МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Мерлин Аз Съм“

ШОУД 6 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг на 6 март 2021 година

https://www.crimsoncircle.com/

Превод: Росица Стоянова

 

Аз Съм Това което Съм, Адамус Сен Жермен.

Хм. Много енергия, много от всичко се промени, докато започвахме този Шоуд, докато свиреше музиката (има предвид тази музика https://www.youtube.com/watch?v=CqvSY3Hnij4&ab_channel=HI%2aSessions). Това не беше моя музика, не музиката на Сен Жермен, но днес тя е подходяща, защото тя позволи на енергиите да се опрат на нещо. Много от всичко се случва.

Този Шоуд ще бъде малко по – различен от болшинството от останалите, заради това за което ще говорим днес, което е много важно за всички вас.

Нека вдишаме един път дълбоко, започвайки Шоуд 6 от серията “ Мерлин Аз Съм.“

Преди всичко, добре дошли. Добре дошли от цялата велика планета Земя. Добре дошли на тази среща на Шамбра, която ние провеждаме веднъж месечно, среща, която ни позволява да обединим енергиите си. Не е нужно да се срещаме лично. Зная, че понякога ви харесва да се срещате лично, но няма нужда от това. Можем да направим това ето така. Регулярно го правим на сън и чрез вашия Интернет.

И така, добре дошли на всички. Да, аз наистина обичам срещите на живо. Току-що имахме такава, както казаха Калдре и Линда. Беше приятно да се върна към истинската си роля на Адамус, да ходя сред вас, да ходя нагоре-надолу по пътеките, да задавам на всеки множество въпроси. Това ми харесва и много ми липсва на нашите Шоудове. Засега мога само до известна степен да се заяждам с Линда, но, да, добре дошли.

 

Намираме се в Кона, на вила Амио. Прекрасен ден. Птиците чуруликат на музиката. Не можете да чуете това, но птиците просто пееха подготвяйки се за тази среща.

Днешния дневен ред включва няколко въпроса. Отначало ще започнем с дреболиите.

 

Адамина

 

И така, по време на предишната ни беседа, когато говорих за това как съм изглеждал като Сен Жермен в последният си живот възникна въпрос. Този въпрос ми беше зададен от много от вас. Преди всичко, нима не съм бил в женски облик? Да, бил съм. Не много. Имаше доста повече мъжки животи. Не по някаква особена причина, но знаете ли, когато се чувствате комфортно с определена дреха, вие свиквате с нея и точно затова много се завръщат от живот в живот в същото семейство, в същия род, често дори в същата страна и понякога дори в същия град, живот след живот. Така че нищо чудно, че се чувствах комфортно в мъжко тяло. Никога не ми е било толкова комфортно в женско физическо тяло, но трябва да кажа, че балансът между мъжко и женско у мен беше задоволителен.

 

Но за тези от вас, които все още бъбрят за женското и мъжкото, мъжете и жените, нека не засядаме в това. Работата не е в това. Нека продължим нататък. Работата не е в божественото женско или мъжко. Ние сме интегрирани. Ние сме единни. У вас има мъжко и женско начало. Те са в съюз. Вие вече сте единни. Нека не говорим за мъжкото и женското, за равенство и тям подобни. Вие сте равни сами по себе си въпреки всичко. Равни във всичко вътре във вас.

 

Но все пак възникна въпроса и аз обещах да отговоря. Как съм изглеждал? Как бих изглеждал не като Адамус, а като Адамина? Как бих изглеждал? И така, нека бързо да погледнем.

 

 

ЛИНДА: О, боже.

 

АДАМУС: Това разбира се не съм аз. Това е мадам Блаватска. Не е Сен Жермен. Не, аз никога не бих изглеждал така.

 

Наистина обичам мадам Блаватска. Тя беше един от най - проницателните, дълбоко духовни и дълбоко индивидуални хора, които някога съм срещал. Външно грубовата. Грубовата. Казват, че изпушвала по 200 цигари на ден. Понякога пиеше като моряк. Външно груба.

 

Оправданието за всичко това беше, че тя е толкова вътрешно привлекателна ...

 

ЛИНДА: Ооо!

 

АДАМУС: ... че не искаше да е толкова привлекателна ...

 

ЛИНДА: Оооо! 

 

 

АДАМУС: ...  отвън.

 

ЛИНДА: Интересно.

 

АДАМУС: Кутхуми от време на време се опитваше да и дава съвети за модата, които тя веднага игнорираше. Но да преминем към другата снимка на мадам Блаватска. Това е когато тя беше млада, на 15 години. Виждате ли, нейната външност беше с нея от младини и се съхрани в живота и много, много дълго. Да. А птиците, които виждате днес на заден план, отлитат колкото може по - бързо. Тя имаше навика да плаши хората и обичаше да го прави.

 

Има причина, поради която тя имаше такава особена външност, причина, която някои от вас биха могли да разберат, защото тя произхождаше от избран от нея род и ако погледнете снимка на нейната майка ще разберете защо Блаватска изглеждаше така, както изглеждаше. И така нека видим на ....

 

 

ЛИНДА: О, не!!

 

АДАМУС: ... майката на Блаватска (Адамус се подсмихва).

 

ЛИНДА: Уф!

 

АДАМУС: Да, доста характерна външност. Тя се е предавала по наследство. За щастие Блаватска никога не се е обличала така. Тя скриваше доста повече отколкото майка и. Но това би могло да обясни много. И аз се надявам, че всички вие разбирате, че това е шегичка. И така, да продължим нататък.

 

 

По времето на моя живот като Сен Жермен имах хубава външност. Както вие навярно сте забелязали на някои фотографии, които показвахме по време на миналата ни среща, аз бях доста елегантен. За всичко това си има причина. Имах красива майка. Вчера вечерта аз работих с Калдре, разглеждайки някои изображения, фотографии, които да ми помогнат да ви покажа как е изглеждала майка ми и аз не можах да се спра само на една фотография. Всъщност е комбинация. Ние избрахме две фотографи и ако мислено ги обединим, ако съединим тези две фотографи, тези двама души, ще се получи приблизително външността на моята майка, която може да обясни и моята външност. Не успях да намеря нищо подходящо за външността на баща ми, но той също беше красив и достоен, благороден човек.

 

 

И така, възникна въпросът, “Как бих изглеждал на пример в библейските времена? Как бих изглеждал?“ Ето така. Да, в библейските времена, красива рокля и забележете, че умея да чета. Чета документ, за който болшинството от жените не са чували. Но сигурно, бих изглеждал точно така.

 

 

И ако се преместим малко напред, как бих изглеждал в живота си на Сен Жермен, ако бях Сен Жермина? Бих изглеждал примерно така. Красива, ефектна, добре облечена с изскочили гърди. Точно така (подсмихва се) – да, ако се вгледате внимателно, да, ще можете да я видите – така че вероятно бих изглеждал така и вероятно така бих се държал така.

 

 

По – натам, ако бихме могли да се насочим към 1900 – та, 1940 – та, 30 – те, 40 – те години, как бих изглеждал? Сигурно нещо такова. Нещо подобно. И, разбира се, отново, ще се повторя, този подбор направи Калдре. Миналата нощ аз му показах стотици, ако не и хиляди фотографии.

 

 

И ако бях въплътен сега и бях жена, сигурен съм, без съмнение, бих изглеждал така.  Подходящо, не мислите ли? И мога да ви уверя, че това няма да стане. Не.

 

ЛИНДА: Ех!

 

 

АДАМУС: Това отново е Блаватска. Не, не мисля, че бих избрал това. Всъщност на нея и се налагаше да носи килими за да се прикрива (Адамус се смее), но тя наистина беше  прекрасна жена. Дълбока, проницателна, тя оказа огромно влияние върху света, но външността и не беше съвсем подходяща. И трябва да кажа, скъпа Линда, че тя избра специално. Това беше неин избор. Това не беше нещо случило се по рождение, това беше неин избор. И така, кратък поглед на Адамус като Адамина.

 

Светът се променя

 

И така, сега, след като приключихме с това, нека вдишаме дълбоко и да преминем към същинската тема на този Шоуд. Нека видим какво става сега по света. Какво става по света.

 

Преживяхме много важна епоха, време на промени. Тя започна преди по – малко от година, цялата епоха на коронавируса и вие го знаете, преживяхте я. Точно за нея в някакъв момент ще разказвате на Възнесените Майстори. Но знаете ли, да преживееш това и да преминеш през маските на лицето, социалната дистанция, липсата на общуване, липсата на това, просто да можеш да кажеш, “Да отидем днес на ресторант“ или да отидеш на театър. Това е различен живот.

 

Изминалата година оказа дълбоко влияние върху съзнанието на човечеството, все още не върху действията, но върху съзнанието. Съзнанието стана много по – дълбоко. Съзнанието – това е отправна точка и често това, което влияе на съзнанието се намира на толкова дълбоко вътрешно ниво, че може да отнеме години, за да се прояви. Но всичко започва със съзнанието.

 

В този период, когато много хора остават по домовете си, те бяха принудени да се потопят навътре в себе си, да са вкъщи с членовете на семействата си, въпреки че много често те се опитваха да избягат от това; работеха от вкъщи. Въпреки, че обикновено се влачеха в офиса, на работното си място, като мениджъри от среден клас, сега са си вкъщи и това им позволи да разсъждават, да помислят, “Наистина ли точно това искам от живота си?“ И, отново, всичко това става на по – дълбоко ниво на съзнание, не е задължително на ниво на човешкото мислене. Човешкото мислене също се променяше паралелно, но нещо стана дълбоко вътре – цялата промяна, случваща се по целия свят.

 

През последната година, докато ставаше всичко това, огромни ресурси бяха вложени в технологиите, а също и в почти всички аспекти на човешкия живот. На практика всички аспекти от човешкия живот бяха засегнати от глобалния инцидент, който не беше война.

 

Обърнете внимание на технологичните постижения, които ще се появят, които вече се появяват, между другото вече се появяват. Например новата потенциална ваксина от малария. Обърнете внимание на всичко, което ще стане в резултат от ерата на коронавируса и ще разберете, че това беше епично време и вие бяхте тук заради него.  Болшинството от вас не бяха въвлечени в това. Някои от вас преминаха по пътя на заговор срещу мен, но повече от вас запазиха равновесие, задържаха се и при това осъзнаха и си спомниха, че точно затова сте тук, за да бъдете тук в това време.

 

Ще продължавате да виждате разпространението не само на технологиите, но и на новите системи – системи, влияещи на банковото дело. Имам предвид, че това ще окаже колосален икономически ефект, който още не е забелязан на тази планета. Той трябва да се случи, защото правителствата са изхарчили трилиони долари, трилиони и трилиони долари, за да бъде всичко спокойно в този период. Те печатаха пари както никога до сега. Печатарските машини работеха ден и нощ, така да се каже, раждайки пари за финансиране.

 

Сега разбира се всичко свързано с икономиката трябва да бъде с нещо, някак подкрепено, така че в течение на следващите 10, може би, 15 години ще видите икономическите последствия. Последствия, които разбира се, ще бъдат и това от което може би се опасявате, нещо като по – високи данъци, но в известна степен те ще заобиколят това. Вместо данъци, те ще въведат така наречените налози. Налози – това е един вид облагане. То се налага върху всичко, от дрехите до автомобилите, дори върху това колко километра преминавате на година с колата си, върху това колко силно си слушате стерео уредбата. Вместо данъци ще има налози. Те разбират, че вие не можете да продължавате вече да плащате данъци, затова ще намерят друг начин да направят същото. Трябва да плащат за всичко това, да платят за цялото това раздаване.

 

После възниква въпроса – няма ли да стане някаква икономическа катастрофа? Заслужава ли си да строим някакъв подземен бункер и да бъдем готови за това? Не, ще има някои икономически корекции, една от които се отнася за данъците и налозите, но ще има някои икономически корекции. Това, което правехте вие в дните на коронавируса и финансирането, което беше заделено за такова количество хора, беше началото на всеобщото заплащане. Това беше началото, защото по това време до определено ниво парите бяха разпределени за всички. Ако вашия доход беше твърде висок, нямаше да ги получите.

 

Може да се твърди, че това беше една от най – успешните мерки за поддържането на  икономиката здрава и че ще продължим да се придържаме към тази универсална основна заплата или парична сума. Всички навсякъде я получават за да се помогне за изравняване на ситуацията. Не казвам, че това е хубаво или лошо. Тези изплащания ще окажат известна помощ  и подкрепа на хората, които наистина се нуждаят от тях. Те също така ще помогнат за консолидирането на състоянието на липса на отговорност, състоянието на право на иск. Нито добро, нито лошо, просто е така. И това е много важен момент, който трябва да се отбележи тук.

 

Моля не оценявайте всичко, което става около вас, като добро или лошо. Не се увличайте от теории на конспирациите. Те ще ви завлекат в заешка дупка – в дупка, от която ще бъде много и много трудно да се измъкнете. Стойте зад ниската стена. Наблюдавайте какво става по света.

 

Наблюдавайте какво става в икономиката. Дори ще ви кажа ето какво – всъщност ще бъдете невъзприемчиви към всичко това, ако следвате някои много прости правила, например, да разбирате, че енергията ви принадлежи. Останалият свят може да се спуска по тъмната неравна пътека, но това няма да ви засегне, освен че го наблюдавате и енергиите на масовото съзнание могат да ви повлияят. Но що се отнася до вашите собствени финанси – не, няма нужда от това.

 

Ще видите как много от всичко се случва по време на икономическите корекции. На банките ще им се наложи да търсят други начини за всичко, от кредитирането до съхранението и отчитането на спестяванията. Сега на планетата стават много, много големи промени и ще се повторя, говорих за това в ProGnost. В резултат от всичко това станаха огромни промени в медицината.

 

Така че бъдете готови. Бъдете готови за това, което ще стане по нататък. Но не в уплашено състояние или страх. Осъзнавайте какво предстои да стане с тази планета, защото нямаше да преживеете подобен период, епохата на коронавируса, ако в резултат от нея не беше станало нещо важно.

 

Нещо ще се върне към нормалното. Нещо ще се върне към това, което смятате за норма: възможността да отидете на ресторант, разбира се, отново да сте в препълнен ресторант, препълнен, шумен ресторант. Някои неща никога няма да се върнат към предишното състояние и най – очевидното – е свързано с работното пространство. Хората казват, “Вече няма нужда да ходя на работа.“ Вижте какво се правеше виртуално през последната година. Говоря за прегледи при лекари, юристи, за липсата да се ходи всеки ден на работа. Така че това е голяма корекция и някои от вас може да кажат, “Е, това не е много важно.“ Конкретно за вас, може би, не, но ако се вземе под внимание какво преживя целия свят, че тези промени стават по целия свят, това е колосална, колосална промяна в съзнанието и в това, как е устроено всичко.

 

Толкова от всичко ще излезе от старите коловози и всичко това без нужда от нещо подобно на война или голямо стихийно бедствие. За тази планета този период беше и ще остане много ефикасен начин за преход на следващото ниво и в крайна сметка, преход към нов човешки вид.

 

Точно така, няма да навлизам в подробности. Говорили сме за това в ProGnost и от време на време ще напомняме за промените, които стават на планетата, но просто ги усетете за миг. Случващите се глобални промени, които обхванаха планетата за една година – за една година – и толкова много от всичко промениха, накараха толкова много хора да се потопят в себе си, да се запитат, “Какъв всъщност е моя избор? Какво искам в действителност като човек на тази планета?“

 

Нека хубаво и дълбоко вдишаме това и за миг да го усетим. Това е безпрецедентно.

 

От моята гледна точка на Възнесен Майстор, ние гледаме всичко не с очи. Помним какво е това – да имаш очи и уши, но всъщност гледаме всичко по друг начин. Буквално използваме своя Ентелект, както разказвах в “Живота на Майстора 13.“ Ние усещаме енергиите, защото не се позоваваме само на това, което виждат очите или чува ухото. И това, което виждаме – всъщност не е печален период. Ако поговорите с Възнесените Майстори, те ще бъдат във възторг от това колко промени донесе той.

 

И, да, много хора умряха от коронавирус. В известен смисъл, така да се каже … не, несъмнено – длъжен съм тук да поправя Калдре – несъмнено те бяха готови да си тръгнат. Това стана неслучайно. И представете си разликата, ако това беше война и загинаха милиони хора от рани, от хаос, от съдържащата се във войната енергия на гнева и прилагането на сила – от всичко, което предизвиква енергията на войната. Когато милиони хора преминават по такъв начин, това е съвсем друга история. Друга от гледна точка на случващото се в Околоземните Сфери. Различна и за тях в следващото превъплъщение. Често, завръщайки се, те носят тези дълбоки, дълбоки травми. Говоря за посттравматичния стрес, пренесен в друг живот.

 

Но в този случай, травма свързана с тяхното напускане от планетата, не съществува. Те ще се върнат в съвършено различен живот, ако решат да се върнат, а няма да отидат на някоя от Новите Земи. В резултат те ще се върнат по съвсем различен начин. Така че, ще повторя, в известен смисъл, да, загинаха много хора в резултат от коронавируса, но от друга страна, това не ставаше така в миналото, когато те умираха с дълбоки травми.

 

Реализацията на Шамбра

 

А как е Шамбра? Как преживя всичко това Шамбра? И къде се намираме? В момента съществуват малко по – малко от 1500 Шамбра, позволяващи своята Реализация. Има и други, които претендират за своята Реализация, но всъщност те самите не вярват в това. Те изричат думи, опитват се да убедят себе си, но нещо дълбоко вътре продължава да не вярва. Така че, дори и да са на верния път, той още не е приключил.

 

Може да кажете, “Само 1500? Струва ми се, че започнахме с над хиляда. Мислех, че започнахме с доста голямо число. Нима сега не трябва да са три, четири, пет хиляди?“ Не трябва да се бърза. Не се опитваме да се състезаваме. Това е естествен процес, който за всеки от вас се разкрива идеално. Вие не сте сред изоставащите, ако още не сте достигнали пълна Реализация, защото вие го правите по абсолютно идеален за вас начин. От момента в който казвате, “Аз избирам Реализацията,“ тя започва да се случва.

 

Често от ваша страна може да има силна вътрешна съпротива или вие не вярвате в нея или не я позволявате, или се отнасяте твърде ментално към нея, но тя ще се случи. Тя ще стане идеално. Ще се разгръща така, че да ви служи по най – добрия начин, така че да не ви претовари, за да получите чувствен опит от пребиваването на собствения си път към Реализацията. Така че старите слоеве от това, което може да наречете карма, старите слоеве от травми, старите слоеве вина и срам да бъдат освободени в точното време.

 

Моля ви не бързайте. След като направите този ясен избор вътре в себе си като човек и кажете, “Да, готов съм,“ знайте, че Майстора, знайте, че Аз Съм, знайте, че цялата ваша енергия ще откликне на това и тогава всичко ще бъде точно така. Ако искате да направите нещо, ако искате някак да подпомогнете това – много и дълбоко дишайте и позволявайте.  Не е нужно да работите върху позволението, просто позволете и тогава то ще дойде. Мога уверено да ви кажа, че почти знам датата, когато трябва да стане това. Не се притеснявам по този повод. Не се безпокоя. И вие също не трябва. Ако чувствате, че може би не сте от тези, които вече са осъзнати, че нещо с вас не е наред – с вас всичко е наред.

 

Освен това ние не искахме – ние и вие – не искахме да навлезете в своята Реализация едновременно. При Шамбра това прилича на вълни. Това ще съхрани баланса. Когато една група навлиза, тя подпомага друга да се надигне, за да помогне да се надигне следващата. В това има някакъв енергиен дизайн и всъщност той е много красив.

 

Така че не бързайте. Не мислете, че правите нещо погрешно или че трябва да направите още нещо и което е още по – лошо, не се съмнявайте и не се разстройвайте. Просто позволете на Реализацията да се случи. Тя е много лична. Всеки от 1500 Шамбра стигна до нея по свой начин, много индивидуално, красиво и при останалите от вас ще стане така веднага след като позволите.

 

Няма да бързаме. Това се нарича отпускате в Реализацията, а не стремеж към нея и най – доброто, което можете да направите сега за себе си – това е да се наслаждавате или в крайна сметка, да осъзнавате този опит, който сега преживявате. Това е най – доброто, най – доброто. И тогава това отнема голяма част от триенето. Отнема съпротивата. Така че ще можете по – ясно да видите нещата, които ви дърпат назад, някакви причини поради които, може би се колебаете, а после ще решите искате да продължите отвъд тях или не.

 

Когато погледна Шамбра – харесваше ми да работя с Шамбра насаме, но ние сме заедно по – често от колкото ми се струва, че осъзнавате – но когато погледна Шамбра, мен малко ме учуди това, че много от Шамбра продължават да мислят, все още премислят всичките си движения, дори пътя към своята собствена Реализация. Твърде много мислят за енергията вместо да я чувстват. Твърде много мислят за Аз Съм. Видях как някои от вас буквално се опитваха да съставят карта и диаграма и да създадат електронна таблица на Аз Съм. Разберете, това е мислене и то е много ограничено. То може да служи на някаква цел, но в крайна сметка изпускате същината. Трябва да чувствате. Да чувствате.

 

В “Живота на Майстора 13 – Ентелигентност“ ние говорим за това, как да отидем отвъд рамките на логиката и мисленето, но колкото и да говорихме за това, то си остава смела крачка. Това продължава да изисква огромно доверие в себе си.

 

И така, скъпа Шамбра, много ви моля да вдишате дълбоко и да спрете да се опитвате да разберете всичко тук (сочи към главата). Това е съвършено естествено. Това, че протича вашата Реализация – това е съвършено естествено. Всъщност вие много отдавна сте направили избор, това да стане в този живот и само позволението ще я доведе във вашата реалност.

 

Може да се каже, че Реализацията вече е станала. Цялото изобилие на живота вече е тук. Но ако продължавате да се опитвате да управлявате това на микро – ментално ниво, ако продължавате да се опитвате всичко да разберете, сякаш все още трябва да контролирате всичко, точно този контрол и тази много ограничена логика представляват оковите и ограниченията ви.

 

Това на което се отдавате, това което позволявате – това е вашето Аз и може би това е една от дилемите. Вие не позволявате, не се отдавате на някакво висше същество, на някакъв Бог. Може би така би било по – лесно. Вие се отдавате – не искам да използвам думата “предавам“ – но вие позволявате, вие отдавате своето Аз, човека. Майстора, своята енергия, своето Аз Съм.

 

На нашата неотдавнашна среща, в Кона – която се казваше “Енергия в действие,“ а сега се нарича “Касама“ – аз говорих за това, че вашата енергия е вашия Бог. Бог – това е вашата енергия. Тя – е това на което се молите. Тя – е това, което търсехте. Тя – е това на което се надявахте и на което разчитахте и понякога изглеждаше, че нищо няма да ви се получи, но това е Бог. Това е вашата енергия. В нея има всичко – всички ваши потенциали, цялата магия, всичко – точно във вашата енергия. Ето защо последните няколко години аз упорито говорих за енергиите.

 

Ето защо свършихме толкова много работа отначало с БОН, а после в края на краищата стигнахме до извода тук, на Хаваите, че всичко, което виждате във външния свят, всичко, което възприемате, всичко, което чувствате – това е само вашата енергия.

 

Възниква голям въпрос, “Ами другите хора?“ Ще поговорим за това в следващия “Живот на Майстора,“ а дотогава усетете това. Всичко това е вашата собствена енергия. Това е този Бог, на който сте се молили – и това е вашата енергия.

 

Да, като правило, много мислите и мислите често стават оправдание, оправдание, което само причинява физическа, психическа болка, само отлагат неизбежната Реализация. Но размислите над всяка капка Реализация или всяка крачка към просветлението просто ще направят процеса по – напрегнат, ще предизвикат по - голямо безпокойство, а най – важното ще ви разсейват от истинската цел на пребиваването ви тук, на тази планета точно сега, във Времето на Машините.

 

И когато гледам Шамбра, виждам толкова много прекрасни неща. Виждам много такива, които бих нарекъл тиха Шамбра, които са позволили своята Реализация. “Тиха“ в смисъл, че те може би никога не са ходили на семинари. Те биха могли да не участват в социалните мрежи. Може би те никога не са се проявявали някак. Това са тези, които спокойно изпълняваха работата си и позволиха своята Реализация.

 

Но отново, много Шамбра все още мислят за това, все още мислят за позволението, но не позволяват истински. И отново, това не е състезание. За мен това няма значение, но има за вас – просто вдишайте дълбоко и си позволете да разберете, че всичко това е естествено и произлиза от вас.

 

Вдишайте дълбоко. Хубаво дълбоко вдишване.

 

Сега да преминем към темата, за която наистина искам да поговоря днес.

 

Рестартиране на съзнанието

 

Сега след цяла година на коронавирус, сега стигаме до рестартиране на съзнанието на планетата. Рестартиране на съзнанието. Всъщност исках да разкажа за това в специално съобщение от мен като Сен Жермен, но това ще стане много по – бързо от очакваното. Сега тук, на Хаваите, наистина не би стигнало времето да го заснемем и пуснем. Така че ще го направим днес на Шоуда. Рестартиране на съзнанието и това ще стане някъде в периода, да кажем от средата на март и деня на Свети Патрик, което ще стане много, много скоро на планетата близо до вас.

 

То не прилича на преминаване през фотонен пояс или нещо подобно. Няма цялата планета да потъне в мрак за три дни. Болшинството от хората дори няма да забележат, че това е станало, защото рестартирането се случва на много, много дълбоко ниво, на много, много дълбоко ниво. Буквално става рестартиране на съзнанието. Навярно като аналогия може да послужи рестартирането на вашия компютър. Той се държи някак странно, забива или не работи както трябва – и какво правите? Вадите щепсела от розетката и се молите. Надявате се, че ще заработи, а после отново го включвате и често той се рестартира или нулира. Всичко, което се е счупило вътре в него се изчиства. Това е същото, което се случва при рестартирането на масовото съзнание, което ние сега преживяваме на тази планета.

 

Това беше година на множество промени, голям хаос, множество вътрешни открития, множество нови посоки за развитие на планетата. Това беше година, когато много, много хора с часове седяха по домовете си вместо да се разсейват с външни дейности и не мислеха, а чувстваха, “Какво наистина искам? Наистина ли искам да бъда със съпруга или партньора си?“ Но стана нещо по – дълбоко, което доведе до предстоящия рестарт на човешкото съзнание някъде между 14 и 17 март плюс – минус ден или два.

 

Бих искал да помоля всеки да усети в тези дни това, което става – но не на повърхността, не само това, което може да се прочете във вестниците и не това, което виждате непосредствено около себе си. Усетете. Това е рестарт, колосален рестарт на глобалното съзнание. По – късно вие наистина ще започнете да виждате резултатите от този рестарт, бих казал, ще започне примерно през юни и после много, много години напред.

 

Рестартирането често е травматично. Рестарта често може да доведе до това, че хората се побъркват. Но с човешкото съзнание беше свършена голяма работа и на планетата вече има достатъчно Възнесени Майстори, а сега и осъзнати хора, затова този рестарт няма да прилича на затъмнение на планетата за три дни. Той може да бъде много по – спокоен. На някои от хората ще им бъде много трудно, други просто ще го приемат и ще продължат да живеят. По – късно ще ви разкажа по – подробно, какво всъщност става при рестартирането, но много искам всеки от вас да го усети как се случва. Глобален рестарт – това е безпрецедентно събитие за тази планета. Дори във времето на Атлантида не е ставало такова нещо за целия период на нейното съществуване.

 

Това рестартиране ще окаже огромно влияние на цялата планета. То ще помогне да се преразгледат всички системи. И, да, това започна още преди коронавируса. Коронавируса помогна да се осъществи и сега това се случва. Точно това става на планетата. Ето ни тук.

 

Дойдохте тук, за да бъдете във Времето на Машините. Дойдохте тук, за да бъдете тези, които помагат за осветяването на потенциалите. Когато става рестартирането на съзнанието и хората си задават въпроса, какво предстои, какво ще им бъде на разположение, каква посока да поемат в живота им, как да се свържат със собствения си дух или духовност, както и да го наричат, те ще търсят това и отново, за това сте тук на планетата.

 

Усетете как става рестартирането. Усетете го дълбоко, защото отново, на повърхността ще бъде незабележимо, а после наблюдавайте до какво ще доведе то в бъдеще.

 

Може би ще пусна още няколко специални съобщения през годината относно случващото се. Повтарям – не се страхувайте. В никакъв случай не се страхувайте. Няма нужда да се страхувате. Не казвам, че ще стане нещо ужасно, а дори да възникнат трудности на планетата, за вас това няма да е проблем. Вие сте в друго пространство. Намирате се в своята енергия, а не в масовото съзнание.

 

Рестарта на съзнанието ще окаже влияние на самата планета, на природата. Гая, Майката Земя, бавно си събра куфарите и се приготви за тръгване и сега целия този процес ще бъде ускорен, силно ускорен.

 

В хода на този рестарт на планетата изцяло ще се промени разбирането за това, което наричате енергия, топлинно енергийни източници на енергия. Това е една от най – големите дилеми с които се е сблъсквала планетата и всъщност има ясна връзка между собствената енергия и енергията на планетата. Планетата все повече и повече ще разбира какво е това енергия всъщност.

 

И така, усетете това колосално рестартиране. Може да имаме няколко специални срещи просто за да го почувстваме. Но сега да преминем към по – важен въпрос, който искам да обсъдя в този особен ден на Шоуда.

 

Това е ВЪЗМОЖНО

 

Има толкова много неща. Има толкова много навсякъде. Има толкова много повече за себе си и е лесно да се хванете в капана на миналите животи, масовото съзнание, начина по който нещата винаги са били правени, науката, физиката. Много е лесно да се хванете във всичко това и после да наложите тези ограничения върху себе си. Не сте тук заради това.

 

Дойде време всеки от вас да стане Мерлин Аз Съм.

 

Някой може да каже, “Очакванията са твърде високи – ние очакваме, че може да се пътешества във времето. Ние очакваме, че просто ще станем богати и изобилни без всякаква работа. Ние очакваме, че всички ще имат свободно енергийно тяло“ – очакванията могат да бъдат всякакви. Вие очаквате, че вашето тяло ще се научи да се самоизцелява. Очаквате, че ще започне вълшебство, фантазия и всичко подобно. И някой ще каже, “Хайде да не очакваме много, защото не искаме да се разочароваме. Може би, всичко това – е само голяма фантазия, някаква голяма игра. Така че нека бъдем реалисти – ще кажат те – в своите очаквания,“ а аз казвам – абсолютно не. Тук сте не за компромиси. Вие сте тук не за да се сдържате. Вие сте тук не за да оправдавате своите страхове, което може и да не стане и сега за нас дойде времето изцяло да се потопим в това.

 

Това е възможно. Това е възможно и в живота си, като Сен Жермен, аз доказах това както на себе си, така и може би на другите. Не е задължително да имаш работа за да си богат. Можете да отидете отвъд начините по които умът се учи, учи било то математика или музика. Можете да продължите още по – напред.

 

Можете просто да бъдете в пространството на своето собствено изцеление, собственото си изцеление, без да се опирате на медицината или може да се опрете, ако искате, но можете и да се самоизцелите. Сега не е време да казвате, “Нека смекчим очакванията си.“ Обратното. Тези, които ще дойдат след вас, искат да знаят, че ви се е получило, искат да знаят, че сте успели да превъзмогнете ограниченията на триизмерната човешка реалност и наистина да станете Майстори на планетата.

 

Понякога наблюдавам съмненията вътре във вас самостоятелно и като група Шамбра и, да, има съмнения. Не се опитвам да кажа, че не трябва да има съмнения или че трябва да изчезнат. Разбира се, има ги. Съмненията като правило ви задържат, “Може би не трябва да го правим. Може би трябва да бъдем по – внимателни в своите действия. Може би не трябва да правим такива гръмки изказвания,“ но това би било лъжа. Това би било лъжа.

 

Разбира се, ние излизаме отвъд рамките на физиката и съвременната наука. Излизаме от рамките на това, за което болшинството от хората някога биха могли дори да мечтаят, а дори ако мечтаят, то никога не го изпълняват в действителност. Ние излизаме отвъд рамките на всичко това. Но ако се сдържате, вие казвате, “Нека се ограничим,“ ако казвате, че ще създадем нереални очаквания, това няма да стане.

 

От време на време ще се спъвате като човек и като група Шамбра. Нещо може да не се получи веднага от първия път. Но ще се върнем там и ще позволим още веднъж. Ще разберем какво ни е пречело, къде е била съпротивата и ще повторим всичко отново и ще получим резултат – било то богатство, било то здраве, било то пътешествие във времето – всичко, за което говорим.

 

Ето защо дойдохте тук и аз не искам нищо да смекчавате. Може да се каже, че това е време на фантазии и това е абсолютно правилно. Ние излизаме отвъд пределите на човешкото съзнание, каквото е било то в миналото. Някои направиха това индивидуално – Възнесените Майстори. Но никога не е имало такава група. Вие го правите индивидуално като суверенно Аз, но има и други, които едновременно вървят по същия път. Ето защо казвам, че никога не е имало група, която да се занимава с това. Ние не се държим за ръце и не пеем кумбая. Вие правите това индивидуално, но знаете, че други хора на планетата,  с болшинството от които сте се срещали и в други животи, правят това едновременно с вас.

 

Излизаме отвъд рамките на ограниченията. Излизаме отвъд рамките на ограниченията – това е. Ние не нарушаваме законите на физиката, защото физическите закони, независимо от това каква е тази физика, не са много строги. Тоест те не са неизменни, незаменими. Те са изменчиви и съзнанието ги променя. Съзнанието – ето какво променя физиката, науката, математиката и всичко останало – точно това правим и ние.

 

Моля ви да мечтаете мащабно, да си представяте нещата мащабно. Моля ви да живеете мащабно, просто променяйки съзнанието си, сваляйки щорите или ограниченията, осъзнавайки, че енергията ви принадлежи. Това наистина е една от първите крачки. Веднага след като разберете, че това е вашата енергия – тя е изпълнена, много е, може да прави всичко, може да нарушава законите на физиката, може да прави всичко – тогава ще разберете, че няма нищо невъзможно. Нищо от това не се прави чрез измисляне и планиране чрез ума, защото умът ще ви държи в ограниченията. Ще ви държи в масовото съзнание.

 

Тъй като много, много скоро ще стане глобално рестартиране на съзнанието, сега е прекрасно време, да се върнете в себе си и да погледнете това на къде искате да насочите съзнанието си, без да се сдържате, бидейки Мерлин Аз Съм, готов да навлезе в съвършено нови хоризонти, готов да премине в съвършено нова реалност и в “И,“ оставайки тук на планетата, живеейки в ограниченията на масовото съзнание, но сега представлявайки наистина суверенно същество.

 

Фантазията не може да бъде твърде голяма. Сега за нас няма твърде големи мечти. И, да, човешкия ум може да изпраща всевъзможни предупредителни сигнали, казвайки, “Не задавай такива очаквания. Спомни си колко те болеше. Спомни си как се разочарова,“ но вашия начин да преминете на следващото ниво беше съвсем различен от сега. Сега вие използвате своята енергия и своето съзнание и в това има голяма разлика. По – рано вие използвахте своя ум и чужда енергия. Разликата е кардинална: ума и чуждата енергия в миналото – и вашата енергия и вашето съзнание.

 

Това е може би – как да кажа, най – критичния момент, един от най – важните моменти на преход за планетата, а също така за вас и за Шамбра. Един от тези случаи, когато ние отново правим квантов скок, преодолявайки всички ограничения. Дори ако правилата на играта гласят, “Виж какво стана миналия път, когато пробва това, направи се на глупак и, ами, в същото време се уби,“ няма да продължим напред.

 

Когато бяхме тук, в павилиона на Шамбра, по времето на последната ни среща, когато бяхме тук, възникна въпроса, “Какво ако всичко това са измислици? Какво ако всичко това е игра? Какво ако просто всичко това е огромно разсейване и нищо от това не съществува в действителност?“ Какво ако? Тоест не разполагаме с друга група, която да погледнем и да кажем, “Е, те го направиха, така че това е възможно.“ Ние имаме такива личности, но знаете ли, повечето от тях са от другата страна като Възнесени Майстори и на повечето от тях това се е случило отдавна. Но какво ако ние просто всичко си измисляме?

 

Смятам, че това работи прекрасно, защото, когато навлизате в празно тъмно пространство, когато навлизате в нищото, когато вашето съзнание преминава в нищото, ако никой никога по – рано не е бил там и не е правил същото, това няма значение, защото тогава така и става. Така работи съзнанието. Дори ако всичко това е просто неосъществима мечта, дори ако седяхме край лагерния огън и пеехме кумбая и мечтаехме за нещо нереално, това няма значение, защото веднага след като навлезем в пустотата, където нито вие, нито някой друг не е навлизал допреди, това пространство престава да бъде празно. То става това, което поиска вашето съзнание.

 

Дойде време да проявите фантазия и магия, Мерлин Аз Съм. Сега е моментът да осъзнаете, че няма граници. Няма бариери. Нищо не ни задържа. Да, на физическо и психическо ниво ще има корекции, които се извършват в отговор на съзнанието, в отговор на новата реалност в която навлизате, в която навлизаме всички ние. Но точно сега, точно сега, скъпи мои приятели, нека направим това, за което дойдохме тук.

 

Ще продължавам да ви напътствам. Ще продължавам да ви разсейвам, когато е необходимо, да ви давам информация и да се надявам да отворя сетивата ви, сетивната част на вашето съзнание. Но нека вървим напред, за да направим точно това, за което сме дошли тук.

 

Много, много скоро ще ви се появи огромна възможност, планетарен рестарт. Наричам това коронавирусен рестарт, защото коронавируса създаде възможност, идеални условия. Коронавируса създаде идеални условия, ситуация за глобален рестарт на съзнанието.

 

Нека я усетим и в същото време сами да се рестартираме – да престанем да се сдържаме, да се ограничаваме, да казваме, “Ами, нека го направим на части.“ Всичко или нищо. Аз смятам така – всичко или нищо – и се надявам, че ще се присъедините към мен.

 

Момента настъпи – мераб

 

С това нека обединим всичко в мераб, да включим фонова музика, за да можем наистина да интегрираме, да вплетем всичко това за което говорихме досега.

 

(музиката започва да свири)

 

Някой може да си тръгне. Някой може да каже, “Е, това е твърде голяма фантазия. Трябва да си плащам сметките. Има хора за които трябва да се грижа,“ и това е нормално, ако си тръгнат. Вие ще се върнете. Вие ще се върнете. Когато видите, че на другите им се е получило, вие ще се върнете и в това няма нищо срамно. Тук няма от какво да се срамувате, нищо за осъждане.

 

На тази планета има вече около 1500 осъзнати Майстори от Шамбра. И ще има още. Никога не е имало такава възможност както сега, за да разкриете реалността, да се освободите от много ограничения, които са възникнали в човешкото съзнание.

 

Някой казва, “Знаете ли, всичко това е измислица. Нека се придържаме към фактите. Нека се придържаме към точните факти.“

 

Не. Има нещо много по – голямо и вие го знаете. В това е работата. Вие го знаете. Говорили сме за това в предишния ни Шоуд. Вие вече знаете.

 

Сега дойде времето, индивидуално, а после като група, в крайна сметка и като планета да се отправим към новите светове, да навлезем в това, което аз често наричам мечтата на Атлантида.

 

От една страна това звучи сложно. Всъщност ние ще заменим физиката на всичко, което е било известно някога. Звучи малко сложно. Но от друга страна, това може да бъде много и много проста крачка.

 

Може да се вълнувате и да задавате въпроси, не сте ли се побъркали. Но, както вече съм казвал, какво е безумието? Нима безумие не е да оставате живот след живот в един и същи дом, със същите стаи, същите прозорци, с един и същи хладилник и всичко останало, в един и същи ден, ден след ден? Това нормално ли е?

 

Тогава какво е безумието? Стремеж към това, което знаете, но може би се съмнявате. Стремеж към това да се намирате от тази страна на дъгата в същото време, когато всички от същата страна на дъгата казват, “Не го прави. Ти си побъркан. Ти си луд. Отвъд дъгата няма нищо. Това е просто дъга.“

 

Скъпа Шамбра, искам да отбележа този ден, този Шоуд, като точка в която се приближаваме към това което аз мислех, че ще стане много по – късно, след месец или два – към огромен рестарт на човешкото съзнание. И аз питам, готови ли сте за следващата крачка?

 

О, това може да бъде вълнуващо, да. Да, страшно. Някои от вас в последно време изпитваха силно безпокойство – някои винаги изпитват силно безпокойство, но в последно време имаше още по – голямо безпокойство – чудейки се какво ще стане. Е какво пък, сега знаете.

 

Сега знаете с какъв натиск се сблъсква планетата, да и вие също. Смятам, че това е невероятно време. Аз съм във възторг. Завръщам се в Клуба на Възнесените Майстори и танцувам из балната зала, като Възнесен Майстор!

 

Толкова съм развълнуван от ставащото. Аз дори съм признателен на коронавируса. Той предизвика колосални промени на планетата. Сега ние излизаме от него, вече почти излизаме. В някои отношения това отне малко повече време, но благодарение на него, станаха много повече промени, от колкото си представях, че планетата е способна да създаде.

 

Той си тръгва. Тук – там ще има малки взривове, но после – пффф! – той просто най – накрая изцяло ще се изпари. И когато се изпари, ще се разкрие всичко, което е станало през този период, през това време и може би, ще започнете да разбирате ролята, която изиграхте вие в това.

 

Не е нужно да се заразявате с вируса, за да изиграете роля. Вашата роля е в това да бъдете тук. Вашата роля е в това да бъдете осъзнати, че е време да разширите човешката реалност.

 

Нека го направим – фантазия, магия, лекота, изящество, а също така обикновеното ежедневие на човешкия живот – защото в него има толкова много прекрасни неща. Нека направим и едното и другото.

 

Всички, които са готови да продължат напред, всички, които са готови сега да продължат към този невъобразим, невероятен потенциал, живеейки своя човешки живот на планетата – да тръгваме.

 

Всички, които не са много уверени, които се колебаят, искате да направите всичко така, че да не се разочаровате – това е нормално. Няма проблем.

 

Но аз зная, че има достатъчно, които казват, “Не. Вече няма да се сдържаме. Дори да скочим от скалата в дълбоката, тъмна, бездънна пропаст, в този момент, когато се окажем в нея, нашето съзнание ще превърне тази бездна …“ в това, което изберете.

 

Нека дълбоко вдишаме времето, в което живеем, предстоящия рестарт. Всичко Което Е.

 

Нека вдишаме дълбоко и да си благодарим, че сме тук в това време.

 

Заедно с това помнете, че колкото и безумни, невероятни и невъобразими да са местата към които ще се насочим – всичко е наред в цялото творение.

 

С това, Аз Съм Адамус Сен Жермен.