CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Fremkomst Serien

SHOUD 3 – av ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle. 3 november 2018 www.crimsoncircle.com


Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

Sensuelt. Veldig sensuelt. Ah! Så mange lag ved dette (musikkvideoen Fall On Me som nettopp ble spilt). Veldig, veldig sensuelt, og det får meg til å lure på – og dere begynner kanskje å lure på – hvorfor har du hatt motstand mot sensualitet så lenge? Virkelige følelser, skjønnhet, fylde. Hvor lenge er det siden du hadde disse dype, sensuelle følelsene, og hvor lenge siden er det at du virkelig har tillat deg selv å føle inn i den største kjærlighetshistorien som fremdeles ikke er fortalt? Kjærlighetshistorien mellom deg selv – mennesket, Mesteren, Jeg Er. For en vakker, vakker musikalsk åpning på samlingen vår i dag. Ah!

Føl inn i det en stund, og se på hva som skjer med deg. Du kan ha sett på denne videoen for fem år siden, selv for ett år siden, og det er kanskje ikke den samme følelsen. Du våkner opp. Du åpner opp for noe inne i deg. Du tillater sensualitet etter en lang, lang, lang grå, flat periode i livet ditt. Endelig tillater du det.

Vi skal gå inn i det i dag – hva som skjer og hvorfor. Jeg vil dere skal se på denne dagen som egentlig et slags perspektiv på hvor dere er. Ingen forelesning, dere lærer egentlig ikke noe nytt, men dere oppdager egentlig hvor dere er akkurat nå, og noe av det største er å komme tilbake til sensualitet. Men det får frem et spørsmål; hvorfor utsatte du det så lenge? Hvor ble det av? Hvorfor lot du deg selv blir så grå og flat så veldig lenge? Og jeg antar at jeg må stille spørsmålet; «Er du klar for dyp sensualitet i livet ditt?»

Jeg elsker også denne åpningen fordi det er et slikt vakkert eksempel på kommunisering. Sam snakket mye om dette på den store samlingen vår i Slovenia nylig. (Magic of the Masters), og den samlingen var ikke så langt fra der Mysterie Skolene var tidligere, innenfor 30 kilometer fra noen av Mysterie Skolene. De er der ikke lenger, men det var veldig fint å være tilbake igjen i dette området og denne tiden, og for en forskjell. Virkelig, det er sant, Mysterie Skolene er vakre, men for en forskjell i energiene til Shaumbra nå.

Sam snakket om kommunisering. Dere forstår, han er en Oppsteget Mester, forstår hvordan all energi kommuniserer. Det er sjelen som kommuniserer. Den synger til deg. Akkurat slik denne sangen sang til dere, synger den til deg. Hver eneste bit i alt, selv om det er noe du ser på som dårlig eller negativt, det er likevel bare energi, og alt er kommunikasjon.

Denne sangen som ble spilt kommuniserte med dere. Det er selvfølgelig musikk, en av de største måtene å kommunisere på. Det er musikk, men den kommuniserer på mange forskjellige nivåer. Dere hørte ikke bare de musikalske notene, sangen i ørene deres. Det gikk langt utover det. Det er på en måte – jeg vil ikke kalle det en test, men det er et spørsmål som blir stilt til dere; «Er du klar til å føle dypt inn i alt?» En sang som dette. «Er du klar til å føle dypt inn i ditt eget liv, inn i alt det du gjør?» For det er dit vi skal, dyp sensualitet.

LINDA: Oh, boy. Oh, boy.

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm.

er ferdig med alle livene dine. Du er aktualisert ved det punktet. Du er faktisk opplyst.

er en skjebne.

VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.