CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Esiintuleminen-sarja

SHOUD 11 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

6.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

 

HUOM. Nämä kanavoinnit annettiin alun perin 15.–16.6.2019 "10 vuotta Adamuksen kanssa" -juhlassa Santa Fessä.

 

Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus (yleisö taputtaa). Kiitos, kiitos.

 

Aa, suuri ilo saada teidät tähän kokoontumiseen. Siinä ei ole kovin paljon kyse minusta. Heh, no … (lisää naurua) … kenties paljon. Mutta siinä on oikeasti kyse shaumbroista, teistä, kuluneista 10 vuodesta. Kävelen vähän ympäri ja katson, miten monia voin katsoa silmiin.

 

Kymmenen vuotta! Se on mennyt hyvin nopeasti. Ihan kuin olisin juuri saanut juotua kupillisen kahvia Ylösnousseiden mestareiden klubilla, ja 10 vuotta oli mennyt! Olen varma, että se oli samanlaista teillä (vähän naureskelua). Kymmenen vuotta yhdessä hujauksessa, erilaista kuin mikään muu. Kymmenen vuotta uskomattomia muutoksia. Tiedän, että joinain päivinä ajattelitte, ettei mikään muuttunut, joinain päivinä ihmettelitte, teittekö yhtään mitään.

 

Kymmenen vuotta kitkien pois niitä, jotka eivät olleet oikeasti valmiita ruumiillistuneeseen valaistumiseen. Siitä oli vain kyse. Ei muusta. Huomasitte luultavasti, ettei oikeasti ole kyse paremman ihmiselämän saamisesta (naurua). On kyse oivaltaneena mestarina olemisesta tällä planeetalla.

 

Kymmenen vuotta monia häiriötekijöitä. Voi, että minun on tarvinnut tehdä kovasti töitä häiriötekijöiden eteen. Minun on tarvinnut istua piirustuspöytäni ääressä Ylösnousseiden mestareiden klubilla ja tehdä töitä. "Miten häiritsen heitä tässä kuussa, tässä shoudissa, tässä työpajassa?" Kymmenen vuotta puhdasta viihdettä yhdeltä kaikkein suurimmista viihdyttäjistä … Kuthumilta (naurua ja taputusta).

 

Kymmenen vuotta syvällistä informaatiota. Ei minun informaatiotani. Ei, minä olen vain kerääjä. Olen vain se, joka tulee tunnustelemaan teistä jokaisesta, missä kohtaa olette, mihin olette seuraavana valmis. Minä vain kerään sen yhteen. Tiivistän sen, koska siinä on paljon roskaa toisinaan. Tiivistän sen, ja sitten oksennan sen. Tuon sen takaisin teille. Suollan ulos sen, mitä te ajattelitte, tunsitte, kävitte läpi (vähän naureskelua).

 

Kyse ei ole teistä

 

Kymmenen vuotta kaiken tämän informaation keräämistä, ja merkittävä asia on, ettei oikeasti ole kovin paljon kyse teistä. Älkää koskaan olko huomioimatta tätä, koska hyvin usein ajattelette, että teette sen itsenne vuoksi, että kyse on vain teistä, että se on yksinäinen matka, jossa on kyse vain teistä, ja teidän täytyy kestää raivoavia myrskyjä ja lohikäärmeitä ja vastoinkäymisiä elämässä. Teette sen niiden vuoksi, jotka tulevat seuraavana.

 

Tuntekaa sitä hetki. Te ette oikeasti tee sitä itsenne vuoksi! Se tuntuu siltä, mutta kuten olen sanonut alusta saakka, olisitte voineet saada Oivaltamisenne yksi, kaksi, kenties kolme elämää sitten, ja sanoitte: "Ei, aion odottaa." Olitte aivan sen partaalla ja sanoitte: "Aion odottaa. Aion tehdä sen tänä uskomattomana aikana planeetalla, Koneiden aikana, ja aion tehdä sen ryhmän kanssa. Olemme kaikki yksilöitä, mutta teemme sen tavallaan yhdessä. Teen sen, jotta planeetalla on tallennettu historia, historia menemisestä Oivaltamiseen"; ja sitä te teette.

 

Tiedän, että tuntuu siltä, että kyse on teistä. Ja tiedän, että on päiviä, jolloin teillä on valtavia epäilyksiä ja mietitte, teettekö sen oikein. Jos voisin pyytää teitä vain laittamaan sen sivuun, ainakin pariksi seuraavaksi päiväksi, ja oivaltamaan, mitä oikeasti teette.

 

Nimittäin kävitte läpi entisissä elämissä kaikki nämä epäilykset, kaikki nämä vastoinkäymiset ja kaiken muun. Teidän ei tarvinnut tehdä sitä uudestaan, mitään siitä. Ongelmanne yltäkylläisyyden tai terveyden kanssa – teidän ei tarvinnut tehdä sitä uudestaan. Eikä kyse ole siitä, että teitte jonkin virheen ja olette nyt takaisin siinä. Kyse on siitä, että teette sen auttaaksenne tuomaan yhteen tämän kirjoitetun historian, dokumentoidun historian, tulemisesta Oivaltamiseen tällä planeetalla.

 

Tuntekaa sitä hetki. Siinä ei ole oikeasti kyse teistä. Ei ole.

 

(Tauko)

 

Tiedän, että on aikoja, jolloin teillä on tuo sielun pimeä yö. Käytte läpi joitain pahimpia kokemuksia – terveysongelmia, henkisiä ongelmia ja muuta – mutta silloin pysähdytte hetkeksi ja sanotte: "Tiedän, että teen sen, jotta voin muuntaa viisaudella jotkut näistä vanhoista ihmisen sairauksista ja ongelmista ja jättää sen taakseni monille, monille muille, jotka tulevat tätä tietä. Jättää sen taakseni", ja juuri sitä te teette.

 

Kymmenen vuotta

 

Niiden 10 vuoden aikana jotka olemme olleet yhdessä, olette rakentaneet informaatiokirjaston muille – tarinoitanne, syvällisiä ajatuksianne, huolinanne ja murheitanne. Mutta tuntekaa mestaria hetki, koska se mestari joka olette, ymmärtää täsmälleen, mitä sanon. Tulitte takaisin käymään läpi taas joitain kokemuksia ja muuntamaan ne viisaudeksi ja jättämään sen lahjana tälle planeetalle ja niille ihmisille, jotka tulevat seuraavana. Kaikki eivät tule. Kaikki eivät tule, mutta riittävästi tulee, ja he hyödyntävät sitä, mitä te olette tehneet tässä elämässä.

 

Tuntekaa hetki sitä.

 

Tiedän, että sanotte joskus: "Ei, ei. Kyllä siinä on kyse minusta, Adamus. Puhut varmaan henkilölle vieressäni, koska käyn oikeasti läpi näitä juttuja ja se on hyvin totta." Se on, mutta katsokaa, miksi teette sitä.

 

Kymmenen vuotta, 10 vuotta. Katsokaa niitä muutoksia, joita olette käyneet läpi. Ja taas kerran, tiedän, että joskus kaikki se tuntuu menevän hyvin hitaasti. Ei oikeasti mene. Katsokaa sitä viisautta, jota olette tuoneet omaan elämäänne. Opettelette edelleen, miten viisautta käytetään, opettelette edelleen, mitä viisaus oikeasti on, mutta katsokaa kuluneiden 10 vuoden viisautta elämässänne.

 

Katsokaa kaikkea irtipäästämistä, mitä olette tehneet, kaikkea vapautumista. Vapaus esi-isistä, irtipäästäminen esi-isistä, ja jotkut ihmiset ymmärtävät sen todella väärin. He luulevat, että siinä on kyse esi-isien kieltämisestä, perheenne ja sukunne käskemisestä mennä jonnekin muualle. Ei, vaan se on sanomista: "Minä olen mitä olen. Olen oma kehoni, mieleni ja henkeni. Kyllä, minulla on tämä suhde perheeseen", koska tänä aikana planeetalla ihmiset syntyvät edelleen biologiaan, mutta sekin muuttuu. Päästetään irti perheestä ja sen tekemällä vapautetaan itsenne ja vapautetaan myös heidät.

 

Nimittäin hyvin monia ongelmia tällä planeetalla, valtavaa, valtavaa enemmistöä ongelmista kasvatetaan ja kannetaan perhelinjassa – terveysongelmia, henkisiä ongelmia, riippuvuusongelmia – eikä kehossa ja mielessä ole mitään, mikä sanoo, että niin täytyy olla. Mutta se on energia, joka virtaa perhelinjassa elämästä toiseen, ja te olette oppineet päästämään siitä irti. Se on valtava, valtava askel. Voi, tiedän, että teillä on edelleen joitain perheongelmia, mutta olette päästämässä tuosta perheestä irti.

 

Kymmenen vuotta, ja sanoisin, että joitain tärkeimpiä asioita, joita olemme tehneet yhdessä, on Ja – sen oppiminen, että olette moniulotteinen, sen oppiminen, että te ette ole vain tämä fyysinen ihminen tämän mielen kera tässä tietyssä ajassa ja tietyssä iässä. Olette moniulotteinen, ja käsittelemme tätä tarkemmin siinä työssä, jota meillä on edessämme.

 

Ja sitten Salliminen. Salliminen. Rakastan sallimista, koska se on hemmetin yksinkertaista. Se on mestarin perusolemus – salliminen. Eikä se merkitse ulkoisen maailman sallimista talloa teitä, ei lainkaan. Se merkitsee kaiken sen sallimista, mitä te olette, mestarin sallimista/päästämistä ihmisen taloon. Kaiken sen sallimista, mitä te olette, mistä ihminen ei ehkä ole edes tietoinen tällä hetkellä. Mutta sallimisen myötä, avautumisen myötä ja sanomalla: "Minä sallin", se tulee sisään ja sitten oivallatte, mitä se on. Sitten ruumiillistatte sen. Se on suurempien osienne sallimista liittyä ihmiseen tällä planeetalla.

 

Kymmenen vuotta yhdessä, uskomatonta aikaa.

 

Kun Tobias tuli luokseni ja sanoi: "Ottaisitko minun paikkani Crimson Circlessä?", kuten olen kertonut teille, että olin vähän haluton, osittain siksi että tunsin sen ryhmän, jonka kanssa hän työskenteli. Tiesin, että olette luonteeltanne kapinoivia merirosvoja. Tiesin, että te ette tee kotitehtäviä. Tiesin, että te ette oikeasti kuuntele mitään näistä materiaaleista (vähän naurua) korvillanne, mutta teette sen sydämellänne. Ja tiesin, että tuolloin oli vielä paljon makyoa ja edelleen mukana paljon ihmisiä, jotka olivat oikeasti vain energiansyöjiä. Luulen, että on liikkeellä uusi sana – pelaajia. He pelasivat vain energiapelejä. He eivät olleet oikeasti kiinnostuneita Oivaltamisesta tässä elämässä.

 

Tavallaan harvensimme heitä. Minä tein sen olemalla vastenmielinen, olemalla melkein henkisen vastakohta, mutta jälleen kerran, se oli heijastus teistä. Se oli teidän epäkunnioitustanne, ei kovinkaan paljon minun (vähän naureskelua).

 

Kun tulin sisään ja otin Tobiaksen paikan, oivalsin, etten voisi tulla sisään St. Germainina, pelkkänä St. Germainina. Oli oltava jotain eroa. Sen täytyi olla mukautettu teihin. Voi, St. Germain, ydinolemukseni – olen upea, upea olento, mutta minun täytyi tehdä paljon sopeutumista ottaakseni itselleni tämän Adamus-persoonan. Sen täytyi olla heijastus teistä. Ja se vaati vähän työtä.

 

Se vaati harjoittelua Ylösnousseiden mestareiden klubilla. Vaadittiin koettelemuksia ja vaikeuksia saada Adamus oikeanlaiseksi. Olen oikeasti vain imitoija. Imitoin teitä täällä edessä, ja täytyi olla tasapaino teatraalisuuden ja vitsien – todella hyvin vitsien (naurua) … Ne ovat hemmetti soikoon teidän vitsejänne. Tarkoitan, että jos te ette naura, niin se johtuu siitä, että te ette ole hauskoja. Täytyi olla tasapaino vitsien ja syvällisten viestien, todella syvällisten viestien välillä.

 

Enkä sano tätä minusta, vaan sanon sen teistä. Planeetalla ei ole mitään sitä vastaavaa. Voitte tutkia ikivanhoja pyhiä tekstejä, eikä ole mitään sitä vastaavaa, mitä te teette. Voitte tutkia nykyaikaisia henkisiä teoksia, viestejä, kirjoja ja kursseja, eikä ole mitään sitä vastaavaa – ei lainkaan mitään sitä vastaavaa – koska olette valmiita menemään tuohon seuraavaan askeleeseen. Olette valmiita olemaan kärkijoukkoa. Olette valmiita todella tekemään sen – ei vain puhumaan siitä, vaan todella tekemään sen – tässä elämässä. Siitä näissä kuluneissa 10 vuodessa on ollut kyse.

 

Näytämme työskentelevän 10 vuoden jaksoissa. Oli 10 vuotta Tobiaksen kanssa. Miten moni teistä oli paikalla Tobiaksen aikaan? Ahaa! Miten moni ei ollut? Miten moni tuli … (naurua) … Crimson Circlen vuoksi? (Adamus naureskelee) Meillä on taipumusta työskennellä 10 vuoden jaksoissa, ja vain parin kuukauden kuluttua aloitamme seuraavan 10 vuoden vaiheen. Tuon vaiheen sisällä on monia vaiheita. Aloitamme seuraavan 10 vuoden vaiheen parin kuukauden kuluttua, kun aloitamme seuraavan sarjamme. Sitä odotellessa viimeistelette …

 

LINDA: Aiotko pysyä meidän kanssamme?

 

ADAMUS: En tee mitään sitoumuksia tässä kohtaa (naurua). Se riippuu siitä, miten kaikki käyttäytyvät tänä viikonloppuna (lisää naurua).

 

Parin seuraavan kuukauden aikana viimeistelemme joitain keskeneräisiä asioita. Muistakaa, että toukokuun shoudissa sanoin, että kävisitte läpi 45–60 päivän kokemuksen. Olen varma, ettei kenelläkään teistä ole vielä ollut sitä (naurua). Meillä on vähän aikaa todella viimeistellä nuo energiat, ja meillä on vähän aikaa antaa niiden asettua, ennen kuin aloitamme seuraavan sarjamme, joka uskoakseni tulee pian, aivan syntymäpäiväni paikkeilla elokuussa – 3. päivä, jos olette kiinnostuneita lahjoista – 3. päivä, 3. päivä.

 

LINDA: Toiset juhlat?!!

 

ADAMUS: Toiset – joo, meillä on toiset juhlat.

 

Siis tässä kokoontumisessa tavallaan viimeistelemme edelliset 10 vuotta. Viimeistelemme sen teille, jotka olette täällä, kaikille teille jotka katselette myöhemmin, shaumbroille yleisesti ottaen.

 

Esikatselemme täällä myös, mitä tulee seuraavaksi, esikatselemme, mitä tulee seuraavaksi. Niinpä siirtymänä siihen, kutsun ilman suurempaa viivyttelyä ensimmäisen vieraamme tätä seuraavaa kanavointia varten. Vähän musiikkia, kiitos, auttamaan Cauldrea tekemään tämän muutoksen. Rakas Linda, vähän hengittelyä, ja katsotaan, mitä tulee seuraavaksi.

 

LINDA: Siis tämän myötä, vedetään kunnolla syvään henkeä. Vetäkää kunnolla syvään henkeä (musiikki alkaa), kun Geoff siirtyy seuraavaan kanavaan.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä ja tuntekaa sitä. Tuntekaa kaikkien energioiden muuttumista ja liikkumista.

 

Hengitä sinulle.

 

Jälleen kerran, hengitä sallimisen kera. Hengitä ihmisenä ja mestarina, hengitä "minä olen mitä olen".

 

Hengitä ollen läsnä. Hengitä sydämeesi.

 

Vedä kunnolla syvään henkeä.

 

Hengitä … hengitä ja anna energian virrata.

 

Ole tämän hengityksen kera, elämänhengityksen, tuon hengityksen joka kertoo kehollesi, että valitset elämän.

 

Tunne tätä juhlaenergiaa.

 

Hengitä …

 

(Tauko)

 

MERLIN: Tervehdys täältä ja muualta. Olen Merlin.

 

Olen Merlin vähän eri tavalla, mitä olette kokeneet aiemmin, koska kun tulen tähän shaumbra-kokoontumiseen, olen Merlin, kollektiivi. Merlin, kaikkein niiden Merlinien kollektiivi, jotka ovat koskaan olleet Merlinejä. Tulemme nyt yhdessä kollektiivina, jokainen meistä on yksilö ja itsenäinen, mutta tulemme luoksenne tällä kertaa Merlinien ryhmänä.

 

Puhutaanpa vähän Merlinistä, siitä mikä Merlin on. Se on titteli.

 

Merlin on titteli, joka on annettu tietyille yksilöille historian saatossa, mennen kauas, kauas taaksepäin ja mennen myös tulevaisuuteen.

 

Merlin on aikamatkaaja ja muodonmuuttaja.

 

Merlin on maagikko, ja Merlin on energiaa.

 

Tulemme yhteen nyt Merlinien kollektiiviksi, koska kuten rakas St. Germain mainitsi, tulette shaumbrojen uuteen aikajaksoon, ja se on Merlin-aikaan, jolloin myös jokaisesta teistä tulee Merlin. Liitytte meihin, niiden Merlinien kollektiiviin, jotka ovat olleet aiemmin, mutta kuitenkin olette yksilö ja itsenäinen.

 

Puhutaanpa hetki Merlinin historiasta. Olen varma, että monille teistä ovat tuttuja tarinat Merlinistä, Camelotista, kuningas Artturista, tarinat jotka kirjoitti 1100-luvulla Geoffrey Monmouthilainen. Osa siitä on totta, osa on legendaa, osaa on muutettu ajan kuluessa, mutta sitä useimmat ihmiset ajattelevat ajatellessaan Merliniä.

 

Katsotaanpa hetki, tunnetaanpa hetki, miten Merlin alun perin tuli olemaan. Ja koska päivämäärät ja ajat voivat näyttää vähän hämmentäviltä, muistakaa, että Merlin on aikamatkaaja, joten se mikä oli menneisyydessä, on myös tulevaisuudessa. Merlin on todella ajaton.

 

Jeshua ja Merlinin syntymä

 

Hyvin monet teistä olivat tällä planeetalla, maan päällä, Jeshuan aikana. Jotkut teistä kulkivat Jeshuan kanssa ja itkivät Jeshuan kanssa. Jotkut teistä kirjaimellisesti kivittivät Jeshuaa roomalaisina sotilaina. Jotkut teistä eivät olleet niinkään Palestiinan mailla, joita nyt kutsutaan Israeliksi. Jotkut teistä olivat muissa paikoissa – Afrikassa ja Euroopassa ja Intiassa – mutta hyvin monet teistä voivat jäljittää nykyaikaisemman alkuperänsä Jeshuan aikaan.

 

Se oli Kristus-tietoisuuden kylvämisen aikaa planeetalla. Tämä oli se syy, miksi tulitte tuohon elämään – kylvämään Kristus-tietoisuuden, tuomaan sen Maahan, integroimaan sen Gaiaan, integroimaan sen kaikkeen maan päällä – kylvämään sen ja sitten antamaan sen olla, kunnes aika oli oikea.

 

Jeshua, hän jonka tunnette Jeshua Joosepin poikana ja jota jotkut kutsuvat Jeesukseksi, oli shambrojen kollektiivi. Se oli ryhmäenergia, johon jokainen teistä juurrutti osan itseään, osan kristallienergiaansa – tähän olentoon nimeltään Jeshua. Ja Jeshua toi esiin jotain uskomattominta ja jotain vaikeinta ja haastavinta ihmistilasta.

 

Jeshua oli tavallaan teidän jumaluutenne ihmislihassa. Ja kuten tiedätte, Jeshua kärsi paljon. Varhaisessa iässä … Muuten, Jeshuasta on hyvin monia tarinoita ja myyttejä, ja jos tämä tuntuu oikealta, sallikaa se, jos ei tunnu, antakaa sen mennä.

 

Jeshua ei syntynyt köyhään perheeseen, eikä hän todellakaan syntynyt seimeen. Jeshua syntyi jokseenkin vauraaseen perheeseen, ja hän sai nuorena hyvän koulutuksen. Hän ei ollut koskaan puuseppä, ei koskaan vasaroinut puuta tai mitään sellaista. Se olisi ollut hänen roolinsa alapuolella.

 

Jeshua meni naimisiin hyvin nuorena, ja silloin avioliitot olivat järjestettyjä, mutta hän todella rakastui siihen, jonka kanssa hänen oli määrä mennä naimisiin. Ja hän meni naimisiin tämän rakkaan ja kauniin naisen kanssa, ja nämä kaksi aloitti elämän hyvin onnellisesti – kummallakin oli yltäkylläisyyttä, kummallakin oli hyvä perhe ja kummallakin oli hyvä koulutus. Mutta alle kahdessa vuodessa hänen vaimonsa sairastui ja kuoli, ja tämä musersi Jeshuan. Se musersi hänet. Miten tämä voi tapahtua? Miten joku jota rakastat ja josta välität, voi vain kuolla edessäsi? Kaikki rukoukset joita hän teki, rabbit ja parantajat joita kutsuttiin, mikään ei auttanut, ja hänen vaimonsa kuoli hänen silmiensä edessä.

 

Tämä laittoi hänet henkiselle matkalle, ja hänen tarinansa on hyvin teidän tarinanne kaltainen – itse asiassa se on teidän tarinanne. Hänellä oli hyvin vähän todellista kiinnostusta henkisyyteen ennen vaimonsa kuolemaa, mutta nyt hyvin synkässä paikassa, ollessaan hyvin lohduton, hän lähti etsimään vastauksia, tietämättä, mihin hän oli menossa, tietämättä, mihin hän päätyisi, mutta hän lähti etsimään vastauksia.

 

Hän matkusti ympäri Eurooppaa etsien vastauksia – Englanti, Ranska, Espanja, Portugali, Saksa – ja löytämättä sieltä, mitä halusi, hän meni Egyptiin. Hän istui Kehopsin pyramidin Kuninkaan kammiossa, paikassa jossa jotkut teistä ovat istuneet. Hän meni Intiaan. Hän kulki ympäri itämaita etsien vastausta, ja lopulta hän tosiaankin löysi vastauksen, ja se oli paljolti samaa viisautta, jota te tuotte tällä hetkellä elämäänne. Se on yksinkertainen. Se on helppo. Se on: "Minä olen mitä olen. Sallin minä-olen-olemuksen."

 

Ja keksittyään vastauksen ja todella kommunikoituaan edesmenneen vaimonsa kanssa – tämä toisissa ulottuvuuksissa ja hän fyysisessä kehossa – Jeshua tuli takaisin Jerusalemiin ja opetti, rakasti ja jakoi seuraavat kolme vuotta. Ja kärsi. Kärsi, koska hyvin suuri osa ihmismatkasta on ollut ja on edelleen kärsimistä. Ja sitten kaiken tuon kärsimisen huipentumana oli hänen teloituksensa, ristiinnaulitsemisensa. Se oli melkein huutomerkkikohta ihmiskärsimyksessä.

 

Hänen kuoltuaan ja siirryttyään toiselle puolelle, te kaikki synnytitte Merlinin.

 

Se ei ollut hänen elinaikanaan, se oli hänen kuollessaan. Hän synnytti Merlinin. Ja näin voitaisiin sanoa, että jokaisella teistä oli osa siinä.

 

Hän synnytti Merlinin sanomaan: "Meidän täytyy pitää taikaa tällä planeetalla", sillä hän pystyi aavistamaan, kuten te pystytte aavistamaan, että tulisi päivä, jolloin uskonnot, retoriikka ja mentaalitilassa oleminen pyyhkisivät taian pois. Siis Merlin luotiin pitämään taika ilmassa. Merlin luotiin pitämään ilmassa sellaiset asiat, kuin fantasia ja mielikuvitus, ja sitä Merlin tekee.

 

Jeshua tuli takaisin opetuslastensa luo, joskus heidän ollessaan ryhmässä ja joskus yksityisesti, ja hän sanoi: "Minä olen olemassa. Olen edelleen tässä." Voi, he epäilivät, vaikka he näkivät Jeshuan ja tämän Merlin-energian omin silmin. He epäilivät ja ihmettelivät, miten se voisi olla mahdollista. Ja hän seisoi heidän edessään ja sanoi: "Minä olen Merlin. Olen edelleen tässä. Ei ole kuolemaa."

 

Hän seisoi ryhmien edessä, jopa 500 ihmisen edessä, Merlininä ja Jeshuana ja sanoi: "Pitäkää taika tällä planeetalla." Ja sen jälkeen on ollut monia muita, jotka ovat ottaneet tuon tittelin Merlininä. Yksi kerrallaan, ja myös yhteen aikaan hän, jonka tunnette St. Germainina, otti omakseen Merlinin.

 

Ja sitten koska Merlin on aikamatkaaja, hän meni Jeshuaa edeltävään aikaan, Egyptin aikaan, aikaan jolloin olitte luolissa Atlantiksen romahtamisen jälkeen, ja oli Merlinejä, jotka matkustivat taaksepäin ajassa. Jokainen Merlin oli vastuussa tarinankertojana olemisesta. Se on suuri osa Merlinin vastuuta: kertoa tarinoita, jakaa tarinoita – riippumatta siitä, tekivätkö he sitä verbaalisti, vai teettekö te sitä nyt medianne välityksellä.

 

Merlin on aikamatkaaja, jota aika ja paikka eivät rajoita. Merlin on muodonmuuttaja. Muistatteko pakauwanne? Se oli yksi ensimmäisiä asioita, josta Adamus tuli puhumaan teille – pakauwa. Se ei ollut vain peliä. Se ei ollut vain häiriötekijä. Se tarkoitti sanoa: "Nyt teillä on kyky olla tuo muodonmuuttaja, muuttua omaksi pakauwaksenne."

 

Ja se on mielenkiintoinen asia. Vaikka biologianne ei välttämättä muutu – biologianne on edelleen siinä – henkilö tai henkilöt edessänne hahmottavat teidät erilaisena. Vaikka sanotte ehkä: "Ei, olen edelleen kehossa", yhtäkkiä olette leopardi tai kotka tai pöllö. Sitä Merlin tekee – on muodonmuuttaja. Sen ei tarvitse järjestellä biologiaa uudelleen, se luo vain perspektiivin siitä, millaiseksi Merlin haluaa muuttua, millaiseksi te haluatte muuttua. Puuksi? Pilveksi? Eläimeksi? Tai ette miksikään, olette vain ilmaa. Sitä Merlin tekee.

 

Merlin on täällä varmistamassa, että taika pysyy tällä planeetalla, erityisesti aikoina jolloin se on puristettu pois – puristettu pois kaikella mentaalitoiminnalla, planeetan älykkyydellä, mielen logiikalla. Merlin on täällä varmistamassa, että fantasia ja mielikuvitus ja taika jatkuvat planeetalla.

 

Ja ennen kaikkea Merlin on se, joka on energian taikaa. Energian taikaa. Merlin on energiaa, taianomaista energiaa.

 

Meillä ei ole ollut Merliniä tällä planeetalla lähes 300 vuoteen. Mysteerikoulujen sulkemisen jälkeen suljimme myös Merlinin ja odotimme. Me vain odotimme – ei yksilöä, vaan ryhmää – ja siksi kokoonnumme tänne tänään.

 

Te, rakkaat ystäväni, olette uusia Merlinejä. Olette maagikkoja. Olette taikaa, muodonmuuttajia, aikamatkaajia. Olette niitä, jotka tuovat taian energiaan.

 

Merlin on täällä seuraavassa shaumbra-aikajaksossa, seuraavat 10 vuotta ainakin, ja olette energiamaagikkoja.

 

Tuodaanpa se nyt yhteen, kenties Yohamin taianomaisen musiikin kera.

 

Vedetään syvään henkeä Merlinin taikaenergia-merabhiin.

 

Merlin-merabh

 

Jotkut teistä saattavat ihmetellä: "Olemmeko todella valmiita?" Voi, todellakin. Kun tulette ruumiillistuneeseen Oivaltamiseenne, alatte todella ymmärtää.

 

(Musiikki alkaa)

 

Alatte todella ymmärtää 10 viime vuotenne historiaa, miksi olette käyneet läpi niitä askelia, joita olette käyneet, ja miksi olette nyt valmiita olemaan uusia Merlinejä tällä planeetalla.

 

Enää ei ole vain yhtä, joka kantaa tuota titteliä ja pitää tuota energiaa. Nyt on tuhansia ja tuhansia.

 

Voitaisiin sanoa, että uusi Merlin on kenties teidän yksi puolenne. Voitaisiin sanoa, että uusi Merlin on ihminen ja mestari integroituna yhteen.

 

Taika merkitsee pelkästään olemista sen rajoittuneen asteikon ulkopuolella, jolla useimmat ihmiset elävät. Se on sitä. Taika merkitsee pelkästään, että on paljon enemmän, mitä useimmat mahdollisesti tietävät, ja se on aivan tässä.

 

Se ei vaadi ponnistelua. Ei vaadi työtä olla tuo Merlin. Ja sen me teemme, koska rakkaat ystävät, te oivallatte, että olette todellisuudessa vain energiaa – taikaenergiaa. Taikaenergiaa.

 

Vetäkää syvään henkeä, ja tässä hetkessä kun menneisyyden Merlinien kollektiivi liittyy jokaiseen teistä, antakaa itsenne tulla osaksi tätä ryhmää.

 

Antakaa itsenne tulla Merliniksi, maagikoksi, aikamatkaajaksi ja muodonmuuttajaksi.

 

Olette päättäneet jäädä tälle planeetalle ihmismuotoon, ettekä todellakaan halua jatkaa sitä samalla tavalla, jolla olette eläneet menneisyydessä.

 

Haluatte saada vapauden. Haluatte ymmärtää ja käyttää energiaa tavalla, jolla ette ole koskaan ennen tehneet sitä.

 

Haluatte murtautua ulos kaikista vanhoista rajoituksista, ja sitä teemme tästä eteenpäin.

 

Vetäkää syvään henkeä ja tuntekaa itseänne: "Minä olen Merlin. Minä olen Merlin. Minä olen ihminen, minä olen mestari, minä olen jumala ja minä olen myös Merlin."

 

Merlin, energia-Merlin.

 

Merlin joka ymmärtää, että kaikki energia jonka hän havaitsee, on hänen.

 

Merlin ymmärtää, että hän on energiatanssia tällä planeetalla, eikä hän ole kiitollisuudenvelassa kenellekään, millekään.

 

Vetäkää syvään henkeä – "Minä olen Merlin" – ja antakaa itsenne liittyä tähän arvostettujen ihmisten ryhmään, joista useimpien nimeä ette koskaan tiedä, mutta he ovat olleet menneisyyden Merlinejä. Ja he kutsuvat teidät nyt liittymään joukkoonsa.

 

"Minä olen Merlin, energiamaagikko."

 

Siellä mihin menemme tästä, teidän kannattaa olla tuo energiamaagikko ja kehittää täysin uusi suhde energiaan.

 

"Minä olen Merlin."

 

Kyllä, todellakin ensimmäinen Merlin synnytettiin Jeshuan kuollessa varmistamaan, että tarinoita kerrottaisiin edelleen, että olisi edelleen fantasioita ja mielikuvitus olisi edelleen avoin.

 

Ensimmäinen Merlin synnytettiin varmistamaan, että vaikka tälle planeetalle tulisi mitä, olisi aina taikaa, eli tuonpuoleinen, eli enemmän kuin vain tavallinen ihmiselämä.

 

Tuo Merlin synnytettiin tuloksena suuresta kärsimyksestä tällä planeetalla – Jeshua ja kärsimys. Koko ihmismatka on hyvin lastattu kärsimyksellä, kuormitettu syvällä, syvällä kärsimyksellä.

 

Niinpä me, Merlineinä menneisyydestä, tulemme teidän luoksenne uusina Merlineinä, jotka liittyvät seuraamme, ja sanomme: "Menkäämme nyt kaikki kärsimyksen yli. Menkäämme kärsimyksen yli tällä planeetalla, alkaen teistä omassa elämässänne. Siirtykäämme yli fyysisestä kärsimyksestä, mielen kärsimyksestä ja sielun kärsimyksestä tällä planeetalla."

 

Tästä syystä olemme odottaneet tähän saakka, tämän kuluneen kymmenen vuoden aikajakson loppuun, ennen kuin tulemme sisään. Olemme odottaneet, koska teidän oli tärkeää saada ymmärrys energiasta. Teidän oli tärkeää tehdä ainakin kolme sitoutumista – ei vain yhtä – pysyä tällä planeetalla ruumiillistuneena olentona, ja nyt on yksi sitoumus lisää siihen.

 

Uudet Merlinit menevät kärsimyksen yli.

 

Kyllä, toiset planeetalla saattavat edelleen kärsiä ja sydämenne saattaa edelleen mennä heidän luokseen, mutta olette standardeja, jotka näyttävät heille, ettei ole tarkoitus olla kärsimystä. Ihmistilan ei ole tarkoitus olla kärsimystä.

 

Sen mikä synnytettiin Jeshuan aikana – hänen kuolemassaan, ristiinnaulitsemisessaan ja kaikessa tähän liittyvässä kärsimyksessä – synnytämme nyt uudelleen tähän: meneminen kärsimyksen yli ihmistilassa, ja se on uusi Merlin. Se on energiamestari.

 

Vetäkää syvään henkeä, ja antakaa tämän Merlinin, joka olette, mennä kärsimyksen yli ihmistilassa. Ei enää.

 

On syvään juurtuneena ihmismieleen ja -kehoon, syvään juurtuneena, että ihmiselämä on yleisesti suurta kärsimystä. Otamme taikamme ja menemme sen yli.

 

Jotkut teistä pitävät kiinni kärsimyksestä, niin kuin olette pitäneet kiinni esi-isistä, niin kuin olette pitäneet kiinni yltäkylläisyysongelmista, niin kuin olette pitäneet kiinni itsearvostuksenpuutteesta, mutta se häviää pois.

 

Sallikaa itsenne hetki Merlininä vain päästää irti kärsimyksestä ihmistilassa.

 

Tuntekaa se itsessänne: "Olen Merlin. Olen energiamaagikko. Kärsimys ei ole enää kokemukseni, elämäni, roolini."

 

(Tauko)

 

Kaikki Merlinit jotka ovat kokoontuneet yhteen tänne tänään, me kaikki jotka olemme koskaan vaatineet tuon tittelin menneisyydessä, keräännymme yhteen teidän kanssanne, uudet Merlinit. Ja Adamuksen tapaan olemme kanssanne matkan joka askeleella.

 

(Tauko)

 

Kuulette edelleen Adamuksen sanoja ja viestejä, mutta nyt liitymme hänen seuraansa jokaisessa shoudissa, jokaisessa kokoontumisessa, yhdessä teidän, uusien Merlinien, kanssa.

 

Vedetäänpä syvään henkeä, kunnolla syvään henkeä.

 

Merlin on saapunut.

 

Tervehdys tältä ja muualta. Olemme Merlin.

 

*************

 

GEOFF: Se oli konferenssin ensimmäinen sessio.

 

LINDA: Voitteko vain hengittää sen sisään ja hyväksyä tuon valtavan kutsun, joka meille annettiin, tuon valtavan Merlin- ja energiajulistuksen?

 

GEOFF: Se oli melko voimakas. Muistan tunteneeni tuon ensimmäisen session lopussa, että huoneessa oli hyvin erilainen henki ja jokin oli todella muuttunut. Oli mielenkiintoista katsella se uudestaan ja vain tuntea se. Vau.

 

Katsomme nyt tuon toisen osan. Esiintuleminen-sarjan (shoud 11) toinen osa tehtiin aivan konferenssin lopussa. Se oli viimeinen asia, jonka teimme, joten katsotaanpa se.

 

Tekisitkö vähän hengittelyä?

 

LINDA: Kehotan meitä vain sallimaan itsemme jatkaa tätä.

 

Jatkakaa vain kunnon syvää hengittämistä. Olette jo siinä, voitte tehdä sen. Hengittäkää sitä vain sisään, ja antakaa energioiden liikkua.

 

Hengittäkää sitä sisään ja tuntekaa tämä uskomaton Merlin.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä, kun menemme tähän seuraavaan kanavointiin, jossa on meille lisää vastaanotettavaa, jos valitsette sen. Jatkakaa kunnon syvää hengittämistä.

 

***********

 

ADAMUS: Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.

 

Hengitän tähän huoneeseen, kokoontumiseemme täällä, kaikkiin jotka tulevat myöhemmin, sillä tämä on yksi käännekohtamme, lanseerauskohtamme, mitä Tobiaksella oli tapana kutsua "eroamiskohdaksi". Tunnette paljon siitä tänään ja tulevina päivinä, mutta tulevina vuosina todella huomaatte, mitä täällä tapahtui.

 

Adamus-roast

 

Ja muuten, ennen kuin menen yhtään pidemmälle, haluan puhua niistä kommenteista, joita tehtiin tuon roastin aikana (naurua). Cauldre kysyi minulta eilen illalla, mitä ajattelin, mitä tunsin, olinko edes paikalla, olinko kristallissa. En koskaan palaa takaisin kristalliin (lisää naurua), mutta minä olin paikalla. Olin läsnä jokaisen roustaajan kanssa, joka oli näyttämöllä. Olin läsnä ympäri näyttämöä. Minä rakastin sitä. Ehdottomasti rakastin sitä (yleisö taputtaa).

 

Nimittäin ylösnousseella mestarilla on kaikki, mitä hän tarvitsee. Ylösnoussut mestari ei tarvitse mitään muuta. Mitä voisitte antaa lahjaksi ylösnousseelle mestarille, paitsi omaa nauruanne? Omaa nauruanne. Se täytti sydämeni. Se täytti koko olemukseni, koska tiedän, miten vaikeaa tämä on. Tämän oli tarkoitus viedä kenties viisi elämää, ja te teette sen yhdessä. Tiedän, että teistä 20 vuotta on pitkä aika. Se ei ole mitään ottaen huomioon, mitä käytte läpi. Niinpä kyky nauraa on kaikkein suurin lahja – se antaa minulle paljon iloa. Nauraa minulle? Mm, ei ehkä kovin paljon (naurua). Mutta nauru, vain nauru – otan sitä kaikin tavoin, jolla voin saada sitä.

 

Sen läpi käyminen, mitä käytte läpi – kaikki muutos kehossanne, ja se muutos jonka teemme tänä viikonloppuna, muutos josta puhumme aivan hetken kuluttua. Kyky käydä se läpi ja nousta ylös maasta, pyyhkiä kyyneleet silmistänne ja veri keholtanne, ja sitten nauraa sille ja sanoa: "Hitto soikoon, antakaa minulle vähän lisää! (Naurua) Se ei riittänyt, voin ottaa lisää", se on todella suurin lahja.

 

Ja kuten voitte kuvitella, menin eilen illalla taas Ylösnousseiden mestareiden klubille (lisää naurua), jonka toimitusjohtaja ja puheenjohtaja olen, ja itse asiassa olen perustaja ja sosiaalijohtaja ja pääesittelijä. Ja Linda katselee tuota vesilasia muistaen sen kerran, kun hän ruiski minua vedellä (viitaten johonkin, mitä näytettiin aiemmin Löytäminen-sarjan shoudista 8; yleisö sanoo "oiiiii!" ja paljon naurua). Voi, tunnen suurta houkutusta (lisää naurua; Adamus pitää vesilasia kädessään). On täydellinen tilaisuus. Meillä on kaikki kamerat kohdistettuna. Kaikki odottavat (paljon yleisön reaktioita).

 

LINDA: Leikin mukana (pyöritellen silmiään).

 

ADAMUS: Mutta miten voisin? (Lisää naureskelua) Miten voisin, kun voin odottaa ja saada hänen ahdistuksensa lisääntymään (naurua) vuosi vuodelta! Pus! (Antaen ilmapusun) Rakastan sinua – ja niin rakastaa aviomiehesikin, mutta sillä ei ole kovin paljon merkitystä. Minä rakastan sinua.

 

Siis rakkaat shaumbrat, kyky nauraa. Menin Ylösnousseiden mestareiden klubille eilen illalla, ja he kerääntyivät kaikki ympärille: "No, miltä tuntui, kun ihmiset kritisoivat ja nauroivat ja pilkkasivat? Osa siitä oli mautonta. Osa siitä oli hyvin totta!" (Naurua) Ja laitoin heidät kaikki istumaan, kaikki yhdeksän tuhatta – melkein kymmenen tuhatta nykyään. Laitoin heidät kaikki istumaan, ja jaoin heidän kanssaan tuon hetken kauneuden, koomisuuden jota tapahtui, kyvyn nauraa. Sen sijaan, että olitte polvillanne rukoilemassa ja kunnioittava, olitte niitä merirosvoja, joita te olette. Ja sanoin heille jokaiselle: "Planeetalla ei ole shaumbrojen kaltaista ryhmää. Ei ole!" Sanoin: "Teidän ryhmänne tekevät edelleen meditointejaan ja hokkuspokkusjuttujaan. Me roustaamme ylösnoussutta mestaria. (Lisää naurua) Se on edistystä! Se on edistystä." (Yleisö taputtaa)

 

Ja se todella on, se todella on, koska nauru siirtää energiavuoria. Se puhdistaa hyvin paljon kehosta. Tarvitsette sitä tällä hetkellä. Haluaisin tehdä tästä vuosittaisen tapahtuman – ei minun roustaamisestani! (Lisää naurua) Kokeillaan Kuthumia ensi kerralla. Ai niin, Kuthumi muuten (yksi roustaajista; naurua). Arvatkaa, missä Kuthumi on tällä hetkellä? (Lisää naurua) Vankina kristallissa (naurua) ja hän yrittää päästä ulos. Hän muistelee 10.000 vuoden tarinaa ja alkaa luulla, että minä tein jonkinlaisen loitsun tai noituuden hänelle, minkä teinkin (lisää naurua), ja halusin hänen vain saavan vinkin siitä.

 

Kuthumi, minun kaverini, kääntyy minua vastaan. "Tyhmä?!!" (Naurua) Se ei ole edes hauskaa. Se ei ole edes nokkelaa (lisää naurua). Eikä niin oikeasti tapahtunut, enkä keksinyt jotain hulluja nimiä, mitä hänellä oli: "Lordi jotain-tai-jotain." Ei, ei, ei. Ei. Se kaikki oli sepitettyä. Se kaikki oli vitsi. Sillä ei ole mitään tekemistä totuuden tai – turpa kiinni, Kuthumi! (sanoen sen ilmaan; naurua) – todellisuuden kanssa.

 

Vaikka myönnänkin kaksi asiaa. Hän antoi minulle jotain vinkkejä. Hän antoi minulle joitain vinkkejä siitä, miten suhtautua paremmin shaumbroihin, ja hän antoi minulle joitain varoituksia sen kera. Ne eivät olleet vain vinkkejä, vaan varoituksia teistä, ja hän sanoi teidän olevan vaikea ryhmä. Hän sanoi, että te ette tee kotitehtäviänne ja haluatte kiroilla ja syljeskellä ja piereskellä ja kaikkea muuta. Ja hän sanoi, että pelkästään jo hajun vuoksi täytyy olla poissa, mutta … Se on totta. Mutta siinä oli totuutta. Hän antoi minulle tosiaan vinkkejä siitä, ja Kuthumi sanoi myös, että hän olisi teidän henkilökohtainen valmentajanne, jos sallitte. Jos annatte hänen tehdä sen, hän on. Se on hyvin totuudenmukainen toteamus. Haluatteko vähän muutosta energiaanne? Emmekä puhu nyt vain fyysisyydestä. Haluatteko vähän muutosta hemmetin energia-asenteeseenne? Kutsukaa Kuthumia, ja hän on paikalla. Ymmärrätte enemmän tämän päivän session jälkeen.

 

Mutta Kuthumi – Kuthumi on tosiaan maisemissa koko ajan. Hän on teidän kanssanne yhtä lailla, kuin minä olen teidän kanssanne. Hän esittää tavallaan hyvää poliisia, ja minä esitän pahaa poliisia, mutta hän on kanssanne. Siis kutsukaa häntä. Hän on käytettävissä.

 

Siis tämän myötä, se mitä teimme eilen aamulla ja mitä teemme tänään iltapäivällä, on itse asiassa Esiintuleminen-sarjan shoud 11. Heinäkuun kokoontumisessanne … (Adamus naureskelee) Mitä, oletko tyytyväinen, että se on jo tehty? (Lindalle) Heinäkuun kokoontumisessanne voitte näyttää tämän, voitte olla tekemättä mitään, voitte olla kokoontumatta – sillä ei ole merkitystä – mutta se mitä teemme täällä, on hyvin tärkeää. Siis shoud 11 on eilisen osuus ja tämän päivän osuus. Siitä tehdään Esiintuleminen-sarjan shoud 11.

 

LINDA: Vau.

 

ADAMUS: Joo (yleisö taputtaa). Se mitä teemme, se minkä viimeistelemme tänään, on melko tärkeää. Puhun siitä myöhemmin (naurua).

 

Se on kääntymistä valtavasta kulmasta, lanseeraus, mitä tahansa. Se on iso, iso muutos, ja taas kerran, te ette ehkä tunnista kaikkea sitä oitis, mutta se on valtava muutos. Niin suuri, että siitä minkä teemme täällä, tulee laukaisukohta hyvin monille tuleville keahak-sessioille – jollekin kokoontumisille ja työpajoille ja tietysti se tulee myös shoudihin – mutta fokusoidumme todella siihen, mitä teemme täällä, minkä tuomme esiin täällä tänään, tulevissa keahak-sessioissa.

 

LINDA: Vau.

 

ADAMUS: Siis tämän myötä, kun ei ole muita ilmoituksia, pyydämme Yohamia tulemaan takaisin hetkeksi. Tuomme Merlinin takaisin jatkamaan eilisen sessiota.

 

Siis, Linda, vähän hengittelyä.

 

LINDA: Siis vetäkää taas kunnolla syvään henkeä, kun tuemme tätä siirtymistä Adamuksesta Kuthumiin … Merliniin (Linda naureskelee). Vetäkää kunnolla syvään henkeä, ja hengittäkää sisään Merlinin enerigoita.

 

(Musiikki alkaa)

 

Hengittäkää sitä sisään, antakaa sen virrata.

 

Voi, tuntekaa se. Tuntekaa se. Hengittäen "Olen tässä. Olen läsnä". Teidän energianne täällä, tukemassa tätä viestiä.

 

Hengittäkää syvään, virraten, tuntien ja sallien. Vetäkää kunnolla syvään elämän henkeä.

 

Hengittäkää … hengittäkää itsellenne.

 

Jatkakaa hengittämistä ja sallimista, kutsuen Merlin sisään. Todella tuntekaa se.

 

Jatkakaa kunnon syvää hengittämistä, kun Merlin on täällä meitä varten.

 

MERLIN: Tervehdys. Tervehdys täältä ja muualta. Olen Merlin.

 

(Musiikki loppuu)

 

Merlin täällä on kollektiivi kaikista Merlineistä, jotka ovat koskaan aiemmin kulkeneet maan päällä. Ja nyt tässä toisessa osassa Merlin on myös kollektiivi kaikista teistä, jotka kutsutte itseänne shaumbraksi. Kollektiivi, eli tulemme yhteen yhtenäisenä, mutta emme ole sidottuja toisiimme. Tulemme yhteen yhteistä hyvää varten, mutta emme ole riippuvaisia toisistamme, sillä jokainen Merlin on täysivaltainen olento.

 

Merlin

 

Merlin, ja se Merlin joka te olette, on aikamatkaaja, koska Merlin oivaltaa, että hän on omasta menneisyydestään ja hän on omasta tulevaisuudestaan. Ei ole esteitä tai muureja tai ovia erottamassa häntä menneisyydestä tai tulevaisuudesta, joten Merlin voi helposti matkustaa ajassa.

 

Merlin on ajan portinvartija, ajan käskijä ja ajan käyttäjä, ja siksi tämä on nyt tosiaankin jotain, minkä voitte tuoda omaan elämäänne Merlineinä. Olla tuo aikamatkaaja, olla täällä ja muualla samanaikaisesti.

 

Merlin on muodonmuuttaja, koska Merlin oivaltaa, ettei ole vain yhtä todellisuutta. On monia, monia todellisuuksia. Se kaikki perustuu tarkkailijan havaintoon ja luojan aikomukseen. Niinpä siksi Merlin voi ilmestyä jäniksenä, kotkana, puuna, vesipisarana, pelkkänä ilmana.

 

Merlineinä alatte nyt käyttää tätä kykyä. Alatte käyttää tätä kykyä voidaksenne kokea ne asiat, jotka päätätte kokea. Ei koskaan tietenkään manipuloidaksenne toisia. Ei koskaan ottaaksenne energiaa mistään itsenne ulkopuolelta, koska ulkopuolellanne ei ole energiaa. Mutta nyt teillä on kyky muovata ja muuttaa todellisuuttanne.

 

Ja on aikoja, jolloin teillä on käynnissä monia todellisuuksia samanaikaisesti eikä se enää hämmennä ihmismieltä, sillä oivallatte, että kaikki todellisuudet, kaikki mahdollisuudet, kaikki on olemassa ajassa ja sen ulkopuolella yhdessä.

 

Jos olisimme puhuneet tästä monta, monta vuotta sitten, se olisi pelkästään pakahduttanut ihmismielen. Mutta olette nyt siinä pisteessä, että ymmärrätte ja-tilan ja kaikki mahdollisuudet.

 

Merlin joka olette, on todellinen maagikko. Maagikon tarkoittaessa yksinkertaisesti, että ymmärrätte kaikki ulottuvuudet, kaikki mahdollisuudet, ja niitä joita ette välittömästi ymmärrä, tiedätte voivanne tutkia ilman pelkoa.

 

Ja Merlin, nykyajan Merlin joka olette, tulee pirstomaan kaikki kärsimysharhakuvat tältä planeetalta ihmistilasta, alkaen ensin itsestänne. Toisin kuin ne muut ominaisuudet jotka olen maininnut, ns. vanhemmat ominaisuudet, Merlinin uusi ominaispiirre on olla kärsimyksen ulkopuolella, olla tuon tarpeen ulkopuolella ihmistilassa, jotta voitte kokea ja olla elämässä, ilossa ja aistillisuudessa ilman kärsimystä.

 

Sessioissamme joita meillä on edessämme Adamuksen kanssa, kaikkien Merlinien ja muiden kanssa, jotka liittyvät mukaan, on terävä fokus tuon kärsimyksen läpi murtautumisessa. Ja kun tulette eteen, kun teille annetaan mikrofoni, kun olette pöydässä ja päästätte oman äänenne, niin jos energiassanne on kärsimystä, jos jatkatte kärsimyksen kantamista mukananne, teidät haastetaan siitä, koska sillä ei ole sijaa siellä, minne olemme menossa. Ei enää kärsimystä elämässänne. Piste.

 

(Tauko)

 

Merlin on se viisaus, josta olemme puhuneet pitkään. Merlin korvaa kenties sanan "mestari". Teistä tulee nyt aitoja Merlinejä. Se on tuo viisaus, ja Merlinissä ei ole energiaa. Ei ole tarvetta energialle.

 

Merlinissä viisaus ei ole ajatuksia, koska huomaatte, että myös ajatukset sellaisina, kuin ennen tunsitte ne, alkavat mennä pois ja ne korvataan gnostilla ja viisaudella. Niinpä Merlinissä ei ole ajatuksia. On pelkästään viisaus, tietäminen ja gnost.

 

Merlin ei tule pelastamaan ihmistä, koskaan, mutta Merlin muistuttaa ihmiselle, että hän ei ole yksin, että hän on myös Merlin. Hän on myös minä-olen.

 

Älkää kutsuko Merliniä tekemään asioita puolestanne. Tulkaa sen sijaan Merliniksi ja  sitten tehkää se.

 

Älkää kutsuko Merliniä tekemään asioita puolestanne, parantamaan kehoanne, korjaamaan taloudellista tilannettanne, tuomaan uutta suhdetta, tekemään teistä onnellista, koska se ei ole Merlinin rooli. Teidät haastetaan tuossa kohtaa tulemaan Merliniksi.

 

Siis älkää kutsuko Merliniä tekemään ihmiselämästä parempaa, koska näinä seuraavina vuosina sana "ihminen" lähtee ehdottomasti sanastostanne. Muistatte ihmisenä olemisen päivät, mutta te ette enää ole se rajoittunut ihminen, jonka tunnette nyt.

 

Älkää kutsuko Merliniä, vaan tulkaa Merliniksi.

 

Lohikäärme

 

Merlinin mahtavin kumppani on lohikäärme. Merlini ja lohikäärme – tuntekaa sitä hetki – ovat aidot kumppanit toisilleen ja perimmiltään myös teille.

 

Lohikäärmeellä ei ole energiaa. Lohikäärmeellä ei ole kehoa. Lohikäärmeellä ei ole määränpäätä. Lohikäärme on vain yksi asia, ja se on selkeys.

 

Lohikäärme tuo selkeyttä, ja juuri tätä selkeyttä useimmat ihmiset vastustavat. He eivät halua nähdä niin selkeästi. He haluavat piilottaa. He haluavat peittää asioita. He haluavat elää harhakuvissa harhakuvien perään, joten useimmat vastustavat lohikäärmettä.

 

Monet ovat kutsuneet lohikäärmettä ja Merliniä pahoiksi, itse saatanan pojiksi ja tyttäriksi, koska tällä planeetalla on hyvin monia, jotka elävät pelossa ja pitävät kiinni tuosta pelosta ja jotka vastustavat selkeyttä siitä, keitä he oikeasti ovat. Siis mitä he tekevät selkeyden sallimisen sijasta? He kutsuvat sitä paholaiseksi, ja kenties se toisinaan tuntuu siltä, koska selkeys voi olla hyvin julmaa ja pakahduttavaa. Mutta te olette valmiita siihen selkeyteen, joka tulee lohikäärmeen, Merlinin kumppanin, myötä.

 

Teille tulee nyt aika saada uusi näkökyky. Pelkän silmien ja joskus ajatusten ja mielikuvituksen näkökyvyn sijasta teidän on aika saada lohikäärmenäkönne. Tämä on sisäänpäin katsova näkökyky. Lopulta se menee myös ulospäin, mutta aluksi tämä näkökyky katsoo pelkästään sisäänpäin.

 

Se on itsenne katsomista suurimmalla ja selkeimmällä tavalla, ja toisinaan se on häiritsevää. Toisinaan näette asioita itsestänne, näette omia pelkojanne, näette osia omasta menneisyydestänne – näette asioita, joita voitte aluksi pitää rumina, pelottavina, inhottavina – mutta sallikaa lohikäärmeen silmien, lohikäärmeen uuden näkökyvyn, kera itsenne mennä sen taakse. Älkää juosko karkuun.

 

Sallikaa näkökykynne mennä läpi ja taakse, koska sen havainnon takana, joka voi olla epämiellyttävä ihmiselle, on kaikkein suurin lahja: ymmärrys siitä, kuka oikeasti olette.

 

Lohikäärmenäöllänne katsotte fasadien ja kuolemantuskan ja huolien ja sydänsurujen ohi. Katsotte kaikkien näiden asioiden ohi, myös asioiden joita inhoatte itsessänne. Lohikäärmenäöllä näette sen taakse, ja alatte nähdä, kuka todellisuudessa olette.

 

Ottakaa nyt tämä hetki hyväksyäksenne ja salliaksenne lohikäärmenäkö omiin silmiinne.

 

Vetäkää syvään henkeä, sillä nyt tulee lohikäärmenäkö – ei käytettäväksi ulkopuolella, ei tunkeutumiseksi ja kurkkimiseksi toisten ihmisten elämään, ei niiden tutkimiseksi, vaan itsenne katsomiseksi. Uusi tapa hahmottaa, kuka olette – tämä lohikäärmenäkö.

 

(Tauko)

 

Tässä kokoontumisessa tuomme esiin Merlinin kauneuden ja kaiken viisauden ja sen kumppanin, lohikäärmeen, selkeyden, ja tuomme tuon lohikäärmenäön nyt silmiinne, mieleenne, sydämeenne, jotta voitte nähdä, kuka todellisuudessa olette.

 

Älkää pelätkö mitään, mitä näette.

 

Älkää pelätkö mitään, mitä näette, koska se mitä aluksi näette, ei luultavasti ole oikea totuus. Katsokaa syvemmälle ja syvemmälle, älkääkä juosko karkuun. Katsokaa syvemmälle ja syvemmälle, ja alatte nähdä, kuka olette.

 

Siis nyt tuotte Merlinin itseenne, tuon viisauden, sen mitä olemme kutsuneet tähän mennessä mestariksi. Tuotte sen itseenne, ja tuotte lohikäärmenäön itseenne.

 

Lohikäärme ei ole energiaa, eikä lohikäärme tee asioita teidän puolestanne. Lohikäärmeellä ei ole muotoa. Lohikäärmeellä ei ole agendaa. Lohikäärme ei ole lemmikkinne. Lohikäärme on näkökykynne.

 

Lohikäärme ei lähde ulos tekemään asioita puolestanne ja pane asioita tapahtumaan, mutta sallikaa tuo selkeä näkökyky. Tulkaa tuoksi selkeäksi näkökyvyksi. Kun asiat ovat sumuisia, kun kuva on epäselvä, kun vanha ihmisitse alkaa pelätä, antakaa itsenne tulla lohikäärmenäöksi omassa elämässänne, omassa Oivaltamisessanne ja omassa heräämisessänne.

 

Ihminen

 

Ja sitten kolmas asia tänään. Sellainen joka tulee olemaan aiheena hyvin monissa keskusteluissamme – ja olen varma, että myös monissa keskusteluissa teidän kaikkien kanssa.

 

Olemme puhuneet tähän saakka, että ihminen on kolminaisuuden kokemusperäinen osa. On minä-olen, joka on puhdas tietoisuus. On mestari, Merlin, joka on viisaus, ja sitten on ihminen kokemuksineen.

 

Ihmisen kokemukset saneli usein menneisyys, karma, mutta myös uskomukset ja rajoitukset. Ihmiskokemus toi sitten energiaa antamaan kokemusperäisen leikkikentän ihmiselle. Mutta tästä kokoontumisesta lähtien Esiintuleminen-sarjan lopussa se muuttuu.

 

Ihminen on nyt energiaa, ja kokemus seuraa sitä.

 

Ihmisestä – teistä – tulee energiaa. Ja saatatte ajatella: "No, enkö ole ajatukset?" Ei, ajatukset muuttuvat nyt energiaksi.

 

Ja saatatte ajatella: "Enkö ole tietoisuus?" Ja vastaus siihen on, että te ette koskaan todellisuudessa ollut. Ette ole koskaan todellisuudessa ollut. Itsen kolminaisuudessa on tietoisuus, mutta ihmisessä itsessään ei ole tietoisuutta. On ajatuksia ja tunteita. On muistoja ja on tuntemuksia, mutta ihmisessä ei ole koskaan ollut aitoa tietoisuutta.

 

Nyt muutamme sen ympäri, kokemusperäisyydestä joka tuo energiaa, energiaksi joka sallii valitsemanne kokemuksen. Siinä on valtava ero. Tässä on valtava muutos.

 

Ota hetki, rakas minä-olen-olemuksen ihmisosa, ja tunne nyt, millaista se voi olla, energiana oleminen …

 

(Tauko)

 

… ja sitten oman kokemuksesi valitseminen, eikä toisinpäin.

 

Osa ihmisestä kapinoi tätä vastaan ja sanoo: "Mutta olen kaikkia näitä asioita. Olen älykkyys, olen tietoisuus, olen kaikki nämä asiat." Mutta tunne itsesi hetken energiana, rakas ihmisosa.

 

(Tauko)

 

Miten tämä on erilaista? Miksi se on erilaista? Koska menneisyydessä olit kokemusperäinen osa, ainoa osa joka pystyi kokemaan, ainoa osa joka pystyi menemään luojasi luomusten syvyyksiin. Ainoa osa joka pystyi siihen. Ja sitten kurkotit itsesi ulkopuolelta energiaa. Sillä niin kauan kun olet ollut ihminen, on ollut se havainto, että energia on ulkopuolellasi, joten seurasit tuota uskomusta. Kurkotit itsesi ulkopuolelta energiaa tukemaan ja vahvistamaan kokemustasi. Mutta nyt se muuttuu tässä, tänä päivänä.

 

Olet energia ensin. Vedä syvään henkeä, ja tunne sitä.

 

(Tauko)

 

Ja kun sanon "energia", älä ajattele sähköä tai bensaa tai ydinvoimaa tai mitään muuta noista asioista, aurinkovoimaa. Se on sinun energiaasi. Se on henkilökohtaista energiaasi.

 

Aikoina jotka sinulla on edessäsi, alat tutkia, mitä energia oikeasti on, ja ajattelet edelleen, että olet enemmän kuin energia, että on mieli ajatuksineen. Mutta sitten alat oivaltaa, että ei, se kaikki on energiaa sisälläsi.

 

Ajattelet menneisyyttäsi, muistojasi ja ajattelet: "No, ne ovat eri asia kuin energia", ja sitten alat oivaltaa, että ne ovat energiaa.

 

Tarkkailet pelkojasi, ahdistuksiasi ja ajattelet: "No, ne eivät ole energiaa. Ne vetävät puoleensa energiaa", mutta alat oivaltaa, että ne ovat energiaa.

 

Kuvittelet suurimpia mahdollisuuksiasi ja saavutuksiasi ja ajattelet: "No, ne eivät ole energiaa. Energioita tulee tukemaan niitä", ja sitten oivallat, että ne ovat energioita. Ne integroituvat nyt.

 

"Olen ihminen. Olen energiaa. Olen ihminen. Olen energiaa", ja pian tulee päivä, jolloin pudotamme pois sanan "ihminen".

 

"Olen energiaa. Olen Merlin. Minä olen mitä olen." Mutta roolisi ihmisosana, joka voi myös yhdistyä koska tahansa Meriniin, minä-olen-olemukseen – roolisi ihmisenä on nyt olla energiaa. Tämä on monumentaalista.

 

Tätä ei ole tapahtunut koskaan ihmishistoriassa. Ja oivallan, että se on vähän hämmentävää, mutta tunne Merliniä, omaa viisauttasi tällä hetkellä, ymmärtääksesi, miksi tämä on hyvin tärkeää, miksi tämä on niin suuri muutos. Älä pyydä Merliniä tekemään sitä puolestasi. Älä pyydä Merliniä selittämään sitä sinulle. Anna itsesi tulla hetkeksi Merliniksi, viisaudeksi.

 

(Tauko)

 

Ja Merlin ymmärtää muutoksen ihmisessä kokemuksesta energiaksi. Ja tuon energian myötä voit valita nyt kokemuksen. Se on osa tätä koko kolminaisuutta, osa todellista luovuutta fyysisessä todellisuudessa.

 

Ihminen, energia – voi, mielesi pyörii tällä hetkellä. Silloin vedät syvään henkeä ja tulet Merliniksi saadaksesi tuon viisauden ja ymmärtääksesi, miksi ihmisestä tulee energiaa.

 

(Tauko)

 

Tämän myötä, olemme kollektiivi menneisyyden Merlinejä, kaikki jotka ovat kantaneet tuota titteliä, kaikki jotka ovat matkustaneet ajassa ja avaruudessa, kaikki jotka ovat käskeneet aikaa palvelemaan heitä. Olemme Merlinejä, jotka ovat olleet muodonmuuttajia, jotka ovat voineet tulla, miksi tahansa päättivät, pelkästään sallimalla.

 

Olemme Merlinejä, joihin kuuluvat nyt ne, jotka siirtyvät tästä todelliseen ruumiillistuneeseen Oivaltamiseen – te – ne jotka kutsuvat itseään shaumbraksi.

 

Tämän myötä annamme teille tervehdyksen täältä ja muualta.

 

Olemme Merlinejä.

 

Ja tuomme tämän takaisin Adamukseen aivan hetken kuluttua.

 

LINDA: Siis … olkaa tuon hengityksen kanssa, kun tässä tapahtuu siirtymä. Vetäkää muutaman kerran kunnolla syvään henkeä.

 

(Musiikki alkaa taas)

 

Tuntekaa tätä Merlinin viestiä. Antakaa sen integroitua.

 

Jatkakaa hengittämistä.

 

Sanoja ei tarvita. Jatkakaa vain hengittämistä. Jatkakaa kunnon syvää hengittämistä.

 

Hengittäkää …

 

(Tauko, kun musiikki jatkuu ja sitten vaimenee)

 

ADAMUS: Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.

 

Mm, vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa, rakkaat energiat (vähän naureskelua).

 

Pyysin Merliniä tulemaan ja antamaan tämän viestin. Merlin ja lohikäärme ovat kumppanit. He kulkevat rinta rinnan.

 

Lohikäärme tulee sisään nyt. Se antaa teille näkökyvyn. Eikä vain sellaisen, mikä teillä on ollut ennen, näkökyvyn silmissänne, vaan tuotte sisään todellisen näkökyvyn, ja se katsoo sisäänpäin. Kyllä, lopulta ulospäin, mutta tällä hetkellä se on vain sisäpuolta varten. Se antaa uskomattoman määrän selkeyttä, mikä on joskus vähän pelottavaa, joskus pakahduttavaa. Mutta menkää sen läpi, älkääkä juosko sitä pakoon. Sallikaa näkökykynne, lohikäärmenäkönne, mennä läpi kaikesta sisäisestä pelostanne, ahdistuksestanne, barrikadeistanne, kaikesta mitä teillä on. Sallikaa tuon näkökyvyn tunkeutua sen läpi, suoraan sen toiselle puolelle, ja näette itsestänne asioita, joita ette olisi voineet koskaan kuvitella pelkällä ihmismielellä.

 

Merlin on viisaus, ja kuten Merlin sanoi, älkää kutsuko Merliniä tekemään asioita puolestanne. Tulkaa Merliniksi. Olkaa Merlin.

 

Ja lopuksi kaikkein tärkein asia, ja asia joka varmasti hämmentää teitä jossain määrin jonkin aikaa: ihmisestä tulee energiaa. Haluatte ihmisen olevan koko paketti, koko enchilada, kaikki se kiedottuna yhteen, mutta ihminen on tämän kolminaisuuden osa – minä-olen, Merlin ja ihminen. Siis sallikaa itsenne tässä jonkin aikaa olla tuo energia.

 

Olette olleet tähän saakka kokemus, joka joskus – useimmiten – ei ole ollut välttämättä teidän valitsemanne tietoisesti. Se vain tapahtui monien dynamiikkojen tuloksena, mutta nyt teistä tulee energiaa ja sitten määritätte sen kokemuksen, jonka haluatte.

 

Leikkikää sillä. Leikkikää itsenne kanssa energiana. Ja kuten Merlin sanoi, ajatuksenne ovat energiaa nyt. Uskomuksenne – energiaa. Tunteenne – energiaa. Kaikki – pyrkimyksenne, halunne – muuttuu nyt energiaksi. Tuntekaa sitä hetki.

 

Ja sitten menette kokemaan, oman valintanne mukaan, Merlinin ja lohikäärmeen uskomattoman selkeyden tasapainottamana.

 

Vedetäänpä syvään henkeä ja tuodaan tämä merabhiin. Merabhin ollessa tietoisuusmuutos, mutta tässä tänään se on valtava muutos.

 

Vedetäänpä syvään henkeä musiikin kera.

 

(Musiikki alkaa)

 

Energia-merabh

 

Meidän on tarvinnut ottaa paljon askelia päästäksemme tähän. Jotkut vauvanaskelia, jotkut jättiläisenaskelia. Meillä on ollut paljon "eroamiskohtia", ja nyt saavumme tähän paikkaan. Ja tiedän, että yritätte saada kaikesta siitä selvää, ja se ok. Mutta ennen kaikkea, sallikaa vain se.

 

Yritätte saada selville, mitä tämä merkitsee – "Jos olen vain energiaa." Ihminen muuntuu energiaksi. Teillä on edelleen Merlin, teillä on edelleen minä-olen. Ihminen muuttaa rooliaan tuossa kolminaisuudessa.

 

Kyllä, teillä on edelleen kokeminen, mutta se menee nyt takapenkille teidän ollessa energiaolento, ja tämä kaikki johtaa meidät lopulta siihen asiaan, jonka Tobias toi esiin – uuteen energiaan – energia ja tietoisuus yhdistettynä. Tämä on yksi askelista matkalla siihen.

 

Siis, rakas ihminen, tunne itsesi nyt energiana. Energiaa jossa ei ole voimaa ja kaksinaisuutta.

 

Energiaa joka ei satuta. Se ei ole tuskallista.

 

Energiaa joka ei pakahduta, ikinä.

 

Teillä on ollut yleispelko energiasta – sen saamisesta liikaa – koska kokemuksenne siitä on ollut joskus tuskallinen. Mutta nyt tulee kohta, jossa voitte olla tuo energia. Ja kuten Merlin sanoi, ihmiset ja te olette aina menneet ulkopuolelle, katsoneet ulkopuolenne, etsineet jostain muualta energiaa. Mutta nyt te olette tuota energiaa.

 

Tuntekaa nyt tuo suhde puhtaan minä-olen-tietoisuuden ja teidän välillänne ihmisenä, energiana. Tuntekaa tuo suhde ja miten se olisi erilainen, kuin te kokemusperäisenä osana.

 

Tuntekaa muutos, joka tapahtuu tällä hetkellä biologiassanne, mielessänne, identiteetissänne.

 

(Tauko)

 

Antakaa itsenne tuntea hetken läheisyyttä, syvempää läheisyyttä Merlinin ja lohikäärmeen kanssa – sen kanssa jota olemme kutsuneet aiemmin mestariksi – mutta Merlinin viisauden kera, ja lohikäärmeen selkeyden kera.

 

Tuntekaa itsenne nyt energiakomponenttina ja miten se vaikuttaa suhteessa viisauteen, selkeyteen ja tietoisuuteen.

 

(Tauko)

 

Teillä on ollut paljon uteliaisuutta energiasta. Olette halunneet energiaa toisinaan ja juosseet sitä karkuun toisinaan. Olemme puhuneet energiasta fysiikassamme näinä vuosina, ja nyt tulee se aika, jolloin te olette energiaa. Se ei ole luultavasti, mitä luulitte sen olevan.

 

Puhumme paljon enemmän tästä tulevassa keahakissa, tulevissa shoudeissa, työpajoissa, mutta täällä oli täydellinen paikka aloittaa se – edellä aikataulusta tietysti. Kovasti edellä aikataulusta.

 

Vedetäänpä syvään henkeä energiaan.

 

(Tauko)

 

Alatte oivaltaa, että te ette ole enää se, mitä luulitte ajatuksiksenne, se mitä kulki mielenne läpi, koska niistä tulee vain energiaa.

 

Oivallatte, että te ette ole enää se identiteetti, joka luulitte olevanne. Siitä koituu hienoista menetyksentunnetta, myös vapautumista, koska nyt olette vain energiaa.

 

(Tauko)

 

Se tapa muuttuu nyt, miten olette tottuneet käyttämään sitä ongelmien ratkaisemiseen ja elämästä selviytymiseen ja elämän käsittelemiseen. Vanha ajatustapa lähtee yksinkertaisesti pois. Siitä tulee vain osa energiaa.

 

(Tauko)

 

Siis viimeiset 45 päivää olemme pohjustaneet tätä, te olette pohjustaneet sitä. Olemme tehneet muutoksia. Teistä on tuntunut, että unohdatte kaiken, kadotatte kosketuksen itseenne – joillain teistä on ollut onnettomuuksia tai välikohtauksia – kaikki osa tätä muutosta, joka tapahtuu tässä ja nyt.

 

Rakas ihminen, olet ennen kaikkea energiaa. Ja sitten energialla valitset kokemuksesi, viisauden ja selkeyden tasapainottamana.

 

Lähtien pois mielestäsi, joka luulit olevasi? Ehdottomasti, todellakin, koska mielestäsi tulee energiaa. Ajatuksesi, menneisyytesi, rajoituksesi, pelkosi eivät ole enää mielen laatikossa. Ne tuodaan energiaksi, jossa ei tarvitse olla kaksinaisuutta, voimaa ja jolla ei ole mitään agendaa, ennen kuin päätät, miten haluat kokea sen.

 

Vedetäänpä syvään henkeä nyt ja sallitaan tämä muutos.

 

(Pitkä tauko)

 

Tuntekaa ajatuksenne nyt energiana, myös tunteenne energiana, väsymyksenne energiana, kehonne, asiat joita rakastatte eniten, myös aistillisuutenne, tuntekaa ne nyt energiana …

 

(Tauko)

 

… koska aiemmin ne olivat vain harhakuvia. Pelkästään harhakuvia, pelkästään unta, mutta unta joka ei ollut se, kuka oikeasti olette.

 

Vedetäänpä syvään henkeä tähän päivään, energiaan, viisauteen, selkeyteen.

 

Vedetään kunnolla syvään henkeä.

 

(Tauko)

 

Tarvitsimme kaiken tuon naurun viimeisten kahden päivän aikana. Tarvitsimme kaiken sen tullaksemme tähän kohtaan. Muuten olisimme vaipuneet ankeuteen, liikaan ajatteluun. Voi, tarvitsimme tuota naurua, vaikka se oli minun kustannuksellani. Se on ok. Tarvitsimme tuota naurua kääntyäksemme kulmasta, tehdäksemme tuon tietoisuusmuutoksen. Kaikkea tuota naurua – se on nimittäin vain energiaa.

 

Tuntekaa nyt hetki, millaista se on, kun ette vedä puoleenne tuota energiaa, ette vedä puoleenne energiaa, joka tuo kokemuksenne – te olette tuo energia.

 

Te olette tuo energia, ehdottomasti viisauden ja selkeyden tasapainottamana. Kuvitelkaa, mitä voitte tehdä nyt.

 

Vedetäänpä syvään henkeä yhdessä. Kunnolla – oikein kunnolla syvään henkeä yhdessä.

 

Kaikki tuo nauru … kaikki tuo nauru auttaa nyt tekemään tuon siirtymän. Olette energiaa. Kuvitelkaa se, hmm.

 

(Musiikki loppuu)

 

Rakkaat ystäväni, nyt tulee kokoontumisemme loppu. Lanseeraamme kohta yhdennentoista vuoden. Meillä on vain pari kuukautta, ennen kuin pääsemme seuraavan sarjan alkuun. Teillä on pari kuukautta sisäistää kaikki tämä, todella tuntea se, tehdä tuo muutos kokemusperäisestä olennosta energiaolennoksi.

 

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä sen myötä, mitä meillä on ollut, mitä olemme tehneet täällä, mitä tuomme kaikille shaumbroille. Vedetään kunnolla syvään henkeä, ja jos hemmottelisitte minua hetken kaikesta siitä harmista, jota olette aiheuttaneet minulle eilen, rakastaisin kuulla vielä kerran "Minä olen mitä olen". Se kosketti minua. Ja jos laulaisitte kaikki mukana "Minä olen mitä olen", lempilauluani.

 

(Yoham alkaa esittää tuota laulua)

 

GERHARD JA EINAT: (laulaen) Minä olen mitä olen, ihmisenkeli jumalainen.

 

ADAMUS: Ihmisenergia jumalainen (vähän naureskelua).

 

GERHARD JA EINAT: Minä olen mitä olen, ihmisenergia …

 

ADAMUS: Energia.

 

GERHARD JA EINAT: … jumalainen.

 

GERHARD: Jotain muuta?

 

ADAMUS: Energia jumalainen (he naureskelevat).

 

GERHARD, EINAT JA ADAMUS (laulaen nyt mukana): Anna sen olla.

 

EINAT: Hengenveto kerrallaan. Tervetuloa kotiin …

 

GERHARD: Merlin-maahan.

 

EINAT: Merlin-maahan!

 

ADAMUS: Minä olen mitä olen …

 

GERHARD, EINAT JA ADAMUS: Ihmisenergia jumalainen. Minä olen mitä olen …

 

ADAMUS: Ihmisviisaus jumalainen. Viisaus jumalainen.

 

GERHARD: Viisaus jumalainen!

 

ADAMUS: Viisaus jumalainen. Sotken lauluanne, tarkoituksella (naurua).

 

GERHARD, EINAT JA ADAMUS: Anna sen olla …

 

EINAT: Hengenveto kerrallaan …

 

ADAMUS: Ja pidän siitä: hengenveto kerrallaan.

 

GERHARD JA EINAT: Tervetuloa kotiin Merlin …

 

ADAMUS: Merliniin. Merliniin.

 

GERHARD JA ADAMUS: Merrrliniin (naurua). Merrrliniin.

 

ADAMUS: Joo, joo. Kokeillaan sitä uudestaan.

 

GERHARD, EINAT JA ADAMUS: Tervetuloa kotiin Merrrliiniin. Minä olen mitä olen … (yleisö taputtaa)

 

ADAMUS: Vuu! Pääsette jyvälle nopeasti!

 

GERHAR, EINAT JA ADAMUS: … ihmisenergia jumalainen. Minä olen mitä olen, ihmisviisaus jumalainen.

 

ADAMUS: Pääsette jyvälle nopeasti. No, ei kovin nopeasti (naurua).

 

GERHARD JA EINAT: Anna sen olla …

 

EINAT: Hengenveto kerrallaan.

 

ADAMUS: (nauraen) Sain Gerhardin repeämään!

 

GERHARD, EINAT JA ADAMUS: Tervetuloa Merrr …

 

GERHARD: … lin, lin!

 

ADAMUS: Hyvä! Hyvä! (Yleisö taputtaa) Otetaanpa se alusta, mutta vähän nopeammin.

 

EINAT: Okei.

 

ADAMUS: Joo, tarkoitan, että se on tavallaan … Lisätään vähän tahtia. Nämä ovat nyt energiaolentoja, joo. He eivät ole vain kokemus. Okei, lisätään tahtia. Joo! (Yleisö alkaa taputtaa, kun Yoham nostaa tempoa)

 

Ja tuolla viimeisellä soinnulla, rakkaat ystäväni, haluan sanoa näkemiin, ja muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

 

Rakastan teitä kovasti. Kiitos (paljon hurrausta ja taputusta, musiikki jatkuu).