CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Fremkomst Serien

SHOUD 6 – av ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle 2 februar 2019  www.crimsoncircle.com

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av St. Germain.

Ahh! Jeg trekker pusten godt og dypt, sammen med det Linda gjorde sammen med oss alle. Jeg puster godt og dypt inn i denne vakre lufta (Adamus puster inn) her i Villa Ahmyo på den Store Øya på Hawaii (Adamus puster dypt inn). Og når jeg kommer inn til en workshop eller til Shoudene deres når vi reiser rundt om i verden sammen, elsker jeg å puste inn lufta og virkelig føle essensen av energien. All energien til et sted, uansett hvor det er, er i lufta. Den er også i bakken, men du kan virkelig sanse den, bringe den inn gjennom pusten.

Vel, jeg får selvfølgelig pusten gjennom Cauldre, men jeg kan likevel føle det han føler, selv om han ikke er oppmerksom på alle følelsene. Jeg kan føle duften av frukt i lufta, frukt som blir dyrket på trærne overalt rundt omkring her. Jeg kan lukte duften av kaffe, ikke bare fra Cauldres, vel, faktisk min kaffe, men fra all kaffen som blir dyrket rundt omkring her. Jeg kan lukte havet.

Jeg kan lukte ånden av Pele. Ah! Pele, ånden hennes er så fremtredende på øyene, men spesielt her på øya med den store vulkanen. Hun er virkelig, for det er de som tror på henne. Og dere vet, det er på en måte som om en entitet blir akseptert eller ikke akseptert. Hvis det er de som tror på entiteten, blir det slik. Det blir, vel, det blir en slags sannhet. Så det var mange nok som trodde på Pele til at hun faktisk ble virkelig.

Det er akkurat som med Shaumbra. Shaumbra er en entitet. Det er ikke bare en gruppe av dere overalt i verden, men Shaumbra en entitet. Og det er ikke et sjelevesen, men det er likevel som en gruppebevissthet, og det blir slik. Så det er virkelig noe som kalles Shaumbra i de andre rikene og her på planeten.

Så jeg elsker til og med å lukte inn i entiteter som Pele, som er her på planeten, og alle de fantastiske historiene som er her. Åh, jeg kan også lukte turistene. De lukter ikke like godt som noen av de naturlige tingene her, men de bringer med seg en annerledes energi når de kommer over fra fastlandet.

Så jeg kommer hit til Villa Ahmyo. Jeg lukter Ahmyo i lufta, og det er spesielt sterkt og vakkert, for det er dette som vokser her, her i Villa Ahmyo, dette vakre stedet. Det er nok Shaumbra som har vært her nå til at det virkelig starter en energi, og til å få den til å utvikle seg og ekspandere. Og selv om du aldri kommer hit personlig, kan du likevel koble deg på denne skjønnheten av Ahmyo.

 Ahmyo Livet

Ahmyo, det er det gode livet, Mesterens Liv. Og dere vet, vi snakker om så mye akkurat nå i Keahak sesjonene, på Shoudene, på workshopene, så mange forskjellige ting. Men en kan på en måte si at alt det fører til, er Ahmyo Livet. Vi snakker om det nye forholdet til energi. Vi snakker om hvordan energi fungerer for deg. Vi snakker om fysikken i bevissthet og energi. Vi snakker om mange forskjellige ting, men til syvende og sist er alt relatert til Ahmyo.

Ahmyo er det ordet som betyr at energi kommer til deg. Den er vennen din. Den tjener deg. Det er det gode livet. Du trenger ikke lenger å streve eller lide for energi. Det er ikke lenger noe der ute som slåss mot deg, som enten prøver å forme deg, forandre deg eller være i motsetning til deg. Ahmyo er denne vakre bevisstheten som vi går inn i.

Det var spesielt viktig å introdusere Ahmyo for noen år siden – vi visste at dere ville bli værende her på planeten, og et overraskende antall har blitt her. Og når vi visste at dere valgte å bli værende i den fysiske kroppen, noe som i seg selv er litt av en prestasjon, det er egentlig ikke naturlig, og når vi visste at dere ville komme til å være mange, mange, mange flere år her på planeten som Standarder, men også nyte livet og ta dette med dere til de andre rikene til slutt, nyte livet på denne planeten – var det veldig viktig å bringe hele konseptet av Ahmyo inn. Energi kommer til deg, energi som du kan puste inn og sanse, energi som er en venn, energi som tjener deg. Ahmyo Livet.

Villa Ahmyo er et perfekt eksempel på det. Her er det en fritt flytende energi. Her er det en avslappet energi. Her er det en energi som er i tjeneste. Så selv de som kommer hit bare for noen få dager, på workshops og samlinger, vil føle seg veldig næret og støttet, og det er på grunn av denne Ahmyoen som er nedlagt akkurat her, som også blir en del av livene deres.

Så pust inn Ahmyo. Ahmyo, enten du noen gang kommer hit til Villa Ahmyo eller ei, uansett hvor du er, pust inn Ahmyo. Det er energien som tjener deg. Det er det gode livet. Det er når du ikke lenger er stresset av alt dette andre.

Dere vet, vi har kommet veldig langt i løpet av årene, virkelig beveget oss utover en masse sår og integrert en masse av aspektene på relativt kort tid. Jeg vet at noen av dere ikke synes at det var så kort tid, men det var relativt kort tid. Ti år med å gi slipp på noen av traumene ved å være på denne planeten, gi slipp på hele konseptet om karma, for dere ville ikke ha denne karmaen. Dere ville ikke fortsette i disse syklusene og mønstrene med lidelse og forsøk på forløsning. Ti år til å komme over sårene fra tusen liv. Når en ser statistisk på det, er det ikke så lenge. Ti år for å forløse alle sårene fra tusen liv, og her er vi nå, går inn i Ahmyo Livet.

La oss puste dypt på det. La oss puste godt og dypt i skjønnheten og det dere skaper i deres egne liv.

Vel, jeg vet at det fremdeles er noen rester, det er fremdeles noen problemer som dere fremdeles prøver å jobbe dere gjennom, men til slutt vil dere bare forløse. Jeg vet at noen av dere fremdeles befinner dere i dette problemet med mangel på overflod, men dette er ting som vil gå over. Hvis du har klart det så langt, hvis du fremdeles ser på deg selv som Shaumbra, vil disse tingene gå over. De blir ubetydelige, og ganske snart er de ikke en gang i livene deres.

Vi har snakket mye om å bare gi slipp på strevet og kampen i det siste. Dere kommer aldri til å løse problemene deres, jeg mener, de emosjonelle, menneskelige problemene. Sinnet vil ikke det, for sinnet nærer seg på det, det lever av å jobbe med problemer. Så dere kommer aldri til å løse dem, men dere kan gi slipp på dem. Dere kommer aldri til å helbrede aspektene deres, men dere kan tillate dem å integrere hjem igjen sammen med dere.

Og ja, det er fremdeles noen gjenværende ting der ute, men jeg tror at hvis dere virkelig føler inn i det, så kan dere fornemme at disse tingene blir mindre og mindre og mindre for hver dag. Livet blir mindre strevsomt. Vel, for noen av dere kan det være litt kjedelig akkurat nå, men det er bare en fase dere beveger dere gjennom fra strevet i livet og så etter hvert inn i Ahmyo Livet.

La oss puste dypt og føle, jeg mener, virkelig sanse Ahmyo Livet for deg. For deg. Det betyr mange forskjellige ting, det er mange forskjellige sannheter av dette for mange forskjellige folk, men Ahmyo Livet for deg.

På en måte ha fred med kroppen og sinnet. Ingen flere kamper, noe som betyr at denne interne kampen som pågår hele tiden ikke er der. Det blir en ting fra fortiden. Det blir faktisk visdom.

Det blir visdom, så la oss puste dypt inn i all visdommen som er destillert fra alt strevet ditt, alle utfordringene dine. En god og dyp pust.

(Pause)

Ah! Jeg kan føle at energiene forandrer seg bare mens vi sitter her.

Venner og kommunikasjon

I siste Shoud snakket vi om, vel, 2019, men vi snakket spesielt om de nye vennene deres. Jeg glemmer aldri da jeg først nevnte at det vil komme nye venner inn i livene deres dette året. Det var faktisk noen stønn og sukk fra publikum. Noen av minnene om venner er kanskje ikke så gode, eller det er en masse energiernæring fra venner. Men disse nye vennene som kommer inn er en annerledes form for venner.

De nye vennen som kommer inn – husker dere, vi snakket om Mesteren. Mesteren som en venn, ikke som et luftig konsept, ikke en eller annen guddommelighet et annet sted, men bokstavelig talt deg og Mesteren som går sammen, bevisste på hverandre. Jeg mener, bevisste på, enten det er Mesterens stemme, Mesterens essens, men bevisste på dette.

Så snakket vi om Wego. Husker dere, vi hadde vanskeligheter da kjære Linda av Eesa og Peter prøvde å skrive på tavla, men det var bare litt tekniske forstyrrelser som kom fra John Kuderka. Men vi fikk det endelig til – Wego. Det er som ego, men «vi (we)» Det er «we (vi)» - Det er Mesteren, det er Jeg Er – det er den nye identiteten. Ikke bare den ensomme menneskelig identiteten som strever for å komme seg gjennom livet, men en wego. «Vi går, vi går også inn i skapelsene våre for mer oppdagelse og så flere skapelser.» Wego, på en måte det nye egoet.

Etter vår siste sesjon stakk jeg bokstavelig talt innom Sigmund Freud, for jeg var litt hard når det gjaldt ham i siste Shoud, jeg sa at han egentlig hadde snakket stygt om egoet, noe han var enig i at han faktisk hadde gjort. Og jeg snakket med ham om konseptet Wego. Han hadde litt problemer med det – han sitter fremdeles litt fast i noen av sine psykoanalytiske måter – men så følte han virkelig inn i det, og det begynte å gi mening for ham.

Han bruker ikke den samme terminologien som vi gjør når det gjelder Mesteren, og Jeg Er, men han hadde en fornemmelse av underbevissthet og superbevissthet. Og han begynte å føle inn i det, og forsto at i stedet for at det bare er mennesket alene på reisen sin, i opplevelsene sine, så er det egentlig «vi», Jeg Er, Mesteren, mennesket. Og før jeg dro, var han enig i at dette Wego er den nye identiteten, det nye egoet. Så jeg sa til ham at jeg ville stikke innom av og til for å få tilbakemelding fra ham, hans mening om dette.

Vi snakket om Wego, den nye identiteten, og vi sa at den tredje vennen deres er energi. Det er veldig viktig akkurat nå – energi. Jeg mener, energi er overalt. Energi er det som gir definisjon til alt dette – Jorden, virkelighet, alt annet. Jeg sa at energi vil bli vennen din, og jeg vet at mange av dere har lurt på hvordan det vil skje. «Vel, hvordan gjør vi det? Hvordan gå fra at energi på en måte bare er et konsept, eller at energi til og med er noe som er i motsetning til deg, og inn i et vakkert nytt forhold til energi?»

Og så, senere i Shouden vår, brakte vi inn den som er kjent som John Kuderka, og minnet dere om at han jobber med en spesiell link, noe som vil, åh, linke sammen eller åpne en kommunikasjonsvei, spesielt mellom mennesket og Mester, men til slutt også Jeg Er. Og det var litt av en glede for å John å være der, og han laget selvfølgelig litt kluss med det tekniske utstyret i studio, bare for å vise at han virkelig var der.

Siden da har John bedt om at vi omtaler ham ved det nye navnet hans, FM, F-M. Og til å begynne meg trodde jeg at dette skulle staves, men det er bare to bokstaver, og ifølge John – F-M. Jeg er ikke helt sikker på hva det betyr. Jeg ser for meg at dere alle kan spekulere på dette, eller gå på de sosiale mediene deres, men FM, og kanskje som FM radio, i motsetning til AM radio, eller frekvens modulering, eller, vel, John sier at det er opp til dere å prøve å finne ut av hva dette nye kallenavnet, FM, betyr (Adamus ler).

Så John kom inn og snakket om hvordan han jobbet med denne nye linken. Vi gjorde en vakker merabh, følte inn i denne nye kommunikasjonsforbindelsen mellom Mesteren, mennesket og Jeg Er.

La oss puste godt og dypt på det.

Det var en vakker merabh. Og dere begynner å forstå at det ikke nødvendigvis er slik at Mesteren vil snakke med ord. Det er ikke nødvendigvis slik at Jeg Er plutselig vil få en busk til å brenne foran dere eller noe slikt. Men dere forstår at der plutselig bare er en tilstedeværelse. Der er en vei som har åpnet seg mellom deg, mellom, vel, hele wegoet. En ny kommunikasjonsvei.

Og husk at i kjernen av alt dette, er energi i seg selv bare kommunikasjon. Energi er bare Jeg Er’s sang. Bare en kommunikasjon. Så når du føler inn i det vi gjør akkurat nå med denne veien til en kommunikasjon med Mesteren, mennesket og Jeg Er, og du forstår at energi bare er kommunikasjon, knytter alt seg sammen. Alt er veldig vakkert.

La oss føle inn i dette en liten stund, merabhen vår fra forrige måned, i tilstedeværelsen av FM, den som tidligere var kjent som John Kuderka.

(Pause)

Pust godt og dypt, og føl inn i åpningen av denne kommunikasjonen. Og jeg tror virkelig at det dette betyr, også er å åpne energiene mellom menneske, Mester og Jeg Er.

Dere vet, det har vært en masse former for barrierer mellom mennesket og de andre delene av Selvet, til og med mellom mennesket og natur, og mellom mennesket og den fullstendige Bevissthetskroppen, og nå åpner vi disse veiene. Og igjen, ikke forvent å høre ord eller få tegn eller slike ting. Det er en veldig finurlig følelse, en veldig mild følelse. Det er som en resonans. Jeg vil ikke si vibrasjon, men det er en, vel, det er på en måte som om det er en nynning som er der. Og dere føler at dere kommer nærmere og nærmere dette.

(Pause)

Så i denne nye kommunikasjonskanalen, denne nye veien som vi gjorde i merabhen vår forrige måned, er det en viktig ingrediens. Noen av dere har til og med spurt etterpå; «Hvorfor har ikke dette kommet frem før?» eller «Nøyaktig hva er denne linken?» Og jeg fortalte dere i Shouden forrige måned at dette ikke nødvendigvis er nytt. Det er ikke slik at FM designet eller skapte noe nytt i laboratoriet, men gjennom sin sansing og føling, var han i stand til å på en måte gjenoppdage denne veien.

Det er noe viktig i det, og den viktigheten i det er et tema som vi kaller for sannhet. Sannhet. Ah! En sannhet er noe snodig. Sannhet kan være veldig misvisende. Sannhet kan få deg inn i en masse kaninhull og blindgater. Sannhet blir veldig, veldig filosofisk, og ikke nødvendigvis meningsfullt. Men denne linken som Kuderka, FM, bidro til å bringe hit, handler i grunnen om sannhet. Sannhet.

Sannhet

Vel, dere vet, mennesker har søkt sannhet, veldig, veldig lenge. Ikke alltid, ikke alltid. Hvis en går tilbake til Lemuria eller den tidlige Atlantistiden, var det ikke noe ord for sannhet. Det var ikke i bevisstheten. Det var ingen diskusjoner om sannhet. En kan si at dere i Lemuriatiden var så opptatt av oppdagelse – oppdage denne planeten, oppdage hvordan energi samler seg og fungerer her i dette riket, dere var opptatt med å oppdage de forskjellige rikene på Jorden, alveriket, skogrike, dyreriket, vannrike – dere hadde det så travelt med inkarnasjonene deres, historiene deres, at dette med sannhet egentlig aldri, vel, det hadde ingen bevissthet. Det var ikke i vokabularet. Det ble ikke snakket om.

Det var ikke før i Atlantis’ siste dager, særlig da menneskene prøvde å oppdage Kilden. De hadde ikke noe ord for gud. De hadde ingen bevissthet om gud, men de prøvde å finne Kilden. Hvor fløt alt fra? De hadde egentlig ikke noe ord for energi, men hvor kom energi fra? Så i sin søken etter Kilden, etter å oppdage Kilden, begynte dette ordet som vi nå kjenner som sannhet å komme opp. «Hva er sannheten? Hvor er den virkelige meningen og sannheten ved alt i livet?»

Hele dette konseptet om sannhet forsvant så ut veldig, veldig lenge. Like etter at Atlantis falt, da det var vesener som levde under jorda og til slutt kom frem over hele verden, var det egentlig igjen ingen bevissthet om sannhet, det var på en måte som sannhetens mørke tidsalder. Og det var egentlig ikke før i den tidlige Egypt-tiden at dette konseptet om sannhet igjen begynte å komme frem. Sannhet var tapt i lang, lang tid, eller søkene etter sannhet var tapt.

Så, i den greske tiden – ahh! – sannheten ble mote. Den greske tiden var veldig filosofisk, og var virkelig en stor ekspansjon av bevissthet på den tiden. Så sannhet ble igjen et ord som ble brukt. Det ble igjen brakt inn i bevisstheten. Men det ble ganske så filosofisk. Det var en masse debatter om sannheter. Det var en masse argumenter og kamper om hva sannheten var, og det morsomme er at til tross for alle diskusjonene om sannhet og etter hvert bøker om sannhet, var det aldri noen som egentlig fant sannheten. De har ikke funnet sannheten.

Noe som er veldig interessant i forhold til hele konseptet om sannhet, er at til mer bevisst en person er, til større er ønsket om sannhet. Til mer bevisst et samfunn er, til større ønske om sannhet har de. De begynner på en søken om sannhet, prøver å finne svarene, meningen, sannheten i ting. Og det er interessant at når en får dette konseptet om sannhet og det går inn i sinnet, så blir det et mentalt konsept, noe som aldri var meningen. Når det går inn i sinnet, har sinnet en måte for å leke med det. Sinnet har en måte for å debattere med seg selv. Det har en måte for å falle ned i mange av disse kaninhullene, og på en måte vet det at det aldri kommer til å finne et svar, men prøver likevel.

Så sannhet er en strålende sinnslek, en strålende lek for sinnet, kanskje den ultimate leken for sinnet. Men akkurat som sinnet faktisk skaper kunstige følelser – det har egentlig ingen egne ekte følelser – er dets søken etter sannhet ikke virkelig. Det er et mentalt forsøk. Men sinnet vet faktisk at det ikke kommer til å finne sannhet. Faktisk så vil det egentlig ikke finne sannhet, så det blir en enormt stor filosofisk lek for sinnet, selv om sannhet mer er en lekeplass for det bevisste enn for det ubevisste.

Hvis du føler inn i det, ser litt inn i det, hvis du kjenner folk som er – og dette er ikke nedsettende ment, men de er relativt ubevisste, de er knapt nok bevisste på å komme seg gjennom dagen – hvis du føler litt inn i dem, så har de egentlig ikke noe konsept om sannhet, kanskje bortsett fra det forenklede konseptet at det finnes sannhet og det finnes løgn. Men jeg snakker om et dypere sannhetsnivå, en mening, et formål.

Så sannhet blir en strålende lek for sinnet, og det kan faktisk bli en stor distraksjon underveis til Realiseringen din. Det er en av grunnene til at jeg ikke har snakket om sannhet eller kjærlighet, noe vi skal ta en egen samtale om, men jeg har ikke snakket så mye om sannhet frem til nå, før denne nye kommunikasjon linken mellom Mesteren, mennesket og Jeg Er.

Føl litt inn i dette, inn i sannhet.

(Pause)

Sannhet. Det er i grunnen det denne vidunderlige kommunikasjonslinken mellom Mesteren, mennesket og Jeg Er er. Sannhet, noe som mennesket har søkt veldig, veldig lenge, men egentlig aldri funnet.

Dere forstår, for meg er sannhet to ting. Det er de eksterne sannhetene, og det er egentlig ikke bare en sannhet. Alt er en sannhet. Det faktum at det er et hav bak meg er en sannhet, og trærne bak meg er en sannhet. Sannhet kan være veldig ekstern, og egentlig er sannhet det som blir oppfattet – det som blir oppfattet – og den kan være enten bokstavelig, fysisk, oppfatningen av palmetrærne og havet. Sannhet kan være det som blir oppfattet og faktisk det som blir trodd.

Sannhet er på en måte et nivå av bevissthet. Det er en sannhet om at du kanskje er enten maskulin eller feminin, og en sannhet om at du kanskje har en viss alder eller vekt. Sannhet om at du trenger en viss mengde søvn om natta, og en sannhet om du kjører en bil, en sannhet om at det finnes matvarebutikker. Alt dette er sannheter, men ikke sannheten, og de er alle eksterne. Og når folk søker sannheten, går de stort sett eksternt. Stort sett går de ut dit og søker sannheten. Og når sannheten ikke blir funnet på planeten, så går de inn i de andre rikene. De drar til stjernene, til universet og utover og leter etter sannheten. Og der er sannheter, men ikke den sannheten som et bevisst vesen virkelig søker.

 

Der er sannhet i de andre rikene, og når en kommer utover dette universet og stjernene og ikke har funnet sannheten, så begynner de å søke sannhet i de andre rikene. De søker sannheter gjennom en gud de aldri virkelig kjenner, gjennom englevesener som de kanskje har hatt besøk av, men sannsynligvis ikke. De søker sannhet i alle slags ting – i ånder, i feer. De søker sannhet i vitenskap og fysikk. De søker sannhet eksternt. Men det morsomme er at de aldri vil finne sannheten, for alt er sannhet. Alt er på en måte sannhet, men ikke den sannheten som en virkelig søker.

Så er det den interne sannheten, noe vi snart skal snakke om, din sannhet. Og det er interessant at ettersom et bevisst vesen kommer mer inn i sannhet, begynner de å søke eksternt. Men til slutt vil de ikke finne den, og så begynner de å gå innover, «Hva er den indre sannheten? Hva er min indre sannhet?» Ah, og så begynner en veldig lang og anstrengende reise inn i oppdagelsen av sannhet.

Og det er her, i sannhet, de står ansikt til ansikt med det største speilet av alle. De står overfor å måtte se på seg selv og spørre om dette var i sannhet. Og alle aspektene deres, alle de tidligere livene, alt det de ser på som svakheter, alle ser på dette; «Er dette sannhet? ER dette min sannhet, eller ikke min sannhet?»

Dere vet, jeg har mange ganger snakket om det faktum at de fleste tankene som går gjennom sinnet og kroppen, den fysiske kroppen, egentlig ikke er deres. Tankene kommer fra massebevissthet og forfedre og tidligere liv, og kroppen stort sett fra forfedrene. Så du søker innover, inn i tankene og til og med kroppen og leter etter sannhet, og det du kommer over er en masse, vel, usannheter. Det er fremdeles en sannhet, og igjen, husk at jeg definerer en sannhet som det du oppfatter. Det du oppfatter, spesielt når det relateres til verden utenfor, men til en stor verden på innsiden. Din sannhet er det du oppfatter om deg selv.

Vel, for å gjøre saken enda mer forvirrende når det gjelder hele dette temaet om sannhet, så er verden full av løgner. Jeg vil kalle det for sannhetsfulle løgner. Verden er full av sannhetsfulle løgner. Dere lever på en planet sammen med andre mennesker, og løgn blir stort sett tatt for gitt. Jeg mener, løgn blir stort sett akseptert. Det er ikke nødvendigvis slik at folk liker det, men de aksepterer løgnen.

Dere finner det i alt. Dere finner det blant vennene deres. Hvem har vel ikke en venn eller en slektning som har løyet til dem? Og det er veldig nedbrytende når en finner det ut, for, vel, da begynner alle former for tillit å forsvinne med det. På en måte har dere underveis lært å ha mindre og mindre og mindre tillit til den ytre verden, til andre folk, og da er det et press på deg om å stole mer på deg selv. Men selv du har vært full av løgner. Ah, du har selvfølgelig løyet til andre. Du har løyet til deg selv om en masse ting.

Så dere har en verden dere lever i som er full av løgner, og hvordan kan det da være enkelt? Hvordan kan du i det hele tatt finne sannheten hvis alt er fullt av løgner? Nyhetsmediene er på en måte en sannhet, men det er også en forvrengning. Det er en løgn. Annonsene deres – hvor mange ganger har du hørt eller lest annonser for produkter, og når du dro ut for å kjøpe dem så var de ikke helt slik som det var annonsert?

Så her er du i denne verdenen av usannheter, og du vet at noen kan lyve til deg i hvert øyeblikk bare for å beskytte seg selv. Så hele dette konseptet om søken etter sannheten blir veldig, veldig utfordrende, veldig forvrengt. Og jeg må stoppe opp litt og si at til og med en løgn er en sannhet. Det er en forvrengning, men selv da blir det en sannhet, for det er bevissthet bak det. Det er en tro bak det. Ah, selv om noen lyver og de vet at de lyver – så skaper de en historie, på en måte en alternativ historie, løgnhistorien – men de begynner faktisk å tro på det. Og en skikkelig god løgner vil faktisk tro på løgnene sine, og så leve dem ut. Så på en måte kan en filosofisk argumentere med at alt er sant, selv om det var basert på en løgn.

Mye av deres egne liv, deres egen reise, har vært en sannhetsfull løgn. Å tro at dere kom inn i dette livet – dere skulle få dere en jobb, få utdannelse, få en familie, prøve å leve et normalt liv – det var en virkelig løgn. Og dere visste det på en måte, og dere visste at det egentlig ikke var dere, men dere gikk i gang og gjorde det. Så på en måte løy dere for dere selv. Og jeg legger ingen bedømmelse i ordet «lyve», jeg sier bare at det var en forvrengning av sannhet.

Så dere lever i en verden full av løgner. Dere lever i en intern virkelighet basert på en masse løgner. Men likevel blir det på en måte sannheten deres. Det er dette dere lever. Men og dette er et enormt stort men – dere vet at det ikke er virkelig. Du vet at det ikke er deg. Du vet at det ikke er sannheten.

 

Husk nå at jeg sa at i de eksterne sannhetene, finner du aldri sannheten. Hvis du ønsker å gå dit ut og finne en gud som styrer hele showet, kommer du ikke til å finne det. Hvis du prøver å finne meningen med livet filosofisk der ute, eller meningen med livet til og med gjennom en spesiell drikk eller noe slikt, kommer du ikke til å finne den. Det var ikke designet slik at noen ville finne sannheten der ute.

Fysikere og vitenskapsfolk kan lære mer og mer og mer om den fysiske virkeligheten, men de kommer aldri til å finne sannheten. Teologer, filosofer – de kan finne ut mer og mer om bevissthet, men de vil aldri finne sannheten der ute, for den eneste sannheten som finnes bor på innsiden. Den eneste sannheten.

Så da FM, John Kuderka, så inn i denne kommunikasjonslinken, og dere vet, han var softwareprogrammerer og elektrisk ingeniør i det siste livet sitt. Når han så etter hvordan han kunne skape denne effektive linken mellom mennesket og Mesteren og Jeg Er, denne kommunikasjonslinken, når han så på essensen i energien, så han i grunnen på sannhet. På sannhet, og vi har vår Villa-hund her sammen med oss, Belle, Villa-hunden, som kommer på besøk i sannhetens øyeblikk (Adamus klapper henne og Belle piper mykt). Ah! Ser dere, så mye sannhet og skjønnhet i denne vidunderlige hunden.

Dere forstår, Belle, tilhører ifølge Linda og Cauldre faktisk naboene, men det begynner jeg å tvile på. Belle begynner å – jeg vil ikke si inneholde – men begynner å utstråle Ahmyo energi. Hun plukket den opp, løper rundt på eiendommen, sover i timevis her i Villa Ahmyo. Hun begynner å plukke opp hele denne Ahmyo energien, og hun blir Ahmyo-hunden. Du burde kanskje forandre navnet hennes kjære Linda av Eesa, til Ahmyo, eller i hvert fall til Bella Ahmyo. Ja. Fint. Så en liten distraksjon her mens vi snakker om sannheten.

Den eneste virkelige sannheten er på innsiden. Vel, det gjør ikke alt annet usant, for de er alle sannheter der ute, selv om det er løgner. De er alle historier, selv om de ikke er basert på det en kan kalle for virkelighet. La oss komme tilbake til poenget.

Sannhet er oppfattelse, hvordan en oppfatter noe. Oppfattelser er klarhet. Klarhet er bevissthet.

La oss gå gjennom det igjen. Sannhet er oppfatning, hvordan du oppfatter den ytre verden – og du oppfatter den på den måten du vil – hvordan du oppfatter deg selv. Oppfattelse er simpelthen bevissthet, å være bevisst på. Noen folk har en begrenset oppfattelse, begrenset bevissthet, og jeg tror jeg en gang fortalte historien om noen av de innfødte amerikanske indianerne og noen av de andre innfødte rundt om i verden. De så ikke skipene som kom inn, fordi de ikke hadde bevisstheten. Skip kom seilende inn, og det var simpelthen ikke i deres oppfattelse. Og jeg har fortalt dere at i atlantistiden, den tidlige atlantistiden, så dere ikke stjernene på himmelen om natta. Og det er vanskelig å tro nå, for dere ser på nattehimmelen, og den er full av stjerner. Men den bevisstheten var ikke der. Det var ikke … la oss kalle det for rekkevidde til å i det hele tatt oppfatte det. Så det var der simpelthen ikke, selv om det var der. Sannheten var at det ikke var noen stjerner, for det var det dere oppfattet – ingen stjerner.

Så vi har oppfattelse. Sannhet er oppfattelse. Oppfattelse er bevissthet. Bevissthet er bevissthet, evnen til å være bevisst på, til å oppfatte. Dere er bevisste på virkeligheten, den fysiske virkeligheten som dere lever i, og egentlig ikke så bevisste på de andre rikene som er overalt rundt omkring. De er ikke der ute. Alle de andre rikene og dimensjonene krysser gjennom akkurat her. Dere er simpelthen ikke bevisste, delvis fordi dere egentlig ikke har vært klare enda. Det ville ha vært litt av en distraksjon, og delvis også fordi sinnet blokkerer for det.

Vel, jeg sier at sinnet blokkerer for det. Og nå sier jeg også at sinnet på en måte har vært i tjeneste ved å blokkere det, og også at sinnet nå, i hele dette skiftet inn i Ahmyo Livet, begynner å slappe av, gi slipp på en masse kontroll, en masse begrensninger, til det punktet da det vil tillate dere å oppfatte ting som er utover øynene og ørene og de menneskelige sansene, men også utover sinnets minner, sinnets qualia. Dere vil bli i stand til å begynne å oppfatte ting i de andre rikene, faktisk på en veldig vakker måte. Det vil ikke være overveldende eller bringe dere ut av fatning. Veldig enkle, vakre måter.

Så la oss puste godt og dypt på det, på sannhet, oppfattelse, bevissthet, evnen til å oppfatte alt det som er utenfor deg, for alt kommer faktisk innenfra.

Det er det fantastiske. Alt kommer innenfra. Dere oppfatter at det er på utsiden, men alt blir faktisk oppfattet fra innsiden. Stjernene om natta, universet, galaksene, det store havet der ute – alt handler faktisk om indre oppfattelse, og alt er faktisk din energi. Alt er din energi.

La oss puste dypt på det.

Så la oss gå tilbake til linken, kommunikasjonslinken mellom menneske, Mester og Jeg Er, noe som ikke har vært der på veldig, veldig lenge. Det har vært ute av kommunikasjon. Det har faktisk vært ute av oppfattelse, ute av bevissthet.

Dragen

La oss nå skifte litt gir og snakke om ProGnost, vår siste ProGnost. Den var annerledes enn de andre ProGnostene som vi har hatt. Den handlet om verden, slik det er meningen med ProGnost, men det handlet også om dere. Den var mye mer personlig enn de andre ProGnostene.

Vi hadde behov for å snakke om hvor verden går, om teknologi, om denne helt nye menneskearten som kommer. Vi hadde behov for å snakke om flyten og retningen til planeten akkurat nå, hvor bevisstheten er, for å komme til det punktet da vi snakket om dragen som kommer. I ProGnost sa vi at dragen ikke bare kommer til planeten, ikke bare til planeten akkurat nå, men den kommer også inn i livet ditt med en veldig, veldig annerledes effekt enn den har på resten av planeten. Men dragen kommer, den kommer inn.

Dragen er noe som sannsynligvis har berørt flere Shaumbra enn noe annet på lenge. Symbolikken til dragen, slektskapet, nærheten til dragen, det berørte Shaumbra over hele verden. Og veldig mange av dere hadde deres personlige historier om dragen som kom inn, om fortiden deres med dragen.

Så i ProGnost snakket vi om dragen som kommer inn nå, og rollen til dragen i ditt personlige liv er å virkelig rense opp i gammel skyld og skam. Skyld og skam fra andre liv, men også dette livet. Skyld og skam som du simpelthen ikke kan ta med deg inn i Realisering. Det kan du ikke. Vi snakker grundig om dette og har mange opplevelser med det i Threshold.

Du kan ikke ta med deg skyld og skam inn i Realisering, og noen har prøvd, og det har bare tygd dem opp – tygd dem opp og spyttet dem ut. Og det er faktisk til og med mye mer brutalt enn da dere gikk gjennom Veggen av Ild for æoner av tid siden. Dere kan ikke ta med dere denne skylden og skammen.

Dragen går også inn og finner ut hvor løgnene er, hvor løgnene og forvrengningene er, og dere forstår, hvis dere virkelig føler inn i dette, så er den største frembringeren av løgn, skyld og skam. Folk bygger livene sine rundt skylden og skammen sin. En kan nesten si at de opprinnelige løgnene handlet om skammen, og kanskje til og med skammen ved å være menneske, og det var på en måte der løgnene startet. Når en føler seg fryktelig skyldig og skamfull, lyver en for seg selv, og så lyver en til andre, og de skaper forvrengninger av virkelighet, forvrengning av sannhet.

Vel det er ikke det at det nødvendigvis er ille, men det dere har nå, er mange forskjellige lag av oppfattelse som oppstår og som noen ganger slåss med hverandre. Du skapte en løgn, den opprinnelige … la oss kalle det, for sannheten var fremdeles der, og dette fortsetter og fortsetter. Men nå har du løgnhistorien, så du har to historier som på en måte står imot hverandre, motsier hverandre, som utfolder seg. Så legger du flere løgner på toppen av det, og flere løgner på toppen av det, det ene etter det andre, og ganske snart har du et gammelt, menneskelig ego som er basert på mange forskjellige historier, ofte om det samme, men basert på forvrengninger eller løgner som oppstår.

Du kan kanskje føle hva som skjer akkurat nå. Du har alle disse historiene, noen basert på overlagte løgner, noen basert på en slags halv-ubevisste løgner. Men dere har alt dette som foregår samtidig, og dere prøver å finne sannhet, for det er det noen som blir mer bevisst gjør. De prøver å finne sannhet. Det er noe veldig dypt og uimotståelig i folk når de kommer til bevissthet.

Dere vet, jeg har sagt til dere at det har vært en veldig vanskelig reise på mange måter, veldig vanskelig. Og gjennom alle prøvelsene, de gangen dere har hatt lyst til å gi opp, de gangene dere bare har villet gjemme dere i sanden, var det noe som fikk dere gjennom, noe som bar dere til dette punktet. Det er vitenen. Det er et ord jeg har snakket ganske mye om, vitenen. Det er bare denne dype, indre vitenen et eller annet sted. Du kan ikke rasjonalisere det i sinnet. Du kan ikke rettferdiggjøre det. Du kan ikke nødvendigvis kartlegge det, men der er en indre viten. Og dere ville ha sagt; «Vel, det er bare det at jeg vet at der er mer.» Hva med dette; «Jeg vet at sannheten min er der. Jeg vet at sannheten min er der. Den er der et eller annet sted. Jeg kan føle det. Den er der, i mine stille øyeblikk kan jeg føle den.»

Dette noe, denne vitenen, er vitenen om indre sannhet. Og det som skjer er at når dragen kommer inn i livet ditt, går den etter de tingene som holder deg borte fra sannheten din, fra å føle den.

Din sannhet

La oss nå snakke litt om din sannhet.

Du vil sannsynligvis aldri bli i stand til å definere den med ord, og det oppmuntrer jeg deg heller ikke til. Den er utover ord. Sinnet vil ikke være i stand til å sammenligne den. Med andre ord, det er ingen mental assosiasjon. Men du vil komme til å forstå at sannhet er en absolutt følelse, en viten, følelse. Den bare kommer over deg, sannheten din som er annerledes enn alle andres, annerledes enn noen universell sannhet, annerledes enn alle eksterne sannheter.

Det er en sannhet inne i deg. Det er ikke historien din. Nei, den er ikke som en historie om hvem du egentlig er. Det er bare en sannhet, og den har alltid vært en del av deg, alltid, alltid, alltid. Selv da du var ute av sannhet, var den likevel der. Selv da oppfattelsen din var begrenset, var den likevel der. Denne sannheten er inne i deg, og det var det FM egentlig knyttet seg til da han snakket om «Hvordan åpner vi denne døra, denne kommunikasjonsportalen? Hvordan åpner vi opp denne mellom menneske og Mester og Jeg Er? Hvordan kan vi bringe denne sjelekommunikasjonen til det menneskelige nivået, til det daglige nivået?» Og javisst, dit han gikk med dette, noe som faktisk ikke høres så veldig software-aktig ut, var til sannhet.

Når en blir bevisst på sannheten sin, som er langt større en noen ord som kan sies, når en tillater sannheten sin å berøre seg, det er da en blir veldig, veldig bevisst, vakkert bevisst på Mesterens kommunikasjon. Og igjen, ikke forvent ord, men forvent sangen, følelsen, vitenen.

Sannhet er faktisk en sans. Det er en av de mest forvirrende sansene av alle. Dere vet, vi snakker om englesansene, 200.000 sanser eller mer, og vi har gått gjennom noen av dem i Shoudene, og så visst i Keahak. Men Sannhet er faktisk en sans, men den veldig, veldig annerledes enn noen av de andre. Husk, sanse er en måte for å oppfatte virkelighet. En sans er en måte for å oppfatte virkelighet, og det er mange, mange, mange måter å gjøre dette på, og du kan gjøre det, ikke bare ved å bruke en sans om gangen, men flere sanser.

Men sannhet blir det jeg sier, er den mest intime sansen av alle. Det er sansen av Deg.

Sannhet er den mest unike sansen av alle. Sannhet er det en søker når en blir mer bevisst og klar. Det er dette indre kallet som dere følte i oppvåkningen, noe dypt, noe inne i kallet, og det er simpelthen sannhet. Din sannhet. Ikke sannheten om universet. Ingen vil noensinne finne den, for der er ingen. Det er som en stor distraksjon, den store makyo, å prøve å finne sannheten utenfor deg.

Men du kommer til dette punktet, og du forstår at det er en indre sannhet, og det er dette FM egentlig traff på i sin forskning. Hvordan åpner vi denne kommunikasjonslinken til Mesteren og Jeg Er? Det er gjennom veien til Sannhet-sansen, din sannhet.

 

Dragen vil hjelpe til med å rense ut de tingene som ikke er i sannhet. Dragen vil hjelpe deg til å gjenkjenne det som er en historie basert på løgn. Og ja, en kan filosofisk argumentere med at alt er en løgn, og så er alt samtidig sannhet. La oss bare være enige om hvordan vi vil plassere det. Alt er en løgn, og alt er sannhet. Men det er annerledes enn din sannhet, din indre sannhet.

Det vi gjorde i merabhen vår forrige måned, var å begynne å bringe dette – sannheten din – inn, og jeg vil gjerne fortsette dette i merabhen i denne Shouden.

Merabh for Din Sannhet

La oss puste dypt, og vi spiller litt musikk i bakgrunnen (musikken begynner).

Alt handler om din sannhet, en viten, en sannhets-sans.

Sannhet er en sans, en måte for å oppfatte virkelighet, den begynner først med din virkelighet, og ekspandere så ut. Sannhet blir det enkleste, det dypeste av alt.

Når du føler inn i sannheten din, din personlige sannhet, så husk, ikke en gang prøv å sette ord på den. Jeg ber deg om å bare sanse den, føle den, vite at den er der.

Ikke prøv å sette ord på det, for det blir bare mentalt. Det vil forvirre sinnet. Det vil begynne å ta deg ned i disse kaninhullene og til blindgatene, så ikke en gang prøv å sette ord på det.

Gå utover det og føl inn i det.

Din sannhet.

(Pause)

Det er ikke behov for å vite akkurat hva det er for å definere det akkurat nå. Og sett så visst ikke ord eller mentale konstruksjoner på det, men simpelthen vit at det er der.

Pust dypt, føl inn i sannheten din, en sannhet som ikke tilhører noen andre, noe annet.

Og en sannhet som aldri kan bli tatt fra deg. Det kan den ikke. Selv med alle løgnene fra deg selv og fra verden rundt deg, kan denne sannheten aldri tas bort.

(Pause)

Trekk pusten dypt når sannheten også åpner opp kommunikasjonen mellom Mesteren, mennesket og Jeg Er.

(Pause)

Og igjen, ikke definer sannheten din, men simpelthen vit at den er der. Det er nok – å vite at den er der.

(Pause)

Og det er den. Du har brukt lang tid, mange, mange, mange liv til å lete etter sannheten utenfor, eller til og med komme til sannheten på innsiden, men blitt fortapt i kaoset og kompleksiteten i alle historien, alle løgnene, alle forvrengningene.

Sannhet er en sans, den mest intime og personlige av alle sansene.

Og jeg ber deg om å puste dypt og bare vite at den er der. Det er det hele, vite at den er der.

Og vite at en dag, en dag veldig snart, så vil denne sannheten ikke bare forbinde deg til Mesteren og all visdommen og til Jeg Er på dype, dype nivåer, men denne sannheten vil forbinde deg til energi, selve energien.

Denne sannheten vil skape dette forholdet, for det er sannhet. Og sannhet og energi, åh, de er som et vakkert par. De er partnere. De vet hvordan de skal danse veldig, veldig godt sammen.

Pust dypt, og vit at sannheten din er der. Den dro aldri. Den har bare blitt glemt.

Den har aldri blitt forminsket. Den har bare blitt oversett.

Pust dypt, og vit at sannheten din nå kommer tilbake.

(Pause)

Og med sannheten åpnes all kommunikasjonen opp. Med denne sannheten kommer også dette nye forholdet til energi, Ahmyo Livet.

Trekk pusten dypt, og vit at sannheten din er sammen med deg igjen.

(Pause)

Og tillat deg nå å ikke en gang behøve å definere den. Det er skjønnheten ved Sannhet-sansen.

Senere vil du kanskje få lyst til å skrive om den på en poetisk måte. Men akkurat nå, bare tillat deg å vite at sannheten din er der. Den er en sans. Det er en måte for å oppfatte virkelighet. Det er også en måte for å la energi komme til deg.

(Pause)

Sannhet. Kanskje den mest effektive forbindelsen mellom menneske, Mester og Jeg Er.

(Pause)

Sannhet, noe som er veldig, veldig vanskelig å beskrive med menneskelige ord – da blir det nesten en løgn – så slå deg til ro med å vite at du bare kan føle sannheten og vite at den er der.

(Pause)

Sannhet er noe du aldri, aldri finner utenfor deg, ute i universet, eller begravd et eller annet sted dypt i Jorda. Sannhet kommer bare innenfra.

Tillat deg å forstå at sannheten din er der. Den er der.

(Pause)

Den ble aldri tapt. Den ble liksom bare glemt.

Og da den ble glemt, kom du ut av kontakt med Mesteren og Jeg Er.

(Pause)

I ProGnost, og også grundig i Threshold, snakket vi om å se dragen i øynene. Det handler egentlig om å se sannheten din i øynene. Hvis der er forvrengninger, hvis du er tynget av skyld og skam, vil du ikke la deg se på sannheten.

(Pause)

Når du går utover all skyld og skam og behov for lidelse og være slave for energi, kommer du til det punktet da du nå kan begynne å se på sannheten din, begynne å føle sannheten din, og vite at sannheten din er med deg. Det er dette som fører til Ahmyo Livet.

Husk, Sannhet er en sans. Det er ingen bedømmelse. Det handler ikke om hva som er riktig eller galt. Det er simpelthen en sans, kanskje den reneste måten for å oppfatte virkelighet.

Du begynner også å forstå at sannhet ikke er noe du ønsker å bringe ut, eksternalisere. Det er denne flammen som gløder på innsiden. Det handler ikke om å bringe sannheten din til verden, pådytte sannheten din. Men likevel, når dette blir brakt inn i bevissthet, når den blir husket, skinner utstrålingen, lyset av sannheten din, det skinner ut til resten av verden. Du prøver ikke å gjøre den ekstern, men likevel bare skinner den ut til resten av verden.

Pust dypt, og vit at sannheten din er der. Til tross for alle overleggene av historier og løgner og selvbedrag og distraksjoner og leting eksternt og alt annet, finn glede i å vite at sannheten din er der.

Og husk, ikke en gang prøv å definere den, sette ord på den akkurat nå. Det er en sans. Det er en følelse. La deg selv føle det. La deg selv føle Sannheten din.

(Pause)

Ikke føl noen skam ved det. Ikke føl noen skam over deg selv. Ikke føl noen skam over å være ute av sannhet.

(Pause)

Pust dypt, og vit at sannheten din er her nå.

(Pause)

Denne sannheten bringer også denne kommunikasjonen med disse nye vennene, med det nye egoet, det vi kaller for wegoet, med Mesteren, med energi.

Pust dypt, og vit at sannheten din er her.

(Pause)

Noen av dere kan ha følelsen av at dere ikke var verdt sannheten, deres sannhet, fram til nå. Noen av dere har kanskje følelsen av at sannheten var fjernet, så gjemt at dere kanskje aldri ville finne den.

Noen av dere har kanskje trodd at sannheten bare var et filosofisk konsept, helt til dere kommer til dette punktet på veien, du trekker pusten dypt, og du forstår at sannheten din er der. Den er tilbake, og den vil aldri, aldri, aldri mer gå tilbake til å gjemme seg.

Du vil kanskje ha noen dager med det en kan kalle for mer av en bevissthet om sannhet, og noen dager mindre, men den vil aldri gå tilbake til å gjemme seg, Den vil aldri gå tilbake til mørket. Den vil aldri mer bli tapt for deg. Den vil være sammen med deg resten av reisen og resten av Ahmyo Livet ditt på denne planeten.

La oss trekke pusten dypt sammen her i Villa Ahmyo (musikken slutter). Ah, den første av mange Shouder som vil komme fra dette vakre stedet.

Med det, en dyp pust inn i vitenen om at sannheten din er her.

Og husk at alt er vel i alle skapelsene dine.

Jeg Er Adamus. Takk.


 

VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.