CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Lidenskap 2020 Serien

SHOUD 7 – av ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle
7 mars 2020
www.crimsoncircle.com

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av St. Germain.

La oss nå trekke pusten godt og dypt når vi nå begynner på Shouden for mars 2020. Hm. Lukt på lufta. Jeg gjorde det en stund mens musikken spilte. Ah! En slik velduft! Mm. (Shouden blir holdt i Villa Ahmyo på Hawaii.)

Som dere sannsynligvis har hørt, var jeg her som inkarnasjonen min Mark Twain, Samuel Clemens, og jeg elsket skjønnheten på øya. Og selv den gangen, mens jeg vandret rundt på denne øya, sa jeg til meg selv; «Jeg må komme tilbake en dag. Jeg må komme tilbake,» og, vel, her er vi. Jeg er ikke i fysisk kropp, men ganske så nær. Ganske så nær, jeg bruker Cauldres kropp, alle deres. Jeg håper dere ikke har noe imot det.

Et par bemerkninger når vi nå begynner i dag. Det er mange nye som hører på, og som vil fortsette med det, så jeg skal stoppe litt opp av og til og forklare noen av de uttrykkene vi veteran-Shaumbra bruker. Jeg liker det ordet, «veteran-Shaumbra». Vær så snill å ikke kjede dere, dette er for de nye, for nykommerne. For nykommerne. Jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan slik at dere kan hente dere inn, ikke blir så forvirret.

Så den andre bemerkningen, er at det vi snakker om i dag, og sannsynligvis det vi alltid snakker om, men spesielt i dag, kan virke litt utover, litt fjernt, som science fiksjon eller en eller annen fantasi. Det er det ikke. Dere vet, verden forandrer seg veldig, veldig fort. Det skjer mye på planeten, raskere enn det noensinne har gjort i hele planetes historie. Men hvis det ikke føles riktig, så gi slipp på det. Gi slipp på det. Hvis det ikke føles riktig, bare gi slipp på det. Du behøver ikke å kjøpe deg inn i det. De trenger ikke å tro det. Føl hva som er riktig for deg. Det er alltid det viktigste. Bare fordi jeg sier det, bare fordi jeg er en Oppsteget Mester (Adamus humrer), bare fordi jeg er Realisert, betyr ikke det at du må akseptere hva som helst. Men jeg må advare dere om at dere før eller senere vil komme tilbake og si; «Faen ta, han hadde rett. Han hadde rett.»

Koronaviruset

Så vi må begynne med en samtale om det heteste temaet på planeten akkurat nå. Hva er det? Koronaviruset. Koronaviruset. Koronaviruset er mer enn det kan virke som, og på slutten av sesjonen vår i dag, ser dere kanskje hvordan alt dette henger sammen,

Koronaviruset er, vel det er det som får overskriftene på planeten akkurat nå. Hvorfor det? Vel, fordi ...

LINDA: Drama.

ADAMUS: Drama, men fordi nyhetene sprer seg fortere enn noensinne. Dere får nyhetene veldig, veldig fort, og dere har folk på sosiale medier med sine blogger og alt annet, og det går veldig, veldig fort. Det viser hvor raskt noe kan bringes til bevissthet på planeten. Alle er inntunet på det. Det går så fort, nyhetene sprer seg så raskt, delvis på grunn av drama. Det er en masse drama, og en masse folk som nærer seg på dramaet. De elsker å være den som legger ut noe som egentlig ikke er sant. Og det er en masse usannheter om det akkurat nå, og det er en masse drama. Og, dere vet, min erfaring er at enda så mye folk sier at de ikke liker drama, så elsker de det. De elsker det, hvis ikke ville det ikke vært i livene deres. Hvis ikke ville de lagt det fra seg. De ville gått bort fra det. Men de elsker det. De nærer seg på det. Det er som en merkelig måte for å minne dem om at de er i live. Så det er en masse drama som pågår på planeten akkurat nå når det gjelder dette koronaviruset.

Er det noen her som har koronavirus? Jeg burde spurt før vi begynte. Noen her som har det? Nei? Noen online, noen Shaumbra som har koronavirus? Hm? Ville du innrømt det hvis du hadde det? Hvis du satt her, ville du innrømt det?

Alle har det. Alle har det. Dere har potensialet i dere. Dere har genene eller kromosomene som i grunnen har det. Det har bare ikke manifestert seg, det har ikke kommet til overflaten. Akkurat slik hver og en av dere har genene og kromosomene for kreft og nesten alt annet skummelt som en kan få. Dere får det ikke nødvendigvis der ute fra og så kommer det plutselig fordi noen kommer bort til deg og gir deg en stor klem, ansikt-til-ansikt (Adamus klemmer Wim). Åh, jeg beklager. Jeg beklager. (Adamus humrer). Dere har potensialet i dere. Det er der allerede. Det blir bare trigget av ting, trigget av oppmerksomhet. En masse oppmerksomhet på det i nyhetene kan faktisk trigge det. Så alle har det.

Så pust dypt på det. Du har det allerede. Ikke vær bekymret. Men det betyr ikke at det vil manifestere seg.

Jeg snakket om koronaviruset på en av de siste workshopene våre. Jeg snakket om koronaviruset, og jeg sa at alle virus som finnes har sitt energetiske mønster, sin opprinnelse i noe. Det er ikke nødvendigvis slik det kan fremstå. Koronaviruset for eksempel, er energien i planetens økonomi. Det er en økonomisk ubalanse, så viruset kommer inn. Dere kjenner det seksuelle energiviruset? Det er et bevissthetesvirus. Det dukker opp i kroppen og sinnet på forskjellige måter, men koronaviruset er et økonomisk virus.

Se på det som skjer. Det er ikke så mange som har det. Hvor mange tror dere er påvirket av det akkurat nå? Noe forslag? Noe godt forslag?

SHAUMBRA 1 (kvinne): Femti tusen.

ADAMUS: Hvor mange?

SHAUMBRA 1: Rundt 50.000.

ADAMUS: 50 000. Noen andre? Som 2 millioner, 1 milliard kanskje? Nei? Det er omkring 80.000 som akkurat nå faktisk har det. Ikke alle har fått påvist det.

Hvor mange har dødd av det? (noen sier «tre tusen»). Fire tusen. Fint. Jada. Enten ser du på nyhetene, eller så er du veldig intuitiv. (Adamus humrer). Rundt 4000. Vel, det er mange folk. Men alle ting tatt i betraktning, så er det egentlig ikke så mye når det gjelder virus. Den vanlige influensaen i USA dette året, siden influensasesongen startet – når var det, rundt oktober – er det 39 millioner mennesker i Amerika som har fått influensa. Det er mange. Det er mange flere enn koronaviruset, men det er ikke på nyhetene. Og av disse er det rundt 30.000 som har dødd av den vanlige influensaen.

Så dere ser på en måte den merkelige dynamikken, dramaet, ubalansen som finner sted når det gjelder alt dette med koronavirus. Det er på nyhetene. Det er overalt. Alle snakker om det. Folk har panikk. Folk går i butikken og tømmer ut – ikke ment som ordspill – lageret av toalettpapir og håndvask og alt det der. Panikk overalt. Jeg kikket inn da Cauldre og Linda handlet her om dagen – og forresten, for de av dere som er nye, Cauldre er det jeg kaller denne Geoffrey – da Cauldre og Linda handlet her om dagen, var det helt sprøtt. Jeg har aldri sett noe slikt, folk som skyndte seg og skjøv på hverandre og tok toalettpapir ut av andres handlevogner og la det i sin egen (litt latter). Og det var Cauldre! (Latter). Det er fantastisk. Jeg mener, jeg kunne nesten ikke tro det, han er min kanal! (Mer latter).

Så det er en masse panikk rundt koronaviruset. På en måte er det bra, for det bringer global bevissthet. Det er ingenting annet i verden akkurat nå som bringer den slags oppmerksomhet, fokusert oppmerksomhet på ting. Men i sin kjerne, handler det egentlig om økonomi.

Dere vet, alle virus, igjen, har sine energimønstre, sin betydning i noe annet. Dette er et økonomisk virus. Og se hva det gjør. Se hvordan det påvirker planeten. Det påvirker alt. Reiser – folk slutter å planlegge reiser. De har frykt. Og sjansen for at de skal få det, er rundt 0,002 prosent. Rundt 0,002 prosent. Det er ikke mye. Men folk er hysteriske. Hvis de tenker «flyplass», tenker de at de kommer til å få det. Bare ved å tenke ordet «flyplass». Dette fører til en masse forstyrrelser, og dette vil fortsette når det gjelder alt som er relatert til reiser – fly, hoteller, forretningsmøter, reise til kontoret. Egentlig alt som krever transaksjoner når det gjelder grupper vil komme til å bli påvirket på planeten.

Det vil også komme til å etter hvert påvirke matdistribusjonen, bonden vil for eksempel ikke ha lyst til å dra til markedet. Sjåføren vil ikke bære inn varene. Ingen vil gå på butikken, for de er redde for at de skal plukke det opp der. Så det vil egentlig ha en stor påvirkning på distribusjon og varer.

Vel, når dette skjer, når dette oppstår, vil det ha en påvirkning på den planetariske økonomien på rundt 3,5 til 4,5 prosent. Og dere sier, dere sier – vel, hvor mye penger har du i veska di? (til Lydia). Hvor mye penger har du i veska di akkurat nå? (Liten pause). Du kan ta denne – ta veska … hvor mye penger har hun i … hvor mye penger har du i lomma di?

WIM: Nå?

ADAMUS: Nå.

WIM: To hundre dollar ...

ADAMUS: To hundre dollar. Så det ville være som å miste rundt 4 dollar eller noe slikt. Du klarer deg. Du vet, du vil sannsynligvis ikke savne dem. Du ville ikke engang tenke på det. Er det alt du har i lomma?

WIM: Ja, det er det.

ADAMUS: Og du er fra Polen?

WIM: Ja.

ADAMUS: Og du reiser rundt her?

WIM: Jeg har kort.

ADAMUS: Du har kort. Åhh, du har kort. Vel, jeg hadde tenkt å gi deg litt penger for å hjelpe deg, fordi det var alt du hadde.

WIM: Takk.

ADAMUS: Men det er helt greit. Du har et kort, men jeg gir deg pengene uansett. Bare (Wim ler) bare, bare … (Adamus gir ham noen kontanter). Ok, for å hjelpe deg til å klare deg på øya. Jada (publikum sier «åhh!» og litt applaus).

Jeg prøver også å komme med et poeng – la overflod komme til deg. Hvis du er bekymret for alt dette, la overflod komme. Han ba ikke en gang om det. Han ønsket det ikke, men han fikk det. Ellers – begynn å forvente det. Det bare kommer til deg. Du kom ikke hit og tenkte at du fikk betaling for å sitte her. Jada. Han sa; «Jeg kommer aldri til å bruke dem!» (Litt latter).

Så det vil få en påvirkning på, la oss rundt 3,5 prosent, kanskje 4,5 prosent på den globale økonomien. Vel, det er mye penger. Det er mye penger, men egentlig ikke, for etter at alt dette skremmende er over, vil ting gå tilbake til det normale. Folk vil ha behov for å dra tilbake og fornye forsyningene sine, og så vil de tenke; «Å, jøss, jeg hadde ikke nok toalettpapir. Jeg hadde ikke nok nødmat. Nå er det best at jeg ordner med det også.» Så de kommer til å kjøpe litt ekstra.

Men til syvende og sist bringer det et fokus, et verdensomspennende fokus. Til syvende og sist blir det økonomien som blir mest påvirket, men den kommer til å gå tilbake til der den var. Hvis du er i aksjemarkedet, hvis du er investor, så invester nå som prisene er lave, for de vil stige igjen. Jeg mener, noen av flyselskapene vil kanskje gå konkurs, men de vil finne ut en måte for å få tak i pengene dine før eller senere. De vil snart være tilbake.

Men jeg vil at dere skal føle inn i det som egentlig skjer på planeten, frykten i det, det faktum at det ikke er så mange som har det. Worst case scenario – jeg har foretatt beregninger – worst case scenario er at det kanskje blir 100 til 140 millioner mennesker som får det. Det er mange folk. Det er mange som blir syke. Det er mange som er sengeliggende. Men dødsraten er faktisk ikke så høy. Den ligner, eller er litt høyere enn en vanlig influensa.

Så, ja, det er mange som dør, og jeg prøver ikke å legge skjul på det, men det er bare noe som er på planeten, som kreft, som hva som helst. Det vil skje. Jeg tar ikke lett på det, men jeg sier at dere ikke skal overreagere på det. La oss se det for hva det egentlig er.

Økonomisk balanse

Og mer enn noe, håper jeg at Shaumbra stopper opp og ser på sin egen økonomiske balanse. Sin egen økonomiske balanse. Det er noe av det mest frustrerende jeg har måttet forholde meg til når det gjelder alle dere fantastiske Shaumbra, det er pengeproblemer. Pengeproblemer, og vi har snakket masse om det, om og om igjen, Og det er noen som fremdeles insisterer på å ha mangel på overflod, og de gjør det ut fra et mentalt standpunkt. De sier; «Vel, jeg har aldri hatt det, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få det, og det er korrupt, og det er store selskaper og stor forretningsvirksomhet.» Så dere fortsetter slik. Jeg vil at dere bare skal stoppe opp og si; «Nei, jeg har overflod. Jeg tillater denne overfloden.» Dere trenger ikke å vite noe som helst om å gjøre penger. Dere trenger ikke å ha en godt betalt jobb. Dere trenger ikke en gang å slutte i den jobben dere har nå, og jeg vet at sinnet sier; «Vel, det er fint snakk, men virkeligheten er …» Virkeligheten er det du vil den skal være, ikke nødvendigvis det du tror den er. Så du skifter hele perspektivet når det gjelder overflod og økonomi.

Jeg hører veldig mye fra folk som klager over at det er alle disse store selskapene som gjør alt dette ekle og ødeleggende mot dem og verden, og dere vet, det er å være offer. Det er virkelig det. Jeg forsvarer ikke store selskaper, men det jeg ser, er at de blir så store at de faller fra hverandre. Dere vet, det som virkelig får verden til å bevege seg er de små selskapene, det begynner med bøndene, og så går det til de små butikkeierene og de små entreprenørene og de små oppfinnerne og skaperne. Det er virkelig bevegelse.

Når ting går opp til store selskapsnivåer, senkes farta. Det blir ineffektivt. De tar veldig, veldig lite risiko, og til slutt blir de ødelagt og erstattet. Det er på en måte nesten en naturlig rytme. De blir så store at de egentlig ikke kan gjøre noe lenger, og så slår intern korrupsjon inn, og så faller det til slutt fra hverandre. Se på noen av de store selskapene som ikke eksisterer lenger. Jeg mener, store i deres levetid. Cauldre gir meg noe informasjon om det – Kodak. Kodak var enormt. En fant Kodak overalt. Hvor er de nå? Ingen steder. Ingen steder.

Så jeg vil at dere skal stoppe litt opp i denne tiden med koronavirus – som vil komme til å vare i rundt seks måneder, dere kommer til å se det på planeten, og det kommer til å være på nyhetene, det kommer til å være en masse frykt og bekymringer rundt dette – jeg vil at dere skal stoppe opp og virkelig vurdere deres egen økonomi. Trenger du et virus, dette viruset som du på en måte allerede har i kroppen, trenger du at det kommer frem for å holde på med denne kampen som påvirker helsen din? Eller er du villig til å tillate overflod. Og ikke bekymre deg for hvor den kommer fra. Du trenger ikke å starte opp et firma eller noe slikt. Du trenger faktisk ikke å gjøre noe som helst bortsett fra å tillate det, og så er det der. Se på Wim. Oppsteget Mester gir ham penger, og han ber ikke en gang om det (Adamus humrer).

Så det er en stor frykt akkurat nå, at det er der ute og skjer, virkelig stor frykt, og folk nærer seg på det. Men bare stå bak den lave muren som Tobias sa. Med andre ord, du er klar over det, men du blir ikke involvert i det. Stå bak den lave muren, og virkelig se på det som foregår, hvordan det påvirker planeten. Det spiller faktisk egentlig ingen rolle hva det er. Dere vet, det er koronaviruset, men det spiller ingen rolle hva det er, se på hvordan det påvirker folk, og se spesielt på hvordan det påvirker økonomien, hvordan det påvirker planeten.

Planeten var på en måte klar for en økonomisk justering, og jeg snakker ikke om at markedet krasjer. Jeg snakker om en justering. Nesten alle selskaper på planeten må nå stoppe opp og se på det og si; «Hva gjør vi? Må alle ansatte jobbe hjemmefra? Hva gjør vi hvis vi ikke kan få varer fra Kina og India? Hva gjør vi hvis det blir sammenbrudd i distribusjonssystemet og vi ikke får komponentene som vi trenger? Hva gjør vi hvis en av våre ansatte blir syke av dette?» Nesten alle selskaper, i hvert fall i den vestlige verden, må stoppe opp og se på det og si; «Hva om?»

Så det er faktisk egentlig på en måte utrolig, for det fører til dette bevissthetsfokuset. Folk flest vet ikke at det handler om penger eller økonomi, men de vet at de må stoppe opp og gjøre noe. Det vil påvirke forretninger mer enn noe annet.

Så et par ting. Hva gjør du for deg? Først og fremst, foreta en oversikt over ditt eget nivå av overflod. Trenger det at et virus beveger seg inn for å riste opp i ting? Tillater du virkelig overflod, eller leker du fremdeles offer? Åpner du virkelig opp og tillater overflod?

Og hva er så det neste? Hva mer skjer når det gjelder dette viruset? Det er på en måte veldig fascinerende. Det får folk til å holde seg hjemme. Det gjør allerede det. Folk holder seg hjemme og avlyser reiseplaner, drar ikke på møter, har ikke en gang lyst til å gå i butikken, noe sted der det er forsamlinger, en sportsbegivenhet eller slike ting. Så folk vil sitte hjemme og se på TV – Cauldre forteller meg at det finnes noe som heter Netflix – ser på Netflix, eller bare sitter ved PC-skjermen og skaper mer drama rundt koronaviruset. Så det fører til at folk holder seg hjemme, det er på en måte kokong-tid. Det er interessant.

Og det dere også vil se, er på en måte en sideeffekt fra at folk holder seg hjemme, og de vil gjøre litt kontorarbeid, men ikke så mye som vanlig. Nå har de ekstra tid, og mange av dem vil kjede seg. I stedet for å bruke ekstra tid til å, la oss si gjøre noe for helsa eller velvære, til og med være spirituelle, vil de sitte hjemme og virkelig kjede seg og skape mer drama. Så det er det dere har å se frem til mellom nå og sannsynligvis slutten på sommeren, kanskje litt utover det.

Når det gjelder dere selv, har dere holdt dere hjemme mye mer. Og når jeg sier hjemme, er det ikke bare det fysiske hjemmet, men dere har gått innover i år etter år nå. Når dere kommer inn i Realiseringen deres, har dere holdt dere på innsiden. Dere har allerede unngått forsamlinger, og, jeg mener, Shaumbra har egentlig ikke noe stort ønske om å dra på sportsarrangementer med tretti, førti tusen andre folk. De krymper seg ved tanken. Ikke en gang en rocke-konsert, med mindre det er noen som er skikkelig bra. Dere har holdt dere hjemme. Dere har på en måte kokonget lenge nå.

Hva skal en gjøre? Ikke bekymre seg for det, og Cauldre stilte meg akkurat et spørsmål. Han gjør det midt i – jeg burde snakke og han kanaliserer, men vi snakker frem og tilbake samtidig, og så snakker jeg med Linda, og vi snakker om Cauldre mens han prøver å kanalisere, og han kan på en måte høre det. Men det er egentlig ikke så forvirrende. Jeg mener, det er det for ham, men ikke for meg.

Så han spurte meg; «Så hva med å ta mer vitamin C?» (Linda ler). Han gjorde det, «hva med å ta mer vitamin C? Vil det hjelpe?» Og jeg sier ja, av to grunner. Vitamin C er uansett ganske bra, og i henhold til det Linda sier, kan en ikke ta for mye. Kroppen kvitter seg med det, slipper det ut igjen. Så det er ikke slik at en får for mye appelsinjuice eller vitamin C. Vitamin C er veldig bra, og det vil komme mer og mer frem på nyhetene ganske snart, at vitamin C er bra i forhold til koronaviruset.

Men jeg synes det er interessant. Jeg ser på vitamin C som ‘vitamin C’ som i ‘bevissthet.’

LINDA: Ååh!

ADAMUS: Ååh! Ååh! Så ta mer vitamin C, og ta mer «C» bare for bevissthet. Tillat deg selv å være mer bevisst på det som foregår.

Så det var litt om koronaviruset. Jeg skal ta spørsmål om det før vi beveger oss videre til neste nivå. Alle spørsmål om det nåværende koronaviruset, alle konsekvenser? Ingen?

LINDA: Ååh, jøss du er god.

ADAMUS: Ja, ja, eller de sover, men det er greit (Linda ler). Greit.

Nedbryting og distraksjon

Så en av de tingene som definitivt kommer til å skje når det gjelder koronaviruset – to ting faktisk. Det ene er nedbryting. Dere har allerede sett det når det gjelder alt fra reiser til forsyninger i butikken. Det kommer til å være en masse nedbryting som bare brer seg ut og til nesten alt. Jeg vil ikke si at det er en fullstendig nedstenging, men en nedbryting, og ting som dere har vært vant til å få med det samme er kanskje ikke tilgjengelige med en gang. De av dere som bor her på øya er vant til det, men de som bor på fastlandet er ikke nødvendigvis det. De vil ha det nå, de får det nå.

Så det vil føre til en masse nedbryting i alt. Jeg mener – jeg på en måte skanner – rettsmøter. Ikke for at det er noen stor sak, men det kommer til å forstyrre det. Alle former for konferanser, alle former for store samlinger, det kommer til å forstyrre dette. Det kommer til å få en påvirkning overalt i verden, det er veldig, veldig nedbrytende. Men dere er vant til det. Når dere kommer ut av oppvåkning og kommer inn i mesterskapet deres, er alt nedbrutt. Så det kommer ikke til å være noen stor sak å håndtere for dere, dette nivået av nedbryting.

Det andre som jeg synes er veldig, veldig interessant ved dette, er at det er en stor distraksjon. Jeg mener, en enooorm distraksjon, og noen folk liker faktisk distraksjoner, som politikere, for da trenger de ikke å gjøre ting som å bygge nye sykehus eller reparere veier eller vedta lover som gir mening, som ikke er så dumme, eller slåss med hverandre eller slike ting. Så det er en enorm distraksjon, og de kommer til å dra fordel av det.

Det er også en enorm distraksjon fordi det ikke er det virkelige problemet på planeten. Det er ikke det virkelige problemet. Det er et veldig midlertidig og veldig distraherende, dramafylt problem på planeten akkurat nå. Men det er ikke det virkelige problemet.

Det virkelige problemet

La oss stoppe litt opp og bare føle inn i hva det virkelige problemet er. Jeg vil be om litt musikk mens vi føler og vurderer dette.

Så her foregår alt dette med koronaviruset, og dere kommer til å lese mer og mer om det, og det kommer til å være en masse falske nyheter om det. Det vil være noe godt, virkelig stoff, men det er en enorm distraksjon som finner sted.

Bruk en liten stund til å føle på dette. Hva er det egentlig som foregår?

(Musikken begynner)

Og alle dere som ser på online, alle dere her, ja. Jeg kunne lett ha gitt dere svaret, men jeg vil at dere skal føle det først.

(Pause)

Så dette koronaviruset er på nyhetene. Jøss, her er vi, og snakker til og med om det i en Shoud. Det tror jeg ikke vi har gjort før. Det er en stor distraksjon, Hva er det som egentlig foregår.

(Pause)

Ok, stopp musikken litt. Bare kutt musikken litt. Bare sett den på pause.

(Musikken stopper)

Ok, så dere tenker for mye alle sammen. Det var et rot. Jeg mener, alle dere, selv dere som sitter hjemme, selv de som sover. Det var et rot.

Ok, la oss prøve igjen. Vi setter på musikken igjen. Pust dypt, og virkelig føl inn i det som foregår akkurat nå, og kom deg ut av hjernen. Kom deg ut av bare den menneskelige siden av det. Hva er det som foregår?

Ok, pust dypt, og musikk.

(Musikken begynner, lang pause)

Ok, pause takk.

(Musikken stopper)

Det var litt bedre, men fremdeles så – føler du forvirringen, eller føler du klar … nei, dere føler ikke klarhet. Det vet jeg.

Ok, la oss puste skikkelig godt og dypt, og ikke tenk på det. Bare føl inn i det. Hva er det som foregår? Dere har hele denne distraksjonen og nedbrytingen når det gjelder koronaviruset på planeten. Det dekker til noe annet som skjer. Dekker til noe annet.

Ok, musikk igjen.

(Musikken begynner)

La deg selv gå utover.

(Lang pause)

Okay pause.

(Musikken stopper)

Ok, det gikk litt bedre. Men vi står fremdeles fast. Noen av dere som ser på, begynner egentlig å få det, men ikke så mange. Ok, men jeg vil be Linda om å løpe med mikrofonen, og vi skal ta en liten oversikt over det dere følte. Ok Linda. Hva er det egentlig som foregår når det gjelder dette? Dere har denne enorme distraksjonen, men hva er det som underliggende skjer?

SHAUMBRA 2 (kvinne): Jeg tror det har med suverenitet å gjøre.

ADAMUS: Suverenitet.

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Ja, til syvende og sist har alt det. Jada.

SHAUMBRA 2: Egenverdi.

ADAMUS: Egenverdi.

SHAUMBRA 2: Følelsen av at – folk synes ikke at de er det – spesielt i Kina der det begynte. Folk føler ikke at de fortjener å være fri.

ADAMUS: Uh huh. Bra.

SHAUMBRA 2: Og jeg tror at det er begynnelsen på frihet for dem.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA 2: Forhåpentligvis i alle fall.

ADAMUS: Jepp, fint. Det er faktisk korrekt. Det var ikke akkurat dit jeg ville, men det er korrekt. Men dit jeg skal – eh – jeg vet ikke om noen er i stand til å finne ut det.

SIGLINDE: Jeg kunne ikke unngå å høre på ProGnost. Så jeg tenker at her har vi på den ene siden den teknologiske revolusjonen der bevissthet kan ekspandere på den måten, og den spirituelle siden, vi kan legemliggjøre levende energi, og så kommer denne faren utenfor oss. Så, som reaksjon på potensialet for planetarisk oppvåkning.

ADAMUS: Ja, det gjør det. Det ligner på det vi snakket om i ProGnost, alle de teknologiske forandringene. Fint. Ja, du er uansett rett i ballbingen. Fint. Et par til. Hva følte du? Bare kom igjen.

LULU: Vel, jeg tror det er et vendepunkt for å faktisk foreta en forandring og gå dypt.

ADAMUS: Ja. Et vendepunkt for hvem, deg?

LULU: For – jeg tror at det også kan være teknologi. På grunn av dette, vil teknologi nå prøve å finne ut hva det er.

ADAMUS: Riktig.

LULU: Og med det, vil det gå lenger og lenger med informasjon, og det vil åpne bevisstheten inn i disse andre menneskene.

ADAMUS: Fint. Jada. Du er veldig nær. Fint. Et par til. Hva tror du egentlig foregår med alt dette?

SHAUMBRA 3 (kvinne): Jeg føler at folk blir veldig ærlige og sier; «Jeg liker ikke andre.»

ADAMUS: (humrer) Riktig. Det er – jada.

SHAUMBRA 3: Andre, jada. Ja, vi bruker masker, så.

ADAMUS: Ja, det er på en måte en effekt av det. Det er ikke grunnen, men plutselig har dere en god grunn til å ikke være sammen med folk og fortelle folk dere ikke liker «jeg vil bare være sammen med deg», dere vet. Dere trenger ikke å fortelle dem at dere ikke liker dem, men dere har en fin unnskyldning. Det er liksom; «Eh – host, host, host. Jeg tror jeg har fått noe. Vi burde kanskje ikke være sammen.» Ok, et par til.

RON: Vel, jeg ser paralleller til det politiske og atskillelse og alle atskilles og atskilles. Jeg lurte på om det sto skrevet i stjernene for et år eller to siden, men det er akkurat det samme, og jeg tror det er noe selv-oppdagelse som egentlig finner sted.

ADAMUS: Ja. Jada. Fint. Alle disse er gode. Ikke helt der, men de er alle gode.

SHAUMBRA 4 (kvinne): Vel, det som kom til meg, var at folk kanskje projiserer forvirringen sin, nivået av uro.

ADAMUS: Ja, det gjør de. Jeg mener, det er en strålende anledning for å gjøre det. Frykten deres – det er en masse frykt som pågår nå. Hvis en kunne få folk til å betale for frykt, ville en ha vært millionær nå, for de er så inne i frykten. Men ja. Fint. En til. En til. Hva er det egentlig som foregår akkurat nå?

SHAUMBRA 4 (kvinne): Jeg tror det er enda et 11. september.

ADAMUS: Åh, interessant. Terrorisme?

SHAUMBRA 5: Nei.

ADAMUS: Oh.

SHAUMBRA 5: Et kall for oppvåkning.

ADAMUS: Et kall for oppvåkning. Ja.

SHAUMBRA 5: For å få folk mer – for å varsle folk.

ADAMUS: Ja. Så de er inntunet på alt dette som foregår, men hvordan vil det til slutt forandre livene deres?

SHAUMBRA 5: Våkne opp.

ADAMUS: Våkne opp.

SHAUMBRA 5: Våkne opp.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA 5: Akkurat slik vi andre gjør.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA 5: Du vet, våkne opp fra søvnen.

ADAMUS: Ok. Det er bra. Ok.

Ok, så mitt svar, og noen av dere var virkelig borte i det – men mitt svar er at det egentlig er en distraksjon fra det jeg ser på som det største viruset på planeten, som har større følger enn det vi snakker om i dag. Det største viruset er teknologi. Teknologi. Og det er ikke noe som mange snakker om når det gjelder hvor det går og hvor fort det går og hva det gjør mot menneskeheten. Så vi har disse andre greiene som spiller seg ut her, og alle glemmer å se på det virkelige viruset som oppstår innenfor teknologi. Og det er interessant, for software kan få virus. Alle er redde for software-virus. Utstyr kan faktisk få virus, men teknologi i seg selv er som et virus på planeten akkurat nå. Med andre ord, det er her. Det har potensial for å gå den ene eller den andre veien. Det kan gjøre ting på planeten skikkelig sykt, eller det kan også til slutt få ting på planeten virkelig strålende. Men det er på en måte det store problemet, og det var derfor, da du sa ProGnost, så ja, alt er relatert til den typen ting. Det er det største som skjer på planeten, men likevel er det så få som snakker om det.

Det forandrer ikke bare menneskene og menneskeheten, men det vil til slutt forandre hele skapelsen. Det som blir gjort her på planeten når det gjelder teknologi, vil til slitt forandre alt som er der ute.

Så føl inn i det igjen, igjen til musikk hvis det er greit Peter. La oss føle inn i dette med teknologi. Og jeg vet at jeg snakker mye om det, for det er så viktig.

(Musikken begynner)

Det er grunnen til at dere er her i denne maskinenes tid, tiden for teknologi. Det er derfor dere utsatte Realiseringen deres flere liv, slik at dere kunne være her akkurat nå. Det er det største som skjer på planeten.

Men det er på en måte, vel, ikke skjult, men det er stille. Folk vil heller snakke om koronaviruset, som vil være borte i løpet av måneder, eller på slutten av året. Men de snakker ikke om det virkelige viruset, viruset som etter hvert vil påvirke den menneskelige kroppen, for teknologi vil gjøre det mulig å være, vel, halvt menneske, halvt robot.

De snakker ikke om hvordan teknologi skifter bevisstheten på planeten. De tenker på teknologi som noen nerder som sitter og lager software og så sluttbrukeren som bruker det for å gjøre ting mer bekvemmelige.

Hvor mange apper har dere på smarttelefonen, det jeg kaller for se-glass? Hvor mange apper, 30, 40, 50 kanskje? Alt er designet for å gjøre ting mer bekvemmelige. Men dere vet, det er yngleplass for virus.

Med andre ord; folk vil ikke stoppe opp for å føle hvor teknologi går. Og jeg sier ikke at det er ille i det hele tatt. Jeg elsker mye av teknologien, men hvor går den? Det er det virkelige viruset, og det har ikke kommet frem enda.

Dere sier; «Vel, hvordan kommer et virus til overflaten, et teknologisk virus?» Vel, på to måter, Software problemer selvfølgelig. Potensialet for å infisere software overalt på planeten, ting dere nå ser på som essensielle i dagliglivet. Det ville dere ikke trodd for 20 år siden, men nå er det essensielt.

Men etter hvert har dette samme viruset potensial for å påvirke den menneskelige kroppen, akkurat som koronaviruset. Det vil dukke opp i en eller annen slags influensa, i noe som faktisk allerede er i kroppen, en eller annen mulig ubalanse som allerede er i kroppen, men som bare ikke har manifestert seg enda. Det kan være en influensa. Det kan være noe annet. Så det potensialet er det, og det vil få koronaviruset til å se ganske lite ut i sammenligning.

La oss puste dypt på det. Det virkelige viruset har med teknologi å gjøre.

Og ikke vær redd for det i det hele tatt. Når du forstår det, når du har bevissthet og forståelse, er det ingenting å være redd for i det hele tatt. Og når du ikke er redd for det, så vil du ikke tiltrekke deg det, og det vil aldri bli en del av livet ditt.

Så det er derfor jeg sier at det er en fullstendig distraksjon akkurat nå – alt dette med koronaviruset, en fullstendig distraksjon fra alt – poltikk, forretninger, alt.

(Musikken slutter)

Selv dop-selgere har det vanskelig i forhold til dette, dere vet, for de må få de illegale stoffene sine til markedet. Det betyr at folk berører hverandre, berører de handlende. Jeg mener, ikke bare vanlige forretninger, men alle forretninger. Og jeg beklager hvis dere blir motløse av det (Adamus humrer), men la oss puste godt og dypt.

De neste seks månedene

Det er noe annet som skjer akkurat nå på planeten, og som jeg vil si er enda større enn teknologi. Det er på en måte som resultat av alt med teknologi, men det skjer akkurat nå.

Før jeg går videre med dette, la oss sette på litt musikk igjen. Jeg driver Peter til vanvidd i dag.

(Musikken begynner)

Jeg vil at dere skal føle inn i disse neste seks månedene, først for deg personlig, på et personlig nivå. Føl inn i de neste seks månedene i livet ditt. Det plasserer oss i september. De neste seks månedene i livet ditt. Kan du føle så langt frem? Jeg snakker ikke om de små detaljene, men bare en generell følelse de seks neste månedene i livet ditt.

(Pause)

Folk flest er i stand til å se fremover – føle, la oss si – føle inn i rundt to uker. Jeg ber dere om å føle rundt seks måneder. Igjen, ikke detaljer, ikke som synske forutsigelser, men hva er den generelle følelsen disse seks månedene?

(Pause)

Og når jeg sier generell, føles det, vel, er det noe uro her? Forvirring? Kanskje ingenting? Kanskje stor frihet og glede? Men hva er følelsen for disse neste seks månedene? Et av svarene jeg akkurat hørte fra noen var ganske enkelt, veldig klart; «Å, skitt!»

(Pause)

Seks måneder. Hva er der ute?

Vel, føl ikke bare dine egne personlige følelser, føl nå på et mer globalt nivå, de neste seks månedene. Og ikke bare når det gjelder koronaviruset.

(Pause)

Ikke prøv å spesifisere det, mane bare følelsen, essensen i det. Hvordan føles det?

(Lengre pause)

Ok, fint. Og Linda, hva med mikrofonene igjen, og vi skal bare ta en skikkelig rask oversikt blant publikum her.

Hva slags følelse får du for de neste seks månedene for deg selv og så i forhold til planeten.

(Musikken toner ut)

WIM: For meg selv blir det lykkelige timer, lykkelige dager.

ADAMUS: Lykkelige timer.

WIM: Ja, så absolutt.

ADAMUS: Happy hour hver dag …

WIM: Du vet, for å …

ADAMUS: … hos Wim. Ja.

WIM: Ja, så absolutt. Men generelt, fikk jeg en følelse av at det blir massiv oppvåkning.

ADAMUS: Massiv oppvåkning.

WIM: Massiv oppvåkning.

ADAMUS: Ok.

WIM: Massiv oppvåkning …

ADAMUS: Når du sier massiv …

WIM: Massiv, fullstendig globalt.

ADAMUS: Alle.

WIM: Ikke alle, men mange.

ADAMUS: Hvilken prosent av befolkningen?

WIM: Jeg tar sjansen på å si at det er 30 prosent som sier; «Nå er det nok, Jeg må begynne om igjen.»

ADAMUS: Riktig.

WIM: Det var min følelse under denne …

ADAMUS: Oh, ok.

WIM: Ok?

ADAMUS: Strålende. Hvis det var sant, ville vi hatt en stor fest for deg i Klubben for Oppstegne mestere. Jada. Eh, det skal vi uansett gjøre.

WIM: Så absolutt.

ADAMUS: (ler) Fint, og greit. Fint, takk.

WIM: Takk.

LINDA: Ok. Flere?

ADAMUS: Jepp. Hvilken følelse får du når det gjelder de neste seks månedene?

KATHLEEN: For meg?

ADAMUS: Mm hmm.

KATHLEEN: Jorder Realiseringen min.

ADAMUS: Mm hmm. Hvordan føles det?

KATHLEEN: Være i stand til å være i denne virkeligheten, den gamle Energien og den nye.

ADAMUS: Ok.

KATHLEEN: For jeg prøver å puste det inn akkurat nå.

ADAMUS: Ja.

KATHLEEN: Forbli jordet.

ADAMUS: Ja. Har du vært jordet i det siste?

KATHLEEN: Det har skiftet veldig ofte. Her, der, forstår at jeg gjør begge deler, og blir mer komfortabel med det.

ADAMUS: Gode dager, dårlige dager?

KATHLEEN: Ja.

ADAMUS: Ja, noe som …

KATHLEEN: Men blir mer komfortabel med det.

ADAMUS: Ja. Blir mer komfortabel med de dårlige dagene eller de gode dagene?

KATHLEEN: Begge deler tror jeg.

ADAMUS: Begge deler, ok.

KATHLEEN: Det fungerer på begge måter.

ADAMUS: Og hva får du når du føler inn i seks måneder på det planetariske nivået?

KATHLEEN: På global skala føler jeg at det vil bli flere muligheter og erkjennelser om å dele.

ADAMUS: Ok. Fint. Du tror ikke at folk sin grådighet vil overta og i stedet for å dele, så stjeler de?

KATHLEEN: Det kommer forhåpentligvis fra alle de områdene, privat eller offentlig.

ADAMUS: Ok, fint. Vi har noen optimister i huset.

Ja. Personlig. Hva får du når du føler seks måneder frem i tid på et personlig nivå?

NANCY: Personlig føles det bra. Jeg følte lykke. Jeg følte ingen frykt.

ADAMUS: Ok. Globalt?

NANCY: Ingenting annet enn frykt som holder meg tilbake. Men globalt er jeg ikke like optimistisk.

ADAMUS: Ja. Hva føler du?

NANCY: Det føles alltid kanskje som splittelse eller – jeg vet ikke hvorfor.

ADAMUS: Ja.

NANCY: Men vi trenger ikke å forholde oss til slike typer hvis vi ikke vil.

ADAMUS: Ja. Hva med opprør eller slike ting, store opprør?

NANCY: Jeg vet ikke. Det må jeg tenke på. Jeg kommer tilbake til deg.

ADAMUS: Ok, men ikke tenk for hardt.

NANCY: Ok.

ADAMUS: For da får du ikke den riktige …

NANCY: Jeg tror at en smart person vil …

ADAMUS: … intuisjonen, hvis du tenker for mye. Men takk. Ok. Noen få til. Noen få til. Vær så god.

NOMI: Vel, personlig tror jeg at jeg vil gjøre litt mer manuelt arbeid i stedet for hodearbeid, design, dyrke mer min egen mat.

ADAMUS: Jeg forstår det, hva du gjør, men hvordan føles det? Er det smidig, yndefullt? Er det tøft? Er det angst? Er det lykke? Hvordan føles det når du føler inn i de neste seks måneder av livet ditt?

NOMI: Personlig, avslappet.

ADAMUS: Avslappet, ok,

NOMI: For personlig liker jeg å gjøre ting internt, selv.

ADAMUS: Riktig.

NOMI: Og jeg føler mer av, du vet, jobbe alene i stedet for sammen med andre mennesker.

ADAMUS: Riktig, riktig.

NOMI: Men så, i seks måneder for alle, for verden, føler jeg mer det å lære …

ADAMUS: Beklager, jeg vil avbryte deg, men ...

NOMI: Ja, sir.

ADAMUS: … jeg hører hva du sier. Og du trenger ikke å kalle meg sir. Bare Oppstegen mester er fint, (litt latter). Dette har ingenting å gjøre med det du sa, men bare slutt å lete så hardt. Ok? Bare slutt. Du leter egentlig etter deg selv. Slutt med det. Bare slutt med dette å kontinuerlig prøve å finne deg. Når du prøver å finne deg, vil du alltid prøve på å finne deg, og det er akkurat her. Men du har denne vanen med å prøve å gjøre alle disse tingene for å prøve å finne deg selv. Slutt med det! Bare pust dypt, og tillat deg selv. Du kommer aldri til å finne deg selv, bare tillat deg selv. Ok? Fint.

Vel, hva med planeten,

NOMI: Det er vanskelig å si for meg, men jeg forestiller meg at verden blir annerledes, og som du sa tidligere, vil de store selskapene kollapse.

ADAMUS: Ikke alle. Jeg mener, noen av dem gjør det bare ved å bli store. Ok.

NOMI: Mm hmm.

ADAMUS: Når du føler inn i planeten de neste seks måneden, er det en god følelse? Er det som en nedbrytende følelse? Hvordan føles det?

NOMI: Det er som om en vet at Kali’s energi er ødeleggende og livgivende samtidig`?

ADAMUS: Ja.

NOMI: Det er som om det er fint for noen, og mye arbeid for andre.

ADAMUS: Ok, fint.

NOMI: Ja.

ADAMUS: Takk. En til.

SHAUMBRA 6 (kvinne): Takk.

ADAMUS: Ja. Seks måneder.

SHAUMBRA 6: Personlig?

ADAMUS: Ja, hvordan føles det?

SHAUMBRA 6: Alt mulig, og det er vakkert.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA 6: Det er perfekt. Jeg kommer faktisk ut, så vakkert. Men på et kollektivt nivå, føler jeg at det blir en merkbar atskillelse. Det kommer til å bli to blokker av atskillelse som finner sted.

ADAMUS: Fint. Atskilt av – hva er det som atskiller dem?

SHAUMBRA 6: Alt. Det er bevissthet, Det er energien for hele planeten.

ADAMUS: Jeg mener, er det valgene som kommer opp?

SHAUMBRA 6: Nei, nei, nei. Jeg får følelsen av at det har å gjøre med den kollektive bevisstheten.

ADAMUS: Hadde ikke det vært morsomt å følge med på?

SHAUMBRA 6: Vel, selvfølgelig.

ADAMUS: Ja, fra bak den lave muren.

SHAUMBRA 6: Ja. Det er atskillelse i den kollektive bevisstheten.

ADAMUS: Ok, fint.

SHAUMBRA 6: Ja.

ADAMUS: Ok, gode svar. Det jeg egentlig prøver å få dere til å gjøre, er å føle inn i det, og det er en tendens til å prøve å tenke på det, og dere prøver å tenke på spesielle ting. Men dere føler inn i det. Jeg vil be om litt musikk igjen Peter. Han kommer til å be meg om å betale ham en dollar for hver gang jeg ber om musikk i dag. Han kommer til å bli en rik mann.

(Musikken begynner)

Så la oss føle inn i det igjen, de neste seks månedene, og først for deg selv.

(Pause)

Seks måneder er ganske kort tid alle ting tatt i betraktning. Det tar oss gjennom slutten på sommeren, inn i høsten. Hvordan føles det? Jeg er ikke ute etter detaljer her, ikke spesifikke ting, men hva er den generelle fornemmelsen du får? Dere vet, det er en av disse magefølelse-tingene. Det ligger i magen, ikke i hodet.

(Pause)

Ok, og nå for planeten. Neste seks måneder.

(Pause)

Ok.

(Musikken stopper)

Jeg vil først snakke om planeten, de neste seks månedene. «Urolig», men det trenger en ikke å være Oppsteget Mester for å finne ut. Jeg mener, det skjer på en måte hele tiden, men mer uro enn normalt. Og jeg vil ikke si «dårlig», og jeg vil ikke nødvendigvis si opprør eller slik ting, bare veldig urolig. Dere vet denne følelsen av å være urolig, når du prøver å kontrollere ting til og med i hjernen din eller du prøver å kontrollere livet ditt, og alt er bare urolig, til og med uten grunn. Bare uro der en bare vil at alt skal stoppe litt opp og roe seg ned. Men de neste seks månedene vil være spesielt urolige for planeten.

 Når det gjelder dere de neste seks månedene, skal jeg komme tilbake til det om litt og snakke om noe. I mellomtiden er det noe annet som foregår, og dette går på en måte utover.

Forandringer i Arkens Orden

Så det har vært mye snakk om, opp gjennom årene har vi snakket mye om Arkens Orden. For de av dere som hører på og er nye, er det ganske enkelt. Tobias snakker mye om det i  Journey of the Angels (Englenes Reise), men det er egentlig samlingen av alle de 144.000 englefamiliene. Det var der dere kom fra, fra en av disse 144.000 englefamiliene. Og de hadde dette lille problemet med å forstå energi, hvordan det fungerte i hele skapelsen der ute, lenge før Jorda, lenge før det fysiske universet.

Så det virket som om all energi kom til en stillstand, som om den ikke ekspanderte, beveget seg. Den ble skikkelig tjære-lignende og klebrig, og det var en bekymring for at den til slutt bare ville stoppe opp, og at hvis den stoppen, ville alt kollapse. Noe det ellers ikke ville gjort, men den gangen var det en bekymring for at den ville gjøre det.

Så Arkens Orden ble skapt, for noen av dere kjent som – noen religioner refererer til det som erkeenglene, men det var ikke en gjeng med bevingede engler som satt rundt omkring. Det var mer som kosmos sitt FN.

Så Arkens Orden ble skapt, og de vurderte en masse forskjellige planer; «hvordan skal vi prøve å løse denne energiforstoppelsen?» Og noen kom opp med den strålende ideen om å skape det fysiske universet og planeten Jorda. Heh! Vi burde fått dem rullet i tjære og fjær. Og de kom opp med denne strålende ideen. «La oss skape en fysisk Jord, og så sender vi noen representanter fra hver englefamilie ned dit,» og dette ble portalen for alle som noensinne kom til Jorda, å gå gjennom det vi kaller for Arkens Orden, døra for å komme til Jorda. Og slik har det vært helt siden englevesener begynte å komme til planeten og så ta på seg fysisk kropp.

Alt handler om forståelsen for forholdet mellom energi og bevissthet. Det er dette alt handler om, å si «Hva er den store grunnen? Hvorfor er vi her?» Det er ikke å måtte lide for syndene deres, ikke for å gjøre opp for Adam eller Eva, for at hun spiste dette eplet, ingenting av det. Alt handlet om; «La oss oppdage forholdet mellom energi og bevissthet,» for de to er så forbundet, men likevel bærer de ikke hverandres komponenter. Din bevissthet og din energi er forbundet, men ikke bokstavelig. To separate komponenter, men de jobber alltid med hverandre.

Så etter hvert, i løpet av lang tid, var det mange englevesener som kom til planeten og tok på seg liv etter liv, mange inkarnasjoner, for å komme til forståelsen av energi og bevissthet.

Så her er vi nå, i år 2020, og det er nok mennesker på planeten som utvikler en forståelse for energi og bevissthet, det faktum at energien er deres. Bevissthet har ingen energi, men den energien som tillater deg å oppleve livet, er din. Og det er variasjoner av dette i andre grupper, men for Shaumbra er det liksom en enkel måte å si det på.

Så det er nok mennesker som forstår dette, slik at Arkens Orden, denne portalen, nå blir nedlagt, den blir tatt ned, den trengs ikke lenger. De nye vil fremdeles komme til Jorda, men de vil komme på forskjellige måter. Jobben til Arkens Orden er gjort, og det er nok drivkraft, det er nok forståelse for energi og bevissthet til at deres arbeid nå er over.

Dette har egentlig skjedd ganske så nylig, men det har en stor påvirkning på dere alle, for det tilsier i grunnen at det arbeidet dere har gjort har vært vellykket. Det arbeidet dere har gjort med deres egen bevissthet har en stor påvirkning.

Innblanding

Så er det enda et viktig aspekt ved dette. I løpet av æoner av tid i historien til planeten, har det vært de av dere og andre som har kommet til denne planeten, tatt på seg fysisk kropp. Dere har sluttet dere til samfunnet. Dere har blitt del av menneskeheten. Men det er mange andre krefter som kontinuerlig har blandet seg inn på planeten, kontinuerlig blandet seg inn. Jeg har ingen kjærlighet til, liker ikke en gang noen av disse kreftene. Det er det en kan kalle for romvesener. De ser ikke nødvendigvis ut som mennesker. De har ikke nødvendigvis fysisk kropp, men de har blandet seg inn på mange forskjellige nivåer på planeten.

De har blitt tillatt å gjøre det av en rekke grunner, og det er faktisk ganske så interessant at vi har våre to gjester fra Polen her i dag, for det er et av de stedene der de har blandet seg mest inn i moderne tid. Så takk for at dere er her (til Wim og Lydia), det er veldig passende.

Det som skjer nå, med nedstengingen av Arkens Orden, er at alle disse eksterne kreftene som har lekt leker på planeten, med planeten, med menneskeheten, blir kalt tilbake til englefamiliene sine. De blir innkalt, det blir nesten krevd at de kommer tilbake.

Så forestill deg det litt. Dere har denne planeten, englevesener kommer ned hit, tar på seg menneskelige vilkår, strever masse med det, de går seg bort i det, og så kommer de til slutt frem. Men samtidig har dere nivåer og lag av innblanding fra – en kan si andre riker, andre deler av universet, men også andre riker, ikke jordiske riker. De blander seg innfor sin egen grådighets skyld. De er ikke her for å hjelpe planeten. Det er de virkelig ikke. Jeg vil komme med en veldig klar uttalelse. Det er ingen utsidige krefter som er her for å hjelpe planeten, kanskje bortsett fra deres egne engelfamilier, men de blander seg ikke inn. Det er ingen romvesener. Det er ingen galaktiske kommandoer. Ikke få meg til å snakke om de fra Pleiadene, men de blir alle kalt hjem.

Det er et gammelt ordspråk som nå blir virkelig, og det gamle ordspråket er; «Når dragen kommer til Jorda, vil trompeten lyde for å vende hjem igjen.» Det dette egentlig betyr er – vi snakket nylig om det i ProGnost 2019 – sa; «dragen …» - dragen, som er her for å forsikre om at alle problemene deres kommer frem og blir forløst. Det er dragens formål. Drage betyr bokstavelig talt klarhet. Noen ser på det som et ildprustende monster, men den er her for å sikre at dere eller andre eller til og med planeten ikke drar rundt på en masse gammel, gammel karma og problemer. Men ordspråket sier at; «Når dragen kommer frem» - som er nå, vi snakket om det i ProGnost for 1,5 år siden – «Når dragen kommer frem, vil lyden, kallet om å vende hjem igjen gå ut, for alle som ikke er i menneskelig form, som ikke er på planeten.

Dette er ganske stort, og det overskygger alt ved koronaviruset. Det overskygger egentlig alt akkurat nå, på en måte også teknologi, i hvert fall for en stund, og det kommer til å skje i løpet av de neste seks månedene.

Forestill dere litt; Da det var tid for å komme til Jorda, da alle engelfamiliene samlet seg i Arkens Orden, og de sa: «Vi trenger noen frivillige til å komme hit», og det var egentlig det en kan kalle for lederne av englefamiliene som først kom – dere – og det ble sagt at Gabriel blåste i trompeten eller hornet eller hva det nå var han spilte på den gangen, og det var kallet til å komme til Jorda. Vel, nå er det et annet kall som går ut fra englefamiliene for alle som blander seg inn på Jorda om å komme tilbake.

Det vil føre til et veldig interessant skift på planeten. Veldig interessant. Det har vært en masse innblanding fra de andre rikene, og det de i virkeligheten prøver å gjøre, er å suge energi. For å si det veldig enkelt, så blander de seg bare inn for å suge energi. De er ikke noe mer avanserte enn menneskene. Det meste av disse kildene til innblanding har ingen forståelse for eller erfaring med denne fantastiske lille tingen som dere har på Jorda som kalles for kjærlighet. De tror at kjærlighet er en energikilde, og de prøver å nære seg på det, men de har ingen forståelse for eller opplevelse av det. Det er ingen energikilde. Det er en opplevelse.

Det er en masse vesener i de andre rikene som bare liker å blande seg inn på planeten, bare fordi. Og igjen, som vi har sagt, det er ingen større vesener enn de menneskelige vesenene i hele skapelsen. Menneskene ser noen ganger på seg selv som vesener i den nedre delen av totem-pålen, på en måte svake og vill-ledede vesener, og tror at det finnes noen store og strålende vesener et eller annet sted der ute. Det er det ikke. Det er det ikke. Der er noen relativt intelligente livsformer, men de har ikke noe hjerte. De har ikke noe hjerte.

Nå blir de kalt hjem igjen. Vil alle dra? Ikke alle, men de fleste. De blir kalt hjem av englefamiliene sine, av opprinnelsen sin; «Det er tid for å komme tilbake. Ingen mer innblanding på planeten akkurat nå.»

Det har en innvirkning, ikke bare for det jeg vil kalle de usynlige kreftene som har blandet seg inn. Dere vet, det har vært det vi kaller for Gude-kamper på planeten. Det er disse gudelignende vesenene, men de er egentlig ikke det. De kaller seg selv for guder, og de bruker planeten til sine egne kriger med hverandre. Dette er ikke fysiske vesener, men de bruker planeten. De manipulerer planeten. Dette har de gjort i æoner av tid. De blir kalt tilbake.

Så føl litt inn i det den effekten dette vil ha på Jorda disse neste seks månedene når disse kreftene, disse romvesenene – ikke-menneskelige, har aldri vært i menneskelig kropp før, blir kalt tilbake.

Planetariske implikasjoner

Føl litt inn i det. Hvilken effekt har det på planeten?

(Pause)

Vel, et par ting. I løpet av en tidsperiode har menneskene blitt vant til denne innblandingen fra utsiden, og det vil føles litt rart å ikke ha den. Det er som om en har en øm arm, og den har vært øm i årevis, en er bare blitt vant til det, og plutselig er den ikke øm, den føles bare litt annerledes, litt merkelig. Det er slik det vil føles.

Da må menneskene ta mer ansvar for det de gjør, mer ansvar, for det vil være dem. De kan ikke skylde på andre krefter, eller de kan ikke tillegge disse kreftene det å prøve å gjøre gode ting for planeten. Nå er det bare opp til menneskene.

De blir kalt tilbake, for det er Maskinenes Tid. Det er tiden for teknologi på planeten. De blir kalt hjem igjen for å si; «Vår jobb er gjort her, Arkens Orden stenger ned. Dere har ikke lenger rett til å blande dere inn. Eller, hvis dere vil, kan dere dra dit ned og legemliggjøre dere i fysisk kropp og leve i liv etter liv og ha karma og inkarnasjoner og alt annet», og det vil de ikke.

Så de drar og det vil føre til noen maktskifter. Det vil føre til at noen som har vært forbundet til disse kreftene mister det en kan kalle for maktbasen sin, og det vil føre til at noen av dem forlater planeten. Det vil føre til at noen som har vært her som observatører nå drar hjem.

Planeten blir planeten for menneskeheten, uten innblanding utenfra. Nå er det opp til menneskene å bestemme hva de vil gjøre i denne veldig viktige tiden med teknologi. Og vil menneskene bruke teknologien til forbedringer på planeten? Eller vil det få frem et virus som vil få dette nåværende koronaviruset til å virke lite i sammenligning?

Så dere kommer til å føle dette. Dere kommer til å føle noen skift og forandringer disse neste seks månedene på et planetarisk nivå, og jeg vil be hver og en av dere om å på en måte observere hva som skjer på nyhetene når dere føler at noen av disse kreftene trekker seg tilbake. Og det kan være en fantastisk følelse. Nå er det ikke lenger som om dere har spøkelser i huset. Dere har ikke all denne følelsen av forstyrrelser fra utsiden, og «det er noen andre krefter der ute som blander seg inn,» for det tynger veldig. Og igjen, Wim, du vet det fra å være i Polen, og Lydia fra å være der. Polen er et vakkert sted, men det har vært slagmark for gudene, slik vi snakket om da vi var det (refererer til to Angels & Aliens). Det har blitt brukt av disse kreftene fra utsiden til deres egne kamper, og påvirket folker der dypt og tungt veldig lenge.

Så alt dette foregår på planeten akkurat nå. Det vil bli en veldig interessant tidsramme. Men la oss nå snakke om dere. La oss snakke om deg i de neste seks månedene. Jeg skal gi dere noen motsetninger her.

Personlige implikasjoner

Først og fremst, jeg har om og om igjen spurt dere om forpliktelsen deres til Realisering. Det er ikke noe lite, for det kommer først i livet, før noe annet – før familie, før jobber, før alt. Det er tøft for de fleste. De er ikke vant til å sette seg selv først, og de får skyldfølelse. Men dere har blitt spurt om og om igjen; «Vil du sette Realiseringen din først?»

Du kan ikke gå inn i opplysthet, inn i Realisering, hvis du setter andre først. Det vil ikke fungere. Det vil simpelthen ikke fungere. Og så denne skyldfølelsen – «men familien min og vennene mine» - det kommer frem. Det er derfor jeg om og om igjen har spurt dere disse årene; «hvordan er din forpliktelse til din egen Realisering? Er den der? Er du klar?»

Så det handler om en enorm forpliktelse som finner sted, men akkurat nå er motsetningen at dere kommer til å føle mer tvil enn noensinne. Mer tvil enn noensinne. Det er det som skjer like før Realisering. På innsiden vil all den tvilen dere bærer på komme frem. Så jeg ber dere om at når denne tvilen kommer frem de neste seks månedene, ikke slåss med den. Ikke prøv å mentalt rettferdiggjøre den eller slå den ned. Bare forstå at det er en gammel tvil. Det er massebevisstheten som prøver å trekke dere inn igjen. Det er en del av dere som er veldig vant til tusen liv på planten som sier; «Er jeg virkelig, virkelig klar?»

Så dere kommer til å føle en masse tvil. Og faktisk, føl inn i den. Ikke løpe fra det. Jeg mener, dykk inn i det. Føl den, for alt, enten det er tvil eller glede, om det er lykke eller frykt, blir til syvende og sist bragt til visdom. Til syvende og sist tjener det deg. Ikke vær redd for det.

Beslutninger

Så det andre som kan virke som en selvmotsigelse – jeg har bedt dere om, jeg har snakket masse med dere tidligere om valg; «Gjør et forbannet valg. Gjør noe. Gjør et valg.» Til å begynne med da vi begynte å arbeide sammen, sa jeg; «Bare velg noe, bare et eller annet,» for jeg ville at dere skulle huske at dere kan gjøre valg. Jeg mener, store valg i livene deres. Ikke små valg som hvilke sokker dere skal ha på dere eller hva slags vin dere vil drikke, men store valg.

Men nå vil jeg be dere om å ikke foreta noen store valg i livene dere i det hele tatt de neste seks månedene. Ingenting stort. Det er det jeg kaller for «skli og gli tid.» (Adamus humrer). Bare liksom la deg selv skli, bare la deg selv gli i seks måneder. Ingen store beslutninger. Og noen av dere har noen veldig store beslutninger som dere står overfor akkurat nå, eller som dere trodde at dere sto overfor. Ikke foreta noen. Jeg snakker ikke om de små greiene, dere vet, hvilken restaurant dere skal gå til eller slike ting. Store saker. Hva er store saker? Jobber? Forhold? Bli værende på planeten? Flytte? Dra et eller annet sted? Og jeg sier ikke at dere ikke skal gjøre det, jeg sier bare at dere ikke skal foreta noen beslutning om det.

Nå er det tid for å ha fullstendig tillit. Jeg snakket om tillit i den første boken vi satte sammen, sammen med Shaumbra, Masters in the New Energy, om tillit. Jeg kommer tilbake til det nå, og sier at det virkelig er tid for å stole dypt på deg selv, slutte å prøve å styre, manipulere alt, og bare ha tillit. Bare tillat guddommeligheten din. Bare tillat denne delen av deg selv, denne hellige, guddommelige delen av deg selv å være der. Ikke foreta en masse beslutninger, men bare tillatt. Dere vil oppdage at det skjer en rekke ting. Det er ikke slik at du vil sitte der og kjede deg i seks måneder. Det skjer en masse i livet ditt.

Store beslutninger? Vent.

Vel, det kom akkurat opp et spørsmål via internett. Noen sa akkurat; «Vel, hva om jeg blir gravid?» Vel, du tok ingen beslutning om å bli gravid. Det bare skjedde, så derfor er du trygg. Du tok ingen stor beslutning.

Hvis du tenker på – du liker ikke jobben din – du tenker på forandring, så ikke gjør det. Det kan forandre seg. Du kan spasere inn på mandag og få sparken. Be om en fin sluttpakke, men du tok ikke den beslutningen, det skjedde.

Du kommer hjem neste uke eller uken etter, og du går inn, og huset ditt er tømt, ingen møbler, og bankkontoen din er tømt. Partneren tok alt mens du var borte. Vel, du tok ikke beslutningen, det gjorde de. Du bestemte ikke at det var du som skulle avslutte forholdet, det gjorde de. Så ikke bestem at det er du som skal avslutte forholdet, bare la det skje. Neste seks månedene, ingen store beslutninger. Bare tillat hva det enn er som kommer å skje.

Så jeg vil gjøre en merabh på det. En merabh, for de av dere som er nye, er det den tiden vi tar oss til å komme oss ut av hjernen, gå inn i et bevissthets-skifte. Det er på en måte bare som en fin – du lytter til musikk, og du tillater bevisstheten å skifte. Du jobber ikke med det i hjernen. Det er en merabh.

Spørsmål og svar

Men før vi gjør merabhen, vil jeg ta noen spørsmål, for jeg vet at det plutselig – hvis det hadde vært et sentralbord på internett, ville det ha lyst opp akkurat nå. Jeg vet ikke om dere her i Kona har spørsmål, men jeg tar noen få. Jeg vil klargjøre det når jeg sier; «seks måneder, ingen store beslutninger.»

Og det første spørsmålet burde være; «Har de seks månedene du snakker om noe å gjøre med alt dette med kallet om å komme hjem igjen?» Og svaret er åpenbart ja.

Ja, neste spørsmål.

SHAUMBRA 2: Jeg tenkte på å kanskje kjøpe et lite hus, så er det en stor beslutning?

ADAMUS: Ja (hun humrer) Ja.

SHAUMBRA 2: Ok.

ADAMUS: Ja. Vel, hvor lite hus.

SHAUMBRA 2: Eh, et soverom.

ADAMUS: Et soverom.

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Vel, er det en stor beslutning for deg? Jeg mener …

SHAUMBRA 2: Egentlig ikke.

ADAMUS: Egentlig ikke.

SHAUMBRA 2: Nei.

ADAMUS: Da er det greit, men hvis du virkelig må vurdere; «Er det bra? Er det dårlig? Burde jeg gjøre det? Burde jeg ikke gjøre det? Har jeg penger til det? Ikke.» Hvis det ikke er en stor beslutning, hvis det bare på en måte er noe du gjør hver dag ….

SHAUMBRA 2: Ja, det er bare noe som gir mening å gjøre.

ADAMUS: Ja, ja. Ok. Jada, men hvis det føles som en stor beslutning, hvis du virkelig trenger å stresse med det å tenke på det, så ikke gjør det. Bare vent.

SHAUMBRA 2: Ok. Takk.

ADAMUS: Hva mer? Er det andre store beslutninger du tenker på?

SHAUMBRA 2: Ååh! Kanskje du vet det (Adamus humrer). Fortell meg det (hun ler).

ADAMUS: Jeg vil gjerne at du føler inn i det. Hva ellers?

SHAUMBRA 2: Forhold kanskje?

ADAMUS: Ja, ja, ja.

SHAUMBRA 2: Så jeg bestemmer meg ikke. Bare fortsetter med denne merkelige …

ADAMUS: Ja, ja (latter)

SHAUMBRA 2: … tingen.

ADAMUS: Vil du fortelle oss om det?

SHAUMBRA 2: Det går bra.

ADAMUS: Hva er det med forholdet?

SHAUMBRA 2: Å, det har bare foregått i årevis, men det er egentlig ikke konkret.

ADAMUS: Riktig, riktig, ja.

SHAUMBRA 2: Og det er – det jeg ser, er at det faktisk fungerer for meg.

ADAMUS: Hvor mange år?

SHAUMBRA 2: Syv.

ADAMUS: Åh. Ja, ikke ta noen beslutning om det akkurat nå.

SHAUMBRA 2: Ok.

ADAMUS: Det er ingen god tid nå for den slags – det er en stor beslutning.

SHAUMBRA 2: Ok.

ADAMUS: Ja, ja.

SHAUMBRA 2: Ok, takk.

ADAMUS: Fint, ja.

LULU: Ok, så jeg er ved dette punktet i livet mitt, jeg er på en måte hjemløs.

ADAMUS: Mm hmm.

LULU: Jeg har ikke noe hjem.

ADAMUS: Riktig.

LULU: Så jeg tenkte på …

ADAMUS: Hvor sover du om natta?

LULU: Hotell.

ADAMUS: Hotel. Det kan være fint.

LULU: Ja, og veldig dyrt (hun ler).

ADAMUS: Ja, ja. Gode hotell?

LULU: Gode hotell.

ADAMUS: Åh, fint, fint. Ja.

LULU: Og jeg kjøpte meg faktisk en Tesla, og jeg reiser bare rundt uten å bruke ett øre.

ADAMUS: Du kunne hengt en campingvogn på Teslaen, og da har du både hjem og bil.

LULU: Jeg har campingvogn.

ADAMUS: Ja. Ser du? Du er ikke hjemløs.

LULU: Vel, i butikken.

ADAMUS: Så hva er spørsmålet ditt? Vil du kjøpe et hus?

LULU: Jeg var i prosessen med å skaffe meg et hus og på en måte slå meg til ro.

ADAMUS: Ja. Har du sett på et?

LULU: Ja.

ADAMUS: Har du tatt en beslutning om huset?

LULU: Jeg har allerede gitt et bud, men …

ADAMUS: Å, men da er det greit. Du har allerede tatt beslutningen. Jada. Det er fint. Ja. Så ikke bekymre deg.

LULU: Men banken har ikke tatt noen beslutning enda.

ADAMUS: Riktig. Vel, det er da jeg sier at du bare skal la ting skje. Riktig. Men du har allerede tatt en beslutning før dette, så det er gjort. La oss nå bare se hva som skjer.

LULU: Ok.

ADAMUS: Ok?

LULU: Ok.

ADAMUS: Fint. Er det en stor campingvogn? (Litt latter).

LULU: Det er en Mercedes Wind 5, Wind – hva er det en kaller det? Ja.

ADAMUS: Ja. Ganske stor.

LULU: Den er skikkelig fancy og fin.

ADAMUS: Ja, fint.

LULU: Ja.

ADAMUS: Ok. Et par spørsmål til.

JEAN: Jeg vil bare vite hva som skjer for de folkene som leser dette i fremtiden, som ikke er her i dag.

ADAMUS: Ja, og hvordan vil du svare på det?

JEAN: Vær i øyeblikket.

ADAMUS: Det gjelder når de leser det, når de ser på.

JEAN: Ok. Takk.

ADAMUS: Det passer da.

JEAN: Takk.

ADAMUS: Så for denne gruppen som ser på nå eller i den umiddelbare fremtid, passer det nå. Hvis du ser på det senere, passer det i den tidsrammen da du ser det. Ja, for hvis ikke ville det …

Du skremmer ikke noen, gjør du vel? (Litt latter).

JESSICA: Jeg føler meg urolig, men …

ADAMUS: Det er greit.

JESSICA: … må jeg reise meg?

ADAMUS: Det er alltid fint. Nei, nei. Du kan bli sittende.

JESSICA: Jeg skal gifte meg i august, og jeg føler at det er en stor beslutning.

ADAMUS: Ja, det er en stor beslutning.

JESSICA: En enorm beslutning. Jeg mener, jeg føler at jeg aldri vil ombestemme meg.

ADAMUS: Kjenner du personen? Jeg mener, har du møtt dem? (Latter).

JESSICA: Vi har vært sammen i ti år.

ADAMUS: Åh, ti år.

JESSICA: Ja.

ADAMUS: Det er ingen stor beslutning. Og du har allerede tatt beslutningen om å gifte deg.

JESSICA: Så det er …

ADAMUS: Riktig, riktig.

JESSICA: Ok.

ADAMUS: Ja. Det går bra.

JESSICA: Greit (hun ler).

ADAMUS: Det går bra. Jada. Wow, wow! Ja.

JESSICA: Hjertet mitt slår veldig fort.

ADAMUS: Ja, hvis du allerede har forpliktet deg til noe – gifte deg eller bli gravid eller kjøpe et hus eller starte opp et firma – hvis du allerede har tatt en beslutning, så gjennomfør den. Jeg snakker om nye, store beslutninger.

JESSICA: Ok.

ADAMUS: Fint. Åh, og jeg bare føler mens vi snakker her, at Shaumbra sine sosiale medier lyser opp når vi snakker om alt dette. Ja. Fint.

MICHELE: Hvorfor?

ADAMUS: Hvorfor? Hvorfor? Åh, jeg trodde det bare var et filosofisk spørsmål.

MICHELE: (ler) Nei!

ADAMUS: Hvorfor? Fordi. Hvorfor? Vi skal gjøre en merabh, og jeg skal forklare mer, men hvorfor tror du?

MICHELE: Vel, med alle forandringene og ting som skjer, så forandrer også vi oss, og at de avgjørelsene vi kanskje tar i dag, vil være annerledes om seks måneder, for den vi vil være om seks måneder.

ADAMUS: Perfekt, ja.

MICHELE: Ok.

ADAMUS: Ja. Akkurat nå er det ingen god tid for å ta beslutninger, for det er forandringer som skjer i dere på så mange nivåer, og hvis du tar en beslutning i dag, vil den egentlig ikke passe så godt om seks måneder fra nå.

Jeg vil også at dere nå blir vant til å tillate og stole på dere selv. Ingen krefter utenfra, men tillate og stole på at det bare fungerer for dere. Vi skal også gå inn i det å ikke ta så mange beslutninger. Det er der bare for deg, og det er Merlin. Det er den indre Mesteren. Det er der før du trenger det. Du trenger ikke å streve med den gamle, menneskelige beslutningsprosessen, i hvert fall ikke så ofte. Holde deg opptatt hele dagen med å bestemme hva du skal spise eller drikke eller hvor du skal ta en spasertur, men de store sakene begynner å ta vare på seg selv. Det er en fantastisk måte å leve på. Og det er rart at dette også skjer i denne tiden med kallet som går ut om å vende hjem. Ikke at dere skal vende hjem, men de som har vært her og blandet seg inn på planeten blir kalt tilbake. Jepp. Fint.

KATARINA: Du har på en måte allerede svart på spørsmålet mitt, for spørsmålet mitt i øyeblikket er at det er så mye som forandrer seg i livet mitt, og jeg har følelsen av at jeg må ta en masse beslutninger.

ADAMUS: Er ikke det en byrde? «Hva er det meningen at jeg skal gjøre?» Kan du forestille deg det? Du trenger bare ikke å gjøre det. Det vil på en måte jobbe seg ut.

KATARINA: Ja, og det du sa, fikk hjertet mitt til å gå slik som dette (åpent), for jeg har en følelse av at jeg ikke en gang kan ta de beslutningene, og at ting bare skjer. Så det jeg prøver å gjøre, er å følge hjertet mitt og liksom gå med flyten og se hvor det fører meg.

ADAMUS: Ja.

KATARINA: Men ved et punkt må en – det er på en måte i den menneskelige livsvirkeligheten – en trenger å ta beslutninger.

ADAMUS: Riktig.

KATARINA: Så det handler om å tillate, og ting skjer, og den eneste frykten er liksom; «Hvis du ikke» - jeg hørte dette – «hvis du ikke tar en beslutning, vil jeg ta dem for deg.»

ADAMUS: Ja, og det passer for folk flest, men ikke dit vi skal akkurat nå.

For folk flest er det viktig at de tar beslutningen, at de går gjennom opplevelsen, tar ansvaret. Men nå har vi virkelig skiftet gir, og dere vil komme til å skjønne at dere bare ikke har så mange beslutninger å ta. Ting bare skjer, og det er du, det er guddommeligheten din, Mesteren, Merlin, hva du enn vil kalle det, og det bare skjer. Huset er der, jobben er der, forholdet er der. Når du holder på med menneskelige beslutninger, blir det noen ganger mentalt – nei, det blir mentalt nesten hele tiden. Og det som skjer, er at dere tror dere tar beslutninger basert på fakta, men dere gjør det basert på begrensninger.

Når dere slutter å ta store beslutninger i livene deres, åpner dere opp og forløser begrensningene, og plutselig forstår dere at ting skjer, og de er veldig passende, og de er ikke skremmende, og det er perfekt for deg. Og du forstår at du ikke trenger å ta alle disse små beslutningene, eller til og med medium beslutningene lenger. Det bare skjer, og det tilfredsstiller hjertet ditt. Og på en måte kan du si; «Jeg har allerede tatt en beslutning, jeg tok en beslutning om å være alt det Jeg Er», og nå skjer det.

KATARINA: Ja, det gir mye mening.

ADAMUS: Så du går av – du begynte med å si at du hadde alle disse beslutningene å ta - phew!

KATARINA: Ja, det skjedde en masse ting. På en måte så bestemte jeg det ikke. Det bare skjedde, og mye bedre enn jeg på noen måte kunne ha forestilt meg.

ADAMUS: Ja.

KATARINA: Så det er på en måte en snål tid i øyeblikket, men strålende …

ADAMUS: Bedre enn du på noen måte kunne forestilt deg. Det er nøkkelen. Det er nøkkelen.

KATARINA: Ja! (hun ler). Ja.

ADAMUS: Og mange ganger når mennesket blir involvert i beslutningstakingen i livene sine, er det egentlig basert på begrensninger. Bare føl inn i de beslutningene du har tatt i livet ditt. De var ikke basert på store, på en måte sprø-utover potensialer. De var basert på begrensninger. De var basert på – og jeg sier hele tiden at alle menneskelige beslutninger, alle valg – er basert på emosjon, ikke på intellekt, ikke på fakta. Det blir rettferdiggjort av fakta, men alle beslutninger, selv om hva du skal spise i ettermiddag, er en emosjonell beslutning. Og så rettferdiggjør du det ved å si; «Men dette er sunnere for meg», eller hva det måtte være. Men alle valg, alle beslutninger, er basert på emosjon.

Faktum er at vi går utover alt dette med å måtte ta alle disse virkelig begrensede beslutningene i livet. Tingen er at dette er tiden da dere virkelig går med Mesteren, virkelig går med Merlin som allerede er der i deg. Fint.

To spørsmål til og så skal vi gjøre en merabh. Ja, helt der bak.

HORACE: Takk. Jeg planla å kjøpe et hjem dette året, enten det er en leilighet eller et hus eller til og med en bygning, og det bare føles som om jeg ikke får slutt på denne syklusen med å leie. Jeg er tilbake til å leie igjen.

ADAMUS: Riktig.

HORACE: Så …

ADAMUS: Men du har allerede tatt beslutningen.

HORACE: Ja, det har jeg.

ADAMUS: Ok. Nå trenger du ikke en gang å bekymre deg for det, ting bare skjer. Bestemmelsen er allerede tatt, så du prøver ikke å ta en beslutning. Du står ikke her akkurat nå og sier «Skal jeg, eller skal jeg ikke?» Du har allerede forpliktet deg. Energien er allerede i bevegelse. Den samler allerede sammen de tingene du vil trenge for at det skal manifestere seg for deg.

Du kan leke leken og late som om du tar en beslutning om det skal være en leilighet, et hus, den eller den prisen. Du kan leke leken, men jeg ville gitt slipp på det akkurat nå, og fulgt med på hvordan energien kommer inn og tjener deg, i stedet for alle disse beslutningene og bekymringene og alt annet. Og til tider vil det være skremmende, for du sier; «Å, jeg burde tenke på dette. Jeg burde ta en beslutning, jeg burde fokusere på det.» Nei.

HORACE: Vel, det er egentlig ikke tvil. Det er mer irritasjon og sinne. Jeg er bare lei av det.

ADAMUS: Ja.

HORACE: Jeg vil at ting skal bevege seg videre.

ADAMUS: Akkurat. Men du har allerede tatt beslutningen.

HORACE: Ja.

ADAMUS: Så det går fint med deg. Jeg bare sier det ut fra poenget med å ikke ta noen store beslutninger på seks måneder. Du har allerede bestemt at det er det du vil, så det er i arbeid.

HORACE: Ok.

ADAMUS: Det kommer din vei.

HORACE: Takk.

ADAMUS: Jeg mener det seriøst. Og det er ikke nødvendigvis det du forventer i dag.

HORACE: Fint. Jeg vet at jeg begrenser meg selv, og jeg er glad for å høre dette. Så det er bra. Takk.

ADAMUS: Fint. Et spørsmål til. Jeg vet at det er et til spørsmål ett eller annet sted her. Kanskje ikke.

SHAUMBRA 7 (mann): Jeg har ikke noe spørsmål. Jeg bare – jeg får Realisering, for etter seks måneder tror jeg at jeg får Realisering (han ler).

ADAMUS: Ja. Ok. Eller kanskje før om seks måneder.

SHAUMBRA 7: Åh. Hm?

ADAMUS: Du får kanskje Realisering før det har gått seks måneder.

SHAUMBRA 7: Vel, før seks måneder?

ADAMUS: Ja.

SHAUMBRA 7: Åh, seks måneder, før seks måneder. Jeg bare tar Realiseringen (han ler).

ADAMUS: Ja. Fint. Det er bra. Jada, men du har allerede tatt et valg om det, så du trenger ikke en gang å bekymre deg. Ja.

SHAUMBRA 7: Takk.

ADAMUS: Takk. Ok, la oss nå sette på musikk.

Merabh

Ok, det er merabh-tid, tid for å bare tillate et bevissthetsskifte.

(Musikken begynner)

Jeg skal snakke litt. Det er det jeg gjør under en merabh, ikke så mye. Det er tid for å trekke pusten dypt og – wow! – føle inn i alt det som foregår.

Dere har dette koronaviruset. Det er en stor distraksjon. Det bryter ned en masse ting, men det er egentlig en stor distraksjon fra de andre tingene som foregår på planeten. Jeg mener, det er virkelig. Det handler om økonomien. Det får alle bekymret og skvetne.

Så har dere dette andre som foregår og som folk flest ikke en gang er klar over. Samtidig stenger Arkens Orden ned akkurat nå. Det er ikke behov for det lenger. Det er nok mennesker på planeten er virkelig begynner å forstå sitt suverene forhold til energi, med sin egen energi.

Arkens orden trengs ikke. Nye vil kommet til denne planten, men nå er det mange Nye Jorder. De vil også dra dit.

Og ettersom arken Orden legger ned sine ting, er det et kall om at alle de som forstyrrer drar tilbake.

Englefamiliene kaller tilbake alle sine. «Nå er det tid for å komme hjem.»

Det vil ikke bare påvirke de som har hengt rundt i de usynlige rikene til denne planeten. Det vil påvirke de menneskene som de har jobbet sammen med. Og de er på ingen måte ondsinnede heller. De prøver ikke å rasere planeten. Noen av dem er her for å lære ting for englefamiliene sine.

De blir kalt tilbake, og jeg vil komme med den – (Adamus humrer) Cauldre vil ikke at jeg skal si dette, men jeg skal komme med en vill uttalelse her, jeg plasserer de fra Pleiadene i samme kategori som de som blander seg inn. Jeg har ingenting godt å si om de fra Pleiadene, og de som sier; «Vel, la oss alle ha fred, kjærlighet og glede.» Nei. Jeg liker dem ikke. De lyver. De bedrar. De har blandet seg inn på denne planeten altfor lenge. De har overtalt ellers skikkelig bra mennesker til å kanalisere seg. De manipulerer. De stjeler energi, og det vil være mange av disse antatt pleiadiske kanalisererne som bare slutter å kanalisere, plutselig føler de at det ikke er noe der. Og det kommer til å være noen av dem som fortsetter. Det kommer til å være fullstendig falskt, for pleiaderne blir kalt tilbake. Og dere kan si til dem at jeg sa det.

Ja, jeg er utvist fra Sedona. Det er jeg, og det er jeg stolt av. Dere forstår, jeg er den eneste Oppstegne Mesteren som ikke får lov til å komme tilbake til Sedona. (Adamus humrer). Det er gode grunner til det.

Så alt dette skjer. De blir kalt hjem igjen, slik at planeten kan gå videre på egenhånd, på sin egen måte, sine egne folk. Den kan gå inn i denne nye arten av mennesker uten innblanding. Den kan gå inn i en helt ny forståelse av energi og bevissthet uten denne skyen av utenomjordiske forstyrrelser.

Disse neste seks månedene kommer til å være veldig interessante. Og igjen, ikke bare følg med på nyhetene, men det som ligger under overskriftene, det som ligge imellom, det som står på andre sider i nyhetene, hvis dere fremdeles har aviser. Eksisterer de lenger?

Bare føl inn i det som foregår på planeten disse neste seks månedene, og enda viktigere, for deg personlig.

Ingen store beslutninger. Det er en grunn til det. Dere går nå fra en tid der dere må foreta alle disse beslutningene på egenhånd, enten det handler om forhold eller et hus eller en jobb eller barn eller retninger i livet, og nå trenger dere ikke å gjøre det. Dere kommer til å oppdage hva som virkelig er i hjertene deres, hva som virkelig er i hjertet – ikke de beslutningene dere har i sinnet, men hva som virkelig er i hjertet – begynner å manifestere seg i livene deres.

Når dere gikk inn i hodet tidligere, rotet dere egentlig til en masse av beslutningene eller mulighetene i livene deres.

Nå er det tid for å virkelig ha tillit.

Dere prøver å tenke at dere må ta beslutninger om alt mulig. Vel, det er på en måte å ikke ha tillit. Nå er det tid for å ha tillit til at du – Merlin, Mesteren, du – får alle disse tingene til å skje.

Det er ingen kraft utenfra. Det er faktisk, når disse tingene skjer i livene deres nå, når de virkelige hjerteønskene begynner å oppfylles, vil du forstå at det egentlig er deg. Det var bare denne delen av deg som du lette etter veldig lenge.

Og etter seks-måneders perioden med å ikke ta store beslutninger, tror jeg dere vil begynne å forstå at det ikke er så mange store beslutninger dere trenger å ta lenger.

Dere er i en helt annen flyt. Dere er i en annen tilstand av ynde, og det bare skjer.

Det som skjer, er at energi responderer på deg – din energi responderer på hjertet ditt. Ikke sinnet som prøver å finne ut av alt i en tilstand av begrensning, men du forstår plutselig at det er slik energi fungerer. Det føles inne i hjertet. Det føles i det virkelige ønsket, og så bare skjer det.

Energien tjener deg. Den bringer de riktige folkene til riktig tid, de riktige mulighetene. Du trenger ikke å jobbe med det, stresse med det.

Så ingen store beslutninger de neste seks månedene. Bare ha tillit og tillat og følg med på hvordan ting forandrer seg.

Alt er på en måte en interessant tid av sammenfall. Med den utenomjordiske innblandingen som nå blir kalt hjem igjen, med alt dette som skjer på planeten, med koronaviruset, med alle forandringene i teknologi, se på hvordan alt på en måte faller sammen.

Pust dypt, og se på hvor du befinner deg akkurat nå, hev deg over støyen og forvirringen og kaoset.

God, dyp pust.

(Musikken stopper)

Så med det, du trenger ikke å bekymre deg for de store beslutningene, og bare følg med på hvordan energien jobber på forskjellige måter for å tjene deg.

Med det, som alltid fryder jeg meg over å være sammen med dere. Jeg vil komme tilbake til Kona når som helst for å være her på Shouden eller ved andre anledninger.

La oss puste godt og dypt når vi nå avslutter denne sesjonen, og jeg minner om at alt er vel i hele skapelsen. Takk (applaus).


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for

ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund  
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.