Материалите на Аления Кръг

Серия Божествен Човек


Шоуд12: „Седемте Печата“


Представя Тобиас, канализирано чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг на 19 юли 2003 г.


www.crimsoncircle.com


Превод на български: Севдалина Георгиева

 

Тобиас: И така е, скъпа Шамбра, отново се събрахме заедно. Събрахме се в енергията, в която се намирахте през целия уикенд /имат предвид лятната конференция на Новата Енергия в Брекенридж, Колорадо/. Това събитие енергийно е паралелно по отношение на време/пространството с друго, което се е случило преди няколко хиляди години. Енергията на онова събитие и енергията на това събитие са съвместими. За това ще говорим днес.

 

За мен, Тобиас, е удоволствие да се намирам сред Божествени хора. Вие сте тези, които отговориха на призива да са тук отново. Чест е за мен да бъда с Архангел Михаил /канализиран от Рона Хърмън/, скъпия ми Михаил, от чието семейство сте, да бъда с енергията на Белия Орел и на Марк /канализирани от Джанет Кроули/, които са тук за да ви помогнат да се балансирате, да се придвижите през този процес по междупространствен начин, оставайки в голяма степен в момента Сега.

 

Сега сте тук, защото си позволихте да преминете през следващия портал. Той ще ви донесе по-голямо осъществяване, по-голямо завършване и нови начини на опитност в живота ви. Енергиите на Марк и Белия Орел ще ви помогнат да преодолеете някои ваши страхове и опасения.

 

Чест е за мен да бъда днес тук и с енергиите на скъпата ми Мария. Мария – какъв прекрасен ангел е тя. Енергията и се вля заедно с музиката / преди началото Натали Кембъл е изпяла „Аве Мария“/ и вие почувствахте топлина и грижовност, комфорт и любов. Трябваше малко да се потрудим, за да може Натали да е тук и да достави енергията на Мария за вас. Виждате ли, че можем да сме успешни, когато искаме /смях/.

 

Чест е за мен да бъда и с Метатрон, чиято енергия продължава да ви бута напред и да пита отново и отново: „Готов ли си? Осмеляваш ли се?“. Може да сте пътували в колата си, когато сте чули този въпрос: „ Готов ли си?“. Може да сте се отказали от нещо, което със сърцето си сте знаели, че е правилно да направите. Тогава пристига Метатрон и ви напомня, казва ви: „ Готов ли си?“. Подготвяли сте се за това много животи, и не само тук на Земята, но и много преди да дойдете на нея.

 

Чест е за мен да бъда с енергиите на Сен-Жермен, моя скъп приятел от тази страна на завесата. И двамата сме били в човешка форма. Разказваме си много истории по този повод, а също си правим и майтап с вас /смях/.

 

Голяма чест е за мен да съм тук и с Хосаф, който наистина много изучава какво е да си човек-ангел, как вие реагирате, какво е да има завеса, макар тя наистина да изтънява. Свикнали сте, че завесата е около вас и когато тя започва да се повдига започвате да я дърпате обратно, подобно на това както малко дете се завива през глава с одеяло. Чуставате се комфортно зад завесата, защото знаете как да действате там.

 

Когато завесата се вдига усещате някакви странни неща в тялото си. Умът ви вече не ви се струва толкова балансиран. Усещате как границите се размиват и вече няма стени, зад които да се скриете. Това усещане е странно и неприятно и затова се опитвате да дръпнете завесата обратно, а в същото време казвате: „ Скъпи Дух, повдигни завесата, която е около мен, искам да съм свободен ангел“.

 

Пауза

 

Днес имаме и много други посетители, които помагат от тук, които бихте нарекли сътрудници на Аления Съвет.

 

Тук са и ангелите на тъмнината, които са около вас. Прекрасно е, нали? Те са тук за да наблюдават. Те не могат да направят нищо друго, защото са в това свещено и свято пространство, създадено от Шамбра. Само ще наблюдават. Те са част от Всичко Което Е. Те са част от вашето минало. Те са част от вашето Сега. Във всеки от тях има благословия. Ще поговорим и за тях. Днес тук са 4 ангела на тъмнината, по един във всеки ъгъл на залата. Те имат работа, която трябва да свършат заедно с вас. Те ще помогнат да се предвижи и преобразува определена енергия.

 

Казахме на Калдре, докато пътуваше насам, че днешната енергия може да се нарече „Вие можете да летите“. Скъпи приятели, от човешка гледна точка това може да означава няколко неща. Имате си изрази, които са ни забавни, като например когато нещо попадне във вентилатора и полети, а днес тук има много вентилатори /заради жегата/ и това никак не е случайно /смях/.

 

Днешната енергия ще позволи на предметите да летят, да се реят, да са свободни, да излязат, както пеперудата излиза от пашкула си. Пеперудата е препълнена със слънчева светлина и усеща, че отвън има нещо. Това нещо се нарича криле...отначало те я плашат, защото на гъсеницата те не са и познати, но след това тя вижда възхитителните им цветове , разтваря ги, позволява им да усетят въздуха. Тогава бившата гъсеница поема дълбоко дъх, разперва криле, излиза от пашкула си, отървава се от всичко, което я е задържало и започва новото си пътешествие, новото си служене и новия си начин на живот.

 

Скъпи приятели, енергията на тази лятна конференция е да летите... да летите. Затова сега ви молим да поемете дълбоко дъх, всички, които сте тук, които слушате или които ще четете това по-късно. Поемете дълбоко дъх и нека днес да разгърнем вашето пътешествие.

 

Това е 12ти Шоуд от серията “ Божествен Човек.“ Прекарахме една грандиозна година заедно. В нея преминахме от варианта аз и други ангели да говорят с вас, към варианта вие да започнете да говорите. Гласа и вибрацията ви бяха съединени с всички вибрационни модели, с тези сложни и красиви вибрационни модели на всеки от вас. Съединихте се заедно. Шоуда започна. Той се превърна във вашия глас, в нашия глас, в гласа на Духа.

 

Това никога преди не се е случвало. До момента винаги беше така – човека слушаше ангелите, опитваше се да чуе Бога...слушаше някого зад катедрата, който му казваше какво да прави и как да го прави...следваше някакъв гуру, който разбираше толкова, колкото него. Просто гуруто умееше да се изразява по-добре.

 

И ето, присъединихте се към Шоуда. Той се превърна в гласа на Шамбра и на Духа, грандиозен, променящ енергията на Земята.

 

Ще продължаваме Шоудите. Вашата енергия ще заема все по-голяма и по-голяма част от тези Шоудове. Знате ли, колкото повече вие ставате част от Шоуда, колкото повече отваряте сърцата си и изразявате себе си енергийно през нас, толкова повече НИЕ ставаме част от Шоуда също. Така Шоуда става по-цялостен и по-завършен.

 

Разбирате ли, енергията на Шоуда не е линейна. Тя е многоизмерна. Когато се отваряте към това, което наистина сте и добавите енергията си, а също добавите и информация към тази форма, наречена Шоуд, тогава и ние все повече и повече можем да се отворим. Скъпи приятели, това е начина, по който работи Духа. Когато вие все повече ставате Бог, който в действителност сте, тогава и Бог става все повече Бог, който в действителност ТОЙ/ТЯ е. Това е физиката на Новата Енергия.

 

Разбирате ли, тук не става въпрос за търговия, за размяна на една енергия с друга. Не става въпрос за това вие да се движите напред и да се налага ние да ви отстъпим място. Вие се движите и се разширявате и Духа е на ваша страна.

 

Гайя...животните...девите на Земята...те напускат. Те си тръгват и вземат със себе си Старите енергии и Старите начини на взаимодействие с вас. И след тяхното напускане вие поемате отговорността. Това е възлов момент! След това те могат да се върнат пак, но ще се върнат по-цялостни и по абсолютно нов начин в условията на Новата Енергия.

 

Старата енергия не беше толкова балансирана. Тя изискваше от блюстителите на енергията да запълнят празните ви места. Когато започнете да пускате, да освобождавате всички стари неща и да приемате Бога в себе си, тези стари неща могат да се върнат по един динамичен начин в средата на създалата се Нова Енергия. Вие нищо не губите, вие получавате всичко в създадените условия на Новата Енергия.

 

Страхувахте се, че ще ви се наложи да се откажете от взаимоотношения...от работа...да се откажете от всичко, което е вашия живот. Даже тъгувахте за Гайя че си тръгва. Това всъщност е напускане на всичко старо и вие трябва наистина да го пуснете. Трябва наистина да го пуснете без очаквания, че ще се върне. И по степента на вашето разширяване всичко може да се върне към вас и също да се разшири. Физиката на Новата Енергия е, че когато вие се отваряте, когато вие се разширявате и Бог също се разширява. Толкова е просто.

 

Пауза.

 

Днес сме малко изумени, че сме заедно с вас на тази среща, изумени сме от вашата самоотверженост и вашата решителност, от вашата любов, от вашето желание да се върнете, дори когато ви се струва, че всичко е срещу вас. Искаме да останем за малко в тази енергия и да я вдишаме на нашата страна. Позволете ни да поднесем почитанията си за това, което сте. Вие сте ангели, проправящи нови пътища, вие сте ангели, които истински, истински обичат и живеят в Сега.

 

Пауза.

 

Какъв прекрасен ден!

 

Преди около 2150 години, скъпи приятели, точно тази група, без изключение, се беше събрала на едно място, наречено планината Сион. Позволете си да се придвижите междупространствено, като оставате в момента Сега, излезте отвъд и отидете в Разширения момент Сега. Позволете на енергиите от преди няколко хиляди години да се върнат. Тогава всички ние се бяхме събрали по подобен на днешния начин.

 

Тогава там бяха и ангелите от Втория кръг, и други хора и ангели, които присъстваха енергийно, телепатично, както сега присъстват всички, които се включиха през Интернет. Те всички бяха свързани, независимо от това дали се намираха на Земята или в други измерения. Тогава всички бяхте настроени към една голяма любяща енергийна матрица.

 

Всички, които са тук днес, тогава се събраха заедно. Вие пристигахте от различни места, от далечни страни, от Азия, Европа и Африка за да бъдете на това събрание на свещеници и пророци. Пътувахте с месеци, а някои от вас с години, за да сте на тази среща.

 

Поемете дъх и си позволете да си спомните това паралелно събитие от преди 2150 години. Вие бяхте мистици, някои бяха свещеници и равини, вие бяхте араби, евреи, африканци и азиатци.

 

Нещата се случиха, защото от голямата къща на Архангел Михаил дойде призив да се съберете в планината Сион, за да размишлявате и да се молите в рамките на 1 месец...за да се осъществи дълбоко включване, свързване с нашата страна...за да се свържете със Земята...за да се свържете много интензивно с бъдещото подобно събитие. Не ви беше известна точната дата, но знаехте, че ще се съберете отново заедно, за да отворите нещо, което беше затворено много дълго време и за отварянето на което, се изискваше наличието на Новата енергия.

 

По същия начин се бяхме събрали тогава заедно и имаше сериозни дискусии относно природата на човечеството, относно това, докъде беше стигнало човечеството, за духовната природа на човека. Дискусиите бяха точно като днешните. Обсъждаше се как да възстановим връзката с Духа и какво пречи на човечеството да го стори.

 

Някои искаха да се запази съюза с тогавашната църква и синагога. Някои не искаха да са бунтари, а искаха да пробват да въведат нови мисли, нов мироглед, ново разбиране за човечеството в структурите на църквата. Други можеха спокойно да се нарекат метежници. Искахте да напуснете по своя воля и да започнете да създавате нова религия.

 

Друга част от групата се насочи към организиране на заговори, заговори срещу правителствата и църквата, които впоследствие се осъществиха. Тази група искаше енергията на събранието, енергията на тогавашната конференция в планината Сион да се фокусира върху заговорите  Друга част искаха да заминат за далечни земи, за да живеят в група, да се изолират, да се затворят и само да удържат енергията на Земята.

 

На тази среща много подробно бе обсъдено разбирането за Седемте Печата, които след това бяха описани в Библията. По време на тази дискусия се разгърна голяма енергия. Включиха се галактически енергии, многоизмерни енергии. Ако прочетете Откровенията ще видите как в играта се намесиха тези галактически енергии.

 

Всъщност тази среща беше посветена на Седемте Печата. Стигнахте до разбирането на това, че на нива духовно състояние вътре в човека има нещо, което е било запечатано, затворено и ето за какво става въпрос – седем условия, седем състояния на човека са били запечатани в човешките ангели, живеещи на Земята. В един прекрасен ден тези печати ще са готови за отваряне при условие, че Земята оцелее, при условие, че човечеството премине определени мостове и отвори определени портали. Седемте печата бяха назовани и беше обсъдена енергията им, тяхното естество. На това събрание, скъпи приятели, вие направихте връзка между Седемте Печата и вашите енергийни системи – чакрите.

 

Сега искаме да ви помолим да останете отворени, останете в момента Сега. Останете много присъстващи в себе си, но знайте, че ще внесем в тази зала енергията на вашата среща отпреди хиляди години. Ще внесем също и енергията на сегашните ви църкви, които са резултат от работата, която някога сте вършили в минали животи. Ще внесем и енергията на това, което наричаме Нова Земя.

 

Поемете дълбоко дъх, скъпи приятели, и ни позволете да обединим всички тези неща заедно в това много интересно измерение, което създавате около себе си.

 

Днес ние внимателно, много внимателно ще отворим Седемте Печата. Искаме да сте наясно, че правите това само за себе си. Не го правите за цялото човечество, защото не можете да го направите вместо другите. Не го правите за тези, които седят до вас. Не го правите за децата или родителите си. Вие внимателно отваряте тези печати само за себе си.

 

Работата е там, обаче, че когато ги отваряте, когато променяте вибрацията си, вие оказвате влияние на всичко около вас. А както сме казвали и преди, когато променяте вибрацията си, вие изпращате енергия с неутрален потенциал, която може да се ползва от всеки друг по начин, който той пожелае. Но вие не им налагате волята си.

 

Има много хора днес и това е по-голямата част от човечеството, които не избират да отворят Печатите. Разберете ги и проявете почит към техния избор. Ако днес сте тук, енергийно или физически, вие също не сте длъжни да ги отваряте.

 

Много от вас вече са преминали през този процес на внимателно отваряне на печатите, процес на премахване на различни наслоения, затварящи печатите. И сега много хора се чудят дали е безопасно това да се прави, но ви уверяваме, че в тази групова енергия е напълно безопасно внимателно да се отворят печатите.

 

Това са седем атрибута, създадени по време на вашето пътешествие извън Дома...през Огнената стена...през Ордена Арк...по време на всичките ви опити на Земята. Тези атрибути са дълбоко имплантирани във вас от вас самите. Това са тези условия, които са готови за промяна. Тези атрибути са Старите парадигми и Старата динамика, Старите модели, които сега са готови за промяна. Това не е нещо, което Духа или тъмнината са ви сторили. Това са просто условия и модели, присъщи на вашето пътешествие.

 

Тъмнината днес е тук, защото тя е част от вас и е участвала в това пътешествие. Тъмнината е тук днес, за да ви покаже какво наистина представлява, тя е тук, за да ви покаже, че е била просто атрибут на Старото, от което повече няма нужда в онзи му вид, в който сте го създали.

 

Пауза

 

И така – Първия Печат, скъпи приятели е Разделението, енергията на Разделението. Тази енергия е залегнала дълбоко във вас. Тя е с вас от момента, в който напуснахте Дома си и пресякохте Огнената стена. Запечатахте я, имплантирахте я вътре в себе си, живяхте с нея и и вярвахте и се уверявахте, че сте разделени от Духа. Когато преминахте през Огнената стена се почувствахте разкъсани на милиарди, милиарди късчета и това ви даде усещането за разделеност. Това чувство остана с вас...остана стремежа да се върнете у Дома... жажда да откриете Майката/Бащата/Бога...но не бяхте в състояние да се върнете...остана страстното желание отново да сте в прегръдките на скъпите ви Крал / Кралица, в прегръдките на Единното, от където сте дошли. Разделението беше илюзия. Трябваше да го има. То трябваше да бъде запечатано във вас, за да можете да започнете собственото си пътешествие. То ви послужи добре.

 

Днешните църкви активираха и увеличиха енергията на разделението, те дори я имплантираха още по-надълбоко във вас. Те ви казваха как сте изхвърлени от небесата, как са ви изгонили от Райската градина. Скъпи приятели, това е разбиране от Старата енергия и то няма място в Новата. Не сте разделени от Духа и в действителност никога не сте били. И така, с любов в сърцата и сълзи в очите, скъпи приятели, позволете си да отворите Първия Печат. С неговото отваряне идва разбирането за свързаност с Духа и с Дома. Възстановява се любовта на Бога към вас в тази реалност, в момента Сега.

 

От днес нататък нека нито един мъж, нито една жена, нито каквато и да е църква ви казват, че сте разделени от Бога. Никога повече.

 

Пауза

 

Втория Печат съдържа енергията на вашето „АЗ“. Разбирате ли, когато преминахте през Огнената стена и почувствахте разделението, в същия момент вие за първи път започнахте да усещате Себе си, разбрахте, че имате собствена идентичност и собствени духовни отпечатъци. Това беше реализиране на Себе си, но то създаде и съмнението „Кой съм аз? Защо съм тук? Защо не съм си у Дома? Защото съм в тази пустота?“. Именно тези усещания на Себе осъзнаване и Съмнение в Себе си ви подтикнаха към Себепознание Пътувахте еони време, за да разберете кои сте и кои не сте. Църквите ви казаха, че да търсите Себе си, да търсите „АЗ“ е лошо и неправилно. Имайте предвид, че вие помагахте при създаването на някои църковни доктрини и догми. Знайте, разберете и помнете това. Но сега настъпи време да се трансформира тази енергия, да се преобразува в Нова. Църквите ви казват, че „АЗ“ трябва да се унищожи, че вие трябва да позволите на някакъв непознат Бог да поеме нещата и че един ден вие ще забравите кои сте били, защото ще се завърнете в блажените небеса, в лоното на Единното.

 

Скъпи приятели, в Новата енергия „АЗ“ съществува. Съществува себе реализацията, себе осмислането. Ще си спомните пътешествието, което ви доведе до тук. Ще си спомните кои сте. „АЗ“ не трябва да се унищожава, не трябва да се отхвърля. Всяка нощ ние работим с хора по целия свят, които искат да се убият, физически и емоционално. Те се опитват да убият спомените си за това, което са сторили, къде са били. Всяка нощ ние плачем, защото „АЗ“ - това е най-ценният дар на Духа. Това е вашия дар.

 

От днес нататък нека нито един мъж, нито една жена, нито която и да е църква ви казват, че трябва да унищожите своето „АЗ“. То е неразделна част от вашата уникална духовна личност. Вие сте Творец на Самия Себе си. Затова, скъпи приятели, с любов в сърцето и сълзи в очите отворете Втория Печат. И погледнете красотата на вашия „АЗ“.

 

Пауза

 

Скъпи приятели, ето го и Третия Печат. И да, всички тези печати наистина са свързани с енергиите на вашите чакри. Всички те са свързани с многото пластове в свещените ви книги, ако ги прочетете. Зад Третия Печат се намира енергията на Сатаната. Тази енергия е застъпена и монтирана дълбоко във вас. Енергията на Сатаната не е нищо повече от дуалността, от светлината и тъмнината. Сатаната сам е взел властта. Но сега вие знаете, че всъщност властта е една илюзия. Сатаната се е сдобил със собствената си власт, със собствената си самобитност и със съпоставимостта си с Бога, с Духа. Да, днес църквите всъщност ви учат, че трябва да изберете или Бога, или Сатаната. Всъщност те са две страни на една и съща монета, две части на едно цяло. Но това усещане за дуалност, това усещане за разкол и разграничение беше имплантирано във вас. Съществува страх, който ви разболява, който ви прави слаби, страха да не попаднете в ръцете на Сатаната. Вие преследвахте светлината. Опитвахте се да намерите спасение в светлината. Но се оказваше, че Сатаната винаги ви намираше. Питахте се къде е Бог, защо не е тук да ви спаси, защо Сатаната винаги, винаги ви измъчва. Скъпи приятели, енергията на Сатаната, както днес вече сте наясно също е една илюзия. Сатана не съществува, няма нужда да вярвате в това, както е угодно на църквите. Не съществува избор между рая и ада, между светлината и тъмнината. Това беше просто дуалност.

 

Вярвахте, че във вас се е вселил Сатаната, че носите някаква лоша, зла част в себе си, която не заслужава да я обичате, която не заслужава да живее, която не трябва да съществува. И така вие отхвърлихте части от себе си. И ето, скъпи приятели, днес, с любов в сърцата и със сълзи в очите отворете Третия Печат на Сатаната, за да се разбере, че това е илюзията на дуалността, че енергията сама по себе си е просто енергия, докато не и сложите етикет. Това е просто енергията на Духа. Почувствайте тъмните сили, които се намират в 4-те ъгъла на залата. Разберете тяхната игра, защото вие ги помолихте да я изиграят.

 

От днес нататък нека нито един мъж, нито една жена, нито която и да е църква ви казват, че Сатаната ще ви превземе. Нека нито един мъж, нито една жена, нито която и да е църква ви казват, че има сила противоположна на Духа. Това е просто енергия. И тя е във вас. Вие сте Твореца. Внимателно позволете на този Печат да се отвори.

 

Пауза

 

Скъпи приятели, в Четвъртия Печат се намира енергията на Греха, енергията на вината, която носихте в себе си толкова дълго време. Тя е пуснала корени дълбоко във вас и е част от човешкото духовно състояние. Греха и вината са едно и също. Носихте вината, че сте напуснали Дома си, че се опитвахте да унищожите или да използвате други ангели преди много време, когато се създаваха звездите и галактиките, много преди да приемете физическа форма. Чувствахте се виновни, защото ви казваха, че правите неща, недостойни за любовта на Бога. Носихте в себе си тази енергия на греха и на вината, тя беше част от вашето духовно състояние на човек. Когато отворите този печат, ще разберете, че никога не се е налагало да се чувствате виновен, че няма такова понятие като „грях“. Съществува САМО опит.

 

И така, скъпи приятели, днес, с любов в сърцата и със сълзи в очите отворете Четвъртия Печат. Освободете се от бремето на греха и вината, носихте го толкова дълго. В Новата енергия не съществува такова понятие като „грях“. Не съществува нищо, за което да се чувствате виновни.

 

От днес нататък нека нито един мъж, нито една жена, нито която и да е църква ви казват, че сте се провинили в очите на Бог. Всичко е САМО опит.

 

В Новата Енергия вие разполагате с баланс, вие сте балансирани и от тази позиция няма да направите нищо, което е против волята или любовта на друг човек, мъж или жена, ...или против волята на Земята... или на което и да е живо същество, защото сега имате по-голямо разбиране за собственото им пътешествие. Ще разполагате със състрадание, ще сте състрадателни към тях до такава степен, че дори когато гледате как си причиняват отвратителни неща, вие пак ще ги обичате. Пуснете греха и вината. И в качеството си на учители от Новата енергия помагайте на другите да преминат през тази толкова трудна бариера, тази толкова трудна чакра.

 

Пауза

 

Скъпи приятели, зад Петия Печат се намира енергия, на която искаме да обърнете особено внимание днес и занапред. Когато създадохте духовните условия на човешкото същество и ги запечатахте в съзнанието си и в системите си от вярвания, вие създадохте едно интересно състояние, което се нарича Страдание. Страдание. Вие усетихте, че пътя обратно към Дома, че пътя, който възприемахте като грешен трябва да се изкупи със страдание. Това е най-съвременния печат. Най-новия печат. Вие сами избрахте страданията...физическите...финансовите...страдания в отношенията...да страдате заради другите. Скъпи Шамбра, искаме да отбележим, че вие сте експерти в това, да страдате заради другите! Постъпвайки по този начин вие им отнемате правото на собствените им страдания. И това е показател, че вие не им съчувствате.

 

Носите на гърба си вашите собствени страдания...страданията на света...страданията от минали животи...страданията на вселените, които никога не са съществували /смях/. Натоварили сте се със страданията на същности и ангели, с които сте се идентифицирали. Вкоренили сте дълбоко в себе си енергията на страданието и това създава проблеми в сърцата ви. Това предизвиква проблеми в живота ви. Толкова сте паднали духом по време на пътешествието ви, че си мислите, че единствения начин да се завърнете у Дома е като страдате, страдате, страдате.

 

Когато сте готови да отворите Печата на Страданието, ще забележите, че енергията на страданието се превръща в енергия на радостта и творчеството. Уважаеми, Шамбра, някои от вас може да изпитат трудност с отварянето на печата, защото си мислят, че има още много страдания, през които трябва да минат. Все още сте убедени, че живота трябва да е труден. Толкова дълбоко сте се убедили в това, че си позволявате съвсем малко, минимума, колкото да оцелявате. Когато се върнете при нас казвате: „По дяволите, живота е много труден!“. От днес нататък, когато чуем това изявление ще ви отвърнем: „По дяволите, защо избирате труден живот!?“ /смях/

 

И така, скъпи приятели, днес, с любов в сърцата и със сълзи в очите и с вашия смях отворете Петия Печат и позволете на енергията на страданието да не присъства повече във вашето съзнание. Разрешете на всички страдания, които сте изпитвали някога, където и да е и на днешните страдания да си тръгнат.

 

От днес нататък нека нито един мъж, нито една жена, нито която и да е църква никога...никога...никога повече не ви казват, че трябва да страдате. Радостта е пътя на Новата енергия. Удовлетворението е пътя на Новата енергия. Гордейте се с това кои сте, какво сте и какво правите. Скъпа Шамбра, освободете страданията от Петия Печат, за да можете да изпитате благословията да сте ангел на Земята.

 

Пауза

 

Зад Шестия Печат се намира един интересен елемент, елемент, който днес е изпълнен с толкова много енергии...енергии, които буквално ви атакуват...енергии, които присъстваха на последната ни среща и днес отново са тук. Шестия Печат е Спасението. Спасението.

 

Знаехте, че един ден на вашия път ще има спасение. Ще има освобождаване. Но това не са НЛО, които ще пристигнат и ще ви вземат със себе си. /смях/ Спасението няма да дойде и от някой гуру, няма да дойде от друг човек, дори това да е Исус, Йешуа.

 

Спасението това сте вие. Спасението е освобождаване от всички илюзии. Отварянето на Седмия Печат е спасение. Спасението се състои в това - да приемете в сърцето си няколко обикновени думи – АЗ СЪЩО СЪМ БОГ – ето това е спасение.

 

Християнските църкви проповядват, че спасението ще дойде чрез Исус Христос, единствения син на Бога. Аз, Тобиас, ще изкажа днес едно смело заявление – това е лъжа! Не съществува един избран син. Има милиони и милиарди ангели от Дома. В този момент аз седя и разговарям с 238 от тях, а също и с всички, които са включени през Интернет. Обръщам се към всички вас.

 

Нека нито една църква ви казва, че трябва да вървите по пътя на някой друг, било той и Йешуа. Да, той даде пример, но не е изисквал някой да го следва. Наясно сте, че той направи някои грешки и пострада повече от необходимото /смях/.

 

Така че, скъпи приятели, с любов в сърцето и със сълзи в очите отворете Шестия Печат на Спасението. Преобразувайте Старото разбиране за Спасение, според което някой трябваше да дойде и да ви спаси и разберете, че вие сами сте си спасението. Повече никой не се явява вашето спасение, това сте вие.

 

Спасението винаги го е имало. То се изразява в приемане на себе си и приемане на вашето пътешествие. Разберете, че Йешуа ви обича, той вървеше редом с вас и няма нужда да ви спасява от каквото и да било. Вие никога не сте имали нужда да бъдете спасявани. Вие имахте нужда само от напомняне.

 

Пауза

 

И накрая Седмия Печат. Този печат също носи енергията на „АЗ“ от Втория Печат, но тук тази енергия е разгърната, има разгърнато разбиране на Себе си – „АЗ СЪМ“, а не само „АЗ“ или „Кой съм Аз?“ Седмия Печат е пеперудата, излязла от пашкула.

 

Този печат винаги е бил вътре във вас, винаги е носил потенциала на „АЗ СЪМ“. „АЗ СЪМ“ няма нужда да пита кой е, какво се случва около него. „АЗ СЪМ“ има знание и разбиране на съвсем ново ниво. „АЗ СЪМ“ разбира всичко през сърцето, а не през човешкия интелект. Седмия Печат е потенциала на Новата Енергия и на Новата Земя.

 

С цялата благословия от нас...Архангел Михаил...Метатрон...Хосаф...Сен-Жермен...Криойн също...от тъмните в 4-те ъгъла...отворете Седмия Печат и си позволете да сте „АЗ СЪМ“.

 

Скъпи приятели, нека в Новата Енергия нито един мъж, нито една жена нито която и да е църква не ви казват повече, че вие сте нещо по-малко от Бог. Започнете да живеете като Бог във всеки момент, с всеки дъх, всеки ден. Отворете Божественото си сърце и се отървете от ненужното бреме.

 

Пауза

 

Седемте Печата ще се отварят внимателно и нежно. Имате поддръжката и любовта на ангелите, които са около вас. Имате поддръжката на собственото ви Божествено АЗ. Разберете, че едно дете не може да се зачене и да се роди за един ден. Изисква се време, девет месеца. Разгръщането, отварянето на вашите печати ще стане внимателно и бавно.

 

Искаме да ви помолим, когато се събудите сутрин да поемете дъх и да признаете пред себе си, че ТИ СЪЩО СИ БОГ. През деня, когато чуете дрънкането на ума ви знайте, че това просто е вашата нервност. Напомнете си: „АЗ СЪЩО СЪМ БОГ“. Това е всичко, което трябва да направите. Вие всички сте достойни за това. А сега го приемете в сърцето си.

 

Новите времена докосват всички. Може да имате проблеми. Може да имате работа за вършене. Но това повече няма да става по-стария начин. За тези от вас, които продължават да работят много, ще се промени самата енергия на работата ви, тя ще стане по-игрива, ще я възприемате като приключение. Повече няма да ви изглежда като борба. Няма да се налага да страдате повече.

 

Шамбра, ще имате доста работа в Новата Енергия. Разбрахте за някои направления тук / има предвид провелата се конференция/, показаха ви различни възможности и потенциали. Показаха ви как да преодолявате различни препятствия, прегради и бариери.

 

Ако приемете това предизвикателство - Новата Енергия, ако си позволите да отворите печатите си, затворени от толкова дълго време, ще стигнете до съвсем нов път. Той ще ви намери. Той НЕПРЕМЕНО ще ви намери. Ще разберете, че повече не е необходимо да работите толкова много. Да, ще имате доста работа за вършене, но това няма да е онази тежка рутина от преди. Тази работа ще се състои в това – да се радвате на Живота! Шамбра, ще можете ли да се справите с нея? /смях/

 

Пауза

 

Преди 20 месеца в същата тази зала /имат предвид провеждането на първия изнесен курс „Отвъд рамките на Кръга“, състоял се на 8-11 ноември 2001 година в Great Divide Lodge, в същата зала, където е проведена конференцията, а също и днешната среща/ проведохме канализиране, което отразяваше думи, написани от всички, всички вас преди 2150 години в планината Сион. Същността на това събиране бяха думи, които не можеха да бъдат казани или написани /пауза, Тобиас става много емоционален/, развълнувах се, думи, които не можеха да бъдат казани или написани тогава и които едва ли могат да се изрекат или напишат даже днес, през 2003 година. Тогава щяха да ви убият, а днес може да ви понатупат или да ви се подиграят.

 

Преди 20 месеца насочихме към вас три обикновени думи – ТИ СЪЩО СИ БОГ. На пръв поглед три обикновени думи, но всъщност това са най-динамичните думи на Новата Енергия.

 

Изискахме от Калдре да издаде Библия на Новата Енергия. И имахме предвид точно това. Оказвахме натиск върху Шамбра да създадат това нещо. Много, много пъти потупвахме Калдре по рамото, за да му напомним. Разбира се, че сме наясно с вашата тревога. Разбира се, че на „силите за спасение“ от Старата енергия това въобще не им харесва. Те въобще не искат и да чуят за това. Те не искат тези думи да се публикуват, защото все още не са отворили собствените си печати. Те продължават да се държат за старите вярвания и пътища. Те се страхуват от Новата Енергия, Новата църква, Новия път.

 

Но ние ви познаваме, Шамбра – вие сте силни. Знаем, че сте готови. Вие сте готови за това.

 

Затова ви молим да приемете този дар, дар, който сами си дадохте, дара на трите думи – ТИ СЪЩО СИ БОГ.

 

Днес Библията на Новата Енергия е готова! После Калдре ще ви разкаже забавна история как се случи всичко. Библията на Новата Енергия трябваше да е готова за тази конференция. И това едвам успя да се случи! Тя трябваше да е тук днес, в тази зала. Тя трябваше да е тук, заедно с вашите слети 238 енергии, енергии на хората, които се събраха в планината Сион преди 2150 години.

 

Тази Библия се състои само от три думи /смях/- ТИ СЪЩО СИ БОГ. Толкова е просто. Толкова е просто.

 

Тази Библия, която ще видите днес, съдържа 238 страници. Всяка една страница съответства на всеки един в тази зала. А корицата съдържа всички Шамбра от целия свят.

 

Библията е с празни страници, скъпи приятели, защото нито един мъж, нито една жена, нито която и да е църква могат да ви кажат как да живеете. ТИ СЪЩО СИ БОГ. Всеки от вас днес, всеки от вас отпреди 2150 години е една страница от тази книга. Вие помогнахте за нейното създаване.

 

Днес е паметен ден за нас и за вас. Външните сили не го очакваха, те започнаха енергийните си атаките преди няколко месеца. Някои са го усетили. Тези сили се активизираха по време на последната ни среща. Те почти успяха да накарат Калдре да забрави за книгата /смях/. Тук се шегуваме с теб, Калдре. Но въпреки всичко книгата беше готова навреме.

 

И така, скъпи приятели, това е енергията на 12 - я Шоуд от серията “Божествен човек“.

 

Седемте Печата, които бяха имплантирани дълбоко във вас вече могат да се отворят и да се освободи тяхната енергия.

 

Ако изучавате свещените книги, а също и седемте енергийни чакри, ще намерите връзката. Ако изучавате Откровението бъдете наясно, че ние наистина съединихме междупространствено енергиите отпреди 2015 години и днешните. Потърсете тълкования за това в символиката на демоните, конете, воините и други в книгата Откровение. Ако се върнете отново към тази книга наистина ще разберете.

 

Ще усещате днешната енергия и през следващите няколко дни. Запомнете, че енергията на ТОЗИ момент е в признанието, че ТИ СЪЩО СИ БОГ и в отварянето на печатите.

 

Обичаме ви нежно. Никога не сте сами.

 

И това е така!

 

Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. 

Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

 

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

 

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

 

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

 

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

 

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени