МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Изкуството да седиш на пейката“


ШОУД 9 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи


Представено пред Аления Кръг на 4 юни 2022 година

https://www.crimsoncircle.com/


Превод: Росица СтояноваАз Съм това Което Съм, Адамус от Суверенните Владения.

Ах! Жива публика (смях). Ах! Чаках това (публиката приветства, звучат аплодисменти) чаках завръщането си към моята скъпа Шамбра. Ах!


Разбира се, енергийно бяхме заедно, но няма нищо по-хубаво от това да усетиш плътта (хваща нечия ръка), да погледнеш в очите, от насочената енергия, която получаваме, когато се съберем така. Последните няколко години бяха интересни. Хм. Трябваше да се науча да правя много неща по нов начин. Трябваше да се науча да отивам отвъд по много начини.


Ще поговорим за това малко по-късно, но засега, преди да продължим, бих искал да призная и благодаря на скъпата Линда от Иса за отличната и работа като публика през последните няколко години (още овации и аплодисменти). Публика. И така, Линда, какво е да поемеш всички атрибути на Шамбра (Линда въздъхва) и да бъдеш публика?


ЛИНДА: Е, беше и чест и трудно.


АДАМУС: Имаме малък подарък за теб...


ЛИНДА: Ох! Господи боже!


АДАМУС: ... за свършената работа (Кери внася голяма ваза с цветя).


ЛИНДА: О-о-о-о-о!


АДАМУС: Дванадесет великолепни червени рози (още аплодисменти) ...


ЛИНДА: Прекрасни алени рози!


АДАМУС: Да, можеш да благодариш на мен, а не на Калдре.


ЛИНДА: О-о-о!


АДАМУС: Това беше моя идея.


ЛИНДА: Много благодаря!


АДАМУС: Да.


ЛИНДА: Мога ли да ги оставя тук?


АДАМУС: Моля, остави ги.


ЛИНДА: О, колко хубаво!


Искахме официално да ти благодарим, че отговаряше на въпросите; ти беше тази, която пое моите удари, която пое от мен - не тормоза, но... добре, тормоза (лек смях) през цялото време и ти се справи страхотно с него. Сега бихме искали да продължиш да участваш в Шамбра.


ЛИНДА: О!


АДАМУС: Но сега ...


ЛИНДА: О, добре.


АДАМУС: ... можеш да вдишаш дълбоко, скъпа Линда, и малко да отстъпиш.


ЛИНДА: Добре!


АДАМУС: Сега не трябва да поемаш върху себе си (тя силно въздиша) огромната отговорност. Да, много благодаря.


ЛИНДА: Ще повторя, че това беше чест за мен.


АДАМУС: (прочиства гърлото) Съжалявам (прочиства гърлото отново). Хм! Тук, в Колорадо, гласът на Калдре става толкова сух (говори сякаш гласът му е напрегнат) след години в топлите и влажни тропици. Ех! Да (Кери внася кафето). Не че имам нужда от него, но Калдре би го харесал. Благодаря ти.


КЕРИ: Искаш ли сладки за лека закуска? (предлага му десерт към кафето)


АДАМУС: Да, искам. Благодаря ти (леко се смее). Откъде знаеше? Сигурно е екстрасенс, да. Благодаря ти много, Кери. Благодаря ти. О, да. Нека - хм! - Ще се погрижа гласът ми или по-скоро гласът на Калдре да стане по-добър (той отпива). О! Човешко кафе. О! Кафето е едно от предимствата на човешкия живот - това и още няколко неща. Но кафето е много добро.


И така, това бяха интересни няколко години, и трябва да кажа, че всъщност това още не е края.


ЛИНДА: Аха!


АДАМУС: Не, не. Това не е краят. Вие просто се научихте да живеете с това (Адамус се смее). Научихте да се справяте с всичко, в по-голямата си част. Предстоят още много неща, но това няма значение. Няма значение. Ще разберете, че светът става все по-луд и по-луд, но това няма значение.


Оценка на Шамбра


Нека се отдръпнем за момент и направим малка оценка на годините, които прекарахме заедно като Шамбра. Първо беше срещата с Тобиас, когато той дойде през 1999 г., през август 1999 г. Нашата годишнина наближаваше бързо. Той изпрати предизвикателство към Шамбра. Той работеше с Архангел Габриел и той протръби с тромпета, но разбира се, Шамбра чу ли? Не. Не (смях). Не (Адамус се смее). Габриел тръбеше и тръбеше, тръбеше и тръбеше, докато се изтощи, а Шамбра, “А? Какво? Къде?“


Но после се случи. Сякаш искрата пламна сама. Розите - като аромата на рози, “събуди се и помириши розите, Шамбра,“ “Върни се у дома“ и точно това и Интернет събраха Шамбра отново заедно през 1999 г., през 2000 г. и срещите продължиха. Енергията, която вложихте преди години, продължава да привлича правилните хора с правилния резонанс и честота. Не става въпрос за размера на групата или нещо подобно. Става дума за онези, които наистина са готови да преминат през своето пробуждане, и не само пробуждане, но и да направят следващите стъпки – освобождаването.


И така, след като се разнесе призивът за сбор - и той все още звучи, почти като маяк, и това е, върху което FM работи. Той казва, “Ако сте готови, ако наистина сте готови и не сте потопени в макио, ако наистина сте готови да преминете през сложни вътрешни процеси, тогава елате насам.“ Това е зоната без макио. Ако дойдете тук като начинаещи макио, много бързо ще разберете, че това е зона без макио. Преди трябваше да ви призовавам за това, но сега други Шамбра го правят.


И така, след обявяването на сбора последва дълъг, дълъг път на освобождаване. Помните ли? О, вие все още го правите (Адамус се смее). Освобождаването. О, и Тобиас ви говори за това - пуснете и го позволете - и след това той работи с вас, като изясни, че всъщност изобщо не сте луди. Въобще не. Това е просто това, което преживяхте. Това, което наистина е лудост, е да приемеш живота в триизмерна реалност, без да излизаш отвъд нея. Изобщо не бяхте луди. Разбира се, вие бяхте пионери, но не и луди.


Работата по освобождаването отне известно време, много време и някои от вас все още го правят. На което аз казвам “Спрете, по дяволите.“ (Линда се смее) Не, наистина е толкова просто. Понякога има агония и страдание и, “Имам толкова много проблеми, имах лоши родители. Имах лош живот.“ Просто го преодолейте. Имаме много - не, толкова е просто. Заявих - заради тези думи не съм много популярен - но ако все още имате проблеми в живота си, независимо дали е с изобилието, или дори със здравето, или нещо друго, тогава вие все още получавате нещо от тях. Все още получавате нещо от това. Добре, продължавайте. Но когато сте готови, просто спрете. Толкова е просто. Усложнявате нещата, играете игра със себе си. Просто спрете. Няма никакви конспирации. Никой не се обединява срещу вас. На раменете ви няма непоносим товар. Не е нужно да носите карма, ако не искате. Така че просто спрете, за да можем да продължим. И знам, че това звучи като безразличие или просто си измислям?


ЛИНДА: Хм, някои ...


АДАМУС: Поговори малко докато похапвам.


ЛИНДА: ... си задават тези въпроси.


АДАМУС: Това ... ой! (нещо от сладките падна на пода)


ЛИНДА: О, прекрасно.


АДАМУС: Да. Трябва да похапна, докато говорим. Но звучи ли това като безразличие?


ЛИНДА: Само за тези, които не те познават.


АДАМУС: Само за който не ме познава. Познава мен или “мен?“


ЛИНДА: Познава теб!


АДАМУС: Познава мен. Добре (взима нещо от пода). Искаш ли да опиташ?


ЛИНДА: Не, благодаря!


АДАМУС: Просто ще го сложа ето тук (някои се смеят, той оставя сладката в цветята и взима още нещо). А не искаш ли това?


ЛИНДА: Не, благодаря!! (още смях)


АДАМУС: (смее се) Ще го сложа тук (смях). Ще дойде момент – сериозен съм – ще дойде момент, когато ще кажете, “Приключих с това. Приключих с тази глупост...“


ЛИНДА: Не, прав си.


АДАМУС: “... и спрете да сте жертви. Приключих с това.“


ЛИНДА: Прав си.


АДАМУС: “Какво предстои?“


АДАМУС: И така, започнахме с освобождаването и прочистването от целия този боклук. Не ви трябва. Той не е ваш. Знам, че съм казвал това толкова много пъти, но просто спрете да се вманиачавате и един ден ще осъзнаете, “О, просто ще изтрия всичко от главата си.“ Не казвам, че животът понякога не ни наранява, но хората са склонни да продължават да го носят със себе си. Изпитвате негодувание, скръб, болка, каквото и да е, преживявате този невероятен процес и след това го пускате и му позволявате да премине в мъдрост. Това е следващата стъпка. Вие му позволявате да премине в мъдрост. Спирате да се вманиачавате по него. Преставате да бъдете жертва и казвате, “Нека се превърне в мъдрост“ и това прави душата ви. Вие не се занимавате с това. Душата ви превръща всичко в мъдрост. Душата просто чака да кажете, “Добре, готов съм да го пусна и да го приема с мъдрост,“ и тогава тя го прави. Тя ще го вземе от вас. И, разбира се, ще се опитате да го запазите, разберете и оправдаете - не е необходимо. Просто пуснете и оставете всичко да се превърне в мъдрост.


Отново, това може да звучи малко безчувствено, “О, ти просто не знаеш през какво съм преминал.“ И наскоро чух някой да казва, че тъй като не съм бил на тази планета от известно време, не разбирам нещо, през което преминавате. Не ми трябва. Не, наистина не ми трябва. Не е нужно да се опитвате да разберете всичко. Най–важното е, кога ще сте готови да спрете да бъдете жертва, да останете без изобилие? О! За Шамбра, това е едно от най-големите предизвикателства и просто трябва да се освободи. Кажете – заявете го пред себе си – “Готов съм да се откажа. Точка. Без ако, и или но. Без “може би,“ “вероятно“ или “какво следва?“ — Готов съм да го пусна. И тогава го правите. Пуф! Всичко се превърна в мъдрост. О! Това е истинската благословия. Вие не се занимавате с превръщането в мъдрост. Душата ви прави това. Душата филтрира всичко. Тя изнася всичките глупости оттам. Премахва всички малки детайли, подробности, дори заседнали човешки емоции и превръща всичко в мъдрост. И тогава, образно казано, предава това Аз Съм като дар на живота.


И така ... да?


ЛИНДА: Имам въпрос, зададен от публиката. Чувам това, чувствам това, и го знам, но е много трудно да си представя, как някой, който е неизлечимо болен, със страшна неизлечима болест, как да го направят?


АДАМУС: Първо, вече ти подарихме розите, така че престани да се правиш на публика.


ЛИНДА: Ех!!


АДАМУС: Да.


ЛИНДА: Ех! (лек смях) Свикнах с това.


АДАМУС: Може ли да си върнем розите, моля? (смях) Върнете ги. Отнесете ги на цветаря.


Второ, добър въпрос. Не искам да се отклонявам много, но това е добър въпрос. И ще дам отговор, който някои може би не разбират правилно, но човек трябва да приеме смъртта. Приемете смъртта. Всичко е много просто. Тя ще се случи. Ще говорим повече за това на тази среща, но спрете да се борите с подобни неща. А смъртта е красив процес. Говорихме за това - изглежда, че Джийн е избрала семинар с отстъпка този месец, как се казваше?


ДЖИЙН: “Просто Майстор.“


АДАМУС: “Просто Майстор“ и пише – там преживяваме смъртта. Ние умираме, преди да сте го направили физически. Така че, ако се интересувате от умиране, слушайте “Просто Майстор.“ Ще умрете, защото това не е толкова физически процес, колкото трансформация на съзнанието. Така че можете да умрете - не знам - за колко го продавате (“Просто Майстор“)?


ДЖИЙН: 250 долара до края на юни.


АДАМУС: За $250 преди края на юни ще умрете. Какво предложение! (някои се смеят, Линда въздъхва). Не, отиването при погребална фирма е много по - скъпо. Колко струва обикновената кремация сега? (Линда отново въздъхва) Не знам, две хиляди долара или нещо такова? Така че 250 долара е десет пъти по – евтино.


Така че не, това е труден въпрос. Спрете да се борите. Ще говорим за това по - късно и знам, че ангелският ченълинг ще излезе скоро. Това ще бъде една от най - важните теми за разговор. Но трябва да продължим напред.


След това минавате през мъдростта и мъдростта казва, “Хей, аз ще умра. Това тяло, Боже, или ще бъде интегрирано, или просто ще го изоставя. Няма значение, но ще умра.“ Какво облекчение. Представяте ли си някой да каже, “Няма да умреш – хе! - никога?“ Искаш ли това, Анди?


АНДИ: Не.


АДАМУС: Не. Защо?


АНДИ: Въпреки, че да живееш е толкова весело ...


АДАМУС: Може ли да намерите микрофон?


ЛИНДА: Разбира се. О, за първи път от месеци ...


АДАМУС: Да, боже...


ЛИНДА: ... месеци, месеци, месеци, месеци и месеци.


АДАМУС: Благодаря ти, че първи разчупи леда (аплодисменти).


АНДИ: Да живееш наистина е много весело. Но, знаеш ли, както ти каза, смъртта, ти умираш. Това е все едно да се родиш отново. Сигурно и ти си го правил.


АДАМУС: Да. Това е освобождаване.


АНДИ: Да!


АДАМУС: Това наистина е чудесно освобождаване – пускане. Да. Добре. Благодаря. Благодаря.


Така че вие ​​превръщате всичко в мъдрост и тогава нещата започват да се случват и започвате да осъзнавате какъв товар, боклук сте носили със себе си толкова дълго, осъзнавате, че наистина сте се вкопчвали в този боклук. И в известен смисъл беше забавно да премина през този катарзисен процес, чрез работа и всичко останало. Но тогава се издигате над това и казвате, “Боже, това беше много изморително. Това е като …” Това ви е попречило да живеете истински.


След това, след придобиването на мъдростта, през която преминава Шамбра, е време да разберем физиката, за която говорихме, метафизиката на реалността и илюзията на реалността. Говорихме за време и пространство. Говорихме за преминаване отвъд. Говорихме за няколко реалности едновременно. Говорихме за това какво наистина означава да избереш съдбата си, а не просто да я оставиш да ти се случи.


Преминаваме към цял раздел от истинското разбиране на физиката и това е страхотно. Той е доста прост. Не е нужно да си физик. Всъщност физиката, метафизиката, за която говорим, е по-скоро поетична, отколкото научна. Науката е красива, обичам науката, но тя гледа сама себе си. Тя наблюдава това, което си мисли, че наблюдава. Ние поетизираме нашата метафизика, говорейки за това какво е светлина, какво е енергия, как всичко се слива в материя и след това, в крайна сметка, как не вашият ум и дори не вашите вярвания, а вашето съзнание създава вашата реалност за вас. Ето за това говорим сега. В много отношения – за физиката, за метафизиката на самия живот.


И накрая, въз основа на всичко това, стигаме до причината, поради която наистина сте тук. Не става въпрос само за премахване на боклука. Трябваше да направим това, но наистина вие сте тук, за да осветите със своята светлина, да седнете на пейката, да бъдете това присъствие на планетата точно сега. Знаехте, че планетата ще има нужда от него. Знаехте, че това е легендарно време.


Въздействието от вашата светлина


Планетата не става по-лоша от всякога. Вярно ли е. Всъщност според статистиката животът на обикновения човек сега е по-добър от всякога, бих казал, от времето на късната Атлантида. Знам, че много хора крещят и казват, “О! Планетата отива по дяволите.“ Не, планетата беше в ада и сега някак излиза от него, но все още запазва много признаци на ад (лек смях).


Сега на планетата има повече съзнание, повече светлина от всякога. Светът не се разпада. Но трябва да имате предвид, че темпото е по-високо от всякога. Планетата изобщо не отива по дяволите. Всъщност животът като цяло е по-добър. Не че преди всичко беше страхотно, но стана по-добре. По-малко войни. По-малко гладни хора. Има по-малко болести на планетата от всякога. Но всичко става по-бързо. Имайте това предвид в дните, когато усещате масовото съзнание или слушате новините, “О! Сега всичко се разпада.“ Не, всъщност не е така. Просто всичко става по-бързо. Имате чувството, че губите контрол. Има чувството, че просто не можете да се справите с всичко, че всичко е на път да избухне.


Но всичко това се случва с причина и ако за момент усетите, че всъщност вашата светлина изостря определени проблеми на планетата. Вашата светлина причинява повече разрушения. Вашата светлина всъщност ви кара да се чувствате сякаш всичко се движи по-бързо, причинявайки повече промяна. Когато светлината ви бъде пролята, това не е същото като да обсипете всичко с красива газирана вода или масло и да направите добро. Сега тресете всичко. Не умишлено, разбира се, но светлината, съзнанието излиза и засяга места, където няма много светлина, няма да ги наричам тъмни; места, които може дори да са зли. Вашата светлина влиза там и разтърсва всичко. И тогава, в съответствие с метафизиката, всичко продължава да се случва още по-бързо. Вашата светлина кара нещата да се случват по–бързо.


Времето още не се е променило, но ще се промени. Не времето, което минава по-бързо. Това е по-бърза последователност от събития. Вашата светлина е причината. Отново четете новините, “Боже! Какво се случва в Украйна? Какво се случва с енергията? Какво става с икономиката?“ Погледнете в огледалото. Всичко това е причинено от вас, но само от гледна точка на светлината. Вие не правите това, за да се опитате да причините някаква вреда. Вие правите това, като осветявате със своята светлина, защото на Земята имаше толкова много неща, които бяха готови да се променят. Всичко беше готово. Трябваше само нещо, което да започне процеса, да задвижи всичко.


Човешкият вид се нуждае от трансформация от много дълго време. Това е феноменално. Тази стара биология, в която все още живеете, е много остаряла. До какво ще стигне тя? Ще бъде ли само супербиология? Може би. Или може би не. Може би дигитална биология. Може би напълно развита биология. Но има ли значение? Има ли значение? Знаете ли, имате интересна любов/омраза към тялото си. И ако кажа, “Да видим, след 30 години човешкото тяло ще премине в чисто дигитална форма.“ Ще отговорите, “О, Боже! Ужасно е. Звучи много зловещо.“ Мисля, че биологията беше още по-лоша (Адамус се смее), който и да я е измислил (някои се кискат). Това е мястото, където вграждате себе си. Хората могат да станат дигитални. Те могат да бъдат напълно персонализирани. Може да е вариация на биологията, която имате сега, в епруветка. Може да е пълна роботика. Няма значение. Това е мястото, където вграждате вашето съзнание. Следователно не е толкова важно дали е биология или не.


Важното е, че всичко става по-бързо. Всъщност не става по-лошо. Така че, моля, пуснете. Не става по-лошо. Ще дам някои статистики, за които ще говоря, може би в Прогност, може би в Шоуда, но не, всъщност има повече светлина и съзнание на планетата сега от всякога. Но някои хора са наистина досадни. Не, те наистина не го искат. Някои организации, да не говорим за която и да е църква (някои се смеят), те не искат да ги пуснат, а трябва.


Всичко се развива. Всичко има своя смърт, която не е нищо друго освен преход от едно състояние в друго. Биологията е остаряла. Това е една от причините за някои от съвременните заболявания. Това принуждава науката да търси нови решения. Не просто ваксина, не просто лекарство, а ново решение за организма. Намирам за удивително това, което се прави в лабораториите от гледна точка на физическото тяло. Мисловният процес надхвърля неща като ДНК, атоми и други подобни, но е цялостно преработване на физическото тяло. Невероятно.


Да пием за факта, че планетата не се влошава, а просто всичко се случва по-бързо. И как се справяте с него? Вие позволявате (някой казва, “Пий“). Вие позволявате. Вие пиете! Вие пиете! (малко смях) Пийте кафе, яжте шоколад, малко вино, много вино. Всичко просто се ускорява. И когато сте претоварени, знам, че много от вас са били подложени на силен стрес напоследък. Знаете ли, това, което бих искал да направя след това, е да направя диаграма, която показва ежедневното ниво на тревожност на Шамбра (някои се смеят, някой казва, “О!”). Да, о! Нямаме достатъчно хартия (повече смях).


Имаше период, когато енергиите на Шамбра бяха доста отпуснати и много по-отворени, а след това напоследък - особено през последните няколко години - нивото на безпокойство рязко се повиши. Кой тук е изпитвал безпокойство през последния месец? През последния месец (много хора вдигат ръце). Да. Добре. Между другото е естествено. Всичко е наред. Никога не се борете с безпокойството. Направете крачка назад и попитайте, “Какво причинява това безпокойство?“ С други думи, ваше ли е? Вероятно не. Вие просто усещате нещо от цялата планета, когато всички тези промени се случват, много от които са причинени от вашата светлина, вашето седене на пейката, много от това, което правите.


Шамбра понякога ме учудва, защото все още има хора, които си мислят, “О, ние ще седнем на пейката и ще изпратим нашата светлина на любов към света. Нека направим това и заменим доставката на FedEx с Unicorn и всичко ще бъде наред…” О, не. Ако можехте да се отдръпнете и да видите какво наистина се случва, вашата светлина излиза и ще изритва глупостите на някои от старите системи, които присъстват на планетата. Но вие точно това искахте. Не искахте просто да поръсите малко хубав приказен прах върху всичко, защото знаехте, че няма да работи в дългосрочен план. Следователно светлината идва там и разрушава системите. Не умишлено. Не защото просто искате да взривите сгради или да съсипете всичко. Но това е резултат от идващата там светлина.


Нека вдишаме това дълбоко.


Не, планетата не се влошава. Всичко просто се ускорява. И отново, спомняйки си голямата картина, вие дойдохте тук. Отговорихте на повикването. Преминали сте през освобождаване от много, след това сте дошли да превърнете всичко в мъдрост или да го доближите до мъдростта. Сега преминаваме през физиката на реалността, метафизиката - това е, което чаках - и хвърляме светлина върху планетата. Тя има нужда от това. Има нужда от съзнание. Не че трябваше да бъде спасена; тя просто се нуждае и желае съзнание.


Може би ще създадем анимационен видеоклип за това. Представете си, че един ден седите на пейка, седите в парк до езеро или някъде другаде на пейка - и без цел просто оставяте светлината си да се излъчва - и след това в това анимирано видео ние проследяваме вашата светлина, как се излъчва, как излиза в света и се отнася до някой физик, работещ в лабораторията. Става дума за държавен служител, който работи върху решение на някакъв международен проблем. Става въпрос за банкер, който обмисля нова система, която всъщност е много по-справедлива. Отнася се за образователната система на вашия град или държава. Ние следваме тази светлина, докато върви. И не се опитва да промени когото и да докосне. Тя не се опитва да усили промяната. Но тя просто ги обгръща в светлина и в тази светлина те изведнъж виждат потенциал, който може би никога не са виждали преди. Лекар, работещ върху лек за рак. Ракът на тялото е просто погрешно разбиране на комуникационната мрежа на тялото, често причинено от неща като омраза и гняв. И това е.


Тази светлина излиза, ние я следваме и после тя отива при група наистина луди, прогресивни физици. Учени като Алберт Айнщайн. Преди това той беше смятан за просто луд. И тя идва при групата, която седи там, и внезапно сред тях светва светлина и един от тях казва, “Не знам откъде дойде, но ми хрумна - след цялото това изследване, след цялата тази работа, че енергията - това е просто песен. И това е. Песен, комуникация. А останалите го гледат като идиот, като луд. Но тогава той прави нещо неочаквано дори за себе си. Той започва да пее, “Енергията е просто комуникация.“ Ще работим върху певческите си умения (смях). “Енергия...“ Е, нека поработим върху това (още няколко се смеят).И изведнъж се объркват. Те никога преди не са виждали д-р Липшиц да пее по средата на среща (смях). Те са объркани и го слушат да пее песен за енергията и комуникацията. И тъй като те не говорят ментално, те са някак ужасени от този изблик на пеене, изведнъж започват да го разбират. И стаята се изпълва със светлина, вашата светлина, и те казват, “През цялото това време отговорът е бил на повърхността. Бяхме толкова погълнати от математиката, науката и правдата и конвенциите на науката, че никога не сме забелязали, че енергията е просто комуникация.“ Бум!


Продължаваме напред, видеото проследява светлината, която се връща към вас, седите там на пейка в парка с широка усмивка на лицето си, казвайки, “Не съм съвсем сигурен какво точно прави тази светлина, но имам чувството, че прави нещо.“ И след това шест месеца по - късно четете вестник - добре, разглеждате новините на смарт устройството си и не вашите конспиративни сайтове, а истински новини - и изведнъж виждате това, “Група учени, ръководени от Д-р Алберт Липшиц заключава, че енергията е комуникация.“ Светът се променя, както стана, когато Айнщайн разкри теорията си за относителността.


Между другото, това не беше теория на абсолюта. Това не беше теория за абсолюта. Айнщайн каза, че всичко е относително. Всичко е свързано с какво? Теорията на относителността, чудили ли сте се защо се нарича така? Мислехте ли, че става въпрос за вашите роднини? (Адамус се смее, той използва двусмислието на английската дума “relatives“ “роднина“, която може да се преведе и като „роднина“, и като “относителност“ – Theory of Relativity – Теория на относителността) Не, не, не, не. Теорията на относителността, защо се нарича така? Всичко е относително. Айнщайн каза и това всъщност не беше публикувано и не му беше обърнато много внимание, че всичко зависи от наблюдателя. Затова всичко е относително и всичко може да се промени. И всичко може да се промени. Това и малко добра светлина и всичко ще се промени. О! Тук малко се отклоних.


Нека вдишаме дълбоко. Трябва да направя това заради което съм дошъл – да задам въпрос (публиката казва, “Ооо!“)


Шоуто на Адамус


На една от скорошните ни срещи в павилиона на Шамбра в Кона казах на публиката, че имам тайно желание, тайна страст. Ако ми беше писано да се върна към живота, което никога няма да се случи, бих ... един ден ще го разберете. “Ух. Не не.“ От време на време можете да се върнете или чрез канализиращ, или само за няколко дни като мираж. Но да се върна в смисъл да се върна? Съвсем не, освен ако не ми предложите наистина добра работа като водещ на телевизионно шоу (лек смях). Това бих бил, ако се върна. Гуру? Не! Не, не, не. Прераждане на Възнесен Майстор? Не, Тобиас го направи. Искам да бъда водещ на шоу игри. В крайна сметка това е страхотна работа. Всичко, което трябва да направите, е да седнете пред публиката с няколко карти и да задавате въпроси, карайки всички останали да изглеждат като идиоти (лек смях). Това ще направим сега (много смях).


Дойде време за играта, “Кой е Майстора тук?“ Имам списък с внимателно подбрани въпроси. Консултирах се с Кутхуми, Тобиас и няколко други Възнесени Майстори, за да отговорите на тези въпроси. Общата тема на днешния ден – “Глобалните промени.“


ЛИНДА: Лайно?


АДАМУС: Промяна. Това чу. Ти просто искаше да изпсуваш (думата промяна и псувнята звучат много сходно – shit (лайно) и shift (промяна). Продължавай. Продължавай. Кажи го по – силно (някои се кискат). Знаеше какво се опитвам да кажа. Ти просто искаше да кажеш “лайно,“ нали?


ЛИНДА: Не е ли едно и също?


АДАМУС: Обикновено да (Линда се смее). Добре.


Първия въпрос, и, Линда, бъди готова с микрофона. Първият въпрос: коронавируса – примерно от 2020 година до днес – предизвика промяна или промяната предизвика коронавируса? Тик – так. Тик – так. Линда връчва микрофона.


ДЖАРЕД: Здрасти.


АДАМУС: Здрасти. Кое се появи първо, яйцето или кокошката?


ДЖАРЕД: О! Аз бих казал и едното и другото.


АДАМУС: И едното и другото.


ДЖАРЕД: Едновременно.


АДАМУС: Безусловно. Това е “И.“


ДЖАРЕД: Та – да!


АДАМУС: Защо хората не го разбират? Те казват, “О, трябва да реша – това или онова. Не знам какво да правя!“ Това е “И.“ Дошли са едновременно. Защо кокошката е пресякла пътя?


ДАРЕД: Защото така е решила.


АДАМУС: За да премине от другата страна.


ДЖАРЕД: О-о.


АДАМУС: Бумм! Преминава камион. Да попадне от другата страна (сочи нагоре). Кръстопът ... Буум! Добре. Тежко е да бъдеш водещ на телевизионно шоу. Добре! (лек смях). И така, коронавируса предизвика промяна или промяната предизвика коронавируса?


ДЖАРЕД: Бих казал, че промяната, се прояви в този вид, в който избра, в коронавирус.


АДАМУС: Да, добре.


ДЖАРЕД: Аха.


АДАМУС: Хубав отговор. Добре. Ще зададем същия въпрос още няколко пъти. Добър отговор.


ЛИНДА: Добре. Благодаря.


АДАМУС: Той казва че всъщност това е било съзнанието, промяната, а после се е появил коронавируса, нали? Добре. Следващия.


ПОЛ: Би могло да бъде и така и иначе.


АДАМУС: Би могло да бъде и така и иначе.


ПОЛ: Да.


АДАМУС: Какво ще избереш ти?


ПОЛ: Всичко което чувствам в момента.


АДАМУС: Всичко, което чувстваш, добре! Какво чувстваш в момента?


ПОЛ: В момента ? (кратка пауза) Това не ...


АДАМУС: Промяната ли предизвика коронавируса или коронавируса предизвика промяната?


ПОЛ: Това е без значение.


АДАМУС: Това е без значение.


ПОЛ: Да.


АДАМУС: Добре.


ПОЛ: Да.


АДАМУС: Добре. Добре.


ПОЛ: Да.


АДАМУС: Отлично. Още няколко, същия въпрос.


ЛИНДА: Добре.


АДАМУС: Кое е станало първо? Кое е предизвикало другото? Промяната или коронавируса?


ЛИНДА: Ето един размирник.


АДАМУС: Коронавируса ли внезапно се сгромоляса на Земята и после предизвика тази голяма промяна?


АЛИС: Струва ми се, че ... микрофона работи ли?


АДАМУС: Можете ли да усилите силата на микрофона?


АЛИС: Здрасти?!


АДАМУС: Ето така.


АЛИС: Ето така (киска се). Имам усещането, че всъщност това е затворен кръг. Например ние създаваме малка промяна, а после я кръщаваме някак.


АДАМУС: Да.


АЛИС: И това нещо предизвиква още някаква промяна. Затова ми харесва отговорът “и едното и другото.“ Но ако ме накараш да бъда по – конкретна, бих казала, че промяната предизвика коронавируса.


АДАМУС: Лайното предизвика ... промяната предизвика коронавируса. Добре. Още един, въпроса е същия (лек смях).


ЛИНДА: Още един?


АДАМУС: Да.


ЛИНДА: Да видим. Александра.


АЛЕКСАНДРА: Да, съгласна съм, че наш ...


АДАМУС: Можете ли да усилите микрофона, моля?


АЛЕКСАНДРА: Зная ... да не би да го държа твърде далеч? Мисля, че ако не бяхме готови за това и не сме молили – не само ние, но и всички останали – то това нямаше да стане, нали? В това е целия смисъл на Точката на Разделение – тези, които не са ги изпитвали, биха се оказали някъде на друго място, защото не са молили за това.


АДАМУС: Безусловно.


АЛЕКСАНДРА: Аха.


АДАМУС: Всъщност правилният отговор е и двете, но повече, но повече клони към страната на промяната, която предизвика коронавируса. Нещо е причинено от увеличаване на съзнанието на планетата. Нямаше нужда да знаете, какво ще бъде. Нямаше значение. Може да е всичко. Но се случи, че вирусът дойде, разпространява се из планетата и предизвика огромни промени. Така че всъщност промяната изглежда създава коронавируса, а след това коронавирусът добавя промяната. Така че всички, които казаха, че всъщност това е и двете, но всичко започна с промяна. Повтарям, това не трябваше да е коронавирус. Може да са много различни събития. Това могат да бъдат силни земетресения, вулканични изригвания или нещо подобно. Не че ги предсказвам в близко бъдеще, но това може да се случи.


Така че всички, които са отговорили правилно на този въпрос или поне частично правилно, моля, вижте Бони за сертификат за подарък за 25 долара в магазина на Аления Кръг (Адамус подсвирква). Да (публиката възкликва, “Ура!“ И “Да!“, аплодисменти). И Бони изглежда учудена, “Кой, аз?“ Да, вие сте единствената Бони, която седи в края на стаята, която може да извади нещо подобно.


Добре. Следващия въпрос. Уффф! Сега усили звука. Следващия въпрос. Как се промени света през последните две години?


ЛИНДА: Уф.


АДАМУС: Тик – так. Тик – так. Линда? Как се промени света? Отговора не е просто “да“ или “не.“ Той изисква малко разсъждение, докато Скот се подготви.


СКОТ: Да. Не съм сигурен, че това не продължава и досега. Ъъъ, как се е променил? (той въздиша) Станал е много безумен. Леко безумен, но по – вглъбен в себе си.


АДАМУС: Аха. Аха.


СКОТ: Все повече хора, които се питат, “Какво по дяволите става там? Какво по дяволите става вътре? В собствения ми живот?“


АДАМУС: Вярно е. Да.


СКОТ: “Кога ще свърши всичко това?“ (той се смее)


АДАМУС: Вярно е. Вярно. Всички те искат да знаят кога ще свърши това?


СКОТ: Кога ще свърши това? Да!


АДАМУС: Да. И знаете ли, както вече съм казвал, това ще продължава и продължава още много дълго.


(кратка пауза)


Не съм казвал това. Отначало казах, че всичко ще бъде много бързо и бързо ще приключи, но това не е така. Но при това аз не сгреших. Хората просто решиха да му позволят да навлезе по – надълбоко и да продължи по – дълго, защото те някак са част от промяната. Не, на тях им харесваше това, което се случва.


СКОТ: Да.


ЛИНДА: От какво са част?


АДАМУС: Ти чу.


СКОТ: (подсмихва се) О, боже.


АДАМУС: Ти чу (лек смях). И така, нещо конкретно. Кажи ми една или две области. Как се е променил света?


СКОТ: О-о.


АДАМУС: Днес това беше един от слайдовете.


СКОТ: Да, ами това беше великия Изход.


АДАМУС: Да, да.


СКОТ: Уволнения. Хората казват, “Какво искам да направя с живота си?“ “А ако не изкарвам пари – или колко трябва да изкарвам, за да мога просто да се наслаждавам на живота, в сравнение с това, искам ли да работя 60 и повече часа на седмица?“


АДАМУС: Да. Аха. Как е твоя трудов живот?


СКОТ: (смее се) Никога не съм мислел, че ще отделям толкова време за да се грижа за някого. Никога не съм мислел, че моя главен източник на доходи ще стане инвалидността на партньора ми.


АДАМУС: Точно.


СКОТ: Тоест никога не бих могъл да си представя такова нещо. Минаха шест и половина години откакто ти изобщо заговори за това.


АДАМУС: Точно.


СКОТ: И така. Но просто ... всичко идва когато ми е нужно.


АДАМУС: Така и трябва да бъде.


СКОТ: Това беше по – лесно, отколкото да се опитвам да изкарвам пари.


АДАМУС: Да. Да. Ти някога получавал ли си удоволствие от изкарването на пари?


СКОТ: Не особено. Не.


АДАМУС: Да. Накратко, но искам да кажа ...


СКОТ: (тихо се подхилва) Колкото повече работех, толкова по – малко изкарвах.


АДАМУС: Точно! Искам да го повториш за целия свят.


СКОТ: Колкото повече работех, за да изкарам пари, толкова по – малко изкарвах.


АДАМУС: Добре, и към всички (леки аплодисменти), всяка Шамбра по света, която все още мисли, че трябва да работиш усилено, за да направиш повече пари, онази част от Шамбра, която е основно финансово независима в момента, не страда финансово, ще каже, същото нещо. Те ще кажат, “Колкото повече работих, толкова по - малко печелех.“ Това е контраинтуитивно, но всъщност е метафизика, защото оставяте нещата да идват при вас, вместо да работите за тях. Работата е от царството на страданието. Точка. Така че сега можете да се наслаждавате на живота.


СКОТ: Това е някак готино между другото.


АДАМУС: Добре. Между другото, да (те се смеят). Добре. Още няколко. Да.


ЛИНДА: Добре.


АДАМУС: Да. Да. Добре. И така, как се промени света през последните няколко години? Да, сър?


ПАТРИК: Мисля, че отчасти зависи от гледната точка.


АДАМУС: Вярно е. Това е типичен отговор на Шамбра (те се смеят), знаеш ли как ... (микрофона прави микрофония)


ПАТРИК: Извинявай.


АДАМУС: Добре.


ПАТРИК: Мисля, че тези които обикновено живееха навън бяха принудени да останат вътре.


АДАМУС: Вярно е.


ПАТРИК: Започнаха да им влияят по – малко външни фактори.


АДАМУС: Значи сега по света заради вируса намаляха хората от тип А?


ПАТРИК: Да (смее се). Предполагам, че е така. Затова са по концентрирани върху дома си, върху това, което започна да има значение, нали?


АДАМУС: Така е.


ПАТРИК: И ми се струва, че тези, които вече бяха у дома, които бяха домошари. Те някак обърнаха внимание на външния свят.


АДАМУС: Така е.


ПАТРИК: Така е. Събитията в Украина, или те започнаха да губят повече време за новините, може би, искаха да видят това, което е станало важно за тях.


АДАМУС: Вярно е. По такъв начин, хората станаха по - вглъбени.


ПАТРИК: Да.


АДАМУС: Да. Добре. Какво става, когато хората се вглъбят навътре? Не толкова буквално, но и образно.


ПАТРИК: Те трябва да разберат какво е важно за тях.


АДАМУС: Употребата на наркотици расте.


ПАТРИК: Да.


АДАМУС: Да, да.


ПАТРИК: Някак ...


АДАМУС: Не, така си е. Употребата на наркотици се увеличава, защото хората наистина не обичат да вършат домашна работа. Много по - лесно е да си постоянно навън, да обвиняваш някой друг, отколкото да гледаш себе си. Затова, за да покажа някак статистически скока в употребата на такива лекарства, за следващата ни среща ще направя такива графики и диаграми.


ПАТРИК: Да, бягство от реалността.


АДАМУС: Тревожност, болка и всичко останало се повишават, скачат до небето, защото на хората им се наложи да спрат и да се погледнат, а това не им харесва. Те предпочитат да заобиколят.


ПАТРИК: Разсейват се.


АДАМУС: Разсейват се. Но красотата на коронавируса е в това, че ще седите и ще ровите в себе си и на много това не се хареса. Но много го направиха. За много това беше от полза. Благодаря.


ПАТРИК: Благодаря.


АДАМУС: Още един по този въпрос и ще продължим нататък.


ЛИНДА: (шепнешком) Добре.


АДАМУС: И така, как се промени света през последните няколко години?


ОЛИВИЯ: Здравей. Работи ли? (пита за микрофона, с който имаше технически проблеми)


АДАМУС: Не знаем (смях). Нямаме представа. И знаеш ли, Шамбра би отговорила, “Нима това е от значение?“


ОЛИВИЯ: Нима е важно? Не, не е важно.


АДАМУС: Нима е важно? Аха. Да, продължавай и се преструвай, че говориш на него.


ОЛИВИЯ: Разбира се. Здравей.


АДАМУС: Здравей.


ОЛИВИЯ: И така, реалността не е задоволителна. Никой не остана доволен от живота си, когато се наложи да спрем и просто да я наблюдаваме.


АДАМУС: Аха. Никой.


ОЛИВИЯ: Е, мисля ...


АДАМУС: А ти?


ОЛИВИЯ: Не.


АДАМУС: Не.


ОЛИВИЯ: Не. Това ме накара да спра.


АДАМУС: Какво спря ти?


ОЛИВИЯ: Еми, аз консултирах някои проекти, а после това спря точно преди началото ... еми, в началото на пандемията и ми се отвори много свободно време.


АДАМУС: Какво правеше, просто си седеше вкъщи и ме слушаше?


ОЛИВИЯ: Еми, всъщност да (смях).


АДАМУС: Да, да (Адамус се смее).


ОЛИВИЯ: Вярно е.


АДАМУС: Знаех си. Аха. Ти ме слушаше, ние бъбрехме и аз озарявах със светлината си твоя живот. Какво стана в резултат от това? Какво се промени в живота ти?


ОЛИВИЯ: Какво пък, имах достатъчно време, да погледна това, за което бях забравила.


АДАМУС: Например?


ОЛИВИЯ: Сънищата си.


АДАМУС: Сънищата си. И така ти прекара цели две години.


ОЛИВИЯ: Не. Записвах сънищата си почти 20 години, а после си спомних, че имам целия този материал, така че ...


АДАМУС: Сънуваш ли ме?


ОЛИВИЯ: (тя мисли) Няколко пъти ...


АДАМУС: (шепне) Да! Да! Да!


ОЛИВИЯ: Може би.


АДАМУС: Да, може би. Добре.


ОЛИВИЯ: Може би.


АДАМУС: А Кутхуми сънувала ли си?


ОЛИВИЯ: Не.


АДАМУС: Не. Добре. Ха, ха, ха, ха, ха! (смях)


ОЛИВИЯ: Не съвсем (Адамус продължава да се смее).


АДАМУС: Да, добре. И така сънища. Какво направи с всички тези сънища? В смисъл, това са просто сънища. Какво ще правиш с тях?


ОЛИВИЯ: Мога да пиша. Започнах да пиша през октомври 2020 година и това беше интересно. Много ми харесва.


АДАМУС: И така, ти пишеш книга за своите сънища.


ОЛИВИЯ: Не. Имам блог на Medium. Medium – това е нещо като социална мрежа за писатели.


АДАМУС: Точно, точно.


ОЛИВИЯ: И аз се опитвах да направя нещо от това, но наскоро ми се появи идея за платформа, онлайн – платформа за сънища.


АДАМУС: Наистина ли? Щеше ли да се занимаваш някога с това, ако не те бяха накарали да си седиш у дома в течение на две години?


ОЛИВИЯ: Не.


АДАМУС: Не.


ОЛИВИЯ: Абсолютно съм сигурна.


АДАМУС: Можеш ли да кажеш, че това може би е страстта на живота ти, огромна страст в живота ти?


ОЛИВИЯ: Безусловно.


АДАМУС: Да и да говориш с други хора за сънища. Какво всъщност са сънищата?


ОЛИВИЯ: Измерения.


АДАМУС: Измерения. Нима това са просто сънища? Нима това са просто истории на ума? Нима това ...


ОЛИВИЯ: Не. Не.


АДАМУС: ... са просто брътвежи в главата ти.


ОЛИВИЯ: Това са реални срещи. До голяма степен това са реално случващи се неща, сякаш в друго измерение. Не в триизмерна реалност, не някъде другаде.


АДАМУС: На колко от вас в последно време се присънват странни сънища? В смисъл – много странни. Свръхестествено странни. Да. Да, защо в съня се случва нещо. На сън много неща се освобождават. Това става не само тук, на тази планета.


ОЛИВИЯ: Не.


АДАМУС: Това става във всички области около вас. И една от задачите ни, с които сме заети като Шамбра в момента, особено в предстоящия Кихак, е да отидем отвъд. Това е страхотно, много интуитивно, много истинско, но има още много неща, които се случват. И ако можете да комбинирате всичко това с мъдростта и разбирането, че има толкова много и други сфери, животът ще стане много по-интересен. По-малко скучно, по-малко досадно. Сега сте много многоизмерни.


ОЛИВИЯ: Това е много, много интересно, защото аз зная, колко много неща стават насън.


АДАМУС: Точно.


ОЛИВИЯ: Тоест насън може да стават много неща. Например можете да посещавате различни светове.


АДАМУС: Да.


ОЛИВИЯ: Но какво може да стане, ако имате световна платформа, на която всеки човек по света може просто да разкаже сънищата си и тогава ще започнем да създаваме нещо като съзнание, нещо глобално, което ще ни обедини. Какво може да стане тогава?


АДАМУС: И така ти мислиш ли да го направиш? Или го правиш?


ОЛИВИЯ: Сега се занимавам с капитоловложения.


АДАМУС: О, добре.


ОЛИВИЯ: Точно сега.


АДАМУС: Добре. Добре. Колко?


ОЛИВИЯ: Един милион долара.


АДАМУС: Милион, добре. Така и си мислех. Толкова ще ти потрябват.


ОЛИВИЯ: Плюс – минус, да.


АДАМУС: Да, да. Не, не. Не плюс – минус. Точно толкова, милион долара.


ОЛИВИЯ: Точно толкова, да.


АДАМУС: Да, да. Аха.


ОЛИВИЯ: Да.


АДАМУС: Добре. И така, защо е важно това? Защото това са просто сънища, а хората имат по-важни неща отколкото да се притесняват за сънищата си? Болшинството от хората не помнят сънищата си. Защо това е важно?


ОЛИВИЯ: Това е един от начините да се обясни как е устроена реалността. Ако разбирате как работят измеренията, тогава отивате там и правите нещо, а после идвате тук през измеренията, а после носите оттам тук, ако имате нужда. Това е просто пътешествие между измеренията.


АДАМУС: Искаш ли да вземеш интервю от мен за тази платформа, да разбереш моето мнение за сънищата?


ОЛИВИЯ: Разбира се, че ще взема интервю от теб.


АДАМУС: Да. Ще вземеш ли интервю от мен? Ако имаш такова намерение – седни и вземи интервю от чичо Адамус за сънищата? (лек смях)


ОЛИВИЯ: Разбира се.


АДАМУС: Добре, добре.


ОЛИВИЯ: Безусловно.


АДАМУС: Да. Да.


ОЛИВИЯ: Да, да. Безусловно.


АДАМУС: Да. Тя още не се е замисляла, но ми хрумна идея (смях). Не, бих искал да говоря за сънищата, защото те не са това, което трябва да бъдат. Има толкова много неща, които се случват в съня. Първо, сънищата са голяма сцена. Там играете различни ситуации. Тествате ги, преди да ги донесете тук. Често ги водите тук и тогава те се отклоняват от това, което сте репетирали, но опитвате различни сценарии. Пробвате различни костюми, различни дрехи, различни поведения и тествате различни резултати, след което преценявате дали можете да ги донесете тук. Това е целият смисъл и това е мястото, където повечето хора засядат - когато върнете сънищата си тук, когато се изправите пред тази реалност, масовото съзнание и най-важното, не си спомняте шибания си сън. И тогава нищо не се случва. Не сработва. Но има начин да се свържете и да пренесете своя опит тук. Ще говорим за това в нашето интервю.


ОЛИВИЯ: Отлично. Благодаря.


АДАМУС: Добре. Добре.


ОЛИВИЯ: Благодаря.


АДАМУС: Обичам сънищата. Обичам сънищата. Къде водят сънищата? Да.


ОЛИВИЯ: Къде водят сънищата?


АДАМУС: Да. Добре.


И така, трябва да продължим напред. Следващият въпрос ... добре. Ах, о! Това е добър въпрос. Аз го написах (лек смях). Какво предизвика настоящия глобален конфликт, който сега е съсредоточен около Русия и Украйна? Какво стана причина за конфликта?


О, между другото, вземи от Бони сертификат от магазина за 50 долара (публиката възкликва, “Оооо!“).


ОЛИВИЯ: Благодаря.


АДАМУС: Добре. Сега въпрос за 100 долара.


ЕМА: О, боже мой.


АДАМУС: И така, да видим. Какво послужи като причина за настоящия конфликт?


ЕМА: Каквото и да кажа ще бъда права, нали? (тя леко се подсмихва)


АДАМУС: Продължавай и стани ако обичаш.


ЕМА: Добре. И така, моята гледна точка е ...


АДАМУС: Ще ти се наложи да говориш много силно. Имаме технически проблем с микрофона (микрофона прави микрофония).


ЕМА: Достатъчно силно. Според мен, той е предизвикан от борбата за власт.


АДАМУС: Борба за власт, да.


ЕМА: И хората, които са уморени от нея.


АДАМУС: Да.


ЕМА: Супер сила срещу малко момче и светът се обединява за да не допусне повече войни.


АДАМУС: Точно.


ЕМА: Те просто се изчерпват.


АДАМУС: Каква част от този конфликт, ако погледнем енергиите, един вид скритите енергии, каква част от него е основана на – ти говори за сила – но на мъжката сила?


ЕМА: О, да.


АДАМУС: Мъжката сила, момчешката сила.


ЕМА: Сто процента ...


АДАМУС: Сто процента.


ЕМА: ... бих казала.


АДАМУС: Аз бих дал около 90, но, знаете ...


ЕМА: Да, 99.


АДАМУС: Тоест не искаме да обвиняваме всички мъже.


ЕМА: Да. Около 99.


АДАМУС: И така, какво всъщност става с тази продължаваща криза? Ти спомена и се докосна до някои моменти, но властта.


ЕМА: Мисля, че глобалната цел е – “Стига толкова тормоз.“


АДАМУС: Точно. Стига толкова тормоз. Да.


ЕМА: И целия свят някак се обедини по този повод.


АДАМУС: Така е.


ЕМА: “Стига толкова.“


АДАМУС: Нима това не е прекрасно, в известен смисъл? Този конфликт така или иначе щеше да се случи. Така че не казвам, че е започнало наскоро, трябваше да се случи, защото в земята са останали много стари енергии, исторически стари енергии. Разберете, че кармата и кармичният дълг съществуват не само за един човек. Държавите също могат да ги носят и всичко това е възникнало много отдавна. Плюс някои религиозни влияния, плюс борби за власт, плюс момчешки проблеми, мъжки проблеми (малко смях). Всичко това трябваше да се появи.


Сега въпросът е, когато вашата светлина свети - отново, ние правим тази феноменална видео анимация на вас как сияете - този проблем трябва да е възникнал. Това трябваше да се случи. Всичко това беше потискано дълго време и не само между Украйна и Русия, но и в целия свят. Гражданската война все още продължава, дами и господа, точно тук, в Америка (публиката е съгласна). Това е вярно. Излезте на някои от старите бойни полета. Енергиите там трудно можеха да се усетят преди 10 години, преди 20 години. Но точно сега тези енергии се борят, защото вашата светлина свети с посланието, “Трябва да се отървем от всички тези стари проблеми. Тези енергии са замръзнали, причиняват много страдания на планетата и е време да ги освободим.“ Ето какво се случва, когато светлината ви свети.


А проблемът между Украйна и Русия – старата карма, мъжеството, старата сила – приковава вниманието на света. Но какво ще правят хората с него? От човешка гледна точка човек би се надявал, че ще кажат, “Стига. Край на битките. Стига…” Не можете да нахлуете в енергията на някой друг, дори и да мислите, че можете. Вече не можете да се опитвате да крадете от никого. Не можете да претендирате за чужда територия като своя, защото тя е символична и подобна на вашата. Това е вашата божествена, суверенна енергия. Не се включвайте в тази игра, не позволявайте на никого да превземе вашата територия само защото вярвате, че може, защото вярвате, че може да ви я открадне. И сега се разиграва на световната сцена. Наистина е невероятно.


И така, благодаря на тези от вас. Получавате – какво ви бях обещал?


ЕМА: 200 долара?


АДАМУС: Нека бъдат 200 долара (смях). Виж, Бони (аплодисменти) или можеш да избереш от тях и да създадеш нов криптовалутен биткойн на Аления Кръг. Да.


ЛИНДА: Не – е – е!


АДАМУС: Събирай точки в магазина (още смях). Добре, последния въпрос в списъка. Добре. О-о-о! Това е въпрос за 250 долара.


ЛИНДА: О-о! Припълзи към мен! (Линда и Адамус се смеят)


АДАМУС: Добре. И така, какво научихте за себе си през последните две години? Какво научихте за себе си през последните две години? Линда, давай (тя дава микрофона на някой, който не иска да го вземе; малко смях). И ако нямате нищо против, изправете се и нека всички чуят какво имате да кажете. Какво научихте за себе си? Не повече от пет минути. Видях, че отговорът може да бъде дълъг.


МЕРИ: Много неща станаха през последните няколко години. Особено ...


АДАМУС: Нима нямаше да е тъжно ако това не беше се случило?


МЕРИ: Да. Е, особено през последната година.


АДАМУС: Да. Да.


МЕРИ: Да.


АДАМУС: Тежки събития?


МЕРИ: Да. През зимата попаднах в доста неприятна катастрофа и това беше – тъй като уроци не съществуват – това беше голям опит.


АДАМУС: Така е.


МЕРИ: В края на краищата се падна моя номер и аз претърпях голяма катастрофа, каквато никога не ми се е случвала.


АДАМУС: Точно.


МЕРИ: Сега съм истинска велосипедистка, защото имам белези.


АДАМУС: Точно. Какво стана всъщност?


МЕРИ: Това буквално беше. Мисля, че беше голям опит. Допреди това не съм правила много неща – всички тези медицински процедури, операции.


АДАМУС: Вярно е. Вярно е. Но какво всъщност стана енергийно?


МЕРИ: О! Това раздвижи голямо количество енергия ...


АДАМУС: Точно! Да!


МЕРИ: ... за цяла вечност.


АДАМУС: Защо избра велосипедна катастрофа, а не я изчисти с някаква мантра?


МЕРИ: Това работи най-добре за мен.


АДАМУС: Работи най-добре. Или си склонна твърде много да мислиш.


МЕРИ: Аз!? Да мисля твърде много?!


АДАМУС: Ммм! Само предполагам (смеят се). Бихте го направили постепенно. Ще помислите за това, след това ще го обсъдите и след това ще решите да не го правите. Бяхте донякъде готови за тази огромна промяна и - връщайки се към темата за сънищата - отидохте в други сфери и казахте, “Хайде да изиграем нещо друго. В началото ще се опитам да го направя просто като си помисля, че ще зарежа всичко.“ Ъъ! Не проработи. Тогава го направихте по различен начин, “Може би ще го направя чрез церемонии и ритуали.“ Ъъъъ! Опитахте, но беше много скучно.


МЕРИ: Вече отдавна се отказах от тях.


АДАМУС: Да. След това си каза, “О! Чакай малко. Смятам се за колоездач и още не съм имал инцидент. Еха! Каква възможност да се освободя от какво ли не, по дяволите, и да вкарам адски много от моята божествена енергия в същото време, и за да го докажа, ще имам белези и ще мога да разказвам истории както никога досега” (смее се). Знаеш ли, малко преигравам, но точно това се случи.


МЕРИ: Нещо подобно, да.


АДАМУС: Да. И човекът си спомня, “О-о-о! Трябваше да отида на лекар, болеше ме цялото тяло и не можех да спя през нощта и бла, бла, бла.“ Всъщност това не е най-важното. Важното е, че сте използвали драматичен, колоритен, нещо като поетичен начин да пуснете много неща, да внесете много неща. Това беше идеалният обмен на енергия.


МЕРИ: И точния момент да го направя.


АДАМУС: Разбира се! Идеалния момент.


МЕРИ: Попаднах в катастрофа в деня на зимното слънцестоене, а в деня на пролетното отново седнах на велосипед.


АДАМУС: Разбира се! На кого не би му се приискало така?! (смях)


МЕРИ: Имах нужда от помощта на приятели за да се кача и да сляза от велосипеда.


АДАМУС: Разбира се.


МЕРИ: Но го направих.


АДАМУС: Но от това произлиза толкова мъдрост и разбира се, човекът помни болката, помни всичко скучно и изморително.


МЕРИ: Е рехабилитацията беше трън в задника.


АДАМУС: Рехабилитацията. Но ти разбра много по време на рехабилитацията.


МЕРИ: Какво?


АДАМУС: Ти много разбра по време на рехабилитацията.


МЕРИ: О, абсолютно!


АДАМУС: Ти си в контакт с тялото си както никога досега.


МЕРИ: О, това е безумие. Сякаш всеки божи ден мога да направя нещо, което преди не съм можела. И да наблюдаваш процеса на зарастване ...


АДАМУС: Да!


МЕРИ: ... е просто чудо. Това е чудо.


АДАМУС: Виждаш ли?! Каква красота си създала. И така, какво би казала на другите за процеса на изцеление?


МЕРИ: Просто наблюдавайте! Просто наблюдавайте.


АДАМУС: Нищо не контролирайте.


МЕРИ: И му позволете да се случи.


АДАМУС: Не се намесвайте. Не ...


МЕРИ: Е, не. Правете физически упражнения, правете това, което казва вашия лекар, ако чувствате, че лекарят ви струва скъпо, знаете ли. Но просто ...


АДАМУС: (шепнешком) Позволете.


МЕРИ: Това и казах!


АДАМУС: Знам. Да, да. Но не го казах директно.


МЕРИ: Аз казах и просто позволете ...


АДАМУС: Защото ти мислеше за това и вече никога не би се върнала към това.


МЕРИ: ... това да се случи, защото това наистина е чудо.


АДАМУС: Така и ще бъде! Физическото тяло се изцелява. Това наистина е така. Така е било програмирано от самото начало от ангелските същности ...


МЕРИ: Това е безумие.


АДАМУС: ... тялото да може да се изцелява.


МЕРИ: Това е безумие.


АДАМУС: Тялото също така може да се трансформира и да премине през цялата тази промяна в светлинно тяло, в нов човешки вид. Просто не пречете. И да, ще има ...


МЕРИ: Добро предложение. Оценявам го.


АДАМУС: Калдре ме ругае.


МЕРИ: Това е чудесен преход.


АДАМУС: Разбира се, малко боли, но това е, върху което човекът се фокусира, “О! Болеше толкова много.“ Току-що получихте своето ново светлинно тяло! Вие ходите по планетата като Възнесен Майстор в светлинно тяло. “Знам, но три дни ме болеше глава.“ Добре (смях).


МЕРИ: Три дни.


АДАМУС: Добре, нека си поемем дълбоко въздух. Благодаря ти и това са $250 плюс $100 бонус за това, че ми позволи да проведа труден разговор (публиката възкликва “Уау!“). Триста и петдесет долара. Обърни се към Бони (аплодисменти). Добре.


Нека продължим. Можем да изключим светлините и да направим каквото можем, за да подобрим звука. Добре. Седни ... не, моля, моля. Седни до мен (към Линда). Така че нека продължим. А, добре.


Нека да вдишаме дълбоко.


Светлина, тъмнина и зло


Говорихме за светлината. На последната ни среща, миналия месец, имахме DreamWalk of Light (Въображаема Разходка на Светлината) и, за да повторя, бих се радвал да видя този анимационен филм, направен от всеки Шамбра тук или където и да е, който иска да го направи. Вие следвате тази светлина от Шамбра, седнала на пейката, правейки го без цел, вие я следвате, докато се разпространява по целия свят до малките деца, които се чувстват безнадеждно изгубени, на пет години, мислейки си, “Защо дойдох в поредния живот? И изведнъж - вшшиитт! - светлина пада върху тях и изведнъж те си мислят, “О, сега се сещам. По дяволите! Върнах се тук, за да се освободя от всичките си боклуци, да интегрирам всичките си минали животи и да стана Майстор като другите, като Шамбра.“ Страхотно видео (Адамус се смее).


И така, говорили сме много за светлината и как тя свети и не мога да подчертая по - дебело, че светлината няма цел. Знам, че човекът казва, “Да, но ние искаме да я излъчваме, за да направим света по - добро място.“ Как ще изглежда? Това ли е мястото, което си представяхте? Това той ли е? Пълен с еднорози? Всички да се разхождат щастливи и да си подаряват шоколадови бонбони? Не мисля, че много хора искат това. С други думи, вашата светлина свети без никаква цел.


Нека светът, нека потенциалите на всеки човек решат как искат да го направят. Падането от велосипед е възможно. Зависи от тях. Но факт е, че светлината свети. Така че направихме този красив, красив DreamWalk.


Днес искам да говоря за тъмнината. За тъмнината. Да, защо не? Говорихме за светлина. Може да се говори и за тъмнина.


Първо и най - важно, тъмнината не е противоположна сила. Тъмнината не е противоположна сила. Не се борите с тъмнината в себе си. Тъмнината просто съществува там, където още не е имало светлина, а за да бъде светлината светлина, е необходима тъмнина.


Сега има концепция на планетата, тази стара формула на дуалността, че ако имате светлина, тогава всичко е добро, ако имате тъмнина, тогава всичко е лошо. И светлината ще се бори с тъмнината, понякога тъмнината има предимство, а понякога светлината. Но ако всички седнем, хванем се за ръце и пеем кумбая, светлината ще победи тъмнината веднъж завинаги. Това, което се случва в този сценарий е, че практически всичко престава да съществува (Адамус се смее). Говоря за факта, че имате нужда от тъмнина, защото това е място, където още не е имало светлина. Не издържа на светлината.


Дори тъмнината във вас не се противопоставя на светлината. Там просто никога не е имало съзнание. Това не е някакво място. Няма размер и обем. Просто още не сте били там. Някои от вас отиват в тъмнината през нощта в сънищата си, “Какво е да вляза - донеси моята светлина, моето съзнание - там, където никога преди не е било?“ Какво преживяване.


Но, за съжаление, на тази планета, основана на дуалност, полярност, битки, всичко се свежда до унищожаването на тъмнината. Усетете това за момент. Всичко това е погрешно! Всичко това е дяволски грешно (Линда въздъхва). Съжалявам (смях). Днес е единственият път, в който ще трябва да използвам тази дума, за да покажа своята упоритост. Всичко това е грешно. Дори Новата Мисъл, Ню Ейдж, някои спиритуалисти го подхванаха, “Ние ще се борим с тъмнината.“ Вие се борите само със себе си. Вие се борите само със себе си и всъщност дори не се борите с тъмнината. Вие просто се борите със собствената си светлина. Когато се борите с тъмнината, вие изкривявате светлината си.


За това, което правим сега, това е критично. Ние не се опитваме да победим тъмнината. Трябва ви тъмнина. Трябва да съществува.


Тъмнината не е противоположна сила, така че, моля, спрете да вярвате в нея. Моля ви, спрете да говорите за собствената си тъмнина. Знаете ли, Тобиас говореше за това преди години и Калдре почти прекрати кариерата си на ченълинг в момента, в който Тобиас каза (https://store.crimsoncircle.com/the-darkness-is-your-divinity.html) “Тъмнината е вашата божественост,“ което означава, че това наистина е просто място, съдържащо всички глупости, които не ви харесват в себе си. Това е мястото, на което не искате да отидете.


Следователно в работата ни като метафизици, като излъчващи светлина, не става дума за противопоставяне на тъмнината. И това е проста физика, но също така е много добро емоционално. Ще поговорим повече за това след малко. Емоционално е много добре да осъзнаете, че във вашата тъмнина изобщо няма зло. Изобщо. С други думи, не се страхувайте да отидете там, където вашата светлина все още не е проникнала. Бугимен не съществува. Чудовищата не съществуват. Няма Сатана. Вашата тъмнина е просто там, където вашата светлина все още не е блеснала.


Така възниква въпросът, “Но, Адамус, няма ли зло на планетата? Тъмнината не е ли зло? Какво е злото? Какво е злото? Разбира се, всички можете да посочите злото. Много от вас са били изложени на зло в живота си. Чели сте за злото в новините, но какво е злото?


Зло е интересна дума - e - v - i - l (зло)- антитеза, противоположност на живота - l - i - v – e (живот). Чудя се дали това е просто съвпадение? Не. Злото съдържа думата “лъжа.“ Лъжа. И какво друго? Воал. Воал. (Адамус обръща внимание на същия буквен състав на думите “evil“ – “зло,“ “lie“ – “лъжа,“ “veal“ - “воал“ - прибл. прев.) Така че всъщност злото - в крайна сметка, просто е голяма лъжа. Не лъжа, увековечена в някакъв заговор. Не става дума за това. Това е лъжа за вас самите и може би резултат от воала, резултат от плътността на това 3D измерение, в което се намирате. Но в крайна сметка злото е просто изкривяване на светлината. Изкривяването на света. Не е тъмнина. Това е просто изкривяване, което се получава, когато човек е затворен от себе си, когато лъже себе си кой е всъщност. Той лъже себе си, казвайки, “Аз съм само човек на тази планета. Подчинявам се на правителствата, подчинявам се на боговете, така че аз съм просто човек на планетата.“ Това е голяма лъжа. Когато човек каже, “Не знам,“ това е голяма лъжа и това по същество е произходът на злото, което може да стане по-сложно, все по-зло, колкото по-дълго продължавате да лъжете.


Но злото не е тъмнина. Злото е просто изкривяване и най-голямото изкривяване във всичко това, най-голямото изкривяване - можем да говорим за него вечно, можем да спорим за него - но всичко се свежда до това: истинската причина за злото е, когато някой вярва и живее с факта, че енергията е извън него. Това е зло. Поражда зло.


Толкова е просто. Защо хората нахлуват в други страни? Защото не осъзнават, че енергията вече е в тях. Те вярват в силата. Те вярват в превземането на друга земя и други хора и да, това е зло. Но всичко е заради това изкривяване, “Трябва да взема нещо оттам. Трябва да го взема от някого. Трябва да убия някого, за да го получа. Трябва да играя психологически игри с тях. Трябва да се заяждам с тях. Трябва да изопача живота им, за да отнема нещо.“ Това е зло или източникът на злото е, че всичко е извън вас.


Ако наистина разбирате, че цялата ви енергия е тук и е готова да служи, тогава как можете да я изкривите, мислейки си, че трябва да крадете от другите, трябва да навредите на друг, може би трябва да ласкаете другите, да се поддавате на някого? Така че истинският произход на злото е недоразбирането на това, че цялата енергия е ваша и всичко е тук. Няма нищо, което трябва да вземете от другаде. И знаете ли, Шамбра все още е на етап теория тук. Те чуват думите, но влизат в мисловен дебат за това, “Е, да, ако всичко това е мое, защо животът ми не е идеален?“ Е, аз ви задавам същия въпрос. Защо? Защо носите това със себе си? Защо плачете и хленчите, че някой ви е направил нещо?


Защо някои от вас, Шамбра ... защо посещавате всички тези конспиративни сайтове всеки ден? Погледнете сайтове за теории на конспирацията. Нека да ги разгледаме. Призовавам всички ви към това. Какво е общото между всички тях? “Някой друг ви е преебал (малко смях).“ Казах го отново (повече смях). Имам нужда от шоколад.


ЛИНДА: Да. Вземи си.


АДАМУС: Много съм нервен (Адамус се смее). Някой друг ви контролира ...


ЛИНДА: Мога ли с нещо да ти помогна? С още нещо?


АДАМУС: Добре съм. “Някой друг ви контролира. Някой друг има власт над вас. Някой друг прави нещо тайно за вас. Някой друг - те поставят малки роботи в тялото ви през ръката ви, когато се ваксинирате.“ Но това е един вид принцип на действие на всяка теория на конспирацията. Винаги е било така. Погледнете назад към историята на теориите на конспирацията, някой ще вземе нещо от вас и, “Няма да ви кажем кой е или какво е то. Това ще бъде голяма тайна, докато не се присъедините към нашето общество, посвещението ще ви струва 500 долара.“


Това е източване на енергия и обичам да говоря за това, защото за мен това е един вид ярък пример за вярата, че всичко е някъде другаде - отговорите, изобилието, енергията и всичко останало. Ето произхода на злото.


ЛШНДА: Защо съществуват толкова много теории на конспирацията? Имам усещането че всички са се побъркали.


АДАМУС: Хората стават много поляризирани. И има много фактори за това, което е добър въпрос, но има много фактори, защото хората обичат драмата. Махнете теориите на конспирацията от теоретиците на конспирацията, от фанатиците и те няма да имат нищо общо. Те вече няма да са специални, защото когато правят теории на конспирацията, те са много специални, “Аз знам нещо, което ти не знаеш.“ “Аз съм специален, защото имам секретна информация, която вие нямате, защото четете обикновени новини. Аз чета нещо полезно.“ (няколко се смеят) Добре.


Но те обичат драмата. Тя прави добра история. Увековечава това, че енергията е извън вас и някой се опитва да я отнеме, било то извънземни или – о! хора, които живеят под земята. Още не съм говорил за тях. Следващата седмица ще излязат от земята, ще откраднат бебетата и овцете едновременно (повече смях) и ще ги завлекат обратно под земята, за да ... Бог знае какво ще правят с тях.


И те вярват в това. Те го обичат, защото настояват, че енергията е извън тях. Това е зло. Тъмнината - не е. Тъмнината - не е. Тъмнината е точно там, където още не сте били. Злото е изкривяване на светлината и всеки може да го пусне по всяко време. Те могат да кажат, “О, добре. Никой не се опитва да се възползва от мен. Никой не се опитва да създаде тайно правителство или да ни убие, като пръска тези неща върху нас или нещо подобно. Създава добри истории и Шамбра… Шамбра. Ето ви (гледа в друга камера). Ах! Опитвате се да се измъкнете от мен, нали? Шамбра (Адамус се смее), от това се получават добри истории и ви разсейва от това, което правим тук в момента. Казах ви по-рано защо сме тук.


Преминахме през пробуждането и стигнахме до освобождението, мъдростта, физиката и сиянието на светлината. Доста просто. Но вие се разсейвате с тези глупости. И защо? Защото е съблазнително, привлекателно е. Прави ви специални. Има много драма в това. И по дяволите, все още избягвате факта, че цялата енергия е ваша. Защо не я погледнете? Защо не се обърнете с лице към нея? Това е вашата енергия. Но вие не искате това, защото, “Всичко това е тайно правителство и на всичкото отгоре всеки, който се ваксинира, е ходещо зомби“ (Адамус се преструва на ходещо зомби). Поне са живи. Това е всичко, което мога да кажа (лек смях). Някои от вас просто са луди по това. О! Вие кипвате, усещам как кипенето започва. Някой ври ли тук? Не, не. Кипвате.


ЛИНДА: Не на глас!


АДАМУС: Да (те се смеят). А ти?


ЛИНДА: Не.


АДАМУС: Добре.


И така, точно сега, запомнете две неща. Моля, разберете, че има тъмнина само там, където вашата светлина все още не е била. И също така разберете, че светлината може да бъде изкривена от злото. Дефиницията на злото е вярата, че енергията е извън вас и трябва да я получите по някакъв начин, сякаш това е страхотна, огромна игра, която ще играем, “Вие нямате енергия. Всичко е някъде там или във всички, освен във вас, но вие сте толкова специални. И сега същността на играта: отидете и я вземете. Отидете и вземете енергията си. И след това го правете живот след живот.


DreamWalk във вашата тъмнина


А сега като продължение на миналия месец, бих искал да проведа DreamWalk във вашата тъмнина.


ЛИНДА: О!


АДАМУС: Да. Звучи интригуващо, нали?


ЛИНДА: М-м-м!


АДАМУС: Кого ще срещнем там? Добре, нека включим музика и да вдишаме дълбоко.


(музиката започва да свири)


Хората често се питат, “Какъв е произходът на злото? Откъде започна? Защо Бог допуска злото? Как злото стана зло? Възможно ли е да бъдеш малко ядосан, много ядосан или просто злобно зъл?“


Злото е лъжа, а лъжата е, че енергията е извън вас, че отговорите са извън вас, че дори собственият ви дух и собствената ви душа са извън вас. Това е зло.


Това често води до отвратителни действия. Но обикновено злото е нещо като, смешно е да се каже, нещо вътрешно. Просто хората ... това е нещо вътрешно и гнило. От време на време, да, това се разиграва в много драматични сцени, но повечето хора таят злото в себе си, тихо.


Какво не е наред с мен? Защо нямам повече? Защо другите имат това, което аз нямам? Как мога да получа повече? Може би не съм достоен?“ Това e зло.


Злото често живее и се разпознава вътре, което е много интересно, защото това е същото изкривяване, вярата, че всичко е отвън, но въпреки това хората позволяват на злото да е вътре, да гние, да расте, да се натрупва.


Защо хората позволяват на злото да бъде себе си, а не тяхната собствена енергия, не тяхната собствена светлина?


Това е DreamWalk във вашата собствена тъмнина и моля, не бъркайте тъмнината със злото. Искам вече да не се страхувате от собствената си тъмнина и искам да осъзнаете какво може да направи злото, вярата в лъжата - лъжа, че нямате енергия - какво може да направи то.


Но сега вдишайте дълбоко.


Имахте няколко години да се потопите навътре. Дълбоки потапяния. Дълбоки сънища.


Време е да се изправите срещу собствената си тъмнина и никога повече да не се страхувате от нея. Никога не се страхувайте от това, което още не знаете, което още не сте изпитали.


Поемете си дълбоко дъх и се почувствайте като вашата светлина, вашият Майстор, докато навлиза в контакт с вашата тъмнина.


(пауза)


Разпространена е мисълта, че вашата светлина трябва да се опита да победи тъмнината, да се опита да я взриви. Но тук не се опитваме да направим това.


Светлината – това е изящество. Тя не се опитва да пробие тъмнината. Тя просто я усеща.


Светлината не се опитва да победи тъмнината. Тя по – скоро се слива, интегрира се с нея.


Светлината – това е съзнание, осъзнатост. В крайна сметка, това е вашата енергия, тъмнината – това е просто мястото, където още не сте били.


Шамбра много често ме питат, “Как да изляза? Как мога да изляза? Как да отидем отвъд ума? Знам, че там някъде има нещо голямо, но не знам как да отида там. Как да отида в другите измерения, за които ти, Адамус, говориш? Как мога да пътувам до места отвъд ума?“


Просто навлезте в собствената си тъмнина. Там, където още не е имало светлина.


Сега позволете на вашата светлина, на вашето съзнание да проникне в тъмнината без страх. Защо трябва да се страхувате от мястото, където още не сте били, ако още не знаете къде е? Защо изобщо трябва да има страх? Просто е там, където още не сте били.


Тъмнината не е изпълнена със зло. Всъщност злото – това е просто изкривяване на светлината. То не е тъмнина.


Сега позволете на тъмнината да дойде при вас, вашата вътрешна тъмнина. Позволете и да дойде при вас.


(пауза)


Хората са научени, че демоните живеят в тъмнината, така че, “бягайте от нея.“ Те са научени, че тъмнината е Сатана, “Не отивайте там. Стой далеч от нея. Това е бърлогата на Сатаната.“


Тъмнината е получила толкова лошо име. Това е просто място, на което още не сте били. И в продължение на векове в човешката история е имало хора, които са искали да останат в себе си. С други думи, където са сега, а след това искаха всички останали да направят същото, “Не отивайте на нови места, не отивайте отвъд. Останете там, където сте.“


Истинският метафизик разбира, че в неговата тъмнина няма зло. Има само това, което предстои да се изживее.


Позволете си да почувствате и танцувате със собствената си тъмнина.


Тъмнината няма планове. Тя няма да се опита да ви накара да се потопите в нейното преживяване, което тепърва предстои. Тя няма да се опита да угаси светлината ви. Тя не може.


Тъмнината не е лошо място. Просто още не сте били там.


Дори бих казал, че там, където вече сте били във вашата лекота, във вашия опит; където сте били, има много повече демони, повече лоши спомени. Но в тъмнината - не. Тя няма предразсъдъци.


Страхът от тъмнината е една от основните причини хората да се сдържат. “Останете с това, което вече знаете. Бъдете наясно с текущия опит. Не ходете там. Не отваряйте тази врата,“ казват те. Но дойде времето, Шамбра, за всички и всеки да пренесе своята светлина в тъмнината и своята тъмнина в светлината.


Във вашия собствен мрак няма от какво да се страхувате, абсолютно от нищо. Това е съвсем логично, защото там още нищо не се е случило. Нищо още не е преживяно, ако остане в тъмнина.


За тези, които вече не се страхуват от своята тъмнина, тя дава свобода и освобождение. Да не се страхуват повече, че там има демони, техните призраци от миналото, неща, които ще ги отклонят; че отиването в тъмнината ще ги накара да станат наркомани, идиоти или страдащи в ада. Не.


Позволете си да усетите собствената си тъмнина.


(пауза)


Това предизвиква малко безпокойство, малко колебание. “Уф! Това нормално ли е? Какво ще се случи?“ Оставете се да се потопите напълно.


Злото, за което мислите, злото, което често идентифицирате с тъмнината, са две много различни неща. Злото, изкривяването, лъжата, че има нещо извън вас. Но не е тъмнина. Въпреки това в съзнанието на хората те са обединени в едно. Това не е така.


Позволете си да отидете дълбоко в тъмнината. Нека тъмнината влезе във вашата светлина.


Тук няма от какво да се страхувате, особено когато разберете, че всичко идва от вашата енергия, от вашата душа, от вашето Аз Съм. Всичко е тук. Не съществува никакво разделение.


Всъщност няма разделение между светлината и тъмнината. Всъщност това са човешки понятия. Те не се различават.


Тъмнината не е противоположна сила. Позволете си да я почувствате като подкрепяща енергия.


(пауза)


Казват, че хората се страхуват от собствената си сянка, от собствената си тъмнина. Това, от което наистина се страхуват, е тяхното минало.


(пауза)


Има толкова силна система от вярвания относно тъмнината, вярата, че има противоположни сили. Не. Те работят заедно.


Ако нямаше тъмнина, светлината нямаше къде да отиде. Ако нямаше светлина, нямаше да има и тъмнина. Нямаше да има нужда тя да съществува. Те работят заедно - вашата светлина и вашата тъмнина.


Усетете я. Докоснете я. Почувствайте своята тъмнина.


Почувствайте я с ръцете си, с кожата си. Почувствайте я в мрежата на ума си. Усетете я в дъха си. Това не е противоположна сила и в нея изобщо няма от какво да се страхувате.


Колко пъти сте се сдържали, колко пъти сте се отдръпвали от неизвестното? Страхувахте се от това, което може да се случи. В края на краищата вие сте се страхували от това, което се нарича тъмнина, което е представяно от поколение на поколение от философия, религия, новини като тъмнина. Това накара толкова много хора да се страхуват от себе си.


Дошло е времето метафизиците да надскочат тази бариера и да позволят на светлината и тъмнината да бъдат заедно – да работят заедно – а не светлината да се изправи срещу тъмнината.


Има образовани хора на планетата, които все още настояват да излезем и да се борим с тъмнината, да я победим. Те просто не разбират. Те увековечават една много стара битка.


Статуи на Архангел Михаил, държащ меч, сякаш всички сме на път да се борим с мрака. Този меч - е просто страданието на Аза, просто страхът от тъмнината.


Нека вдишаме дълбоко.


Моля ви да приемете своята тъмнина, защото това сте вие. Тя е. Това е вашата душа. Това е вашата енергия. И няма от какво да се страхувате.


Беше й дадено толкова лошо име, но това не е така. Това е просто нещо, което тепърва ще се изживява. Това е място, където светлината все още не е дошла или от страх, или просто защото човекът не е бил готов. И когато човек е готов, той влиза в този мрак. И ако той разбере, че цялата енергия му принадлежи, тогава когато светлината влезе в тъмнината, се разгръщат невероятно красиви неща без елемента на страдание, без страх, без параноя.


Злото не е тъмнина – злото просто не е живот; не живот, защото човек все още не разбира, че това е неговата енергия.


Нека вдишаме дълбоко, скъпа Шамбра.


Усетете как тъмнината и светлината ви се обединяват, а не се бият.
Вашата светлина излъчва, когато седите на пейка и не се опитвате да преодолеете тъмнината на света.


Не, световната тъмнина е необходима. Злото? Това е различна история, но може би вашата светлина ще блести и ще помогне на хората да разберат, че всичко това е тяхната енергия. Няма нужда да я взимате, да я търсите, да търсите някой друг, да я вземете от някой друг, от нещо друго. Това не е едно единствено междугалактическо поле. Няма причина да превземате чужда територия. Няма причина да се използва сила на тази планета. Това е зло, но не и вашата тъмнина.


Като метафизици, нека отидем отвъд старата представа за тъмнината и да се научим да танцуваме с нея. Тя просто е там, където още не сте били.


И няма защо да се страхувате какво ще се случи, когато отидете там, дори и да нямате представа какво ще стане, защото има вродена увереност в себе си, в душата ви, че когато влезете в тъмнината, опитът, който ще дойде ще бъде перфектен, защото е ваш. Това ще бъде вашата енергия. Това ще бъде вашият финес.


Нека си поемем дълбоко дъх в нашия DreamWalk, във вашия DreamWalk, във вашия мрак. Няма нищо страшно.


(музиката свършва)


Нека си поемем дълбоко въздух.


И така, когато седите на пейката, когато споделяте светлината си, когато тя ви огрява, не става дума за борба с тъмнината. Това е изключително наивно за тези, които все още вярват в това. Много старо от гледна точка на истинската метафизика.


Бъдете с тъмнината си. Бъдете със светлината си. И разберете какво всъщност е истинското зло. Лъжа е, че има нещо извън вас.


Нека вдишаме дълбоко красотата на този ден, завръщане към нашата жива Шамбра публика. Моля, тези, на които дължим пари, да дойдат при Бони за да си ги получат.


С това скъпи приятели, нека вдишаме дълбоко и да си спомним какво?


АДАМУС И ПУБЛИКАТА: Всичко е наред в цялото творение.


АДАМУС: Благодаря Шамбра (аплодисменти).