CRIMSON CIRCLE-MATERIALE

Kunsten å Benke - Serien

SHOUD 1 – Med ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle
2 oktober, 2021
www.crimsoncircle.com

«Jeg Er» det «Jeg Er», Adamus av Suverent Domene.

"Å, faen! Å, dritt!" Det er akkurat det Sart sa, akkurat når vi satte på musikken, og følte oss inn i energien til denne nye serien, Kunsten å Benke.  "Å, faen!"

Jeg har Sart her. Jeg har FM her. Jeg har så mange Shaumbra som dro før vi kom til parkbenken. Forresten, kjære Linda av Eesa, du ser bare så nydelig ut på parkbenken. Bare nydelig.

LINDA: Takk skal du ha.

ADAMUS: Vi har Timothy og DocCE og Edith og så mange av Shaumbraene som dro. De er på den andre siden. Oppstegne Mestere. Noen valgte ganske enkelt å komme tilbake i et nytt liv for å fortsette arbeidet du, Shaumbra, gjør akkurat nå i dette livet. De var ikke helt klare for den fulle realiseringen. De valgte å ikke gjøre det, faktisk. De valgte å komme tilbake igjen, men jeg har dem her i dag under åpningen av vår nye serie, Kunsten å Benke.

De er begeistret for det. Jeg er spent på det, for det er akkurat her vi skal være, med akkurat de rette menneskene, akkurat i den rette tiden på planeten. Vi er her. Vi klarte det. Vi er ankommet. Toget kjørte inn på stasjonen akkurat i riktig øyeblikk – ikke et øyeblikk for tidlig, ikke et øyeblikk for sent – med akkurat de rette passasjerene, deg.

Vi har gått gjennom så mange år nå med diskusjoner, snakket om problemer, tidligere liv, problemer, snakk om verden, snakket om fysikk og energi og bevissthet og gitt slipp på mye og tillatt mye. Det har vært vanskelig. Noen ganger slipper du noe fri, og så kommer det rett tilbake. Men med at du kontinuerlig frigir dem, vil de ganske snart bli borte. Gamle saker og gamle problemer, fastlåst energi, de forsvinner., og de går tilbake til en naturlig energi tilstand. Ikke lenger fastlåst i sin gamle form, i sin vanskelige utfordrende form. Ikke lenger sugende, men nå, som energi som er klar til å tjene deg.

Nå er vi her i denne episke tiden på planeten, i denne vakre tiden for Shaumbra, tiden for Kunsten å Benke. Det tok litt tid å komme hit, men vi er her, og nå det virkelige, vel, jeg vil ikke engang kalle det arbeid, men den virkelige massion begynner nå, Kunsten å Benke. Og de fant en vakker benk til meg og en vakker vertinne.

LINDA: Snille ord.

ADAMUS: Alt er her. Benken. Vi er på Villa Ahmyo på dette vakre stedet i Kona. Jeg har alt unntatt kaffen min.

LINDA: Å, Oof!

ADAMUS: Du kan se dette Hawaiiske kaffekruset her på scenen, men dette inneholder en merkelig blanding som Cauldre drikker. Det er sopp eller noe sånt. Så kjære Kerri...

LINDA: Hun er allerede i gang.

ADAMUS: Kjære Kerri ...

KERRI: Ja, min kjære, jeg skal lage kaffe til deg (Adamus humrer).

ADAMUS: Kjære Kerri er på vei for å hente kaffe. Jeg nyter en god kopp kaffe. Vi har selvfølgelig kaffe på Klubben for Oppstegne Mestere, men ingenting er som den menneskelige kaffen med sin styrke og noen ganger med bitterhet og rikelige mengder med koffein. Så kjære Kerri er her og løper for å hente kaffe nå.

LINDA: Ja, det er hun.

ADAMUS: Takk skal du ha.

LINDA: Og det er litt av et løp.

ADAMUS: Det er litt av et løp. Det er ikke bare rett ved siden av, men det er viktig å ha det.

LINDA: Selvsagt.

ADAMUS: Så, jeg sier deg, vi har kommet til dette veldig spesielle stedet og i denne veldig spesielle tiden. Så mye har kommet før du kommer hit. Livene der du jobbet med ting, og jeg kan si nå at det ikke lenger er nødvendig å arbeid med det. Har du lagt merke til at når du jobbet med ting, så kjemper det seg tilbake mot deg? Arbeidet hjalp virkelig ikke. Å jobbe med ting og slite med dem og lide gjennom dem fungerer virkelig ikke. Det er til syvende og sist et spørsmål om å bare tillate. Bare tillater det.

Det er sannsynligvis fortsatt noen rester igjen, og noen av dere er fortsatt nesten avhengige av å jobbe med problemene dine, men jeg vil oppmuntre dere på min egen milde sjarmerende måte om å ikke gjøre det lenger. Hvis det er problemer i livet ditt - jeg bryr meg ikke om hva det er, et forhold eller helse eller overflod eller noe, egenverd - hvis det er et problem, bare gå utover det. Ikke fokuser på det. Ikke kjemp imot. Det er på vei ut nå. Det er først når du gir det oppmerksomheten, når du blir utskjelt av det, at det tiltrekkes av deg, for som jeg har sagt, ganske høflig, hvis det fortsatt er der, må det være noe du elsker med det. Nå er det på tide å bare la det gå. Du vil oppdage at selv sykdommer, ja, noe du tror er i kroppen din, sykdom eller lidelse, ikke kjemp med det. Ikke prøv å kose med det. Ikke gi det oppmerksomhet. Bare innse at det er en rest fra fortiden. Det er på vei ut. Ikke bekymre deg for hvordan det forsvinner, hvordan det går.

Det er på vei ut, for nå er du her, vel, for massion, selve grunnen til at du kom til denne planeten i dette livet. Og det handlet ikke bare om opplysning. Jeg mener, det er det på en måte, kan du si, en slags side fordel. Det handlet om å være her for å gjøre det vi skal gjøre nå i denne Kunsten å Benke Serien. Vi skal benke og stråle lyset.

Det begynte faktisk ikke her. Vi har gjort det en stund på underfundige måter. Vi har gjort det en god stund, som du så påReisen på  Metatrons Starboat  som de snakket om før. Vi gjorde det den gangen med Metatron, gikk inn i de andre rikene, rikene til de disinkarnerte vesenene som vandrer i de andre rikene, fortapt, som sitter fast i sitt eget mørke. Men elsker det, vil jeg si. Og jeg vil fortsette å si det – og jeg vet at noen av dere ruller med øynene og blir sinte – Men selv om du er en disinkarnert entitet, er du ute i de andre rikene, du er et spøkelse eller et spøkelse som målløst vandrer rundt i de andre rikene, det er noe du fremdeles elsker å gjøre, ellers ville du ikke gjort det. Det er et så viktig poeng nå for noen av dere med ethvert problem i livet, uansett hva problemet er. Det er noe som fremdeles gir deg glede, på en merkelig måte - selv lidelse kan være en form for glede - som fortsatt gir deg noe. La oss gå utover alt det akkurat nå. Det er her vi ønsker å være, i parken, på parkbenken, den nøyaktige grunnen til at du kom hit.

La oss ta et godt dypt åndedrag med det, når vi lanserer vår nye serie, Kunsten å Benke.

Før jeg dykker dypt ned i det – og vi skal gjøre opplevelser i hver Shoud med benking. Og det er ikke det at vi trenger å snakke så mye eller lære deg så mye om det, men jeg vil samle Shaumbra en gang i måneden – du vil selvfølgelig gjøre det på egen hånd, men jeg vil samle Shaumbra en gang i måneden – for å gjøre dette medfølende for deg og for planeten. Vi skal ha samtaler og diskusjoner selvfølgelig, men i hver og en av våre Shouder, kommer vi til å gjøre noe benking. Vi skal la lyset stråler ut, som det gjorde i Reisen på Metatrons stjernebåt. Ikke gå inn i de andre rikene for å prøve å redde disse tapte vesener, men bare være et lys. Og det er virkelig alltid nok, til og med et lite antall, stort antall, men det er alltid nok enheter, og det vil være nok mennesker som er åpne for dette lyset.

De vet ikke hvor det kommer fra, og det kommer ikke med en agenda. Det kommer ikke med instruksjoner, eller det kommer ikke med noen form for tilbakebetaling som de må gjøre, men de kommer til å legge merke til noe. Og vi kommer til å se, i dette året med benking, vi kommer til å se på endringene som oppstår på planeten. Noen ganger ikke lette endringer, noen ganger veldig vanskelige, men vi kommer til å observere endringene som et direkte resultat av benkingen og utstrålingen av lyset ditt.

Ah! Takk, kjære Kerri. Kaffen min er endelig her.

KERRI: Takk, min kjære.

ADAMUS: Er det ikke utrolig at du tilfeldigvis var her på øya for å hjelpe til med kaffen?

KERRI: Definitivt!

ADAMUS: Å, hvis du ville – åh, og sjokolade. Cauldre vil ha litt fløte også.

KERRI: Jeg skal ordne det.

ADAMUS: Merci. Takk. Takk. Jeg har sjokoladen min, men la oss komme tilbake til poenget, Kunsten å Benke. Vær så snill, kjære Linda, ta en – ikke sett deg, for jeg skal be deg skrive på arket. Nei, vær klar til å skrive på arket. Jeg er klar.

LINDA: Greit.

Egenskapene til null

ADAMUS: Så før vi kommer inn på selve benkingen, vil jeg snakke om Adamamatics, og hvis du vil skrive det på tavlen, Linda. Det kan være ganske stort. Vi kommer ikke til å skrive for mange andre ting på den siden. Adamamatics. Og hva er Adamamatics? Det er som Adamanomics. Det var mitt grep om økonomi (i ProGnost). Dette er Adamus matematikk, og hvis du vil skrive det under - Adamus Matematikk.

Du vet, jeg har mine egne ting, som du sikkert har gjenkjent, og her vil jeg snakke litt om matematikk. Ikke i veldig komplekse termer, faktisk ganske enkle termer, men – Takk, det er Adamamatics. Adamamatics, Adamus Matematikk. Og på neste side, Linda, hvis du vil. Du vil være der oppe en liten stund, så hold deg på plass. Men på neste side skal vi snakke om nullens egenskaper.

LINDA: Egenskapene til helten?

ADAMUS: Egenskapene til null.

LINDA: Egenskapene  til null.

ADAMUS: Ikke "helt", men "null". Egenskapene til null – og her er vi igang, kaffen min, Cauldres krem i kaffen, og vi er klare til å fortsette. Takk, kjære Kerri. Takk.

LINDA: Egenskapene til null.

ADAMUS: Egeneskapene til null.

De fleste av dere er kjent med null. Null har ikke vært en del av matematikken så lenge. Jeg vil si knapt litt over 500 år. Så menneskeheten har levd hele denne tiden uten null, og til slutt oppdaget noen null. Er det ikke interessant at alt har med bevissthet å gjøre? Ting oppdages ikke før bevisstheten er klar, selv om de sitter rett foran deg. Det var det samme med Atlanterne, de så virkelig ikke stjernene, knapt oppfattet de solen og månen. De visste at de var der, men stjernene var ikke i deres bevissthet.

Samme med null. Samme med null. Den var bare ikke i bevissthet før, vil jeg si, faktisk for omtrent 800 år siden. Og den var bare en veldig stor teori, og den var gjenstand for mye debatt. Det var mange som sa: "Det er ingen null. Det må begynne et sted. Andre sa: "Null er egentlig ikke et tall," som det faktisk ikke er. Det er egentlig ikke et tall, men det er nullpunktet. Det er utgangspunktet.

Føl deg inn i null et øyeblikk, og Linda vil du tegne en stor null rett under det skrevne ordet "null". Føl deg inn i null et øyeblikk. Det er et fascinerende ikke-tall, men det er forbundet med matematikk. Null. Og det er der vi skal med denne Kunsten å Benke – til null, tilbake til null.

La meg forklare det litt mer. Linda, på tavlen, takk.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Akkurat når hun tror hun får en pause. Og hvis du vil, tegn i midten av arket, kanskje omtrent seks tommer høy, en null. En fin runde null. Slik ja. Bra. Og så, hvis du vil, på høyre side utvide til "+1, +2, +3," bare gå fra venstre til høyre av siden, som utenfor øst delen av null - "+1, +2, +3, +4" – og så videre og så videre. Fra venstre side av nullen, vestsiden, "-1, -2, -3, -4," og så videre, så videre. Og så på nord eller toppen av nullen, en liten markør som går opp, "^1, ^2, ^3, ^4, ^5, ^6" går opp.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Ja, sånn. Bra. Bra. Og under, en markør som som går ned, "v1, v2, v3, v4, v5, v6." Dette er virkelig enkel Adamus matematikk - Adamamatemat ... (Adamus humrer). Jeg kan ikke engang uttale det.

Så, og nå, Linda, for å toppe det hele, ville du sette en prikk midt i den nullen. En prikk. Det er nullpunktet. Det er deg i hovedsak, og hvert nummer på det arket som Linda har tegnet, representerer hvert tall en opplevelse eller et aspekt eller en realitet.

Nå er faktum at de fleste mennesker har en veldig lineær "venstre mot høyre" virkelighetsbase. Matematikk er generelt basert på dette her (peker på tall på høyre side av null). Og du kan kombinere disse tallene - legge dem til, trekke dem fra, dele dem, hva du vil gjøre, multiplisere dem - du kan kombinere dem for å skape en opplevelse. Du kan ta en "1" og en "3" og sette den sammen, og du har "4." Og du kan sette en "4" og en "10" sammen og du har "14" og dele det med "7", uansett hva du vil gjøre. Men dette er symbolsk for virkelighetens realiteter.

Dette kan også være dine tidligere liv. Kanskje du ville plassere de på venstre side av nullen. Dine tidligere liv stiler seg opp. Tidligere erfaringer er virkelig hva de er. Og så fikk jeg Linda til å tegne tallene på toppen og bunnen som strekker seg opp og ned, fordi virkeligheten og matematikken ikke bare går i et lineært format, enten venstre mot høyre eller høyre mot venstre. Virkeligheten er overalt, og hvis du virkelig ønsket å være nøyaktig i dette eksemplet, ville det være tall plassert rundt hele linjen. Så, Linda, bare sette tilfeldig tall hvor du vil, hvor som helst på arket ...

LINDA: Hulter til bulter?

ADAMUS: ... bortsett fra i null. Hvilket som helst tall, hvor som helst du vil. De trenger ikke noe foran seg, men ikke sett de innenfor nullen.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Hvor du vil.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Så i utgangspunktet sier dette at hvert tall eller kombinasjon av tall er en opplevelse eller en realitet. Du kan ha opplevelser i en annen virkelighetsform. Du kan gå og ha en opplevelse andre steder, som du ofte gjør om natten i drømmetilstanden din; du kan gå og ha en opplevelse, og de er ikke låst inn i en realitet, som denne menneskelige veldig lineære virkeligheten som vi har akkurat nå.

Til syvende og sist kommer alt tilbake til null, tilbake til sentrum, som merkelig nok nå ser ut som en omkrets eller symbolet for bevissthet. Du kan gå ut og ha alle disse opplevelsene, disse kombinasjonene av tall. Mesteparten av tiden, som sagt, menneskene, holder seg i dette (venstre mot høyre) riket. Hvis du bare vil understreke det, Linda, og sette en pil til høyre i den høyre enden av den. De fleste mennesker ser veldig lineært på livet, og de inkarnerer tilbake langs den samme lineære linjen. De kombinerer tallene på en rekke forskjellige måter, og igjen representerer tallene bare erfaring, eller det kan være et aspekt eller et liv, men de begynner å kombinere tallene, og tallene kan gå inn i milliarder og billioner og hva som helst. De kan bli veldig, veldig komplekst, og da har du alle de forskjellige måtene å dele eller beregne med tallene. Det er den samme måten å si det på at i livet ditt plukker du energi - i dette tilfellet på arket, det er tall - du plukker energier, kombinerer dem, slår dem sammen for å skape opplevelsene dine. Men utgangspunktet er null, som faktisk ikke er et tall. Det er rett og slett et utgangspunkt.

Hva mennesker generelt ikke gjør, unnskyld meg, jeg må gå rundt Belle her fordi hun er veldig, veldig komfortabel og føler seg veldig trygg på vårt sted (Linda humrer). Men det mennesker ikke gjør er å oppleve i disse andre realitetene. De holder seg på dette nivået. Det er behagelig. Det er trygt. De er vant til den fysiske virkeligheten. Men du kan gå opp og ned. Du kan være - vel, dette kan være dine tidligere liv som du kan oppleve akkurat nå, hvis du valgte det, men generelt ikke. Du er fokusert på dette. Du kan være her ute bare spredt rundt å ha en opplevelse uavhengig av en bestemt virkelighet. Og poenget med alt dette er at du til slutt alltid går tilbake til null.

Null er egentlig ikke null. Det er bare et utgangspunkt. Null er ikke et tall du kombinerer med andre tall. Null er ikke et tall du bruker til å dividere andre tall. Det er en plassholder, på en måte. Det er et utgangspunkt for erfaring.

Og grunnen til at jeg tar opp dette på denne Shouden i dag, og viktigheten av det, er at det er det vi gjør. Vi går tilbake til null. Det betyr ikke at vi starter på nytt, fordi du har hatt alle disse andre opplevelsene som er vist på arket. Du har alle disse andre opplevelsene, men nå kommer vi tilbake til null.

Null er ikke fylt med noen tall, i seg selv, men null har nå en stor mengde visdom. Og null, kommer tilbake til det som et utgangspunkt, innser du nå at du ikke trenger å ha en ny opplevelse. Du trenger ikke å komme tilbake til det lineære mennesket, "+1, +2, +3, +4." Du kan velge hva du vil, og du kan oppleve det slik du vil. Du kan gjøre det i en rekke forskjellige riker, hvis du vil.

Tilbake til nullpunkt

Ta deg tid til å føle inn i null igjen. Ikke et tall. Du kombinerer det ikke med de andre, men det er alltid dette utgangspunktet, det mennesker ofte kaller nullpunktet. Det er der vi er.

Du har hatt alle disse erfaringene i dette livet. Du har kjørt denne lineære skalaen og disse opplevelsen i mange, mange, mange liv, og nå er vi tilbake på nullpunktet. Hva betyr det?

Det betyr at du har gått veldig dypt inn i deg selv. Du har utforsket kjernen i hvem du er. Du har tatt et veldig, veldig dypt dykk inn i dette livet, i tillegg til å ha mange opplevelser, men du har også gått veldig dypt inn, og du har kommet tilbake til dette punktet, nullpunktet.

Du har fortsatt noen rester av gamle sår og gamle problemer med deg. De vil løse seg opp. Og vær så snill, som jeg sa tidligere, ikke jobb med dem. Ikke tving dem. Ikke bruk teknikker. Ikke prøv å tving dem ut av livet ditt. Ikke prøv å bruke healere. Disse vil ganske enkelt løses seg opp og bli bort, selv de mest fastlåste problemene.

Noen Shaumbra har fortsatt problemer med overflod. Disse vil ganske enkelt bli borte. I det øyeblikket du kommer inn og begynner å prøve å finne ut av det, kjempe med dem eller overvinner dem, da kommer de bare til å vedvare. De kommer til å bli her. Men hvis du bare puster dypt og innser at alle disse tingene nå bare kommer til å smelte bort. Kommer du tilbake til nullpunktet. Du kommer tilbake til din egen bevissthet. Etter å ha reist ut i dette universet, i dette kosmos av tall, som egentlig bare er opplevelser, kommer du tilbake til nullpunktet. Det er parkbenken. Det er parkbenken. Det er nullpunktet vi kommer tilbake til.

Nå er du her for å gjøre det du virkelige kom hit for å gjøre. Det er viktigere enn noen gang å ikke engasjere seg i problemer. Og jeg vet at noen av dere blir litt varme under snippen, fordi, jeg vet ikke, kanskje dere vil engasjere dere med dem. Du vil lide. Du kan ikke tro at det er så lett. Det er det. I det øyeblikket du engasjerer deg i et fysisk problem, med andre ord, du prøver å finne ut av det, eller du er besatt av det, eller du prøver å finne en ny alternativ kur eller noe annet, du er rett tilbake i det, og det kommer ikke til å bli borte, fordi dette problemet - bare tenk på det som et av disse tallene - sier, "Du vil fortsatt ha meg her, for du engasjerer deg i meg. Så jeg kommer til å bli her." Hvis du innser at du kommer tilbake til nullpunktet - det er deg, det er bevissthet, bevissthet som til slutt befaler energi; Hvis du innser at du har hatt mange opplevelser, men nå er du hjemme igjen, handler det bare om å være på denne parkbenken og skinne med lyset ditt. Tilbake på nullpunktet.

Underveis falt noen Shaumbra fra. Ganske mange Shaumbra falt fra, av en rekke grunner. Kanskje jeg fornærmet dem. Jeg kan umulig forestille meg det, men kanskje jeg gjorde det. Kanskje jeg til og med prøvde å bli kvitt dem, fordi de var så inngrodd med sine problemer. De var så fast bestemt på å holde fast ved dem og skylde på noen andre. De vippet på vindmøllene sine. De kjempet mot spøkelser som ikke var der. De var besatt av sine egne utfordringer. De hang fast i dem, enten det var en familiesituasjon eller et forhold eller deres egenverd, uansett hva det var. De var virkelig ikke klare til å være her. Og det var bedre for dem å ikke være her, fordi de ville hatt en effekt på alle andre.

Så mange av dere fortsatte. Du kom så langt. Nå er vi tilbake på nullpunktet.

Pust dypt inn, og hvis du har noen gjenværende problemer - egenverdiproblemer eller gjenværende tvil - ta et dypt åndedrag og ikke engasjere deg. La dem gå. De er klare til å dra, egentlig. De er klare til å dra. Ikke engasjer deg. Og Cauldre spør meg: "Ok, er dette naivt i møte med store konflikter?" "Er det å være dum," antar jeg er det han spør om. Er det naivt å ignorere problemene? Ikke i det hele tatt. Energidynamikken er så enkel. Hvis du engasjerer deg i et problem - og du vet hvordan det er; La oss si at det er en overflodsgreie, og du har hatt det, hva, i mange liv, kanskje mange tiår - hvis du engasjerer deg i det, vil det fortsette å være der. Hvis du innser at du er tilbake på nullpunkt, er du tilbake i din egen bevissthet, i ditt eget hjem, i din egen energi, da vil disse tingene bare forsvinne, uten at du trenger å fokusere på dem, uten at du trenger å drysse fe-støv på dem, uten noen form for krystallheling eller terapi, ikke noe av det. Og så lurer du på hvorfor du ikke har gjort dette før, hvorfor jeg ikke fortalte deg om det før, men det vil vi snakke om på et senere tidspunkt.

Men akkurat nå, pust dypt inn og la deg komme tilbake til nullpunktet. Ja, du har alle disse tallene som representerer alle dine erfaringer og alle tingene du har gjort, men du er tilbake på null punkt. Det er ikke et tall. Det er med andre ord ikke en opplevelse. Det er den du er.

Føl deg inn i det et øyeblikk.

Det tok deg en stund å komme tilbake hit. Du måtte komme deg gjennom det mylderet av alle disse tallene der ute, alle opplevelsene og alle tingene du har gått gjennom. Hvert nummer der ute kan være en identitet du hadde tidligere, et tidligere liv eller forskjellige identiteter i dette livet. Du hadde alle disse karakterene, alle disse aspektene der ute, men på en eller annen måte kom du deg tilbake til nullpunktet. Det er ikke en annen opplevelse. Det er ikke en annen karakter eller et annet aspekt. Det er den du er. Du dykket dypt nok inn i det, du fant veien hit til tross for mange distraksjoner, og nå er du her.

Som jeg nevnte, falt noen Shaumbra fra underveis. De var for interessert i årsaker og konflikter, og dere har alle sett det, spesielt i denne koronavirustiden. Det er modent for kamper og kontroverser og konspirasjoner og rettferdighet og alt annet. Ingenting av det betyr noe. Ingenting av det betyr noe for deg, i hvert fall. Det er ikke din kamp lenger.

Mange insisterer på disse konfliktene, og de har rett og slett ikke et sted hvor vi skal akkurat nå. De kan få en forandring i hjertet en gang i fremtiden, men akkurat nå er det denne gruppen, du, denne ganske dedikerte gruppen Shaumbra rundt om i verden. Så akkurat nå, pust dypt inn og bli komfortabel på din egen parkbenk, enten du sitter på en eller ikke, enten du har en eller ikke, men det er en metafor. Det er en metafor for null punktet, for å komme hjem til deg selv. Sikkert, kjempe sliten og kanskje med mange historier, mange tall flyr rundt, men nå er det på tide å komme tilbake, komme tilbake til deg selv, og det er den virkelige grunn til at vi er her.

Du er null. Hm. Du er null, og det er bra. Uansett, kjernen din, midtpunktet ditt er null. Det er bra, for nå har den ikke alle overleggene fra fortiden og gamle minner og gamle spøkelser og alt annet. Du er hjemme for deg selv. Det er "Jeg Er, Jeg Eksisterer", og nå er det din parkbenk.

Trenger du bokstavelig en parkbenk? Nei, men det er ingen dårlig idé å ha en, som en påminnelse, et sted å sitte og et sted å gjøre det vi skal gjøre. Det er et godt symbol. Men nei, du trenger faktisk ikke å ha en. Du kan kalle en stol for parkbenken din, eller du kan kalle et toalett en parkbenk for alt jeg bryr meg om. Det spiller ingen rolle, men bare husk at du er null nå.

Null er ikke bare et annet tall. Zero er deg. Det er bevissthet.

(pause)

I denne serien skal vi gjøre aktiv benking. Jeg vil komme inn på det, og igjen, ikke at det krever mye undervisning eller forklaring; Vi skal bare gjøre det. Men i dag ønsket jeg å starte, vel, med det grunnleggende om det grunnleggende. I dag ville jeg begynne med Park Benking 101. Så la oss sette på litt musikk og la oss starte med parkbenkingen vår her.

Kunsten å Benke

Forestill deg et øyeblikk et hus. Du har et stort hus med mange, mange rom.

(musikken begynner)

Du har utforsket disse rommene og pusset dem opp og endret dem gjennom årene, spesielt etter at du begynte på denne reisen. Og jeg kommer til å gå inn på et sidespor et øyeblikk.

Dette er ikke en åndelig reise, du er på nå. Noen ganger er det en distraksjon, fordi folk tror at de er på en åndelig reise, og så tror de at de må være åndelig. De tror de må eller ikke kan spise spesielle ting. At de må oppføre seg på en bestemt måte. At det må være ohming og ahming hele tiden, og de må være hyggelige mot alle, og de kan ikke røyke eller drikke eller noe. Det er ikke åndelig. Det er et spill. Det er et annet nummer på tavlen. Det er alt det er. Det er et annet tall eller en kombinasjon av tall. Og det interessante er ofte, ikke alltid, men så ofte når folk "er åndelige", så kjemper de mot ting i seg selv. Jeg mener, så enkelt som å si, vel, din åndelige kult tillater deg ikke å spise sukker, og nå kjemper de mot sukker, og at sukker på en eller annen måte er dårlig. Jeg vet ikke hvorfor, men sukker er ille, og nå kjemper de. Så det er egentlig ikke åndelig.

Og det vi gjør er ikke åndelig. Det vi gjør handler rett og slett om bevissthet. Det spiller ingen rolle hva du spiser eller drikker eller hvor blasfemisk språket ditt kan være eller noe av det. Det handler ikke om det. Det handler ikke om å prøve å fikse deg selv eller slipe av skarpe kanter. Alle sammen, av natur er dere pirater. Heh! Så nei, dette er ikke en åndelig opplevelse. Metafysisk kanskje, men det handler egentlig om bevissthet. Så når du kommer tilbake til nullpunktet, ikke bekymre deg for å være åndelig. Vi er ikke det.

Så du har dette store huset, og du har streifet rundt i det og opplevd det. Det er et symbol på kroppen din. Det er et symbol på sinnet ditt. Jeg antar at du kan si at kjelleren og loftet er symboler på underbevissthet og superbevisst, men dette har vært ditt sted, og du har brukt lang tid nå på å prøve å finne ut av det. Hvordan fikser du det? Hvordan får du det til å fungere for deg? Ofte følte du ikke at du eide det, at det tilhørte noen andre.

Men spesielt nå i disse siste 20 årene som mange av oss har vært sammen i, eller hvor lenge du har vært med Crimson Circle, har det vært et annet rom som er blitt satt istand. Og det er ikke et rom som mennesket planla og designet og måtte bygge. Det er ikke et rom som mennesket måtte skaffe materialer til, hammer og spiker, eller ligge på knærne og flislegge. Det er ikke sånn.

Dette er et annet rom i huset ditt. Jeg kalle det nullrommet. Det bygde seg selv. Og alt arbeidet du har gjort, engasjementet som du har vist, dette rommet har bare bygget seg selv, og det blir et permanent tillegg til huset ditt, til deg, til kroppen din, til tankene dine, til livet ditt.

Og dette rommet er annerledes enn de andre. Det har ikke faste vegger. Det har ikke vinduer, for det trenger ikke det. Det er faktisk ikke som noen av de andre rommene i huset ditt.

Det er bare lys. Det er bare tilstedeværelse og bevissthet. Og i lang tid har dette rommet vært under en slags metafysisk konstruksjon.

Noen ganger er du klar over det, noen ganger ikke. Noen ganger lurte du på hva du måtte gjøre for å bygge dette rommet. Men for det meste var det, "bare hold hendene unna det. La det bygge seg selv." Det er guddommelighetens rom.

Du har tillatt det å bli bygget. Hvem bygger det? Vel, du kan si Mesteren, «Jeg Er», det spiller ingen rolle, men det er ditt.

Lysets rom, guddommelighetens rom, og det er den tingen som skinner.

Det er den tingen som stråler, og i dette rommet av guddommelighet er det ingen agenda. Det kommer aldri til å fortelle deg hva du skal gjøre. Det kommer rett og slett til å skinne et lys. Det kommer aldri til å gi deg noen bli-rik-rask ordning, det kommer aldri til å prøve å helbrede kroppen din.

Dette rommet har ingen agenda overhodet. Det er bare lys. Men i det er alt. I det er alle potensialene.

Og nå, når vi starter denne serien, vil jeg at du skal finne døren til rommet. Den er der. Den er i huset ditt. Huset ditt, igjen, en metafor, et symbol på kroppen din og sinnet ditt, og du i dette livet.

Jeg vil at du skal finne den. Gå litt rundt i huset.

Det er en dør.

Bak den døren er lyset ditt.

(pause)

Selvfølgelig er dette bare en metafor for noe veldig, veldig ekte, men så mange av dere vil finne, innse at den døren alltid har vært der. Du spurte aldri hva den var til. Noen ganger glemte du den bare.

Du innser at den alltid har vært der, men den ble ignorert. Den var litt ute av bevissthet. Men nå, kjære venner, er det på tide å åpne den døren.

Legg hånden på dørhåndtaket eller håndtaket, uansett hvordan døren er designet for å få tilgang, og deretter tar du et dypt åndedrag og åpne døren.

Og la det lyset som er i dette rommet, la det strømme inn i resten av huset nå.

Du trenger ikke engang å gå inn i det rommet. Du er velkommen til det hvis du vil, men det som skjer nå er at du åpner den døren og lar lyset strømme inn. Det er lyset. Det er din guddommelighet.

Det kommer ikke til å gå inn og prøve å endre alt i huset, men lys vil skinne, så du vil se ting. Du vil være klar over ting du aldri har vært før. Du vil innse hvor magisk ditt eget hus faktisk er, hvordan du glemte det for lenge siden.

La det lyset skinne inn i ditt eget hus.

Dette er det første skrittet i Kunsten å Benke.

Det handler ikke om å gjøre det for resten av verden eller andre mennesker akkurat nå. Vi kommer til det, men i denne sesjonen handler det om å parkbenke for deg selv, komme tilbake til nullpunktet ditt, komme tilbake til deg, til kjernen, til bevisstheten din og la lyset skinne.

Du gjør det først for deg selv. Du gjør det først for deg.

Det er en utstråling som bare strømmer. Det strømmer inn i kroppen din, inn i tankene dine, inn i sinnet ditt. Og igjen, ikke prøver å endre noe, ikke prøver å gjøre deg annerledes, men det skinner et lys som gjør at du kan se hvem du egentlig er og hva du virkelig er laget av. Du er ikke laget av alle tallene vi snakket om. Du er laget av bevissthet og deg.

La dette lyset nå komme frem fra det rommet av din guddommelighet.

Dette er det som oppløser de siste restene av problemene du holder på, som du kjempet med og kjempet med og insisterte på.

Dette er hva som strømmer inn i hele greia, hvis du har hatt overflodsproblemer og lyset strømmer inn, viser det deg at det virkelig ikke er noe som holder deg tilbake fra overflod.

Det kommer ikke til å gjøre jobben for deg, men det kommer til å vise deg at det egentlig aldri var et reelt problem. Det er bare noe du lekte med. Det var et annet nummer på arket, og nå trenger du det ikke.

Nå trenger du det ikke.

La det lyset skinne inn i alle deler av deg akkurat nå.

La det skinne inn i kroppen din. Det kommer ikke til å prøve å endre biologien din, men det vil gjøre det veldig klart for deg, først og fremst, at den gamle kroppen du har slept rundt på virkelig ikke var din. Det vil skinne et lys for å vise deg hva din virkelige, hva den virkelige deg er, det jeg kaller den Frie Energi Kroppen er. La det skinne inn i alle deler av din biologi.

Noen av dere kan ha en sykdom eller en lidelse eller sykdommer, smerter og vonter. Bare la det skinne inn.

La det skinne inn, for snart kommer Kuthumi for å jobbe med din virkelige lys kropp. La lyset skinne inn akkurat nå, slik at når han begynner å jobbe med deg, kan du enkelt og grasiøst bringe inn den fulle lyskroppen.

Jeg vet at noen av dere har disse, oh, noen demoner i tankene. Demoner i sinnet ditt. De er tøffe. Demoner liker å lure i mørket, noe som betyr at de er der fordi det ikke er mye bevissthet. De er i mørket. De er litt uvitende, veldig begrenset. Men når du åpner den døren til dette rommet av guddommelighet, og lyset skinner inn, da vil demonene gå bort. De tåler ikke lyset. De må jobbe i mørket. De trenger å jobbe i uvitenhet.

Så du vil oppdage at disse demonene du har holdt ut med - kall dem aspekter, gamle stemmer som fortsetter å prøve å banke deg opp - de tåler ikke lys. Og det er du som slipper inn lyset. De roper kanskje til deg om å lukke døren eller forteller deg at du gjør noe dumt ved å slippe inn lyset, men de må forsvinne nå. De kan bare eksistere i mørket, i mangel på bevissthet.

Vi begynner å benke med deg.

En morsom ting skjer, du vet, når du slipper lyset inn, vel, hvis du sto utenfor huset ditt, ville du plutselig se denne belysningen gjennom alle vinduene i huset.

Du vet hvordan et hus ser ut tidlig på kvelden, solen har gått ned, men himmelen er fortsatt lys, og plutselig begynner lysene i husene å komme på. Det er et vakkert syn, og den gyldne gløden strømmer bare ut av vinduene i huset. Det ser så innbydende ut, så varmt og trygt ut der inne.

Det er det som skjer akkurat nå. Hvis du hadde stått utenfor huset ditt og sett på, da du åpnet døren til din guddommelighet, strømmet lyset bare inn og lyste opp alle delene av huset ditt, og det skinner ut på gårdsplassen også.

Det er virkelig så enkelt. Du kan gjøre det mer komplisert hvis du vil, men det er så enkelt som å si at nå er det på tide å la dette lyset, denne bevisstheten lyse inn i alle deler av deg.

Og så, når du står utenfor huset, og ser deg rundt i nabolaget, på de andre husene, og plutselig ser du lysene deres komme på, et etter et, hus for hus, og hele nabolaget begynner å lyse opp.

For et vakkert syn. Alt er stille, og fredelig, men alle lysene begynner å komme på.

Det første du tenker er at: "Å, det er naboene. Det er noen andre mennesker, og det blir mørkt ute, så de slår på lysene sine. Men se en gang til.

Det er ikke andre mennesker, det er andre "dere". Det er dine tidligere liv, for når du åpner den døren i huset ditt, åpnet den også en dør i deres.

Det er dine tidligere liv, ditt, hva du kan kalle, fremtidige liv, selv om du begynner å innse at det ikke finnes noe slikt som fortid eller fremtid. De er bare opplevelser. De er alle tall på arket. Og du er nullen.

Du er nullpunktet. Du er kjernen, og nå begynner disse lysene å slå seg på rundt i nabolaget på verandaer, inne og ute.

Dette nabolaget er bare deg. Energien er din. Dette er dine tidligere liv, for akkurat nå som du tillater din realisering og når du åpner døren til din guddommelighet i denne virkeligheten, lyser det opp alle de andre realitetene. Det lyser opp alle de andre livene. De endrer seg som et resultat av det. Du forandrer bokstavelig talt fortiden ganske enkelt ved å åpne døren til din guddommelighet akkurat nå.

Gatelysene tennes, og du kan nesten lukte magien i luften.

Det som skjer akkurat nå, når du gjør dette, er at alle de andre opplevelsene dine - aspekter, liv, til og med alternative realiteter som du virkelig ikke har noe konsept for i ditt menneskelige sinn, men de andre tallene på arket, tallene som gikk opp og ned og sidelengs og randomisert og bare der ute - hver og en av dem blir nå lyst på av lyset ditt.

Det er ikke bare dette å være i denne kroppen og dette sinnet i dette livet. Det er alt du er.

Føl deg inn i det et øyeblikk. Den enkle handlingen, den enkle kunsten å benke starter med deg, starter akkurat nå og påvirker alt du er.

Lyset strømmer ut i energien din. Dette lyset strømmer ut i hver opplevelse du hadde og til og med opplevelsene du ikke hadde. Det forandrer alt.

Det er derfor jeg har sagt så lenge at du gjør mye mer enn du tror du gjør. Du trodde du bare prøvde å reparere eller fikse dette mennesket i dette livet. Ikke i det hele tatt.

Lyset når ut til alle deler av deg.

Pust dypt inn og la det flyte nå. Bare la det være.

Du trenger ikke å jobbe med det. Du trenger ikke å tvinge det. Bare la det fortsette å lyse, i dette huset ditt i dette livet, men nå sprer det seg over hele nabolaget, nedover i blokken.

Det tennes lys overalt. Hvert hus som representerer et helt liv eller en opplevelse eller en del av deg, enten det er i dette riket eller et annet, og ganske snart er alle husene opplyst.

Det hele startet her ...

... på dette nullpunktet som du er på. Kommer tilbake til null, kommer tilbake til deg.

Det hele starter når du parkbenker for deg.

Jeg vet det er herlig å tenke på at vi skal skinne lyset vårt for resten av verden, men det viktigste er å gjøre det her først for deg selv.

Ah! La det lyset skinne gjennom deg. Parkbenk for deg selv akkurat nå. Ingen agenda. Ikke si: "Her er det jeg trenger. Her er det jeg ikke har. Her er det jeg er bekymret for." Ikke noe av det.

Bare lys og bevissthet og medfølelse som strømmer gjennom hver del av deg, berører alle deler av kroppen din.

(pause)

Går inn i alle deler av minnene dine.

(pause)

Hver karakter, hver personlighet, hver persona du noen gang tok på deg, enten det var et liv eller et aspekt eller bare noe du gjorde for en dag. Men lyset fra parkbenken din, fra nullpunktet går ut til alle deler av deg. Ikke prøv å forandre noe, men bare si: "Jeg Er det Jeg Er. Jeg Eksisterer."

Dette er kunsten å benke.

(pause)

Og dette er grunnen til at du valgte å bli på planeten, å skinne lyset ut fra ditt eget hjem, fra ditt eget vesen til andre som kanskje eller ikke oppfatter det. Det spiller ingen rolle, men det begynner her med deg.

De fleste tenker – de fleste som tror på et tidligere liv – de fleste tror at det tidligere livet er etset i betong, skrevet i stein, at det er det det er. Ikke i det hele tatt.

Det som skjer akkurat nå, i denne veldig enkle benkeopplevelsen, er at lyset går ut til hver og en av dem, og livene deres forandrer seg. Deres erfaring. Tallene deres er ikke lenger på den lineære venstre-mot-høyre-banen, og de bruker et svært begrenset antall tall for å skape erfaring. Plutselig forandrer alt seg for dem.

Plutselig, i stedet for å sitte fast på en bestemt sted, er de fri. Det frigjør deg også.

Du har kommet så langt, og jeg spør, jeg ber deg nesten, vær så snill å ikke jobbe med problemene dine. Du har virkelig ingen. Ikke delta i dualitetskamper.

Resten av verden er veldig flinke til det akkurat nå, og det er mye som skjer, men det er ikke nødvendig for deg å gjøre det. Det er ingen kamper. Det er ingen årsaker. Du er ganske enkelt, bare bevissthet og lys på planeten.

Ikke bli fanget i dramaene deres. Ikke bli fanget i dine gamle problemer. Ikke bli sugd tilbake i den dualiteten.

Kom tilbake til denne parkbenken, parkbenken din. Kom tilbake til nullpunktet.

Jeg vet til tider at det er nesten forførende for deg å gå tilbake i de gamle kampene og de gamle slagene, men ikke gjør det. Kom tilbake til nullpunktet, akkurat her, parkbenken din.

Pust dypt inn, og i stedet for å kjempe med problemene eller være besatt av dem eller full av bekymringer eller noe annet, ta et dypt åndedrag og vær i lyset. Det var det.

Alt du har vurdert som et problem eller en utfordring, det oppløses og blir borte.

Det er ikke flere kamper. Det er ikke mer lidelse.

La oss ta et dypt åndedrag her i vår første gruppe parkbenk opplevelse. Denne er til deg.

Du åpner den døren til lyset, av guddommelighet, av bevissthet og la den deretter gjennomsyre hele huset ditt, og deretter i nabolaget ditt, og deretter inn i alle deler av deg. Det er nullpunktet.

Det er det parkbenken er til for.

(pause)

Ja, det er ganske enkelt, men du må gå gjennom mye for å komme hit. Ganske enkelt, faktisk.

Så det er dette vi er her for. Ikke for å løse problemer og ikke å være besatt av problemer og ikke å bekymre oss for politikk, ikke å slite med helseproblemer eller penger. De er borte nå. De er tilbakelagt.

Vi er her for Kunsten å Benke.

Med det, kjære Shaumbra, ta et veldig godt og dypt åndedrag. Pust veldig godt inn.

Vi kommer tilbake om en måned, og vi vil fortsetter å sitte på benken vår og snakke og underholde, men denne opplevelsen i dag er veldig spesiell. Det handler om deg.

Med det, Jeg er Adamus av Suverent Domene, på parkbenken min.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Inge Klokkeide.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.