MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria Arta de a Sta pe Bancă

SHOUD 9 – Prezentat de ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
4 iunie 2022
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt cel ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Ah! Public în direct (râsete). Ahh! Așteptam asta (aplauze și urale din partea publicului), așteptam să fiu din nou cu dragii mei Shaumbra. Ah!

Acum, desigur, eram cu toții împreună din punct de vedere energetic, dar nimic nu se compară cu senzația atingerii unui corp (luând mâna cuiva), cu privitul în ochi, cu energia directă pe care o primim când ne adunăm astfel. Ultimii doi ani au fost interesanți. Hm. A trebuit să învățăm o mulțime de moduri noi de a face lucrurile. A trebuit să învățăm cum să mergem dincolo în atât de multe moduri diferite.

Vom vorbi despre asta imediat, dar acum, înainte de a continua, aș dori să-i fiu recunoscător și să-i mulțumesc dragei de Linda din Eesa pentru munca sa minunată, pentru că a fost publicul, în ultimii doi ani (mai multe aplauze și urale). Publicul. Așadar, Linda, cum s-a simțit să-ți asumi cu adevărat toate atributele Shaumbra (Linda oftează) și să fii publicul?

LINDA: A fost o onoare și o provocare.

ADAMUS: Avem un mic dar pentru tine...

LINDA: Ohh! Sfinte Sisoe!

ADAMUS: … pentru munca pe care ai făcut-o (Kerri aduce o vază mare cu flori).

LINDA: Uoaa!

ADAMUS: Doisprezece trandafiri roșii frumoși (mai multe aplauze)...

LINDA: Oh, uau!

ADAMUS: … pentru draga de Linda. Da.

LINDA: Trandafiri crimson, frumoși!

ADAMUS: Da, îmi poți mulțumi mie, nu lui Cauldre.

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: A fost ideea mea.

LINDA: Mulțumesc foarte mult!

ADAMUS: Da.

LINDA: Pot să-i pun aici?

ADAMUS: Te rog, chiar aici.

LINDA: Ohh! Atât de frumoși!

ADAMUS: Am vrut să recunoaștem în mod oficial faptul că tu ai pus întrebările; tu ai fost cea care a primit loviturile mele, cea care a suportat – nu abuzuri, dar – da, bine, abuzuri (câteva chicoteli) în această perioadă, și ai făcut o treabă excelentă din asta. Acum, am dori să continui să participi alături de Shaumbra.

LINDA: Oh!

ADAMUS: Dar acum…

LINDA: Oh, în regulă.

ADAMUS: ... poți să respiri profund, dragă Linda, și să te retragi un pic.

LINDA: În regulă!

ADAMUS: Nu trebuie să-ți mai asumi această (ea expiră audibil) responsabilitate uriașă. Da, îți mulțumesc foarte mult.

LINDA: Din nou, a fost o onoare pentru mine.

ADAMUS: (își drege vocea) Scuzați-mă (în continuare își drege vocea). Eum-eh! Vocea lui Cauldre se usucă atât de tare, fiind aici, în Colorado (vorbește de parcă vocea i se încordează), după ce a stat o veșnicie la tropicele calde și umede. Eh! Da! (Kerri îi aduce cafeaua). Nu că aș avea nevoie de asta, dar lui Cauldre i-ar plăcea. Mulțumesc.

KERRI: Ai vrea acest răsfăț care vine în plus? (îi oferă un desert împreună cu cafeaua)

ADAMUS: Da, aș vrea. Mulțumesc (câteva chicoteli). De unde a știut? Probabil că e clarvăzătoare, da. Mulțumesc foarte mult, Kerri. Mulțumesc. Ah, da. Dați-mi voie – ehh-ahem! – dați-mi voie să mă asigur că vocea mea sau a lui Cauldre e mai bine (ia o înghițitură). Ahhh! Cafeaua oamenilor. Ah! Cafeaua este unul din minunatele lucruri de a fi om, asta și alte câteva lucruri. Dar cafeaua e atât de bună.

Așadar, au fost doi ani interesanți și trebuie să spun că încă nu s-a terminat de tot.

LINDA: Ughh!

ADAMUS: Nu, nu. Nu s-a terminat. Doar ați învățat să vă descurcați cu asta (Adamus chicotește). Ați învățat să-i faceți față, în cea mai mare parte. Urmează să vină mai multe, și nu contează. Nu contează. Veți descoperi că lucrurile devin din ce în ce mai nebunești în lume, dar într-un fel nu contează.


Evaluarea Shaumbrei

Să facem un pas înapoi pentru un moment, și să facem o mică evaluare a anilor petrecuți împreună ca Shaumbra. Ei bine, mai întâi, a fost reuniunea cu Tobias când a venit în 1999, august 1999. Ajungem foarte repede la aniversarea noastră. El a trimis chemarea către Shaumbra. A lucrat cu Arhanghelul Gabriel și goarna a sunat, dar, desigur, a auzit Shaumbra? Nu. Nu (râsete). Nu (Adamus chicotește). Și Gabriel a suflat și a suflat și a suflat și a suflat până a rămas fără răsuflare, iar Shaumbra: “Uh? Ce? Ce?”

Dar apoi s-a întâmplat ceva. Pur și simplu s-a aprins un fel de scânteie, de la sine. Trandafirii – știți, un fel de miros de trandafiri, acel “trezește-te și miroase trandafirii, Shaumbra”, acel “Întoarce-te acasă”, și asta și internetul au fost cele care au adus Shaumbra înapoi împreună în 1999, 2000, iar adunările au continuat. Energia pe care ați pus-o acolo cu atâția ani în urmă, a continuat pur și simplu în rezonanța și frecvența potrivită pentru a atrage exact oamenii potriviți. Nu e vorba de mărimea grupului sau ceva de genul ăsta. E vorba despre cei care sunt cu adevărat pregătiți să treacă prin propria trezire, și nu doar prin trezire, ci și prin următorii pași, eliberarea.

Așadar, după ce s-a lansat chemarea la adunare – și ea încă există, e aproape ca un far și e ceva la care FM lucrează, în activitatea sa. Se răspândește, spunând: “Dacă sunteți pregătiți, dacă sunteți cu adevărat pregătiți și nu vă aflați în makyo, dacă sunteți cu adevărat pregătiți să treceți prin niște chestii interne dificile, atunci ăsta e locul potrivit pentru voi.” E o zonă fără makyo. Veniți aici, voi, cei noi, cu makyo, veți învăța foarte repede, că asta e o zonă fără-makyo. Obișnuiam să vă atenționez eu asupra acestui lucru, dar acum vă atenționează alți Shaumbra.

Așadar, după ce s-a lansat chemarea la adunare, a urmat acel lung, lung drum cu eliberarea. Vă amintiți? Oh, încă sunteți în asta (Adamus chicotește). Eliberarea. Oh, și Tobias v-a vorbit despre asta – eliberați și permiteți – și apoi a lucrat cu voi, făcându-vă să înțelegeți că, de fapt, nu erați deloc nebuni. Deloc. Erau doar lucrurile prin care treceați. Că, de fapt, nebunia e doar acceptarea vieții în realitatea 3D, fără a merge dincolo. Nu erați deloc nebuni. Erați pionieri, desigur, dar nu nebuni.

A durat ceva timp, mult timp, să lucrați la eliberare, iar unii dintre voi încă o fac. Acestora le spun: “Treceți naibii peste asta.” (Linda chicotește) Nu, chiar e atât de simplu. Uneori există o stăruință în asta și această agonie și această suferință și: “Am toate aceste probleme și am avut părinți răi. Am avut o viață proastă.” Doar treceți peste asta. Avem o mulțime – nu, chiar e atât de simplu. Am făcut afirmația – nu sunt cel mai popular tip datorită ei – dar, dacă încă mai aveți probleme în viața voastră, fie că e vorba de abundență sau chiar sănătate sau orice altceva, încă obțineți ceva de acolo. Încă mai obțineți ceva de acolo. Bine, continuați cu ele. Dar când sunteți pregătiți, doar treceți peste ele. Atât e de simplu. O faceți mai dificilă, și jucați un joc cu voi înșivă. Pur și simplu treceți peste asta. Nu există conspirații. Nimeni nu face echipă împotriva voastră. Nu aveți vreo povară copleșitoare pe umeri. Nu trebuie să aveți nicio karmă, dacă nu vreți. Așa că, treceți naibii peste asta, ca să putem merge mai departe. Și știu că asta sună a nepăsare, sau doar eu gândesc așa?

LINDA: Hm, sunt câțiva…

ADAMUS: Vorbește un pic, ca să pot mânca.

LINDA: … oameni care se întreabă.

ADAMUS: Sunt… ups! (o parte din dulciuri cad pe podea)

LINDA: Oh, drăguț.

ADAMUS: Da. Ei bine, trebuie să mănânc aici în timp ce vorbim. Dar, sună a nepăsare?

LINDA: Dacă cineva nu te cunoaște.

ADAMUS: Dacă cineva nu mă cunoaște. Să mă cunoască sau să ‘mă’ cunoască?

LINDA: Să ‘te’ cunoască!

ADAMUS: Să ‘mă’ cunoască. Bine (ridică ceva de pe podea). Vrei asta?

LINDA: Nu, mulțumesc!

ADAMUS: O voi pune chiar acolo (câteva chicoteli în timp ce o aruncă în vaza cu flori și ridică de jos altceva). Și, vrei asta?

LINDA: Nu, mulțumesc!! (mai multe chicoteli)

ADAMUS: (chicotește) O voi pune acolo (râsete). Acum, vine un moment – vorbesc serios aici – vine un moment în care spuneți: “Am terminat cu asta. Am terminat cu prostiile…”

LINDA: Nu, ai dreptate.

ADAMUS: “... și cu a fi o victimă. Pur și simplu am terminat cu asta.”

LINDA: Ai dreptate.

ADAMUS: “Ce urmează?”

ADAMUS: Deci, pornim de la această eliberare și de la curățarea tuturor acestor lucruri. N-aveți nevoie de ele. Nu sunt ale voastre. Știu că am spus-o de atâtea ori, dar pur și simplu treceți peste asta, iar într-o zi veți realiza: “Oh, doar voi trece peste asta.” Nu spun că lucrurile din viață nu dor uneori, dar există o tendință la oameni de a continua să le poarte cu ei. Treceți prin chin, supărare, durere, orice se întâmplă să fie, treceți prin acel proces extraordinar, și apoi eliberați-l, și permiteți-i să treacă la înțelepciune. Ăsta-i următorul pas. Îi permiteți să ajungă la înțelepciune. Încetați să mai stăruiți asupra lui. Încetați să mai fiți o victimă, și spuneți: “Fie ca asta să ajungă la înțelepciune”, iar sufletul vostru o face. Nu o faceți voi. Sufletul vostru face toată înțelepțirea. Sufletul doar așteaptă ca voi să spuneți: “Bine, sunt gata să renunț la asta și să o aduc la înțelepciune", și atunci o va face. O va lua de la voi. Și apoi, bineînțeles, veți încerca să vă agățați de ea și să-i dați sens și s-o justificați, dar nu reușiți. Pur și simplu îi dați drumul și îi dați voie să ajungă la înțelepciune.

Din nou, ar putea suna puțin insensibil, în genul: “Oh, tu nu știi prin ce am trecut.” Și am auzit pe cineva spunând recent că, din moment ce nu am mai fost pe planetă de ceva vreme, eu nu înțeleg unele din lucrurile prin care treceți voi. Nu trebuie să înțeleg. Nu, chiar nu trebuie să înțeleg. Nu e vorba de a încerca să înțelegi totul. E vorba de, când sunteți gata să renunțați la a fi o victimă, la a nu avea abundență? Oh! Cu Shaumbra, asta a fost una dintre marile provocări, și pur și simplu îi dați drumul. Spuneți – faceți această declarație pentru voi înșivă – “Sunt gata să-i dau drumul. Punct. Fără ‘dacă’, ‘și’, sau ‘dar’. Fără ‘poate’ sau ‘oarecum’ sau ‘ce se va întâmpla mai departe?’ Sunt gata să-i dau drumul.” Și apoi o faceți. Puf! Ajunge la înțelepciune. Ooh! Asta e adevărata binecuvântare. Nu voi trebuie să faceți înțelepțirea. Sufletul vostru o face. Sufletul vostru o distilează. Scoate tot rahatul. Scoate toate micile amănunte, detaliile, chiar și emoțiile umane blocate, din spatele lor, și le aduce la înțelepciune. Și apoi ați putea spune – ca să spunem așa – le dăruiește lui Eu Sunt ca dar al vieții.

Așadar… da?

LINDA: Am o întrebare pe care publicul o strigă. Aud asta și simt asta și știu asta, dar e foarte greu de imaginat cum poate cineva care e bolnav în fază terminală, cu o boală dincolo de cuvinte, care nu e reversibilă, cum să facă asta?

ADAMUS: În primul rând, noi ți-am dat acești trandafiri, așa că încetează să mai reprezinți publicul.

LINDA: Ughh!!

ADAMUS: Da.

LINDA: Ughh! (câteva chicoteli) Ei bine, m-am obișnuit cu asta.

ADAMUS: Așadar, putem lua trandafirii ăștia înapoi, vă rog? (râsete) Luați-i înapoi. Duceți-i la florărie.

În al doilea rând, bună întrebare. Nu vreau să distrag atenția prea mult aici, dar bună întrebare. Și am să dau un răspuns pe care unii poate nu-l vor înțelege prea bine, însă acceptați moartea. Acceptați moartea. Atât e de simplu. Se va întâmpla. Vom vorbi mai mult despre asta în această sesiune, dar încetați să vă mai luptați cu aceste lucruri. Iar moartea e un proces minunat. Noi am făcut-o – cred că Jean a ales un produs pentru această lună, cum se numește?

JEAN: Maestrul Simplu.

ADAMUS: Maestrul Simplu, și vorbește – facem o experiență a morții. Murim înainte, știți voi, de a o face fizic. Așa că, dacă sunteți interesați de moarte, ascultați Maestrul Simplu. Veți muri, pentru că nu e atât de mult un lucru fizic pe cât e, de fapt, o transformare a conștiinței. Așa că veți muri pentru – nu știu – cu cât o vindeți?

JEAN: 250 USD, pe parcursul lunii iunie.

ADAMUS: 250 USD, până la sfârșitul lui iunie, veți ajunge să muriți. Ce afacere! (câteva chicoteli și Linda oftează). Nu, să mergeți la pompe funebre, e mult mai scump. Cât costă o incinerare obișnuită zilele astea? (Linda oftează din nou) Nu știu, vreo două mii de dolari sau ceva de genul ăsta? Voi știți. Deci, 250 USD, o zecime din preț.

Deci, nu, e o întrebare dificilă. Nu vă mai luptați cu ea. Vom intra în asta mai târziu, și știu că avem o transmisie pentru îngeri, care se apropie rapid. Va fi una dintre marile probleme despre care vom vorbi. Dar să mergem mai departe.

Apoi treceți prin înțelepciune și înțelepciunea spune: “Hei, voi muri. Acest corp, doamne, fie va fi integrat, fie îl voi lăsa pur și simplu în urmă. Nu contează, dar voi muri.” Asta-i o ușurare. V-ați putea imagina dacă cineva ar spune: “Nu vei muri – heh! – niciodată?” Ți-ar plăcea asta, Andy?

ANDY: Nu.

ADAMUS: Nu. De ce?

ANDY: Ei bine, chiar dacă să trăiești este atât de distractiv...

ADAMUS: Putem să folosim microfonul?

LINDA: Sigur. Oh, prima dată după luni și luni…

ADAMUS: Da, frate…

LINDA: ... și luni și luni și luni și luni și luni și luni.

ADAMUS: Mulțumesc că ești primul care sparge gheața (publicul aplaudă).

ANDY: Viața este într-adevăr foarte distractivă. Dar, știi, cum ai spus, moartea, vei muri. E ca și cum te-ai naște din nou. Probabil că vom face și noi asta.

ADAMUS: Da. E o eliberare.

ANDY: Da!

ADAMUS: E o eliberare cu adevărat minunată, să dai drumul. Da. Bine. Mulțumesc. Mulțumesc.

Așa că aduceți asta la înțelepciune, și apoi ceva începe să se întâmple și începeți să realizați ce grămadă de lucruri ați purtat cu voi atât de mult timp, și realizați că efectiv v-ați agățat de acele gunoaie. Și, într-un fel, a fost amuzant să treceți prin acest, știți voi, proces cathartic și prin toată procesarea și toate celelalte. Dar apoi vă ridicați deasupra și spuneți: “Doamne, a fost foarte laborios. A fost ca și cum…” V-a împiedicat să trăiți cu adevărat.

Apoi, după înțelepțirea prin care trece Shaumbra, acum e momentul să înțelegeți fizica, despre care vorbim, metafizica realității și iluziile realității. Vorbim despre timp și spațiu. Vorbim despre a merge dincolo. Vorbim despre realități multiple în același timp. Vorbim despre cum e să vă alegeți cu adevărat destinul, în loc doar să vi se întâmple.

Așa că acum intrăm în această întreagă parte a înțelegerii efective a fizicii, și este genială. Este foarte simplă. Nu trebuie să fiți fizicieni. De fapt, fizica, metafizica despre care vorbim e mai mult poetică decât științifică. Știința este grozavă, îmi place știința, dar știința se uită la ea însăși. Ea observă ce crede că observă. Noi devenim poetici cu metafizica noastră, vorbind despre ce este lumina, ce este energia, cum lucrurile se contopesc în materie și apoi, în cele din urmă, despre cum, nu mintea voastră și nici măcar prea mult credințele voastre, ci conștiința voastră va crea realitatea pentru voi. Asta facem acum. Multă fizică, metafizică a vieții însăși.

Și apoi, în final, se leagă într-un fel cu toate astea, ajungem acum la motivul pentru care vă aflați aici cu adevărat. N-a fost vorba doar de a elibera chestii. A trebuit să facem asta, dar motivul pentru care sunteți cu adevărat aici e să vă străluciți lumina, să stați pe bancă, să fiți acea prezență pe planetă chiar acum. Ați știut că planeta va avea nevoie de asta. Ați știut că ăsta e un moment epic.


Efectele Luminii Voastre

Acum, planeta nu urmează să devină un loc mai rău ca oricând. Chiar nu. De fapt, statistic, viața unui om obișnuit e mai bună decât oricând, aș spune începând cu sfârșitul Atlantidei și până acum. Știu că o mulțime de oameni țipă și spun: “Oh! Planeta merge în iad.” Nu, planeta a fost în iad, și planeta iese cumva din el, dar încă cu multe urme de iad (câțiva chicotesc).

Există mai multă conștiință, mai multă lumină pe planetă acum decât a fost vreodată. Lucrurile nu se prăbușesc. Dar ce trebuie reținut e că ritmul este mai rapid ca oricând. Nu e vorba că planeta merge în iad. De fapt, viața în general este mai bună. Nu că ar fi fost teribil de bună înainte, dar e mai bună. Sunt mai puține războaie. Sunt mai puțini oameni înfometați. Sunt mai puține boli decât oricând pe planetă. Dar lucrurile merg mai repede. Țineți minte asta, știți, când aveți acele zile în care simțiți conștiința de masă sau dacă ascultați știrile: “Oh! Totul se destramă acum.” Nu, de fapt, nu-i așa. Doar că merge mai repede. Asta dă acel sentiment că pierdeți controlul. Dă acel sentiment că pur și simplu nu puteți ține pasul, că totul va exploda.

Dar totul se întâmplă cu un motiv și, de fapt, dacă simțiți puțin în asta, lumina voastră exacerbează, de fapt, unele din problemele planetei. Lumina voastră cauzează mai multă perturbare. Lumina voastră face, de fapt, să se simtă că totul merge mai repede, cauzând mai multe schimbări. Când lumina voastră merge afară, nu e ca și cum ați pune această apă sau ulei sclipitor și frumos la suprafața tuturor lucrurilor, făcându-le bune. Voi scuturați lucrurile acum. Nu în mod intenționat, desigur, dar lumina, conștiința merge acolo și atinge locuri care nu au atât de multă lumină, nu le voi numi întunecate; locuri care ar putea fi chiar rele. Lumina voastră intră acolo și zguduie lucrurile. Și apoi, într-un fel de metafizică similară, totul continuă să meargă chiar mai repede. Lumina voastră face ca evenimentele să se întâmple mai repede.

Timpul nu se schimbă neapărat, dar se va schimba. Nu timpul e cel care merge mai repede. Secvența evenimentelor e cea care merge mai repede. Lumina voastră provoacă asta. Deci, din nou, voi citiți știrile: “Oh, doamne, ce se întâmplă în Ucraina? Ce se întâmplă cu energia? Ce se întâmplă cu economia?” Eh, uitați-vă în oglindă. Voi provocați toate astea, dar numai dintr-un punct de vedere al luminii. Nu o faceți pentru a încerca să provocați vreun rău, în niciun fel. O faceți, în timp ce lumina voastră strălucește, deoarece au fost atât de multe lucruri pe Pământ care erau gata să se schimbe. Erau pregătite. Doar aveau nevoie de ceva care într-un fel să le lanseze, să le propulseze.

Specia umană ar fi trebuit de mult timp să aibă parte de o modificare. E fenomenal. Această biologie veche în care încă vă aflați, este atât de depășită. Încotro se va îndrepta? Va fi pur și simplu o super biologie? Poate că da. Poate că nu. Poate o biologie digitală. Poate o biologie total augmentată. Dar contează? Contează? Știți, ați avut această relație interesantă de iubire/ură cu corpul. Și dacă spun: “Ei bine, să vedem, peste 30 de ani corpul uman va fi pur și simplu o formă digitală.” Spuneți: “Oh, doamne! Asta-i groaznic. Sună ca un act sinistru.” Ei bine, cred că biologia a fost chiar mai rea (Adamus chicotește), oricine a inventat-o pe asta (câteva chicoteli). În ce vă întrupați, despre asta e vorba. Oamenii ar putea deveni digitali. Ar putea fi complet augmentați. Ar putea fi o variație biologică în eprubetă a biologiei pe care o aveți chiar acum. Ar putea fi complet robotică. Nu contează. Contează în ce vă sădiți conștiința. Așa că nu contează cu adevărat dacă e vorba de această biologie sau nu.

Ideea e că se merge doar mai repede. De fapt, nu se înrăutățește. Deci, vă rog, vreți să eliberați asta? Nu se înrăutățește. Voi veni cu niște statistici despre care voi vorbi poate la ProGnost, poate la un Shoud, dar, nu, de fapt, există mai multă lumină și conștiință pe planetă ca niciodată. Dar, știți, asta e foarte enervant pentru unii oameni. Nu, ei chiar nu vor asta. Pentru unele organizații, să nu mai vorbim de vreo biserică (câteva chicoteli), dar sunt unele dintre ele, nu vor să renunțe, și trebuie să o facă.

Totul evoluează. Totul are moartea sa, care nu e altceva decât o transformare dintr-o stare în alta. Biologia, mult întârziată. Ăsta e unul din motivele pentru unele din bolile care au loc în prezent. Asta obligă știința să caute noi soluții. Nu doar un vaccin, nu doar un medicament, ci o nouă soluție pentru corp. Mi se pare uimitor ce se face în laboratoare chiar acum, în ceea ce privește corpul fizic. Procesul de gândire merge dincolo de lucruri ca ADN-ul, atomii și lucruri de acest gen, ci o întreagă refacere a corpului fizic. Fascinant.

Haideți să toastăm pentru – situația pe planetă nu se înrăutățește, ci totul doar se mișcă mai repede. Și cum gestionați asta? Permiteți (cineva spune “Beți”). Permiteți. Beți! Beți! (câteva chicoteli) Beți cafea, mâncați ciocolată, un pic de vin, mult vin. Doar merge mai repede. Și când sunteți copleșiți, și știu că mulți dintre voi ați fost foarte stresați în ultima vreme. Știți, mi-ar plăcea să fac și eu asta, să am un grafic care să arate nivelul de anxietate zilnic al Shaumbra (câteva chicoteli și cineva spune “Oh!”). Da, oh! Nu avem suficientă hârtie (mai multe chicoteli).

Știți, uneori, a existat o perioadă în care energiile Shaumbra au fost destul de relaxate și mult mai deschise, și apoi, în ultima vreme a escaladat – în special în ultimii doi ani – nivelul de anxietate. Cine de aici a experimentat anxietate în ultima lună? În ultima lună (mulți oameni ridică mâna). Da. Bine. E firesc, apropo. Adică, e în regulă. Nu vă luptați deloc cu anxietatea. Faceți un pas înapoi și spuneți: “Ce cauzează această anxietate?” Cu alte cuvinte, este a voastră? Probabil că nu. O simțiți doar de pe toată planeta, pe măsură ce au loc toate aceste schimbări, atât de multe dintre ele bazate pe lumina voastră, pe faptul că stați pe bancă, că faceți atât de mult din asta.

Mă amuz uneori cu Shaumbra, deoarece încă mai sunt unii care cred: “Oh, vom sta pe bancă și ne vom trimite lumina iubirii în lume. Asta, și vom înlocui livrarea FedEx cu livrarea Unicornului, și va fi o frumoasă…" Oh, nu. Dacă ați putea face un pas înapoi și privi la ce se întâmplă cu adevărat, lumina voastră se duce acolo și scoate rahatul din unele sisteme vechi de pe planetă. Dar asta ați vrut. Nu ați vrut să faceți doar lucruri frumoase, drăguțe, drăgălașe și să presărați praf de zâne, deoarece știați că asta nu funcționează pe termen lung. Așa că lumina merge acolo și perturbă sistemele. Nu în mod intenționat. Nu pentru că vreți doar să aruncați în aer clădiri sau să stricați lucrurile. Dar ăsta e rezultatul luminii care intră acolo.

Să respirăm profund cu asta.

Nu, pe planetă situația nu e mai rea. Doar că totul se mișcă mai repede. Și, din nou, amintindu-ne imaginea de ansamblu, voi ați venit aici. Ați răspuns acelei chemări. Ați trecut prin multă eliberare, apoi ați ajuns la punctul aducerii lucrurilor la înțelepciune sau le-ați predat înțelepciunii. Acum trecem prin fizica realității, metafizica – e ceea ce așteptam eu – și acum strălucind lumina peste planetă. Are nevoie de ea. Are nevoie de conștiință. Nu că ar avea nevoie de salvare; doar vrea și are nevoie de conștiință.

Din nou, dacă ar fi, poate, să creăm un videoclip animat despre asta. Deci, stați acolo într-o zi pe o bancă, stând într-un parc lângă un lac sau ce-o fi, stând pe bancă – și fără agendă, doar lăsându-vă lumina să iasă afară – și apoi, în acest videoclip animat, urmărim lumina voastră în timp ce iese afară, în timp ce iese în lume, și atinge pe cineva, un fizician care lucrează într-un laborator. Atinge un membru al guvernului ce lucrează la vreun fel de rezolvare a unor probleme internaționale. Atinge un bancher care se uită la un sistem nou care e, de fapt, mult mai echitabil. Atinge sistemul educațional din orașul vostru sau țara voastră. Urmărim acea lumină în timp ce călătorește. Și nu încearcă să facă o schimbare, indiferent pe cine atinge. Nu încearcă să forțeze o schimbare. Ci cumva îi învăluie pur și simplu în lumină, și în acea lumină ei văd dintr-odată un potențial pe care se poate să nu-l mai fi văzut niciodată înainte. Un doctor lucrând la răspunsuri pentru cancer. Cancerul corpului înseamnă pur și simplu comunicări greșite în rețeaua de comunicare a corpului, cauzate deseori de lucruri precum ură și furie. Asta-i tot ce e.
 
Așadar, această lumină merge în afară și noi o urmăm, și apoi ajunge la un grup de fizicieni foarte nebuni, excentrici. Un om de știință, de genul lui Albert Einstein. Înainte era, de fapt,  considerat doar un țicnit. Și ajunge la acest grup care stă acolo, și dintr-odată lumina strălucește în mijlocul acestui întreg grup, și unul dintre ei spune: “Nu știu de unde mi-a venit asta, dar tocmai mi-am dat seama – după toată această cercetare, toată această muncă – că energia e doar un cântec. Asta-i tot ce e. Un cântec, o comunicare.” Și restul se uită la el ca și cum e dus, ca și cum e nebun. Dar apoi el face ceva neașteptat chiar și pentru el. Începe să cânte: “Energia e doar comunicare.” Vom lucra la abilitatea asta de a cânta (râsete). “Energia…” Ei bine, vom lucra la asta (mai multe chicoteli).

Și dintr-odată, sunt atât de surprinși. Nu l-au mai văzut niciodată pe Dr. Lipschitz cântând în mijlocul unei întâlniri (râsete). Sunt derutați și-l ascultă cum cântă despre energie și comunicare, într-un cântec. Și, pentru că nu vorbesc mintal, sunt cumva îngroziți de izbucnirea asta de cântat, dintr-odată încep să priceapă. Și camera se umple cu lumină, lumina voastră, și ei spun: “A fost acolo tot timpul. Am fost atât de prinși în matematică, în știință, și rigurozitatea și convenția științei, că nu am văzut-o niciodată, că energia e doar comunicare.” Bum!

Apoi urmărim, video-ul urmărește acea lumină revenind la voi stând acolo pe banca din parc cu un zâmbet mare pe fața voastră spunând: “Nu sunt foarte sigur ce face acea lumină, dar pot să simt că face ceva.” Și apoi șase luni mai târziu citiți ziarul – ei bine, în regulă, sunteți pe dispozitivul vostru inteligent verificând știrile, și nu site-urile voastre despre conspirații, ci știri reale – și dintr-odată vedeți lucrul ăsta: “Un grup de savanți, conduși de Dr. Albert Lipschitz, Concluzionează că Energia este Comunicare.” Lumea se schimbă, așa cum lumea s-a schimbat când a ieșit Einstein în public cu a sa Teorie a Relativității.

Că veni vorba, nu era o teorie a absolutului. Nu era o teorie a absolutului. Einstein a spus pur și simplu: e relativ. Totul e relativ la ce? Teoria Relativității, vă întrebați vreodată de ce a fost numită așa? Credeați că era vorba de rudele voastre?* (Adamus chicotește) Nu, nu, nu, nu. Teoria Relativității, de ce a fost numită așa? Era relativă. Einstein a spus, și n-a fost publicat, nici nu s-a pus prea mult în evidență, că totul depinde de observator. De aceea e relativ, și se poate schimba. Și se poate schimba. Asta și niște lumină sănătoasă, și se va schimba. Oh! Ei bine, deviez puțin aici.
 *n. tr.: în engleză, “relative” = relativ, dar și rudă/rubedenie

Să respirăm foarte profund. Trebuie să fac lucrul pentru care am venit aici, și anume să vă pun vouă întrebări (publicul spune: “Ohh!”).


Emisiunea-concurs a lui Adamus

Acum, la una din întâlnirile noastre recente la Pavilionul Shaumbra din Kona, am spus publicului că am o dorință secretă, o pasiune secretă. Dacă ar fi să revin pentru o viață, ceea nu se va întâmpla niciodată, aș vrea – o să înțelegeți asta într-o zi. E ca și cum: “Uh-uh. Nu, nu.” V-ați putea întoarce din când în când poate printr-un transmițător prin channel sau doar pentru câteva zile, ca un fel de miraj. Dar să mă întorc de-adevăratelea? În niciun caz, decât dacă-mi oferiți un job foarte bun ca gazdă a unei emisiuni-concurs (câteva chicoteli). Asta aș fi dacă aș veni înapoi. Guru? Nu! Nu, nu, nu. Maestru ascensionat reîncarnat? Ei, nee, Tobias a făcut asta. Vreau să fiu gazdă a unei emisiuni-concurs. Vreau să spun, ce job grozav. Tot ce faci e să stai în față, cu niște cartonașe, să pui întrebări și să îi faci pe toți ceilalți să pară proști (câteva chicoteli). Deci asta urmează să facem chiar acum (mai multe chicoteli).

Acum, e timpul pentru “Cine e Maestru?” În regulă, am o listă de întrebări pregătite cu grijă. M-am consultat cu Kuthumi, Tobias și alți câțiva Maeștri Ascensionați ca să vin cu întrebările astea. Tema generală a zilei de azi e: “Schimbarea* globală”.

LINDA: Rahatul*?
 
*n.tr.: Joc de cuvinte, datorat faptului că pronunția celor două cuvinte e foarte asemănătoare, unde ‘shift’ = schimbare, iar  ‘shit’ = rahat.

ADAMUS: Schimbare. Ai auzit bine. Doar ai vrut să spui “rahat”. Dă-i drumul, Dă-i drumul. Spune-l cu voce tare (câteva chicoteli). Știai ce încercam să spun. Ai vrut doar să spui “rahat”, nu-i așa?

LINDA: Nu-i același lucru?

ADAMUS: De regulă, da (Linda chicotește). Bun.

Prima întrebare și, Linda, fii pregătită cu microfonul. Prima întrebare, a cauzat coronavirusul – din 2020, aproximativ, până în prezent – a cauzat coronavirusul schimbarea, sau schimbarea a cauzat coronavirusul? Tic-tac. Tic-tac. Linda înmânează microfonul.

JARED: Salutare.

ADAMUS: Salutare. Care a apărut mai întâi, găina sau oul?

JARED: Ooh! Aș spune că amândouă.

ADAMUS: Amândouă.

JARED: În același timp.

ADAMUS: Absolut. E Și-ul.

JARED: Ta daa!

ADAMUS: De ce nu realizează oamenii asta? “Oh, trebuie să decid asta sau aia. Nu știu ce să fac!” Este Și-ul. Au apărut în același timp. De ce a traversat găina strada?

JARED: Pentru că așa a ales ea.

ADAMUS: Ca să ajungă de cealaltă parte.

JARED: Oh.

ADAMUS: Zhum! Camionul trece. Ajunge de cealaltă parte (indică în sus). Trece… tadam! Ah, bine. E greu să fii gazda unei emisiuni-concurs. În regulă! (câteva chicoteli). Așadar, coronavirusul a cauzat schimbarea, sau schimbarea a cauzat coronavirusul?

JARED: Aș spune că a fost schimbarea, și apoi cumva s-a manifestat prin orice mod a ales: coronavirusul.

ADAMUS: Da, bun.

JARED: Da.

ADAMUS: Bun răspunsul. În regulă. Vom încerca încă doi pe aceeași întrebare. Bun răspuns.

LINDA: În regulă. Mulțumesc.

ADAMUS: El spune că a fost de fapt conștiința, schimbarea, și apoi a venit coronavirusul, așa-i? Bun. Următorul.

PAUL: Ar putea fi în ambele sensuri.

ADAMUS: Ar putea fi în ambele sensuri.

PAUL: Da.

ADAMUS: Ce sens ai de gând să alegi tu?

PAUL: Orice simt pe moment.

ADAMUS: Orice simți, în regulă! Ce simți în acest moment?

PAUL: În acest moment? (pauză scurtă) Nu con…

ADAMUS: Schimbarea a cauzat coronavirusul, sau coronavirusul a cauzat schimbarea?

PAUL: Ei bine, nu contează.

ADAMUS: Nu contează.

PAUL: Da.

ADAMUS: În regulă.

PAUL: Da.

ADAMUS: Bun. Bine.

PAUL: Da.

ADAMUS: Bun. Încă doi, aceeași întrebare.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Care a fost mai întâi? Ce a cauzat ce? Schimbarea sau coronavirusul?

LINDA: Iată un buclucaș.

ADAMUS: A coborât coronavirusul dintr-odată pe Pământ și apoi a cauzat apariția acestei schimbări uriașe?

ALICE: Pentru mine, se simte ca – e deschis microfonul ăsta?

ADAMUS: Putem să dăm mai tare sonorul la microfon pentru ea?

ALICE: Alo?!

ADAMUS: Iată.

ALICE: Iată (ea chicotește). Se simte de parcă ar fi un cerc, de fapt. Ca și cum, deci facem puțină schimbare și apoi o numim cumva.

ADAMUS: Da.

ALICE: Și acel ceva provoacă și mai multă schimbare. Deci mie îmi place, de fapt, răspunsul “amândouă”. Dar în acest caz, dacă mă pui să aleg, aș spune că schimbarea a cauzat coronavirusul.

ADAMUS: Rahatul a cauzat – ăă, schimbarea a cauzat coronavirusul. Bun. Încă unul pe aceeași întrebare (câteva chicoteli).

LINDA: Încă unul?

ADAMUS: Da.

LINDA: Să vedem. Alexandra.

ALEXANDRA: Da, aș fi de acord că…

ADAMUS: Putem da mai tare sonorul la microfon, vă rog?

ALEXANDRA: Știu, gura mea nu e suficient de aproape? Cred că dacă nu eram pregătiți pentru asta sau nu ceream – nu doar noi, ci toți ceilalți – atunci nu s-ar fi petrecut, nu? Ăsta e întreg sensul Punctelor de Separare, că oamenii care nu au experimentat asta ar fi fost în altă parte, pentru că nu o cereau.

ADAMUS: Absolut.

ALEXANDRA: Da.

ADAMUS: Și, de fapt, amândouă sunt corecte, dar înclinând mai mult spre partea că schimbarea a cauzat coronavirusul. Mai multă conștiință pe planetă a cauzat ceva. Nu trebuia să știți ce urma să fie. Nu conta. Ar fi putut fi multe lucruri. Dar ce s-a întâmplat e că a venit virusul, a venit pe planetă, și a cauzat schimbări uriașe. Așadar, de fapt, schimbarea a creat oarecum coronavirusul, și apoi coronavirusul s-a adăugat schimbării. Așadar, toți cei care ați spus că sunt oarecum amândouă, dar schimbarea e cea care a început într-adevăr lucrurile. Din nou, nu trebuia să fie coronavirusul. Ar fi putut fi atât de multe lucruri diferite. Ar fi putut fi cutremure uriașe, vulcani sau orice de genul ăsta. Nu că aș prezice asta pentru viitorul apropiat, dar s-ar putea întâmpla.

Așadar, oricine a răspuns la acea întrebare corect sau chiar parțial corect, vă rog să vă duceți la Bonnie pentru un cupon cadou de 25 USD în magazinul Crimson Circle (Adamus fluieră). Daa. (publicul spune “Oaaau!” și “Daaa!” și câteva aplauze) Și Bonnie are o figură care spune: “Cine, eu?” Da, tu ești singura Bonnie care stă în spatele sălii, care ar putea face posibil așa ceva.

În regulă, următoarea întrebare. Pfiuuuu! Creștem intensitatea acum. Următoarea întrebare. Cum s-a schimbat lumea în ultimii doi ani?

LINDA: Uf.

ADAMUS: Tic-tac. Tic-tac. Linda? Cum s-a schimbat lumea? Ăsta nu e doar un simplu “da” sau “nu”. Asta necesită un pic de gândire, în timp ce Scott se pregătește.

SCOTT: Da. Încă nu știu dacă [microfonul] e pornit. Ăăăă, cum s-a schimbat? (oftează). Puțin mai nebună. Puțin, dar mai introspectivă.

ADAMUS: Îh hâh. Îh hâh.

SCOTT: Puțin mai mulți oameni întreabă: “Ce naiba se petrece în lume? Ce naiba se petrece înăuntru? În propria mea viață?”

ADAMUS: Exact. Da.

SCOTT: “Când se va termina totul?”(chicotește)

ADAMUS: Exact. Exact. Toți vor să știe când o să se sfârșească?

SCOTT: Când o să se sfârșească? Da!

ADAMUS: Da. Și, știți, așa cum am spus înainte, o să tot continue pentru mult, mult timp.

(scurtă pauză)

N-am spus asta. Inițial am spus că urma să fie foarte rapidă și se va termina repede, dar nu se termină. Și nici nu m-am înșelat. Doar că oamenii s-au decis s-o lase să meargă mai profund și să fie mai prelungită, pentru că sunt oarecum în schimbare/în rahat. Nu, lor le plac lucrurile care se petrec.

SCOTT: Da.

LINDA: În ce?

ADAMUS: Ai auzit.

SCOTT: (chicotind) Oh, doamne.

ADAMUS: Ai auzit (câteva chicoteli). Așadar, câteva moduri specifice. Dă-mi unul sau două moduri specifice. Cum s-a schimbat lumea?

SCOTT: Oh.

ADAMUS: A fost unul dintre lucrurile* prezentate azi.
*n.tr.: se referă la materialul “The Big Work Walkout”, lansat în partea de bun-venit care precede Shoud-ul

SCOTT: Da, ei bine, marea Ieșire.

ADAMUS: Da, da.

SCOTT: Demisia de la lucru. Oamenii chiar spun: “Ce vreau să fac cu viața mea?” Știți: “Și dacă nu fac bani – sau cât de mulți bani trebuie să fac ca să mă bucur într-adevăr de viață, versus vreau să muncesc pe brânci pe o săptămână de 60-și-ceva de ore?

ADAMUS: Da. Da. Cum e viața ta profesională?

SCOTT: (chicotește) Nu m-am gândit niciodată că aș face, cumva, atât de mult pe îngrijitorul, pe cât fac. Nu m-am gândit niciodată că sursa mea de venit va fi în principal doar dizabilitatea partenerului meu.

ADAMUS: Da.

SCOTT: Deci, vreau să spun, nu mi-aș fi imaginat asta niciodată. Adică, sunt șase ani și jumătate de când ai vorbit despre asta.

ADAMUS: Da.

SCOTT: Deci, acele feluri. Dar, pur și simplu, vine când am nevoie.
 
ADAMUS: Așa ar trebui să fie.

SCOTT: A fost mai lin decât să încerc să fac bani.

ADAMUS: Da. Da. Te-ai distrat vreodată, cât de cât, făcând bani?

SCOTT: Nu tocmai. Nu.

ADAMUS: Da. Pentru scurtă vreme, dar vreau să spun…

SCOTT: (chicotind încetișor) E ca și cum cu cât lucram mai mult, cu atât mai puțin făceam, într-un fel.

ADAMUS: Exact! Vreau să repeți asta pentru întreaga lume.

SCOTT: Cu cât lucram mai mult ca să fac bani, cu atât mai puțini făceam.

ADAMUS: În regulă, și toată lumea (câteva aplauze), fiecare Shaumbra din lume care încă se gândește că trebuie să lucrezi din greu ca să faci mai mult, Shaumbra care în acest moment au mai mult un venit pasiv, dar nu suferă financiar, ei au exact aceleași cuvinte. Ei spun: “Cu cât lucram mai mult, cu atât câștigam mai puțin.” Acum, asta sfidează logica, dar e de fapt metafizică, pentru că mai degrabă îi permiteți să vină la voi, decât să lucrați pentru asta. Lucratul e un concept al suferinței. Punct. Așa că acum puteți să vă bucurați de viață.

SCOTT: Tare. Într-un fel, ca să spunem așa.

ADAMUS: În regulă. Ca să spunem așa, da (ei chicotesc). În regulă. Încă vreo doi. Da.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Da. Da. Bun. Așadar, cum s-a transformat lumea în ultimii doi ani? Da, domnule.

PATRICK: Cred că depinde.

ADAMUS: Corect. Ăsta-i un răspuns tipic Shaumbra (ei chicotesc), știți, ca… (se aud niște zgomote de la microfon)
 
PATRICK: Scuze pentru asta.

ADAMUS: În regulă.

PATRICK: Cred că cei care erau mai extrovertiți, ei au fost oarecum forțați să rămână înăuntru.

ADAMUS: Da.

PATRICK: Au avut mai puțini, gen, factori externi care să intervină.

ADAMUS: Deci sunt mai puțini oameni de Tip A în lume acum, ca rezultat al virusului?

PATRICK: Da (el chicotește). Presupun. Așa că, s-au focalizat cumva mai mult pe interiorul casei, ce conta pentru ei, corect?

ADAMUS: Da.

PATRICK: Cred că cei care erau deja în casă, erau mai mult casnici. Într-un fel, ei priveau la lumea exterioară.

ADAMUS: Așa.

PATRICK: Da. Așa că, voiau să se uite și la ce conta pentru ei, de exemplu, știi, ce se petrece în Ukraina sau ar petrece mai mult timp la știri, poate.

ADAMUS: Da. Deci oamenii au rămas mai mult în interior.

PATRICK: Da.

ADAMUS: Da. Bun. Ce se petrece când oamenii stau în interior? Vreau să spun, nu doar la propriu, ci la figurat.

PATRICK: Da, ei trebuie într-un fel, cumva, să realizeze, știi, ce e important pentru ei.

ADAMUS: Crește consumul de droguri.

PATRICK: Da.

ADAMUS: Da, da.

PATRICK: Ca…

ADAMUS: Nu, crește. Consumul de droguri crește, pentru că oamenilor chiar nu le place să stea în interior. E cu mult mai ușor să fii în afară tot timpul, să dai mai degrabă vina pe altcineva, decât să te uiți la tine. Așa că o să fac toate aceste hărți și diagrame pentru următoarea noastră întâlnire de care-o fi, care să arate saltul în folosirea acestor medicamente.

PATRICK: Da, fuga de realitate.

ADAMUS: Anxietate, durere și tot restul acestor lucruri, au crescut foarte mult, vertiginos, pentru că oamenii au trebuit să se oprească pentru un minut și să se uite la ei înșiși, și nu le place să facă asta. Mai degrabă ar fi plecați pe afară cu treabă.

PATRICK: Distrași.

ADAMUS: Distrăgându-se. Dar frumusețea coronavirusului, e ca și când ‘o să vă puneți fundul jos și o să simțiți în voi înșivă’, și multor oameni nu le-a plăcut asta. Dar multora le-a plăcut. A fost bine pentru mulți. Mulțumesc.

PATRICK: Mulțumesc.

ADAMUS: Încă unul pentru această întrebare și vom merge mai departe.

LINDA: (șoptește) În regulă.

ADAMUS: Deci cum s-a schimbat lumea în ultimii doi ani?

OLIVIA: Bună. Merge chestia asta? (referindu-se la microfon, care avea dificultăți tehnice)

ADAMUS: Nu știm (râsete). N-avem nici cea mai vagă idee. Și, știți, răspunsul Shaumbra la asta e: “Contează?”

OLIVIA: Contează? Nu, nu contează.

ADAMUS: Contează? Da. Da, dă-i drumul și pretinde că vorbești în el.

OLIVIA: Sigur. Salut.

ADAMUS: Salut.

OLIVIA: Deci, nu era satisfăcătoare, realitatea. Nimeni nu era satisfăcut cu viața sa, când trebuiau să se oprească și doar să se uite la viețile lor.

ADAMUS: Mm hmm. Nimeni nu era.

OLIVIA: Ei bine, cred…

ADAMUS: Tu erai?

OLIVIA: Nu.

ADAMUS: Nu.

OLIVIA: Nu. M-a forțat să mă opresc.

ADAMUS: Din ce te-ai oprit?

OLIVIA: Ei bine, făceam niște proiecte de consultanță și apoi s-au oprit chiar înainte de începerea – ei bine, la începutul pandemiei, și am avut mult timp liber.

ADAMUS: Ce ai făcut, ai stat pur și simplu acasă si m-ai ascultat pe mine?

OLIVIA: Ei bine, de fapt, da (râsete).

ADAMUS: Da, da (Adamus chicotește).

OLIVIA: E-adevărat.

ADAMUS: Știam asta. Da. Ascultându-mă pe mine și noi stând la taclale și eu aducându-mi lumina în viața ta. Ce s-a întâmplat ca rezultat al chestiei ăsteia? Ce s-a schimbat în viața ta?

OLIVIA: Ei bine, am avut suficient timp să cercetez lucruri pe care le uitasem.

ADAMUS: Cum ar fi?

OLIVIA: Visele mele.

ADAMUS: Visele tale. Deci ai petrecut acești doi ani visând.

OLIVIA: Nu. Îmi scrisesem visele aproape 20 de ani, și apoi mi-am amintit că aveam tot acel material, așa că…

ADAMUS: Pe mine m-ai visat?

OLIVIA: (ea se gândește) De câteva…

ADAMUS: (șoptește) Da! Da! Da!

OLIVIA: Presupun.

ADAMUS: Da, presupun. În regulă.

OLIVIA: Presupun.

ADAMUS: L-ai visat pe Kuthumi?

OLIVIA: Nu.

ADAMUS: Nu. În regulă. Ha, ha, ha, ha, ha, ha! (râsete)

OLIVIA: Nu chiar (Adamus continuă să râdă).

ADAMUS: Da, bine. Așadar, vise. Ce-ai făcut cu toată chestia asta cu visele? Adică, e doar visare. Ce vei face cu ea?

OLIVIA: Pot să scriu. Am început să scriu în octombrie 2020, și e interesant. Îmi place foarte mult.

ADAMUS: Deci, tu scrii o carte despre visele tale.

OLIVIA: Nu. Am un blog pe Medium. Medium e ca o platformă de media socială pentru scriitori.

ADAMUS: Aha, aha.

OLIVIA: Și am încercat să fac ceva din ele, însă tocmai am avut de curând ideea asta să creez o platformă, o platformă online pentru vise.

ADAMUS: Serios? Ai fi făcut vreodată asta dacă nu ai fi fost forțată să stai în casă, timp de doi ani?

OLIVIA: Nu.

ADAMUS: Nu.

OLIVIA: Sunt absolut sigură.

ADAMUS: Ai zice, deci, că poate asta e o pasiune, o imensă pasiune în viața ta, să faci asta?

OLIVIA: Categoric.

ADAMUS: Da, și să comunici cu alții despre vise. Ce sunt visele, la urma urmei?

OLIVIA: Dimensiuni.

ADAMUS: Dimensiuni. Dar sunt ele doar vise? Sunt ele doar niște povești ale minții? Sunt ele…
 
OLIVIA: Nu, nu.

ADAMUS: … doar bule ale creierului tău?

OLIVIA: Întâlniri reale. Cele mai multe dintre ele sunt pur și simplu lucruri reale care se petrec, ca și cum ar fi o altă dimensiune. Nu e 3D, dar e orice-o fi.

ADAMUS: Câți dintre cei de aici aveți vise ciudate în ultima vreme? Adică, cu adevărat ciudate. De genul mai mult decât ciudate. Da. Da, pentru că ceva se petrece în vise. Multe eliberări au loc în timpul viselor. Se joacă multe scenarii. Lucrurile nu se întâmplă doar aici, pe planeta asta.

OLIVIA: Nu.

ADAMUS: Se petrec în toate tărâmurile din jurul vostru. Și unul dintre lucrurile pe care noi, ca Shaumbra, le facem acum, în special în Keahak-ul care vine, e să mergem dincolo. Asta e minunat și e foarte visceral, foarte real, dar se întâmplă atât de multe altele. Și dacă puteți aduce toate astea laolaltă cu înțelepciunea și înțelegerea că există atât de multe și în celelalte tărâmuri, viața devine cu mult mai distractivă. Mai puțin plictisitoare, mai puțin anostă. Acum voi sunteți foarte multidimensionali.

OLIVIA: E foarte, foarte interesant, deoarece știu multe lucruri care se petrec în vise.

ADAMUS: Exact.

OLIVIA: Adică, multe lucruri se pot petrece în vise. Poți merge să vizitezi lumi diferite, de exemplu.

ADAMUS: Da. 

OLIVIA: Dar ce s-ar putea întâmpla dacă ai o platformă globală, așa încât toată lumea să poată pur și simplu să-și pună visele înăuntru, și apoi începem să facem, cum ar fi, o conștiință, gen globală, gen conectată. Ce s-ar putea întâmpla?

ADAMUS: Te gândești, deci, să faci asta? Sau o faci deja?

OLIVIA: Acum strâng capital pentru investiție.

ADAMUS: Oh, în regulă.

OLIVIA: Chiar acum.

ADAMUS: Bun. Bine. Cât?

OLIVIA: Un milion de dolari.

ADAMUS: Un milion, bun. E tocmai numărul la care mă gândeam. De atâta vei avea nevoie.

OLIVIA: Mai mult sau mai puțin, da.

ADAMUS: Da, da. Nu, nu. Nu mai mult sau mai puțin. Adică, asta e cifra, un milion de dolari.

OLIVIA: Asta e cifra, da.

ADAMUS: Da, da. Da.

OLIVIA: Da.

ADAMUS: Bine. Așadar, de ce e important? Adică, e doar un fel de chestie a viselor și oamenii au lucruri mai bune de făcut decât să se îngrijoreze în legătură cu visele lor. Cei mai mulți oameni nu-și amintesc visele. De ce e important?

OLIVIA: E ca o cale de a explica cum lucrează realitatea. Dacă înțelegi cum lucrează dimensiunile și apoi te duci acolo și faci niște chestii și pe urmă vii aici și deschizi o breșă între dimensiuni și apoi aduci chestii de acolo aici, atunci când ai nevoie. Înseamnă doar să experimentezi dimensiunile.

ADAMUS: Așadar, îmi vei lua un interviu pentru aceasta platformă, să-mi afli părerea despre vise?

OLIVIA: Îți voi lua interviu, desigur.
 
ADAMUS: Da. Mă vei intervieva? E asta în intenția ta, să te așezi și să faci un interviu cu Unchiul Adamus despre vise? (câteva chicoteli)

OLIVIA: Da, categoric.

ADAMUS: Bun, bine.

OLIVIA: Categoric.

ADAMUS: Da. Dap.

OLIVIA: Da, da. Categoric.

ADAMUS: Da. Ea nu se gândise la asta încă, dar i-am plantat ideea (râsete). Nu, mi-ar plăcea să vorbesc despre vise, pentru că ele nu sunt ce crede lumea că sunt. Se întâmplă atât de multe în vise. Numărul unu, visele sunt o mare scenă. Voi mergeți să interpretați diferite lucruri. Le testați înainte de a le aduce aici. Adesea, voi le aduceți aici și apoi ele deviază de la ce-ați repetat acolo sus, dar încercați diferite scenarii. Voi îmbrăcați diferite costume de actori, diferite haine, diferite atitudini, și testați diferite rezultate, și pe urmă vedeți dacă le puteți aduce aici. Acum, asta-i șmecheria și aici se blochează cei mai mulți, în a le aduce înapoi aici când vă confruntați cu realitatea asta, cu conștiința de masă și, în primul rând, nu vă amintiți afurisitul vostru de vis. Apoi devine searbăd. Nu funcționează. Dar există o cale de a conecta toate punctele și de a le aduce aici. Despre asta vom vorbi în interviul nostru. 

OLIVIA: Minunat. Mulțumesc.

ADAMUS: Bun. Bun.

OLIVIA: Mulțumesc.

ADAMUS: Îmi plac visele. Îmi plac visele. Ce vise pot veni? Daa. 

OLIVIA: Ce vise pot veni?

ADAMUS: Da. În regulă.

Așadar, trebuie să mergem mai departe. Următoarea întrebare e… bun! Ah, oh! Asta e una bună. Eu am scris-o (câteva chicoteli). Ce a cauzat actualul conflict global, care e concentrat acum pe Rusia și Ucraina? Ce a cauzat acest conflict? 

Oh, apropo, mergi la Bonnie pentru cuponul tău cadou de 50 USD în magazinul CC (publicul exclamă ”Oooh!”) Da.

OLIVIA: Mulțumesc.

ADAMUS: Bine. Asta de-acum e o întrebare de 100 USD.

EMMA: Oh, doamne.

ADAMUS: Așadar, să vedem. Ce a cauzat conflictul actual?

EMMA: Pot să-i primesc, nu-i așa, indiferent ce spun? (chicotește ușor)

ADAMUS: Zi-i înainte și ridică-te în picioare, dacă nu te deranjează.

EMMA: Bine. Așadar, după mine, a fost…

ADAMUS: Va trebui să vorbești foarte tare. Avem probleme tehnice (unele ecouri în microfon).  

EMMA: Atât de tare. După mine, a fost cauzat de lupta pentru putere.

ADAMUS: Lupta pentru putere, da.

EMMA: Și oamenii devenind sătui de toate astea.

ADAMUS: Da.

EMMA: Super-puterea versus oamenii insignifianți, și lumea adunându-se să decidă că nu-l vor face un război și mai mare. 

ADAMUS: Exact.

EMMA: Va sfârși printr-un eșec.

ADAMUS: Cât din acest conflict, dacă privești energiile, știi tu, un fel de energie de bază, cât de mult din el se bazează pe – ai vorbit despre putere – dar e vorba de putere masculină?

EMMA: Oh, da.

ADAMUS: Putere bărbătească, puterea băieților.

EMMA: Sută la sută…

ADAMUS: Sută la sută.

EMMA: … aș spune.

ADAMUS: Aș fi zis circa 90, dar, tu știi.

EMMA: Da, 99.

ADAMUS: Adică, noi nu vrem să dăm vina cu totul pe bărbați. 

EMMA: Da. Aproximativ 99.

ADAMUS: Așadar, ce se întâmplă cu adevărat cu această criză care are loc? Te-ai referit și ai atins câteva dintre ele, dar putere.

EMMA: Cred că focalizarea globală e pe: “Ajunge cu brutalitatea voastră.”

ADAMUS: Exact. Ajunge cu brutalitatea. Da. 

EMMA: Și lumea toată se raliază într-un fel la asta.

ADAMUS: Așa e.

EMMA: “Ne-a ajuns.”

ADAMUS: Adică, asta nu-i minunat, într-un fel? Acum, acest conflict, foarte probabil, s-ar fi petrecut oricum. Nu spun, deci, că a izbucnit pur și simplu, ci că avea să se întâmple deoarece există multe energii vechi în pământ, energii istorice, vechi. Știi tu, karma și a purta datorii karmice nu e valabil doar în cazul indivizilor. Se poate întâmpla în cazul țărilor, și asta e ceva foarte vechi. Plus câteva influențe religioase, plus lupta politică, plus problema băieților, problema bărbaților (câteva chicoteli). Toate astea – era de așteptat să apară. 

Acum, întrebarea e, pe măsură ce lumina voastră merge acolo, în afară – din nou, facem acest nemaipomenit videoclip animat, cu lumina voastră ieșind – această problemă avea să apară. Trebuia. A fost suprimată timp îndelungat, și nu doar între Ucraina și Rusia, dar peste tot în lume. Războiul Civil încă se duce, doamnelor și domnilor, chiar aici în America (publicul aprobă). Și așa e. Duceți-vă la unele din vechile câmpuri de luptă. Energiile s-ar putea să fi fost destul de inactive acolo cu 10 ani, 20 de ani în urmă. Însă acum, acele energii se luptă, pentru că lumina voastră a ieșit în afară și lumina voastră spune: “Trebuie să eliberăm acele energii vechi. Ele sunt energii blocate, și acele energii cauzează multă suferință grea pe planetă, și e timpul să le eliberăm.” Asta se întâmplă când lumina voastră merge în afară. 

Și problema aici cu Ucraina și Rusia – karmă veche, masculinitate, vechea putere –  provoacă o atenție globală. Acum, ce vor face oamenii cu ea? Cineva ar spera, din punct de vedere uman, că ei vor spune: “Ajunge. Ajunge cu aceste lupte. Nu mai vrem aceste…” Nu poți invada energia altuia, chiar dacă tu crezi că poți. Nu mai poți merge să furi de la nimeni. Nu poți pretinde teritoriul altuia ca fiind al tău, pentru că e simbolic și asemănător cu tine. E energia ta divină, suverană. Nu intra în acel joc de a lăsa pe altcineva să-ți ia teritoriul, prin intermediul credinței tale că el o poate face, prin credința ta că el poate fura de la tine. Și acum asta se joacă afară pe scena lumii. E cu adevărat uimitor. 

Așadar, pentru aceia dintre voi… mulțumesc. Primești – cât ți-am promis?

EMMA: Erau 200 USD?

ADAMUS: Fă-i 200 USD (râsete). Mergi la Bonnie (unii aplaudă), sau poți opta între asta sau noua criptomonedă Crimson Circle Bitcoin. Da.

LINDA: Nuuu!

ADAMUS: Ia puncte în magazinul CC (mai multe chicoteli). În ordine, ultima întrebare de pe listă. Bun. Oooh! Asta e o întrebare de 250 USD.

LINDA: Ooh! Dați-vă bine pe lângă mine! (Linda și Adamus chicotesc).

ADAMUS: Bun. Așadar, ce ați învățat despre voi înșivă în ultimii doi ani? Ce ați învățat despre voi înșivă în ultimii doi ani? Linda, fă-ți voia (ea înmânează microfonul cuiva care nu vrea să-l ia; câteva râsete înfundate). Și dacă nu te deranjează să te ridici și să-i lași pe toți să audă ce ai de spus. Ce ai învățat despre tine însăți? Distilează în cinci minute sau mai puțin. Pot vedea că ăsta urma să fie un răspuns lung.

MARY: S-au întâmplat multe în ultimii doi ani. În special…

ADAMUS: N-ar fi fost trist dacă nu s-ar fi întâmplat?

MARY: Da. Ei bine, e vorba mai ales de ultimele șase luni. 

ADAMUS: Da. Da.

MARY: Da.

ADAMUS: Lucruri dificile?

MARY: Da. Am avut un accident destul de neplăcut în timpul iernii, și multă – știi, nu există lecții – a fost multă experiență.

ADAMUS: Aha.

MARY: În cele din urmă, mi-a venit rândul și am avut marele meu accident de bicicletă, cum n-am avut niciodată.

ADAMUS: Aha.

MARY: Și acum sunt un ciclist adevărat pentru că am cicatrici.

ADAMUS: Aha. Ce s-a întâmplat de fapt, odată cu asta?

MARY: A fost, cred, pur și simplu multă experiență. Au fost o mulțime de lucruri pe care nu le-am mai făcut înainte, toate aceste lucruri medicale precum ambulanțe și operații. 

ADAMUS: Exact. Exact. Dar ce s-a întâmplat de fapt din punct de vedere energetic?

MARY: Oh! Am aruncat în aer o cantitate masivă de energie de…

ADAMUS: Dăă! Da!

MARY: … de când lumea. 

ADAMUS: De ce ai ales un accident de bicicletă, în loc s-o dai pur și simplu afară printr-o expirație-incantație?

MARY: Mai puternic, pentru mine.

ADAMUS: Mai puternic. Sau ai tendința să gândești lucrurile prea mult.

MARY: Eu? Să gândesc lucrurile prea mult?!

ADAMUS: Mnhh! Doar presupun (ei chicotesc). Ai face-o treptat. Te-ai gândi la asta și apoi ai dezbate și apoi ai decide să n-o faci. Erai pregătită de o schimbare masivă și – întorcându-ne la chestia cu visele – tu mergi, așadar, în celelalte tărâmuri și zici ceva de genul: “Hai să interpretăm câteva lucruri diferite. Bine, întâi am să încerc să o fac doar prin a mă gândi că voi elibera totul.” Ehh! Asta n-a mers. Apoi o faci prin: “Poate o s-o fac prin ceremonie și ritual.” Ehhh! Ai încercat asta și e chiar plictisitor.  

MARY: Am renunțat cumva la astea cu mult timp în urmă.

ADAMUS: Da. Pe urmă e gen: “Ooh! Stai o clipă. Mă identific ca fiind un biciclist, și nu mi-am avut încă accidentul. Uaaaau! Ce oportunitate să fac o eliberare foarte mare de rahat și să aduc înăuntru foarte mult din energia mea divină, toate în același timp, și apoi am cicatricile s-o dovedesc și pot spune povești ca niciodată înainte.” (ea râde) Știi, sunt un pic teatral, dar exact asta s-a întâmplat.
 
MARY: Ceva de genul ăsta, da.

ADAMUS: Da. Și omul își amintește: “Ohh! A trebuit să merg la doctor și apoi durerea, și n-am putut dormi noaptea, și bla, bla, bla.” Chiar nu e partea importantă din ce s-a întâmplat. Partea importantă e că tu ai luat o cale dramatică, plină de culoare, cumva poetică, în a lăsa să plece o grămadă, aducând înăuntru o grămadă. A fost o rocadă perfectă de energie. 

MARY: Și un moment bun de-a o face.

ADAMUS: Sigur! Momentul perfect.

MARY: Am avut accidentul în timpul solstițiului de iarnă, și m-am reîntors pe bicicletă la echinocțiul de primăvară.

ADAMUS: Bineînțeles! N-ar fi făcut-o toți la fel? (râsete)

MARY: A trebuit să am prieteni care să mă ajute să mă urc și să cobor de pe bicicletă.

ADAMUS: Desigur.

MARY: Dar am reușit.

ADAMUS: Dar atât de multă înțelepciune apare din asta și, bineînțeles, omul își amintește durerea, lucrurile plicticoase sau chestiile supărătoare.

MARY: Bine, reabilitarea a fost un fel de bătaie de cap.

ADAMUS: Reabilitarea. Dar tu ai învățat în timpul reabilitării.

MARY: Poftim?

ADAMUS: Ai învățat în timpul reabilitării.

MARY: Oh, categoric!

ADAMUS: Ești în contact cu corpul tău cum n-ai fost niciodată înainte.

MARY: Oh, e o nebunie. E ca și cum în fiecare zi pot face ceva ce n-aș fi putut face cu o zi înainte. Și să urmăresc procesul de vindecare…

ADAMUS: Da!

MARY: … a fost pur și simplu miraculos. E vorba de miracole.

ADAMUS: Vezi?! Ce frumusețe, lucrul pe care tu l-ai proiectat. Așadar, ce le-ai spune altora despre procesul de vindecare?

MARY: Doar urmărește-l! Doar urmărește-l.

ADAMUS: Nu-l controla.

MARY: Și permite-i să se petreacă.

ADAMUS: Nu interveni. Nu…

MARY: Ei, nu. Fă-ți, știi tu, fă-ți terapia fizică și fă mare parte din ce-ți spune doctorul tău, dacă simți că doctorul tău valorează vreun pic, știi tu. Dar doar…

ADAMUS: (șoptește) Permite.

MARY: Am spus asta!

ADAMUS: Știu că ai spus-o. Da, da. Dar te-ai îndepărtat de ea.

MARY: Am spus și doar permite-o…

ADAMUS: Pentru că te gândeai la ea și apoi nu te-ai mai întors niciun pic la ea.

MARY: … să se întâmple pentru că e într-adevăr miraculos.

ADAMUS: Va fi! Corpul fizic se va vindeca singur. Chiar o face. A fost programat de la bun început, ca ființe angelice…

MARY: E nebunie.

ADAMUS: … ca corpul să se poată vindeca singur.

MARY: E nebunie.

ADAMUS: Corpul poate, de asemenea, să se transforme și să treacă prin această întreagă prefacere în corp de lumină, în noua specie umană. Însă doar dați-vă naibii la o parte din drum. Și, da, va exista…

MARY: Frumoasă tranziție. Apreciez asta.

ADAMUS: Cauldre îmi dă bătăi de cap.

MARY: Asta e o minunată tranziție.

ADAMUS: Desigur, un pic de durere, dar pe asta se concentrează omul: “Oh! A fost atât de dureros.” Ei bine, tocmai ți-ai obținut întregul corp nou de lumină! Te plimbi peste tot pe planetă ca un Maestru Ascensionat cu un corp de lumină. “Știu, dar am avut o durere de cap timp de trei zile.” Bine (râsete).

MARY: Trei zile.

ADAMUS: În regulă, hai să respirăm foarte profund. Mulțumesc, și asta înseamnă 250 USD, plus 100 USD bonus pentru că m-ai lăsat să-ți dau bătăi de cap (publicul spune “Uauuu!”). Trei sute cincizeci de dolari. Rezolvi cu Bonnie (publicul aplaudă). În ordine. 

Hai să mergem mai departe cu asta. Putem să scădem intensitatea luminii și să facem orice ca să îmbunătățim sunetul. Bine. Ia… nu, te rog, te rog. Ia loc lângă mine (către Linda). Așadar, următoarea parte. Oh, în regulă.

Să respirăm foarte profund.


Lumina, Întunericul și Răul

Am tot vorbit despre lumină. La ultima noastră întâlnire, luna trecută, am făcut un DreamWalk* al luminii și, din nou o spun, mi-ar plăcea să văd acest film de animație, pentru oricare Shaumbra fie de afară, fie de aici, care vrea să-l facă. Urmați acea lumină ce iese din Shaumbra care stă pe bancă, care o face fără agendă, și urmăriți-o în timp ce își face propria cale peste tot prin lume, către copiii care se simt pierduți și fără speranță, cei de cinci ani care își spun: “De ce m-am întors pentru o altă viață?” și deodată – svârrr! –  lumina ajunge la ei, și dintr-odată ei spun: “Oh, acum îmi amintesc. La naiba! M-am întors aici să dau drumul tuturor problemelor mele, să-mi integrez toate viețile trecute și să fiu un Maestru ca acești alți oameni, acești Shaumbra.” Minunat videoclip (Adamus chicotește).
*Călătorie în Vis 

Așadar, am vorbit mult despre lumină și despre momentul în care iese în afară, și nu pot sublinia destul că lumina nu are un scop în sine. Acum, știu că omul spune: “Da, dar noi vrem s-o emitem ca să facă lumea un loc mai bun.” Cum arată asta? E locul pe care îl imaginați în mintea voastră? Ăsta e? Plin de unicorni? Plin de toți oamenii plimbându-se peste tot fericiți și oferindu-și unii altora ciocolată? Nu cred că vrea multă lume asta. Deci, cu alte cuvinte, lumina voastră merge în afară fără agendă. 

Lăsați lumea, lăsați potențialele fiecărui individ să decidă cum vor s-o facă. O căzătură cu bicicleta, poate. Depinde de ei. Dar adevărul e că lumina merge în afară. Așa că noi am făcut acest frumos, frumos DreamWalk.

Acum, azi vreau să vorbesc despre întuneric. Întunericul. Ei! Da, de ce nu? Am vorbit despre lumină. Puteți vorbi despre întuneric.

Mai întâi, înainte de orice, întunericul nu e o forță care se opune. Întunericul nu e o forță adversă. Voi nu luptați cu întunericul din interiorul vostru. Întunericul e pur și simplu acolo unde lumina n-a ajuns încă, și e nevoie de întuneric ca lumina să fie lumină.

Există acest concept pe planetă acum, e vechea formulă a dualității, conform căreia aveți lumina voastră și totul e bine și, aveți întunericul vostru și totul e rău. Iar lumina și întunericul se vor lupta între ele și, uneori întunericul are un avantaj, iar alteori lumina îl are. Dar dacă stăm cu toții, ne ținem de mână și cântăm kumbaya, lumina va învinge întunericul odată pentru totdeauna. Ce se întâmplă în acest scenariu e că, practic, totul iese din existență (Adamus chicotește). Aveți nevoie de întuneric, asta spun, pentru că el există acolo unde lumina nu a fost încă. El nu se opune luminii.

Întunericul, chiar și în voi, nu se opune luminii. E pur și simplu acolo unde nicio conștiință nu a fost vreodată. Nu este un loc. Nu are dimensiune sau volum. El e pur și simplu acolo unde nu ați fost încă. Unii dintre voi se aventurează în întuneric în visele lor nocturne: “Cum ar fi să intru – aducându-mi lumina, conștiința – acolo unde nu a mai fost niciodată?" Ce experiență.

Dar, din păcate, pe această planetă care se bazează pe dualitate, polaritate, lupte, s-a ajuns la ideea că e vorba de anihilarea întunericului. Simțiți în asta pentru un moment. Totul e greșit! Totul e al naibii de fundamental greșit (Linda suspină). Scuze (râsete). E singura dată când trebuie să folosesc acest cuvânt azi, pentru că sunt atât de categoric în legătură cu asta. Totul e greșit. Chiar și New Thought/Noul Gând, New Age/Noua Eră, unii dintre spiritualiști au preluat această idee: “Ne vom lupta cu întunericul.” Vă luptați doar cu voi înșivă. Vă luptați doar cu voi înșivă, nici măcar nu vă luptați cu întunericul. Pur și simplu vă luptați cu propria voastră lumină. Vă distorsionați lumina când vă luptați cu întunericul.

Acum, acest lucru e atât de important pentru ce facem noi acum. Nu încercăm să învingem întunericul. Aveți nevoie de întuneric. El trebuie să fie acolo.

Acum, întunericul nu este o forță opusă, așa că, vă rog, încetați să credeți asta. Vă rog, încetați să vorbiți despre propriul vostru întuneric. Știți, cu ani și ani și ani în urmă Tobias a vorbit despre asta și, Cauldre aproape că și-a abandonat cariera de channeler în acel moment în care Tobias a spus (aici): “Întunericul vostru e divinitatea voastră”, ceea ce înseamnă că e, de fapt, un loc care pur și simplu ține tot rahatul pe care nu-l iubiți la voi înșivă. E un loc în care nu vreți să mergeți.

Așadar, în munca noastră ca metafizicieni, fiind cei care radiază lumina, nu e vorba despre a ne opune întunericului. Și asta e fizică simplă, dar e și foarte bună din punct de vedere emoțional. Vom intra în asta într-un moment. E foarte bine din punct de vedere emoțional să înțelegeți că nu există deloc rău în întunericul vostru. Deloc. Cu alte cuvinte, nu vă fie teamă să mergeți acolo unde lumina voastră nu a ajuns încă. Nu există Bau-Bau. Nu există monștri. Satana nu e acolo. În întunericul vostru, el e pur și simplu acolo unde lumina voastră nu a strălucit încă.

Așa că se pune întrebarea: “Dar, Adamus, nu există rău pe planetă? Răul nu înseamnă întuneric?” Ce este răul? Ce este răul? Cu siguranță, toți ați putea numi răul. Mulți dintre voi ați fost supuși răului în viața voastră. Ați citit despre rău în știri, dar ce este răul?

Rău este un cuvânt interesant – e-v-i-l* – antiteza, opusul vieții – l-i-v-e*. Mă întreb dacă a fost doar un accident? Nu. Răul conține cuvântul “minciună”. Minciună*. Și ce altceva? Văl*. Văl. Deci răul e, în cele din urmă, doar o mare minciună. Nu o minciună care e perpetuată de o conspirație. Nu e vorba despre asta. E minciuna față de sine, și poate, un rezultat al vălului, rezultat al densității de aici, din această dimensiune 3D în care vă aflați. Dar răul, în cele din urmă, e de fapt doar o distorsiune a luminii. Distorsiune a luminii. Nu e întuneric. E pur și simplu distorsiunea care apare atunci când cineva se ascunde de el însuși, când se minte pe sine însuși în legătură cu cine este cu adevărat. Se minte pe el însuși și spune: “Sunt doar un om, pe planetă. Sunt supus guvernelor, sunt supus zeilor, așa că sunt doar un om pe planetă.” Asta e o mare minciună. Atunci când omul spune: “Nu știu”, este o mare minciună, iar aceasta e, practic, originea răului, care poate deveni din ce în ce mai sucită și mai urâtă pe măsură ce avansați.
*n.tr.: În engleză, ‘evil’ = rău. Scris invers, cuvântul devine ‘live’ = viață. Așezate diferit, literele cuvântului se regăsesc și în ‘veil’ = văl/voal sau ‘lie’ = minciună.
 
Dar răul nu e întuneric. Răul e doar distorsiunea, iar cea mai mare distorsiune dintre toate, în toate astea, cea mai mare distorsiune – am putea vorbi despre ea la nesfârșit, am putea s-o dezbatem – dar totul se reduce la asta: Adevărata cauză a răului e atunci când cineva crede și trăiește ca și când energia e în afara lui. Ăsta e răul. Asta scoate răul la iveală.

E-atât de simplu. De ce invadează oamenii alte țări? Pentru că nu realizează că energia e deja în ei înșiși. Ei cred în putere. Cred în a pune stăpânire pe alte pământuri și pe alți oameni și, da, asta e rău. Dar e din cauza acestei distorsiuni care spune: “Trebuie să obțin ceva de acolo. Trebuie să fur de la cineva. Trebuie să ucid pe cineva pentru a obține acel ceva. Trebuie să joc jocuri psihice cu ei. Trebuie să intru în experiențe intelectuale cu ei. Trebuie să le distorsionez viețile pentru a le lua ceva.” Acesta e răul sau, originea răului constă în faptul că se află în afara voastră.

Dacă cineva înțelege cu adevărat că toată energia e a lui, este aici și e gata să-l servească, cum ar putea fi distorsionat în a crede că trebuie să fure de la altcineva, că trebuie să facă rău altcuiva, că trebuie poate să îl cocoloșească pe altul, că trebuie să lingușească pe cineva? Deci, într-adevăr, originea răului e lipsa de înțelegere a faptului că totul e al vostru și că totul e acolo. Nu aveți nevoie de nimic din altă parte. Și, știți, Shaumbra se află încă în stadiul de teorie a acestei chestiuni. Ei aud cuvintele, dar intră în dezbateri mentale despre asta: “Ei bine, da, dacă totul e al meu, cum se face că viața mea nu e perfectă?” Ei bine, eu vă pun aceeași întrebare. Cum se face? Cum se face că trageți lucruri după voi? Cum se face că plângeți și vă plângeți că cineva v-a făcut ceva?

Cum se face, unii dintre voi, Shaumbra, cum se face că vizitați toate aceste site-uri despre conspirații, în fiecare zi? Știți, adică, site-uri despre conspirații, uitați-vă la ele. Dați-i drumul și uitați-vă la ele. Vă încurajez pe toți să o faceți. Care e cel mai comun factor în toate astea? “Altcineva vă trage pe sfoară” (câteva chicoteli). Am spus-o din nou (mai multe chicoteli). Am nevoie de niște ciocolată aici.

LINDA: Ai nevoie. Ai nevoie.

ADAMUS: Devin atât de furios (Adamus chicotește). Altcineva controlează...

LINDA: Pot să-ți aduc ceva care să ajute? Mai pot face ceva?

ADAMUS: Sunt bine. “Altcineva vă controlează. Altcineva are control asupra voastră. Altcineva vă face lucruri secrete. Altcineva – vă introduce roboței în corp prin brațe atunci când vă vaccinați.” Dar asta e într-un fel M.O. – metodă de operare – pentru orice conspirație. Întotdeauna a fost așa. Dacă vă uitați în urmă la istoria conspirațiilor, cineva ia ceva de la voi și vă spune: “Nu-ți vom spune cine este sau ce este. Totul e un mare secret, până când te alături cauzei noastre conspirative, care te va costa 500 USD inițierea.”

E o sugativă de energie și îmi place să vorbesc despre asta, deoarece pentru mine e un fel de exemplu strălucitor al acestei credințe că e acolo, în altă parte – răspunsurile, abundența, energia și toate celelalte lucruri. Asta e originea răului.

LINDA: De ce există atât de mult din chestia asta cu conspirațiile? Pur și simplu parcă că au luat-o razna.

ADAMUS: Oamenii devin foarte polarizați. Și sunt mulți factori în asta – bună întrebare, dar mulți factori – pentru că oamenilor le place și drama. Îndepărtați chestiile legate de conspirație de la iubitorii de conspirații, de la fanatici, și, oh, nu mai au nimic de făcut. Nu mai sunt speciali, pentru că, știți, atunci când sunt în conspirații, sunt foarte speciali pentru că: “Eu știu ceva ce voi nu știți.” Știți voi: “Sunt special pentru că am această informație secretă pe care voi nu o aveți, pentru că voi citiți doar știrile convenționale. Eu citesc chestiile reale.” (câteva chicoteli) În regulă.

Dar lor le place drama. Ea face o poveste bună. Perpetuează toată chestia asta că energia e în afara voastră și cineva încearcă să v-o ia, fie că sunt extratereștrii, fie că sunt – oh! – oamenii care trăiesc sub Pământ. Nu le-am spus încă. Vor ieși săptămâna viitoare de sub pământ și vor fura copilași și oițe, toate în același timp (mai multe chicoteli) și le vor duce înapoi sub pământ pentru – Dumnezeu știe ce vor face cu ele.

Știți, și ei cred asta. Le place, pentru că ei insistă că energia e în afara lor. Acesta e răul. Întunericul nu este. Întunericul nu este. Întunericul e pur și simplu acolo unde nu ați ajuns încă. Răul e distorsionarea luminii și oricine îl poate elibera în orice moment. Ei pot spune: “Oh, bine. Nimeni nu încearcă să profite de mine. Nu încearcă să aibă guverne secrete sau să ne omoare pe toți prin intermediul avioanelor folosite în agricultură care stropesc chestiile astea pe noi sau ceva de genul ăsta.” Știți, asta face povești bune și Shaumbra... Shaumbra. Iată-vă (privește într-o altă cameră de filmat). Ah! Încercați să fugiți de mine, nu-i așa? Shaumbra (Adamus chicotește), știți, asta face povești bune și vă cam distrage atenția de la ce trebuie să facem cu adevărat aici, acum. Am subliniat mai devreme de ce suntem aici.

Am trecut prin chemarea la trezire și ajungem la eliberare, la înțelepțire, la fizică și la a străluci lumina. Destul de simplu. Dar vă lăsați distrași de aceste lucruri. Și de ce? Ei bine, pentru că e ispititor, e seducător. Vă face să fiți speciali. Există mult dramatism. Și, la naiba, încă evitați faptul că energia e a voastră. De ce nu vă uitați la asta? De ce nu acceptați asta? Este energia voastră. Dar nu vreți să o faceți, pentru că: “Există un guvern secret și, pe deasupra, oricine a fost vaccinat acum e un zombie ambulant” (Adamus imită mersul unui zombie). Măcar ei sunt în viață, știți. Asta-i tot ce pot să spun (câteva chicoteli). Unii dintre voi devin fanatici în privința asta. Ooh! Fierbeți, pot simți cum crește agitația chiar acum. Se agită cineva aici? Nu, nu. Agitație.

LINDA: Nu cu voce tare!

ADAMUS: Da (chicotesc). Dar tu?

LINDA: Nu.

ADAMUS: În regulă.

Așadar, acum, două lucruri. Vă rog să înțelegeți că întunericul e doar locul în care lumina voastră nu a fost încă. Și, de asemenea, înțelegeți că lumina poate fi distorsionată de către rău. Definiția răului e credința că energia se află în afara voastră și că trebuie să o obțineți cumva, ca și acest mare joc pe care-l vom juca. “În regulă, nu aveți nicio energie. Toată e în afară sau e în toți ceilalți, dar voi, voi sunteți atât de speciali. Acum, iată jocul: Duceți-vă și obțineți-o. Ieșiți și obțineți-vă energia. Și apoi faceți asta, viață după viață."


DreamWalk în Întunericul Vostru

Chiar acum, ca o continuare a lunii trecute, aș vrea să fac un DreamWalk în întunericul vostru.
 
LINDA: Ooh!

ADAMUS: Da. Sună incitant, nu?

LINDA: Mmm!

ADAMUS: Cu cine ne vom întâlni acolo? În regulă, hai să punem niște muzică și să respirăm foarte profund.

(începe muzica)

Oamenii se întreabă adesea: “Care e geneza răului? De unde a început el? De ce permite Dumnezeu răul? Cât de rău este răul? Poți fi puțin rău sau doar foarte rău, sau răul e doar rău?”

Răul este o minciună, iar minciuna e că energia se află în afara voastră, că răspunsurile se află în afara voastră, că până și propriul vostru spirit și propriul vostru suflet sunt în afara voastră. Ăsta e răul.

De multe ori asta duce la fapte abominabile, într-adevăr. Dar, de obicei, răul e doar un fel de, ei bine, amuzant de spus, e un fel de chestie interioară. E doar ceva ce oamenii – e o chestie interioară care supurează. Din când în când, da, se manifestă pe o scenă foarte dramatică, dar majoritatea oamenilor cultivă răul în interior, în liniște.

“Ce-i în neregulă cu mine? Cum se face că nu am mai mult? Cum se face că alții au ceea ce eu nu am? Cum aș putea să am mai mult? Poate că nu sunt demn?” Ăsta e răul.

Răul adesea locuiește și e recunoscut în interior, ceea ce-i foarte interesant, pentru că e însăși distorsiunea în sine, credința că lucrurile sunt în exterior, dar, cu toate astea, i se permite răului să fie înăuntru inflamând, crescând, acumulându-se în interior.

De ce oamenii lasă ca ei să fie răul, în loc ca ei să fie propria lor energie, propria lor lumină?
 
Acest DreamWalk acum e în propriul vostru întuneric, și vă rog să nu confundați răul cu întunericul. Vreau să nu vă mai temeți de propriul vostru întuneric, și vreau să fiți conștienți de ceea ce poate face răul, ce poate face credința în minciună – minciuna fiind că nu aveți energia – ce poate face asta.

Dar acum respirați foarte profund.

Ați avut câțiva ani la dispoziție pentru a intra înăuntru. Scufundări adânci. Vise profunde.

E timpul acum să faceți față propriului întuneric și apoi să nu vă mai temeți niciodată de el. Nu vă temeți niciodată de ceea ce nu știți încă, de ceea ce nu ați experimentat încă.

Respirați foarte profund și simțiți cum lumina voastră, ca un Maestru acum, vine în contact cu întunericul vostru.

(pauză)

Un gând comun e că ați vrea ca lumina voastră să încerce să învingă întunericul, să încerce să-l distrugă. Dar aici nu încercăm să facem asta.

Lumina este una a grației. Ea nu încearcă să pătrundă în întuneric. Pur și simplu îl simte.

Lumina nu încearcă să copleșească întunericul. Mai degrabă se contopește cu el, se integrează cu el.

Lumina e conștiință, conștientizare. În ultimă instanță, e energia voastră, iar întunericul e pur și simplu acolo unde nu ați fost încă.

Atât de des sunt întrebat de Shaumbra: “Cum să ies? Cum să evadez? Cum să trec dincolo de minte? Știu că există mai mult acolo, dar nu știu cum să ajung acolo. Cum să transcend în aceste alte dimensiuni despre care tu, Adamus, vorbești? Cum să intru în aceste locuri care există dincolo de minte?”

Pur și simplu intrați în propriul vostru întuneric. E acolo unde lumina nu a fost încă.

Lăsați-vă lumina, conștiința, să simtă acum în întuneric fără teamă. De ce v-ați teme de acolo unde n-ați fost încă, când nu știți încă unde e asta? De ce ar exista vreo teamă? E pur și simplu acolo unde n-ați fost încă.

Întunericul nu e plin de rău. Răul e, de fapt, o simplă distorsiune a luminii. Nu este întuneric.

Lăsați întunericul să vină la voi acum, întunericul vostru interior. Lăsați-l să vină la voi.

(pauză)

Oamenii au fost învățați că în întuneric sunt demoni, așa că: “Fugiți de el.” Ei sunt învățați că întunericul e Satana: “Nu mergeți acolo. Stați departe de asta. E bârlogul lui Satana.”

Întunericul are o reputație atât de proastă. E pur și simplu acolo unde nu ați fost încă. Și de eoni de timp în istoria omenirii au existat cei care au vrut să rămână în interiorul lor. Cu alte cuvinte, acolo unde se află în prezent și, apoi vor ca toți ceilalți să facă la fel: “Nu intrați în nimic nou, nimic de dincolo. Rămâneți acolo unde vă aflați.”

Adevăratul metafizician realizează că nu există rău în întunericul lui. Există pur și simplu lucruri care încă nu au fost experimentate.

Dați-vă voie să vă simțiți și să dansați cu propriul vostru întuneric.

Întunericul nu are niciun fel de agendă. Nu va încerca să vă facă să vă scufundați în experiențele care încă urmează să fie. Nu va încerca să vă stingă lumina. Nu poate.

Întunericul nu e un loc rău. E pur și simplu unde n-ați fost încă.

Aș merge atât de departe încât aș spune că acolo unde ați fost deja în lumina voastră, în experiență; unde ați fost, conține mult mai mulți demoni, mult mai multe amintiri rele. Dar întunericul, nu. Nu are nicio agendă.

Frica de întuneric este unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii se rețin. “Rămâi în ceea ce știi deja. Rămâi în conștiința experienței actuale. Nu te duce acolo. Nu deschide acea ușă”, spun ei. Dar e timpul, Shaumbra, ca fiecare dintre voi să își aducă lumina în întuneric și întunericul în lumină.

Nu există nimic de care să vă temeți în propriul vostru întuneric, absolut nimic. Destul de logic, pentru că nu s-a întâmplat încă nimic acolo. Nimic nu a fost experimentat dacă încă e în întuneric.

Că cineva nu se mai teme de întunericul său îi oferă libertate și eliberare. Să nu se mai teamă că există demoni înăuntru, fantomele sale din trecut, lucruri care îl vor duce pe căi greșite; [că] intrarea în întuneric îl va face să fie dependent, idiot sau suferind în iad. Nu.

Permiteți-vă să vă simțiți propriul întuneric.

(pauză)

Provoacă un pic de anxietate, o mică ezitare. “Oof! E în regulă? Ce se va întâmpla?” Dați-vă voie să intrați în el pe deplin.

Răul la care vă gândiți, răul pe care îl echivalați adesea cu întunericul, două lucruri foarte diferite. Răul, o distorsiune, o minciună că există ceva în afara voastră. Dar asta nu e întuneric. Și totuși, în conștiința oamenilor, ei le pun la un loc, același lucru. Nu-i același lucru.

Dați-vă voie să simțiți adânc în întuneric. Lăsați întunericul să simtă în lumina voastră.

Nu aveți de ce să vă temeți, mai ales când realizați că totul vine din energia voastră, de la sufletul vostru, de la Eu Sunt-ul vostru. Totul e acolo. Nu există niciun fel de separare.

De fapt, nu există separare între lumină și întuneric. Chiar e, cu adevărat, un concept uman. Ele nu sunt diferite.

Întunericul nu e ceva care să se opună. Lăsați-vă să-l simțiți ca pe o energie de susținere.

(pauză)

Se spune că oamenii se tem de propria umbră, de propriul întuneric. Lucrul de care ei se tem de fapt, e propriul lor trecut.

(pauză)

Există un sistem de credință atât de mare în legătură cu întunericul, o credință că există forțe opuse. Nu există. Ele lucrează împreună.

Dacă nu ar exista întuneric, lumina nu ar avea unde să se ducă. Dacă nu ar exista lumina, întunericul nu ar exista. Nu ar avea pentru ce să existe. Ele lucrează împreună – lumina și întunericul vostru.

Simțiți-l. Atingeți-l. Simțiți în întunericul vostru.

Simțiți-l cu mâinile voastre, cu pielea voastră. Simțiți-l în circuitele minții voastre. Simțiți-l în respirația voastră. Nu e o forță care se opune și nu e nimic de care să vă fie frică în el.

De câte ori v-ați reținut, de câte ori v-ați tras înapoi pentru că e necunoscutul? Vă este teamă de ce ar putea să vină. În final, vă e teamă de ceea ce se numește întuneric, de ceea ce-a fost transmis din generație în generație prin filozofie, prin religie, prin știri, numit întuneric. A determinat atât de mulți oameni să se teamă de ei înșiși.

Ca metafizicieni, e timpul să trecem dincolo de această barieră și să permitem luminii și întunericului să fie împreună – să lucreze împreună – nu ca lumina să se opună întunericului.

Pe planetă există oameni, inteligenți dealtfel, care încă insistă că trebuie să luptăm împotriva întunericului, să-l învingem. Ei pur și simplu nu înțeleg. Perpetuează bătălia foarte veche.

Ah, statui ale Arhanghelului Mihail ținând sabia în mână, de parcă toți vom merge să ne luptăm cu întunericul. Acea sabie e pur și simplu suferința Sinelui, pur și simplu frica de întuneric.

Să respirăm foarte profund.

Vă cer să îmbrățișați propriul întuneric, pentru că sunteți voi. El este acolo. E sufletul vostru. E propria voastră energie. Și nu aveți de ce să vă temeți.

I s-a dat o reputație atât de proastă, dar nu-i așa. E doar ceea ce n-a fost încă experimentat. E acolo unde nu a ajuns încă lumina, fie din teamă, fie pur și simplu pentru că nu erați pregătiți. Iar când cineva este pregătit, intră în acel întuneric. Și dacă cineva înțelege cu adevărat că toată energia e a lui, atunci ce se desfășoară când lumina intră în întuneric sunt lucruri miraculos de frumoase, fără elementul de suferință, fără frică, fără paranoia.

Răul – care nu e întuneric – răul înseamnă pur și simplu a nu trăi; a nu trăi pentru că cineva nu înțelege că oricum e energia lui.

Să respirăm foarte profund cu asta, dragi Shaumbra.

Simțiți asta – întunericul vostru, lumina voastră, unindu-se, nu se luptă.

Lumina voastră se răspândește atunci când stați pe bancă și nu încercați să învingeți întunericul lumii.

Nu, întunericul lumii e necesar. Răul? Asta e o altă poveste, dar poate că lumina voastră va străluci și îi va ajuta pe oameni să înțeleagă că toată este energia lor. Nu e nevoie s-o obțină, s-o caute, s-o râvnească de la altcineva, oricine altcineva, orice altceva. Nu se află într-un vreun câmp unificat departe în galaxii. Nu există niciun motiv pentru a acapara teritoriul altuia. Nu există niciun motiv pentru putere pe această planetă. Asta e rău, nu întunericul vostru.

Ca metafizicieni, hai să transcendem vechiul concept de întuneric și să învățăm să dansăm cu el. El e pur și simplu acolo unde nu ați fost încă.

Și nu e nevoie să vă temeți de ceea ce vine atunci când mergeți acolo, chiar dacă nu aveți nicio idee despre ce se va întâmpla, pentru că există o încredere înnăscută în voi, în sufletul vostru, că atunci când intrați în întuneric, experiențele care vin vor fi perfecte, pentru că sunt ale voastre. Vor fi energia voastră. Vor fi grația voastră.

Să respirăm foarte profund în DreamWalk-ul nostru, DreamWalk-ul vostru în întunericul vostru. Nu aveți de ce să vă temeți.

(muzica se sfârșește)

Să respirăm foarte profund cu asta.

Așadar, în timp ce stați pe bancă, în timp ce vă împărtășiți lumina, în timp ce ea strălucește asupra voastră, nu e vorba de a lupta cu întunericul. Este extrem de naiv, pentru cei care încă mai cred asta. Atât de depășit în ce privește adevărata metafizică.

Fiți cu întunericul vostru. Fiți cu lumina voastră. Și chiar înțelegeți care este adevăratul rău. E minciuna că există ceva în afara voastră.

Să respirăm foarte profund în frumusețea acestei zile, întoarcerea la [întâlnirile] în direct cu publicul nostru Shaumbra. Vă rog, cei care care aveți de primit, vă rog să mergeți la Bonnie, în spatele sălii, pentru banii voștri.

Cu asta, dragi prieteni, să respirăm foarte profund și să ne amintim ce?

ADAMUS ȘI PUBLICUL: Totul este în regulă în întreaga creație.

ADAMUS: Mulțumesc, Shaumbra (aplauze din partea publicului).


Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Ana-Maria Labo, Cristina Dobrescu, Florența Cuculeac

Revizuire: Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea