Vapaus-sarja, shoud 6
VALAISTUT UNELMAT
 
Adamusta/St. Germainia/YHWH:ta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
2.3.2013 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom.: Voit katsoa tilaisuuden valokuvia pdf-tiedostosta.
 
Minä olen mitä olen, rakastettu St. Germain.
 
Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.
 
Ja minä olen mitä olen, oma ikuinen YHWH.
 
Minä olen kaikkia näitä asioita.
 
Tulen luoksenne hyvin usein Adamus-puolena - puolena mikä on luotu erityisesti shaumbraa varten, niitä varten joista on tulossa heränneitä, ruumiillistuneita mestareita. Se on vain osa ilmaisuani.
 
Olen rakastettu St. Germain. St. Germain - puoli mikä on elänyt monta elämää maan päällä, käynyt läpi samanlaisia kokemuksia kuin te ja yhdistänyt kaikki nämä kokemukset St. Germain nimen alle.
 
Olen oma ikuinen YHWH, nimi mitä ei voi lausua. Ei siksi, että se on niin pyhä, vaan nimi on todellisuudessa värähtelyä, resonanssi, sydän. Sitä ei voi ilmaista ihmissanoin tai edes ihmisäänin. Olen tämä YHWH, sanat joita ei voi sanoa, mutta jotka voi tuntea.
 
Olen kaikkia näitä asioita, samalla tavalla kuin te olette.
 
Se mitä koette säännöllisissä tapaamisissamme, tuo Adamus-niminen puoli, vain osa "minä olen" -olemustani. (Hän ottaa käteensä lasipallon, missä on kuplia sisällä)
 
Kuvitelkaa hetki, että tämä pallo edustaa sielua, ja kuvitelkaa, että valo osuu tiettyyn osaan siitä ja valaisee vain tuon osan. Tuo valaistu osa olisi kuin Adamus, silloin kun tulen puhumaan teille joka kuukausi tai usein unissanne tai tyrmistyessänne. Se osa on Adamus.
 
Jos katsotaan vähän tarkemmin, on vielä toinen puoli. Toinen valo loistaa tähän palloon ja se on St. Germain. St. Germain, jonka kanssa olette matkustaneet monta, monta elämää. St. Germainin energia veti alun perin teidät tähän shaumbraksi, Crimson Circleksi kutsuttuun juttuun. Vaikka Tobias puhuikin teille kymmenen vuotta, St. Germainin energia veti teidät tänne.
 
Ja sitten jos katsotaan tätä palloa kokonaisuudessaan, se on ikuinen YHWH, "minä olen" mitä ei voi sanoa, mutta mikä on aina läsnä. Ja tätä tekin olette. Tämä kaunis "sinä" ja aspekti mikä juuri nyt säteilee - valonsäde valaisee aspektin, nimen mitä käytätte nimilapussa tai mikä on kadonneessa ajokortissanne (muutama naurahdus, kun hän viittaa Lindan aiemmin kertomaan tarinaan). Valoa säteillään tänne, mutta tiesittekö, että teillä on toinenkin nimi? Se on kaikkien maaelämienne kulminaatio, mikä on vielä yksi aspekti.
 
Käytän sanoja "aspekti" ja "puoli" eri tavalla. Sanon, että olen "puoli". Adamus on sieluni ikuisen YHWH:n puoli. Mutta sitten viitatessani teihin sanon "aspekti". Sanon, että tämä ihmisilmaisu missä olette tällä hetkellä, tämä ihmisilmaisu mikä on täällä heräämässä ja integroimassa kaikkia menneitä elämänkokemuksianne, on tuo ihmisaspekti. Kutsun sitä aspektiksi, koska siihen saakka kun se on integroitu kokonaisuuteen, sieluun, se on vain aspekti. Integroitua se on puoli. Se on kokonainen.
 
Miten siis mennään aspektista omien puoliensa, sielunsa ilmaisujen tunnistamiseen? Puhuimme siitä viime kokoontumisessamme: myötätunto, myötätuntoinen psykologia, itsensä rakastaminen. Itsensä rakastaminen.
 
Voitte opiskella. Voitte tehdä kovasti työtä, mutta perimmiltään vain itsensä rakastaminen tuo teidät omaan "minä olen" -olemukseenne. Se miten paljon tiedätte, miten paljon rahaa teillä on, miten monia henkisiä rituaaleja olette koskaan tehneet, ei tuo teitä tähän eheyteen. Kyse on pelkästään hyväksymisestä, myötätunnosta ja itsensä rakastamisesta. Piste. Mitään muuta ei tarvitse opiskella. Mitään muuta ei tarvitse saavuttaa. Mitään ei tarvitse ostaa tai vaihtaa. Yksinkertaisesti rakastaa itseään, mutta kenties se on vaikein asia, mitä koskaan teette.
 
Sieluastia
 
Sielu on paljon samanlainen kuin tämä pallo. Sielu tulee tyhjänä, se on alun perin tyhjä. Se on astia. Se on astia, joka odottaa, että saa oman itsensä, joka odottaa, että toteuttaa kaikki mahdollisuutensa - mahdollisuudet jotka ovat kuin kuplia, joita nähdään tässä pallossa. Sielu, tyhjä astia, haluaa vain tuntea itsensä, joten se luo näitä ns. aspekteja, jotka lopulta muuttuvat puoliksi. Ja aspektit alkavat kokemustensa kautta täyttää tyhjää astiaa kokemuksilla, tietämisellä, viisaudella ja rakkaudella.
 
Kun se aloittaa, tyhjä astia on täynnä mahdollisuuksia, mutta mahdollisuudet ovat vielä toteuttamatta tai kokematta. Se on ikään kuin tyhjä ja sielun halu on täyttyä mahdollisuuksistaan ja kokemuksistaan, tuntea "minä olen" -itsensä. Eikä se voi tehdä sitä hengen kautta. Se ei voi tehdä sitä toisen olennon kautta, vaikka se on yrittänytkin. Se voi tehdä sen vain kokemalla mahdollisuutensa.
 
Ja sitten kun tämä astia on täynnä, kun se on tuntenut mahdollisuutensa ja kokenut niin monia, kuin se päättää kokea, ja tuntenut myös niitä, joita ei koskaan koettu fyysisessä todellisuudessa, siitä tulee kokonainen, puhdas, kristallinen, täyttynyt. Se on "minä olen".
 
Ja tuossa "minä olen" -tilassa, tämä astia, tämä sielu, tuntee itsensä tietämisen tuolla puolen, koskaan epäilemättä, koskaan kyseenalaistamatta. Se tuntee kaikki puolensa, se tuntee kaikki kulmansa ja te kysytte: "Jatkaako se kokemista?" Kyllä, se jatkaa, mutta ei ihmiskokemuksina. Se jatkaa itsensä rakastamisen kokemista ja se on kaikki, mitä se tarvitsee, kaikki mitä se haluaa, kaikki mitä se toivoo.
 
Silloin kun astia on täynnä, valmis, se jatkaa rakastumista itseensä jokaisella hengenvedolla, joka hetki - ehdoitta, epäilyksettä ja varmasti häpeämättä. Se jatkaa rakastumista itseensä, koska se on kaikkein mahtavin asia.
 
"Minä olen mitä olen" rakastuu itseensä joka päivä.
 
Ja, rakkaat ystäväni, mikä kunnia onkaan ollut - ja edelleen on - olla kanssanne. Katsoa, miten tiivistätte aspektinne, haasteenne ja kokemuksenne viisaudeksi, tuotte ne sieluun, tuotte ne ikuisen "minä olen" -olemuksen puoliksi. Ikuisen.
 
Laitan tämän kiertämään teille kaikille, tunteaksenne sitä, tuijottaaksenne sitä. (Hän antaa pallon jollekin kiertämään yleisön joukossa)
 
Kertausta
 
Aloitetaanpa tänään kertauksella. Tarvitsemme piirtotaulua.
 
LINDA: Mihin haluat sen?
 
ADAMUS: Huomaatte päivän mittaan - toivottavasti sujuvaa - vaihtelua Adamuksen, St. Germainin ja "minä olen mitä olen" -olemuksen välillä.
 
Kerrataanpa. Nyt monet teistä sanovat - katsotte shoudeja, tulette työpajaan ja sanotte - "En saanut mitään uutta tänään". Kun minä siis sanon "kertaus", te sanotte: "Ai, luulin, että oppisimme jotain uutta." Ja Adamus sanoo: "Miksi kertaisimme?" (Vähän naurahduksia) Kertaamme, kunnes tajuamme.
 
Kertaamme, koska on helppoa, erittäin helppoa, unohtaa. Olette tässä valtavassa psyykkisessä gravitaatiossa. Gravitaatio, maan fyysinen gravitaatio, ei ole mitään verrattuna tämän todellisuuden psyykkiseen gravitaatioon. On erittäin helppoa eksyä ja unohtaa, miksi olette täällä, erittäin helppoa joutua tapoihin, joutua todennäköisyyksiin mahdollisuuksien sijasta.
 
- Henkiperheet (enkeliperheet)
 
Mennäänpä siis takaisin alkuun tänään. Alkuun. Aloitetaan henkiperheistänne. Kirjoittaisitko, rakkaani?
 
LINDA: Mielelläni.
 
ADAMUS: Numero yksi listalla: henkiperheet, enkeliperheet - palataan ajassa aioneita taaksepäin. Niin kauas, että olette unohtaneet. Te ette edes muista henkiperheenne nimeä, mutta jokainen teistä tuli jostain henkiperheestä. Jos sitä ei olisi, te ette olisi täällä.
 
Tulitte tänne henkiperheenne puolesta. Tulitte tänne auttamaan jumiutuneen energian selvittämisessä. Siksi selvitätte edelleen jumiutunutta energiaa. Tulitte tänne henkiperheenne puolesta saadaksenne jostain viisautta, mikä sitten jaettaisiin heidän kanssaan, heidän vapautumisekseen.
 
Puhumme vapaudesta tässä shoudissa, ihmisen vapaudesta, mutta todellisuudessa kyse on henkiperheidenne vapaudesta. Voitaisiin sanoa, että tällä hetkellä he odottavat kotonaan, heidän energiansa ja tietoisuutensa on odotustilassa. He odottavat teidän - kyllä, teidän - käyvän läpi elämäänne, jotta opitte, miten selvitetään energiaa, liikutetaan energiaa, rakastetaan itseään. Sitten teistä tulee todellisia standardeja.
 
Voitaisiin sanoa, että henkiperheessänne teillä oli - käytän tässä ihmisen sanoja - arvovaltaisin titteli. Henkiperheessä ei kutsuttu ryhmän johtajia korkea-arvoisimmiksi. Ei varmasti uskonnollisia johtajia, koska henkiperheillä ei ollut niitä. Kaikkein korkea-arvoisimmat tunnettiin opettajina. Opettajat - korkeampia kuin johtajat, hovit ja kaikki hierarkia - opettajat olivat huipulla. Miksi niin? Koska opettaja on todellisen määritelmän mukaan se, joka antaa itsensä mennä tuntemattomiin kokemuksiin, minne kukaan toinen ihminen tai enkeli ei ole mennyt aiemmin. He menevät luomukseen, mitä ei ole vielä luotu tai edes kuviteltu. Opettaja menee tuohon uuteen kokemukseen kokeakseen itsensä, tuodakseen sisään elämänvoimaenergiaa, tuodakseen "minä olen" -olemuksen tyhjyyteen.
 
Opettaja menee syvälle ja kokee sen itsessään, ei ulkopuolellaan. Sitten opettaja ilmestyy esiin tuosta uudesta kokemuksesta, kylvettyään jumaluuden, elämänvoiman, "minä olen" -olemuksen siemenet ja tuo sisään vielä toteuttamattomat mahdollisuudet, jotta muut voivat sitten tulla tuolle leikkikentälle toisella kertaa.
 
Opettaja ilmestyy esiin tuosta kokemuksesta ja jakaa sitten toisten kanssa oppimansa sanoilla, tarinoilla, tunteilla, sydämellä, tietoisuutensa laajentamisella ja sielunsa uudella säteilyllä.
 
Jokainen teistä on opettaja. Ei kuin ihmisopettaja, ei sellainen, miten ihmisopettajaa kohdellaan, mutta jokainen teistä on opettaja, todellinen johtaja ja siksi olette täällä. Jokainen teistä. Riippumatta siitä, mitä ajattelette siitä aspektista, mikä istuu täällä tänään, riippumatta siitä mikä työtehtävänne on, riippumatta siitä miten henkisesti kehittynyt ajattelette olevanne tai ette olevanne, olette kaikki opettajia. Lähditte kaikki henkiperheestänne ja tulitte oppimaan tänne jotain jaettavaksi heidän kanssaan.
 
- Kaaren veljeskunta
 
Seuraava. Piirrä nuoli alaspäin, ole hyvä (Lindalle). Pieni nuoli.
 
Seuraava. Matkanne toi teidät tähän paikkaan nimeltään "Kaaren veljeskunta". Tiedän, ettei tämä ole uutta, mutta se tarvitsee kerrata. Kaaren veljeskunta oli kaikkien henkiperheiden edustajien kokoontuminen, mukaan luettuna te. Jokainen teistä oli oleellinen Kaaren veljeskunnan perustamisessa, luomisessa, organisoimisessa. Heitä tuli 144000 henkiperheestä. Monia kustakin perheestä, mukaan luettuna te.
 
Luomakunnassa oli ensimmäistä kertaa koskaan yhteisymmärrys Hengen ulkopuolella. Yhteisymmärrys, toisen sieluolennon tunnistaminen, mitä ei ollut koskaan tapahtunut, ja yhteisymmärrys, että jokaisella sieluolennolla on Hengen kipinä, jokaisella sieluolennolla on tiettyjä luovuttamattomia oikeuksia ja jokainen sieluolento on ikuinen.
 
Tulitte Kaaren veljeskunnan läpi ja tuossa Kaaren veljeskunnassa päätettiin, että fyysiseen todellisuuteen järjestettäisiin paikka, mihin edustajat, opettajat, menisivät kokemaan, kokemaan elämää fyysisessä muodossa - enkeliolentojen tietämä syvin kokemus luomisessaan - ja elämään siinä, osallistumaan siihen, kantamaan nyt biologiana tunnettua olemusta. Elämään syvällä, syvällä luomisessa ja auttamaan tietoisuuden ymmärtämisessä ja auttaman energian ja sen ymmärtämisessä, miten energia toimi tietoisuuden kanssa. Ja ennen kaikkea, auttamaan luomakunnan jokaisen sieluolennon todellisten mahdollisuuksien ymmärtämisessä.
 
Ja sitten kun kutsu kuului Gabrielin huoneesta niille, jotka tulisivat maan päälle, te, ystäväni, sanoitte henkinimenne. Ette ihmisnimeä, vaan sielunimen. Sanotte sen ääneen. Taas kerran, siksi pyydän teitä puhumaan aina aidolla äänellänne, sieluäänellänne.
 
Ja niin se oli, että joukko enkeliolentoja tuli tähän paikkaan, mitä nyt kutsutaan maapalloksi. Sillä ei ollut elämänvoimaenergiaa. Sillä ei ollut puita, eläimiä, mutta he kuvittelivat, he kuvittelivat tähän maaksi kutsuttuun kiveen, runsaasti eläviä, dynaamisia olentoja ja niin se kehittyi. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan se kesti. Sillä ei ole vähääkään merkitystä, oliko se seitsemän päivää, oliko se miljoonia vuosia.
 
Ja sitten teidän oli aika lähteä, matkata eteenpäin tästä ns. Kaaren veljeskunnasta. Silloin kenties ensimmäistä kertaa koettiin kyyneliä, kuten ne nyt tunnetaan. Kyyneliä enkeliolennoilta jotka katselivat lähtöänne tietämättä, mitä tulisi, tietämättä, palaisitteko koskaan, koska uskaltauduitte nyt todella tuntemattomaan paikkaan, sellaisiin syvyyksiin, ettei kukaan tiennyt, mihin se päättyi. Henkiperheenne sai tuolla hetkellä ns. sydämen, mitä heillä ei ollut koskaan ennen ollut, ja te lähditte pelokkaana, levottomana, innostuneena ja tietämättä, mitä tapahtuisi seuraavaksi.
 
Tulitte tähän maapalloksi kutsuttuun paikkaan. Maapallolle mikä oli nyt täynnä eläinkuntaa, kasvikuntaa, täynnä puita ja kukkia, taivas ja oma aurinko, täynnä kuolemaa ja uudestisyntymää, jatkuvaa elämän rytmiä ja kiertoa. Jatkuva muistutus teille jokaiselle, ettei mikään oikeasti kuole. Muistutus, että kylvitte tällä maapallolla jo, ennen kuin tulitte. Muistutus, että kaikesta huolimatta ei todellisuudessa ole kuolemaa.
 
- Ihmisyys
 
Teistä tuli ihmiskunta. Seuraava nuoli - ihmisyys (Lindalle). Tulitte nyt ihmisyyteen ja liityitte yhteen toisten kanssa - pioneerit tulivat tähän maapalloksi kutsuttuun paikkaan ja välittömästi liityitte tähän ns. massatietoisuuteen. Alussa se oli puhdas. Se ei ollut vääristynyt. Se ei ollut mitenkään kieroutunut. Se oli puhdas, tänne Kaaren veljeskunnasta tulleiden enkeliolentojen puhdas sydämen toive.
 
Liityitte ihmiskunnaksi ja olette käyttäneet tuota kylttiä siitä lähtien. Olette ylpeitä ihmisyydestä ja häpeätte ihmisyyttä. Löydätte suurta iloa ihmisyydestä ja erityisesti nyt tunnette tiettyä häpeää ihmisyydestä, koska tiedätte osallistuneenne tämän uuden lajin luomiseen.
 
Koitte itsenne ihmisyydessä tässä erittäin dynaamisessa ulottuvuudessa. Ulottuvuudessa mikä oli niin täynnä psyykkistä gravitaatiota, että se veti teitä jatkuvasti syvemmälle ja syvemmälle. Kyllä, maapallolla on fyysinen gravitaatio - heittäessänne jotain ilmaan, se tietysti palaa takaisin maahan - mutta se ei ole mitään, ei mitään verrattuna psyykkiseen gravitaatioon.
 
Psyykkinen gravitaatio ympäröi teitä. Psyykkinen gravitaatio vetää teitä syvemmälle ja syvemmälle itseensä. Erityisesti jos ns. omassa tasapainossanne tai tietoisuudessanne on reikiä - epäilyä, pimeyttä, täyttymättömiä asioita - tuo psyykkinen gravitaatio ottaa niistä kiinni ja täyttää jokaisen reiän itsellään ja vetää teitä syvemmälle ja syvemmälle sisäänsä siihen pisteeseen saakka, missä eksytte niin täysin, että unohdatte, kuka olette, miksi olette täällä, ja ne resurssit ja työkalut joita teillä on. Unohdatte enkeliperheenne, Kaaren veljeskunnan, jopa Hengen - kenties kaikkein surullisinta, jopa Hengen.
 
- Heräävä ihminen
 
Monien, monien kiertojen tai inkarnaatioiden jälkeen ihmisyydessä tulitte seuraavaan kohtaan - heräävä ihminen. Heräävä ihminen. Ihmiskokemuksessanne tapahtui jotain matkan varrella. Osa teissä sanoi: "Tämä ei ole todellista. Ei enää. On aika päästä pois. Tämä ei ole enää aito itse." Olitte niin eksyneet tai uppoutuneet siihen, että sanoitte olevan aika päästä pois. Tämä on opettajan todellinen ominaisuus. Opettaja tietää, milloin päästä pois, tietää, että hän voi kutsua "apua" sisältään päästäkseen pois mistä tahansa kokemuksesta, mihin hän on mennyt. Opettaja sanoo: "Aion sulautua takaisin itseeni."
 
Teistä tuli heräävä ihminen ja aloititte asian, mitä voitaisiin pitää hyvin pitkänä matkana takaisin itseenne, mutta kun yrititte herätä, ette olleet koko aikana osanneet odottaa psyykkisen gravitaation voimia. Ja näyttää siltä, että joka askeleella minkä otatte heräämiseen, teitä vedetään kaksi askelta takaisin syvemmälle, ja se on todellisuus.
 
Se on upea todellisuus siitä näkökulmasta, että toisin kuin muissa kokemuksissa joita teillä oli ollut luomisessa, täällä ei ollut helppoa opettajana vain ilmestyä esiin. Se vetää teitä jatkuvasti takaisin, tämä psyykkinen gravitaatio. Se jatkaa heikkouksien kimppuun käymistä. Se jatkaa tyydyttymättömien osienne kimppuun käymistä. Se ottaa kiinni ja hukuttaa teidät. Silloinkin kun yritätte tulla ylös ottamaan ilmaa, kun huudatte ilmaa, kun yritätte tahtoa itsenne pois tästä maapallovankilasta, se tarttuu teihin kiinni. Silloinkin kun huudatte Jumalaa, rukoilette enkeleitä, tämä psyykkinen gravitaatio vetää teitä syvemmälle - yhdestä syystä.
 
Siihen saakka kunnes tunnette rakkautta sisällänne, kunnes tunnette täyttymystä, hyväksyntää ja myötätuntoa itseänne kohtaan, se ei päästä teitä pois. Se ei anna teidän ilmestyä esiin. Se vetää teidät takaisin ns. oppitunteihin. Se vetää teidät kaikkiin ratkaisemattomiin ja keskeneräisiin asioihin. Riippumatta siitä ketä huudatte, riippumatta siitä mitä temppuja yritätte käyttää, riippumatta siitä miten paljon mielen voimaa ja tahdonvoimaa käytätte, se vetää teidät takaisin. Suunnittelitte homman näin. Kasasitte pelin näin ja sanoitte. "En löydä tietäni ulos, ennen kuin löydän itseni."
 
Tulette siis heräävän ihmisen kohtaan, yhteen vaikeimmista, haastavimmista, kauneimmista ja tyydyttävimmistä asioista mitä koskaan koette, ja se mitä olette tehneet näiden monien elämänvuosienne aikana, ovat asioita, joita ette unohda. Ne eivät koskaan ole vain sarja yksityiskohtia, päivämääriä ja aikoja. Se mitä käytte läpi heräävänä ihmisenä, on syvällistä ja liikuttavaa, ja sillä on vaikutusta tänne - henkiperheeseenne. Viisaus mitä puristatte tästä matkanne osasta, on syvällisintä ja liikuttavinta kaikista asioista, mitä olette koskaan tehneet perheidenne puolesta.
 
Minulla St. Germainina on ollut monia kyyneliä niiden kokemusten vuoksi, joita olette käyneet läpi ja joita käytte läpi - kun tiedän, ettei sen tarvitse olla niin vaikeaa, kun tiedän, ettei sen tarvitse olla sellainen vankila, kun tiedän, ettei sen tarvitse johtaa sellaisiin asioihin kuin masennus, viha, tunne ettei ole enää mitään jäljellä. Tätä hyvin monet teistä - ei, kaikki teistä - ovat käyneet läpi ihmetellen, kuka olette, yrittäen tarttua voimaan, yrittäen tarttua jonkun toisen voimaan, yrittäen tarttua mihin tahansa päästäksenne ulos tästä helvetillisestä kokemuksesta, tietämättä tai muistamatta, kuka olette.
 
Yksi asia, rakkaat ystävät, yksi asia vapauttaa teidät: itsenne rakastaminen.
 
Yhtenä päivänä kysyttiin: "Miten rakastetaan itseään? Missä se kirja on? Mitä säännöt ovat? Kerro minulle, miten osaan rakastaa itseäni, jotta voin päästä pois täältä." Itsensä rakastaminen on helpoin ja vaikein asia, mitä koskaan teette. Se on hyväksymistä. Se on hiljaisuutta. Se on olemista katsomatta enää itsenne ulkopuolelle. Se on tuon pienen ja hiljaisen äänen kuuntelemista - tietämistä. Tietämistä.
 
- Ruumiillistuneet mestarit
 
Seuraava. Teistä tulee ruumiillistuneita mestareita tietämisessä. Kyllä, ruumiillistunteita mestareita. Katson sitä - katsokaa kaikki sitä - melkein kuin valmistujaispäivänä. Ette ole aivan vielä nousseet ylös, ette ole vielä sallineet itsenne saada valmistumisdiplomia, mutta on valmistujaispäivä. Heräätte, olette innostunut, olette hermostunut. Mietitte, miten tämä valmistujaispäivä menee - seremonia, juhlat sen jälkeen. Katsotte tänä valmistujaispäivänä taaksepäin, kaikkia kokemuksianne jotka toivat teidät tähän kohtaan. Nauratte joillekin, itkette toisia. Mietitte, olisitteko voineet tehdä sen paremmin tai nopeammin. Mietitte, ovatko ne edelleen haavoittuneita, joita olette vahingoittaneet. Lähetätte rukouksen heille, vapautuksen.
 
Tässä olemme - valmistujaispäivässä. Ette aivan vielä saa diplomia, tunnustusta. Ja tässä kohtaa teitä odottaa yllätys. Kun kuulette nimeänne kutsuttavan tulemaan eteen, teitä kutsuva ääni on tietysti omanne. Ja näyttämö on tyhjä, se vain odottaa teitä. Silmät ovat kiinnittyneenä teihin - henkiperheenne silmät, niiden toisten silmät joiden kanssa olette jakaneet matkallanne, joita olette tavanneet henkioppitunneilla, työpajoissa, matkoilla. He katsovat kaikki teitä, kun lähestytte näyttämöä.
 
Näyttämö on tyhjä. Ei ole diplomia. Ei ole patsasta tai palkintoa. Teidän on luotava näyttämö sille, miten haluatte vastaanottaa itsenne. Te annatte tämän tunnustuksen ja diplomin itsellenne. Kukaan muu ei voi koskaan tehdä sitä puolestanne. Minä en ole tuolla näyttämöllä, mutta olen eturivissä. Kyse on siitä, että te pystytte sanomaan itsellenne "Minä olen mitä olen" äänellä, mikä voi kuulua koko luomakuntaan. "Minä olen mitä olen", äänellä mikä tulee sielusta, äänellä mikä tulee täyttymyksestä ja täyttää tuon kristallin, tuon kauniin kristallin sanoen: "Minä olen mitä olen".
 
Valmistujaispäivä - ja teillä kaikilla on tauko. Kysymys kun pohditte tulemista omaan täyttymykseenne: "Olenko valmis? Menikö minulta jokin ohi? Jätinkö taakseni kyynelvanan, särkyneitä sydämiä ja maksamattomia laskuja? (Muutama naurahdus) Olenko valmis?" Ajattelette joitain arkkityyppisiä energioita, jotka ovat tulleet ennen teitä - Jeshua, Buddha, monet muut - ja sanotte: "Ansaitsenko olla heidän seurassaan? Jos minun on tarkoitus saada tämä diplomi itseltäni, eikö minun pitäisi pystyä sormia napsauttamalla luomaan kukkakimppu? Eikö minun pitäisi pystyä olemaan syömättä enää koskaan? Eikö minun pitäisi pystyä tekemään välittömiä ihmeparannuksia kaikille? Enkö tarvitse tätä julistautuakseni mestariksi?" Vain jos ajattelet tarvitsevasi sitä.
 
Aito, viisas mestari ei välitä. Sillä ei ole merkitystä. Kyse ei ole siitä, miten monta ihmettä hän pystyy tekemään. Kyse ei ole lainkaan kyvystä tehdä taikaa tai temppuja. Se ei mitenkään liity tuollaisiin kykyihin ja voimiin. Kyse on pelkästään, pelkästään kyvystä hyväksyä itsensä. Se on siinä.
 
Sen myötä, todellisen itsensä rakastamisen myötä kaikki asiat ovat mahdollisia. Tuon todellisen itsensä rakastamisen myötä raha ei ole koskaan enää ongelma. Raha on vain karu tapa sanoa teille, että te ette rakasta itseänne - tai rahan puute, pitäisi sanoa. Tai terveys - vain melko tuskallinen tapa sanoa, että te ette ole vielä täysin päässeet itsenne rakastamiseen. Sitten kun hyväksyminen on olemassa, todellista taikaa tapahtuu. Mutta mestari ymmärtää, ettei hänellä ole todellisuudessa enää mitään tarvetta taikaan tai valtaan tai energiaan itsensä ulkopuolella. Siitä tulee merkityksetöntä ja sitten todellinen mestari alkaa nauraa ja jatkaa nauramista kyyneliin saakka hämmästyneenä siitä, miten yksinkertaista kaikki oli, mutta hämmästyneenä myös siitä, miten paljon kokemuksia hän on antanut itselleen.
 
Ruumiillistunut mestari, seuraava askel. Ruumiillistunut mestari ymmärtää myös, ettei hän ole enää täällä palvelemassa ketään - vanhalla tavalla, pitäisi sanoa - koska tässä jaksossa, erityisesti heräävänä ihmisenä, olitte energianpitäjä, energiamaailmanparantajana, pelastaen planeettaa ja tehden kaiken toisten palvelemiseksi. Palveluksessa oleminen oli tärkeä osa heräämistänne. Oli aikoja, jolloin olette pitäneet muinaisihmisten energiaa, Gaian energiaa, Isiksen tai feminiinisyyden tai maskuliinisuuden energiaa, jumalien ja jumalattarien energiaa. Energianpitäjiä. Teitte sitä elämän ja toisen. Mutta ette ole enää energianpitäjiä. Älkää olko huolissanne, rakkaat ystäväni, on monia, monia muita, jotka ovat valmiita astumaan ylös ihmisen perustietoisuudesta ja siirtymään niiden energianpitäjien asemaan, joita te ennen olitte. Nämä eivät ole täyttämättömiä tehtäviä vain sen vuoksi, että te lähditte.
 
Todellinen mestari on täysivaltainen, itsenäinen, ei enää yritä pelastaa maailmaa tai pitää energiaa millekään. Todellinen mestari ei kuljeskele yrittäen parantaa ihmisiä. Miksi? Yksinkertaisesti koska hänen läsnäolonsa on kaikki parannus, mitä kukaan tarvitsee. Se on siinä. Ei mitään voimaa. Ei mitään yritystä. Tarinat Jeshuasta, joka työskenteli toisten kanssa ja paransi heitä, ovat hyvin epätarkkoja. Jeshuan täytyi vain seistä toisen edessä, katsoa häntä silmiin, nähdä "minä olen" toisessa ja sytyttää jokin hänen sisällään. Siinä kaikki mitä hänen täytyi tehdä.
 
Mestari, todellinen mestari uudessa energiassa kulkee yksin. Todellinen mestari - totaalisen täysivaltainen. Ei ruokkimista. Ei enää tarinoita. Todellinen mestari hyväksyy maapallon, ihmiset, henkiperheen ja kaikki asiat sellaisina, kuin ne ovat, ja tunnistaa, että kaikki on täydellistä, mikään ei voi mennä pieleen. Ei mikään. Te ette nimittäin voi tehdä vääriä valintoja. Te ette voi. Te voitte saada vain kokemuksia.
 
Todellinen mestari, ruumiillistunut mestari, vain kulkee maan päällä tietäen, ettei hänen enää tarvitse olla täällä. Ei ole enää palveluehtoja tai velvollisuuksia toisille. Todellinen mestari kulkee maan päällä pelkästään säteilläkseen valoaan. Pelkästään säteilläkseen valoaan.
 
Kyllä, todellisella mestarilla - ruumiillistuneella mestarilla mikä teistä pian tulee - on edelleen haasteita kaksinaisuuden kanssa, hän tuntee edelleen tämän todellisuuden kovuuden, mutta hän tietää, ettei hän ole ansassa ja voi koska tahansa vain lähteä pois.
 
Vaikeinta pääsemisessä heräävästä ihmisestä ruumiillistuneeksi mestariksi on kysymys, Metatronin kuolemattomat sanat: "Oletko valmis?" Oletko valmis?
 
Oletko valmis?
 
Katson energioitanne ja tietoisuuttanne ja tiedän, että haluaisitte olla valmis, mutta tiedän, että on asioita, jotka edelleen pidättelevät teitä. Tänä valmistujaispäivänä ette ole varma, kävelettekö todella ylös hakemaan diplominne. Teillä on unelmia tällaisista asioista, koskaan todella saamatta college-tutkintoanne, mutta se on symboli sen miettimiselle, oletteko todella valmis tähän seuraavaan askeleeseen. Oletteko valmis?
 
Valmiina oleminen on sellaisia asioita kuin tietäminen, vastausten ehdoton tietäminen. Te tiedätte, mutta teeskentelette, että te ette tiedä. Tiedätte, että että elämässänne on tiettyjä asioita, joista tarvitsee päästää irti, mutta ette ole vielä valmis päästämään niistä irti - suhteet, karma, aspektit. Kylvätte noita epäilyksiä suoraan eteenne nyt valmistujaispäivänä. Laitatte noita epäilyksiä suoraan eteenne, melkein kuin ivataksenne itseänne, melkein kuin testataksenne itseänne. Ja tiedätte, mitä tapahtuu epäilysten ilmestyessä esiin. Taas yksi askel eteenpäin ja kaksi taaksepäin, kunnes olette ehdottoman, positiivisen ja täysin varma, että olette valmis.
 
Mutta se tuo esiin asioita. Miten toiset pärjäävät ilman teitä - teitä, ruumiillistunutta mestaria? Hmm. Entä keskeneräiset asiat, epätyydyttävät suhteet ja kaikki vastaava? Ja sanon teille, että voitte päästää irti yhdellä hengenvedolla. Se on siinä. Kaiken karman, kaiken itse-epäilyn, kaikki kiinnikkeet, joita teillä on toisiin ja heillä teihin. Voitte päästää siitä kaikesta irti yhdellä hengenvedolla. Se on isoin hengenveto, minkä koskaan teette, ja paras hengenveto minkä koskaan teette.
 
Kun kokoonnumme tällä tavalla, Adamus kääntää huomionne muualle. Minä rakastan teitä. Kokoonnumme tällä tavalla, tökimme ja provosoimme teitä. Häiritsemme teitä. Suututamme teidät tahallaan. Nauratamme teitä. Toisinaan itketämme teitä. Mutta kaikki tämä on tapa sanoa: mitkä keskeneräiset asiat estävät teiltä tuon yhden hengenvedon, estävät teitä olemasta maapallon opettaja, ruumiillistunut mestari? Mikä estää teitä kulkemasta ruumiillistuneena mestarina? Enää ei tarvitse saada kokemuksia kasvaakseen tai laajentuakseen, pelkästään kokeakseen, koska valitsette sen. Tietäen, että millä hetkellä hyvänsä voitte ehdottomasti kävellä ulos, mutta päätätte olla tekemättä sitä.
 
Tässä siis olemme - valmistujaispäivä. Paljon epäilyksiä. Paljon kysymyksiä. Halua saada joku toinen viemään teidät kädestä tai ainakin ojentamaan diplomin.
 
Tietäminen
 
Tänään haluan mennä ns. "tietämiseenne". Tietämiseenne. Jotain mikä on jo siellä. Olette riittävän viisas. Olitte kauan, kauan sitten riittävän viisas - jo ennen henkiperhettänne - laittaaksenne tietämisen syvälle sisäänne, niin ettei sitä voisi koskaan puristaa ulos, vetää ulos, kiskoa, poistaa, vähentää. Voisitte ainoastaan kätkeä sen itseltänne. Mutta tietäminen on siellä. Tietäminen jokaiseen kysymykseen. Tietäminen jokaiseen hämmennykseen. Tietäminen mikä selvittäisi välittömästi sumun. "Minä olen" -olemuksen tietäminen - se on jo siellä. Tietäminen kysymyksiinne henkisistä huolista, elämän huolista, rahahuolista, terveyshuolista, kaikesta on jo siellä. Se ei ole taikaa. Se ei ole niin esoteerista, että te ette voi tuoda sitä tähän todellisuuteen. Se ei tule jostain muualta. Se on jo siellä. Se ei kuitenkaan ole mielessänne. Se ei ole täällä (pää). Se on täällä (sydän) ja täällä (keskus) ja tuossa kauniissa pallossa.
 
Tietäminen. Tietäminen mikä auttaa teitä ymmärtämään, mitä epäilyjä, mitä huolia teillä on tällä hetkellä ja miksi olette sallineet niiden olla olemassa. Tietäminen mikä näyttää teille, miten ylittää sen sillan, mikä kulkee heräävästä ihmisestä ruumiillistuneeseen mestariin. Se on siellä.
 
Olette katsoneet toisiin - Tobias, Adamus, minä, kuka tahansa josta voitte lukea tai jota voitte kuunnella - että he antavat teille vastauksen. Mutta vaikka toiset ovat pystyneet antamaan teille vastauksia perusihmisenä tai heräävänä ihmisenä, niin nyt kukaan muu ei voi antaa teille vastausta. Ei kukaan. Teidän on sukellettava tietämiseenne.
 
Kerrotte minulle, että te ette tiedä, missä tietäminen on, ja se on osa peliä. Ja katson teitä suoraan silmiin ja sanon: "Älä valehtele minulle enää koskaan", ikään kuin te sanoisitte sen itsellenne. Te todella tiedätte - teeskentelette vain, että te ette tiedä. Te todella ymmärrätte - teeskentelette vain, että te ette ymmärrä. Se on jo siellä ja haluaisin mennä siihen nyt vähän musiikkia taustana. Tietämisen merabh.
 
- Tietämisen merabh
 
Vetäkää syvään henkeä. Himmennetään vähän valoja.
 
(Musiikki alkaa: Charlie Haydenin ja Pat Methenyn "Spiritual", albumilta "Beyond the Missouri Sky (Short Stories)")
 
Vedä syvään henkeä.
 
Aloitan esittämällä kysymyksen: mitä olet teeskennellyt olevasi tietämättä?
 
Jokainen ylösnoussut mestari sanoo sinulle, että tietäminen on jo siellä. Tietäminen jokaiseen kysymykseen. Sinun tietämisesi.
 
Tässä suloisessa paikassa, kun astumme uuden aikakauden kolmanteen kuukauteen maaplaneetalla ja tulemme valmistumiseen - korkea-arvoisen enkeliopettajaryhmän valaistumiseen jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä - pyydän sinua menemään tietämiseesi.
 
Se ei löydy mistään yhdestä paikasta kehossasi.
 
(Tauko)
 
Tähän saakka olet yrittänyt löytää tietämisen mielestäsi. Se ei ole koskaan ollut siellä.
 
(Tauko)
 
Olet yrittänyt löytää vastauksia toisilta. Miten he voisivat kertoa sinulle sen, minkä vain sinä tiedät itse?
 
(Tauko)
 
Kauan sitten kylvit tietämisen aspektiisi, mikä menisi maan päälle. Sinä, sielu, annoit ihmisaspektillesi lahjaksi tietämisen. Ihminen laittoi sen pois sanoen: "Haen sen, sitten kun aika on oikea."
 
Se on sinun tietämisesi.
 
Mieli sanoo: "Missä, voi missä se on?" Ja sydän sanoo: "Se on täällä."
 
(Tauko)
 
Aspektisi kipittävät ympäriinsä yrittäen löytää sen, mennen historiasi jokaisesta kaapin ovesta sanoen: "Mihin se on piilotettu? Missä tuo tietäminen on?"
 
Ne eivät löydä sitä. Se on lahja sielultasi sinulle. Sitä ei annettu lahjaksi aspekteille. Sitä ei annettu lahjaksi mielelle tai keholle. Se on sinun lahjasi sinulle.
 
(Tauko)
 
Vedä syvään henkeä ja vastaanota se itseltäsi.
 
Tietämistä ei voi tajuta, mitata, analysoida, lisätä tai tuhota. Se on luontaista. Se on aina ollut siellä.
 
Hengitä sisään tietämistäsi ajattelematta sitä.
 
(Tauko)
 
Tietäminen on kuin "minä olen" -itsesi suuri keskusaurinko.
 
Ja vaikka se on ehkä ollut pilvien, tiheän sumun peittämänä, heräämisessä vedät henkeä ja puhallat pois nuo pilvet, selvität sumun ja annat tietämisensi valon loistaa läpi. Sallien kehosi vastaanottaa sen. Sallien mielesi vastaanottaa sen, sillä se menee kauas mielen tuolle puolen. Sallien kaikkien aspektiesi tuntea sen lämmön.
 
(Tauko)
 
Tietäminen - se lopettaa etsimisen.
 
Tietäminen - niin lempeää ja myötätuntoista.
 
Se on sinun.
 
(Tauko)
 
Jos sinussa on jokin osa, mikä epäilee, ihmettelee, onko sinulla oikeasti se, niin julista "minä olen" -olemuksestasi, että tietäminen on sinun. Se on siellä ja tulee aina olemaan.
 
Tietäminen auttaa sinua ymmärtämään, miksi olet laittanut epäilyksiä eteesi valmistujaispäivänä, tullaksesi vain imettyä takaisin henkis-psyykkiseen gravitaatioon. Tietäminen auttaa sinua myös ymmärtämään, miten hävittää välittömästi nuo epäilykset. Ei taistella niitä vastaan, ei neuvotella niiden kanssa, vaan pelkästään hävittää ne.
 
(Tauko)
 
Tietäminen muistuttaa sinulle, ettet tarvitse voimaa. Ei ole mitään taistelua. Ei ole mitään tappelua. Kyse on vain julistamisestasi "minä olen".
 
(Tauko)
 
Ota tietämisesi hengenveto.
 
Tunne sen täyttävän vatsasi …
 
Täyttävän rintasi …
 
Antaen sen säteillä kaikille aspekteillesi …
 
Lämmittäen muistojesi kylmimmät paikat.
 
Ja ole vain tuon tietämisen kanssa muutama hetki hiljaisuudessa, musiikkia kuunnellen …
 
Tietämistäsi syleillen.
 
(Pitkä tauko)
 
Tietäminen on niin puhdasta. Ilman tavoitteita. Ei yritä vetää sinua suuntaan tai toiseen.
 
Niin hiljaista, että unohdit kuunnella sitä.
 
Niin lempeää, ettet edes tunnistanut sitä. Mutta se on siellä.
 
Tietäminen on siunaus. Se on vastauksia kysymyksiin, ennen kuin niitä edes esitetään. Niin kaunista tietämisesi on. Se tietää jo. Siksi ei ole oikeasti mitään kysymyksiä.
 
Vedä syvään henkeä. Syvään henkeä tietämiseesi.
 
(Musiikki häviää)
 
No niin, huomaatte, että mielenne alkaa ihmetellä: "Koinko oikeasti sen?" Jos annatte itsellenne luvan, niin kyllä. Mielenne sanoo: "Toimiiko se oikeasti?" Vastaus tulee syvältä sisältänne: jos päätät sen toimivan. Mieli haluaa testata sitä, laittaa sen ihmistestin läpi ja teidän on sanottava: "Ei, sitä ei tarvitse testata, koska se hautaisi sen, laittaisi sen taas kerran pois näkyvistä."
 
Mieli sanoo: "Onko se voimakkaampi, viisaampi ja vahvempi kuin minä?" - mieli mihin olette luottaneet - ja se on vain, jos sallitte sen olla. Tästä hetkestä eteenpäin teidän tehtävänne on valita tietäminen.
 
Voitte antaa itsenne epäillä ja psyykkinen gravitaatio voi taas kerran vetää teidät takaisin. Tai voitte tehdä valinnan, että tietäminen on siellä. Se loistaa, se säteilee olemuksenne joka osasta jokaiseen aspektiin, mistä pian tulee puolia. Se riippuu täysin teistä. Jos mieli pelaa pelejä ja pelaatte sen mukana, hävetkää. Jos mieli pelaa pelejä ja tulette "minä olen" -tasapainoonne, olemiseenne, mieli lakkaa pelaamasta pelejään. Se on näin yksinkertaista. Voitte sytyttää valot.
 
Pidän siis tätä kaunista palloa, mikä edustaa sielun astiaa, mikä on nyt täynnä monia kokemuksia. Se on koskettanut monia mahdollisuuksia, jotka olivat sen sisällä horroksessa, ja se koki itsensä. Tämä on kiertänyt ympäri huonetta, jokainen teistä on tuntenut sitä, laittanut energiaansa siihen, kuvitellut kokonaisen ja täyttyneen sielun - täyttyneen, tarvitsematta enää lisää vanhoja ihmiskokemuksia - ja sanonut: "Riittää, riittää."
 
Mutta mitä tunnen tässä pallossa, mitä jokaisen teidän energiat ovat koskettaneet? Mitä tunnen? Mielenkiintoisen asian. Mielenkiintoisen asian. Kuulen sen sanovan teidän sanoillanne: "Onko minulla lupa? Onko minulla lupa olla ruumiillistunut mestari? Onko minulla lupa joltain, joltakulta, edes sielultani? Onko minulla tuo lupa? Onko minulla se?" Ja alatoteamuksena: "Olenko oikeasti valmis? Olenko oikeasti valmis?"
 
Kyllä, sanotte olevanne henkisiä olentoja. Olette opiskelleet henkisyyttä, mutta nyt valmistujaispäivänänne sanotte: "Olenko oikeasti valmis ja onko minulla lupa?" Niinpä laitan tämän takaisin kiertämään voidaksenne vastata itsellenne, nyt kun teillä on tietäminen. (Muutamia naurahduksia)
 
Valaistu vapaa maailmanpankki
 
Seuraava. Puhuimme viime kokoontumisessamme Valaistusta vapaasta maailmanpankista. Jatketaanpa keskustelua. Valaistu vapaa maailmanpankki (Lindalle).
 
Tällä hetkellä on vähän epäselvyyttä asiasta nimeltään "St. Germain säätiö". Voitaisiin sanoa sen olevan osittain huomion siirtämistä, aivan kuten olemme aina siirtäneet huomiota ennen. Olemme siirtäneet huomion pitämään ulkona ne, joiden mieli tai sydän ei ole puhdas. Siirsimme huomion toisaalle.
 
Alkemia - yksi suurimmista huomion siirtäjistä, minkä olen koskaan keksinyt. Se oli helppoa. Se oli helpoin kaikista. Asetin tarjolle sen, että opimme muuntamaan pelkkiä kiviä kauniiksi timanteiksi. Tämä kiinnitti niiden huomion, joiden sydän ei ollut puhdas, niin että voimme työskennellä niiden kanssa, joilla oli, koska todellinen alkemia on yhden olotilan tai rakenteen tai kokemuksen sallimista kehittyä toiseksi, vaivattomasti ja sujuvasti.
 
Alkuperäinen ja aito alkemia oli itse asiassa nimeltään "merabh". Se oli pelkästään pääsemistä yhdestä tilasta toiseen olemisen, kokemisen, ymmärtämisen - minkä tahansa - tilaan. Kun opit, miten yksikertaisesti "merabhoit" itsesi tietystä määritelmästä toiseen määritelmään - ilman ponnistelua tai ajattelua, tehden sen vain sujuvasti - kun opit tekemään sen, niin kyllä, kiven muuttaminen kullaksi oli lasten leikkiä. Mutta annoimme muuta ajateltavaa julkaisemalla ja mainostamalla sitä, että työskentelimme rikin ja tulen ja kaikkien muiden asioiden kanssa, jotta selvitimme tietä niille, jotka olivat todella oikeasti puhtaita sydämeltään, niille joita ei harhautettu pelkästään kullalla tai timanteilla.
 
Siis rakkaat ystäväni, harhautimme taas kerran tällä jutulla St. Germain rahastosta ja se toimii loistavasti. (Vähän naureskelua) Kuten jotkut teistä ehkä ovat kokeneet - Sart - se toimii loistavasti. Koska niiden jotka etsivät pelkästään avustusta, niiden huomio kiinnitetään, jotka etsivät vain valtaa, niiden jotka antavat vain ahneen itsensä yrittää päästä käsiksi suureen määrään rahaa tai kultaharkkoon, ja, heidät lähetetään toiseen suuntaan, jotta voimme kehittää todellista työtä.
 
Nyt sanotte: "No, mutta miksi puhumme siitä tässä? Eivätkö kaikki tiedä? Eikö se enää ole salaisuus?" Rakkaat ystäväni, pikavarallisuus pitää heidän huomionsa niin kiireisenä tuolla, ettei meidän tarvitse edes huolehtia asiasta.
 
Valaistu vapaa maailmanrahasto, kuten sitä on kutsuttu, on hyvin yksinkertainen käsite ja se liittyy oikein hyvin siihen, mitä teemme täällä tänään tietämisen kanssa. Ja kerron teille heti, että tämä rahasto on käytettävissä. Se on energiarahasto. Se ei ole rahaa tai pesoja tai dollareita … taskusta (naurua kun hän vetää rahaa Caulrden taskusta). Se ei ole kustantajan arvontoja. Se ei ole voittamista lotossa yhtenä iltana, koska se on paljon arvokkaampaa. Paljon arvokkaampaa.
 
Tämä rahasto on tullut käyttöön 22.12. eikä hetkeäkään aiemmin. Ja kyllä, rakastan harhautuksia ja loimme - osallistuin siihen - hämmästyttävän maailmanloppuharhautuksen, Maya-kalenteriharhautuksen saadaksemme ne jonnekin muualle, joilla on vähemmän hyvät aikomukset. Voi, he ovat hyvin masentuneita nyt, koska mitään ei tapahtunut (vähän naurua). Maailma ei loppunut. Mitä he siis tekevät? He etsivät seuraavaa maailmanloppua.
 
Siis nyt voimme keskittyä tähän Vapaaseen maailmanpankkiin. Mikä se on? Se on energiavarasto, mikä on ollut odottamassa. Se on itse asiassa kerännyt vauhtia, kasvanut korkoa, tullut suuremmaksi ja suuremmaksi koko ajan ja vain odottanut. Odottanut niiden ihmisten yhdistymistä, jotka ovat oikeasti valmiita antamaan itselleen luvan olla ruumiillistuneita mestareita, valaistuneita olentoja tällä planeetalla. Odottanut tätä hetkeä, koska koko ajan tiedettiin, että tarvittaisiin valtavia resursseja unelmia varten - todellisia unelmia. Ei vanhoja rajoittuneita, saastuneita mielen unelmia, vaan todellisia unelmia.
 
Se on teille, jotka selvisitte yli joulukuun 22. päivästä. Tässä olemme ja tämä rahasto on nyt tulossa käyttöön. Mutta annan teille pienellä präntätyn kerrankin suoraan. (Vähän naurua) Koska … (hän naureskelee) tämä on voimakasta, erittäin voimakasta, se ei ole niille, jotka etsivät valtaa. Ne jotka etsivät valtaa tästä tai vain rikkauksia ns. rajoittuneeseen vanhan energian käyttöönsä, se tekee hulluksi - taatusti, se on jo upotettuna siihen, se on jo osa tätä matriisia. Se tekee. Se tekee.
 
Se on suunniteltu tällä tavalla, koska emme halua niitä, jotka käyttävät väärin tällaista energiaa, tätä valtavaa varallisuusvarastoa. Haluamme vain niitä, joilla on puhdas sydän. Siksi kysyin teiltä aiemmassa keskustelussamme tänään, oletteko valmis. Annatteko itsellenne luvan? Onko teillä epäilyjä? Koska jos astutte tähän rahastoon ja teillä on epäilyjä, jos astutte siihen ja pyritte vain manipuloimaan toisia tai yritätte olla jokin mahtavin olento universumissa, se tekee teistä tarkoituksella hullun. Olemme suunnitelleet sen näin. Niin sitä ei voi koskaan käyttää väärin.
 
No niin, tämä tuo esiin kysymyksiä. Voin tuntea välittömästi energian muuttuvan täällä. "Haa! Minun on parasta olla kokeilematta sitä. (Naurua) Annetaan Garretin mennä ensin. (Paljon naurua) Ja sitten Aandrah'n. Näemme, mitä tapahtuu."
 
Tunnetteko nyt ehdottomasti levottomuutta tulevan esiin tässä? "Haa! En tiedä." Tämä on mielenkiintoinen harjoitus. Itse asiassa te tiedätte ja se on huvittava osa. Tiedätte jo - ja tiedän, koska muuten en puhuisi siitä - että te ette käytä sitä väärin. Tiedätte jo, että te ette käytä sitä toisten ihmisen satuttamiseen. Te ette käytä sitä tullaksenne maailman johtajaksi. Te ette käytä sitä saadaksenne seksipalveluksia vieressänne istuvalta ihmiseltä. (Naurua)
 
Tiedätte jo, että te ette manipuloi ketään tai mitään sillä, joten miksi tuo kysymys tulee esiin? Miksi tunnen, että peruutatte poispäin yhdestä suurimmasta lahjasta, minkä olette luoneet itsellenne? Oi! Kyllä, loitte sen kauaaauan sitten, kun tulitte maan päälle. Kun tulitte Kaaren veljeskunnan läpi tähän ihmisyydeksi kutsuttuun, "upotitte" lahjan itsellenne.
 
Silloin kun maahan upotettiin puhtaita kristallienergioita antamaan sille elämänvoimaa, joista tuli myöhemmin todellisia maan kristalleja, kiviä joita teillä on ja jotka antoivat energiaa lemurialaisille ja atlantislaisille, upotitte tämän ns. Valaistun rahaston. Sillä oli vähän eri nimi silloin, mutta kutsumme sitä nyt Valaistuksi rahastoksi. Ja sanoitte, että sitten kun aika oli oikea maan päällä, voisitte yhdistyä siihen. Maassa on syvällä 21 luolaa, joissa on kristallien, arvokkaiden kristallien varasto tai tasapaino. Joitain niistä sanottaisiin arvokkaiksi jalokiviksenne tällä hetkellä, mutta joitain ihmiset eivät ole koskaan ennen nähneet tällä planeetalla, eivät koskaan. On 21 paikkaa ympäri maapalloa ja yksi keskuskristalli maan ytimessä. Se ei ole sulaa laavaa. Antaa sen viedä tiedemiesten huomion muualle, jotta me voimme tehdä todellista työtämme täällä. Rakastan harhautuksia. Olenko kertonut jo sen? (Vähän naureskelua)
 
Siis 21 luolaa ympäri maailmaa. Niihin ei voi tunkeutua kukaan. Mitkään hallitukset eivät voi mennä sinne varastamaan niitä. Ketkään aarteenetsijät eivät koskaan löydä niitä - Indiana Jones laajennettuna, täysin mahdotonta kaikille heistä. He kuolisivat paljon ennen, kuin pääsisivät lähellekään näitä luolia. Kaksikymmentäyksi ympäri maapalloa, plus yksi ytimessä, mikä tekee 22.
 
Te ette pääse sinne. Ei ole karttaa, mikä näyttää teille tien sinne - älkääkä antako kenenkään koskaan yrittää myydä sellaista teille. (Naurua) Sartin! (Paljon naurua)
 
SART: Hei! Ei naureta! (Lisää naurua)
 
ST. GERMAIN: Hän perusti jo uutta bisnestään, kun sanoin nuo sanat - "Sartin maatyötä ja aarrekarttoja" (Naurua ja St. Germain naureskelee) (Suom. huom. sana "maa" tarkoittaa myös "likaista") Uusi t-paita.
 
Te ette mene sinne, se tulee teidän luoksenne. (Joku sanoo "voi hyvä") Voi, hyvä. Joo, se on paljon helpompaa niin. Paljon helpompaa. Se tulee luoksenne, sitten kun olette valmis sille. Se tulee luoksenne, sitten kun unelmanne on selkeä, ja tuon unelman on oltava vain teitä varten. Vain teitä varten.
 
Unelmaan voi lopulta sisältyä muita ihmisiä, mutta se ei voi olla vaatimuksena etukäteen. Unelmassa ei ole kyse maapallon pelastamisesta. Pyyhin välittömästi pois sellaiset. Ette ole oikeutettu edes hakemukseen. Teidän unelmanne. Siksi puhuimme unelmista vastikään. Ei unelma kaikkien lasten pelastamisesta tai kaikkien parantamisesta tai mitään vastaavaa. Ei unelma puolisoanne tai lapsianne varten. Ei unelma aivan vielä tässä kohtaa edes Crimson Circleä, shaumbraa varten. Teidän unelmanne, teitä varten.
 
Yksi vaikein osa tätä harjoitusta on valinnan tekeminen siitä, mikä unelmanne on. Unelma ei ole huonojen hallitusten tai tasapainottomuuksien poistaminen. Unelma ei ole yksisarvisten takaisin tuominen tai mitään vastaavaa. (Vähän naureskelua) Kuulin sen jo psyykkisesti. Kuulin sen, luottakaa minuun.
 
Teidän unelmanne, teitä varten. Voitaisiin sanoa, että se on hyvin, hyvin suuri vastuu, suuri kysymys. Siksi kävimme läpi tämän kokemuksen tietämisestänne. Sinä tiedät jo, Pete. Sinä tiedät jo. Teeskentelet, ettet tiedä. Joanne, sinä tiedät jo. Unelma on jo siellä. Tukahdutatte tuon unelman. Teeskentelette, ettei sitä ole. Peitätte sen monilla muilla asioilla. Mutta sinun unelmasi, Linda Hanson, sinun unelmasi, sinua varten. Se on vaikea osa, koska haaveilette unelmianne, sanotte: "Mikä on unelmani? Mikä on unelmani?" Te ette ole varma.
 
Sitten ihmettelette: "Kenties se on liian suuri? Onko se liikaa?" Kenties koska ehdollistutte energianpitäjäksi, kun palvelette aina kaikkia toisia, tuon unelman on oltava toisia varten ensin ja sitten teitä varten myöhemmin. Ei lainkaan. Tämä rahasto on ainoastaan sinun unelmaasi varten, Lawrence. Sinun unelmaasi. Se on siinä. Se on ensimmäinen vaatimus: teidän unelmanne.
 
Tämä rahasto on kristallinen, loistava, laaja. Se sisältää enemmän energiaa, minkä voisitte koskaan mitenkään kuluttaa. Se on rajaton. Kristallit maassa tukevat sitä. Voitaisiin sanoa, että niillä on rahallinen arvo, mutta niitä ei koskaan vaihdeta rahaksi, ei koskaan. Käytämme niitä energian tasapainottamiseen ja virtaamiseen.
 
Käytämme jotain, mikä on maassa, nyt maata, energioiden virrattamiseen, myös ns. uuden energian. Voitaisiin sanoa, että tämä on nyt ensisijainen portaali uudelle energialle -energialle minkä kuvittelemisessa ja luomisessa autoitte ja mitä tulee toisten ulottuvuuksien läpi, näiden 21 portaalin, luolan läpi.
 
Se on käytettävissänne nyt. Mitä se siis on, Dave? Mitä se on? Onko unelma uudet kameralaitteet? Miksi ei? Miksi ei?
 
Onko unelma jotain aineetonta, kuten aspektienne integrointi? Miksi ei?
 
Onko unelma matkustaa tällä maaplaneetalla ja nähdä kaikkia sen upeita maita ja luonnon ihmeitä, ennen kuin päätätte tämän viimeisen elämän tällä planeetalla? Miksi ei?
 
Onko unelma luoda itsellenne taloudellista yltäkylläisyyttä, jottei teidän tarvitse enää koskaan huolehtia rahasta? Miksi ei? Miksi ei?
 
Voiko olla monia unelmia? Se riippuu teistä. Unelmaa ei ole rajoitettu yhteen, mutta sen on oltava teitä varten.
 
No niin, jos unelmanne, onnenne on todella perustaa koulu ja opettaa tietoisuutta - koska olette opettaja sydämessänne - jos se on intohimonne, mikä tehdään teitä varten, ei ketään muuta, niin se on täyttää vaatimukset. Mutta sillä hetkellä kun sanotte: "Minun on tehtävä se auttaakseni kaikkia muita" ja unohdatte itsenne, tämä ei toimi. Se ei toimi. Ette koskaan löydä sitä - tai se ei koskaan löydä teitä.
 
Mutta jos unelmanne on intohimonne opettajana, joka on suurin luomakunnan kaikista olennoista, joka on korkea-arvoisempi kuin poliitikot - no, kuka tahansa on - tai lakimiehet - sama asia - pankkiirit, tiedemiehet, tutkijat, mitä tahansa. Opettajat ovat kaikkein korkea-arvoisimpia. Jos intohimonne on opettaa tällä planeetalla, opettaa, miten löytää oma täysivaltaisuutensa, koska se on intohimonne, niin se toimii. Mutta jos teette sen, koska olette edelleen energianpitäjä, olette varhaisemmissa vaiheissa heräävänä ihmisenä ja teidän on edelleen pidettävä energiaa, niin se ei toimi. Sen on oltava teitä varten. On oltava.
 
No niin, tämä tietysti johtaa moniin kysymyksiin ja paljoon keskusteluun ja paljoon … makyoon. (Naurua) Te sanoitte sen. Se on niin täynnä makyoa, että se saa Egyptin kamelit tuoksumaan suloiselta parfyymiltä. (Lisää naurua) On niitä, jotka väittävät tietävänsä jo vastauksen, ja he auttavat teitä löytämään sen - eivätkä he voi. On joitain, jotka väittävät, ettei sitä ole tai on toinen St. Germain rahasto, mutta minä olen mitä olen St. Germain ja Adamus ja sanoja, joita ei voi puhua - mmm - ja olen täällä kertomassa teille, että tämä on se rahasto ja rahasto on käytössä nyt.
 
Kun opitte haaveilemaan unelmastanne, todellisesta unelmastanne ja tuomaan sen tähän todellisuuteen itseänne varten, unelmanne toteutuu … Voitteko kuvitella sitä hetken? Todellinen unelmanne, lopultakin? Todellinen unelma, mitä tukee todellinen energia, todelliset kristallit tällä todellisella maapallolla, lopultakin? Se on itse asiassa vähän pelottavaa. Lopultakin? Kun opitte tuomaan tätä energiaa, mikä on odottanut teitä, niin silloin - ja vasta silloin - voitte alkaa yhdistää sen toisten shaumbrojen kanssa.
 
Unelma voi olla keskus. Unelma voi olla jonkinlainen yhteishanke, missä yhdistätte itsenäiset resurssinne yhteen. Itsenäiset resurssit. Ei ryhmä, vaan sinut, David, yhdistetään täysivaltaisena olentona sinun kanssasi, Michelle, täysivaltaisena olentona, ja sanotaan: "Luodaanpa yhdessä - kaksi täysivaltaista olentoa yhdessä." Se myös täyttää tämän rahaston vaatimukset.
 
Se on todellinen, jos haluatte sen olevan. Se on ja on aina ollut tukemassa unelmianne. Älkää unelmoiko planeettaa, lapsianne, henkiperhettänne, aspektejanne varten - vain itsellenne. Se on helpoin rahasto, mihin koskaan yhdistytte, ja kenties vaikein. Ei ole korkoa. Teidän ei tarvitse maksaa takaisin. Teille ei soiteta puhelimella: "Suorituksesi tai kristallisi ovat myöhässä tässä kuussa." (Vähän naurua) Siitä tulee teidän omanne. Totuus on, että kun ruumiillistatte sen mestarina, säteilynne laajentaa sitä tuleville sukupolville niitä varten, jotka ovat valmiita hyväksymään täysivaltaisuutensa.
 
Unelmaa alkaa nyt tukea energia, vanha energia ja uusi energia. Unelma herätetään henkiin. Se on monumentaalista. Se on uskomatonta. Se on armollista. Se on niin vaivatonta ja helppoa, että se on hämmästyttävää.
 
Mutta te epäilette sitä. Te kyseenalaistatte sen. Te mietitte, oletteko sen arvoinen. Te mietitte, onko teillä lupa. Te mietitte, mikä se temppu on. Ei ole mitään. Se on se temppu. Ei ole mitään temppuja. Se olet sinä valmiina hyväksymään. Se on siinä. Niin yksinkertaista. Unelma, täysivaltainen olento ja energia tukemassa sitä.
 
Alkemia-merabh
 
Vedetäänpä syvään henkeä ja menemme seuraavaan alkemialliseen merabh:iin, alkemialliseen. Alkemia-merabh.
 
Vedetäänpä syvään henkeä ja saisinko vähän musiikkia taustalle, kiitos.
 
(Musiikki alkaa: Anders Holten "Lemurian Home Coming", albumilta "Lemurian Home Coming")
 
Mikä on tuo unelma, ystäväni? Onko sinulla unelmaa itseäsi varten? Valot himmeämmäksi, kiitos. Onko sinulla unelmaa itseäsi varten?
 
(Tauko)
 
Ihmisellä on ollut monia puutteita ja tarpeita, mutta ne eivät ole lainkaan unelmia. Ihmisellä on ollut monia kysymyksiä, joihin se haluaa vastauksen, mutta ne eivät ole unelmia.
 
Sielu? Se haaveilee itsensä täyttämisestä, mutta se tietää jo, että sillä on, joten se ei murehdi siitä. Sielulla ei ole levottomia öitä, vain ihmisellä on levottomia öitä. Sielu rakastaa vain kokea itsensä täyttämistä, itsensä oivaltamista/toteuttamista. Vain ihminen miettii.
 
Unelma. Miten kauan, miten monta elämää tuo unelma on ollut jo sisälläsi, David, hautumassa, itämässä? Mieli sanoo: "En ole varma, tiedänkö, mikä tuo unelma on", mutta sydämesi tietää jo. Siksi kävimme läpi aiemman harjoituksen tai kokemuksen tietämisestä.
 
Unelma. Mieli sanoo: "Miten minun on täsmälleen oltava? Mitä yksityiskohdat ovat? Mikä on aikataulu?" Mutta tietäminen on jo siellä. Yksityiskohdat ovat merkityksettömiä, koska todellisilla unelmilla ei ole aikaa tai mittaa.
 
Unelmat, todelliset unelmat, ovat jo siellä.
 
Kun aloititte tämän pitkän matkan henkiperheistänne, mikä johti teidät Kaaren veljeskunnan kautta tälle upealle maaplaneetalle, kun aloititte heräämisenne, valmiina astumaan ruumiillistuneeseen mestaruuteenne, tuo unelma on aina ollut siellä ja tiedätte, mikä se on. Kuuntele nyt sitä. Tunne se.
 
Todellista unelmaa ei voi oikeastaan ajatella, ei voi määritellä mielen toiminnalla. Havaitset, että aito unelma on tunne. Se on tietäminen.
 
Mikä tuo unelma on?
 
Tuo unelma, kun tulit tälle planeetalle? Mikä tuo unelma on sinulla, Mary? Mikä on tuo unelma?
 
Energiat ovat valmiina, täällä tukemassa tuota unelmaa, energiat jotka laitoitte tänne.
 
Mieli pyörii ja sanoo: "Minun on parasta keksiä unelmani nyt, ennen kuin on liian myöhäistä." Ja sitten se ihmettelee: "Onko tämä oikea unelma? Onko se jonkun toisen unelma? Onko se todellinen?"
 
Vedä syvään henkeä. Palaat takaisin tietämiseesi.
 
(Tauko)
 
Tuo unelma ei ole vain sitä aspektia varten, joka kutsuu itseään ihmiseksi, tai aspekteja tai kaikkien elämienne koostetta, koska unelmassa on myös sielunne.
 
Sielu, ihmisyys, ruumiillistunut mestari - kaikki haaveilevat yhdessä, haaveilevat nyt yhdessä, harmoniassa, tasapainossa.
 
Sielun unelma tanssii ihmisen unelman kanssa, tanssii mestarin unelman kanssa.
 
Vedä syvään henkeä.
 
(Pitkä tauko)
 
Tuota unelmaa pitää tuntea, ei ajatella.
 
(Tauko)
 
Tuo unelma on kuin sielusi nimi. Sitä ei voi sanoa, koska se on niin pyhä.
 
Sitä ei tarvitse määritellä.
 
Mutta voit tietää unelman.
 
(Tauko)
 
Kun sallit tietämisesi ja unelmasi ydinolemuksen tulla yhteen, se kutsuu energioita, kristalliluolia jotka sisältävät valaistun, vapaan ja täysivaltaisen maailmanrahaston.
 
Tietäminen, ihmisen ja sielun unelman yhdistyminen, avaa nuo energiat ja sallii niiden tulla nyt 21 luolasta ympäri maailmaa esiin.
 
Sinä, rakkaus itseäsi kohtaan, vetää näitä energioita puoleen.
 
(Tauko)
 
Annat itsellesi luvan tuoda esiin nämä energiat. Kysyt itseltäsi uudestaan ja uudestaan, oletko valmis, osaatko käsitellä sitä, pitäisikö sinun kenties odottaa. Ja vain sinä osaat vastata siihen.
 
Kysyt itseltäsi, oletko sen arvoinen. Kysyt itseltäsi, mitä voimaa tarvitsee käyttää, mitä mantroja tarvitsee kuiskailla, mitä seremonioita tarvitsee noudattaa. Ei mitään, ellet näe itseäsi siinä.
 
Rahasto on vapaa. Se on käytettävissä nyt. Ei mikään huomisen projekti. Se muuttaa elämäsi, koska et ole haaveillut pitkään aikaan. Olet ajatellut, mutta et ole oikeasti haaveillut.
 
Ja silloin kun sielu ja kaikki sen puolet haaveilevat taas kerran, energiat tulevat palvelemaan jumalaisesti. Elämä jonka tunnet, muuttuu, mutta elämä mistä tiedät, ettei se ole ollut unelmaa, ei unelmaa.
 
Ja nyt unelma voi alkaa, energioita säteilee ulos …
 
Ja alkaa nyt täyttää tuota unelmaa, niin kuin aspektisi kokemukset ovat täyttäneet sieluasi.
 
Vedä syvään henkeä ja vastaanota …
 
(Pitkä tauko)
 
Kyllä, sinä tosiaan tiedät. Kyllä, sinä tosiaan tiedät.
 
(Pitkä tauko)
 
Kaksikymmentäyksi luolaa ympäri maailman avautuu nyt ja valaisee, säteilee, tulee kohtaamaan unelmanne.
 
Monia värejä …
 
Täynnä siunauksia …
 
Nyt-hetkessä.
 
(Tauko)
 
Valaistu rahasto minkä taustalla on todellisia kristalleja.
 
Vedä syvään henkeä ja vastaanota. Vastaanota unelmiisi. Vastaanota se, mitä tulee vapaasti sinua varten.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä.
 
(Tauko)
 
Myöhemmin tänään, shoudin jälkeen, haluan teidän tarkkailevan kaikkea mielenne toimintaa, älkääkä yrittäkö työntää sitä pois tai estää sitä. Se on luonnollista. Teillä on paljon mielen toimintaa tällä hetkellä, koska jokainen pikku epäilys, jokainen osanne mikä ei ole rakastettu, tulee esiin tällaisena aikana. Ei ole kyse näitä esiin tulevia epäilyjä tai kysymyksiä vastaan taistelemisesta. Jotkut sanovat itselleen jatkuvasti: "En tunne mitään. En tunne mitään", ja siksi et tunne mitään.
 
Sinä tunnet. Te kaikki tunnette.
 
Epäilyksiä on ja se on luonnollista, koska kun tämä valo säteilee näihin tyydyttymättömiin tai täyttämättömiin paikkoihin, sisäisiin paikkoihin joita ette ole vielä täyttäneet rakkaudella, se tuo ne pintaan. Älkää painiko niiden kanssa, olko eri mieltä niiden kanssa, taistelko niiden kanssa. Rakastakaa ne vain itseenne. Älkää rakastako niitä. Älkää rakastako näitä aspekteja tai näitä reikiä. Rakastakaa itseänne. Rakastakaa "sinua". Älkää yrittäkö syytää kaikkiin näihin ärsyttäviin aspekteihin sokerista rakkautta. Rakastakaa "sinua". Se on näin yksinkertaista.
 
Vedetään syvään henkeä.
 
Pyydän Aandrah'a tekemään runsaat viisi minuuttia - ei, alle viisi minuuttia, John ottaa aikaa - syvää hengittämistä tämän päivän energioiden integroimiseksi.
 
Toivon, että muistatte aina tämän kauniin tilaisuuden, mikä meillä oli yhdessä tämän sielun kristallienergian kanssa - sielun, rakenteen, mikä odottaa täyttymistä kokemuksilla. Ja nyt kun se on melkein täynnä, se on valmis vastaanottamaan tämän (osoittaen sanoja "Valaistu vapaa maailmanpankki"), mikä on teidän jokaisen käytettävissä.
 
Jatkamme keskusteluamme ensi kuussa, mutta sitä ennen odottakaa monia kokemuksia tässä kuussa. (Naurua)
 
Kaikki on hyvin koko luomakunnassa. (Yleisö taputtaa)