CRIMSON SIRKEL MATERIALER

Jeg Er Merlin-serien

SHOUD 6 - Med ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert til Crimson Circle
6. mars 2021
www.crimsoncircle.com

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av St. Germain.

Hm. Mye energi, mange ting som skiftet og endret seg, da vi kom inn i denne Shoud’en, mens musikken spilte (refererer til denne musikken ). Det var ikke St. Germain-musikken min, men den vil holde for i dag, fordi den lot energiene virkelig ri på noe. Mye som foregår. 

Denne Shoud’en kommer til å bli litt annerledes enn de fleste, for det vi skal snakke om i dag er så viktig for dere alle.

La oss igjen trekke pusten godt, når vi nå går inn i Shoud 6 av Jeg Er Merlin.

Først, velkommen alle sammen. Velkommen fra hele denne store planeten Jorden. Velkommen til denne samlingen vi holder en gang i måneden med Shaumbra, en samling som gjør at vi kan bringe energiene sammen. Vi trenger ikke å møtes personlig. Noen ganger vet jeg at du liker å møtes personlig, men vi trenger ikke det. Vi kan gjøre det slik. Vi gjør det med jevne mellomrom i drømmetilstand, og vi gjør det som dette over Internett.  

Så velkommen alle sammen. Å, ja, faktisk elsker jeg de live personlige samlingene. Vi hadde akkurat en her som Cauldre og Linda snakket om. Det var godt å være tilbake i min virkelige rolle som Adamus, gå blant dere, gå frem og tilbake, opp og ned midtgangen, og stille mange spørsmål til hver og en av dere. Jeg likte det, og jeg savner dette dypt fra våre Shouds. Og jeg kan bare tulle med Linda til en viss grad her, men, ja, velkommen.

Her er vi i Kona på Villa Ahmyo. Vakker dag. Fugler som kvitret mens musikken spilte. Du hørte det ikke, men fuglene sang i vei mens de gjorde seg klare til denne samlingen.

Et par ting på dagens timeplan. Vi får de små tingene ut av veien først.

Adamina

Så spørsmålet kom opp i vår forrige diskusjon hvor jeg snakket om hvordan jeg så ut som St. Germain i min siste levetid. Spørsmålet kom opp hos mange av dere. Først og fremst, hadde jeg hatt noen liv som kvinne? Ja det har jeg hatt. Ikke mange. Har hatt mange flere liv som menn. Ikke av noen spesiell grunn, men du vet, du finner at når du blir komfortabel i en bestemt type bekledning, blir du vant til det, og det er derfor så mange mennesker kommer tilbake liv etter liv i samme familie, i samme avstamning, ofte til og med i samme land og noen ganger til og med i samme by, liv etter liv. Så det handlet om at jeg bare var mer komfortabel i mannskroppen. Jeg var aldri så komfortabel i den feminine fysiske kroppen, men jeg må si at balansen min mellom det maskuline og feminine alltid har vært temmelig god.

Men for de av dere som fortsatt kjører på om maskulin og feminin og menn og kvinner, la oss gå forbi det. Det handler egentlig ikke om dette i det hele tatt. La oss gå langt utover dette. Det handler ikke om det guddommelige feminine eller hva som helst maskuline. Vi er integrert. Vi er en. Du er maskulin og feminin. De har giftet seg. Du er uni-selv på dette tidspunktet. La oss ikke rasle med mye støy om maskulin og feminin og likestilling og alt annet. Du er lik i deg selv, uansett hva. Lik i alt inni deg.

Men spørsmålet kom opp, og jeg lovet å svare. Hvordan ville jeg se ut? Hvordan ville jeg se ut, ikke som Adamus, men Adamina? Hvordan ville jeg se ut? Så, la oss ta en rask titt.

LINDA: Å, hjelp.

ADAMUS: Dette er selvfølgelig ikke meg. Dette er madame Blavatsky. Ikke St. Germain. Nei, jeg hadde aldri sett slik ut.

Nå, jeg elsker virkelig madame Blavatsky. Hun var en av de mest innsiktsfulle, dypt åndelige, dypt personlige menneskene jeg noensinne har møtt. Grov på utsiden. Grov. Hun røykte det sies å være 200 sigaretter om dagen. Hun drakk som en sjømann til tider. Grov på utsiden.

Nå, hennes unnskyldning for alt dette var at hun var så attraktiv på innsiden ...

LINDA: Åhhh !

ADAMUS: ... at hun ikke ville se attraktiv ut ...

LINDA: Åhhhh !

ADAMUS: ... også på utsiden.

LINDA: Interessant.

ADAMUS: Kuthumi prøvde å gi henne noen motetips innimellom, som hun umiddelbart ignorerte. Men gå videre til et nytt bilde av henne, madame Blavatsky. Dette var da hun var tenåring, 15 år gammel. Ser du, utseendet var med henne fra ungdommen og fortsatte mye, mye lenger inn i livet. Ja. Og fuglene du ser i bakgrunnen her, de flyr så fort de kan. Hun hadde for vane å skremme folk, og hun elsket å gjøre det. 

Så det er en grunn til at hun hadde det spesielle utseendet, en grunn som, vel, noen av dere kanskje forstår, fordi hun kom fra en avstamning som hun valgte, og hvis du tar en titt på et bilde av moren hennes, ville du forstå hvorfor Blavatsky så ut som hun gjorde. Så la oss ta en titt på ...

LINDA: Å, nei!!

ADAMUS: ... Blavatskys mor (Adamus humrer).

LINDA: Oof! 

ADAMUS: Ja, litt av en type. Det hørte virkelig til i familien. Heldigvis kledde Blavatsky seg aldri helt slik. Hun holdt seg litt mer tildekket enn moren gjorde. Men dette forklarer mye. Og jeg håper dere alle vet at dette er på spøk. Så vi fortsetter.

Vel, jeg hadde et bra utseende i min levetid som St. Germain. Jeg tok meg godt ut, som du sannsynligvis la merke til fra bildene vi viste i forrige økt. Det er en god grunn til dette. Jeg hadde en vakker mor. Jeg jobbet med Cauldre sent i går kveld for å se på bilder, noen fotografier som kunne hjelpe med å vise hvordan moren min ville se ut, og jeg kunne ikke lande på bare ett. Så det var virkelig en slags kombinasjon. Vi valgte to, og hvis du kan tenke deg å sette disse sammen, hvis du smeltet sammen disse to fotografiene, disse to menneskene, så er det ganske slik moren min så ut, hvilket vil forklare utseendet mitt. Jeg kunne ikke finne noe som var passende for hvordan faren min så ut, men han var også en kjekk og verdig, edel mann.

Så spørsmålet blir: “Hvordan ville jeg for eksempel ha sett ut i bibelsk tid? Hvordan hadde jeg sett ut?” Det var noe sånt som dette. Ja, i bibelsk tid, en vakker kjole, og legg merke til at jeg kan lese. Jeg leser et dokument, noe som var utenkelig for de fleste kvinner på den tiden. Men dette er sannsynligvis slik jeg ville sett ut.

Og når vi går litt fremover, hvordan ville jeg ha sett ut i løpet av livet som St. Germain hvis jeg var St. Germina? Jeg ville sett ut noe sånt som dette. Vakker, slående, velkledd, selvfølgelig, med et av brystene mine som henger ut. Men det er det (humrende) – hvis du ser nøye etter, ja, du kan se det – så er det sannsynligvis slik jeg ville ha sett ut og sannsynligvis hvordan jeg oppførte meg. 

Nå, hvis vi kunne gå til, la oss si, 1900-tallet, 1940, '30, '40 årene, hvordan hadde jeg sett ut? Sannsynligvis som dette. Noe som dette. Og så, selvfølgelig, igjen, må jeg si at det ikke var Cauldre som satte dette sammen. Jeg guidet ham gjennom hundrevis, om ikke tusenvis av fotografier i går kveld. 

Og hvis jeg var inkarnert i dag, og hvis jeg var kvinne i dag, er jeg sikker på at jeg uten tvil ville sett slik ut. Ganske passende, er det ikke? Og jeg kan forsikre deg om at det ikke ville være slik. Nei.

LINDA: Ugh! 

ADAMUS: Det er nok en gang Blavatsky. Nei, jeg tror ikke jeg ville valgt det. Hun måtte i utgangspunktet kle seg i tepper for å dekke seg (Adamus humrer), men en fantastisk kvinne, virkelig. Dyp, innsiktsfull, hun hadde en enorm innvirkning på verden, men utseendet var ikke helt der. Og du ville måtte si, kjære Linda, hun valgte det med vilje. Det var hennes valg. Det var ikke bare noe som skjedde ved fødselen, det var hennes valg. Så, en rask titt på Adamus som Adamina.

En verden i forandring

Så nå som det er ute av veien, la oss trekke pusten godt når vi går over til den virkelige delen av denne Shoud’en. La oss ta en titt på hva som skjer i verden akkurat nå. Hva skjer i verden.

Vi har gått gjennom en veldig viktig tid, tidsendring. Det startet for bare snaut over et år siden, hele epoken med koronavirus, og du vet fra å gjennomleve det. Det vil være noe du snakker med de Oppstegne Mesterne om på et eller annet tidspunkt. Men du vet, ved å gjennomleve det, ansiktsmaskene, sosial distansering, mangel på å være sosial, og ikke bare kunne si: "La oss gå ut på en restaurant i kveld" eller gå på teater. Det er et annerledes liv.

Dette siste året hadde en dyp innvirkning på bevisstheten til menneskeheten, ikke nødvendigvis handlingene på dette tidspunktet, men bevisstheten. Bevisstheten går mye dypere. Bevisstheten er et utgangspunkt, og ofte noe som påvirker bevisstheten på et så dypt og indre nivå at det kan ta år før det dukker opp. Men alt begynner med bevisstheten.

I denne tidsperioden hvor så mange mennesker er hjemme, har måttet gå inn i seg selv og måttet være hjemme med sine familiemedlemmer, når de ofte ville prøve å unnslippe det; jobber hjemme. Når de normalt trasket til kontoret til båsene sine, til jobben som leder på mellomnivå, var de nå hjemme, og det ga dem tid til å reflektere og tenke på: "Er dette virkelig det jeg vil ha i livet mitt?" Og igjen, alt dette skjer på et dypere bevissthets nivå, ikke nødvendigvis menneskelig tenking. Det var menneskelig tenkning å følge med, men det skjedde noe under, dypt nede, et slags skifte som fant sted i verden.

I løpet av det siste året mens alt dette skjedde, ble det lagt store ressurser på teknologi, så vel som på omtrent alle andre aspekter av menneskelivet. Omtrent alle aspekter av menneskelivet ble berørt av en hendelse som var global, som ikke var en krig.  

Du tar en titt på de teknologiske fremskrittene som kommer til å komme ut, som allerede kommer ut, forresten, allerede kommet ut. For eksempel en ny potensiell type vaksinasjon mot malaria. Du tar en titt på alle tingene som kommer som et resultat av koronavirus-æraen, og du kommer til å innse at dette var en episk tid, og du var her for dette. Du var her for dette. De fleste av dere ble ikke fanget opp av det. Noen få av dere gikk hele konspirasjonsveien, men de fleste av dere holdt balansen, holdt ditt og innså og husket at dette var grunnen til at du var her, for å være her på dette tidspunktet.

Du kommer til å fortsette å se en utrulling av ikke bare teknologi, men nye systemer - systemer som påvirker bankvirksomheten. Jeg mener, det er en hel økonomisk konsekvens av dette som man ennå ikke har sett på planeten. Det må være slik, fordi regjeringer brukte billioner av dollar, billioner og billioner av dollar for å holde alt rolig i denne perioden. De trykte penger som aldri før. Disse trykkpressene gikk dag og natt, kan man si for å komme med pengene for å finansiere dette.

, selvfølgelig, må alt som har med økonomien å gjøre være støttet av noe, noe et sted, så du kommer til å se de økonomiske konsekvensene av dette de neste 10 årene, kanskje 15 årene. Følgene vil selvfølgelig være ting du vil grue deg til, som høyere skatter, men de kommer til å omgå det til en viss grad. I stedet for bare skatt, vil de ha noe som heter avgifter. Avgifter, som betyr at det er en skatt, men det kalles ikke en skatt. Det settes på alt fra en klesartikkel, til en bil, til og med på hvor mange kilometer du kjører med bilen din hvert år, til hvor høyt du hører på stereoanlegget ditt. Det vil være avgifter i stedet for skatt. De innser at du virkelig ikke kan skattlegges mer, så nå kommer de til å finne en annen måte å gjøre det på. De må betale for alt dette, betale for utdelingene som har funnet sted.

Nå kommer et spørsmål - kommer det til å bli en slags økonomisk katastrofe? Bør du bygge en underjordisk bunker og være forberedt på det? Nei, det vil være noen økonomiske justeringer, den ene er skatten og avgiftene, men det vil være noen økonomiske justeringer. Det du har sett her i disse koronavirusdagene og finansieringen som gikk ut til så mange mennesker, var begynnelsen på virkelig en universell lønn. Det var begynnelsen på det, for i denne tidsperioden fikk alle en bevilgning av penger opp til et visst punkt. Hvis inntekten din var for høy, fikk du det ikke.

Det vil bli hevdet at dette var et av de mest vellykkede tiltakene for å holde økonomien sunn, og at vi fortsetter med dette, en universell grunnlønn eller lønn. Alle over hele linja ville få det for å hjelpe med å utjevne ting. Nå sier jeg ikke at det er en god eller en dårlig ting. Det vil gi litt hjelp og støtte til folk som virkelig kan trenge det. Det vil også bidra til å opprettholde en tilstand der man ikke tar ansvar, en rettighetstilstand. Ikke bra eller dårlig, det bare er. Og det er et så viktig poeng å komme med her.

I alt dette som skjer rundt deg, vær så snill å ikke døm det som godt eller dårlig. Ikke gå inn i konspirasjonene. Konspirasjonene vil suge deg ned i et kaninhull, et kaninhull som det vil være veldig, veldig vanskelig å komme ut av. Stå bak den lave veggen. Observer hva som skjer i verden.

Observer hva som skjer med økonomien. Jeg vil gå så langt som å si at du i utgangspunktet vil være immun mot alt dette hvis du følger noen få enkle ting, som å forstå at energien er din. Resten av verden kan gå en slags mørk, ujevn vei, og det vil ikke påvirke deg, annet enn at du vil observere det og energiene til massebevisstheten kan påvirke deg. Men når det gjelder din egen økonomi, nei, den trenger ikke bli påvirket.

Så du kommer til å se mange ting som skjer med økonomiske justeringer. Bankene må ta forskjellige valg for alt fra lån til hvordan sparing blir behandlet og regnskapsført. Så noen veldig, veldig store endringer skjer på planeten akkurat nå, og igjen har jeg nevnt alle disse i ProGnost. I medisin, store endringer som et resultat av alt dette.

Så vær forberedt. Vær klar for det neste som kommer. Ikke på en redd eller en fryktsom måte i det hele tatt. Vær oppmerksom på hva som vil komme til denne planeten, for du kan ikke gå gjennom en periode som dette, koronavirus-æraen, uten at store ting skjer som et resultat av den.

Noen ting vil vende tilbake til det normale. Noen ting vil vende tilbake til det du vil kalle normalitet, å kunne gå på en restaurant, selvfølgelig, å være i en overfylt restaurant igjen, en overfylt støyende restaurant. Andre ting vil aldri gå tilbake til slik de var, og en av de åpenbare tingene er arbeidsmiljøet. Folk sier: "Jeg trenger ikke lenger å gå til et kontor." Se hva som er blitt gjort virtuelt det siste året. Jeg mener, avtaler med leger, avtaler med advokater, ikke å måtte gå til kontoret hver dag. Så det er en stor tilpasning, og noen av dere sier kanskje: "Vel, det er ikke en så stor sak." Individuelt for deg, kanskje ikke, men når du tenker på at hele verden gjør dette, hele verden gjør disse endringene, er det en enorm, enorm forandring i bevissthet og hvordan ting gikk før. 

Det vil få så mange ting ut av gamle hjulspor uten at en krig eller en enorm naturkatastrofe finner sted. Det var og fortsetter å være en veldig effektiv måte å bevege seg til neste nivå på for denne planeten og til slutt bevege seg til den nye menneske arten.

Så sånn er det, jeg vil ikke gå i detaljer. Vi snakket om dette i ProGnost, og vi vil nevne det fra tid til annen, endringene som skjer på planeten, men bare føl på dette et øyeblikk. Globale endringer som fant sted, som feide over planeten på ett års tid - ett års tid - og har forandret så mange ting og har fått så mange mennesker til å gå inn i seg selv for å si: “Hva er det jeg egentlig velger? Hva er det jeg egentlig ønsker som menneske på planeten?”  

La oss puste godt og dypt mens vi kjenner på dette litt. Det er enestående.

Fra hvor jeg er og fra de andre Oppstegne Mestrenes perspektiv, så ser vi ikke ting med øynene. Vi husker hvordan det er å ha øyne og ører, men vi ser egentlig ikke på ting på den måten. Vi bruker bokstavelig talt vår Entelligens, som jeg snakker om i Mesterens Liv 13 . Vi føler på energiene til ting, så det er ikke bare basert på hva øyet ser, eller øret hører. Og det vi ser er virkelig en enestående tid på planeten, og ikke en trist tid. Det har vært det for noen, men ikke en trist tid. Det er en tid der, hvis du snakker med de Oppstegne Mestrene, de er glade for så mange av endringene som kommer som et resultat av dette. 

Og ja, det er mange, mange mennesker som døde som følge av koronaviruset. På en måte kan du si; nei, helt klart - jeg måtte korrigere Cauldre her - helt klart, de var rede til å dra. Det var ingen tilfeldighet. Og forestill deg forskjellen hvis det hadde vært en krig og millioner av mennesker som døde i en krig gjennom traumer, gjennom kaos, gjennom sinneenergien som finnes i en krig og kreftene som er i energien til en krig. Når du har millioner av mennesker som krysser over på denne måten, er det veldig, veldig annerledes. Veldig annerledes for hva som skjer i de Nære Jordrikene. Veldig annerledes også for deres neste inkarnasjon. Ofte kommer de tilbake med de dype, dype sårene. Snakk om posttraumatisk stresslidelse, det er når de bærer dette inn i det neste livet.  

Men i dette tilfellet er det ikke den slags traumer knyttet til at de forlater planeten. De vil komme tilbake til en helt annen type liv, hvis de velger å komme tilbake i stedet for å dra til en av de Nye Jord’ene. De vil komme tilbake på en helt annen måte som et resultat av dette. Så igjen, på et vis, ja, mange mennesker døde som et resultat av dette, men på en annen måte var det ikke som i fortiden der de døde i dype traumer.

Shaumbra-realisering

Hva med Shaumbra? Hva med Shaumbra gjennom alt dette? Og hvor er vi? Akkurat nå er det i underkant av 1500 Shaumbra som har tillatt sin Realisering. Nå, det er noen andre som hevder de har sin Realisering, men de tror faktisk ikke på det. De sier ordene, men de tror virkelig ikke på det, så derfor kan det nesten ikke skje. Det er nesten som de gjør en positiv affirmasjon, de prøver å overbevise seg selv, men noe dypt underliggende er fortsatt ikke overbevist. Så mens de er på rett vei, er de ikke helt der ennå.

Du kan si, “Vel, bare 1500? Jeg trodde vi startet med godt over, eller litt over tusen. Jeg trodde vi startet med et ganske høyt tall. Bør vi ikke være på tre, fire, fem tusen nå?” Dette er ikke et rush. Vi prøver ikke å haste dit. Det er en naturlig prosess som utfolder seg perfekt for hver og en av dere. Du er ikke akterut hvis du ikke har din fulle Realisering ennå, fordi du gjør det på en måte som er helt perfekt for deg. Fra det øyeblikket du sier, "Jeg velger Realisering," begynner det å skje.

Ofte kan det være mye intern motstand fra din side eller du tror ikke på det eller tillater det ikke eller det er for mentalt, men det vil skje. Det vil skje på den perfekte måten. Det vil skje på den måten som best tjener deg, slik at det ikke overvelder deg, slik at du kan få den sensuelle opplevelsen i deg selv av å komme til din egen Realisering. Slik at gamle lag av det du kan kalle karma, gamle lag med sår, gamle lag av skyld og skam slippes til riktig tid.

Ikke prøv å skynde deg gjennom dette. Når du først tar det klare valget i deg selv som menneske og sier, "Ja, jeg er klar for det," vit at Mesteren, vit at ditt Jeg Er og vit at all din energi responderer på det, og da vil det bli slik. Hvis du vil gjøre noe, hvis du vil jobbe med dette, ta da mange dype pust og tillat. Men ikke jobb med å tillate, bare tillat, og så kommer det. Jeg kan klart fortelle deg at jeg vet temmelig godt datoen for når det vil skje. Jeg har ikke panikk for dette. Jeg er ikke bekymret for det. Det burde du heller ikke være. Hvis du føler at du kanskje ikke er en av dem som allerede er Realisert, at det er noe galt med deg, så er det ikke noe galt i det hele tatt.

Dessuten ønsket vi ikke - vi og du - ønsket ikke at alle skulle gå inn i deres Realisering samtidig. Det blir på en måte gjort i bølger med Shaumbra. Det holder ting i balanse. Når en gruppe går inn, hjelper det med å få opp en annen gruppe, som så hjelper med å bringe opp en annen gruppe. Det er en slags energisk design i dette som faktisk er temmelig vakker.

Så ikke skynd deg inn i dette. Ikke tro at du gjør noe galt, eller at du trenger å gjøre noe annet eller, enda verre, ikke bli tvilende eller frustrert. Bare tillat det å skje. Det er en veldig personlig ting. Hver og en av de 1500 Shaumbra har gjort det på forskjellig måte, på en veldig personlig, vakker måte, og resten av dere vil få det slik så lenge du tillater det.

La oss ikke haste inn i dette. Det kalles å slappe av inn i Realiseringen, ikke haste inn i den, og det beste du kan gjøre for deg selv akkurat nå er å nyte eller i det minste være bevisst i opplevelsen du går gjennom akkurat nå. Det er det beste, det aller beste. Og så tar det vekk mye av friksjonen. Det tar bort motstanden her. På den måten vil du evne å se tydeligere noen av tingene som kan ha holdt deg tilbake, noen av årsakene til at du faktisk kan ha holdt igjen, og deretter kan du velge om du vil gå utover disse eller ikke.

Når jeg ser på Shaumbra - jeg elsket å jobbe med Shaumbra igjen en-til-en, men vi er sammen langt oftere enn det jeg tror du til og med innser - men når jeg tar en titt på Shaumbra, vil jeg si en av tingene jeg var litt overrasket over var at så mange Shaumbra fremdeles er mentale, og fortsatt tenker seg gjennom alt, til og med sin egen Realisering. For mye tenkning på energi, i stedet for å føle energi. For mye tenkning på Jeg Er. Bokstavelig talt har jeg sett noen av dere faktisk, bokstavelig talt prøve å kartlegge og tegne opp og lage dette regnearket til Jeg Er. Du vet, det er tenkning og det er veldig begrenset. Det kan tjene til noe, men til slutt taper du virkelig poenget. Det må kjennes på. Føles på.    

Mesterens Liv 13 - Entelligens snakker vi om hvordan vi kan gå utover logikk og tenkning, men uansett hvor mye vi snakker om det, er det fortsatt et stort skritt. Det krever fortsatt mye tillit til deg selv. 

Så kjære Shaumbra, jeg ber deg om å puste dypt og slutte å prøve å finne ut av alt her (peker mot hodet). Dette er veldig naturlig. Det er veldig naturlig at din Realisering kommer. Du har valgt det, for lenge siden, og at det skal skje i dette livet, å tillate er det som bringer det inn i livet dit.

Du kan si at Realiseringen allerede er her. All overflod i livet er allerede her. Men når du prøver å detaljstyre det, når du prøver å finne ut av det, er det et forsvarsspill. Når du prøver å finne ut av det, som om du fortsatt trenger å ha kontroll på alt, vel, det er akkurat den kontrollen og den begrensede logikken som har fått deg inn i de bindingene du har følt deg i, begrensningene.

Det du overgir deg til, det du tillater er ditt eget Selv, og kanskje det er et av dilemmaene. Du overgir deg ikke til noe høyere vesen, til noen Gud et eller annet sted. Kanskje det hadde være lettere. Du gir slipp - jeg vil ikke bruke ordet "overgi" - men du slipper taket og tillater deg selv, til mennesket, til Mesteren, til din energi, til din Jeg Er.

I vår siste samling her i Kona - Energy Works, nå kalt Kasama - snakket jeg om det faktum at energien din er din Gud. Gud er din energi. Det er det du har bedt om. Det er det du har sett opp til. Det er det du har håpet og regnet med og noen ganger ikke ser ut til å komme gjennom, men det er Gud. Det er din energi. Alt er der - alle potensialene dine, all magien, alt - er der i din energi. Derfor har jeg de siste par årene snakket så mye om energi. Derfor gjorde vi så mye arbeid i utgangspunktet, selv med BON, og deretter til slutt kom med uttalelsen her på Hawaii om at alt du ser der ute, alt du oppfatter, alt du opplever er bare din energi.       

Det er et stort spørsmål, "Vel, hva med andre mennesker?" Vi vil komme inn på det i et senere Mesterens Liv, men akkurat nå, føl inn i det. Det er din egen energi. Det er Gud du har bedt til, og det er din energi.

Det er en tendens, ja, å bli mental, og det å bli mental er ofte en unnskyldning, en unnskyldning som bare kommer til å gjøre vont fysisk og mentalt, som bare vil forsinke den uunngåelige realiseringen. Men det å måtte tenke gjennom hver eneste lille bit av Realisering, eller som du vet, det å komme til din opplysthet, vil ganske enkelt gjøre det mer stressende, forårsake mer angst og mer enn noe annet, ta bort formålet med at du er her på planeten akkurat nå på dette tidspunktet for «Maskinenes tid».

Så når jeg ser på Shaumbra, ser jeg så mange vakre ting. Jeg ser så mange av de jeg vil kalle de stille Shaumbra som har tillatt deres realisering. Stille, noe som betyr at de kanskje aldri har vært på en samling. De er kanskje ikke involvert i sosiale medier. Det er kanskje ikke de som har stått frem tidligere på en rekke forskjellige måter. Det er de som har jobbet i det stille og tillatt sin Realisering.

Men igjen, så mange Shaumbra tenker fremdeles gjennom det, og de tenker fortsatt på det å tillate, i stedet for å tillate. Og igjen det er ikke et løp. Det betyr ikke noe for meg, men til slutt for deg selv, bare ta et dypt åndedrag og tillat og forstå at det er helt naturlig og alt kommer fra deg.

Dypt pust med det. Et godt dypt pust.

Nå til temaet jeg virkelig vil snakke om her.

Tilbakestill bevissthet

Akkurat nå, etter et helt år med korona-virus på planeten, er tiden kommet for en tilbake-stilling av bevisstheten på planeten. En tilbake-stilling av bevisstheten. Jeg tenkte å snakke om dette i en spesiell melding fra meg, St. Germain, men det kommer litt raskere enn det som var forventet. Så det ville ikke være tid akkurat nå til å filme det her på Hawaii og få det ut. Så vi gjør det i dag på Shouden. Tilbake-stilling av bevissthet og det kommer til å skje et sted mellom midten av mars og St. Patrick's Day, og kommer opp veldig, veldig snart på en planet i nærheten av deg.

Og dette er ikke som å gå gjennom Photon belte eller noe sånt. Det er ikke slik at hele planeten kommer til å bli mørkt i tre dager. De fleste mennesker vil ikke engang legge merke til at det har skjedde, fordi tilbake-stillingen skjer på et veldig, veldig dypt nivå, veldig, veldig dypt nivå. Men bokstavelig talt er det som skjer at bevisstheten blir tilbakestilt. Og jeg antar at en analogi vil være å tilbakestille datamaskinen din, og starte den på nytt. Den oppfører seg litt rart, eller går i frys, eller fungerer ikke i det hele tatt, og hva gjør du? Du trekker ut støpselet og ber litt. Du håper at det blir bedre, og deretter kobler du til igjen og ofte starter den på nytt eller tilbakestiller seg selv. Uansett hva som var i uorden på innsiden blir ryddet opp i. Det er akkurat en slik tilbake-stillingen som vi går gjennom med massebevisstheten på denne planeten.                                                             

Det har vært et år med mange endringer, mye kaos, mange indre funn, mange nye retninger for planeten. Det har vært et år da mange, mange har sittet i timevis i hjemmene sine i stedet for å bli distrahert av ytre aktivitet og ikke tenkt på det, men følt det: “Hva vil jeg egentlig? Hva føler jeg egentlig?” Til slutt, ja, de stiller spørsmål som: “Hva vil jeg egentlig jobbe med? Vil jeg virkelig være sammen med min kompis eller partner?” Men det har skjedd noe på et dypere nivå, og det er årsaken til at denne tilbake-stillingen av menneskelig bevissthet kommer en gang mellom 14. og 17.mars, eller en forskyvning på en dag eller to.

Jeg vil be hver og en av dere om å føle inn i dette i løpet av de dagene, ikke på overflaten, ikke bare det dere leser i avisene, ikke det dere nødvendigvis ser skjer rundt dere. Men føl dere inn i det. Det er en tilbake-stilling, en enorm tilbake-stilling av global bevissthet. Så vil du virkelig begynne å se resultatene av tilbake-stillingen. Jeg vil si at det begynner i juni og fortsetter i mange, mange år fremover.  

Tilbake-stillinger kan ofte være traumatiske. Tilbake-stillinger kan være tider da folk friker ut. Men det er utført tilstrekkelig arbeid med menneskers bevissthet, og det er mange nok legemliggjorte Oppstegne Mestere på planeten, og mange nok realiserte mennesker, til at tilbake-stillingen fører til at planeten ikke blir mørk i tre dager. Tilbake-stillingen kan bli mye roligere. Noen mennesker vil ha det veldig vanskelig når det skjer, mens andre vil bare godta det og tilpasse seg. Jeg vil komme nærmere inn på detaljene senere om hva tilbake-stillingen faktisk fører til, men jeg vil virkelig at dere alle skal føle på det når det skjer. Det er enestående å ha en global tilbake-stilling. Selv i Atlantis-tidene skjedde ikke dette i en så generell tidsramme.

Tilbake-stillingen vil ha en betydelig innvirkning på alt på planeten. Det vil være med på å omdefinere systemer av alle slag. Og ja, dette startet selv før koronaviruset. Koronaviruset bidro til å bringe det sammen, og nå skjer det. Nå skjer det på planeten. Her er vi.

Du kom hit for å være med på dette i denne tiden «Maskinenes Tid». Du kom hit for å være en som hjelper til med å belyse potensialene. Når folk tilbakestilles og de lurer på hva som blir det neste, hva som er tilgjengelig for dem, hvilken retning de skal ta i livet deres, hvordan de kan koble seg til sin egen ånd eller åndelighet, som de vil kalle det, vil de se etter det, og det er, igjen, derfor du er her på planeten.     

Føl inn i tilbake-stillingen når det skjer. Føl dypt inn i det fordi det kommer ikke til å være synlig på overflaten, og se hva som skjer som et resultat av det når det kommer frem.      

Jeg vil sannsynligvis komme med flere spesielle meldinger, å, resten av året basert på dette. Og frykt ikke. Frykt ikke i det hele tatt. Det handler ikke om det. Det handler ikke om forferdelige ting som skjer, og selv om det er noen vanskelige ting for planeten, trenger du ikke nødvendigvis å bli påvirket av det. Du er på et annet sted. Du er i energien din, snarere enn i massebevisstheten.

Tilbake-stillingen av bevissthet vil ha effekter, for eksempel på planeten, på naturen. Gaia, Moder Jord, har sakte pakket koffertene sine og gjort seg klar til å dra, og nå vil hele prosessen bli akselerert, akselerert.

Forståelsen av det du kaller energi på planeten, drivstoffkildeenergi, vil endres i denne tilbake-stillingen. Det er et av de største dilemmaene som planeten har vært utsatt for, og egentlig er parallellen mellom ens egen energi og energien til planeten veldig lik. Planeten kommer til å oppdage mer og mer hva energi faktisk er.

Så føl deg inn i denne enorme tilbake-stillingen. Vi vil ha noen spesielle samlinger bare for å føle på det. Men nå videre til det enda viktigere punktet som jeg vil ta opp på denne spesielle Shoud-dagen.

Det KAN Gjøres

Det er så mye mer der ute. Det er så mye mer overalt. Det er så mye mer for deg selv, og det er lett å bli fanget i begrensninger fra tidligere liv, masse-bevisstheten, måten ting alltid har blitt gjort på, vitenskap og fysikk. Det er veldig lett å bli fanget i alt dette og deretter pålegge deg selv disse begrensningene. Det er ikke derfor du er her.

Nå er tiden for hver og en av dere å være Jeg Er Merlin.

Noen vil kanskje si at, “Vel, forventningene om at du kan reise i tid er nå så høye. Forventningene er så høye nå om at du bare kommer til å være velstående og rik uten å måtte jobbe for det. Forventningene er så høye om at vi alle skal ha denne Frie Energi Kroppen,” hva det nå måtte bety. Forventningene er så høye om at kroppen din lærer å helbrede seg selv. Forventningene om at det er magi, at det er fantasi og resten av dette. Så det er noen som kommer til å si: “La oss holde tilbake forventningene, fordi vi vil ikke bli skuffet. Kanskje dette er bare fantasi, bare et stort spill uansett. Så la oss være realistiske, "vil noen si," om våre forventninger til dette, "og jeg sier absolutt ikke. Du er ikke her for å inngå kompromisser. Du er ikke her for å holde igjen. Du er ikke her for å glemme din egen frykt for at disse tingene ikke kan skje, og nå er tiden inne for oss til å gi full gass.

Det kan gjennomføres. Det kan gjøres, og i mitt liv som St. Germain beviste jeg det for meg selv og sannsynligvis for andre. Du trenger ikke å ha en jobb for å være velstående. Du kan gå utover måten sinnet lærer, lære om det er matematikk eller musikk. Du kan gå utover det.

Du kan være din egen helbreder, din egen helbredelse, uten å måtte stole på medisin, eller du kan hvis du vil, men din egen helbredelse. Det er ikke rette tidspunktet å si: "Vel, la oss redusere forventningene." Ganske motsatt. De som kommer etter deg vil vite at det fungerte, vil vite at du var i stand til å overskride begrensningene i den menneskelige 3D-virkeligheten og virkelig bli en Mestere på planeten.

Noen ganger ser jeg på tvilen som er i dere som enkeltpersoner og dere som en gruppe Shaumbra, og ja, tvilen er der. Jeg prøver ikke å si at tvilen ikke burde være der eller ikke vil være der. Den er absolutt der. Tvilen har en tendens til å holde deg tilbake og si,” Kanskje vi ikke burde prøve dette. Kanskje vi burde være mer forsiktige med hva vi gjør. Kanskje vi ikke skal snakke så storslått,” men det ville ikke være sannheten. Det ville ikke være sannheten.

Gitt, vi går utover grensene for fysikk og moderne vitenskap. Vi går utover hva de fleste mennesker noen gang ville drømme om, og så drømmer de om det, men de vil faktisk aldri bringe det til virkelighet. Vi går langt utover alt dette. Men hvis du holder tilbake, hvis du sier "La oss begrense", hvis du sier at vi skaper urealistiske forventninger, vil det ikke skje.

Dere vil til tider snuble som individ eller som Shaumbra gruppe. Det kan være ting som ikke ordner seg med en gang, første gang. Men vi kommer tilbake der, og vi vil tillate det igjen. Vi kommer til å innse hva som holdt oss unna det, hva motstanden var, og vi kommer tilbake der og gjør det, enten det er rikdom, om det er helse, om det er tidsreiser, om det er noen av disse tingene som vi snakker om.

Dette er grunnen til at du kom hit, og jeg vil ikke at du skal redusere noe av det. Du kan si at det er en tid med fantasi, og det er helt riktig. Vi går utover hvor menneskelig bevissthet har vært tidligere. Noen har gjort det som enkeltpersoner, de Oppstegne Mestrene. Det har aldri vært en gruppe som har gjort det før. Du gjør det individuelt som ditt eget suverene Selv, men det er andre som går en lignende vei samtidig. Derfor sier jeg at det aldri har vært en gruppe som har gjort det. Vi gjør det ikke ved å holde hverandres hender og synge kumbaya. Dere gjør det hver for dere, men vet at andre på planeten, gjør det samtidig, de fleste har dere delt liv med.

Vi overskrider. Vi overskrider en begrensning, det er alt. Vi overskrider ikke hard fysikk, fordi fysikk, uansett hvilken type fysikk, ikke er vanskelig til å begynne med. Jeg mener, de er ikke solide, uforanderlige. De er foranderlige, og det som endrer dem er bevissthet. Bevissthet er det som endrer fysikk og vitenskap og matematikk og alt, og det er det vi gjør.

Jeg ber deg om å drømme stort, å forestille deg stort. Jeg ber deg om å leve stort, bare ved å endre bevisstheten din, ta av eventuelle skylapper eller begrensninger, og innse at energien er din. Det er virkelig et av de første trinnene. Når du først er klar over at dette er din energi - den er full, den er rikelig, den kan gjøre hva som helst, den kan trosse fysikkens lover, den kan gjøre hva som helst - så vil du innse at ingenting av dette er umulig. 

Ingenting av dette gjøres ved å planlegge gjennom sinnet, fordi sinnet begrenser deg. Det vil holde deg i masse-bevisstheten. 

Når vi kommer til denne globale tilbake-stillingen som kommer veldig, veldig snart, er det nå en fantastisk tid å komme tilbake til deg selv og ta en titt på hvor du vil gå med bevisstheten din, ikke holde tilbake, være Jeg Er Merlin, klar til å gå ut i et helt nytt lag, klar til å gå ut i en helt ny type virkelighet og inn i OG, bli værende her på planeten, leve med masse-bevissthets-begrensninger, men nå som et virkelig suverent vesen. 

Det er ingen fantasi som er for stor. Det er ingen drømmer som er for store for oss akkurat nå. Og ja, det menneskelige sinnet sender kanskje ut alle slags advarselssignaler og sier: “Ikke ha den forventningen. Husk at du har blitt skadet før. Husk at du har skuffet deg selv før,” men du brukte en helt annen måte å prøve å gå til neste nivå på enn du gjør akkurat nå. Akkurat nå bruker du energien og bevisstheten din, og det er den store forskjellen. Før brukte du tankene dine og noen andres energi. Den store forskjellen, du brukte tankene dine og andres energi i fortiden, men nå er det din energi og din bevissthet.  

Dette er kanskje - hvordan kan jeg si det, det mest kritiske punktet - men en av de viktigste øyeblikkene i overgangen for planeten og for deg og for Shaumbra. Når vi enda en gang gjør et kvantesprang, og går utover alle begrensninger. Selv om reglene i spilleboken sier: "Nei, du kan ikke gjøre det," skal vi gjøre det. Selv om tidligere erfaringer sier: "Se hva som skjedde sist gang du prøvde det, du gjorde deg til narr og, vel, du drepte deg selv samtidig," vi kommer til å gå utover det. 

Når vi satt her i Shaumbra-paviljongen på vår siste samling, kom spørsmålet: “Hva om alt dette er diktet opp? Hva om det hele er et spill? Hva om det hele bare er en stor distraksjon som finner sted akkurat nå, uten at det er ekte? " Hva om? Hva om? 
Jeg mener, vi har ingen andre grupper vi kan se til og si: "Vel, de gjorde det, så det kan vi også gjøre." Vi har enkeltpersoner, men de fleste er på den andre siden som Oppstegne Mestere, og mesteparten av dette skjedde for lenge siden. Men hva om vi bare finner på alt dette?

Min påstand er at det fungerer helt fint, for når du går inn i et tomt mørkt rom, når du går inn i ingenting, når bevisstheten din går inn i ingenting, hvis ingen noen gang har vært der før, gjort det samme, spiller det ingen rolle, for da blir det slik. Det er slik bevisstheten fungerer. Selv om alt dette bare er et stort luftslott, selv om vi nettopp har sittet rundt leirbålet og sunget kumbaya og alle er begeistret for noe som ikke er sant, spiller det ingen rolle, for når vi går inn i dette tomrommet der andre, der du ikke har gått før, er det ikke et tomt rom. Det blir hva bevisstheten din ønsker.

Nå er det på tide å tillate fantasi og magi, Jeg Er Merlin. Nå er det på tide å innse at det ikke er noen grenser. Det er ingen barrierer. Det er ingenting som holder oss tilbake. Ja, på det fysiske og mentale nivået vil det være justeringer som reagerer på bevisstheten, svarer på den nye virkeligheten du går inn i, som vi alle går inn i. Men akkurat nå, akkurat nå, mine kjære venner, la oss gjøre det vi kom hit for å gjøre.

Jeg vil fortsetter å veilede deg. Jeg vil fortsette å distrahere deg når det er nødvendig, gi deg informasjon og forhåpentligvis åpne følelsene, den sensoriske delen av deg og din bevissthet. Men la oss gå fremover for å gjøre akkurat det vi kom hit for å gjøre.

Vi har en stor mulighet som kommer veldig, veldig snart, denne planetariske tilbake-stillingen. Jeg kaller det koronavirus tilbake-stillingen, fordi koronaviruset skapte denne muligheten og dette perfekte forholdet. Coronaviruset opprettet dette perfekte forholdet, denne forutsetningen for at den globale bevisstheten skal kunne tilbakestilles.

La oss være her for det, og samtidig tilbakestille deg selv, når det gjelder å ikke holde tilbake, ikke begrense, ikke si: "Vel, la oss gjøre det delvis." Det er alt eller ingenting. Det er min måte - alt eller ingenting - og jeg håper du blir med på det. 

Det er tid - Merabh

Med det, la oss bringe alt sammen i en merabh, med litt musikk i bakgrunnen for virkelig å integrere, for å absorbere det vi nettopp har snakket om.

(musikken begynner)

Noen kan falle av. Noen kan si: “Vel, dette er for mye fantasi. Jeg må betale regningene. Jeg har folk å ta vare på,” og det er greit hvis de faller fra. Du kommer tilbake. Du kommer tilbake. Når du ser andre har gjort det, kommer du tilbake, og det vil heller ikke være noen skam. Det blir ingen skam eller dom.

Vi har omtrent 1500 realiserte Mestere på planeten fra Shaumbra. Mange flere kommer. Det har aldri vært en mulighet som denne akkurat nå for å åpne rikene, for å bryte fri fra så mange begrensninger som har skjedd i menneskets bevissthet.

Noen sier: «Du vet, det er fiksjon. La oss holde oss til fakta. La oss holde oss til fakta.”

Nei. Det er så mye mer der ute, og du vet det. Det er tingen. Du vet det. Vi snakket om det i vår siste Shoud. Du vet det allerede.

Det er på tide akkurat nå for hver av oss, og deretter som en gruppe, og deretter til slutt som en planet, at vi går inn i de nye rikene, at vi går inn i det jeg ofte har kalt den Atlantiske drømmen.

På den ene siden høres det veldig vanskelig ut. Vi skal i utgangspunktet endre fysikken til alt som noen gang har vært kjent. Det høres litt utfordrende ut. Men på den annen side kan det være veldig, veldig enkelt. 

Du kan bekymre deg litt og lure på om du blir gal? Men som jeg har sagt før, hva er gal? Er gal det å bo i det samme huset liv etter liv med de samme rommene og de samme vinduene og den samme maten i kjøleskapet og det samme av alt, samme dag, dag etter dag etter dag. Er det tilregnelig?

Hva er gal? Å gå etter det du vet er der, men kanskje har du begynt å tvile på det? Å gå etter det som ligger på den andre siden av regnbuen mens alle på denne siden av regnbuen sier: “Ikke gjør det. Du er gal. Du er gal. Det er ingenting over regnbuen. Det er bare en regnbue.”

Kjære Shaumbra, jeg skal markere denne dagen, denne Shouden som det punktet vi kommer til, det jeg trodde ville være litt senere, om en måned eller to, denne enorme omstarten av menneskelig bevissthet. Og jeg spør, er du klar for neste trinnet?

Å, det kan være veldig spennende, ja. Fryktelig, heh. Noen av dere har følt stor angst i det siste - noen av dere føler alltid stor angst, men i det siste mye ekstra angst - lurer på hva som skjer. Vel, nå vet du.   

Nå vet du hvilke forventninger som planeten står overfor og hvilke forventninger du står overfor. Jeg anser det som en spennende tid. Jeg er begeistret. Jeg går nå tilbake til Klubben for Oppstegne Mestere og jeg danser rundt i ballsalen som en Oppsteget Mester!

Jeg er så spent på hva som skjer. Jeg er til og med takknemlig for koronaviruset. Det forårsaket store endringer på planeten. Vi er ferdig med det nå, ganske mye har endret seg. Det tok litt lengre tid i noen henseender, men det gjorde mer enn jeg noen gang følte at planeten var i stand til å gjøre.

Viruset er på vei ut. Det vil være små lommer av det her og der, men - pfff! - det vil bare forsvinne. Og når det forsvinner, vil det avsløre hva som har endret seg i løpet av denne perioden, i løpet av denne tiden, og kanskje du begynner å forstå rollen du har spilt.  

Du trengte ikke å få viruset, for å kunne spille rollen. Rollen var å være her. Rollen er å innse at det er på tide å utvide menneskets rike.

La oss gå for det - fantasi, magi, letthet og ynde, og vanlig hverdagsliv også - fordi det er noen veldig vakre ting ved det. La oss gjøre begge deler.

Alle som er klare til å gå fremover, alle som er klare til å bevege seg inn i dette ufattelige, utrolige potensialet når du lever ditt menneskelige liv på planeten, la oss gå.

Alle dere som ikke er så sikre, dere vil holde tilbake, dere vil gjøre det slik at dere ikke stiller dere opp for skuffelse, det er greit. Ikke noe problem der.

Men jeg vet at det er nok av dere som sier, "Nei. Nå skal vi ikke holde igjen. Selv om vi dykker ned fra klippen i en dyp, mørk bunnløs avgrunn, vil bevisstheten vår forandre den avgrunnen i det øyeblikket den er der til ...” hva du velger.

La oss puste dypt for tiden vi er inne i, for den kommende tilbake-stillingen, for Alt som er.

La oss trekke pusten godt og dypt og takk deg selv for at du var her på dette tidspunktet.

Med det, husk det som gal, så langt, like ufattelig som stedene vi skal dra til, at alt er bra i hele skapelsen.

Med det Jeg Er Adamus og St. Germain.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Hedevig Blakstad og Inge Klokkeide korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.