"Todellisen Minänne herääminen"

Esitetty Crimson Circlelle
30.10.1999
Suomentanut Lea Lintunen


Tobias:

Ja niin se on, rakkaat ystävät, että Crimsonin perhe kokoontuu taas.

Tänään täällä istuvat teidän ihmisten lisäksi myös entiset elämänne. Ne ovat niitä osianne, jotka ovat keränneet kaikki kokemukset. Näistä kokemuksista on luotu Maapallon Kirja. Kaikki entiset elämänne ovat kokoontuneet tänne kanssanne. Ne ovat kaikki osia teistä, mutta niillä kaikilla on myös oma erillinen identiteettinsä. On tarkoituksenmukaista, että ne liittyvät seuraanne tänä  Halloween-iltana. Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi.

Seuraavien minuuttien ajan minä, Tobias, puhun ystävämme Cauldren (Geoffrey Hoppe) kautta, ja samalla suoritamme viimeiset valmistelut energian tasapainottamiseksi tässä tilassa. Kuten olemme aiemmin maininneet, luomme yhdessä uutta ja pyhää energiaa tavatessamme näin yhdessä. Energiaa, joka ei tule ihmisten eikä myöskään meidän puoleltamme. Pikemminkin se on kokonaan uutta energiaa, jota luomme yhdessä. Tuntekaa tuo energia. Tunnistakaa se sydämissänne. Sillä tämä energia, tämä rakkauden värähtely, on uusien ihmisten uutta energiaa.

Jotkut teistä ovat tunteneet tämän energian aikaisemminkin. Olette kantaneet sitä sisällänne joskus päiviä tai viikkoja, kunnes se on kadonnut. Mutta ystäväni, jo lähitulevaisuudessa pystytte kantamaan tätä energiaa - tätä valaistumista - mukananne aina.

Oma biologianne muuntautuu sitä varten. Vaatii aikaa, ennen kuin DNA:nne, solunne, molekyylinne ja elimenne hyväksyvät nämä muutokset—tämän korkeamman värähtelyn tilan. Tätä te jokainen käytte läpi tällä hetkellä. Ruumiinne oppii sopeutumaan. Kun imette tätä pyhää energiaa sisäänne ja kutsutte sen osaksi elämäänne, pystytte pitämään siitä kiinni enemmän ja enemmän, kunnes joku päivä, hyvin pian, pystytte vaeltamaan jatkuvasti tuossa energiassa.

Samaan aikaan tunteenne oppivat käsittelemään tätä uutta energiaa. Ne eivät ole tottuneet siihen. Ne ovat tottuneet kaksinaisuuteen. Tänne kokoontuneet entisten elämienne osat voivat vahvistaa tämän. Entiset elämänne ymmärtävät teitä paremmin verhon painon. Tunteenne oppivat nyt hyväksymään uuden Ykseyden. Sisimmässänne olette alkaneet hyväksyä verhon keventymisen.

Ja todellakin, tämän tapahtuessa (tilapäisesti) mielessänne on enemmän konflikteja kuin ennen. Vanha mielenne ja vanhat tunteenne pyrkivät pitämään kiinni vanhoista tavoistaan, koska ovat niihin tottuneet. Samanaikaisesti uusi valaistuminen sisällänne haluaa siirtyä uuteen energiaan. Mitä tapahtuu tässä polarisaation tilassa, kun yksi puoli haluaa pysyä paikallaan ja toinen siirtyä eteenpäin? Tapahtuu yhteentörmäys. Autojen nokkakolari. Se aiheuttaa epäjärjestystä elämässänne. Se aiheuttaa masennusta sisimmässänne, koska ette ole varmoja, mihin suuntaan kääntyä. Ystäväni, kaikki tämä on tilapäistä. Se menee ohi. Ne ovat vain oman kehityksenne, omaksi itseksenne tulemisen oireita.

Puhumme siitä kohta lisää, mutta viimeistelemme nyt energiat. Energiankutojat ovat hyörineet ympärillänne kutoen ja sulattaen energiaa, jotta voisitte Cauldren kautta kuulemienne sanojen lisäksi hyväksyä sanattoman värähtelyn ja energiat tässä huoneessa.

No niin, ennen kuin jatkamme, siirrymme lempitehtäväämme. Pyydämme lupaanne halata teitä. Emme pelkästään me, perheenne Crimson Council, vaan myös kaikki entiset elämänne. Se on todellakin sielunne – Todellinen Minänne – joka haluaa lähestyä teitä. Joten pyydämme Cauldrea pitämään tavallista pitemmän tauon. Pyydämme kaikkia teitä tuntemaan tämän energian, jonka luomisessa autoitte, ja sitten antamaan meille luvan halata teitä. Pyydämme teitä tekemään sen nyt.

(Hiljaisuus)

Energia on todellakin suloista!

Jotkut teistä ihmettelevät, miksi aina kerromme teille, kuinka paljon kunnioitamme teitä ihmisinä. Teemme sen tarkoituksella, koska haluamme kannustaa teistä jokaista jatkamaan eteenpäin polkunne vaikeudesta ja haasteellisuudesta huolimatta. Haluamme teidän ymmärtävän, että maapallonne ja myöhemmin koko maailmankaikkeutenne käännekohta on hyvin, hyvin lähellä.

Pyydämme teitä kaikkia valotyön tekijöitä jatkamaan – oli se sitten parantamista ja matkustamista, rukoilemista, meditaatiota tai sisäistä muuntamistyötä – pyydämme teitä jokaista jatkamaan tätä. Joskus teidän olisi niin helppoa lopettaa ja tulla takaisin kotiin. Joskus tie näyttää niin raskaalta ja loputtomalta. Mutta käännekohta – aika, jota olette odottaneet niin kauan ja jota varten olette tehneet työtä kaikissa entisissä elämissänne – on vain henkäyksen päässä.

Rohkaisemme jokaista teistä jatkamaan opettamista, energian kannattelua ja uusien näkökohtien löytämistä. Tekemänne työ ei ole millään muotoa vähäpätöistä. Ehkä sitä ei noteerata teidän lehtienne lööpeissä, mutta meidän lehdissämme kyllä! Verhon tällä puolella näemme, mitä teette. Ja aina kun teette rakkauteen ja eteenpäin menemiseen perustuvia päätöksiä, näemme ne kuin soihdut pimeässä.

Yksi suurimmista iloistamme tulee olemaan teidän tapaamisenne verhon tällä puolella, kun olette suorittaneet tehtävänne tässä elämässä. Tulemme muistelemaan elämäänne ja näyttämään teille, mitä todella tapahtui. Tulemme näyttämään teille millainen vaikutus teillä oli ihmisiin, joiden kanssa tulitte kosketuksiin, ja millainen vaikutus teillä oli koko maapalloon. Tulemme myös näyttämään teille, mitä olette saaneet aikaan eräässä toisessä paikassa. Paikassa, jota ei vielä ole olemassa, mutta jota autatte luomaan. Kutsumme tuota paikkaa Toiseksi Luomistyöksi. Tulee olemaan riemukasta näyttää teille, mitä olette tehneet maan päällä!

Joten teille osoittamamme kunnioituksen on myös tarkoitus rohkaista teitä jatkamaan polkuanne tässä elämässä. Tunnetteko tuon rohkaisun tulevan myös kaikista entisistä elämistänne? Me hurraamme teille yhdessä. Mutta ne ja me emme voi tehdä sitä puolestanne, kuten jo aiemmin totesimme. Viime kuukausien aikana monet teistä ovat huomanneet omien oppaidensa ja enkeliensä perääntyneen, koska tämä hetki on teidän. Nyt on aika siirtyä kuilun yli. Ehkä tunnette olonne yksinäisiksi, mutta tämä on pitkän, pitkän matkan viimeinen etappi.

Puhumme teille nyt lyhyesti alkuajoistanne ja jumalallisen ihmisen - teidän - uudestä energiasta. Olemme todenneet aiemmissa tapaamisissamme, että kun tämä maa luotiin ikuisuuksia sitten, niin te, enkelit, tulitte tänne. Mutta vain pieni osa teitä itseänne on todellisuudessa tässä maan tajunnassa. Muut osanne – joita me kutsumme Todelliseksi Minäksenne – ovat maan verkoissa ja muiden planeettojen energiakentissä.

Kun lähditte matkalle tänne maan päälle, suurin osa Todellista Minäänne sijoitettiin energiakoteloon. Näin tehtiin, koska edessä oli paljon sisimmässänne tapahtuvaa työtä. Joten suurin osa Todellista Minäänne käärittiin energiaan, jotteivat muut voisi nähdä sitä. Muilla planeetoilla ja ulottuvuuksissa olevat eivät voisi nähdä Todellista Minäänne. Kun Todellinen Minänne oli käärittynä tähän energiakoteloon, sitä vartijoivat oppaiden ja enkeleiden legioonat suojellakseen herkkää tasapainoa.

Todellinen Minänne oli aina ollut ulkoinen luova ilmaisu kuten Henkikin. Oli aika pysähtyä, kääntyä sisäänpäin ja löytää jotakin, jonka voi löytää vain yksinäisessä paikassa.

Kun Todellinen Minänne oli käärittynä koteloon enkeleiden vartijoimana, pieni osa teistä tuli tähän maapalloksi kutsuttuun paikkaan ja alkoi ottaa fyysistä olomuotoa. Ja kun tämä osa Todellista Minäänne tuli tänne ja otti fyysisen muodon, se myös hyväksyi kaksinaisuuden. Se hyväksyi itselleen ominaisuuden, jota Todellinen Minänne ja Henki eniten tarvitsivat tässä suuressa, suuressa Maa-nimisessä ymmärryksessä. Tämän Todellisen Minänne osan täytyi kulkea tiedostamatta todellista olemustaan. Luovuitte tietoisesti ymmärryksestä, että olette henki ja rakkaus. Tulitte tähän maan, veden, kivien ja ilman paikkaan muistamatta kuka olette.

Ystäväni, tämä on merkitty suurimmaksi luomistyön historian aikana tehdyksi uhraukseksi. Unohditte, keitä olette. Edes syvimpien rukoustenne ja hiljaisimpien hetkienne aikana ette pystyneet muistamaan. Olette kamppailleet muistaaksenne. Olette pyytäneet Hengeltä merkkejä. Mutta ei se toimi näin. Säännöt sanovat, että kuljette täällä muistamatta, ilman yhteyttä. Aivan, Henki on kuullut jokaikisen rukouksen! Henki on tuntenut jokaisen tunteen, mutta on ollut aivan välttämätöntä, ettette muistaisi. Emme käy läpi yksityiskohtia tänä iltana. Kerromme vain teille, että tekemänne uhraus on ainutlaatuinen.

Tiedättekö, että jopa maassa makaava kivi muistaa olevansa osa Henkeä? Jokainen puu, molekyyli ja valon osanen muistaa olevansa osa Henkeä, muistaa alkuperänsä. Siksi eläimet eivät sure kuolleitaan. Kun puut kuolevat, ne ymmärtävät. Ne eivät sure, koska ne ymmärtävät alkuperänsä. Vain te ihmiset ette muista. Siksi kunnioitamme teitä. Sillä istutte täällä tänä iltana ettekä muista, vaikka muistutamme teitä! Tähänkin tulee muutos.

Olemme jo todenneet, että kotelossa oleva Todellinen Minänne on heräämässä. Kuvitelkaa, että se on kuoriutumaisillaan oleva energiamuna. Ystäväni, oma Todellinen Minänne etsii tietään takaisin ykseyteen kanssanne. Kun Todellinen Minänne herää pitkästä, pitkästä unestaan, se haluaa ensimmäiseksi palata takaisin luoksenne.

Todellinen Minänne on tavallaan horroksessa (niin kuin tekin olisitte) nukuttuaan ikuisuuksien ajan. Se on vähän unelias. Enkelit työskentelevät heräävän Todellisen Minänne kanssa tasapainottaakseen energiat. Mutta ensimmäinen Todellisen Minänne etsimä asia – todellisen sydämenne ensimmäinen tarve – on palata luoksenne ollaksenne jälleen yhtä. Ettekö ole huomanneet maatessanne yöllä unen ja valveen rajamailla...ettekö ole huomanneet sydämessänne kaipausta, itkua? Ystäväni, kyseessä on syvä tarpeenne integroitua Kaikkea Mitä Olette kanssa.

Maan dynamiikan ja sen vuoksi, miten ihmiset luotiin, teille on annettu täydellisesti vapaa tahto, vapaa jopa Todellisesta Minästänne. Todellinen Minänne voi vain odottaa kärsivällisesti ja rakastaen, kunnes saatatte loppuun matkanne illuusiossa maan päällä. Todellinen Minänne ei voi sulautua teihin ennen kuin avaatte sydämenne ja pyydätte sitä palaamaan. Tämä riippuu teistä, ei Todellisesta Minästänne. Jos valitsette vielä tuhat tai sata inkarnaatiota yhtymättä Todellisen Minänne kanssa, se odottaa täydellisesti hyväksyen ja rakastaen, kunnes olette valmiita kutsumaan tämän Kultaisen Enkelin elämäänne.

Jokainen teistä on kutsunut ja rukoillut tätä tapahtuvaksi. Mutta osa ihmisenergiaanne vastustaa. Osa ihmisenergiastanne tuntee, että Kultaisen Enkelin kutsuminen tajuntaanne merkitsisi varmaa kuolemaa teille. Siksi teillä on joskus niin vaikeaa. Siksi ihmettelette, missä Henki on—missä enkelit ovat. Koska jokin teissä –  jokin, joka alkaa DNA:sta ja kulkee soluihin asti – ei ole valmis hyväksymään tätä.

Rakkaat ystävät, rakkaat perheenjäsenet.... kunnioittakaa tätä. Älkää taistelko sitä vastaan. Kunnioittakaa sitä tosiasiaa, että pidätte kiinni ihmisenä olemisesta. Olettehan eläneet monia, monia elämiä tämän energian, tämän verhon alla. Sitä vastaan taisteleminen aiheuttaa vain turhautumista. Sitä vastaan taisteleminen olisi epäkunnioittavaa täällä istuvia entisiä elämiänne kohtaan. Yksinkertaisesti kunnioittakaa tätä siirtymävaihetta. Kunnioittakaa energiaa, joka on nauttinut ihmisenä olemisesta. Kunnioittakaa energiaa, joka on keskittynyt kolmeen ulottuvuuteen.

Tulevina päivinä, kun olette yksin ja rauhassa vaikkapa autoajelulla, kiittäkää ja ylistäkää itseänne. Kunnioittakaa itseänne kaikkien entisten elämienne vuoksi. Näemme, että haluatte  päästä mahdollisimman nopeasti ihmisenä olemisesta ja ylösnousta, kuten sen ilmaisisitte – haluaisitte salaman iskevän kirkkaalta taivaalta ja muuttavan kaiken. Ystäväni, niin tulee tapahtumaankin, jos kunnioitatte kaikkea mitä olette tähän mennessä tehnyt. Kun teette niin, ja rakkauden energia ympäröi kaikkia tekojanne ja kaikkia entisiä elämiänne, niin silloin avautuvat energiaväylät, joiden kautta Todellinen Minänne voi yhtyä teihin.

Kun tutkimme tarkoin tämän huoneen näemme, että jokainen teistä on hyväksynyt Todellisen Minänne energian osasen. Jokainen teistä on aloittanut uuden energiakenttänsä täyttämisen Kultaisen Enkelinne värähtelyllä. Jatkakaa kunnioittamista ja sallimista, niin tuo energiakentän täyttyminen jatkuu. Tulette huomaamaan asioiden näyttävän erilaisilta kuin ennen. Tulette tekemään ennenkokemattomia oivalluksia ja havaintoja  Tulette huomaamaan muutokset. Olette muuttumassa meidän terminologiamme mukaisesti Jumalallisiksi Ihmisiksi. Tulette säilyttämään ihmisen energian, fyysiset ominaisuudet ja  myös joitakin emotionaalisia ominaisuuksia. Mutta integroidutte ja sulaudutte yhteen jumalallisen puolenne—Kultaisen Enkelinne kanssa.

Tämä uusi Jumalallinen Ihminen tulee omaamaan ymmärrystä ja tietämystä itseään ympäröivistä asioista ja ihmisistä. Tuo tieto tulee teistä itsestänne, vaikkette olekaan asiasta varmoja. Tulette tiettyyn tilanteeseen ja luette sen energiat tietämättä, kuinka sen teitte. Pystytte vaikuttamaan nopeasti omaan biologiaanne. Pystytte parantamaan itsenne vain ilmoittamalla aikomuksenne parantua ääneen. Jumalallinen Ihminen pystyy kommunikoimaan muiden ihmisten kanssa sanomatta sanaakaan. Pystytte vaikuttamaan tilanteisiin antamatta vanhoille ja vahvoille ihmisen tunteillenne valtaa. Pystytte tekemään sen yksinkertaisesti, hiljaisesti, puhumalla muille ja muuttamalla tilanteiden lopputulosta.

Jumalallisella Ihmisellä ei ole tarpeita. Elätte ilman niitä, sillä tiedätte teillä olevan jo kaikkea. Teillä ei tule olemaan haluja. Ette tule pelkäämään tulevaisuutta. Jumalallinen Ihminen elää tässä ja nyt ilman tulevaisuuden pelkoa. Tiedätte, että Jumalallisuus sisällänne huolehtii kaikista tarpeistanne.

Jumalallisen Ihmisen ei tarvitse huolehtia ihmisyydestään enää. Eikä muistakaan ihmisistä. Pystytte hyväksymään heidän ja itsenne valitseman tien. Tulette elämään, luomaan ja tekemään ihmeitä nykyhetkessä. Teidän ei tarvitse huolehtia siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Teette tämän yksinkertaisesti luottamalla itseenne. Luottamalla omaan sieluunne ja omaan Todelliseen Minäänne.

Olette olleet erossa Todellisesta Minästänne ikuisuuksien ajan. Olette kuin nuorella iällä vanhempiensa hylkäämä lapsi. Hylkäämisen aiheuttama trauma on edelleen olemassa. Olette olleet kuin lapsi, joka on jätetty yksin puolustamaan itseään joskus pimeässä, pelottavassa ja puutteellisessa maailmassa. Itkitte öisin – tuo lapsi – miettien mihin vanhemmat ovat kadonneet ja miksi teidät hylättiin ja jätettiin yksin.

Vaikka tähän on ollut jumalallinen syy ja tarkoitus, ovat eron aiheuttamat traumat, suru, viha ja yksinäisyys silti olemassa. Suloinen ja rakastava äiti. Vahva, huolehtiva ja anteeksiantava isä. He ovat palanneet matkaltaan. He ovat palanneet ollakseen kanssanne. He ovat palanneet löytääkseen lapsensa, mutta te kaikki näytätte niin erilaisilta kuin ennen. Lapselle on karttunut kokemusta eikä hän oikeastaan ole enää lapsi. Katsokaa teitä ympäröiviä entisiä elämiä. Tuskin teitä voi lapseksi kutsua enää! Olette luojia omasta ansiostanne. Rakastava äiti ja isä ovat teidän Todellinen Minänne. Ja hekin ovat muuttuneet.

Kun he (Todellinen Minänne) tulivat tähän maan energiaan ja siirtyivät energiakoteloonsa, olivat he enkeleitä kuten mekin, kuten Crimsonin perhe. Ja kun he nyt jättävät kotelonsa, ovat he erilaisia kuin ennen. He eivät ole kuten me. He ovat mahtavia olentoja, jotka ovat oppineet jotakin uskomatonta. Kun katsomme koteloaan jättävää Todellista Minäänne, liikutumme kyyneliin. Ja nyt te, lapsi ja aikuinen, saavutte jälleenyhdistymisen pisteeseen. Voi miten siunattu, upea ja kauan odotettu juhla siitä tuleekaan! Tuo jälleenyhdistyminen riippuu todellakin teistä, ihmisistä. Tehtävänne on kunnioittaa kaikkea matkanne aikana läpikäytyä ja siten päästää Todellinen Minänne takaisin yhteyteenne.

Mitä meille sitten tapahtuu? Mitä tapahtuu niille enkeleille, jotka ovat olleet vierellänne kaikkien elämienne ajan ja vartijoineet Todellista Minäänne kotelossaan? Nyt on meidän vuoromme. Te olette ensimmäiset tämän prosessin läpikäyneet enkelit. Oppimanne auttaa meitä muita Crimsonin sekä Hengen perheenjäseniä läpikäymään saman.

Aivan, meidän ei tarvitse kokea kaikkia vaikeuksia ja eroja kuten te, sillä olette uhrautuneet ja kokeneet ne puolestamme. Me käymme läpi tietyn tyyppisen muodonmuutoksen, kunhan te olette ensin valmiita ja tämä maapallo saavuttaa ylösnousemuksen tilan. Silloin me loput voimme seurata teitä. Te tulette tarkkailemaan meidän muutostamme. On hyvin vaikeaa selittää koko tapahtumaa, mutta me kunnioitamme teitä syvästi, sillä teillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä olette tehneet.

Tulette vaeltamaan maan päällä tietyn ajan Jumalallisina Ihmisinä, opettajina, jotka näyttävät muille tietä. Autatte muita ymmärtämään läpikäymiänne syviä, kauniita ja intensiivisiä prosesseja. Te tulette maadoittamaan tämän Jumalalliseksi Ihmiseksi kutsumamme energian. Monet tässä huoneessa olevat tulevat jatkamaan työskentelyä ja opiskelua yhdessä auttaakseen lujittamaan tätä Jumalallisen Ihmisen energiaa, opettaakseen sitä ja jopa virallistamaan sen. Ei ole sattumaa, että olette täällä yhdessä, sillä te tulette kirjoittamaan uudet oppikirjat.

Ennen kuin lopetamme, pyydämme teitä katsomaan täällä olevia entisiä elämiänne. Kiittäkää ja kunnioittakaa niitä, sillä niiden avulla olette päässeet näin pitkälle. Niiden avulla olette saapuneet tähän paikkaan. Siunatkaa niitä kuten nekin siunaavat teitä. Muodonmuutos, jonka tulette läpikäymään, muuttaa menneisyyden historian. Rakastamme teitä syvästi.

Ja niin se on.

 

Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli  "Cauldre", joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 70,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 1999 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. All rights reserved.