Merlin minä olen -sarja

SHOUD 6 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

6.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

Minä olen mitä olen, Adamus Saint-Germain.

Hmm. Paljon energiaa, paljon asioita muuttui, kuin tulimme tähän shoudiin, kun musiikki soi (viitaten tähän musiikkiin). Se ei ollut minun St. Germain -musiikkiani, mutta kelpaa tänään, koska se antoi energioiden ratsastaa jollakin. Paljon tapahtuu.

Tämä shoud on vähän erilainen kuin useimmat, koska se mistä puhumme tänään, on hyvin tärkeää teille kaikille.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, kun menemme "Merlin minä olen" -sarjan shoudiin 6.

Tärkeimmät asiat ensin, tervetuloa kaikki. Tervetuloa kaikkialta tällä mahtavalla Maa-planeetalla. Tervetuloa tähän shaumbra-kokoontumiseen, jonka pidämme kerran kuukaudessa, kokoontumiseen joka sallii meidän tuoda energiamme yhteen. Meidän ei tarvitse tavata henkilökohtaisesti. Tiedän, että joskus haluatte tavata henkilökohtaisesti, mutta meidän ei tarvitse. Voimme tehdä sen tällä tavalla. Teemme sitä säännöllisesti unitilassa, ja teemme sitä tällä tavalla internetissä.

Siis tervetuloa kaikki. Voi kyllä, rakastan tosiaankin henkilökohtaisia live-kokoontumisia. Meillä oli täällä juuri sellainen, kuten Cauldre ja Linda puhuivat. Oli hyvä palata taas todelliseen rooliini Adamuksena, kävellen joukossanne, kulkien ylös ja alas, edestakaisin käytävillä ja esittäen paljon kysymyksiä jokaiselle teistä. Nautin siitä, ja kaipaan todellakin syvästi sitä shoudeissamme. Voin tässä kiusata vain Lindaa tietyssä määrin, mutta kyllä, tervetuloa.

Tässä sitä ollaan, Konassa Villa Ahmyossa. Kaunis päivä. Linnut sirkuttivat, kun musiikki soi. Ette voineet kuulla sitä, mutta linnut löpisivät, kun ne valmistautuivat tähän kokoontumiseen.

Pari asiaa tämän päivän asialistalla. Hoidamme pienet jutut ensin alta pois.

 

Adamina

Viime kerralla tuli esiin kysymys, kun puhuin siitä, miltä näytin St. Germainina viime elämässäni. Tuo kysymys tuli monilta teistä. Ensinnäkin, eikö minulla ole ollut yhtään elämiä naisena? Kyllä, minulla on ollut. Ei paljon. On paljon enemmän mieselämiä. Ei mistään erityisestä syystä, vaan sitä huomaa, että alkaa olla mukavaa tietynlaisessa asussa, siihen tottuu, ja sen vuoksi hyvin monet ihmiset tulevat elämä toisensa jälkeen samaan perheeseen, samaan sukulinjaan, usein myös samaan maahan ja joskus jopa samaan kaupunkiin – elämä toisensa jälkeen. Siis se ei liittynyt mihinkään muuhun, kuin että minulla oli vain mukavaa miehen kehossa. Minulla ei koskaan ollut aivan yhtä mukavaa naisen fyysisessä kehossa, mutta minun täytyy sanoa, että maskuliini-feminiinitasapainoni on ollut aina melko hyvä.

Mutta teille jotka edelleen löpisette maskuliinisesta ja feminiinisestä ja miehistä ja naisista, mennäänpä nyt sen yli. Siitä ei ole lainkaan kyse. Mennään kauas sen yli. Kyse ei ole jumalaisesta feminiinisyydestä tai mistä tahansa maskuliinisuudesta. Olemme integroituneita. Olemme yksi. Teillä on maskuliininen ja feminiininen. Ne ovat naimisissa keskenään. Olette "uni-itse" tässä kohtaa. Ei aiheuteta paljon melua maskuliinisesta ja feminiinisestä ja tasavertaisuudesta ja kaikesta muusta. Olette joka tapauksessa tasavertainen itsessänne. Tasavertainen kaikessa sisällänne.

Mutta tuli tosiaan esiin tuo kysymys, ja lupasin vastata siihen. Miltä näyttäisin? Miltä näyttäisin Adaminana, ei Adamuksena? Miltä näyttäisin? Siis katsotaanpa sitä nopeasti.

https://www.crimsoncircle.com/01%20Blavatsky%201.jpg

LINDA: Voi pojat.

ADAMUS: Tämä en tietenkään ole minä. Tämä on Madame Blavatsky, ei St. Germain. Ei, en olisi koskaan näyttänyt tuolta.

Rakastan todella Madame Blavatskya. Hän oli yksi näkemyksellisimmistä ihmisistä, joita olen koskaan tavannut, hyvin henkinen ja hyvin persoonallinen. Tyly ulkoisesti. Tyly. Hänen sanottiin polttavan 200 savuketta päivässä. Hän joi kuin merimies toisinaan. Tyly ulkoisesti.

Hänen tekosyynsä kaikelle tälle oli, että hän oli niin viehättävä sisäisesti …

LINDA: Ai jaaaa!

ADAMUS: … ettei hän halunnut näyttää viehättävältä …

LINDA: Ai jaaaa!

ADAMUS: … enää ulkoisesti.

LINDA: Mielenkiintoista.

ADAMUS: Kuthumi yritti antaa hänelle aika ajoin muotivinkkejä, jotka hän sivuutti välittömästi. Mutta siirrytään toiseen kuvaan hänestä, Madame Blavatskysta.

https://www.crimsoncircle.com/02%20Blavatsky2.jpg

Tässä hän on 15-vuotiaana. Hänellä oli tavallaan tuo ulkonäkö jo nuorena, ja se jatkui paljon pidemmälle elämään, kyllä. Ja nuo linnut jotka näette taustalla tässä, lentävät pois mahdollisimman nopeasti. Hänellä oli tapana pelotella ihmisiä, ja hän rakasti tehdä sitä.

Siihen on syy, että hän näytti tuolta, syy jonka jotkut teistä saattaisivat ymmärtää, koska hän tuli valitsemastaan suvusta, ja jos katsotte kuvaa hänen äidistään, ymmärtäisitte, miksi Blavatsky näytti, miltä näytti. Siis katsotaanpa nyt …

https://www.crimsoncircle.com/03%20Blavatsky%20Mother.jpg

LINDA: Voi ei!!

ADAMUS: … Blavatskyn äitiä (Adamus naureskelee).

LINDA: Uh!

ADAMUS: Kyllä, melkoinen hahmo. Se todella kulki suvussa. Onneksi Blavatsky ei koskaan pukeutunut aivan tällä tavalla. Hän peitti vähän enemmän kuin äitinsä. Mutta tämä selittäisi paljon. Ja toivon, että tiedätte kaikki, että tämä esittely tapahtuu kieli poskessa. Siirrytään eteenpäin.

No niin, olin komea elämässäni St. Germainina. Olin melko näyttävä, kuten luultavasti huomasitte kuvista, joita näytimme viime sessiossamme. Tähän on hyvä syy. Minulla oli kaunis äiti. Katselimme eilen illalla Cauldren kanssa kuvia, valokuvia, jotka auttaisivat näyttämään, miltä äitini näytti, enkä pystynyt päättämään vain yhtä kuvaa. Siis se olisi tavallaan yhdistelmä.

https://www.crimsoncircle.com/04%20St.%20G%20Mother.jpg

Valitsimme kaksi, ja jos voitte kuvitella nämä laitettavan yhteen, jos yhdistäisitte nämä kaksi valokuvaa, nämä kaksi ihmistä, siltä äitini melko lailla näytti, mikä selittäisi minun ulkonäköni. En löytänyt mitään, mikä sopisi siihen, miltä isäni näytti, mutta hän oli myös komea, arvokas ja jalosukuinen mies.

Siis kysymys kuuluu: "Miltä olisin näyttänyt esimerkiksi raamatun aikoina? Miltä olisin näyttänyt?" Se olisi jotain tällaista.

https://www.crimsoncircle.com/05%20Biblical%20Look.jpg

Joo, raamatun aikoina, kaunis leninki, ja huomatkaa, että saan lukea. Luen asiakirjaa, mikä oli tuntematonta useimmille naisille tuolloin. Mutta tältä olisin luultavasti näyttänyt.

Ja kun siirrymme vähän eteenpäin, miltä olisin näyttänyt elämässäni St. Germainina, jos olisin ollut St. Germina?

https://www.crimsoncircle.com/06%2018th%20century.jpg

Olisin näyttänyt joltain tällaiselta. Kaunis, huomiota herättävä, hyvin pukeutunut tietysti, toinen rintani esillä. Jos katsotte tarkkaan (naureskellen), kyllä, voitte nähdä sen, mutta tältä olisin luultavasti näyttänyt ja näin todennäköisesti käyttäytynyt.

Jos voisimme mennä 1900-luvulle, sanotaan vuoteen 1940, aikaan '30, '40, miltä olisin näyttänyt? Luultavasti joltain tällaiselta.

https://www.crimsoncircle.com/07%201930s.jpg

Joltain tuollaiselta. Ja sitten, minun täytyy taas sanoa, että Cauldre ei kasannut tätä yhteen. Opastin häntä satojen, ellei tuhansien, kuvien läpi eilen illalla.

Ja sitten, jos olisin inkarnoituneena tänä päivänä ja olisin nainen, olen varma, epäilemättä, että näyttäisin tällaiselta.

https://www.crimsoncircle.com/08%20Today.jpg

Tavallaan sopivaa, eikö? Ja voin vakuuttaa teille, etten olisi tällainen. Ei.

https://www.crimsoncircle.com/09%20Final%20Blavasky.jpg

LINDA: Yäk!

ADAMUS: Se on taas Blavatsky. Ei, en usko, että valitsisin sen. Hänen täytyi periaatteessa käyttää mattoja itsensä peittämiseen (Adamus naureskelee), mutta tosiaankin hän oli upea nainen. Syvällinen, näkemyksellinen, hän teki valtavan vaikutuksen maailmaan, mutta ulkonäkö ei ollut aivan sitä. Ja täytyisi sanoa, rakas Linda, että hän valitsi sen tarkoituksella. Se oli hänen valintansa. Se ei ollut vain jotain, mikä tapahtui syntyessä – se oli hänen valintansa. Siinä Adamuksen nopea tarkastelu Adaminana.

 

Maailma muutoksessa

Nyt kun tämä saatiin pois tieltä, vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, kun siirrymme tämän shoudin todelliseen asiaan. Katsotaanpa, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä. Mitä maailmassa tapahtuu?

Olemme käyneet läpi erittäin tärkeä aikajakson, aikamuutoksen. Se alkoi vähän yli vuosi sitten, koko tämä koronavirusaikajakso, ja tiedätte elettyänne sen läpi. Puhutte siitä jossain kohtaa ylösnousseille mestareille. Mutta tiedätte elettyänne sen läpi ja käytyänne läpi kasvomaskit, sosiaalisen etäisyyden, sosiaalisen elämän puutteen, sen ettei voi sanoa vain: "Mennään tänään ravintolaan" tai mennä teatteriin. Se on erilaista elämää.

Tällä viime vuodella oli syvällinen vaikutus ihmiskunnan tietoisuuteen – ei välttämättä toimintaan tässä kohtaa, mutta tietoisuuteen. Tietoisuus menee paljon syvemmälle. Tietoisuus on alkukohta, ja usein jokin mikä vaikuttaa tietoisuuteen, on niin syvällä sisäisellä tasolla, että sen paljastuminen voi kestää vuosia. Mutta se kaikki alkaa tietoisuudesta.

Tänä aikajaksona, kun monet ihmiset pysyivät kotona ja heidän täytyi mennä itseensä, heidän täytyi olla kotona perheenjäsentensä kanssa, kun he usein yrittäisivät paeta sitä, ja heidän täytyi tehdä töitä kotona. Kun normaalisti he tarpoisivat työpaikalle koppeihinsa, keskitason johtajan työtehtäviinsä, nyt he olivat kotona, ja se antoi heille aikaa pohtia, miettiä: "Tätäkö oikeasti haluan elämässäni?" Ja taas kerran, tämä kaikki tapahtuu syvemmällä tietoisuustasolla, ei välttämättä ihmisajattelussa. Siihen liittyi ihmisajattelua, mutta syvällä pinnan alla tapahtuu jotain, tavallaan koko se muutos, joka tapahtui maailmassa.

Viime vuoden aikana kaiken tämän tapahtuessa, valtavasti resursseja laitettiin teknologiaan sekä jokseenkin kaikkiin muihin ihmiselämän aspekteihin. Jokseenkin kaikkiin ihmiselämän aspekteihin kosketti tapahtuma, joka oli globaali ja joka ei ollut sota.

Katsotte teknologisia edistysaskelia, joita tulee myöhemmin esiin – joita muuten tulee jo esiin. Esimerkiksi mahdollisesti uudentyyppinen rokote malariaan. Katsotte kaikkia asioita, joita tulee koronavirusajan tuloksena, ja oivallatte, että tämä oli eeppistä aikaa, ja te olitte täällä sitä varten. Olitte täällä sitä varten. Useimmat teitä eivät jääneet kiinni siihen. Muutamat teistä kulkivat koko salaliittopolun minuun liittyen, mutta useimmat teistä pitivät oman tasapainonsa. Piditte pintanne, oivalsitte ja muistitte, että tästä syystä olitte täällä, ollaksenne täällä tänä aikana.

Näette jatkuvaa teknologian ja uusien järjestelmien tulemista – järjestelmien jotka vaikuttavat pankkitoimintaan. Tarkoitan, että tällä on taloudellinen vaikutus, jota ei ole vielä edes nähty tällä planeetalla. On pakko olla, koska hallitukset ovat käyttäneet triljoonia dollareita, triljoonia ja triljoonia dollareita, pitääkseen kaiken rauhallisena tämän jakson aikana. Ne painoivat rahaa enemmän kuin koskaan. Nuo painokoneet kävivät yötä päivää, niin sanotusti, ja hankittiin rahaa rahoittamaan se kaikki.

Tietysti kaikella mikä liittyy talouteen, täytyy olla takana jotain, jotain jossain, joten näette tämän taloudellisia jälkiseuraamuksia ainakin seuraavat 10 vuotta, kenties 15 vuotta. Nuo jälkiseuraamukset ovat tietysti asioita, joita kammoaisitte, kuten korkeampia veroja, mutta niitä onnistutaan kiertämään jossain määrin. Pelkkien verojen sijasta on jotain, millä on eri nimi. Eli ne ovat veroja, muttei niitä kutsuta veroksi. (Suom. huom. amerikkalainen käytäntö, kumpikin sana "tax" ja "levy" merkitsee suomeksi "vero") Se laitetaan kaikkeen vaatteesta autoon, myös siihen montako kilometriä ajatte autollanne joka vuosi, miten kovaa kuuntelette stereoitanne. Ne ovat "levies" eivätkä "taxes". Käsitetään, ettei teitä voi verottaa enää, joten nyt löydetään eri tapa tehdä se. Kaikesta tästä täytyy maksaa, maksaa avustuksista joita on annettu.

Nyt tulee kysymys: tuleeko jonkinlainen taloudellinen katastrofi? Pitäisikö teidän rakentaa maanalainen bunkkeri ja olla valmistautunut tähän? Ei, tulee joitain taloudellisia muutoksia, yhden niistä ollessa verot – on joitain taloudellisia muutoksia. Se mitä olette nähneet näinä koronaviruspäivinä ja siinä rahoituksessa, jota lähti hyvin monille ihmisille, oli oikeastaan alku yleiselle palkalle. Oli alku sille, koska tällä aikajaksolla kaikki saivat rahaa, tiettyyn pisteeseen saakka – jos tulonne olivat liian korkeat, ette saaneet.

Väitetään, että tämä oli yksi onnistuneimmista toimenpiteistä pitää talous terveenä ja jatkamme tällä, yleisellä peruspalkalla. Kaikki yleisesti saisivat sen, auttamaan asioiden tasoittamisessa. En sano, että se on hyvä asia tai huono asia. Se antaa apua ihmisille, joilla olisi todella käyttöä sille. Se auttaa myös jatkamaan tilaa, jossa ei oteta vastuuta, oikeutettua tilaa. Ei hyvä tai huono asia, se vain on. Ja hyvin tärkeä asia osoittaa tässä.

Kaikessa tässä mitä tapahtuu ympärillänne, älkää tuomitko sitä hyväksi tai huonoksi. Älkää menkö salaliittoihin. Salaliitot imevät teidät kaninkoloon, josta on hyvin, hyvin vaikea päästä ulos. Seiskää matalan aidan takana. Tarkkailkaa, mitä maailmassa tapahtuu.

Tarkkailkaa, mitä taloudessa tapahtuu. Sanon jopa, että periaatteessa olette immuuneja kaikelle sille, jos noudatatte muutamaa hyvin yksinkertaista asiaa, kuten ymmärrätte, että kaikki energia on teidän. Muu maailma voisi mennä pimeää ja kuoppaista polkua pitkin, eikä se oikeastaan vaikuta teihin – paitsi että tarkkailette sitä ja massatietoisuuden energiat voisivat vaikuttaa teihin. Mutta mitä omaan talouteenne tulee, ei, sen ei tarvitse vaikuttaa.

Siis näette paljon asioita tapahtuvan taloudellisten muutosten myötä. Pankkien täytyy valita eri reittejä kaikessa – lainoista siihen, miten säästöjä säilytetään ja lasketaan. Siis hyvin, hyvin suuria muutoksia tapahtuu planeetalla tällä hetkellä, ja jälleen kerran, olen maininnut kaikki nämä ProGnostissa. Lääketieteessä valtavia muutoksia kaiken tämän tuloksena.

Siis olkaa valmistautuneita. Olkaa valmiita siihen, mitä tulee seuraavaksi. Ei lainkaan pelästyneessä tilassa tai pelkotilassa. Tiedostakaa, mitä tulee seuraavana tälle planeetalle, koska ette voi käydä läpi tällaista jaksoa, koronavirusaikaa, ettei merkittäviä muutoksia tapahdu sen seurauksena.

Jotkut asiat palaavat normaaliksi. Jotkut asiat palaavat siihen, mitä kutsuisitte normaalitilaksi – että voi mennä ravintolaan, tietysti, olla taas täpötäydessä ravintolassa, täpötäydessä ja meluisassa ravintolassa. Toiset asiat eivät koskaan palaa sellaiseksi, mitä ne olivat, ja yksi ilmiselvistä asioista on työpaikkaympäristö. Ihmiset sanovat: "Minun ei tarvitse mennä toimistolle enää." Katsokaa, mitä on tehty virtuaalisesi viime vuonna. Tarkoitan, että lääkärien tapaamiset, lakimiesten tapaamiset, ei tarvitse mennä toimistolle joka päivä. Se on suuri muutos, ja jotkut teistä saattavat sanoa: "No, se ei ole mikään iso juttu." Teille yksilönä kenties ei, mutta kun ajattelette koko maailman tekevän sitä, koko maailman tekevän noita muutoksia, niin se on valtava, valtava muutos tietoisuudessa ja siinä tavassa, miten asiat kulkivat.

Se saa hyvin monia asioita pois vanhoista urista ilman, että täytyy tapahtua jotain sodan tai valtavan luonnonkatastrofin kaltaista. Se oli – ja on edelleen – tälle planeetalle hyvin tehokas tapa siirtyä seuraavalle tasolle ja perimmiltään siirtyä uuteen ihmislajiin.

Se on siinä. En mene paljon yksityiskohtiin. Puhuimme siitä ProGnostissa, ja mainitsemme sen aina silloin tällöin – muutokset joita tapahtuu planeetalla – mutta tuntekaa sitä hetki. Globaaleja muutoksia joita tapahtui, jotka pyyhkäisivät planeetan yli yhdessä vuodessa – yhdessä vuodessa – ja ovat muuttaneet hyvin monia asioita ja saaneet hyvin monet ihmiset menemään sisälleen ja sanomaan: "Mitä oikeasti valitsen? Mitä oikeasti haluan ihmisenä tällä planeetalla?"

Vedetään kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa ja tuntekaa sitä hetki. Se on ennenkuulumatonta.

Sieltä missä olen ja muiden ylösnousseiden mestareiden perspektiivistä, emme näe asioita silmillämme. Muistamme, millaista on, kun on silmät ja korvat, mutta emme katso asioita sillä tavalla. Käytämme kirjaimellisesti energiaälykkyyttämme (suom. huom. käytetty keksittyä sanaa "entelligence", jossa on yhdistetty "energia" ja "älykkyys"), kuten puhun "Master's Life 13" -kurssissa. Tunnemme asioiden energioita, joten se ei perustu pelkästään siihen, mitä silmät näkevät tai korvat kuulevat. Ja se mitä näemme, on todella ennenkuulumatonta aikaa planeetalla. Ei surullista aikaa. Se on ollut joillekin, mutta tämä ei ole surullista aikaa. On aikaa, jolloin ylösnousseet mestarit ovat ilahtuneita niistä hyvin monista muutoksista, joita tulee tämän tuloksena.

Ja kyllä, monet, monet ihmiset kuolivat tässä koronavirusjutussa. Tavallaan, ei vaan selvästi – minun täytyi korjata Cauldrea tässä - voitaisiin sanoa, että he olivat valmiita lähtemään. Se ei ollut vahinko. Ja kuvitelkaa sitä eroa, jos olisi ollut sota ja miljoonia ihmisiä olisi kuollut sodassa trauman kautta, kaaoksen kautta ja sodan sisältämän vihaenergian kautta – voimien joita sotaenergiassa on. Kun miljoonia ihmisiä kuolee tällä tavalla, se on hyvin, hyvin eri asia. Hyvin erilaista siinä, mitä tapahtuu Maan lähiulottuvuuksissa. Hyvin erilaista myös heidän seuraavan inkarnaationsa kannalta. Usein he tulevat kantaen noita syviä, syviä haavoja. Siinäpä vasta traumaperäinen stressihäiriö, kun se kannetaan uuteen elämään.

Mutta tässä tapauksessa heidän lähtöönsä planeetalta ei liity tuollaista traumaa. He tulevat takaisin hyvin erilaisen elämän kera, jos he päättävät tulla takaisin eivätkä mene johonkin uuteen Maahan. He tulevat takaisin hyvin eri tavalla sen tuloksena. Siis jälleen kerran,: tavallaan kyllä, paljon ihmisiä kuoli tämän tuloksena, mutta toisella tavalla se ei ollut kuin menneisyyttä, jolloin he kuolivat syvässä traumassa.

 

Shaumbrojen Oivaltaminen

Entä shaumbrat? Entä shaumbrat mentyään kaiken tämän läpi? Ja missä olemme? Tällä hetkellä on hieman alle 1500 shaumbraa, jotka ovat sallineet Oivaltamisensa. On joitain muita, jotka vaativat Oivaltamisensa, mutta he eivät todellisuudessa usko sitä. He sanovat nuo sanat, mutta he eivät oikeasti usko sitä, joten siksi sitä melkein ei voi tapahtua. He tekevät melkein positiivista affirmointia, he yrittävät vakuuttaa itsensä, mutta jokin syvällä pinnan alla ei ole vielä vakuuttunut. Siis vaikka he ovat oikealla polulla, he eivät ole aivan vielä perillä.

Voisitte sanoa: "No, ainoastaan 1500? Luulin, että aloitimme reilusti yli tai hieman yli tuhannesta. Luulin, että aloitimme melko korkeasta lukemasta. Eikö meidän nyt pitäisi olla jo kolmessa, neljässä, viidessä tuhannessa?" Tässä ei ole kiirettä. Emme yritä rynnätä siihen. Se on luonnollinen prosessi, joka kehittyy täydellisesti teillä jokaisella. Ette ole tässä pelissä jäljessä, jos ette ole saaneet täyttä Oivaltamistanne vielä, koska teette sen tavalla, joka on ehdottoman täydellinen teille. Siitä hetkestä kun sanotte: "Valitsen Oivaltamisen", se alkaa tapahtua.

Usein teillä on paljon sisäistä vastarintaa tai ette usko sitä tai ette salli sitä tai teistä tulee liian mentaalinen sen osalta, mutta se tapahtuu. Se tapahtuu täydellisellä tavalla. Se kehittyy teitä parhaiten palvelevalla tavalla, jotta se ei pakahduta teitä, jotta saatte aistillisen kokemuksen omasta tulemisestanne Oivaltamiseen. Jotta vanhoista ns. karmakerroksista, vanhoista haavakerroksista, vanhoista syyllisyys- ja häpeäkerroksista päästetään irti sopivaan aikaan.

Älkää yrittäkö puskea tämän läpi. Kun olette tehneet tuon valinnan itsessänne ihmisenä ja sanotte: "Kyllä, olen valmis siihen", tietäkää, että mestari, "minä olen" ja kaikki energianne reagoi siihen, ja sitten niin tapahtuu. Jos teette jotain, jos haluatte tehdä jotain tämän eteen, vetäkää paljon syvään henkeä ja sallikaa. Mutta älkää tehkö työtä sallimiseen, vain sallikaa, ja sitten se tulee. Voin selkeästi kertoa teille, että tiedän jokseenkin sen päivämäärän, jolloin se tapahtuu. En ole paniikissa siitä. En ole huolissani siitä. Eikä teidänkään pitäisi olla. Jos teistä tuntuu, että kenties ette yksi noista jo oivaltaneista ja teissä on jotain vikaa, teissä ei ole mitään vikaa.

Lisäksi emme halunneet – me ja te – että kaikki menevät Oivaltamiseensa samanaikaisesti. Se tehdään tavallaan shaumbra-aaltoina. Se pitää asiat tasapainossa. Kun yksi ryhmä menee siihen, se auttaa tuomaan toisen ryhmän, mikä auttaa tuomaan taas uuden ryhmän. Siinä on tavallaan energiasuunnitelma, joka on hyvin kaunis.

Siis älkää kiirehtikö sitä. Älkää ajatelko, että teette jotain väärin tai että teidän täytyy tehdä jotain muuta tai vielä pahempaa, älkää epäilkö sitä tai turhautuko siihen. Sallikaa sen vain tapahtua. Se on hyvin henkilökohtainen asia. Jokainen 1500 shaumbrasta on tehnyt sen eri tavalla, hyvin henkilökohtaisella tavalla, kauniilla tavalla, ja te muut saatte sen, kunhan vain sallitte.

Ei rynnätä siihen. Sitä kutsutaan rentoutumiseksi Oivaltamiseen, ei ryntäämiseksi Oivaltamiseen, ja parasta mitä voitte tehdä nyt, on nauttia tai ainakin olla tietoinen siitä kokemuksesta, jota käytte läpi nyt. Se on paras asia, se on aivan paras asia. Ja se ottaa paljon kitkaa pois siitä. Se ottaa paljon vastustusta pois siitä. Sillä tavalla pystytte selvemmin näkemään niitä asioita, jotka ovat ehkä pidätelleet teitä, syitä jotka ovat ehkä pidätelleet teitä, ja sitten voitte valita, haluatteko siirtyä niiden yli vai ette.

Kun katson shaumbroja – rakastan työskennellä shaumbrojen kanssa henkilökohtaisesti, mutta olemme yhdessä paljon useammin, kuin uskon teidän edes oivaltavan. Mutta kun katson shaumbroja, sanoisin, että yksi asioista josta olin vähän yllättynyt, oli, että hyvin monet shaumbrat ovat edelleen mentaalisia, ajattelevat edelleen tiensä kaikesta läpi, myös omaan Oivaltamiseensa. Ajattelevat liian paljon energiaa sen sijaan, että tuntisivat energiaa. Ajattelevat liian paljon "minä olen" -olemusta. Olen nähnyt joidenkin teistä yrittävän kirjaimellisesti kartoittaa ja tehdä kaavion siitä, ja tehdä "minä olen" -taulukkolaskentaa. Se on ajattelua ja se on erittäin rajoittunutta. Se saattaa palvella vähän jotain tarkoitusta, mutta loppujen lopuksi teiltä menee asian ydin ohi. Kyse on sen tuntemisesta – tuntemisesta.

"Master's Life 13 – Engelligence" -kurssissa puhumme siitä, miten mennään logiikan ja ajattelun yli, mutta niin paljon kun voimmekin puhua siitä, se on silti iso askel. Se vaatii silti paljon luottamusta itseensä.

Siis rakkaat shaumbrat, pyydän hartaasti teitä vetämään syvään henkeä ja lakkaamaan yrittämästä selvittää sitä kaikkea täällä (osoittaen päätä). Tämä on erittäin luonnollinen asia. On hyvin luonnollista, että Oivaltamisenne tulee. Itse asiassa valitsitte jo kauan sitten sen tapahtuvan tässä elämässä, ja kirjaimellisesti pelkkä salliminen tuo sen todellisuuteenne.

Voitaisiin sanoa, että Oivaltaminen on jo siinä. Kaikki elämän yltäkylläisyys on jo siinä. Mutta kun yritätte vielä mikrojohtaa sitä mielellä, kun yritätte vielä selvittää kaikkea sitä, siitä tulee tavallaan puolustuspeliä. Kun yritätte selvittää sen kaiken, niin kuin teidän tarvitsisi edelleen olla kaiken kontrollissa, niin juuri tuo kontrollointi ja tuo hyvin rajoittunut logiikka on saanut teidät noihin siteisiin, joissa olette tunteneet olevanne, noihin rajoituksiin.

Se mille päästätte irti, se minkä sallitte, on oma Itsenne, ja kenties se on yksi pulmista. Ette päästä irti ja salli edes jonkin korkeamman olennon, jonkin Jumalan jossain. Kenties se olisi helpompaa. Päästätte irti – en halua käyttää sanaa "antautuminen" – vaan päästätte irti ja sallitte Itsenne, ihmisenne, mestarin, energianne, "minä olen" -olemuksenne.

Äskettäisessä kokoontumisessamme täällä Konassa – "Energy Works", jota nyt kutsutaan Kasamaksi – puhuin siitä, että energianne on teidän Jumalanne. Jumala on teidän energianne. Sitä olette rukoilleet. Siihen olette katsoneet ylöspäin. Siltä olette toivoneet ja siihen olette luottaneet, ja joskus se ei tunnu tulevan perille, mutta se on Jumala. Se on teidän energianne. Se kaikki – kaikki mahdollisuutenne, kaikki taikuus, kaikki – on aivan siinä, teidän energiassanne. Sen vuoksi olen puhunut niin järkähtämättä energiasta pari viime vuotta. Sen vuoksi teimme paljon työtä aluksi BON:n kanssa ja sitten lopulta pääsimme tekemään täällä Havaijilla sen toteamuksen, että kaikki mitä näette, kaikki mitä hahmotatte, kaikki mitä koette, on vain teidän energiaanne.

Siihen liittyy suuri kysymys: "No, entä muut ihmiset?" Pääsemme siihen jossain tulevassa "Master's Life" -kurssissa, mutta tuntekaa sitä tällä hetkellä. Kaikki on omaa teidän energiaanne. Olette rukoilleet Jumalaa, ja se on teidän energiaanne.

Kyllä, on taipumusta tulla mentaaliseksi joskus, ja mentaalisuus on usein tekosyy. Tekosyy joka vain satuttaa fyysisesti ja mentaalisesti sekä viivyttää vääjäämätöntä Oivaltamista. Mutta tarve ajatella tienne läpi jokaisesta pienestä asiasta Oivaltamisessa tai tulemisessa valaistumiseenne, tekee siitä pelkästään stressaavampaa, aiheuttaa lisää ahdistusta ja ennen kaikkea, ottaa pois todelliselta tarkoitukseltanne olla tällä planeetalla nyt Koneiden ajassa.

Siis kun katson shaumbroja, näen monia kauniita asioita. Näen monia ns. hiljaisia shaumbroja, jotka ovat sallineet Oivaltamisensa. Hiljaisia, eli he eivät ehkä koskaan tule mihinkään työpajaan. He eivät ehkä ole mukana sosiaalisessa mediassa. He eivät ehkä ole niitä, jotka ovat erottuneet menneisyydessä eri tavoin. He ovat niitä, jotka ovat hiljaa tehneet työn ja sallineet Oivaltamisensa.

Mutta taas kerran, monet shaumbrat edelleen ajattelevat sitä, edelleen ajattelevat sallimista, sen sijaan että todella sallisivat sen. Ja taas kerran, kyse ei ole kilpailusta. Sillä ei ole merkitystä minulle, mutta perimmiltään itsenne vuoksi vetäkää syvään henkeä, sallikaa ja ymmärtäkää, että se kaikki on luonnollista ja kaikki tulee teistä.

Syvään henkeä tässä kohtaa. Kunnolla syvään henkeä.

Nyt aiheeseen, josta haluan todella puhua tässä.

 

Tietoisuuden nollaaminen*

(*Suom. huom. tekstissä käytetyllä sanalla "reset" ei ole yhtä hyvää suomenkielistä käännöstä. Sillä on monia merkityksiä, mm. nollaus, palautus (alkutilaan), tyhjennys, uudelleenasetus, resetointi. Tässä yhteydessä se suomennetaan "nollaamiseksi".)

Tällä hetkellä, koko tämän koronavuoden jälkeen, olemme tulossa tietoisuuden nollaamiseen tällä planeetalla. Tietoisuuden nollaamiseen. Aioin puhua tästä erikoisviestissä minulta, St. Germainilta, mutta se tapahtuu vähän nopeammin, kuin odotettiin. Siis ei olisi nyt aikaa filmata sitä täällä Havaijilla ja saada sitten ulos. Niinpä teemme sen tänään shoudissa. Tietoisuuden nollaaminen, ja se tapahtuu jossain aikavälillä ns. maaliskuun iduksesta Pyhän Patrickin päivään – tulee hyvin, hyvin pian planeetalla lähellenne.  

Eikä tämä ole kuin menemistä fotonivyöhykkeen läpi tai mitään sellaista. Se ei ole kuin koko planeetan pimenemistä kolmeksi päiväksi. Useimmat ihmiset eivät koskaan edes huomaa, että se tapahtui, koska tuo nollaaminen tapahtuu hyvin, hyvin syvällä tasolla – hyvin, hyvin syvällä tasolla. Mutta kirjaimellisesti tietoisuus nollataan. Ja analogia voisi olla tietokoneenne resetointi, uudelleenkäynnistys. Se tavallaan käyttäytyy kummallisesti tai hyytyy tai asiat eivät toimi oikein, ja mitä te teette? Vedätte töpselin seinästä ja rukoilette vähän. Toivotte, että tilanne paranee, ja sitten työnnätte töpselin takaisin, ja usein se käynnistyy uudelleen tai resetoi itsensä. Mikä ikinä olikin hölmösti sisällä, se tavallaan siivotaan pois. Nyt on tavallaan tällaista siinä nollauksessa, jonka käymme läpi massatietoisuudessa tällä planeetalla.

On ollut vuosi, jossa on ollut paljon muutoksia, paljon kaaosta, paljon sisäisiä havaintoja, paljon uusia suuntia planeetalle. On ollut vuosi, jolloin monet, monet ovat istuneet tuntitolkulla kotonaan, sen sijaan että huomio olisi ollut ulkoisessa toiminnassa, ja he ovat tunteneet, eivät ajatelleet: "Mitä oikeasti haluan? Mitä oikeasti tunnen?" Kyllä, he esittävät kysymyksiä: "Mitä oikeasti haluan tehdä työksi? Haluanko oikeasti olla kumppanini tai puolisoni kanssa?", mutta jotain syvempää on tapahtunut, ja se aiheuttaa tämän ihmistietoisuuden nollaamisen joskus 14.3.–17.3., päivä, pari suuntaan tai toiseen.

Haluaisin pyytää jokaista teitä tuntemaan noina päivinä, mitä tapahtuu – ei pinnalla, ei vain siinä, mitä luette sanomalehdistä tai mitä näette tapahtuvan ympärillänne. Mutta tuntekaa sitä. Se on nollaaminen, se on globaalin tietoisuuden valtava nollaaminen. Sitten alatte nähdä tuloksia tuosta nollaamisesta – sanoisin, että alkaen noin kesäkuusta ja jatkuen monta, monta vuotta eteenpäin.

Nollaamiset voivat olla usein traumaattisia. Nollaamiset voivat olla aikoja, jolloin ihmiset sekoavat. Mutta on tehty tarpeeksi työtä ihmistietoisuuden kanssa ja on tarpeeksi ylösnousseita mestareita ruumiillistuneena planeetalle sekä nyt oivaltaneita ihmisiä, että tämän nollaamisen ei tarvitse olla sellainen, että planeetta pimenee kolmeksi päiväksi. Nollaaminen voi olla paljon rauhallisempi. Joillakin ihmisillä on hyvin vaikeaa sen kanssa, mutta toiset tavallaan vain hyväksyvät ja menevät sen mukana. Menen myöhemmin yksityiskohtiin siinä, mitä nollaaminen todellisuudessa tekee, mutta haluan jokaisen teistä tuntevan sitä, kun se tapahtuu. On ennenkuulumatonta, että tällä planeetalla on globaali nollaaminen. Edes Atlantiksen aikaan kaikki ei tapahtunut yhdellä aikajaksolla yleisesti.

Nollaamisella on perimmiltään vaikutus kaikkeen planeetalla. Se auttaa määrittelemään uudelleen kaikenlaiset järjestelmät. Ja kyllä, tämä alkoi jo ennen koronavirusta. Koronavirus auttoi tuomaan kaiken yhteen, ja nyt se tapahtuu. Nyt se ehdottomasti tapahtuu tällä planeetalla. Tässä sitä ollaan.

Tulitte ollaksenne täällä tätä varten Koneiden ajassa. Tulitte tänne ollaksenne sellainen, joka säteilee sitten mahdollisuuksiin. Kun ihmiset nollaavat ja ihmettelevät, mitä seuraavaksi, mitä heidän ulottuvillaan on, mihin suuntaan pitäisi lähteä elämässä, miten yhdistytään omaan henkeensä tai henkisyyteensä, kuten he sanoisivat – he etsivät sitä – ja sitä varten olette tällä planeetalla.

Tuntekaa tuota nollaamista, kun se tapahtuu. Tuntekaa syvältä sitä, koska se ei ole pinnassa, ja katsokaa sitten, mitä tapahtuu sen tuloksena tulevina aikoina.

Teen luultavasti tästä vuoden loppuun lisää erikoisviestejä, jotka perustuvat siihen. Ja taas kerran, älkää pelätkö. Älkää pelätkö lainkaan. Kyse ei ole siitä. Kyse ei ole kamalien asioiden tapahtumisesta, ja vaikka planeetalla on joitain vaikeita asioita, teidän ei välttämättä tarvitse kestää niitä. Olette eri paikassa. Olette omassa energiassanne, ettekä massatietoisuudessa.

Tietoisuuden nollaamisella on vaikutuksia esimerkiksi myös planeettaan, luontoon. Gaia, Äiti Maa, on hitaasti pakannut laukkujaan ja valmistautuu lähtemään, ja nyt tuo koko prosessi nopeutuu, se ehdottomasti nopeutuu.

Koko ymmärrys siitä, mitä kutsutte energiaksi tällä planeetalla, polttoainelähde-energia, muuttuu tässä nollauksessa. Se on yksi suurimmista pulmatilanteista, joita planeetta on kohdannut, ja todellisuudessa yksilön oma energia ja planeetan energia ovat hyvin samanlaisia, rinnastettavissa. Planeetta löytää enemmän ja enemmän siitä, mitä energia todellisuudessa on.

Siis tuntekaa tätä valtavaa nollaamista. Saatamme pitää muutaman erikoistilaisuuden tunteaksemme vain sitä. Mutta nyt vieläkin tärkeämpään asiaan, jonka haluan tuoda esiin tänä erikois-shoudin päivänä.

 

Sen VOI tehdä

On paljon enemmän. Kaikkialla on paljon enemmän. Teissä itsessänne on paljon enemmän, ja on helppoa jäädä kiinni entisten elämien ja massatietoisuuden rajoituksiin, siihen tapaan jolla asiat on aina tehty, tieteeseen ja fysiikkaan. On erittäin helppoa jäädä kiinni kaikkeen siihen ja sitten tyrkyttää nuo rajoitukset itsellenne. Ette ole sen vuoksi täällä.

Nyt jokaisen teidän on aika olla "Merlin minä olen".

Jotkut saattavat sanoa: "No, odotukset ovat nyt niin korkealla, että voi aikamatkustaa. Odotukset ovat niin korkealla, että voi olla rikas ja yltäkylläinen tekemättä työtä. Odotukset ovat niin korkealla, että saamme kaikki vapaan energiakehon", ja mitä se sattuukin olemaan. Odotukset ovat niin korkealla, että kehonne oppii parantamaan itsensä. Odotukset ovat niin korkealla, että on taikuutta, että on fantasiaa ja kaikkea muuta. Siis jotkut sanovat: "Hillitään noita odotuksia, koska emme halua pettyä. Kenties tämä kaikki on joka tapauksessa jotain isoa fantasiaa, jotain isoa peliä. Ollaan siis realistisia odotuksissamme tästä." Ja minä sanon, että ehdottomasti ei. Ette ole täällä tekemässä myönnytyksiä. Ette ole täällä pidättelemässä. Ette ole täällä toimimassa niiden pelkojenne ehdoilla, että näitä asioita ei ehkä tapahdu, ja nyt meidän on aika mennä täysillä siihen.

Sen voi tehdä. Sen voi tehdä, ja elämässäni St. Germainina todistin sen itselleni ja todennäköisesti muille. Teillä ei tarvitse olla työpaikkaa ollaksenne varakas. Voitte mennä sen tavan yli, jolla mieli oppii, on kyse sitten matematiikasta tai musiikista. Voitte mennä sen yli.

Voitte olla itsenne parantamisen tilassa, ilman tarvetta luottaa lääketieteeseen – tai voitte luottaa siihen, jos haluatte – mutta voitte olla itsenne parantamisen tilassa. Nyt ei ole aika sanoa: "No, hillitäänpä kaikkia näitä odotuksia." Täysin päinvastoin. Ne jotka tulevat perässänne, haluavat tietää, että se toimi, että pystyitte ylittämään ihmisen 3D-todellisuuden rajoitukset ja todella tulemaan mestareiksi tällä planeetalla.

Katson joskus sitä epäilyä, jota teissä on yksilöinä ja shaumbra-ryhmänä, ja kyllä, on epäilyä. En yritä sanoa, että epäilyä ei pitäisi olla tai sitä ei ole. Sitä on ehdottomasti. Epäily pidättelee teitä usein ja sanotte: "Kenties meidän ei pitäisi yrittää tätä. Kenties meidän pitäisi olla varovaisempia siinä, mitä teemme. Kenties meidän ei pitäisi puhua niin suureellisilla termeillä", mutta se ei olisi totuus. Se ei olisi totuus.

Menemme fysiikan ja modernin tieteen rajojen yli. Menemme sen yli, mistä useimmat ihmiset eivät edes uneksisi, tai sitten he uneksivat siitä, mutta he eivät koskaan toisi sitä todellisuudeksi. Menemme kaiken sen yli. Mutta jos pidättelette, jos sanotte: "Rajoitetaanpa", jos sanotte meidän luovan epärealistisia odotuksia, sitten sitä ei tapahdu.

Kompuroitte toisinaan yksilöinä tai shaumbra-ryhmänä. Saattaa olla asioita, jotka eivät heti ensimmäisellä kertaa toimi. Mutta sitten menemme takaisin siihen, ja sallimme sen uudestaan. Oivallamme, mikä esti meiltä sen ja mitä tuo vastustus oli, ja sitten palaamme siihen ja teemme sen, on kyse sitten vauraudesta, terveydestä, aikamatkustuksesta, mistä tahansa näistä asioista, joista puhumme.

Tämän vuoksi tulitte tänne, enkä halua teidän vähentävän sitä mitenkään. Voisitte sanoa, että on fantasian aika, ja se on ehdottomasti oikein. Menemme sen yli, missä ihmistietoisuus on ollut aiemmin. Jotkut ovat tehneet sen yksilöinä – ylösnousseet mestarit. Koskaan ennen ei ole ollut ryhmää, joka on tehnyt sen. Teette sen yksilöllisesti omana täysivaltaisena Itsenänne, mutta on muita, jotka kulkevat samanlaista polkua samaan aikaan. Sen vuoksi sanon, ettei koskaan ennen ryhmä ole tehnyt sitä. Emme tee sitä käsi kädessä ja laulaen kumbajaa. Teette sen yksilöinä, mutta tietäen, että planeetalla muutkin tekevät sen samaan aikaan, ja heistä suurimman osan kanssa olette jakaneet elämiä.

Nousemme yläpuolelle. Nousemme rajoittuneisuuden yläpuolelle. Siinä kaikki. Emme nouse kovan fysiikan yläpuolelle, koska minkäänlainen fysiikka ei ylipäätään ole kovaa. Tarkoitan, ettei se ole kiinteää ja muuttumatonta. Sen voi muuttaa, ja sen muuttaa tietoisuus. Tietoisuus on se asia, joka muuttaa fysiikan ja tieteen ja matematiikan ja kaiken, ja sitä me teemme.

Pyydän teitä uneksimaan suuria, kuvittelemaan suuria. Pyydän teitä elämään isosti, pelkästään muuttamalla tietoisuuttanne, ottamalla pois silmälaput tai rajoitukset ja oivaltamalla, että energia on teidän. Se on yksi ensimmäisistä askelista. Sitten kun oivallatte, että tämä on teidän energiaanne – se on täyttä, se on yltäkylläistä, se voi tehdä mitä tahansa, se voi uhmata fysiikan lakeja – oivallatte, ettei mikään tästä ole mahdotonta. Mitään tästä ei tehdä suunnittelemalla ja juonimalla mielessä, koska mieli pitää teidät noiden rajoitusten sisällä. Se pitää teidät massatietoisuudessa.

Kun tulemme tähän globaaliin nollaukseen, joka tulee hyvin, hyvin pian, nyt on upeaa aikaa palata takaisin itseenne ja katsoa, mihin haluatte mennä tietoisuudellanne – pidättelemättä ja olemalla "Merlin minä olen", valmiina menemään täysin uuteen kerrokseen, valmiina menemään täysin uudentyyppiseen todellisuuteen ja ja-tilaan, jääden tälle planeetalle ja eläen massatietoisuuden rajoitusten kanssa, mutta nyt todella täysivaltaisena olentona.

Ei ole liian suurta fantasiaa. Meillä ei ole liian suuria unelmia tällä hetkellä. Ja kyllä, ihmismieli saattaa lähettää kaikenlaisia varoitusmerkkejä sanoen: "Älä muodosta tuota odotusta. Muista, kun sinuun on sattunut aiemmin. Muista, että olet tuottanut pettymyksen itsellesi aiemmin", mutta silloin käytitte täysin erilaista tapaa kuin nyt yrittäessänne siirtyä seuraavalle tasolle. Tällä hetkellä käytätte omaa energiaanne ja omaa tietoisuuttanne, ja siinä on iso ero. Ennen käytitte mieltänne ja jonkun muun energiaa. Iso ero: teidän mielenne ja jonkun muun energia menneisyydessä, mutta nyt teidän energianne ja teidän tietoisuutenne.

Tämä on kenties – miten sanoisin – kriittisin kohta, mutta yksi tärkeimmistä siirtymähetkistä planeetalle ja myös teille, shaumbroille. On yksi niistä ajoista, jolloin teemme taas kerran tuon kvanttihypyn, mennen kaikkien rajoitusten yli. Vaikka säännöt pelikirjassa sanovat: "Ei, et voi tehdä sitä", me teemme sen. Vaikka entiset kokemukset sanovat: "Katso, mitä tapahtui viime kerralla, kun yritit sitä. Teit hölmön itsestäsi, ja no, tapoit itsesi samalla", menemme sen yli.

Istuessamme tällä Shaumbra-paviljongilla, kun pidimme viimeisintä tilaisuuttamme, tuli kysymys: "Mitä jos tämä kaikki on keksittyä? Mitä jos kaikki on peliä? Mitä jos kaikki mitä nyt tapahtuu, on vain valtava häiriötekijä, eikä mikään siitä ole totta?" Mitä jos? Mitä jos? Tarkoitan, että emme voi katsoa mitään muuta ryhmää ja sanoa: "No, he tekivät sen, joten sen voi tehdä." Meillä on yksilöitä, mutta useimmat heistä ovat toisella puolella ylösnousseina mestareina ja useimmille heistä se tapahtui kauan sitten. Mutta mitä jos keksimme vain tämän kaiken?

Väitteeni on, että se toimii hyvin, koska kun astutte tyhjään, pimeään tilaan, kun astutte tyhjyyteen, kun tietoisuus menee tuohon tyhjyyteen, niin jos kukaan ei ole ollut siellä aiemmin ja tehnyt samaa asiaa, sillä ei ole merkitystä, koska sitten niin tapahtuu. Sillä tavalla tietoisuus toimii. Vaikka kaikki tämä olisi vain suurta toiveunta, vaikka istuisimme vain leiritulen ympärillä laulamassa kumbajaa ja saamassa itsemme täysin innostumaan jostain, mikä ei ole totta, sillä ei ole merkitystä. Koska sitten kun astumme tuohon tyhjiöön, jonne muut ja jonne te ette ole koskaan ennen menneet, se ei ole enää tyhjä huone. Siitä tulee, mitä tietoisuutenne haluaa.

Nyt on aika sallia fantasia ja taikuus, "Merlin minä olen". Nyt on aika oivaltaa, ettei ole rajoja. Ei ole esteitä. Mikään ei pidättele meitä. Kyllä, fyysisellä ja mentaalitasolla tapahtuu muutoksia reaktiona tietoisuuteen, reaktiona uuteen todellisuuteen, johon olette menossa, johon olemme kaikki menossa. Mutta rakkaat ystäväni, tehdäänpä juuri nyt se, mitä tulimme tänne tekemään.

Jatkan teidän opastamistanne. Häiritsen teitä edelleen, kun on tarvetta, annan teille informaatiota ja toivottavasti avaan tunteet, aistimuksellisen osanne ja tietoisuutenne. Mutta mennäänpä eteenpäin tekemään juuri sitä, mitä tulimme tänne tekemään.

Meillä on tulossa valtava tilaisuus hyvin, hyvin pian – tämä planeetan nollaus. Kutsun sitä koronavirusnollaukseksi, koska koronavirus loi tuon tilaisuuden ja nyt täydellisen alustan sille. Koronavirus loi tämän täydellisen alustan, nämä puitteet tämän globaalin nollaamisen tapahtumiselle.

Ollaanpa täällä sitä varten, ja samaan aikaan nollausta varten omassa itsessänne siihen liittyen, ettei pidätellä, ettei rajoiteta ja sanota: "No, tehdäänpä se osittain." Se on kaikki tai ei-mitään. Se on minun tapani – kaikki tai ei-mitään – ja toivon, että liitytte seuraani siinä.

 

"On aika" -merabh

Tämän myötä, tuodaanpa kaikki tämä yhteen merabissa, vähän musiikkia taustalla sen integroimiseksi ja sisäistämiseksi todella, mistä olemme juuri puhuneet.

(Musiikki alkaa)

Jotkut jäävät ehkä pois. Jotkut ehkä sanovat: "No, tämä on liikaa fantasiaa. Minun täytyy maksaa laskut. Minulla on ihmisiä huolehdittavana", ja on ok, jos he jäävät pois. Tulette takaisin myöhemmin. Tulette takaisin. Kun näette muiden tehneen sen, tulette takaisin, eikä siinä ole mitään häpeää. Siinä ei ole häpeää tai tuomitsemista.

Meillä on noin 1500 oivaltanutta shaumbra-mestaria planeetalla. Monia lisää tulossa. Koskaan ennen ei ole ollut tällaista tilaisuutta kuin nyt, avautua ulottuvuuksiin ja murtautua vapaaksi hyvin monista rajoituksista, joita on ollut ihmistietoisuudessa.

Jotkut sanovat: "Se kaikki on fiktiota. Pitäydytään faktoissa. Pitäydytään tiedossa."

Ei. On paljon enemmän, ja tiedätte sen. Tämä on se juttu. Tiedätte sen. Puhuimme siitä viime shoudissamme. Te tiedätte jo.

Nyt on aika, että yksilöinä, sitten ryhmänä ja lopulta planeettana menemme uusiin ulottuvuuksiin, että menemme siihen, mitä olen usein kutsunut Atlantiksen unelmaksi.

Toisaalta se kuulostaa erittäin vaikealta. Muutamme periaatteessa kaiken sen fysiikkaa, mitä on koskaan tunnettu. Se kuulostaa vähän haastavalta. Mutta toisaalta se voi olla hyvin, hyvin helppo askel.

Saatatte olla huolissanne ja ihmetellä, oletteko tulossa vain hulluksi. Mutta kuten olen sanonut aiemmin, mikä on hullua? Onko hullua olla elämästä toiseen samassa talossa, jossa on samat huoneet ja samat ikkunat ja samat ruuat jääkaapissa ja sama kaikki – samaa päivästä päivään. Onko se tervejärkistä?

Mikä sitten on hullua? Sen tavoitteleminen, minkä tiedätte olevan, mutta mitä olette ehkä alkaneet epäillä? Sen tavoitteleminen, mitä on sateenkaaren toisessa päässä, kun kaikki sen tässä päässä sanovat: "Älä tee sitä. Olet sekopää. Olet hullu. Sateenkaaren tuolla puolen ei ole mitään. Se on vain sateenkaari."

Rakkaat shaumbrat, merkitsen tämän päivän, tämän shoudin tuoksi kohdaksi, johon olemme tulossa, täksi ihmistietoisuuden valtavaksi nollaamiseksi – jonka luulin itse asiassa olevan vähän myöhemmin, kuukauden tai parin päästä. Ja kysyn, oletteko valmis tähän askeleeseen.

Voi, se voi olla hyvin jännittävää, kyllä. Pelottavaa, heh. Jotkut teitä ovat tunteneet valtavaa ahdistusta viime aikoina – jotkut teistä tuntevat valtavaa ahdistusta aina, mutta viime aikoina ekstra-ahdistusta – ja olette ihmetelleet, mitä tapahtuu. No, nyt tiedätte.

Nyt tiedätte sen paineen, jonka planeetta kohtaa, ja sen paineen jonka te kohtaatte. Pidän tätä jännittävänä aikana. Olen innoissani. Menen takaisin Ylösnousseiden mestareiden klubille ja tanssin ympäri tanssisalia kuin ylösnoussut mestari!

Olen hyvin innoissani siitä, mitä tapahtuu. Olen jopa kiitollinen koronaviruksesta. Se sai aikaan valtavia muutoksia planeetalla. Olemme tulossa ulos siitä nyt, melko lailla jo tulossa ulos siitä. Se kesti vähän pidempään jossain mielessä, mutta se teki enemmän, kuin olisin koskaan tuntenut, mihin tämä planeetta kykeni.

Virus on matkalla ulos. Siellä täällä on pieniä taskuja, mutta sitten – puh! – lopulta se vain haihtuu kokonaan pois. Ja kun se haihtuu pois, paljastuu se, mitä on tullut tämän jakson aikana, ja kenties alatte ymmärtää sen roolin, mitä esititte siinä.

Teidän ei tarvinnut saada tuota virusta voidaksenne esittää tuota roolia. Roolina oli olla täällä. Roolina oli oivaltaa, että on aika laajentaa ihmisulottuvuutta.

Tavoitellaan sitä – fantasiaa, taikuutta, helppoutta ja sujuvuutta, ja myös jokapäiväistä ihmiselämää, koska siinä on hyvin kauniita asioita. Tehdään kumpaakin.

Kaikki jotka olette valmiita menemään eteenpäin, kaikki jotka olette valmiita nyt siirtymään tähän käsittämättömään ja uskomattomaan potentiaaliin eläessänne ihmiselämäänne tällä planeetalla, mennään.

Kaikki te jotka ette ole kovin varmoja, jotka haluatte pidätellä ja haluatte tehdä sen niin, että ette altista itseänne pettymykselle, se on ok. Siinä ei ole mitään ongelmaa.

Mutta tiedän, että tarpeeksi moni teistä sanoo: "Ei, nyt emme pidättele. Vaikka sukeltaisimme jyrkänteeltä syvään ja pimeään pohjattomaan kuiluun, tietoisuutemme muuttaa tuon kuilun sillä hetkellä niin, että siellä on …" se mitä valitsette.

Vedetään syvään henkeä näille ajoille, joissa olemme, tulevalle nollaukselle, kaikelle mitä on.

Vedetään kunnolla syvään henkeä, ja kiittäkää itseänne olemisestanne täällä tänä aikana.

Tämän myötä, muistakaa, että niin hulluihin, epäuskottaviin ja käsittämättömiin paikkoihin kuin menemmekin, kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Tämän myötä, minä olen Adamus ja St. Germain.