus, litt mer øl, litt mer fotball. De vil ha litt av det, men sann frihet? Nei. Svært få mennesker kunne faktisk takle det. "

De trenger de definerende rollene de spiller. De trenger de definerende jobbene. Tro det eller ei, folk vil ha sine regjeringer. Jeg vet at de liker å klage på dem, men de trenger dem, fordi disse er en slags, antar jeg du vil si, komfort og også distraksjonene fra sann frihet. Sann frihet er et enormt ansvar. Du kan ikke klage og skylde på ting som konspirasjoner hvis det er sann frihet; på familiene dine, på kameratene dine, på noe annet, på bussemenn, på demoner eller noe annet. Sann frihet, ansvaret er ditt, og det er også å akseptere at energien er din.

Så sann frihet? Nei. Nei. Hvis de virkelig gjorde det, ville det være mye mer frihet på planeten.

Når det er sagt, er det en økende trend på planeten for folk til å begynne å søke etter veien til frihet. Jeg har snakket om det før, jeg bruker forkortelsen, STEP – Sovereignty, som er frihet. Suverenitet. Dette er de store innflytelsene på planeten akkurat nå. Du kan spore alt til disse fire enkle tingene som skjer, men suverenitet eller frihet. Flere og flere mennesker søker nå frihet, men de er veldig forvirret over hva frihet er. De går gjennom mange gjentakelser. De går gjennom mye av - de protesterer mye, for eksempel med hensyn til frihet, men de forstår virkelig ikke helt hva det er.

Men det lager momentum, denne frihets lidenskapen hos mennesker, og jeg kan med veldig tydelighet si at det er på grunn av deg, shaumbra og noen andre, som har gått den veien først. Du vet hvordan det er når du innser at du ikke kan skylde på noen andre. Du kan ikke peke fingeren mot noen annen gruppe eller person eller familie eller noe annet. Frihet er å akseptere ditt ansvar, det faktum at du skaper det.

Men det er flere og flere mennesker på planeten akkurat nå som begynner å forfølge frihet eller suverenitet. Det er en lang, hard vei. Du vet det, det høres så strålende ut, "Frihet!" men så plutselig, "Oof!  Det betyr at jeg må ta ansvaret for alt. " Mangel på overflod, helse, dårlig barndom, uansett hva det er, frihet er å ta ansvar. Og så sier jeg i den sanneste formen for frihet, er det og le av alt som har skjedd. Det er å kunne le av det på slutten.

Og vi har – STEP – (S)Suverenitet; (T)Sannhet, mennesker som leter etter sannhet; (E)Energi og deretter (P) kraft. Det er de viktigste innflytelsene på planeten akkurat nå. Den største, vil jeg si, er frihet, sann frihet.

Hvor mange mennesker på planeten, hvilken prosentandel ønsker virkelig ekte frihet, virkelig sann frihet? Mindre enn én prosent på hele planeten. Nesten sju milliarder mennesker nå? Dere fortsetter å lage babyer her nede, jeg kan ikke fortsette å telle lenger (noen få fniser), men et veldig, veldig lite antall mennesker vil virkelig ha frihet. Men likevel er det de som nå tenker på det, føler det. Det er de som går gjennom den interne typen strid som sier: "Det må være mer. Det må være mer ved dette vesenet på planeten, dette menneske. Det må finnes flere måter å uttrykke seg på. De er i de tidlige, tidlige stadiene av virkelig å tillate frihet, men det er en lang vei å gå.

Det vet du. Det er en veldig lang vei. Du går gjennom alle iterasjonene, du går gjennom alle forverringene av det, du tror du vet hva frihet er. Du vet, det er et fint ord, og så plutselig – boom!  – det faller fra hverandre. Og så står du opp igjen og prøver mer frihet, og det virker nesten som jo mer du prøver på frihet, jo mer vil fengselet, dyrehagen, holde deg tilbake. Jo mer du ønsker å komme deg ut av dyrehagen, jo mer prøver den å holde deg der. Eller en bedre måte å si det på, jo mer du prøver å komme deg vekk fra familien din, jo mer trekker de deg tilbake (noen humrer). Men frihet er en rådende trend på planeten akkurat nå. Jeg tar opp dette fordi det er den fjerde juli snart i Amerika.

Årsaken til Amerika

La oss snakke om Amerika. Linda er kledd for anledningen. Jeg husker da hun kledde seg ut som Frihetsgudinnen. Det fikk meg til å bli varm i trøya (flere humrer). Som en Oppsteget Mester, jeg mener, du vet, ting får meg ikke til å bli varm i trøya veldig ofte. Men den Frihetsgudinnen- greia, det grønne belegget på kroppen din, whoo! Cauldre måtte dytte meg av gårde og til siden (Adamus humrer).

Men la oss snakke om Amerika et øyeblikk. Jeg var dypt involvert i det. I mitt siste liv ... plutselig gjesper alle i rommet (latter) når jeg forteller historien min! Og alle på nettet også (gjesping), "Å, her er vi igang igjen." I mitt siste liv som St. Germain reiste jeg mye. Og jeg sa jo at jeg aldri jobbet, hadde aldri en jobb. Og ja, til de som legger merke til det – Jeg gjorde nettopp den nye Adamus om tema, "The Great Work Walkout" - du sier: "Hvordan kan du snakke om jobber og arbeid når du aldri jobbet?" (Linda fniser mykt) Det er derfor jeg kan snakke om det (noen humrer), fordi jeg ikke trengte å jobbe. Det er poenget jeg prøver å gjøre. Oh!

Så, Amerika. Jeg reiste over hele Europa, deler av Afrika, Asia, tilbrakte mye tid i Midtøsten. Ja, jeg satt faktisk i kongens kammer ...

LINDA: Å, ja visst.

ADAMUS: ... i den store Pyramiden.

LINDA: Jada, selvfølgelig (flere humrer).

ADAMUS: Vel, det gjorde du også, men jeg gjorde det først (Linda fniser). Og det gjorde Yeshua også. Innså du at da du og Cauldre satt der, parkerte Yeshua ræva si i det samme rommet?

LINDA: Nei, men det er greit.

ADAMUS: Det er veldig kult. Ja. Ja. Det var ubehagelig. Han ble ikke der lenge, det var ingen fine stoler og benker der.

LINDA: Det er det fortsatt ikke.

ADAMUS: Bare – er det fortsatt ikke.

LINDA: Nei, nei.

ADAMUS: Å, åh. Har det fortsatt (snuser! ) en slags urinlukt der oppe? (noen sier "Jepp") Ja. Greit, greit. Vel (litt latter), ja. Når det er sagt, du vet, hellig ...

LINDA: Det var ikke det minnet jeg holder fast ved.

ADAMUS: Hellige steder, du vet (latter). Det er det jeg husker. La oss snakke om Amerika.

Så jeg reiste over hele Europa. Europa var i forandring på den tiden. Dette var på 1700-tallet. Det var fortsatt mye av den gamle kongelige energien. Det var mange kongedømmer. Det var konger og dronninger og kongelige, og dette hadde pågått en stund. Men det som virkelig irriterte meg, jeg følte at det var en endringen som kom over Europa – det måtte på en måte endres, akkurat som at det skjer en endring på planeten akkurat nå. Det er ikke en liten forandring. Den er 100 ganger større enn det som skjedde i Europa den gangen. Det er understrømmer. Det er forverringer. Det er et ønske om noe annet. Og når mennesker får et ønsket om noe annet, men ikke vet hva de vil ha, er det litt farlig, heh, som vi fant ut i den franske revolusjonen (et par humrer). Det er bedre å vite at du vil ha forandring og i det minste ha en ide om hva du vil, i stedet for bare å kaste alle bomsene ut - eller henrette dem, kutte hodet av dem - og deretter si: "Å, hva nå? Hva gjør vi nå?" Nå har vi det samme, nesten samme rollebesetning som kommer tilbake og tar over makten igjen. Ingenting har endret seg, bortsett fra navnene og ansiktene.

Men det var denne forverringen i Europa, og jeg reiste. Jeg brukte mye tid på å snakke med de kongelige, kongene og dronningene, så vel som politikerne, filosofene og lederne i den tiden, forskerne, og sa: "Det skjer en forandring. Og i utgangspunktet, denne endringen kommer til å bli mer frihet, mer rettferdig. Det må det være. Det må være en demokratisk måte for denne planeten, for samfunnet og kulturen å utvikle seg i. Folk må kunne stemme. Selv om de stemmer feil, spiller det ingen rolle. Det er det faktum at de får en stemme i det. Og så kan de se konsekvensene av sine handlinger. Folk krever å få eie sin egen jord. De vil ikke fortsette å jobbe for en herre og knapt klare seg. De vil eie land. De vil eie et hus. De ønsker å være stolte av det de gjør.

Hvordan kan du ha stolthet hvis du arbeider for noen som ikke anerkjenner deg sjel-til-sjel, på en Gud-til-Gud-basis? Hvordan kan det være stolthet i det? For at ting skulle gå fremover, spesielt fordi vi nettopp hadde kommet ut av renessansen noen hundre år tidligere, og det hadde vært store endringer i bevisstheten som ble reflektert i kunsten, som ble reflektert i oppfinnelsen av dampmotoren og symaskinen og de tingene som nå er refleksjoner eller manifestasjoner av bevissthet. Bevisstheten endret seg dramatisk i renessansen, men ikke se bare på maleriene som ble laget på den tiden eller oppfinnelsene. Se på hva jeg kaller denne Overordnede  Bevisstheten, det store bildet av ting.

De kongelige visste på en måte at noe kom. Selvfølgelig vil de ikke overlevere ting lett. Det måtte være en langsiktig overgangsplan. Men min største irritasjon var mot bøndene, de jeg trodde jeg forsvarte, jobbet for, jeg fikk nesten hodet kuttet av noen ganger i noen av Europas domstoler for de sprø tingene jeg sa; Jeg dukket opp i Vatikanet uten klær på, alle disse tingene jeg trodde jeg gjorde for bøndene. Men til min store overraskelse ønsket ikke bøndene endringer. De tenkte på det. De visste at de ønsket noe annet, men de var faktisk komfortable med å bli fortalt hva de skulle gjøre - hvordan de skulle styre livet, hva de måtte gjøre hver eneste dag i livet, hvor mange barn de kunne ha, hvilken kirke de skulle gå i, hva slags jobb de skulle ha - og dette var fryktelig urovekkende. Forferdelig, fordi jeg visste at til slutt i denne overgangen som skjedde – det måtte skje, denne overgangen – ville det være de som tapte på det, når de burde ha vært de som fikk. Så når jeg sier: "Vil du virkelig ha frihet? Vil mennesker ha frihet?» Noen ganger ønsker det bare litt mer sirkus og brød.

Det samme skjer på planeten akkurat nå ganger 100, kanskje ganger 1000, endringer er i vinden. Endringene er et resultat av bevissthet med bare en liten prosentandel av mennesker på planeten, akkurat som tilbake i renessansens tider. Endringene skjer akkurat nå mens vi snakker, og endringene kan være gode. Men likevel, som du har oppdaget, det du har sett med benken, du skinner lyset ditt, det rister ting opp. Å skinne lyset ditt betyr ikke "la-di-da, alt kommer til å bli bra." Det betyr at vi nå åpner ting, og noen ganger er det enorme forstyrrelser på planeten. Det er ikke din feil. Jeg prøver ikke å si det. Det er rett og slett et resultat av at bevisstheten endrer seg.

Tilbake i tiden etter renessansen var det en stor ny forståelse, en stor bevegelse mot vitenskap og mot oppfinnelser, og en del av den Overordnede Bevisstheten i oppfinnelsen av maskiner - som dampmotoren, symaskinen og til slutt alle tingene som kom etter det - var å frigjøre mennesker fra arbeidsoppgaver. Frigjør dem fra å være esler og hester og gjøre disse arbeidsoppgavene. Og det var interessant, for maskiner, dampmaskiner, og nå motorer som ville automatisere ting for mennesker - vevstoler, den automatiske vevstolen – det var ting som sparte mennesker fra mange kjedelig arbeidsoppgaver, men hva gjorde mennesker på den tiden da disse maskinene begynte å bli dominerende i fabrikker? De gikk og brente fabrikkene, ødela maskinene. Og du kan si at det er fordi de ikke ville miste jobbene sine.

De ville ikke ha mistet jobbene sine. De ville kanskje fått seg en annen jobb, men maskiner tar ikke jobber. Enten det var maskinene tilbake fra hundrevis av år siden, eller dagens datamaskiner, vil de ikke ta jobbene. Men likevel, her har vi mennesker som brenner ned bygninger og ødelegger maskinene av frykt for å miste jobbene. Det var ikke det. Overordnet Bevissthet handlet egentlig om at de fryktet friheten. De ville heller jobbe på disse kjedelige jobbene og å få en veldig lav lønn enn å akseptere ansvaret for sin egen frihet.

På overflaten ser det ut som: "Å, se på disse stakkarene." Se på hvordan luddittene samlet seg og organiserte seg for å ødelegge maskiner under påskudd av "Vel, vi kommer til å miste jobben vår." Nei, det gjør de ikke. De er redde for å miste fengselet. De er redde for sin egen frihet. Mye av dette skjer igjen akkurat nå ganger 100, men tilbake til historien om Amerika og grunnen til at jeg vil snakke om dette i dag.

Jeg innså at Europa sannsynligvis ikke ville forandre seg, eller hvis det gjorde det, ville det ta hundrevis av år, og jeg hadde ikke tålmodighet til det. Så mens jeg jobbet med andre sa jeg: "La oss skape den Nye Verden, et sted for frihetseksperimentet, et sted hvor folk fra hele verden, uansett kultur, uansett hvilken rase eller religion, kunne være. Vi kaster dem alle i samme gryte og ser hva i helvete som skjer" (latter). Det var litt mer veltalende enn det, men jeg gjorde mange turer til Amerika.

Jeg vil være veldig tydelig med dere alle og spesielt de av dere som ser på. Vi promoterer ikke Amerika, og det handler ikke om patriotisme. Jeg er absolutt ikke tilhenger av nasjonalisme, annet enn i sport, fordi det til syvende og sist kan være veldig ødeleggende. Og Amerika er et av de stedene du elsker, og som du hater. Du vet, det er elsket over hele verden for så mange ting, og det er mislikt over hele verden. Men en ting med Amerika som jeg hjalp til med å etablere er at du kan komme hit, i stor grad, fra hvor som helst. Det var bare urbefolkningen her i begynnelsen. Så kom de inn fra hele Europa og til slutt Asia, Afrika, over hele verden, for å være her som en del av dette frihetseksperimentet.

Og frihetseksperimentet har gjort mye bra i verden, men likevel har det en lang vei å gå. Du kan komme hit fra hvor som helst, og det spiller ingen rolle. Ja, det er mye uro akkurat nå i dette landet, men om et øyeblikk skal vi snakke om Overordnet Bevissthets syn, det større bildet.

Da jeg jobbet med grunnleggerne for å bidra til å utforme Grunnloven – og det er et faktum. Jeg bygde ikke hele Capitol-bygningen selv (noen humrer), jeg hadde litt hjelp. Men jeg hjalp til med å lage Grunnloven bak kulissene, ville ikke skille meg ut, og jeg ville heller ikke bli statsborger her. Jeg visste at jeg hadde noen få korte år igjen å leve på planeten, og jeg ønsket å dra tilbake til Europa.

Dette ble skapt som et sted for folk til å komme for sin frihet, og frem til i dag ser du fortsatt det. Det er nok mer frihet, uten tvil, for noen av dere, mer frihet enn noe annet sted. Du har friheten her til å gjøre stort sett hva du vil. Og det du ser akkurat nå i dette landet, spesielt med den nylige abortdommen, så har det ingenting å gjøre med "Er abort bra eller dårlig." Det handler om å ta bort en frihet. Vel, det kommer til å slå tilbake. Pendelen kommer til å svinge den andre veien. Det er noen som ønsker en slags begrenset frihet. For meg er det en oksymoron. De vil ha litt frihet, men ikke all.

Når du er i et land som dette eller et hvilket som helst land som har samme type energidynamikk, er frihet frihet. Frihet til å bære våpen. Vi kommer ikke med uttalelser om våpen, og det spiller ingen rolle hva du føler om det, men kan et land være så fritt når du kan ha et gevær? Eller være så fri som å tillate abort? Å være så fri som å virkelig tillate frihet på alle, alle mulige måter? Og det er det som skjer i dette landet akkurat nå.

Interessant å merke seg at Amerika ikke ble stiftet med kristne prinsipper, men i stedet med frimurerprinsipper. Dypt i kjernen av dette landet, etset inn i så mange av monumentene i Washington, D.C. og andre steder rundt om i landet er det frimurerprinsipper. Det betyr ikke at de motsetter seg kristne prinsipper, men det er mange som tror dette er et kristent land. Men hvis du går inn i Overordnet Bevissthet, det store overblikket, så var det frimurerprinsippene, og disse prinsippene er basert på hellige energier og frihet. Til syvende og sist frihet.

Når det er sagt, er dagens Frimurere ikke som de var den gangen, og ja, jeg var en del av det. Det er grupper som forblir veldig stille, veldig, veldig stille, som fortsatt bærer videre på de rene frimurer og det som opprinnelig var de rene kristne verdiene. Og for meg, var det sannsynligvis det beste av alt - de gnostiske, frimurerprinsippene. Prinsippene i den kristne kirken før ca. 350 e.Kr., som kombinert med frimurerprinsipper og frimurer forståelser av astrologi og geometri og den virkelige vitenskapen om energi er enestående, og de er fortsatt her i kjernen av dette landet. Men til syvende og sist, om frihet.

Jeg snakker om frihet i dag fordi det er noe hver og en av dere har taklet og møtt, din egen frihet – fra deg selv, fra massebevissthet, fra familier, fra gamle måter å tenke på, gamle trossystemer, sann frihet – og det er en utfordring (noen humrer). Det er en utfordring. Du vil holde fast ved noe av det. Du vil si: "Vel, jeg skal holde fast ved noen av disse tingene, og jeg kommer til å være fri her borte, men jeg kommer til å fortsette å holde fast på dette." Frihetsdragen vil vise deg at det ikke er snakk om å holde fast ved noe. Til syvende og sist kommer alt tilbake til deg.

Forresten, som en digresjon, hvis det ikke hadde fungert her i USA, USA for frihetseksperimentet, hva ville ha vært det neste landet som ble satt opp for å imøtekomme det? (en mann sier "Canada" og en kvinne sier "Australia") Ah-Ta-Rah. Ah-Ta-Rah, Australia. Ja. Og for meg var det alltid en stor vits, for det var en slags stor fengselskoloni, men hva kunne være et bedre sted? Til alle Australiere, du forstår. Hvilket ideelt sted å gjøre frihetseksperimentet.

Det var ikke eksklusivt. Det betydde ikke at hvis det ikke fungerte her, så ville det gå dit, eller hvis det fungerte her, var Ah-Ta-Rah ute, fordi Ah-Ta-Rah går gjennom sine egne eksperimenter i frihet, i likhet med mange andre steder i verden. Men tilbake til poenget.

Vil mennesker virkelig ha frihet? Jeg tror de er veldig forvirret over det. Jeg tror, ja, det er noen som definitivt forstår det, og du kan nesten ikke vende tilbake nå. Når du begynner på den sanne frihetsveien, kan du nesten ikke vende tilbake, fordi du innser at i kjernen, i ditt hjerte, er du en sann suveren sjel og et suverent vesen.

La oss ta et godt dypt åndedrag med det.

Frihet. Det er en av de Overordnet Bevissthets tingene som finner sted akkurat nå på planeten. Du leser ikke om det i nyhetene. Du leser ikke engang om det i de esoteriske tidsskriftene, men det er en av de store faktorene som former og endrer planeten akkurat nå. Når du skinner lyset ditt, er dette et slags stort overblikk som går ut til - frihet. Frihet.

Forresten, bare noen få mer interessante ting om Amerika, og igjen, elsk eller hat det, det spiller ingen rolle, men det er en stor erfaring som finner sted. Folk kom hit fra hele verden i jakten på frihet. Opprinnelig ble det sagt å være religionsfrihet, frihet til å tilbe det du vil, men det var egentlig mer enn det. Det var frihet fra det kongelige systemet, fra kongene og dronningene. Det var friheten til å skape sine egne lover i harmoni med menneske og natur. Det var den virkelige drivkraften for de som først kom hit. Så religion, selvfølgelig.

Folk kom hit fra hele Europa og Afrika. Nå er det interessant fordi det er så mye uro i USA akkurat nå over raseproblemet med svarte, svarte og hvite og alle de andre rasene. Men det er interessant å merke seg at afrikanerne som kom hit, kom og tok rollen som slaver, men de kom virkelig hit for å forstå frihet. Det er den Overordnet Bevisstheten ved det. Det er det store bildet.

Ingen av disse tingene skjedde ved en feiltakelse. Du kan skylde på nederlenderne eller engelskmennene eller hvem som helst for slaveri. Men afrikanerne som først kom hit, forfulgte virkelig sin egen frihet, selv om den var under slaveriets forkledning. Hvilken bedre måte å hjelpe deg å forstå din sjels frihet enn å bli slave av en annen? Hvilken bedre måte å virkelig forstå absolutt frihet på? Og det var det de gjorde. Du kan si: "Vel, nei. De ble mishandlet. De ble tatt hit." De ble solgt av hverandres stammer, og faktisk var det en sjelsavtale for dem å komme hit til Amerika, dette frihetsstedet, og til slutt bli fri fra slaveriet.

Men du vet, det er også interessant å se akkurat nå på dynamikken som foregår på livets scene. Jeg gjorde nylig en studie og fant ut at omtrent 53 prosent av alle – hva kaller de det – Black Lives Matter, rasen, Black race-aktivistene, jeg gikk og forsket litt i det store, store biblioteket i himmelen og fant ut at 53 prosent av dem var slaveeiere i deres siste levetid (noen få "Hm's" og humrer). Det er Overordnet Bevissthet. Det er det store bildet. Så de kommer hit med sin skyld for å være slaveeier, og hva gjør de? De tar på seg aktivismen, noe som er bra. Det er bra for dem. Det holder ting i bevegelse her for endelig ekte frihet for alle.

Du kan virkelig dokumentere alle bevegelsene til raser og kulturer som kom hit, og religioner, og innse at de kom hit for å virkelig begynne den veien til deres frihet. Asiatene som kom med byggingen av jernbanene i Amerika på 1800-tallet, det var ikke bare for å bygge jernbaner. Det var å forlate disse dynastiene som de var en del av, disse landene som ble holdt så stramt av herskere eller kongelige. De kom hit for frihet.

Så ofte i nyhetene eller i debatter hos menneskene fokuserer de på det lille mennesket – ikke lille – de fokuserer på noen av de mer begrensede menneskelige problemene uten å se på den Overordnete Bevisstheten, om hva som skjer på planeten, hvorfor visse ting skjer. Såpeker de og de klandrer, og de tar opp sakene sine. Arbeidet du gjør her, det "Det er derfor jeg er her" arbeidet handler om Overordnet Bevissthet, å forstå at det er et større bilde på alt som skjer. Og til syvende og sist innser du at det egentlig ikke er noe overgrep. Det er egentlig intet overgrep som finner sted. Og folk vil krangle med meg om det, men det er ikke det. Jeg hevder at det rett og slett er en bedre måte folk kunne ha gjort ting på. Trenger du virkelig å dra til Amerika som slaver for å oppdage frihet? Det er mye lidelse – lidelse for forfedrene som kom hit, som jobbet på bomullsmarkene, som ble utsatt for grusomhet – men kanskje var det en bedre måte å ha oppdaget frihet på.

Det Store Bildet

La oss snakke litt om Overordnet Bevissthet, som betyr det store bildet. Hva skjer egentlig på planeten, de store bevegelsene? Det er dette – og det er dette du er her for. Det er dette du skinner lyset ditt på. Det er ikke politikk og egentlig ikke økonomi.

Å, økonomien. Økonomien er en av de, igjen, speilbilder på hva som skjer på planeten. Og en ting skal jeg fortelle hver og en av dere: Ikke bekymre dere for at økonomien faller fra hverandre. Den kan kanskje, kanskje ikke (latter). Ikke bekymre deg for det, for det burde ikke påvirke deg. Nei, det burde det ikke. Det burde ikke påvirke deg. Du burde være i en høyere bevissthet. Du bør ikke være der nede i rennesteinen og grøften med resten av menneskene som bekymrer seg hver dag, kommer økonomien til å falle fra hverandre. Eh, den har falt fra hverandre før, den vil falle fra hverandre igjen, og hver gang utvikler den seg. Den går til et helt nytt nivå. Den forandrer seg, helt klart, og den måtte det. Bevegeligheten for alle disse tingene som skjer på planeten - økonomien, som i stor grad endrer seg på grunn av hva? COVID. En stor endring for økonomien.

Alle disse tingene er i utvikling, og hvis du ser på Overordnet Bevissthet, det store bildet, innser du: "Ahh! Dette måtte komme. Dette måtte komme." Det måtte komme med alle bevegelsene. Og jeg vet at det er noen som, åh, de er redde for endringer eller hva som kan skje eller sånt, men hev deg over det og innse at disse bevegelsene - akkurat som renessansen påvirket ting som skjedde 100, 200 år senere - utviklingen akkurat nå som foregår på planeten er på grunn av bevissthet som fikk den til å bevege seg, og det kommer til å påvirke teknologi, økonomi, helsevesen, omtrent alt i livet.

La oss snakke om noe av det andre store bildet, Overordnet Bevissthet. En jeg har snakket om før er denne gamle bevisstheten om lidelse. Jeg er veldig trøtt og lei av lidelse på denne planeten, men likevel har mennesker simpelthen akseptert det. Det er måten å være på. "Vel, du må lide. Du er menneske, du lider." Hvor mange av foreldrene deres sa til dere: "Vel, det er bare slik det er. Du må lide, til du kommer til himmelen," hvis du er så heldig. Og så alle herlighetene. Og det er som: "Hvorfor vente, mamma ?!" (Adamus humrer) "Jeg vil ikke vente med å komme til himmelen. Jeg vil ha det akkurat nå!" Men mennesker har blitt inngrodd i denne typen septikkbevissthet om at de må lide, og det behøver de ikke.

Selve arbeidet vi gjør med lyset er å endre lidelse til glede, men det er mange som fortsatt holder fast ved den. De tenker, de tror, og de fortsetter å spille ut at "Vi må lide vår vei opp bakken. Vi må lide oss gjennom livet," og det behøver du ikke. La oss endre det. Jeg mener, i Overordnet Bevissthet, å erkjenne den store historien, la oss skinne vårt lys overalt, uten å prøve å få folk til å forandre seg, men idet vi sier: "Du trenger ikke å lide lenger! Det gjør du ikke. Du trenger ikke å lide, spesielt religioner. Du trenger ikke å lide. Gud ønsker ikke at du skal lide." Men det er en av de store tingene.

Økonomien er en annen, og jeg vil ikke komme inn på økonomi, men bevegelsen av finansielle energier. Og folk er så sikre på at noen har det, andre ikke, at de aldri kommer til å ha nok, at det er en konspirasjon, at det er banken, eller at det er Sentralbanken. Hold kjeft! (noen få humrer) Det er bare bevegelsen av energi. Det er alt det er, og alle har rett til alt de vil ha. Det er Overordnet Bevissthet. Alle kan få det, men de kan ikke klandre andre når de ikke har det. Du kan bare klandre deg selv. Du kan bare si: "Jeg tillater ikke overflod inn i livet mitt."

Så vi blir ikke involvert i at banken gjorde hva og sentralbankrenten eller noen av de andre tingene. Overordnet Bevissthet handler om "La oss endre den gamle bevisstheten fra mangel og begrensning, og bare en liten gruppe som har det og la oss slutte å angripe de som har det." De var smarte nok til å ha det (flere humrer). Du vet, jeg mener, det bare vidrefører hele greia om: "Å, det er virkelig ille å ha penger." Nei, det er det ikke. Det er bare energi. Det er Overordnet Bevissthet om hvilke ting vi endrer.

Den andre er biologi, menneskekroppen. Folk godtar bare: "Vel, du vet, jeg er et menneske. Dette er meg." De identifiserer seg med kroppen. De identifiserer seg med en karbonbasert virkelighet. Det er totalt tull! Jeg mener, i Overordnet Bevissthet, nei. Det er simpelthen der englevesener tilfeldigvis landet eller legger inn bevisstheten, og nå har de en fysisk kropp, og de tror den fysiske kroppen er dem. Det er den ikke.

Som jeg snakker om i vår ProGnost Update, som kommer ut snart - kommer til ditt hjem 14. juli (Adamus humrer) - Overordnet Bevissthet er at det spiller ikke noen rolle om du har en kropp. Du kan legemliggjøre din bevissthet, ditt vesen, i hva som helst. Til syvende og sist er det lys. Det er ikke biologi. Det er ikke karbonbasert. Du forsvinner ikke når du dør. Å dø er sånn en jævla lettelse noen ganger (Adamus humrer), men folk er redde for døden. Så de stapper seg mer i kroppen og kroppen deres gjør vondt, og det er som, nei, Overordnet Bevissthet er at du kan legemliggjøre i hva du vil, enten det er karbonbasert, biologien din, om det er teknologi, som jeg snakker om i den snart kommende ProGnost-oppdateringen 14. juli. Det spiller ingen rolle.

Du kan legemliggjøre i et annet vesen, for eksempel en fugl, hvis du vil. Du kan legemliggjøre i en annen virkelighet som ikke engang kan forklares i menneskelige termer. Men mennesker er så fokusert på kroppen: "Dette er meg." Det er som: "Gud ga meg dette legemet. Gud stappet meg inn her." Nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei. Ja, du tok imot det, men du kan også komme deg ut når du vil eller ha en Overordnet Bevissthet om kompatibilitet med dette karbonbaserte systemet du har. Det er egentlig ikke ditt uansett, men du bor i det, slik at du kan ha litt harmoni og bringe inn lyskroppen.

Dette er de store linjene. Vi er ikke her for å fokusere på konkrete ting som å rydde opp i havene. Det er flott, og til syvende og sist vil bevisstheten du utstråler til slutt inspirere andre til å gjøre det. Og det er nødvendig, et ansvar for miljøet, men vi er ikke her for å prøve å rette skydts mot de som forurenser. Andre vil ta den rollen. Du trenger ikke å gjøre det. Du er her for Overordnet Bevissthet, det store bildet av ting som skjer på planeten. Jeg skal minne deg om det fra tid til annen, fordi det er lett å bli fanget opp i de små tingene. Det er lett å bli fanget opp i planetens politikk eller økonomiene eller jobbene eller sånne ting. Det er ikke vår jobb. Vi er her for Overordnet Bevissthet, over hodene på de fleste.

La oss ta et godt dypt pust med det og føle inn i det et øyeblikk. Det virkelige store bildet. Det er ingen kampsaker i det. Det er ingen kamper i det. Det er ganske enkelt å forstå dynamikken i det som skjer, energitrendene på planeten, og deretter la lyset skinne ut til det.

Hvor vi skal i vår neste serie, inn i Alt, er inn i mange alternative potensielle realiteter som kan finne sted samtidig her på denne planeten eller andre steder. Og det er derfor jeg sier at det ikke er noe sted akkurat nå for din mangel på frihet. Det er ikke noe sted å dra gamle problemer og skylde på andre. Det er ikke plass til "stakkars meg". Det er ikke plass til ofre eller overgripere i dette. Vi er her for å gjøre rent, edelt og hellig bevissthetsarbeid mens vi bor her i den fysiske kroppen.

Så la oss ta et godt dypt åndedrag.

Dine Rettigheter

Vel, mens vi snakker om frihet og uavhengighet, du blir her på planeten, antar jeg, som legemliggjorte Mestere. Noen ganger lurer jeg på, vet du, det ville være mye lettere å bare komme over til den andre siden. Det ville det virkelig være. Du trenger ikke dra rundt på kroppen. Vi har ikke penger der. Vi har ikke advokater. Det er ingen ekskoner. Jo, det er det, men ... (latter) jeg har noen eks-kjærester som jager meg rundt (flere humrer), men noen ganger lurer jeg på. Det er som, jøss, dere, enten er dere virkelig sta, eller så er dere virkelig utrolig hellige. Jeg vet ikke hvilken det er. Men: "Nei, vi skal bli på denne planeten. Vi kommer til å få det til å fungere." Og det er som "Du kan slippe når som helst. Kom hit. Vi skal ha fest i kveld. Ja. FM kommer til å synge i kveld, av alle ting" (publikum sier "åh! ") Ja. Ja, vel, jeg er kanskje ikke der da (Adamus humrer).

Uansett, idet vi går videre, er det avgjørende å ha visse rettigheter i livet ditt, og jeg vil skrive dem ned i dag, med hjelp fra bak der, med Linda med mikrofonen. Og vi skal lage dette til et faktisk bokstavelig dokument, som Grunnloven eller Uavhengighetserklæringen, og dette vil fungere som en guide for Mestere, legemliggjorte Mestere på planeten. Det er din rett. Ting du har rett til. Ting du anerkjenner som din rett for å bli her. Igjen, vi vil gjøre dette til et vakkert dokument. Jeg signerer det og sender det til den som vil ha det.

Så vi vil kalle det "Anerkjennelse av Legemliggjorte Mesteres Rettigheter" eller bare "Legemliggjorte Mesterrettigheter." Og jeg kaster inn den første, og så vil jeg få innspillene deres. Vi skriver det ned. Vi setter det sammen og finpusser det og gjør det til et vakkert dokument.

Så du har rett som Mester til overflod. Punktum. Det er ikke noe om, og, eller men. "Jeg vet ikke hvordan jeg skal tjene penger." Hold kjeft, for faen! (Linda gisper og litt latter) Jeg vil ha det i dokumentet, forresten (Adamus humrer). Beklager, men banneord plager meg ikke. De bare plager ...

LINDA: Kan du snakke med Geoff om det?

ADAMUS: Det plager ham ikke. Han er slått ut. Han er et annet sted (latter). Men noen ganger må jeg bruke slike ord for å si "Bli ferdig med det!" Du har rett til overflod. Punktum. Ikke noe å diskutere. Og så hopper menneskesinnet inn: "Vel, jeg vet ikke hvordan, og jeg har aldri hatt det. Og 'mannen' har det, og konspirasjonen har det, og Sentralbanken og romvesenene." (flere humrer)

Nei! Jeg vil at du skal erkjenne akkurat nå at du har rett til det. Og i det øyeblikket du erkjenner det – ingen hvis, og, eller men – i det øyeblikket du erkjenner: "Dette er min rett, å ha overflod på planeten som en legemliggjort Mester," endres alle energiene. Hvis du tar livet av det med 'men', og du sier: "Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje Crimson Circle vil gi meg pengene," og det er da du "men-inger" det og energiene kommer fortsatt til å være helt sprø.

LINDA: Mener du b-u-t (men) eller b-u-t-t (rumpe)?

ADAMUS: Og, begge deler. Ja (Linda ler). Vel, nei, mennesker sier "men" om ting hele tiden, og du vet, du har en god start ved å si, "Jeg har rett til overflod." Punktum. "Mennnn..." og så blir all energien skakk igjen. Så, "Jeg har rett til overflod," punktum, og det gjør du. Hver og en av dere har det. Så la oss si det som en av rettighetene, retten til overflod. Bra.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Ok, greit. Nå skal Linda gå til mikrofonen og spørre deg hva annet som står på listen her. Din rett som legemliggjort Mester på planeten.

NGOC: (kvinne): Fungerte ikke. Jeg blunket til deg og tenkte: "Vel, hvis du erkjenner det, vil du hoppe over meg." Det fungerte ikke.

ADAMUS: Hva annet går opp på tavlen der?

NGOC: Evnen til å blunke og gå hvor som helst jeg vil.

ADAMUS: Si det en gang til?

NGOC: Nei, blunk med øyet.

ADAMUS: Og kan vi få mikrofonen? Takk.

NGOC: (snakker mer inn i mikrofonen) Hallo.

ADAMUS: Hei.

NGOC: Hei. Vel, jeg vil gjerne ha friheten til å teleportere hvor jeg vil.

ADAMUS: Er det viktig?

NGOC: Ja.

ADAMUS: Jeg kan vise deg hvordan du gjør det, men du kommer ikke til å ta med den fysiske kroppen din.

NGOC: Det spiller ingen rolle.

ADAMUS: Du identifiserer deg med kroppen din og ikke gjør det. Det er mangel på frihet. Ikke gjør det. Innse at den er din og at den er der midlertidig, men hvis du tenker du må dra til en annen virkelighet og ta med kroppen din, er du overidentifisert med noe som egentlig ikke er deg. Så jeg vil ikke engang sette det på tavlen. Jeg kommer ikke til å anerkjenne dette, fordi det er totalt vrøvl. (Linda gisper mykt).

Hvis du vil dra hvor som helst, kan du gjøre det når som helst. Du kan bryte gjennom realiteter når som helst, men ikke forvent å ta med biologien din. Og hvis du gjør det, må du gå tilbake til Adamus 101 og forstå at du ikke er kroppen din. Du er en sjel. Du la bevisstheten din inn i en karbonbasert atomstruktur midlertidig, men du kommer ikke til å hale den over hele det jævla universet med all dens verking og smerte og dens potensiale for kreft og dens aldring og tissing i dine egne bukser og resten av alt det (noen få humrer). Hvorfor vil du ta den med deg? Og jeg gir deg en vanskelig stund, men jeg vil gjøre det veldig tydelig. Du kan transportere hvor du vil. Du kan gå inn i de andre rikene. Det er det Merlin gjør. Merlin kan gå inn i rikene, men du er ikke et fysisk vesen i kjernen, i din virkelige natur.

Vil du reise? (hun blåser ham et kyss) Takk. Vil du reise? Vi kan gjøre det. Det er så lett. Vi snakker om det i den kommende ProGnost 2022 Oppdateringen som kommer 14. juli (noen humrer), men vi gjør det uten å måtte ta denne fysiske tingen med rundt. OK? Det er lett å gjøre. Vi skal gjøre det, spesielt i Keahak. Du kan gå inn i de andre rikene.

Den andre interessante tingen er at du ikke kommer til å ta hjernen din med deg, takk Gud (noen sier "åh!"). Åh! Men, men – det er det "men" – du kommer til å ønske det. "Nei, jeg må ta med meg hjernen og kroppen." De er som stygge stestrøstre. Du vil ikke ta dem med på festen (noen humrer), de kommer til å ødelegge hele greia. Men det skal vi gjøre. Det handler om bevissthet og å bringe vår bevissthet dit du vil. Det er virkelig frihet. Bra. Takk. Vi skal ikke sette det på tavlen. Vi later som om det aldri skjedde.

OK. Hva blir det neste? Din Rettighetserklæring som legemliggjort Mester.

JIM: Hvorfor være et menneske hvis du – for å være et menneske, må du samhandle med andre mennesker. Så jeg har rett til å være sammen med mennesker som kan møte meg der jeg er.

ADAMUS: Kommer ikke til å skje (latter). Dette kommer til å bli tøffere enn jeg trodde! (mer latter) Jeg tenkte vi bare skulle suse rett gjennom dette. Det jeg føler i energien er at du vil at alle skal være som deg, og det kommer ikke til å skje.

JIM: Nei, nei, nei, nei , nei.

ADAMUS. Ja, ja.

JIM: Nei, men jeg vil ha noen.

ADAMUS: Noen få.

JIM: Noen få, du vet.

ADAMUS: Kommer ikke til å skje, for det meste. Hvorfor har det ikke skjedd frem til nå?

JIM: Åh, jeg ba ikke om det.

ADAMUS: Det gjorde du ikke, men du ber om det nå.

JIM: Ja.

ADAMUS: OK. Så hvordan ser det ut? Vil du gifte deg med noen?

JIM: Nei, nei, nei.

ADAMUS: Nei.

JIM: Nei. Nei (Adamus humrer). En energi harmoni, co-resonans, um ...

ADAMUS: Venner?

JIM: Trenger ikke være det.

ADAMUS: Nei.

JIM: Men å møte andre mennesker og ha en følelse av at vi forstår hverandre. Vi ser hverandre i totaliteten av det ...

ADAMUS: Ja visst. Lykke til med det (Adamus humrer).

JIM: ... og takknemlighet.

ADAMUS: Cauldre anklager meg for å være spesielt brutal i dag. Duh! (Adamus fortsetter å humre) Ja.

JIM: Jeg tror ikke det er umulig. Jeg tror at ...

ADAMUS: Hvorfor vil du ha det i utgangspunktet?

JIM: Hm. Fordi det er gøy. Det er ikke ensomt.

ADAMUS: Vel, kanskje ikke ensomt. OK. Ja. Kom ned hit av og til. Kom til en Shoud og så dra. Jeg mener, dra tilbake ... (de humrer)

JIM: Her er jeg! (han humrer)

ADAMUS: Jeg forstår hva du sier, men jeg vil at du skal få klarhet. Er det virkelig så viktig? Kom opp og heng rundt i de andre rikene.

JIM: Nei, nei, nei. Hvorfor engasjere seg i den menneskelige opplevelsen?

ADAMUS: Ånden gir deg tre ønsker – du gnir på lykten, ånden gir deg tre ønsker – og den første er "Jeg vil være omgitt av andre mennesker"?

JIM: Nei, nei, nei. Nei!

ADAMUS: Jeg overdriver her ...

JIM: Nei!

ADAMUS: ... men det er, jøss! Jeg ville valgt noe annet til tavlen. Jeg vil ikke gi deg alle ideene her, men ... Ok, la oss gi det en sjanse. Du vil være sammen med beslektede sjeler.

JIM: Noe sånt, ja.

ADAMUS: Ok, greit.

JIM: Eller jeg vil ha tilgang til den erfaringen fra tid til annen.

ADAMUS: OK. Du kan komme hit når som helst. Du kan komme til noen av samlingene, workshopene.

JIM: Ja.

ADAMUS: Ja, så det har du på en måte.

JIM: Ja.

ADAMUS: Men er det verdt å stå på tavlen? Vi setter det på den, fordi jeg ærer og respekterer deg. Vi setter det opp, men jeg lurer bare på ...

JIM: Jeg tror det er et aspekt av lederskap ved det. Du vet, å ha den opplevelsen her.

ADAMUS: Riktig.

JIM: Og ta det med ut i verden og dele essensen av det med andre mennesker. Jeg syns det er et as ...

ADAMUS: Hvordan vil du formulere det på tavlen? "Jeg har rett til å være sammen med andre mennesker?" (Jim sukker) Jeg gir ham vanskeligheter. Ja. "Jeg har rett til" hva?

JIM: Det er noe i likhet med å bli møtt ... (en mann sier "Gode forhold") Nei, nei. Det er mer enn det. Det er mer enn det.

ADAMUS: Noe sånt som å kunne tilbringe kvalitetstid med likesinnede?

JIM: Ja, men mer.

ADAMUS: Mer enn det.

JIM: Ja, mer enn det. Ja. Ja, fordi det er en samskaping. Det er det å se andre Mestere.

ADAMUS: Ok, greit. Gi meg åtte ord eller mindre til tavlen her.

JIM: Å, Oof!  Hjelp (han humrer).

ADAMUS: Retten til ...? (noen sier "Promp" og mye latter og litt applaus)

JIM: Nei, nei. Nei, det er mer enn det. Det er mer.

ADAMUS: Det jeg ville sette på tavlen! (flere humrer)

SHAUMBRA 1 (mann): Samskaping med andre Mestere. Hva er lederpunktet for deg?

JIM: Min erfaring er at når jeg ser en annen person og jeg ser rett forbi mennesket og jeg ser potensialet for deres skjønnhet, deres mestring, plinger det for dem. Da vet de det. Da vet de det.

SHAUMBRA 1: Kult. Retten til å bli hedret for den jeg er av andre?

JIM: Veldig bra, ja. Ja. Og det er en samresonans i å gjøre det sammen.

ADAMUS: Ja.

JIM: Ja.

ADAMUS: Det var en god måte å si det på.

JIM: Kan du si det igjen? (noen humrer)

SHAUMBRA 1: Retten til å bli hedret for den jeg er av andre.

JIM: Så ...

ADAMUS: Hva med retten til å la meg skinne eller la meg bli sett for hvem som er klar til å se meg (noen sier "Ooh! "). Ja.

JIM: Ja.

SHAUMBRA 1: Det er en del av lederrollen.

ADAMUS: Ja, det er det. Ja. Det er med andre ord trygt å være den du er, og dette nærmerer seg poenget. Bra. Det er trygt å være den du er. Det vil være de som gjenkjenner deg, Jim, og de som ikke gjør det. Og til de som ikke gjør det, big deal. Til de som gjør det, der har du den resonansen du snakket om.

LINDA: Så "trygt å være den du er" er på tavlen?

ADAMUS: Ja. Jeg liker det.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Og vi skal lage litt ekstra tilpassning, men det var en god diskusjon. Det kom inn i den virkelige Overordnede Bevisstheten av tingen, det større bildet. Absolutt, retten til endelig å komme ut fra å gjemme seg og være deg og bare la det lyset skinne uten å måtte være på vakt. Det vil være de som gjenkjenner deg for den du er og mange som ikke gjør det. Og for de som ikke gjør det, er det greit. Men til Jims poeng, de som gjør det, vil virkelig gjenkjenne deg, og det vil være en sjel-til-sjel-forbindelse. Bra.

LINDA: Greit. Neste?

ADAMUS: Ja.

YULIA: Å ha en sunn fysisk kropp.

ADAMUS: Å ha en sunn fysisk kropp.

YULIA: Ingen lidelse.

ADAMUS: Ja. Hører det virkelig hjemme på tavlen her?

YULIA: Ja.

ADAMUS: Absolutt, det gjør det. Det burde nok vært nummer to, men absolutt. Et stort tema. Retten til en balansert biologi.

YULIA: Ja.

ADAMUS: Balansert med din sjel, balansert med din bevissthet, som balanserer seg selv hele tiden, med andre ord, hele tiden, den karbonbaserte kroppen, som har alle evner til å stadig balansere, forynge seg selv. Men det er mange faktorer som hindrer det i å skje. Den ene er enkelt den lave bevissthetstroen folk har på at de ikke har kontroll over kroppene sine. Det er veldig lav bevissthet. Vi skal gå over hodet og si: "Nei. Kroppen kommer til å – jeg har rett til at kroppen responderer på bevisstheten min. Ikke mine tanker, ikke mine små bekreftelser, men: 'Hei, kropp. Jeg er lyset.'" Bare si det til deg selv. Jeg mener, du trenger ikke å si det høyt: "Jeg er lyskroppen. Jeg er lyset." Og kroppen sier plutselig: "Woo! Oh!Skulle ønske jeg hadde hørt det fra deg for 50 år siden, for da ville vi ha gjort ting annerledes. Men nei, du var så opptatt med å ta alle de rare tingene dine, og du var så opptatt med å hate meg, og du er så opptatt med utukt og å føle deg skyldig. Hva skulle jeg gjøre? Jeg ville komme til å bryte sammen, vet du." Så du har rett til en balansert biologi.

YULIA:  Jeg husker ...

ADAMUS: Mikrofonen, vær så snill. Bare snakk inn i den.

YULIA: Jeg husker for noen år siden så sa du at tempelet for foryngelse er klart for oss.

ADAMUS: Absolutt.

YULIA: Så vi venter alle sammen. Hvor er det?

ADAMUS: Hvor er det?! (latter)

YULIA: Hvor er det?!

ADAMUS: Hvor er det?!

YULIA: Adamus.

ADAMUS: Hvem er først? (mer latter) Det er pokkers '...

YULIA: Hvor er det?

ADAMUS: Det er der!! Det er der. Hvor er det? Du sitter på det (latter når hun ser på stolen sin). Det er der! Du må faen meg bruke det! Hvorfor er dette så vanskelig å forstå?! Alt du trenger er der din overflod, din helse "jeg ser det ikke. Hvor er det? Hvem har det? Noen. Hvor mye må jeg betale for det?" Det er rett der! "Jeg er lyset. Kropp, foryng." Ta litt kontroll! Gjør noe. La det skje. Og jeg er ikke ...

LINDA: Trenger du et glass vin? (noen humrer)

ADAMUS: Jeg trenger et glass whisky! Jeg trenger en flaske Jack Daniels! (mer latter) Det er kompatibilitetsforholdet mitt. Jack Daniels, det er min likemann!

YULIA: Du kan gjøre mer (humrer hun).

ADAMUS: Det er alt der. Hva venter du på? Og hvis du ikke bruker det, og hvis du sier "Ingenting skjedde", hold kjeft og få det til å skje! Nei, jeg mener det. Jeg blir... Åh! Jeg drar tilbake til Klubben for Oppstegene Mestere noen ganger, og jeg prøver å sette opp et smilefjes: "Å, alt er fantastisk med Shaumbra. Vi gjør det så bra." (noen humrer). Jeg sier: "Å, Herregud! De har alle verktøyene i verden og 'Hvor er det?! Hvem har det?!'" Det er som å bruke foryngelsestempelet. Kall det hva du vil.

LINDA: Ikke kast mikrofonen på ham. Ikke gjør det (flere humrer).

ADAMUS: Kall det hva du vil. Du må bruke det. Og hvis kroppen din ikke reagerer, gå til Overordnet Bevissthet: "Hei, jeg er lyset. Jeg er Mesteren. Jeg trenger denne kroppen så lenge jeg blir her på planeten. Jeg bryr meg ikke om hva vitenskapen sier, og jeg bryr meg ikke om at folk sier at mirakler ikke er mulig. Kropp, få din jævla dritt i orden." Jeg bruker noen tøffe ord. Beklager, de jeg fornærmet.

YULIA:  Jeg fortalte kroppen min det for noen dager siden, om morgenen ...

ADAMUS: Du vet, men du vet, ja, det gjør du, og ja, det gjør du ikke (noen roper "Å, ja!") Åhh! Der har vi det (Kerri bringer en flaske alkohol til mye jubel og applaus). Åh! Nei, send den rundt først (flere humrer). Gi meg et glass. Gi meg et glass og send den rundt.

KERRI: OK, dette er – hva ville du ha, whisky eller noe sånt?

ADAMUS: Hva er det?

KERRI: Jeg vet ikke engang.

ADAMUS: Åh, vet ikke hva det er! "Tilfeldigvis gift, St. Germain, men bortsett fra det ..."

TAD: (ser på flasken) Tequila! (mer latter)

ADAMUS: OK, greit. Vi kommer til å trenge noen plastglass (Kerri heller litt for ham) – det er nok for meg – plastglass eller noe lignende.

KERRI: Jeg kommer tilbake.

ADAMUS: Vi kommer til å skåle på slutten av dette, for vår menneskerettighetslov.

Nå går vi rundt og rundt, og alt ender opp med dette: Alt du trenger er der. Jeg bryr meg ikke om du kaller det et foryngelsestempel, uansett hva du kaller det, dine helbredende grotter, hva som helst. Det er alle distraksjoner. Du har alt i deg for at kroppen din skal forynges, for at du skal ha overflod uten å jobbe for det, uten å lide deg gjennom det. Alle disse tingene er der. Du må bare tillate det. La det få være. Og du sier: "Men det gjør jeg." Nei, det gjør du ikke. Du tillater fortsatt ikke. Du finner fortsatt unnskyldninger, utsetter fortsatt og venter på en intervensjon fra meg, fra noen, fra noe annet. Det spiller ingen rolle.

YULIA: Er det så vanskelig å forynge?

ADAMUS: Nei. Nei, det er det ikke. Det er kvante tillatelse, antar jeg, bare å si: "Greit. Jeg er lyset, og jeg blir her på planeten. Jeg har en stor jobb å gjøre, og kropp, balanser deg selv."

Vel, du kunne bli skikkelig syk i en uke eller to. Du vil kanskje bli sengeliggende. Du vil kanskje bli litt sprø i hodet. Det er en del av spylesystemet. Det er en del av rensingen som foregår følelsesmessig og fysisk, og tillat det. Du har nettopp gjort en kvantum-tillate ved å si: "Jeg skal la kroppen min rebalansere seg."

Vel, ikke gjør det der du sier: "Jeg vil se 50 år yngre ut, og jeg vil ha større eller mindre deler." (latter) Uansett hva de delene tilfeldigvis er. Noen større, noen mindre. Ikke gjør det. Det er kroppen din. Det er din guddommelighet legemliggjort i biologi, og la den gjøre sin greie. Den vet hvordan man balanserer. Den er der for å tjene deg. Ikke begynn å fortelle den at den må se yngre ut eller at du vil ha mer energi. Hold munn! Bare la den biologiske balansen finne sted.

YULIA: Ja.

ADAMUS: Ja. Mikrofon fra Linda eller fra Yulia.

GARY: Er leger en distraksjon da?

ADAMUS: Han stiller et spørsmål, er leger en distraksjon? Og – (Adamus sukker) – det kommer an på. Det kommer an på hvordan du bruker dem. Hvis du går til legen for helbredelsen din, er det en distraksjon. Hvis du går til legen for kanskje å gi deg litt trygghet eller et lite løft på medisinsk side – fordi teknologien er fantastisk, kan den gjøre gode ting – men det kommer an på hvordan du bruker den. Hvis du er en slave til legen din, med andre ord, dersom du sier: "Han er den eneste som kan helbrede meg," er det en distraksjon.

GARY: Mm hmm.

ADAMUS: Hvis du sier: "Ja, jeg trenger et lite løft. Jeg mener, jøss, jeg fikk kutt i armen min. Det ville ikke skade å få noen sting," for eksempel, "Fordi alt jeg har hjemme er en stor stor nål og en tråd og sånn. Jeg går til legen," det er en del av helbredelsen. Men om du begynner å stole på leger eller andre terapier eller andre mennesker eller noe sånt, er det der du får problemer.

Så hvor var vi? Rettighetslov, en balansert fysisk biologi, og det betyr at du har rett til det. Jeg mener, det er din rett. Og det vi skal gjøre er å sette dette sammen. Vi kommer sannsynligvis ikke til å få dette gjort i dag når vi begynner å drikke (litt latter). Har alle sine ... åh, de blir sendt rundt (Kerri sender rundt tequila glass). 2306

Men dette er dine rettigheter, og for å gå videre i arbeidet i moroa vi gjør, for å gå videre, må du erkjenne disse. " Jeg har rett til overflod. Jeg har rett til en balansert biologi." Og hva mer? Linda, gå rundt i rommet, er du snill.

LINDA: Åh. Jeg må oppfylle en bestikkelse her.

ADAMUS: OK. Hvor mye ga hun deg?

JIN: 20 dollar, men hun tok det ikke.

ADAMUS: Hun selger seg ut for 20?!

JIN: Nei, for at jeg skal få mikrofonen.

ADAMUS: Nei, du ga henne 20.

JIN: Jeg ga henne 20, men hun tok det ikke.

ADAMUS: Javel, ja. Men hun burde ha sagt: "Beklager, 40."

JIN: Jeg ville ha gitt henne det!

ADAMUS: Jeg vet det! OK. Du har mikrofonen.

JIN: Hei, Adamus.

ADAMUS: Hei.

JIN: Vi destillerer virkelig til frihet, men bare for å være mer presis, for å få velge hvilken opplevelse og velge å komme ut av en viss opplevelse.

ADAMUS: OK. Så hvordan vil du formulere det for våre Legemliggjorte Mesterrettigheter? Hvordan ville du formulere det?

JIN: Frihet til ikke å bli sittende fast?

ADAMUS: Vel, men du har "sittende fast" der. Bare ... (en kvinne sier "Retten til å velge")

JIN: Retten til å velge opplevelse.

ADAMUS: Hva med retten til kreativt uttrykk. Retten til kreativt uttrykk.

JIN: Retten til kreativt uttrykk.

ADAMUS: Og det betyr at du kan hoppe inn i hvilken som helst opplevelse du ønsker og komme deg ut igjen.

JIN: Ja.

ADAMUS: Kanskje må ordlyden også fastsette retten til å være i kreativt uttrykk eller tilføre i kreativt uttrykk og retten til å komme seg ut igjen.

JIN: Komme deg ut når det ikke tjener deg lenger.

ADAMUS: Jeg liker det. Ja. Eller du kan også bruke ordet bare "liv" - "Retten til å være i livserfaring og å komme meg ut når jeg velger det."

JIN: Ja.

ADAMUS: Noe sånt. Vi finjusterer ordene, men den er god. Du har rett til å gå inn i hvilken opplevelse du vil og retten til å komme deg ut igjen. Problemet her på planeten er at du kom hit, og da tror ikke folk at de har rett til å komme seg ut av det, annet enn via døden. De har ikke rett til å komme seg ut av forfedrenes karma eller så mange andre ting, eller sin egen fortid.

Dette er igjen en av de Overordnet Bevissthets tingene. Troen på planeten er: "Du gjorde noe. Det er din historie, og nå sitter du fast i det." Ikke sant i det hele tatt! Du kan komme deg ut av det når du vil. Og hva gjør du da?

JIN: Først puster du dypt.

ADAMUS: Ja.

JIN: Og ...

ADAMUS: Så gir du det over til visdom.

JIN: Du gir det over til visdom og forhåpentligvis så går du ikke tilbake mot mennesket på dette.

ADAMUS: Riktig.

JIN: Ja. I utgangspunktet, ja.

ADAMUS: OK. Bra. Så "Inn eller ut av livserfaring." Godt sagt. Bra.

JIN: Prøv å ikke tenke for mye på det, for å overlate det til visdom.

ADAMUS: Riktig. Absolutt.

JIN: Ja.

ADAMUS: Bra. Takk.

JIN: Min fornøyelse.

ADAMUS: Bra. Hvordan går det med drinkene?

KERRI: (roper fra det andre rommet) Kommer! (Adamus humrer og litt latter)

ADAMUS: Det er alltid denne spøkelsesstemmen i bakgrunnen, ikke sant.

KERRI: Her kommer jeg!

LUCRECIA: (løfter glasset for å skåle) Vel, skål!

ADAMUS: Ikke ennå! Nei, nei. Nei. Nei, vi skal ...

LUCRECIA: Ikke ennå? Ikke ennå?

ADAMUS: Vi skal gjøre det sammen. Og de av dere som ser på nettet akkurat nå, tar en drink, selv om dere ikke drikker. Selv om du pleide å drikke for mye og du sluttet å drikke, vil du kanskje drikke (noen få humrer). Frihet fra å være alkoholiker. Jeg mener, det kommer ikke til å stå på tavlen vår. Det burde det nok, faktisk, med denne gruppen (Adamus humrer). Du er ikke alkoholiker lenger. OK. Linda, mikrofon. Åh, ja.

LUCRECIA: Frihet til å leve i nåde.

ADAMUS: Frihet til å leve i nåde. Men la oss definere det, for ellers er det litt luftig. Hva betyr det for deg?

LUCRECIA: La det komme til deg. Ingen bekymringer.

ADAMUS: Nei, la oss bli konkrete på en virkelig måte. Jeg er helt enig med deg, men la oss sette dette slik at de som kommer etter deg også kan se på det og si: "Ah, OK. Det gir mening." Friheten til å leve i nåde, men hva betyr det? (en kvinne sier "Letthet")

LUCRECIA: Med letthet.

ADAMUS: Nåde og letthet.

LUCRECIA: Med letthet. Bare være.

ADAMUS: Men la oss prøve å være mer spesifikke. Friheten til hva?

LUCRECIA: Til å skape og tillate.

ADAMUS: Det har vi på en måte her. Frihet til å ...?

LUCRECIA: Vel, nåde er når du tillater overflod, tillater alle disse formene med erfaring, uten å jobbe med det, uten lidelse.

ADAMUS: Riktig. Uten lidelse. Så la oss ...

LUCRECIA: Uten lidelse.

ADAMUS: La oss komme til det fra lidelsesvinklingen. Menneskeheten tror på lidelse. Punktum. De ønsker å tro på det. De elsker lidelsene sine, ellers ville det ikke vært her. De har tilført lidelse inn i kirkene, og så mimer kirkene det tilbake til alle: "Du må lide. Gud ønsker at du skal lide." Visse religioner. Den jødiske religionen handler alt om lidelse. Katolikker, åh! Katolikker (latter). De er store lidende. Jeg mener, noen av de andre religionene, ikke så mye lidelse, men litt. Og samfunnet sier: "Du må lide. Du må jobbe hardt." Hvor kom det fra? Du trenger ikke å jobbe hardt. Men folk tror det. Så vi går inn i Overordnet Bevissthet, "Å, nei, du trenger ikke å jobbe hardt." Du kan gjøre ting du elsker å gjøre. Du kan uttrykke kreativiteten din. Men jobbe hardt? Nei, nei, nei.

Så vi snakker om lidelse. Hvordan sier du det her på tavlen som din rett til ikke å lide, men la oss ikke bruke ordet "lide"?

LUCRECIA: Glede.

ADAMUS: Din rett til ...?

LUCRECIA: Gledesfyllt. Lev gledesfyllt.

ADAMUS: Leve gledesfyllt, kanskje.

LUCRECIA: Mm hmm. Leve gledesfyllt.

ADAMUS: Men jeg vil gjerne ha litt mer klarhet om det. Jeg vil ... (en mann sier "Retten til å velge glede" og Adamus sukker) Ja, velge glede, men å leve i glede. Men hvordan sier vi, uten å si ordet "lidelse", hvordan sier vi: "Ikke mer lidelse?" Eller kanskje vi bare sier det. Kanskje ... (flere personer kommenterer) Retten til ikke mer lidelse, antar jeg.

LUCRECIA: Kjærligheten ... (noen sier "Smertefri")

ADAMUS: Smertefri? (en kvinne kommenterer) Riktig, riktig (noen få andre kommentarer). Er det noen som er med på dette?

LUCRECIA: Jeg tenkte på ordet "nåde" (en mann sier "Tiltrekning; tiltrekning av ånd" og Adamus sukker, noen andre gir en kommentar.) Ehhh, ja. Vi grenser opp mot det, men det er ...

LINDA: Hvem snakker? Vi trenger dette på mikrofonen. Hvem snakker?

ADAMUS: Vi ønsket å definere det. Hvordan går det med drinkene?

KERRI: Vi er klare! (en mann roper "Klar!")

ADAMUS: Alle sammen? (en kvinne sier "Hold den til vi kan") OK. Vi venter til klokken fire (noen humrer).

LINDA: Det er den allerede!

ADAMUS: Nei, det er den ikke. Hvor mye er klokka?

LINDA: Den klokken er sen.

JIN: Klokken er fire.

JEAN: Klokken er 15.59.

ADAMUS: 15.59. OK. Kan du gi oss en ti sekunders nedtelling på en datamaskin?

JEAN: Den er allerede fire.

ADAMUS: Er den allerede fire? Greit.

LINDA: Det var det jeg trodde.

ADAMUS: Bedre å drikke nå. Til frihet (publikum roper "Til frihet!" Og "Yay!"). Til frihet (publikum roper "Wooo!") Til frihet! Woo! Woo! Skål! Her går vi (alle tar drinken sin) Ahhh! Mer? (Adamus humrer) OK. Ahh! Woo!

OK. La oss fortsette. Dette kommer til å bli veldig interessant. På tavlen (folk tilbyr fortsatt forskjellige kommentarer), vi skal finjustere ordene, men vi ønsker å finne en måte å si "Ikke mer lidelse." Du har rett til ikke å lide (en mann sier "Evig glede"). Ja, men jeg ...

LINDA: Letthet og nåde!

ADAMUS: Men det sier ikke klart nok at vi må gå utover lidelse. Mennesker er ... (Adamus humrer) Cauldre minner meg om noe. Vi hadde en workshop i Frankrike for flere år siden og fikk alle til å ta med en flaske vin, og vi begynte å drikke vinen, alle sammen, inkludert Cauldre, og plutselig innså han at jeg ikke hadde vært der på omtrent 20 minutter (noen humrer), og han bablet bare videre. Så han er bekymret for at det kommer til å skje nå. Kanskje (mer latter).

Retten til humor. Retten til humor i enhver situasjon, og det kan du skrive på tavlen. Retten til å overlate ting til visdom når som helst. Du er ferdig med å la disse tingene dominere livet ditt, gamle opplevelser, dårlige minner, enhver skyld og skam, du har rett til når som helst å overlate dem til visdom. Det er en rettighet.

Hva mer har vi? Et par til før vi bringer dette til en merabh.

SHAUMBRA 2 (mann): Jeg vil si tilpassning.

ADAMUS: Rett til å tilpasse seg etter hva? Andre mennesker?

SHAUMBRA 2: Med min indre kilde. Med, liksom, tilpassing gjennom følelser.

ADAMUS: En rett til forbindelse, en bevisst forbindelse med sjelen din.

SHAUMBRA 2: Ja. Ja.

ADAMUS: Absolutt! Og ikke bare lure på det, ikke bare tenke: "Er jeg forbundet? Hvor er ..." Det er en veldig god en, en rett til bevisst forbindelse med sjelen din hver dag, hvert øyeblikk. Bra. Nå kommer vi oss. Hva mer?

SUE: Jeg hadde "Rett til ubetinget selvkjærlighet."

ADAMUS: Absolutt.

SUE: Så vi tuller ikke oss selv inn i: "Vel, det var dumt," du vet.

ADAMUS: Ja.

SUE: Eller noe sånt.

ADAMUS: Ja. Og, du vet, de fleste føler ikke – i sitt indre – at de har rett til å elske seg selv. Det gjør de virkelig ikke. Og vi velger denne type Overordnet Bevissthet, "Ja, vi har rett til å elske oss selv," og det er ingenting skammelig i det. Og når sinnet hopper inn og sier: "Vel, du kan ikke elske deg selv fordi du gjorde alle disse dårlige tingene," sier du, "Hold kjeft."

SUE: Ja.

ADAMUS: Og du har rett til å føle og kjenne selvkjærlighet.

SUE: Rett, og gjør det ubetinget.

ADAMUS: Og ubetinget.

SUE: Ja.

ADAMUS: Ok, bra. Har du notert det på tavlen?

LINDA: Mm hmm.

ADAMUS: Bra. Det er en god en. OK. Et par til. Vi vil fortsette å jobbe med listen, og vi kommer til å be om innsendinger fra dere som er på nettet også, slik at du føler at du er en del av den. Det blir en travel måned for staben. Ja, herre. 3341

VINCE: Jeg prøver fortsatt å sette ord på det, men frihet fra overgrep.

ADAMUS: Ja, Ja. Hvordan ville du si det? Jeg forstår nøyaktig hva du snakker om. Frihet fra overgrep. Hvordan formulerer vi det som en av dine rettigheter? (noen sier "Retten til ikke å ta imot mer tull (bullshit)" og Adamus humrer). Ja. Ja (en kvinne sier "Retten til å være suveren"). Ja, rett til å være suveren, men hvordan sier vi det i en ... – Vi vil notere det her for nå, og vi vil sannsynligvis omformulere ordene noe, men misbruk. Mennesker aksepterer det faktum at de kommer til å bli misbrukt i livet sitt.

VINCE: Hvor jeg er på vei, det å være fri fra andres (en mann sier "Bullshit") svar for seg selv.

ADAMUS: Riktig. Riktig. Ja, så ... (en kvinne sier "Gå tilbake til verdighet?") Ja. Retten til verdighet. Igjen, vi noterer disse, men jeg forstår nøyaktig hva du sier. Du trenger ikke å ta imot missbruk fra andre. Hvorfor gjør folk det? Hvorfor kommer de i den situasjonen? Det er et trosystem i  massebevisstheten, og det er der sammen med lidelse, at lidelse er en del av livet. Men nei, det er ikke det. Hvis du skal bli på planeten, har du rett til å ...

PEARL: Frigi.

ADAMUS: Unnskyld?

PEARL: Slippe fri fra det.

ADAMUS: Har du rett til det?

PEARL: Fri fra.

Fri fra hva da? (en mann sier "Lettelse") Lettelse?

SHAUMBRA 4 (kvinne): Hva han sa. Troen på overgrep.

ADAMUS: Riktig. Du har rett til å leve fritt uten å ta på deg andres dritt (latter). Noe sånt. David?

DAVID: Hva med livets gledelige opplevelse?

ADAMUS: Ja, til syvende og sist, men jeg vil at disse skal være tydelige. Du vet, hvis Grunnloven i USA eller dine rettigheter bare sa: "Du har rett til frihet", og det er det, du vet, det må defineres litt mer. La oss få noe mer håndfast ned på papiret som vi kan referere til.

SHAUMBRA 5 (kvinne): Hva med suveren verdighet?

ADAMUS: Det er tåkete.

LINDA: Vi har mikrofonen her oppe.

ADAMUS: Du har rett, men la oss definere det. Hva blir de ti rettighetene du har som legemliggjort Mester? Sikkert, overflod. I hvert fall biologi. Absolutt, for å kunne komme inn og ut av erfaring. Hva mer?

TARYN: Du har rett til å velge hva du vil, hva du kan ha. Du har rett til å velge din egen virkelighet på hvilken som helst måte du vil.

ADAMUS: Ja.

TARYN: Det er retten til å velge.

ADAMUS: I motsetning til ...?

TARYN: Vel, du kan få hva du vil. Eller hvis du ikke vil – eh, la oss se. Du kan velge å bli opplyst, eller du kan velge å tro at du ikke har noe valg, antar jeg.

ADAMUS: Riktig.

TARYN: Og du kan velge å tro at du har et valg.

ADAMUS: Men i motsetning til hva? Hva ville være det motsatte? Hva ville være den andre siden av det? Hvordan lever de fleste?

TARYN: De fleste innser ikke at de ikke har rett til å velge og rett til å skape sin egen virkelighet slik de ønsker.

ADAMUS: Vel, det gjør de.

TARYN: Ja.

ADAMUS: De mener de har rett til å velge pannekaker eller bacon til frokost (noen få humrer).

Taryn: Riktig. Ja.

ADAMUS: Og de mener de har rett til å velge svarte sokker eller blå sokker, retten til å kjøpe en Tesla eller en Chevrolet. Det er ingen beslutning der (latter). Så de tror de har rett til å velge, når de faktisk ikke gjør det. De forstår ikke hva valg egentlig betyr.

TARYN: Ja.

ADAMUS: De lyver for seg selv eller de tror på andres løgner. Men retten til å velge, la oss definere dette litt mer. Retten til å velge ...?

TARYN: Det er riktig ... (hun sukker) Du skaper din egen virkelighet.

ADAMUS: Ja.

TARYN: Og så, når du innser at du kan gjøre det, innser du at du har rett til å velge hva ...

ADAMUS: Du har rett til å velge hvordan du vil identifisere deg, og som vi har sagt tidligere, retten til å komme deg til helvete ut av det også.

TARYN: Ja.

ADAMUS: Ja. Retten til – vi vil notere det her for nå, men retten til å velge.

TARYN: Greit. Ja.

ADAMUS: Ja. Bra. Veldig bra. Vi tar to til, og så må vi ta en kort merabh og ta en drink til.

LINDA: Greit. Jeg har hendene i været, så jeg er klar.

SOHAR (mann): Så retten til – og dette er knyttet til den vi har problemer med å definere – men retten til gjensidig forhold.

ADAMUS: Ok, greit. Hvor viktig er det? Hvis vi bare kunne ha ti ting på listen, fortjener det å være der?

SOHAR: (pauser) Jeg tror det. Jeg føler at det gjør det.

ADAMUS: Har du et godt forhold?

SOHAR: Jeg føler det nå – Jeg har ikke hatt det før, og nå opplever jeg det mer og mer, og herregud, dette er så viktig.

ADAMUS: Å, mm. Hvorfor er det viktig?

SOHAR: Bare så vi ikke kommer inn i disse feeding dynamikkene.

ADAMUS: Nei, nei. Hvorfor er et forhold viktig?

(pause)

Er det ikke en trosystem på planeten om at du må være i et forhold, og du må generelt være med en person? Er det lavere bevissthet? Jeg antar at jeg svarer på spørsmålet mitt (Adamus ler). Og det er en tro på planeten at det må være det motsatte kjønn, generelt sett. Det er en tro om at det må bare være en annen person. Det er en tro på at det må vare til evigheten. Det er planetens bevissthet, og det er akkurat det lyset ditt rister opp akkurat nå. Kanskje det burde være slik virkeligheten er, men ikke min virkelighet (Adamus humrer).

Først av alt trenger du ikke et forhold, og da står du fritt til å ha forhold, når du innser det. Og forholdene kan være hva som helst til tross for lovene, til tross for de sosiale normer. De kan være hva du vil.

Så det er noen ekte formuleringer her inne, poetisk formulering om retten til de helligste forholdene, som begynner med seg selv. Det er det viktigste forholdet. Retten til et sunt forhold til deg selv, og deretter under det, retten til forhold til andre, så lenge de er kompatible.

SOHAR: Så et sunt forhold til seg selv slik at du kan ha et sunt forhold til andre?

ADAMUS: Ja. Men du har et sunt forhold til deg selv, tror du at du vil ha et sunt forhold til andre? Det fine er at det ikke spiller noen rolle på det tidspunktet. Da er du fri til å ha det forholdet.

Ja. Ta mikrofonen, er du snill.

LINDA: Greit.

PEARL: Takk skal du ha. Jeg tror at når du har et sunt forhold til deg selv, er det morsomt å dele gleden.

ADAMUS: Ja! Med andre.

PEARL: Med andre.

ADAMUS: Gå inn, gå ut.

PEARL: Ja (litt latter). Jeg mener ... Jeg mener ...

ADAMUS: Vel, nei. Denne tingen om evig forhold ... Det er religioner som praktiserer dette, folkens. De øver på det. Dette er store religioner, og du er bundet til evigheten. Det er en tøff ed du tar. Vet du hva som skal til for å gjøre om på det? Vet du hvor mange engler vi må ansette og bringe inn for å omgjøre den evighetens eder? Det er så kjedelig.

PEARL: Det handler ikke om det, men å dele gleden gjør det, multipliserer det.

ADAMUS: Ja.

PEARL: Og det hjelper.

ADAMUS: Ok, jeg vil gå til super Overodnet Bevissthet med det og omdefinere hva et forhold er.

PEARL: Mm hmm.

ADAMUS: I stedet for bare å se på det på menneske-til-menneske-premisser, er det en mye større definisjon – som vi igjen vil finne ut av i formuleringen her – om hva et forhold er. Så mange mennesker setter et annet forhold først, og alt annet kommer etter det. De er ikke så viktige, men de er vakre når du er fri fra forholdet virus. Ja. De er vakre. Men hvis du er i den gamle energien, den kjipe, smittsomme energien i et forhold, er de bare dritt. Og de tar deg fra det ene livet til det andre, og den karmiske gjelden hoper seg opp, og de er forferdelige. Jeg mener, og – pfft!  – Hvem er jeg? Jeg mener, du vet hvordan det er. Men hvis du plutselig er fri for forhold, går plutselig "forhold" ut av ordforråd. Det finnes ikke noe slikt som et forhold. Plutselig står du fritt til å nyte friheten din midt blant andre.

PEARL: Og noen ganger gjør det å skape med noen det større eller, jeg vet ikke, bedre.

ADAMUS: Jeg har det morsomst med meg selv, jeg beklager å si det (latter).

PEARL: Jeg vet at det virker (uhørt), noen ganger.

ADAMUS: Noen ganger, ja, og jeg elsker å henge rundt med mine jevnaldrende i Klubben for Oppstegne Mestere og dere, men den lavere bevisstheten om forhold er et så karmisk problem og holder virkelig denne planeten nede. Og det forandrer seg akkurat nå. Det forandrer seg drastisk. Men jeg tror bare å noterer det her, la oss begynne å omdefinere forhold i Våre Rettigheter. Du har rett til ingen gamle forhold. Du har rett til ingen forhold, noe som til slutt vil gi deg forhold. Noe sånt.

Ok, en til, og så skal vi ...

VANESSA: Jeg vet at jeg alltid har lurt på hvordan jeg skulle dø, og jeg føler at det er riktig å kunne velge hvordan jeg skal gjøre det.

ADAMUS: Takk skal du ha! Takk skal du ha. Det er så viktig. Retten til å dø som du vil eller retten til en verdig død – en bevisst verdig død. Absolutt. Måten mennesker dør på akkurat nå er dødelig (Adamus humrer; latter). Det er avskyelig. Det er forferdelig. Jeg mener, det er bare forferdelig, og det er så mye frykt i den. Og døden, vil du innse, er en enkel overgang. Du innser at det ikke er skummelt, spesielt hvis du ikke tror på himmel og helvete. Det er bare fortsettelsen av det du gjør. Og evnen til å ha valg og verdighet i døden er så viktig. Absolutt den fortjener en av de ti beste stedene. Ja. Det er så viktig, og du dør aldri uansett. Du etterlater deg denne tingen (kropp), de faktiske atomene av den, men du kan bringe essensen inn igjen.

Så med det skal vi bringe dette til en merabh. Oof!

LINDA: Virkelig?

ADAMUS: Ja. Vi kommer til å fortsette å utvikle denne listen, og vi vil legge ut en melding til Shaumbra hvordan dere, hvordan alle dere på nettet, kan delta. Og dette kommer til å ta mer enn en måned å utvikle denne listen. Jeg tror dette er et årsavslutningsprosjekt. Vi vil fortsette med å forbedre det.

Men akkurat nå, la oss bringe dagen i dag til en vakker merabh.

Merabh av Overordnet Bevissthet

(musikken begynner)

Det er virkelig en merabh om Overordnet Bevissthet, det større bildet, det større overblikket. Det er faktisk til syvende og sist bare enda et navn på visdom. 4530

Folk har en tendens til å fokusere på de små tingene. De forstår ikke energistrømmene, hva som egentlig skjer i sitt eget liv, mye mindre på planeten.

Det er ganske enkelt, faktisk, å heve seg over det og gå utover selv hva sinnet tenker og inn i Overordnet Bevissthet, det større bildet, hva som egentlig skjer på planeten.

Det er lett å si akkurat nå: "Åh! Se hva mennesker har gjort med planeten. Havene stiger. Polene smelter. Biene dør. Se, skammelige mennesker, hva dere har gjort."

Det er litt kortsiktig. Det store bildet er at Gaia drar, og drar fordi det er på tide at menneskene tar vare på planeten.

Det er ikke en dårlig ting. Og når Gaia drar, vil ting forandre seg. Kanskje biene, du vet, de kommer til å bli erstattet av noe annet. Kanskje det ikke er behov for bier.

Og kanskje er det en oppvarming på planeten som er en del av en rensing og en endring som finner sted, og kanskje det hele trekker mer bevissthet til det faktum at mennesker er på denne planeten, og de trenger å ta vare på den.

Kanskje Overordnet Bervissthet til slutt vil få mennesker til begynne å innse at det er mer i livet og eksistensen enn bare den fysiske kroppen og 3D-virkeligheten, skogene, trærne og fuglene, og kanskje det er en grunn til at vi er her. Og kanskje det vil hjelpe dem til slutt å forstå at det hele til syvende og sist handler om bevissthet og energi.

Vi er litt borte fra det akkurat nå, den slags forståelse, men du kan nesten se, med vår Overordned Bevissthet, hvor ting går.

Det handler ikke om hvem som forurenset hva. Det handler om å erkjenne at vi tilførte vår bevissthet på denne planeten. Vi er i vår egen levende, vakre, vakre virkelighet av livskraft energier. Som i et terrarium med alt som vokser rundt oss, og vi tilførte oss selv her, legemliggjorde oss selv i dette, og det er det som virkelig skjer.

La oss ikke bekymre oss om at polarisen har smeltet to tommer. Det handler mer om å forstå vårt ansvar overfor planeten.

Overordnet Bevissthet handler om å innse hva som skjer med menneskeheten akkurat nå, ikke bli fanget i ... Jeg ser så mange av dere bli fanget i de små tingene: "Å, det er så sprøtt der ute." Selvfølgelig er det det. Det skjer mange endringer. Selvfølgelig gjør det det.

Men disse endringene ble utløst av å bringe inn mer bevissthet til planeten, mer lys, og nå forandrer ting seg, ting som var ute av balanse. Enten det er et finansielt system, enten det er helse, helsevesen, alt er i endring.

Enten det er arbeidsdynamikk. Se på endringen på bare to og et halvt år i dynamikken i arbeidsmiljøet.

De sier at dersom 25 prosent av arbeidsstyrken i utviklede land bare gikk ut og sa: "Ikke mer." Og jeg reiser meg og applauderer. Ikke mer av dette nedverdigende arbeidet. Ikke mer misbruk fra sjefer og eiere. Ikke mer. De bare gikk ut.

Alle disse endringene finner sted. Og forresten, i Overordnet Bevisstheten, se hva som skjer. Arbeidere går fra jobbene sine. Folk som eier restauranter, små bedrifter, produksjonsanlegg kaster hendene opp i luften. De får ikke fatt i arbeidskraft. Hvem skal gjøre jobben?

Det som skjer er at dette fører til robotikk, kunstig intelligens. Det er det som skal gjøre jobben, og det er på tide. Hvorfor skal mennesker jobbe og streve på lave lønninger, nedverdigende, lav bevissthets jobber med lav lønn? Bruk roboter. Bruk kunstig intelligens.

Det er en del av utviklingen og bevisstheten på planeten. Hvorfor skal noe menneske gjøre nedverdigende arbeid? Det er det som skjer her. Det er det store bildet.

Ikke bli fanget opp i de små tingene. Ikke bli fanget i politikk og små detaljer. Se på det store bildet, hvor planeten skal.

Ja, det er kriger på planeten akkurat nå også, men det er et større bilde. Først av alt, nummer én ville kanskje være å vise mennesker at hele denne tingen med krig og lidelse, ah, det er gammelt og det er på tide å la det gå.

Og så er det også gamle, gamle, gamle energier i selve bakken, i landet som kommer opp nå for å bli løslatt. Og noen ganger bringer det opp veldig gamle saker, enten det er Ukraina og Russland, eller det er i Israel og Palestina. Uansett hva det er, gamle saker.

Men Overordnet Bevissthet bringer dette til alle i denne tiden med veldig rask kommunikasjon og menneskeheten sier: "Vi er ferdige med dette. Vi vil ikke tolerere disse krigene, dette overgrepet lenger.

La oss puste dypt til grunnen til at du er her på planeten, det å bringe inn dette lyset. Det lyset som vil påvirke og forandre, og så er det opp til menneskene hvordan de vil bruke det.

Men du gjorde i det minste det du kom hit for å gjøre, skinne det lyset. Det er derfor du er her.

Og når du blir her, og vi går videre inn i vår neste serie, er det visse rettigheter du har som Mester, visse rettigheter som jeg vil at du skal anerkjenne.

Retten til overflod.

Retten til glede.

Retten til helse.

Retten til å kunne skape og deretter omskape.

Retten til å kjenne deg selv og din sjel.

Retten til å le.

Retten til å overlate alt til visdom når du vil.

Retten til å huske hvem du er.

Retten til å forlate planeten når du vil, hvordan du velger døden.

Retten til klarhet. Du har rett til klarhet, å lett forstå og assimilere noe, i enhver energisituasjon i livet ditt. Retten til klarhet. Det har du rett til.

Du har rett til din egen energi. Den er din. Du har rett til den, der ingen andre kan blande seg inn. Men likevel er du redd for den retten: "Er det virkelig min energi? Hva må jeg gjøre?"

Du har rett til å få energien din til å tjene deg slik du vil.

Dette er noen av de grunnleggende rettighetene som en Mester, som legemliggjort Mester, som blir værende på planeten.

La oss puste dypt på det.

Du har rett til din kreativitet, din entelligens, din ånd og din sjel. Ikke for å ha dem der ute i de andre rikene lenger, men akkurat her.

Du har rett til å skifte inn og ut av realiteter når du vil.

Du har rett til det du vil kalle din egen hemmelige hage, ditt eget sted som du kan gå til når som helst du bare trenger å komme deg unna. Du har rett til å dra dit og bli der så lenge du vil uten at noen sier: "Hei! Kom tilbake. Du må ta vare på verden." Nei. Du har rett til det stille i deg selv.

La oss ta et godt, dypt åndedrag.

Vi vil fortsette med å tydeliggjøre Mesternes rettigheter.

Vi vil ha disse kortfattede slik at vi kan gå videre sammen, slik at du kan vite nøyaktig hva du har krav på, en konstant påminnelse.

Og du har rett til frihet, hvis du vil.

La oss ta et godt dypt åndedrag for alt vi har gjort i dag, for latteren, humoren, samtalen, kameratskapet og hukommelsen.

La oss ta et godt dypt åndedrag i å vite at alt er bra i all skapelse.

Med det, Jeg er Adamus av Suverent Domene.

Takk (publikums applaus).


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Hedevig Blakstad. Inge Klokkeide.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.