MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria Merlin Eu Sunt

SHOUD 6 – Prezentat de ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
6 martie 2021
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al lui St. Germain.

Hm. Multă energie, multe lucruri transformându-se și schimbându-se, în timp de intram în acest Shoud, în timp ce cânta muzica (referindu-se la această muzică). N-a fost muzica mea, gen St. Germain, dar este potrivită pentru azi, deoarece chiar lasă energiile să se miște. Se întâmplă multe.

Acest Shoud urmează să fie puțin diferit decât majoritatea, pentru că despre ce urmează să vorbim azi e atât de important pentru voi toți. 

Să respirăm încă o dată foarte profund, în timp ce intrăm în Shoud-ul 6, al Seriei Merlin Eu Sunt.

Mai întâi, bun venit tuturor. Bine ați venit de pe tot cuprinsul acestei mărețe planete Pământ. Bine ați venit la această adunare a Shaumbrei, pe care o facem o dată pe lună, o adunare care ne permite să ne reunim energiile. Nu e nevoie să ne întâlnim în carne și oase. Știu că uneori vă place să vă întâlniți în persoană, dar nu e nevoie s-o facem. O putem face astfel. O facem în mod regulat în starea de vis, și o facem în acest fel prin internetul vostru.

Așadar, bun venit tuturor. Oh, da, într-adevăr, mie îmi plac întrunirile în direct, cu public. Tocmai am avut una aici, așa cum vorbeau Cauldre și Linda. A fost bine să mă întorc în adevăratul meu rol ca Adamus, plimbându-mă printre voi, mergând încolo și încoace, în sus și-n jos pe culoarele [dintre scaune], punând multe întrebări fiecăruia dintre voi. Mi-a plăcut asta și îmi lipsește profund acest lucru din Shoud-urile noastre. Și pot s-o sâcâi doar pe Linda, într-o anumită măsură, dar, da, bine ați venit.

Iată-ne aici în Kona, la Villa Ahmyo. O zi minunată. Păsărele ciripind în timp ce cânta muzica. Nu le puteați auzi, dar păsărelele făceau mult zgomot în timp ce se pregăteau pentru această adunare.

Câteva lucruri din programul de astăzi. Mai întâi vom clarifica lucrurile lipsite de importanță.


Adamina

Așadar, întrebarea a apărut în ultima noastră discuție în care vorbeam despre cum arătam ca St. Germain, în ultima mea viață. Întrebarea a venit de la mulți dintre voi. Mai întâi de toate, nu avusesem nicio viață ca femeie? Da, am avut. Nu multe. Mult mai multe, vieți în corp bărbătesc. Nu dintr-un motiv special, dar, știți, când descoperi că te simți confortabil într-un anumit fel de îmbrăcăminte, te obișnuiești cu el, și de aceea atât de mulți oameni vin înapoi viață după viață în aceeași familie, în aceeași descendență, deseori chiar în aceeași țară și uneori chiar în același oraș, viață după viață. Așadar, n-a avut de-a face cu nimic altceva decât doar că m-am simțit confortabil în corpul de bărbat. Nu am fost niciodată la fel de confortabil în corpul fizic feminin, dar trebuie să spun că echilibrul dintre masculinul și femininul meu a fost întotdeauna foarte bun.

Dar, pentru aceia dintre voi care încă vociferează despre masculin și feminin, și despre bărbați și femei, hai să trecem dincolo de asta. Chiar nu e deloc vorba despre asta. Să mergem mult dincolo de asta. Nu este vorba despre femininul divin sau masculinul de vreun fel. Suntem integrați. Suntem unul. Ați avut masculin și feminin. S-au căsătorit unul cu altul. Sunteți uni-sine în acest moment. Să nu facem mult zgomot despre masculin și feminin și egalitate și orice altceva. Sunteți egali în voi înșivă, indiferent de orice. Egali în totul din interiorul vostru.

Dar a apărut întrebarea și am promis că voi răspunde. Cum aș arăta? Cum aș arăta nu ca Adamus, ci ca Adamina? Cum aș arăta? Deci, hai să aruncăm o privire rapidă.

LINDA: Oh, frate. 

ADAMUS: Ăsta nu sunt eu, desigur. Aceasta e Madame Blavatsky. Nu St. Germain. Nu, n-aș fi arătat niciodată așa.

Acum, eu o iubesc cu adevărat pe Madame Blavatsky. A fost una din persoanele cele mai intuitive, profund spirituale, profund conectate, pe care le-am întâlnit vreodată. Grosolană din afară. Aspră. Fuma, se spune, până la 200 de țigări pe zi. Bea ca un marinar, uneori. Grosolană din afară.

Acum, scuza ei pentru toate astea a fost că era atât de atrăgătoare la interior...

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: … încât n-a vrut să pară atrăgătoare...

LINDA: Ohhhh!

ADAMUS: … și la exterior.

LINDA: Interesant.

ADAMUS: Din când în când, Kuthumi a încercat să-i dea câteva ponturi pentru modă, pe care ea le-a ignorat imediat. Dar să trecem la o altă poză a ei, Madame Blavatsky. Aici era adolescentă, la vârsta de 15 ani. Vedeți, înfățișarea a cam însoțit-o din tinerețe și a continuat mult în viață. Da. Și acele păsări pe care le vedeți în fundal aici, zboară cât de repede pot. Avea un obicei de a speria oamenii și îi plăcea s-o facă.


Așadar, există un motiv pentru care a avut acea înfățișare anume, un motiv pe care, ei bine, unii dintre voi l-ați putea înțelege, deoarece provenea dintr-un neam pe care ea l-a ales și, dacă vă uitați la o fotografie a mamei sale, veți înțelege de ce Blavatsky arăta așa cum arăta. Să aruncăm acum o privire la...

LINDA: Oh, nu!!

ADAMUS: … mama lui Blavatsky (Adamus chicotește).

LINDA: Uff!

ADAMUS: Da, un personaj excentric. Într-adevăr, trăsătură specifică familiei. Din fericire, Blavatsky nu s-a îmbrăcat niciodată chiar așa. Se acoperea mai mult decât a făcut-o mama ei. Dar asta ar explica multe. Și sper că știți cu toții că asta este bășcălie. Deci, să trecem peste.

Acum, am avut o înfățișare plăcută în viața mea ca St. Germain. Eram foarte elegant, după cum probabil ați remarcat în unele dintre fotografiile pe care le-am arătat în ultima noastră sesiune. Există un motiv întemeiat pentru asta. Am avut o mamă frumoasă. Am lucrat cu Cauldre, noaptea trecută, târziu, uitându-ne la câteva poze, câteva fotografii care ar ajuta să arate cam cum arăta mama mea și nu m-am putut hotărî doar la una. A fost într-adevăr un fel de combinație. Am ales două și, dacă vi le puteți imagina pe acestea puse împreună, dacă ați contopi aceste două fotografii, acești doi oameni, se apropie foarte tare de cum arăta mama mea, ceea ce ar explica înfățișarea mea. N-am putut găsi nimic care să se fi potrivit cu felul în care arăta tatăl meu, dar și el era un bărbat nobil, chipeș și respectabil.


Deci, se pune întrebarea: “Cum aș fi arătat, de exemplu, în vremurile biblice? Cam cum aș fi arătat?” Ceva în genul ăsta. Da, în vremurile biblice, o rochie frumoasă și observați că pot citi. Citesc un document, ceea ce era nemaiauzit pentru majoritatea femeilor din vremea aceea. Dar probabil că așa aș fi arătat.

Și pe măsură ce avansăm puțin, cam cum aș fi arătat în viața mea ca St. Germain dacă aș fi fost St. Germina? Aș fi arătat cam ceva de genul ăsta. Frumoasă, frapantă, bine îmbrăcată, desigur, cu unul din sânii mei la vedere. Dar așa (chicotind) – dacă priviți cu atenție, da, puteți vedea asta – deci, probabil că așa aș fi arătat și, probabil, așa m-aș fi comportat.

Acum, dacă am putea merge, să spunem, în anii 1900, 1940, anii ‘30, ‘40, cam cum aș fi arătat? Probabil ceva de genul ăsta. Cam așa. Și apoi, desigur, din nou, trebuie să spun că nu Cauldre a pus laolaltă aceste lucruri. Eu l-am îndrumat prin sute, dacă nu mii de imagini, seara trecută.


Și apoi, dacă aș fi fost întrupat azi și dacă aș fi fost femeie azi, sunt sigur, fără îndoială, că aș fi arătat așa. Se cam potrivește, nu-i așa? Și vă pot asigura că nu ar fi așa. Nu.

LINDA: Uh!

ADAMUS: Asta, din nou, e Blavatsky. Nu, nu cred că aș alege asta. Practic trebuia să poarte covoare pentru a se acoperi (Adamus chicotește), însă o femeie minunată, într-adevăr. Profundă, pătrunzătoare, a avut un impact uriaș asupra lumii, dar înfățișarea nu prea era acolo. Și ai putea să spui, dragă Linda, că ea a ales asta intenționat. A fost alegerea ei. N-a fost ceva care s-a întâmplat pur și simplu la naștere, a fost alegerea ei. Deci, o privire rapidă la Adamus, ca Adamina.

 

O Lume în Schimbare

Așadar, acum că am clarificat asta, să respirăm foarte profund, în timp ce ne mutăm în adevăratul subiect al acestui Shoud. Să aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă în lume acum. Ce se întâmplă în lume.

Am trecut printr-o eră foarte importantă, un timp al schimbării. A început cu doar puțin mai mult de un an în urmă, întreaga eră a coronavirusului și, o cunoașteți, pentru că ați trăit-o. Va fi ceva despre care veți vorbi la un moment dat Maeștrilor Ascensionați. Dar, știți, trăind-o și trecând prin chestia cu măștile de față, distanțarea socială, lipsa socializării, neputința de a spune pur și simplu: “Hai să ieșim la un restaurant în seara asta” sau să mergem la teatru. E o viață diferită.

Acest ultim an a avut un impact profund asupra conștiinței umanității, nu neapărat acțiunile din acest moment, ci conștiința. Conștiința merge mult mai adânc. Conștiința e un punct de început și, adesea, ceva care afectează conștiința se află la un nivel atât profund și de tainic, încât ar putea dura ani până să iasă la iveală. Dar totul începe cu conștiința.

În această perioadă de timp, cu atâția oameni rămânând acasă, trebuind să meargă în interiorul lor, trebuind să fie acasă cu membrii familiei lor, în timp ce deseori încercau să scape de asta; lucrând acasă. Când, în mod normal, și-ar fi târât picioarele spre birou, la compartimentul lor, către jobul lor de manager de nivel mediu, acum erau acasă și asta le-a dat timp să cugete, să reflecteze: “Chiar asta vreau în viața mea?” Și, din nou, toate astea se întâmplă la un nivel mai profund al conștiinței, nu neapărat la nivelul gândirii umane. Exista o gândire omenească pe fond, dar ceva se întâmplă înăuntru, în adâncul sufletului, o întreagă transformare ce are loc în lume.

În ultimul an, în timp ce toate acestea se petreceau, resurse imense au fost plasate în tehnologie, precum și în aproape fiecare alt aspect al vieții umane. Aproape fiecare aspect al vieții umane a fost atins de un incident care a fost global, și nu a fost un război.

Aruncați o privire asupra progreselor tehnologice care urmează să iasă la iveală, care deja ies la iveală, apropo, deja ies. De exemplu, un nou potențial vaccin împotriva malariei. Priviți toate lucrurile care vor apărea ca rezultat al erei coronavirusului și veți realiza că ăsta a fost un moment epic și, voi ați fost aici pentru el. Ați fost aici pentru el. Cei mai mulți dintre voi nu v-ați lăsat prinși cu totul în asta. Unii dintre voi ați fost atrași de conspirații și m-ați implicat și pe mine, dar majoritatea v-ați menținut echilibrul, v-ați ținut firea și ați realizat și v-ați amintit că de aceea erați aici, pentru a fi aici în acest timp.

Veți continua să vedeți o extindere nu doar a tehnologiei, ci a sistemelor noi – sisteme care influențează activitățile bancare. Vreau să spun, există un întreg impact economic, care nici măcar n-a fost văzut încă, pe această planetă. Trebuie să existe, pentru că guvernele au cheltuit trilioane de dolari, trilioane și trilioane de dolari pentru a păstra totul calm în timpul acestei perioade. Au imprimat bani ca niciodată. Acele tiparnițe de bani au mers zi și noapte, ca să spunem așa, producând banii pentru finanțare.

Acum, desigur, orice are de-a face cu economia trebuie să fie susținut de ceva, ceva undeva, așa că veți vedea repercusiunile economice în următorii, cel puțin 10 ani, poate 15 ani. Repercusiunile vor fi, desigur, lucruri de care v-a fost teamă, lucruri gen impozite mai mari, dar ei vor găsi o soluție la asta, într-o anumită măsură. În loc doar de impozite, vor avea ceva numit cotizație. Cotizația, însemnând că este o taxă, dar nu se numește taxă. E pusă pe orice, de la un articol de îmbrăcăminte, la un automobil, până chiar la câți kilometri parcurgi cu mașina în fiecare an, la cât de tare asculți muzica. Vor fi cotizații în loc de taxe. Ei realizează că pur și simplu nu mai pot impozita, așa că acum vor găsi o modalitate diferită de a o face. Trebuie să plătească pentru toate astea, să plătească pentru ajutoarele care s-au dat.

Acum, apare o întrebare – va exista vreun fel de dezastru economic? Ar trebui să vă construiți un buncăr subteran și să fiți pregătiți pentru asta? Nu, vor exista niște ajustări economice, una fiind taxele și cotizațiile, însă vor fi unele ajustări economice. Ce ați văzut aici, în aceste zile ale coronavirusului, și finanțarea acordată atâtor oameni a fost, de fapt, începutul unui salariu universal. A fost începutul acestuia, pentru că în perioada asta, toată lumea a primit o alocare de bani până la un anumit punct. Dacă venitul vostru era prea mare, nu ați primit.

Se va susține că asta a fost una dintre cele mai reușite măsuri pentru menținerea sănătății economiei, și că vom continua cu asta, o plată tarifară universală sau salariu. În general toată lumea îl va primi tocmai pentru a ajuta la egalizarea lucrurilor. Acum, eu nu spun că e un lucru bun sau rău. Asta va oferi ceva ajutor și asistență persoanelor cărora ar putea într-adevăr să le folosească. De asemenea, va ajuta la perpetuarea unei stări de neasumare a responsabilității, a unei stări de drept. Nu bună sau rea, doar este. Și e un punct atât de important de menționat aici.

Tot ce se întâmplă în jurul vostru, vă rog, nu judecați ca fiind bun sau rău. Nu intrați în conspirații. Conspirațiile vă vor absorbi într-o gaură de iepure, o gaură de iepure din care va fi foarte, foarte greu să ieșiți. Stați în spatele zidului scund. Observați ce se întâmplă în lume.

Observați ce se întâmplă în economie. Voi merge atât de departe încât să spun că, în esență, veți fi imuni la toate astea, dacă urmați câteva lucruri foarte simple, precum înțelegerea că energia e în întregime a voastră. Restul lumii ar putea s-o ia la vale pe o cale întunecată și accidentată, iar asta chiar nu vă va afecta, în afara cazului în care veți observa asta și energiile conștiinței de masă v-ar putea afecta. Dar, în ce privește propriile finanțe, nu, nu e nevoie să vă afecteze.

Așadar, veți vedea o mulțime de lucruri întâmplându-se odată cu ajustările economice. Băncile vor trebui să pună accent pe altceva în orice, de la împrumuturi până la modul în care sunt păstrate și contabilizate economiile. Deci, niște schimbări foarte, foarte mari au loc pe planetă chiar acum și, din nou, eu am menționat toate astea în ProGnost. Ca urmare, schimbări uriașe în medicină.

Așa că fiți pregătiți. Fiți pregătiți pentru ce urmează. Nu într-o stare înspăimântată sau înfricoșată, deloc. Fiți conștienți de ce urmează pe această planetă, deoarece nu puteți trece printr-o perioadă ca asta, era coronavirusului, fără ca, în consecință, să nu se întâmple lucruri majore.

Unele lucruri vor reveni la normal. Unele lucruri vor reveni la ceea ce ați numi normalitate, să puteți merge la un restaurant, bineînțeles, să fiți din nou într-un restaurant aglomerat, un restaurant aglomerat și zgomotos. Alte lucruri nu se vor întoarce niciodată la cum erau, și unul din lucrurile evidente este mediul locului de muncă. Oamenii spun: “Nu mai e nevoie să mă duc la un birou.” Uitați-vă la ce s-a făcut virtual în ultimul an. Vreau să spun, programări la doctori, programări la avocați, să nu trebuiască să mergeți la birou în fiecare zi. Așa că, asta e o ajustare majoră, și unii dintre voi ar putea spune: “Ei bine, nu e mare lucru.” În mod individual, pentru voi, poate nu, dar când luați în considerare că întreaga lume face asta, că întreaga lume face acele schimbări, asta e o schimbare uriașă, o schimbare uriașă în conștiință și în felul în care mergeau lucrurile.

Va scoate atât de multe lucruri din rutinele vechi, fără să trebuiască să aibă loc ceva de genul unui război sau un uriaș dezastru natural. A fost și continuă să fie un mod foarte eficace de a se muta la nivelul următor, pentru această planetă, și, în cele din urmă, de a se muta în noua specie umană.

Așadar, asta e, nu voi intra în multe detalii. Am vorbit despre asta în ProGnost și o vom menționa când și când, schimbările care se petrec pe planetă, dar simțiți pur și simplu în asta pentru un moment. Schimbările globale care au avut loc, care s-au răspândit pe planetă în decursul unui singur an – un singur an – și au schimbat atât de multe lucruri și au cauzat ca atât de mulți oameni să meargă în sinea lor și să spună: “Ce aleg eu cu adevărat? Ce doresc eu cu adevărat ca om pe planetă?”

Să respirăm foarte profund cu asta și să simțim în ea pentru un moment. E fără precedent.

Din locul în care mă aflu și din perspectiva celorlalți Maeștri Ascensionați, noi nu vedem lucrurile cu ochii noștri. Ne amintim cum e să ai ochi și urechi, dar noi nu privim lucrurile așa. Noi ne folosim efectiv Enteligența, așa cum vorbesc în Viața Maestrului 13. Simțim în energiile lucrurilor, așa că nu e bazat doar pe ce văd ochii sau ce aud urechile. Și, ce vedem, este un timp cu adevărat fără precedent pe planetă, și nu un timp trist. A fost pentru unii, dar nu un timp trist. E un timp în care, dacă vorbiți cu Maeștrii Ascensionați, ei sunt încântați de atât de multe din schimbările ce apar ca rezultat al acestui lucru.

Și, da, sunt mulți, mulți oameni care au murit în acest întreg coronavirus. Într-un fel, ați putea spune; nu, clar – a trebuit să-l corectez pe Cauldre aici – clar, erau pregătiți să plece. N-a fost un accident. Și imaginați-vă diferența, dacă ar fi fost un război și milioane de oameni ar fi murit în război prin traumă, prin haos, prin energia furiei care e conținută într-un război și puterile care sunt în energia unui război. Când milioane de oameni trec dincolo în acest fel, e foarte, foarte diferit. Foarte diferit pentru ce se petrece în Tărâmurile Apropiate Pământului. De asemenea, foarte diferit pentru următoarea lor încarnare. De multe ori, ei vin purtând acele răni foarte, foarte profunde. Vorbim despre stresul post-traumatic, când le aduc într-o altă viață.

Dar, în acest caz, nu există acel tip de traumă asociat cu plecarea lor de pe planetă. Ei se vor întoarce cu un tip de viață mult diferit, dacă aleg să se întoarcă, în loc să meargă pe unul dintre Noile Pământuri. Ca urmare, se vor întoarce într-un mod foarte diferit. Așadar, din nou, într-un fel, da, mulți oameni au murit ca rezultat al acestui lucru, dar în alt fel, nu a fost ca în trecut, când au murit în traumă profundă.


Realizarea Shaumbrei

Cum rămâne cu Shaumbra? Cum rămâne cu Shaumbra prin toate astea? Și unde suntem noi? Chiar în acest moment sunt puțin sub 1500 de Shaumbra care și-au permis Realizarea. Acum, sunt alți câțiva care își pretind Realizarea, dar, de fapt, nu o cred. Spun cuvintele, dar ei, de fapt, nu o cred, drept pentru care aproape că nu poate să se petreacă. Aproape că fac o afirmație pozitivă, încearcă să se convingă singuri, dar ceva adânc în interior încă nu e convins. Așadar, deși sunt pe calea cea bună, nu sunt chiar acolo, încă.

Ați putea spune: “Ei bine, doar 1500? Am crezut că am început cu mai bine de o mie, sau puțin peste. Am crezut că am început cu un număr destul de mare. Nu ar trebui să fim până acum la trei, patru, cinci mii?” Asta nu e o cursă. Nu încercăm să participăm la o întrecere aici. E un proces natural care se desfășoară perfect pentru absolut fiecare dintre voi. Nu ați rămas în urmă dacă nu ați avut încă Realizarea voastră deplină, pentru că o faceți într-un fel care este absolut perfect pentru voi. Din momentul în care spuneți: “Aleg Realizarea”, începe să se întâmple.

Acum, de multe ori, poate exista multă rezistență interioară din partea voastră, sau n-o credeți, sau n-o permiteți, sau deveniți prea mentali în privința ei, dar se va întâmpla. Se va întâmpla în modul perfect. Se va desfășura în modul care vă servește cel mai bine, astfel încât să nu vă copleșească, astfel încât să ajungeți să aveți experiența senzuală de a fi în propria voastră ajungere la Realizare. Astfel încât straturi vechi de ceea ce ați putea numi karmă, straturi vechi de răni, straturi vechi de vinovăție și rușine sunt eliberate la timpul potrivit.

Vă rog, nu încercați să vă grăbiți prin asta. Odată ce ați făcut acea alegere clară înăuntrul vostru ca oameni, și spuneți: “Da, sunt pregătit pentru ea”, să știți că Maestrul, să știți că Eu Sunt-ul și să știți că toată energia voastră îi răspunde, și apoi va deveni așa. Dacă aveți de gând să faceți ceva, dacă vreți să lucrați la asta, respirați profund de multe ori și permiteți. Dar nu lucrați la permitere, doar permiteți, și apoi vine. Vă pot spune clar că știu destul de precis data la care se va întâmpla. Nu sunt panicat în privința asta. Nu sunt îngrijorat în privința asta. Nici voi n-ar trebui să fiți. Dacă simțiți că poate nu sunteți unul dintre cei care sunt deja realizați, că e ceva în neregulă cu voi, nu e absolut nimic în neregulă.

De asemenea, nu am vrut – noi și voi – n-am vrut ca toți să între în Realizarea lor în același timp. Cumva, se face în valuri cu Shaumbra. Menține lucrurile în echilibru. Pe măsură ce un grup intră (în Realizare), asta ajută să salte un alt grup, care ajută să salte un alt grup. În asta, există un fel de design energetic care, de fapt, e destul de frumos.

Așadar, nu vă grăbiți în ea. Nu vă gândiți că faceți ceva greșit sau că trebuie să faceți altceva sau, chiar mai rău, nu deveniți nesiguri sau frustrați în legătură cu ea. Permiteți-i pur și simplu să se petreacă. E un lucru foarte personal. Fiecare din cei 1500 de Shaumbra a făcut-o într-un mod diferit, într-un mod foarte personal, frumos, și voi ceilalți veți avea asta câtă vreme permiteți.

Haideți să nu ne grăbim în ea. Se cheamă relaxare în Realizare, nu alergat în ea, și cel mai bun lucru pe care-l puteți face pentru voi în acest moment, este să savurați sau cel puțin să fiți conștienți de experiența prin care treceți chiar acum. Ăsta e cel mai bun lucru, chiar cel mai bun lucru. Și apoi, elimină multă fricțiune din ea. Elimină rezistența din ea. În acest fel, veți fi capabili să vedeți mai clar câteva din lucrurile care s-ar putea să vă fi reținut, unele din motivele pentru care v-ați reținut de fapt, iar apoi să alegeți dacă vreți să treceți dincolo de ele sau nu.

Când mă uit la Shaumbra – mi-a plăcut să lucrez, din nou, față în față cu Shaumbra, dar suntem împreună mult mai des decât cred că realizați – dar când mă uit la Shaumbra, aș spune că unul din lucrurile care m-au surprins puțin a fost că atâția Shaumbra sunt încă mentali, încă își gândesc drumul prin toate, chiar și în propria lor Realizare. Se gândesc prea mult la energie, în loc să simtă energia. Se gândesc prea mult la Eu Sunt. Am văzut, la propriu, pe câțiva dintre voi încercând efectiv să-l schițați și să-i faceți o diagramă și să creați acest tabel al lui Eu Sunt. Știți, asta e gândire și e foarte limitată. Ar putea servi puțin unui scop dar, în cele din urmă, cam pierdeți din vedere esențialul. E vorba de a o simți. De a o simți.

În Viața Maestrului 13 – Enteligența, vorbim despre cum să mergem dincolo de logică și gândire, dar oricât de mult putem vorbi despre asta, încă e un pas mare. Încă necesită multă încredere în voi înșivă.

Așadar, dragi Shaumbra, vă implor să respirați profund și să încetați să încercați să lămuriți totul aici (arătând către cap). Acesta e un lucru foarte natural. E foarte natural că Realizarea voastră vine. Ați ales, de fapt, cu mult timp în urmă, să vi se întâmple în această viață și doar permiterea e cea care o va aduce efectiv în realitatea voastră.

Ați putea spune că Realizarea e deja acolo. Toată abundența vieții e deja acolo. Dar când încă încercați să gestionați mental toate detaliile ei, când încă încercați să înțelegeți totul, știți, ăsta e cumva un joc de apărare. Când încercați să înțelegeți totul, ca și cum încă aveți nevoie să controlați totul, ei bine, tocmai acel control și acea logică foarte limitată v-au băgat în constrângerea în care ați simțit că sunteți, limitările.

La ceea ce dați voie, ceea ce permiteți, este Sinele vostru și, poate, asta e una dintre dileme. Nici măcar nu permiteți, dând voie unei ființe mai înalte, unui Dumnezeu de pe undeva. Poate asta ar putea fi mai ușor. Dați voie – nu vreau să folosesc cuvântul “capitulare” – dar dați voie și permiteți Sinelui, omului, Maestrului, energiei voastre, Eu Sunt-ului vostru.

În recenta noastră întâlnire aici în Kona – Energia Lucrează, acum fiind numită Kasama – am vorbit despre faptul că energia voastră e Dumnezeul vostru. Dumnezeu este energia voastră. E lucrul la care v-ați rugat. E lucrul pe care l-ați tratat cu respect. E lucrul pe care l-ați sperat și pe care ați contat și uneori nu pare să se manifeste, dar acesta e Dumnezeul. Este energia voastră. E toată acolo – toate potențialele voastre, toată magia, totul – este exact acolo în energia voastră. De aceea am vorbit atât de hotărât în ultimii câțiva ani despre energie. De aceea am făcut inițial atât de multă muncă chiar și cu BON și apoi, în cele din urmă, ajungând să facem declarația, aici în Hawaii, că tot ce vedeți în afară, tot ce percepeți, tot ce experimentați este doar energia voastră.

Există o întrebare importantă: “Ei bine, cum rămâne cu ceilalți oameni?” Vom aborda asta într-un număr următor din Viața Maestrului, dar pentru moment, simțiți în ea. Toată e propria voastră energie. E Dumnezeul la care v-ați rugat și este energia voastră.

Există o tendință, da, să deveniți mentali, și deseori mental este o scuză, o scuză care doar vă va răni fizic, mental, doar va întârzia inevitabila Realizare. Dar să trebuiască să vă gândiți drumul prin fiecare frântură mică de Realizare sau, știți, ajungere la iluminare, pur și simplu o va face mai stresantă, va cauza mai multă anxietate și, de fapt, mai mult decât orice, va diminua adevăratul scop al existenței voastre aici, pe planetă, acum, în acest Timp al Mașinilor.

Așadar, când mă uit la Shaumbra, văd atâtea lucruri frumoase. Văd că atâția din cei pe care i-aș numi Shaumbra cei tăcuți și-au permis Realizarea. Tăcut, însemnând că s-ar putea să nu fi venit niciodată la un workshop. Ar putea să nu fie implicați în rețelele sociale. S-ar putea să nu fie cei care s-au remarcat în trecut în diferite feluri. Ei sunt cei care au făcut munca tăcut, și au permis propria Realizare.

Dar, din nou, atât de mulți Shaumbra încă gândesc prin asta, încă se gândesc la permitere, în loc să permită cu adevărat. Și, din nou, nu e o întrecere. Nu contează pentru mine, ci, în cele din urmă, pentru voi, doar respirați profund și permiteți și înțelegeți că totul e natural și vine din voi.

Respirați profund cu asta. Respirați foarte profund.

Acum să trecem la subiectul despre care vreau, de fapt, să vorbesc aici.


Resetarea Conștiinței

Chiar acum pe planetă, după tot acest an de coronavirus, chiar acum pe planetă, ajungem la o resetare a conștiinței. O resetare a conștiinței. De fapt, urma să vorbesc despre asta într-un mesaj special de la mine, St. Germain, dar vine puțin mai repede decât ne-am așteptat. Chiar n-ar fi timp acum să filmăm asta aici în Hawaii și s-o publicăm. Așa că, o facem azi la Shoud. O resetare a conștiinței și se va întâmpla undeva în intervalul dintre, ce-ați numi voi, Idele lui Martie și ziua Sfântului Patrick, venind foarte, foarte curând pe planetă*.
*n.tr.: În original: ‘coming up very, very soon at a planet near you’ = venind foarte, foarte curând pe o planetă lângă voi – Adamus imită genul de reclamă: în curând pe ecrane, la cinematograful din cartier. 
 
Și asta nu înseamnă să treceți prin Centura Fotonică sau ceva de genul ăsta. Nu înseamnă că întreaga planetă va intra în întuneric pentru trei zile. Cei mai mulți oameni nici măcar nu vor remarca vreodată că a avut loc, deoarece resetarea se produce la un nivel foarte, foarte profund, foarte, foarte profund. Dar ce se petrece la propriu, conștiința e resetată. Și presupun că o analogie e resetarea calculatorului vostru, repornirea lui. Se comportă oarecum ciudat sau îngheață sau lucrurile nu merg bine și, ce faceți? Îl scoateți din priză și vă rugați un pic. Sperați că o să meargă mai bine și apoi îl băgați la loc în priză, și deseori repornește sau se resetează singur. Orice acționa anapoda în interior, cumva e curățat. Cam așa se întâmplă acum în resetarea conștiinței de masă, prin care trecem, pe această planetă.

A fost un an cu multe schimbări, mult haos, multe descoperiri interioare, multe direcții noi pentru planetă. A fost un an când mulți, mulți au stat ore întregi în casele lor, în loc să fie distrași de activități exterioare, și fără să se gândească la asta, ci simțind-o: “Ce vreau cu adevărat? Ce simt cu adevărat?” În cele din urmă, da, ei pun întrebări gen: “Ce vreau să fac cu adevărat, ca job? Chiar vreau să fiu cu prietenul/prietena sau partenerul/partenera mea?” Dar s-a petrecut ceva mai profund și asta duce la această resetare a conștiinței umane, ce vine cândva între 14 martie - 17 martie, plus minus o zi sau două.

Aș vrea să vă rog pe fiecare să simțiți, în decursul acelor zile, în ce se petrece și nu la suprafață, nu doar ce citiți în ziare și nu ce vedeți întâmplându-se neapărat în jurul vostru. Ci simțiți în ea. E o resetare, o resetare uriașă a conștiinței globale. Apoi veți începe să vedeți venind cu adevărat rezultatele acelei resetări, aș spune începând cu luna iunie și continuând pentru mulți, mulți ani.

Resetările pot fi deseori traumatice. Resetările pot fi timpuri când oamenii se panichează. Dar a fost făcută suficient de multă muncă cu conștiința oamenilor și sunt suficient de mulți Maeștri Ascensionați întrupați pe planetă, acum de asemenea și oameni realizați, încât în această resetare nu înseamnă că planeta intră în întuneric pentru trei zile. Resetarea poate fi mult mai calmă. Unii oameni vor avea o perioadă foarte dificilă datorită ei, dar alții doar o vor accepta, pur și simplu, și vor merge mai departe cu ea. Voi intra mai târziu în detalii referitoare la ce face efectiv resetarea, dar chiar vreau ca fiecare dintre voi să simțiți în asta în timp ce se petrece. Nu s-a mai întâmplat niciodată, pe planetă, să existe o resetare globală. Chiar și pe vremea Atlantidei, nu s-a petrecut totul într-un singur interval comun de timp.

Resetarea urmează să aibă un impact decisiv asupra fiecărui lucru de pe planetă. Va ajuta la redefinirea sistemelor de toate felurile. Și da, asta a început chiar înainte de coronavirus. Coronavirusul a ajutat să aducă lucrurile laolaltă, și acum se întâmplă. Acum, se întâmplă pe planetă, pe deplin. Iată-ne aici.

Ați venit aici ca să fiți pe planetă pentru asta, în Timpul Mașinilor. Ați venit aici ca să fiți cei care ajută apoi la iluminarea potențialelor. Pe măsură ce oamenii se resetează și se întreabă ce va urma, ce este disponibil pentru ei, ce direcție să ia în viața lor, cum să se conecteze cu spiritul sau spiritualitatea lor, așa cum ar numi-o, ei vor căuta asta, și, din nou, de asta vă aflați aici pe planetă. 

Simțiți în această resetare, în timp ce se întâmplă. Simțiți profund în ea deoarece, din nou, nu va fi la suprafață, și apoi priviți ce se petrece ca rezultat al acesteia, în aceste timpuri care vor urma.

Voi aduce probabil mai multe mesaje speciale despre asta pentru, oh, restul anului. Și, iarăși, nu vă temeți. Să nu vă temeți deloc. Nu e vorba despre asta. Nu înseamnă că se vor întâmpla lucruri groaznice, și chiar dacă există unele lucruri dificile pentru planetă, voi nu va trebui să îndurați asta, în mod neapărat. Voi vă aflați într-un loc diferit. Voi sunteți în propria voastră energie, mai degrabă decât în conștiința de masă.

Resetarea din conștiință va avea efect, spre exemplu, chiar asupra planetei, asupra naturii. Gaia, Mama Pământ, și-a făcut încet bagajele și s-a pregătit de plecare, și acum acest întreg proces va fi accelerat, în mod categoric accelerat.

Întreaga înțelegere a ceea ce voi numiți energie pe planetă, sursa de energie de tipul combustibililor, se va schimba în această resetare. Asta este una dintre cele mai mari dileme cu care se confruntă planeta și, efectiv, paralela dintre energia proprie a unei persoane și energia planetei, sunt foarte similare. Planeta va descoperi tot mai multe despre ce este de fapt energia. 

Așa că, simțiți în această colosală resetare. Am putea avea câteva întâlniri speciale doar pentru a simți în ea. Însă acum să ne îndreptăm către un punct și mai important pe care vreau să-l abordez în această zi specială de Shoud. 


POATE Fi Făcut

Există cu mult mai multe. Există cu mult mai multe peste tot. Există cu mult mai mult din voi înșivă, și este ușor să fiți prinși în limitările vieților trecute, în conștiința de masă, în modul în care s-au făcut lucrurile mereu, în știință și fizică. Este foarte ușor să fiți prinși în toate astea și apoi să impuneți aceste limitări asupra voastră. Nu de asta vă aflați aici.

Acum este timpul pentru fiecare dintre voi să fiți Merlinul Eu Sunt.

Unii ar putea spune că: “Ei bine, așteptările că voi acum puteți călători în timp sunt așa de mari. Așteptările că voi chiar veți fi prosperi și abundenți fără să fie efectiv nevoie să lucrați la asta, sunt atât de mari. Așteptările că noi toți vom avea acest Corp de Energie Liberă”, orice ar fi asta, sunt mari. Așteptările că trupul vostru va învăța să se vindece singur sunt mari. Așteptările că există magie, că există fantezie și toate celelalte. Așadar, vor fi unii care vor spune: “Haideți să ținem în frâu așteptările, pentru că nu vrem să fim dezamăgiți. Poate că asta este o mare, totală fantezie, un mare joc, în orice caz. Așa că, haideți să fim realiști despre așteptările noastre în privința asta” vor spune unii, și eu spun în mod categoric să nu o faceți. Nu sunteți aici să faceți compromisuri. Nu sunteți aici să dați înapoi. Nu sunteți aici să alimentați propriile voastre frici, cum că aceste lucruri ar putea să nu se întâmple; pentru noi, acum este timpul să intrăm în asta în plină viteză. 

Poate fi făcut. Poate fi făcut, și în viața mea ca St. Germain mi-am dovedit-o mie și probabil și altora. Nu trebuie să aveți un serviciu ca să fiți prosperi. Puteți merge dincolo de felul în care învață mintea, fie că este a învăța matematică sau muzică. Puteți merge dincolo de asta.

Puteți fi într-un spațiu al propriei vindecări, propria voastră vindecare, fără ca nici măcar să trebuiască să vă bazați pe medicină sau puteți, dacă vreți, însă propria voastră vindecare. Nu este acum timpul să spuneți: “Ei bine, haide să ne reducem așteptările în toate astea.” Dimpotrivă. Cei care vin după voi vor să știe că a funcționat, vor să știe că ați fost capabili să transcendeți limitările realității umane 3D și că ați devenit cu adevărat Maeștri pe planetă.

Privesc uneori îndoiala care se găsește în voi, ca indivizi și, în voi, ca grup de Shaumbra, și, da, îndoiala este acolo. Nu încerc să spun că îndoiala nu ar trebui să fie, sau că nu va fi. E acolo, absolut. Îndoiala tinde să vă rețină și să vă facă să spuneți: “Poate că nu ar trebui să încercăm asta. Poate ar trebui să fim mai precauți cu ce facem. Poate că n-ar trebui să vorbim în termeni atât de măreți”, dar ăsta nu ar fi adevărul. Ăsta nu ar fi adevărul. 

Într-adevăr, trecem dincolo de limitele fizicii și ale științei moderne. Mergem dincolo de ceea ce majoritatea oamenilor ar visa măcar vreodată, și apoi, ei visează la asta, dar n-ar aduce-o, de fapt, niciodată în realitate. Noi mergem cu mult dincolo de toate astea. Dar dacă vă trageți înapoi, dacă spuneți: “Hai să limităm”, dacă spuneți că noi creăm așteptări nerealiste, atunci nu se va întâmpla.  

Vă veți împiedica uneori ca indivizi sau ca grup de Shaumbra. Ar putea să existe lucruri care nu funcționează imediat, de prima dată. Dar vom reveni acolo înăuntru, și le vom permite încă o dată. Vom realiza ce anume ne-a ținut departe de asta, care a fost rezistența, și ne vom întoarce acolo înăuntru și o vom face, fie că e vorba de bogăție, fie că e vorba de sănătate, fie de călătoria în timp, fie că e oricare dintre aceste lucruri de care vorbim.  

De asta ați venit aici, și nu vreau să reduceți nimic din aceste lucruri. Ați putea spune că e timpul fanteziei, și e absolut corect. Vom merge dincolo de unde s-a aflat în trecut conștiința umană. Câțiva au făcut asta de unii singuri, Maeștrii Ascensionați. Nu a existat niciodată înainte un grup care a făcut asta. Noi o facem individual, ca Sine propriu suveran, dar există și alții care merg pe o cale asemănătoare, în același timp. De aceea am spus că nu a existat niciodată un grup care a făcut-o. Nu o facem ținându-ne de mână și cântând Kumbaya. Noi o facem individual, știind însă că alții pe planetă o fac în același timp, majoritatea din ei fiind cei cu care ați împărtășit vieți la rând.

Noi transcendem. Transcendem o limitare, asta e tot. Nu transcendem fizica rigidă, deoarece fizica, nu contează ce fel de fizică, nu este rigidă din capul locului. Vreau să spun, ea nu este solidă, de neschimbat. Ea este schimbabilă și ce o schimbă este conștiința. Conștiința este chiar lucrul care schimbă fizica și știința și matematica și totul, și asta facem noi.

Vă cer să visați la scară mare, să vă imaginați la scară mare. Vă cer să trăiți la scară mare, pur și simplu schimbându-vă conștiința, dând jos ochelarii pentru cai sau limitările, realizând că energia e a voastră. Ăsta e unul dintre primii pași. Odată ce realizați că asta e energia voastră – e plină, e abundentă, poate face orice, poate sfida legile fizicii, poate face orice – apoi veți realiza că nimic din toate astea nu e imposibil. Nimic din astea nu e făcut prin plănuire și planificare mentală, pentru că mintea vă va ține în limitări. Vă va ține în conștiința de masă. 

În timp ce ajungem la această resetare globală care sosește foarte, foarte curând, acum este un timp minunat să vă întoarceți în voi înșivă și să priviți spre unde vreți să mergeți cu conștiința voastră, fără rețineri, fiind Merlinul Eu Sunt, pregătiți să intrați într-un nivel complet nou, pregătiți să mergeți într-un tip complet nou de realitate și în Și, rămânând aici pe planetă, trăind alături de limitările conștiinței de masă, fiind însă acum o adevărată ființă suverană. 

Nu există fantezie prea mare. Nu există vise prea mari pentru noi, acum. Și, da, mintea umană ar putea să trimită tot felul de semnale de atenție, spunând: “Nu seta acea așteptare. Amintește-ți când ai fost rănit înainte. Amintește-ți când te-ai dezamăgit singur înainte”, dar voi foloseați o cale complet diferită de a încerca să vă mutați la următorul nivel, decât o faceți acum. Acum, voi vă folosiți energia și conștiința, și asta este marea diferență. Înainte, voi foloseați mintea voastră și energia altcuiva. Marea diferență, mintea voastră și energia altcuiva în trecut, însă acum este energia voastră și conștiința voastră. 

Acesta e poate – cum să spun, punctul cel mai critic – însă unul dintre cele mai importante momente ale tranziției pentru planetă și, de asemenea, pentru voi și pentru Shaumbra. Unul dintre momentele când noi facem, încă o dată, acel salt cuantic, mergând dincolo de orice limitare. Chiar dacă regulile din cartea jocului spun: “Nu, nu poți face asta”, noi o vom face. Chiar dacă experiența din trecut spune: “Uite ce s-a întâmplat ultima oară când ai încercat asta, te-ai făcut de râs și, ei bine, te-ai omorât pe tine în același timp”, vom merge dincolo de asta.

Stând aici, în Pavilionul Shaumbra, pe când aveam cea mai recentă întâlnire a noastră, stând aici, a apărut întrebarea: “Dar dacă astea sunt toate inventate? Dacă totul e un joc? Dacă totul e o imensă distragere care are loc acum, nimic din asta nefiind real?” Dar dacă? Dar dacă? Adică, nu avem niciun alt grup la care să putem privi și să spunem: “Ei bine, ei au făcut-o, așa că poate fi făcut.” Avem indivizi, dar, știți voi, cei mai mulți se află pe partea cealaltă ca Maeștri Ascensionați și, celor mai mulți dintre ei li s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Dar dacă noi doar inventăm totul?  
 
Convingerea mea e că asta funcționează chiar bine, pentru că atunci când voi intrați într-un spațiu întunecat și gol, când intrați în nimic, când conștiința voastră intră în acel nimic, dacă nimeni altcineva n-a mai fost acolo vreodată, n-a făcut același lucru, nu contează, deoarece mai apoi devine așa. Ăsta e modul în care lucrează conștiința. Chiar dacă toate astea sunt doar un mare vis ireal, chiar dacă noi doar am stat în jurul unui foc de tabără și am cântat Kumbaya și ne-am entuziasmat complet de ceva ce nu e adevărat, nu contează, pentru că odată ce intrăm în acel vid unde alții, unde voi nu ați mai fost înainte, nu e o încăpere goală. Ea devine orice dorește conștiința voastră.
 
Acum e timpul să permiteți fantezia și magia, Merlinul Eu Sunt. Acum e timpul să realizați că nu există limite. Nu există bariere. Nu există nimic care să ne rețină. Da, la nivel fizic și mental vor exista ajustări care au loc ca răspuns la conștiință, ca răspuns la noua realitate în care intrați, în care intrăm cu toții. Dar, chiar acum, dragii mei prieteni, hai să facem ce am venit aici să facem.

Voi continua să vă ghidez. Voi continua să vă distrag când veți avea nevoie, să vă dau informații și, sper, să vă deschid sentimentele, partea senzorială din voi și conștiința voastră. Dar hai să mergem mai departe, să facem exact ce am venit aici să facem.

Avem o oportunitate imensă care sosește foarte, foarte curând, această resetare planetară. O numesc resetarea coronavirus, deoarece coronavirusul a creat oportunitatea și acum cadrul perfect. Coronavirusul a creat acest fundament perfect, situația pentru ca această resetare a conștiinței globale să se petreacă.

Hai să fim aici pentru asta, și, în același timp, pentru o resetare în voi înșivă, legată de a nu vă reține, a nu vă limita, a nu spune: “Ei bine, s-o facem pe jumătate.” E totul sau nimic. Asta e calea mea – totul sau nimic – și sper să vă alăturați mie.


Este Timpul – Merabh

Cu asta, hai să aducem totul la un loc cu un merabh, cu un pic de muzică în fundal, ca să integrăm cu adevărat, să absorbim ceea ce tocmai am discutat.

(muzica începe)

Unii ar putea să se retragă. Câțiva ar putea spune: “Ei bine, e prea multă fantezie. Am de plătit facturile. Am oameni de care să mă îngrijesc”, și e în regulă dacă ei renunță. Vă veți întoarce. Vă veți întoarce. Când îi veți vedea pe alții că au făcut-o, vă veți întoarce, și nici nu va exista vreo rușine. Nu va exista rușine ori judecată.  

Avem circa 1500 de Maeștri realizați pe planetă dintre Shaumbra. Mai mulți vor urma. Nu a existat niciodată o oportunitate ca asta, ca să deschideți tărâmurile acum, să vă eliberați de atât de multe dintre limitările care au avut loc în conștiința umană.

Unii spun: “Știi, totul e ficțiune. Să rămânem la fapte. Să rămânem la date.”

Nu. Există cu mult mai multe, și voi o știți. Asta e chestia. Voi știți asta. Am vorbit despre ea în ultimul nostru Shoud. Voi știți deja.   

E timpul acum ca, individual, și apoi ca grup, și apoi în cele din urmă, ca planetă, să intrăm în noile tărâmuri, să intrăm în ce am numit adesea Visul Atlantidei.

Pe de o parte, sună foarte dificil. Noi vom schimba în principiu fizica a orice a fost cunoscut vreodată. Sună puțin provocator. Dar, pe de altă parte, poate fi un pas foarte, foarte ușor.

V-ați putea îngrijora și întreba: am luat-o pur și simplu razna? Dar, așa cum am spus și înainte, ce e nebunia? E o nebunie să stai în aceeași casă viață după viață, cu aceleași camere și aceleași ferestre și aceeași mâncare în frigider și totul la fel, aceeași zi, zi după zi după zi. Este asta sănătos? 

Atunci, ce e nebunia? A urmări ce știți că e acolo, însă poate că ați ajuns să vă îndoiți? A merge după ce se află de partea cealaltă a curcubeului, în timp ce toți cei care se află pe partea asta a curcubeului spun: “Nu o face. Ești nebun. Nu există nimic dincolo de curcubeu. E doar un curcubeu.”

Dragi Shaumbra, voi marca această zi, acest Shoud, ca fiind acel moment în care ajungem la ce am crezut de fapt că ar fi puțin mai târziu, într-o lună sau două, această imensă restartare a conștiinței umane. Și vă întreb: sunteți pregătiți pentru următorul pas?

Oh, poate fi foarte incitant, da. De temut, deh. Unii dintre voi ați simțit în ultimul timp o anxietate uriașă – unii dintre voi mereu simt o extremă anxietate, dar în ultima vreme multă extra anxietate – întrebându-vă ce se petrece. Ei bine, acum știți.

Acum știți presiunea cu care se confruntă planeta și presiunea cu care voi vă confruntați. Îl consider un timp incitant. Sunt profund emoționat. Mă întorc la Clubul Maeștrilor Ascensionați și dansez de jur împrejur în acea sală de bal ca un Maestru Ascensionat!

Sunt atât de emoționat în legătură cu ce se petrece. Chiar sunt recunoscător coronavirusului. A cauzat schimbări enorme pe planetă. Vom ieși acum din asta, vom ieși aproape complet din el. A durat puțin mai mult, din câteva puncte de vedere, dar a făcut mai mult decât aș fi simțit vreodată, cu adevărat, că va fi capabilă planeta.
 
Este pe punct de plecare. Ici și colo vor exista mici focare, dar apoi – pfff! – se va evapora pur și simplu, în cele din urmă. Și, în timp ce se va evapora, va dezvălui ce a sosit în timpul acestei perioade, în tot acest timp, și poate veți începe să înțelegeți rolul pe care l-ați jucat în asta.

Nu trebuie să luați virusul ca să jucați rolul. Rolul era de a fi aici. Rolul e de a realiza că e timpul să extindeți tărâmul omului.

Haideți s-o facem – fantezie, magie, ușurință și grație, și viață omenească obișnuită, de asemenea – pentru că există unele lucruri foarte frumoase în ceea ce o privește. Haideți să le facem pe amândouă.

Tot ce e pregătit să meargă mai departe, tot ce e pregătit să se mute acum în acest inimaginabil, incredibil potențial, în timp ce vă trăiți viața voastră omenească pe planetă; să pornim.

Toți aceia dintre voi care nu sunt siguri, vreți să vă opriți, vreți să faceți asta pentru a nu vă programa pentru dezamăgire; e în regulă. Nu-i nicio problemă. 

Dar știu că sunt destui dintre voi care spun: “Nu. Nu vom da înapoi. Chiar dacă plonjăm de pe stâncă într-un abis adânc, întunecos, fără fund, conștiința noastră va schimba acel abis în momentul în care se află acolo în…” orice alegeți voi.
 
Să respirăm profund pentru aceste timpuri în care ne aflăm, pentru resetarea care va sosi, pentru Tot Ceea ce Este.

Să respirăm foarte profund și mulțumiți-vă vouă pentru că sunteți aici la acest moment.

Cu asta, amintiți-vă că, pe cât de nebunesc, pe cât de greu de crezut, la fel de inimaginabil  precum locurile unde mergem, totul este în regulă în toată creația.

Cu asta, eu Sunt Adamus și St. Germain.Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Ana-Maria Labo, Cristina Dobrescu
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea