Vapaus-sarja, shoud 7
KAIKKI TULEE SINULLE
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
6.4.2013 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom.: Voit katsoa tilaisuuden valokuvia pdf-tiedostosta.
 
Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus. (Vain vähän taputuksia) Hmm, kiitos. Kokeillaanpa uudestaan. (Naurua)
 
Minä olen mitä olen (jotkut yleisöstä sanovat sen hänen kanssaan), täysivaltaisen alueen Adamus (yleisö hurraa ja vähän taputuksia). Kiitos, kiitos. Mutta en ole vielä aivan … (naurua). Ei, ei, ei, tämä on minun avaukseni, ei teidän. On vähän vaisua, kun suuren ylösnousseen mestarin on esiteltävä itse itsensä. (Yleisö vastaa "aaaa") Aaaa, aaaa. On istuttava täällä yksin, ei edes Eesan Lindaa. Istuttava täällä ja sanottava: "Minä olen mitä olen, Adamus."
 
Seuraan ihmisten tapoja. (Adamus naureskelee) Voi kyllä, seuraan ihmisten tapoja ja kuulen joskus, kun julkkiksia esitellään niin, kuin ehkä suuri ylösnoussut mestari pitäisi esitellä. Se on enemmän joitain tällaista (puhuen kuin kuuluttaja): "Ja nyt korkealta, Ylösnousseiden mestareiden klubin huipulta, Enkelihuipulta, suuri ylösnoussut mestari, Adamus Saint Germain!" (Paljon yleisön hyväksyntää ja taputuksia) Pitäisi saada joku tekemään se puolestani, pitäisi saada ääni - shaumbran ääni tai jotain tällaista: "Syvältä valaistuista kristalliluolista, syvältä maanpinnan alapuolelta, isäntänne Adamus Saint Germainnnn!" (Vähän yleisön hyväksyntää) Jotain tällaista. Ja sitten voisin tulla esiin ja sanoa tuollaisen esittelyn jälkeen: "Minä olen mitä olen, ilmiselvästi".
 
Kuuluttajien koe-esiintyminen
 
Siis kenties meidän pitäisi … Kenties meidän pitäisi pitää koe-esiintyminen (vähän naurua) kuuluttajan rooliin, kuuluttajan rooliin. Linda, mikrofoni käsillä? Kyllä. Kuuluttajan rooliin. Aloitetaanpa, hmm, Marc Ritteristä. (Naurua) Tule tänne eteen, Marc. Ja nyt tämä on kuin talk show, visailuohjelma - minä olen siis sivunäyttämöllä. Tulen sivunäyttämölle ja nyt alkaa aloituslaskenta. Olet juuri saanut merkin John Kuderkalta, minä odotan näyttämön ulkopuolella.
 
MARC: Sinun pitäisi mennä verho taakse. (Naurua)
 
ADAMUS: (paljon naurua kun Adamus etsii tapaa päästä verhon taakse) Sinä tajusit. Sinä tajusit. Minä vain … okei. Täällä on laatikoita … täällä on piano! (Naurua) Minä vain teeskentelen. Okei, olen sivunäyttämöllä ja saat aloituslaskennan Johnilta. (John näyttää aloitusmerkin)
 
MARC: Ja nyt, kuten joka kuukausi, rakas isäntämme …
 
ADAMUS: Eikö tässä kuussa ole mitään erityistä? (Naurua) Mutta anna mennä. Älä anna minun keskeyttää koe-esiintymistä. Istun vain täällä juomassa kahviani.
 
MARC: Minulla ei ole sanoja. En tiedä, mitä sanoa,
 
ADAMUS: "Ja nyt korkealta Enkelihuipulta, Ylösnousseiden mestareiden klubilta, isäntänne Adamus Saint Germain!" Etkö voi tehdä sitä?
 
MARC: En. (Naurua) Sinä kuitenkin voit, eikö? (Lisää naurua)
 
ADAMUS: Kokeile kuitenkin. Yritä sitä.
 
MARC: Öh … ja nyt Enkelihuipun aivan korkeimmalta huipulta …
 
ADAMUS: (keskeyttäen hänet) Kiitos. Otamme huomioon ansioluettelosi. (naurua) Kiitos! Älä soita meille, me soitamme sinulle. Kiitos, kiitos, kiitos. (Vähän taputuksia) Linda, kenties sinun pitäisi tällä kertaa valita vapaaehtoinen. Joku joka avaa tämän show'n. Tämä on Heräämisshow.
 
LINDA: Mofo!
 
ADAMUS: Tämä on Heräämisshow. (Marty kävelee rehvastellen näyttämölle, paljon hurrauksia ja naurua)
 
MARTY: (dramaattisella ja typerällä kuuluttajaäänellä) Tunnet hänet unistasi. Hän sekoittaa päiväsuunnitelmasi. Ja nyt yksi ja ainoa, tulenarka, pysäyttämätön, tyynen rauhallinen Adamus Saint Germain! (Paljon yleisön hyväksyntää ja taputuksia, kun Adamus "saapuu" näyttämölle)
 
ADAMUS: Hyvä, ollaan jo pääsemässä siihen. Kiitos, kiitos! Uusi koe-esiintyminen, Linda.
 
LINDA: Oho!
 
ADAMUS: Tämä on tärkeä tehtävä.
 
LINDA: Sori, teen parhaani. Katsotaanpa.
 
ADAMUS: Vähän jännitystä. Miten monissa henkisissä työpajoissa ja tapahtumissa te käytte?
 
ALAIN. Voi ei!
 
ADAMUS: Siellä on niin tylsää. Voi kyllä! Ja sinä voit tehdä tämän ranskaksi, kyllä. (Adamus naureskelee)
 
ALAIN: Et maintenant, du plus profond des cavernes de cristaux, le grand maître Adamus Saint-Germain. (Käännös: Ja nyt kristalliluolien syvyyksistä, suuri mestari Adamus Saint Germain.) (Yleisö hyväksyy ja taputtaa)
 
ADAMUS: Merci! Merci! Ei huono. Yksi vielä. Larry, Larry. Sinulla on hyvä ääni, Larry. Erinomainen ääni. Sinun täytyy vain käyttää sitä. Voi, sinä sanoit: "Valitse minut, Adamus, ole kiltti."
 
LARRY: Niin sanoin!
 
ADAMUS: Valitse minut, ole kiltti. Tiedän, että sanoit niin.
 
LARRY: Hemmetin oikein, niin sanoin.
 
ADAMUS: Siis nyt on sinun vuorosi.
 
LARRY: No niin, taputtakaa kaikki käsiänne yhteen! Ravistellaan vähän taloa! (Yleisö taputtaa ja sanoo "vou-ou!") Meillä on yksi ja ainoa, helvetin syvyyksistä aina taivaaseen saakka, Adamus Saint Gemain!!! (Paljon yleisön taputuksia ja hyväksyntää, Adamus naureskelee ja Larry alkaa lähteä näyttämöltä)
 
ADAMUS: Voi, Larryyyy!
 
LARRY: Ai. (Hän palaa takaisin) Niin?
 
ADAMUS: Emmekö puhuneet muutama kuukausi …
 
LARRY: Ei, se on vasta ensi kuussa. Ensi kuussa. Ensi kuussa.
 
ADAMUS: Mutta emmekö puhuneet muutama kuukausi sitten yltäkylläisyysongelmasta?
 
LARRY: Sanot minulle "kuusi kuukautta" ja se on toukokuussa.
 
ADAMUS: Tiedän. Tarkistan vain prosessia. Miten sinulla menee, Lar?
 
LARRY: Öh, paskasti. (Kumpikin nauraa)
 
ADAMUS: Miksi, Larry? (Adamus huokaa)
 
LARRY: En tiedä.
 
ADAMUS: "En tiedä." Niinkö? Enkö sanonut viime kokoontumisessa …
 
LARRY: Minun täytyi olla miljonääri! Ei!
 
ADAMUS: … etten halua kuulla noita sanoja koskaan enää - "en tiedä".
 
LARRY: Ai, olet oikeassa.
 
ADAMUS: Enkö sanonut? Enkö sanonut, Larry?
 
LARRY: Joo.
 
ADAMUS: Ja mitkä sanat pääsevät ensimmäisenä suustasi?
 
LARRY: Hmm …
 
ADAMUS: "En tiedä." Miksi, Larry? Hmm, älä sano noita sanoja. Miksi, Larry? Häh? Miksi?
 
LARRY: (mumisee ja kohauttelee olkapäitään)
 
ADAMUS: Kyllä sinä tiedät. Kyllä sinä tiedät. Miksi, Larry? Tässä sinä olet - hyvännäköinen, vahva ja älykäs mies, jolla on hyvä ääni ja hyvä huumorintaju, mutta puuttuu itsearvostusta.
 
LARRY: Mm hmm.
 
ADAMUS: Miksi? (Joku kuuluu sanovan "En tiedä", Larry mumisee jotain) Aa! (Adamus naureskelee)
 
LARRY: Hän sanoi sen. Minä en sanonut sitä! En sanonut ...
 
ADAMUS: Kenties siksi, että nuo ovat hyvin kuuluisia sanoja sisälläsi - "en tiedä".
 
LARRY: Ne ovat.
 
ADAMUS: "En tiedä." Larry, olenko koskaan kertonut sinulle tarinaani kristallissa olemisesta? (Naurua)
 
LARRY: Oikeasti.
 
ADAMUS: Satatuhatta vuotta …
 
LARRY: Ole hyvä ja kerro.
 
ADAMUS: … sanoen …
 
LARRY: Mitä tapahtui?!
 
ADAMUS: … "en tiedä", kunnes vihdoin yhtenä päivänä sanoin (joku sanoo "minä tiedän!") "Minä tiedän. Minä tiedän."
 
LARRY: Joo, niin tiedät.
 
ADAMUS: "Sain itseni tänne, voin saada itseni ulos." Niin helppoa. Niinpä sinä tiedät.
 
LARRY: Mm hmm.
 
ADAMUS: Sinä tiedät. Odota ensi kuukauteen. Heippa, Larry! Haastattelu ensi kuussa. Kiitos, Linda. (Yleisö taputtaa) "En tiedä."
 
Luulen, että viime kuussa teimme - ei moraalista tukea tässä. Luulin, että viime kuussa teimme tietämisen merabh'n. Soitimme vähän kivaa new agemaista musiikkia. Istuitte tuoleissanne ja menitte tietämiseenne. Ja sanoin tuolloin: Larry, ei enää sanota "en tiedä", koska universumi on tavallaan kirjaimellinen, tavallaan kirjaimellinen. Olet tavallaan kirjaimellinen ja kun sanot "en tiedä", sitä juuri saat - "en tiedä".
 
Larry, miten olisi sanoa "Odotan vastauksen saapumista ja se on aivan kulman takana". Miten olisi "Tiedän jo. En ole vain vielä tuonut sitä esiin." Miten olisi pääseminen tuohon hyvään ääneen, mitä juuri esittelit täällä - tuo kyky seistä julkisesti viihdyttämässä, valaisemassa ja huvittamassa - ja sitten teet sitä itsesi kanssa! Älä tee sitä vain kaikille, jotka istuvat täällä. Katso peiliin, kuten videonne esitti. Katso … Huomasitteko, keneltä se näytti? (Vähän naurua, kun viitataan videoon, mikä esitettiin juuri ennen kanavointia)
 
Kaikki valaistumisesta
 
Voi rakas shaumbra, rakas shaumbra, etsin edelleen viittä. Viittä. Tiedätte, mistä puhun. Älkää sanoko "en tiedä". Viittä - tai 50 tai 50000, sillä ei ole merkitystä. Viittä jotka ottavat tuon askeleen valaistumiseen, jotka sanovat "Minä tiedän. Olen aina tiennyt. Pelasin vain pientä hauskaa peliä. Olen valaistunut" ja todella tarkoittavat sitä. Se ei ole vain jotain mielestä, vaan he voivat sanoa sen sydämestä - "Olen valaistunut".
 
Tähän saakka meiltä on uupunut tuo viisi tai edes yksi, mutta olemme pääsemässä lähemmäs. Olemme pääsemässä lähemmäs.
 
Minua on syytetty joidenkin epäsovinnaisten opetusmenetelmien käyttämisestä, jos sitä edes kutsuttaisiin … (naureskellen). Sinä et kutsuisi sitä opetukseksi (Normalle). Okei! (Naurua) Siinä on kyllä vähän opetusta. Miksi? Miksi? Miksi? Miksi?
 
GARRET: Sitä minä olen ihmetellyt! (Naurua)
 
ADAMUS: Ja minä olen ihmetellyt, missä sinun valaistumisesi on! Istut sen päällä! (Lisää naurua) On vähän erilaista kuin viime kuussa, vai mitä. (Joku sanoo "ei kai") Ei kai.
 
Koska rakas shaumbra, rakas shaumbra, meidän on työnnettävä. Meidän on annettava muuta ajateltavaa. Meidän on naurettava aina silloin tällöin. Meidän ei tarvitse olla niin vakavissaan asioista, hyvin masentavia tosinaan.
 
Valitsin tämän shaumbra-ryhmän. Kerroin teille, että päätin tulla tänne työskentelemään kanssanne, koska olette todella pioneereja. Olette todella merirosvoja. (Yleisö sanoo "aargh!", Adamus naureskelee) Ja tiedän, että te valitsette valaistumisen, mutta olette tavallaan pikkuriikkisen jumissa tässä prosessissa. Siis kyllä, käytämme muutamia epäsovinnaisia menetelmiä.
 
Niinpä tämän päivän epäsovinnainen menetelmä on, että pidetään tämän päivän shoud kuin talk show. (Yleisö ei reagoi kovin paljon) Visailuohjelma missä on palkintoja? (Yleisö sanoo "joo!") Tehdään siitä visailuohjelma tai talk show, jossa on palkintoja. Viime kerta oli upea, mutta ei, en huomannut suurta muutosta valaistumisessa, joten teemme tämän vähän eri tavalla. Tehdään tästä kuin visailuohjelma.
 
No niin, minulle ovat tuttuja teidän talk show'nne ja visailuohjelmanne, jotka alkoivat täältä USA:sta, ja nyt niitä on ympäri maailmaa. Formaatti on melko tyypillinen ja siihen on syynsä. Formaattina on melko usein, että avataan monologilla, minkä teen aivan hetken kuluttua, ja sitä seuraa vähän rutiininomaista komediaa, minkä teen aivan hetken kuluttua (Adamus naureskelee). Tätä seuraa - voi, tavallisesti on joku vieras, mutta tänään ja vastedes, kun teemme oikeastaan muunnelmia Adamus-teatterista, meillä on vieraan sijasta "Ikimuistettavia hetkiä mestarin kanssa". Pieni saarna. Tartun puhujakorokkeeseeni ja pidän pienen puheen. Ja tavallisesti talk show'ssa on musiikkivieras. Tänään meillä on musiikki-merabh. (Yleisö hyväksyy) Aha, näköjään rakastatte merabh'ia. Rakastatte … mutta te ette rakasta minua niin paljon kuin merabh'ia. (Adamus naureskelee, joku sanoo "rakastamme sinua") Kiitos, kiitos.
 
Siis pidetään tämä talk show'na ja aloitetaan aivan alusta. Uskoakseni … No, te päätätte, kuka on tämän päivän kuuluttaja. Meillä on Larry. Meillä on Marty. Kuka muu? Ai, meillä on Alain. Ja kuka muu? Ja Marc. Siis kaikki, jotka haluavat Marcin kuuluttamaan, hurratkaa ja taputtakaa tai mitä tahansa. (Vähän hurrausta ja taputusta) Kyllä, kyllä, kyllä. Okei, hyvä, Ja Alain - ranskankielinen kuuluttaja. (Vähän taputuksia ja muutama "vou-ou") Kyllä, Marty. (Paljon yleisön hyväksyntää ja taputuksia) Ja Larry. (Vähän taputuksia) Marty, Marty, tule eteen. Ok, aloitetaan tämän päivän show. Aloitetaan tämän päivän show.
 
Pitäkää nyt mielessä, kun kerron teille aluksi - ennen kuin sinä teet kuulutuksen ja ennen kuin aloitamme show'n - että osa tästä on ajanvietettä, koska jos voitte istua täällä seuraavat 100 minuuttia ja nauraa ja nauttia ihmetellen, mitä helvettiä me teemme tai minä teen, niin se on hyvä asia, koska pääsette pois mielestänne. Osittain siksi, että on syvällistä informaatiota … jossain. (Naurua) Yritämme löytää sen. (Adamus naureskelee) Osittain siksi - ja tarkoitan tätä hyvin vakavissani hymy kasvoilla - että ajetaan ne pois, jotka juuri virittyvät mukaan ja jotka eivät ole olleet täällä aiemmin. (Vähän naurahduksia)
 
Menkää jonnekin muualle. Menkää joillekin kivoille, unisille new age -nettisivuille. Hymiskää OM:ia tai mitä tahansa tai puhukaa ongelmalapsuudestanne. Tämä ei ole paikka sitä varten! Tämä Crimson Circle on paikka niille, jotka päättävät ruumiillistaa valaistumisen tässä elämässä. Piste. (Yleisö vastaa "joo" ja "vou-ou!" ja vähän taputuksia) En tunne ainuttakaan mestaria, joka "ommasi" tiensä valaistumiseen. Ehdottomasti en, ehdottomasti en. En tiedä ainuttakaan valaistunutta mestaria, joka teki sen jonkinlaisesta orjuudesta tai kuuliaisuudesta tai kärsimisestä. En tunne. En tunne.
 
Siis niiden jotka tulevat maisemiin aina silloin tällöin, jotka virittyvät mukaan kaikkeen uuteen kuullessaan, että jotain new agea on menossa, haluan menevän jonnekin muualle, koska haluan säilyttää puhtauden, vakaumuksen ja tämän energiafokuksen. Kaikessa on kyse valaistumisesta. Puhun teille valaistumisesta täältä, täältä, täältä ja kyllä, Linda, kaikkialta. Puhun, kunnes se lopulta, lopulta alkaa asettua teihin. Aloitetaanpa siis tämän päivän show.
 
Heräämisshow
 
MARTY: (suurella kuuluttajaäänellä) Hyvät naiset ja herrat, oletteko valmiita? Hän on ollut kristallissa noin ziljoona vuotta. Raikkaana ulos! Hän nostaa sinut ylös, kun olet alakuloinen. Hän polkee sinut alas, kun mielesi on korkealla! Adamus Saint Germain! (Yleisö taputtaa ja hyväksyy)
 
ADAMUS: Aah! Oooh! Tuntuu tosi hyvältä olla täällä kanssanne tänään! Voi kyllä! Mene istumaan (Martylle). Tämä on minun näyttämöni. Kiiitoooos, Martyyy! (Naureskellen, yleisö taputtaa) Mitä meillä on varastossa tänään? Näemme sen hetken kuluttua, mutta ensin keskeytämme hetkeksi ja puhumme Edithille. (Vähän naurahduksia) Edith, sinä ärjet sydämeni.
 
EDITH: Hyvä.
 
ADAMUS: "Hyvä", sanoo hän. Hyvä! (Naurua) Edith! Nyt me haastamme sinut vähän, Edith. Eeedith, mitä uudelle autollesi kuuluu?
 
EDITH: Pah!
 
ADAMUS: (naureskellen) Mitä tuolle uudelle autolle kuuluu, Edith?
 
EDITH: Se on tulossa.
 
ADAMUS: Se on tulossa. Odota hetki, aion katsoa, onko sitä parkkipaikalla. Ei! Sitä ei ole siellä, Edith. Edith …
 
EDITH: Tiedän, ettei ole.
 
ADAMUS: Edith, mikä on vikana … Aloitetaanpa näin: mitä auto symbolisoi?
 
EDITH: Kaikenlainen yltäkylläisyyden puute symbolisoi, ettet rakasta itseäsi.
 
ADAMUS: Kyllä, ja auto tavallaan symbolisoi sinun matkaasi. Matkaasi. No niin, mitä sanoit nykyisestä autostasi - minkä autosi muuten kuuli ja se on hyvin loukkaantunut? Mitä sanoit autostasi? Autosi tavallaan edustaa sinua, fyysistä kehoasi, matkaasi elämän läpi, miten kuljet elämän läpi. Millainen auto sinulla on, Edith?
 
EDITH: Cadillac.
 
ADAMUS: Cadillac. Miten vanha, Edith?
 
EDITH: Se on vanha, viisitoista vuotta.
 
ADAMUS: Viisitoista vuotta. Mikä siinä on vikana?
 
EDITH: Siinä on vakava vuoto.
 
ADAMUS: Kuten sanon, auto on symboli sinusta.
 
EDITH: Epäilemättä.
 
ADAMUS: Epäilemättä. Sinä, kenties on energiavuoto jossain. Et tarkoita sitä, mutta sitä vuotaa, Edith. Ja sitten laitat - voi, olin niin loukkaantunut lukiessani sen! Laitat Facebookiin, että autosi on väsynyt ja loppuun kulunut etkä pidä siitä enää.
 
EDITH: En sanonut, etten pidä siitä!

ADAMUS: Siinä oli se tunne. (Naurua) Autosi luulee, ettet pidä siitä. Autosi …
 
EDITH: Ei, en sanonut sitä myöskään autolleni. Rakastan autoani, mutta minusta …
 
ADAMUS: Mutta …
 
EDITH: … se ei ole 8000 dollarin korjauksen arvoinen, koska se ei ole 8000 dollarin arvoinen. Niinpä minun oli … Pyysin …
 
ADAMUS: Käyttäisitkö 8000 dollaria koiraasi tai kissaasi tai lapseesi? (Pari ihmistä yleisöstä sanoo "ei", naurua) Näettekö, mitä minun on kestettävä?! Edith, miksi … Miksi, Edith, miksi … voi, miksi sanon, että sinä särjet sydämeni?
 
EDITH: Ei aavistustakaan.
 
ADAMUS: Ei aavistustakaan. Se on tavallaan sama kuin sanoa "en tiedä". (Vähän naureskelua) Laitetaan asteriski siihen ja alhaalla teksti sanoo "tyhmä vastaus!" Ei käy! Ei ainoastaan sinulta, Edith - keneltä tahansa.
 
Edith, mikä meni pieleen tällä matkalla uuden auton ilmentämiseen tai kivan Cadillacisi täydelliseen korjaamiseen säteilevän kiiltäväksi - melkein kuin uudeksi? Mikä meni pieleen, Edith?
 
EDITH: Hemmetin yltäkylläisyyden puute.
 
ADAMUS: Ei, Edith. Ei, Edith.
 
EDITH: No, mikä hitto se sitten oli?
 
ADAMUS: Siitä tulee yksi noista klassisista videoklipeistä - "Ei, Edith" Ei, Edith! (naurua) Se ei toimi, Edith! Edith, ei!"
 
Edith, miten lähestyit … ongelmaa, uuden auton tarvetta. Se tapahtuu. Ratkaisu - mitä teit, Edith?
 
EDITH: No, ensin istuin peilin eteen ja kerroin, miten paljon rakastan itseäni.
 
ADAMUS: Aivan, hyvä. Hyvä askel. Mm hmm. Mm hmm.
 
EDITH: Mutta sitten kun tulin sisälle autotallista, istuin ja itkin vähän.
 
ADAMUS: Joo.
 
EDITH: Ja sitten pyysin kaikkia shaumbroja, voisivatko …
 
ADAMUS: Pysähdytäänpä nyt tähän. Facebook … (Edith huokaa) Tiesit, että tämä tapahtuisi. Facebook … Voi, tiedän, kuka on ollut tuhma tai kiltti. (Naurua) Facebook. Menet shaumbrojen luo ja mitä pyysit heitä tekemään?
 
EDITH: Olkaa kilttejä ja hengittäkää syvään ja tietoisesti kanssani uudempaa autoa varten.
 
ADAMUS: Melkein, Edith. Sanoit: olkaa kilttejä ja hengittäkää uutta autoani varten.
 
EDITH: Kyllä.
 
ADAMUS: Kuin " En aio tehdä sitä, te teette sen."
 
EDITH: Ei, minäkin teen sitä. Haluan heidän hengittävän kanssani. Pyysin heitä hengittämään kanssani ja erityisesti …
 
ADAMUS: Miksi? Miksi?
 
EDITH: … jos nuo uskomukset …
 
ADAMUS: Miksi?
 
EDITH: … olivat helppoja heille.
 
ADAMUS: Onko … Michelle, voisitko avata verhon hetkeksi?
 
EDITH: Voi luoja.
 
ADAMUS: Rullaa nyt se vain ylös. Sillä ei ole merkitystä. Kamerat räjähtävät, mutta se ok. En näe uutta autoa siellä, Edith. Pyysit … (Ihmiset huomaavat Geoffin uuden perävaunun ikkunasta, naurua) Näetkö? Isukki sai uuden perävaunun, Edith sai paskaa! (Lisää naurua) Voit vetää sen nyt alas (Michellelle). Ei uutta autoa, Edith. Ei uutta autoa. Sinulla voisi olla uusi auto siellä. (Joku sanoo "samppanjanvärinen") Samppanjanvärinen.
 
EDITH: Ei, en pidä samppanjanvärisestä.
 
ADAMUS: Se on sinun asiasi. Hän pitää violetista. Sinulla voisi olla uusi auto, mutta teit yhden strategisen virheen, ja haluan teidän kaikkien muistavan tämän. Kaikista luennoista ja keskusteluista, kaikesta huumorista ja vastenmielisyydestä huolimatta, joita meillä on ollut vuosien varrella - vastenmielisyydestä huolimatta - sen tietämisestä huolimatta, että voit vain hengittää sen Edithin tapaan, saada sen tapahtumaan; niistä ilmiömäisistä jalokivistä huolimatta joita olen haalinut ja keräännyt noin viimeiset kymmenentuhatta vuotta ja laittanut ne ympäri maailmaa luoliin sanoen "Nyt teillä on pääsy noihin energioihin"; kaikesta tästä huolimatta pyysit kaikkia hengittämään tuota hiton autoa sinulle, Edith, ja sen vuoksi sitä ei ole. Pyysit heitä. Siinä kohtaa menit vikaan, koska voit tehdä sen itse, rakkaani.
 
EDITH: Tiedän sen. Olen täysivaltainen olento, mutta ajattelin vain, että voisin … Ajattelin vain, että voisin käyttää vähän …
 
ADAMUS: Sano se uudestaan!
 
EDITH: Sanoin, että tiedän sen, koska olen täysivaltainen olento. Tiesin sen pyytäessäni, mutta halusin vain vähän apua. Mitä hiton väärää siinä on?
 
ADAMUS: Miksi? Kaikki. Siinä on väärin kaikki, koska (Edith murisee turhautuneena) … Siinä on väärin kaikki. Kiusaan sinua tässä show'ssa.
 
EDITH: Niin kiusaat.
 
ADAMUS: Siinä on väärin kaikki, koska …
 
EDITH: Saat minut vielä itkemään.
 
ADAMUS: Hyvä, päästä se ulos!

EDITH: Ja sitten tunnet syyllisyyttä.
 
ADAMUS: Voi, päästä se ulos! Kyllä, suutu myös minulle! Minulla on kokonainen luettelo ihmisiä, jotka ovat vihaisia minulle. (Paljon naurua, kun Adamus piiloutuu fläppitaulun taakse hetkeksi) Enkä välitä siitä! Välitän vain niistä viidestä tai 50 tai 5000, jotka valaistuvat tässä elämässä, ja haluan yhden niistä olevan sinä.
 
EDITH: Minäkin haluan olla ja kiitos.
 
ADAMUS: Niinpä pistän sinut koville nyt.
 
EDITH: Ja tiedän kyllä … En tiedä, mikä on vikana. Tunnen surua, etten ilmennä yltäkylläisyyttänikään.
 
ADAMUS: Mutta, mutta …
 
EDITH: Se särkee sydämeni.
 
ADAMUS: Aivan, okei.
 
EDITH: Tarkoitan, että olen surullinen.
 
ADAMUS: Okei, vihje teille kaikille. Edith vain edustaa teitä. Edith tarvitsee uuden auton. Hyvä. Edith voi saada, minkä tahansa auton haluaa. Hyvä. Edithin pitäisi saada tuo uusi auto ja tuo uusi auto on aivan lähellä, valmiina tulemaan. Mutta sillä hetkellä kun sanot kaikille muille täällä tai internetissä tai Facebookissa tai jossain vastaavassa: "Hengittäisittekö kanssani?" Ei! Se on sinun luomuksesi. Nyt olet sidottu myös kaikkien heidän energioihinsa, kaikkiin heidän yltäkylläisyysongelmiinsa, kaikkiin heidän vuoto-ongelmiinsa, kaikkiin heidän muihin juttuihinsa. Sinä olet sanonut - tämän sanoit oikeasti Facebookissa. Sinä …
 
Pärjäänkö hyvin tässä? Ärsytänkö ketään, mitä luulette? (Yleisö on samaa mieltä, vähän naurua) En usko. Luulen kuulleeni muutamien ajatusten sanovan: "Mitä viime kuun St. Germainille tapahtui? (Lisää naurua) Mitä helvettiä täällä tapahtuu?!" Meistä on tulossa valaistuneita.
 
Siis, se mitä sinä teit, mitä sinä oikeasti teit - energeettisesti, et sanoillasi, vaan energeettisesti - niin laitoit suuren kyltin: "Olen varaton. Autoni on rikki. Minulla ei ole yhtään yltäkylläisyyttä. En osaa tehdä sitä yksin. Voiko kukaan muu auttaa?" Ja toki, vedit puoleesi … teitä (katsoen kameraan), niitä jotka tulivat … Mennäänpä tänne (katsoen toiseen kameraan Edithin kanssa).
 
EDITH: Voi ei.
 
ADAMUS: Te jotka tulitte auttamaan Edithiä, olette niitä, joilla on samoja hemmetin ongelmia yltäkylläisyydessä, puutteessa ja jotka eivät ymmärrä omaa täysivaltaisuuttaan. Siksi teillä ei ole uutta autoa ja siksi sinulla ei ole uutta autoa. Juuri niin, siitä syystä.
 
EDITH: Sori kaverit. (Adamus naureskelee)
 
ADAMUS: Edith, sinä vuodat. Tästä tulee toinen klassinen fraasi - "Edith, sinä vuodat." Älä vuoda enää. Sinulla on se sisällä, jos vain sallit sen olla. Se on - Edith, te kaikki - näin helppoa. Itket vielä, sitten kun tajuat sen. Se on siellä. Tiedät sen, vaikka kieltäisitkin sen. Se on siellä. Ei ole mitään, rakas Edith, ei ole mitään sinun ja yltäkylläisyyden välillä - paitsi salliminen. Se on siinä - paitsi salliminen. Taivaassa ei ole mitään Jumalaa, joka estää sen sinulta. Ei ole mitään henkioppaita tai mitään vanhaa makyoa, mikä estää sen sinulta. Se on yksi asia. Se on Edith sanomassa: "Hitto soikoon", jopa "Voi vittu, haluan sen auton." Voit sanoa sen. Sano se. Anna palaa.
 
EDITH: Ei, en halua sanoa sitä.
 
ADAMUS: Sinun ei ole pakko.
 
EDITH: Tuo sana loukkaa minua.
 
ADAMUS: Oikeasti?
 
EDITH: En pidä siitä, kyllä.
 
ADAMUS: Tiedätkö, miksi minä pidän siitä?
 
EDITH: Ei, en tiedä, miksi pidät siitä …
 
ADAMUS: Se rikkoo rajoja …
 
EDITH: … enkä välitä, miksi pidät siitä! (Naurua)
 
ADAMUS: Se rikkoo rajoja. (Adamus naureskelee) Se rikkoo rajoja. Ihmisillä on niin monia rajoja …
 
LINDA: Minä sanon sen 200 taalasta! (Paljon naurua, Adamus kaivaa taskusta rahaa ja pitää ylhäällä dollaria)
 
ADAMUS: Linda sanoisi sen dollarista. (Lisää naurua, kun hän kieltäytyy)
 
LINDA: En ole halpa, beibi!

ADAMUS: Edith, Edith, Edith. Tuo se esiin sisältäsi. Luomme pienen kokemuksen tänään ja se on sinulle. Sinulle, ei sidottuna kehenkään muuhun. Se on sinun ja kenties oivallat, miten helppoa se on. Ja riko joskus rajoja. Sano paha sana, jos on pakko. Riko vain omia rajojasi, koska niitä on paljon. Ei ole ainoastaan rajoja, vaan on vuotoja. On vuotoja omassa arvossa. On vuotoja siinä, miten arvokas olet itsellesi.
 
Vuotaminen merkitsee energian päästämistä ulos, sen antamista toisille ihmisille sen sijaan, että annat sen itsellesi ensin. Sitten et vuoda, vaan säteilet kaikille. Säteilysi valaisee hyvyyden heidän elämässään, jotta he näkevät sen. Ei siis tehdä enää "hengittäkää kanssani uuden auton puolesta, hengittäkää kanssani terveyteni puolesta", ei mitään tällaista. Ei enää sympatiaa, ei enää anomuksia. Sinulla on se sisälläsi juuri nyt.
 
Olin pettynyt, mutta olemmeko edelleen ystäviä?
 
EDITH: Olemme edelleen ystäviä.
 
ADAMUS: Rakastajia?
 
EDITH: Ei!
 
ADAMUS: Ei! En tarkoita sillä tavalla. Tarkoitin läheisiä, kuin ystäviä.
 
EDITH: Kyllä, kyllä, aivan.
 
ADAMUS: Joo, joo. Hyviä ystäviä. Todella hyviä ystäviä.
 
EDITH: Energisiä ystäviä.
 
ADAMUS: Hyviä ystäviä.
 
EDITH: Kyllä.
 
ADAMUS: No niin, Edith, kritisoin - ilmaisen sen kohteliaasti - sinua ja kaikkia muita, koska se on siellä juuri nyt. Se oikeasti on. Kyse on vain noista esteistä ja kaikesta roskasta, mutta en halua edes puhua siitä, mitä roska on. Pääse siitä yli. Te kaikki, pääskää siitä yli. Oikeasti. Pääskää siitä yli ja tehkää se.
 
Kiitos. No niin, nyt - öhöm - olen pitänyt avausmonologini. (Naurua) Joo, voimallisia juttuja. Rakastan näitä visailujuttuja. On Heräämisshow'n aika! (Muutama yleisöstä sanoo "vou-ou!") Kirjoittaisitko sen taululle (Lindalle) - Heräämisshow - kun meillä ei ole neonvaloja täällä. Siis, Heräämisshow.
 
Herääminen ei ole kohtelias
 
Herääminen ei ole kohtelias, joten teidänkään ei pitäisi olla. Tämä on show'n alaotsikko. Tiesittekö sen? Herääminen ei ole kohtelias, mutta kuitenkin te yritätte olla. Yritätte olla niin kohtelias siinä. Niin kiva. "Aion olla kiva heräämisessäni." Vittuun se, Edith. (Naurua) Se ei toimi! Se ei toimi.
 
Herääminen on töykeä! Se on töykeä. Se on töykeä! Herääminen on demoni, lohikäärme minkä loitte ja sanoitte: "Murskaa minut." Hmm, joo. Ja se tekee sen. Herääminen on
hyvin, hyvin töykeä. Siltä puuttuu sosiaaliset taidot. Siltä puuttuu myötätunto, paitsi ehkä syvimmästä ytimestään. Siltä puuttuu käytöstavat. Sillä ei ole hienostuneisuutta tai eleganssia, kuten joillakin meistä. Siltä puuttuu huumorintaju, paitsi silloin kun se tuntee jauhavansa teidät ehdottomasti mössöksi (muutamia huudahduksia, Adamus nauraa). Tervetuloa Heräämisshow'hun! Jonka teille tuottivat … (Adamus naureskelee)
 
Pointtini siis on: miksi kohtelette omaa heräämistänne niin kohteliaasti? Olette antaneet sille luvan. Todella olette. Olette antaneet tälle heräämiselle luvan tulla repimään teidät hajalle raaja raajalta, ajatus ajatukselta, uskomus uskomukselta. Olette antaneet heräämisellenne - annoitte sille oikeuden tuoda minut tänne. Herääminen ei ole kohtelias, eihän? (Adamus naureskelee) Herääminen ei ole kohtelias, joten … joo, tai kiva. Olen pahoillani, loukkaan muutamia, mutta halaat ja pussaat minua vielä heräämisessäsi ja sitten kun alat ajaa tuolla uudella … Miten olisi kiva Citroen tai jokin kiva, tiedäthän … Miksi Cadillac, joo?
 
EDITH: Koska pidän siitä.
 
ADAMUS: Ne ovat kivoja.
 
EDITH: Pidän siitä.
 
ADAMUS: Ne ovat kivoja. Kyllä, okei. Minkä tahansa valitset - mutta sinä, eivät kaikki shaumbrat.
 
EDITH: Kyllä.
 
ADAMUS: Herääminen …
 
EDITH: En ajatellut. Pyydän anteeksi.
 
ADAMUS: Ei sinun tarvitse pyytää anteeksi minulta. Pyydä anteeksi itseltäsi. Mene vessaan nyt, katso peiliin ja pyydä itseltäsi anteeksi. (Vähän naurahduksia) Vakavasti sanottuna.
 
EDITH: Olen jo puhunut itselleni.
 
ADAMUS: Edith, Edith. Katsohan, pahinta on sättiä itseään. Parasta on hymyillä, nauraa ja sanoa: "Aa, miksi teemme heräämisestä niin vaikeaa? Miksi meidän täytyy vetää kaikki ympäri maailmaa tuomaan sisään typerän auton? Voin ottaa vain puoli hengenvetoa - ja pum! se on siinä. Se on näin helppoa. Voin tehdä sen itse."
 
EDITH: Olen kyllästynyt tuomaan sisään yltäkylläisyyttäni. Se on turhauttavin asia.
 
ADAMUS: Työstämme sitä tänään. Hän sanoo olevansa kyllästynyt tuomaan sisään yltäkylläisyyttään, joo. Siis Edith, edustat todella hyvin monia tällä hetkellä ympäri maailman, joilla on sama ongelma. Kiitos, että annoit minun olla epäkohtelias sinulle.
 
Herääminen ei ole kohtelias, eikä teidänkään pitäisi olla heräämisessänne. On aika rullata sen kanssa. On aika avautua sille, mutta lakata olemasta niin hiton kohtelias ja yrittämästä olla kiva heräämisellenne, koska se repii teidät hajalle joka tapauksessa.
 
Heräämisvisailu
 
Tehdäänpä nyt seuraava osa Heräämisshow'ta Adamus Saint Germainin kanssa. Meillä on pieni visailu. Tarvitsemme kaksi tuolia lisää tänne eteen, niin että meillä on kaikkiaan neljä rivissä. Tarvitsemme neljä osallistujaa show'n tähän osaan. Eikö tämä ole erilainen tapa tehdä henkisyyttä? (Yleisö on samaa mieltä) Voisimme tietysti soittaa vähän kivaa musiikkia ja hymistä vähän.
 
Neljä osallistujaa, Linda. Meillä on kysymyssarja.
 
LINDA: Valitsenko minä?
 
ADAMUS: Kyllä.
 
LINDA: Okei.
 
ADAMUS: Laita ne riviin.
 
LINDA: Tässä, sinä menet.
 
ADAMUS: Heräämisshow'n tuottivat teille …
 
LINDA: Pete.
 
ADAMUS: Tarvitsemme sponsorin. Tarvitsemme sponsorin. Kuka olisi sopiva sponsoroimaan tätä? (Joku naureskelee yleisössä, kun Linda valitsee osallistujia)
 
LINDA: Onko se sinulle ok?
 
ADAMUS: Kyllä, suklaafirma. Hyvä. Nyt meillä on neljä osallistujaa. Esittelisittekö itsenne lyhyesti. Kertokaa nimenne, mistä olette ja miksi ette ole vielä heränneet. (Naurua)
 
PETE: Pete Gibbons Lovelandista, Coloradosta.
 
ADAMUS: Hyvä. Kiva nähdä sinut, Pete (matkien tv-isäntää).
 
PETE: Jep. (Vähän naurua)
 
ADAMUS: Olen katsellut televisio-ohjelmianne.
 
PETE: Joo. Ja en ole herännyt, koska en oikeasti usko olevani sen arvoinen.
 
ADAMUS: Aha! Hyvä vastaus Peteltä, ja te olette studioyleisömme tänään. (Yleisö taputtaa) Seuraava.
 
JULIE: Julie Mack Longmontista. Coloradosta.
 
ADAMUS: Hyvä. Kiva nähdä sinut täällä, Julie. Mitä teet elääksesi?
 
JULIE: Leikin psykologialla.
 
ADAMUS: Ai hyvä.
 
JULIE: Siis compassionatepsychology.biz.
 
ADAMUS: Erinomaista. Miten monta … (Julie nauraa ja joku sanoo "hyvää myynninedistämistä") Joo, mikä onkaan nettisivujesi osoite? Saadaan tämä tehtyä. Kyllä, ja miten monta …
 
JULIE: Ja eläinkommunikointia myös.
 
ADAMUS: Ja miten moni asiakkaasi käyttää mielialalääkkeitä?
 
JULIE: Hmm, ei moni …
 
ADAMUS: Aivokarkkia. Hyvä, hyvä, hyvä.
 
JULIE: Muutama tässä kuussa.
 
ADAMUS: Muutama tässä kuussa. He ovat tulossa ulos kolostaan.
 
JULIE: Sukeltavat suoraan reunalta. (Hän kikattaa)
 
ADAMUS: Paljon lisää tulee esiin. Hyvä. No, kiitos ja miten ihmeessä et ole vielä herännyt?
 
JULIE: Hengitän sitä sisään.
 
ADAMUS: Ai, hyvä, hyvä. Missä se on?
 
JULIE: (kikattaen) Aivan tässä.
 
ADAMUS: Tässä, okei. Hengittäisitkö se nyt ulos, jotta voit nähdä sen. (Nainen kikattaa) Hyvä! No, kiitos osallistumisesta tämän päivän show'hun. (Vähän taputuksia) Ja seuraava. Ole hyvä.
 
ALAYA: Nimeni on Alaya Holman ja olen Longmontista, Coloradosta.
 
ADAMUS: Aivan. Miksi katsot häntä sanoessasi sen?
 
ALAYA: Koska asumme kumpikin Longmontissa.
 
ADAMUS: Ai, todellako! Mikä sattuma. (He naureskelevat) Ja entä heräämisesi? Missä se on?
 
ALAYA: Tulossa. (Vähän naureskelua)
 
ADAMUS: Kuulostaa vähän haparoivalta, vai mitä sanot?
 
ALAYA: Ei, se on itse asiassa murtumassa auki.
 
ADAMUS: Rullaisiko taas tuon ikkunan, Michelle, että voimme nähdä, onko sitä jo? (Naurua) Voi kyllä! Siellä on sinun heräämisesi ja Edithin uusi auto!
 
ALAYA: Olen heräämässä, olen heräämässä.
 
ADAMUS: Hyvä, kiitos. Kiitos. Kiitos, että kisaat mukana tänään. Ja …
 
DENISE: Nimeni on Denise.
 
ADAMUS: Aivan, Denise.
 
DENISE: Ja olen Piercestä, Coloradosta.
 
ADAMUS: Hyvä.
 
DENISE: Kaksikymmentä mailia Fort Collinsista itään.
 
ADAMUS: Hyvä.
 
DENISE: Tämä on ollut valtava kuukausi.
 
ADAMUS: Odotapa seuraavaa kuukautta. (Vähän naureskelua)
 
DENISE: Minulla oli valtava, valtava pimeä piste, mikä on valaistunut, ja olen nyt tulossa kasaan.
 
ADAMUS: Hyvä.
 
DENISE: Ja avaan vain käsivarteni ja itken paljon.
 
ADAMUS: Hyvä! Itkeminen on hyvä asia. Voit itkeä tässä Heräämisshow'ssa, koska …
 
DENISE: Luultavasti itkenkin!
 
ADAMUS: … siksi olemme täällä. Kyllä, hyvä. Kaikki ovat siis esitelleet itsensä. Olemme valmiita tämän päivän kysymyksiin.
 
No niin, tänään on suuri palkinto, kyllä. Suuri palkinto on päivällinen valitsemassasi ravintolassa oman sielusi kanssa - Crimson Circle maksaa laskun - ja Adamus-palkinto. Teillä on siis jotain, minkä vuoksi kilpailla. Yleisö itse asiassa määrää, kuka on voittaja kussakin kysymyksessä, ja parhaasta vastauksesta annetaan 44 pistettä. Neljäkymmentäneljä. Osaatko laskea yhteen?
 
LINDA: Haluatko minun pitävän pistetilannetta tässä?
 
ADAMUS: Joo, kyllä kiitos. Nimet, sarakkeet, kaikki se muu. Ja jos olet juuri alkamassa katsella, sinun ehkä kannattaa poistua. (Naurua) Itse asiassa, sinun ehkä kannatta palata viime kuukauteen ja katsella se shoud. Teeskentele sen tapahtuvan nyt, koska lähestymme valaistumista eri tavalla.
 
Okei, aloitamme tämän päivän kysymykset. Tämä on helppo, saadaan vain kaikki lämpimäksi. Lyön vetoa, että te ette koskaan ajatelleet tekevänne tätä tänään, vai mitä? En minäkään.
 
- Kysymys 1
 
Okei, aloitetaanpa ensimmäisellä kysymyksellä. Kertokaa meille muinainen hepreankielinen nimi Jumalakäsitteelle. Muinainen hepreankielinen nimi Jumalakäsitteelle.
 
LINDA: Oletko vakavissasi?
 
ADAMUS: Haluan …
 
JULIE: Jeshua.
 
ADAMUS: … ne kirjoitettavaksi … Voi, mikrofoni. Aloitamme tuolta, etenemme riviä pitkin.
 
LINDA: Okei, aloitetaan Denisestä.
 
ADAMUS: Muinainen hepreankielinen nimi. Denise, mikä on muinainen hepreankielinen nimi Jumalalle?
 
DENISE: Jeshua.
 
ADAMUS: Jeshua! (Yleisö alkaa olla eri mieltä) Tota, yleisö, olkaa kilttejä! Ei, ei, ei. Shhh! Shhh!
 
ALAYA: Allah.
 
ADAMUS: Hyvä, meillä on kaksi eri versiota tähän mennessä. Hyvä. Seuraava? Julie.
 
JULIE: Ei aavistustakaan.
 
ADAMUS: Ei aavistustakaan. Se on tavallaan kuin "en tiedä!"
 
JULIE: Minä tiedän. Minä tiedän, se ole vielä pistäytynyt käymään.
 
ADAMUS: Hyvä. Keksi joku nimi, jos haluat. Mikä nimi tahansa.
 
JULIE: Jeesus. (Lausuttuna espanjalaisittain)
 
ADAMUS: Bob. (Naurua) "Oi Bob, B-Bob, Bob (laulaen). Teen tämän Bobin nimeen!" (Naurua) Minkä laitat koirasi nimeksi? "Bob!" Mikä Bob on takaperin? (Lisää naurua) Pete. Pete.
 
PETE: Yahweh. (Yleisö hyväksyy ja vähän taputuksia)
 
ADAMUS: Yahweh. No niin, tämä on vasta avaava testikierros, mutta itse asiassa kukaan osallistujista ei saanut nimeä oikein tänään, koska …
 
PETE: Mutta minä olin lähimpänä. (Naurua)
 
ADAMUS: Se on totta. Muinainen hepreankielinen nimi Jumalalle oli "sitä ei voinut sanoa". (Yleisö sanoo "ooo") Oikea vastaus oli … (hän on vain hiljaa).
 
LINDA: Hänellä oli se! Juliella oli se!
 
ADAMUS: Mutta hän sanoi sanat. Mitään sanoja ei voitu sanoa ehdottoman oikeassa vastauksessa. Mutta me …
 
JULIE: Olin lähellä.
 
ADAMUS: Annamme sinulle 22 pistettä.
 
LINDA: Kaksikymmentäkaksi?
 
ADAMUS: Kaksikymmentäkaksi. Joo, 22.
 
LINDA: Kaksikymmentäkaksi?!
 
ADAMUS: Tämä oli avauskierros.
 
Minun on pysähdyttävä tässä hetkeksi. Eikö tämä oli vähän parempi tapa tehdä valaistumista? Hyvä.
 
- Kysymys 2
 
Okei. Seuraava kysymys. Voi, rakastan tätä kysymystä. Se on yksi suosikeistani ja aloitamme Petestä. Seuraava kysymys, ja yleisö, älkää kiinnittäkö huomioita ainoastaan sanoihin, vaan energiaan, koska te äänestätte parhaan vastauksen. Ja kysymys on: Pete. miksi huonoja asioita tapahtuu hyvälle shaumbralle?
 
PETE: Tota, alitajuiset aspektit.
 
ADAMUS: Okei.
 
PETE: Ei ymmärretä alitajuisia aspekteja ja ne tuovat negatiivista energiaa.
 
ADAMUS: Missä alitajuntasi on?
 
PETE: No, se on ei-tietämistä. Ei-tietämistä.
 
ADAMUS: Ei-tietäm- …
 
PETE: Ei-tietämistä …
 
ADAMUS: Ai, tavallaan "en tiedä"!
 
PETE: Joo.
 
ADAMUS: "Minulle tapahtuu nyt huonoja asioita. Mietin miksi." Hyvä. Kiitos, Pete. Kiitos. Seuraava. Julie.
 
JULIE: Sana "huono" on …
 
ADAMUS: Kilpailun kärjessä 22 pisteellä. Miksi huonoja asioita tapahtuu hyvälle shaumbralle?
 
JULIE: Niin, sana "huono" on kaksinaisuutta eikä ole huonoa, silloin meillä ei ole luottamusta.
 
ADAMUS: Joo, ei ole … Hyvä.
 
JULIE: Siis kun sallimme … kyse on luottamuksesta ja johdamme itse itseämme. Olemme siis aina … olemme aina itse velho verhon takana.
 
ADAMUS: Vau! Vau! Syvällistä.
 
JULIE: Siis on … mutta se on … Voin …
 
ADAMUS: Hyvä.
 
JULIE: … arvostaa sitä, vaikken aina nauti siitä hetkessä, varmasti.
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Kiitos. Seuraava.
 
ALAYA: Sitä oli vaikea seurata.
 
ADAMUS: Joo.
 
ALAYA: Psykologi (nauraen). Minulle kyse on perspektiivistä, miten hahmotan hyvän tai huonon, ja kyse on itseen katsomisesta, anteeksiannosta ja itsen ymmärtämisestä.
 
ADAMUS: Hyvä, kyllä.
 
DENISE: Luulen, että se liittyy enemmän syviin ydinuskomuksiimme. Jos joskus katsomme alaspäin itseämme, sitä tulee meille. Mutta jos voimme päästä todella kosketuksiin itsemme kanssa ja todella rakastaa itseämme sellaisena, kuka olemme, niin positiivisia, hyviä asioita tapahtuu. Ja niinpä ei ehkä ole hyvää tai huonoa, vaan kyky laajentua olemaan, kuka olemme.
 
ADAMUS: Erinomaista. No niin, on teidän vuoronne äänestää. Kaikki te jotka tunnette, että Pete oli paras, ilmaiskaa hyväksyntänne. (Yleisö on hiljaa, sitten naurua) Rakastan sinua, Pete! Rakastan sinua! (Lisää naurua) Okei, okei, seuraava. Kaikki jotka tunsivat Julien antaneen parhaimman vastauksen, antakaa hyväksyntänne. (Vähän hyväksyntää) Kaikki jotka tunsivat Alayan antaneen parhaan vastauksen, ilmaiskaa hyväksyntänne. (Yksi henkilö taputtaa) Ja kaikki jotka tunsivat, että Denise antoi parhaan vastauksen. (Paljon hurraamista ja taputuksia) Neljäkymmentäneljä pistettä Deniselle.
 
LINDA: Se antoi hänelle jo päivällisen! Sanoit sen olevan 44 pistettä!
 
ADAMUS: Neljäkymmentäneljä pistettä jokaisesta parhaasta vastauksesta. Sitten laskemme ne yhteen lopuksi. Sinulla on laskin vai tarvitsetko sellaista? (Linda huokaa) Tämä voi kestää piiitkän aikaa.
 
Ja muuten, oikea vastaus kysymykseen "miksi huonoja asioita tapahtuu hyvälle shaumbralle?" on: te pidätte siitä! Aa, te ehdottomasti pidätte siitä, muuten niitä ei tapahtuisi. Se palvelee teitä - kenties tämä on kohteliaampi tapa sanoa se, mutta te ehdottomasti pidätte siitä.
 
Voitte syyttää siitä yhteiskuntaa. Voitte syyttää siitä vanhempia. Voitte syyttää siitä aspekteja tai mitä tahansa muuta. Mutta todellisuus on, että sitä tapahtuu teille - on se sitten yltäkylläisyyden puutetta, terveysongelmia tai mitä tahansa muuta - koska saatte siitä jotain. Siinä on jotain, mitä saatte. Sitä ei anna teille jokin tuntematon sielu tai tuntematon jumala. Se ei ole jotain, mikä tulee entisen elämän karmastanne, ellette halua niin olevan. Se johtuu ehdottomasti siitä, että se palvelee teitä ja sallitte sen tapahtua.
 
Voitte muuttaa sen koska tahansa. Mutta kysykää itseltänne: "Miten tämä huono asia palvelee minua? Mitä se tekee? Mitä se tekee saattaakseen minut valaistumiseeni?", koska kuten olen kertonut teille aiemmin, kaikessa mitä tapahtuu elämässänne tällä hetkellä, on kyse valaistumisesta. Ja kuten sanoin aiemmin, olette luoneet lohikäärmeen heräämisestä. Te olette luoneet sen. Sitä ei luotu teille, te loitte sen ja se varmistaa, että te heräätte riippumatta siitä, mitä se vaatii.
 
Oikea vastaus on: "Koska pidätte siitä". Kiitos.
 
Siirrytäänpä seuraavaan kysymykseemme. Voi, ja tämä on hyvä. Tässä on hyvä makyo-potentiaali. (Adamus naureskelee) Näissä kaikissa on hyvä makyo-potentiaali.
 
- Kysymys 3
 
Miten mittaat edistymistäsi heräämisessä? Miten mittaat edistymistäsi heräämisessä? Toisin sanoen, perustuuko se materiaalisiin asioihin elämässäsi? Perustuuko se seksuaaliseen kyvykkyyteen? Perustuuko se siihen, pystytkö nukkumaan paremmin yöllä? Mihin se perustuu? Tämä on hyvin henkilökohtainen kysymys, minkä esitän teille. Miten mittaat edistymistäsi heräämisessä?
 
Aloittaan tästä päästä, Denisestä.
 
DENISE: Mittasin sitä ennen vertaamalla itseäni toisiin.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
DENISE: Nyt käännyn sisääni, kosketan sydäntäni, itken paljon (hän alkaa nyt itkeä) ja tiedän, että olen ehjä olento siihen, kuka minun tarvitsee olla, ja se on upea paikka.
 
ADAMUS: Hyvä, erinomaista. Tästä tulee tiukka kilpailu. Seuraava. Miten mittaat edistymistäsi heräämisessä?
 
ALAYA: Rauha mitä tunnen sisälläni, ja sinun tapaasi itken ja käyn keskusteluja itseni kanssa, joista nautin, ja todella halua puhua itseni kanssa ja olla enemmän itseni ja … (hän huokaa) Se rauha mitä tunnen heräämisestä siihen saakka, kun suljen silmäni, ja keskustelut itseni kanssa.
 
ADAMUS: Hyvä, kiitos. Tästä tulee tiukkaa nyt. Julie, sinulla on mikrofoni.
 
JULIE: Tiedän.
 
ADAMUS: Sinua ennen tuli kaksi vastausta. (Julie kikattaa) Miten panet paremmaksi?
 
JULIE: Ehdottomasti ratsastamalla aalloilla. Se on vain kaiken sallimista - "mitä ihmettä …?" tai hauskaa - ja se on hämmästyttävää ja intensiivistä ja hullua ja tiedän, milloin olen siinä ja olen vain … Ratsastan vain noilla aalloilla. Pyörin ja svengaan, ja se on aina vain hämmästyttävämpää. Ja se on … Joo, se ei ehdottomasti ole sitä, mitä odotin.
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä.
 
JULIE: Pienellä präntätty oli …
 
ADAMUS: Hyvä vastaus. Ja mikrofoni menee Petelle. Pete.
 
PETE: Okei.
 
ADAMUS: Muuten, emme ole kovin monipuolisia ryhmässämme. Meillä on nimittäin vain yksi mies, kolme naista. Meillä ei ole yhtään aasialaista, afro-amerikkalaista tai toisentyyppistä edustusta. Millainen paneeli tämä muka on?
 
LINDA: Syytä minua! (Naurua)
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Kiitos, ja siirrymme juuri Peteen. Pete? (Adamus naureskelee) Muuten Edith, se sinun olisi pitänyt sanoa minulle aiemmin - "Anna olla, hankin sen auton." Kiitos. Pete.
 
PETE: Okei. Sanon, että suurin asia sen paljastamisessa on, että minulla on todella mukava olla itseni kanssa yksin. Mutta ennen kaikkea se on, että olen todella henkinen olento ja rakastan itseäni ja voin … Se vain laajentaa minua. En muuta voi sanoa. Se tulee ulos minusta ja se vain … Sisälläni on rakkautta, mikä rakastaa minua, ja sitten voi rakastaa kaikkia muita.
 
ADAMUS: Erinomaista, hyvä. Voi pojat, tämä on hyvin tiukka kilpailu. Kaikki hyviä vastauksia tässä. Aloitetaanpa tästä päästä. Ne jotka tunsivat Denisen antaneen parhaan vastauksen, ilmaiskaa hyväksyntänne. (Vähän taputuksia) Se oli tavallaan sellainen kohtelias juttu, mistä puhuin aiemmin. Golf-taputusta. Alaya. (Muutamia taputuksia) Julie. (Vähän enemmän taputuksia) Ja sitten sinuun, Pete. (Paljon taputuksia ja hurraamista) Neljäkymmentäneljä pistettä Petelle taululla!
 
Tämä kilpailu tulee tiukemmaksi. Pääsemme viimeisiin kysymyksiimme tässä. Pärjätkää siis hyvin, osallistujat. Nämä ovat ns. bonuskierroskysymyksiä tässä. Ja ajatelkaa vain sitä, että saatte Adamus-palkinnon ja päivällisen kahdelle - teille ja sielullenne - valitsemassanne ravintolassa. (Naurua) Luojan kiitos, sielunne ei syö paljon. Okei! (Adamus naureskelee)
 
Seuraava kysymys teille kaikille - muuten, rakastan tätä. Tämä on upeaa. Viime kuukausi - niin tylsää. Tämä kuukausi - hauskaa.
 
- Kysymys 4
 
Okei, tässä sitä mennään. Tässä sitä mennään. Mikä on totuuksien totuus? Voi, antaa palaa. Mikä on totuuksien totuus? Miettikää sitä hetki, kun pohdin … Älkää vastatko vielä. Ajatelkaa sitä heti, kun puhun edellisestä kysymyksestä. Teillä on muutama hetki aikaa ajatella.
 
Miten mittaatte heräämistänne? Miten mittaatte sitä? Taskussanne olevalla rahamäärällä? Hmm, madollisesti. EI huono mittari. Suhteillanne? Tämä on vaikea kohta, koska ne ovat luultavasti menneet. (Naurua) Miten fiksu olette? Ei, teistä tulee mieletön.
 
Miten mittaatte heräämisenne edistymistä? Ilo, ilo, ilo.
 
Ja kun tämä on sanottu, niin tulee myös hyvin vaikeita ja haastavia hetkiä, mutta on ilotasoja joita ette ole koskaan ennen kokeneet. Se ei merkitse, että jokainen päivä on ilokaupungissa olemista. Se ei merkitse, että vain hyppelette tietä pitkin. Mutta se merkitsee sellaisen ilotason tietoista tajuamista, millaista teillä ei ole koskaan ollut. Tavallisesti sitä seuraa syvä sukellus kuiluun, mutta … (naurua) Mutta, palataan uudelle tasolle.
 
Nyt kun teillä on ollut tilaisuus miettiä, aloitamme sinusta, Pete. Pete, mikä on totuuksien totuus? Muuten, voisin pitää todella tylsän luennon tästä, voisin seistä täällä valkoisessa kaavussa ja saarnata totuuksien totuudesta. Sylkäisy! Pidetään hauskaa. Pete.
 
PETE: Totuuksien totuus minulle on …
 
ADAMUS: Pidä mikrofonia niin lähellä, että kaikki maailmassa ja universumissa voivat kuulla sinut, koska tämä on iso juttu.
 
PETE: … ettei oikeasti ole kaksinaisuutta ja että minä olen sinä ja sinä olet minä. Ja sitten kun kuolen, minusta tulee lahja energiani tai tietoni kera …
 
ADAMUS: Tööt-tööt-tööt-tööt-tööt! Kuulen makyo-mittarin. (Naurua)
 
PETE: Okei.
 
ADAMUS: Sori, Pete, mutta …
 
PETE: Okei.
 
ADAMUS: … sinulla oli onnea, mutta rullaisit väärään suuntaan. (Suom. huom. sanaleikkiä) (Naurua) Rullaisit suoraan makyoon! Siis luovut mikrofonista, olen pahoillani. Ei tienkään ole tuomitsemista meidän osaltamme. Toiset ylösnousseet mestarit sanovat: "Oksenna se ulos." Okei, joo. Paine kasvaa.
 
Julie, mikä on totuuksien totuus?
 
JULIE: Totuus on "minä olen". Minä olen mitä olen.
 
ADAMUS: Hyvä.(Vähän taputuksia) Älkää taputtako nyt. Säästäkää energianne loppuäänestykseen. Hyvä, kiitos. Haluatko vielä lisätä jotain?
 
JULIE: Se on …
 
ADAMUS: Se olisi makyoa, jos lisäisit. Kiitos. (Naurua) Seuraava.
 
ALAYA: Mikä tahansa vitun totuus, luulen.
 
ADAMUS: Se oli hyvä! (Yleisö hyväksyy) Hyvä, hyvä, hyvä. Ja paine kasvaa jo. Denise.
 
DENISE: Voi luoja!
 
ADAMUS: Totuuksien totuus.
 
DENISE: Totuuksien totuus.
 
ADAMUS: Totuuksien totuus.
 
DENISE: Voin ajatella tällä hetkellä vain sitä, että joskus kun olet tuskan syvyyksissä ja istut ajatellen: "Miten pääsen tästä läpi?" Ja itket sisälläsi sanoen: "Miten pääsen läpi tästä tuskasta nähdäkseni valon, koska haluan tuota valoa niin paljon." Ja otat mitä tahansa askelia, mitä vaaditaan tuon valon avaamiseen, ja luotat, että mitä tahansa tulee sinulle, se tulee sinulle ottaaksesi nuo askeleet eteenpäin. Ja paistattelen siinä juuri nyt.
 
ADAMUS: Voitko yhdistellä sitä? Voitko yksinkertaistaa? Miten sanoisit sen studioyleisölle, joka ei tajua, mitä sanot. Miten laittaisit sen yksinkertaiselle ja tiivistetylle kielelle? Totuuksien totuus.
 
DENISE: Yritän edelleen selvittää sitä.
 
ADAMUS: Ai, se on tulossa. Vedä syvään henkeä. Se on tulossa. Se on siinä. Miten sanoisit sen?
 
DENISE: Luota ja rakasta itseäsi sellaisena, kuin olet.
 
ADAMUS: Pum! Hyvä, kiitos. Okei, äänestetäänpä nyt tästä kysymyksestä, ennen kuin annan teille sopivan vastauksen ja ainoan vastauksen. Ja olen pahoillani, Pete. Olet diskattu … (naurua)
 
PETE: Älkää uskoko häntä!
 
ADAMUS: … makyon vuoksi! Makyon! Aloitetaanpa siis täältä. Kaikki jotka tuntevat Julien antaneen parhaan vastauksen, huutakaa ja kiljukaa. (Yleisö huutaa ja taputtaa) Ja huutakaa ja kiljukaa Alayalle. (Paljon huutamista ja taputuksia) Ja rivin päässä Deniselle. (Vähän taputuksia) Alayalle 44 pistettä taululle! (Yleisö hyväksyy) Meillä on kilpailu, shaumbra. Meillä on menossa täällä kilpailu.
 
Ja muuten, sopiva vastaus totuuksien totuuteen on "minä olen olemassa". Se on siinä, hyvät naiset ja herrat, shaumbra. Minä olen olemassa. Se on alkuperäinen totuus - "Minä olen olemassa, siksi minä olen." Minä olen olemassa. Millään muulla ei ole merkitystä. Kaikki sen jälkeen on joko toinen totuus - mutta ei ydin - tai epätotuus. Yksinkertaisista sanoista "minä olen olemassa" tulevat kaikki totuudet ja epätotuudet. Minä olen olemassa. Tämän tunsitte, kun lähditte Kotoa - rakastavasta ja lohduttavasta henkikodista - ja menitte pimeyteen, menitte ehdottomaan tyhjyyteen ja sanoitte ja tunsitte: "Minä olen olemassa. Minä olen mitä olen." Millään muulla ei ole merkitystä. Ei ole toista, tätä tärkeämpää totuutta. Kaikki muu joko muuttuu makyoksi tai yksinkertaisesti tukee tätä totuutta - minä olen olemassa. Millään muulla ei ole merkitystä.
 
Käsitättekö tämän merkittävyyden? "Minä olen olemassa. Siksi voin luoda. Siksi voin elää. Siksi voin olla. Siksi voin tuntea. Voin olla aistillinen. Minulla voi olla iloa. Minulla voi olla surua. Minulla voi olla puutetta ja minulla voi olla yltäkylläisyyttä. Minä olen olemassa." Käsitättekö, miten syvällistä tämä on? "Minä olen olemassa." Se on siinä. Vain sillä on merkitystä. Ei ole muuta filosofiaa. Ei ole muita kirjoja. Kaikki, kaikki mikä yrittää selittää sitä yksityiskohtaisesti, on vain makyoa, henkistä hevonpaskaa. "Minä olen olemassa." Se on siinä. Tuntekaa sitä hetki.
 
Olet olemassa, David, Edith, te kaikki, Elizabeth. Olette olemassa. Ette ole olemassa vain osana jotain. Olette olemassa täysivaltaisena olentona. Olette olemassa. Vain sillä on merkitystä. Ei millään muulla puheella ulottuvuuksista, ajasta, avaruudesta, Jumalasta - mitä ei pitäisi puhua joka tapauksessa - menneillä elämillänne, tulevilla mahdollisuuksillanne. Millään tästä ei ole merkitystä, paitsi "olen olemassa".
 
Tämä on erityistä. Millään muulla ei ole merkitystä. Kun fyysinen kehonne kuolee, voitte edelleen sanoa "olen olemassa". Kun matkustatte toisiin ulottuvuuksiin, sitä laulua laulatte - "Olen olemassa ja olen tietoinen siitä." Nimittäin tällä planeetalla on tällä hetkellä - mitä, kuusi ja puoli miljoonaa ihmistä tai enemmän. Tiedättekö, miten moni tietoisesti ymmärtää, että he ovat olemassa? Voi, he elävät. Heillä on työpaikkansa. Heillä on perheensä. Mutta hyvin, hyvin harvat voivat pysähtyä hetkeksi, sivuun kaikesta uskonnollisesta roskasta, sivuun kaikesta mitä on tapahtunut heidän elämässään, historiassaan tai kaikesta muusta, vain pysähtyä hetkeksi tuon yksinkertaisen totuuden kanssa ja hengittää syvään - "Minä olen olemassa. Minä olen mitä olen."
 
Tätä "minä olen mitä olen" merkitsee, rakkaat ystäväni. Kaikki muu on makyoa. "Minä olen olemassa. Minä olen mitä olen." Kiitos. (Yleisö sanoo, että Julien pitäisi saada pisteitä) Te äänestätte, en minä. Hän oli oikeassa. Te äänestitte väärin. Sori!
 
- Kysymys 5
 
Seuraava ja viimeinen kysymys. Mikä on suurin muutos, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä?
 
LINDA: Paska vai muutos? (Suom. huom. sanoissa on vain yhden kirjaimen ero) (Vähän naurua)
 
ADAMUS: Te valitsette. Te valitsette. Mikä on suurin muutos, mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä? Ja katsotaanpa pistemääränne. Meillä on melko kuuma kamppailu. Julien olisi pitänyt saada nuo 44 pistettä, mutta äänestitte häntä vastaan. (Joku yleisöstä sanoo "Emme äänestäneet") Annetaan Julielle 44 pistettä. Se liittyy suoraan riviin!
 
JULIE: Vou-ou!
 
ADAMUS: Joo, parannusta. Näetkö, asioiden vuoksi ei tarvitse tehdä työtä. Mikä on suurin muutos, mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä?
 
No niin, tämä on viimeinen kysymys tässä visailussa tai talk show'ssa - miksi sitä kutsutaankin - typerässä show'ssa. Tämä on viimeinen kysymys. Tehkää vastauksestanne hyvä, ytimekäs, tiukka ja vedotkaa shaumbraan, älkää minuun. Mikä on suurin muutos, Denise?
 
DENISE: Herääminen siihen, kuka olen, sen olemassaolo, kuka olen.
 
ADAMUS: Ei, vaan planetaarinen, maailmanlaajuinen muutos ihmiskunnassa, massatietoisuudessa - sellaisia juttuja.
 
DENISE: Teemme asioita tietoisemmalla tasolla …
 
ADAMUS: Hyvä.
 
DENISE: … ja teemme asioita maailmanlaajuisesti. Olen "napannut" ympäri maailmaa, että ihmiset ovat todella virittyneitä toisiinsa.
 
ADAMUS: Hyvä.
 
DENISE: Ja minusta se on hämmästyttävää.
 
ADAMUS: Hyvä. Seuraava. Tässä se on, tuo päivällinen kahdelle, sinulle ja sielullesi, ja Adamus-palkinto. (Alaya näyttää Adamus-palkintoa nimikyltissään) Aha. Et ole kuitenkaan yksin täällä tuon Adamus-palkinnon kanssa.
 
ALAYA: No, voin käyttää toista. Aina.
 
ADAMUS: Hyvä. Otetaanpa sinun vastauksesi, suurin muutos mitä tapahtuu tällä planeetalla tällä hetkellä.
 
ALAYA: Kahdenkymmenenkahden kristallin herääminen planeetan sisällä. Se pääsy mikä on annettu meille, mikä on avattu meille - tietoisuus noista kristalleista, jotta me voimme, minä voin herättää itseni, mikä herättää muita.
 
ADAMUS: Hyvä, okei.
 
JULIE: On ehdottomasti muutosta väkivallassa ja voin tuntea tuon muutoksen väkivallassa itseä kohtaan, planeettaa kohtaan, eläimiä kohtaan ja on paljon heilahtelua. Ehdottomasti paljon muutoksia tapahtuu henkilökohtaisella tasolla. Siis enemmän ja enemmän myötätuntoa, enemmän ja enemmän yhteyttä. Tapahtuu lopultakin heilahdus väkivallassa maissa, sodissa …
 
ADAMUS:  Minä vain …
 
JULIE: … jep …
 
ADAMUS: Jätetään se siihen.
 
JULIE: Siis se on siinä.
 
ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm. Hyvä. Pete.
 
PETE: Mikä kysymys taas olikaan? (Naurua) Haluan vain keskittyä tässä.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Ymmärrän, Pete. Kysymys on: mikä on totuuksien totuus? (Yleisö sanoo "eiiiiiii!") Pete, kysymys on: mikä on suurin muutos, mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä? Tietoisuus …
 
PETE: Tajusin.
 
ADAMUS: … tietoisuus. Mitä tapahtuu?
 
PETE: Joo.
 
ADAMUS: Mitä tapahtuu?
 
PETE: Näen sen tulemisena vanhasta energiasta uuteen energiaan ja se ilmentyy tai potkii maata niin kuin Pohjois-Koreassa, tuo kaveri.
 
ADAMUS: Tuo kaveri. (Vähän naurahduksia)
 
PETE: Joo. New Jerseyn myrskyt …
 
ADAMUS: Tuo pikkukaveri …
 
PETE: Ja kaikki kaaos tulee siitä. Mutta se on kuin aalto, se menee maan läpi ja puhdistaa vanhoja energioita. Ja henkilökohtaisesti minua uusi energia kutsuu olemaan täällä shaumbrojen kanssa.
 
ADAMUS: Hyvä, okei. Nyt teillä on se. Tämä on viimeinen äänestys. Tämä määrää, kuka saa päivällisen kahdelle sielunsa kanssa - saatan olla itsekin paikalla - ja Adamus-palkinnon. Aloitetaanpa nyt tästä päästä, ja varmistakaa, että ilmaisette äänenne hurraamalla, taputtamalla tai mitä tahansa. On äänestyksenne tämän kaikkien aikojen ensimmäisen Heräämisshowvisailun voittajasta.
 
Kaikki te jotka tunnette Denisen vastauksen olleen paras, ilmaiskaa. (Vähän taputuksia) Kaikki ne jotka tuntevat, että Alayalla oli paras vastaus, kertokaa se meille. (Vain pari taputusta) Olen huomannut, että lahjonta puree erittäin hyvin tässä ryhmässä. Tarkoitan, että he eivät ole yli siitä, että he ottavat viisi dollaria, tiedättehän … Hyvä, menemme nyt Julieen. (Vähän ulvontaa ja taputuksia) Ja Pete. (Paljon taputuksia)
 
Linda, kenet yleisö mielestäsi valitsi?
 
LINDA: Peten!
 
ADAMUS: Peten! Pete on voittaja …
 
LINDA: Pete!
 
ADAMUS: … Heräämisshowvisassa!
 
LINDA: Vau!
 
ADAMUS: Kiitos, Pete, ja kiitos teille kaikille.
 
LINDA: Vau.
 
ADAMUS: Linda, Adamus-palkinto Petelle. Pete, päivällinen kahdelle, sinulle ja sielullesi, drive-in McDonaldsilla (naurua). Kiitos osallistumisestasi. (Adamus naureskelee)
 
LINDA: Aiotko olla näin pihi näissä palkinnoissa? Eivätkö kaikki kolme ansaitse ainakin Adamus-palkinnon - kaikki neljä?
 
ADAMUS: Ei.
 
LINDA: Oho!
 
ADAMUS: Ei heikennetä näiden palkintojen merkitystä. Toiset saavat - no, meillä sattuu olemaan riittävästi … (hän nappaa muutaman lippiksen pöydältä) Saatte Awakening Zone …
 
LINDA: Ei, se on "vapaus"!
 
ADAMUS: Vapauslippiksen! Vapauslippiksen. Joo, vapaus on vain toinen sana sille, ettei ole enää mitään menetettävää. Siis kiitos osallistumisestanne. (Yleisö taputtaa) Ja jos saisimme tuolit pois täältä. Tarvitsemme vain kaksi.
 
Niin, tämä johtaa minut omaan vastaukseeni. Tuohon kysymykseen "mikä on suurin muutos, mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä" ei ole vääriä vastauksia. Se johtaa minut seuraavaan osuuteen tässä heräämisshow'ssa nimeltään "Merkittäviä hetkiä Mestarin kanssa".
 
LINDA: Ooo.
 
ADAMUS: Tässä annan oman näkökulmani.
 
Energia
 
Energia. Energia on suurin muutos, mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä, kaiken muun rinnalla. Mutta ihmisten käytettävissä on enemmän energiaa kuin minään muuna ajankohtana historiassa, koskaan. Puhun kosmisesta energiasta, energiasta mitä on ilmassa, vapaasta/ilmaisesta energiasta. Puhun myös energiasta maassa. On enemmän käytettävissä kuin koskaan, koskaan aiemmin.
 
Mutta ihmiset eivät salli itsensä vastaanottaa sitä. Ihmiset taistelevat enimmäkseen edelleen energiasta, taistelevat toistensa kanssa, uskoen, että on vain rajattu määrä.
 
Otetaan esimerkiksi raha. On yleinen uskomus, että on rajallinen määrä rahaa. Ei ole. Ja muuten, shaumbran kanssa menemme yli rahajärjestelmästä. Me menemme. Pääsemme pois siitä. Nimittäin se rahajärjestelmä, mihin olette tottuneet, mikä on joko kamaa, mitä kanniskelette taskuissanne tai - (Linda haluaa Adamuksen rahat) se on minun, sen minun - muovia tai numeroita pankissa, mutta koko tuo rahajärjestelmä on menossa pois. Me menemme - me shaumbrana - sen yli.
 
Energialle ja yltäkylläisyydelle on täysin uusi mekanismi. Jos olette sidottu rahaan, rahajärjestelmään, jos olette sidottu seuraamaan pankkitilejänne tai sitä, miten paljon rahaa on taskussanne, se menee teiltä ohi. Useimmilta ihmisiltä se menee ohi, koska niin he ovat tottuneet tekemään yltäkylläisyytensä.
 
On valtava määrä yltäkylläisyyttä, valtava määrä energiaa teidän jokaisen käytettävissä tällä hetkellä. Useimmilta ihmisiltä tämä menee ohi - mikä on oikeastaan suurin asia, mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä, energian käytettävyys - koska he katsovat maahan. He katsovat hyvin rajallisin ehdoin ja uskovat kaiken, mitä on julkaistu rajoituksista, mitä se onkin - ruoka, kaasu, raha, kaikki muu. He uskovat sen.
 
Kun tarkastellaan tätä asiaa, ei ole enää todellista järjestelmää. Ei ole. Ei ole todellista rahajärjestelmää. Se romahti kauan sitten. Ei ole todella mitään oikeaa energiajärjestelmää. Se kaikki on pientä julkisivun pitämistä, vähän savuverhoa, mutta ihmiset uskovat sen. He uskovat sen … Heti kun joku sanoo, että markkinat ovat huonot, he uskovat sen. Heti kun joku sanoo, että meille tulee puutetta tietyntyyppisestä tuotteesta tai jakelukanavasta tai mistä tahansa, mitä ihmiset tekevät? He seuraavat sitä sopulien tapaan, he menevät sen mukana ja sitten siitä tulee totta. Niin käy. Ehdottomasti.
 
On enemmän energiaa käytettävissä kuin koskaan ennen, odottamassa ihmisiä jotka ovat valmiita käyttämään sitä, odottamassa ihmisiä jotka ovat valmiita vastaanottamaan sen elämäänsä ilman tekosyitä, kutsumatta toisia tuomaan sen heidän elämäänsä, rajoittamatta itseään, tuntematta, etteivät he ole sen arvoisia. Se on täällä nyt. Piste. Ja sitä ei käytetä. Enemmän energiaa kuin koskaan ennen.
 
Puhuin viime shoudissamme tästä Valaistusta vapaasta maailmanpankista, tästä rahastosta mikä perustuu johonkin todelliseen. Ei ainoastaan puheeseen tai retoriikkaan tai kireään luottamukseen ihmisten välillä, vaan se on kirjaimellista energiaa, mikä on tuotu toisista ulottuvuuksista teidän pyynnöstänne. Olette pyytäneet sitä, mutta olette pitäneet sitä toisissa ulottuvuuksissa. Sanotte: "Haluan energiaa. Valitsen jotain parempaa. Valitsen valaistumisen. Valitsen kulkea tällä planeetalla ylösnousseena mestarina, joten tuokaa energiaa, mitä tarvitsen."
 
Sillä oli pitkä tie ulottuvuuksien ja maailmojen läpi. Se tuli kosmoksesta. Se vedettiin ja tuotiin hyvin lähelle tätä todellisuutta näiden kristallien avulla. Kristalleilla itsellään ei ole arvoa. Ne ovat ainoastaan varastointi- ja jakelumekanismi kaikille näille valtaville energioille, joita on tullut.
 
Nämä energiat pääsivät tänne. Ne tulivat hyvin, hyvin lähelle tätä todellisuutta. Mutta te piditte ne vähän matkan päässä - jostain syystä - ette ajatelleet olevanne aivan valmiita vielä, joten piditte ne eetteriulottuvuuksissa.
 
Mutta jotain tapahtui 21.12. - kutsukaa sitä miten tahansa - tuli vanhan aikakauden loppu ja lopultakin jokin osanne sanoi: "On aika tuoda se sisään", ja tuolla hetkellä nämä jalokivi- ja kristallivarastot jotka olivat vetäneet puoleensa energiaa kosmoksesta - ei vain fyysisestä todellisuudesta, vaan koko kosmoksesta - nämä kristallit jotka ovat vetäneet energioita ja varastoineet niitä, yhtäkkiä avautuivat ja antoivat ne käyttöön, antoivat ne käytettäväksi teille elämäänne varten, mihin tahansa haluatte.
 
Mutta siitä saakka kun aloin puhua tästä kaksi kuukautta sitten, on ollut yleistä todellisen ymmärryksen puutetta. On hämmennystä ja sumuisuutta ja ihmiset tekevät sellaisia asioita, kuin pyytävät toisia ihmisiä - sori, Edith - tekemään sen puolestaan. Miksi? Voisitte saada kymmenen autoa pihallenne.
 
Tämä ei ole vain puhetta. En kertoisi tätä teille, ellei se olisi ehdottoman totta ja ellei sitä voisi tuoda elämäänne, toteuttamaan unelmianne.
 
Muistatteko, miten olemme puhuneet kuluneen vuoden tai pari, miten olen puhunut unelmistanne. Mitä ovat unelmanne? Puhunut paljon vapaudesta. Mitä vaaditaan, että teidät saadaan vapaaksi? Mitä on vapaus? Oletteko valmiita vapauteen? Aiotteko vastaanottaa vapautenne? Olemme käyneet läpi näitä aiheita yksityiskohtaisesti, kaikki valmisteluna tätä hetkeä varten. Tätä hetkeä kun on enemmän energiaa käytettävissä kuin koskaan ennen.
 
Myös sivuhuomautuksena tähän: riippumatta siitä, ymmärrättekö sitä vai ette, tämä on parasta aikaa kaikista elämistänne. Parasta aikaa juuri nyt. Nyt jotkut teistä sanovat: "Voi jessus. Oikeasti?" (Vähän naureskelua) Mutta tulee piste, missä katsotte sitä ja sanotte: "Se oli hämmästyttävää aikaa. Hämmästyttävää aikaa leikkiä piilosilla olemista. Hämmästyttävää aikaa sallia itseni herätä. Hämmästyttävää aikaa, jolloin tämä heräämislohikäärme repi minua ja minä vastustin. Hämmästyttävää aikaa luoda harhakuvia ja jatkaa vanhoja uskomusjärjestelmiä. Hämmästyttävää aikaa, jolloin tämä oman heräämiseni dynamiikka toi minut tämän prosessin läpi, vaikka näytin vastustavan. Hämmästyttävää aikaa tulla riisutuksi asioista, jotka eivät enää palvelleet minua, asioista joita en oikeasti halunnut. Hämmästyttävää siirtymäaikaa."
 
Käsitätte, että kun toukka muuttuu perhoseksi, tässä transformaatiossa se muserretaan, se hajotetaan. Ja toukka josta tulee perhonen, sanoo: "Tämä on hämmästyttävää. Se sattuu, mutta se on hämmästyttävää. En tiedä, mitä tulee tapahtumaan, mutta vau! Vau! Ei ole mitään vastaavaa." Ja tätä te käytte läpi, joten sallikaa se itsellenne. Kyllä, huolimatta niistä vaikeuksista ja ongelmista, joista suurin osa ei ole edes teidän. Niissä on kyse toisista ihmisistä. He saavat ideoita, ajatuksia ja tunteita, joita tulee massatietoisuudesta, mikä ei ole teidän. Mutta siitä huolimatta tämä on hämmästyttävintä aikaa.
 
No niin, takaisin energiaan. Näitä energioita on käytettävissä ja tähän liittyy - ja tämä on ilmiö, mikä on melko ainutlaatuinen niille, jotka käyvät läpi tätä intensiivistä heräämisprosessia, heräämisen myöhempiä vaiheita - toinen tärkeä tekijä ja tämä on toimintamallimuutos … Tuo kuulostaa niin kliseeltä, Cauldre. Voisitko keksiä … Tämä on todella suuri muutos tavassa, miten asiat menevät. (Naurua ja Adamus naureskelee)
 
Olette tottuneet tekemään töitä asioiden eteen, kamppailemaan asioiden eteen, ponnistelemaan asioiden eteen. Olen puhunut teille aiemmin tavoitteista ja suunnitelmista. Päästäkää niistä irti. Päästäkää niistä irti. Te ette voi suunnitella itseänne valaistumiseen. Te ette voi, ette voi. Teillä voi olla pieniä päiväsuunnitelmianne - luulisin - varmistaaksenne, että säännölliset arkiset ihmisasiat hoidetaan. Mutta valaistumisen ei pitäisi, se ei voi olla tavoite lainkaan.
 
Olette tottuneet kamppailemaan asioiden eteen. Niin ei ole ollut vain tässä elämässä vaan monissa elämissä ja minun perspektiivistäni se on kovaa. Se on väritöntä. Se on erittäin kummallinen tapa tehdä asioita - kärsiä tiensä siihen, mitä se ikinä onkin.
 
No niin, näiden 22 luolan avautumisen myötä, jotka sisältävät energiaa … Ja shaumbra, tämä ei ole vain vertauskuva, se on hyvin todellista. Nämä energiat joista puhun, eivät ole jotain toista varten. Ne ovat teitä varten. Ja viime kuussa on ollut erittäin paljon hämmennystä, itse asiassa olen hyvin yllättynyt. Ihmiset eivät tiedä, mitä tehdä. Se on hyvin helppoa. Se mitä tapahtuu ja todellinen muutos teille - ei välttämättä muulle planeetalle, vaan teille - on jotain sellaista, mistä Tobias puhui kauan sitten. Ja te vastustatte sitä. Ajattelette sitä liikaa. Teette kaikkea muuta, paitsi annatte sen vain tapahtua - kunnes kyllästytte lisäkärsimykseen ja -kamppailuun. Mutta käsite on hyvin yksinkertainen.
 
Vastedes kaikki tulee teille. Hyvin yksinkertaista. Vastedes kaikki tulee teille.
 
Kaikki tulee teille
 
Vuosia sitten Tobias antoi esimerkin. Nousette polkupyörän selkään. Tyypillinen tapa tehdä asioita: nousette pyörän selkään ja alatte polkea. Ja alatte hikoilla vähän, alatte hengittää raskaammin ja ajatte maiseman läpi. Ajatte katuja pitkin, ylös mäkiä, kylän läpi tai minne tahansa muualla, joen vartta. Poljette, käytätte voimaa ja maisema kulkee ohitsenne. Tämä on kaksinaisuutta, se on vanhaa eikä niin enää tarvitse olla.
 
Nyt nousette pyörän selkään ja istutte vain siinä. Te ette polje. Te ette liiku. Edes pyörän ei tarvitse tehdä mitään ja maisema liikkuu. Te olette paikallanne. Maisema liikkuu.
 
No niin, kiva asia tässä on, että teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vastaanottaa, ja te olette todella huonoja vastaanottamisessa. Asteikolla 1-10 saatte noin 0.5 kyvystänne vastaanottaa. Oikeasti. Ja jos näin ei olisi - en keksi tätä enkä sano tätä vain loukatakseni teitä - meillä ei olisi keskusteluja emmekä olisi tilanteissa, jotka ovat vähän noloja. Saan ihmiset taas suuttumaan minulle tänään, mutta meillä ei olisi näitä keskusteluja. Te ette ole kovin hyvin vastaanottamaan.
 
Tämä on käsite, hyvin, hyvin todellinen käsite: kaikki tulee teille. Nousette tuon vanhan tai uuden pyörän selkään. Nousette sen selkään ja vain otatte mukavan asennon. Kaikki tulee teille. Se ei ole lineaarista. Se ei ole enää kuin tietä pitkin ajamista ja maisema alkaa liikkua, kun te vain istutte tässä. Se ei ole lineaarista. Juuri täydellinen asia tulee teille. Täydellinen, ei siihen perustuen, mitä Jumala pitää täydellisenä, koska Jumala ei oikeasti välitä tai joku muu olento tai mikään muu. Täydellinen teille, teidän mukaanne. Se tulee teille.
 
Älkää räpytelkö, älkää epäilkö - sitä sanon. Älkää räpytelkö. Antakaa sen tapahtua. Antakaa sen tulla teille. Tämä on uutta energiaa. Tämä on myös se tapa, millä nämä kristalliluolat toimivat. Ne yksinkertaisesti vetävät, tallentavat ja jakavat energiaa. Siinä kaikki. Tuota energiaa tulee ulos juuri tälläkin hetkellä, mutta te ajatte vielä pyöräänne tietä pitkin ja yritätte löytää jotain - Luoja tietää mitä. Valaistumista, onnellisuutta, iloa, uuden auton, suhteen tai yhden yön seksiä - en minä tiedä. Mutta nyt on niin, että vedätte syvään henkeä, nousette tuon pyörän selkään ja kaikki tulee teille. Kaikki tulee teille. Mitä tahansa tarvitsette. Valtavat määrät energiaa, energiaa mikä ilmentyy valikoimaksi erilaisia asioita.
 
Terveys, kenties. Jotkut teistä käyvät edelleen läpi terveysongelmia. On energiaa kehonne puhdistamiseen. Yltäkylläisyys. Raha. Hajotetaan rahajärjestelmä, koska se on joka tapauksessa harhaa - luottokorttinne, rahanne, käteisenne ja kaikki - se oikeasti on. Työstämme uutta energiayltäkylläisyysjärjestelmää. Se ei … Cauldre, no, Linda todella väittelee tästä. Joo, perimmiltään se laittaa muutaman dollarin taskuunne, jotta voitte pelata peliä. Mutta todellinen yltäkylläisyys on paljon puhtaammalla ja todellisemmalla tasolla. Paljon puhtaammalla.
 
Tuotte sen siis tälle ei-rahatasolle ja sitten annatte sen tulla ja tehdä paljon käteistä, minkä laitatte taskuunne. Tulette siihen pisteeseen - ja pyydän teitä tulemaan tähän pisteeseen, missä teidän ei enää koskaan tarvitse murehtia rahasta. Teidän ei tarvitse tasapainottaa pankkitilejänne tai kantaa huolta siitä, maksaako paita viisi dollaria vai 500 dollaria. Sillä ei ole merkitystä. Se on merkityksetöntä. Se on typerää. Se ei ole valaistumista. Se ei ole. Siinä ei ole kyse valaistumisesta, mitä maksatte paidasta tai maidosta tai mistään vastaavasta. Se on niin vanhaa.
 
Takaisin asian ytimeen. On valtava määrä energiaa. Tajusitteko sen? Ymmärrättekö sen? Se on 22 luolassa. Melko yksinkertainen juttu. Se on kristalleja. Se on todella kaunis, paljon värejä. Te ette ota noita kristalleja. Ne ovat mekanismi tarkoituksenmukaisen energian vetämiseen, tallentamiseen ja jakamiseen. Sitä varten ne ovat täällä. Ne ovat hyvin kauniita, mutta … Se on numero yksi. Se on täällä. On myös paljon muuta energiaa, minkä kanssa olette työskennelleet, mutta tämä on uutta kamaa.
 
Toiseksi, kaikki tulee teille. Tämä on suurempi haasteenne. Useimmat teistä ovat vähän epävarmoja tästä koko kristalliluolajutusta, ette ole varmoja ja kun puhuimme viime kuussa siitä, sanoin periaatteessa: tehkää se itsenne vuoksi. Ei kenenkään muun. Mitä tahansa valitsette. Älkää pelätkö sitä, mutta älkää rajatko sitä sellaisiin pieniin asioihin kuin "Tarvitsen 1000 dollaria auton korjaamiseen, tietokoneen ostamiseen" tai jotain muuta. Se on hyvin olematonta. Antakaa tuon energian tulla isosti.
 
Useimmat teistä ovat edelleen hyvin hämmentyneitä. "En ole varma, mitä tekisin sillä", sanotte. Raavitte päätänne ajatellen: "No, maksan laskuja sillä." Heräävillä ihmisillä ei ole laskuja. Heillä ei ole. Olen vakavissani. Heillä ei ole laskuja. Laskut ovat velkakertymää, energiavajetta. Mestarilla ei ole sellaista, ei ole sellaista. Hänellä ei ole velkaa. Hän on. Se palaa lähtökohtaan - "Minä olen olemassa". Sanoinko: "Olen olemassa veloissa?" Sanoinko: "Olen olemassa typeryydessä?" Ei. "Minä olen olemassa. Minä olen olemassa." Vain sillä on merkitystä.
 
Tähän siis olemme tulossa. Kaikki tulee teille, ja tästä tulee vaikea kohta, erityisen vaikea viime kuukauden jälkeen, jolloin puhuin massayltäkylläisyydestä teille, massaenergiasta. Nyt laitamme nämä kaksi yhteen, joten olette todella hämmentyneitä. Kaikki tulee teille.
 
Teemme merabh'n ja pyydän Johnia - en varoittanut häntä etukäteen - mutta pyydän Johnia soittamaan vähän kivaa musiikkia, kohteliasta musiikkia jota soitettiin tauon aikana kuuntelijoille.
 
Ja muistakaa, että herääminen ei ole kohteliasta. Se ei ole. Se ei ole. Se on säälimätöntä, mutta hauskaa.
 
Vastaanottamisen merabh
 
Teemme siis merabh'n. Himmennetään valoja, kiitos. Tämä on merabh. Merabh on tietoisuusmuutos. Tämä on suuri muutos, koska siinä on kyse siitä, voitteko antaa kaiken tulla teille. Tämän päivän merabh'ssa käytämme esimerkkinä näitä 21 kristalliluolaa, jotka ovat valmiina säteilemään energiaa teille.
 
(Musiikki alkaa)
 
Se tulee luoksenne, rakkaat ystäväni. Te ette mene sinne.
 
Äskettäin vein ryhmän, pienen ryhmän, näihin luoliin vain tuntemaan ja kokemaan niitä. Käskin olla koskematta. Halusin heidän vain tuntevan, millaista oli yhdessä luolassa. Tänään emme mene sinne. Tänään on kyse sen antamisesta tulla luoksenne. Jokin osanne vastustaa tätä, koska todellisuusjärjestelmänne ei ole ollut tällainen tähän saakka. Jokin osanne ihmettelee, osaatteko tehdä sen oikein tai onko se todellista. Jokin osanne nukahtaa, koska olette todella väsynyt.
 
Tässä merabh'ssa annamme energioiden tulla nyt luoksesi. Istut pyörän selässä paikallasi. Muuten, tämä on luonnollista. Tällä tavalla asiat toimivat luonnollisimmassa olotilassaan. Se on luonnotonta, että täytyy yrittää, kamppailla, tehdä kovasti työtä, rajoittaa itseään. Luonnollinen tapa on sallia kaiken tulla sinulle.
 
Vedä syvään henkeä … ja tunne näitä Valaistuneen vapaan maailmanpankin energioita. Nämä ovat sinun energioitasi. Kysymys kuuluu: otatko ne vastaan?
 
No niin, pysy siellä, missä olet. Älä lähde näihin luoliin, vaan pysy siellä, missä olet. Tunne hetki sydäntäsi, ydinolemustasi, tätä asiaa mistä puhuin tänään - "minä olen", "minä olen olemassa" -olemustasi. Tunne sitä hetki.
 
Minä olen olemassa.
 
Kun voit päästä tälle ydintasolle - "minä olen olemassa" - miten hämmästyttävää, silloin energiat tulevat luoksesi.
 
Kun kipität ympäriinsä, kun etsit jotain, energiat eivät todellisuudessa voi tulla luoksesi. Mutta kun olet luottamustilassa, tiedostamistilassa, energiat voivat tulla luoksesi.
 
(Tauko)
 
Ja on valtavia energioita, rakkaat ystäväni. Niitä ei anneta vain saapumisjärjestyksessä. Ei anneta vain 44 pistettä parhaan vastauksen antamisesta. Energiat ovat teidän kaikkien käytettävissä. Ovella ei ole valvojaa. Ei ole ketään tuomaria määräämässä, minkä arvoinen olet. Kyse on sinusta - vain sinusta ja näistä energioista.
 
Ja ne tulevat sinulle. Ne tulevat sinulle. Siksi ne ovat täällä.
 
Voitaisiin sanoa olevan melkoinen mallimuutos antaa asioiden tulla teille. Haluatte edelleen hypätä mukaan vanhojen tapojen kanssa - manipulointi, kontrollointi, liika ohjaaminen, suunnittelu ja rajoitukset. On edelleen taipumusta tehdä sitä. Haaste ja kauneus on antaa sen tulla teille.
 
Ja mieli hyppää mukaan ja sanoo: "Katsotaan sitä. Miten paljon siellä on? Miltä se näyttää? Mitä se tekee?" Tässä vedätte syvään henkeä ja palaatte takaisin tuohon yksinkertaiseen: "Minä olen, minä olen olemassa". Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä, minkä värinen se on. Sillä ei ole merkitystä, minkä kulkuneuvon tai väylän se ottaa päästääkseen luoksenne. Se vain tulee.
 
Ainostaan yksi asia estää sen. Se olet sinä. Olet tottunut malleihin, on se sitten sairautta, puutetta, epämukavuutta, läsnäolemattomuutta tässä todellisuudetta - olet tottunut noihin malleihin. Todellinen haaste on, pystytkö antamaan sen tulla täysillä. Täysillä. Vai yritätkö estää osan siitä tai kaiken ja sanot: "No, vain vähän kerrallaan. En ole vielä aivan sen arvoinen." Se riippuu täysin sinusta. Se on sinun peliäsi. Se on sinun peliäsi, sinun visailuohjelmaasi. Sillä ei ole merkitystä. Mutta tämä energia on täällä nyt.
 
Se on täällä sinua varten. Se tulee sinulle. Haluat alkaa määritellä sitä. Menet aivoihisi ja alat määritellä. Älä tee sitä tai ainakin yritä välttää sitä. Anna sen vain tulla sinulle.
 
Mene yli tavasta ajatella: "No, merkitseekö se uutta työpaikkaa? Merkitseekö se lotossa voittamista?" tai mitään vastaavaa. Mene yli siitä. Pidä se puhtaana - minä olen, minä vastaanotan. "Minä olen, siksi minä vastaanotan kyselemättä, rajoittamatta, kontrolloimatta tai ohjaamatta. Minä vastaanotan."
 
Olette tottuneet etsimään asioita. Tässä muutoksessa teidän ei tarvitse. Ne tulevat teille. Voi, tunnette olonne vähän epämukavaksi siinä ja sanotte: "Mutta, mutta, mutta … minun on tehtävä jotain." Ei, anna sen vain tulla sinulle. Anna sen vain tulla sinulle.
 
(Tauko)
 
Se sytyttää mielen tuleen. Mieli ajattelee: "No, ei. Minun on tehtävä jotain." Ei, vedät vain syvään henkeä. Anna kaiken tulla sinulle.
 
Se sinun vain tarvitsee tehdä. Sinun ei tarvitse edes ajatella, onko se uusi auto tai uusi talo - ei mitään tällaista. Se vain tulee sinulle. Se on niin yksinkertaista, niin yksinkertaista, että sekunnin murto-osan ajattelet, ettet ole tehnyt riittävästi työtä ansaitaksesi sen. Tunnet vähän syyllisyyttä. Haluat saada tavan mitata, miten paljon annat itsellesi. Älä tee sitä. Vedä syvään henkeä. Anna sen tulla sinulle, rajoittamatta.
 
Olet ansainnut sen jo. Olet ansainnut. Ansaitsit sen kaikilla näillä oppitunneilla, joita olet käynyt läpi. Ja muuten, unohdetaan oppitunnit. Unohdetaan kaikki oppitunnit. Olet ansainnut sen, koska olet ollut uuttera tai sitoutunut itseesi ja heräämiseesi. Sitä varten se on täällä.
 
Energioita tulee nyt, niitä tulee teille, koska olette tuoneet ne muista ulottuvuuksista. Te olette tuoneet, en minä. Tämä Valaistunut vapaa maailmanpankki ei ole minun. Se on teidän. Siksi ette näe nimeä "St. Germain" siinä. Se on teidän. Te toitte sen tänne. Rikoitte vihdoinkin sen rajan, mikä piti näitä energioita toisessa ulottuvuudessa. Sanoitte lopultakin: "On aika vastaanottaa", ja siksi ne on tuotu näihin luoliin, tallennettu näihin kauniisiin kristalleihin, jollaisia ette ole koskaan ennen nähneet, ja nyt ne ovat valmiina jaettavaksi, valmiina teitä varten.
 
Voitko antaa niiden tulla sinulle? Menemättä etsimään niitä. Voitko antaa niiden tulla sinulle helposti ja sujuvasti?
 
Vedä syvään henkeä. Ne tulevat. Se tulevat.
 
Älä ajattele laskun maksamista. Älä ajattele vain pientä ihmistarvetta. Anna tuon energian virrata sisään. Älä paini sen kanssa. Älä ihmettele, teetkö sen oikein vai väärin. Anna sen vain tulla sinulle. Se on näin yksinkertaista. "Minä olen olemassa, siksi energiat ovat täällä." Se on näin yksinkertaista. "Minä olen, siksi se on." Se on näin yksinkertaista.
 
Rakas, rakas shaumbrani, joskus ihmettelen, miten teette sen. Joskus siinä maailmassa, missä leikitte, on hyvin väritöntä, hyvin kovaa, hyvin harmaata, siinä todellisuudessa missä olette haaveilleet. On hämmästyttävää, miten kehonne on edes kestänyt toisinaan. Olette kamppailleet kaiken kanssa, yrittäneet mennä etsimään sen jostain. Nyt antakaa sen vain tulla teille. Antakaa sen tulla teille.
 
Universumi, kosmos on täynnä energioita. Se on ehdottomasti täynnä energioita. Energiat laitettiin sinne, tehtiin sinne, teidän intohimostanne, intohimostanne tuntea itsenne, tuntea sisäinen Jumala, palata Kotiin. Mutta huomaatte Kodin tulevan luoksenne. Kyllä, Koti tulee teidän luoksenne. Se tulee luoksenne.
 
Voitaisiin siis sanoa, että on yltäkylläisesti energiaa, minkä te loitte intohimostanne, halustanne tuntea Koti, olla Koti. Tästä syystä nämä energiat tulevat nyt 21 kristalliluolaan. Se ei ole satua, se on hyvin todellista. Tästä syystä sallitte vihdoin näiden energioiden murtautua läpi tästä näkymättömästä katosta, mikä piti ne erossa teistä. Nyt ne ovat täällä.
 
Siis kysyn sinulta taas kerran: voitko sallia näiden tulla sinulle elämässäsi? Rajoittamatta. Ilman sääntöjä tai suuntaviivoja. Tunne, ole hyvä. Tunne niiden tulevan sinulle, täyttävän sinut, täyttävän elämäsi. Täyttävän sinut.
 
Anna niiden tulla sinulle.
 
(Tauko)
 
Virrata sinuun …
 
Virrata sinuun …
 
(Tauko)
 
Vedä syvään henkeä.
 
Haluan sinun miettivän tätä hetken: mitä on armo? Mitä on armo? Pelasimme tänään pikkupeliä, saimme paljon vastauksia shaumbroilta eri asioista. Niinpä esitän sinulle tämän kysymyksen: mitä on armo?
 
Kiva sana. Se on varmaan yksi noita kohteliaita sanoja, luulisin. Ei huono sana. Armo. Jos istuisit täällä edessä yhtenä visailuohjelman kilpailijoista, mitä vastaisit armoon?
 
Armo.
 
Kerron teille oman vastaukseni. Armo on kyky vastaanottaa. Piste. Se on armon määritelmä. Mestari sallii energioiden palvella itseään. Se on armoa. Kyselemättä, miten paljon tai milloin. "Ansaitsenko sen? Onko toisilla puutetta?" Ei, et esitä noita kysymyksiä. Se on armon ulkopuolella.
 
Armo … Armo on energioiden vastaanottamista kyseenalaistamatta, epäilemättä. Armo. Mestari sallii energioiden palvella itseään kyseenalaistamatta. Kyseenalaistamatta. Piste. Se on armoa. Puhdasta, yksinkertaista, kaunista.
 
Nämä energiat ovat täällä. Ne tulevat sinulle, jos sallit sen. Ne tulevat sinulle, jos lakkaat esittämästä show'ta, harhaa, pelaamasta peliä. Niitä tulee nyt, jos ole armossa. Siis kysymys kuuluu: voitko vastaanottaa? Vastaanotatko? Vastaanotatko kyselemättä? Miksi kuulen hyvin monia kysymyksiä?
 
Armo on vastaanottamista. Piste. Sitä se on.
 
Vedetäänpä syvään henkeä. Sytytetään taas valot.
 
Seuraavassa kokoontumisessa jatkamme keskustelua näistä energioista. Puhumme lisää siitä, miten ne tulevat teille. Teillä on paljon tilaisuuksia tässä kuussa antaa energioiden tulla teille, antaa uuden todellisuuden tulla teille, vastaanottaa sen, olla armossa sen kanssa.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä.
 
Palataanpa nyt takaisin visailuohjelmaamme, jossa esiintyy Adamus Saint Germain. Ja esitimme visailuohjelmaa tänään - koko jutun yhteenvetona - koska rakkaat ystäväni, jos elämänne olisi visailuohjelmaa, talk show'ta, haluaisitteko edes kuunnella sitä?! (Vähän naurua) Luultavasti ette. Muuttakaa siis visailua, muuttakaa show'ta.
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä, kun saatamme tämän shaumbra-tilaisuuden päätökseen. Kunnolla syvään henkeä sen tietämisen armossa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos. Adamus on jättänyt rakennuksen. Selkeäksi. Kiitos. (Yleisö taputtaa)