MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria “Pasiunea 2020”

SHOUD 6 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
1 februarie 2020
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din St. Germain.

Ah! Haideți să respirăm foarte profund. Tocmai v-ați văzut istoria pe planetă în aproximativ trei minute (râsete, face referință la acest video).

Și într-un fel, e un exemplu atât de frumos. Tobias este primul care a început să vorbească despre omidă și fluture, și cam prin asta ați trecut, petrecând viață după viață în acest vechi corp uman, apoi intrând în cocon. Exact când credeați că într-adevăr veți ieși la lumină, că va fi o schimbare, nu, intrați în cocon. Sunteți terci. Și apoi, când începeți să emergeți, sunteți atât de încântați de asta, de-abia ați așteptat-o, dar este atât de inconfortabil și de nenatural, la început. Descoperiți o tendință de a vrea să vă întoarceți la gândirea voastră de omidă, la căile voastre de omidă, dar n-o faceți. Descoperiți că aveți acest set de aripi și ele încă sunt pline de materie vâscoasă și este atât de ciudat. Doar o slabă adiere vă întoarce pe dos.

Dar apoi, apoi emergența. Apoi vă eliberați și apoi zburați, și când o faceți, acel întreg sentiment de singurătate pe care l-ați avut atât de mult timp în călătoria voastră ca omidă și apoi, cu siguranță, în cocon, deodată realizați că există mulți alții care emerg, alți Shaumbra, alții de jur împrejurul lumii. Nu mulți, dar destui cât să vă aducă aminte că nu sunteți singuri. N-ați fost niciodată. A trebuit să treceți prin acea parte a călătoriei, coconul, de unii singuri, dar voi emergeți și sunt alții împrejurul vostru. Și, devin cumva sentimental, deoarece vedem asta atât de mult acum, vom vedea întâmplându-se cu Shaumbra de peste tot din lume. Imaginați-vă fluturi, câmpuri de fluturi sau mulți, mulți, mulți oameni care acum, în cele din urmă, își permit Realizarea.


Emergența

Îmi place luna februarie, nu neapărat pentru că e Sf. Valentin. Îmi place februarie deoarece pentru mine a fost mereu luna emergenței. Știți, natura intră în iarna sa foarte lungă, tăcută și rece. Intră într-o profundă hibernare. Dar apoi vine februarie – conform programării, aproximativ, 1 februarie – ceva începe să rezoneze în natură, în copaci și chiar în animale. Ceva spune: “Este timpul acum să începem acea emergență.” Frunzele nu au înmugurit încă, și iarba nu a crescut încă, dar dacă simțiți în profunzime în asta, sub pământ, se întâmplă atât de multe chiar acum, pentru acel moment când are loc acea ultimă emergență.

Cam asta se întâmplă acum cu Shaumbra. Ați trecut prin acea lungă iarnă a sufletului pe această planetă, în coconul vostru, și acum, dacă nu-l simțiți, acel huruit adânc în interior, ceva se întâmplă. Este puțin înspăimântător uneori, vă întrebați ce o să se întâmple. Dar apoi, doar simțiți în asta – ceea ce este discul imaginal pentru fluture – dar în ceea ce vă privește pe toți, eu îl numesc acea Flacără Clară de Cristal. Vă ghidează prin restul procesului. Vă ghidează în emergență. Nu trebuie să o planificați sau să o faceți. E pur și simplu acolo.

Este timpul să vă lăsați purtați de val, să vă bucurați de el, să simțiți cum acea emergență se apropie. Nu puteți lucra la ea. Sper că v-ați dat seama de asta până acum. Nu puteți să lucrați la ea. N-o puteți studia. Nu puteți nici măcar să vă duceți la altă persoană și să spuneți: “Ei bine, cum funcționează asta, de acum? În emergența finală, cum funcționează asta?” deoarece experiența lor a fost unică pentru ei. Împărtășiți povești, desigur, dar în cele din urmă, este povestea voastră personală și este versiunea discului imaginal, este acea Flacără Clară de Cristal care vă duce acolo.

Chiar acum, aici suntem. Este februarie. Este februarie în sufletul vostru. Multe lucruri realmente huruie chiar acum. Începeți să spargeți acel cocon și e puțină provocare. Și de asemenea, e o frică, vreți să vă întoarceți în cocon, vreți să vă întoarceți la căile vechi ale omizii. A fost cumva ușor, cred. Voi chiar încercați să vă amintiți: “Oh, ia să vedem acum, ce obișnuiam eu să fac ca omidă?” Și nu vă puteți aminti și apoi, desigur, apoi vă îngrijorați că e ceva în neregulă cu mintea voastră. Nu, pur și simplu nu vă e menit să vă întoarceți acolo.

Așadar, îmi place luna februarie și, februarie – ai lucrul ăla de scris pe care îl folosești? Februarie este luna inimilor. Vrei să desenezi o inimă acolo?

LINDA: Una mare sau una mică?

ADAMUS: Tu decizi. Desenează o inimă (Linda desenează o inimă pe ecran). Asta e o inimă, și este un simbol obișnuit pentru această lună. Sunt inimi peste tot. Am observat chiar și pe unele din imaginile voastre grafice de aici, inimi peste tot. Lucrul minunat care îmi place la asta chiar acum, în mod special în acest februarie – februarie 2020 – este, știți voi, am spus despre inimă, ea reprezintă cumva descinderea pe Pământ, coborârea aici – și de asemenea îmi place – dar reprezintă coborârea pe Pământ, și acum într-adevăr punem pica* la lucru. Linda, vrei să desenezi o pică, poate pe pagina următoare. Este ascensiunea. Pentru mine, este simbolul ascensiunii, reîntoarcerea sus, ridicarea. De aceea îmi place această lună. Oh… (niște chicoteli, pe măsură ce Linda trece peste desenele de la un eveniment precedent). Timpul este un lucru amuzant (Adamus chicotește). Iată. Aceasta este pica, și aici suntem noi acum. De aceea îmi place simbolul de pică. Este ca emergența înapoi, în afară.
*n.tr.: simbolul inimii cu vârful în sus, din cărțile de joc

Haideți să respirăm profund cu asta.


Bine ați venit

Aș vrea să le urez bun venit tuturor celor nou veniți, care ascultă azi. Poate că e primul, al doilea, poate al treilea Shoud pe care îl ascultați, dar sunt atât de mulți participanți noi. Am fost puțin uimit azi, în timp ce cercetam grupul, de cât de mulți participanți noi sunt aici. Și am spus celor vechi, vouă, Shaumbrei ajunse la maturitate, acelora care sunt aici de o vreme (niște chicoteli) – o să mă încurc în propriile mele cuvinte aici – am spus că se va întâmpla, și tocmai începe. Adică, ăsta este doar începutul. Dar, celor noi, vreau să vă urez bun venit.

Sunt o fațetă a lui St. Germain. Sunt un act al conștiinței. Am creat acest personaj… (Linda scutură dosarul ei plin de hârtii cu întrebări, ca să-i atragă atenția lui Adamus). Ce?

LINDA: Ai cerut toate aceste întrebări. Cât ai de gând să vorbești?

ADAMUS: Oh, n-avem nevoie de întrebări astăzi (publicul strigă: “Oh!” și râde). Acesta e monologul meu, dragă Linda (mai multe râsete). Am învățat de la gazdele talk-show-urilor, pe care le urmăresc prin intermediul multora dintre voi, noaptea târziu. N-au ei dreptul la un monolog? N-au ei dreptul la 5 minute? (publicul spune: “Da”) În regulă. În regulă. Am cinci minute.

Pentru cei noi – asta se întâmplă mereu. Mereu. Ea este Linda din Eesa. Vă rog să-i urați bun venit Lindei din Eesa (publicul aplaudă). Ea este lumina mea călăuzitoare, ăă, spaima, una din… (râsete) Linda ține lucrurile în mișcare aici.

LINDA: Ai grijă.

ADAMUS: Așadar, vreau să-i întâmpin pe toți cei noi, și este doar începutul. Urmează să vină mult mai mulți după cei noi care vin acum. Ei o vor face puțin diferit. Dar vreau să vă urez bine ați venit, tuturor.

Sunt o fațetă a lui St. Germain – probabil ați mai auzit de St. Germain înainte – și Adamus a fost creat în mod special. E ca un act, un act al conștiinței. A fost creat de Shaumbra, în general, cu ani în urmă. E într-adevăr o reflexie a lor și a voastră, dar e [aici] pentru a pătrunde prin acel personaj realmente plictisitor, cam scorțos, vechi, din New Age, spiritual, mult prea respectuos, care a venit odată cu St. Germain.

LINDA: Am crezut că spui că Adamus e o aplicație, și e de genul: “Oh, da! Ar trebui să fie!”

ADAMUS: Adamus urmează să fie o aplicație, destul de curând. Nu, serios. Vreau să spun, lucrăm la asta, deja.

Așadar, St. Germain e prin preajmă de mult timp, sunt prin preajmă de un timp îndelungat, dar am vrut să apar puțin mai colorat, să spunem, decât St. Germain și mult mai modern, mult mai în Acum.

Acum, nu a fost ușor să fac această schimbare. A trebuit să mă consult cu Kuthumi pentru a fi mai puțin scorțos, și într-o oarecare măsură a funcționat. Într-o oarecare măsură bănuiesc, din când în când, încă suntem puțin scorțoși, dar vreau să vă întâmpin pe toți și să vă explic cine sunt.

Îmi place să folosesc luna februarie pentru un gen de perioadă de regrupare, pentru a face într-adevăr o trecere în revistă. Așadar, pentru aceia dintre voi care sunteți noi, ce vă întrebați despre acest lucru numit Crimson Circle, mai întâi de toate, nu vă gândiți la el ca la un lucru spiritual, deoarece veți pierde mult din semnificația lui.

A venit dintr-un context spiritual. Mulți dintre cei care se numesc pe ei Shaumbra au fost spirituali un timp îndelungat, dar ei trec peste asta (câteva chicoteli). Suntem puțin diferiți. Dacă ați venit aici în căutarea spiritualității, dacă ați venit aici căutând un guru, un sfat înțelept și inteligent, meditații și tot restul acestora, ați venit în locul greșit. Am spart multe bariere aici.

Acum, mi-ar plăcea să dau un fel de mesaj, din când în când, în februarie, pe 14 februarie, e ușor de amintit. Deci, vom da un alt mesaj pe 14 februarie anul acesta, cu Cauldre și Linda și – oh, am uitat să le spun despre asta (câteva chicoteli).

LINDA: Ha, ha, ha! Ha, ha!

ADAMUS: Dar, știți, vedeți, ei urmează să fie în vacanță în Hawaii (Linda rămâne mută de uimire, deoarece ei vor munci foarte mult) așa că, și au foarte puține alte lucruri de făcut, de aceea pur și simplu, îi vom pune să dea un mesaj scurt.

MI-ar plăcea, încă o dată, să redefinim cumva, să rescriem motivul pentru care suntem aici, motivul pentru care Crimson Circle este aici, de unde a venit, și unde ne îndreptăm. Așa că asta va fi pentru voi, pe 14 februarie (câteva aplauze).

LINDA: În direct sau înregistrat?

ADAMUS: Hai să nu ne îngrijorăm de detalii acum. Doar pune asta pe agenda ta. Nu-i nimic altceva de făcut (câteva chicoteli). Știam că o s-o enervez un pic.
 

Convergența

Așadar, singurul lucru pe care-l pot spune, și voi vorbi mai mult pe subiect în această sesiune de pe 14 februarie pe care o vom face, e că – simțiți în asta în timp ce vorbesc despre ea, totuși – acesta este un moment uriaș de convergență. Acesta este probabil marele cuvânt cheie, acum, pentru voi toți. Este timpul pentru convergență.

Nu sunteți aici, în acest timp, din greșeală. Așa cum am spus multora dintre ei, și vă spun și vouă, celor care sunteți noi, ați fi putut avea Realizarea acum o viață sau două, dar n-ați făcut-o. Ați ales să așteptați până acum. Este un timp al convergenței. Aveți tehnologia care schimbă rapid natura acestei planete și a omenirii, incredibil de rapid, până la punctul în care, pur și simplu, nu putem privi dincolo de anul 2050. Chiar și Maeștri Ascensionați, realmente nu pot privi dincolo, deoarece nu mai suntem liniari. Totul iese din tipare. Se mișcă atât de repede că minții îi este foarte greu să țină pasul, și asta e probabil o veste bună.

Dar nu vă îngrijorați, deoarece mintea, de fapt – felul în care dă roade, felul în care a ajuns să funcționeze – are capacitatea să se adapteze dacă o lăsați. Dacă o lăsați. Dacă vă rețineți, nu vreți să vă schimbați, atunci va durea. Dar mintea, literalmente, poate să scape de neuronii vechi, neuronii antici care au fost acolo pentru zeci, sute, mii de ani. Mintea voastră are aproximativ 100 de miliarde de neuroni în ea, și actualmente, dă unii dintre vechii neuroni afară. Ei nu mai servesc niciunui scop. Și își va permite să facă, să creeze, sau să adapteze neuroni noi care pot să se descurce cu schimbările rapide.

Așadar, mintea se adaptează. Nu a făcut asta de mult timp. Vreau să spun, a rămas în aceeași activitate neuronală, de bază, așa cum a făcut-o pentru mult, mult timp, așadar cumva s-a demodat. Dar acum începe să se schimbe și să se adapteze și să se ajusteze. Acei neuroni noi urmează să fie esențiali pentru modul în care vă reconectați cu energia voastră.

Acum, nu vreau să spun că trebuie s-o facem prin neuroni. Este un gen de proces natural care se petrece. Dar dacă vă întrebați: “Ei bine, cum mă ajustez cu adevărat la toată această nouă perspectivă a energiei?” se petrece în neuroni și voi nu trebuie să faceți niciun afurisit de lucru.

Chiar acum, există milioane de activări neuronale – mici neuroni sunt activați chiar acum – în fiecare secundă. Voi nu controlați asta. Nu trebuie să supravegheați asta. Este un proces natural. Așadar, același lucru se întâmplă cu neuronii, cu noii neuroni care se vor adapta unui mod total diferit de funcționare a energiei.

Așa că, pentru aceia dintre voi care sunt noi, motivul pentru care suntem aici este de a ne îndrepta către întregul sens al venirii pe Pământ – înțelegerea energiei și a conștiinței – într-un moment al altor convergențe de pe planetă. Tehnologia – tehnologia îndreptându-se spre același scop ca [și] conștiința, tehnologia îndreptându-se spre sine. Luați câteva tipuri diferite de tehnologie, le puneți împreună, acum aveți pe planetă o tehnologie cuantică, cum cred că ați numi-o. Este captivant. Este puțin înspăimântător, dar de aceea sunteți aici. Este timpul convergenței. Și, pentru voi personal, este timpul Realizării.


Schimbări

Înainte de a intra în întrebări, ceea ce vom face, aș vrea să subliniez câteva lucruri. Este un imens timp al schimbării, dacă nu v-ați dat seama de asta. Trebuie să fii destul de adormit ca să nu-ți dai seama că totul se schimbă. Sunt câteva elemente cheie, lucruri care se schimbă cel mai mult chiar acum, și Linda, o să te rog să le scrii pe o singură foaie de hârtie, nouă.

LINDA: În regulă. Electronică.

ADAMUS: Da. Cred că trebuie să învăț...

LINDA: Asta nu e hârtie! (ridică iPad-ul)

ADAMUS: Trebuie să învăț să mă adaptez.

Un număr de lucruri diferite au loc, și acestea au legătură cu multe din întrebările care au fost puse. Schimbarea implică, înainte de toate, o schimbare ierarhică.


~ Ierarhia

Cu alte cuvinte, viața pe planetă a fost foarte ierarhică. O vedeți în afacerile voastre, instituțiile voastre, societățile voastre, dar și în natură. Este în știință, în matematică. Totul are o ierarhie – poți scrie asta, Linda? E destul de bine. Totul are o ordine ierarhică. Vă obișnuiți cu asta, fie că e despre a avea un șef, sau a avea subordonați care lucrează pentru voi, fie chiar a fi bogat sau sărac. Traficul este ierarhic, totul. Felul în care este produsă mâncarea, totul este în ierarhii, știți, într-un fel de ordine descrescătoare, și relativ vertical. Cu alte cuvinte, nu este multă schimbare în sensul ieșirii din acea coloană ierarhică.

Toate astea dispar, și o să vă sperie și o să sperie o mulțime de oameni de pe planetă. Ei aproape că au nevoie de acea ierarhie. Au nevoie să li se spună unde se încadrează în acea ordine. Dispare rapid.

Tehnologia este unul din marile motive, deoarece tehnologia, în esență, într-un mod ciudat, democratizează lumea și, de asemenea, nivelează aria de joacă pentru abundență. Veți mai avea încă miliardul de pe ultimul nivel, pentru o vreme, cei din partea inferioară a ierarhiei, deoarece ei aleg să fie acolo. Nu pentru că ei sunt sărmani nenorociți, ci pentru că aleg să fie acolo. Ei tind să fie cei care vin pentru primele lor vieți pe planetă și rămân în ceea ce a fost denumit miliardul de jos, săracii lumii. Să nu vă pară rău pentru ei. Oferiți-le oportunitate, într-adevăr, dar apoi depinde de ei.

Ați fost obișnuiți cu ierarhia și, în afara ultimului miliard, asta se schimbă rapid. Propria voastră ierarhie se schimbă. Felul în care celulele voastre, moleculele voastre, ADN-ul vostru și toate celelalte sunt organizate în corpul vostru, toate conduse de ceea ce numim anayatron-ul, care este rețeaua de comunicare a corpului. Asta se schimbă, și probabil că o simțiți. Probabil că o simțiți în corpul vostru. Sunt o mulțime de întrebări legate de corp în dosarul Lindei, deoarece el se schimbă. Iese din ierarhie. 

Veți observa că asta se întâmplă și în societate, în afaceri și în instituții și, în cele din urmă, chiar în guvern, și este o schimbare cuantică, radicală. Oamenii se sperie în legătură cu asta. Ei trebuie să aibă coloana lor ierarhică. Așadar, asta se schimbă.


~ Extern

Celălalt lucru care se schimbă pentru atât de mulți dintre voi, și asta se leagă de toate întrebările, este că, de când țineți minte, lumea voastră a fost externalizată – dacă vrei să scrii “extern”. Totul este o perspectivă a ceea ce este în exterior, și câteodată o încercare disperată de a afla ce e în interior, dar mereu se raportează la ceea ce este în exterior. Felul în care simțiți în legătură cu voi se bazează foarte mult pe percepția voastră legată de ceea ce simt oamenii despre voi. Dacă toată lumea vă iubește, atunci și voi vă puteți iubi. Dar dacă nimeni nu vă iubește, este greu să te iubești, deoarece perspectiva este externalizată.

Priviți lumea din jurul vostru și o vedeți – chiar dacă vine din ochii voștri și din receptorii voștri – o vedeți ca fiind externă, și nu este. Ăsta va fi un lucru dur prin care să răzbată unii Shaumbra, deoarece vor insista că este în afară. Și vă spun, permiteți perspectivei să se schimbe, deoarece totul vine de aici dinăuntru (arată spre piept). Toată este energia voastră. Chiar dacă e vorba despre alți oameni, este percepția voastră despre ei. De fapt, ei chiar nu sunt în energia voastră. Voi îi percepeți acolo. E cam ca o lume virtuală. Ei chiar nu sunt acolo. Îi percepeți acolo, dar de fapt ei sunt în afara energiei voastre. Ei pot influența – voi îi lăsați să influențeze – energia și percepția voastră, dar de fapt, totul este intern, în realitate.

În general, le va lua oamenilor mult, mult timp să-și dea seama de asta, dar de fapt, fizica cuantică o va descoperi prima, și apoi, în cele din urmă va fi utilizată în psihologie pentru a spune: “Ați trăit în exterior dintotdeauna. Mergeți în interior.” Tot ce percepeți vine de la voi. Fiecare răspuns este în voi, dar vreți să credeți că e în afară. Tot ce aveți nevoie, toată abundența de care aveți nevoie este chiar aici (arată din nou spre piept), și este foarte, foarte, foarte simplu, dar voi vreți să continuați să vă zbateți și să pretindeți că este în afară sau că cineva vă împiedică de la asta.

E atât de simplu, deoarece totul este chiar aici, dar la naiba, ăsta e un concept peste care se trece greu, în special când, în esență, ați fost spălați pe creier și hipnotizați să credeți că tot ce aveți nevoie e acolo, afară. Susțin că nimic din ce aveți nevoie – nimic, de niciun fel, inclusiv iubire sau sex – nu e în afară (Linda scoate limba la el cu zgomot). Nimic.

LINDA: Îîgh!

ADAMUS: Ei bine, de fapt, când te gândești la asta, faci dragoste cu cineva, și într-un fel, de fapt, nu faci. E cam ca – și folosesc exemplul realității virtuale, deoarece ăsta urmează să fie un lucru cu adevărat important. Chiar Cauldre și Linda tocmai și-au cumpărat unele din aceste lucruri ce țin de realitatea virtuală. Dar, imaginați-vă pentru un moment că faceți dragoste cu cineva – și nu voi demonstra asta (ceva chicoteli). Aveam de gând să o fac pe draga de Linda să se simtă jenată. Faceți dragoste cu cineva și, în ce-i privește pe ascultătorii noi, acum ei spun: “Oh, da! Îmi place grupul ăsta!” (mai multe chicoteli). Întrebarea mea este, chiar credeți asta? Nu faceți, de fapt, dragoste cu voi înșivă? Nu faceți de fapt doar – pentru că de fapt ei nu sunt externalizați. Ei sunt în afara energiei voastre. Voi doar faceți dragoste cu propria voastră energie. Acum, nu-i așa că asta va strica câteva nopți pentru mulți dintre voi? (Adamus chicotește) Dar este adevărat, și începeți să realizați – că ăsta e într-adevăr un exemplu foarte bun. Faceți… (Linda încearcă să-i atragă atenția) Ce?

LINDA: N-ai putut să vii cu un exemplu mai bun decât ăsta?

ADAMUS: Nu, am crezut că ăsta a fost extrem de cald și plăcut. Am crezut că e foarte bun. Faceți dragoste cu cineva și totul este o percepție, dar voi de fapt sunteți totuși realmente în energia voastră. Acum, imaginați-vă implicațiile asupra psihologiei umane când ei vor începe să înțeleagă asta, să nu dea vina pe ceva din afară și să nu simtă că întreaga lume este acolo să se lupte cu ei. De fapt, este destul de înspăimântător când realizezi: “Toate astea sunt ale mele. Totul, al meu.”

Asta ridică o mulțime de întrebări. Pot deja să le aud sosind. Nu, nu este fals sau imaginație, ci doar realizați că este în câmpul vostru de energie. Există un alt suflet care, într-un fel, participă, dar nu în interiorul câmpului vostru de energie. Ei sunt în al lor propriu, avându-și propria experiență a cum este să faci dragoste. Este fascinant, când înțelegeți cu adevărat.

Așadar, externalizarea, care pleacă. Totul începe să devină intern. Începeți să realizați că totul este percepția voastră, de aceea, o puteți recrea oricum vreți cu ușurință și grație. Și apropo, aceasta e cheia pentru a rămâne pe această planetă după Realizare.


~ Local

Celălalt lucru care se schimbă foarte, foarte rapid pentru voi și pentru oameni în general, este local. Local. Vrei să scrii asta, te rog?

În istoria umanității – voi spune umanitatea post atlantă – în istoria umanității post atlante, totul este local. Am mai vorbit despre asta. Cei mai mulți oameni, de la o viață la alta, rămân în aceiași circa 80 de km sau mai puțin, de unde și-au trăit ultima viață și, în aceeași familie pe care au avut-o. Dacă e vreun motiv pentru care să vreți să ascensionați, ăsta e, chiar aici (unii chicotesc). Plecați de acolo. Și ăsta e un fapt. Există o percepție greșită în unele cercuri New Age că ați avut vieți peste tot prin lume, cu mulți oameni diferiți. Nu. Chiar nu. Voi, probabil mai mult decât alții, dar ei vor rămâne în aceeași cultură și în aceeași familie, viața după viață. Asta e cam trist.

Acum, asta se schimbă rapid, rapid, deoarece, doar internetul face ca acum totul să devină global. Călătoriile – văd niște potențiale noi pentru modul de a călători pe această planetă. Sunteți obișnuiți cu, ce numesc eu, calul vostru de metal, calul de metal (automobilul). Ăsta urmează să cadă în desuetudine destul de curând, și nu doar să fie înlocuit de baterii, ci înlocuit de vehicule zburătoare. Vă puteți imagina ce înseamnă congestionare de trafic, acolo. Vehicule zburătoare, și ce lucruri mai aveți, buclele magnetice, lucruri de genul ăsta. Modul de a călători se schimbă foarte repede până la punctul în care, chiar acum de fapt, adică, asta nu e doar SF, dar se lucrează la tehnologie chiar acum, astfel încât în aproximativ opt ani veți putea literalmente călători din New York, să zicem, la Los Angeles în aproape 40 de minute. Asta distruge localizarea care a avut loc pe planetă dintotdeauna. O spulberă. Acum, încă vor mai fi aceia care hibernează, care nu vor să meargă nicăieri, care doar stau acasă și, cred, să se joace pe Internet, dar în esență, noi zdruncinăm câteva din vechile paradigme.

 
~ Liniar

Și apoi celălalt, cel important, liniar. Liniar. E cumva legat de ierarhie, totul într-o ordine. Timpul este liniar, sau așa cred oamenii. Nu este. Nu este. Unul din cele mai captivante lucruri în munca pe care o vom face mai departe, este atunci când voi realizați cum viitorul a fost mereu acolo, venind în vizită la voi, și cum voi de fapt, mergeți deseori în viitor, în starea voastră de vis. Dar, apoi există acea barieră care oprește mintea de la a realiza asta și totul rămâne liniar, ca o cărare, așa. Asta se schimbă rapid, în special datorită tehnologiei. Nu mai poate fi liniar. Oamenii vor deveni foarte dezorientați pe măsură ce lucrurile ies din cărarea liniară. De aceea am spus în ProGnost, un număr rezonabil de sinucideri. Ei pur și simplu nu pot gestiona asta, schimbarea rapidă.

Pentru voi, Shaumbra, pentru cei noi care ne urmăresc acum, noi trecem din liniar în Și. Și. Știți, mintea omenească gândește liniar. Dacă mergeți mai departe într-o linie ca asta și spuneți: “Ei bine, haideți să ieșim de pe calea asta liniară”, ei doar trag o nouă linie. E puțin diferită, poate o pantă ușor diferită; e doar o altă linie liniară. Noi mergem dincolo de asta, în ceea ce eu numesc Și-ul.

Am vorbit mult despre Permitere recent, deoarece noi de-abia ne strecurăm într-un fel în Și. Vom ajunge acolo și vom vorbi din ce în ce mai mult despre asta, dar voi puteți fi oameni și puteți fi o  ființă de lumină pe deplin, în același timp. Nu trebuie să fiți una sau alta. Puteți fi masculini, puteți fi feminini, în același timp. Este Și-ul.

Puteți fi orice vreți. Puteți fi un muzician și un inginer în același timp. Puteți fi om și Maestru. Acum, puteți avea zile în care sunteți mai mult om, știți, cu mai multe crampe și dureri și gaze, sau zile când sunteți într-adevăr un Maestru, când stați pur și simplu pe banca din parc, și zile în care sunteți cu certitudine amândoi. Atunci devine distractiv, când nu mai sunteți așa de plictisitor de liniar. Sunteți totul. Sunteți multi – nu-mi place prea mult cuvântul, dar multi-realitate, nu multidimensionalitate – și voi sunteți conștienți de asta și sunteți în genul: “Sunt atât de Și, astăzi. Adică, sunt aici și sunt acolo. Dorm buștean și sunt cât se poate de treaz. Sunt un Maestru, sunt un idiot” (câțiva chicotesc), totul în același timp. Înspre asta ne îndreptăm.

Acestea sunt lucrurile care sunt distruse total chiar acum, pentru voi toți. Asta reprezintă într-adevăr foarte mult din ceea ce facem noi aici și, în cele din urmă, pentru omenire. Și de asemenea, asta alcătuiește un acronim foarte frumos care exprimă cum stau lucrurile chiar acum (publicul spune: “Ohh!”, în timp ce realizează că prima literă a fiecărui cuvânt: “Ierarhie”, “Extern”, “Local” și “Liniar” formează cuvântul “Iad”*. V-a luat atât de mult să realizați asta. A trebuit s-o spun! 
*n.tr.: în original, Hierarchal, External, Local, Linear = HELL


Întrebări și Răspunsuri

Așadar, multe din întrebările pe care le avem azi se leagă de astea. Sunt gata pentru întrebări și răspunsuri. Dragă Linda, tu ești gata?

LINDA: Da!

ADAMUS: În regulă.

ADAMUS: Și poate ați vrea să – oh, puteți pune asta pe ecran. Bun.

Haideți să respirăm profund împreună, în timp ce Linda intră repede în munca ei.

LINDA: În regulă, așadar sunt o mulțime de întrebări. Vom parcurge ce putem parcurge și, Adamus, sper că vei face o treabă bună (râsete, în timp ce el se strâmbă).

ADAMUS: Și (Adamus chicotește).

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Bun. Să începem.

ÎNTREBAREA 1: Ai vorbit despre faptul că ne aşteaptă o pasiune irezistibilă, dar mult mai adesea despre Maestrul care doar stă pe o bancă în parc. Se va reîntoarce pasiunea în viaţa noastră înainte şi/sau după Realizare? După ce am fost golit în procesul de deconstrucţie şi, ca parte din asta, am tăiat legăturile karmice ancestrale cu familia, am încetat să mai am o slujbă, golindu-mă până la fund, dându-mi întâlnire, precum Kuthumi, cu o închisoare psihologică, prăbuşindu-mă până la punctul zero, şi aflându-mă acum într-o slujbă similară, care a venit la mine pentru mai puţini bani şi simţind puţin sau deloc interes, fără să mai amintim de pasiune, este dificil să-mi văd motivele pentru toate astea şi pentru a rămâne aici. Chiar voi mai simţi oare vreodată pasiunea din nou? Şi dacă va fi aşa, poţi să împărtăşeşti de unde va veni ea – din Eu Sunt? – şi cum va arăta şi se va simţi?

ADAMUS: Într-adevăr. Mulţumesc. Mulţumesc (cineva strigă “Da!” şi puține aplauze). Cred că asta însumează toate întrebările de acolo (râsete).

Pasiunea. Voi sunteţi obişnuiţi cu pasiunea umană care v-a dat un motiv să vă treziţi dimineaţa şi să răzbiţi până la sfârşitul zilei. Nu e nimic în neregulă cu acele pasiuni, şi s-ar putea să fi fost sporturi, creativitate, afaceri, să-i ajutaţi pe alţi oameni, sau indiferent ce. În mod evident, acelea au dispărut. Şi apoi treceţi prin acea lungă perioadă lipsită de pasiune. Cred că, într-adevăr, cea mai dificilă parte a trecerii de la trezire la măiestrie este pierderea pasiunii. Pur şi simplu, nu mai vreți să fiţi aici. Nu mai e nimic care să vă entuziasmeze cu adevărat; asta duce înapoi la video-ul pe care l-ați prezentat cu omida în cocon. 

Pasiunea nu mai este acum una omenească. Este – în lipsa unor cuvinte mai potrivite – pasiunea sufletului. Este să fiţi. Îi văd pe unii că protestează deja, la asta: “Asta nu este o pasiune!” Nu, de fapt, să simţiţi pur şi simplu acel val de energie și conștiință de la Sinele vostru. Asta devine o imensă pasiune. 

Haideţi să ne uităm la asta în alt mod. V-aţi petrecut întreaga viaţă muncind şi suferind şi spetindu-vă pentru energie, şi aţi găsit în asta ceva pasiune, pe care eu chiar nu o numesc pasiune. Dintr-odată, voi realizaţi că sunteţi magicianul, că sunteţi Merlin, şi că energia lucrează pentru voi. Asta devine pasiunea. “Acum, ce anume vreau să facă energia? Cum răspunde ea conştiinţei mele? Nu minţii mele, nu obiectivelor.” Suntem fără obiective aici. Asta este atât de uman și de vechi. “Cum face” – în lipsa unor cuvinte mai potrivite – “cum anume, lumina și conştiinţa mea îmi incită și stimulează energia?”

Dar dacă voi nu credeţi că este energia voastră – dacă credeţi că este exterioară, pe acolo pe undeva – atunci sunteţi deja cam pierduţi. Se întâmplă numai atunci când realizaţi: “Asta este energia mea şi lumina mea, total a mea” – cuvintele sunt cumva dificile aici, totuşi – “iubire pentru viaţă care stârneşte acea energie.” Dar există încă mulţi dintre voi care încearcă să influenţeze mental energia. Voi încercaţi să gândiţi: “Şi iată aici ţelul meu. Iată ceea ce vreau.” Treceţi peste asta. Renunţaţi. Este vechi. Este ca şi omida care încearcă să meargă înapoi, exact când emerge ca fluture, încearcă să se întoarcă la a fi omidă.

Pasiunea este să lăsaţi energia să vă servească. Punct. Însă nu vă gândiţi la asta, simţiţi-o. Nu încercaţi s-o organizaţi în ierarhia minţii voastre. Va colapsa şi nu va funcţiona, şi pe urmă veţi deveni chiar deprimaţi şi veţi pune întrebări de genul ăsta (câteva chicoteli). 

Începeţi să simţiţi – nu ştiu cum vreţi să-l numiţi – însă e vorba de Sinele vostru, fiinţarea voastră, Sinele vostru, şi priviţi cum energia începe să se schimbe. Nu legat de alţi oameni – nu începeţi cu felul în care îi veţi schimba pe alţi oameni, veţi intra în belele – ci doar cum se schimbă energia din jurul vostru. Şi uneori nu este deloc ceea ce credeţi. Uneori vă va arunca în aer computerul şi veţi spune: “Ei bine, acel afurisit Adamus îmi este dator cu un computer, căci uite ce s-a întâmplat.” Nu, dar apoi realizaţi: “Oh! Doar am fost tot ceea ce Sunt Eu. Uite ce-am făcut! Uau, influenţez energia. Acum permit energiei să mă servească.”  

Pasiunea este o chestiune dură, şi ceea ce pot spune este să nu încercaţi să resuscitaţi o veche pasiune omenească. Adevărata pasiune este a fi Maestrul, a lăsa energia să vă servească. Este atât de distractiv şi atât de simplu, pentru unii dintre noi. Da. Voi avea nevoie de mai multă cafea, una mai mare şi puţin mai caldă decât asta.

KERRI: (strigă din bucătărie) În regulă! (râsete)

SART: Kerry se ocupă de asta!

ADAMUS: Şi ăsta a fost exemplul meu de a lăsa energia să vă servească. A fost! Ştiţi, este o pasiune. Pur şi simplu vreau să beau cafea, dar nu trebuie să am un motiv. Este doar Eu Sunt, ştiţi? Şi acum ce auziţi din cealaltă încăpere? Râşniţa de cafea mergând şi pe draga, frumoasa Kerry spunând: “M-am prins, şefu’!” 

LINDA: Şefu’? (Adamus chicoteşte)

ADAMUS: Ea îmi spune şefu’. Adică, într-un mod duios. Da. Ştii, Kerry şi cu mine, noi doi avem o istorie trecută. Corect?

KERRI: (strigă din nou din bucătărie) Da!! (mai multe râsete)

ADAMUS: În regulă. Următoarea întrebare, te rog.

ÎNTREBAREA 2: Ce înseamnă să fii realizat? Cum pot să ştiu că realizez că sunt realizat? Te rog, dă-mi exemple practice.  

ADAMUS: Bună întrebare, la care nu am să răspund cu adevărat (câteva râsete). Nu, motivul este simplu.

LINDA: Şocant!

ADAMUS: Nu vreau s-o definesc pentru voi. Pot să vă spun unele lucruri despre ea, dar nu vreau s-o definesc. Bucuria mea va fi atunci când voi începeţi să emergeţi, şi nu pe baza a ceea ce am spus eu, pentru că altfel o să aveţi în minte că trebuie să fie într-un anumit fel. Începeţi să emergeţi. Abia aştept. Poate că va trebui să găsesc o cale să am nişte aparate de înregistrat chiar în preajma voastră când se întâmplă asta, precum un aparat video sau ceva asemănător, deoarece, ştiţi voi, cel mai comun răspuns la asta va fi: “Pe toţi sfinţii!” Şi doar veţi face, ceva în genul: “Oh! M-am prins!” Şi eu sunt în genul: “Da, am tot încercat să-ţi spun.” (câteva chicoteli) 

Şi veţi spune: “Adamus!” – veţi striga tare, veţi intra pe mediile de socializare: “Este atât de simplu! Noi am făcut-o atât de dificilă tot timpul.” Şi eu spun: “Ştiu.”

Iar voi spuneți: “Tot ce aveam de făcut era să permit! Obişnuiam să gândesc că permiteam. Acum tocmai am permis.” Deodată, Realizarea – dacă vreţi să-i puneţi un fel de definiţie de manual – totul este integrat. Nu există lupte în interior, pentru că singurul lucru cu care vă luptaţi vreodată este propria voastră energie, şi asta nu are niciun sens. 

LINDA: Oh, doamne. Tocmai ai pus ordine cam în jumătate din întrebări (câteva chicoteli).

ADAMUS: Ei bine, aruncă-le! Haideţi să petrecem (Adamus chicoteşte).

Este integrarea totală. Este integrarea tuturor aspectelor voastre, a vieţilor trecute, a vieţilor viitoare. Ele toate devin integrate. Integrarea înseamnă că voi nu mai sunteţi o casă divizată. Nu vă mai luptaţi cu voi înşivă. Realizaţi că v-aţi luptat cu morile de vânt pentru o lungă perioadă de timp. De ce? Este distractiv pentru o vreme, însă nu pentru o mie de vieţi. Haideţi să mergem mai departe.

Realizaţi că nu există nimic cu care să vă luptaţi. Nu există nimic de care să vă temeţi. Nu există nimic de care să vă fie frică, şi asta e o chestie dificilă, deoarece ştiu că toţi vă temeţi. Ştiţi de ce vă temeţi cel mai tare, printre cele de care vă temeţi cel mai de tare? Că vă pierdeţi minţile. Că vă pierdeţi minţile, platforma voastră, ierarhia minţii. Vă temeţi că pierdeţi asta, aşa că mergeţi în vârful picioarelor spre Realizare, şi apoi vă miraţi de ce durează aşa de mult. Mă întreb de ce durează aşa de mult.

Pentru cei noi, îmi place să tachinez puţin. Nu, nu insult cu adevărat. Unul dintre voi tocmai a spus – nu, de fapt, oricare de aici, credeți că insult? (publicul răspunde cu un amestec de “Da” şi “Nu” şi câteva râsete) Mă bucur că asta nu e înregistrat (Linda râde). Nu, avem noi un fel al nostru. Când comunicăm, avem un mod. În mod intenţionat irit şi scot din sărite doar ca să fac lucrurile mai amuzante, doar ca să vă scot din complacere.

Aşadar, unde eram? Am ținut din nou predici.

Așadar, Realizarea este integrarea completă. Fără bătălii. Nimic rămas cu care să vă luptaţi. Este împlinirea. Aţi avut o mie sau mai multe vieţi pe planeta asta. Ce spuneţi despre a le termina acum? Haideţi să mergem mai departe. Este împlinirea. Mai există unii dintre voi care spun: “Ei bine, vreau să las deschisă opţiunea de a mă întoarce în altă viaţă.” În regulă, dar de ce… (Kerry apare cu cafeaua)

LINDA: Ooh! O cană mare, prietene. Uau!

KERRI: Pentru marele şef.

ADAMUS: Mulţumesc!

KERRI: Chiar aici (ea arată spre obrazul ei şi Adamus o pupă; publicul râde).

ADAMUS: Muah! Mai târziu. Oh, uh, apropo, ai vrea – am unul murdar aici. Un pahar! 

LINDA: Oh, vorbeşti despre cana ta!

ADAMUS: Pahar! Mulţumesc. Şi, da, uneori mergem puţin prea departe aici, dar asta-i în regulă (mai multe chicoteli).

Aşadar, este împlinirea, ultima viaţă pe planetă. Şi vreţi să lăsaţi deschisă opţiunea – asta este la latitudinea voastră dacă vreţi sau nu – dar veţi realiza că nu veţi dori cu adevărat să rămâneţi. Vreau să spun, este cumva fantezist, poate chiar poetic: “Oh, mă voi întoarce.” Aţi văzut clipul video din deschidere, care chiar îmi place. Nu-mi plac cele mai multe chestii de aici (Adamus chicoteşte), însă acela chiar mi-a plăcut. Muzica nu este pe stilul meu, în mare parte, însă astăzi clipul video a fost foarte elocvent. Este ca și cum, iată-vă acum aici, în țara fluturilor. Chiar credeţi că vreţi să vă întoarceţi în cocon-sat? (câteva chicoteli) Nu cred! Dar – încercaţi să lăsaţi opţiunea deschisă – o faceţi, aşa că, nu contează.  

Este desăvârșirea. Este ultima voastră viaţă. Dacă nu aţi simţit-o până acum, sunt multe de făcut după ce aţi terminat aici. Nu genul de “a face” lucrurile prin suferință; creaţie în toată plenitudinea ei. 

Iată pasiunea, apropo. Pasiunea este – ştiţi, creaţia este fără niciun fel de agendă, de orice tip. Asta este adevărata creaţie. Nu este precum: “Voi crea o slujbă nouă. Voi crea bani. Voi crea lucruri de genul ăsta.” Nu. Creaţia este: “Eu creez. Allatone*. Eu creez.” Nu ştiţi ce tocmai aţi creat. Nu vă pasă. Puteţi crea. Acesta este lucrul important. Și apoi, vă scufundaţi în asta şi vedeţi ce naiba aţi creat. Despre asta este vorba în totalitate, pe planetă. Treaba ştiinţei este să descopere: “În regulă, ce am creat noi?” şi ei disecă asta. “A fost mişto. Hai să mergem mai departe acum.” 
*n.tr.: Allatone = un cuvânt antic, care înseamnă ‘Eu Creez’

Aşadar, pentru mine, asta ar fi pasiunea, este “Eu creez.” O puneţi acolo în energia voastră, în a nimănui altcuiva. “Eu creez” şi apoi săriţi în ea. “Ce am creat?” Asta este captivant. Ştiţi, creaţia predeterminată nu este cu adevărat o creaţie. Atunci când hotărâți dinainte că: “Am nevoie s-o fac să arate aşa. Trebuie să creez în felul ăsta. Am nevoie să creez o mai bună... “ voi nu creaţi. Voi manipulaţi. Există o imensă diferenţă. Adevărata creaţie este: “Eu creez. Hai să plonjez înăuntru și să văd ce am creat.” Asta este pasiune.

Aşadar, oh, nu prea trecem prin multe întrebări, aşa este? În regulă. Deci, Realizarea: desăvârșire, integrare, în cele din urmă creaţie, creaţie conştientă fără agendă.

LINDA: Întrebare simplă.

ADAMUS: Ar fi trebuit să fi răspuns pur și simplu la asta.

ÎNTREBAREA 3: Pot să-mi ratez Realizarea?

ADAMUS: Vrei s-o faci?

LINDA: Nu este întrebarea mea! Eu doar o citesc!

ADAMUS: Răspund doar la întrebare. Poţi să-ţi ratezi Realizarea? Nu. Chiar nu poţi.

LINDA: Ai părut ezitant. Există un motiv?

ADAMUS: Nu. Realizarea este naturală. Toate se vor întâmpla – trezirea, Realizarea – toate astea sunt naturale. Sunt mereu amuzat şi câteodată deprimat de faptul că oamenii cred că ei, chipurile, își vor face Realizarea, prin a studia realmente din greu sau a medita timp de ore şi ore. Nu sunt împotriva meditaţiei, dar dacă credeţi că veţi ajunge la Realizare prin meditaţie, pur și simplu puneţi-vă un sac de plastic pe cap şi legaţi-l, ştiţi voi (câteva chicoteli pentru faţa pe care o face Linda). Respiraţi puţin şi veţi realiza că nu este o respiraţie veritabilă, este puţin sufocantă, şi asta am vrut să vă spun aici, ciudaţilor (alte câteva chicoteli).

Deci, ideea este… care era ideea? Care era ideea? Deci, faptul este că – îţi vei rata Realizarea? Nu. Însă poţi face multe ocolişuri şi să ai o mulţime de distrageri. Vei sfârşi acolo, nu este nicio îndoială în privinţa asta.

LINDA: Ei bine, asta a eliminat cam jumătate din întrebări.

ADAMUS: Da (ei chicotesc). Vei ajunge acolo, însă întrebarea pe care am pus-o Shaumbrei – le vorbesc celor nou veniţi acum – i-am întrebat de mult timp, cum anume vor să ajungă acolo? Ştiţi, este inevitabil. De fapt, voi deja sunteţi ascensionaţi, realizați, oricum îi spuneţi. Doar că nu aţi trecut prin experienţa legată de cum a fost să ajungeţi acolo. Sunteți acolo, dar acum cum vreţi să completaţi spaţiile goale? Cam cum vreţi să arate firul poveştii? Şi asta o puteţi decide voi. Adică, nu intraţi în detalii, ci: “Vreau să o fac cu graţie.” “Vreau realmente s-o fac cu multă suferinţă sau dramă.” “Vreau s-o fac în mod tăcut”, şi asta este la latitudinea voastră. Veţi ajunge acolo; cum vreţi să ajungeți acolo? Toată este energia voastră. Cum vreţi să vă servească? Te rog.

LINDA: Asta e o întrebare foarte reprezentativă.

ÎNTREBAREA 4: Unul dintre punctele de poticnire, pentru mine, în Realizare, este că, în timp ce abia îmi aştept Realizarea, trecerea prin ea şi rezultatul pentru mine, în oricare din relaţiile mele, m-au îngrijorat puţin. Adamus a spus adesea că a fi de unul singur este un lucru bun, însă mulţi dintre noi se află în relaţii devotate cu soţi/soţii, copii şi prieteni. Vom ieşi din coconul nostru atât de schimbaţi încât toate acestea vor dispărea? Îi vom împinge, în cele din urmă, pe aceşti oameni afară din vieţile noastre? Ai putea să oferi ceva claritate legat de ce s-ar putea întâmpla mergând înainte?

ADAMUS: Una dintre cele mai mari distrageri în Realizare o reprezintă relaţiile, şi există mereu acea îngrijorare. Cineva de aici este într-o relaţie devotată. Ei bine, dez-devotează-te. Vreau să spun, nu... Ce este o relaţie devotată? Că amândoi ar trebui să fiţi devotaţi pentru a fi în acea relaţie, care este bazată pe karmă? Atunci, dez-angajați-vă. Aţi avut – şi asta sună nemilos – dar voi aveţi un singur lucru căruia să-i fiţi devotaţi în momentul ăsta: Voi Înşivă. Asta este. Unele relaţii vor pleca, într-adevăr, şi ele ar trebui s-o facă. Alte relaţii noi vor intra. Nimic din toate astea nu contează cu adevărat, pentru că ceea ce contează este ce aţi ales voi în viaţa asta. 

Am s-o numesc, de fapt, o… Cauldre… trebuie să-l arunc afară de aici. O voi numi, folosirea unei scuze într-adevăr slabe şi patetice de a nu avea Realizarea, atunci când daţi vina pe relaţiile voastre. Cred că este patetic, pentru că răniţi acea persoană mai mult decât aţi putea şti vreodată. Vă aflaţi într-o relaţie şi spuneţi: “Ei bine, nu pot să-mi fac Realizarea deoarece trebuie să am grijă de părinţii mei, de soţul meu, copiii mei, câinele meu,” orice se întâmplă să fie, toate cele de mai sus. Voi îi răniţi. Realmente, trimiteţi în afară către ei o energie psihică, că este vina lor deoarece voi nu înfăptuiţi ceea ce vreţi, că nu aveţi ceea ce vreţi. Voi stabiliţi o dinamică foarte, foarte rea, şi este o scuză ieftină şi laşă. 

Şi, în plus, chiar nu înţeleg asta. De ce ar merge prost o relație dacă voi vă permiteţi Realizarea? În realitate, persoana, oamenii din relaţiile voastre, nu ar aprecia asta, în cele din urmă? Nu rămâneţi aici ca să fiţi o lumină pe planetă? Şi nu începe asta într-adevăr acasă? Oh, sigur, vor fi schimbări pe care ei le simt, şi vor încerca să dorească să rămâneţi în felul vechi. Dar se vor întoarce către voi şi vă vor mulţumi. Ei sunt acum în viaţa voastră pentru un motiv; probabil pentru că, pe de-o parte, oferă un fel de mecanism de susținere pentru voi, pe de altă parte, pur şi simplu vor să se afle în lumina voastră pe măsură ce voi ajungeți la Realizare.    

Aşadar, îl mustru aspru pe oricare dintre voi – pe oricare dintre voi – care practic folosiți o relaţie ca să vă întârziați Realizarea. Este o scuză foarte laşă. Şi ştiu că acestea sunt cuvinte aspre, dar cuvinte foarte adevărate, în opinia mea. Permiteţi-vă Realizarea şi priviţi ce se întâmplă în relaţii. Dați drumul la eoni de bagaje karmice, în primul rând. Nu influenţează doar acea persoană, ci se propagă în întreaga voastră linie ancestrală, şi se propagă în viitor, de asemenea. Nu spun să vă părăsiţi familiile; spun să vă serviţi pe voi înşivă, acum. Nu este ceva egoist. Şi Cauldre îmi aminteşte că tocmai a scris un articol despre asta. Serviţi-vă pe voi în acest moment. Nu este egoist. 

Pur şi simplu nu vreau să vă aud pe niciunul dintre voi că folosiți o relaţie ca pe o scuză, precum că  iubitul/iubita vostru/voastră va fi furios/furioasă sau dezamăgit/ă, sau copiii voştri nu vor şti ce să facă fără voi. Acestea denotă într-adevăr laşitate. Aşadar… oooh! Ştiu, ooh, este cald în încăpere acum (câteva chicoteli). 

LINDA: Nu, nu. Există multe întrebări legate de asta şi similare cu aceea. Următoarea întrebare înrudită cu asta ar fi... 

ÎNTREBAREA 5: Este posibil să ajungi la Realizare cu un partener într-o relaţie?

ADAMUS: Ei bine, depinde cum este definită [relația]. Veţi face amândoi un fel de nod al iubirii împreună şi veţi spune: “Vom merge amândoi în acelaşi timp?” Trebuie s-o faceți toate trei, dragi surori, trebuie să intraţi în asta toate în acelaşi timp?

CHERYL: Oh, da! (Adamus chicoteşte)

ADAMUS: În niciun caz.

CHERYL: De ce nu? Aşa pot vedea cum s-a făcut.

ADAMUS: Doar una, exact. O împingi pe una din ele în asta şi pe urmă vezi cum funcționează (câteva chicoteli).

LINDA: Ei bine, întrebările de care m-am legat nu implicau faptul că ei o făceau împreună. Era mai mult dacă este posibil s-o faci cu cine-… ştii tu, în timp ce ai pe cineva?

ADAMUS: Dacă te afli într-o relaţie?

LINDA: Da.

ADAMUS: Oh, categoric.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Oh, categoric.

LINDA: Atunci, asta e cealaltă parte.

ADAMUS: Poţi fi într-o relaţie chiar şi cu cineva care nu se află în toate astea? Categoric. Ştii tu, bineînţeles. Dar nu e nevoie să mergeţi să-i pisaţi despre asta în fiecare zi. Nu trebuie să le daţi  detalii amănunţite despre toate lucrurile prin care treceţi, deoarece ei, într-un fel, nu vor să audă de asta. Doar permiteţi-i să se întâmple şi aşteptaţi ca ei să spună: “Ce e cu tine? Eşti dintr-odată drăguţ.” (râsete)

LINDA: Asta este măsura?

ADAMUS: Da, da.

LINDA: Interesant.

ADAMUS: (îi cere Lindei) Kleenex, șervețel? (ea întinde mâna în spatele ei și îi dă un șervețel) Deci, dar da...

LINDA: Am scos asta din spatele pernei, nu din al meu...

ADAMUS: Da, mulțumesc (mai multe râsete).

Dar da, aș numi câteva din scuzele majore pentru a nu avea Realizarea. Numărul unu, relațiile. Există câteva care sunt destul de apropiate. Sănătatea este alta, așa că haideți să intrăm în întrebările despre sănătate.

LINDA: Nu, nu. Am alte câteva înainte.

ÎNTREBAREA 6: Care este diferența dintre Realizare și iluminarea întrupată?

ADAMUS: Ei bine, Realizarea, nu trebuie să rămâneți întrupați. Puteți fi ca fluturele și să zburați pur și simplu, fără să vă întoarceți vreodată. Realizarea întrupată sau iluminarea întrupată înseamnă să faceți acea alegere conștientă de a rămâne pe planetă. Acesta, literalmente – Shaumbra – este primul grup dintotdeauna, care să aleagă asta. Cei mai mulți dintre Maeștrii Ascensionați, știți, când vom face Ziua Porților Deschise, veți realiza că ei nu au făcut-o, și sunt plini de admirație față de voi. Faptul că voi rămâneți nu e de luat în glumă, și există niște părți dificile în asta. Oricine poate fi realizat – toată lumea va fi realizată – foarte puțini vor rămâne întrupați pe planetă. Foarte, foarte puțini.

LINDA: Așadar, ca să fiu mai exactă atunci, care este diferența dintre Realizare și iluminare?

ADAMUS: “Iluminare“ este un termen spiritual care într-adevăr nu îmi place prea mult. “Realizare” este termenul meu și îl îndrăgesc (câteva chicoteli). 

LINDA: (chicotind) Da, bineînțeles!

ADAMUS: Iluminarea, știți, evocă imagini cu guru și chestii mistice și Isus înălțându-se cu tot felul de lumini în jurul său și, pur și simplu, nu-i așa. Vreau să spun, nu se întâmplă efectiv așa. E un mare mit și oamenii nu pricep asta. De fapt, îmi place să îi privesc pe cei noi care vin la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Ei sunt în genul: “Isuse! Nu au fost nici măcar niște flăcări sau vreun norișor de fum sau niciun mare nimb în jurul meu.” Și eu sunt în genul: “Nu.” Nu, nu e, în cea mai mare parte.

Așadar, întregul concept al iluminării – iluminarea spirituală și, chiar dacă rămâneți într-adevăr pentru un an sau doi, vă plimbați încoace și încolo incantând și sunteți mai sfânt – nu știu cine a inventat asta. Probabil biserica, dar nu știu cine a inventat-o, deoarece, așa cum am spus înainte și veți ajunge s-o realizați, Maestrul adevărat, Maestrul întrupat este un ticălos intolerant. El nu se plimbă împrejur incantând. El se plimbă scuipând (câteva chicoteli), deoarece nu tolerează ca altcineva să încerce să-l manipuleze. Pur și simplu nu o va face. Va spune lucrurilor pe nume chiar atunci, pe loc. Nu va face chestia asta cu a fi drăguț, drăgălaș, și: “Hai să vorbim despre asta și să o procesăm.” Ptiu! Ieși afară din energia mea, acum! Și de fapt, știți ce e amuzant? Oamenii respectă asta mai mult decât toată această menajare și cocoloșeală și sentimentalism siropos. Ei vor pe cineva care să – (jap!) – să le dea una direct peste față. De aceea sunt eu aici (Adamus chicotește). Este foarte adevărat.

Iluminarea este aproape ca o versiune Hollywood-izată a Realizării, deoarece ar fi dificil pentru Hollywood să facă un film real despre Realizare. Nu e întru totul așa sclipicios, este greu de exprimat, așa că toată lumea a lustruit într-un fel această iluminare. Isuse, doar mergeți – vreau să spun, nu Isus – dar, Isuse, pur și simplu… (câteva chicoteli) Ei bine, uitați-vă la ce vi s-a întâmplat vouă! Doar mergeți la Sedona. Vreau să spun, hai să fim serioși (mai multe chicoteli).

În regulă. Următoarea întrebare, Linda. Le arunci pe acelea?

LINDA: Nu, le sortez și repornesc într-un fel, bazat pe ceea ce spui. Ești puțin dificil.

ADAMUS: În timp ce ea le sortează, Realizarea este atât de naturală. Chiar este și o să ajungeți acolo. Nu e mare lucru. Nu v-ați putea studia drumul în ea, chiar dacă ați încerca. Nu puteți s-o plănuiți. Dacă o plănuiți, planurile o să se strice. Ceea ce faceți este să o permiteți. O experimentați, cum e să intrați în Realizare, și există o parte din voi care spune: “Ei bine, nu se întâmplă nimic.” Oh! Nu v-ar veni să credeți ce vi se întâmplă. Pur și simplu nu o vedeți acum. Este uimitor ce vi se întâmplă chiar acum, așa că respirați-o și permiteți-o. Efectiv nu o puteți da în bară. Puteți fi distrași, dar în cele din urmă, nu o puteți da în bară. Punct.

Întrebare?

ÎNTREBAREA 7: Anul trecut a fost foarte dificil pentru mine pentru că întâlnirea mea cu dragonul s-a manifestat prin cancer la sân. A fost ca un blestem și o binecuvântare în același timp. Am învățat și realizat atât de multe lucruri și acum știu că doar o experiență ca asta era lucrul cel mai potrivit pentru a mă face să întrerup tipare foarte vechi din viața mea. Știi, am ales Realizarea în viața asta și acum sunt sigură că o voi avea. Dar în același timp, am ales să rămân pe planetă ca un Maestru întrupat pentru cel puțin alți câțiva ani și să ajung în sfârșit să trăiesc viața pe care nu am trăit-o niciodată, viața Realizării în corpul omenesc. Știu de asemenea aproape tot ce ai spus în Keahak și alte materiale extraordinare despre boli și relația noastră cu energia și Corpul de Energie Liberă...

ADAMUS: Ia-o mai încet.

ÎNTREBAREA 7 (continuând): … ceea ce m-a ajutat mult.

ADAMUS: Iaaaaa-o mai încet.

ÎNTREBAREA 7 (continuând): Dar mintea mea mă păcălește uneori și de aceea am nevoie de un fel de confirmare de la tine care să mă oglindească în privința asta. Așadar întrebarea mea este...

ADAMUS: Ohh, bun.

ÎNTREBAREA 7 (continuând): … Mă simt bine acum și corpul meu se reechilibrează.

ADAMUS: Bun.

ÎNTREBAREA 7 (continuând): Dar voi fi capabilă să rămân pe planetă și să trăiesc viața Realizării?

ADAMUS: Da.

LINDA: Și au existat mai multe întrebări despre cancer și ce înseamnă acesta. Multe.

ADAMUS: Da, și voi știți, pe măsură ce intrați în Realizare, atât de multe lucruri se petrec în corp. Corpul trece prin schimbări extraordinare. Iese din vechea sa ierarhie a ADN-ului și celulelor și cromozomilor și tot restul acestora. Ceea ce se întâmplă în corpul vostru este de fapt mai degrabă traumatizant. Este un lucru bun că nu știți într-adevăr ceea ce se întâmplă, astfel încât mintea voastră să nu fie traumatizată, dar treceți prin multe. Vă reorientați către propria voastră energie în acest moment pe multe, multe, multe niveluri diferite.

Unii dintre voi vor contracta o boală – cancer. Este înfricoșător, dar vă trezește cu siguranță. Vreau să spun, unii dintre voi veți căpăta alte afecțiuni fizice care vă determină să reflectați mult. Nu vă recomand s-o faceți în felul acesta, dar unii dintre voi o faceți doar ca să vă atrageți propria voastră atenție. Mi-ar plăcea să văd în viitor, pentru acești oameni noi care vin, că nu o luați pe calea aceea. Este multă suferință. 

Pentru cei dintre voi care sunteți acum în asta, Shaumbra, cu orice afecțiune fizică, este cu adevărat timpul să – (Adamus oftează) știu că sună puțin neconvingător, deoarece asta e ceea ce spune Cauldre – permiteți încrederea totală în voi și chiar în corpul vostru, în care nu ați crezut  în aproape nicio viață, pe planeta asta. Are capacitatea de a se autorepara pe sine și, dacă nu o face, îl va repara tehnologia. Și nu e nimic în neregulă cu folosirea tehnologiei, până la un punct.

Mă las dus de val, dar m-am setat pe asta. Așadar… (Adamus oftează din nou) Aveți răbdare cu mine un minut, avem o mică discuție internă aici.

LINDA: Cine câștigă?

ADAMUS: Eu. Am câștigat.

Corpul trece prin schimbări imense în acest moment și are capacitatea de a se vindeca sau a se reface, chiar dacă ați avut dezechilibre fizice foarte, foarte traumatizante și profunde. Asta nu se pierde.

Unul din lucrurile pe care le facem – în timp ce omenirea o ia pe o cale tehnică precum, a înlocui  părți din corp, sau în cele din urmă, în terapia genetică sau refacere sau chiar nanotehnologie – noi urmează să o luăm pe o cale puțin diferită. Voi aveți capacitatea de a recrea un corp fizic, dar în realitate un corp fizic mult mai bun și mai intim decât ceea ce aveți în acest moment. Este deja înăuntrul tiparului corpului vostru, dar trebuie să trecem printr-o mulțime de schimbări pentru a ajunge acolo.

Urmează să existe un punct în care vom avea un templu, și nu templul e cel care creează vindecarea, ci este un spațiu sigur unde oamenii să vină pentru vindecarea lor. Și “vindecare“ nu este un cuvânt potrivit, Cauldre. Este o refacere. Este vorba de a intra în noul corp. Literalmente, arhitectura pentru acesta, pe partea noastră, este terminată și se va manifesta, în cele din urmă, pe planeta voastră. Vreau să subliniez că nu templul este cel care o crează, ci individul. Dar vom crea un spațiu atât de sacru și de sigur în templu. Și va fi ceva – da, o puteți face acasă, nu trebuie să mergeți în acest loc specific – dar va fi un loc în care mergeți, și intrați pur și simplu în cele mai profunde niveluri ale permiterii în corp și în minte. O să accelereze comutarea de la anayatron-ul vostru actual și ierarhia voastră actuală a corpului fizic, la un tip diferit de biologie mai sănătoasă dar, de asemenea, integrată cu Corpul vostru de Energie Liberă, ceea ce voi numiți corpul de lumină. Așa că asta urmează, și știu că va ridica o mulțime de întrebări și Cauldre nu a vrut să vorbească despre asta, dar am făcut-o.

Așadar, concluzia la întrebare. Dacă aveți orice afecțiune fizică în acest moment, permiteți-i energiei voastre să intre – energia voastră – și să găsească o cale de a curăța asta. Și nu trebuie să o supravegheați sau să o gestionați. Pur și simplu îi permiteți să se întâmple. Uneori pare că se înrăutățește puțin înainte de a se ameliora, dar se va curăța. Se va curăța cu siguranță. Și, din nou, într-un fel o iau cu mult înainte, dar îmi place să vorbesc despre asta.

Pe măsură ce deveniți realizați, cei mai mulți dintre voi nu o să simțiți o nevoie de a merge afară și a spune lumii despre asta. Nu veți vrea să publicați asta în rețelele de socializare sau să scrieți cărți despre cât de al naibii de realizați sunteți și nimic de genul ăsta. Este un lucru foarte personal, foarte profund, foarte, foarte personal, și va fi fragil pentru o vreme. Nu veți dori să se joace nimeni cu asta. Este foarte...

LINDA: Ei bine, asta elimină câteva întrebări.

ADAMUS: Foarte fragil. Dar ceea ce se va întâmpla este că cineva o să remarce: “Stai puțin. Nu aveai ceva de genul, cancer terminal anul trecut? Și încă ești prin preajmă? Și arăți bine, arăți mai bine decât mine? Ce se întâmplă cu asta?” Astea sunt de fapt un fel de vești bune, interesante, dar este și puțin înfricoșător, deoarece ar putea atrage genul de atenție greșită asupra Crimson Circle, deoarece există cei care vor doar să fie vindecați fără să înțeleagă cauza principală a bolii. O să fie cei care vor miracolele lui Isus, chestii în care noi nu vom intra. Nu i-au făcut prea mult bine lui Isus, cu toate miracolele, știți. Așa că, acestea sunt cumva lucrurile cu care vom avea de-a face pe măsură ce înaintăm cu asta. În regulă, bun.

LINDA: În regulă, așadar...

ÎNTREBAREA 8: Poți să ne dai exemple foarte specifice despre cum se va schimba corpul nostru fizic după Realizare?

ADAMUS: În primul rând, abilitatea de a curăța foarte rapid dezechilibrele. Acum, ele sunt ținute în corp pentru o perioadă lungă de timp, ele se transformă în boli. Veți fi capabili să le curățați efectiv în decurs de câteva ore, ceva ce înainte ar fi putut dura ani, sau nu s-ar fi putut curăța. Urmează să aveți o biologie receptivă, asta însemnând că va răspunde rapid. Orice, de la o răceală sau o gripă, de care v-ați putea îmbolnăvi, dar biologia va răspunde și va trece peste asta foarte, foarte rapid.

Se vor curăța o mare parte din blocajele energiei ancestrale vechi care cauzează boli, și nu veți avea nevoie de opt ore – sau nouă ore, pentru unii dintre voi – de somn neîntrerupt. Câteva ore, atât. Corpul vostru va deveni foarte, foarte receptiv și rezistent. Așa că, presupun că singurul cuvânt este receptiv.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Deoarece în acest moment corpul vostru nu este chiar așa de receptiv. Durează o eternitate, știți, doar să vindece o rană, de exemplu. Vreau să spun, nu ar trebui să dureze două săptămâni – știți, dacă vă faceți o tăietură adâncă pe braț – nu ar trebui să dureze două săptămâni  ca aceasta să se vindece. Ar trebui să fie gata, literalmente în câteva ore, și într-acolo vă îndreptați  cu corpul vostru.

LINDA: În regulă, deci asta e o altă repetare a acelei întrebări.

ÎNTREBAREA 9: Pentru toți cei care au durere cronică sau o boală de orice fel, este potrivit să spunem că, odată ce cineva își întrupează Realizarea, acest gen de lucruri dispar în mod natural fără să trebuiască să lucreze la ele? Am descoperit că e dificil să permit când corpul este în durere constantă. Poate poți să vorbești puțin despre a da drumul acestei...

ADAMUS: Acesta este cel mai bun moment pentru a permite, când corpul vostru este în durere, deoarece corpurile voastre sunt în durere. Aș fi surprins dacă nu ar fi, în acest moment, deoarece ele trec prin atât de multe la fiecare nivel, dar în special ies din vechiul ADN, și chiar felul în care toți neuronii se conectează la energia voastră. Știți, neuronii sunt pur și simplu un mod de conectare la propriul vostru câmp de energie. Ei sunt lucrurile care se conectează la lumină, și toate acestea se schimbă. Dacă nu ați fi fost conștienți de tot ceea ce se petrece în corp, aș fi fost foarte surprins în acest moment. De fapt, sunt destul de surprins că nu e mai rău pentru unii dintre voi, deoarece există o comutare extraordinară care are loc. Așadar, există multe întrebări, sunt sigur, despre durere.

LINDA: Oh, da!

ADAMUS: Este cel mai bun moment pentru a permite. Corpul vostru are dureri, voi sunteți precum: “Oh! Nu pot permite. Simt prea multă durere.” Nu. Permiteți-vă drumul direct prin asta. Permiteți durerea. Este acolo pentru un motiv. În esență sunt toți neuronii – știți, nu există într-adevăr așa ceva precum durerea; totul este în minte. Este a creierului… (Linda oftează din greu) Este… ei bine, există dureri, dar… (câteva chicoteli).

Totul este în minte. Neuronii sunt cei care trimit micile lor semnale și voi permiteți prin asta, și asta spune, de asemenea, acelor neuroni că nu mai sunt într-adevăr bineveniți în modul vechi în care vă serveau. Vă permiteți pe voi înșivă direct prin durere. Este un mod minunat de a înțelege realmente permiterea.

Nu îi rezistați. Nu o împingeți la o parte, în genul: “Oh, isuse! Mă doare corpul.” Și știu că unii dintre voi sunt precum: “În unele zile doare atât de rău, că nici nu aș putea să fac asta.” Făceți-o. Permiteți-vă pur și simplu drumul prin asta. Și apoi veți realiza că, în primul rând, nu a fost real. Vreau să spun, s-a simțit ca fiind real, dar durerea fizică nu a fost reală. A fost fabricată cumva de creier, și nu a existat într-adevăr o durere.

Și apoi realizați, în regulă, corpul vostru trece prin procese extraordinare în acest moment, și poate lucrul de care ar trebui să fiți conștienți este ca, din când în când, să faceți pur și simplu o baie lungă. Din când în când, lăsați-o puțin mai încet. Din când în când, schimbați ceea ce mâncați. Atât de mulți dintre voi încă vă țineți dietele. Ă-ă. Acolo unde mergem, nu veți vrea să faceți asta, deoarece corpul vostru urmează să ceară lucruri diferite în zile diferite, așa că dați-le drumul.

Aveți încredere în voi și permiteți-vă corpul în acest moment. Trece prin lucruri extraordinare. Dar apoi realizați că o să ajungeți la un punct în care vă tăiați pe piele, pe braț sau pe picior sau indiferent unde se nimerește și, în câteva ore, sunteți vindecați. S-ar putea să mai fie încă un mic semn roșu acolo, dar nu mai sunteți nici pe departe cum erați înainte.

De aceea rămâneți pe planetă, ca să aduceți aceste lucruri noi. Sună poate puțin exagerat? Deloc. Acesta este felul în care e corpul vostru, în mod natural. Este nenatural pentru el să fie în starea în care se află în acest moment. În regulă. Mă înflăcărez puțin, aici. Continuă. Următoarea întrebare. 

LINDA: Acum știu de ce vrei ca eu să citesc aceste întrebări în loc să fie puse în direct.

ADAMUS: De ce?

LINDA: Există unii oameni care ar țipa în acest moment, care sunt realmente, cu adevărat în durere profundă, care...

ADAMUS: Treceți peste asta! (Linda oftează și publicul face “Ohh!”) Nu, serios. Nu. Sau, în regulă, rămâneți în ea (câteva chicoteli). Rămâneți în ea dacă vreți sau treceți peste ea, însemnând permiteți direct prin ea. Știți, de fapt – aveți această durere, este o stimulare mare, e o luptă mare înăuntrul vostru și voi vă îngrijorați mult, “de ce eu” și “bietul de mine” și “îmbătrânesc” și tot restul. Apoi respirați profund și permiteți direct în durere, direct în ea. Și nu pare...

LINDA: Asta funcționează când ai o durere de spate?

ADAMUS: Da. 

LINDA: Serios?

ADAMUS: Cu siguranță, cel mai bun lucru.

LINDA: Serios?

ADAMUS: Cu siguranță va...

LINDA: În regulă, mulțumesc.

ADAMUS: …curăța asta. Fie e asta sau operația, și când faceți operație sau, știți, ați merge la tot felul de terapii și din astea, tot ceea ce faceți este să recunoașteți durerea și energia blocată. Și apoi intrați în toate aceste probleme: “Bietul de mine” și “Ce se petrece?” și “Acum am probleme cu spatele” și toate celelalte. Permiteți direct în asta. Mergeți direct în mijlocul ei, și doare ca naiba și sunteți în genul: “Oh! Nu mai pot permite.” Acesta e momentul în care să respirați profund și să permiteți, ieșiți din ea pe cealaltă parte și dintr-o dată realizați că ați avut multă energie blocată acolo și în alte locuri și acum se mișcă toată din nou, se vindecă toată. Mergeți la chiropracticieni, mergeți la terapeuți, ați putea lua medicamente sau să faceți operație. Problema de bază este încă acolo – energie împotmolită, energie blocată și concepte omenești vechi despre biologie.

Dacă veți permite, și aveți nevoie să faceți și altceva pe lângă permitere, vreau să vă imaginați sau să vă amintiți magia corpului fizic, tot ce e în el, ce a fost pus în el de către voi și alții când ați venit pe această planetă și biologia dezvoltată atunci. Acea Flacără Cristalină Clară, discul imaginal, ele sunt acolo, doar nu le vedeți. Le permiteți, și ele vor veni în față.

Știți, poate… da, de fapt înainte de a ne face merabh-ul – vom mai răspunde încă la câteva întrebări – dar înainte de a face merabh-ul...

LINDA: Nu, mai avem încă cel puțin 200 (câteva chicoteli).

ADAMUS: O să ne întoarcem la acel video pe care l-ați pus când am început asta, și veți simți acea omidă cum e suptă apoi în cocon și doare ca naiba. Vreau să spun, este o experiență teribilă și până și emergența din el. Aproape că puteți simți durerea și îndoiala și frica și incertitudinea, dar este un proces natural. Chiar dacă omida îi rezistă, tot se va petrece și, apoi, emergența se întâmplă. De aceea spun să vă permiteți pe voi prin durere.

Dacă aveți amintiri vechi, traume, obsesii ce revin, permiteți direct prin ele. Nu fugiți de ele. Nu vă luptați cu ele. Permiteți-le. Sunt toate energia voastră; încetați să pretindeți că nu sunt. Toată este energia voastră. Voi îi permiteți să vă servească, acum. Și nu trebuie să o faceți prin boală fizică și durere și traumă mentală și înnebunind. Pur și simplu respirați profund și permiteți: “Eu Sunt Cel Ce Sunt.”

Continuă.

ÎNTREBAREA 10: Poți să fii realizat, cu părți ale corpului artificiale și implanturi?

ADAMUS: Da. Absolut. Deci, dacă aveți o proteză de șold, chiar și șoldul este realizat. Vreau să spun, nu ajungeți la Clubul Maeștrilor Ascensionați și spuneți: “Ei bine, iată-mă aici dar șoldul meu este nerealizat. Vă rog să-l scuzați pentru orice ciudățenie face, dar nu este realizat ca restul din mine.” (râsete și Adamus chicotește). Da. O faceți, pentru că în cele din urmă Realizarea nu este un lucru fizic. Este un lucru al conștiinței și energiei. Deci, da. Nu vă sugerez să mergeți să vă încărcați cu tot felul de părți artificiale, dar...

LINDA: Nu, a fost o întrebare autentică.

ADAMUS: Sigur. Sigur.

LINDA: În regulă. Următoarea?

ADAMUS: Da.

ÎNTREBAREA 11: Ai spus că putem avea până la patru reîncarnări simultane în momentul de față.

ADAMUS: Da.

ÎNTREBAREA 11 (continuând): Când ajungem la Realizarea noa...

ADAMUS: Nu am spus asta.

LINDA: Ce?

ADAMUS: Nu am spus asta.

LINDA: Ba da, ai spus.

ADAMUS: Nu am spus ”patru”, am spus că ați putea avea mai mult de una.

LINDA: Citesc întrebarea...

ADAMUS: Oamenii mă citează greșit. Da.

LINDA: În regulă, te citează greșit. În regulă. 

ADAMUS: Da, mulțumesc.

LINDA: Așadar, mai mult de o reîncarnare în prezent.

ADAMUS: Mulțumesc.

ÎNTREBAREA 11 (continuând): Când ajungem la Realizarea noastră, fac la fel și celelalte ființe în mod automat, chiar dacă nu au urmat această cale?

ADAMUS: Mai întâi de toate, Shaumbra, voi nu mergeți pe calea aceea. Nu cunosc niciun Shaumbra care are vieți multiple. Am spus că a avea vieți multiple simultane, devine un fel de modă  pentru alții, pentru cei noi. Shaumbra nu au. Și, ca răspuns la această întrebare, ar trebui o persoană să integreze acea viață înainte de a deveni realizată, absolut. Vreau să spun, nu puteți să fiți realizați și să aveți vreo altă versiune a voastră rătăcind pe acolo. Adică, ăsta ar fi iadul. Asta ar fi într-adevăr straniu, un fel de noaptea zombilor. ”Sunt realizat, dar există acea parte care încă merge pe Pământ.”

Shaumbra, voi nu aveți vieți multiple în desfășurare. Unii dintre cei noi încearcă asta. Eu chiar nu aș recomanda-o, dar ei încearcă s-o ia pe scurtătură. Pentru mine este pur și simplu nefiresc.

Mergi mai departe. Alte câteva întrebări. 

LINDA: Nu, nu. Mai am sute. 

ADAMUS: Știu că ai.

ÎNTREBAREA 12: Ai menționat subiectul hipnozei de câteva ori în evenimentele recente și ai sugerat că va fi folosită într-o măsură mai mare în viitor. Ai putea să dezvolți acest subiect, te rog? Explică, te rog, ce este hipnoza cu adevărat și cum ne influențează energia pe măsură ce ne îndreptăm spre Realizarea noastră și apoi, continuăm să rămânem pe această planetă. Va percepe un Maestru întotdeauna, în mod clar, orice formă de manipulare?

ADAMUS: Hipnoza este permiterea unei sugestii, a unui gând, a unei credințe să intre, și a o accepta ca fiind a voastră, proprie. Așadar, hipnoza este pretutindeni – vreau să spun, fie că e vorba de internet, televiziune sau orice altceva – și este epidemică. În Realizare, voi realizați ce este al vostru și ce nu este, ce ați acceptat fără a pune la îndoială de la, să spunem, familia voastră sau profesorii voștri sau televiziune sau orice altceva. Deveniți foarte clari despre ce este al vostru și dați drumul la tot restul. Sunteți conștienți de asta, sunteți conștienți de toate impulsurile care vin de pretutindeni, dar realizați ce este al vostru. Ajungeți la esență. Și dintr-un motiv oarecare, chiar și vouă, Shaumbra, vă este greu cu asta uneori: ”Ei bine, nu știu ce este al meu.” Ei bine, da, știți. Pur și simplu, orice nu vă place nu este al vostru. Știți, lucrurile care vă plac sunt ale voastre.

Știți, mintea este un lucru foarte interesant. Exista un fel de trapă sau ușă deschisă care lăsa orice înăuntru fără discernământ, fără să vă puneți întrebări, fără să spuneți: ”Este asta a mea?” Și așa funcționează hipnoza. Așa cum am menționat, am lucrat mult cu Mesmer asupra hipnozei și am început cu animale. Chiar și ele sunt predispuse hipnozei, dar oamenii erau chiar mai predispuși la hipnoză decât animalele cu care noi am lucrat. Ei permit orice gând înăuntru, fără să se întrebe dacă este într-adevăr al lor sau nu.

Așadar, ca ființe realizate, sunteți foarte conștienți de ceea ce e al vostru și ce nu. Și de aceea sunteți niște ticăloși intoleranți, deoarece… (câteva chicoteli). Nu, într-adevăr, pentru că e precum: ”Hei, asta nu e a mea. N-o pune asupra mea. Este a ta. Totul e al tău, și nu am de gând să tolerez că tu încerci s-o pui asupra mea.” Bun.

ÎNTREBAREA 13: Așadar, dacă noi Shaumbra ar fi să ne realizăm în masă, s-ar putea întâmpla o mare revoluție pe planeta Pământ? Și, prin urmare, să fie unul dintre motivele pentru care noi așteptăm să fim realizați, de vreme ce mulți dintre noi – cel puțin eu – am ales să trăim încă în această dimensiune.

ADAMUS: Ei bine, asta ar fi una din acele întrebări ”dăă” din punctul de vedere al, ”Daa!” Da! Vreau să spun, sunteți primul grup, și nu e nevoie de mulți. Nu este nevoie de mulți, știți, nu milioane sau chiar sute de mii. Așadar, Realizarea începe să se petreacă. Este foarte personală. Din nou, vom urmări acel video doar într-o clipă, și este foarte personală. Într-adevăr, nu o faceți cu mulți alții. Doar că se întâmplă să existe mulți alții care trec prin ajungerea lor proprie la Realizare.

Și deodată ieșiți la iveală, emergeți prin Fructul Trandafirului și fluture, și dintr-odată realizați: ”Oh doamne, există toate celelalte ființe” – vreau să spun, nu miliarde sau milioane sau ceva de genul ăsta – ci o mulțime de Shaumbra care emerg de asemenea, acum. Asta are un impact imens asupra planetei. Este ceea ce eu numesc un impact tăcut. Nu veți fi niciodată recunoscuți pentru asta decât de către Maeștrii Ascensionați. Nu veți obține niciodată un trofeu pentru pionieratul vostru în conștiință. Nu veți fi la știri. Ei nu vor avea o zi specială pentru voi în calendar (câteva chicoteli). Nu. S-ar putea ca ei să continue să… da. Îmi pare rău, Sart (mai multe chicoteli). Da. Ziua Sart, da. Vineri 13 (râsete). 

Așadar, este o situație în care avem o veste bună, deoarece nu cred că vreți asta cu adevărat. Dar ce se va întâmpla, impactul câtorva sute, poate câtorva mii sau mai multor oameni care își permit iluminarea, care de fapt nu este realmente un proces spiritual, este un impact extraordinar asupra  planetei. 

Iată cam cum este. Imaginați-vă o cameră de dimensiunea acestui studio, complet izolată de orice lumină, făceți-o foarte, foarte, foarte întunecată. O singură lumină micuță de dimensiunea uneia dintre luminile care nu sunt aprinse aici, o lumină mică se aprinde. Asta face o diferență substanțială în cameră. Este încă mult întuneric, dar dintr-odată există o lumină și acum se aprinde un întreg copac plin de lumini și apoi doi copaci și trei copaci și cinci copaci. Este încă mult întuneric, dar acum există o imensă cantitate de lumină.

Lumina nu e o forță. Nu încearcă să schimbe nimic în mod agresiv. Ea pur și simplu emite o lumină sau iluminează asupra potențialelor pe care alții nu le-au văzut niciodată. Cel care este cu adevărat pierdut de la o viață la alta, care nu cunoaște calea de ieșire, s-a pus pe sine în atât de mult întuneric încât are tendințe suicidale, acea lumină face să strălucească un potențial pentru el în propria lui energie. Asta luminează un potențial pentru omenire, pe măsură ce intrăm în profunzimile Timpului Mașinilor. Ce vom face cu inteligența artificială? Ce se va întâmpla cu planeta în următorii 30 de ani? Știu încotro s-ar îndrepta fără acea lumină, și nu ar fi un loc bun.

Doar cu puțină lumină care luminează potențiale – aș vrea să readuci în atenție, Jean, dacă vrei, discursul meu de la Saltul Cuantic din 2007 și, în esență, a fost despre asta. Nu am spus-o cu aceste cuvinte, dar am spus: ”Sunt o mulțime de schimbări care se petrec pe planetă, schimbări de care nici măcar nu sunteți conștienți.” Fără o lumină care să strălucească undeva, acest lucru ar putea fi folosit pentru un întuneric suplimentar, considerabil, pe planetă și în univers. Cu doar puțină lumină, aceasta va ilumina pentru inginerul care lucrează în laboratorul său, să spunem, la nanotehnologie de exemplu, și deodată această lumină îl face conștient sau o face conștientă de faptul că ea poate fi folosită în scopuri foarte benefice. Nu trebuie să fie folosită doar pentru profit sau doar în scopuri militare.

Asta are un impact extraordinar. Nimeni nu va veni la voi vreodată să vă dea un certificat pentru ceea ce ați făcut, dar voi veți ști. Veți ști de ce ați ales să fiți aici și de ce, practic, v-ați întârziat propria Realizare.

Așadar, lumina – și o numesc lumină, însă conștiința – este atât de decisivă chiar acum. Vreau să spun, nu decisivă într-un mod înspăimântător, dar este necesară. Este convergența cu tehnologia, cu conștiința, cu omenirea și, de fapt, cu următoarea fază a omenirii. Așadar, de aceea sunteți aici. Lucruri destul de simple (Adamus chicotește). 

LINDA: Asta e foarte drăguț. Mulțumesc.

ADAMUS: Da. Sunt genul acela de individ (câteva chicoteli). Continuă. Încă două întrebări.

LINDA: În regulă. Aceasta e un fel de întrebare sinteză. Așadar, din nou, sute de întrebări de parcurs și de revizuit și de citit toate și...

ADAMUS: Cred că am răspuns la toate deja. 

LINDA: Nu, așteaptă, așteaptă. Aceasta este un fel de...

ADAMUS: În regulă.

LINDA: Lasă-mă să termin, te rog.

ÎNTREBAREA 14: Așadar, întrebarea mea este: în toate întrebările, în mod inevitabil, ei vor să știe, vor să fie siguri – ei se împiedică de probleme de sănătate, relații, abundență sau stimă de sine – că pot totuși să treacă de asta spre Realizarea lor.

LINDA: Fiecare dintre aceste întrebări este legată de o piedică.

ADAMUS: Sigur, sigur.

LINDA: Aproape toate, legate de piedici în drumul spre Realizare.

ADAMUS: Da.

LINDA: Fiecare dintre răspunsurile tale spune că există o cale de a trece de astea.

ADAMUS: Treceți peste asta (cineva spune: ”Ohh!”). Nu, vreau să spun – nu, ai înțeles greșit – fie rămâneți în asta, ori treceți peste ea. E una din două.

Rămâneți în relațiile care vă provoacă suferință. Rămâneți în problemele de sănătate care… știți, când spun: ”Rămâneți în ea,” vorbesc despre a ajunge acolo înăuntru și a încerca s-o înțelegeți, să vă luptați cu ea, să stați treji noaptea, încercând să înțelegeți: ”Ce ar trebui să fac?” și ”Oh, nu pot părăsi această relație pentru că va fi atât de trist/ă fără mine” sau ”Vor sări de pe o stâncă” sau ”Pentru că am nevoie de dramă în viața mea” sau orice. Rămâneți în asta atunci, sau treceți peste asta.

A trece peste înseamnă: ”Oh, în regulă, eliberez toate aceste lucruri.” Nu trebuie să faceți nimic. Nu trebuie să mergeți la partenerul vostru și să-i spuneți să se mute. Pur și simplu eliberați relația, și apoi se întâmplă. Amintiți-vă, toată este energia voastră. Asta este. Este atât de simplu. Doar  treceți peste asta. Sau putem sta aici pentru alți zece ani, să continuăm să vorbim și să punem mai multe întrebări; sau trecem în mod colectiv peste asta. Eu cred că sunteți pregătiți să treceți peste asta. Cred că voi nu știți cum să… (câteva aplauze, apoi mai multe aplauze) Da, două aplauze discrete, ca la golf! (acum mai multe aplauze) 

Nu sunteți siguri dacă aveți permisiunea să treceți peste asta atât de ușor, în genul: ”Oh, vrei să spui că, pur și simplu pot să trec peste asta?” Eu sunt gen: ”Da!”

”Ești sigur?” Da! Da. Sau puteți rămâne în asta. Dar cred că tot ce aveți nevoie este permisiunea de a trece peste asta și apoi se întâmplă. Și apoi relația se recreează pe sine sau se de-creează. Problemele de sănătate, problemele de abundență. Știți, sunt atât de sătul de problemele cu abundența. Dacă sunteți noi, nu veniți aici să vă plângeți de abundența voastră. Sunt sătul de asta acum. Energia este toată a voastră. Cum ați putea avea o problemă de abundență, doar dacă nu subscrieți la conceptele vechi ale conștiinței de masă? Și dacă ați subscris la ele, treceți peste asta! Asta este tema noastră de astăzi – pur și simplu, treceți peste asta!

Așadar, cu asta, haideți să revenim – oh, mai aveai încă una.

LINDA: Ei bine, asta este dintr-o perspectivă foarte diferită. 

ADAMUS: În regulă.

LINDA: În regulă

ÎNTREBAREA 15: Cum vom interacționa cu ceilalți, ca Maestru?

ADAMUS: Vrei să spui, de la Maestru la Maestru?

LINDA: Nu știu. Am citit întrebarea exact așa cum era, deoarece aș fi putut s-o citesc în ambele sensuri.

ADAMUS: Dă-i drumul și citește-o din nou.

LINDA: Cum vom interacționa cu ceilalți, ca Maestru?

ADAMUS: În regulă, și consider că înseamnă: “a interacționa cu alți oameni”. Nu atât de bine tot timpul (unele râsete). Nu, veți ajunge să fiți realmente plictisiți și sătui de ei. Acum, veți întâlni oameni absolut excepționali, creativi, minunați, pe care altfel nu i-ați fi putut întâlni până acum, deoarece există unele ființe extraordinare pe această planetă, ființe uimitoare pe această planetă. Și niște artiști foarte, foarte înzestrați care au venit înapoi acum pentru a fi aici, în aceste vremuri speciale. Dar, în majoritatea cazurilor – nu vreau ca asta să sune urât, în special dacă sunteți noi – dar pur și simplu nu o să vă înțelegeți chiar atât de bine cu ei. Vreau să spun, fără lupte dar – cum o spuneți voi – plictisitor? De ce să te deranjezi? Și eu nu… (Adamus chicotește)

LINDA: Cum îi va inspira asta, pe ceilalți?

ADAMUS: Pentru că îi veți găsi pe unii care sunt pur și simplu remarcabili printre Shaumbra și printre alți oameni. Dar – eh, Cauldre se luptă cu mine referitor la acest lucru, dar vreau să trec prin asta, așa că pur și simplu trec peste ea (câteva râsete). 

Unii oameni pur și simplu vă vor plictisi până la lacrimi. Vor fi implicați în dramă și sunt dependenți de mizeriile lor, iar o parte din voi ar putea găsi puțin umor în asta, ca și cum: ”Ei bine, ei au avut doar 112 vieți, eu am avut o mie” (câteva chicoteli), dar este obositor. Este cu adevărat obositor. Vor fi momente în care veți sta treji în mijlocul nopții, spunând: ”De ce am rămas? Ca să fiu o lumină pentru ce?!” (câteva chicoteli) Dar apoi vă veți reveni, și veți realiza că, știți, faceți bine la un anumit nivel.

Veți întâlni niște oameni uimitori, strălucitori, creativi, care poate nici măcar nu știu nimic despre ceea ce facem noi sau despre Realizare sau orice de genul ăsta, dar ei sunt pur și simplu ființe uimitoare, și apoi veți întâlni alți Shaumbra. Veți avea o mulțime de povești de împărtășit. Și voi încheia cu încă o scurtă explicație.


Maeștrii Ascensionați

Așadar, când Tobias a plecat pentru a reveni pe Pământ ca Sam, el a fost primul dintre cei cu puțin peste 1500 de Maeștri Ascensionați care au venit înapoi. Și el a spus că veneau înapoi doar pentru a se bucura de viață, deoarece ei chiar nu au făcut asta în ultima lor viață. Au avut într-un fel calea suferinței în Realizare. El nu a spus întreaga poveste despre asta.

Ei au venit înapoi ca să se bucure de viață, dar… mm (înecându-se puțin)... au venit înapoi ca să fie cu voi. Iisuse! Ca să vă întâlnească pe voi, ca să se conecteze cu voi, să împărtășească cu voi, să vi se dezvăluie vouă, și vor face asta când veți trece peste toate aceste alte lucruri, când vă permiteți Realizarea. Nu vor intra în viața voastră înainte. Nu îi veți întâlni înainte, dar ei au venit ca să facă parte din viața voastră.

Așadar, haideți să aruncăm o privire la asta...

LINDA: Așteaptă, așteaptă! Lăcrimezi?

ADAMUS: Nu, nu fac asta. Pur și simplu treci peste asta, Linda (unele chicoteli). Nu, nu lăcrimez. Este în întregime Cauldre. Este atât de sensibil uneori (mai multe chicoteli). Stingeți luminile, vă rog. Haideți să punem din nou videoclipul cu omida. E așa un plângăcios (unele chicoteli). Stingeți luminile. 

(Acest videoclip începe, arătând o omidă care se târăște de-a lungul unei ramuri)

Ajutor, am făcut-o din nou
Am fost aici de multe ori înainte
M-am rănit din nou astăzi
Și, partea cea mai rea este că nu e nimeni altcineva de vină

Fii prietenul meu, ține-mă
Învelește-mă, cuprinde-mă
Eu sunt mic și am nevoie de atenție
Încălzește-mă și respiră-mă

(Adamus face semn să fie întrerupt videoclipul)

În regulă, așadar aceasta este călătoria omului – lentă, greoaie – puteți simți plictiseala și suferința și: ”Oh, te rog, încălzește-mă. Simte-mă, cuprinde-mă, ține-mă, mângâie-mă.” (unele chicoteli) Și apoi, haideți să continuăm.

(videoclipul continuă, arătând acum un cocon)

Auch! M-am pierdut din nou pe mine
M-am pierdut și sunt de negăsit
Da, cred că m-aș putea sfărâma
M-am pierdut din nou...

(Adamus întrerupe din nou)

În regulă. Acum, iată-l pe om intrând în Realizarea sa, trecând de la trezire la măiestrie, și încă vorbind cu sine: ”Tranca, tranca, tranca!” potrivit cuvintelor, și: ”M-am pierdut și nu știu încotro mă îndrept, și ajută-mă, găsește-mă.” Acesta este momentul în care pur și simplu să permiteți.

Este omul, acum – omida, vreau să spun – în cocon și mintea încă flecărește și toate acestea continuă în timp ce are loc un proces foarte natural. Omul crede că este oarecum responsabil pentru Realizarea sa, ceea ce nu este, și că poate influența Realizarea, ceea ce într-adevăr nu poate face. Deci, încă flecărește, uitând doar să permită și să se bucure de procesul natural al ajungerii la emergență. Și, da, este puțin incomod – dacă sunteți o omidă și continuați să gândiți prin mintea omizii, să cântați versurile omizii din cântec (câteva chicoteli) – dar totul este un proces foarte, foarte natural. Așadar, haideți să simțim acum cu adevărat cum începe să emeargă și, într-un fel, stângăcia acelei emergențe, dar apoi, cum de fapt ajunge să fie fluturele. Continuați, vă rog.

(videoclipul continuă, arătându-l acum pe fluturele care emerge și așteaptă să i se curețe aripile de terci și să se deschidă)

… și mă simt în nesiguranță

Fii prietenul meu, ține-mă
Învelește-mă, cuprinde-mă
Sunt mic și am nevoie de atenție

Încălzește-mă și respiră-mă
Fii prietenul meu, ține-mă
Învelește-mă, cuprinde-mă
Sunt mic și am nevoie de atenție

(Adamus întrerupe din nou)

În regulă. Vedeți, doar: ”Sunt mic și am nevoie și ține-mă și fii prietenul meu și respiră-mă.” Tacă-ți gura! (râsete) Treci peste asta și pur și simplu lasă lucrurile să continue. Te rog.

(videoclipul continuă și fluturii se avântă în zbor)

Încălzește-mă și respiră-mă

Așadar, pentru toți noii veniți, bine ați venit la Crimson Circle (râsete). Noi facem lucrurile puțin diferit aici, și ne distrăm făcând asta. Acesta este un grup de îngeri uimitori care ajung în Realizarea lor, și da, asta doare uneori. Câteodată este foarte, foarte neplăcut. Câteodată există o imensă cantitate de frică. Și când ajungeți în acele momente, respirați profund și permiteți, deoarece este un proces natural.

Vedeți, în ciuda acestei întregi angoase și a cântecului și cuvintelor și tot restul și ”ține-mă” și ”salvează-mă,” omida intră în cocon și emerge în mod natural într-o formă pe care nu și-ar fi putut-o imagina niciodată înainte, și într-acolo mergem. Când doare, când există probleme de relații, chiar și atunci când există probleme de bani, când există vechea lipsă de stimă de sine, respirați în asta și permiteți-o. Nu fugiți de ea. Nu vă rețineți. Nu încercați s-o înțelegeți. Opriți tot zgomotul și, pur și simplu permiteți. Folosiți acea dinamică apoi, de a permite în mijlocul durerii, să vă catapultați afară din cocon, în ființa voastră deplină, adevărată.  

Haideți să respirăm profund împreună. Cred că am trecut prin, câte, trei întrebări, astăzi? (râsete) Respirați foarte profund împreună și tuturor celor care ați transmis întrebări, vă mulțumesc sincer și cu adevărat pentru că v-ați adăugat energia. Indiferent dacă întrebarea voastră a fost citită cu voce tare sau nu, știți că întrebarea voastră, într-un fel, a fost adresată. 

LINDA: Energia a fost acolo.

ADAMUS: Haideți să respirăm foarte profund, dragi prieteni, în frumusețea a ceea ce facem.

Îmi place luna februarie. Îmi place luna februarie pentru că este o lună a emergenței. Este un moment pentru a merge înainte, și iată-ne aici în februarie 2020, cu adevărat uimitor.

Și când intrați în probleme, când aveți dificultăți, nu mă chemați pe mine; pur și simplu, amintiți-vă că totul este în regulă în întreaga creație.

Vă mulțumesc, și îți mulțumesc, dragă Linda. Mulțumesc (publicul aplaudă).


Traducere realizată de: Manuela Sfirschi, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Mirela Ghenea