MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria „Emergenței”

SHOUD 6 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
2 februarie 2019
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din St. Germain.

Ahh! Fac o respirație foarte profundă, alături de cele pe care Linda le-a făcut cu noi toți. Respir foarte profund în acest aer minunat (Adamus inspiră) aici, la Vila Ahmyo, pe Insula Mare din Hawaii (Adamus inspiră profund). Și, când vin pentru workshop-uri sau la Shoud-urile voastre, în timp ce călătorim peste tot prin lume împreună, îmi place să respir aerul și să simt realmente esența energiei. Toată energia unui loc, indiferent unde este, e în aer. E de asemenea în pământ, dar puteți realmente să o simțiți, să o aduceți înăuntru prin respirație.

Acum, bineînțeles, primesc respirația prin Cauldre, dar totuși pot simți ce simte el, chiar dacă el nu e conștient de toate sentimentele. Pot să simt mirosul fructelor din aer, fructe ce cresc în copaci peste tot, aici. Pot mirosi mirosul cafelei, nu doar de la cea a lui Cauldre, ei bine, de fapt cafeaua mea, ci de la toată cafeaua ce e cultivată peste tot, aici. Pot mirosi oceanul.

Pot mirosi spiritul lui Pele*. Ah! Pele, spiritul ei este atât de predominant în insule, dar mai ales aici, pe insula cu vulcanul cel mare. Ea este reală, pentru că există cei ce cred în ea. Și, știți, este cumva precum orice entitate care e credibilă sau nu. Dacă există cei care cred în entitate, devine așa. Devine, ei bine, devine un fel de adevăr. Așadar, au existat suficient de mulți care au crezut în Pele, încât ea, de fapt, a devenit reală.

*n.tr.: În religia hawaiiană, Pele este zeița vulcanilor și a focului și creatoarea Insulelor Hawaii. Deseori, se face referire la ea ca "Doamna Pele" sau "Tūtū Pele", în semn de respect; ea este o zeitate bine cunoscută în mitologia hawaiiană.

Este exact ca Shaumbra. Shaumbra este o entitate. Nu este doar un grup format din voi din întreaga lume, ci Shaumbra este o entitate. Și nu este o ființă cu suflet, dar totuși este cumva ca o conștiință de grup și devine așa. Deci, chiar există ceva numit Shaumbra în celelalte tărâmuri și aici, pe această planetă.

Așadar, îmi place să miros chiar și entități ca Pele, care este aici pe planetă și, toată istoria minunată ce e aici. Oh, pot mirosi turiștii, de asemenea. Ei nu miros la fel de plăcut ca unele din lucrurile naturale de aici, dar aduc cu ei o energie diferită, atunci când vin încoace de pe unul din  continente.

Așadar, vin aici la Vila Ahmyo. Miros Ahmyo în aer și este deosebit de puternic și frumos, deoarece asta este ceea ce crește aici, aici la Vila Ahmyo, pe aceste pământuri frumoase. Destui Shaumbra au fost aici, până acum, pentru a porni realmente o energie și a o face să evolueze și să se extindă. Și chiar dacă nu veniți niciodată aici, în persoană, puteți oricum să accesați această frumusețe a lui Ahmyo.


Viața Ahmyo

Ahmyo, este viața cea bună, Viața Maestrului. Și știți, vorbim despre atât de multe lucruri chiar acum în sesiunile noastre Keahak, în Shoud-urile noastre, la workshop-uri, despre atât de multe lucruri diferite, dar ați putea spune, într-un fel, că toate conduc către Viața Ahmyo. Vorbim despre noua relație cu energia. Vorbim despre felul cum lucrează energia pentru voi. Vorbim despre fizica conștiinței și a energiei. Vorbim despre atât de multe lucruri diferite dar, în ultimă instanță, totul este legat de Ahmyo.

Ahmyo este cuvântul care înseamnă cu adevărat că energia vine la voi. Este prietena voastră. Vă servește. Este viața cea bună. Nu mai trebuie să vă zbateți sau să suferiți pentru energie. Nu mai este ceva din afară care se luptă cu voi, care încearcă fie să vă modeleze, să vă transforme sau să vi se opună. Ahmyo este conștiința minunată în care intrăm.

A fost deosebit de important să introducem Ahmyo cu un număr de ani în urmă, deoarece – știind că voiați să rămâneți aici, pe planetă și, un număr surprinzător (dintre voi) ați rămas; și, știind că ați ales să rămâneți în corpul fizic, ceea ce este, în sine, destul de greu, nu este cu adevărat natural; și, știind că urma să petreceți cu mult, mult mai mulți ani aici, pe planetă, ca Standarde, dar de asemenea să vă bucurați de viață și să aduceți asta până la urmă cu voi în celelalte tărâmuri, să vă bucurați de viață pe această planetă – a fost atât de important să introduc acest întreg concept al lui Ahmyo. Energia ce vine la voi, energia pe care o puteți inspira și simți, energia care este un prieten, energia care vă servește. Viața Ahmyo.

Aici, la Vila Ahmyo, este un exemplu perfect al acestui lucru. Există o energie care curge liberă. Există o energie relaxată aici. Există o energie care este în serviciu. Prin urmare, chiar și cei care vin aici doar câteva zile, pentru workshop-uri și adunări, se vor simți atât de hrăniți și sprijiniți și, este din cauza acelui Ahmyo care este înglobat chiar aici, care devine și parte a vieții voastre.

Așadar, respirați Ahmyo. Ahmyo, fie că veți veni vreodată aici la Vila Ahmyo sau nu, indiferent unde sunteți, respirați Ahmyo. Este energia ce vă servește. Este viața cea bună. Este acolo unde nu mai sunteți stresați de toate aceste alte lucruri.

Știți, am ajuns atât de departe de-a lungul anilor, trecând cu adevărat dincolo de multe răni și integrând o mulțime de aspecte într-un timp relativ scurt. Știu că unii dintre voi nu credeți că a fost un timp atât de scurt, dar a fost un timp relativ scurt. Zece ani de dat drumul unora din traumele de a fi pe această planetă, de dat drumul întregului concept de karmă, pentru că nu vreți acea karmă. Pentru că nu vreți să continuați în acele cicluri și tipare și suferințe și tentative de mântuire. Zece ani ca să treceți peste rănile a o mie de vieți. Când vă uitați la asta din punct de vedere statistic, nu este așa de mult. Zece ani ca să eliberați toate rănile din o mie de vieți și acum iată-ne aici, intrând în Viața Ahmyo.

Haideți să respirăm profund cu asta. Haideți să respirăm foarte profund în frumusețea a ceea ce creați în propria voastră viață.

Acum, știu că încă există ceva reziduuri, încă există câteva probleme la care încercați să lucrați, dar, în cele din urmă, pur și simplu le veți elibera. Știu că unii dintre voi încă sunteți în acea întreagă problemă a lipsei de abundență, dar aceste lucruri trec. Dacă ați ajuns până aici, dacă încă vă considerați Shaumbra, aceste lucruri trec. Ele devin minore și, foarte curând, chiar nu mai sunt în viața voastră.

Am vorbit mult în ultima vreme despre a da drumul, pur și simplu, zbuciumului și luptei. Nu veți rezolva niciodată problemele, vreau să spun, problemele emoționale omenești. Mintea nu vrea asta, pentru că mintea, ea se hrănește, trăiește de pe urma lucratului la probleme. Așa că nu le veți rezolva niciodată, dar le puteți da drumul. Nu vă veți vindeca niciodată aspectele, dar le puteți permite să se integreze înapoi acasă, cu voi.

Și, da, există încă unele lucruri reziduale acolo, dar cred că dacă realmente le simțiți, puteți  sesiza că aceste lucruri devin din ce în ce mai puține pe zi ce trece. Viața devine din ce în ce mai puțin o luptă. Acum, pentru unii dintre voi ar putea fi puțin plictisitor în acest moment, dar aceasta este doar o fază prin care treceți de la frământările din viață și, în cele din urmă, la Viața Ahmyo.

Haideți să respirăm profund și simțiți, vreau să spun, realmente simțiți Viața Ahmyo pentru voi. Pentru voi. Ea înseamnă multe lucruri diferite, există multe adevăruri diferite despre ea pentru mulți oameni diferiți, dar (simțiți) Viața Ahmyo pentru voi.

Într-un fel, să fiți împăcați cu corpul vostru și mintea voastră. Fără bătălii, însemnând că nu există acea frământare internă care se petrece tot timpul. Devine un lucru ce ține de trecut. Devine înțelepciune, de fapt.

Devine înțelepciune, așa că haideți să respirăm profund în toată înțelepciunea care este distilată din toate străduințele voastre, toate provocările voastre. O respirație foarte profundă.

(pauză)

Ah! Pot simți energiile schimbându-se chiar în timp ce stăm aici.


Prietenii și Comunicarea

În ultimul nostru Shoud am vorbit despre, ei bine, 2019, dar am vorbit în mod specific despre noii voștri prieteni. N-o să uit niciodată, când am menționat prima oară că anul acesta vor veni prieteni noi în viața voastră, au fost de fapt niște gemete și suspine din partea publicului. Poate că unele din amintirile despre prieteni nu sunt așa de bune sau era vorba de multă hrănire energetică din partea prietenilor. Dar acești noi prieteni care vin înăuntru, sunt un tip diferit de prieteni.

Prietenii noi care vin, amintiți-vă, am vorbit despre Maestru. Maestrul ca un prieten, nu ca vreun concept măreț, nu o oarecare divinitate care e altundeva, ci literalmente voi și Maestrul pășind împreună, conștienți unul de celălalt. Vreau să spun, conștienți de, fie că este vocea Maestrului, esența Maestrului, însă conștienți de aceasta.

Apoi am vorbit despre Wego*. Amintiți-vă, am avut așa niște greutăți cu draga Linda din Eesa și Peter, încercând să scrie pe tabletă, dar au fost doar niște interferențe tehnice venind anume de la John Kuderka. Dar, până la urmă, am reușit – Wego. Este ca ego-ul, însă “noi”. Este vorba de “noi” – este Maestrul, este Eu Sunt-ul – este noua identitate. Nu doar identitatea omenească singuratică străduindu-se să treacă prin viață, ci un Wego. “Noi mergem, noi mergem de asemenea în creațiile noastre pentru mai multă descoperire și apoi mai multe creații.” Wego, un fel de noul ego.

*n.tr.: a se revedea și explicația pentru wego din shoud-ul trecut, nr. 5, dacă este cazul

După ultima noastră sesiune am trecut efectiv pe la Sigmund Freud, pentru că am fost puțin aspru la adresa lui în ultimul nostru Shoud, spunând că realmente a denigrat ego-ul, ceea ce a recunoscut că a făcut, de fapt. Și i-am vorbit despre conceptul de Wego. I-a fost puțin cam greu cu el – încă e puțin blocat în unele din metodele sale psihanalitice – dar apoi chiar l-a simțit și a început să aibă sens pentru el.

Acum, el nu folosește aceeași terminologie ca noi, cum ar fi Maestrul, cum ar fi Eu Sunt-ul, dar a avut o percepție a subconștientului și a supra-conștientului. Și a început să o simtă și să realizeze că, în loc să fi fost doar omul singur în călătoria sa prin experiențele sale, de fapt am fost “noi”, Eu Sunt-ul, Maestrul, omul. Și, înainte să plec, a fost de acord că acest Wego este noua identitate, noul ego. Așadar, i-am spus că mai trec pe la el din când în când pentru a primi feedback-ul său, opiniile sale despre asta.

Am vorbit despre Wego, noua identitate și, am spus că al treilea prieten al vostru este energia. Acesta este unul atât de important acum – energia. Vreau să spun, energia este peste tot. Energia este ceea ce dă definiție tuturor acestor lucruri – Pământului, realității, a orice altceva. Am spus că energia va deveni prietena voastră și, știu că mulți dintre voi v-ați întrebat cum se întâmplă asta: “Ei bine, cum facem asta? Cum merg eu de la energia fiind doar un fel de concept” sau energia fiind chiar ceva ce vi se opune, “la o minunată nouă relație cu energia?”

Apoi mai târziu, în Shoud-ul nostru, l-am introdus pe cel cunoscut drept John Kuderka și, v-am reamintit că el lucra la un fel de link special, ceva ce, oh, ar lega laolaltă sau ar deschide o cale de comunicare între om și Maestru în mod special, dar până la urmă și cu Eu Sunt-ul. Și a fost chiar o încântare pentru John să fie aici și, bineînțeles, a gâdilat puțin echipamentul tehnic din studio, doar ca să arate că era realmente acolo.

De atunci, John a cerut să ne adresăm lui cu noul nume, FM, F-M. Și mai întâi, am crezut că acest cuvânt urma să fie explicat, dar sunt doar două litere, după John – F-M. Nu sunt tocmai sigur ce înseamnă asta. Îmi închipui că puteți să faceți cu toții presupuneri sau să intrați pe rețelele voastre sociale, dar e vorba de FM și poate precum radioul FM*, opus radioului AM*, sau modulație de frecvență sau, ei bine, John spune că depinde de voi să încercați să vă dați seama ce înseamnă noua lui poreclă, FM (Adamus chicotește).

*n.tr.: FM=modulație în frecvență, reprezintă un sistem de transmisie radio în care unda purtătoare este modulată astfel încât frecvența sa variază în funcție de semnalul audio transmis; AM=modulație în amplitudine, reprezintă sistemul de transmisie radio în care amplitudinea undei purtătoare este menținută constantă, dar frecvența ei este modificată în conformitate cu variațiile semnalului audio transmis. 

Așadar, a intrat John și a vorbit despre cum a lucrat la această nouă legătură. Am făcut un merabh minunat, simțind această nouă conexiune de comunicare între Maestru, om, Eu Sunt.

Haideți să respirăm foarte profund cu aceasta.

Acela a fost un merabh frumos. Și voi începeți să realizați că Maestrul nu va vorbi neapărat în  cuvinte. Nu e obligatoriu ca Eu Sunt-ul să facă deodată să ardă o tufă în fața voastră sau nimic de genul ăsta. Însă realizați că deodată există pur și simplu o prezență. Există o cale ce s-a deschis între voi, între, ei bine, întregul Wego. O nouă cale de comunicare.

Și, aduceți-vă aminte, în miezul tuturor acestora, că energia însăși este doar comunicare. Energia este doar cântecul lui Eu Sunt. Doar o comunicare. Așadar, când simțiți ceea ce facem chiar acum cu această cale către o comunicare cu Maestrul, omul și Eu Sunt-ul și realizați că energia este doar comunicare, totul se leagă împreună. Totul e foarte frumos.

Hai să simțim asta pentru un moment, merabh-ul nostru din ultima lună, în prezența lui FM, acela cunoscut înainte drept John Kuderka.

(pauză)

Respirați foarte profund și simțiți deschiderea acestei comunicări. Și, chiar cred că ceea ce înseamnă este deschiderea energiilor, de asemenea, între om, Maestru și Eu Sunt.

Știți, au fost multe, un fel de bariere, între om și celelalte părți ale Sinelui, între om și chiar natură, dar între om și întregul Corp al Conștiinței, iar acum noi deschidem acele căi/canale. Și, din nou, nu vă așteptați să auziți cuvinte sau să primiți semne sau ceva de genul ăsta. Este un sentiment foarte subtil, un sentiment foarte blând/tandru. E ca o rezonanță. Nu vreau să spun vibrație, dar e un, ei bine, e un gen de bâzâit/murmur care e acolo. Și simțiți cum vă apropiați din ce în ce mai mult de asta.

(pauză)

Așadar, în această nouă conductă de comunicare, această nouă cale pe care am parcurs-o în merabh-ul nostru de luna trecută, există un ingredient important în ea. Unii dintre voi chiar ați întrebat după aceea: “De ce n-a fost asta adusă mai devreme?” sau “Ce anume, exact, este acest link/conexiune?” Și v-am spus în Shoud-ul de luna trecută că nu este în mod neapărat, ceva nou. Nu este ca și când FM a proiectat sau a creat ceva nou în laborator, dar prin percepția și simțirea sa, el a fost capabil să redescopere cumva această cale.

E ceva important în ea și, acea importanță din ea este un subiect pe care noi îl numim adevăr. Adevăr. Ah! Un adevăr este un lucru spinos. Adevărul poate fi foarte înșelător. Adevărul vă poate epuiza printr-o mulțime de coridoare din vizuina iepurelui* și fundături. Adevărul devine foarte, foarte filozofic și nu neapărat semnificativ. Dar această legătură pe care Kuderka, FM, a ajutat-o să fie adusă aici este, în fond, în întregime, despre adevăr. Adevăr.

*n.tr.: în original “down the rabbit holes”. Este o expresie provenită din Alice în Țara Minunilor, scrisă de Lewis Carol și care este folosită cu sensul de: a despica firul în patru, te poate duce în situații confuze, problematice, haotice, din care pare dificil să te extragi.


Adevărul

Acum, știți, oamenii au căutat adevărul de foarte mult timp. Nu dintotdeauna; nu dintotdeauna. Când vă întoarceți la zilele din Lemuria sau de la începutul Atlantidei, chiar nu exista un cuvânt pentru adevăr. Nu era în conștiință. Nu era nicio discuție despre adevăr. Ați putea spune că în timpurile lemuriene erați atât de ocupați cu descoperirea – descoperirea acestei planete, descoperirea modului în care energia fuzionează/converge și lucrează aici, în acest tărâm; erați ocupați cu descoperirea numeroaselor regate/regnuri ale Pământului, regatul zânelor, regatul pădurilor, regnul animalelor, regatul apei – erați atât de ocupați în încarnările voastre, în poveștile voastre, încât acest lucru al adevărului, ei bine, realmente nu avea nicio conștiință. Nu era în vocabular. Nu era discutat.

Și n-a fost până în zilele din urmă ale Atlantidei, în special atunci când oamenii încercau să descopere Sursa. Ei nu aveau un cuvânt pentru Dumnezeu. Nu aveau nicio conștiință a lui Dumnezeu, dar încercau să găsească Sursa. De unde a venit/a curs totul? Ei chiar nu aveau, de fapt, un cuvânt pentru energie, dar de unde a venit energia? Așadar, în cercetarea lor legată de Sursă, pentru a descoperi Sursa, ei au început să vină cu acest cuvânt pe care noi îl cunoaștem acum ca adevăr. “Care este adevărul? Unde este adevăratul înțeles și adevăr al tuturor lucrurilor din viață?”

Apoi, acest întreg concept al adevărului cumva a ieșit (din conștiință), pentru un timp foarte îndelungat. La scurt timp după căderea Atlantidei, în timp ce oamenii trăiau sub pământ și, până la urmă, apăreau la suprafață peste tot prin lume, din nou, chiar nu exista nicio conștiință a adevărului, cumva cam ca un fel de eră întunecată a adevărului. Și, cu adevărat, abia în zilele de început ale Egiptului, acest concept al adevărului a început să apară din nou. Adevărul a fost pierdut pentru un timp îndelungat sau căutarea adevărului a fost pierdută.

Apoi în zilele Greciei antice – ahh! – adevărul a devenit o modă. Grecia antică era atât de filozofică și, într-adevăr, conștiința s-a extins foarte mult în aceea perioadă. Așadar, adevărul a devenit, din nou, un cuvânt care era utilizat. A fost adus în conștiință încă o dată. Dar, a devenit mai degrabă filozofic. Existau multe dezbateri despre adevăr. Au fost multe argumente și lupte legate de ce era adevărul și, lucru amuzant e că, în ciuda tuturor discuțiilor despre adevăr și, în cele din urmă, a cărților referitoare la adevăr, nimeni nu a găsit vreodată adevărul. Ei nu au găsit adevărul.

Un lucru, care este foarte interesant, despre întregul concept al adevărului este că, cu cât o persoană este mai conștientă, cu atât este mai mare dorința sa de adevăr. Cu cât o societate este mai conștientă, cu atât există mai multă dorință pentru adevăr. Ei încep o căutare a adevărului, încercând să afle răspunsuri, înțelesul, adevărul din lucruri. Și e interesant, odată ce dobândiți acest concept al adevărului și el intră în minte, devine un concept mental, ceea ce nu s-a intenționat niciodată să fie. Odată ce intră în minte, mintea are un mod de a se juca cu asta. Mintea are un fel de a se dezbate pe sine. Are un fel de a alerga de-a lungul acestor coridoare din vizuina iepurelui (situații problematice), știind într-un fel că nu va veni niciodată cu un răspuns, dar încercând încă să o facă.

Așadar, adevărul este un mare joc al minții, un mare joc pentru minte, poate chiar ultimul joc pentru minte. Dar exact așa cum mintea creează de fapt sentimente artificiale – chiar nu are niciun sentiment propriu adevărat – această căutare a ei pentru adevăr, nu este reală. Este o încercare mentală. Dar mintea, de fapt, știe că nu va găsi adevărul. De fapt, ea nu vrea cu adevărat să găsească adevărul, așa că devine un mare joc filozofic al minții, chiar dacă adevărul este mai mult un loc de joacă pentru conștient decât pentru inconștient.

Dacă simțiți asta, priviți asta pentru un moment, dacă știți oameni care sunt – și asta nu se intenționează a fi o discreditare, dar ei sunt relativ inconștienți, abia sunt conștienți doar de trecerea prin zi – dacă îi simțiți pentru un moment, ei nu au cu adevărat un concept al adevărului, altul decât poate conceptul simplist că există adevăr și există minciună. Dar eu vorbesc despre un nivel mai profund al adevărului, un înțeles, un scop.

Așadar, adevărul devine un mare joc al minții și poate fi, de fapt, o mare distragere pe parcursul intrării voastre în Realizare. Ăsta e unul din motivele pentru care nu am vorbit despre adevăr sau iubire, (lucru) pe care îl vom face într-o discuție separată, dar nu am vorbit mult despre adevăr până acum, până la acest nou link de comunicare între Maestrul, omul și Eu Sunt-ul.

Simțiți asta pentru un moment, adevărul.

(pauză)

Adevărul. Este, în cele din urmă, ceea ce este acest minunat link de comunicare dintre Maestru, om și Eu Sunt. Adevărul, ceva ce oamenii au căutat de mult, mult timp, dar nu l-au găsit niciodată cu adevărat.

Vedeți, adevărul, pentru mine, reprezintă două lucruri. Există adevărurile externe și chiar nu există un singur adevăr. Totul e un adevăr. Faptul că e un ocean în spatele meu este un adevăr și, sunt copaci în spatele meu, este un adevăr. Adevărul poate fi foarte extern și, în principiu, adevărul este ceea ce e perceput – ceea ce e perceput – și care, fie poate fi la propriu, în mod fizic, percepția palmierilor și a oceanului. Adevărul poate fi ceea ce e perceput sau, de fapt, ceea ce e crezut.

Adevărul este de fapt, într-un fel, un nivel de conștiință. Există adevăr că puteți fi ori masculini ori feminini și adevăr că puteți avea o anumită vârstă sau greutate. Adevăr că aveți nevoie de un anumit număr de ore de somn pe noapte și adevăr că șofați/conduceți o mașină, adevăr că există magazine alimentare. Toate acestea sunt adevăruri, dar nu adevărul și toate sunt externe. Iar când oamenii caută adevărul, de cele mai multe ori, ei merg în exterior. De cele mai multe ori, ei merg în afară în căutarea adevărului. Iar când adevărul nu este găsit pe această planetă, atunci ei pleacă în celelalte tărâmuri. Ei pleacă în stele, în univers și dincolo, în căutarea adevărului. Și există adevăruri, dar nu adevărul pe care o ființă conștientă îl caută cu adevărat.

Există adevăr în celelalte tărâmuri și, odată ce treceți dincolo de acest univers și stele și nu ați găsit adevărul, atunci începeți căutarea adevărului în celelalte tărâmuri. Se caută adevăruri printr-un Dumnezeu care niciodată nu e cunoscut cu adevărat, prin ființele angelice care, poate, au făcut vizite, dar probabil că nu. Se caută adevărul în tot felul de lucruri – în spirite, în zâne. Se caută adevărul în știință și fizică. Se caută adevărul în exterior. Dar lucrul amuzant este că nu se găsește niciodată adevărul, deoarece toate sunt adevărate. Totul e adevărat, într-un fel, dar nu adevărul pe care cineva îl caută cu adevărat.

Apoi există adevărul interior, despre care vom vorbi mai mult într-o clipă, adevărul vostru. Și este interesant că pe măsură ce o ființă conștientă intră mai mult în adevăr, ea începe să caute în exterior. Dar, în cele din urmă, nu-l va găsi și, apoi, ea începe să meargă în interior: “Care este adevărul interior? Care este adevărul din interiorul meu?” Ah și acolo începe o călătorie foarte lungă și istovitoare în descoperirea adevărului.

Și aici, în adevăr, este momentul/locul în care ea se confruntă cu cele mai mari oglinzi dintre toate. Se confruntă cu a trebui să se uite la ea însăși și să întrebe dacă asta a fost în adevăr. Și toate aspectele ei, toate viețile ei trecute, tot ceea ce ea ar fi considerat slăbiciunile ei, toate, uitându-se la astea: “Este asta adevărat? Este ăsta adevărul meu sau nu este adevărul meu?”

Știți, am vorbit de multe ori despre faptul că cele mai multe gânduri care trec prin mintea voastră și corpul vostru, corpul vostru fizic, nu sunt cu adevărat ale voastre. Gândurile vin din conștiința de masă și de la strămoși și vieți trecute și corpul, cel mai mult de la strămoși. Așadar, voi căutați în interior, în gândurile voastre și chiar în corpul vostru, căutați după adevăr și ceea ce obțineți sunt o mulțime de, ei bine, falsități. Încă este un adevăr și, din nou, aduceți-vă aminte că definesc adevărul drept ceea ce percepeți. Ceea ce percepeți, deoarece are legătură în mod special cu lumea exterioară, dar într-o mare măsură în lumea interioară. Adevărul vostru este ceea ce percepeți despre voi înșivă.

Acum, ca să facem chestiunea și mai derutantă în legătură cu întregul subiect al adevărului este că lumea e plină de minciuni. O să le numesc minciuni adevărate. Lumea este plină de minciuni adevărate. Trăiți pe o planetă cu alți oameni și a minți e în general luat de bun. Adică, a minți e chiar larg acceptat. Nu că oamenilor le place neapărat, dar ei acceptă minciuna.

O găsiți în orice. O găsiți la prietenii voștri. Cine n-a avut un prieten sau chiar o rudă care nu i-a mințit? Și este atât de devastator când aflați, deoarece, ei bine, apoi toate formele de încredere încep să dispară odată cu ei. Într-un fel, ați învățat pe parcurs să vă încredeți din ce în ce mai puțin în lumea exterioară, în alți oameni și, apoi, presiunea este pe voi, să vă încredeți din ce în ce mai mult în voi înșivă. Dar până și voi sunteți plini cu minciuni. Oh, i-ați mințit pe alții, desigur. V-ați mințit singuri despre o mulțime de lucruri.

Așadar, aveți o lume în care trăiți care este plină de minciuni și atunci, cum se presupune să fie ușor? Cum se presupune chiar să și găsiți adevărul când totul este plin de minciuni? Mass-media voastră este un adevăr, într-un fel, dar este de asemenea o distorsiune. Este o minciună. Reclamele voastre – de cât de multe ori ați auzit sau ați citit reclame pentru produse și apoi ați mers și ați cumpărat și nu au fost exact așa cum au fost prezentate?

Deci iată-vă aici, în această lume de falsități și voi știți că, în orice moment, oricine ar fi în stare să vă mintă doar pentru a se proteja pe sine. Așadar, acest întreg concept al căutării adevărului devine foarte, foarte provocator, foarte distorsionat. Și vreau să fac o pauză pentru un moment și să spun că până și o minciună este un adevăr. Este o distorsiune, dar chiar și atunci ea devine un adevăr, deoarece există conștiință în spatele ei. Există credință în spate. Ah, chiar dacă cineva minte și el știe că minte – el creează o poveste, cumva o poveste alternativă, povestea minciunii – dar el începe de fapt să o creadă. Și un mincinos foarte bun își va crede, de fapt, toate minciunile și apoi le va trăi. Așadar, într-un fel, pot să dezbat filozofic că totul este adevărat, chiar dacă s-a bazat pe o minciună.

Mult din propria voastră viață, propria voastră călătorie, a fost o minciună adevărată. Să credeți că ați venit în această viață – că urma să aveți un job, să deveniți educați, să aveți o familie, să încercați să trăiți o viață normală – asta a fost o minciună reală. Și cumva ați știut-o și ați știut că nu sunteți voi cu adevărat, dar ați mers mai departe și ați trăit-o. Așadar, într-un fel, v-ați mințit singuri. Și nu pun nicio judecată în spatele cuvântului “mințit”, doar spun că a fost o distorsiune a adevărului.

Așadar, voi trăiți într-o lume plină de minciuni. Trăiți într-o realitate internă care se bazează pe o mulțime de minciuni. Și totuși, într-un fel, ea devine adevărul vostru. Este ceea ce trăiți. Dar – și acesta este un dar mare și important – voi știți că nu este real. Știți că nu sunteți voi. Știți că nu este  acel adevăr.

Acum, amintiți-vă, am spus că în adevărurile exterioare nu veți găsi niciodată adevărul. Dacă dorința voastră este să mergeți acolo în afară și să găsiți un Dumnezeu care dirijează întreg spectacolul, nu îl veți găsi. Dacă încercați să găsiți în exterior înțelesul filozofic al vieții ori înțelesul vieții chiar prin intermediul vreunei poțiuni speciale sau orice altceva, nu veți reuși. Nu a fost proiectat ca voi să găsiți vreodată adevărul în afară.  

Fizicienii și oamenii de știință pot învăța mai mult și mai mult și mai mult despre realitatea voastră fizică, dar ei nu vor găsi niciodată adevărul. Teologii, filozofii, ei pot afla mai mult și mai mult despre conștiință, conștiență, dar nu vor găsi niciodată adevărul acolo în afară, deoarece singurul adevăr care există se află în interior. Unicul adevăr.

Așa că, atunci când FM, John Kuderka, se uita la această conexiune a comunicării și, știți voi, el a fost un programator de soft-uri și inginer electrician în ultima sa viață. Când se uita la cum să creeze această conexiune eficientă dintre om și Maestru și Eu Sunt, la acest link al comunicării, când el se uita la esența energiei, într-adevăr s-a uitat, în ultimă instanță, la adevăr. La adevăr și avem aici cu noi câinele de la Vilă, Belle, câinele vilei, venind să ne viziteze chiar la momentul adevărului (Adamus o mângâie și Belle latră ușor). Ah! Vedeți, atât de mult adevăr și frumusețe în acest minunat câine.  

Vedeți voi, Belle, care de fapt, după spusele Lindei și ale lui Cauldre, aparține vecinilor, dar încep să mă îndoiesc de asta. Belle începe să – nu vreau să spun că păstrează/deține – însă începe să radieze energia Ahmyo. Ea a cules-o alergând prin jurul proprietății, dormind ore lungi aici la Vilă. Ea începe să capete/strângă acea întreagă energie Ahmyo și devine câinele Ahmyo. Poate că ai putea să-i schimbi numele, dragă Linda din Eesa, în Ahmyo sau cel puțin în Bella Ahmyo. Da. Bun. Așadar, o mică distragere aici, în timp ce vorbim despre adevăr.

Singurul adevăr real este înăuntru. Acum, asta nu face ca orice altceva să fie neadevărat, pentru că acolo afară toate sunt adevăruri, chiar dacă sunt minciuni. Ele sunt toate povești, chiar dacă nu se bazează pe ceea ce ați numi voi realitate. Haideți să revenim la subiect. 

Adevărul este percepție, felul în care voi percepeți ceva. Percepția este conștiență. Conștiența este conștiință.

Haideți să mai trecem o dată prin asta. Adevărul este percepție, felul cum percepeți voi lumea exterioară – și o percepeți în orice fel doriți – cum vă percepeți pe voi înșivă. Percepția este pur și simplu conștiență, a fi conștient de (ceva). Unii oameni au o percepție limitată, o conștiență limitată și cred că am spus la un moment dat povestea unor băștinași indieni americani și a unora dintre alți indigeni/băștinași de prin lume. Ei nu au văzut corăbiile sosind, căci nu aveau conștiența (acestora). Corăbii care să vină, asta pur și simplu nu exista în percepția lor. Și v-am spus cum, chiar și în timpurile Atlantidei, vremurile timpurii ale Atlantidei, nu vedeați stelele pe cer, noaptea. Și este greu de crezut în prezent, deoarece priviți afară la cerul nopții și este plin de stele. Dar nu exista conștiența (acestora). Nu exista, haideți să-i spunem, lărgimea de bandă ca măcar să le percepeți. Așa că pur și simplu nu erau acolo, chiar dacă erau acolo. Adevărul era că nu existau stele, deoarece asta era ceea ce percepeați – fără stele.

Așadar, avem percepția. Adevărul este percepție. Percepția este conștiență. Conștiența este conștiință, capacitatea de a fi conștient (de ceva), de a percepe. Sunteți conștienți de realitate, de realitatea fizică în care trăiți, dar nu chiar așa de conștienți de celelalte tărâmuri care sunt pretutindeni în jur. Iar ele nu se află acolo în afară. Toate celelalte tărâmuri și dimensiuni se intersectează chiar aici. Pur și simplu nu sunteți conștienți, în parte deoarece încă nu ați fost pregătiți (pentru asta) cu adevărat. Ar fi fost puțină distragere și, de asemenea, pe de altă parte, pentru că mintea blochează asta.  

Acum, spun că mintea blochează asta. Și acum am să spun și că mintea, într-un fel, a fost în serviciu blocând-o (percepția) și, de asemenea, că acum mintea, în toată această comutare către Viața Ahmyo, mintea începe să se relaxeze, să dea drumul la mult control, la multe limitări, până la punctul în care vă va permite să percepeți lucruri care sunt dincolo de ochi și de urechi și de simțurile omenești, dar de asemenea, sunt dincolo de memoria minții, de qualia (asocierile) minții. Veți fi capabili să începeți să percepeți de fapt lucruri din celelalte tărâmuri într-un mod foarte frumos. Nu va fi copleșitor sau deconcertant. (Vor fi) Moduri foarte simple și frumoase. 

Așa că, haideți să respirăm foarte profund cu acestea, cu adevărul, percepția, conștiența, conștiința, cu capacitatea de a percepe tot ceea ce este în exteriorul vostru, pentru că, de fapt, totul vine din interior.

Acesta este lucrul uimitor. Totul provine din interior. Voi percepeți a fi în exterior, însă totul este de fapt perceput din interior. Stelele noaptea, universul, galaxiile, oceanul vast de acolo, totul este, de fapt, despre percepția interioară și toată este realmente energia voastră. Toată este energia voastră. 

Haideți să respirăm foarte profund cu asta.

Deci, haideți să ne întoarcem la link, la link-ul de comunicare dintre om, Maestru și Eu Sunt, ceva ce nu a mai fost aici de foarte, foarte multă vreme. A fost în afara comunicării. De fapt, a fost în afara percepției, în afara conștienței. 


Dragonul

Acum, haideți să schimbăm vitezele puțin și să vorbim despre ProGnost, recentul nostru ProGnost. A fost diferit de celelalte ProGnost-uri pe care le-am avut. A fost despre lume, așa cum ProGnost-ul este menit să fie, dar a fost și despre voi. A fost cu mult mai personal decât celelalte ProGnost-uri.

A fost necesar să vorbim despre direcția în care se îndrepta lumea, despre tehnologie, despre această întreagă nouă specie de oameni care începe să apară. A fost necesar să vorbim despre curgerea și direcția (lucrurilor) de pe planetă în acest moment, unde se află conștiința, pentru a trece la punctul în care am vorbit despre dragonul care intră. În ProGnost am spus că dragonul intră nu doar pe planetă, nu numai pe planetă acum, ci intră și în viețile voastre, cu un efect foarte, foarte diferit decât cel pe care-l are asupra restului planetei. Însă dragonul intră, sosește înăuntru.

Dragonul este ceva ce probabil a afectat/a atins mai mulți Shaumbra decât orice altceva într-o lungă perioadă de timp. Simbolismul dragonului, afinitatea, apropierea de dragon, asta a afectat Shaumbra de pretutindeni și atât de mulți dintre voi ați avut poveștile voastre personale despre intrarea dragonului, despre trecutul vostru cu dragonul.

Așadar, în ProGnost am vorbit despre dragonul care intră acum, iar rolul dragonului în viața voastră personală este de a curăța cu adevărat mult din vechea vină și rușine. Vină și rușine din alte vieți, dar la fel de bine și din viața asta. Vină și rușine care pur și simplu nu pot fi duse cu voi în Realizare. Nu pot. Vorbim pe larg despre asta și avem multe experiențe legat de asta în evenimentul Threshold (n. tr.: Threshold, tradus Pragul, este un curs de top al Crimson Circle).

Nu puteți aduce vina și rușinea cu voi în Realizare, iar câțiva au încercat și, pur și simplu, i-a rumegat – i-a regurgitat, i-a scuipat. Și, de fapt, este ceva cu mult mai brutal chiar decât trecerea prin Zidul de Foc, cu eoni de timp în urmă. Nu puteți lua cu voi acea vină și rușine.

Dragonul, de asemenea, merge înăuntru și găsește locul în care se află minciunile, unde sunt minciunile și distorsiunile și, vedeți voi, dacă simțiți cu adevărat asta pentru o clipă, cele mai mari generatoare de minciuni sunt vina și rușinea. Oamenii își construiesc minciunile în jurul vinei și rușinii lor. Aproape ați putea spune că minciuna inițială a fost toată despre rușine și poate chiar despre rușinea de a fi om și cam acesta este momentul în care au început minciunile. Când cineva se simte teribil de vinovat și plin de rușine, se va minți pe sine însuși și apoi îi va minți pe ceilalți și va crea distorsiuni ale realității, distorsiuni ale adevărului.

Acum, nu că asta este neapărat ceva rău, însă ceea ce aveți acum sunt multe straturi diferite de  percepție care există și uneori se luptă unele cu altele. Voi creați o minciună, încă era originalul, să-i spunem adevărul care era acolo, iar asta continuă să meargă mai departe. Dar acum aveți povestea minciunii, așa că aveți două povești în desfășurare, care se opun cumva una alteia, se contrazic una pe cealaltă. Apoi adăugați mai multe minciuni peste asta și mai multe minciuni peste, un lucru după altul și destul de curând aveți un vechi ego omenesc care se bazează pe multe povești diferite, adesea despre exact același lucru, dar bazat pe distorsiunile sau minciunile care există. 

Chiar puteți simți acum, probabil, ceea ce se întâmplă. Aveți toate aceste povești, unele bazate pe minciuni intenționate, unele bazate pe un fel de minciuni semi-conștiente. Însă aveți toate aceste lucruri care se petrec în același timp, iar voi încercați să găsiți adevărul, pentru că asta este ceea ce face cineva care devine mai conștient. El încearcă să găsească adevărul. Este ceva foarte profund și convingător în interiorul oamenilor, pe măsură ce ajung la conștiință.

Știți, v-am spus că a fost o călătorie foarte dificilă în multe privințe, foarte dificilă. Și printre toate nenorocirile, momentele când ați vrut să renunțați, momentele când ați vrut doar să vă ascundeți (capul) în nisip, a fost ceva care v-a trecut prin asta, ceva care v-a purtat până în acest punct. Este cunoașterea. Este un cuvânt despre care eu am vorbit destul de mult, cunoașterea. Există pur și simplu undeva acea adâncă cunoaștere interioară. Nu o puteți explica rațional în mintea voastră. Nu o puteți justifica. Nu o puteți cartografia neapărat, dar este o cunoaștere interioară/intimă. Iar voi ați fi spus că: ”Ei bine, este doar faptul că știu că există mai mult.” Ce spuneți despre asta: ”Știu că există adevărul meu. Știu că există adevărul meu. Este pe-acolo, pe undeva. Îl pot simți. Este acolo. În momentele mele liniștite/de tăcere, îl pot simți.”  

Acel ceva, acea cunoaștere, este cunoașterea adevărului din interior. Și ceea ce se întâmplă este că, pe măsură ce dragonul intră în viața voastră, se duce după acele lucruri (le urmărește/le vânează) care vă rețin de la adevărul vostru, de la a-l simți.


Adevărul Vostru

Acum, haideți să vorbim pentru un moment despre adevărul vostru. 

Mai mult ca sigur nu veți fi niciodată capabili să-l definiți în cuvinte, nici măcar nu vă încurajez să încercați. Este dincolo de cuvinte. Mintea nu va fi capabilă să-l folosească cu qualia (asocieze cu ceva). Cu alte cuvinte, nu există asociere mentală. Dar veți ajunge să realizați că adevărul este un sentiment absolut, o cunoaștere, o senzație/simțire. Pur și simplu vine peste voi, adevărul vostru care este diferit de al oricui altcuiva, diferit de orice adevăr universal, diferit de toate adevărurile exterioare.

Există un adevăr în interiorul vostru. Nu este istoria voastră. Nu, nu este precum o istorie a ceea ce sunteți cu adevărat. Este doar un adevăr și a fost parte din voi mereu, mereu, mereu. Chiar și când erați în afara adevărului, era încă acolo. Chiar și când percepția voastră era limitată, era încă acolo. Există acel adevăr în interiorul vostru și asta este în ce este realmente implicat FM atunci când vorbește despre: ”Cum deschidem această poartă, acest portal al comunicării? Cum deschidem asta între om și Maestru și Eu Sunt? Cum putem aduce această comunicare a sufletului la nivelul omului, la nivelul de zi cu zi?” Și într-adevăr, unde a mers el în asta, ceea ce nu sună foarte mult a programare de soft, doar la adevăr. 

Atunci când cineva devine conștient de adevărul lui, ceea ce este cu mult mai măreț decât orice cuvânt care poate fi enunțat, atunci când cineva permite să fie atins de propriul adevăr, asta se întâmplă când deveniți foarte, foarte conștienți, în mod minunat conștienți de comunicarea Maestrului. Și, din nou, nu vă așteptați la cuvinte, dar așteptați cântecul, sentimentul, cunoașterea.

Adevărul este, de fapt, un simț. Este unul dintre cele mai derutante simțuri dintre toate. Știți, noi vorbim despre simțurile angelice, 200.000 de simțuri sau mai multe și am trecut prin câteva dintre ele în Shoud-uri și, în mod sigur, în Keahak. Însă Adevărul este de fapt un simț, dar este foarte, foarte diferit decât unele din celelalte. Amintiți-vă, simțul este un mod de a percepe realitatea. Un simț este un mod de a percepe realitatea. Și nu îl confundați cu sentimentele omenești sau chiar cu simțurile fizice omenești. Simțul este un mod de a percepe realitatea și există multe, multe, multe moduri de a o face, iar voi o puteți face, nu doar folosind câte un simț pe rând, ci simțuri multiple.

Dar, Adevărul devine ceea ce eu aș spune că este cel mai intim simț dintre toate. Este simțul de Sine/a vă simți pe Voi. 

Adevărul este cel mai aparte simț dintre toate. Adevărul este lucrul pe care îl caută cineva odată ce devine mai lucid și conștient. Este acea chemare interioară pe care ați simțit-o în trezirea voastră, ceva profund, ceva care vă cheamă din interior, și este simplu, adevărul. Adevărul vostru. Nu adevărul despre univers. Nimeni nu-l va găsi vreodată pe acesta, pentru că nu există niciunul. Acesta este ca o mare distragere, marele makyo, încercarea de a găsi adevărul în afara voastră. 

Dar voi ați ajungeți în acest punct și realizați că există un adevăr în interior, și acesta este lucrul peste care a dat FM cu adevărat în cercetările sale. Cum deschidem acest link de comunicare cu Maestrul și cu Eu Sunt? Prin calea simțului Adevărului, adevărului vostru.

Dragonul va ajuta la îndepărtarea acelor lucruri care nu sunt în adevăr. Dragonul vă va ajuta să recunoașteți ce este o poveste bazată pe o minciună. Și da, ați putea argumenta filozofic că totul este o minciună și în consecință totul este adevăr în același timp. Haideți doar să fim de acord că acesta este modul în care o vom poziționa. Totul este o minciună și totul este adevăr. Dar acesta este diferit de adevărul vostru, adevărul vostru interior.

Ceea ce am făcut în merabh-ul nostru de luna trecută, a fost că am început să aducem acest – adevăr al vostru – înăuntru, și aș vrea să continuăm în merabh-ul din acest Shoud.


Merabh-ul Adevărului Vostru

Haideți să respirăm profund și vom pune puțină muzică în fundal (muzica începe).

Este vorba despre adevărul vostru, o cunoaștere, un simț al adevărului.

Adevărul este un simț, un mod de a percepe realitatea, începând cu realitatea voastră în primul rând, și apoi extinzându-se. Adevărul devine acest lucru cel mai simplu, mai profund dintre toate.

În timp ce simțiți în adevărul vostru, adevărul vostru personal, amintiți-vă, nici măcar nu încercați să-l puneți în cuvinte. Vă cer doar să-l percepeți, să-l simțiți, să știți că este acolo.

Nu încercați să-l puneți în cuvinte, pentru că doar va deveni mental. Va încurca mintea. Va începe să vă ducă jos prin acele găuri de iepure și fundături, așa că nici măcar nu încercați să-l puneți în cuvinte.

Mergeți dincolo de asta și simțiți-l.

Adevărul vostru.

(pauză)

Nu este nevoie să știți exact ce este, să-l definiți chiar acum. În mod cert, să nu-l puneți în cuvinte sau în construcții mentale, ci pur și simplu să știți că este acolo.

Respirați profund, simțind în adevărul vostru, un adevăr care nu aparține nimănui altcuiva, (nu ține de) nimic altceva.

Și un adevăr care nu vă va putea fi luat niciodată. Nu se poate. Chiar și cu toate minciunile de la voi și de la lumea din jurul vostru, acel adevăr nu poate fi luat niciodată.

(pauză)

Respirați profund, în timp ce adevărul deschide, de asemenea, comunicarea dintre Maestru, om și Eu Sunt.

(pauză)

Și nu este, din nou, despre a defini adevărul vostru, ci mai degrabă de a ști pur și simplu că este acolo. Este suficient – să știți că este acolo.

(pauză)

Și este. Ați petrecut mult timp, multe, multe, multe vieți căutând adevărul în afară sau chiar încercând să ajungeți la adevărul din interior, dar v-ați pierdut în haosul și complexitatea tuturor poveștilor, tuturor minciunilor, tuturor distorsiunilor.

Adevărul este un simț, cel mai intim și personal dintre toate simțurile.

Și vă cer să respirați profund și doar să știți că este acolo. Asta este tot, să știți că este acolo.

Și să știți că într-o zi, într-o zi foarte curând, acest adevăr nu numai că vă va conecta la niveluri profunde, profunde cu Maestrul și întreaga înțelepciune și cu Eu Sunt, dar acest adevăr vă va conecta cu energia, cu energia însăși.

Acest adevăr va crea acea relație, deoarece este adevăr. Și adevărul și energia, oh, sunt ca un cuplu minunat. Sunt parteneri. Știu cum să danseze împreună foarte, foarte bine.

Respirați profund și cunoașteți/acceptați că adevărul vostru este acolo. Nu a plecat niciodată. A fost doar uitat. 

Nu a fost niciodată diminuat. A fost doar trecut cu vederea.

Respirați profund și cunoașteți/acceptați că adevărul vostru revine acum.

(pauză)

Și cu acest adevăr, se deschid toate comunicațiile. Cu acest adevăr vine, de asemenea, acea relație nouă cu energia, Viața Ahmyo.

Respirați profund și cunoașteți/acceptați că adevărul vostru este cu voi încă o dată.

(pauză)

Și permiteți-vă ca nici măcar să nu trebuiască să-l definiți. Aceasta este frumusețea simțului Adevărului.

Poate că mai târziu, într-un mod poetic, ați putea dori să scrieți despre asta. Dar acum, permiteți-vă doar să știți că adevărul vostru este acolo. Este un simț. Este un mod de a percepe realitatea. Este, de asemenea, un mod de a lăsa energia să vină la voi. 

(pauză)

Adevărul. Poate cea mai eficientă conexiune dintre om, Maestru și Eu Sunt.

(pauză)

Adevărul, ceva care este foarte, foarte dificil de descris în cuvinte umane – aproape că devine o minciună, în acel moment – așa că simțiți-vă confortabil cu faptul că știți că pur și simplu puteți simți adevărul și știți că este acolo.

(pauză)

Adevărul este ceva ce nu veți găsi niciodată în afara voastră, în univers sau îngropat undeva adânc sub Pământ. Adevărul vine doar din interior.

Permiteți-vă să realizați că adevărul vostru este acolo. Este chiar aici.

(pauză)

Nu a fost niciodată pierdut. A fost doar, oarecum, uitat.

Și, în timp ce a fost uitat, ați pierdut legătura cu Maestrul și cu Eu Sunt-ul.

(pauză)

Am vorbit în ProGnost și de asemenea (am vorbit) foarte mult în evenimentele Threshold despre a privi dragonul în ochi. Este despre a vă privi adevărul în ochi. Dacă există distorsiuni, dacă sunteți împovărați de vinovăție și de rușine, nu vă veți lăsa să priviți adevărul.

(pauză)

Odată ce mergeți dincolo de toată vinovăția și rușinea și de nevoia de a suferi și de a fi sclavi ai energiei, ajungeți la un punct în care puteți începe acum să vă uitați la adevărul vostru, să simțiți adevărul vostru și să știți că adevărul vostru este cu voi. Acesta aduce Viața Ahmyo.

Amintiți-vă, Adevărul este un simț. Nu este o judecată. Nu este despre ce e bine și ce e rău.  Este pur și simplu un simț, poate cel mai pur mod de a percepe realitatea.

Începeți, de asemenea, să realizați că adevărul nu este ceva ce vreți să aduceți în afară, să exteriorizați. Este acea flacără care strălucește înăuntru. Nu este vorba despre a aduce adevărul vostru în lume, despre a vă impune adevărul, și totuși radianța, lumina adevărului vostru, odată adusă în conștiință, odată amintită, strălucește asupra restului lumii.

Respirați profund și cunoașteți/acceptați că adevărul vostru este acolo. În ciuda tuturor suprapunerilor de povești și minciuni și de autoamăgiri și distrageri și căutări în exterior și tot restul, bucurați-vă în a ști că adevărul vostru este acolo.

Și amintiți-vă, nici măcar nu încercați să-l definiți, să-l puneți în cuvinte chiar acum. Este un simț. Este o simțire. Lăsați-vă să-l simțiți. Lăsați-vă să simțiți Adevărul vostru.

(pauză)

Nu vă simțiți rușinați de asta. Nu vă simțiți rușinați de voi înșivă. Nu vă simțiți rușinați pentru că ați fost în afara adevărului.

(pauză)

Respirați profund și cunoașteți că adevărul vostru este aici, acum.

(pauză)

Acest adevăr aduce de asemenea acea comunicare cu acești noi prieteni, cu noul ego, pe care-l numim Wego, cu Maestrul, cu energia.

Respirați profund și cunoașteți/acceptați că adevărul vostru este aici.

(pauză)

Unii dintre voi ar putea avea acel sentiment că nu sunteți vrednici de adevăr, de adevărul vostru, până în acest moment. Unii dintre voi ar putea avea sentimentul că adevărul a fost atât de mult îndepărtat, atât de ascuns încât este posibil să nu-l găsiți niciodată.

Unii dintre voi s-ar putea să fi crezut că adevărul era doar un concept filozofic, până când ați ajuns în acest punct pe cale, (în care) respirați profund și realizați că adevărul vostru este aici. S-a întors, și niciodată, niciodată nu se va mai se ascunde.

S-ar putea să aveți în unele zile, ceea ce ați numi, mai multă conștientizare a adevărului și în alte zile mai puțină, dar nu se va mai ascunde niciodată. Nu se va întoarce niciodată în întuneric. Nu-l veți mai pierde niciodată. Va fi cu voi pentru restul călătoriei voastre și restul Vieții voastre Ahmyo pe această planetă.

Haideți să respirăm profund împreună, aici, la Villa Ahmyo (muzica încetează). Ah, primul dintre multe Shoud-uri care vor veni din acest loc minunat. 

Cu aceasta, o respirație profundă în cunoașterea faptului că adevărul vostru este aici.

Și amintiți-vă că totul este în regulă în toate creațiile voastre.

Eu Sunt Adamus. Vă mulțumesc.Traducere realizată de: Ana-Maria Labo, Manuela Sfirschi, Cristina Dobrescu, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea