CRIMSON CIRCLE MATERIALET

FREMKOMST Serien


SHOUD 11 – av ADAMUS SAINT-GERMAIN og Merlin, kanalisert av Geoffrey Hoppe


Presentert i Crimson Circle 6 juli 2019 
www.crimsoncircle.com


NB: Disse kanaliseringene er opprinnelig fra «10 år med Adamus» feiringen i Santa Fe.
15 og 16 juni 2019 

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene (applaus) Takk. Takk.

Ah, det er en slik glede å ha dere her på denne samlingen. Det handler ikke så mye om meg. Heh, vel…(mer latter)…kanskje mye. Men dette handler egentlig om Shaumbra, om dere, om de siste ti årene. Jeg vil gå litt rundt og se hvor mange jeg kan se i øynene.

Ti år! Det har gått veldig fort. Det er akkurat som om jeg nettopp har drukket en kopp kaffe i Klubben for Oppstegne Mestere, og så er de ti årene omme! Jeg er sikker på at det er på samme måte for dere (litt latter). Ti år i et glimt, som ingenting annet. Ti år med utrolige forandringer. Jeg vet at dere noen dager ikke tror at det har vært noen forandring, at dere noen dager lurer på om dere har gjort noe i det hele tatt.

Ti år med å luke ut de som egentlig ikke var klare for legemliggjort opplysthet. Det er dette det handler om. Ingenting annet. Dere oppdager sannsynligvis at det egentlig ikke handler om å ha et bedre menneskelig liv (latter). Alt handler om å være realiserte Mestere på denne planeten.

Ti år med en masse distraksjoner. Åh, jeg har måttet jobbe med distraksjonene. Jeg har måttet sitte ved arbeidsbordet mitt i Klubben for Oppstegne Mestere og jobbet; «Hvordan skal jeg distrahere dem denne måneden, denne Shouden, denne workshopen?» Ti år med ren underholdning fra en av de største underholderne av dem alle – Kuthumi (latter og applaus)

Ti år med viktig informasjon. Ikke min informasjon. Nei, jeg er bare den som samler. Jeg er bare den som kommer rundt og føler inn i hver og en av dere, hvor dere befinner dere, hva som er det neste dere er klare for. Jeg bare samler det opp, jeg destillerer det, for noen ganger er det en masse dritt i det. Jeg destillerer det, og så spyr jeg det ut igjen. Jeg bringer det tilbake til dere igjen. Jeg kaster det opp det dere var (litt latter) tenker, føler, går gjennom.

 

Det handler ikke om dere

Ti år med å samle all denne informasjonen, og det bemerkelsesverdige er – og vær så snill, ikke overse dette, for dere tror veldig ofte at dere gjør det for dere selv, at det handler om deg, at det er en ensom reise som bare handler om deg, og at dere må finne dere i voldsomme stormer og drager og vanskelige ting i livet – det handler faktisk ikke så mye om dere. Dere gjør det for de neste som kommer.

Bare føl litt inn i dette. Du gjør det egentlig ikke for deg! Det føles slik. Men som jeg har sagt fra begynnelsen av, vet dere at dere kunne hatt deres egen Realisering for et, to, kanskje tre liv siden, og dere sa; «Nei, jeg vil vente.» Dere var på vippen av det, og dere sa; «Jeg skal bare vente. Jeg skal gjøre det i denne utrolige tiden på planeten, Maskinenes tid, og jeg skal gjøre det sammen med en gruppe av andre. Vi er alle individer, men vi gjør det på en måte sammen. Jeg skal gjøre det slik at det er en nedtegnet historie på denne planeten, en historie om å gå inn i Realisering», og det er det dere gjør.

Jeg vet at det føles som om det handler om deg, og jeg vet at det er dager da dere har utrolig mye tvil, og dere lurer på om dere gjør det riktig. Hvis jeg bare kunne be dere om å legge det til side, i hvert fall de neste dagene, og forstå hva det er dere egentlig gjør.

Dere vet, all denne tvilen, alle disse vanskelighetene og alt annet, dere gikk gjennom det i tidligere liv. Dere trengte ikke å gjøre det om igjen, ingenting av det. Problemene med overflod eller helse, dere trengte ikke å gjøre det igjen. Og det var ikke slik at dere gjorde et feilgrep og så var dere tilbake i det, det er det at dere gjør det for å bidra til å bringe sammen denne skrevne historien, dokumenterte historien om å komme inn i Realisering på denne planeten.

Føl inn i dette litt. Det handler egentlig ikke om deg. Det gjør ikke det.

(pause)

Jeg vet at det er ganger da dere har denne sjelenes mørke natt. Dere går gjennom noen av de verste opplevelsene – helseproblemer, mentale problemer og slikt – men det er da du stopper opp litt og sier; «Du vet, jeg gjør det slik at jeg kan få frem noen av disse gamle, menneskelige tilstandene og problemene, og nå forvandler jeg dem med visdom og legger dette fra meg til de mange, mange andre som kommer denne veien. Etterlater meg dette,» og det er akkurat det dere gjør.

 

Ti år

I de ti årene vi har vært sammen, har dere bygd et bibliotek av informasjon for andre – historiene deres, dybden deres, bekymringene deres. Men føl nå inn i Mesteren, for den Mesteren som du er, forstår akkurat hva jeg sier. Du kom tilbake for å gå gjennom noen opplevelser igjen for å forvandle dem til visdom, og for å etterlate deg dem som en gave til denne planeten og de menneskene som kommer etter deg. Ikke alle vil, ikke alle vil gjøre det, men det er nok som vil gjøre det, og de vil koble seg på det dere har gjort i dette livet.

Bruk en liten stund til å føle inn i dette.

Jeg vet at dere noen ganger sier; «Nei, nei. Det handler om meg Adamus. Det må være personene ved siden av meg du snakker til, for jeg går virkelig gjennom dette, og det er veldig virkelig». Det er det, men se litt på hvorfor du gjør det.

Ti år. Ti år. Se på de forandringene du har gått gjennom. Og igjen, jeg vet at det noen ganger virker som om det går veldig sakte. Det gjør det egentlig ikke. Se på den visdommen du har bragt inn i ditt eget liv. Dere lærer fremdeles hvordan dere skal bruke visdommen, dere lærer fremdeles hva visdom egentlig er, men se på visdommen i livet ditt i løpet av de siste ti årene.

Se på alle forløsningen du har gjort, det du har gitt slipp på. Frihet fra forfedrene, gitt slipp på forfedrene, og noen folk har virkelig misforstått dette. De tror at det handler om å fornekte forfedrene, be familien, linjen om å dra et annet sted. Nei, det er å si at «Jeg Er den Jeg Er. Jeg er min egen kropp, sinn og ånd. Ja, jeg har denne forbindelsen til familien,» for i denne tiden på planeten blir menneskene fremdeles født inn i biologi, men til og med det vil forandre seg. Gi slipp på familien, og ved å gjøre dette, befri deg selv og befri også dem.

Dere vet, så mange av problemene på denne planeten…den store, store majoriteten blir repetert, blir båret videre i familielinjen – helseproblemer, mentale problemer, problemer med avhengighet – og det er ingenting i sammensetningen av kroppen og sinnet som tilsier at det trenger å være slik. Men det er en energi som flyter inn i familielinjen fra det ene livet til det andre, og dere har lært å gi slipp på dette. Det er et enormt, enormt steg. Åh, og jeg vet at dere fremdeles har noen familieproblemer, men dere gir slipp på denne familien.

Ti år, og jeg vil si at noe av det viktigste vi har gjort sammen er Og, lære at dere er multidimensjonale, lære at dere ikke bare er denne fysiske personen med dette sinnet i denne spesifikke tiden med en spesifikk alder. Du er multidimensjonal, og vi skal virkelig ekspandere dette i det arbeidet som ligger foran oss.

Og så Tillate. Tillate. Jeg elsker Tillate, for det er så forbannet enkelt. Det er essensen i en Mester – Tillate. Og det betyr ikke å tillate at verden utenfor tramper på deg, på ingen måte. Det betyr å tillate alt det du er, tillate Mesteren inn i menneskets hus, tillate alt det du er og som mennesket kanskje ikke en gang er klar over akkurat nå. Men med Tillate, med å åpne opp og si: «Jeg Tillater», kommer det inn, og så forstår du hva det er. Så legemliggjør du det. Det er å tillate de største delene av deg å være sammen med mennesket her på denne planeten.

Ti år sammen, en fantastisk tid.

Da Tobias kom til meg og sa; «Kan du være så snill å overta etter meg i Crimson Circle?»…og jeg har sagt til dere at jeg hadde litt motstand, delvis fordi jeg kjente gruppen han jobbet med. Jeg kjente den opprørske rebell-naturen deres. Jeg vet at dere ikke gjør hjemmelekse. Jeg vet at dere egentlig ikke lytter til noe av materialet (litt latter) med ørene, men dere gjør det med hjertet. Og jeg visste at det på den tiden fremdeles var en masse makyo, det var fremdeles en masse folk som næret seg på energi som var involvert i dette. Jeg tror det er et nytt ord for dette – spillere (gamers). De spiller bare energispill. De er egentlig ikke interessert i Realisering i dette livet.

Vi tynnet liksom ut i dem. Jeg gjorde det ved å være ubehagelig, ved å nesten være det motsatte av spirituell, men igjen, det var en refleksjon av dere. Det var deres mangel på ærbødighet, ikke så mye min (litt latter).

Da jeg kom inn og overtok for Tobias, forsto jeg at jeg ikke kunne komme inn som St. Germain, bare St. Germain. Det måtte være en forskjell. Det måtte være justert til dere. Åh, St. Germain, essensen min, jeg er et fantastisk, fantastisk vesen, men jeg måtte gjøre en masse justeringer for å ta på meg denne Adamus-personaen. Det måtte være en refleksjon av dere. Og det krevde litt arbeid.

Det krevde litt trening der oppe i Klubben for Oppstegne Mestere. Det krevde litt prøvelser og motgang for å få Adamus riktig. Jeg er egentlig bare skaperen av en rolle/imitator. Jeg imiterte dere her oppe, og det måtte være en balanse mellom det teatralske og vitsene – de virkelig gode vitsene (latter), de er deres vitser, jeg mener, hvis du ikke ler, så er det fordi du ikke er morsom – vitsene, de dype budskapene, virkelig dype budskaper. Og jeg sier ikke at dette er fra meg, jeg sier at det er fra dere. Det er ingenting som dette på planeten. En kan studere gamle, hellige tekster, og det er ingenting som det dere gjør. En kan studere nåtidig, spirituelt arbeid, budskaper, bøker og kurs, det er ingenting som dette – overhodet ingenting som dette – for dere er villige til å gå til det neste skrittet. Dere er villige til å ligge i forkant. Dere er villige til å faktisk gjøre det – ikke bare snakke om det, men faktisk gjøre det – i dette livet. Det er dette disse siste ti årene har handlet om.

Det virker som om vi jobber i ti-års perioder. Det var ti år med Tobias. Hvor mange var her i Tobias-tiden? Ah! Hvor mange var ikke det? Hvor mange kom inn på grunn av…(latter)…Crimson Circle? (Adamus humrer) Vi ser ut til å jobbe i ti-års perioder, og om bare noen få måneder skal vi begynne på neste ti-års fase. Det vil være mange faser i den fasen. Vi begynner på den neste ti-års fasen, og jeg sier at det er om et par måneder – når vi begynner på den neste serien vår. I mellomtiden pakker dere…

LINDA: Blir du værende hos oss?

ADAMUS: Jeg vil ikke forplikte meg ved dette punktet (latter). Det avhenger av hvordan alle oppfører seg denne helgen (mer latter).

De neste få månedene skal vi knytte sammen noen løse ender. Husker dere at jeg i mai-Shouden sa at dere ville komme til å gå gjennom en 45-60 dagers opplevelse? Jeg er ikke sikker på om dere har hatt den enda (latter). Vi skal avslutte dette. Det er gått rundt 45 dager nå, litt under 45. Vi har litt tid til å virkelig pakke sammen disse energiene, og vi har litt tid til å la dem sette seg før vi begynner på den neste serien som jeg tror kommer snart, rundt fødselsdagen min i august – den 3dje, hvis dere er interessert i gaver – 3dje, 3dje.

LINDA: Enda en feiring?

ADAMUS: Enda – jada, vi skal ha enda en feiring.

Så det vi gjør her på denne samlingen, er på en måte å pakke sammen de siste ti årene. For de av dere som er her, for alle dere som vil komme til å se på senere, for Shaumbra generelt, pakker vi dette sammen.

Vi skal også ta en forhåndstitt på det neste som kommer, akkurat her, en forhåndstitt på det neste som kommer. Så, som en følge av det, uten noen forsinkelser, inviterer jeg inn den første gjesten til den neste kanaliseringen. Litt musikk takk, for å hjelpe Cauldre med å foreta forandringen. Kjære Linda med litt pusting, og så ser dere hva som er det neste som kommer.

LINDA: Så med det, pust godt og dypt. Pust godt og dypt (musikken begynner), mens Geoff foretar overgangen til neste kanalisering.

Pust godt og dypt, og føl inn i det. Føl alle energiene som beveger seg og forandrer seg.

Pust for deg.

Igjen, pust med Tillate. Pust som menneske og som Mester, pust Jeg Er den Jeg Er.

Pust med tilstedeværelse. Pust inn i hjertet ditt.

Pust godt og dypt.

Pust…pust og la energien flyte.

Vær i pusten, livets pust, denne pusten som forteller kroppen din at du velger livet.

Føl inn i denne energien av feiring.

Pust …

(pause)

 

MERLIN: Hilsener fra her og utover. Jeg Er Merlin.

Jeg Er Merlin på en litt annen måte enn dere har opplevd det tidligere, for når jeg kommer inn i denne samlingen av Shaumbra, er jeg Merlin, et kollektiv. Merlin, et kollektiv av alle Merliner som noensinne har vært Merlin. Nå kommer vi sammen, i et kollektiv, hver og en av oss individuelt og suverent, men denne gangen kommer vi til dere som gruppen av Merliner.

La oss snakke litt om Merlin, hva Merlin er. Det er en tittel.

Merlin er en tittel som har blitt gitt til visse individer opp gjennom historien, fra langt, langt tilbake, og det går også inn i fremtiden.

Merlin er den tidsreisende og formskifteren.

Merlin er magikeren, og Merlin er en energi.

Nå kommer vi sammen som kollektivet av Merliner, for, som kjære St. Germain nevnte, kommer dere inn i en tid med den nye æraen for Shaumbra, og det er Merlin-æraen der hver av dere også blir Merliner. Dere slutter dere til oss i kollektivet av Merliner som har vært før, men dere er likevel individuelle og suverene.

La oss snakke litt om historien til Merlin. Jeg er sikker på at mange av dere kjenner historien om Merlin fra Camelot, Kong Arthur, historiene som ble skrevet på 1200-tallet av Geoffrey Monmouth. Del av det er sant, del av det er legende, del av det har blitt forandret med tiden, men det er dette folk flest tenker på når de tenker på Merlin.

La oss se en liten stund, føle en liten stund hvordan Merlin først ble til. Og husk, for datoer og tid kan virke litt forvirrende, husk at Merlin er den tidsreisende, slik at det som var i fortiden, også er i fremtiden. Merlin er virkelig tidløs.

 

Yeshua og Merlins fødsel

Veldig mange av dere var på planeten, på Jorda, på Yeshua sin tid. Noen av dere gikk sammen med Yeshua og gråt sammen med Yeshua. Noen av dere kastet bokstavelig talt steiner på Yeshua som romerske soldater. Noen av dere var ikke så mye i landet Palestina, det som nå kalles for Israel. Noen av dere var i andre deler – i Afrika og Europa og India – men veldig mange av dere kan spore den mer nåtidige opprinnelsen deres tilbake til Yeshua sin tid.

Det var tiden for at Kristusbevisstheten ble sådd på planeten. Det var selve grunnen til at dere kom inn i det livet, å så Kristusbevisstheten – bringe den til Jorda, integrere den i Gaia, integrere den med alt på Jorda – så den, og så bare la den være til tiden var riktig.

Yeshua, den dere kjenner som Yeshua ben Joseph, som noen kaller for Jesus, Yeshua var et kollektiv av Shaumbra. Det var en gruppeenergi der hver av dere dryppet inn del av dere selv, del av den krystallinske energien deres, inn i dette vesenet som kaltes for Yeshua. Og Yeshua fikk frem noe av det mest fantastiske, og noe av det aller vanskeligste og utfordrende i den menneskelige tilstanden.

Yeshua var på en måte guddommeligheten deres i menneskelig kjøtt. Og, som dere vet, led Yeshua mye. I tidlig alder – og det er for øvrig veldig mange historier og myter om Yeshua, og hvis dette føles riktig, tillat det. Hvis ikke, gi slipp på det.

Yeshua ble ikke født inn i en fattig familie, og han ble så visst ikke født i en stall. Yeshua ble født inn i en ganske velstående familie, og han fikk en god utdannelse da han var ung. Han var aldri snekker, han hamret aldri i tre eller noe slikt. Det ville ha vært under hans verdighet.

Yeshua ble gift veldig ung, og den gangen ble ekteskapene arrangert, men han forelsket seg virkelig i den det var bestemt at han skulle gifte seg med. Og han giftet seg med denne kjære, vakre kvinnen, og de to begynte livet på en veldig lykkelig måte. Begge hadde overflod, begge hadde gode familier, begge hadde god utdannelse. Men før to år hadde gått, ble kona hans syk og døde. Dette knuste Yeshua. Dette knuste ham. Hvordan kunne dette skje? Hvordan kunne noen som du elsket og som du brydde deg om, hvordan kunne de bare dø rett foran deg. Med alle de bønnene han ba, han tilkalte rabbinere, han tilkalte healere, men ingenting hjalp, og kona hans døde rett foran øynene hans.

Dette sendte ham ut på hans spirituelle reise, og hans historie er veldig lik deres – det er faktisk deres historie. Han hadde veldig lite ekte interesse i spiritualitet før kona hans døde, men nå, på et slikt mørkt sted der han var så fortapt, bega han seg ut for å finne svarene. Han visste ikke hvor han skulle dra, visste ikke hvor han ville komme til å ende opp. Men han bega seg ut for å finne svarene.

Han reiste gjennom hele Europa – England, Frankrike, Spania, Portugal, Tyskland – reiste gjennom hele Europa for å lete etter svarene, og da han ikke fant det han ville der, dro han til Egypt. Han satt i Kongens Kammer i Den Store Pyramiden, et sted der noen av dere har sittet. Han dro til India. Han dro gjennom landene i Østen for å lete etter svarene, og endelig gjorde han det. Han fant så visst svaret, og det er egentlig mye av den samme visdommen som dere bringer inn i livene deres akkurat nå. Det er enkelt. Det er lett. Det er «Jeg Er den Jeg Er. Jeg tillater Jeg Er.»

Og etter å ha funnet svarene og virkelig kommunisert med sin avdøde kone – hun i de andre rikene, han i den fysiske kroppen – kom Yeshua tilbake til Jerusalem og brukte de tre neste årene til undervisning og kjærlighet og deling. Og lidelse. Lidelse, for veldig mye av den menneskelige reisen hadde handlet om, og handler fremdeles om lidelse. Og så, for å kulminere hele lidelsen, selvfølgelig henrettelsen hans, korsfestelsen. Det var på en måte nesten høydepunktet i menneskelig lidelse.

Etter sin død dro han til den andre siden, og han og hver og en av dere fødte Merlin.

Det var ikke i levetiden hans, det var ved dødstidspunktet. Han fødte Merlin. Så en kan si at hver og en av dere hadde deres del i det.

Han fødte Merlin for å si: «Vi må beholde magien på denne planeten», for han kunne forutse, slik dere kunne forutse, at det ville komme en dag da magien ble visket ut av religioner, av retorikk, og av å være i en mental tilstand. Så Merlin ble skapt for å beholde magien i lufta. Merlin ble skapt for å beholde ting som fantasi og forestillingsevne i lufta, og det er dette Merlin gjør.

Yeshua kom tilbake til disiplene sine, noen ganger når de var i gruppen, og noen ganger individuelt, og han sa; «Jeg Eksisterer. Jeg er her fremdeles.» Åh, og de tvilte, selv om de så Yeshua og denne Merlin energien med sine egne øyne. De tvilte, og lurte på hvordan dette på noen måte kunne være tilfelle, og han sto foran dem og sa; «Jeg er Merlin. Jeg er her fremdeles. Det finnes ingen død.»

Han sto foran gruppene, opp til så mange som 500 folk, som Merlin og som Yeshua, og sa; «Behold magien på denne planeten.» Og siden den gangen har det vært mange andre som har tatt på seg denne tittelen som Merlin. En om gangen, inkludert en gang den som dere kjenner som St. Germain, han tok på seg Merlin.

Og så, fordi Merlin er en tidsreisende, dro Merlin inn i Egypt-tiden før Yeshua sin tid, inn i den tiden da dere befant dere i grottene etter Atlantis’ fall, og der var Merliner som reiste tilbake i tid. Hver Merlin var ansvarlig for å være historieforteller. Det er en stor del av ansvaret til Merlin – å fortelle historien, dele historien – enten de gjorde det verbalt eller dere nå gjør det via mediene deres, fortelle historier.

Merlin er en tidsreisende, og ikke begrenset av tid eller rom. Merlin er en formskifter. Husker dere Pakauwah’ene deres? Det var en av de aller første tingene Adamus kom inn for å snakke med dere om, Pakauwah’ene deres. Det var ikke bare en lek. Det var ikke bare en distraksjon. Det var å si; «Nå har du evnen til å være formskifter, til å skifte inn i din egen Pakauwah.»

Og der er en interessant ting. Selv om ikke biologien deres nødvendigvis forandrer seg – biologien er der fremdeles – oppfatter personen eller personene du står foran deg som annerledes. Selv om du kanskje sier; «Nei, jeg er fremdeles i kroppen,» er du plutselig en leopard eller en ørn eller en ugle. Det er dette Merlin gjør, det er en formskifter. Den trenger ikke å måtte omarrangere biologien, bare skaper perspektivet av hva det enn er som Merlin ønsker å skifte til, det du vil skifte til. Et tre? En sky? Et dyr? Eller ingenting, bare løse lufta. Det er dette en Merlin gjør.

Merlin er her for å forsikre seg om at magien blir værende på denne planeten, spesielt i en tid da magien har blitt skviset ut – skviset ut av all den mentale aktiviteten, av intelligensen på planeten, av sinnets logikk. Merlin er her for å forsikre om at fantasi og forestillingsevne og magi fortsetter å eksistere på planeten.

Og mer enn noe annet, det er Merlin som er magikeren av energi. Magikeren av energi. Merlin er energi, den magiske energien.

Vi har ikke hatt en Merlin på denne planeten på nesten 300 år. Etter at Mysterie Skolene ble lagt ned, la vi også ned Merlin, ventet, bare ventet – ikke på et individ, men på en gruppe – og det er derfor vi er samlet her i dag.

Dere mine kjære venner, er de nye Merlinene. Dere er magikerne. Du er magikeren, formskifteren, den tidsreisende. Det er dere som bringer magien til energi.

Merlin kommer til å være her i Shaumbra sin neste æra, i hvert fall de neste ti årene, det er energimagikerne.

La oss nå bringe dette sammen, kanskje med litt magisk musikk fra Yoham.

La oss trekke pusten dypt inn i magien av Merlins magiske energier.

 

Merabh for Merlin

Noen av dere lurer kanskje på; «Er vi virkelig klare?» Åh, javisst, når dere kommer inn i legemliggjort Realisering, begynner dere virkelig å forstå.

(musikken begynner)

Dere begynner virkelig å forstå historien deres de siste ti årene, hvorfor dere har gått gjennom de stegene som dere har gjort, og hvorfor dere nå er klare til å være de nye Merlinene på planeten.

Det er ikke lenger bare en som er den som bærer tittelen og holder energien. Når blir det tusenvis på tusenvis.

En kan si at den nye Merlin kanskje er en fasett av deg. En kan si at den nye Merlin er mennesket og Mesteren integrert sammen.

Magi betyr simpelthen utover det begrensede spekteret som folk flest lever i. Det er det hele. Magi betyr simpelthen at der er så mye mer enn det de fleste på noen måte er klar over, og det er akkurat her.

Det krever ingen anstrengelser. Det krever ikke noe arbeid å være denne Merlin. Og det er dette vi skal gjøre, for, kjære venner, dere kommer til å forstå at dere egentlig bare er energi – magisk energi. Magisk energi.

Pust dypt, og i dette øyeblikket, sammen med dette kollektivet av Merliner fra fortiden som er sammen med hver og en av dere, la deg selv bli del av denne gruppen.

La deg selv bli en Merlin, en tidsreisende og en formskifter.

Du har valgt å bli værende på denne planeten i menneskelig form, og du vil så visst ikke ønske å fortsette å gjøre det på den samme måten som du tidligere har gjort.

Du vil ha friheten. Du vil forstå og bruke energi på en måte du aldri før har gjort.

Du vil bryte ut av alle gamle begrensninger, og det er dette vi skal gjøre fra nå av.

Trekk pusten dypt og føl inn i deg selv – «Jeg Er Merlin. Jeg Er Merlin. Jeg er menneske, jeg er Mester, jeg er guddommelig, og jeg er også Merlin».

Merlin, energi-Mesteren.

Merlin, som forstår at all energi, hver eneste energi som de oppfatter er deres.

Merlin forstår at de er i energidansen på denne planeten, ikke takk skyldig til noen, ikke til noen ting.

Pust dypt – «Jeg Er Merlin» - og la deg selv være med i denne høyt aktede gruppen av individer, de fleste navnene vil du aldri vite, men de har tidligere vært Merliner. Og nå inviterer de deg til å slutte deg til dem.

«Jeg Er Merlin, energimagikeren.»

Dit vi går herfra, vil du komme til å ønske å være denne energimagikeren, utvikle dette helt nye forholdet til energi.

«Jeg Er Merlin.»

Ja, den første Merlin ble så visst født ved Yeshua sin død for å forsikre om at historiene fremdeles ville bli fortalt, at fantasien fremdeles ville være der, at forestillingsevnen fremdeles ville være åpen.

Den første Merlin ble født for å forsikre om at uansett hva som skjedde med denne planeten, ville det alltid være magi, som betyr utover, som betyr mer enn bare den vanlige, menneskelige livet.

Den Merlinen ble født som et resultat av stor lidelse på denne planeten – Yeshua, lidelse – hele den menneskelige reisen var så nedtynget av lidelse, tynget av dyp, dyp lidelse.

Så vi, som Merliner fra fortiden, kommer til dere som de nye Merlinene som slutter seg til oss og sier; «La oss nå alle gå utover lidelse. La oss gå utover lidelse på denne planeten, og vi begynner med dere i livene deres. La oss gå utover fysisk lidelse, lidelse i sinnet, lidelse for sjelen her på denne planeten.»

Det er derfor vi har ventet til nå, til slutten av denne siste ti-års æraen med å komme inn. Vi har ventet, for det var viktig for dere å få en forståelse for energi. Det var viktig for dere å avlegge ikke bare en, men i hvert fall tre forpliktelser om å bli værende her på denne planeten som legemliggjorte vesener, og nå enda en forpliktelse å legge til dette.

De nye Merlinene gå utover lidelse.

Ja, andre på planeten vil kanskje fremdeles lide, og hjertene deres vil kanskje fremdeles strekke seg ut til dem, og dere vil være Standardene som viser dem at det ikke er meningen at det skal være lidelse. Det er ikke meningen at den menneskelige tilstanden skal handle om lidelse.

Det som ble født på Yeshua sin tid – i hans død, i korsfestelsen hans, all lidelsen som ble assosiert med dette – nå gjenføder vi dette akkurat her, utover lidelse i den menneskelige tilstanden, og det er den nye Merlin. Det er energi-Mesteren.

Trekk pusten dypt, og la denne Merlinen som du er gå utover lidelse i den menneskelige tilstanden. Aldri mer.

Det er dypt innfelt i det menneskelige sinnet og kroppen, dypt innfelt at et menneskelig liv vanligvis innebærer en masse lidelse. Vi skal ta magien vår og gå utover dette.

Noen av dere vil holde fast ved lidelse, slik dere har holdt fast ved forfedrene deres, slik dere har holdt fast ved overflodsproblemene deres, slik dere har holdt fast ved mangelen på egenverdi, men alt det vil løse seg opp og forsvinne.

La oss bruke en stund til å bare tillate deg som en Merlin å forløse lidelse i den menneskelige tilstanden.

Føl det i deg selv; «Jeg Er Merlin, jeg er en energimagiker. Lidelse er ikke lenger min opplevelse, mitt liv, min rolle.»

(pause)

Alle Merlinene samles her i dag, alle vi som noensinne har hevdet denne tittelen tidligere, vi samles her sammen med dere, de nye Merlinene. Og, akkurat som Adamus, vil vi være sammen med deg hvert et steg på veien.

(pause)

Dere vil fortsette å høre ordene og budskapene til Adamus, men nå slutter vi oss også til ham i hver eneste Shoud, og på hver eneste samling som de nye Merlinene, sammen med dere.

La oss trekke pusten dypt, en god, dyp pust.

Merlin har ankommet.

Hilsener fra her og utover. Vi er Merlin.

 

 

GEOFF: Det var den første sesjonen i konferansen.

LINDA: Kan du bare puste det inn og akseptere denne store invitasjonen som ble gitt oss, denne store erklæringen om Merlin og energien?

GEOFF: Det var ganske sterkt. Jeg husker at jeg på slutten av denne første sesjonen følte at det var en slik annerledes tilstedeværelse i rommet, og at noe nettopp virkelig hadde skiftet. Det var interessant å se det igjen og bare føle dette. Wow.

Nå skal vi se på den andre delen. Den andre delen av Fremkomst Serien (shoud 11) ble gjort helt på slutten av konferansen. Det var det siste vi gjorde, så la oss se på det.

Kan du puste det inn?

LINDA: Jeg vil bare invitere oss til å tillate oss selv å fortsette med dette.

Vær i den gode, dype pusten. Du er der allerede, du kan gjøre det. Bare pust det inn og la energiene bevege seg.

Pust det inn og føl denne utrolige Merlin.

Pust godt og dypt når vi nå går inn i denne neste kanaliseringen der det er mer å motta for oss hvis du velger det. Vær i den gode, dype pusten.

 

 

ADAMUS: Jeg Er den jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

Jeg puster inn i dette rommet, inn i samlingen vår her, inn i alle som kommer senere, for dette er enda et av vendepunktene våre, avspark-punktene våre, det Tobias pleide å kalle for et Punkt av Atskillelse. Dere vil føle en masse av dette i dag og i dagene som kommer, men dere vil virkelig legge merke til det i årene som kommer, det som skjedde akkurat her.

 

Adamus’ Grilling/feiring

 

 

Og forresten, før vi går videre, vil jeg snakke om de kommentarene som kom under feiringen (latter). I går kveld spurte Cauldre meg hva jeg tenkte. Hva jeg følte. Var jeg der i det hele tatt? Var jeg i krystallen? Jeg går aldri tilbake til krystallen (mer latter), men jeg var her. Jeg var tilstede sammen med hver og en av de som snakket på scenen. Jeg var tilstede overalt på scenen. Jeg elsket det. Jeg bare elsket det (applaus)

 

 

Dere vet, en Oppsteget Mester har alt de trenger eller ønsker seg. En Oppsteget Mester trenger ingenting annet. Hva kan en gjør for å gi noe til en Oppsteget Mester, bortsett fra latteren deres? Latteren deres. Det fylte hjertet mitt. Det fylte hele vesenet mitt, for jeg vet hvor vanskelig dette er. Dette skulle ha tatt kanskje opp til fem liv, og dere gjør det i ett. Jeg vet at dere synes at 20 år er lang tid – det er ingenting tatt i betraktning hva dere går gjennom. Så det å være i stand til å le er den aller største gaven, det gir meg så mye glede. Le av meg? Mm, kanskje ikke så veldig (latter). Men latter, bare latter. Jeg tar den på hvilken som helst måte jeg kan få den.

Å gå gjennom det dere gjør, alle disse forandringen i kroppen og forandringen som vi foretar denne helgen, forandringen som vi om en liten stund skal snakke om, være i stand til å gå gjennom dette og reise dere fra bakken, tørke bort noen tårer fra øynene og blod fra kroppen, og så le av det og si; «Faen ta! Gi meg litt mer.» (latter) «Det var ikke nok. Jeg tåler mer.» Det er virkelig den aller største gave.

Og som dere kan forestille dere, dro jeg tilbake til Klubben for Oppstegne Mestere i går kveld (mer latter), der jeg er CEO og president, og faktisk så er jeg grunnlegger og sosial-direktør og hovedtaler. Og Linda ser på dette vannglasset og husker den gangen hun sprayet meg med vann (refererer til noe som ble vist tidligere fra Oppdagelse Serien, Shoud 8, (publikum roper «Åhhhh!», mye latter). Åh, og jeg er så fristet (mer latter). Det er en perfekt anledning, alle kameraene peker hit. Alle har forventninger (mye respons fra publikum)

LINDA: Jeg kan spille med.

ADAMUS: Hvordan kan jeg gjøre det? (mer latter) Hvordan kan jeg gjøre det når jeg kan vente og bygge opp engstelsen hennes (latter) i år etter år etter år? Mwah! Elsker deg, og det gjør ektemannen din også, men det spiller ikke så stor rolle. Elsker deg.

Så kjære Shaumbra, evnen til å le. Jeg dro tilbake til Klubben for Oppstegne Mestere i går kveld, og alle samlet seg rundt meg; «Vel, hvordan føltes det å bli kritisert og ledd av og latterliggjort av folk? Noe av det var vulgært. Noe av det var veldig sant!» (latter). Og jeg fikk dem til å sette seg, alle de ni tusen – nesten ti tusen nå for tiden. Jeg fikk dem til å sette seg, og jeg delte skjønnheten i øyeblikket med dem, komedien som fant sted, være i stand til å le. I stedet for å ligge på kne og be og være fulle av ærefrykt, er dere de piratene dere er. Og jeg sa til hver og en av dem; «Det er ingen gruppe på planeten som Shaumbra. Det er ingen!» Jeg sa; «Gruppene deres holder fremdeles på med meditasjonene sine og hokus-pokus greiene. Vi griller den Oppstegne Mesteren» (mer latter) «Det er fremgang! Det er fremgang.» (applaus)

Og det er det virkelig, for latter beveger fjell av energier. Det renser ut veldig mye fra kroppen. Dere trenger det akkurat nå. Jeg vil gjerne gjøre dette til en årlig begivenhet – ikke grille meg! (mer latter) La oss prøve Kuthumi neste gang. Åh, forresten, Kuthumi (latter) Gjett hvor Kuthumi er akkurat nå? (mer latter) Fanget i en krystall (latter), prøver å komme seg ut, og han husker historien om 100.000 år, og han begynner å tro at jeg har kastet en slags forbannelse på ham, eller brukt trolldom på ham, og det har jeg (mer latter), og jeg vil bare at han skal få en smakebit av det.

Kuthumi, kompisen min, vender seg mot meg. «Dumrian?» (latter) Det er ikke en gang morsomt. Det er ikke smart (mer latter). Og det var egentlig ikke det som skjedde, og det var ikke jeg som kom frem med et eller annet sprøtt navn, hva var det nå var han hadde, «Herre-et-eller-annet.» Nei, nei, nei. Nei. Alt er funnet på. Det var bare en spøk. Det har ingenting med sannheten å gjøre eller – hold opp Kuthumi! (latter) – eller virkelig.

Selv om jeg skal innrømme to ting. Han ga meg noen pekepinner. Han ga meg noen pekepinner når det gjelder hvordan jeg skal forholde meg bedre til Shaumbra, og sammen med det ga han meg noen advarsler. Det var ikke bare pekepinner, det var advarsler når det gjaldt dere, og han sa at dere er en tøff gruppe. Han sa at dere ikke gjør hjemmeleksa deres, og at dere liker å banne og spytte og sverge og prompe og alt annet, og han sa at noen ganger var det bare lukta, en må holde seg unna, men – det er sant. Men det var litt sannhet i det. Han ga meg noen pekepinner om det, og Kuthumi sa også at han ville være den personlig veilederen deres, hvis dere tillot det, hvis dere lot ham, og det vil han, Det er et veldig sant utsagn. Vil dere foreta en liten forandring i energien deres? Og vi snakker ikke bare fysisk. Vil dere ha en liten forandring i energistillingen deres? Tilkall Kuthumi, og han vil være der. Dere vil forstå mer etter dagens sesjon.

Men Kuthumi, det er sant – Kuthumi er der hele tiden. Han er like mye sammen med deg som jeg er. Han spiller liksom den gode politimannen og jeg spiller den slemme, men han er sammen med dere. Så tilkall ham. Han er tilgjengelig.

Så med det, det vi gjorde i går morges og det vi skal gjøre denne ettermiddagen, er faktisk Shoud 11 i Fremkomst Serien. På samlingen i juli…(Adamus humrer) Hva, er du glad det er gjort? På juli-samlingen, det spiller ingen rolle. Dere kan spille dette om igjen, dere kan gjøre ingenting, dere trenger ikke å samles, men det vi gjør her er ganske så viktig. Så det er Shoud 11 med gårsdagens segment og dagens segment. Det vil utgjøre Shoud 11 i Fremkomst Serien.

LINDA: Wow.

ADAMUS: Jada. (applaus) Det vi skal gjøre, det vi skal gjøre oss ferdige med i dag, er ganske så viktig. Jeg skal snakke om det senere (latter).

Det er virkelig å komme seg rundt et enormt hjørne, et avspark, noe slikt. Det er et stort, stort skifte, og igjen, dere vil kanskje ikke skjønne alt dette med det samme, men det er et enormt skift. Så stort at det vi gjør her blir stedet for avspark for veldig mange kommende Keahak-sesjoner – noen av samlingene og workshopene, og, selvfølgelig, inn i Shoudene – men vi skal virkelig fokusere på det vi gjør her, det vi bringer ut her i dag i kommende Keahak-sesjoner.

LINDA: Wow.

ADAMUS: Så med det, det blir ingen andre annonseringer, skal vi be Yoham om å komme tilbake på scenen en liten stund. Vi skal bringe inn Merlin for å fortsette sesjonen fra i går.

Så Linda, litt pusting.

 

LINDA: Så igjen, bare pust godt og dypt når vi nå støtter dette skiftet fra Adamus til Kuthumi – til Merlin (litt latter). Pust godt og dypt, og pust inn energiene til Merlin.

(musikken begynner)

Pust det inn, la det flyte.

Åh, føl det. Føl det. Pust «Jeg Er Her. Jeg er Tilstede.» Energiene dine er her, støtter dette budskapet.

Pust dypt, flyt, føl og tillat. Pust denne gode, dype livets pust.

Pust…pust for deg.

Fortsett å puste, og tillat, inviter inn Merlin. Virkelig føl dette.

Vær i den gode, dype pusten når nå Merlin er her for oss.

 

MERLIN: Vær hilset. Vær hilset fra her og utover. Jeg Er Merlin.

(musikken stopper)

Merlin her er et kollektiv av alle Merliner som noensinne har gått rundt på Jorda tidligere. Og nå, i dette andre segmentet, er Merlin også et kollektiv av hver og en av dere som kaller dere for Shaumbra. Kollektiv betyr at vi kommer sammen i en enhet, men vi er ikke bundet av hverandre. Vi kommer sammen for et felles beste, men vi er ikke avhengige av hverandre, og hver og en Merlin er et suverent vesen.

 

Merlin

Merlin, og den Merlin som du er, er en tidsreisende, for Merlin forstår at de er fra sin egen fortid og de er fra sin egen fremtid. Der er ingen barrikader eller vegger eller dører som skiller dem fra fortid eller fremtid, så Merlin kan lett reise i tid.

Merlin er portvakten av tid, kommandøren av tid og brukeren av tid, og derfor, nå som Merlin, er dette så visst noe du kan bringe inn i ditt eget liv. Være denne tidsreisende, være i her og utover, alt samtidig.

Merlin er en formskifter, for Merlin forstår at det ikke bare er en enkelt virkelighet. Det er mange, mange virkeligheter. Alt er basert på oppfattelsen til observatøren og skaperens hensikt. Så derfor kan Merlin fremstå som en kanin, som en ørn, som et tre, som en dråpe vann, som ingenting annet enn selve lufta.

Som Merlin vil dere nå komme til å bruke denne evnen. Dere vil komme til å bruke denne evnen slik at dere kan oppleve de tingene dere velger å oppleve. Selvfølgelig aldri manipulere andre. Aldri ta energi fra noe annet utenfor deg selv, for det er ingen energi utenfor deg. Men nå har du denne evnen til å forme og skifte virkeligheten din.

Og det vil være tider da dere har mange virkeligheter som pågår samtidig, og det vil ikke lenger forvirre det menneskelige sinnet, for dere vil forstå at alle virkeligheter, alle potensialer, alle eksisterer inn og ut av tid, sammen.

Hvis vi hadde snakket om dette for mange, mange år siden, ville det simpelthen ha overveldet det menneskelige sinnet. Men nå er dere ved et punkt der dere forstår Og og alle mulighetene.

Den Merlin som du er, er en ekte magiker. Magiker betyr simpelthen at du forstår alle rikene, alle mulighetene, og de du ikke umiddelbart forstår, vet du at du kan utforske uten frykt.

Og Merlin, denne moderne tids Merlin som du er, er en som kommer til å knuse alle illusjonene om lidelse i menneskelig tilstand på denne planeten, og det begynner med deg selv. Mens Merlins andre egenskaper som jeg har nevnt er det en kan kalle for eldre egenskaper, er den nye egenskapen til Merlin utover lidelse, utover dette behovet i menneskelig tilstand, slik at du kan oppleve og være i livet, i glede og i sensualitet uten noe mer lidelse.

I sesjonene våre som vi har foran oss med Adamus, med alle Merlinene og de andre som vil slutte seg til, vil det være et skarpt fokus på å bryte gjennom denne lidelsen. Og når du kommer frem, når du får mikrofonen, når du sitter ved bordet og lar din egen stemme komme frem, hvis det er lidelse i energien din, hvis du fortsetter å bære med deg lidelse, vil dette bli påpekt, for det har ingen plass dit vi skal. Ikke mer lidelse i livet ditt. Punktum.

(pause)

Merlin er visdommen som vi har snakket om så veldig lenge. Merlin erstatter kanskje ordet «Mester». Nå blir dere ekte Merliner. Det er visdommen, og i Merlin er der ingen energi. Det er ikke noe behov for energi.

I Merlin er ikke visdommen tanker, for til og med – dere kommer til å forstå dette – tanker slik dere pleide å kjenne det, vil begynne å forsvinne for å bli erstattet av gnost og visdom. Så i Merlin er det ingen tanker. Der er simpelthen visdom, viten og gnost.

Merlin kommer aldri inn for å redde mennesket, men Merlin er her for å minne mennesket om at det ikke er alene, at de også er Merlin. At det også er Jeg Er.

Ikke be Merlin om å gjøre ting for deg. Bli heller Merlin og så gjør det.

Ikke be Merlin om å gjøre ting for deg, helbrede kroppen din, ordne opp i en finansiell situasjon, skaffe deg et nytt forhold, gjøre deg lykkelig, for det er ikke Merlin sin rolle. Du vil være opptatt med å bli Merlin ved det punktet.

Så ikke tilkall Merlin for å gjøre det menneskelige livet bedre, for disse neste få årene vil ordet «menneske» så absolutt gå ut av vokabularet deres. Dere vil huske dagene da dere var mennesker, men dere vil ikke lenger være det begrensede mennesket dere kjenner nå.

Ikke tilkall Merlin, men bli Merlin.

 

Dragen

Merlins beste kompanjong er dragen. Merlin og dragen – føl dette litt – de er ekte kompanjonger for hverandre, og til syvende og sist for deg.

Dragen har ingen energi. Dragen har ingen kropp. Dragen har intet bestemmelsessted. Dragen er bare en ting, og det er klarhet.

Dragen bringer inn klarhet, og det er akkurat denne klarheten folk flest har motstand mot. De vil ikke se dette klart. De vil gjemme seg. De vil dekke til ting. De vil leve i illusjon på illusjon på illusjon, så de fleste har motstand mot dragen.

Mange har kalt dragen og Merlin for de onde, sønnene og døtrene til selve Satan, for det er så mange på denne planeten som lever i frykt og holder fast ved denne frykten, som har motstand mot klarhet i forhold til hvem de egentlig er. Så hva gjør de i stedet for å tillate klarhet? De kaller det for selve djevelen, og til tider føles det kanskje slik, for klarhet kan være veldig hard og veldig overveldende. Men dere er klare for klarheten som kommer med dragen, Merlins kompanjong.

Nå kommer tiden da dere får nytt syn. I stedet for bare synet i øynene deres og noen ganger synet av tankene deres og forestillingsevnen, er det tid for at dere får dragens syn. Dette er et innover-seende syn. Etter hvert vil det også gå utover, men i begynnelsen er det bare innover-seende.

Det er å se på deg selv på den største, klareste måte, og til tider vil det være forstyrrende. Til tider vil du se ting ved deg selv, du vil se din egen frykt, du vil se deler av din egen fortid. Du vil se ting som du i begynnelsen vil se på som stygge, skremmende, usmakelige, men med dragens øyne, med dragens nye syn som du har, tillat deg selv å gå utover. Ikke løp.

Tillat synet ditt å gå gjennom og utover, for utover oppfattelsen av det som kanskje er ukomfortabelt for mennesket, utover dette, er den største gaven av alle – forståelsen av hvem du egentlig er.

Med dragesynet ditt vil du se gjennom fasadene og angsten og bekymringene og verken i hjertet. Du vil se forbi alt dette, selv de tingen du forakter ved deg selv. Med dragens syn, vil du se utover dette, og du vil komme til å se hvem du egentlig er.

La oss nå bruke dette øyeblikket til å akseptere og tillate dragesynet i dine egne øyne.

Trekk pusten dypt, for nå kommer dragesynet, ikke for å brukes på utsiden, ikke for å trenge gjennom og undersøke og se inn i andre folk sitt liv, men for å se på deg selv. En ny måte for å oppfatte hvem du er, dette dragesynet.

(pause)

På denne samlingen bringer vi frem Merlins skjønnhet med all sin visdom, klarheten til Merlins kompanjong, dragen, og vi bringer dette dragesynet inn i øynene dine, inn i sinnet ditt, inn i hjertet ditt, slik at du kan se hvem du egentlig er.

Ikke vær redd for noe som du ser.

Ikke vær redd for noe som du ser, for det du oppfatter i begynnelsen, er sannsynligvis ikke den virkelige sannheten. Se dypere og dypere i stedet for å løpe din vei. Se dypere og dypere, og du vil komme til å se hvem du er.

Så nå bringer du Merlin inn i deg selv, visdommen som vi frem til nå har kalt for Mesteren. Du bringer dette inn i deg selv, og du bringer dragesynet inn i deg selv.

Dragen er ikke energi, og dragen vil ikke gjøre det for deg. Dragen har ingen form. Dragen har ingen agenda. Dragen er ikke kjæledeggen din. Dragen er synet ditt.

Dragen kommer ikke til å dra ut og gjøre ting for deg og få ting til å skje, men tillat det klare synet. Bli det klare synet. Når ting er tåkete, når bildet er uklart, når det gamle menneskelige selvet blir fryktfullt, la deg selv bli dragesynet inn i ditt eget liv, din egen Realisering og oppvåkning.

 

Mennesket

Og så det tredje poenget i dag, og det er et som vil bli tema for mange av samtalene våre, og jeg er sikker på i mange samtaler med hver og en av dere.

Så langt har vi snakket om at mennesket er opplevelsesdelen i treenigheten. Der er Jeg Er, som er ren bevissthet. Der er Mesteren, Merlin, som virkelig er visdom, og så er det mennesket med opplevelsen.

Menneskets opplevelse var ofte diktert av fortiden, av karma, men også av tro og begrensninger. Så bragte menneskets opplevelse frem energi for å gi opplevelses-lekeplassen for mennesket. Men på denne samlingen på slutten av Fremkomst Serien, forandres dette.

Mennesket er nå energien, og opplevelse følger med.

Mennesket – du – blir energien. Og du tenker kanskje; «Vel, er jeg ikke tanker?» Nei, nå blir tankene til energi.

Og du vil kanskje tenke; «Er jeg ikke bevissthet?» Og svaret på det er at det var du egentlig aldri. Det var du egentlig aldri. Der er bevissthet i Selvets treenighet, men selve mennesket, nei, der er ikke bevissthet. Der er tanker og emosjoner. Der er minner og der er følelser, men det var aldri ekte bevissthet i mennesket.

Nå forandrer vi dette fra å være opplevelsen som bringer inn energi til energi som tillater den opplevelsen du velger. I det er det en enorm forskjell, et enormt skift.

Kjære menneskelige fasett av Jeg Er, bruk nå en liten stund til å føle hvordan dette kan være, å være energien…

(pause)

…og så velge opplevelsen din i stedet for at det er omvendt.

Del av mennesket gjør opprør mot dette og sier; «Men jeg er alt dette. Jeg er intelligens, jeg er bevissthet. Jeg er alt dette.» Men, kjære menneskelige fasett, bruk en liten stund til å føle deg selv som energi.

(pause)

På hvilken måte er dette annerledes? Hvorfor er det annerledes? Fordi du tidligere var opplevelsesdelen, den eneste delen som kunne oppleve, den eneste delen som kunne gå inn i dybdene av din skapers skapelser. Den eneste delen som kunne. Og så strakk du deg ut for å få energi. For så lenge som du har vært menneske, har der vært en oppfattelse om at energien er utenfor deg, så du fulgte denne troen. Du strakk deg utenfor deg for å få energistøtte og forsterke opplevelsen din. Men nå, her i dag, forandres dette.

Du er først og fremst energi. Trekk pusten dypt, og føl inn i dette.

(pause)

Og når jeg sier energi, så ikke tenk på det som elektrisitet eller bensin eller atomkraft eller noen av disse tingene, ikke solenergi. Det er din energi. Det er din personlige energi.

I den tiden du har foran deg, vil du komme til å utforske hva denne energien egentlig er, og du vil fremdeles tenke at du er mer enn energi, at der er et sinn med tanker. Men så vil du komme til å forstå at nei, alt dette er energi i deg.

Du vil tenke på fortiden din, minnene dine, og du vil tenke; «Vel, det er annerledes enn energi,» og du vil komme til å forstå at det er energi.

Du vil observere frykten din, engstelsen din, og du vil tenke; «Vel, det er ikke energi. Dette tiltrekker seg energi.» Men du vil komme til å forstå at dette er energier.

Du vil forestille deg inn i dine største potensialer og ting du har oppnådd, og du vil tenke; «Vel, det der er ikke energier. Energier kommer inn for å støtte dette.» Og så vil du forstå at dette er energier. Nå integreres de.

«Jeg er menneske. Jeg er energien. Jeg er menneske. Jeg er energien», og det vil snart komme en dag da vi dropper ordet «menneske.»

«Jeg er energi. Jeg er Merlin. Jeg Er den Jeg Er.» Men rollen din nå som den menneskelige fasetten, som også når som helst kan koble seg på, slutte seg til Merlin, sammen med Jeg Er, din rolle som menneske er nå å være energien. Dette er monumentalt.

Dette har aldri skjedd i menneskelig historie. Og jeg skjønner at det er litt forvirrende, men føl inn i Merlin, inn i visdommen din akkurat nå for å forstå hvorfor dette er så viktig, hvorfor dette er en slik stor forandring. Ikke be Merlin om å gjøre det for deg. Ikke be Merlin om å forklare det for deg. La deg selv et øyeblikk bli Merlin, visdommen.

(pause)

Og Merlin forstår skiftet fra at mennesket er opplevelsen til at mennesket nå er energien. Og med energien kan du nå velge opplevelsen. Det er del av hele denne treenigheten, del av ekte skapelse i fysisk virkelighet.

Menneske, energi – åh, sinnet raser i vei akkurat nå. Det er da du trekker pusten dypt og blir Merlin, for å få visdommen til å forstå hvorfor mennesket blir energien.

(pause)

Med det, vi er kollektivet av Merliner fra fortiden, alle som har båret denne tittelen, alle som har reist i tid og rom, alle som har kommandert tid til å tjene seg. Vi er Merlinene som har vært formskifterne, de som kan bli til hva de enn velger ved å simpelthen tillate.

Vi er Merlinene som nå omfatter de som vil bevege seg herfra og inn i sann legemliggjort Realisering – dere – dere som kaller dere selv for Shaumbra.

Med det, vi hilser dere fra her og utover.

Vi er Merlinene.

Og vi gir dette tilbake til Adamus om en liten stund.

 

LINDA: Så…vær i pusten mens overgangen skjer her, Ta noen gode, dype pust.

(musikken begynner igjen)

Føl inn i dette budskapet fra Merlin. La det integrere.

Vær i pusten.

Det er ikke behov for ord. Vær i den gode, dype pusten.

Pust …

(pause, mens musikken spiller og så stilner av)

 

ADAMUS: Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

Mm, la oss puste godt og dypt på det kjære energier (litt latter)

Jeg ba Merlin om å komme inn og gi dette budskapet. Merlin og dragen, de er kompanjonger. De går side ved side.

Nå kommer dragen inn. Den gir deg syn. Ah, og ikke bare slik du har hatt tidligere, synet i øynene dine, men du bringer inn ekte syn, og det ser innover. Etter hvert, ja, utover, men akkurat nå er det bare innover. Det vil gi utrolig mye klarhet, noen ganger litt skremmende, noen ganger overveldende. Men gå gjennom det i stedet for å løpe fra det. Tillat synet ditt, dragesynet ditt, å gå gjennom all intern frykt, uro, barrikader, alt som du har. Tillat synet å trenge gjennom det, rett igjennom til den andre siden, og du vil se ting ved deg selv som du aldri kunne ha forestilt deg bare gjennom det menneskelige sinnet.

Merlin er visdommen, og, som Merlin sa, ikke tilkall Merlin for å gjøre det for deg. Bli Merlin. Vær Merlin.

Og, endelig, det viktigste av alt, og det jeg er sikker på vil forvirre dere til en viss grad en stund, men mennesket blir energien. Vel, dere vil at mennesket skal være hele pakken, hele håndboken, alt med alt pakket i ett, men mennesket er en fasett av denne treenigheten, av Jeg Er, Merlin og mennesket, Så tillat dere en stund å være energien.

Frem til nå har du vært opplevelsen, opplevelsen som noen ganger – stort sett – ikke en gang nødvendigvis ble valgt bevisst av deg. Det bare skjedde som et resultat av en masse dynamikk, men nå blir du energien, og så bestemmer du den opplevelsen du vil ha.

Lek med det. Lek med deg selv som energi. Og som Merlin sa; tankene dine er nå energi. Troen din, energi. Følelsene dine, energi. Alt – lengslene dine, ønskene dine – blir nå til energi. Føl litt inn i dette.

Og så drar du og opplever, det du har valgt, balansert med den utrolige klarheten til Merlin og dragen.

La oss puste dypt og bringe dette til en merabh. Merabh er dette skiftet i bevissthet, men her i dag, et enormt skift.

La oss trekke pusten dypt til litt musikk.

(musikken begynner)

 

Merabh for Energy

Vi har måttet ta en masse steg for å komme hit. Noen babysteg, noen kjempesteg. Vi har hatt en masse Punkt av Atskillelse, nå har vi ankommet på dette stedet. Og jeg vet at dere kommer til å prøve å finne ut av alt, og det er greit. Men mer enn noe annet, bare tillat det.

Dere vil komme til å prøve å finne ut av hva dette betyr «Hvis jeg bare er energi». Det er mennesket som forvandles til energi. Du har fremdeles Merlin, du har fremdeles Jeg Er. Det er mennesket som forandrer sin rolle i treenigheten.

Ja, du har fremdeles opplevelse, men nå inntar den baksetet i forhold til deg, et vesen av energi, og alt dette fører oss til slutt til det Tobias snakket om – Ny Energi – energi og bevissthet kombinert, sammen. Dette er et av stegene på veien for å komme dit.

Så kjære menneske, føl nå deg selv som energi. Energi som ikke har noen kraft og ingen dualitet.

Energi som ikke gjør vondt. Den er ikke smertefull.

Energi som ikke overvelder, aldri.

Dere har hatt en generell frykt når det gjelder energi – for å få for mye – for opplevelsene deres med den har noen ganger vært smertefull. Men nå kommer det punktet da du kan være energien. Og, som Merlin sa, mennesker og dere har alltid gått på utsiden, sett utover, lett etter energi et annet sted. Men nå er du energien.

Føl nå forholdet mellom Jeg Er sin rene bevissthet og deg som mennesket, som energi. Føl inn i dette forholdet og hvordan det vil bli annerledes enn bare deg som opplevelsesdelen.

Føl at det nå finner sted et skifte i biologien din, i sinnet ditt, i identiteten din.

(pause)

La nå deg selv et øyeblikk føle intimiteten, en dypere intimitet med Merlin og dragen – det vi tidligere har kalt for Mesteren – men Merlin med visdommen, dragen med klarheten.

Føl nå deg selv som energikomponenten, og hvordan dette påvirker forholdet til visdommen, klarheten og bevisstheten.

(pause)

Dere har vært veldig nysgjerrige på energi. Til tider har dere ønsket energi, og til tider har dere løpt fra den. I løpet av disse årene har vi snakket om energi i fysikken vår, og nå kommer tiden da du er energi. Det er sannsynligvis ikke slik du trodde det ville bli.

Vi skal snakke mye mer om dette i kommende Keahaker, Shouder, på workshops, men akkurat nå var dette det perfekte stedet for å initiere dette – selvfølgelig foran planen. Godt i forkant av planen.

La oss puste dypt inn i energi.

(pause)

Du vil begynne å forstå at du ikke lenger er det du trodde var tankene dine, det som løp gjennom sinnet, for de blir bare energi.

Du vil forstå at du ikke lenger er den identiteten du trodde du var. Der er en liten følelse av tap på grunn av dette, men det er også befriende, for nå er du bare energi.

(pause)

Den måten du har vært vant til å løse problemer på og forholdt deg til livet på, håndtert livet på, forandrer seg nå. Den gamle tenkemåten forsvinner simpelthen. Den blir simpelthen del av energi.

(pause)

Så de siste 45 dagene har vi satt opp dette, dere har satt det opp. Vi har foretatt skift. Dere har følt at dere har glemt alt mulig, mistet kontakten med dere selv – noen av dere har hatt noen uhell eller hendelser – alt er del av dette skiftet som skjer akkurat her, akkurat nå.

Fremfor alt kjære menneske, fremfor alt, er du energi. Og så, med det, velger du opplevelsen din, balansert med visdom, balansert med klarhet.

Går du ut av sinnet ditt, som du trodde du var? Så absolutt, javisst, for sinnet ditt blir energi. Tankene dine, fortiden din, selv begrensningene dine, selv frykten din, de er ikke lenger innkapslet i det mentale. De blir bragt til energi, en energi som ikke har dualitet i seg, som ikke har kraft, som ikke har noen agenda før du bestemmer hvordan du vil oppleve det.

La oss nå trekke pusten dypt og tillate skiftet.

(lang pause)

Føl nå tankene dine som energi, selv emosjonene dine som energi, selv trettheten din, kroppen din, de tingene du elsker mest, til og med sensualiteten din, føl dem nå som energi…

(pause)

…for tidligere var de simpelthen illusjoner. Simpelthen illusjoner, simpelthen en drøm, men en drøm som ikke var den du egentlig er.

La oss puste dypt inn i denne dagen, inn i energien, inn i visdommen, inn i klarheten.

La oss trekke pusten godt og dypt.

(pause)

Vi trengte all denne latteren de siste dagene, Vi trengte alt dette for å komme til dette punktet, hvis ikke ville vi ha vært tynget ned av det triste, av for mange tanker. Åh, vi trengte denne latteren, selv om det var på min bekostning. Det er helt greit. Vi trengte denne latteren for å komme oss rundt hjørnet, for å foreta dette skiftet i bevissthet. All denne latteren, dere vet at alt bare er energi.

Føl nå et øyeblikk inn i hvordan det vil bli når du ikke skal tiltrekke deg energien – du tiltrekker deg ikke energi for å få opplevelsen din – du er energien.

Du er energien, fullstendig balansert med visdom og klarhet. Forestill deg hva du nå kan gjøre.

La oss trekke pusten dypt sammen. En god- virkelig god og dyp pust sammen,

All denne latteren…all denne latteren bidrar nå til å foreta denne overgangen. Du er energi. Forestill deg det. Hm.

(musikken slutter)

Mine kjære venner, nå kommer slutten på samlingen vår. Vi er i ferd med å gå inn i det ellevte året. Det er bare et par måneder til vi virkelig kommer i gang med den neste serien. Dere har et par måneder til å absorbere alt dette, virkelig føle inn i det, foreta denne justeringen fra opplevelses-vesenet til energivesenet.

La oss trekke pusten godt og dypt på det vi har hatt, det vi har gjort her, det vi skal bringe til alle Shaumbra. La oss trekke pusten godt og dypt, og, hvis dere vil glede meg litt, for alt dette besværlige som dere har gitt meg den siste dagen, ville jeg likt å få høre Jeg Er den Jeg Er en gang til. Dette rørte meg. Og hvis dere alle vil synge med på Jeg Er den Jeg Er, favorittsangen min.

(Yoham begynner å spille sangen)

GERHARD OG EINAT: (synger) Jeg Er den Jeg Er, menneske, guddommelig engel.

ADAMUS: Guddommelig menneskelig energi (litt latter)

GERHARD OG EINAT: Jeg Er den Jeg Er, menneskelig energi…

ADAMUS: Energi.

GERHARD OG EINAT: … guddommelig.

GERHARD: Noe mer?

ADAMUS: Guddommelig energi (de ler).

GERHARD, EINAT OG ADAMUS (synger nå sammen med dem): La det bli.

 

EINAT: En pust om gangen. Velkommen hjem …

 

GERHARD: Til Merlin land.

EINAT: Til Merlin land!

ADAMUS: Jeg Er den Jeg Er …

 

GERHARD, EINAT OG ADAMUS: Gudommelig, menneskelig energi. Jeg Er den Jeg Er …

 

ADAMUS: Guddommelig, menneskelig visdom.

ADAMUS: Guddommelig visdom.

GERHARD: Guddommelig visdom!

ADAMUS: Guddommelig visdom. Jeg roter med hensikt til sangen deres (latter).

GERHARD, EINAT OG ADAMUS: La det bli …

 

EINAT: En pust om gangen …

ADAMUS: Og jeg liker det, en pust om gangen.

GERHARD OG EINAT: Velkommen hjem, inn i Merlin…

ADAMUS: Merlin. Merlin.

GERHARD OG ADAMUS: Merrrlin (latter). Merrrlin.

ADAMUS: Ja, ja, la oss prøve det igjen.

GERHARD, EINAT OG ADAMUS: Velkommen hjem, inn i Merrrrlin. Jeg Er den Jeg Er…(applaus)

ADAMUS: Woo! Den tok dere fort!

GERHARD, EINAT OG ADAMUS: ..guddommelige, menneskelig energi. Jeg Er den Jeg Er, guddommelig, menneskelig visdom.

ADAMUS: Dere tok det fort. Vel, ikke så fort (latter)

GERHARD OG EINAT: La det bli …

 

EINAT: En pust om gangen.

ADAMUS: (ler) Rotet det til for ham!

GERHARD, EINAT OG ADAMUS: Velkommen hjem, inn i Merrrr …

GERHARD: … lin, lin!

ADAMUS: Fint, fint! (applaus) La oss ta det fra begynnelsen, men litt raskere.

EINAT: Ok.

ADAMUS: Ja, jeg mener, det er liksom en – la oss sette opp farta litt. Nå er dette energivesener. Jada. De er ikke bare opplevelse. Ok, få det frem. Jada. (publikum begynner å klappe når Yoham setter opp tempoet)

Og med dette siste mine kjære venner, vil jeg si farvel, og husk at alt er vel i hele skapelsen.

Jeg elsker dere inderlig. Takk (mye bifall og applaus, musikken spiller ut).


 

VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen og korrektur er utført av: Gunn Remø
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.