MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria „Emergenței”

SHOUD 11 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 iulie 2019
www.crimsoncircle.com

NOTĂ: Aceste channel-uri au fost oferite inițial la celebrarea a “10 Ani cu Adamus” din Santa Fe, în 15 și 16 iunie, 2019

 

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran (publicul aplaudă). Mulțumesc. Mulțumesc.

Ah, (sunt) atât de încântat să vă am aici la această adunare. Nu este prea mult vorba despre mine. Hei, ei bine… (mai multe râsete)... poate foarte mult. Însă realmente este despre Shaumbra, despre voi, despre ultimii zece ani. Mă voi plimba puțin împrejur să văd pe cât de mulți pot să-i privesc în ochi.  

Zece ani! Au trecut atât de repede. A fost ca și cum doar am terminat o ceașcă cu cafea la Clubul Maeștrilor Ascensionați și cei zece ani au trecut! Sunt sigur că a fost în același fel pentru voi (câteva chicoteli). Zece ani într-o clipă, ca și cum n-ar fi fost nimic. Zece ani de schimbări uimitoare. Știu că în unele zile voi nu credeți că s-a schimbat ceva, în unele zile vă întrebați dacă ați făcut cât de cât ceva. 

Zece ani de sortare prin eliminare a celor care într-adevăr nu erau pregătiți pentru iluminarea întrupată. Despre asta e vorba. De nimic altceva. Probabil voi ați descoperit că nu este vorba realmente despre a avea o viață omenească mai bună (râsete). Este cu totul vorba despre a fi Maeștri realizați pe această planetă. 

Zece ani de multe distrageri. Oh, a trebuit să lucrez la distrageri. A trebuit să stau la tabla mea de desenat, de sus, din Clubul Maeștrilor Ascensionați, lucrând la: “Cum îi voi distrage în această lună, în acest Shoud, în acest workshop?” Zece ani de divertisment pur din partea unuia dintre cei mai mari animatori dintre toți – Kuthumi (râsete și aplauze).

Zece ani de informații profunde. Nu informațiile mele. Nu, eu sunt doar cel care le colectează. Sunt doar cel care vine prin preajmă și vă simte pe absolut fiecare dintre voi, unde vă aflați, pentru ce sunteți pregătiți mai departe. Eu doar colectez asta; le distilez, pentru că există o mulțime de rahat în ele uneori. Le distilez și apoi le regurgitez. Vi le aduc înapoi vouă. Vomit ceea ce ați gândit (câteva chicoteli), simțit, lucrurile prin care ați trecut. 


Nu e vorba despre Voi

Zece ani de colectare a tuturor acestor informații și, lucrul remarcabil este – și vă rog nu omiteți niciodată asta, deoarece atât de des voi credeți că faceți asta pentru voi înșivă, că este totalmente  vorba despre voi, că e o călătorie singuratică în întregime despre voi și, că trebuie să suportați furtuni aprige și dragoni și greutăți în viață – de fapt, în realitate nu este atât de mult vorba despre voi. Voi o faceți pentru cei care urmează.    

Doar simțiți asta pentru un moment. De fapt, nu faceți asta pentru voi! Se simte astfel, dar, știți, așa cum am spus de la început, ați fi putut să aveți Realizarea cu una, două, poate trei vieți în urmă și ați spus: “Nu, voi aștepta.” Erați exact la un pas de ea și ați spus: “Pur și simplu voi aștepta. O voi face în acest timp incredibil de pe planetă, timpul Mașinilor și o voi face în grup, împreună cu alții. Suntem cu toții indivizi de sine stătători, dar o facem cumva împreună. O voi face, astfel încât să existe o istorie înregistrată pe această planetă, o istorie a intrării în Realizare” și, asta este ceea ce faceți. 

Știu că se simte ca și cum e vorba despre voi și știu că există zile în care aveți îndoieli imense și vă întrebați dacă o faceți bine. Dacă aș putea să vă rog pur și simplu să lăsați asta deoparte, cel puțin pentru următoarele zile și să realizați ceea ce faceți de fapt. 

Știți, toate aceste îndoieli, toate aceste greutăți și orice altceva, ați trecut prin ele în viețile trecute. Nu aveți nevoie să le parcurgeți din nou, pe niciuna dintre ele. Problemele voastre cu abundența sau sănătatea, nu aveți nevoie să le repetați. Și, nu e vorba că ați făcut o greșeală și sunteți înapoi în ele; e vorba că le faceți pentru a ajuta la aducerea laolaltă a acestei istorii scrise, istorii documentate, de ajungere la Realizare pe această planetă. 

Simțiți asta pentru un moment. Realmente nu este despre voi. Nu este. 

(pauză)

Există momente, știu, când aveți acea noapte neagră a sufletului. Treceți prin unele din cele mai rele experiențe – probleme ale sănătății, probleme mentale și acesta este – însă atunci vă opriți pentru un moment și spuneți: “Știi, o fac astfel încât să pot aduce înăuntru unele din aceste vechi condiționări umane și probleme, iar acum le transmut cu înțelepciune și le las în urmă pentru mulți, mulți alții care vin pe această cale. Le las în urmă” și, asta este exact ceea ce faceți.  


Zece Ani

În cei zece ani în care am fost împreună, voi ați construit o bibliotecă de informații pentru alții  – poveștile voastre, profunzimile voastre, neliniștile voastre și îngrijorările voastre. Dar simțiți Maestrul pentru un moment, pentru că Maestrul care sunteți înțelege exact ceea ce spun. Ați venit înapoi ca să treceți prin unele experiențe din nou, pentru a le transmuta în înțelepciune și a lăsa asta ca un dar pentru această planetă și pentru oamenii care urmează să vină. Nu toți vor primi, nu toți îl vor primi, însă o vor face destui, și ei se vor conecta cu ceea ce ați făcut voi în această viață.

Acordați-vă un moment pentru a simți asta. 

Știu că uneori spuneți: “Nu, nu. Este despre, este vorba despre mine, Adamus. Trebuie că tu vorbești cu persoana de lângă mine, pentru că eu chiar trec prin această chestie și e atât de adevărată.” Este, dar aruncați o privire la motivul pentru care o faceți.

Zece ani. Zece ani. Priviți la schimbările prin care ați trecut. Și, din nou, știu că uneori pare ca și cum totul merge foarte încet. Chiar nu este așa. Uitați-vă la înțelepciunea pe care ați adus-o în propria voastră viață. Încă învățați cum să folosiți înțelepciunea, încă învățați ce este într-adevăr înțelepciunea, dar uitați-vă la înțelepciunea ultimilor zece ani din viața voastră.  

Uitați-vă la toată eliberarea pe care ați făcut-o, la ce ați dat drumul. Libertatea Ancestrală, a da drumul strămoșilor și, unii oameni chiar au înțeles greșit asta. Ei cred că e vorba despre negarea strămoșilor, de a spune familiei voastre, neamului vostru, să meargă în altă parte. Nu, asta înseamnă a spune că: “Eu Sunt Cel Ce Sunt. Eu sunt propriul meu corp, minte și spirit. Da, am această asociere cu familia,” deoarece în acest moment pe planetă oamenii încă se nasc în biologie, dar chiar și asta se va schimba. A da drumul familiei și, făcând astfel, eliberându-vă pe voi și eliberându-i pe ei, de asemenea. 

Știți, atât de multe din problemele de pe această planetă, marea, marea majoritate, sunt perpetuate, sunt cărate în linia familiei – problemele de sănătate, problemele mentale, problemele cu dependența – și nu este nimic în compoziția corpului și a minții care spune că asta trebuie să fie așa. Însă este o energie care curge prin linia familiei de la o viață la alta, iar voi ați învățat să dați drumul la asta. Acesta este un pas uriaș, uriaș. Oh, și știu că încă aveți unele probleme legate de familie, însă îi dați drumul acelei familii. 

Zece ani și, aș spune că unele din cele mai importante lucruri pe care le-am făcut împreună sunt Și-ul, a învăța că sunteți multidimensionali, a învăța că nu sunteți doar această persoană fizică cu această minte în exact acest moment, cu exact această vârstă. Voi sunteți multidimensionali și noi realmente ne vom extinde în asta în munca ce se află înaintea noastră.

Și apoi Permiterea. Permiterea. Îmi place Permiterea, pentru că este atât de al naibii de simplă. Este esența unui Maestru – Permiterea. Și asta nu înseamnă a permite lumii exterioare să vă calce în picioare, nu, deloc. Înseamnă a permite tot ceea ce sunteți, a-l permite pe Maestru în casa omului; a permite tot ceea ce sunteți, de care omul ar putea să nu fie conștient în acest moment. Dar cu Permiterea, a vă deschide și a spune: “Eu permit,” apoi vine înăuntru și realizați ce este. Apoi încorporați asta. Este a permite celor mai mărețe părți ale voastre să i se alăture omului aici, pe această planetă. 

Zece ani împreună, uimitoare vremuri.

Când Tobias a venit la mine și a spus: “Ai vrea te rog să preiei de la mine Crimson Circle?” și v-am spus că am avut puțină reticență, în parte deoarece cunoșteam grupul cu care lucra el. Vă cunoșteam natura rebelă de pirat. Știam că nu vă faceți temele. Știam că nu prea ascultați niciunul din materiale (câteva râsete) cu urechile voastre, dar o faceți cu inima. Și știam la acel moment că încă era o mulțime de makyo, că încă erau o mulțime de oameni implicați în asta, care erau realmente doar mâncători de energie. Cred că există un cuvânt nou venit prin preajmă – jucători. Ei doar joacă jocuri cu energia. Realmente nu erau interesați în Realizare, în această viață. 

Cumva i-am cam rărit. Am făcut-o fiind insuportabil, fiind aproape antiteza spiritualului, dar, din nou, a fost o reflectare a voastră. A fost ireverența voastră, nu prea mult a mea (câteva chicoteli). 

Când am venit și am preluat de la Tobias, am realizat că n-aș putea veni aici ca St. Germain, doar ca St. Germain. Trebuia să existe o diferență. Trebuia să fie ajustată la voi. Oh, St. Germain, esența mea, eu sunt o ființă minunată, minunată, dar a trebuit să fac o mulțime de ajustări pentru a prelua  acest personaj al lui Adamus. Trebuia să fie o reflectare a voastră. Și a fost ceva de lucru.  

A presupus ceva practică acolo, sus, la Clubul Maeștrilor Ascensionați. A fost nevoie de câteva încercări și necazuri pentru a-l face pe Adamus tocmai potrivit. Sunt realmente doar un interpret. Vă interpretez pe voi aici (pe scenă) și, trebuia să existe acel echilibru între performanța teatrală și glume – glume într-adevăr bune (râsete); ele sunt glumele voastre afurisite, adică, dacă nu râdeți asta e pentru că nu sunteți amuzanți – glumele, mesajele profunde, mesajele realmente profunde. Și nu spun asta despre mine, o spun despre voi. Nu există nimic pe planetă ca asta. Puteți studia textele antice sacre, nu există nimic ca ceea ce faceți voi. Puteți studia lucrările spirituale contemporane, mesajele, cărțile și cursurile, nu există nimic precum asta – nimic ca asta, deloc – deoarece voi sunteți dispuși să faceți acel pas următor. Voi sunteți dispuși să fiți cei dintâi. Sunteți dispuși s-o faceți de fapt – nu doar să vorbiți despre asta, ci de fapt s-o faceți – în această viață. Despre asta a fost vorba, în acești ultimi zece ani. 

Se pare că noi lucrăm în perioade de câte zece ani. Au existat zece ani cu Tobias. Cât de mulți ați fost prin preajmă în timpul vremurilor lui Tobias? Ah! Cât de mulți nu ați fost? Cât de mulți ați venit datorită… (râsete)... Crimson Circle? (Adamus chicotește) Avem tendința de a lucra în perioade de câte zece ani și, doar în câteva luni, urmează să începem următoarea noastră fază de zece ani. Vor exista multe faze în interiorul acelei faze. Începem următoarea fază de zece ani și, spun că o facem  în vreo două luni – atunci când începem următoarea noastră serie. Între timp, voi încheiați...

LINDA: Vei rămâne cu noi?

ADAMUS: Nu fac niciun angajament în acest moment (râsete). Asta depinde de modul cum se comportă toată lumea în acest weekend (mai multe râsete). 

Pe parcursul următoarelor câteva luni, urmează să încheiem unele lucruri neterminate. Amintiți-vă că în Shoud-ul din mai am spus că urmează să treceți printr-o experiență de 45 până la 60 de zile. Sunt sigur că niciunul dintre voi nu ați avut-o încă (râsete). Urmează să încheiem asta. Ne aflăm la circa 45 (de zile) acum, puțin sub 45. Mai este puțin timp de scurs pentru a încheia cu adevărat acele energii și, avem puțin timp pentru a le lăsa să se liniștească înainte să ne începem următoarea serie, care cred că vine curând, exact în preajma zilei mele de naștere în august – 3, dacă sunteți interesați de daruri – 3, 3.

LINDA: O altă celebrare?!!

ADAMUS: Alta – da, vom avea o altă celebrare.

Așadar, ceea ce facem noi chiar aici, la această adunare, este cumva să încheiem ultimii zece ani. Pentru aceia dintre voi care sunteți aici, pentru toți care urmează să privească mai târziu, pentru Shaumbra în general, noi încheiem asta.

De asemenea, urmează să previzualizăm ceea ce vine mai departe, chiar aici, să previzualizăm ce urmează. Așadar, ca o tranziție lină către asta, fără nicio întârziere, îl invit pe primul nostru oaspete pentru acest următor channel. Ceva muzică, vă rog, pentru a-l ajuta pe Cauldre să facă schimbarea, dragă Linda cu ceva respirație, și să vedem ce vine mai departe.

 

LINDA: Așadar, cu aceasta, haideți să respirăm foarte profund. Faceți acea respirație foarte profundă (începe muzica), în timp ce Geoff face schimbarea către următorul channel. 

Respirați foarte profund și simțiți asta. Simțiți toate energiile ce se mișcă și se schimbă. 

Respirați pentru voi. 

Din nou, respirați cu Permiterea. Respirați ca om și Maestru, respirându-l pe Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Respirați cu prezența. Respirați în inima voastră.

Respirați foarte profund.

Respirați… respirați și lăsați energia să curgă. 

Fiți cu respirația, respirația vieții, acea respirație care îi spune corpului vostru că alegeți viața. 

Simțiți această energie a celebrării. 

Respirați...

(pauză)

 

MERLIN: Salutări de aici și de dincolo. Eu Sunt Merlin. 

Eu Sunt Merlin într-un mod puțin diferit față de cum ați experimentat înainte, deoarece așa cum vin la această adunare a Shaumbrei, Eu Sunt Merlin, un colectiv. Merlin, un colectiv al tuturor Merlinilor care au fost vreodată Merlin. Noi venim acum împreună în colectiv, fiecare din noi de sine stătător și suveran, dar venind la voi ca grupul Merlinilor în acest moment. 

Haideți să vorbim puțin despre Merlin, despre ce este Merlin. Este un titlu.

Merlin este un titlu care a fost acordat unor anumiți indivizi de-a lungul istoriei, mergând departe, departe în urmă și, de asemenea, mergând în viitor. 

Merlin este călătorul în timp și cel ce schimbă forma.

Merlin este magicianul și Merlin este o energie.

Noi venim acum precum colectivul Merlinilor, deoarece, așa cum a menționat dragul de St. Germain, voi intrați într-un timp al noii voastre ere pentru Shaumbra și este era lui Merlin, unde fiecare deveniți Merlini de asemenea. Voi vă alăturați nouă în colectivul Merlinilor care au fost înainte, dar totuși sunteți de sine stătători și suverani. 

Haideți să vorbim un moment despre istoria lui Merlin. Sunt sigur că mulți dintre voi sunteți familiarizați cu poveștile lui Merlin din Camelot, Regele Arthur, cu poveștile care au fost scrise în secolul al 12-lea de acel Geoffrey Monmouth. Parte din ele sunt adevărate, parte sunt legende, parte din asta a fost modificată de-a lungul timpului, dar asta este ceea ce cred cei mai mulți oameni, când se gândesc la Merlin.

Haideți să ne uităm pentru un moment, să simțim pentru un moment felul în care, mai întâi, Merlin a ajuns să fie. Și, amintiți-vă, pentru că datele și momentele pot părea puțin neclare, reamintiți-vă că Merlin este călătorul în timp, astfel că ceea ce a fost în trecut, este de asemenea viitorul. Merlin este într-adevăr etern. Yeshua și Nașterea lui Merlin

Atât de mulți dintre voi erați pe planetă, pe Pământ, în vremea lui Yeshua. Unii dintre voi ați pășit cu Yeshua și ați plâns cu Yeshua. Unii dintre voi literalmente ați aruncat pietre în Yeshua, ca soldați romani. Unii dintre voi nu prea vă aflați pe pământurile Palestinei, ceea ce acum este numit Israel. Unii dintre voi erați în alte părți – în Africa și Europa și India – însă atât de mulți dintre voi vă puteți depista originile voastre mai contemporane, în timpurile lui Yeshua. 

A fost momentul plantării (seminței) Conștiinței Cristice pe planetă. A fost exact motivul pentru care voi ați venit în acea viață, pentru a planta Conștiința Cristică – a o aduce pe Pământ, a o integra cu Gaia, a o integra cu tot ce există pe Pământ – a o planta și apoi a o lăsa doar să stea până când timpul era potrivit. 

Yeshua, cel pe care îl cunoașteți ca Yeshua ben Joseph, unii îl numesc Isus, Yeshua a fost un cumul al Shaumbrei. A fost o energie de grup în care fiecare dintre voi ați inoculat o parte a voastră, o parte a energiei voastre cristaline, în această ființă numită Yeshua. Și Yeshua a adus la suprafață unele din cele mai uimitoare și unele din cele mai dificile și provocatoare dintre situațiile umane.  

Yeshua a fost, într-un fel, divinitatea voastră în carne umană. Și, așa cum știți, Yeshua a suferit mult. La o vârstă fragedă – că veni vorba, există atât de multe povești și mituri despre Yeshua și, dacă vi se pare potrivit, permiteți-le. Dacă nu, dați-le drumul. 

Yeshua nu s-a născut într-o familie săracă și cu siguranță nu s-a născut într-o iesle. Yeshua s-a născut într-o familie cumva bogată și a avut o educație bună când a fost copil. Nu a fost niciodată un tâmplar, nu a bătut niciodată lemnul cu ciocanul sau orice de genul acesta. Asta ar fi fost sub rolul său.  

Yeshua s-a însurat la o vârstă foarte tânără și, pe atunci, căsătoriile erau aranjate, dar într-adevăr el chiar s-a îndrăgostit de cea cu care i-a fost destinat să se căsătorească. Și el s-a căsătorit cu această dragă femeie frumoasă, iar cei doi și-au început viața într-un mod atât de fericit, amândoi având abundență, amândoi având familii bune, amândoi având educație bună. Dar în mai puțin de doi ani, soția sa s-a îmbolnăvit și a murit, iar asta l-a prăbușit pe Yeshua. Asta l-a zdrobit. Cum s-a putut întâmpla asta? Cum cineva pe care iubești și de care îți pasă, cum poate muri pur și simplu în fața ta? Cu toate rugăciunile pe care le-a făcut, chemând rabinii, chemând vindecătorii, nu s-a întâmplat nimic și soția sa a murit chiar în fața ochilor săi.  

Asta l-a pornit în călătoria lui spirituală și, povestea sa seamănă atât de mult cu a voastră – de fapt, este povestea voastră. El a fost foarte puțin interesat de spiritualitate în mod real, înainte de moartea soției sale, dar acum, fiind într-un astfel de loc întunecat, fiind atât de disperat, el pornește în căutarea răspunsurilor, fără să știe unde urma să meargă, fără să știe unde urma să sfârșească, însă pornește în căutarea răspunsurilor. 

A călătorit peste tot prin Europa – Anglia, Franța, Spania, Portugalia, Germania – a călătorit prin toată Europa în căutarea răspunsurilor și, cum nu a găsit acolo ce dorea, s-a dus în Egipt. A stat în Camera Regelui din Marea Piramidă, un loc în care ați stat unii dintre voi. A mers mai departe în India. A mers prin țările din est, căutând răspunsul și, în cele din urmă a găsit, într-adevăr, răspunsul și este realmente mult din aceeași înțelepciune pe care voi o aduceți acum în viața voastră. Este simplu. Este ușor. Este: “Eu Sunt Cel Ce Sunt. Eu îl permit pe Eu Sunt.”

Și după ce a găsit răspunsul și a fost cu adevărat în comuniune cu soția sa decedată – ea în celelalte tărâmuri, el în corpul fizic – Yeshua s-a întors la Ierusalim și a petrecut următorii trei ani predând și iubind și împărtășind. Și suferind. Suferind, pentru că atât de mult din călătoria omenească a fost și este încă despre suferință. Și apoi, pentru a culmina toată suferința, bineînțeles, execuția lui, crucificarea. A fost aproape ca semnul de exclamație al suferinței omenești.

După moartea sa, în timp ce el trecea pe cealaltă parte, el și fiecare dintre voi l-ați născut pe Merlin.

Nu a fost în timpul vieții sale; a fost în momentul morții sale. El l-a născut pe Merlin. Și astfel, ați putea spune, absolut fiecare dintre voi ați jucat un rol în asta.

El l-a născut pe Merlin pentru a spune: “Trebuie să menținem magia pe planeta aceasta,” pentru că putea să prevadă, așa cum voi puteați să prevedeți, că va veni o zi când magia va fi eliminată de religii, de retorică și de a fi într-o stare mentală. Așadar, Merlin a fost creat pentru a menține magia în aer. Merlin a fost creat pentru a menține în aer lucruri precum fantezia și imaginația și asta e ceea ce face Merlin.

Yeshua s-a întors la discipolii săi, uneori când ei erau în grup și uneori în mod individual, și a spus: “Eu Exist. Eu sunt încă aici.” Oh, și ei s-au îndoit, chiar dacă l-au văzut cu proprii lor ochi pe Yeshua și această energie a lui Merlin. S-au îndoit și s-au întrebat cum ar putea fi asta posibil, iar el a stat în fața lor și a spus: “Eu sunt Merlin-ul. Eu sunt încă aici. Nu există moarte.”

A stat în fața grupurilor, numărând până la 500 de oameni, ca Merlin și ca Yeshua și a spus: “Păstrați magia pe această planetă.” Și de atunci au existat mulți alții care au preluat acest titlul de Merlin. Câte unul pe rând, inclusiv, la un moment dat, cel cunoscut de voi ca St. Germain, l-a preluat pe Merlin.

Și apoi, deoarece Merlin este un călător în timp, Merlin s-a dus în vremea dinainte de Yeshua, în vremurile din Egipt, în vremurile în care voi erați în peșteri după căderea Atlantidei și acolo au fost Merlini care au călătorit înapoi în timp. Fiecare Merlin era responsabil să fie povestitorul. Aceasta este o parte importantă din responsabilitatea lui Merlin – să spună poveștile, să împărtășească poveștile – fie că au făcut-o verbal sau că voi o faceți acum prin rețelele voastre media, să spuneți poveștile.

Merlin este un călător în timp care nu este restricționat de timp, nici de spațiu. Merlin este unul care își schimbă forma. Vă amintiți de Pakaue-le voastre? A fost unul dintre primele lucruri despre care Adamus a venit să vă vorbească, Pakaue-le voastre. Nu era doar un joc. Nu era doar o distragere. Vroia să spună: “Acum aveți abilitatea de a fi acela care își schimbă forma, de a vă schimba în propria voastră Pakaua.”

Și este un lucru interesant. Chiar dacă biologia voastră nu se schimbă neapărat – biologia voastră încă este acolo – persoana sau persoanele în fața cărora sunteți vă percep diferit. În timp ce ați putea spune: “Nu, încă sunt în corp,” dintr-o dată sunteți un leopard sau un vultur sau o bufniță. Asta e ceea ce face Merlin, este cel care își schimbă forma. Nu trebuie să rearanjeze biologia, doar creează perspectiva oricărui lucru în care Merlin vrea să se transforme, în care voi vreți să vă transformați. Un copac? Un nor? Un animal? Sau nimic, doar aer simplu. Asta e ceea ce face un Merlin.

Merlin este aici ca să se asigure că magia rămâne pe planeta aceasta, în special într-un moment în care magia a fost exclusă – împinsă în afară de toată activitatea mentală, de inteligența de pe planetă, de logica minții. Merlin este aici să se asigure că fantezia și imaginația și magia continuă să existe pe planetă.

Și, mai mult decât orice, Merlin este cel care este magia energiei. Magia energiei. Merlin este energie, energie magică.

Nu am mai avut un Merlin pe planeta aceasta de aproape 300 de ani. După ce au fost închise Școlile Misterelor l-am închis de asemenea pe Merlin, așteptând, pur și simplu așteptând – nu un individ, ci un grup – și de aceea ne-am adunat azi aici.

Voi, dragii mei prieteni, sunteți noii Merlini. Sunteți magicienii. Sunteți magia, cei care își schimbă forma, călătorii în timp. Voi sunteți cei care aduc magia în energie.

Merlin va continua să fie aici în următoarea eră a Shaumbrei, pentru următorii zece ani cel puțin, fiind magicienii energiei.

Haideți să aducem asta laolaltă acum, poate cu niște muzică magică de la Yoham.

Haideți să respirăm profund în merabh-ul energiilor magice ale lui Merlin.Merabh-ul lui Merlin

Unii dintre voi se pot întreba: “Suntem pregătiți cu adevărat?” Oh, într-adevăr, pe măsură ce ajungeți în Realizarea voastră întrupată începeți să înțelegeți cu adevărat.

(începe muzica)

Începeți cu adevărat să înțelegeți istoria ultimilor zece ani ai voștri, de ce ați trecut prin pașii prin care ați trecut și de ce sunteți acum pregătiți să fiți noii Merlini pe planetă.

Nu va mai fi doar unul care poartă titlul și ajungeți energie. Acum vor fi mii și mii.

Ați putea spune că noul Merlin este probabil o fațetă a voastră. Ați putea spune că noul Merlin este omul și Maestrul integrați laolaltă.

Magia înseamnă pur și simplu dincolo de spectrul limitat în care trăiește marea majoritate a oamenilor. Asta e. Magia înseamnă în mod simplu că există cu mult mai mult decât cei mai mulți este posibil să fie conștienți, și este chiar aici.

Nu presupune niciun efort. Nu presupune nicio muncă pentru ca să fiți acel Merlin. Și asta e ceea ce urmează să facem, deoarece, dragi prieteni, veți realiza că sunteți cu adevărat doar energie –  energie magică. Energie magică.

Respirați profund și, în acest moment cu acest colectiv al Merlinilor din trecut alăturându-se absolut fiecăruia dintre voi, dați-vă voie să deveniți parte a acestui grup.

Permiteți-vă să deveniți un Merlin, un magician, un călător în timp și unul care își schimbă forma.

Ați ales să rămâneți pe această planetă în formă omenească și cu siguranță nu vreți să continuați să faceți lucrurile în același fel în care le-ați făcut în trecut.

Vreți să aveți libertate. Vreți să înțelegeți și să folosiți energia într-un fel în care nu ați mai făcut-o niciodată înainte.

Vreți să evadați din oricare din limitările vechi și asta e ceea ce urmează să facem de acum încolo.

Respirați profund și simțiți-vă pe voi – “Eu Sunt Merlin. Eu Sunt Merlin. Eu sunt om, eu sunt Maestru, eu sunt divin și sunt de asemenea Merlin.”

Merlin, Maestrul energiei.

Merlin care înțelege că toată energia, fiecare energie pe care o percepe, este a sa.

Merlin înțelege că el este dansul energiei pe această planetă, fără obligație față de nimeni, de nimic.

Respirați profund – “Eu Sunt Merlin” – și dați-vă voie să vă alăturați acestui grup stimat de indivizi, ale căror nume nu le veți cunoaște niciodată în cea mai mare parte, dar ei au fost Merlinii trecutului. Și ei vă invită acum să vă alăturați lor.

“Eu Sunt Merlin, magicianul energiei.”

Acolo unde mergem de aici, veți dori să fiți acel magician al energiei, dezvoltând acea relație cu totul nouă cu energia.

“Eu Sunt Merlin.”

Da, într-adevăr, primul Merlin a fost născut la moartea lui Yeshua pentru a se asigura că poveștile vor continua să fie spuse, că fanteziile vor continua să fie acolo, că imaginația va continua să fie deschisă.

Primul Merlin care a fost născut pentru a se asigura că, indiferent de ceea ce venea pe această planetă, va exista mereu magia, însemnând ceea ce e dincolo, însemnând mai mult decât doar viața omenească obișnuită.

Acel Merlin a fost născut ca rezultat al suferințelor grele de pe această planetă – Yeshua, suferind – întreaga călătorie omenească atât de încărcată de suferință, împovărată de suferință foarte, foarte  adâncă.

Așadar noi, ca Merlinii din trecut, venim la voi ca la noii Merlini care ni se alătură și spunem: “Dați-ne voie acum să mergem cu toții dincolo de suferință. Dați-ne voie să trecem dincolo de suferință pe această planetă, începând cu voi în viețile voastre. Dați-ne voie să tranziționăm dincolo de suferința fizică, suferința minții, suferința sufletului aici pe această planetă.”

De aceea am așteptat până acum să venim, până la sfârșitul acestei ere de zece ani care a trecut. Am așteptat pentru că era important ca voi să aveți o înțelegere a energiei. Era important ca voi să faceți, nu doar unul, ci cel puțin trei angajamente de a rămâne aici pe această planetă ca ființe întrupate și, acum, încă un angajament de adăugat la acestea.

Noii Merlini merg dincolo de suferință.

Da, alții de pe planetă ar putea încă să sufere și inima voastră ar putea încă să se îndrepte către ei, dar voi veți fi Standardele care le arată că suferința nu este predestinată. Condiția omenească nu se presupune să fie despre suferință.

Ceea ce a fost născut în timpul lui Yeshua – în moartea sa, în crucificarea sa, toată suferința asociată cu asta – renaștem asta acum chiar aici, dincolo de suferința din condiția omenească și, acesta este noul Merlin. Acesta este Maestrul energiei.

Respirați profund și dați-i voie acestui Merlin care sunteți să treacă dincolo de suferința din condiția omenească. Ajunge.

Este înrădăcinată adânc în mintea și corpul uman, înrădăcinată adânc încât o viață omenească este în general una cu multă suferință. Ne vom lua magia și vom trece dincolo de asta.

Unii dintre voi se vor agăța de suferință, așa cum v-ați agățat de strămoșii voștri, așa cum v-ați agățat de problemele cu abundența, așa cum v-ați agățat de lipsa de stimă-de-sine, dar acestea se vor dizolva.

Haideți să ne acordăm un moment și doar permiteți-vă ca Merlin să eliberați suferința din condiția omenească.

Simțiți-o în interiorul vostru: “Eu Sunt Merlin. Eu sunt un magician al energiei. Suferința nu mai este experiența mea, viața mea, rolul meu.”

(pauză)

Toți Merlinii adunați laolaltă astăzi aici, toți dintre noi care au pretins vreodată acel titlu în trecut, ne adunăm aici împreună cu voi, noii Merlini. Și, ca și Adamus, noi vom fi alături de voi la fiecare pas de pe cale.
 
(pauză)

Veți continua să auziți cuvintele și mesajul lui Adamus, dar acum ne alăturăm chiar și lui la fiecare Shoud, la absolut fiecare întâlnire, ca noii Merlini împreună cu voi.

Haideți să respirăm profund, o respirație foarte profundă.

Merlin a sosit.

Salutări de aici și de dincolo. Noi suntem Merlin.

 

 

GEOFF: Aceasta a fost prima sesiune a conferinței.

LINDA: Puteți să respirați pur și simplu și să acceptați acea invitație imensă care ne-a fost oferită, acea declarație uriașă a lui Merlin și a energiei?

GEOFF: Asta a fost destul de tare. Îmi amintesc că la sfârșitul acelei prime sesiuni simțeam că era pur și simplu în încăpere o prezență atât de diferită și că ceva pur și simplu realmente s-a schimbat. A fost interesant să vizionez din nou și doar să simt asta. Uau.

Ne vom uita acum la a doua parte. A doua parte din Seria Emergenței (Shoud-ul 11) a fost făcută chiar la sfârșitul conferinței. A fost ultimul lucru pe care l-am făcut, așa că haideți să ne uităm la ea.

Ai vrea să faci puțină respirație?

LINDA: Doar o să invit să ne permitem pur și simplu să continuăm cu asta. 

Rămâneți cu respirația foarte profundă. Sunteți deja acolo, puteți să o faceți. Doar inspirați și lăsați energiile să se miște.

Inspirați și simțiți-l pe acest incredibil Merlin.

Respirați foarte profund în timp ce continuăm cu acest channel următor, cu mai mult de primit pentru noi, dacă alegeți. Rămâneți cu respirația foarte profundă.

 

 

ADAMUS: Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Respir în această încăpere, în adunarea noastră de aici, în toți cei care vin mai târziu, pentru că acesta este încă unul din punctele noastre de cotitură, punctele noastre de lansare, ceea ce Tobias obișnuia să numească Punct de Separație. Veți simți mult din asta astăzi și în zilele care vor urma, dar o veți remarca cu adevărat în anii ce vor urma, ceea ce s-a petrecut chiar aici.


Tachinarea lui Adamus

Și, apropo, înainte să merg mai departe, vreau să răspund comentariilor care au fost făcute în timpul tachinării (râsete). Cauldre m-a întrebat azi-noapte, ce am crezut? Ce am simțit? Am fost măcar acolo? Am fost în cristal? Nu mă mai întorc niciodată în cristal (mai multe chicoteli), dar am fost aici. Am fost prezent cu fiecare ironizator care a fost pe scenă. Am fost prezent peste tot pe scenă. Mi-a plăcut. Mi-a plăcut pe deplin (publicul aplaudă).

Știți, un Maestru Ascensionat are tot ceea ce are nevoie sau vrea. Un Maestru Ascensionat nu are nevoie de nimic altceva. Ce altceva ați putea voi dărui unui Maestru Ascensionat, decât râsetele voastre? Râsetele voastre. Mi-au umplut inima. Mi-au umplut întreaga ființă, deoarece știu cât de dificilă e asta. Se presupunea ca asta să dureze poate până la cinci vieți, iar voi o faceți într-una. Știu, voi credeți că 20 de ani e mult timp – nu e nimic, considerând lucrurile prin care ați trecut. Așadar, a fi capabili să râdeți este darul cel mai mare dintre toate, îmi oferă atât de multă bucurie. Să râdeți de mine? Mm, poate nu atât de mult (râsete). Dar râsetele, doar râsetele, le voi primi în orice fel.

Trecând prin ceea ce treceți, toată schimbarea aceasta din corpul vostru și schimbarea pe care o facem aici în acest weekend, schimbare despre care urmează să vorbim doar într-un moment, a fi capabili să treceți prin asta și să vă ridicați de la pământ, să vă ștergeți câteva lacrimi de la ochi și sângele de pe corp și apoi să râdeți despre asta și să spuneți: “La naiba! Mai dă-mi.” (râsete) “Asta nu a fost suficient, pot încasa mai mult.“ Ăsta e într-adevăr cel mai mare dar.

Și, așa cum vă puteți imagina, m-am dus înapoi la Clubul Maeștrilor Ascensionați azi-noapte (mai multe râsete), la care eu sunt CEO și Președinte, și de fapt sunt fondatorul și directorul social și prezentatorul principal. Și Linda se uită la paharul acela de apă amintindu-și de timpul când m-a stropit cu apă (referindu-se la ceva arătat mai devreme din Shoud-ul 8 din seria Descoperirii; publicul strigă “Ohhhh!” și multe râsete) Oh, și sunt atât de tentat (mai multe râsete). Este oportunitatea perfectă. Avem toate camerele ațintite pe noi. Toată lumea anticipează (multe răspunsuri din public).

LINDA: Intru în joc.

ADAMUS: Cum aș putea? (mai multe chicoteli) Cum aș putea, când pot să aștept și s-o las să-i crească anxietatea (râsete) an, după an, după an! Muah! Te iubesc, și la fel face și soțul tău, dar asta nu contează așa de mult. Te iubesc.

Așadar, dragi Shaumbra, capacitatea de a râde. M-am întors la Clubul Maeștrilor Ascensionați azi-noapte, și ei s-au adunat cu toții în jur: “Ei bine, cum s-a simțit asta, să fii criticat și să fii luat în râs și ridiculizat de oameni? Unele dintre ele au fost vulgare. Unele dintre ele au fost așa de adevărate!” (râsete) Și i-am făcut pe toți să se așeze, toți cei nouă mii – aproape zece mii, zilele astea. I-am făcut pe toți să se așeze și am împărtășit cu ei frumusețea momentului, comedia ce avea loc, să fiți capabil să râdeți. În loc să fiți în genunchi și rugându-vă și fiind cuviincioși, să fiți pirații care sunteți. Și le-am spus fiecăruia dintre ei în parte: “Nu există alt grup pe planetă ca Shaumbra. Nu există niciunul!” Am spus: “Grupurile voastre încă își fac mediațiile și chestiile lor hocus-pocus. Noi îl ironizăm pe Maestrul Ascensionat.” (mai multe chicoteli) “Acesta este progres! Acesta este progres.” (publicul aplaudă)

Și chiar este, chiar este, deoarece râsetele mișcă munți de energie. Curăță atât de multe din corpul vostru. Aveți nevoie de el acum. Aș dori să facem asta un eveniment anual – nu să mă ironizați (mai multe chicoteli) Haideți să încercăm cu Kuthumi data viitoare. Oh, că veni vorba, Kuthumi (râsete). Ghiciți unde este Kuthumi acum? (mai multe râsete) Prins într-un cristal (râsete), încercând să iasă, și își amintește povestea celor 100.000 de ani și începe să creadă că am pus un fel de farmec sau vrajă pe el, ceea ce am făcut (mai multe chicoteli), și vreau ca el doar să afle pur și simplu cum e.

Kuthumi, prietenul meu, se întoarce împotriva mea. “Cretin?!!” (râsete) Nici măcar nu e amuzant. Nici nu e inteligent (mai multe râsete). Și nu asta s-a întâmplat cu adevărat și, n-am venit cu niște nume absurde, oricare ar fi fost ele: “Lord una-sau-alta”. Nu, nu, nu. Nu. Totul e inventat. Totul a fost o glumă. Nu are nimic de-a face cu adevărul, sau – taci, Kuthumi! (râsete) – sau realitatea.  

Deși, voi admite două lucruri. Mi-a dat niște sugestii. Mi-a dat niște sugestii despre cum să mă raportez mai bine la Shaumbra și mi-a dat niște avertismente împreună cu astea. Nu au fost doar sugestii, au fost avertismente legate de voi și mi-a spus că sunteți un grup dificil. MI-a spus că nu vă faceți temele și că vă place să înjurați și să scuipați și să trageți pârțuri și tot restul și, mi-a spus că  din când în când, doar din cauza mirosului, trebuie să te îndepărtezi, dar – asta-i adevărat. Dar a fost ceva adevăr în ele. Mi-a dat niște sugestii și Kuthumi, de asemenea, a spus că va fi antrenorul vostru personal, dacă permiteți, dacă-l lăsați, și el va fi. Asta e o afirmație foarte adevărată. Vreți puțină renovare în energiile voastre? Și nu vorbesc doar din punct de vedere fizic. Vreți o mică renovare în afurisita voastră de atitudine energetică? Chemați-l pe Kuthumi, va fi acolo. Veți înțelege mai multe după sesiunea de azi.

Dar Kuthumi, într-adevăr – Kuthumi este împrejur, tot timpul. Este cu voi la fel de mult cum sunt și eu. El joacă cumva rolul polițistului bun și eu cumva joc rolul polițistului rău, dar el e cu voi. Așadar,  chemați-l. Este disponibil.

Așadar, cu asta, ceea ce am făcut ieri dimineață și ce vom face în această după-amiază, constituie de fapt, Shoud-ul 11 al Seriei Emergenței. La întâlnirea voastră din iulie… (Adamus chicotește) Ce, sunteți fericiți că ați terminat? La întâlnirea voastră din iulie, nu contează, puteți să rulați din nou înregistrarea, puteți să nu faceți nimic, puteți să nu vă adunați, dar ceea ce facem aici este chiar important. Așadar, ăsta este Shoud 11 cu segmentul de ieri și cel de azi. Asta va forma Shoud 11 al Seriei Emergenței.

LINDA: Uau.

ADAMUS: Daa (publicul aplaudă). Ce urmează să facem, ce o să terminăm azi, este foarte important. O să vorbesc despre asta mai târziu (râsete).

Este într-adevăr o imensă cotitură, o lansare, oricum îi spuneți. Este o mare, mare schimbare de direcție și, din nou, s-ar putea să nu recunoașteți totul chiar imediat, dar e o schimbare imensă. Atât de mare, încât ceea ce facem aici devine locul de lansare pentru multe din sesiunile viitoare de Keahak – o parte din întâlniri și workshop-uri și, desigur, pentru Shoud-uri – dar, chiar ne vom focaliza, în următoarele noastre sesiuni de Keahak, pe ceea ce facem aici, ce aducem azi aici.

LINDA: Uau.

ADAMUS: Așadar, cu asta, fără alte anunțuri, îi vom ruga pe Yoham să vină înapoi pe scenă, doar pentru  un moment. Îl vom aduce înapoi pe Merlin pentru a continua sesiunea de ieri.

Așadar, Linda, puțină respirație.


LINDA: Deci, vă rog, din nou, respirați foarte profund, pe măsură ce susținem acest transfer de la Adamus către Kuthumi – către Merlin (câteva chicoteli). Respirați foarte profund și inspirați energiile lui Merlin.

(începe muzica)

Inspirați, lăsați-le să curgă.

Ohh, simțiți-le. Simțiți-le. Respirați-l pe “Eu Sunt Aici. Eu Sunt Prezent.” Energiile voastre aici, susținând acest mesaj.

Respirați profund, curgând, simțind și permițând. Respirați foarte profund viața.

Respirați… respirați pentru voi.

Continuați să respirați și să permiteți, invitându-l pe Merlin. Chiar simțiți-l.

Rămâneți cu respirația profundă, în timp ce Merlin e aici pentru noi.


MERLIN: Salutări. Salutări de aici și de dincolo. Eu Sunt Merlin.

(muzica se oprește)

Merlinul de aici este un cumul al tuturor Merlinilor care au pășit vreodată pe Pământ, mai înainte. Și acum, în acest al doilea segment, Merlinul este și un cumul al fiecăruia dintre voi toți care vă spuneți Shaumbra. Cumul, însemnând că ne adunăm laolaltă în unitate, dar nu suntem legați unii de ceilalți. Ne adunăm pentru un bine comun, dar nu suntem dependenți unii de ceilalți, pentru că absolut fiecare Merlin este o ființă suverană.


Merlinul

Merlin, și Merlinul care sunteți, este un călător în timp, deoarece Merlin realizează că el este din propriul trecut și este din propriul viitor. Nu există baricade sau ziduri sau uși care îl separă de trecut sau viitor, așadar Merlin poate cu ușurință să traverseze timpul.

Merlin este păzitorul timpului, cel care comandă timpul și folosește timpul și, de aceea, acum, ca Merlini, asta e într-adevăr ceva ce poate fi adus în propria voastră viață. Să fiți acel călător în timp, să fiți în aici și dincolo, totul în același moment. 

Merlin este unul care își schimbă forma, deoarece Merlin realizează că nu există o singură realitate. Sunt multe, multe realități. Sunt toate bazate pe percepția observatorului și intenția creatorului. Așa că, Merlin poate apărea ca un iepure, ca un vultur, ca un copac, ca o picătură de apă, ca nimic mai mult decât aerul în sine.

Ca Merlini acum, veți ajunge să utilizați această abilitate. Veți ajunge să utilizați această abilitate pentru ca să experimentați lucrurile pe care alegeți să le experimentați. Niciodată, desigur, pentru a-i manipula pe ceilalți. Niciodată pentru a lua energie de oriunde altundeva din afara voastră, deoarece nu este nicio energie în afara voastră. Dar acum, aveți acea abilitate de a modela și a înlocui realitatea voastră.

Și vor fi momente când aveți multe realități care se petrec în același timp și asta nu va mai deruta mintea umană, deoarece veți realiza că toate realitățile, toate potențialele, toate există înăuntrul și în afara timpului, împreună.

Dacă am fi vorbit despre asta cu mulți, mulți ani în urmă, ar fi copleșit pur și simplu mintea umană. Dar sunteți acum la un stadiu în care înțelegeți Și-ul și toate posibilitățile.

Merlinul care sunteți e un adevărat magician. Magician însemnând simplu, că voi înțelegeți toate tărâmurile, toate posibilitățile, și pe cele pe care nu le înțelegeți imediat, știți că le puteți explora fără frică.

Și Merlinul, acest Merlin al epocii moderne care sunteți, este unul ce vine să spulbere toate iluziile suferinței de pe această planetă, în condiția umană, începând cu voi înșivă, mai întâi. În timp ce celelalte atribute ale lui Merlin pe care le-am menționat, sunt, ceea ce ați numi, atribute vechi, noul atribut al lui Merlin este dincolo de suferință, dincolo de acea nevoie din condiția umană, astfel încât să puteți experimenta și să fiți în viață, în bucurie și în senzualitate, fără suferință.

În sesiunile noastre pe care le avem în față cu Adamus, cu toți Merlinii și ceilalți care ni se vor alătura, va fi o focalizare intensă pe a pătrunde dincolo de acea suferință. Și, când veniți în față, când vi se dă microfonul, când participați la dialog pentru a lăsa să iasă la iveală propria voastră voce, dacă este suferință în energia voastră, dacă continuați să cărați suferința cu voi, veți fi confruntați în legătură cu ea, deoarece nu există loc pentru suferință acolo unde mergem. Fără suferință în viața voastră. Punct.

(pauză)

Merlinul este înțelepciunea despre care vorbim de atâta timp. Merlinul înlocuiește, poate, cuvântul “Maestru”. Voi acum deveniți Merlini adevărați. Este înțelepciunea, și în Merlin nu există energie. Nu este nevoie de energie.

În Merlin, înțelepciunea nu reprezintă gândurile, deoarece până și – veți ajunge să recunoașteți – gândurile așa cum obișnuiați să le știți încep să dispară, să fie înlocuite de gnost și de înțelepciune. Așadar, în Merlin, nu sunt gânduri. Este pur și simplu înțelepciunea, cunoașterea și gnost-ul.

Merlinul nu intră să salveze omul, vreodată, dar Merlinul este acolo să-i reamintească omului că nu este singur, că și el este Merlinul. Că și el este Eu Sunt.

Nu chemați Merlinul să facă lucruri pentru voi. Mai degrabă deveniți Merlinul și apoi faceți-le voi.

Nu chemați Merlinul să facă lucruri pentru voi, să vă vindece corpul, să corecteze o situație financiară, să aducă o nouă relație, să vă facă fericiți, deoarece acesta nu este rolul Merlinului. Veți fi însărcinați cu a deveni Merlinul, în acel moment.

Așadar, nu chemați Merlinul să facă viața umană mai bună, deoarece în acești următori câțiva ani, cuvântul “om” va ieși cu totul din vocabular. Vă veți aminti zilele când erați oameni, dar nu veți mai fi omul limitat pe care îl cunoașteți acum.

Nu chemați Merlinul, ci deveniți Merlinul.


Dragonul

Cel mai bun însoțitor al lui Merlin este dragonul. Merlinul și dragonul – simțiți-o pentru un moment – ei sunt adevărați camarazi unul pentru altul și, în cele din urmă pentru voi.

Dragonul nu are energie. Dragonul nu are corp. Dragonul nu are destinație. Dragonul nu este decât un lucru și acesta este claritate.

Dragonul aduce înăuntru claritate și exact această claritate este cea căruia îi opun rezistență cei mai mulți oameni. Ei nu vor să vadă asta clar. Ei vor să se ascundă. Ei vor să acopere lucrurile. Ei vor să trăiască în iluzii, peste iluzii, peste iluzii, așa că cei mai mulți opun rezistență dragonului.

Mulți au numit dragonul și pe Merlin, cei răi, fiii și fiicele lui Satan însuși, deoarece sunt atât de mulți pe planeta asta care trăiesc în frică, și se țin de acea frică, care rezistă clarității a cine sunt ei, de fapt. Așadar, ce fac în loc să permită claritatea? Ei numesc asta diavolul însuși și poate, câteodată se simte așa, deoarece claritatea poate fi atât de nemiloasă și copleșitoare. Dar voi sunteți gata pentru claritatea care vine cu dragonul, însoțitorul lui Merlin.

Vine pentru voi acum momentul să aveți o nouă viziune. În loc de simpla abilitate de a vedea cu  ochii voștri și câteodată viziunea dată de gândurile și imaginația voastră, este momentul să aveți vederea dragonului. Ăsta este un văz îndreptat spre interior. În cele din urmă, se va îndrepta și spre afară, dar inițial văzul este îndreptat cu totul spre interior.

Este despre a vă uita la voi în cel mai mare, clar mod și câteodată va fi perturbator. Câteodată veți vedea lucruri despre voi, vă veți vedea propriile frici, veți vedea părți din propriul vostru trecut. Veți vedea lucruri pe care inițial le-ați putea considera a fi urâte, de speriat, dezgustătoare, dar cu ochii dragonului, cu noua viziune a dragonului pe care îl aveți, permiteți-vă să treceți dincolo. Nu fugiți.

Permiteți vederii voastre să treacă prin și dincolo, deoarece dincolo de percepția a ceea ce poate fi inconfortabil pentru om, dincolo de asta este cel mai mare dar dintre toate – înțelegerea a cine sunteți cu adevărat.

Cu abilitatea de a vedea a dragonului vostru, vă veți uita dincolo de fațade și de agonii și de îngrijorări și de dureri de inimă. Veți privi dincolo de toate aceste lucruri, chiar de lucrurile pe care le disprețuiți la voi. Cu văzul dragonului, veți vedea dincolo de asta și veți ajunge să vedeți cine sunteți cu adevărat.

Haideți să ne oprim acum un moment, și să acceptăm vederea dragonului în proprii voștri ochi.

Respirați profund, pentru că acum intră vederea dragonului, nu pentru a fi utilizat în afară, nu pentru a penetra și a examina și a cerceta viața altora, ci ca să priviți la voi. O nouă cale de a percepe cine sunteți, acestă abilitate de a vedea a dragonului.

(pauză)

În această întâlnire, scoatem la iveală frumusețea lui Merlin cu întreaga sa înțelepciune, claritatea companionului său, dragonul, și aducem această vedere a dragonului acum în ochii voștri, în mintea voastră, în inima voastră, astfel încât să puteți vedea cine sunteți cu adevărat.

Nu vă fie frică de nimic din ce vedeți.

Nu vă fie frică de nimic din ce vedeți, pentru că ceea ce percepeți voi inițial, probabil nu este adevărul real. Priviți din ce în ce mai adânc, în loc să fugiți. Priviți din ce în ce mai adânc și veți ajunge să vedeți cine sunteți.

Așadar, acum aduceți Merlinul în voi înșivă, înțelepciunea, ceea ce am numit până acum Maestrul. Aduceți asta în voi și aduceți viziunea dragonului în voi înșivă.

Dragonul nu este energie și dragonul n-o va face pentru voi. Dragonul nu are formă. Dragonul nu are agendă. Dragonul nu este animalul vostru de companie. Dragonul este vederea voastră.

Dragonul nu va ieși afară să facă lucruri pentru voi și să facă lucrurile să se întâmple, ci va permite o vedere clară. Deveniți vederea clară. Când lucrurile sunt neclare, când imaginea nu e clară, când vechiul sine uman devine temător, dați-vă voie să deveniți viziunea dragonului în propria voastră viață, propria voastră Realizare și trezire.


Omul

Și apoi al treilea punct azi, și acela care va fi subiectul multora din discuțiile noastre și, sunt sigur, multor discuții cu fiecare dintre voi toți.

Am vorbit atât de mult despre omul care este partea din trinitate care experimentează. Există Eu Sunt-ul, care este conștiință pură. Există Maestrul, Merlin, care este exact înțelepciunea și apoi este omul cu experiența.

Experiența omului a fost deseori dictată de trecut, de karma, dar și de credințe și de limitări. Experiența omului a scos apoi la iveală energia pentru a furniza terenul de joacă experimental pentru om. Dar începând cu această întâlnire de la finalul Seriei Emergenței, asta se schimbă.

Omul este acum energia și, experiența urmează.

Omul – voi – deveniți energia. Și v-ați putea gândi: “Ei bine, nu sunt eu gândurile?” Nu, gândurile se transformă acum în energie.

Și v-ați putea gândi: “Nu sunt eu conștiință? Și răspunsul la asta este că nu ați fost, într-adevăr, niciodată. Nu ați fost, într-adevăr, niciodată. Există conștiință în interiorul trinității Sinelui, dar în omul în sine, nu, nu există conștiință. Există gânduri și emoții. Există amintiri și există sentimente, dar nu a fost niciodată conștiință adevărată în om.

Acum, schimbăm asta de la a fi experiența care aduce înăuntru energia, în energie care permite experiența pe care o alegeți. Este o diferență imensă, o mutare imensă în asta.

Oprește-te un moment, dragă fațetă umană a lui Eu Sunt, oprește-te un moment chiar acum, să simți cum ar putea fi asta, să fii energia...

(pauză)

… și apoi să-ți alegi experiența, în loc să fie invers.

O parte din om se răzvrătește împotriva acestui lucru și spune: “Dar sunt toate aceste lucruri. Sunt inteligență, sunt conștiință, sunt toate aceste lucruri.” Dar oprește-te un moment să te simți pe tine, dragă fațetă umană, ca energie.

(pauză)

Cum e asta diferit? De ce este diferit? Deoarece în trecut erați partea care experimenta, singura parte care putea experimenta, singura parte care putea intra în profunzimile creațiilor creatorului vostru. Singura partea care putea. Și apoi v-ați întins în afara voastră, după energie. Pentru că atâta timp cât ați fost oameni, a existat percepția că energia rămâne în afara voastră, așadar voi ați urmat acea credință. V-ați extins în afară după energie care să vă susțină și să vă întărească experiența. Dar acum asta se schimbă aici, în această zi.

Mai întâi sunteți energie. Respirați profund și simțiți asta.

(pauză)

Și când spun energie, nu mă gândesc în termeni de electricitate sau petrol sau nucleară sau niciunul din celelalte lucruri, nu solară. Este energia voastră. Este energia voastră personală.

În timpurile care vă așteaptă, veți ajunge să explorați ce este cu adevărat acea energie și încă veți gândi că sunteți mai mult decât energie, că există o minte cu gândurile sale. Dar apoi, veți ajunge să realizați că, nu, totul în interiorul vostru este energie.

Vă veți gândi la trecutul vostru, la amintirile voastre și vă veți gândi: “Ei bine, acelea sunt diferite de energie” și veți ajunge să realizați că ele sunt energie.

Vă veți observa fricile, anxietățile, și vă veți gândi: “Ei bine, acelea nu sunt energii. Acelea atrag energie.” Dar veți ajunge să realizați că acelea sunt energii.

Vă veți imagina în potențialele voastre cele mai mari și reușitele voastre și vă veți gândi: “Ei bine, acelea nu sunt energii. Energia intră să susțină asta.” Și apoi veți realiza că acelea sunt energii. Ele se integrează acum.

”Eu sunt om. Eu sunt energia. Eu sunt om. Eu sunt energia,” și va sosi o zi în curând când vom renunța la cuvântul “om”.
 
”Eu sunt energie. Eu sunt Merlinul. Eu Sunt Cel Ce Sunt.” Dar rolul vostru chiar acum, ca fațetă umană, care poate de asemenea oricând să acceseze, să se alăture Merlinului, cu Eu Sunt-ul, rolul vostru acum, ca om, este să fiți energia. Acest lucru este monumental.
 
Niciodată nu s-a întâmplat asta în istoria omenirii. Și realizez că este puțin derutant, dar simțiți în Merlin, în înțelepciunea voastră chiar acum, pentru a înțelege de ce asta este atât de important, de ce asta este o schimbare așa de mare. Nu-i cereți Merlinului s-o facă pentru voi. Nu-i cereți Merlinului să vă explice asta. Lăsați-vă să deveniți Merlinul pentru un moment, în înțelepciune.
  
(pauză)

Și Merlinul înțelege transformarea din omul care este experiența în omul care acum este energia. Și  cu energia acum, puteți alege experiența. Este parte din această întreagă trinitate, parte din a fi creator adevărat în realitatea fizică.
 
Om, energie – oh, mintea voastră fuge acum. Acesta este momentul în care respirați profund și deveniți Merlinul pentru înțelepciunea de a înțelege de ce omul devine energia.
 
(pauză)

Cu aceasta, noi suntem colectivul Merlinilor din trecut, toți cei care au purtat acest titlu, toți cei care au traversat timpul și spațiul, toți cei care au comandat timpului să-i servească. Noi suntem Merlinii care au fost cei care își schimbă forma, cei care pot deveni orice aleg să fie, doar prin alegere.

Noi suntem Merlinii care îi includ acum pe aceia care se vor muta de aici, în adevărata Realizare întrupată – voi – cei care vă numiți Shaumbra.

Cu asta, vă salutăm de aici și de dincolo.
 
Noi suntem Merlinii.

Și vom aduce aceasta înapoi la Adamus, doar într-o clipă.

LINDA: Așadar… fiți cu respirația, pe măsură ce are loc tranziția aici. Faceți câteva respirații foarte profunde.

(muzica începe din nou)
 
Simțiți în acest mesaj al lui Merlin. Lăsați-l să se integreze.

Rămâneți cu respirația.

Nu este nevoie de cuvinte. Pur și simplu rămâneți cu respirația. Rămâneți cu respirația foarte profundă.

Respirați...

(pauză, în timp ce muzica continuă și apoi se stinge treptat)


ADAMUS: Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Mm, haideți să respirăm foarte profund cu asta, dragi energii (unele chicoteli).

L-am rugat pe Merlin să vină și să vă dea acest mesaj. Merlin și dragonul, ei sunt parteneri. Ei merg alături, unul lângă altul.

Dragonul intră  acum. El vă dă abilitatea de a vedea. Ah, și nu doar așa cum ați avut în trecut, să vedeți prin ochii voștri, ci să aduceți adevărata vedere și ea privește în interior. În cele din urmă, da, în exterior, dar chiar acum este doar pentru interior. Ea va oferi cantități incredibile de claritate, uneori puțin înfricoșătoare, alteori copleșitoare. Dar treceți prin ea, mai degrabă decât să fugiți de ea. Permiteți vederii voastre, vederii voastre de dragon, să treacă prin orice frică interioară, anxietate, obstacol, orice aveți. Permiteți vederii să penetreze prin ele, de-a dreptul prin ele până în partea cealaltă, și veți vedea lucruri despre voi pe care nu vi le-ați fi putut niciodată imagina doar prin mintea umană.
 
Merlin este înțelepciunea și, așa cum a spus Merlin, nu-l chemați pe Merlin s-o facă pentru voi. Deveniți Merlinul. Fiți Merlinul.

Și, în cele din urmă, cel mai important lucru din toate și lucrul care sunt sigur că vă va deruta într-o anumită măsură pentru o vreme, însă omul devine energia. Acum, vreți ca omul să fie întregul pachet, să fie totul, să le aibă pe toate în el, împachetate într-unul singur, dar omul este o fațetă a acestei trinități, a lui Eu Sunt, Merlinul și omul. Așadar, permiteți-vă pentru o vreme aici să fiți energia.
 
Ați fost experiența până acum, experiența care, uneori – de cele mai multe ori – nu a fost nici măcar aleasă de voi, neapărat, în mod conștient. Pur și simplu s-a petrecut ca rezultat al multor dinamici, dar acum voi deveniți energia și apoi veți determina experiența pe care o vreți.

Jucați-vă cu asta. Jucați-vă cu voi înșivă ca fiind energie. Și așa cum a spus Merlin, gândurile voastre, ele sunt energie acum. Credințele voastre, energie. Sentimentele voastre, energie. Totul – aspirațiile voastre, dorințele voastre – acum se transformă în energie. Simțiți asta pentru un moment.

Și apoi mergeți și experimentați, la alegerea voastră, echilibrată prin incredibila claritate a lui Merlin și a dragonului.

Haideți să respirăm foarte profund și să aducem asta într-un merabh. Merabh-ul fiind o schimbare în conștiință, dar aici astăzi, o imensă schimbare.

Haideți să respirăm profund cu puțină muzică.
 
(începe muzica)


Merabh-ul Energiei
 
A trebuit să facem o mulțime de pași pentru a ajunge aici. Unii pași de copii, unii pași de gigant. Am avut o mulțime de Puncte de Separare, și acum ajungem în acest loc. Și știu că veți încerca să  înțelegeți totul, și este în regulă. Dar mai mult ca orice, doar permiteți (totul).


Veți încerca să înțelegeți ce înseamnă aceasta, “Dacă eu sunt doar energie.” Omul este cel care se transformă în energie. Încă mai aveți Merlinul, încă îl mai aveți pe Eu Sunt. Omul este cel care își schimbă rolul în trinitate.

Da, încă veți mai avea experiența, dar acum va ocupa un loc în spate pentru voi, ființe de energie, și acestea toate conduc, în cele din urmă, la acest lucru pe care Tobias l-a adus în atenție – Noua Energie – energie și conștiință combinate împreună. Acesta este unul dintre pașii de pe cale, pentru a ajunge acolo.
 
Așadar, omule drag, simte-te pe tine ca fiind energie acum. Energia care nu are forță și nici dualitate.

Energia care nu rănește. Nu este dureroasă.
 
Energia care nu copleșește, niciodată.

A existat o frică generală pe care ați avut-o în ce privește energia – de a avea prea multă – deoarece experiența voastră cu ea a fost uneori dureroasă. Dar acum vine momentul în care puteți fi energia. Și, așa cum a spus Merlin, oamenii și voi ați mers întotdeauna în afară, ați căutat dincolo, ați căutat energia în altă parte. Dar acum, voi sunteți energia. 
 
Simțiți chiar acum relația dintre conștiința pură a lui Eu Sunt și voi ca om, ca energie. Simțiți în această relație, și cum ar fi ea diferită față de voi doar, ca partea care experimentează.

Simțiți o schimbare care are loc chiar acum în biologia voastră, în mintea voastră, în identitatea voastră.

(pauză)

Lăsați-vă să simțiți pentru un moment acum, intimitatea, o intimitate mai profundă cu Merlinul și dragonul – ceea ce noi am numit înainte Maestrul – dar Merlinul cu înțelepciunea, dragonul cu claritatea.
 
Simțiți-vă acum ca și componenta de energie, și cum afectează asta relația cu înțelepciunea, claritatea și conștiința.

(pauză)

Ați avut multă curiozitate despre energie. Ați vrut uneori energie și uneori ați fugit de ea. Am discutat despre energie în fizica noastră de-a lungul acestor ani, și acum vine momentul în care voi sunteți energie. Probabil nu este ceea ce ați crezut că o să fie.
 
Vom vorbi mult mai mult despre asta, în următoarele sesiuni Keahak, Shoud-uri, workshop-uri, dar chiar aici a fost locul perfect pentru a o iniția – înainte de program, desigur. Cu mult înainte de program.
 
Haideți să respirăm profund în energie.

(pauză)

Veți începe să realizați că nu mai sunteți ceea ce credeați că erau gândurile voastre, ceea ce trecea prin mintea voastră, pentru că ele devin pur și simplu energie.
 
Realizați că nu mai sunteți acea identitate care credeați că erați. Va fi un ușor sentiment de pierdere, datorat acestui lucru, dar și de eliberare, deoarece acum sunteți doar energie.
 
(pauză)
 
Modul în care ați fost obișnuiți s-o utilizați pentru rezolvarea problemelor, și pentru a vă descurca cu viața, și a face față vieții, se schimbă acum. Vechiul mod, al gândurilor, pur și simplu dispare. Doar devine parte a energiei.

(pauză)

Așadar, în ultimele 45 de zile, am pregătit asta, voi ați pregătit asta. Am făcut schimbările. Ați simțit ca și cum uitați totul, pierdeți legătura cu voi înșivă – unii dintre voi având unele accidente sau incidente – toate parte din această schimbare care are loc chiar aici, chiar acum.
 
Ești, mai presus de toate, omule drag, ești energie, mai presus de toate. Și apoi, cu asta îți alegi experiența, echilibrată cu înțelepciune, echilibrată cu claritate.

Credeați că v-ați ieșit din minte? Categoric, într-adevăr, pentru că mintea voastră devine energie. Gândurile voastre, trecutul vostru, chiar limitările voastre, chiar fricile voastre, nu mai sunt închise în mental. Ele sunt aduse la energie, o energie care nu are dualitate atașată, nu are forță, care nu are agendă până când voi decideți cum vreți s-o experimentați.
 
Haideți să respirăm profund acum și să permitem schimbarea.

(pauză lungă)

Simțiți-vă gândurile ca energie acum, chiar și emoțiile ca energie, chiar și oboseala, corpul, lucrurile pe care le iubiți cel mai mult, chiar și senzualitatea voastră, simțiți-le ca energie acum...

(pauză)

… pentru că înainte ele erau pur și simplu iluzii. Doar iluzii, doar un vis, dar un vis care nu era cel care sunteți cu adevărat.

Haideți să respirăm profund în această zi, în energie, în înțelepciune, în claritate.

Haideți să respirăm foarte profund.

(pauză)

Am avut nevoie de tot acel râs de-a lungul ultimelor câteva zile. Am avut nevoie de el tot, pentru a ajunge la acest punct, altfel ne-am fi împotmolit în monotonie, prea multe gânduri. Oh, am avut nevoie de acel râs, chiar dacă a fost pe seama mea. Este în regulă. Am avut nevoie de acel râs pentru a face o cotitură, pentru a face acea schimbare în conștiință. Tot acel râs, știți, totul este doar energie. 
 
Acum simțiți într-o clipă cum va fi asta, când nu o să atrageți energia – nu atrageți energia pentru a vă aduce experiența – voi sunteți energia.

Voi sunteți energia, echilibrată în mod absolut cu înțelepciunea și claritatea. Imaginați-vă ce puteți face acum.

Haideți să respirăm profund împreună. O respirație foarte – cu adevărat foarte profundă, împreună.

Tot acel râs… tot acel râs acum ne ajută să facem acea tranziție. Voi sunteți energie. Imaginați-vă asta. Hm.

(muzica se sfârșește)
 
Dragii mei prieteni, acum vine sfârșitul adunării noastre. Suntem pe cale să ne lansăm în al unsprezecelea an. Avem doar câteva luni înainte de a continua într-adevăr cu următoarea serie. Aveți două luni să absorbiți toate acestea, să simțiți cu adevărat în ele, să faceți această ajustare de la ființa de experiență, la ființa de energie.
 
Haideți să respirăm foarte profund cu ceea ce am avut, ceea ce am făcut aici, ceea ce vom aduce tuturor Shaumbra. Haideți să respirăm foarte profund și, dacă mi-ați face pe plac un moment pentru cât m-ați zgândărit ieri, mi-ar plăcea încă o dată I Am that I Am*. Acesta m-a atins. Și dacă vreți să cântați toți împreună cu mine I Am that I Am, cântecul meu favorit.
*n.tr.: Eu Sunt Cel Ce Sunt – melodie compusă și cântată de Yoham Project, grup format din Gerhard Fankhausen și Einat Gilboa
 
(Yoham începe să cânte acel cântec)

GERHARD ȘI EINAT: (cântă) Eu Sunt Cel Ce Sunt, om înger divin.

ADAMUS: Om energie divin (unele chicoteli).

GERHARD ȘI EINAT: Eu Sunt Cel Ce Sunt, om energie...

ADAMUS: Energie.

GERHARD ȘI EINAT: … divin.

GERHARD: Altceva?

ADAMUS: Energie divin (ei chicotesc).
 
GERHARD, EINAT ȘI ADAMUS (care acum se alătură lor, cântând): Să fie.

EINAT: O respirație pe rând. Bine ați venit acasă…
 
GERHARD: Pe tărâmul lui Merlin.

EINAT: Pe tărâmul lui Merlin!

ADAMUS: Eu Sunt Cel Ce Sunt...

GERHARD, EINAT ȘI ADAMUS: Om energie divin. Eu Sunt Cel Ce Sunt...
 
ADAMUS: Om înțelepciune divin.

ADAMUS: Înțelepciune divin.

GERHARD: Înțelepciune divin!

ADAMUS: Înțelepciune divin. Vă dau peste cap cântecul, în mod intenționat (râsete).

GERHARD, EINAT ȘI ADAMUS: Să fie...

EINAT: O respirație pe rând...

ADAMUS: Și îmi place asta, o respirație pe rând.

GERHARD ȘI EINAT: Bine ați venit acasă în Merlin...

ADAMUS: Merlin. Merlin.

GERHARD ȘI ADAMUS: Merrrlin (râsete). Merrrlin.
 
ADAMUS: Da. Da. Haideți să încercăm asta din nou.

GERHARD, EINAT ȘI ADAMUS: Bine ați venit acasă în Merrrlin. Eu Sunt Cel Ce Sunt… (publicul aplaudă)

ADAMUS: Uuu! Vă prindeți repede!

GERHARD, EINAT ȘI ADAMUS: … om energie divin. Eu Sunt Cel Ce Sunt, om înțelepciune divin.

ADAMUS: Vă prindeți repede. Ei bine, nu chiar așa de repede (râsete).

GERHARD ȘI EINAT: Să fie...

EINAT: O respirație pe rând.

ADAMUS: (râzând) L-am spart!

GERHARD, EINAT ȘI ADAMUS: Bine ați venit acasă în Merrrr...
 
GERHARD: ...lin, lin!

ADAMUS: Bine! Bine! (publicul aplaudă) Haideți s-o luăm de la început, dar puțin mai rapid.

EINAT: În regulă.

ADAMUS: Dap, adică, este un fel de – haideți să mărim ritmul puțin. Aceștia sunt ființe de energie acum. Da. Nu sunt doar experiență. În regulă, dați-i drumul. Daa! (publicul începe să bată din palme, în timp ce Yoham accelerează ritmul)

Și pe această notă finală, prietenii mei dragi, vreau să-mi iau rămas bun și amintiți-vă că totul este în regulă în întreaga creație.
 
Vă iubesc foarte mult. Mulțumesc (multe ovații și aplauze ale publicului, muzica se termină).


Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Ana-Maria Labo, Manuela Sfirschi, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea