CRIMSON CIRCLE MATERIALET
Serien om Frihet

SHOUD 7: “Det Kommer Til Deg”
av ADAMUS, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle

6 april 2013

www.crimsoncircle.com

 

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene. (bare litt applaus) Hm. Takk. La oss prøve igjen. (latter)

Jeg Er den Jeg Er (noen blant publikum sier det sammen med ham) Adamus av Suverent Domene. (publikum heier og applauderer) Takk. Takk. Men jeg er fremdeles ikke helt…(latter) Nei, nei, nei. Det er min åpning, ikke deres. Det er litt tamt at en Oppsteget Mester må introdusere seg selv. (publikum responderer med «Åhhhh») Åhhhhh. Åhhhhh. Jeg sitter her oppe for meg selv, til og med uten Linda av Eesa. Jeg sitter her og må si «Jeg Er den Jeg Er, Adamus.»

Jeg følger med på hvordan menneskene gjør det. (Adamus humrer) Å ja, jeg følger med på hvordan menneskene gjør det, og jeg hører av og til på når berømtheter blir introdusert, og det er kanskje slik en stor Oppsteget Mester bør introduseres, mer som dette (snakker som en annonsør); «Og nå, fra det høyeste punkt, fra Klubben for Oppstegne Mestere på Englenes Topp, den store Mesteren Adamus Saint-Germain!» (mye bifall og applaus) Tenk om noen gjorde dette for meg, at en stemme – en Shaumbra stemme sa noe slikt som: «Fra dypt inne i de opplyste krystallhulene, fra langt under toppen av jorda, verten deres, Adamus Saint-Germainnnnnnn! (litt bifall) Noe slikt. Og etter en slik annonsering kunne jeg komme inn og si; «Det er klart; Jeg Er den Jeg Er».

Annonsør audition 

Så vi burde kanskje…vi burde kanskje ha en audition (litt latter) for annonsør rollen, annonsør rollen. Så Linda, har du mikrofonen klar? Ja. Annonsør rollen.

La oss begynne med, hm. Marc Ritter. (latter) Kom hit Marc. Og nå skal jeg – det er som et talk show – så jeg er på siden av scenen. Jeg går til side på scenen, og så er det nedtelling. Jeg fikk akkurat signal fra John Kuderka. Jeg venter bak scenen. 

MARC: Du burde gå bak forhenget. (latter)

ADAMUS: (mye latter når Adamus prøver å finne ut hvordan han skal komme seg bak forhenget) Der ser dere. Der ser dere. Jeg bare…greit. Det er kasser der bak…det er et piano der bak! (latter) Jeg bare later som. På siden av scenen, og John teller ned. (John gir signal om å begynne) 

MARC: Og nå, som hver eneste måned, den avholdte verten vår…

ADAMUS: Som om det ikke er noe spesielt ved denne måneden? (latter) Men fortsett. Ikke la meg forstyrre. Jeg bare sitter her og drikken kaffen min. 

MARC: Jeg finner ikke ord. Jeg vet ikke hva jeg skal si.

ADAMUS: “Og nå, fra det høyeste punkt på Englenes Topp, fra Klubben for Oppstegne Mestere, verten deres Adamus Saint-Germain!» Kan du si det? 

MARC: Nei. (latter) Men det kan du, ikke sant? (mer latter)

ADAMUS: Prøv et eller annet. Bare prøv. 

MARC: Um…og nå, fra det aller, aller høyeste punktet på Englenes Topp…

ADAMUS: (avbryter ham) Takk. Vi skal vurdere det. (latter) Takk. Ikke ring oss, vi ringer deg. Takk. Takk. Takk. (litt applaus) 

Linda, kanskje du skal velge en frivillig denne gangen. Noen som kan åpne dette showet. Dette er Oppvåknings Showet.

LINDA: Mofo! 

ADAMUS: Dette er et Oppvåknings Show! (Marty vrikker seg fram til scenen, til mye bifall og applaus)

MARTY: (med dramatisk og latterlig annonsørstemme) du kjenner ham fra drømmene dine. Han roter til dagen din. Og nå, den eneste ene, den oppildende, ustoppelige Adamus Saint-Germain! ( mye bifall og applaus når Adamus «ankommer» scenen) 

ADAMUS: Fint. Det kommer seg. Takk! Takk. En til Linda.

LINDA: Åhh! 

ADAMUS: Dette er en viktig jobb.

LINDA: Beklager. Jeg skal gjøre mitt beste. La meg se. 

ADAMUS: Litt spenning. Hvor mange spirituelle workshops eller arrangementer deltar du på?

ALAIN: Åh nei! 

ADAMUS: Veldig kjedelig. Åhhhhh ja! Ja. Og du kan gjøre det på fransk. Ja. (Adamus humrer)

ALAIN: Et maintenant, du plus profond des cavernes de cristaux, le grand maître Adamus Saint-Germain.) (Oversettelse: Og nå, fra dypet i krystallhulene, den store Mesteren Adamus Saint-Germain) (applaus og bifall) 

ADAMUS: Merci! Merci! Slett ikke verst. En til, Larry. Larry. Du har god stemme Larry. Utmerket stemme. Du må bare bruke den. Åh, du sa “Vær så snill og velg meg Adamus.”

LARRY: Det gjorde jeg! 

ADAMUS: Vær så snill og velg meg. Jeg vet at du sa det.

LARRY: Det har du helt rett i. 

ADAMUS: Så, nå er det din tur.

LARRY: Greit, klapp alle sammen! La oss riste hele huset! (publikum klapper og sier “woo!”) Vi har den eneste ene, fra det dypeste helvete og helt til himmelen, Adamus Saint-Germain!!! (mye applaus og bifall, Adamus humrer og Larry begynner å gå ned fra scenen) 

ADAMUS: Åhh Larryyyy!

LARRY: Åh. (han kommer tilbake til scenen) Ja? 

ADAMUS: Hadde vi ikke en prat for noen måneder…

LARRY: Nei, det er neste måned. Neste måned. Neste måned. 

ADAMUS: Men snakket vi ikke om problemer med overflod for noen få måneder siden?

LARRY: Du sa seks måneder, og det er i mai. 

ADAMUS: Det vet jeg. Jeg bare sjekker framgangen. Hvordan går det Lar?

LARRY: Uhh, skit. (de ler begge) 

ADAMUS: Hvorfor det Larry? (Adamus sukker)

LARRY: Jeg vet ikke. 

ADAMUS: “Jeg vet ikke.” Sier du det? Sa jeg ikke på siste samling….

LARRY: At jeg matte være millionær? Nei! 

ADAMUS: …at jeg aldri mer vil høre de ordene igjen; “jeg vet ikke”?

LARRY: Åh, det har du rett i. 

ADAMUS: Gjorde jeg ikke? Gjorde jeg ikke Larry?

LARRY: Jo. 

ADAMUS: Og hva er det første som kommer ut av munnen din?

LARRY: Uhh… 

ADAMUS: “Jeg vet ikke.” Hvorfor Larry? Eh – ikke si de ordene. Hvorfor Larry? Eh-eh. Ehh! Hvorfor?

LARRY: (mumler og nøler) 

ADAMUS: Jo, det gjør du. Jo, det gjør du. Hvorfor Larry? Her er du, en mann som tar seg godt ut, er sterk og intelligent, har god stemme og fin humoristisk sans, men mangler selvtillit.

LARRY: Mm hmm. 

ADAMUS: Hvorfor? ( en kan høre at noen sier “Jeg vet ikke”, Larry mumler noe) Ahh! (Adamus humrer)

LARRY: Det var han som sa det. Det var ikke jeg. Jeg sa ikke….ehhh 

ADAMUS: Det er kanskje fordi dette er veldig kjente ord inne i deg selv – “Jeg vet ikke.”

LARRY: Det er det. 

ADAMUS: “Jeg vet ikke.” Larry, har jeg noen gang fortalt deg historien om meg i krystallen? (latter)

LARRY: Å? 

ADAMUS: Hundre tusen år…

LARRY: Vær så snill, fortell. 

ADAMUS: …med å si…

LARRY: Hva skjedde? 

ADAMUS: …jeg vet ikke. Helt til jeg en dag endelig sa (noen sier “jeg vet”) “Jeg vet. Jeg vet.”

LARRY: Ja, det gjør du. 

ADAMUS: “Det var jeg som fikk meg inn hit, jeg kan komme meg ut.” Så enkelt. Så du vet.

LARRY: Mm hmm 

ADAMUS: Du vet. Vent til neste måned. Adjø Larry! Intervju neste måned. Takk Linda. (applaus) “Jeg vet ikke.”

Jeg trodde vi forrige måned gjorde – ingen moralsk støtte her – jeg trodde vi forrige måned gjorde en merabh om viten. Vi spilte litt hyggelig new age lignende musikk. Dere satt i stolene og gikk inn i vitenen deres, og da sa jeg Larry; aldri mer si «jeg vet ikke,» for universet er på en måte bokstavelig. På en måte bokstavelig. Dere er på en måte bokstavelige, og når dere sier «jeg vet ikke», er det akkurat det dere får – «jeg vet ikke.» 

Larry, hva med å si “jeg venter på svaret, for svaret vil komme, og det er rett rundt hjørnet.” Hva med «jeg vet det allerede. Jeg har bare ikke fått det fram enda.» Hva med å komme inn i den gode stemmen du demonstrerte her oppe – denne evnen til i offentlighet underholde, opplyse, more – og gjøre dette overfor deg selv? Ikke gjør det bare for alle som sitter der ute. Se i speilet, som om du lager et videoshow. Se rett inn i…la du merke til hvordan det så ut? (litt latter, han viser til videoen som ble avspilt like før kanaliseringen)

 Alt Handler om Opplysthet 

Åh, kjære Shaumbra, kjære Shaumbra, jeg ser fremdeles etter disse fem. Disse fem. Dere vet hva jeg snakker om, så ikke si «jeg vet ikke.» Etter de fem – eller femti eller 50 000, det spiller ingen rolle – disse fem som tar steget inn i opplysthet. Som kommer til å si; «Jeg vet. Det har jeg alltid gjort. Jeg har bare lekt en liten morsom lek. Jeg er opplyst,» og jeg mener det virkelig. Ikke bare noe fra sinnet, men som kan si det fra hjertet; «Jeg er opplyst.»

Så langt er vi et lite stykke fra disse fem, til og med fra en, men vi nærmer oss. Vi nærmer oss. 

Jeg har blitt beskyldt for å bruke uortodokse undervisningsmetoder, hvis en kan kalle…(ler) En kan ikke kalle det undervisning. (til Norma) Greit! (latter) Det ligger litt undervisning i det. Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor?

GARRET: Det er det jeg har lurt på! (latter) 

ADAMUS: Og jeg har lurt på hvor opplystheten deres er. Dere sitter på den! (mer latter) Litt annerledes enn forrige måned, eh. ( noen sier «eh») Eh.

For, kjære Shaumbra, kjære Shaumbra, vi må pushe. Vi må distrahere. Vi må le av og til. Vi behøver ikke å ta ting så alvorlig, til tider kjedelig. 

Jeg valgte denne Shaumbraguppen – jeg har fortalt dere at jeg kom hit for å jobbe med dere – fordi dere virkelig er pionerer. Dere er virkelig pirater. (publikum sier «Aargh!», Adamus humrer) Og, jeg vet at dere velger opplysthet, men dere er på en måte bitte litt fastlåst i prosessen. Så, ja, vi bruker noen ukonvensjonelle metoder.

Så dagens ukonvensjonelle metode – la oss gjøre dagens Shoud som et talkshow. (publikum gir ikke så mye respons) Spørreshow med premier? (publikum sier «Ja!») La oss gjøre det til en spørrelek/talkshow med premier. Siste måned var fantastisk, men nei. Nei. Jeg la ikke merke til noe stort skift i opplysthet, så la oss gjøre det litt annerledes. La oss gjøre det som en spørrelek. 

Vel, jeg kjenner til disse talkshowene som begynte her i USA og nå finnes over hele verden. Formen er ganske typisk, og det er en grunn til det. Formen er ganske typisk å komme med en monolog, noe jeg skal gjøre om en liten stund, etterfulgt av litt komikk, noe dere skal gjøre om en liten stund (Adamus humrer). Etterfulgt av, åh, i dette tilfellet er det vanligvis en gjest, men fra i dag av og fremover, når vi gjør disse variasjonene av det som egentlig er Adamus’ Teater, skal vi stedet for å ha dagens gjest ha Minneverdige Øyeblikk med Mesteren. Min lille tale. Jeg griper tak i talerstolen min, og så tar vi en liten prat. Det er vanligvis med en musikalsk gjest i prateshowene. I dag skal vi ha en musikalsk merabh. (publikum bifaller) Ah. Se, dere elsker merabher. Dere elsker…men dere elsker ikke meg like mye som dere elsker merabhene. (Adamus humrer, noen sier «vi elsker deg») Takk. Takk.

Så la oss gjøre dette som et talkshow, og la oss begynne om igjen. Jeg tror, vel, dere bestemmer hvem som skal være dagens annonsør. Vi har Larry. Vi har Marty. Hvem fler? Å, vi har Alain. Og hvem fler? Og Marc. Så alle som vil at Marc skal annonsere, bifall, klapp eller hva det matte være. (noen bifaller og klapper) Ja, ja, ja. Greit, fint. Og Alain – den franske annonsøren. (litt applaus og noen få woo) Ja, og Marty. (mye bifall og applaus) Og Larry. (litt applaus) Marty, Marty, kom fram. Greit. La oss starte dagens show. La oss starte dagens show. 

Vel, vær så snill å legg dere på minnet, og jeg skal si dere helt fra begynnelsen av – før du annonserer, før vi starter showet – del av dette er distraksjon, for hvis dere kan sitte her i de neste 100 minuttene og le og kose dere og lure på hva faen det er vi gjør, jeg gjør, og det er bra, for det får dere ut av sinnet. Delvis fordi det ligge dyp informasjon…et eller annet sted. (latter) Vi skal prøve å finne den. (Adamus humrer) Delvis, og dette mener jeg veldig seriøst med et smil om munnen, men delvis til de som tuner seg inn og som ikke har vært her før, jag dem bort. (noen ler)

Dra et annet sted. Dra til en eller annen søvnig new age webside, om eller chant eller hva dere vil, eller snakk om den problematiske barndommen deres. Dette er ikke stedet for det! Crimson Circle er et sted for de som velger legemliggjort opplysthet i dette livet. Punktum. (publikum responderer med «Ja» og «woo» og litt applaus) Jeg kjenner ikke en eneste Mester som omet seg til opplysthet. Absolutt ikke. Absolutt ikke. Jeg kjenner ikke en eneste opplyst Mester som gjorde det ut fra en eller annen form for trelldom eller lydighet eller lidelse. Det gjør jeg ikke. Det gjør jeg ikke. 

Så disse som liker å komme innom av og til, de som er nye og tuner seg inn, som hører at det foregår et eller annet new age; jeg vil virkelig at de drar et annet sted, for jeg vil bevare renheten, overbevisningen og fokuset i denne energien. Alt handler om opplysthet. Jeg skal snakke med dere om opplysthet herfra, derfra, herfra, og ja Linda, fra over alt. Jeg skal snakke til den endelig, endelig slår seg ned i dere.

Så la oss begynne dagens show. 

Oppvåkningsshowet

MARTY: (med stor annonsørstemme) Mine damer og herrer, er dere klare? Han har vært i en krystall i en zillion år eller så. Ny og forfrisket! Han drar deg opp når du føler deg nedfor. Han tråkker deg ned når du føler deg ovenpå! Adamus Saint-Germain!! (applaus og bifall) 

ADAMUS: Ahh! Åhhh! Det føles så bra å være her sammen med dere i dag! Åhhh ja! Du kan sette deg (til Marty) Scenen er min. Takk til deeeeg Martyyyy! (latter og applaus)

Hvordan blir det i dag? Det skal vi finne ut om en liten stund, men først skal vi snakke litt med Edith. ( litt latter) 

Edith, du knuser hjertet mitt.

EDITH: Fint. 

ADAMUS: Fint sier hun. Fint! (latter) Edith! Nå skal vi ha en liten konfrontasjon Edith. Eeedithhh, hvordan går det med den nye bilen din?

EDITH: Hvaaaa! 

ADAMUS: (humrer) Hvordan går det med den nye bilen din Edith?

EDITH: Den kommer. 

ADAMUS: Den kommer. Vent litt. Jeg skal se om den står på parkeringsplassen. Nei! Ikke der, Edith. Edith…

EDITH: Det vet jeg at den ikke gjør. 

ADAMUS: Edith, hva er galt…la meg begynne med dette. Hva symboliserer en bil?

EDITH: All mangel på overflod symboliserer at en ikke elsker seg selv. 

ADAMUS: Ja, og en bil symboliserer på en måte reisen din. Reisen din. Vel, hva sa du om den bilen du har nå, noe bilen hørte, og nå er den forresten veldig fornærmet. Hva sa du om bilen din? Bilen din representerer på en måte deg, den fysiske kroppen din, reisen din gjennom livet, hvordan du reiser gjennom livet ditt. Hva slags bil har du Edith?

EDITH: Cadillac. 

ADAMUS: Cadillac. Hvor gammel er den, Edith?

EDITH: Den er gammel, femten år. 

ADAMUS: Femten år. Hva er galt med den?

EDITH: Den har en alvorlig lekkasje. 

ADAMUS: Som jeg sa, bilen symboliserer deg.

EDITH: Uten tvil. 

ADAMUS: Uten tvil. Du har kanskje en energilekkasje et eller annet sted. Jeg vet at det ikke er meningen, men det lekker Edith. Og så legger du ut – åh! Jeg ble så fornærmet da jeg leste det – du legger ut på Facebook at bilen din er trett og utslitt og at du ikke liker den lenger.

EDITH: Jeg sa ikke at jeg ikke liker den. 

ADAMUS: Følelsen var der. (latter) Bilen din tror at du ikke liker den. Bilen din…

EDITH: Nei, jeg sa ikke det heller til bilen min. Jeg elsker bilen min, men jeg liker ikke… 

ADAMUS: Men …

EDITH: …at det koster $8000 å få den reparert, for den er ikke verdt $8000. Så jeg må…jeg ba… 

ADAMUS: Ville du ha brukt $8000 på hunden eller katten eller barnet ditt? ( noen blant publikum sier «nei», latter) Ser dere hva jeg må forholde meg til? Edith, hvorfor…hvorfor Edith, hvorfor, å hvorfor sier jeg at du knuste hjertet mitt?

EDITH: Jeg aner ikke. 

ADAMUS: Du aner ikke. Det er på en måte som å si “jeg vet ikke”. (litt latter) La oss sette en stjerne ved det, og forklaringen på stjernen er “dumt svar”. Det holder ikke! Ikke bare når det gjelder deg Edith, men alle.

Edith, hva gikk galt på denne reisen for å manifestere en ny bil eller å få den fine Cadillacen din fullstendig reparert slik at den glitrer og skinner, blir nesten som ny? Hva gikk galt Edith! 

EDITH: Den ustoppelige mangelen på overflod.

ADAMUS: Nei Edith. Nei Edith. 

EDITH: Vel, hva søren var det da?

ADAMUS: Dette kommer til å bli et av de klassiske videoklippene – “Nei Edith! Nei Edith! (latter) Det fungerer ikke Edith! Nei Edith!” 

Edith, hvordan vil du tilnærme deg…Problem – behov for ny bil. Det skjer. Løsning – hva gjorde du Edith?

EDITH: Vel, først satte jeg meg ned foran speilet og fortalte meg selv hvor høyt jeg elsker meg selv. 

ADAMUS: Akkurat. Fint. Et flott skritt. Mm hmm. Mm hmm.

EDITH: Men da jeg kom hjem fra garasjen, satte jeg meg ned og gråt litt 

ADAMUS: Ja. 

EDITH: Og så spurte jeg alle Shaumbra om de…

ADAMUS: La oss stoppe litt her. Facebook…(Edith sukker) Du visste at dette ville skje. Facebook – åh, jeg vet hvem som har vært snill eller slem. (latter) Facebook. Du gikk til Shaumbra, og hva ba du Shaumbra om å gjøre? 

EDITH: Vær så snill å pust dypt og bevisst med meg slik at jeg får en nyere bil.

ADAMUS: Nesten Edith. Du sa; vær så snill å pust for den nye bilen min. 

EDTH: Ja.

ADAMUS: Som “Jeg gjør det ikke. Dere gjør det.» 

EDITH: Nei, jeg gjør det også. Jeg vil at de skal puste med meg. Jeg ba dem om å puste meg, og særlig…

ADAMUS: Hvorfor? Hvorfor? 

EDITH: … hvis de …

ADAMUS: Hvorfor? 

EDITH: … trodde på dette.

ADAMUS: Er…Michelle, kan du åpne gardinen litt? 

EDITH: Å, fint.

ADAMUS: Bare rull den opp. Det spiller ingen rolle. Kameraer vil slokne, men det er greit. Jeg ser ingen ny bil der ute Edith. Du ba…du…(folk legger merke til Geoff sin nye tilhenger gjennom vinduet, latter) Ser du? Pappa fikk en ny tilhenger, Edith fikk dritt! (mer latter) Nå kan du trekke for (til Michelle) Ingen ny bil Edith. Ingen ny bil. Du kunne hatt en ny bil stående der ute. (noen sier «champagnefarget») Champagnefarget. 

EDITH: Nei, jeg liker ikke champagnefarge.

ADAMUS: Det er opp til deg. Hun liker fiolett. Du kunne hatt en ny bil, men du gjorde en stor strategisk feil, og jeg vil at dere alle skal huske dette. Til tross for alle forelesningene, konversasjonene, samtalene, humoren og de motbydelige tingene vi har hatt opp gjennom årene – motbydelige – til tross for det, til tross for at du vet at du bare kan puste det på Edith måten, få det til å skje, til tross for at jeg har samlet sammen fantastiske juveler i sånn cirka de siste titusen årene og plassert dem i huler rundt om i verden og sagt; «Nå har dere tilgang til disse energiene», til tross for alt dette, ba du alle om å puste den forbannede bilen for deg Edith, og det er derfor den ikke er der. Du ba dem om det. Det var derfor det gikk galt, for du kan gjøre det selv min kjære. 

EDITH: Jeg vet det. Jeg er et suverent vesen. Men jeg trodde bare at jeg kunne…jeg trodde bare at jeg trengte litt…

ADAMUS: Si det igjen! 

EDITH: Jeg sa at jeg vet det, for jeg er et suverent vesen. Jeg visste det da jeg ba om det, men jeg ville bare ha litt hjelp. Hva søren er galt med det?

ADAMUS: Hva? Alt. Alt er galt med det, for (Edith murrer i frustrasjon)…alt er galt med det. Jeg plukker på deg i dette showet. 

EDITH: Ja, det gjør du.

ADAMUS: Alt er galt med det, fordi… 

EDITH; Du kommer til å få meg til å gråte.

ADAMUS: Fint! Få det ut! 

EDITH: Og da kommer du til å få skyldfølelse.

ADAMUS: Å, få det ut. Ja. Bli sint på meg også! Jeg har en liste med folk som er sinte på meg. (mye latter når Adamus gjemmer seg bak tavla en liten stund) Og det bryr meg ikke. Jeg bryr meg bare om de fem eller 50 eller 5000 som blir opplyste i dette livet, og jeg vil at du skal være en av disse. 

EDITH: Det vil jeg også, og takk skal du ha.

ADAMUS: Så jeg er tøff mot deg akkurat nå. 

EDITH: Og jeg vet…jeg vet hva som er galt. Jeg føler meg trist fordi jeg ikke manifesterer overfloden min heller.

ADAMUS: Men, men … 

EDITH: Det knuser hjertet mitt.

ADAMUS: Ja, greit. 

EDITH: Jeg mener, jeg er lei meg.

ADAMUS: Greit, det er et hint til dere alle. Edith bare representerer dere. Edith trenger en ny bil. Fint. Edith kan få den bilen hun vil. Fint. Edith bør få denne nye bilen, og den nye bilen er tett ved siden av og venter på å få komme inn. Men i det øyeblikk du sier til alle andre her eller på internett eller Facebook – noen av dem – «vil dere puste med meg?» Nei! Det er din skapelse. Nå har du også knyttet til all energiene deres, også problemer med overflod, lekasjeproblemer, alle de andre tingene deres. Du har sagt «Hei!» Det er dette du har sagt på Facebook. Du…går det greit her? Tror dere jeg irriterer noen? (publikum samtykker og litt latter) Jeg tror ikke det. Jeg syns jeg hørte noen få tanker som sa “ Hva skjedde med St. Germain fra forrige måned? (mer latter) Hva i helvete skjer her? Vi blir opplyste. 

Så det du gjorde, det du egentlig – energetisk, ikke med dine ord, men energetisk – var at du satte opp et stort skilt med “Jeg er blakk. Bilen min er ødelagt. Jeg har ikke overflod. Jeg klarer det ikke på egenhånd. Kan noen hjelpe?” Og javisst, det som skjedde er at du tiltrekker deg…du (ser inn i kamera), de som kom…la oss gå hit opp. (ser inn i et annet kamera sammen med Edith) 

EDITH: Å nei.

ADAMUS: Dere som kom inn for å hjelpe Edith, er de samme som har det samme forbannede problemet med overflod, mangel og det å ikke forstå sin egen suverenitet. Det er derfor du ikke har ny bil, og det er derfor du ikke har ny bil. Akkurat. Det er derfor. 

EDITH: Beklager folkens. (Adamus humrer)

ADAMUS: Du lekker Edith. Det kommer til å bli enda en klassisk frase. “Du lekker Edith.” Ikke lekk mer. Du har det i deg hvis du bare tillater det. Det er – Edith, alle dere – det er veldig lett, dere kommer til å gråte når dere forstår det. Det er der. Dere vet det selv om dere fornekter det. Det er der. Min kjære, det er ingenting som står mellom deg og overflod, bortsett fra å tillate. Det er det hele. Bortsett fra å tillate. Det finnes ingen gud i himmelen som holder det borte fra deg. Det finnes ingen spirituelle guider eller slike gamle makyo ting som holder det borte fra deg. Det er bare en ting. Det er Edith som sier « Fordømte greier!» til og med «Faen ta! Jeg vil ha den bilen.» Du kan si det. Si det. Sett i gang. 

EDITH: Nei, det vil jeg ikke si.

ADAMUS: Det behøver du ikke. 

EDITH: Det er et krenkende ord.

ADAMUS: Sier du det? 

EDITH: Jeg liker det ikke. Ja.

ADAMUS: Vet du hvorfor jeg liker det? 

EDITH: Nei, jeg vet ikke hvorfor du liker det…

ADAMUS: Og det bryter gjennom barrierer… 

EDITH: …og jeg bryr meg ikke om hvorfor du liker det! (latter)

ADAMUS: Det bryter gjennom barrierer. (Adamus humrer) Det bryter gjennom barrierer. Mennesker har så mange barrierer… 

LINDA: Jeg kan si det for 200 dollar! (mye latter. Adamus graver fram noen penger fra lomma og holder fram en dollar)

ADAMUS: Linda hadde sagt det for en dollar. (er latter når hun avslår) 

LINDA: Jeg er ikke billig vennen!

ADAMUS: Edith, Edith, Edith. Hent det fram fra inne i deg. I dag skal vi gjøre en liten øvelse, og den er for deg. For deg, den er ikke knyttet til andre. Den er din, ikke knyttet til andre. Den er din, og du vil kanskje forstå hvor enkelt det er. Og noen ganger bryte gjennom barrierer. Si det slemme ordet hvis du vil, bare for å bryte gjennom din egen barriere, for der er mange. Ikke bare er der barrierer, men der er også lekkasjer. Der er lekkasjer når det gjelder egenverdien din. Der er lekkasjer når det gjelder hvor verdig du føler deg i forhold til deg selv. 

Lekkasjer betyr at du slipper ut energi, hele tiden gir til andre mennesker i stedet for å først og fremst gi til deg selv. Når du ikke lekker, stråler du ut til alle andre. Utstrålingen din vil lyse opp det gode i livene deres slik at de kan se det. Så la oss ikke gjøre mer «pust med meg for en ny bil, pust med meg for helsen min,» noe av dette. Ingen sympati mer, ingen flere anmodninger. Du har det i deg akkurat nå.

Jeg ble skuffet, men er vi fremdeles venner? 

EDITH: Vi er fremdeles venner.

ADAMUS: Elskere? 

EDITH: Nei!

ADAMUS: Nei1 Jeg mente det ikke slik. Jeg mente det som, du vet, som nære venner. 

EDITH: Ja. Ja. Riktig.

ADAMUS: Ja, ja. Gode venner. Virkelig gode venner. 

EDITH: Vibrerende venner.

ADAMUS: Gode venner. 

EDITH: Ja.

ADAMUS: Vel Edith, jeg skal være – jeg skal si det på en høflig måte – når det gjelder ditt tilfelle og alle andre tilfeller som ditt, for det er der akkurat nå. Det er virkelig det. Det er bare disse barrierene og all søppelet, men jeg vil ikke en gang snakke om hva dette søppelet er. Kom over det. Det gjelder dere alle: kom over det. Kom over det, og la oss fortsette. 

Takk. Og nå som – ahem – jeg har hatt åpningsdialogen min. (latter) Ja, kraftfulle greier. Jeg elsker slike show. Det er tid for Oppvåknings show! (noen få sier «Woo») Kan du skrive det på tavla? (til Linda), Oppvåknings Show, som…vi har ingen neonlys her, så, Oppvåknings show.

Oppvåkning Er Ikke Høflig 

Oppvåking er ikke høflig, så det burde ikke dere heller være. Det er tittelen for showet. Visste dere det? Oppvåkning er ikke høflig, allikevel prøver dere å være det. Dere prøver å være så høflig, så hyggelig. ”Jeg skal være hyggelig i min oppvåkning.” Faen ta, Edit. (latter) Det virker ikke. Virker ikke.

Oppvåkning er uforskammet! Den er uforskammet. Den er uforskammet. Oppvåkning. Oppvåkning er en demon, en drage dere skapte og sa; “Knus meg”. Hm, ja, Og det gjør den. Oppvåkning er veldig, veldig uforskammet. Den mangler sosiale ferdigheter. Den mangler fullstendig medfølelse, kanskje bortsett fra i den dypeste kjernen. Den er ikke sofistikert eller elegant slik noen av oss er. Den mangler humor, bortsett fra når den føler at den knuser dere til pulver. (noen få utrop, han ler) Velkommen til Oppvåknings showet! Brakt til dere av…(Adamus humrer) 

Så poenget mitt er, hvorfor behandler dere oppvåkningen deres så høflig? Dere har gitt den lisens. Det har dere virkelig. Dere har gitt denne oppvåkingen lisens til å komme og rive dere fra hverandre, lem for lem, tanke for tanke, tro for tro. Dere ga oppvåkningen deres – dere ga den lov til å ta inn meg. Oppvåkning er ikke høflig, er den vel? (Adamus humrer) Oppvåkning er ikke høflig, så…ja, eller hyggelig. Så beklager. Jeg fornærmer noen få, men dere kommer til å klemme og kysse meg i oppvåkningen deres, og når du kommer kjørende i denne nye…hva med en fin Citroen, eller en fin, du vet…hvorfor Cadillac?

EDITH: Fordi jeg liker den. 

ADAMUS: De er fine.

EDITH: Jeg liker den. 

ADAMUS: De er fine. Ja. Greit. Hva du nå enn velger, så er det du, ikke alle Shaumbra.

EDITH: Ja. 

ADAMUS: Oppvåkning …

EDITH: Jeg tenkte ikke. Jeg beklager. 

ADAMUS: Du behøver ikke å unnskylde deg overfor meg. Unnskyld deg overfor deg selv. Gå inn på toalettet nå, se i speilet, og si unnskyld til deg selv. (litt latter) Seriøst.

EDITH: Jeg har allerede snakket til meg selv. 

ADAMUS: Edith, Edit. Du forstår, det verste du kan gjøre er å banke opp deg selv. Det beste du kan gjøre er å smile og le og si; “Å, hvorfor gjør vi oppvåkning så vanskelig? Hvorfor må vi trekke inn alle fra hele verden for å få inn en dum bil? Jeg kan bare trekke pusten en halv gang – boom – så er den der. Så lett er det. Jeg kan gjøre det på egenhånd.»

EDITH: Jeg er lei av å ikke få inn overfloden min. Det er det som er det mest frustrerende. 

ADAMUS: Vi skal jobbe med dette i dag. Hun sier at hun er lei av å ikke få inn overfloden sin. Ja. Så Edith du representerer egentlig veldig mange over hele verden som har samme problem. Takk for at du lot meg få være så lite høflig overfor deg.

Oppvåkning er ikke høflig, og det bør ikke dere være i forhold til oppvåkningen deres heller. Det er på tide å rulle med den. Det er tid for å åpne seg for den, men slutt å være så forbannet høflige og snille med oppvåkningen deres, for den kommer uansett til å rive dere i stykker. 

Oppvåkings Spørre Show 

Så la oss nå gjøre neste del av Oppvåknings Showet med Adamus Saint-Germain. Vi skal ha et lite spørre show. Vi trenger to stoler til her oppe, slik at vi totalt har fire. Vi trenger fire deltakere i denne delen av showet. Er ikke dette en annerledes måte når det gjelder spirituelle ting? (publikum samtykker) Vi kunne ha spilt litt fin musikk og nynnet litt. 

Fire deltakere Linda. Vi har en rekke spørsmål. 

LINDA: Jeg plukker ut, velger?

ADAMUS: Ja. 

LINDA: Greit.

ADAMUS: Still dem opp. 

LINDA: Da setter vi i gang.

ADAMUS: Oppvåknings showet med… 

LINDA: Pete.

ADAMUS: Vi trenger en sponsor. Vi trenger en sponsor. Hva kunne være en passende sponsor for dette? (litt latte blant publikum mens Linda velger deltakere) 

LINDA: Går det greit slik?

ADAMUS: Ja et sjokoladeselskap. Fint. Nå har vi fire deltakere. Kan dere kort presentere dere? Si navnet deres, hvor dere kommer fra, og hvorfor dere ikke har våknet opp enda. (latter) 

PETE: Pete Gibbons fra Loveland, Colorado.

ADAMUS: Fint. Godt å se deg Peter. (etteraper en TV-vert) 

PETE: Ja. (latter)

ADAMUS: Jeg har sett på TV showene dine. 

PETE: Ja. Og grunnen til at jeg ikke har våknet opp, er at jeg egentlig ikke tror at jeg fortjener det.

ADAMUS: Ah! Et godt svar fra Pete, og dere er dagens publikum i studio. (applaus) Neste. 

JULIE: Julie Mack fra Longmont, Colorado.

ADAMUS: Fint. Godt å se deg her Julie. Hva jobber du med? 

JULIE: Jeg leker med psykologi.

ADAMUS: Å, fint. 

JULIE: compassionatepsychology.biz.

ADAMUS: Utmerket. Hvor mange…(hun ler, og noen sier “god markedsføring”) Ja, hva er webadressen din? La oss gjøre oss ferdige med dette. Ja, og hvor mange… 

JULIE: Og også dyrekommunikasjon.

ADAMUS: Og hvor mange av klientene dine går på sinnsmedisin? 

JULIE: Um, ikke så mange…

ADAMUS: Hjernegodterier. Fint, fint, fint. 

JULIE: Noen få denne måneden.

ADAMUS: Noen få denne måneden. 

JULIE: Det er bare å hoppe fra kanten. (hun ler)

ADAMUS: Det vil komme mange flere. Fint. Vel, takk, og hvorfor har du ikke våknet opp enda. 

JULIE: Jeg puster den inn.

ADAMUS: Å, fint, fint. Hvor er den? 

JULIE: (ler) Akkurat her.

ADAMUS: Her, greit. Kan du nå puste den ut slik at du kan se den? (hun ler) fint. Vel, takk for at du deltar i dagens show. (litt applaus) Og neste. Ja. 

ALAYA: Jeg heter Alaya Holman, og jeg er fra Longmont, Colorado.

ADAMUS: Ja. Hvorfor ser du på henne når du sier det? 

ALAYA: Fordi vi begge bor i Longmont.

ADAMUS: Å, sier du det. For en tilfeldighet. (de ler) Og hva med oppvåkningen din? Hvor er den? 

ALAYA: Den er underveis. (litt latter)

ADAMUS: Det høres litt prøvende ut. 

ALAYA: Nei, den åpner seg faktisk.

ADAMUS: Kan du dra fra gardinene igjen slik at vi kan se om den er her enda Michelle? (latter) Å ja! Der er oppvåkningen din og Edith’s nye bil. 

ALAYA: Jeg våkner. Jeg våkner.

ADAMUS: Fint. Takk. Takk. Takk for at du leker med i dag. Og… 

DENISE: Jeg heter Denise.

ADAMUS: Ja, Denise. 

DENISE: Og jeg er fra Pierce, Colorado.

ADAMUS: Fint. 

DENISE: Tjue miles sør for Fort Collins.

ADAMUS: Fint. 

DENISE: Dette har vært litt av en måned.

ADAMUS: Vent til neste måned. (litt latter) 

DENISE: Jeg hadde en enorm mørk flekk som faktisk har blitt oppstilt, og nå kommer jeg bare sammen.

ADAMUS: Fint. 

DENISE: Og jeg bare åpner armene mine og gråter masse.

ADAMUS: Fint! Det er godt å gråte. Du kan gråte her på Oppvåknings Showet, for… 

DENISE: Det kommer jeg sannsynligvis til å gjøre.

ADAMUS: …det er derfor vi er her. Ja. Fint. Så alle har presentert seg. Da er vi klare for dagens spørsmål. 

Vel, det er en strålende premie i dag. Ja. Den strålende premien er middag på en restaurant etter eget valg sammen med sjelen din – Crimson Circle betaler regningen din – og en Adamus Pris. Så dere har noe å konkurrere om. Publikum vil faktisk bestemme hvem som er vinneren av hvert spørsmål, og det blir gitt 44 poeng for beste svar. Førtifire. Kan dere legge sammen?

LINDA: Vil du at jeg skal skrive opp poengene her? 

ADAMUS: Ja, ja, vær så snill. Navn, kolonner, alle slike ting. Og hvis du bare har koblet deg på, vil du kanskje få lyst til å koble deg av. (latter) Du vil kanskje ha lyst til å gå tilbake til forrige måned og se på den Shouden. Late som om det skjer akkurat nå, for vi må tilnærme oss opplysthet på en annen måte. 

Greit, da begynner vi med dagens spørsmål. Dette er enkelt, det er bare en oppvarming. Jeg vedder på at dere ikke hadde trodd at dere skulle gjøre dette i dag, gjorde dere vel? Det gjorde ikke jeg heller?

~ Spørsmål 1 

Greit, la oss begynne med første spørsmål. Kan dere fortelle oss det gamle, hebraisk navnet for konseptet om Gud? Et gammelt hebraisk navn for konseptet om Gud.

LINDA: Mener du det seriøst? 

ADAMUS: Jeg …

JULIE: Yeshua. 

ADAMUS: …jeg skriver dem vanligvis opp…åh, mikrofon. Vi begynner der nede, så går vi bortover.

LINDA: Greit, vi begynner med Denise. 

ADAMUS: Et gammelt hebraisk navn. Denise, hva er det gamle hebraiske ordet for Gud?

DENISE: Yeshua. 

ADAMUS: Yeshua! (publikum er uenige) Eh, publikum, vææær så snill! Nei, nei, nei. Shhhh! Shhhhh!

ALAYA: Allah. 

ADAMUS: Fint. Da har vi to versjoner så langt. Fint. Neste. Julie?

JULIE: Har ikke peiling. 

ADAMUS: Ingen peiling. Det er på en måte som “jeg vet ikke!”

JULIE: Jeg vet. Jeg vet, men det har ikke kommet fram enda. 

ADAMUS: Fint. Kan du finne på et navn? Hva som helst.

ADAMUS: Jesus. (uttalt på den spanske måten) 

ADAMUS: Bob. (latter) “Å, Bob, B-Bob, bob. (synger) Jeg gjør dette i Bob sitt navn!» (latter) Hva skal hunden din hete? «Bob!» Hvordan staves Bod baklengs? (mer latter) Pete. Pete.

PETE: Yahweh. (bifall og litt applaus) 

ADAMUS: Yahweh. Vel, dette var bare den innledende testrunden, men faktisk var det ingen av deltakerne som hadde riktig navn i dag, for…

PETE: Men jeg var nærmest. (latter) 

ADAMUS: Det er sant. Det gamle hebraiske navnet for gud var “Det som ikke kan sies” (publikum sier “ahhh”) Det korrekte svaret var…(han bare står og er stille)

LINDA: Hun hadde det! Julie hadde det! 

ADAMUS: Men hun sa ordene. For det helt korrekte svaret, sies det ingen ord. Men vi skal…

JULIE: Jeg var nær. 

ADAMUS: Vi gir deg 22 poeng.

LINDA: Tjueto? 

ADAMUS: Tjueto. Ja, 22.

LINDA: Tjueto!? 

ADAMUS: Det er den innledende runden.

Jeg må avbryte litt her. Er ikke dette en litt bedre måte for å få opplysthet? Fint. 

~ Spørsmål 2

Greit. Neste spørsmål. Åh, jeg elsker dette spørsmålet, det er en av favorittene mine, og vi skal begynne med Pete. Neste spørsmål, og publikum: vær så snill å ikke bare vær oppmerksomme på ordene, men på energien, for dere skal stemme på det beste svaret. Og spørsmålet er Pete, Pete, hvorfor opplever gode Shaumbra dårlige ting? 

Hvorfor opplever gode Shaumbra dårlige ting?

PETE: Eh, underbevisste aspekter. 

ADAMUS: Greit.

PETE: Når en ikke forstår de underbevisste aspektene, og de bringer inn denne negative energien. 

ADAMUS: Hvor er underbevisstheten din?

PETE: Vel, det er å ikke vite. Ikke vite. 

ADAMUS: Ikke vit- …

PETE: Ikke vite … 

ADAMUS: Åh! På en måte som “Jeg vet ikke!”

PETE: Ja. 

ADAMUS: “Nå kommer det til å skje dårlige ting for meg. Jeg lurer på hvorfor.» Fint. Takk Pete. Takk. Neste. Julie.

JULIE: Ordet dårlig er … 

ADAMUS: Med 22 poeng leder du denne konkurransen. Hvorfor opplever gode Shaumbra dårlige ting?

JULIE: Så, ordet dårlig er dualistisk, og det er ikke dårlig. Det er når vi ikke har tillit. 

ADAMUS: Ja, ut fra…fint.

JULIE: Så når vi tillater…det handler om tillit og at vi leder oss selv. Så vi er alltid…vi er alltid trollmannen bak forhenget. 

ADAMUS: Whew! Wow! Dypt.

JULIE: Så det er…men det er…jeg kan… 

ADAMUS: Fint.

JULIE: …sette pris på det men ikke alltid like det i øyeblikket. Det er sikkert. 

ADAMUS: Fint. Fint. Takk. Neste.

ALAYA: Den er vanskelig å følge opp. 

ADAMUS: Ja.

ALAYA: Psykolog. (hun ler) For meg handler det om perspektivet – hvordan jeg oppfatter, hvordan jeg oppfatter godt eller dårlig – og det er snakk om å se på seg selv og tilgivelse, og også en forståelse av selvet. 

ADAMUS: Fint. Ja.

DENISE: Jeg tror det har mer å gjøre med den dype kjernetroen. Noen ganger, hvis vi ser ned på oss selv, kommer det til oss. Men hvis vi virkelig kan komme i kontakt med oss selv og virkelig elske oss selv for den vi er, kan positive og gode ting skje. Så det er kanskje ikke noe godt eller dårlig, men bare det å være i stand til å ekspandere og være den vi er. 

ADAMUS: Utmerket. Vel, nå er det deres tur til å stemme. Alle dere som mener at Pete kom med det beste svaret, avgi stemme. (publikum er stille, så latter) Jeg elsker deg Pete! Jeg elsker deg! (mer latter) Greit. Greit, neste. Alle som følte at Julie hadde det beste svaret, gi bifall. (litt bifall) Alle som følte at Alaya ga det beste svaret, avgi stemme. (en person klapper) Og alle som føler at Denise hadde det beste svaret. (mye bifall og applaus) førtifire poeng til Denise.

LINDA: Da har hun allerede fått middagen! Du sa 44 poeng. 

ADAMUS: Førtifire poeng for hvert riktige svar. Og så ser vi hva det blir totalt. Har du kalkulator, eller trenger du en? (Linda sukker) Dette kan ta laaang tid. Og det riktige svaret på spørsmålet er forresten – Hvorfor opplever gode Shaumbra dårlige ting – fordi dere liker det. Ah, dere like det så visst, hvis ikke hadde det ikke skjedd. Det tjener dere – det er kanskje en mer høflig måte å si det på – men dere liker det så visst.

Dere kan skylde på samfunnet. Dere kan skylde på foreldrene deres. Dere kan skylde på aspekter eller alt annet. Men realiteten er at det skjer med dere – enten det gjelder mangel på overflod, helseproblemer eller andre ting – for dere får noe ut av det. Det er noe dere får. Det blir ikke utdelt til dere av en eller annen ukjent sjel eller ukjent gud. Det er ikke noe som kommer av karma fra tidligere liv, med mindre dere vil det. Det er så absolutt fordi det på en eller annen måte tjener dere, og dere tillater det å skje. 

Dere kan forandre det når som helst. Men spør dere selv; «hvordan kan dette dårlige tjene meg?» Hva gjør det? Hva prøver det å gi meg i forholdt til opplystheten min?» For som jeg tidligere har fortalt dere, handler alt som skjer i livene deres akkurat nå – alt handler om opplysthet. Som jeg sa tidligere, så har dere skapt oppvåkningsdragen. Du har skapt den. Den ble ikke skapt for deg, du skapte den, og den forsikrer seg om at du vil våkne opp, uansett hva som skal til.

Det korrekte svaret er; “Fordi dere liker det.” Takk. 

La oss bevege oss til neste spørsmål. Åh, og dette er bra. Her er det godt potensiale for makyo. (Adamus humrer) Det er gode potensialer for makyo i dem alle.

~ Spørsmål 3 

Hvordan måler du fremgangen i oppvåkning?

Hvordan måler du fremgangen din når det gjelder oppvåkning? Med andre ord, er det basert på materielle ting i livene deres? Er det basert på seksuell evne? Er det basert på om dere sover bedre om natta? Hva er det basert på? Nå stiller jeg dere et veldig personlig spørsmål. Hvordan måler du fremgangen i oppvåkningen din? 

La oss begynne på denne enden med Denise.

DENISE: Jeg pleide å måle den i forhold til andre mennesker, sammenlignet med meg selv. 

ADAMUS: Ja.

DENISE: Nå går jeg på innsiden, berører hjertet mitt, gråter mye (nå begynner hun å gråte) og vet at jeg er et helt vesen slik jeg trenger å være, og det er storartet å være der. 

ADAMUS: Fint. Utmerket. Dette blir en tøff konkurranse. Neste. Hvordan måler du oppvåkningsprosessen din?

ALAYA: Den freden jeg føler inne i meg, og som du gråter jeg, og jeg har samtaler med meg selv som jeg liker og føler virkelig…jeg snakker med meg selv og blir mer meg selv, og…(hun sukker) den freden jeg føler fra jeg våkner til jeg lukker øynene, og bare de samtalene jeg har med meg selv. 

ADAMUS: Fint. Takk. Nå blir det tøft.Julie, du har mikrofonen.

JULIE: Det vet jeg. 

ADAMUS: Nå er det avgitt to svar før deg. (hun ler) Hvordan slår du dem?

JULIE: Så definitivt ved å ri på bølgen. Det er…bare det å tillate alt og denne «hva i…?» og moroa, og det er helt fantastisk og det er intenst og det er sprøtt, og jeg kan si deg når jeg er der og jeg bare…jeg bare rir på disse bølgene. Jeg virvler og svever, og det er mer og mer fantastisk. Og det er…ja, det er så definitivt ikke som jeg forventet. 

ADAMUS: Fint. Fint.

JULIE: Det som sto med liten skrift var… 

ADAMUS: Godt svar. Og mikrofonene går til Pete. Pete.

PETE: Greit. 

ADAMUS: Vi er forresten ikke så veldig mangfoldige i denne gruppen vår. Dere vet, vi har bare en mann og tre kvinner. Vi har ingen asiater, afrikansk amerikanske eller andre representanter. Hva slags panel er dette? 

LINDA: Bit meg! (latter)

ADAMUS: Fint. Fint. Takk, og så beveger vi oss over til Pete. Pete? (Adamus humrer) Og det er forresten det du skulle sagt til meg tidligere Edit – «Hold opp Adamus. Jeg får den bilen.» Takk. Pete. 

PETE: Greit. Jeg sier at det største jeg finner ut, er at jeg er virkelig fornøyd med meg selv når jeg er alene. Men mer enn det at jeg virkelig er et spirituelt vesen og at jeg elsker meg selv og jeg kan…det bare ekspanderer meg. Det er alt jeg kan si. Det kommer bare ut av meg, og det bare…det er en kjærlighet inne i meg som elsker meg selv og da kan jeg elske alle andre.

ADAMUS: Utmerket. Fint. O boy. Dette er tøft, tøft. Bare gode svar her. La oss begynne på denne enden. De som følte at Denise hadde det beste svaret, stem. (litt applaus) Det var på en måte dette høflige som jeg snakket om tidligere. Alaya. (litt applaus) Julie (litt mer applaus) Og over til deg Peter. (Mye applaus og bifall) Førtifire store poeng til Pete. 

Denne konkurransen blir tøff. Nå kommer vi til de siste spørsmålene. Så deltakere, gjøre det bra. Vi har to spørsmål igjen. Dette er dype spørsmål. Dette er det en kan kalle bonusrunden. Og jeg tror dere kommer til å få en Adamus Pris og middag for to – deg og sjelen din – på en restaurant etter eget valg. (latter) Gudskjelov så spiser ikke sjelen så mye. Greit! (Adamus humrer)

Neste spørsmål til dere alle…jeg liker forresten dette. Dette er strålende. Forrige måned – veldig kjedelig. Denne måneden – moro.

~ Spørsmål 4

Greit, vi setter i gang. Vi setter i gang. Hva er sannheten av alle sannheter? Å, sett i gang. Hva er sannheten av alle sannheter? Tenk litt på det mens jeg reflekterer over – ikke svar enda. Tenk litt på det mens jeg snakker om forrige spørsmål. Dere har en liten stund til å tenke. 

Hvordan måler dere oppvåkningen deres? Hvordan måler dere den? Ved hvor mange penger dere har i lommeboka? Eh, muligens. Det er ikke noen dårlig måte. Ved forholdene deres? Den er tøff, for de er sannsynligvis borte. (latter) Ved hvor smarte dere er? Nei, dere mister sinnet.

Hvordan måler dere oppvåkningsprosessen deres? Gleden. Gleden. Gleden. 

Vel, når det er sagt, kommer det også til å være veldig vanskelige og utfordrende stunder, men nivåer av glede dere aldri før har hatt. Det betyr ikke at hver dag blir en dag i gledens by. Det betyr ikke at dere bare vil hinke, danse og hoppe bortover gata. Men det betyr bevissthet om et nivå av glede dere aldri før har hatt. Vanligvis etterfulgt av et dypdykk ned i avgrunnen, men…(latter) Men, men den kommer opp til et nytt nivå.

Så nå har dere hatt anledning til å reflektere, og vi begynner med deg Pete. Pete, hva er sannheten av alle sannheter? Og jeg kunne forresten ha kommet med en veldig kjedelig forelesning om dette, og jeg kunne ha stått her oppe i hvit kjortel og preket om sannheten av sannheter. Spytt! La oss ha det moro. Pete. 

PETE: For meg er sannheten av sannheter…

ADAMUS: Hold mikrofonen nær slik at alle i hele verden og universet kan høre deg, for dette er stort. 

PETE: …er at det egentlig ikke finnes noen dualitet, og at jeg er deg og du er meg. Og når jeg går over, blir jeg en gave med energien og kunnskapen min.

ADAMUS: Errhhhhhhhhhhhh. Nå hører jeg makyometeret! (latter) 

PETE: Greit.

ADAMUS: Jeg beklager Pete, men … 

PETE: Greit.

ADAMUS: …du var i bevegelse her, men du beveget deg feil vei. (latter) du beveget deg rett til makyo! Så du må sende fra deg mikrofonen, jeg beklager. Det er så visst ingen bedømmelse fra min side. Det er de andre Oppstegne Mestrene som sier «Få det bort.» Greit, ja. Nå er det press her. 

Julie, hva er det? Sannheten av sannheter?

JULIE: Sannheten er Jeg Er. Jeg Er den Jeg Er. 

ADAMUS: Fint. (litt applaus) Ikke klapp nå. Spar energien til den endelige avstemningen. Fint. Takk. Har du noe å legge til?

JULIE: Det er … 

ADAMUS: Da hadde det vært makyo. Takk. (latter) Ja?

ALAYA: Den forbannede sannheten jeg tror det er. 

ADAMUS: Den er bra! (bifall) Fint, fint, fint. Og nå er det mye press her. Denise.

DENISE: Å, fint! 

ADAMUS: Sannheten av sannheter.

DENISE: Sannheten av sannheter. 

ADAMUS: Sannheten av sannheter.

DENISE: Det eneste jeg tenker på, er at når en noen ganger er dypt inne i smerte og sitter der og sier; «hvordan kommer jeg meg gjennom dette?» Og du gråter inne i deg og sier; «Hvordan kommer jeg meg gjennom denne smerten slik at jeg kan se lyset, for jeg vil så gjerne se dette lyset.» Og tar de stegene som kreves for å bli i stand til å åpne opp for dette lyset og tilliten som kommer til meg, eller hva som nå måtte komme for å ta disse stegene for å bevege meg fremover. Og akkurat nå er jeg i dette. 

ADAMUS: Kan du trekke det litt sammen? Kan du forenkle det? Hvordan tror du det er for publikum i studio som ikke oppfatter det du sier – hvordan kan du si dette i destillert form? Sannheten av sannheter.

DENISE: Jeg prøver fremdeles å finne ut av det. 

ADAMUS: Å, det kommer. Trekk pusten dypt. Det kommer. Ååh. Der er det. Hvordan vil du si det?

DENISE: Stol på deg selv, og elsk deg selv for den du er. 

ADAMUS: Boom! Fint. Takk. Greit, la oss nå stemme på dette spørsmålet før jeg gir dere det passende svaret, og det eneste svaret. Jeg beklager Pete. Du er diskvalifisert på grunn av…(latter)

PETE: Ikke tro på han. 

ADAMUS: …makyo. Makyo! Så la oss begynne her. Alle som føler at Julie hadde det beste svaret, rop og skrik. (publikum skriker og klapper) Og skrik også for Alaya. (Masse skriking og hyling og applaus) Og så til Denise. (litt applaus) Da får Alaya 44 poeng på tavla! (publikum bifaller) Vi har en konkurranse Shaumbra. Det pågår en konkurranse her.

Og det passende svaret på sannheten av sannheter er “Jeg eksisterer” Det er det hele mine damer og herrer, Shaumbra. Jeg eksisterer. Det er den opprinnelige sannheten – «Jeg eksisterer, derfor er jeg». Jeg eksisterer. Ingen ting annet spiller noen rolle. Alt annet er enten en annen sannhet, men ikke kjernen, eller en usannhet. Fra de enkle ordene «jeg eksisterer» kommer alle sannheter og usannheter. Jeg eksisterer. Det var det dere følte da dere forlot Hjemmet – det kjærlige, behagelige hjemmet til Ånden – gikk inn i mørket, gikk inn i fullstendig ingentinghet og sa og følte «jeg eksisterer. Jeg Er den Jeg Er.» Ingenting annet spiller noen rolle. Ingen sannhet er viktigere enn det. Alt annet blir enten makyo, eller alt annet simpelthen støtter den sannheten – jeg eksisterer. Ingenting annet spiller noen rolle. 

Forstår dere betydningen av det? «Jeg eksisterer, derfor kan jeg skape. Derfor kan jeg leve. Derfor kan jeg være. Derfor kan jeg føle. Jeg kan være sensuell. Jeg kan ha det moro. Jeg kan være trist. Jeg kan ha mangler og jeg kan ha overflod. Jeg eksisterer.” Forstår dere hvor dypt dette er? “Jeg eksisterer.2 Det er det hele. Det er alt som betyr noe. Det finnes ingen annen filosofi. Det finnes ingen andre bøker. Alt – alt som prøver å forklare det i detaljer er bare makyo, spirituelt drittprat. «Jeg eksisterer.» Det er det hele. Føl inn i det en liten stund.

Dere eksisterer; David, Edith, alle dere, Elizabeth. Dere eksisterer. Dere eksisterer ikke bare som del av noe. Dere eksisterer som suverene vesener. Dere eksisterer. Det er alt som betyr noe. Ingenting annet, som snakket om dimensjoner og tid og rom og konseptet om Gud, som uansett ikke skal uttales, de tidligere livene deres, de fremtidige potensialene. Ingenting annet spiller noen rolle, bare «Jeg eksisterer.» 

Det er dette som er spesielt. Ingenting annet spiller noen rolle. Når den fysiske kroppen dør, kan dere fremdeles si «Jeg eksisterer.» Når dere reiser inn i de andre rikene, vil det være sangen dere synger – «Jeg eksisterer, og jeg er klar over det.» Dere forstår, det er ca. seks og en halv milliard eller flere mennesker på denne planeten akkurat nå. Vet dere hvor mange som bevisst forstår at de eksisterer? Å, de lever. De har jobbene sine. De har familiene sine. Men det er veldig, veldig få som kan stoppe opp litt, tre til side for alt det religiøse søppelet, for alt som har skjedd i livene deres, historiene deres og alt annet, bare stoppe opp et øyeblikk med denne enkle, rene sannheten og den dype pusten – «Jeg eksisterer. Jeg Er den Jeg Er.»

Det er det “Jeg Er den Jeg Er” betyr mine venner. Alt annet er makyo. «Jeg eksisterer. Jeg Er.” Takk (folk sier at Julie burde få noen poeng) Det er dere som stemmer, ikke jeg. Hun sa det riktig. Dere stemte feil. Beklager!

~ Spørsmål 5

Neste og siste spørsmål. Hva er det største skiftet som pågår på planeten akkurat nå? 

LINDA: Skitt eller skift? (noen ler)

ADAMUS: Dere velger. Dere velger. Hva er det største skiftet som pågår på planeten akkurat nå? Og la oss se hvordan poengfordelingen er. Vi har ganske tøff konkurranse. Julie skulle ha fått disse 44 poengene, men dere stemte mot henne. (noen blant publikum sier «nei, det gjorde vi ikke») La oss gi Julie 44 poeng. Det er jevnt over hele linja. 

JULIE: Wooo!

ADAMUS: Ja, åh, det løfter seg. Se, dere behøver ikke å jobbe for ting. Hva er det største skiftet som pågår på planeten akkurat nå? 

Vel, dette er siste spørsmål i dette spørreprogrammet/talkshowet eller hva dere nå enn kaller det/dumhets show. Dette er siste spørsmål. Kom med gode svar, klare, og appeller til Shaumbra, ikke til meg. Hva er det største skiftet Denise?

DENISE: Oppvåkning til den jeg er, eksistensen av den jeg er. 

ADAMUS: Nei, planetarisk, globalt skift i menneskeheten, massebevisstheten, slike ting.

DENISE: Vi gjør det på et mer bevisst nivå. 

ADAMUS: Fint.

DENISE: …og vi gjør det på et globalt nivå. Jeg føler at folk over hele verden virkelig er inntunet på hverandre. 

ADAMUS: Fint.

DENISE: Og jeg syns det er fantastisk. 

ADAMUS: Fint. Neste. Dette er for middagen for to, deg og sjelen din, og en Adamus Pris. (Alaya viser frem en Adamus Pris som hun har på navneskiltet sitt) Ah, der ser dere. Du er ikke alene her oppe når du har en Adamus Pris.

ALAYA: Vel, jeg kan tenke meg en til. Alltid. 

ADAMUS: Fint. La oss få svaret ditt, det største skiftet som pågår på denne planeten akkurat nå.

ALAYA: Oppvåkningen av de 22 krystallene inne i planeten. De er tilgjengelige, og de er åpnet slik at vi har tilgang til bevisstheten og klarheten i disse krystallene, slik at vi kan, jeg kan vekke meg selv, noe som vekker andre. 

ADAMUS: Fint. Greit.

JULIE: Det er så definitivt et skift når det gjelder voldshandlinger, og jeg kan føle dette skiftet i vold mot selvet, vold mot planeten, vold mot dyr, og det er en masse svingninger. Det er en masse skift som skjer, så definitivt fra det personlige nivået. Så mer og mer medfølelse, mer og mer forbindelse. Det er en sving der vi endelig tar av i forhold til de voldsnivåene i land, kriger… 

ADAMUS: Jeg bare …

JULIE: … i forhold til, ja … 

ADAMUS: Vi lar det være med det.

JULIE: Så slik er det. 

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm. Fint. Pete. 

PETE: Hva var spørsmålet? (latter) Jeg vil bare ha det for å fokusere her. 

ADAMUS: Javisst. Jeg forstår Pete. Spørsmålet er; hva er sannheten av sannheter? (publikum sier «neiii!») Pete, spørsmålet er; hva er det største skiftet som finner sted på denne planeten? Bevissthet….

PETE: Jeg har det. 

ADAMUS: …bevissthet. Hva er det som skjer?

PETE: Ja. 

ADAMUS: Hva er det som skjer?

PETE: Jeg ser det slik at det går fra Gammel Energi til Ny Energi som kommer inn, og dette manifesterer seg, eller slår ut på Jorda slik som i Nord Korea, denne fyren. 

ADAMUS: Denne fyren. (noen ler)

PETE: Ja. Stormene i New Jersey … 

ADAMUS: Denne lille fyren…

PETE: Du vet, og alt dette kaoset som kommer inn. Men det er som med bølgen, den går bare gjennom Jorda og renser ut de gamle energiene. Og for meg personlig, inviterer den Nye energien meg til å være her sammen med Shaumbra. 

ADAMUS: Fint. Greit. Nå har dere det. Dette er den siste avstemningen. Den vil avgjøre hvem som får middag sammen med sjelen, og – jeg kommer kanskje også – og en Adamus Pris. La oss nå begynne i denne enden, og uttrykk stemmegivningen gjennom bifall, applaus, eller hva det nå måtte være. Dere stemmer for hvem som er vinneren i dette aller første oppvåknings spørreprogrammet.

Alle som føler at Denise hadde det beste svaret, uttrykk. (litt applaus) Alle som føler at Alaya hadde det beste svaret, la oss få vite det (bare et par klapper) Dere vet, jeg har funnet ut at bestikkelser fungerer veldig bra i denne gruppen. Jeg mener, de tar gjerne imot fem dollar, dere vet, for…fint, nå går vi til Julie. (noen få hyl og litt applaus) Og Pete. (masse applaus) 

Linda, hvem tror du publikum valgte?

LINDA: Pete! 

ADAMUS: Pete! Pete er vinneren …

LINDA: Pete! 

ADAMUS: … av oppvåknings spørreprogrammet!

LINDA: Wow! 

ADAMUS: Takk Peter, og takk til alle dere andre.

LINDA: Wow. 

ADAMUS: Linda, enda en Adamus Pris til Pete. Pete, middag for to, deg og sjelen din på McDonalds. (latter) Takk for deltakelsen. (Adamus humrer)

LINDA: Er du så knepen med disse prisene? Fortjener ikke alle tre en pris i det minste – alle fire. 

ADAMUS : Nei.

Linda: Ohh! 

ADAMUS: La oss ikke redusere viktigheten av disse prisene. De andre får, vel, vi har tilfeldigvis nok…(han tar noen caps fra bordet) dere får en Awakening Zone…

LINDA: Nei, det er frihet. 

ADAMUS: En frihets caps! En frihets caps. Ja, frihet er bare et annet ord for å ikke ha mer å miste. Så takk for deltakelsen (applaus) Og hvis vi kan få ryddet bort disse stolene. Vi trenger bare to.

Så det leder meg til svaret mitt. Det finnes ingen feil svar i dette spørsmålet «Hva er det største skiftet som pågår på Jorda akkurat nå.» det leder meg til neste sesjon i dette oppvåknings showet som kalles Minneverdige Øyeblikk med Mesteren. 

LINDA: Åhhhh.

ADAMUS: Det er her jeg kommer med mitt synspunkt. 

Energi. Energi er det største skiftet som pågår på planeten akkurat nå, sammen med alt annet. Men det er mer energi tilgjengelig for mennesker enn noen gang i historien, noen gang. Jeg snakker om kosmisk energi, energi som er i lufta, fri energi. Jeg snakker også om energi i selve Jorda. Det er mer tilgjengelig enn noensinne, noensinne tidligere.

Men menneskene tillater seg ikke å ta imot det. Stort sett slåss mennesker fremdeles om energi, slåss med hverandre, tror at det er begrensede kvanta. 

Ta for eksempel penger. Det er en generell tro om at det finnes en begrenset mengde penger. Det gjør det ikke. Og når det gjelder Shaumbra, skal vi forresten gå utover pengesystemet. Det skal vi. Vi skal komme oss bort fra det. Dere vet, det pengesystemet dere er vant til, enten det gjelder dette som dere bærer rundt på i lommene, eller – (Linda vil ha dem) de er mine, de er mine – eller plasten og kodene i banken, men hele pengesystemet vil forsvinne. Vi skal – vi, som Shaumbra – skal gå utover dette.

Det finnes en helt ny mekanisme for energi og overflod. Hvis dere er knyttet til pengene, til det pengesystemet – hvis dere er knyttet til det å holde orden på bankkonti og hvor mye penger dere har i lomma – kommer dere til å gå glipp av det. Vel, de fleste mennesker vil gå glipp av det, for det er slik de er vant til å gjøre det når det gjelder overflod. 

Det finnes utrolige mengder av overflod, utrolige mengder av energi som er tilgjengelig for hver og en av dere akkurat nå. De fleste mennesker går glipp av dette – det som egentlig er det største som skjer på denne planeten akkurat nå, er tilgjengeligheten på energi – for de ser ned i bakken. De ser på det på veldig begrensede måter, og tror på alt som blir sagt om begrensninger der ute, i hva det nå enn måtte være – mat, bensin, penger, alt annet. De kjøper seg inn i det.

Når en ser på det, så er det egentlig ingen systemer lenger. Det er ikke det. Det er egentlig ikke noe virkelig pengesystem lenger. Det kollapset for lenge siden. Det er egentlig ikke noe legitimt energisystem der ute. –alt er små biter, litt røyk og speil, men folk kjøper seg inn i det. De kjøper seg inn i det…i det øyeblikk noen sier at markedet er dårlig, kjøper de seg inn i det. I det øyeblikk noen sier at vi kommer til å få mangel på visse produkter, eller mangel i distribusjonskanalene eller hva det måtte være, hva gjør folk? De følger det som lemen, de går med på det, og da blir det sant. Det blir slik. Så absolutt. 

Det er mer tilgjengelig energi enn noensinne før, som venter på mennesker som er klare til å bruke den. Som venter på mennesker som er klare til å ta imot den i livene sine, uten unnskyldninger, uten å tilkalle andre som skal bringe den inn i livene deres, uten å begrense seg selv, uten å føle at de ikke fortjener det. Den er her akkurat nå. Punktum. Og den er ubrukt. Mer energi enn noensinne før.

I siste Shoud snakket jeg om denne Opplyste Frie Verdensbanken, dette fondet som faktisk er basert på noe virkelig. Det er ikke bare snakk eller retorikk eller anstrengt tillit mellom mennesker, men det er bokstavelig energi som er brakt inn fra de andre rikene på forespørsel fra dere. Dere har bedt om det, men dere har holdt det på avstand i de andre rikene. Dere sier; «Jeg vil ha energi. Jeg velger noe bedre. Jeg velger opplysthet. Jeg velger å gå rundt på denne planeten som en Oppsteget Mester, så kom med den energien jeg vil ha behov for.” 

Den hadde en lang vei gjennom dimensjonene og rikene. Den kom fra kosmos. Den ble tiltrukket og brakt veldig nær denne virkeligheten gjennom disse krystallene. Det er ikke krystallene i seg selv som har verdi. De er simpelthen et lagerfokus og en distribusjonsmekanisme for alle disse fantastiske energiene som har kommet inn.

Disse energiene kom hit. De kom veldig, veldig tett opp til denne virkeligheten. Men av en eller annen grunn hold dere dem litt på avstand, trodde ikke at dere var klare enda, så dere holdt dem i de eteriske rikene. 

Men det skjedde noe – dere kan kalle det hva dere vil – 21. desember, ved slutten av en gammel æra, sa dere endelig – en del av dere – sa; «det er tid for å bringe dette inn,» og i det øyeblikk åpnet disse krystallene som har tiltrukket seg energiene og lagret dem, seg plutselig – disse reservoarene av juveler og krystaller som har tiltrukket seg energi fra kosmos, ikke bare fra den fysiske virkeligheten, men hele kosmos. De åpnet seg plutselig for å gjøre dem tilgjengelige, for å gjøre dem tilgjengelige for dere i livene deres, hva dere nå enn måtte ønske.

Men siden jeg begynte å snakke om dette for to måneder siden, er det en generell mangel på forståelse. Det er forvirring og tåke, og folk gjør fremdeles ting som det å be andre mennesker – jeg beklager Edith – men de ber fremdeles andre om å gjøre det for seg. Hvorfor? Du kunne hatt ti biler i oppkjørselen din. 

Dette er ikke bare snakk. Jeg hadde ikke sagt det til dere hvis det ikke var helt sant og dere kunne bringe det inn i livene deres, la drømmene deres bli virkelighet.

Husker dere at vi har snakket om dette de siste par årene eller så? Jeg har snakket masse om drømmene deres. Hva er drømmene deres? Jeg har snakket masse om dette temaet frihet. Hva skal til for å sette dere fri? Hva er frihet? Er dere klare for frihet? Vil dere ta imot frihet? Vi har gått gjennom disse temaene i detaljer, og alt har vært en forberedelse til akkurat nå. Og akkurat nå er det mer tilgjengelig energi for dere enn noensinne før. 

Og også, som en liten sidebemerkning angående dette, enten dere forstår det akkurat nå eller ei, dette er det beste av alle livene deres. Akkurat nå er det den beste tiden. Vel, noen av dere sier; «Å, jøss, sier du det?» (noen ler) Men det vil komme til et punkt da dere ser på det og sier; “Det var en fantastisk tid. En fantastisk tid med å leke gjemsel. Denne fantastiske tiden med å tillate meg å våkne opp. En fantastisk tid med denne oppvåkningsdragen som rev i meg og jeg gjorde motstand. En fantastisk tid med å skape illusjoner og fortsette i gamle trossystemer. En fantastisk tid da denne dynamikken i min egen oppvåkning tok meg gjennom prosessen, selv om det virket som om jeg hadde motstand. En fantastisk tid da jeg ble fratatt ting som ikke lenger tjente meg, ting jeg egentlig ikke ville ha. En fantastisk overgangstid.» 

Er dere klar over at når en åme går gjennom prosessen med å bli sommerfugl, er dere klar over at den i denne prosessen blir knust? Den går i oppløsning. Og når denne åmen blir til sommerfugl sier den: «Dette er fantastisk. Det gjør vondt, men det er fantastisk. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men wow! Wow! Det er ingenting som det.” Og det er det dere går gjennom, så tillat dere det. Til tross for, ja, vanskelighetene og problemene – som i utgangspunktet egentlig ikke er deres. De handler om andre folk. De tar imot tanker og ideer og følelser som kommer fra massebevisstheten som ikke er deres. Men til tross for dette, er dette en veldig fantastisk tid. 

Vel, tilbake til energi. Disse energiene er tilgjengelige, og knyttet opp til dette – og det er et fenomen som er ganske unikt for de som går gjennom den intense oppvåkningsprosessen, de siste stadiene i oppvåkning – den andre viktige faktoren, og dette er et paradigmeskift…det hørtes veldig klisjeaktig ut Cauldre. Kan du komme med et…dette er en virkelig stor forandring i den måten ting skjer på. (latter, og Adamus humrer)

Dere er vant til å jobbe for ting, streve for ting, anstrenge dere. Jeg har tidligere snakket med dere om mål og planer. Gi slipp på dem. Gi slipp på dem. Dere kan ikke “måle” dere inn i opplysthet. Dere kan ikke det. Dere kan ikke det. Jeg antar at dere kan ha disse små daglige planene deres for å forsikre dere om at de vanlige dagligdagse tingene blir tatt vare på. Men opplysthet bør overhodet ikke, kan ikke være noe mål. 

Dere er vant til å streve for ting. Slik har det vært ikke bare i dette livet, men i mange liv. Og sett fra mitt perspektiv, er det tøft. Det er fargeløst. Det er en veldig merkelig måte å gjøre ting på – lide dere inn i hva det nå enn måtte være.

Nå, med åpningen av disse tjueen hulene som inneholder energien – og Shaumbra, dette er ikke bare en metafor. Det er veldig virkelig. Disse energiene som jeg snakker om er ikke til noen andre. De er til dere. Og det har faktisk vært veldig mye forvirring siste måneden. Jeg er ganske overrasket. Folk vet ikke hva de skal gjøre. Det er så enkelt. Det som skjer – og det virkelige skiftet for dere, ikke nødvendigvis for resten av verden, men for dere – er noe Tobias snakket om for lenge siden. Og dere kommer til å ha motstand her. Dere kommer til å tenke for mye på det. Dere kommer til å gjøre alt annet enn å bare la det skje, opp til det punktet da dere blir lei av mer lidelse og strev. Men konseptet er veldig enkelt. 

Derfor kommer det til dere. Veldig enkelt. Derfor kommer det til dere. 

Det kommer til deg

Tobias kom med et eksempel for mange år siden. Dere setter dere på en sykkel. Det en vanligvis gjør, er at en setter seg på sykkelen og begynner å trø. Dere begynner å svette litt, puster tyngre, og dere sykler gjennom landskapet. Dere sykler bortover gata, oppover bakker, gjennom landsbyer eller andre steder, langs elva. Dere trør, dere anstrenger dere, og passerer landskap. Det er dualitet, det er gammelt, og det behøver ikke å være slik lenger. 

Nå bare setter dere dere på sykkelen og sitter der. Dere trør ikke. Dere beveger dere ikke. Selv sykkelen behøver ikke å gjøre noe, og landskapet beveger seg. Dere er stasjonære. Landskapet beveger seg.

Vel, det fine ved dette er at dere ikke behøver å gjøre noe annet enn å ta imot, og dere er skikkelig dårlige på å ta imot. På en skala fra en til ti får dere ca. 5 for evnen til å ta imot. Det er sant. Og hvis det ikke var slik – og dette er ikke noe jeg bare finner på, noe jeg sier for å fornærme dere – hvis det ikke var slik, hadde vi ikke behøvd å ha samtalene, og vi hadde ikke behøvd å befinne oss i situasjoner som er litt pinlige – folk blir sinte på meg igjen i dag – men vi hadde ikke hatt disse samtalene. Dere er ikke så flinke til å ta imot. 

Dette konseptet – et veldig, veldig virkelig konsept – kommer til dere. Dere setter dere på en gammel sykkel eller en ny sykkel. Dere setter dere på sykkelen og bare lener dere tilbake. Alt kommer til dere. Det er ikke lineært. Det er ikke lenger som å gå bortover veien, men landskapet begynner bare og bevege seg mens du bare sitter der. Det er ikke lineært. De helt perfekte tingene kommer til dere. Perfekte, ikke baserte på det gud mener er perfekt, for gud bryr seg egentlig ikke, eller et annet vesen eller noe annet. Perfekt for deg av deg. Det kommer til deg.

Ikke blink. Ikke tvil, det er det jeg sier. Ikke blink. La det skje. La det komme til deg. 

Dette er den Nye Energien. Det er også slik disse krystallinske hulene fungerer. Enkelt – de tiltrekker seg, de lagrer og distribuerer energi. Det er det hele. Denne energien går ut akkurat nå mens vi snakker, men dere sykler fremdeles bortover veien og prøver å finne noe. Gudene vet hva – opplysthet, lykke, glede, en ny bil, et forhold eller sex for en natt, jeg vet ikke. Men nå er det bare å trekke pusten dypt, sette seg på sykkelen, og det kommer til dere. Det kommer til dere. Hva dere enn måtte trenge. Enorme mengder energi, energi som vil manifestere seg i mange forskjellige ting.

Kanskje helse. Noen av dere går fremdeles gjennom helseproblemer. Energien er der for å rense kroppen. Overflod. Penger. La oss løse opp pengesystemet, for det er likevel bokstavelig talt en illusjon – dere vet, kredittkortene deres, pengene deres, kontantene, alt – det er egentlig det. Vi kommer til å jobbe med et nytt system for energetisk overflod. Det…Cauldre, vel, Linda argumenterer virkelig i forhold til dette. Ja, til syvende og sist vil det gi noen penger i lomma slik at dere kan leke lekene. Men virkelig overflod er på et mye renere og reelt nivå. Mye renere. Så dere bringer det inn på dette ikke-pengesystemnivået, og lar det så komme inn og skape en masse kontanter dere kan legge i lomma. Dere vil komme til det punkt – jeg ber dere om å komme til det punkt – da dere ikke behøver å bekymre dere for penger mer. Dere behøver ikke å balansere bankkontoene deres eller bekymre dere for om en skjorte koster fem dollar eller fem hundre dollar. Det spiller ingen rolle. Det er uviktig. Det er dumt. Det er ikke opplysthet. Det er ikke det. Hva dere betaler for en skjorte eller melk eller slik ting handler ikke om opplysthet. Det er veldig gammelt. 

Så tilbake til poenget. Der er en utrolig mengde energi. Fikk dere med dere det? Forstår dere det? Den befinner seg i tjueen huler. Ganske enkle greier. Det er krystaller. De er veldig vakre, har mange farger. Dere skal ikke ta krystallene. De er mekanismer for å tiltrekke passende energi, lagre energi, distribuere energi. Det er derfor de er her. De er veldig vakre, men…det er det første. De er her. Der er også masse annen energi, dere har jobbet med det, men dette er det nye.

For det andre, det kommer til dere. Det kommer til å være en stor utfordring. De fleste av dere er fremdeles litt prøvende i forhold til dette med huler/krystaller, dere er ikke sikre, og da vi snakket om det forrige måned, sa jeg egentlig «gjør det for dere selv». Ikke for noen andre. Hva dere nå enn velger. Ikke vær redde for det, ikke begrens det til små ting som “jeg trenger $1000 for å fikse en bil, kjøpe en PC,” eller noe slikt. Det er veldig smått. La denne energien komme stort inn. 

De fleste av dere er fremdeles veldig forvirret. «Jeg vet ikke hva jeg vil gjøre med den,» sier dere. Dere klør dere i hodene, dere tenker, «Vel, jeg kan betale regninger med det.» Oppvåknede mennesker har ikke regninger. De har ikke det. Seriøst. De har ikke regninger. Regninger er en akkumulering av gjeld, et energiunderskudd. En Mester har ikke det. Har ikke det. De har ikke gjeld. Det bare – de er. Det går tilbake til denne forutsetningen – “jeg eksisterer”. Sa jeg “jeg eksisterer i gjeld?” Sa jeg “Jeg eksisterer i dumhet?” Nei. “Jeg eksisterer. Jeg eksisterer. Det er alt som betyr noe.

Så det er dit vi skal. Det kommer til dere, og det kommer til å bli tøft, særlig tøft etter forrige måned da jeg snakket til dere om masse overflod, masse energi. Nå skal vi sette disse to sammen slik at dere virkelig blir forvirret. Det kommer til dere.

Vi skal ha en merabh, og jeg vil be John – jeg har ikke gitt ham noe forhåndsvarsel – men jeg ber John om å spille noe av den fine musikken, den høflige musikken som ble spilt i pausen for de som lytter online. 

Og husk at oppvåkning ikke er høflig. Den er ikke det. Den er ikke det. Den er brutal, men det er morsomt.

En Merabh for å ta imot 

Så vi skal ha en merabh. Demp lysene takk. Dette er en merabh. En merabh er et skift i bevissthet. Denne er stor, for den handler om å la det komme til dere. I dagens merabh skal vi bruke eksempelet med disse tjueen krystallhulene, som er klare til å stråle energi til dere.

(musikken begynner) 

Det kommer til dere mine kjære venner. Dere skal ikke dra dit.

Jeg tok nylig en gruppe, en liten gruppe, til disse hulene bare for å føle og oppleve dem. Jeg ba dem om å ikke røre noe. Jeg ville bare at de skulle føle hvordan det var i en av hulene. Vi skal ikke dra dit i dag. I dag handler det om at det komme til dere. 

En del av dere kommer til å ha motstand mot dette, for det er ikke slik virkelighetssystemet deres har vært frem til nå. En del av dere kommer til å lure på om dere kan gjøre det riktig, eller om det er virkelig. En del av dere kommer til å sovne, for dere er virkelig trette.

Det vi gjør her, er denne merabhen med å la disse energiene komme til dere nå. Dere sitter på sykkelen, er stasjonære. Dette er forresten naturlig. Det er slik ting fungerer i den mest naturlige tilstanden av væren. Å måtte anstrenge seg, streve, jobbe hardt, begrense dere selv – det er unaturlig. Det naturlige er å tillate alt å komme til dere. 

Så trekk pusten dypt…og føl inn i disse energiene til den Opplyste Frie Verdenbanken.

Dette er deres energier. De er her for dere. 

De er her for dere. Spørsmålet er; vil dere ta imot dem?

Vel, vær der dere er. Ikke dra til disse hulene, men vær der du er. Føl inn i det dere kaller hjertet, essensen deres, dette som vi har snakket om i dag – Jeg Er, Jeg Eksisterer. Føl inn i dette en liten stund. 

Jeg eksisterer.

Så fantastisk det er når dere kan gå ned til dette kjernenivået – “Jeg eksisterer”. Da kommer energiene til dere. 

Hvis du jager rundt, hvis du er ute og leter etter noe, kan egentlig ikke energiene komme til dere. Men når du er i en slik tilstand av tillit, en slik tilstand av bevissthet, kan energiene komme til deg.

(pause) 

Og der er fantastiske energier mine kjære venner. Og det er ikke bare på den som kommer først til mølla basis. Det er ikke bare 44 poeng for det beste svaret. Energiene er tilgjengelige for dere alle. Det er ingen dørvakt ved døra. Det er ingen dommer som bestemmer hvor mye dere er verdt. Det er du, bare du og disse energiene.

Og de kommer til dere. De kommer til dere. Det er derfor de er her. 

Det kommer til å bli litt av et skift av, å, en kan si mønstre for å la ting komme til dere. Dere vil fremdeles ha lyst til å hoppe dit inn på noen av de gamle måtene – manipulering, kontroll, overstyring, planlegging og begrensninger. Den tendensen kommer fremdeles til å være der. Utfordringen, skjønnheten er å la det komme til dere.

Og sinnet kommer til å hoppe inn og si; “La oss se. Hvor mye er det der? Hvordan ser det ut? Hva gjør det?» Det er da dere trekker pusten dypt og går tilbake til dette enkle “Jeg Er, Jeg Eksisterer.” Det spiller ingen rolle. Det spiller ingen rolle hvilke farger som er der. Det spiller ingen rolle hvilke innretninger eller veier som kreves for å komme til dere. Det bare kommer. 

Det er bare en ting som kan hinder dette. Det er du. Dere har vært kjent med mønstre, enten det gjelder sykdom, mangel, avsky, ubehag, ikke være tilstede i denne virkeligheten – hva det nå måtte være – dere har vært vant til disse mønstrene. Den virkelige utfordringen kommer til å være om dere lar det komme, fullt og helt. Fullt og helt. Eller om dere vil prøve å stoppe noe av det eller alt og si; «Vel, bare litt om gangen. Jeg fortjener det ikke helt enda.» det er fullstendig opp til dere. Det er deres lek. Det er deres lek, dere show. Det spiller ingen rolle. Men denne energien er her akkurat nå.

Den er her for dere. Den kommer til dere. Dere kommer til å ville begynne å definere den. Dere kommer til å gå inn i hjernen og prøve å definere. Ikke gjør det, eller prøv i alle fall å unngå det. La den bare komme til dere. 

Gå utover tankene når det gjelder “Vel, betyr det en ny jobb? Betyr det å vinne i lotteriet?» Eller noe slikt. Det går utover det. Hold det rent fra Jeg Er til Jeg mottar. «Jeg Er, derfor mottar jeg uten spørsmål, uten begrensninger, uten kontroll eller styringssystemer. Jeg tar imot.»

Dere er vant til å lete etter ting. I dette skiftet behøver dere ikke det. Det kommer til dere. Å, dere kommer til å føle litt ubehag og si; «Men, men, men…jeg må gjøre noe.» Nei. Bare la det komme til dere. Bare la det komme til dere. 

(pause)

Det setter sinnet i brann. Sinnet tenker; «Vel, nei. Jeg må gjøre noe.» Nei. Bare trekk pusten dypt. La det komme til dere. 

Det er alt dere behøver å gjøre. Dere behøver ikke å tenke på om det er en ny bil eller et nytt hus, slike ting. Det bare kommer til dere. Det kommer til å være veldig enkelt, så enkelt at dere i et lite øyeblikk kommer til å tenke at dere ikke har jobbet hardt nok til å fortjene det. Dere får litt skyldfølelse. Dere kommer til å ville ha en måte for å måle hvor mye dere gir til dere selv. Ikke gjør det. Trekk pusten dypt. La det komme til dere, uten begrensninger.

Dere har allerede gjort dere fortjent til det. Det har dere. Dere har gjort dere fortjent til det ved alle disse leksjonene dere har gått gjennom, og la oss forresten nå være ferdige med leksjoner. La oss være ferdige med alle leksjoner. Dere har gjort dere fortjent til det på grunn av det dere kaller iveren deres, eller forpliktelsen deres overfor dere selv når det gjelder oppvåkning. Det er derfor den er her. 

Energiene kommer nå inn, de kommer til dere fordi dere endelig har brakt dem inn fra de andre rikene. Dere har brakt dem inn, ikke jeg. Denne Opplyste Frie Verdensbanken er ikke min. Den er deres. Det er derfor dere ikke ser navnet “St. Germain” i den. Den er deres. Dere brakte den hit. Dere brøt endelig ned denne barrieren som holdt disse energiene i de andre rikene. Dere sa endelig; «Det er på tide å ta imot», og det er derfor de er brakt til disse hulene, lagret i disse vakre krystallene som dere aldri før har sett maken til, og nå er de klare for distribusjon, klare for dere.

Kan dere la det komme til dere? Ikke dra av sted og let etter det. Kan dere la det komme yndefullt til dere? 

Trekk pusten dypt. Det kommer. Det kommer.

Ikke tenk på ting som det å betale regninger. Ikke tenk bare på små menneskelige behov. La denne energien flyte inn. Ikke strev med den. Ikke lur på om dere gjør det riktig eller galt. Bare la det komme til dere. Så enkelt er det. «Jeg eksisterer, derfor er energiene her.» Så enkelt er det. «Jeg Er, derfor er det.» Så enkelt er det. 

Mine kjære, kjære, kjære Shaumbra, noen ganger lurer jeg på hvordan dere gjør det. Noen ganger er det veldig fargeløst, veldig hardt, veldig grått i den verdenen dere har lekt i, den virkeligheten dere har drømt i. Til tider er det utrolig at kroppene deres har holdt ut. Dere har strevet med det, dratt av sted for å finne det andre steder. La det nå bare komme til dere. La det komme til dere.

Universet, kosmos er fullt av energi. Det er fullstendig fullt av energi. Energien ble plassert der, lagt ut fra lidenskapen deres, lidenskapen for å kjenne dere selv, for å kjenne denne indre Guden, for – som dere ville ha sagt det – å vende Hjem igjen. Men det dere vil oppdage, er at Hjemmet kommer til dere. Det kommer til dere. 

Så en kan si at det er stor overflod av energi som dere har skapt, ut fra lidenskapen, ønsket om å komme Hjem, være Hjemme. Det er derfor disse energiene nå kommer inn i de tjueen krystallhulene nå. Det er intet eventyr, det er veldig virkelig. Det er derfor dere endelig tillot disse energiene å bryte gjennom dette usynlige taket som har holdt dem borte fra dere. Nå er de her.

Så jeg spør dere en gang til; kan du tillate at disse kommer inn i livet ditt? Ubegrenset. Ingen regler eller retningslinjer. Vær så snill og føl det hvis dere vil. Føl at det kommer til dere, fyller dere, fyller livene deres. Fyller deg. 

La det komme til deg.

(pause) 

Flyte inn i deg…

Flyte inn i deg… 

(pause)

Trekk pusten dypt. 

Jeg vil at dere skal vurdere dette en stund: hva er ynde? Hva er ynde? Vi lekte den lille spørreleken vår i dag, og fikk masse svar på forskjellige ting fra Shaumbra. Så nå stiller jeg dere spørsmålet, hva er ynde?

Fint ord. Jeg antar det må være et av disse høflige ordene. Ikke noe dårlig ord. Ynde. Hvis dere satt der oppe som en av konkurransedeltakerne, hva ville dere da ha sagt om ynde? 

Ynde.

Jeg skal fortelle dere svaret mitt. Ynde er evnen til å ta imot. Punktum. Det er definisjonen av ynde. En Mester tillater energiene å tjene dem. Det er ynde. Uten spørsmål om hvor mye eller når. «Fortjener jeg det? Er det andre som trenger det?» Nei. Ikke still disse spørsmålene. Det er ikke ynde. 

Ynde…ynde er å ta imot energiene uten spørsmål, uten tvil. Ynde. En Mester tillater energier å tjene seg uten spørsmål. Uten spørsmål. Punktum. Det er ynde. Rent, enkelt, vakkert.

Disse energiene er her. De kommer til dere hvis dere tillater det. De kommer til dere hvis dere slutter å leke dette showet, leken, illusjonen. De kommer til dere akkurat nå, hvis dere er i ynde. 

Så spørsmålet er; kan dere ta imot? Vil dere ta imot? Vil dere ta imot uten spørsmål? Hvorfor hører jeg så mange spørsmål?

Ynde er å ta imot. Punktum. Det er det hele. 

La oss trekke pusten dypt. La oss få på lysene igjen.

På neste samling skal vi fortsette samtalen om disse energiene. Vi skal snakke mer om hvordan de kommer til dere. Dere har mange muligheter til å la energiene komme til dere denne neste måneden, til å la en ny virkelighet komme til dere, til å ta imot den, til å være i ynde med den. 

Så la oss trekke pusten dypt.

La oss nå gå tilbake til showet vårt med Adamus Saint-Germain. Og grunnen til at vi hadde dette showet i dag – sammenfatningen av alle disse tingene – var, mine kjære venner; hvis livene deres var som spørreprogram, talkshow, ville dere ha giddet og hørt på? (litt latter) Sannsynligvis ikke. Så vær så snill å forandre leken, forandre showet. 

Trekk pusten dypt og godt når vi nå avslutter denne Shaumbrasamlingen. En god og dyp pust i ynde, i viten om at alt er vel i hele skapelsen. Takk.

Adamus har forlatt bygningen. Avslutt. Takk. (applaus) 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.

Korrektur: Evy Finjord Heggelund
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt.

Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. 

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes).

Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.