"Kiittäkää itseänne"


Esitetty Crimson Circlelle
17.6.2001 (Isäinpäivänä)
Suomentanut Lea Lintunen

TOBIAS: Ja niin se on rakkaat ystävät, että kokoonnumme jälleen Shaumbra-perheenä tässä piirissä. Tuntuu kuin olisimme vasta hetki sitten istuneet yhdessä ja keskustelleet jumalallisesta tahdostanne ja uuteen energiaan siirtymisestä; siirtymisestä tilaan, joka sallii totuuden, toivon ja Todellisen Minänne rakkauden astua esiin. Ja nyt me olemme taas täällä ja kokoonnumme Luoja-sarjan yhdettätoista oppituntia varten. Olemme jälleen perheemme seurassa.

Joskus meidän on vaikea ilmaista rakkauttamme liittyessämme seuraanne. Tämä energia on niin suloista! Meidän on vaikea edes aloittaa rakkautemme määrän kuvaileminen astuessamme sisään. Energia on todellakin hyvin, hyvin suloista. Tässä me istumme piirissä, tilassa joka on täynnä uskomattomalla matkalla olleita ihmisiä.
Tuntuu siltä kuin olisitte jättäneet Kodin jo ikuisuuksia sitten. Jatkatte työtänne täynnä rakkautta kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Kokoonnutte yhdessä muiden kanssa – muiden ihmisten kanssa – ja myös seuraanne liittyvien enkelien kanssa. Miten upea jälleennäkeminen tämä onkaan! Meillä on paljon keskusteltavaa kanssanne.

Oppitunti numero yksitoista vaikuttaa päällisin puolin yksinkertaiselta, mutta on todella haastava! Tuskin maltamme odottaa, että pääsemme kertomaan teille siitä (naurua). Mutta nyt, rakkaat ystävät, ennen kuin aloitamme tämän oppitunnin, haluaisimme keskustella kanssanne muutaman minuutin ajan.
Toiseen ympyrään virtaa nyt vieraita liittyäkseen seuraanne tänä päivänä. Niitä on hyvin paljon, ja niiden energia on erikoista. Puhumme siitä kohta lisää.

Ne asettuvat nyt toiseen ympyrään. Te ihmiset istutte ensimmäisessä ympyrässä, kunniaympyrässä. Toisessa ympyrässä istuvat ovat tarkkailijoita, kutsuvieraita. Ne ovat täällä syystä, joka liittyy tämän oppitunnin energiaan. Ne astuvat nyt piiriimme ja tilaamme. Ne sulautuvat yhteen kanssanne.
Tunnustelkaa niiden energiaa, sillä sen pitäisi tuntua tutulta. Tunnette tämän energian. Se sisältää vahvoja muistoja menneisyydestä.

Tietäkää, että myös lukiessanne tätä materiaalia saatte meiltä energialahjan. Se on läsnä tässä ja nyt, odottaa vain teitä. Tarjoamme sen nyt teille sulautumisemme loppuajaksi teidän omaksuessanne tätä oppituntia. Tätä energiaa tuovat toiseen ympyrään kokoontuvat enkelit, jotka työskentelevät DNA:nne, olemuksenne ja Kaiken Mitä Olette syvimmillä tasoilla. Ottakaa vastaan rakkauden ja kunnioituksen energia, kun kokoonnumme yhteen kuten tänään.
Me tarjoamme teille tätä pyhää ja siunattua energiaa. Tuomme sen mukanamme, ja voitte kokea sen syvimmillä tasoillanne. Tämä on lahjamme teille tässä kanavoinnissa, joka alunperin annettiin isäinpäivänä.

Minä haluan henkilökohtaisesti kiittää Cauldrea (Geoffrey Hoppe) siitä, että hän on kutsunut minut,
   Tobiaksen, tänne tänä erityisenä isien energiaa kantavana päivänä. Siitä on kulunut pitkä aika, kun minä ja Cauldre olemme kulkeneet Maan päällä isänä ja poikana. En ole koskaan unohtanut noita aikoja! Ne ovat aina säilyneet mielessäni erityisenä muistona. Minulle, Tobiakselle, tämä päivä on erityisen koskettava ja liikuttava. Kiitän sinua tästä poikani, vaikka oletkin nyt nolostunut. (hykertelyä)

Puhutaan nyt toiseen ympyrään kokoontuvista vieraistamme. Niiden energia on tässä elämässä isinänne toimineiden ihmisten energiaa. Ehkä isänne on edelleenkin elossa, ehkä ei. Ehkä hän on inkarnoitunut jo uudelleen esimerkiksi lapsenlapseksenne! Isienne täällä oloon on erityinen syy. Jos ette pysty tunnistamaan oman isänne energiaa, jos etsitte tuntemanne miehen energiaa, niin säätäkää hiukan hakua.
Etsikää hiukan erilaisesta paikasta. Isien energia ei ole aivan samanlaista kuin heidän ollessaan ihmismuodossa. Energia meidän puolellamme verhoa on erilaista. He ovat vapauttaneet ja puhdistaneet monia heihin Maan päällä yhdistettyjä energioita. Etsikää hiukan erilaisesta paikasta ja pystytte tunnistamaan oman isänne energian. Se tuntuu "selkeämmältä", vähemmän monimutkaiselta kuin mihin olette tottuneet. Mutta isänne tulevat tänään tänne hyvästä syystä.

Tiedämme, että tämä vierailu on joillekin teistä tuskallinen. Vietitte joskus isienne kanssa epämiellyttäviä hetkiä. Tiedämme, että olette joutuneet parantamaan itseänne paljon tässä elämässä juuri isienne vuoksi. (hyvin liikuttuneena) He liittyvät seuraamme tänä päivänä, koska se on tärkeää myös heille. Heidän on aika siirtyä eteenpäin. On aika ymmärtää syvällisemmin tätä Isäenergiaa. Joten isänne liittyvät seuraamme ja lähestyvät teitä. Hyväksykää heidän rakkautensa – pyyteetön rakkautensa.


Voi olla, että teillä oli upea suhde omaan isäänne.
Ehkäpä ihailitte häntä. Opitte häneltä mitä merkitsevät vahvuus, lujuus, viisaus ja rakkaus. Jotkut teistä valitsivat hyvin positiivisen ja rakkautta täynnä olevan suhteen omaan isäänsä.

Ehkä isänne on edelleen elossa. Aivan, hänenkin henkensä on juuri nyt kanssanne. Hän istuu vieressänne. Hänen tietoinen ihmisminänsä ei ymmärrä paljoakaan välillänne vallitsevasta todellisesta suhteesta, mutta hänen jumalallinen osansa kyllä ymmärtää ja tietää suhteenne haasteet ja rakkauden.
Toivottakaa oma isänne tervetulleeksi vaikka hän eläisikin vielä. Ja ymmärtäkää, että ilmiselviltä vaikuttavien asioiden takana piilee suurempi tarkoitus.

Jos ette ole koskaan tunteneet biologista isäänne tai kasvaneet hänen energiassaan, niin siihenkin on olemassa syy. Tämän tapaamisen loppuun mennessä olette saaneet ymmärrystä siitä, miksi näin tapahtui. Mutta tämä biologinen isänne, jota ette ole koskaan edes tavanneet, on silti energian välityksellä yhteydessä teihin. Hän on täällä juuri nyt ja istuu vieressänne.


Tämä tila täyttyy nyt hyvin voimakkaalla miesenergialla. Sen hyväksyminen saattaa olla teille vaikeaa. Ehkä se tuottaa teille mielipahaa, herättää vihaa ja nostaa esiin erilaisia tunteita. Tähänkin on olemassa syy, jonka vuoksi ainakin osittain liitymme seuraanne juuri tänään.


Rakkaat ystävät, ottakaa nyt vastaan omalta isältänne virtaava rakkaus ja energia.
Käyttäkää tämä hetki vastaanottaaksenne sen. Ottakaa myös vastaan rakkaus, jota enkelit ja juoksijanne tarjoavat teille. Ne tulvivat nyt sisään auttaakseen tasapainottamaan tämän energian, rakkauden ja tunteet. Tämä energia on ollut seurassanne ja toiminut tärkeänä tasapainottajana siitä lähtien, kun jätitte Kodin. Vastaanottakaa se nyt sisimpäänne. Hengittäkää se sisään. Hengittäkää syvään koko olemukseenne, tekin jotka luette tätä. Paljon rakkautta ja hyvyyttä tarjotaan teille juuri nyt. Olette kohdanneet monia haasteita Kotoa lähtönne jälkeen. Teitä kunnioitetaan ja rakastetaan syvästi.

Pidetään nyt pieni tauko.
Hengittäkää syvään ja hyväksykää tuomamme rakkauden lahjat.

(tauko)

Puhutaan nyt hetki matkastanne.
Puhutaan siitä, miksi olemme kutsuneet "Isäenergian" tänne, miksi se on niin tärkeä osa matkaanne ja miksi yhdistämme sen Luoja-sarjan yhdenteentoista oppituntiin.

Jotkut ovat pyytäneet syvempää ymmärrystä Kuningaskunta-metaforasta, jota olemme käyttäneet puhuessamme Kodista. Olemme puhuneet tarkoituksella Kuninkaasta ja Kuningattaresta. Olemme kertoneet Jack-prinssin tarinan. Jotkut ovat kysyneet miksi oli tärkeää, että tarinassa esiintyy kuningas ja kuningatar. Samoin on kysytty miksi Jack on mies eikä nainen. Siinä tapauksessahan hänen nimensä pitäisi olla "Jacqueline". (naurua) Olemme odottaneet tätä Isäenergiaa sisältävää päivää auttaaksemme teitä ymmärtämään miksi.


Ymmärtäkää, että käytimme monia vertauksia, symboleja ja vertauskuvia, koska joskus on vaikea muuntaa tätä tietoa ihmissanoiksi.


Kuningaskunnassa kaikki oli Yhtä. Kaikki tapahtui yksikkömuodossa. Kuningaskunnassa ilmaistiin yksikkömuotoisesti. Mutta jossain Ykseyden vaiheessa, Kodin onnessa ja autuudessa, Henki - Kaikki Mitä On, Ikuinen Jumala - tiesi että oli aika kääntyä sisäänpäin. Oli aika saavuttaa suurempaa ymmärrystä siitä, miksi elämää oli. Kaiken Mitä On oli aika tehdä tiliä Itsestään, koko luomakunnasta ja kaikesta mitä oli tehty. Siihen asti kaikki oli ollut yksikkömuotoista ulospäin suuntautuvaa ilmaisua.


Sillä hetkellä kun Henki vasta alkoi idätellä ajatusta sisäänpäin katsomisesta, peiliin vilkaisusta, muuttui kaikki yhdestä kahdeksi. Jumala pystyi nyt näkemään oman peilikuvansa. Kuningaskunnan yksikkömuotoinen energia oli nyt muuttunut Kuninkaaksi ja Kuningattareksi. Siitä tuli "mies- ja naispuolista energiaa", kuten te sitä kutsuisitte. Ja näiden kahden välillä solmittiin
 "avioliitto". Yksimielisyys ja ykseys vallitsivat edelleenkin. Mutta koska Henki nyt ajatteli sisäänpäin katsomisen ja Itsensä tutkiskelun suuntaan, niin pelkkä ajatuksen esille nostaminen loi välittömästi tietyntyyppistä kaksinaisuutta, tosin erilaista kuin mihin te olette tottuneet. Se loi kaksi energiaa, joita me kutsumme Kuninkaaksi ja Kuningattareksi, Äidiksi ja Isäksi.

Te jotka synnyitte tähän elämään naisina, osaatte arvostaa sitä että Kuningaskunnassa, valtaistuimella, istuu voittopuolisesti "naisenergia". Näiden kahden energian välillä ei siis vallitse
  tasapainoa. Teidän ajattelutapanne mukaisesti voidaan sanoa, että Henki ja Kaikki Mitä On on enemmän nais- kuin miespuolista energiaa. Lausumme jälleen varoituksen sanan: käytämme sellaisia termejä, joita teidän on helpointa ymmärtää.

Kuten tiedättekin, naisenergia on se joka synnyttää. Se on luovaa energiaa, joka on täynnä rakkautta ja kasvattaa. Kuningaskunta on voittopuolisesti kasvattavaa, luovaa ja synnyttävää energiaa. Joten siksi me siis sanomme, että Kodin energia on voittopuolisesti naisenergiaa.


Eikö olekin mielenkiintoista, että teidän yhteiskunnassanne viittaatte Jumalaan tai Henkeen "Isänä." Sen pitäisi olla "Äiti"! Sen pitäisi olla Äiti. Ja siksi me puhumme tästä asiasta tänään. On parantumisen aika. Energian on aika muuttua.
Rakkaat ystävät, uudessa energiassa on hallitsevana "naisenergia". Uudessa energiassa vallitsee tasapaino, joka juontaa juurensa Kuningaskuntaan.

Kuningaskunnan ykseys jakautui kahdeksi energiaksi, Kuninkaaksi ja Kuningattareksi. Sillä hetkellä kun ne katsoivat toisiaan ensimmäistä kertaa silmiin, kokivat ne suurimman mahdollisen rakkauden toisiaan ja kaikkea luomaansa kohtaan. Sillä hetkellä, kun ne ensimmäistä kertaa katsoivat toinen toisensa sydämiin, ne tiesivät mitä rakkaus on. Henki ei ollut koskaan aikaisemmin ymmärtänyt tätä. Tämä oli ensimmäinen rakkaustarina. Kuningas ja Kuningatar, jotka pystyivät nyt katsomaan toisiaan silmiin, rakastuivat. Ja kun ne rakastuivat, Kuningatar synnytti pojan, jonka me nimesimme Jackiksi. Tätä isä, äiti, poika-trilogiaa käyttävät ihmisetkin.


Kuningattaren ja Kuninkaan rakkauden luomus edustaa miesenergiaa monestakin syystä. Miesenergia on yleisesti ottaen – kaytämme jälleen vertauskuvia ja symboleja – miesenergia on energiaa, joka matkustaa.
Se etsii ja taivaltaa. Jopa Kuningaskunnassa miesenergia oli se, joka lähti matkoille, ja jolla oli voimaa ja kestävyyttä. Joten Kuningas ja Kuningatar synnyttivät pojan, miesenergian edustajan, jotta se voisi lähteä matkalle niiden puolesta.

Oliko kyse sitten kirjaimellisesti miehestä?
Ei. Käytämme sellaisia termejä, joita teidän on helppo ymmärtää. Käytämme termejä, joita te voitte käyttää opettaessanne muita, ja joita oppilaidenne on helppo ymmärtää. Kuninkaan ja Kuningattaren rakkauden lopputulos oli poika, josta tuli seikkailija ja matkamies. Kuningas ja Kuningatar tiesivät, että jonakin päivänä Jack jättäisi Kuningaskunnan. Se kuului rakkauden suunnitelmaan. Ne tiesivät asiasta jo silloin, kun Jack itse ei siitä mitään tiennyt.

Ne tiesivät, että jonain päivänä Jack ylittäisi "Tulimuuriksi" kutsumamme paikan. Hän jättäisi Kodin. Hän jättäisi Ensimmäisen ympyrän ja siirtyisi tyhjiöön, jossa ei ollut mitään. Kuninkaalla ja Kuningattarella ei ollut mitään käsitystä tai ajatusta siitä, mitä Ensimmäisen ympyrän, Ensimmäisen Hengen Luomistyön ulkopuolella sijaitsi. Mutta heidän ainoa poikansa tulisi matkustamaan sinne. Tavallaan se oli Kuninkaasta ja Kuningattaresta pelottavaa, koska ne eivät tienneet mitä niiden omalle jälkeläiselle tulisi siellä tapahtumaan. Toisaalta ne taas ymmärsivät rakkauden osallisuuden matkaan.


Jokainen teistä on Jack. Jokainen teistä on seikkailija ja matkamies, joka jätti Kuningaskunnan, matkusti toiselle puolelle… toiselle puolelle.
Lähditte Kaikesta Mitä On. Ette vieläkään oikein ymmärrä tämän asian merkitystä, vaikka olemmekin puhuneet siitä jo jonkin aikaa. Mutta rakkaat ystävät, tämä teidän ja Jackin matkanne oli ja on uskomaton matka. Jätitte Kaiken Mitä On.

Katsomme teitä nyt.
Ette edes ymmärrä, mitä olette tehneet Kaiken Mitä On puolesta. Jätitte Kuningaskunnan matkustaaksenne eteenpäin, löytääksenne jotakin Henkeä ja koko luomakuntaa varten. Jotakin, jota ei olisi voitu tehdä eikä löytää ilman teitä. Jos kuvittelette elämänne olevan vähäpätöistä, niin teillä ei ole aavistustakaan sen suuruudesta. Ette ymmärrä vielä, miksi lähestymme teitä niin suurella kunnioituksella. Ehkä alatte vihdoinkin ymmärtää, mitä olette tehneet Kaiken puolesta.

Joten oli siis Kuningas ja Kuningatar, jotka hedelmöittivät Jack-nimisen pojan.
Jonain päivänä Jack perisi kruunun. Mutta ennen sitä Jackin piti kokea jotakin. Oli asioita, joita piti laajentaa ja tasapainottaa. Ja kyllä vain, tiedemiehet ja fyysikot ovat alkaneet tehdä havaintoja energiapolusta, joka johti teidät tänne! He ovat alkaneet havaita universuminne luomisprosessin alkuvaiheita. He ovat alkaneet ymmärtää kaikkein alkeellisimpia värähtelyääniä, joita lähetettiin teidän sinkoutuessanne Tulimuurin läpi. Tiedemiehenne jatkavat näiden asioiden tarkastelua ja pohdiskelua, mutta rakkaat ystävät, ennemmin tai myöhemmin he ymmärtävät, ettei kyse ollut mistään yksittäistapauksesta – yhdestä alkuräjähdyksestä. Pikemminkin kyse oli siitä, että te kaikki ja Jack tulitte Tulimuurin läpi ja ilmaannuitte tyhjiöön. Kyse ei ollut yksittäisestä alkuräjähdyksestä, vaan monista sellaisista. Lukuisia alkuräjähdyksiä tapahtui, kun te ja muut jätitte Kuningaskunnan.  

Palataan nyt Jackin matkaan. Jackin ja kaikkien teidän, jotka olette alunperin olleet voittopuolisesti miesenergiaa. Tätä miesenergiaa tarvittiin matkustamaan Ensimmäisen ympyrän, Kuningaskunnan ulkopuolelle. Jokainen teistä on ollut voimakkaan miesenergian kantaja, vaikka nyt olisittekin syntyneet tähän elämään naisina. On aika parantaa nykyhetki. On aika parantua ja tasapainottua. Siirtyessänne uuteen energiaan saatte samalla olemukseenne enemmän "naistasapainoa".

Ne miehet, joista tulee seuraavien vuosien aikana uudessa energiassa isiä – kutsumme heitä puhtaiksi iseiksi, sillä heidän isyyteensä ei tule liittymään paljoakaan vanhan energian ominaisuuksia – heillä tulee olemaan uudenlaista voimaa ja tasapainoa. Nämä uudet puhtaa isät tulevat solmimaan läheisemmän ja vahvemman rakkauteen perustuvan suhteen omien biologisten lastensa kanssa. He tulevat viettämään enemmän aikaa lastensa kanssa leikkien kuin heidän omat isänsä aikoinaan. He auttavat kasvattamaan ja huolehtimaan lapsistaan, koska heidän oma olemuksensa on  enemmän tasapainossa. Heillä on parempi tasapaino mies- ja naisenergian välillä.

Jopa tällä hetkellä isänne, isoisänne ja isoisoisänne liittyvät seuraanne. Enkelit, jotka auttavat tuomaan tätä energiaa esiin, työskentelevät nyt heidän ja teidän kanssanne parantaakseen haavan. Tämä haava on kaivannut parannusta, tasapainotusta ja sopusointuun saattamista siitä lähtien kun lähditte Kotoa.

Puhutaan hetki karmasta, kun nyt kerran keskustelemme iseistä. Olette kantaneet omaa sielunkarmaanne elämästä toiseen. Kuten tiedättekin, se luo teille haasteita menneisyyden kokemusten pohjalta. Tiedätte myös, että voitte valita jättävänne karmanpyörän. Voitte tehdä tietoisen valinnan ja nousta siitä pois koska tahansa haluattekin. Teidän ei tarvitse läpikäydä tiettyä määrää elämiä tai kärsimystä päästäksenne irti karmasta. Siihen ei tarvita muuta kuin tietoinen hyväksyminen siitä, että olette valmiit jättämään karusellin. Siinä kaikki! Teidän ei tarvitse puhdistaa jokaikistä elämäänne Maan päällä tai ennen Maan päälle tuloanne. Sitä ei tarvitse tehdä! Kun haluatte päästää irti karmastanne, teidän ei tarvitse muuta kuin sanoa, että nyt on aika.

He jotka ovat tämän jo tehneet tietävät, että monia asioita tulee muuttumaan. Jotkut muutoksista ovat upeita, mutta jotkut taas niin nopeita ja intensiivisiä, että niitä ei ole aina helppo käydä läpi. Irtipäästäminen saattaa vaikuttaa myös kehoonne, sillä karma on fyysiseen olemukseenne varastoitua energiaa. Nyt kun ette ole enää halukkaita kantamaan sitä, täytyy sen etsiä ulospääsytie kehostanne. Tämä saattaa olla tilapäisesti kivuliasta. Saatatte siis joutua sänkypotilaiksi joksikin aikaa. Tämä vanha energia saattaa aiheuttaa tulehduksia ja paiseita yrittäessään jättää kehonne. Mutta opitte kyllä käsittelemään ja vapauttamaan näitä asioita.


Puhutaan hetki toisentyyppisestä karmasta. Kutsumme sitä "esi-isiltä perityksi karmaksi". Se on
 DNA:ssanne, biologiassanne. Sitä voisi kutsua "sukukarmaksi". Haluamme puhua siitä, koska isänne ja esi-isänne ovat paikalla. He ovat täällä nyt parantaakseen tuon karman. Olette valinneet jättävänne karmanpyöränne, mutta teissä roikkuu toinenkin karma, esi-isienne karma.

Tämän tilan täyttävät monet vieraat, jotka yksinkertaisesti odottavat teidän sanovan, että on aika vapauttaa myös esi-isienne karma. Tiesittekö, että olemuksessanne, elämänne asetuksissa, vaikuttaa sielunkarmanne lisäksi myös sukunne karma? Se on niiden asioiden karmaa, jotka tapahtuivat viisi, kymmenen tai sata sukupolvea sitten. Se kulkee sukupolvesta toiseen biologianne välityksellä. Sen voi todella huomata joidenkin periytyvien sairauksien osalta, jotka ovat yleisiä tietyissä suvuissa. Jos perheenjäsenillänne on taipumusta sokeritautiin, niin kannatte sitä karman kautta omassa DNA:ssanne. Kannatte myös tunteita – esi-isienne karmaan liittyneitä tunnetiloja – sisimmässänne. Esi-isänne loivat 500, 1000 tai 2000 vuotta sitten tapahtumia, joita nyt yritätte parantaa tässä elämässänne. Ja te vielä ihmettelette, miksi ihmeessä elämä on joskus niin vaikeaa ja haasteellista! Kuten olemme jo sanoneetkin, kyse ei ole enää pelkästään teistä.


Tähän tilaan tulvii juuri nyt tuhansia entiteettejä. Isänne ja esi-isänne seisovat jonossa odottaen parantumista.


Tarvitsitte miesmäistä voimaa jättääksenne Kuningaskunnan. Tarvitsitte sitä. Mutta tämä miesmäinen voima, tämä matkamiehen energia, oli myös soturienergiaa. Kun jätitte Kuningaskunnan ja tulitte tyhjiöön, aloitte taistella keskenänne. Aivan, tämä kantamanne miesenergia on ollut rakenteiden ja kurinalaisuuden energiaa. Se on ollut järjen eikä niinkään sydämen energiaa. Sen luonne on ollut puolustava ja taivaltava.
Olette kaikki kantaneet tätä energiaa mukananne. Tämä isäinpäivä on sopivaa aikaa parantaa, tasapainottaa ja vapauttaa tämä energia. Tämän vuoksi vieraamme ovat paikalla.

Ne kysyvät nyt teiltä, oletteko valmiita vapauttamaan ja parantamaan tämän esi-isienne karman, joka on ollut osa sukuanne. Ne pyytävät teitä nyt sydämienne hiljaisuudessa vapauttamaan sen. Ne itse vapautuvat ja parantuvat samalla. Olkaa hetki hiljaa ja tuntekaa tämä miesenergia, isäenergia, jota olette kantaneet mukananne. Olette kantaneet sitä mukananne siitä lähtien, kun jätitte Kodin. Se haluaa tasapainottua ja parantua nyt. Karma, isäenergia, haluaa nyt parantua. Rakkaat ystävät, tämän jälkeen Äidin rakastava, kasvattava ja elämän antava energia voi tulla esiin tasapainoisempana. Jos teistä tuntuu oikealta vapauttaa ja parantaa tämä esi-isienne karma, niin tehkää se nyt.

(tauko)

Pitkä jono esi-isiänne seisoo täällä nyt.
Olemme kertoneet jo teille, "ettei kyse ole enää teistä." Kun nyt työskentelette uudessa energiassa, niin huomaatte tämän pitävän paikkansa yhä enenevässä määrin. Kyse ei ole enää teistä. Te parannatte ja olette jo parantaneet oman menneisyytenne. Nyt te teette sitä muille.

Jotkut kirkot ymmärtävät tämän käsitteen. Niissä rukoillaan esi-isien puolesta. Niissä rukoilevat ihmiset pyytävät, että heidän esi-isänsä liittyisivät heidän seuraansa Taivaassa, olivatpa he sitten tehneet mitä syntejä tahansa. Näissä kirkoissa ymmärretään tiettyyn pisteeseen asti näiden rukousten takana oleva energia. Niissä ymmärretään, että esi-isien karma on olemassa.


Voi, miten monia muutoksia täällä tapahtuukaan.
Monia, monia muutoksia. (liikuttunut tauko)

Yksi miesmäisen energian ominaisuus on vahva ego. Tämä ei tarkoita sitä, ettei naisilla voisi olla sitä. Me luokittelisimme egon miesmäiseksi energiaksi. Ego. Rakkaat ystävät, oli tärkeää että Jack kantoi miesenergioita, sillä näin ego painottui. Se oli tärkeää ja välttämätöntä Jackin lähtiessä pitkälle matkalle.


Olette oppineet paljon egosta! Se on palvellut teitä hyvin ollessanne ihmismuodossa, ja jopa ennen maapallolle tuloanne. Mutta te luulette egon olevan paha asia. Henkisen työn parissa työskentelee ihmisiä, joiden mielestä ego pitäisi tuhota. Heidän mielestään ette voi muuten päästä eteenpäin. Tämä ei pidä paikkaansa. Egoa pitää vain pehmentää, parantaa ja tasapainottaa. Tämä miesmäinen energia on palvellut teitä hyvin.


Ego… tulee latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "Minä".
I-go. Minä-menen. (suom. huom. sanat I-go eli minä-menen muistuttavat e-go sanaa). Niin Jack tekikin. Hän vilkutti hyvästiksi Kuninkaalle ja Kuningattarelle ja sanoi: "Minä menen nyt." Aivan, ego kehitettiin, kun te ja Jack ylititte Tulimuurin. Oli pakko, sillä koskaan aikaisemmin ei oltu koettu millaista on erota. Ette olleet koskaan aikaisemmin menettäneet identiteettiänne, käsitystänne siitä keitä olette. Ego kehitettiin, ja sillä oli tärkeä merkitys. Se loi teille identiteetin tunteen.

Egoanne jalostettiin aikojen kuluessa.
Sitä tehostettiin tullessanne maapallolle ja ottaessanne fyysisen muodon. Egonne, rakkaat ystävät, oli ainoa teidät menneisyyteenne yhdistänyt asia. Se oli ainoa asia, joka oli aina seurassanne; kulkiessanne Tulimuurin läpi, matkatessanne tyhjyydessä ja tullessanne maapallolle. Tunsitte valtavan menetyksen ja kaipuun tunteen jättäessänne Kuninkaan,  Kuningattaren ja Kuningaskunnan. Egonne oli ainoa pysyvä asia, jonka otitte mukaanne sieltä. "Minä menen," Jack sanoi. "Minä menen tyhjyyteen. Minä lähden seikkailemaan." Ego.

On mielenkiintoista, että vietätte niin paljon aikaa kamppailemalla egoanne vastaan. Ruoskitte sitä. Yritätte tappaa ja tuhota sen. (hykertelyä) Ja olette huomanneet, että se on mahdotonta! Se on olennainen osa teitä. Se on teidän ainoa yhteytenne takaisin Kotiin. Se on ainoa muisto, joka teille on jäänyt Kodista.


Siirtyessänne uuteen energiaan egokin muuttuu. Te itse muututte.
"Minä menen" asemesta teistä tulee "Minä Olen." MINÄ OLEN. Tätä on uusi energia. Tätä on uusi tasapaino mies- ja naisenergian välillä, Kuninkaan ja Kuningattaren välillä. Tällainen on uusi tasapaino. Rakkaat ystävät, olkaa kilttejä ja helliä egoanne kohtaan. Se on sisimmässänne olevaa isä- ja miesenergiaa. Rakastakaa ja siunatkaa sitä yhtä paljon kuin rakastaisitte ja siunaisitte omaa isäänne ja esi-isiänne. Samalla tavalla kuin rakastaisitte Isäänne Kuningaskunnassa, joka on auttanut synnyttämään teidät.

Tässä teillä onkin paljon informaatiota pohdittavaksi ja kerrattavaksi. Kerromme nyt lyhyen tarinan.
Kerromme tarinan miespuolisesta valotyöntekijästä, Shaumbrasta. Hänen nimensä on James.

James muistuttaa paljon monia teistä. James syntyi nykyiseen elämäänsä suorittaaksen lopullisen raivaustyön ja sulkeakseen ympyränsä. James valitsi suvun, jonka kanssa hän oli elänyt menneisyydessäkin. Sallikaa meidän poiketa aiheesta hetkeksi.


Aivan, kun tulette maapallolle ja aloitatte uuden fyysisen elämän uudessa kehossa, niin valitsette oman perheenne. Mutta te ette ainoastaan katsele miljoonia saatavilla olevia perheitä ja sano: "Otanpa tällä kertaa tämän tai tuon." Asia ei ole aivan niin yksinkertainen. Te tunnette yhteenkuuluvuutta omaan verenperintöönne. Yleisesti ottaen valitsette sen perheen, jonka kanssa olette olleet aikaisemminkin.


On ihmisiä, jotka uskovat pomppivansa maasta ja rodusta toiseen. Rakkaat ystävät, tämä ei aivan pidä paikkaansa. Teillä on taipumusta seurata tiettyjä kuvioita. Valitsette yhä uudelleen perheen, johon olette kuuluneet aiemminkin. Tiedättekö, että saatatte olla oma isoisoisänne? (yleisö nauraa) Se ei olisi mitenkään epätavallista, sillä valitsette yhä uudelleen saman suvun, saman perheen. Tähän on olemassa monia eri syitä, joihin emme juuri nyt puutu sen enempää.


Pyhät kirjoituksenne kertovat kahdestatoista maanpäällisestä heimosta ja perheestä. Nämä kirjoitukset ovat tavallaan tarkkoja ja totuudenmukaisia. Näistä kahdestatoista heimosta ovat kehittyneet tietyt suvut. Teillä on ollut tapana pysyä näissä samoissa suvuissa aivan viime vuosiin asti. Vielä noin 50 vuotta sitten se oli hyvin yleistä. Tämäkin asia on muuttumassa ja siihen on monia eri syitä. Emme halua nyt kuitenkaan tuhlata arvokasta aikaa keskustelemalla niistä. Mutta ymmärtäkää, että teillä on taipumusta pysyä samojen perhekuvioiden piirissä. Sen vuoksi sukututkimus kiinnostaa niin monia. Saatatte esiintyä omassa sukupuussanne monia eri kertoja! (naurua)


Palataan Jamesiin, joka valitsi uuden elämän Maan päällä. Hän valitsi perheen, jonka parissa hän oli elänyt aiemminkin. Hän valitsi itselleen tutun suvun. (Huomatkaa, että sanojen "family" eli perhe ja "familiar" eli tuttu takana piilee sama energia.) James syntyi perheeseen, jonka isä oli hyvin ankara ja jyrkkä, jopa kylmäsydäminen.


Jamesin äiti oli rakastava mutta heikko.
Ja jos nyt tunnustelette tämän oppitunnin takana olevaa energiaa, ymmärrätte että asiassa piilee muutakin kuin ilmiselvä. Isä, joka oli hallitseva, vaativa, kurissa pitävä ja ankara. Isä, jolta ei herunut liiemmälti rakkautta vaan monia ohjeita. Äiti, joka oli rakastava mutta pelokas… ja joka pelkäsi isän miesenergiaa, pelkäsi avautua. Hän oli heikko.

Kun James kasvoi ja varttui aikuiseksi, hän tajusi haluavansa päästä heti pois ankaran isän energiasta. Isäenergia vaati häntä myös käymään kirkossa, johon James ei tuntenut minkäänlaista yhteyttä. Hän ei tuntenut läheisyyttä tähän kirkkoon, sillä siellä hän oppi ankarasta ja ilkeästä Isästä, joka tuomitsi ja rankaisi. James oppi, että tällainen Jumala oli. Isä Jumala.
Kostonhimoinen, vihainen, oikukas, julma ja ankara. Näin Jamesia oli opetettu. Hän oppi sen kuuluessaan biologiseen perheeseen, jota hallitsi ankara miesenergia.

Varttuessaan aikuiseksi James jätti kotinsa ensimmäisen tilaisuuden tullen. Hän lähti ja aloitti oman matkansa, sillä hän tiesi sielunsa tasolla, että oli aika parantua. Hän tiesi sisimmässään, että hänen oli parannettava paitsi omansa myös sukunsa karma.


Ja kuten tiedättekin, James kokeili monia eri asioita ja monia eri koulukuntia, jotka kaikki auttoivat häntä siirtymään uusille tasoille ja palvelivat häntä hyvin. Mutta hänen elämänsä oli edelleenkin haasteellista. Hänen suhteensa vastakkaiseen sukupuoleen olivat ongelmallisia. Hän ei oikein osannut avautua naisystävilleen. Hän ei tiennyt miten suhtautua naisenergiaan, sillä hänen omien kokemustensa perusteella se oli voimatonta energiaa. Oman äitinsä kautta hän oli tutustunut naisenergiaan, joka hädin tuskin pystyi esiintuomaan omaa rakkauttaan. Hän etsi rakkautta muista naisista, mutta ei sitten osannutkaan suhtautua löytämäänsä. Rakkaat ystävät, tähän tarinaan liittyy muutakin kuin kuulemanne sanat.


James löysi loppujen lopuksi naisen, joka osasi ilmaista rakkautta, mutta oli silti vahva omana itsenään. Hänen mies- ja naisenergiansa olivat oikealla tavalla tasapainossa keskenään. Mutta James ei halunnut omia lapsia. Hän ei halunnut altistaa toista ihmistä kärsimyksille, joita hän itse oli joutunut käymään läpi. Joten hän valitsi vaimonsa suostumuksella lapsettomuuden.


He etsivät yhdessä ja osallistuivat monille eri kursseille. He kuuluivat moniin eri ryhmiin ja oppivat matkalla monia asioita. Mutta Jamesin vaikeudet jatkuivat edelleenkin. Hänellä oli taloudellisia vaikeuksia. Hän ei pystynyt pitämään työpaikkaansa. Ja kun hänen avioliittonsa ajan myötä vakiintui, koki hän suhteensa vaimoonsa ja tämän naisenergiaan ongelmalliseksi. Hän etsi itselleen omaa aikaa, halusi olla yksin ja mietiskellä. Hän halusi puhua Isä Jumalalle, jota hän ei tuntenut kovinkaan hyvin, mutta joka oli ainoa hänen tuntemansa Jumala. Hän vietti paljon aikaa
  puhumalla Isä Jumalalle, jota hän oli oppinut pitämään julmana ja vihaisena. Mutta hän ei tuntenut muunlaista suhdetta Henkeen, pelkästään Isäenergiamaisen suhteen.

Eräässä vaiheessa, monien kamppailujen, oppituntien ja haasteiden jälkeen, James alkoi lukea Crimson Circle-materiaaleja. Hän alkoi luoda suhdetta perhe-energiaan. Hän alkoi ymmärtää maapallolle tulonsa syyn. Jamesin elämä sai uuden tarkoituksen. Voi, olihan se vaikeaa päästää irti monista vanhoista tavoista, mutta James alkoi ymmärtää olemassaolonsa tarkoituksen.


Hänen elämässään alkoi tapahtua hyviä asioita. James oli aina kiitollinen ja muisti aina kiittää kaikista hyvistä asioista Isä Jumalaa, enkeleitä ja oppaita. Ja sitten taas näytti siltä, niin kuin monet teistä ovat huomanneetkin, että vaikeudet palasivat jälleen.


James, joka opiskeli ahkerasti Crimson Circlen oppitunteja, sai eräänä päivänä suuren palkankorotuksen. Hän sai sen tuosta vain, ilman näkyvää syytä. James oli onnellinen ja ajatteli itsekseen: "Asiat ovat vihdoinkin alkaneet sujua niin kuin pitääkin. Minusta on tulossa luoja. Opin todellakin manifestoimaan, huomaahan sen kaikesta mitä elämässäni tapahtuu!"


James meni kotiinsa samana iltana, astui meditaatiohuoneeseensa, sulki oven takanaan, sytytti kynttilät ja suitsukkeet ja kiillotti kristallinsa. (hykertelyä) Hän piti kaikesta kertomastamme huolimatta kiinni noista asioista. (naurua) James rukoili, kiitti ja sanoi: "Rakas taivaallinen Isä, kiitos palkankorotuksesta ja ylennyksestä, sillä nyt minulla on tarpeeksi rahaa maksaa laskut ajallaan. Voin ostaa rakkaalle vaimolleni muutaman lahjan, jotka olen jo kauan halunnut hänelle antaa." James jatkoi: "Rakkaat, rakkaat enkelit, kiitos siitä että järjestitte minulle nämä asiat. Ai niin, kiitos myös teille rakkaat juoksijat. En ymmärrä vielä oikein hyvin teidän asemaanne, mutta tiedän että autatte luomistöideni manifestoimisessa. Kiitän myös teitä. Olen onnellinen ja opin edelleenkin. Opin miten olla luoja.
Luon lisää vaurautta elämääni."

Ja Henki, jota Kuningas ja Kuningatar edustavat, sekä oppaat, enkelit ja juoksivat kuulivat hänen kiitoksensa. Nehän kuulevat kaikki sananne. Ja ne nauroivat ja raapivat ihmeissään päitään. Ja kyllä, minäkin Tobias olin paikalla. Minäkin olin ihmeissäni ja ajattelin: "Miksi James antaa kaiken kunnian Hengelle, enkeleille ja oppaille, Isä Jumalalle, jota hän ei ymmärrä ja jopa pelkää. Miksi  James antaa kunnian saavutuksistaan muille? Luuleeko hän meidän jakavan sattumanvaraisesti armo- tai namupaloja Shaumbroille?"

Nauroimme huvittuneina ja sanoimme: "Meidän täytyy keskustella tästä asiasta perheemme kanssa.
Siitä tuleekin yksi tärkeimmistä oppitunneista. Kerromme Jamesille ja kaikille teille – että teidän pitäisi kiittää itseänne."

Oppitunti numero yksitoista: Kiittäkää itseänne kaikista luomistöistänne. Yksinkertainen mutta haastava oppitunti. Kun jotakin hyvää tapahtuu elämässänne, tunnette kiusausta sanoa: "Voi kiitos, Isä Jumala, kiitos." Kiittäkää itseänne sen sijaan!


Oppitunti numero yksitoista: Kiittäkää itseänne. Se on tärkeää tietystä syystä. Kiitostenne energia on kuin ravintoa jumalallisuudellenne. Se on kuin ruokaa ja vettä sisimmässänne kasvavalle Kristus-siemenelle. Kun kiitätte itseänne, hyväksytte samalla sisimpänne. Kun kiitätte ketä tai mitä muuta tahansa – Kuningasta, Kuningatarta, oppaita, enkeleitä, juoksijoita, Tobiasta tai ketä muuta tahansa
 – niin annatte kirjaimellisesti voimanne pois. Luovutatte sen muille. Aivan, kuulemme teidän kiitoksenne. Teidän kiitoksenne ja nöyryytenne lisäävät hohtoa elämäämme. Meistä on upeaa että puhutte meille, mutta rakkaat ystävät, kiittäkää itseänne! Sisimmässänne kukkii Jumalallisuus, Kristus-siemen. Me näemme sen teissä.

Te olette heräämässä. Kristus-siemenenne, jumalallisuutenne, tarvitsee teidän rakkautenne energiaa ja teidän hyväksymistänne. Älkää antako niitä meille. Me emme tarvitse niitä. Me rakastamme teitä syvästi, mutta haluamme teidän ravitsevan itseänne.
Kiittäkää itseänne. Alatte huomata omassa elämässänne esimerkkejä siitä, kuinka asiat alkavat ensimmäistä kertaa todella loksahdella paikoilleen. Alatte ymmärtää uusia asioita. Alatte kuulla elottomien esineiden puhuvan teille. Kyllä vain, juuri eilen kahvipannu puhui Cauldrelle! (naurua)

Vaikka se saattaakin kuulostaa omituiselta, niin jokaisella elottomallakin esineellä on oma värähtelytasonsa. Niillä on oma identiteettinsä. Olemme kertoneet aikaisemmissakin kanavoinneissa, että kivet alkavat keskustella kanssanne! Ja se on totta. Niillä on oma värähtelykuvionsa, ja ne pystyvät kommunikoimaan kanssanne. Tulette kokemaan näitä asioita yhä enemmän, kun ymmärryksenne luomisesta kasvaa.
Tulette näkemään näiden asioiden manifestoituvan elämissänne.

Kiittäkää itseänne, kiittäkää itseänne. Siten voitte laajentaa ja pehmentää omaa heräämisprosessianne. Me emme tarvitse kiitoksianne, rakkauttanne ja hyväksymistänne. Antakaa ne sen sijaan itsellenne.

Puhuimme hetki sitten egosta, sillä ensimmäinen asia joka pulpahtaa esiin kiittäessänne itseänne, on tämä miesmäinen egoenergia. Tulette sanomaan itsellenne: "En voi kiittää itseäni." Tämä johtuu esiintulevasta miesmäisestä egoenergiasta. Se aiheutti taisteluja tyhjiössä ylittäessänne Tulimuurin ensimmäistä kertaa. Se on aiheuttanut sotia Maan päällä. Se on johtanut väärinkäsitykseen siitä, että Henki on ankara, karski ja jopa julma Isä.


Kun kiitätte itseänne, pelästytte välittömästi omaa egoanne. Siksi tämä oppitunti on niin yksinkertainen, mutta myös niin asiaankuuluva. Siksi valitsimme isäinpäivän tätä aihetta, tätä oppituntia numero yksitoista varten. Ne liittyvät kaikki yhteen: oman isänne energia, esi-isienne menneisyys, ego ja kyky kunnioittaa itseänne henkenä.


Vaikka tämä oppitunti vaikuttaakin yksinkertaiselta ja helpolta, tulette vastustamaan sitä.
Kun opetatte sitä muille, tulevat hekin käyttäytymään samoin. On olemassa este, miesmäinen egoenergia, jota olette yrittäneet tukahduttaa, paeta ja tuhota. Se on kaikissa teissä, sekä miehissä että naisissa. Se on teissä kaikissa. Kunnioittakaa ja hyväksykää itsenne. Kiittäkää itseänne. Kun jotakin hyvää tapahtuu elämissänne – ja sitä tulee tapahtumaan yhä enemmän ja enemmän – kun jotakin hyvää tapahtuu, niin kiittäkää itseänne.

Kyllä, se tulee tuntumaan aluksi oudolta. Ottakaa kätenne, vasen tai oikea, asettakaa se rinnallenne – ja kiittäkää itseänne. Kunnioittakaa ja tunnustelkaa itseänne. Joudutte hiukan harjoittelemaan itsenne kiittämistä, mutta rakkaat ystävät, tehdessänne niin ravitsette ja ruokitte sisimmässänne heräilevää jumalallisuutta.


Jos ette tunnista ja hyväksy omia luomistöitänne, ja annatte sen sijaan kaiken kunnian Hengelle, enkeleille tai kenelle muulle tahansa, niin sisimmässänne kasvava jumalallisuuden siemen alkaa lakastua kuin auringonpaahteessa kuivuva kasvi. Se tarvitsee teidän rakkauttanne. Jumalallisuutenne on Todellinen Minänne. Se on ollut kotelossaan hyvin, hyvin kauan. Se on Todellinen Minänne, joka palaa takaisin luoksenne kuin lapsi. Se tarvitsee teidän rakkauttanne. Se tarvitsee sisimmässänne olevaa Kuninkaan ja Kuningattaren rakkautta.


Voi, tämän oppitunnin takana piilee paljon enemmän kuin pystytte näkemään tai kuulemaan. Rakkaat ystävät, Luoja-sarjan oppitunti numero yksitoista – oppitunti joka sinkoaa teidät uusille tasoille luojina – on kiittää ITSEÄNNE. Kunnioittakaa ja rakastakaa itseänne. Emme halua enää kertaakaan kuulla teidän kiittävän meitä! (naurua)


Voi, olemme heittäneet menemään monia teille rakkaita asioita, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin.
(liikuttuneena) Nyt on aika. Jos kuulemme teidän vielä kerran kiittävän meitä, niin muistutamme teitä…(naurua)…varsin isällisesti….(naurua)……ettei se ole sopivaa enää. Kiittäkää sen sijaan itseänne.

Egoon liittyvien vanhojen huolien ylittämiseen kuluu jonkin verran aikaa. Teidän on työskenneltävä päästäksenne niistä yli. Teidän on tuotava esiin oma tasapainonne mies- ja naisenergioiden välillä.
Se vaatii harjoittelua. Joillekin teistä se saattaa olla niin haasteellista, että saatatte jopa luovuttaa ja palata vanhoihin tapoihinne. Haastamme teidät ylittämään vanhat miesenergiavaltaiset egoon liittyvät tuntemuksenne. Ylittäkää ne ja ymmärtäkää, että ego on palvellut teitä hyvin. Ymmärtäkää, että olette siirtymässä "MINÄ MENEN"-matkalta uuteen energiaan, joka kahdella sanalla määriteltynä on "MINÄ OLEN."

Tämä tila on täyttynyt kyynelistä, isienne ja esi-isienne kyynelistä, sillä ymmärrys on vihdoinkin saavutettu.
Ymmärrys isäenergian tasapainosta. Olette alkaneet ymmärtää, ettei taivaissa ole Isää, kuten teille on koulussa opetettu. Kerromme teille nyt, että siellä on Kuningas ja Kuningatar, ja että energia on voittopuolisesti naispuolista Kuningattaren energiaa. Kaiken Mitä On energia on voittopuolisesti synnyttävää, ravitsevaa ja rakastavaa. Teidän energianne Jackina on ollut matkamiehen energiaa, voiman ja eteenpäin kulkemisen energiaa. Tähän tilaan kokoontuneet vieraamme eivät itke surusta vaan helpotuksesta, sillä he tietävät teidän vapauttavan paitsi heidät myös suuren osan omaan perheeseenne syöpynyttä karmaa. Kyllä, täällä on perheitä, joilla on ollut alkoholismin, sukurutsauksen ja emotionaalisten epätasapainojen karmat. Te rakkaat ystävät, rakkaat Shaumbrat, valitsitte vaikeimmista vaikeimman syntymällä tähän elämäänne parantamaan itsenne, entiset elämänne ja myös oman sukunne. Täällä tapahtuu paljon parantumisia juuri nyt, sekä teissä että kaikissa tänne kokoontuneissa.

Rakkaat ystävät, kyse on yksinkertaisesta asiasta. Älkää tehkö siitä monimutkaista. Kun alatte huomaamaan muutoksia elämissänne ja näkemään Luoja-sarjan aikana tekemänne työn tulokset, niin kiittäkää itseänne. Kunnioittakaa itseänne. Älkää paetko egoanne vaan integroikaa se.


Rakastamme teitä syvästi. Näemme, että olette opettajia.
Shaumbrat, näemme teidän auttavan muita siirtymään uuteen energiaan eli omaan jumalallisuuteensa. Nämä ihmiset tulevat tarvitsemaan ihmisoppaita. He tulevat tarvitsemaan teitä.

Me emme ennusta tulevia, sillä emme näe tulevaisuuteen siitä yksinkertaisesta syystä, että TE luotte sitä. Mutta kuten olemme kertoneetkin, me kanavoimme teitä. Näemme teidän olevan viisaita, rakastavia, vahvoja ja myötätuntoisia opettajia muille. Olette itse kulkeneet vaikeaa tietä. Oppilaanne tulevat luoksenne ja sanovat: "Rakas opettaja, elämässäni on alkanut tapahtua hyviä asioita.
Ansaitsen enemmän rahaa. Olen luonut jälleen yhteyden biologiseen perheeseeni, josta olen ollut erossa niin kauan. Olimmehan emotionaalisesti ja fyysisesti vieraantuneet toisistamme. Minulla on jopa uusi romanssi." Oppilaanne sanoo teille: "Muistatko kun puhuin siitä, että haluaisin uuden ihmissuhteen? Olen nyt alkanut nauttimaan siitä." Ja oppilaanne kertoo teille: "Kiitän tästä kaikesta Jumalaa."

Ja te tulette puhkaisemaan heidän kuplansa! (naurua) Tulette sanomaan heille: "Älä kiitä Jumalaa, Isää taivaissa," eivätkä oppilaanne oikein ymmärrä tarkoitustanne. He luulevat teidän haluavan heidän läpikäyvän jälleen yhden omituisen oppitunnin. Jokaisella teistä on potentiaalia, rakkautta ja voimaa tulla hyviksi opettajiksi. Tulette istumaan oppilaidenne kanssa, kuten mekin istumme nyt teidän kanssanne, ja selittämään heille oppitunnin numero yksitoista merkitystä – Kiittäkää itseänne. Hyväksykää Kristuksen herääminen sisimmässänne. Hyväksykää se, että kyse on omasta jumalallisuudestanne, omasta energiastanne, joka luo elämäänne asioita. Kun teette niin, kastelette ja ruokitte kasvia. Silloin oppilaannekin heräävät henkiin.


Tulette huomaamaan yhä enemmän ja enemmän, että luomistyönne muuttuvat selkeimmiksi, vahvemmiksi ja selväpiirteisemmiksi. Tiedämme, että tunnette silloin houkutusta kiittää Jumalaa, sillä niin teitä on opetettu tekemään. Tunnette houkutusta sulkea ovenne, sammuttaa valot ja polvistua sänkynne viereen, koska niin te olette tottuneet tekemään. Mutta rakkaat ystävät, kiittäkää ennen kaikkea itseänne. Ja muistakaa Shaumbrat, että ette ole koskaan yksin.

Ja niin se on...
 


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 70,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com