„Trezirea Sinelui Vostru Adevărat”

Prezentat la Cercul Crimson
30 octombrie 1999

Tobias:

Și așa este, dragii mei prieteni, că familia noastră Crimson se întâlnește din nou.

Astăzi nu sunt (aici) doar oamenii care stau în acest cerc, ci, de asemenea, mulți alții, care reprezintă viețile voastre trecute. Acestea sunt aspectele voastre care au dobândit toată experiența și care, la rândul lor, au creat Cartea Pământului. Fiecare dintre viețile voastre trecute se adună astăzi aici, în Cerc, împreună cu voi. Ele toate sunt parte din voi, totuși, fiecare are propria sa identitate distinctă. Este adecvat ca acestea să vi se alăture în ajun de Halloween. Urăm bun venit în acest cerc fiecăruia (dintre voi) și tuturor (celorlalți).

În următoarele câteva minute, eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru Cauldre (Geoffrey Hoppe), în timp ce facem o ajustare finală și o echilibrare a energiei în acest spațiu. Așa cum am spus în adunările noastre anterioare, când ne adunăm împreună așa cum facem cu voi, când ne invitați în inimile voastre, atunci creăm împreună o energie nouă și sacră. Această energie nu este cea a căii umane vechi. Această energie nu este nici cea de pe partea noastră de voal. Mai degrabă este o energie cu totul nouă, pe care o creăm împreună. Oferiți-vă un moment pentru a simți acest lucru. Oferiți-vă o clipă pentru a recunoaște acest lucru în inima voastră. Pentru că această energie, această vibrație a iubirii este noua energie a noului om.

Acum, unii dintre voi ați simțit această energie înainte. La un moment dat, ați purtat-o cu voi zile și săptămâni, înainte de a părea că dispare. Dar, prietenii mei, această energie - această iluminare - este ceva ce veți fi capabili să aveți cu voi în orice moment, în viitorul nu prea îndepărtat.

Propriul vostru corp biologic se ajustează pentru a se acomoda la asta. Este nevoie de timp pentru ca ADN-ul, celulele corpului vostru, moleculele și organele să accepte aceste schimbări - această stare vibrațională mai înaltă. Asta este ceea ce trăiește fiecare dintre voi în acest moment. Corpul vostru învață să se adapteze. Pe măsură ce atrageți această energie sacră în ființa voastră, pe măsură ce o invitați să facă parte din experiența voastră de viață, veți fi capabili să o păstrați/mențineți mai mult și mai mult, până în punctul în care, într-o zi, foarte curând, veți păși în mod continuu în această energie.

În același timp, emoțiile voastre învață să manevreze această nouă energie. Emoțiile voastre nu au fost obișnuite cu așa ceva. Emoțiile voastre au fost obișnuite de atât de mult timp cu dualitatea. Recunoașterea acestui lucru vine din partea tuturor aspectelor vieților voastre trecute care s-au adunat aici cu voi, în această seară. Viețile voastre trecute înțeleg chiar mai bine decât voi, apăsarea/povara voalului. Emoțiile voastre învață acum să accepte o nouă Unime. În interiorul vostru, voi începeți să acceptați o subțiere a vălului.

Și, într-adevăr, așa cum se întâmplă, este chiar mai mult conflict în mintea voastră (pentru o scurtă perioadă de timp). Mintea umană veche, emoțiile umane vechi, au tendința de a vrea să stea pe căile vechi, pentru că au fost obișnuite cu ele. Cu toate acestea, noua iluminare din voi dorește să meargă mai departe în această nouă energie. Ce se întâmplă atunci când aveți această polaritate, atunci când o parte dorește să stea pe loc, în timp ce cealaltă parte dorește să meargă mai departe? Este ca o coliziune. Este ca și cum două mașini se lovesc frontal. Generează perturbări în viața voastră. Generează depresie în centrul ființei voastre, deoarece voi nu sunteți siguri în ce direcție să mergeți. Dar toate acestea, prietenii mei, sunt temporare. Toate acestea vor trece. Acestea sunt pur și simplu simptome ale propriei voastre dezvoltări, ale propriei voastre Deveniri.

Vom vorbi mai mult despre acest lucru în câteva momente, dar acum vom face ajustarea finală a energiei în acest spațiu. Cei pe care îi numim țesătorii (cei ce îmbină energiile), au fost ocupați lucrând printre voi – lucrând în jurul vostru - țesând și contopind energia, astfel încât nu veți auzi doar cuvintele ce sunt traduse prin prietenul nostru Cauldre, dar, de asemenea, veți putea accepta vibrațiile și energiile nerostite în această cameră.

Acum, înainte de a continua în această zi, ajungem la ceea ce este întotdeauna partea noastră favorită. Aceasta este cea în care cerem, cu permisiunea voastră, să venim să vă îmbrățișăm pe fiecare dintre voi. Dar astăzi, nu sunt (aici) doar cei ce reprezintă familia voastră, Consiliul Crimson. Sunt toate aspectele vieților voastre trecute. Este într-adevăr sufletul vostru – Sinele vostru Adevărat - care dorește să iasă în față. Așa că, îi vom cere lui Cauldre să se oprească puțin mai mult timp decât de obicei. Vă cerem fiecăruia dintre voi, cei care v-ați adunat aici, să simțiți această energie la crearea căreia ați contribuit, iar apoi, să le permiteți celor care vi se alătură în spirit, de a veni să vă îmbrățișeze cu nerăbdare. Vă cerem să faceți acest lucru în acest moment.

(Liniște)

Energia este într-adevăr dulce!

Acum, unii se întreabă de ce ne petrecem o mare parte din timp spunându-vă despre onorarea pe care o avem pentru voi, ca oameni. Acest lucru este intenționat. Este pentru a vă face cunoscut că, deși calea voastră poate fi dificilă acum, deși în viața voastră pot exista provocări la care nu v-ați fi așteptat într-un astfel de moment binecuvântat al schimbării, este pentru a vă face cunoscut că vă încurajăm pe fiecare dintre voi să mergeți mai departe. Făcându-vă cunoscut, prietenii mei, că punctul de schimbare al Pământului vostru și, ulterior, al Universului vostru este foarte, foarte aproape.

Vă cerem fiecăruia dintre voi care face munca în lumină – vindecarea, mișcarea, rugăciunea, meditația și lucrarea asupra sinelui vostru interior – vă cerem fiecăruia dintre voi de a continua acest lucru. Sunt momente în care ar fi ușor pentru voi să le dați drumul, să le eliberați, să vă întoarceți acasă. Sunt momente în care drumul pare greoi și fără sfârșit. Cu toate acestea, punctul de schimbare – acest moment pe care l-ați anticipat de atât de mult timp și pentru care au lucrat toate viețile voastre trecute - este pur și simplu la o respirație distanță.

Vă încurajăm pe fiecare dintre voi să vă continuați predarea (învățăturii), menținerea energiei, deschiderea de noi perspective. Munca pe care o faceți nu este banală/neînsemnată. Poate că nu se află pe prima pagină a ziarelor, dar în ale noastre se află! De această parte a vălului, noi vedem ceea ce faceți. Iar atunci când luați decizii bazate pe iubire, pe a vă mișca mai departe, acestea sunt ca niște flăcări în noapte văzute de noi toți.

Una dintre cele mai mari bucurii ale noastre va fi atunci când veți veni acasă, după ce ați realizat ceea ce ați venit să faceți pe Pământ, în această viață. Vom reda pentru voi memoria gândurilor, pentru a vă arăta ce s-a întâmplat cu adevărat. Vă vom arăta impactul pe care l-ați avut asupra vieților celor pe care i-ați atins și impactul pe care l-ați avut asupra Pământului ca întreg. Și vă vom arăta ceea ce ați creat într-un alt loc, care nu există încă cu adevărat, dar voi ajutați la crearea sa. Noi numim acest loc a Doua Creație. Aceasta va fi o zi plină de bucurie, în care vom putea împărtăși cu voi ceea ce ați făcut pe Pământul vostru!

Așa că, onorarea pe care v-o oferim este menită, de asemenea, să vă încurajeze de a vă continua călătoria în această viață. Oare nu simțiți această încurajare venind, de asemenea, și de la toate aspectele vieților voastre trecute? Noi vă aplaudăm. Nu, ele și noi nu o putem face pentru voi, așa cum am menționat mai înainte. Așa cum au descoperit mulți de aici, din această cameră, chiar și în ultimele luni, proprii voștri ghizi, proprii voștri îngeri s-au retras, deoarece acesta este timpul vostru. Acesta este momentul de a traversa prăpastia. Poate este un timp al singurătății, dar este ultimul pas al unei lungi, lungi călătorii.

Acum, vom vorbi pe scurt despre începuturile voastre. Și vom vorbi din noua energie a omului divin – din voi. Am afirmat în alte sesiuni că, atunci când acest loc al Pământului a fost creat cu eoni în urmă, voi, îngerii, ați venit aici. Însă, doar o mică parte din voi este cu adevărat în conștiința acestui loc al Pământului. Celelalte părți ale sinelui vostru - ceea ce noi numim Adevăratul vostru Sine - se află în rețeaua/matricea Pământului și în câmpurile energetice ale altor planete.

Când ați pășit în această călătorie pe Pământ, cea mai mare parte a Sinelui vostru Adevărat a fost plasată într-un cocon de energie. A fost un motiv pentru asta. Aceasta s-a întâmplat deoarece era nevoie să fie făcută multă muncă în interior. Așa că, cea mai mare parte a Adevăratului vostru Sine a fost înfășurată/învelită într-o energie, astfel încât alții să nu o poată vedea. Cei de pe alte planete și din alte dimensiuni nu au putut vedea Adevăratul vostru Sine. Acesta, în timp ce era înfășurat în acest cocon de energie, a fost păzit de legiuni de ghizi și îngeri, pentru a fi protejat echilibrul delicat ce era necesar.

Adevăratul vostru Sine a fost întotdeauna o expresie creativă exterioară. Spiritul a fost întotdeauna o expresie creativă exterioară. Acum era momentul de a se opri și a se întoarce spre interior, pentru a descoperi ceva ce putea fi descoperit doar într-un spațiu solitar.

În timp ce Adevăratul vostru Sine a fost înfășurat în acest cocon și protejat de către îngeri, o mică parte din cine sunteți cu adevărat a venit în acest loc numit Pământ și a început să intre în formă fizică. Iar când această parte a Adevăratului vostru Sine a venit aici și a luat formă fizică, a acceptat, de asemenea, dualitatea. A luat asupra sa un atribut care a fost foarte necesar Adevăratului vostru Sine și Spiritului, în această mare, mare înțelegere (acord), numită Pământ (în sens de experiență). O parte a voastră a trebuit să meargă fără realizarea conștientă a cine erați. Ați renunțat la recunoașterea conștientă că sunteți într-adevăr spirit, că sunteți într-adevăr iubire. Ați venit în acest loc al pământului, al apei, al stâncilor și al aerului și nu v-ați amintit cine sunteți.

Acest lucru, prietenii mei, a fost consemnat ca și cel mai mare sacrificiu pe care vreo ființă l-a făcut vreodată în istoria acestei creații. Ați uitat cine sunteți. Chiar și în cele mai profunde rugăciuni ale voastre și în cele mai liniștite momente, nu ați fost capabili să vă amintiți. V-ați luptat/străduit să vă amintiți. Ați cerut semne de la Spirit. Dar nu acestea sunt regulile. Regulile sunt acelea de a păși (pe acest drum) fără să vă amintiți, fără conectare. Oh, într-adevăr, Spiritul a auzit fiecare rugăciune! Spiritul a simțit fiecare emoție, dar era imperios necesar să nu vă amintiți (cine sunteți). Nu vom intra în detaliile acestor lucruri în seara aceasta. Dar noi suntem aici pentru a vă spune că ceea ce ați făcut este un sacrificiu pe care nicio altă ființă nu a făcut-o vreodată.

Știați că, până și o piatră de pe suprafața Pământului vostru își amintește că este parte din Spirit? Fiecare copac, fiecare moleculă, fiecare particulă de lumină își amintește că este parte din Spirit, își amintește originile sale. De aceea, atunci când animalele mor, ele nu sunt triste/îndurerate. Când copacii mor, ei înțeleg. Nu există nicio durere aici, pentru că există întotdeauna înțelegerea esenței a ceea ce sunt. Voi, specia umană, sunteți cei care nu-și amintesc. De aceea noi vă onorăm. Pentru că stați aici în seara aceasta, chiar în timp ce vorbim și nu vă amintiți! Acest lucru se va schimba, de asemenea.

Noi am declarat, de asemenea, că Adevăratul vostru Sine, ce a fost în acest cocon, se trezește acum. Imaginați-vă acest lucru ca și un ou de energie, care acum se deschide. Propriul vostru Sine Adevărat, prietenii mei, încearcă să se întoarcă la unime (împreună) cu voi. În timp ce Adevăratul vostru Sine iese la iveală și este trezit din acest lung, lung somn în care fost, prima sa dorință este să se întoarcă la voi.

Într-un fel, Adevăratul vostru Sine este oarecum letargic (așa cum ați fi și voi), după un somn de eoni de timp. Este un pic somnoros/fără vlagă. Și sunt îngeri acolo, care lucrează cu Adevăratul vostru Sine în curs de trezire, pentru a ajuta la ajustarea energiilor. Dar primul lucru pe care Adevăratul vostru Sine încearcă să-l facă - prima Dorință a adevăratei voastre inimi – este de a se întoarce la voi, pentru a fi din nou una cu voi. N-ați simțit, în timpul nopții când stați întinși și sunteți undeva între a fi treji și adormiți... n-ați simțit un dor, un plânset în inima voastră? Prietenii mei, aceasta este dorința profundă de a vă integra cu Tot Ceea Ce Sunteți.

Acum, din cauza dinamicii Pământului vostru și din cauza modului în care oamenii au fost creați, vi s-a dat liber arbitru complet, chiar și în afara propriului vostru Sine Adevărat. Adevăratul vostru Sine poate doar aștepta, cu răbdare și cu iubire, în timp ce vă încheiați călătoria în iluzie, aici, pe acest Pământ. Adevăratul vostru Sine nu se poate contopi cu voi până când nu vă deschideți inima și până când voi nu invitați această reîntoarcere. Nu este după cum vrea Adevăratul vostru Sine, este după cum vreți voi. Dacă alegeți să aveți încă o duzină, încă o sută de vieți fără să vă reuniți (cu el), Adevăratul vostru Sine va fi acolo, în iubire și acceptare totală, până când voi sunteți pregătiți să invitați acest Înger Auriu în viața voastră.

Acum, fiecare dintre voi l-a invitat și chiar a pledat pentru ca acest lucru să se întâmple. Dar este o  parte din energia umană care rezistă la aceasta. O parte din energia voastră umană se simte ca și cum aceasta ar însemna o moarte sigură pentru voi, dacă vă invitați Îngerul Auriu în conștiința voastră. Acesta este motivul pentru care este atât de dificil uneori. De aceea, vă întrebați unde este spiritul – unde sunt îngerii. Se întâmplă așa, deoarece există încă o parte din ființa voastră - ce începe cu ADN-ul și ajunge până la celule - care nu este pregătită să accepte acest lucru.

Dragi prieteni, dragă familie... onorați aceasta. Nu vă luptați. Onorați faptul că propria voastră ființă încă persistă în a fi o ființă umană. Pentru că ați trăit multe, multe vieți sub această energie, sub acest văl. Lupta vă va provoca doar frustrare. Lupta va reprezenta o dezonorare pentru fiecare din viețile voastre trecute, ce se află acum aici, cu voi. Pur și simplu onorați această tranziție. Onorați energia care s-a bucurat de a fi om. Onorați energia ce este concentrată pe cele trei dimensiuni ale voastre.

În zilele ce vor urma, în timp ce vă aflați în momentele voastre de liniște, în timp ce conduceți mașina, oferiți-vă mulțumiri vouă înșivă. Oferiți-vă onorare vouă înșivă pentru viețile pe care le-ați trăit ca și ființă umană. Vedem că doriți să vă aruncați acea piele umană cât mai repede, pentru a ascensiona, așa cum spuneți voi -- pentru a avea niște trăsnete luminoase ce vin în jos și schimbă totul. Prietenii mei, aceasta se va întâmpla dacă există onorare pentru tot ceea ce ați făcut până acum. Atunci când se întâmplă așa ceva și există acea energie a iubirii ce înconjoară tot ceea ce ați făcut, ce înconjoară toate viețile voastre trecute, aceasta va deschide căile pentru ca energia Adevăratului vostru Sine să vi se alăture.

În timp ce scanăm astăzi această încăpere, (vedem că) fiecare dintre voi a acceptat o particulă din energia Adevăratului vostru Sine. Fiecare dintre voi începe să-și umple noul câmp de energie cu această vibrație a Îngerului vostru Auriu. Continuați să onorați și să permiteți, iar aceasta va continua să se dezvolte. Veți observa că lucrurile din jurul vostru arată diferit decât înainte. Veți observa perspective și percepții pe care nu le-ați avut niciodată înainte. Veți vedea schimbările. Sunteți pe cale de a deveni ceea ce noi am numit Omul Divin. Vă veți menține energia, atributele fizice și unele dintre atributele emoționale ale ființei voastre umane. Dar vă veți integra și contopi împreună cu ființa voastră divină - cu Îngerul vostru Auriu.

Această nouă ființă Divin-Umană va avea înțelegere și cunoaștere despre lucrurile din jurul vostru, despre alți oameni. Nu veți ști cu adevărat de unde vin acestea, dar într-adevăr, ele vin de la voi. Veți fi capabili să treceți prin situații și să citiți energia, neștiind cum ați făcut-o. Veți fi capabili să vă influențați repede propriul corp biologic. Veți fi capabili să vă vindecați pur și simplu prin exprimarea intenției voastre. Omul-Divin va fi capabil să comunice cu alți oameni, fără a spune cuvinte. Veți fi capabili să influențați situații fără a fi nevoie să afișați emoțiile umane puternice anterioare. Veți fi capabili să o faceți în mod simplu și liniștit, vorbindu-le altor oameni și schimbând rezultatul situațiilor.

Omul-Divin nu va avea nevoi. Veți fi fără nevoi, pentru că veți ști că toate lucrurile vin la voi când este potrivit. Nu veți avea dorințe. Nu vă va fi teamă de ceea ce urmează. Voi, Oamenii-Divini, veți fi în acum, prezenți și nu vă veți face griji pentru viitor, deoarece veți ști că divinitatea din voi vă va asigura toate lucrurile.

Voi, Oamenii-Divini, nu veți mai avea nevoie să vă îngrijorați niciodată în ceea ce privește condiția voastră umană. Nu veți mai avea nevoie să vă îngrijorați în legătură cu alți oameni. Veți fi capabili să acceptați unde se află ei (în viața lor) și unde vă aflați voi. Veți fi prezenți în fiecare moment, creând în momentul prezent, creând miracole în (acest) acum. Nu aveți nevoie să vă faceți griji de ceea ce urmează. Toate acestea decurg, pur și simplu, din încrederea ce provine de la cel mai profund nivel al ființei voastre. Aveți încredere în propriul vostru suflet. Aveți încredere în propriul vostru Sine Adevărat.

Ați fost separați de Sinele vostru Adevărat eoni de timp. Sunteți ca un copil care a fost abandonat de părinții săi la o vârstă foarte fragedă. Încă există trauma abandonului. Sunteți ca și un copil ce a fost lăsat să reziste în locul “vostru” (fiind vorba de - voi cei adevărați), într-o lume uneori întunecată, uneori plină de teamă, uneori plină de lipsuri. Și ați plâns noaptea – voi, copilul – întrebându-vă unde au plecat părinții, întrebându-vă de ce ați fost Abandonați, întrebându-vă de ce ați fost lăsați să vă descurcați în locul “vostru”.

A fost un motiv divin și a fost un scop divin pentru aceasta, totuși, trauma separării, durerea, furia și însingurarea sunt încă acolo. O mamă dulce și iubitoare, un tată puternic și protector, iertător, au venit înapoi pentru propria lor călătorie. Au venit înapoi pentru a fi cu voi. Au venit înapoi pentru a-și găsi copilul, dar voi toți arătați atât de diferit. Copilul este acum plin de experiență și, într-adevăr, nu mai este un copil. Priviți în jurul vostru, la viețile trecute care stau astăzi aici, cu voi. Nu mai sunteți un copil, nicidecum! Sunteți creatori în propriile voastre drepturi. Mama și tatăl, dulci și iubitori, ei sunt Sinele vostru Adevărat. Și s-au schimbat și “ei”, de asemenea.

Când ei (Sinele vostru Adevărat) au venit în această energie a Pământului și au intrat în coconul lor de energie, erau îngeri ca și noi, ca și familia voastră Crimson, care am fost lângă voi. Și acum, în timp ce ies la iveală din coconul lor, ei sunt diferiți. Ei nu sunt ca noi. Ei sunt ființe mărețe care au învățat ceva incredibil. Când privim la Sinele vostru Adevărat, avem lacrimi în ochii noștri. Iar acum, voi, copilul și voi, părinții, ajungeți într-un punct de reconectare. Oh, ce celebrare va fi - binecuvântată, minunată, mult așteptată! Este cu adevărat decizia voastră, a copilului, omului, de a onora toate lucrurile prin care ați trecut, de a onora această călătorie, de a-i permite Sinelui vostru Adevărat să intre (înăuntrul vostru).

Acum, ce se întâmplă cu noi? Ce se întâmplă cu acei îngeri care au fost alături de voi, au fost cu voi în timp ce treceați prin aceste multe vieți, cei care au vegheat asupra Adevăratului vostru Sine câtă vreme a fost în acest ou? Acum, va veni rândul nostru. Voi ați fost primii care ați trecut prin asta. Ați fost primii îngeri care au trebuit să treacă prin acest proces. Ceea ce ați învățat voi ne va facilita nouă acum, restul familiei voastre Crimson, restul familiei Spiritului, trecerea prin proces.

Într-adevăr, noi nu va trebui să trecem prin toate dificultățile și separările pe care le-ați avut voi, deoarece voi ați făcut acest lucru sacrificându-vă pentru noi. Noi vom trece printr-un fel de metamorfoză după ce voi încheiați (procesul) și după ce acest loc al Pământului intră în starea sa de Ascensiune. Apoi, ceilalți dintre noi vă vor urma. Voi veți fi cei care ne vor supraveghea în timp ce noi vom face această schimbare. Este foarte dificil de explicat acest întreg scenariu dar, prietenii mei, noi vă onorăm foarte mult, pentru că nu aveți nicio idee despre ceea ce ați făcut.

Veți umbla pe acest Pământ o perioadă de timp ca Oameni-Divini, ca învățători, arătându-le altora calea. Îi veți ajuta să înțeleagă procesele profunde, frumoase și intense prin care ați trecut. Voi veți fi cei ce vor împământa această energie, pe care noi o numim Omul-Divin. Mulți dintre voi din această cameră vor continua să lucreze și să învețe împreună pentru a contribui la consolidarea acestei energii a Omului-Divin, la predarea ei, a ajuta chiar la formalizarea ei (a o reduce la un sistem de cunoștințe). Nu este nicio greșeală că sunteți aici împreună, pentru că voi veți fi cei care vor scrie noile cărți.

Înainte de a încheia în această zi, vă rugăm să priviți împrejur la toate viețile trecute care sunt aici. Mulțumiți-le și onorați-le. Pentru că ele v-au dus atât de departe. Ele v-au dus în acest loc (în care sunteți acum, la nivel de conștiință). Binecuvântați-le, în timp ce ele vă binecuvântează pe voi. Pentru că tranziția prin care sunteți pe cale să treceți va schimba istoria trecutului. Noi vă iubim mult.

Și așa este.
_______________________________________________________________________
Tobias, din Consiliul Crimson, este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit "Cauldre", din Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a lui Tobit, poate fi găsită pe site-ul web al Cercului Crimson, la www.crimsoncircle.com. Materialele lui Tobias au fost oferite gratuit, pentru Lucrătorii în Lumină și Shaumbra din toată lumea, începând din luna August 1999, momentul  în care Tobias a spus că umanitatea a depășit potențialul distrugerii și a intrat în Noua Energie.

Cercul Crimson este o rețea globală a îngerilor umani, care sunt printre primii ce tranzitează în Energia Nouă. În timp ce experimentează bucuria și provocările stării de ascensiune, ei ajută și alți oameni (ce se află) în călătoria lor, prin împărtășire, sprijin și ghidare. Peste 70.000 de vizitatori accesează pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună, pentru a citi ultimele materiale și pentru a discuta despre experiențele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlnește lunar în zona Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informații prin Geoffrey Hoppe. Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise publicului. Cercul Crimson își primește abundența proprie din iubire deschisă și donațiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este de a servi (prin membrii săi) drept ghizi umani și profesori pentru cei ce merg pe calea trezirii spirituale interioare. Aceasta nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii către ușa voastră, datorită compasiunii și grijii voastre. Veți ști ce să faceți și ce să-i învățați în acel moment, când o ființă umană unică și prețioasă, ce este pregătită să pornească în călătoria peste Podul de Săbii, va veni la voi.

Dacă citiți acest material și simțiți adevărul și conectarea, sunteți cu adevărat Shaumbra. Sunteți un învățător și un ghid uman. Permiteți seminței divinității să înflorească în interiorul vostru, în acest moment și în toate timpurile care vin. Nu sunteți niciodată singuri, pentru că există o familie în jurul lumii și  îngeri în tărâmurile din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiți aceste texte, în mod ne-comercial, gratuit. Vă rugăm să includeți informația în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte moduri de utilizare trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe A., P.O. Box 7328, Golden, CO Statele Unite ale Americii.
Toate drepturile rezervate.

Traducere realizată de: Carmen Rivalet;
revizuire: Loredana Ioniță și Mirela Ghenea.