МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия  “Страст 2020“

ШОУД 6 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг на 1 февруари 2020г.

https://www.crimsoncircle.com/

Превод: Росица Стоянова

 

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус Сен Жермен.

Ах! Нека вдишаме дълбоко. Току-що изгледахте собствената си история, тази на планетата в три минути (смях, има предвид това видео https://www.youtube.com/watch?v=PvmyKdi2EV0&feature=youtu.be).

И в известен смисъл, това е прекрасен пример. Тобиас първи започна да говори за гъсеницата и пеперудата, като за това, което преживявате, преминавайки от живот в това старо човешко тяло, а после отивате в пашкула. Точно когато си помислите, че наистина се проявявате, променяте - не, отивате в пашкула. Превръщате се в каша. И после, когато започнете да излизате от него, толкова се вълнувате, с нетърпение сте го очаквали, но първоначално това се усеща много некомфортно и неестествено. У вас се появява желание да се върне към мисленето на гъсеницата, към начина на живот на гъсеницата, но това няма да стане. Ще откриете, че имате крила и те все още са изцапани с каша, това е толкова  неловко. Простия лек повей на вятъра ви поваля на земята.

Но после, после - разкриването. Ставате свободни и летите и когато това се случи, цялото това чувство на самота, което от толкова дълго време ви съпровождаше в пътешествието като гъсеница и определено в пашкула - вие изведнъж разбирате, че има много други разкрили се Шамбра по целия свят. Те не са чак толкова много, но са достатъчно за да ви напомнят, че вие не сте сами. Вие никога не сте били сами. Наложи ви се да преминете тази част от пътя в пашкула сами, но вие излязохте от него и се оказахте сред другите. И ставате малко сантиментални, защото това толкова прилича на това, което виждаме сега и което ще продължи да се случва с Шамбра по целия свят. Представете си пеперуди, полета от пеперуди и много, много, много хора от целия свят, които сега, най - накрая позволяват своята Реализация.

Разкриване

Обичам месец февруари не само заради деня на Свети Валентин. Обичам февруари, защото за мен той винаги е бил месеца на разкриването. Природата се отдръпва в дългата, дълга тиха зима. Тя изпада в дълбока дрямка. Но след това идва февруари - като по разписание, 1 -ви февруари - нещо започва да откликва в природата, в дървета и дори в животните. Нещо казва, “Дойде време да започнем разкриването.“ Листата на дърветата още не са се появили и тревата още не е пораснала, но вие можете да усетите колко много от всичко се случва дълбоко под земята, за времето когато ще приключи окончателното проявление.

Нещо подобно се случва сега с Шамбра. Вие преминете през тази дълга зима на душата на тази планета и навлязохте в пашкула, и сега нима не усещате това, боботенето дълбоко в себе си, нещо се случва. Понякога това малко плаши, какво може да стане. Но после просто чувствате това, което за пеперудата представлява имагинерния диск, което аз наричам за всички вас Чист Кристален Пламък. Той ще ви преведе през останалата част от пътя. Той ще ви съпровожда. Не е нужно нищо да планирате или правите. Той просто е.

Дойде време да продължите напред, да се наслаждавате, да чувствате как се случва проявлението. Не можете да работите върху него. Надявам се вече сте разбрали това. Не можете да работите върху него. Не можете да го изучите. Всъщност вие дори не можете да се приближите до някого и да попитате, “Как става всичко? Това окончателното проявление ли е, как става то?“ - защото техният опит беше уникален за тях. Споделяйте истории, но в края на краищата това е нещо много лично и там ви води нещо подобно на имагинерния диск, Чистия Кристален Пламък.

Ето къде сме сега. Това е февруари. Това е февруари във вашата душа. Сега много започва да се пука по шевовете. Започвате да се показвате от пашкула и това не е толкова лесно. И също така има страх, желание да се върнете обратно в пашкула, желание да се върнете към начина на живот на гъсеница. Може би така ще е по - лесно. Дори се опитвате да си спомните, “О, а какво обикновено правех в този случай когато бях гъсеница?“, и вие не можете да си спомните и тогава се притеснявате, какво с ума ви не е наред. Не, просто не трябва да се връщате там.

И така, наистина обичам февруари, и февруари - имаш ли нещо за писане? Февруари - е месеца на сърцето. Ще нарисуваш ли сърце?

ЛИНДА: Голямо или малко?

АДАМУС: Както искаш. Нарисувай сърце (Линда рисува сърце на екрана). Това е сърце и то е разпространения символ на месеца. Навсякъде има сърца. Забелязах това дори тук, във вашия график, навсякъде сърца. Повече от всичко ми харесва особено този февруари - февруари 2020 година - това за което вече говорих, че сърцето символизира спускането на Земята, слизането тук - и любовта също - но то символизира спускането на Земята и сега пускаме пиката в действие. Линда, ще нарисуваш ли пика, може би на следващата страница? Това е възнесението. За мен това е символа на възнесението, завръщането, изкачването обратно. Ето защо обичам този месец. О… (лек смях, Линда отваря рисунки от миналата вечер) Времето – е забавно нещо (Адамус се смее). Ето така. Това е пика и точно тук се намираме сега. Ето защо ми харесва символа на пиката. Той прилича на обратно спускане.

Нека вдишаме по – дълбоко сега.

Приветствие

Исках днес да приветствам новите слушатели. Може би това е вашия първи, втори, може би трети Шоуд, но идват много нови. Днес бях малко развълнуван, когато разглеждах групата, виждайки тук много нови лица. И аз ви казвах, на старите по – отдавнашните Шамбра, тези които вече от известно време са тук (лек смях) – попадам в капана на собствените си думи – казвах ви, че това ще стане и ето, че започна. И това е само началото. Но искам да приветствам новите.

Аз съм фасета на Сен – Жермен. Аз съм игра на съзнанието. Създадох този персонаж … (Линда клати папката пълна с въпроси , за да привлече вниманието на Адамус) Какво?

ЛИНДА: Ти помоли да подготвя всички тези въпроси. Колко още смяташ да говориш?

АДАМУС: О, днес нямаме нужда от въпроси  (публиката крещи, “О!“, смях). Това е моя монолог, скъпа Линда (още смях). Научих това от водещите на телевизионните шоута, които гледам през много от вас нощем. Нима и те нямат монолози? Нима не им дават пет минути? (публиката казва, “Да“). Добре. Добре. Имам пет минути…

За новите, това става постоянно. Постоянно. Това е Линда от Иса. Моля ви, приветствайте Линда от Иса (публиката ръкопляска). Тя е моята пътеводна звезда … или страх … едно от двете… (смях). Линда кара всичко тук да се движи.

ЛИНДА: По - внимателно.

АДАМУС: И така, искам да приветствам новите и това е само началото. След новите, дошли сега, ще дойдат много повече. Те ще направят всичко по малко по – различен начин. Но искам да ви поздравя.

Аз съм – фасетата на Сен Жермен – вие навярно сте чували по – рано за Сен Жермен – и Адамус беше специално създаден. Той е като роля, игра на съзнанието. Той беше създаден като цяло от Шамбра, преди много години. Всъщност това е вашето отражение, но той беше необходим,за да се отърсим от задушната, стара, ню –  ейдж, прекалено благоговейна и наистина скучна личност на Сен Жермен.

ЛИНДА: Струва ми се, че ти беше казал, че Адамус е – приложение, “О, да! Трябва да е!“

АДАМУС: Адамус много скоро ще бъде приложение. Не, наистина. Тоест работим върху това.

И така, Сен Жермен беше тук вече доста време, аз бях тук доста време, но исках да дойда, така да го кажем малко по – наситен от Сен Жермен и по – съвременен, по – съответстващ на настоящия момент.

Не беше толкова лесно да променя това. Наложи ми се да се посъветвам с Кутхуми, за да се опитам да не бъда толкова скучен и в известна степен това сработи. В някаква степен, може би от време на време ние все още сме скучни, но искам да приветствам всички вас и да ви обясня кой съм.

Харесва ми да използвам февруари за един вид прегрупиране, за наистина нещо като преглед. Така че за новите, тези които се интересуват какво означава “Аления кръг“, преди всичко не мислете за него като за нещо духовно, защото така ще изпуснете много от същината.

Всичко започна с духовността. Много от тези, които се наричат Шамбра, дълго време бяха в духовността, но те вече забравят това (лек смях). Ние сме малко по – различни. Ако сте дошли тук в търсене на гуру, мислител или мъдър съвет, медитация или всичко останало – не сте на правилното място. Тук ние преодоляваме множество бариери.

Харесва ми от време на време да правя подобни съобщения през февруари, 14 февруари, лесно е да се запомни. И така, 14 февруари ние с Калдре и Линда ще направим едно съобщение и – о, аз забравих да им кажа за това (лек смях).

ЛИНДА: Ха, ха, ха! Ха, ха!

АДАМУС: Но, разбирате ли, те ще бъдат в отпуска на Хаваите (Линда се сепва, защото те ще имат много работа) и няма да има с какво да се занимават, така че нека направят кратко съобщение.

Исках още веднъж да преосмислим, променим това защо сме тук, защо сме тук в Аления Кръг от къде сме дошли и накъде се движим. И така, за вас това ще бъде 14 февруари  (кратки аплодисменти).

ЛИНДА: На живо или на запис?

АДАМУС: Нека не се притесняваме за детайлите. Просто си го запиши в календара. Повече нищо не трябва да правиш (лек смях). Знаех, че ще я засегна.

Конвергенция

И така, единственото, което мога да кажа и подробно ще се спра на това на тази среща, която ще организираме на 14 февруари, така че сега – опитайте се да го усетите докато говоря – сега е времето, когато всичко се обединява. Може би сега за вас това е ключовата дума. Дойде време за конвергенция.

Оказахте се тук в това време не по погрешка. Както съм го казвал много пъти на тях, ще го кажа и на вас, новите, бихте могли да постигнете своята Реализация преди живот или два, но не го направихте. Решихте да изчакате до този момент. Момента на конвергенция. Имате технологии, които бързо променят природата на тази планета и човечеството, невероятно бързо, толкова, че не можем да видим по – далеч от 2050 година. Дори Възнесените Майстори не могат да видят по – далеч, защото там ние преставаме да сме линейни. Графиката излиза от рамките. Всичко се движи толкова бързо, че умът трудно се справя с това и това може би са добри новини.

Но не се притеснявайте, тъй като разума всъщност – какъв беше замислен, какъв стана – умее да се приспособява, ако му позволите. Ако се сдържате, не искате да се променяте, тогава ще боли. Но умът буквално може да се отърси от старите неврони, древните неврони, които съществуват от десет, двадесет хиляди години. В ума ви има примерно 100 милиарда неврони и най – старите буквално сноват напред – назад. Те са вече непотребни. И той ще си позволи да създаде, да създаде и адаптира нови неврони, които ще могат да се справят с бързите промени.

Така че умът ще се адаптира. Той не го е правил отдавна. Тоест неговата основна невронна активност остава същата каквато е била от дълго време, заради което и е остарял. Но сега той започва да се променя, да се адаптира и приспособява. Новите неврони са много важни за начина по който ще се обединявате с енергията си.

Не искам да казвам че трябва да го правите чрез невроните. Това е естествен процес през който преминава ума. Но ако попитате, “Как всъщност да се приспособя към този съвършено нов подход към енергията?“ – това се случва в невроните и вие няма нужда да правите нищо.

Точно сега се случват милиони невронни активации – малки невронни превключвания всяка секунда. Вие не контролирате това. Не трябва да го проследявате. Това е естествен процес. Същото е и с другите неврони, с новите неврони, които ще се адаптират към съвършено различен начин за възприемане на енергията.

И така, за новите, защо сме тук – за да можем най – накрая да обединим целта на пребиваването си тук, на Земята – разбирането на енергията и съзнанието – в момент, в който много на тази планета се обединява. Технологията – технологията се обединява със съзнанието, технологията се обединява със самата себе си. Взимате няколко различни технологии, обединявате ги заедно и получавате така да се каже, квантова технология, която идва на планетата. Това е толкова удивително. Малко страшно, но точно затова сте тук. Това е време за обединяване. И конкретно за вас – това е време за Реализация.

Промени

Преди да преминем към въпросите, което и ще направим, искам да отбележа това – онова. Сега е време на велики промени, ако още не сте го забелязали. Трябва много дълбоко да си заспал, за да не разбереш, че всичко се променя. Има ключови елементи, които сега се променят повече от всичко и, Линда, ще те помоля да ги записваш на нов лист хартия.

ЛИНДА: Добре. На електронен.

АДАМУС: Да. Мисля, че трябва да се науча …

ЛИНДА: Това не е хартия! (държи айпада в ръце)

АДАМУС: Трябва да се науча да се адаптирам.

Стават много различни неща и това се отнася към много от зададените към мен въпроси. Промените засягат преди всичко йерархията.

~Йерархия

С други думи, живота на планетата е много йерархичен. Наблюдавате това в компаниите си, в учрежденията, в своите общества, но йерархия има и в природата. Тя е в науката, в математиката. Навсякъде има йерархия – можеш ли да го запишеш, Линда? Това е много хубаво. Навсякъде има йерархичен ред. Свикнали сте с него, било то началници и подчинените, които работят за вас, било то богатите и бедните. Йерархия в трафика на пътя, навсякъде. Това как се отглежда храната, във всичко има йерархия, всичко е в низходящ ред и има относително вертикална структура. Всичко това бързо си заминава.

Технологията – е една от главните причини, защото като цяло технологията по странен начин демократизира света, а също така изравнява игралната площадка за изобилието. Ще имате още известно време долен милиард, тези в долната част на йерархията, защото те избират да бъдат там. Не защото са бедни копелета, а защото го искат. Има склонност да бъдат тези, които идват за първи живот на планетата и те остават в това, което е най – долното ниво, бедните по света. Не ги съжалявайте. Безусловно, дайте им шанс, но после си е тяхна работа.

Свикнали сте с йерархията и тя бързо се променя не само в долния милиард. Променя се вашата собствена йерархия. Това как са организирани клетките в тялото ви, вашите молекули, вашата ДНК и всичко останало работи чрез това, което наричаме анаятрон, който представлява комуникационната мрежа в тялото. Това се променя и вие вероятно го усещате. Може би го усещате в тялото си. Линда е събрала много въпроси за тялото, защото то се променя.То излиза от йерархията.

Ще откриете, че същото се случва в обществото, в предприятията и учрежденията и в крайна сметка, дори в правителството, и това е радикална квантова промяна. Хората се вълнуват от това. Нужна им е йерархична вертикалност. И така, всичко се променя.

~Външно Възприятие

Още едно нещо, което се променя за много от вас и то касае всички въпроси, това е че вашия свят беше основан на външни възприятия – напиши, моля те “външни възприятия“ – откакто се помните. Всичко е перспектива за това, което се намира отвън, а понякога отчаян опит да открием това което е вътре, но то винаги се свежда до това което е отвън. Това как се отнасяте към себе си до голяма степен се основава на вашите възприятия за това, което си мислят хората за вас. Ако всички ви обичат, то и вие можете да се обичате. Но ако никой не ви обича, е трудно да се обичаш, защото възприятията са външни.

Гледате света и виждате – дори въпреки това, което идва през вашите очи и рецептори – вие го виждате като нещо външно, но това не е така. За някои Шамбра това ще бъде трудно, тъй като те ще настояват, че всичко се намира отвън. И аз ви казвам: позволете на перспективата да се промени, защото всичко идва от тук (показва гърдите). Всичко това е вашата енергия. Дори ако има други хора, това е вашето възприятие за тях. Всъщност те не се намират във вашата енергия. Вие ги възприемате там. Това е както във виртуалния свят. Всъщност те не са там. Там ги възприемате, но всъщност те се намират отвъд пределите на вашата енергия. Те могат да влияят – вие им позволявате да влияят – на вашата енергия и вашето възприятие, но всъщност всичко е вътре.

Ще отнеме много време на хората като цяло, да разберат това, но всъщност първоначално това ще бъде забелязано от квантовата физика, а после, в края на краищата, това ще започне да се използва в психологията, “Вашето възприятие винаги е било външно. Влезте навътре.“ Всичко, което възприемате, излиза от вас. Всеки отговор е вътре във вас, но искате да вярвате, че той е някъде навън. Всичко, от което се нуждаете, цялото богатство, от което се нуждаете се намира ето тук (отново показва гърдите) и това наистина е много просто, но вие искате да продължавате да се борите и да се преструвате, че те са някъде навън и някой не ви допуска до тях.

Това е много просто, тъй като всичко се намира ето тук, но това, дявол да го вземе е сложна концепция, особено когато като цяло ви промиват мозъците и ви хипнотизират, че всичко от което имате нужда е навън. Потвърждавам, че нищо от това, което ви трябва – нищо, включително любовта и секса – не се намира навън (Линда му се плези). Нищо.

ЛИНДА: Аргх!

АДАМУС: Изобщо, ако се замислиш, когато правите любов с някого, в известен смисъл, това всъщност не е така. То е … и аз използвам виртуалната реалност като пример, защото тя ще бъде наистина голяма работа. Дори Калдре и Линда наскоро си купиха някакви неща за виртуална реалност. Но представете си за миг, че правите любов с някого – и аз няма да го демонстрирам (смях). За малко да смутя скъпата Линда. Правите любов с някого и сега новите слушат и си казват, “О, да! Харесва ми тази група!“ (още смях) Искам да попитам – не е ли така? Нима не правите любов със самите себе си? Нима това не е просто … защото всъщност вие възприемате отвън не самият партньор. Той се намира отвъд пределите на вашата енергия. Вие просто правите любов със собствената си енергия. Сега, няма ли това да съсипе няколко нощи за много от вас? (Адамус се смее) Но това е истина и вие започвате да разбирате – това наистина е хубав пример. Да правите … (Линда се опитва да привлече вниманието му) Какво?

ЛИНДА: Би ли могъл да дадеш по – добър пример?

АДАМУС: Не, помислих че този ще бъде на място. Помислих, че това ще е наистина добър пример. Правите любов с някого, но това е само вашето възприятие, а всъщност продължавате да се намирате в собствената си енергия. Сега си представете последствията за човешката психология, когато хората започнат да разбират това, без да обвиняват нещо външно и без да чувстват, че целия свят се опитва да им навреди. Всъщност това е доста страшно, когато разбираш, “Всичко това е мое. Всичко е мое.“

Това повдига множество въпроси. Чувам въпросите, които възникват вече. Не, не става дума за измислица и не става дума за въображение, просто осъзнайте, че всичко се намира във вашето енергийно поле. Има още едно духовно същество, което по някакъв начин участва, но не е във вашето енергийно поле. Двете същества сами по себе си преживяват опит за това какво е да правиш любов. Увлекателно е, когато наистина го разбереш.

И така, възприятието за всичко външно се разпада. Всичко започва да става вътрешно. Започвате да разбирате, че всичко наоколо – е вашето възприятие, затова можете да създадете всичко както си пожелаете, с лекота и изящество. И между другото, това е ключа към това да останете на планетата след Реализацията.

~Локалност

Още едно нещо, което за вас и като цяло за хората много, много бързо се променя – локалност. Локалност. Би ли могла да го запишеш, моля?

В историята на човечеството – бих казал, след Атлантида – в историята на човечеството пост – Атлантския период всичко е локално. Вече съм говорил за това. Болшинството от хората от един живот в друг се намират в пределите на около 50 мили или по – малко от мястото, на което са живели в миналия си живот и в същото семейство, в което са живели. Ако има някаква причина да ти се прииска да се възнесеш, ето я (смях). За да се разкараш оттук. И това е факт. В някои Ню Ейдж кръгове съществува погрешната представа за това, че имате животи по целия свят с множество различни хора. Не. Това не е така. Може да имате повече различни места от другите хора, но те ще останат в същото семейство живот след живот. Това е някак тъжно.

Това много бързо се променя, защото сега Интернет прави всичко глобално. Пътешествия – виждам на планетата нови възможности за пътешествия. Свикнали сте към своите, както ги наричам – метални коне, железни коне (автомобилите). Те много скоро ще започнат да остаряват и няма просто да им сменят батериите, а ще ги сменят с летателни апарати. Можете ли да си представите задръстване там? Летателни апарати – какво още ще имате? – магнитни вериги и тям подобни. Пътешествията сега много бързо се променят до такава степен – тоест това не е само научна фантастика, точно сега хората работят над технология, която ще бъде тук в течение на осем години – с която ще можете да пътувате от Ню Йорк до Лос Анджелис за 40 минути. Това ще разшири локалността, която винаги е съществувала на планетата. Това ще я разпръсне по вятъра. Ще останат и такива, които продължават да дремят, никъде не искат да пътуват, които просто си седят вкъщи и може би играят в Инетрнет, но като цяло ние разрушаваме старите парадигми.

~Линейност

Още една много важна промяна – линейност. Линейност. Тя е малко свързана с йерархията, всичко става в определен ред. Времето е линейно или хората вярват в това. Това не е така. Това не е така. Едно от най - вълнуващите неща в бъдещата ни работа – ще бъде разбирането за това, че бъдещето винаги е съществувало, идвало е и ви е навестявало и в действителност вие често сте ходили в бъдещето на сън. Но има бариера, която пречи на ума да разбере това и всичко остава линейно. Това бързо се променя, особено с технологиите. Вече не може да има линейност. Хората ще бъдат много дезориентирани, когато всичко престане да върви по ред. Ето защо казах в ProGnost, че ще има доста самоубийства. Хората просто не могат да се справят с това, твърде бързи промени.

За вас, Шамбра, за вас, новите слушатели, ние се движим от линейност към “И“. “И“. Човешкият ум мисли линейно. Ако продължавате да се движите линейно и казвате, “Е, нека излезем от тази линейна права“ – хората просто ще нарисуват нова права. Тя е малко по – различна, може би, с малко по – различен наклон; това е просто още една права линия. Ние излизаме отвъд пределите на линейността и преминаваме в това което аз наричам “И.“

В последно време много говорих за Позволението, защото един вид се прокрадваме към “И.“ Ще се доберем до него и ще говорим за него все повече и повече, но вие можете да бъдете човек и пълноценно светлинно същество едновременно. Няма нужда да бъдете или едното или другото. Можете да бъдете мъж, можете едновременно да бъдете жена. Това е “И.“

Можете да бъдете каквото пожелаете. Можете едновременно да бъдете музикант и инженер. Можете да бъдете човек и Майстор. Може да имате повече човешки дни, знаете, когато всичко ви боли, страдате, подувате се или дни, когато сте истински Майстор, когато просто седите на пейката в парка и дни в които сте и едното и другото. Ето кога започва веселбата, когато вече не сте такива скучни и линейни. Вие сте – всичко. Вие сте много – не ми харесва тази дума, но много – реалностни, а не многомерни – и сте съзнателни и осъзнавате всичко и си мислите, “Днес съм такъв “И.“ Тоест аз съм тук и там. Аз дълбоко спя и бодърствам. Аз съм Майстор, аз съм тъпак (лек смях) - всичко едновременно. Ето накъде се движим.

Това е което в момента за всички вас се разпада на части. Всъщност с много от това се занимаваме тук и в крайна сметка го правим за човечеството. И от това също така се получава много добро съкращение  (публиката възкликва, “О!“ тъй като осъзнават, че първите букви на всяка от думите – Йерархия, Външно, Локален, Линеен, на английски език образуват думата “Ад“). Отне ви толкова време да го забележите. Трябваше да го кажа!

Отговори на въпроси

И така, с това са свързани много от вашите въпроси днес. Готов съм да отговарям на въпроси. Скъпа Линда, ти готова ли си?

ЛИНДА: Да!

АДАМУС: Добре.

И, може би ще поискаш – о, би ли показала това на екрана. Добре.

Нека вдишаме дълбоко, докато Линда се потапя в работата си.

ЛИНДА: Добре, има много въпроси. Просто ще правим това, което правим и, Адамус, надявам се да се справиш добре (смях, когато той прави учудена гримаса).

АДАМУС: “И“ (Адамус се смее).

ЛИНДА: Добре.

АДАМУС: Добре. Давай.

ВЪПРОС 1: Говореше за завладяващата страст, която ни очаква, но по – често за Майстора, който просто седи на пейката в парка. Ще се върне ли страстта ни в живота преди или/и след Реализацията? След опустошението в процеса на преобразуване и като част от това, скъсване на отношенията с роднините, с кармичните връзки, уволненията от доходонсната работа, оказвайки се на дъното, срещи в психиатричното отделение както Кутхуми, катастрофи до нулева точка и сега просто съществуване на друга подобна работа, за по – малко пари и не чувствам никаква или много малка страст и е трудно да разбера причината за всичко това и да остана тук. Ще усетя ли някога отново страстта? И ако да, можеш ли да споделиш от къде ще произлиза тя – от Аз Съм? – и как ще изглежда и ще се усеща?

АДАМУС: Безусловно. Благодаря. Благодаря (някой се провиква, “Да!“, кратки аплодисменти). Мисля, че тук обобщи всички въпроси (смях).

Страст. Свикнали сте с човешката страст, която ви даваше повод да ставате сутрин от леглото и да преживеете до края на деня. В тази страст няма нищо лошо и това би могъл да бъде спорта, творчеството, бизнеса, помощ към другите хора или още нещо. Очевидно, всичко това си тръгва. И ето, преминавате през този дълъг безстрастен период. Аз наистина мисля, че най – трудната част от прехода от пробуждане към майсторство – това е загубата на страстта. Вече просто няма да искате да сте тук. Няма нищо, което наистина да ви развълнува; това ни изпраща отново към видеото с гъсеницата в пашкула, което показахте.

Сега, страстта – това не е човешката страст. Това  – поради липса на по – добри думи – това е страстта на душата. Това означава да бъдеш. Вече виждам как някои хора осмиват това, “Това не е страст!“. Не, всъщност това означава просто да усещаш потока на своето Аз, енергия и съзнание. Ето какво става, великата страст.

Да погледнем на това от друга страна. Прекарахте целия си живот в работа, страдания, робство заради енергия и във всичко това намирахте някаква страст, която аз не бих нарекъл страст. Внезапно разбирате, че сте вълшебници, че сте Мерлини и енергията работи за вас. Това става страст, “Накъде ще пожелая да насоча енергията си? Как тя ще реагира на моето съзнание? Не на моя ум, не на цел.“ Тук ние нямаме цел. Това е старо, по човешки. “Как“ – поради липса на по – добри думи – “как моята светлина, моето съзнание възбужда и стимулира енергията ми?“

Но ако не смятате, че тази енергия е ваша – ако мислите, че това е нещо външно, намиращо се някъде там – значи вече сте изгубили същината. Само когато разберете, “Това е моята енергия и това е моята светлина, моя абсолют“ – доста тежки думи, но – “любовта към живота, която възбужда тази енергия.“ Но много от вас ще се опитат да насочат тази енергия със силата на мисълта. Опитвате се да мислите, “Ето моята цел. Ето какво искам.“ Спрете. Стига. Това е старо. Това прилича на гъсеница, която вече става пеперуда, но се опитва да се върне назад, опитва се да се превърне обратно в гъсеница.

Страстта – това е позволението на енергията да ви служи. Точка. Но не е нужно да мислите за нея, трябва да я усещате. Не се опитвайте да я организирате в йерархията на ума си. Всичко ще пропадне и нищо няма да се получи и тогава вие наистина ще изпаднете в депресия и ще задавате подобни въпроси (лек смях).

Започнете да усещате – не зная как искате да наречете това – но вашето Аз, вашата същност, вашето Аз Съм и наблюдавайте как енергията започва да се променя. Не мислете за другите хора – не започвайте да решавате как ще променяте другите хора, това ще свърши зле – но как се променя енергията около вас. И понякога ще бъде съвсем различно от това, което си мислите. Понякога може да ви се развали компютъра и вие да си кажете, “И така, този дявол Адамус ми дължи компютър, вижте какво стана.“ Не, но после ще разберете, “О! Аз просто бях всичко Което Съм. Вижте какво стана! Еха, аз влияя на енергията. Сега аз позволявам на енергията да ми служи.“

Страстта – това е сложно нещо и всичко, което мога да кажа е – не се опитвайте да възродите старата човешка страст. Истинската страст – е да бъдеш Майстор, позволяващ на енергията да му служи. Това е толкова забавно и толкова просто за някои от нас. Да. Ще имам нужда от повече кафе, в по – висока чаша и малко по – топло.

КЕРИ: (вика от кухнята) Добре! (смях)

САРТ: Тя ще се погрижи!

АДАМУС: И това беше пример за това, как енергията ви служи. Тя ви служи! Това е страстта. Аз просто искам кафе, но не ми трябва причина. Това е просто Аз Съм. И какво чувате от другата стая? Заработи кафемелачката, а скъпата красавица Кери отговаря, “Разбрано шефе!“

ЛИНДА: Шефе? (Адамус се смее)

АДАМУС: Тя ме нарича шефе. Искам да кажа, така работи енергията. Да. Знаете, Кери и аз отдавна се познаваме. Нали?

КЕРИ: (отново вика от кухнята) Да!! (още смях)

АДАМУС: Добре. Следващия въпрос, моля.

ВЪПРОС 2: Какво значи да си осъзнат? Как да разбера, че съм се осъзнал, че съм осъзнат? Моля те преведи примери от практиката.

АДАМУС: Хубав въпрос, на който няма да отговоря (лек смях). Не, причината е проста.

ЛИНДА: Всички са в шок!

АДАМУС: Не искам да предопределям всичко за вас. Мога да ви разкажа това – онова, но не искам нищо да определям. Ще се зарадвам, когато започнете да излизате от пашкула без да се опирате на това, което съм казал аз, защото в противен случай ще си набиете в главата, че трябва да стане по определен начин. Ще започнете да излизате от пашкула. Нямам търпение. Може би когато това ще стане, ще трябва да намеря начин да наглася някакъв микрофон до вас, например, видео или нещо подобно, защото най – разпространената реакция ще бъде, “Мамка му!!“. Вие просто ще кажете, “Еха! Всичко разбрах!!“. И аз ще отговоря, “Да, аз се опитвах да ти го кажа.“ (лек смях)

И вие ще кажете, “Адамус!“ – ще крещите, ще побегнете към социалните мрежи, “Това е толкова просто! Ние постоянно толкова го усложнявахме.“ И аз ще отговоря, “Знам.“

И вие ще продължите, “Всичко, което трябваше да направя, е да позволя! По – рано си мислех, че позволявам. Сега аз просто позволих.“ Изведнъж се случва Реализацията – ако искате дайте и някакво друго определение – всичко ще се окаже интегрирано. Вътре няма борба, въпреки, че единственото, с което сте се борили някога, това е била вашата енергия, а в това няма никакъв смисъл.

ЛИНДА: О, боже. Ти току-що закова около половината въпроси (лек смях).

АДАМУС: Добре. Изхвърли ги! Хайде да се веселим (Адамус се смее).

Това е пълна интеграция. Това е интеграцията на вашите аспекти, вашите минали животи, вашите бъдещи животи. Всички те се интегрират. Интеграцията означава, че вече не сте разделени. Вече не се борите със себе си. Разбирате, че вече отдавна се борите с вятърни мелници. Защо? Отначало всичко е весело, но не хиляди животи. Трябва да продължите напред.

Разбирате, че няма с какво да се борите. Няма от какво да се страхувате. Да не се страхуваш от нищо и това е трудно, защото знам, че се страхувате. Знаете ли от какво се страхувате най - много? Загуба на ума. Загубата на ума, опората, йерархията на ума. Всички вие се страхувате да не го загубите, затова вървите към Реализацията на пръсти, а после се чудите, защо това отнема толкова много време. Чудя се защо е толкова дълго?

За новите – обичам малко да дразня. Не, аз не обиждам. Някой от вас току-що го каза – не, тук някой мисли ли си, че аз обиждам някого? (публиката отговаря, “Да“ и “Не“, лек смях). Радвам се че това не се записва (Линда се смее). Не, ние си имаме свой начин на общуване. Когато общуваме си имаме начин. Аз нарочно дразня, вбесявам, просто за да стане по – весело, за да ви изкарам от състоянието на самоудовлетвореност.

И така, до къде бяхме стигнали? О, аз отново се разбъбрих.

И така, Реализацията – това е пълна интеграция. Никаква борба. Вече няма с кого да се сражавате. Това е завършване. Имали сте на тази планета около хиляда живота. Защо не приключите сега? Нека продължим напред. Това е завършване. Някои от вас продължават да повтарят, “Искам да си оставя възможност да се върна в следващ живот.“ Добре, но защо … (Кери носи кафето)

ЛИНДА: О! Голяма чаша. Еха!

КЕРИ: За големия шеф.

АДАМУС: Благодаря!

КЕРИ: Тук (тя сочи към врата си, Адамус я целува; смях в публиката).

АДАМУС: Муа! По – късно. О, между другото, би ли могла … остана ми мръсната. Чаша!

ЛИНДА: О, ти говориш за чашката си ли!

АДАМУС: Бокал! Благодаря. И да, понякога ни идва в повече, но това е нормално (още смях).

И така, това е завършване, последен живот на планетата. И вие искате да си оставите възможност – това е ваша работа, ако искате – но ще разберете, че всъщност не искате да оставате. Това е отчасти ментално, може би дори поетично, “О, искам да се върна.“ Видяхте встъпителното видео, което много ми хареса. На болшинството от тях не им харесва (Адамус се смее), но на мен много ми хареса. Музиката до голяма степен не е в мой стил, но видеото беше много показателно. Сякаш сте в страната на пеперудите. Наистина ли мислите, че ще искате да се върнете в Пашкуландия? (лек смях) Не мисля! Но – опитайте да си оставите възможност – въпреки че вие все едно ще го направите.

Това е завършване. Това е последен живот. Ако още не сте го усетили, много ви предстои да направите след като приключите тук. Не в смисъл на страдания, “какво трябва да направя“; творение в най – доброто си проявление.

Ето това е страст между другото. Страстта това … знаете ли, в творенето няма никакви планове. Това е истинско творене. Не е така, “Ще създам нова работа. Ще създам пари. Ще създам каквото и да било.“ Не. Творенето – е, “Аз създавам. Алатон. Аз създавам.“ Вие не знаете, че току-що сте създали нещо. Все ви е едно. Вие можете да творите. Това е важното. А после се потапяте в това за да видите какво сте създали. Ето защо съществува тази планета. Задачата на науката е да открие, “Добре, какво създадохме?“ и те започват да правят дисекции на всичко. “Това е готино. Нека продължим напред сега.“

Така че за мен страстта – това е, “Аз създавам.“ Влагате в това своята енергия, а не нещо друго. “Аз създавам“, а после се потапяте в това. “Какво създадох?“ Това е възхитително. Знаете ли, предопределеното творение всъщност не е творение. Когато вие предварително определяте, “Искам това да изглежда така. Трябва да създам ето така. Трябва да създам по – добро…“, вие не създавате. Това е манипулация. Това е огромна разлика. Истинското творене е, “Аз създавам. Нека се гмурнем и да видим какво съм създал.“ Това е страстта.

И така, не сме отговорили на много въпроси, нали? Добре. И така, Реализацията, завършване, интеграция, в крайна сметка – творение, съзнателно творене без планиране.

ЛИНДА: Прост въпрос.

АДАМУС: Трябва да отговоря на него просто.

ВЪПРОС 3: Мога ли да прецакам своята Реализация?

АДАМУС: А искаш ли?

ЛИНДА: Това не е мой въпрос! Аз просто го прочетох!

АДАМУС: Просто отговарям на въпроса. Можете ли да прецакате Реализацията си? Не, не можете.

ЛИНДА: Отговаряш неохотно. Каква е причината?

АДАМУС: Не. Реализацията е естествена. Всичко това ще стане – пробуждането, Реализацията – всичко това е естествено. Винаги се учудвам и понякога се депресирам, когато хората си мислят, че те, например ще направят своята Реализация с помощта на усърдно учене или медитация дълги часове. Не съм против медитацията, но ако си мислите, че ще постигнете Реализация чрез медитация, просто си сложете найлонова торбичка на главата и я завържете, знаете (смее се в лицето на Линда). Подишайте малко и ще разберете, че това не е истинско дишане, малко е задушливо и това исках да кажа тук, че вие сте малко странни (още няколко хихикания).

И така, смисъла е в това, че … какъв беше въпроса? Какъв беше въпроса? И така, въпроса беше – можете ли да прецакате Реализацията се? Не. Но често се случва да я заобикаляте и да се разсейвате. Ще стигнете до нея, без съмнение.

ЛИНДА: Това отхвърли около половината въпроси.

АДАМУС: Да (те се смеят). Ще стигнете до там, но въпроса , който зададох на Шамбра – сега се обръщам към новите – който аз дълго време задавам – как искате да стигнете там? Знаете, това е неизбежно. Всъщност вие вече се възнесохте, достигнахте до осъзнатост, както и да го наричате. Все още не сте преживели какво е – да стигнете до там. Вече сте там, но сега, как искате да запълните празните места? На какво бихте искали да прилича сюжетната линия? И вие можете да решите това.Тоест не навлизайте в подробности, но “искам да направя това изящно.“ “Всъщност искам да го направя с много драма и страдание.“ “Искам да го направя незабелязано“, и това наистина зависи от вас. Ще стигнете до там; как искате да го направите? Всичко това е вашата енергия. Как искате да ви служи тя? Моля.

ЛИНДА: Това е много типичен въпрос.

ВЪПРОС 4: Един от препъни камъните за мен по пътя към Реализацията е, че нямам търпение да дочакам Реализацията си, преминаването през нея и резултата от нея във всяка моя връзка ме притеснява малко. Адамус често казва, че да бъдеш едно със себе си е хубаво, но много от нас са обвързани в сериозни отношения със съпрузи, деца и приятели. Ще излезем ли от пашкула толкова променени, че всичко това ще изчезне? Ще изтласкаме ли в крайна сметка всички тези хора от живота си? Би ли пояснил какво би могло да се случи в бъдеще?

АДАМУС: Един от най сериозните разсейващи фактори в Реализацията – това са отношенията и има такова притеснение винаги. Винаги има някой свързан със сериозни отношения. Развързвайте се. Искам да кажа, не … Какво са това сериозните отношения? Че вие и двамата трябва да бъдете привързани към това, да сте в отношения, основани на кармата? Ако е така, развързвайте се. Имате и – това може да звучи жестоко – но сега имате една отговорност: това сте самите вие. Това е. Някои отношения наистина ще заминат, както и трябва. Някои отношения ще преминат на ново ниво. Всичко това няма значение, тъй като е важно само това, което сте избрали в този живот.

Бих нарекъл това … Калдре …Трябва да го разкарам от тук. Бих нарекъл това много слабо и нищожно оправдание да отстъпите от Реализацията си, когато обвинявате за това отношенията си. Мисля, че това е нищожно, защото причинявате на човека огромна болка, по – голяма от колкото разбирате. Имате отношения и казвате, “Е, не мога да навляза в Реализация, защото трябва да се грижа за своите родители, за децата, за мъжа си, за кучето си“ – за каквото и да било от гореизброеното. Вие им причинявате болка. Вие буквално им изпращате енергия мислено, за това че не завършвате това, което искате, и нямате това което искате, заради тях. Създавате много лоша динамика, това е евтино и страхливо извинение.

И освен това аз наистина не го разбирам. Защо отношенията трябва да се развалят, ако позволите своята Реализация? Нима човека, хората в живота ви няма да го оценят? Нима няма да останете точно за да бъдете светлината на тази планета? И нима това не започва от вкъщи? О, разбира се, ще има промени, които те ще усетят и те ще се опитат да ви накарат да останете същия както преди. Но те ще се върнат при вас и ще ви благодарят. Сега те се намират в живота ви по определена причина; може би защото от една страна, те осигуряват някакъв механизъм за вашата подкрепа, от друга страна, те просто искат да се намират във вашата светлина, когато навлезете в Реализация.

Карам се на всеки от вас – на всеки от вас – който използва отношенията, за да отложи своята Реализация. Това е много страхливо оправдание. И аз зная, че това е грубо, но според мен това са много правдиви думи. Позволете своята Реализация и вижте какво ще стане в отношенията ви. Пуснете еони кармичен багаж. Това не просто ще повлияе на един човек, то ще се разпространи по цялата ви наследствена линия и ще се отрази на бъдещето. Не казвам да напуснете семейството; казвам да служите на себе си точно сега. Това не е егоистично. И Калдре ми напомня, че той наскоро е писал статия по този въпрос. Служете на себе си точно сега. Това не е егоистично.

Аз просто не искам вече да слушам, че някой от вас използва отношенията за оправдание, че възлюбения ви се е обидил или децата ви няма да знаят какво да правят без вас. Това е наистина страхливо. Така че … о-о-о! Зная, в залата стана напечено (лек смях).

ЛИНДА: Не, не. Има много въпроси подобни на този или свързани с него. Следващия подобен въпрос би бил …

ВЪПРОС 5: Възможно ли е да получим Реализация с партньора си, с когото сме в отношения?

АДАМУС: Зависи от това, как го разбирате. Дали вие двамата ще завържете своего рода любовен възел казвайки, “Ще го направим едновременно?“ Нима вие трите скъпи сестри, смятате да го направите заедно?

ШЕРИЛ: О, да! (Адамус се смее)

АДАМУС: Разбира се, че не.

ШЕРИЛ: Защо пък не? За да мога да видя как се прави.

АДАМУС: Само едната. Побутни едната от тях и виж как ще сработи (няколко кискания).

ЛИНДА: Въпросите по тази тема, които виждам, не предполагаха, че ще го направят заедно. По – скоро, ще можеш ли да го направиш с … ами, знаеш, докато имаш някой до себе си?

АДАМУС: Ако си в отношения?

ЛИНДА: Да.

АДАМУС: О, разбира се.

ЛИНДА: О.

АДАМУС: О, разбира се.

ЛИНДА: Тогава това е друг въпрос.

АДАМУС: Можеш ли да бъдеш в отношения с някого, който не знае нищо за всичко това? Разбира се. Безусловно. Но вие не сте длъжни всеки ден да им досаждате за това. Не трябва да им разказвате във всички подробности за това през което преминавате, защото на тях не им се слуша за това. Просто позволете да се случи и чакайте какво ще кажат те, “Какво ти става? Ти изведнъж стана толкова мил.“ (смях)

ЛИНДА: Това ли е показателя?

АДАМУС: Да, да.

ЛИНДА: Интересно.

АДАМУС: (моли Линда) Има ли салфетка? (тя измъква иззад гърба си и му подава салфетка ) И така …

ЛИНДА: Извадих я изпод възглавницата, а не от …

АДАМУС: Да, благодаря (силен смях).

Но, да, бих изброил няколко основни извинения против своята Реализация. Номер едно – отношенията. Има такива, които са много близо. Здравето – още едно извинение, така че нека преминем към въпросите за здравето.

ЛИНДА: Не, не. Имам първо няколко други въпроса.

ВЪПРОС 6: Каква е разликата между Реализация и Въплътено просветление?

АДАМУС: “Просветление“  - това е духовен термин, който аз не обичам много. “Реализация“ – това е мой термин и той ми харесва (лек смях).

ЛИНДА: (смеейки се) Разбира се!

АДАМУС: Знаете ли, “просветлението“ предизвиква във въображението образа на всякакви видове гуру, различни суеверия, възнасящи се и обвити в сияние, а всичко не е така. Тоест, всъщност не става така. Това е голяма измислица, а хората не го разбират. Между другото харесва ми да наблюдавам новите, преминаващи в Клуба на Възнесените Майстори. Те, “Боже! Около мен нямаше нито пламъци, нито облаци дим, нито някакво сияние.“ И аз отговарям, “Нем.“ Не, в болшинството от случаите няма такова нещо.

Всичко това са представи за просветлението, духовното просветление – че, дори и да останете година или две, то вие ще бродите пеейки мантри или като светец – не знам кой е измислил всичко това. Вероятно църквата, но не знам кой точно, защото както вече казах и както вие самите ще разберете, истинския Майстор, въплътения Майстор – това е нетърпим кучи син. Той не пее мантри. Той плюе, (лек смях) защото няма да търпи никакви опити за манипулация от страна на околните. Просто не търпи. Той веднага ще прекрати подобни опити. Той няма да бъде мил, от типа на, “Нека поговорим за това и да поработим.“ Пфу! Долу ръцете от моята енергия, веднага! И знаете ли какво е най – смешното в това? Хората уважават повече това, от колкото гушкането, снизхождението и мекушавостта. Те искат някой – шляп! – да ги удари точно по лицето. Ето защо съм тук (Адамус се смее). Това е абсолютната истина.

Просветлението – това е Холивудската версия на Реализацията, защото в Холивуд е трудно да заснемеш истински филм за Реализацията. Тя не е толкова блестяща, сложно е да се опише, затова просветлението се украсява. Иисус просто започва – тоест не Иисус – но Иисус просто …

Добре. Следващия въпрос, Линда. А тези изхвърляш ли ги?

ЛИНДА: Не, сортирам ги и ги преподреждам въз основа на това, за което говориш. Малко е трудно.

АДАМУС: Докато тя сортира … Реализацията – е много естествена. Това наистина е така и вие ще я получите. Не е голяма работа. Не бихте могли да си проправите пътя натам чрез обучение. Не бихте могли да го планирате. Ако го планирате, то плановете ще бъдат разрушени. Всичко необходимо е – позволението. Вие го преживявате – какво е да се достигне Реализация – нещо у вас казва, “Но нищо не става.“ О! Няма да повярвате какво става с вас. Вие просто сега не го виждате. С вас сега се случва нещо удивително, така че вдишайте и позволете. Няма да можете да му попречите. Може да се разсеете, но няма да можете изцяло да попречите. Точка. Въпрос?

ВЪПРОС 7: Миналата година беше много трудна за мен, защото срещата ми с дракона се прояви като рак на гърдата. Това беше едновременно проклятие и благословия. Много разбрах, много и осъзнах и сега зная до колко такъв опит беше уместен, защото само той можеше да разруши старите шаблони в живота ми. Аз избрах Реализацията в този живот и сега съм сигурна, че тя ще се случи. Но в същото време, аз избрах да остана на тази планета като въплътен Майстор поне още няколко години и най – накрая да живея такъв живот, какъвто никога не съм имала – живот в Реализация в човешко тяло. Също така зная, почти всичко, което си казал в Кихак и в другите необикновени материали за болестите и за нашите отношения с енергията и Свободно Енергийното Тяло …

АДАМУС: По – бавно.

ВЪПРОС 7 (продължение) … което много ми помогна.

АДАМУС: По – бавнооо.

ВЪПРОС 7 (продължение): … сега добре усещам, че тялото ми се завръща към баланс.

АДАМУС: Добре.

ВЪПРОС 7 (продължение): Но ще мога ли да остана на планетата и да живея живот в Реализация?

АДАМУС: Да.

ЛИНДА: И имаше още няколко въпроса за рака и неговото значение. Много.

АДАМУС: Да, знаете ли, когато навлизате в Реализация в тялото се случват много неща. Тялото преживява колосални промени. То излиза от старата йерархична структура, основана на ДНК, клетките, хромозомите и подобни неща. Това, което се случва в тялото ви е доста травматично. Добре е че не знаете какво всъщност става, защото така ума ви не се травмира, но вие преживявате много. Сега преустройвате енергията си на много, много нива.

У някого възниква заболяването рак. Това е страшно, но това ви пробужда изцяло. У някои се появяват други физически недъзи, които ви карат да направите сериозно вътрешно преосмисляне. Аз не го препоръчвам, но някои от вас ще направят така, че просто да привлекат собственото си внимание. За в бъдеще бих искал да видя, че новите няма да поемат по този път. Това е голямо страдание.

Тези от вас, които вече го преживяват, Шамбра с някакви физически заболявания, сега дойде времето (Адамус въздиша). Зная, че звучи неубедително, Калдре казва така – да си позволите изцяло да се доверите на себе си и дори на тялото си, на което не сте се доверявали почти в нито един живот на тази планета. То е способно да се възстановява, но дори и да не го направи, то ще го възстановите с помощта на технологиите. И в използването на технологията до определен момент няма нищо лошо.

Изпреварвам себе си тук, но се настройвам за това. И така … (Адамус отново въздиша) Почакайте минута, имаме тук кратка вътрешна дискусия.

ЛИНДА: Кой побеждава?

АДАМУС: Аз. Аз победих.

Тялото сега преживява колосални промени и то придобива способността да се самолекува и възстановява, дори ако имате много тежък и дълбок физически дисбаланс. Нищо не е загубено.

Една от посоките в които се движим – докато човечеството върви по пътя на технологиите и подмяна на части от тялото, прибягва до генна терапия, технологическо подмладяване или дори нанотехнологии – ние ще тръгнем по друг път. Притежавате способността да пресъздавате физическото тяло, но в много по – добър вид и в по – близка до вас версия, отколкото сега. Тя вече е в шаблона на вашето тяло, но трябва да преминем през много промени, за да стигнем до там.

Ще дойде време, когато ще имаме храм, но не храма ще изцелява, а безопасното пространство, когато хората ще идват за изцеление. “Изцеление“ не е много добра дума, Калдре. Това е обновление. Това е навлизане в ново тяло. Говоря буквално, структурата за това е готова от нашата страна и в крайна сметка ще се прояви на вашата планета. Искам да подчертая – това не го прави храма, а човека. И това ще бъде място – да, вие можете да го правите вкъщи, не е задължително да пътувате до конкретно място – но това ще бъде място, където ще можете да стигнете до най – дълбоките нива на позволение в своето тяло и ум. Това ще ускори прехода от съществуващия сега анаятрон и йерархичната структура на физическото ви тяло, към друг много по - здрав вид биология, интергирана с вашето Свободно Енергийно Тяло, което наричате светлинно тяло. Така и ще стане и аз зная, че това ще повдигне множество въпроси и Калдре не искаше да говорим за това, но го направихме.

И така, да теглим чертата. Ако имате някакво физическо заболяване, позволете на енергията си да влезе – своята енергия – и да намери начин да го прочисти. Не е нужно да я контролирате или насочвате. Просто позволете на това да се случи. Понякога преди подобрението изглежда, че става по – зле, но всичко ще се прочисти. Всичко определено ще се очисти. И повтарям, силно изпреварвам събитията, но ми харесва да говоря за това.

Когато станете осъзнати, в болшинството от случаите няма да ви се иска да отидете и да разкажете на света. Няма да ви се иска да публикувате в социалните мрежи или да пишете книга за това, колко дяволски осъзнати сте и тям подобни. Това е много лично състояние, много дълбоко и много, много лично и известно време то ще бъде крехко. Няма да ви се иска някой да се намесва в него. То е много …

ЛИНДА: Това изключва няколко въпроса.

АДАМУС: Много крехко. Но се получава така, че някой ще забележи, “Почакай. Нима нямаше последен стадий на рак миналата година? А ти си все още жив. И изглеждаш добре, даже по – добре от мен. Как така?“ Това са интересни и добри новини, но малко плашещи, защото може да привлечете лошо внимание към Аления Кръг, тъй като има хора, които просто искат изцеление без разбиране на основната причина. Ще се появят хора, които просто ще искат да видят чудесата на Иисус, което ние няма да правим. Разберете, чудесата на Иисус също не му донесоха нищо добро. Това ще са някои от моментите, с които ще се сблъскаме докато се движим напред. И така, добре.

ВЪПРОС 8: Можеш ли да приведеш конкретни примери, за това как ще се промени нашето тяло след Реализацията?

АДАМУС: На първо място способността много бързо да се прочиствате от дисбаланси. Сега те дълго остават в тялото ви и се превръщат в болести. Ще имате способността да ги изчиствате буквално за няколко часа, а по – рано, ако изобщо можеше да ги изчистите, това ставаше за няколко години. Ще имате бързо регенериращо тяло, тоест, то ще откликва много бързо. Започва простуда или грип – ако сте се заразили, то ще реагира и ще се отърве от това много, много бързо.

То ще изчисти много от старите наследствени болки, които предизвикват болести и няма да имате нужда от продължителен сън – по осем, а при някои по девет часа. Няколко часа ще бъдат достатъчно. Вашето тяло ще започне много, много бързо да реагира и ще е издръжливо. С една дума – бързо реагиращо.

ЛИНДА: Разбирам.

АДАМУС: Защото сега вашето тяло не реагира така бързо. Нужна му е вечност просто за да зарасне рана например. Искам да кажа, че това не трябва да отнема две седмици – например ако сте се порязали. Това трябва да става буквално за няколко часа и точно натам се движим относно тялото.

ЛИНДА: И така, ето още една вариация на същия въпрос.

ВЪПРОС 9: За всички, които имат някакви хронични болки или заболявания, вярно ли е да се каже, че когато човек въплъти своята Реализация, всичко това преминава по естествен начин без всякакви допълнителни усилия? Трудно ми е да позволявам, когато тялото постоянно изпитва болка. Може би, ще можеш да кажеш нещо за това, как…

АДАМУС: Когато тялото изпитва болка, е най – доброто време за позволение, защото телата ви изпитват болка. Бих се учудил ако това не е така, защото сега те преживяват твърде много промени на всички нива, по - специално изчистват се от старата ДНК, променя се дори връзката на невроните с вашата енергия. Невроните  – това е просто начин да се свържете с енергийното си поле. Те се обединяват със светлината и сега всичко това се променя. Ако до сега не усещахте всичко което става в тялото ви, бих бил крайно удивен. И също така съм удивен, че при някои от вас не протича още по – лошо, защото става колосална пренастройка. Затова съм уверен, че сега има много въпроси за болката.

ЛИНДА: О, да!

АДАМУС: Това е най – доброто време за позволение. Вашето тяло изпитва болка, вие, “О! Не мога да позволя. Твърде силно ме боли.“ Не. Позволете си да преминете директно през това. Позволете болката. Има причина за нея. Основно всички неврони – знаете ли, всъщност няма такова нещо като болка; тя изцяло е в ума. Това е начина на мозъка … (Линда тежко въздиша) Е … ами, болка има, но … (лек смях).

Тя изцяло е в ума. Невроните изпращат своите малки сигнали, но позволете си да преминете през нея – това ще каже на невроните, че вече не приветствате стария начин по който ви служеха. Позволете си да преминете право през болката. Това е отличен начин истински да разберете позволението.

Не се съпротивлявайте. Не я отблъсквайте, “О, боже! Тялото ме боли.“ Зная, някои от вас си мислят, “Понякога болката е толкова силна, че не мога да го направя.“ Направете го. Просто си позволете да преминете през това. И тогава ще разберете, на първо място, че тя не е била реална. Тоест, тя се усещаше като реална, но физическата болка не е била такава. Тя е била създадена в мозъка, а всъщност е нямало болка. И тогава ще разберете – да, вашето тяло преживява сега невероятен процес и може би ви е нужно просто да не забравяте да приемате дълга, хубава вана. Понякога малко се забавя. Понякога се променя това, което ядете. Много от вас до ден днешен правят диети. Нем. Там, накъдето се движим няма нужда да го правите, защото вашето тяло ще изисква различни продукти в различните дни, така че освободете се от това.

Доверявайте се на себе си и си позволете сега светлинното тяло. То ще преживее колосални промени. Но после ще разберете, че ще дойде момент в който прорез в кожата на ръката или крака или където и да било ще зараства за няколко часа. Може да остане червено петно, но всичко няма да бъде така, както преди.

Ето защо оставате на планетата – за да привнесете тук всичко това. Възможно ли е това да звучи малко неправдоподобно? Всъщност не. Всичко това е единствено заради вашето тяло. Неестествено е това как всичко се случва сега. Добре. Аз малко се увлякох. Да продължим. Следващия въпрос.

ЛИНДА: Знам защо ме караш да чета всички тези въпроси, вместо да ги слушаш на живо.

АДАМУС: Защо?

ЛИНДА: Някои хора сега биха крещели, защото изпитват наистина силна болка…

АДАМУС: Преодолейте го! (Линда въздиша, публиката възкликва, “О-о!“) Не, наистина. Не. Или, така да бъде, останете с нея (лек смях). Останете с нея, като искате или я преодолейте  – тоест позволете си да преминете през нея. Знаете ли, всъщност цялата тази болка – това е огромна стимулация, това е най – силната вътрешна борба – мислите си, “Защо аз?“, “Бедния аз“, “Остарявам“ и много подобни. Просто вдишайте дълбоко и си позволете да преминете през болката, точно през нея. Изглежда това …

ЛИНДА: Това работи ли при болки в гърба?

АДАМУС: Да.

ЛИНДА: Наистина ли?

АДАМУС: Това е най – доброто средство.

ЛИНДА: Наистина ли?

АДАМУС: Това изцяло…

ЛИНДА: Добре, благодаря.

АДАМУС: … ще я премахне. Или това или операция, но когато си правите операция или ходите на различни видове терапии, какво правите, признавате болката и заседналата енергия. И тогава у вас възникват всички тези въпроси – “Бедния аз“, “Какво става?“, “Пак имам проблем“ и тям подобни. Позволете си да преминете през нея. Навлезте в самия епицентър, където болката е непоносима и ще си помислите, “О! Не мога да позволявам повече.“ И когато вдишате дълбоко и позволите, изведнъж се оказвате от другата страна и разбирате, че там и на други места имате много заседнала енергия – и тя отново започва да се движи, всичко се изцелява. Отивате на манипулация, при лекаря, може да пиете хапчета или да си правите операция. Причината за проблема ще остане – заседнала енергия, блокирана енергия и остарелите представи на хората за биологията.

Ако започнете да позволявате и имате нужда от нещо друго, освен позволението, искам да си представите или да си спомните тази магия във физическото тяло, всичко което е в него, което вложихте в него, вие и другите същества, когато дойдохте на тази планета и тогава беше развита биологията. Този Чист Кристален Пламък, имагинерните дискове, те са там, просто не ги виждате. Когато позволявате, те започват да работят.

Знаете ли, възможно е … да, преди да проведем мераб – ще отговорим на няколко въпроса – но преди, да проведем мераб …

ЛИНДА: Не, имаме още минимум 200 (лек смях).

АДАМУС: Ще се върнем към това видео, което включихте в началото и ще усетите как гъсеницата беше всмукана в пашкула и колко я болеше. Искам да кажа, че това е ужасен опит, дори излизането от него. Може почти да усетите нейната болка, съмнения, страх, неувереност, но това е естествен процес. Дори ако гъсеницата му се съпротивлява, това все едно ще стане, а после предстои излизането от пашкула. Ето защо казвам – позволете си да преминете през болката.

Ако имате стари спомени, травми, които през цялото време се завръщат, позволете си да преминете през тях. Не бягайте от тях. Не се борете с тях. Позволете ги. Всичко това е вашата енергия; спрете да се преструвате, че не е така. Всичко това е вашата енергия. Сега и позволявате да ви служи. И не е задължително да го правите през болката, болест или психологическа травма или лудост. Просто вдишайте дълбоко и позволете, “Аз Съм това Което Съм.“ Продължаваме.

ВЪПРОС 10: Можеш ли да станеш осъзнат, ако имаш изкуствени части или импланти?

АДАМУС: Да. Разбира се. Ако са ви заменили бедрото, дори то става осъзнато. Няма да отидете в Клуба на Възнесените Майстори и да кажете, “Аз съм осъзнат, а бедрото ми не е. Моля за извинение, ако то се държи странно, тъй като то не е толкова осъзнато, колкото другите ми части.“ (смях, Адамус се смее) Да. Може, защото Реализацията – това не е физически процес. Това е процес на осъзнаване на енергията. Така че, да. Не ви предлагам да ходите и да си слагате изкуствени части, но…

ЛИНДА: Не, това беше истински въпрос.

АДАМУС: Разбира се. Разбира се.

 ЛИНДА: Добре. Следващия?

АДАМУС: Да.

ВЪПРОС 11: Ти каза, че можем да имаме 4 инкарнации едновременно.

АДАМУС: Да.

ВЪПРОС 11 (продължение): Когато стигнем своята Реализация …

АДАМУС: Това не съм го казвал.

ЛИНДА: Кое?

АДАМУС: Това не съм го казвал.

ЛИНДА: Не, казвал си го.

АДАМУС: Не съм казвал “четири“, а съм казал, че може би повече от една.

ЛИНДА: Чета въпроса …

АДАМУС: Не ме цитират правилно. Да.

ЛИНДА: Добре, цитираха те неправилно. Добре.

АДАМУС: Да, благодаря.

ЛИНДА: Повече от една инкарнация едновременно.

АДАМУС: Благодаря.

ВЪПРОС 11(продължение): Когато стигнем своята Реализация, останалите части също ли я постигат автоматично, дори да не са вървели по този път?

АДАМУС: Първо, Шамбра, вие няма да тръгнете по този път. Не познавам нито една Шамбра с няколко въплъщения. Аз казах, че става модерно сред другите, сред новите – да имат няколко въплъщения едновременно. Шамбра нямат. Ако трябва да отговарям на въпроса, трябва ли човек да интегрира този живот преди да постигне Реализация – абсолютно. Тоест вие не можете да бъдете осъзнати, докато някъде броди друга ваша версия. Това би бил ад. Това би било много странно, приличащо на зомби. “Аз съм осъзнат, но по Земята броди част от мен.“

Шамбра, вие нямате други текущи въплъщения. Някои нови ще пробват това. Не бих го препоръчал, но те се опитват да съкратят пътя. Според мен това е просто странен път.

Да продължим. Още няколко въпроса.

ЛИНДА: Не, не. Имам още стотици.

АДАМУС: Зная.

ВЪПРОС 12: На миналата среща ти няколко пъти спомена темата за хипнозата и предположи, че в бъдеще нейното използване ще се увеличи. Би ли разказал по – подробно по темата? Разкажи, моля какво е това хипноза всъщност и как тя може да влияе на нашата енергия в процеса на придвижване към Реализацията и в нашия последен живот на тази планета. Може ли Майстора ясно да види всяка форма на манипулация?

АДАМУС: Хипнозата – това е когато позволявате на предположение, мисъл, убеждение да влезе във вас и ги приемате за свои собствени. Хипнозата е навсякъде – както в Интернет или по телевизията, така и навсякъде – това е епидемия. След Реализацията, вие ще разберете, кое е ваше и кое не, кое сте приели безусловно, да кажем от своето семейство, учителите, от телевизията или от още някъде. Ще започнете ясно да виждате, кое е ваше и ще пуснете всичко останало. Осъзнавате това, всички импулси прииждащи отвсякъде, но разбирате кое е ваше. Виждате същината. По някаква причина дори на Шамбра им е трудно да го правят, “Не зная, кое е мое.“ Всичко, което не ви харесва не е ваше. А това, което ви харесва е ваше.

Знаете ли, ума – е много интересно нещо. В него има черен вход, отворена врата, през която влиза всичко без разлики, без съмнения, без въпроси, “Мое ли е това?“ Така работи хипнозата. Както съм разказвал, ние много работехме с Месмер над хипнозата и започнахме с животните. Дори те са подвластни на хипноза, но хората са дори по - податливи от животните, с които работехме. Те допускат всяка мисъл, без да задават въпроси, тяхна ли е тя или не.

Но бидейки осъзнати същества, вие добре разбирате кое е ваше и кое не. И точно затова ставате нетърпими кучи синове, защото … (лек смях). Не, истина е, защото, “Хей, това не е мое. Не ми го тикай. Това е твое. Всичко това е твое и аз няма да търпя да се опитваш да ми го пробуташ.“  Добре.

ВЪПРОС13: Ако ние Шамбра масово се Реализираме, ще се случи ли на Земята масов катаклизъм? И следователно, може ли това да бъде причината защо отлагаме осъзнаването, защото много от нас – в крайна сметка аз – избрах да живея в това измерение.

АДАМУС: Това е въпрос от поредицата “И още как“, в смисъл - “И още как!“ Да! Тоест вие сте първата група, но за това не е нужно много. Не са нужни много, милиони, дори не стотици или хиляди. Реализацията започва да се случва. Това е много личен процес. Отново, буквално след миг ще видим това видео – това е много личен процес. Вие не го правите заедно с множество други хора. Просто ще има много хора, които ще преживеят своята собствена Реализация.

Изведнъж излизате, появявате се през Плода на Розата, като пеперуда и изведнъж разбирате, “О, боже мой! Наоколо има толкова много такива същества“ – не милиарди и не милиони, но много Шамбра, които също се появяват. Това оказва огромно влияние върху тази планета.Това е което аз наричам тих удар. Никой няма да ви благодари за това, освен Възнесените Майстори. Няма да получите никаква награда за това, че сте били пионери на съзнанието. Няма да ви покажат в новините. Във ваша чест няма да има празник в календара (лек смях). Не. Те дори може да продължат … да. Съжалявам, Сарт (смях). Да. Деня на Сарт. Петък 13 (смях).

Това в известен смисъл са хубави новини, защото не мисля, че го искате. Но това, което ще стане, този ефект, който ще окажат няколко стотин, може би повече хора, позволили своето просветление, което всъщност не е духовен процес – това ще окаже колосален ефект върху планетата.

Ето на какво прилича. Представете си стая с размерите на това студио, изцяло закрита от каквато и да било светлина, много, много, много тъмна. Появява се малко, съвсем мъничико огънче, с размера на една от тези лампи. То съществено променя обстановката в стаята. В нея все още е тъмно, но изведнъж се появява светлина, а после цяло дърво с огньове, след това две дървета, три , пет дървета. Все още има много тъмнина, но вече има и много светлина.

Светлината – не е сила. Тя не се опитва да променя нищо с агресия. Тя просто свети, осветява потенциалите, които другите не са виждали. Ако някой блуждае от живот в живот, без да знае как да се отскубне, потопен в невероятна тъмнина и вече мисли за самоубийство, тази светлина ще озари за него потенциали за собствената му енергия. Тя ще озари потенциали за човечеството в разгара на Времето на Машините. Какво ще правим с изкуствения интелект? Какво ще стане на планетата след 30 години? Знам как би било всичко без тази светлина и това няма да е приятно място.

Дори и малка светлина озаряваща потенциалите – Джийн, бих искал да намериш моята беседа от Квантовия Скок 2007, тя беше посветена точно на това. Не произнесох точно тези думи, но казах, “На тази планета стават множество промени – промени, които вие дори не виждате.“ Без каквато и да било светлина те могат да бъдат използвани за създаването на още по – голяма тъмнина на планетата и във Вселената. Дори малко огънче може да освети инженера, работещ в лабораторията над създаването, да кажем например на нанотехнология и всичко това ще му позволи изведнъж да разбере, че това може да бъде използвано за полезни цели. Не само за лична изгода или във военната промишленост.

Това ще има колосален ефект. Никой никога няма да дойде при вас и да ви връчи сертификат за това, което сте направили, но вие ще знаете. Вие ще знаете, защо сте решили да бъдете тук и защо всъщност отлагахте своята Реализация.

Наличието на светлина – говоря за светлина, но всъщност това е осъзнатостта – сега е много критична. Критично не в смисъл плашещо критично, но тя е необходима. Необходимо е обединяване на технологиите, съзнанието, човечеството и всъщност за следващия етап на човечеството. Ето защо сте тук. Всичко е просто (Адамус се смее).

ЛИНДА: Това е много приятно да се чуе.

АДАМУС: Да. Аз съм такъв (лек смях). Продължаваме. Още два въпроса.

ЛИНДА: Добре. Това е своего рода обобщен въпрос. Наложи ми се да прегледам и прочета стотици въпроси и …

АДАМУС: Мисля, че вече отговорих на всичко.

ЛИНДА: Не, почакай, почакай. Това е своего рода…

АДАМУС: Добре.

ЛИНДА: Позволи ми да се доизкажа, моля.

ВЪПРОС14: И така, моя въпрос се състои в следното: всички питащи искат да знаят, искат да бъдат сигурни, че дори сблъсквайки се с проблеми като здраве, отношения, изобилие или собствено достойнство, те все пак трябва да преодолеят това по пътя към Реализацията.

ЛИНДА: Всеки от тези въпроси е свързан с някакъв проблем.

АДАМУС: Разбира се, разбира се.

ЛИНДА: Почти всички са посветени на трудностите по пътя към Реализацията.

АДАМУС: Да.

ЛИНДА: Всеки от твоите отговори казва, че това е начина да ги преодолеем.

АДАМУС: Преодолейте го (публиката възкликва, “О-о!“). Не, неправилно го разбрахте – или оставате с проблема или го преодолявате. Едно от двете.

Оставате в отношения, които ви правят нещастни. Оставате със здравословни проблеми … знаете, когато казвам “оставате“, имам предвид че вие се потапяте в тях и не се опитвате да ги разберете, борите се с проблема, не спите нощем, опитвайки се го разберете, “Какво да правя?“, “О, не мога да го оставя, защото той ще тъгува без мен“, “Той ще скочи от скалата“, “Защото имам нужда от драма в живота си“ или нещо подобно. Останете с това или го преодолейте.

Преодоляването – означава, “О, добре. Пускам всичко.“ Не трябва да правите нищо. Не трябва да ходите при партньора си и да го карате да си тръгне. Вие просто пускате и всичко се случва от само себе си. Помнете: всичко е вашата енергия. Това е. Всичко е просто. Просто го преодолейте. Или можем да седим тук още десет години, да говорим за това и да задаваме сума въпроси; или колективно на преодолеем всичко. Аз наистина вярвам, че вие сте готови да го преодолеете. Вярвам, че не знаете как … (отначало слаби, а после по – силни аплодисменти). Да, двойни аплодисменти в голф-клуба (силни аплодисменти).

Не сте сигурни, че ви е позволено просто така да го преодолеете, “О, тоест аз просто мога да преодолея това?“ Аз ви казвам, “Да!“

“Сигурен ли си?“ Да! Да. Или можете да останете с това. Но ми се струва, че имате нужда само от позволение да преодолеете това и тогава всичко се случва. И тогава отношенията се пресъздават или се разпадат. Проблемите със здравето, проблемите с изобилието. Знаете ли колко съм уморен от проблема с изобилието. Ако сте тук от скоро, не идвайте, не се оплаквайте от отсъствието на изобилие. Вече се уморих. Всичко това е вашата енергия. Откъде имате проблеми с изобилието, освен ако не вярвате в старите идеи на масовото съзнание? А ако вярвате – преодолейте ги! Темата на днешния ден е – преодолейте го!

С това, нека се върнем – о, имаш още един въпрос.

ЛИНДА: Това е за съвсем друго.

АДАМУС: Добре.

ЛИНДА: Добре.

ВЪПРОС 15: Как като бъдещи Майстори ще си взаимодействаме с другите?

АДАМУС: Тоест Майстор с Майстор?

ЛИНДА: Не зная. Прочетох го както е написан въпроса, защото може да се чете и така и иначе.

АДАМУС: Прочети го още веднъж.

ЛИНДА: Как като бъдещи Майстори, ще взаимодействаме с другите?

АДАМУС: Добре, ще отговоря в смисъл на “взаимодействие с другите хора.“ Винаги не много добре (лек смях). Не, ще ви бъде скучно и ще ви досаждат. Ще срещате и изключения, творчески, прекрасни хора, които иначе не бихте срещнали, защото на тази планета има велики, удивителни хора. И някои много надарени художници сега се завръщат, за да живеят в особени времена. Но повечето – не искам това да прозвучи грозно, особено ако сте от новите – но вие просто няма да се разбирате добре с тях. Това не е борба, а – както казвате вие – скука? Защо да се притеснявам? И аз не … (Адамус се смее)

ЛИНДА: Как това ще вдъхнови другите?

АДАМУС: Защото ще намерите просто прекрасни личности сред Шамбра и другите хора. Но – Калдре се съпротивлява, но аз искам да го кажа, просто го преодолейте (лек смях).

С някои хора ще ви бъде скучно до сълзи. Те ще бъдат въвлечени в драми и ще зависят от своето нещастие и ще можете да намерите доза хумор в това, “Е, имал е 112 живота, а аз хиляди“ (лек смях), но това е уморително. Това е наистина уморително. Често ще лежите посред нощ и ще си мислите, “Защо останах? Да бъда светлина за кого?! (лек смях) Но после ще помислите и ще разберете, че на някакво ниво вие правите всичко правилно.

Ще срещате потресаващи, гениални, творчески хора, които може дори да не знаят за това, какво правим тук, за Реализацията, но те ще бъдат просто удивителни същества, а също и Шамбра. Ще имате множество истории, които можете да споделите. И преди края, ще отбележа още нещо.

Възнесените Майстори

Когато Тобиас си тръгна, за да се върне на Земята като Сам, той беше първия от 1500 Възнесени Майстори, които се върнаха тук. И той каза, че те се връщат просто за да се наслаждават на живота, защото не го направиха по времето на последното си въплъщение. Те стигнаха до Реализация по пътя на страданието. Но той каза цялата истина.

Те се върнаха за да се наслаждават на живота, но м-м (леко въздиша) … те се върнаха, за да бъдат с вас. Боже! За да се срещнат с вас, за да бъдат с вас, за да поговорят с вас, за да се отворят пред вас и те ще го направят, когато преодолеете всичко и позволите своята Реализация. Преди това няма да дойдат. Преди това няма да ги срещнете, но те се върнаха, за да станат част от вашия живот.

И така, да видим …

ЛИНДА: Почакай, почакай! Ти плачеш ли?

АДАМУС: Не, не плача. Преодолей го, Линда (лек смях). Не, не плача. Това е Калдре. Често той е толкова чувствителен (силен смях). Приглушете светлината, моля. Нека отново включим видеото за гъсеницата. Той е такъв ревльо (лек смях). Намалете светлините.

(включват този клип https://www.youtube.com/watch?v=PvmyKdi2EV0&feature=youtu.be, в него гъсеницата пълзи по клончето)

Помогни ми, пак го направих. Бил съм тук вече толкова много пъти, Днес отново се нараних, А най – лошото е – че вече няма кого да обвинявам.

Бъди мой приятел, прегърни ме

Увий ме, обгърни ме.

Аз съм малък и безпомощен,

Стопли ме и ме вдишай

(Адамус дава знак да стопират видеото)

Това е пътешествието на човека – бавно, тъжно – може да усетите скуката и нещастието, “О, моля те стопли ме. Усети ме, прегърни ме, увий ме, прегърни ме.“ (лек смях) Нека продължим.

(видеото продължава, сега е в пашкула)

Ах! Отново се изгубих.

Изгубих се и никъде не мога да бъда намерен

Да, мисля че мога да се разбия

Отново се изгубих …

(Адамус отново дава знак да спрат видеото)

Ето. Сега човекът навлиза в своята Реализация, преживява пробуждането и преминава към майсторство, но все още бъбри “Бла-бла-бла!“, говори много, “Изгубих се и не зная накъде вървя, помогни ми да намеря себе си.“ Дойде време просто да позволиш.

Човекът – тоест гъсеницата – сега е в пашкула, но умът и продължава да бъбри и всичко това продължава, докато се случва съвършено естествен процес. Човекът си мисли, че носи някаква отговорност за своята Реализация, което всъщност не е така и че човекът може да повлияе на своята Реализация, което той не може. И той продължава да бърбори, забравяйки просто да позволи и да се наслаждава на естествения процес на излизането от пашкула. И да, това е малко некомфортно – ако си гъсеницата и продължаваш да мислиш като гъсеница и пееш песента на гъсеницата (няколко кискания) – но това е съвършено естествен процес. Нека усетим, как тя започва да се проявява, толкова непохватно да се измъква от пашкула, но после става пеперуда. Включете, моля.

(видеото продължава, сега на него има пеперуда, която излиза от пашкула и очаква крилата и да се разперят)

страх ме е.

Бъди мой приятел, прегърни ме,

Увий ме, обгърни ме.

Аз съм малък и безпомощен,

Стопли ме и ме вдишай.

Бъди мой приятел, прегърни ме,

Увий ме, обгърни ме.

Аз съм малък и безпомощен.

(Адамус отново спира видеото)

Добре. Виждате ли, “Аз съм малък и безпомощен, прегърни ме, бъди мой приятел, вдишай ме.“ Млъкни! (смях) Преодолей го и позволи всичко да си върви по реда. Моля.

(видеото продължава, пеперудата пърха)

Стопли ме и ме вдишай.

И така, за всички нови, добре дошли в Аления Кръг (смях). Ние правим всичко по малко по – различен начин и междувременно се забавляваме. Това е група от удивителни ангели, приближаващи до своята Реализация и, да, понякога това боли. Понякога това е много некомфортно. Понякога възниква огромен страх. И когато стане нещо подобно, вие вдишвате дълбоко и позволявате, защото това е естествен процес.

Виждате ли, въпреки всички страхове, въпреки песента и думите и “прегърни ме“, “спаси ме“, гъсеницата се оказва в пашкула и по естествен път излиза от него такава, каквато никога по – рано не би могла да си се представи и точно това правим ние. Когато възниква болка, проблемни отношения, проблем с парите, когато се проявява старата липса на собствено достойнство, вдишайте това и позволете. Не бягайте от това. Не се сдържайте. Не се опитвайте да го разберете. Спрете целия шум и просто позволете. Използвайте тази динамика, за да позволите вътрешната болка, за да излетите от пашкула в своята цялост, истинска същност.

Нека заедно вдишаме дълбоко. Мисля че отговорихме на три въпроса днес? (смях) Нека заедно вдишаме дълбоко и всички, които изпратиха въпроси, аз истински, и искрено благодаря за това, че вложихте своята енергия. Няма значение дали вашия въпрос беше озвучен или не, той в известен смисъл беше зададен.

ЛИНДА: Неговата енергия присъстваше.

АДАМУС: Нека вдишаме дълбоко, скъпи приятели, красотата на това което правим.

Харесвам февруари, защото това е месеца на проявлението. Това е време да продължим напред, а сега е февруари 2020 година и това е поразително.

И когато се сблъскате с проблеми, с въпроси, не викайте мен; просто си спомнете, че всичко е наред в цялото творение.

Благодаря, и благодаря на теб, скъпа Линда. Благодаря  (публиката аплодира).