"Seitsemän sinettiä"

Esitetty Crimson Circlelle
19.7.2003
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Tobias: Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että kokoonnumme jälleen energiassa, joka on ollut läsnä koko tämän viikonlopun ajan (Keskikesän Uuden Energian konferenssi, Breckenridge, Colorado). Tämä energia on verrattavissa aika-avaruus -käsitteen mukaisesti parituhatta vuotta vanhaan tapahtumaan. Tuon tapahtuman energia on suorassa yhteydessä tähän kokoontumiseen. Käsittelemme näitä energioita tämänpäiväisessa Shoudissamme.

Minulle, Tobiakselle, tuottaa suurta iloa olla teidän Jumalallisten Ihmisten seurassa. Olette vastanneet kutsuun ja saapuneet jälleen paikalle. Minulla, Tobiaksella, on suuri kunnia olla täällä arkkienkeli Mikaelin (Ronna Hermanin kanavoimana), rakkaan Mikaelin seurassa, jonka energia virtasi tänne edellisenä iltana, ja jonka perheeseen te kuulutte. Minulla on kunnia olla myös White Eaglen ja Markin kanssa (Jonette Crowleyn kanavoimana), jotka ovat paikalla tasapainottamassa ja auttamassa teitä tämän prosessin läpi ulottuvuudet ylittävällä, mutta samalla maadoittavalla tavalla Nyt-hetkessä.

Läsnäolonne merkitsee sitä, että olette antaneet itsellenne luvan siirtyä seuraavalle ovelle, joka johtaa suurempaan tyydytykseen ja täyttymykseen sekä uudenlaisiin kokemuksiin. Markin ja White Eaglen energiat auttavat teitä ylittämään pelkonne ja huolenne.

Minulla, Tobiaksella, on suuri kunnia olla täällä rakkaan Marian energioiden kanssa. Marit – miten upea enkeli. Sen energia ryöppysi sisään musiikin soidessa (viittaa Natalie Campbellin laulamaan Ave Mariaan ennen kanavointia). Tiedämme teidän kokeneen sen mukanaan tuoman lämmön, hoivan, lohdun ja rakkauden. Meidän oli tehtävä muutamia valmisteluja varmistaaksemme, että rakas Natalie voisi olla paikalla välittämässä teille Marian energiaa. Näettehän, että pystymme hoitamaan hommat tarvittaessa. (naurua)

Minulla on kunnia olla täällä Metatronin kanssa, jonka energia jatkaa teidän tönimistänne eteenpäin ja kysyy yhä uudelleen ja uudelleen: “Oletko valmis? Oletko rohkea?” Saatatte ajaa autoa ja tuntea tai kuulla sanat: “Oletko valmis?” Saatatte tuntea halua perääntyä, vaikka sydämenne sanovatkin toisin. Silloin Metatron ilmestyy paikalle muistuttamaan teitä sanoin: “Oletko valmis?” Olette valmistautuneet tähän monien, monien elämienne ajan, ettekä pelkästään Maan päällä, vaan kauan ennen tänne tuloannekin.

Minulla, Tobiaksella, on kunnia olla täällä St. Germainin, rakkaan tämänpuoleisen ystäväni kanssa. Olemme molemmat olleet joskus ihmisiä. Kerromme toisillemme tarinoita ja vitsejä teistä! (naurua) Ja on kunnia olla täällä Hossafin kanssa, joka oppii todella paljon ihmisenkeleistä; teidän tavastanne reagoida ja verhon aiheuttamista esteistä. Kyllä, verho on nousemassa.

Olette niin tottuneet teitä ympäröivään verhoon. Näemme joskus verhon alkaessa kohota, että vedätte sen takaisin päällenne kuin turvaa hakevat lapset. Teillä on turvallinen olo verhon alla. Tiedätte, miten sen kanssa toimitaan.

Kun verhoa kohotetaan, saatte omituisia tuntemuksia. Mielenne ei vaikuta tasapainoiselta. Tunnette rajattomuuden, muurit eivät pidättele teitä. Tämä on epätavallinen ja epämukava tunne. Yritätte siis vetää verhoa takaisin päällenne. Silti sanotte samaan hengenvetoon: “Rakas Henki, voisitko nostaa verhon päältäni, sillä haluan olla vapaa enkeli!”

(tauko)

Meillä on monia muitakin vieraita tänään. Ne auttavat meidän puolellamme verhoa ja kuuluvat niin sanotusti Crimson Councilin henkilökuntaan.

Myös pimeyden enkelit ovat kaikkialla ympärillämme. Kyllä… kaunista, vai mitä? Ne ovat täällä tarkkailemassa. Ne eivät voi tehdä teille mitään, rakkaat ystävät. Ne ovat pyhässä ja turvallisessa paikassa, jonka Shaumbrat ovat luoneet. Ne eivät voi tehdä muuta kuin tarkkailla. Ne ovat osa Kaikkea Mitä On. Ne ovat osa menneisyyttänne ja nykyisyyttänne. Niihin jokaiseen liittyy siunaus. Puhumme niistä tänä päivänä. Täällä on tänään neljä pimeyden enkeliä, yksi tämän huoneen jokaisessa nurkassa. Niillä on täällä tehtävä suoritettavanaan. Ne auttavat liikuttamaan ja muuntamaan energiaa.

Kerroimme Cauldrelle (Geoffrey Hoppe) hänen ajaessaan tänne vuorelle, että tämän päivän teemana on “lentäminen.” Rakkaat ystävät, ihmisnäkökulmastanne katsottuna asian voi ymmärtää monella eri tavalla. Teillä on sanonta, joka naurattaa meitä. Jotkut asiat – kuinka sen sanoisi – lentävät osuessaan tuulettimeen. (naurua)  Ja tässä huoneessahan on paljon tuulettimia (johtuen salin kuumuudesta). Tämä ei ole sattumaa.

Tämän tilaisuuden energia sallii asioiden lentävän, nousevan korkeuksiin, vapautuvan ja avautuvan aivan kuin kuoriutuva perhonen. Auringonvalo sokaisee perhosen, ja se tuntee olonsa erilaiseksi. Sillä on siivet… pelottavaa aluksi, sillä toukka ei tiennyt siipiä olevan olemassakaan. Sillä oli aina ollut vain jalat. Mutta sitten se huomaa siipien upeat värit ja levittää ne, antaa siipien tuntea ilmanvireen. Tämä entinen toukka vetää syvään henkeä, avaa siipensä, päästää irti ja jättää taakseen sen pitkään sisäänsä sulkeneen kotelon. Se lähtee uudelle matkalle, uuteen palvelukseen ja elämään.

Rakkaat ystävät, tämän konferenssin energiana on lentäminen… lentäminen. Joten pyydämme teitä kaikkia hengittämään syvään, myös internetin kautta kuuntelevia ja tätä tulevaisuudessa lukevia. Hengittäkää syvään nyt. Lähdemme tänään yhdessä lyhyelle matkalle.

Tämä on Jumalallinen Ihminen-sarjan 12. Shoud. Meillä on ollut upea vuosi yhdessä, monumentaalinen vuosi. Tämän vuoden aikana siirryimme minun, Tobiaksen, ja muiden enkeleiden äänistä teidän ääniinne. Teidän äänenne ja energianne sulautuivat kaikkiin värähtelykuvioihin, näiden kanavointien hyvin mutkikkaisiin ja kauniisiin värähtelykuvioihin. Liityitte yhteen. Shoudit alkoivat. Niistä tuli teidän, meidän ja Hengen ääni.

Tällaista ei ole tehty koskaan aikaisemmin. Ihmiset ovat aina kuunnelleet enkeleitä, yrittäneet kuunnella Jumalaa… ihminen kuuntelemassa korokkeella seisovaa olentoa, joka kertoo mitä heidän pitää tehdä ja miten… ihminen seuraamassa gurua, jolla ei ole sen enempää hajua asioista kuin muillakaan. Gurut vain osaavat puhua muita paremmin.

Liityitte siis yhteen Shoudissa. Siitä tuli Shaumbrojen ja Hengen ääni – monumentaalista, Maan energian muuttavaa.

Jatkamme Shoudejamme. Energiastanne tulee yhä suurempi osa Shoudia. Tiedättehän, että näin tapahtuessa, teidän avautuessanne ja ilmaistessanne itseänne energeettisesti meidän kauttamme, voimme ME ottaa yhä enemmän ja enemmän osaa Shoudiin. Shoud voi siten olla paljon tyydyttävämpi ja täydellisempi.

Ymmärrättehän, että Shoudin energia ei ole lineaarista vaan moniulotteista. Kun avaudutte Kaikelle Mitä Olette ja lisäätte energianne tähän Shoudiksi kutsuttuun rakkauden ja tiedon välineeseen, niin mekin voimme avautua lisää. Rakkaat ystävät, tällä tavalla Henki toimii. Kun muututte yhä enemmän Jumaliksi, joita todellisuudessa olette, niin Jumalakin voi muuttua Jumalallisemmaksi! Tämä on Uuden Energian fysiikkaa.

Ette pelkästään vaihda energiasta toiseen. Ette astu eteenpäin, jotta me voisimme astua taaksepäin. Astutte eteenpäin ja laajennutte Henki vierellänne. Gaia… ja Anasazit… jopa eläimet… ja Maan päällä asuneet luonnonhenget… ne ovat kaikki lähteneet. Ne ovat lähteneet ja vieneet mukanaan Vanhan energiansa ja suhteensa teihin. Niiden lähdön myötä te otitte vastuun. Aah, tässä piileekin asian ydin – sen jälkeen ne voivat palata. Ne voivat palata täyteläisimpinä Uudessa Energiassa ja kokonaan uudella tavalla.

Ymmärrättehän, että Vanha Energia oli hiukan epätasapainoista. Se vaati energian paikanpitäjiä täyttämään aukot siellä, missä ette olleet täydellisiä. Päästäessänne irti kaikesta Vanhasta ja aloittaessanne sisimmässänne olevan Jumalan hyväksymisen, voivat kaikki asiat palautua takaisin dynaamisella Uuden Energian tavalla. Ette menetä mitään, mutta voitte saada kaiken Uudessa Energiassa.

Teitä on pelottanut, että joudutte luopumaan ihmissuhteistanne… ja työpaikoistanne… ja monista muistakin asioista. Olette tunteneet surua Gaiankin lähdön vuoksi. Kyse oli Vanhojen tapojen poistumisesta, joista teidän oli pakko päästää irti. Teidän oli vapautettava ne täydellisesti ilman ennakko-odotuksia niiden mahdollisesta paluusta. Teidän oli aidosti päästettävä irti Vanhasta.

Kun laajennutte omasta ansiostanne, voivat kaikki vapauttamanne asiat palata takainsin ja laajentua myös. Uuden Energian fysiikkaa on se, että teidän avautuessanne ja laajentuessanne myös Jumala laajentuu. Niin yksinkertaista se on.

(tauko)

Olemme hiukan liikuttuneita istuessamme kanssanne tällaisessa tapaamisessa. Olemme liikuttuneita omistautumisenne, määrätietoisuutenne, rakkautenne ja jatkamisen halukkuutenne vuoksi, vaikka asiat näyttävätkin toimivan teitä vastaan. Aiomme vain istua tässä liikuttavassa energiassa hetken ja imeä sitä sisäämme meidän puoleltamme. Antakaa meidän kunnioittaa teitä sen vuoksi keitä olette. Olette niitä enkeleitä, jotka raivaavat uutta polkua, ja jotka todella, todella rakastavat Nyt-hetkessä elämistä. (lyhyt tauko) Miten hieno päivä tämä onkaan!

Noin 2150 vuotta sitten, rakkaat ystävät, tämä täsmälleen sama ryhmä istui yhdessä Siionin vuorella. Antakaa itsellenne lupa siirtyä ulottuvuuksien välisille tasoille samalla Nyt-hetkessä pysyen. Pysykää tässä, mutta siirtykää Laajentuneeseen Nyt-hetkeen. Antakaa reilut parituhatta vuotta vanhojen energioiden tulla nykyhetkeenne. Istuimme yhdessä ryhmänä kuten nytkin.

Samaan aikaan istui enkeleitä Toisessa Ympyrässä, aivan kuten tänäänkin. Ja muita ihmisiä ja enkeleitä oli yhteydessä vuorella istuvaan ryhmään energeettisesti ja telepaattisesti, aivan kuten nytkin meihin internetin kautta yhteydessä olevat. Sekä Maan päällä että moniulotteisilla tasoilla olevat olivat yhteydessä keskenään. Olitte virittäytyneet suureksi, rakastavaksi energiamatriisiksi.

Tässä huoneessa olevat istuivat yhdessä. Olitte matkustaneet kaukaisista maista osallistuaksenne pappien ja profeettojen tapaamiseen. Tulitte Aasiasta, Euroopasta ja Afrikasta, monista tuntemattomista paikoista. Matkustitte kuukausia ja jopa vuosia ollaksenne läsnä tuossa tapaamisessa.

Hengittäkää sisään ja antakaa itsellenne lupa muistaa tämä vastaava tapahtuma 2150 vuotta sitten. Olitte mystikkoja. Jotkut teistä olivat pappeja ja rabbeja. Olitte arabeja ja juutalaisia, afrikkalaisia ja aasialaisia.

Ymmärrättehän, että arkkienkeli Mikaelin mahtavasta asuinpaikasta oli kuulunut kutsu kokoontua Siionin vuorelle mietiskelemään ja rukoilemaan kuukauden ajaksi… olemaan intensiivisessä yhteydessä verhon toiselle puolelle… intensiivisessä yhteydessä Maahan… ja intensiivisessä yhteydessä vastaavaan tapaamiseen joskus tulevaisuudessa. Ette tienneet tarkkaa päivämäärää, mutta tiesitte kokoontuvanne joskus tulevaisuudessa uudelleen avataksenne ja muuttaaksenne pitkään lukkojen takana olleet asiat, jotka tarvitsevat Uutta Energiaa.

Istuitte silloin yhdessä aivan kuten istumme nytkin. Paljon keskusteluja käytiin, kielimuurista huolimatta. Käytiin keskusteluja ihmisluonteesta, ihmisenä elämisestä ja kaikkien ihmisten henkisestä luonteesta, aivan kuten teemme tänäänkin. Käytiin keskusteluja siitä, miten Henkeen saataisiin jälleen yhteys, ja mikä pidätteli ihmiskuntaa paikoillaan.

Jotkut teistä halusivat säilyttää suhteenne tuon ajan kirkkoihin ja synagogiin. Jotkut teistä eivät halunneet kapinoida, vaan halusitte pikemminkin integroida uudet ajatuksenne ja näkemyksenne ihmisyydestä ja hengellisyydestä kirkon olemassa oleviin rakenteisiin. Halusitte pysyä kirkkojen liittolaisina, virrata niiden energian mukana. Toiset teistä taas olivat kunnon kapinallisia. Halusitte olla omillanne ja aloittaa oman, uuden uskontonne.

Joitakin ryhmän jäseniä kiinnostivat salaliittoteoriat, joiden takana olivat hallitukset ja kirkot. Niissä olikin paljon perää. Nämä ryhmän jäsenet halusivat keskittyä Siionin vuorella pidetyssä tapaamisessa salaliittoteorioihin. Jotkut taas halusivat teidän kaikkien lähtevän jonnekin kauas pois, elävän ryhmänä tuhansien kilometrien päässä muista ihmisistä, eristäytyvän ja yksinkertaisesti kannattelevan Maan energiaa.

Tuossa tapaamisessa keskusteltiin yksityiskohtaisesti Seitsemästä Sinetistä, joista myöhemmin kirjoitettiin Raamatussakin, sekä niiden ymmärtämisestä. Näiden keskustelujen energia oli mahtava. Olitte yhteydessä sekä linnunradan että moniulotteisiin energioihin. Jos luette Ilmestyskirjaa, näette miten linnunradan energiat astuivat mukaan kuvioihin.

Tuo tapaaminen koski Seitsemää Sinettiä. Ymmärsitte, että ihmisen henkiseen olomuotoon oli tarkoituksenmukaisesti sinetöity jotakin. Maan päällä käveleviin ihmisenkeleihin oli sinetöity seitsemän ihmiskunnan olotilaa. Ja jonain päivänä tulevaisuudessa nämä Sinetit voitaisiin avata sillä edellytyksellä, että maapallo olisi selviytynyt ja ihmiset ylittäneet tietyt sillat tai avanneet tietyt portit. Seisemän Sinettiä tunnistettiin. Niiden energiasta keskusteltiin. Tuossa tapaamisessa, rakkaat ystävät, yhdistitte Sinetit ihmiskehojen energeettisiin järjestelmiin, joita nykyisin kutsutte chakroiksi.

Pyydämme teitä nyt säilyttämään avoimuutenne. Pysykää Nyt-hetkessä. Olkaa hyvin maadoittuneita omiin olemuksiinne, mutta ymmärtäkää, että tuomme nyt tähän huoneeseen useita tuhansia vuosia vanhan tapaamisenne energian. Vedämme tänne myös nykykirkkojenne energiat, jotka perustuvat siihen työhön, jota niin monet teistä tekivät entisissä elämissänne. Ja tuomme myös Uutta Energiaa.

Hengittäkää syvään, rakkaat ystävät, ja antakaa meidän integroida kaikki nämä elementit yhteen tähän hyvin mielenkiintoiseen ulottuvuuteen, jonka olette antaneet rakentaa ympärillenne.

Tänään aiomme avata hellävaraisesti – hyvin hellävaraisesti – Seitsemän Sinettiä. Haluamme teidän ymmärtävän, että avaatte vain omat Sinettinne. Ette tee ettekä voi tehdä sitä muiden ihmisten puolesta. Ette tee sitä vieressänne istuvien tai lastenne tai vanhempienne puolesta. Avaatte hellävaraisesti Seitsemän Sinettiä oman itsenne vuoksi.

Mutta ymmärrättehän, että avatessanne omat Sinettinne ja muuttaessanne omaa värähtelyänne, vaikutatte ympäristönne potentiaaliin. Kuten olemme sanoneet aikaisemminkin, muuttaessanne värähtelyänne lähetätte neutraalia, potentiaaleja sisältävää energiaa, jota kuka tahansa ihminen tai elämänmuoto voi käyttää niin valitessaan. Ette kuitenkaan pakota ketään tekemään niin.

Suurin osa ihmisista ei halua avata Sinettejään. Ymmärtäkää ja kunnioittakaa heidän tahtoaan. Vaikka olettekin täällä tänään joko energeettisesti tai fyysisesti, ei teidänkään ole pakko avata Sinettejänne.

Ymmärtäkää, että avatessanne ne hellävaraisesti… kyllä, aivan – joku esitti meille juuri kysymyksen – monet teistä ovat jo läpikäyneet tämän prosessin ja oleellisesti auttaneet poistamaan Sinettien päällä olleita kerroksia. Ja nyt tässä ryhmäenergiassa on turvallista avata niitä lisää ja lisää.

Seitsemän ominaisuutta luotiin perustuen matkaanne Kotoa… Tulimuurin… Arkin Veljeskunnan… ja kaikkien Maan päällä keräämienne kokemustenne läpi. Olette kaivertaneet nämä ominaisuudet syvälle sisimpäänne. Ne ovat nyt valmiit muuttumaan. Nämä Vanhat paradigmat, dynamiikat ja kuviot ovat valmiit muuttumaan. Henki tai pimeys eivät pakottaneet teitä omaksumaan niitä. Ne ovat yksinkertaisesti matkanne ehdot ja kuviot.

Pimeys on täällä, koska se on ollut osa teitä ja matkaanne. Pimeys on täällä näyttääkseen teille tarkalleen mitä se on ja mitä se ei ole, ja että se on yksinkertaisesti Vanhaan kuuluva ominaisuus, jota ei enää tarvita siinä mielessä kuin luodessanne sen.

(tauko)

Ensimmäinen Sinetti, rakkaat ystävät, on Eron energiaa. Tämä energia on piintynyt syvälle sisimpäänne. Se on ollut seurassanne siitä lähtien, kun jätitte Kodin ja ylititte Tulimuurin. Olette sinetöineet sen sisimpäänne, eläneet sen mukaisesti ja uskoneet siihen, hyväksyneet sen, että olette erillään Hengestä. Kun kuljitte Tulimuurin läpi ja tunsitte hajoavanne miljardeiksi palasiksi, syntyi erontunne.

Tämä erillään olemisen tunne on pysynyt seurassanne… kaipaus Kotiin… ikävä Äiti/Isä/Jumalan luo… kyvyttömyys löytää Hengen energia… kaipaus päästä takaisin rakkaan, rakkaan Kuningas/Kuningatteren käsivarsille… Ykseyteen, josta olette kotoisin. Ero oli pelkkä illuusio. Sen oli oltava olemassa. Sen piti pysyä sinetöitynä sisimpäänne, jotta voisitte lähteä omalle matkallenne. Se on palvellut teitä hyvin.

Nykyajan kirkot ovat vahvistaneet ja suurennelleet eron energiaa. Ne ovat syöpyneet siten yhä syvemmälle sisimpäänne. Kirkot ovat puhuneet siitä, miten teidät heitettiin ulos taivaasta ja annettiin porttikielto paratiisiin. Rakkaat ystävät, se on Vanhaa Energiaa, eikä sillä ole mitään asiaa Uuteen. Ette te ole erossa, ettekä todellisuudessa ole koskaan olleetkaan.

Joten rakkaus sydämissänne ja kyyneleet silmissänne, rakkaat ystävät, antakaa itsellenne lupa avata Ensimmäinen Sinetti. Avatessanne sen palautuvat Hengen ja Kodin energiat. Se tuo takaisin Jumalan rakkauden. Se tuo sen todellisuuteen, Nyt-hetkeen.

Älköön yksikään mies, nainen tai kirkko koskaan sanoko teille olevanne erossa Jumalasta. Ei koskaan enää.

(tauko)

Toiseen Sinettiin sisältyy Minänne energia, egonne. Ymmärrättehän, että kulkiessanne Tulimuurin läpi ja kokiessanne eron, aloitte myös kokea Minänne ensimmäistä kertaa. Oivalsitte, että teillä on omat identiteettinne ja henkiset sormenjälkenne.

Tähän oivallukseen liittyi myös itsenne epäily. “Kuka minä olen? Miksi minä olen täällä? Miksi en ole enää Kotona? Miksi olen tyhjiössä?” Minänne tiedostaminen ja itsenne epäily antoivat teille energiaa itsenne löytämiseksi. Olette olleet matkalla ikuisuuksien ajan, löytäneet sen keitä olette ja keitä ette.

Kirkot kertovat teille, että ego on pahasta tai väärin. Ymmärtäkää ja muistakaa, että te autoitte luomaan joitakin kirkkojen uskon- ja opinkappaleita. Nyt on kuitenkin aika muuttaa tuota energiaa, muuntaa se Uudeksi. Kirkot kertovat teille, että ego on tuhottava. Ne sanovat, että teidän pitäisi luopua siitä ja antaa jonkun tuntemattoman Jumalan hallita teitä, ja että eräänä päivänä unohtaisitte identiteettinne, koska pääsisitte takaisin autuaallisiin taivaisiin keskelle ykseyden mömmöä.

Rakkaat ystävät, Minä kuuluu Uuteen Energiaan. Siihen kuuluu itsensä oivaltaminen ja ymmärtäminen. Muistatte matkan, joka johdatti teidät tänne. Muistatte henkilöllisyytenne. Teidän ei pitäisi kieltää itseänne. Egoa ei pidä tuhota.

Joka ilta työskentelemme ympäri maailmaa ihmisten kanssa, jotka yrittävät tappaa itsensä fyysisesti ja emotionaalisesti. He yrittävät tappaa tekojensa ja vierailemiensa paikkojen muistot. Joka ilta vuodatamme kyyneleitä, koska ego on kallisarvoinen lahja Hengeltä. Se on teidän lahjanne.

Älköön yksikään mies, nainen tai kirkko koskaan käskekö teitä kieltää Minäänne. Se on ainutlaatuisen, henkisen identiteettinne ydin. Te olette Minänne Luojia. Joten rakkaat ystävät, rakkaus sydämissänne ja kyyneleet silmissänne avatkaa Toinen Sinetti. Nähkää Minänne kauneus. Antakaa lupanne Toisen Sinetin hellävaraiselle avautumiselle.

(tauko)

Rakkaat ystävät, sitten on Kolmas Sinetti. Kyllä – vastaamme juuri esitettyyn kysymykseen – nämä Sinetit vastaavat chakrojen energioita. Jos opiskelette hiukan, huomaatte niiden myös liittyvän Raamatun sanojen energiaan. Kolmannen Sinetin takana on Saatanan energia. Se on syöpynyt syvälle sisimpäänne.

Saatanan energia ei ole mitään muuta kuin kaksinaisuutta, valoa ja pimeyttä. Sille on annettu sen oma valta. Tiedätte kuitenkin, että valta on illuusio. Saatanalle on annettu sen oma valta, identiteetti ja paikka vastakkainasettelussa Jumalan, Hengen kanssa.

Aivan, kirkot opettavat, että teidän on valittava Jumalan ja Saatanan välillä. Ne ovat olemukseltaan sama asia. Ne ovat olemukseltaan sama asia, osa kokonaisuutta. Tämä kaksinaisuuden aisti on syöpynyt syvälle sisimpäänne; käsitys hajautumisesta ja jakautumisesta.

Teitä on motivoinut pelko… joka on myös tehnyt teidät sairaiksi… heikentänyt teitä… tappanut teidät… pelko Saatanan käsiin joutumisesta. Olette rynnistäneet valoa kohti. Olette yrittäneet löytää pakopaikkanne valosta. Saatana on kuitenkin aina löytänyt teidät. Ihmettelette, missä Jumala piileskelee, miksi Hän ei ole paikalla vapauttamassa teitä, ja miksi Saatana on aina kiskomassa ja riuhtomassa puoleensa.

Saatanan energia, kuten tunnette sen nykyisin, on illuusio. Saatanaa ei ole olemassa siten kuten kirkot haluaisivat teidän uskovan. Ei ole valintaa taivaan ja helvetin, valon ja pimeyden välillä. On vain kaksinaisuutta.

Olette myös oppineet uskomaan, että Saatana elää sisimmässänne, että teissä on niin paha ja ilkeä puoli, että se ei ansaitse sydämienne rakkautta eikä edes ilmaa hengittääkseen. Olette katkaisseet sen osan itsestänne.

Joten rakkaat ystävät, rakkaus sydämissänne ja kyyneleet silmissänne avatkaa Saatanan Kolmas Sinetti, jotta kaksinaisuuden illuusio paljastuisi ja ymmärtäisitte, että energia on vain energiaa, kunnes sille annetaan nimi. Se on vain Hengen energiaa. Tuntekaa huoneen jokaisessa nurkassa olevat pimeyden voimat. Ymmärtäkää, että ne ovat pelanneet pelejään teidän pyynnöstänne.

Älköön yksikään mies, nainen tai kirkko pelotelko teitä Saatanalla. Älköön yksikään mies, nainen tai kirkko koskaan sanoko teille, että Hengellä on vastakohta. Se on vain energiaa sisimmässänne. Te olette Luojia. Antakaa Sinetin avautua hellävaraisesti.

(tauko)

Rakkaat ystävät, Neljäs Sinetti on Synnin energiaa. Se on myös syyllisyyttä, jota olette kantaneet niin pitkään. Se on syöpynyt syvälle sisimpäänne osana henkistä ihmisolemustanne. Synti ja syyllisyys – ovat sama asia. Olette kantaneet syyllisyyttä Kotoa lähtönne vuoksi. Olette kantaneet syyllisyyttä yrityksistänne tuhota muita enkeleitä kauan sitten, tähtien ja galaksien luomisen aikaan, kauan ennen kuin otitte fyysisen muodon. Olette kantaneet syyllisyyttä, koska teidän on väitetty tehneen asioita, joiden vuoksi ette ansaitse Jumalan rakkautta.

Olette kantaneet synnin ja syyllisyyden energiaa sisimmässänne. Ne ovat olleet osa henkistä ihmisolemustanne. Avatessanne tämän Sinetin oivallatte, että ei ole koskaan ollut mitään syytä tuntea syyllisyyttä, että syntiä ei ole olemassa. On VAIN kokemuksia.

Joten rakkaat ystävät, rakkaus sydämissänne ja kyyneleet silmissänne antakaa Neljännen Sinetin avautua. Vapauttakaa itsenne synnin ja syyllisyyden taakasta, jota olette kantaneet mukananne niin pitkään. Uudessa Energiassa ei ole syntiä. Ei ole mitään syytä tuntea syyllisyyttä.

Älköön yksikään mies, nainen tai kirkko koskaan sanoko teille, että olette tehneet Jumalan silmissä jotain väärin. Kyse on vain kokemuksista.

Uudessa Energiassa teillä on sisimmässänne tasapaino, jonka ansiosta teitä ei voi taivuttaa tekemään mitään muiden ihmisten… tai Maan… tai minkään muunkaan tahdon vastaista, koska ymmärrätte muiden matkan paljon paremmin. Tunnette muita kohtaan suurta myötätuntoa, jonka ansiosta voitte katsella heidän kohtelevan itseään kaltoin, ja silti rakastaa heitä. Vapauttakaa synti ja syyllisyys. Ja auttakaa Uuden Energian opettajina muita pääsemään tämän hyvin vaikean esteen, hyvin vaikean chakran yli.

(tauko)

Rakkaat ystävät, Viidennen Sinetin takana on energiaa, johon haluamme teidän kiinnittävän erityistä huomiota tästä hetkestä lähtien aina. Kun rakensitte henkistä ihmisolemustanne ja sinetöitte sen tietoisuuteenne ja uskomusjärjestelmiinne, loitte mielenkiintoisen olotilan nimeltä kärsimys. Kärsimys. Teistä tuntui, että löytääksenne tien takaisin Kotiin ja hyvittääksenne sieltä lähtönne, teidän tulisi kärsiä. Tämä on kaikista nykyaikaisin Sinetti.

Olette aiheuttaneet itsellenne kärsimystä… fyysistä… taloudellista… ihmissuhteisiin liittyvää… ja muiden puolesta kärsimistä. Rakkaat Shaumbrat, olette mestareita kärsimään muiden puolesta! Tehdessänne niin kiellätte muilta heidän kärsimyksensä. Ja se osoittaa myötätunnon puutetta heitä kohtaan.

Olette ottaneet omiksenne… maailman kärsimykset… entisten elämienne kärsimykset… olemattomien universumien kärsimykset. (naurua) Olette ottaneet omiksenne entiteettien ja niiden enkeleiden kärsimykset, joita kerran olitte. Olette iskostaneet kärsimyksen energian syvälle sisimpäänne, ja se aiheuttaa ongelmia sydämillenne. Se aiheuttaa ongelmia elämissänne. Vajositte niin syvälle matkallanne, että luulitte ainoan keinon tien löytämiseksi takaisin olevan kärsimisen, kärsimisen ja vielä kerran kärsimisen.

Kun olette valmiit avaamaan Kärsimyksen Sinetin, huomaatte sen takana olevan energian muuttuvan iloksi ja luovuudeksi. Rakkaat Shaumbrat, joillekin teistä tämän Sinetin avaaminen voi olla vaikeaa, sillä luulette edelleenkin, että ette ole vielä kärsineet tarpeeksi. Luulette edelleenkin, että elämän on oltava vaikeaa. Olette saaneet itsenne niin vakuuttuneiksi siitä, että annatte itsellenne vain juuri ja juuri tarpeeksi selviytyäksenne. Palaatte meidän puolellemme ja sanotte: “Hemmetti, että elämä on vaikeaa!” Ensi kerralla kun kuulemme teidän sanovan niin, vastaamme teille: “Hemmetti, miksi valitset vaikean elämän?” (naurua)

Joten rakkaat ystävät, rakkaus sydämissänne, kyyneleet silmissänne ja naurua äänessänne avatkaa Viides Sinetti ja antakaa kärsimyksen energian vapautua tietoisuudestanne. Antakaa kaikkien entisten ja nykyisten kärsimystenne poistua.

Älköön yksikään mies, nainen tai kirkko enää koskaan… koskaan… koskaan sanoko teille, että teidän pitäisi kärsiä. Ilo on Uuden Energian tapa, samoin täyttymys. Olkaa ylpeitä siitä, keitä ja mitä olette ja mitä teette. Ilmaiskaa itseänne rakkaudella, kuten kuulitte eilisiltana kehoitettavan (viittaa erääseen edellisenä iltana esiintyneeseen puhujaan). Rakkaat Shaumbrat, vapauttakaa Kärsimys Viidennestä Sinetistä, jotta voisitte kokea Maan päällä elämiseen liittyvät siunaukset.

(tauko)

Kuudennen Sinetin takana – on mielenkiintoinen elementti – elementti, jonka taakse kätkeytyy tänään paljon energiaa… energioita, jotka yrittävät kirjaimellisesti hyökätä teitä vastaan… energioita, jotka olivat läsnä viime tapaamisessammekin, ja ovat nyt erityisesti paikalla tänä päivänä. Kuudennen Sinetin takana on Vapahdus. Vapahdus.

Tiesitte, että jossakin matkanne varrella kokisitte vapahduksen. Teidät vapautettaisiin. Kyse ei kuitenkaan ole ufoista, jotka ovat tulossa noutamaan teitä. (naurua) Ei myöskään guruista tai  muistakaan ulkopuolisista ihmisistä. Ei edes Jeesuksesta, Yeshuasta.

Vapahdus olette te itse. Vapahdus tarkoittaa kaikkien illuusioiden vapauttamista. Seitsemän Sinetin avaaminen ON vapahdusta. Sydämissänne hyväksytyt neljä yksinkertaista sanaa – MINÄ OLEN MYÖS JUMALA – ovat vapahdus.

(Kristityt) kirkkonne kertovat kaikille, että vapahdus löytyy vain Jumalan ainoan pojan, Jeesuksen Kristuksen kautta. Minä, Tobias, sanon teille suoraan – se on vale! Ei ole olemassa vain yhtä valittua poikaa. Sen sijaan on miljardeja Kotoa lähteneitä enkeleitä. Minä istun juuri nyt niistä 238:n kanssa plus kaikkien internetin kautta kuuntelevien tai lukevien kanssa. Puhun teille kaikille.

Älköön yksikään kirkko sanoko teille, että teidän pitäisi kulkea jonkun muun polkua, ei edes Yeshuan polkua. Aivan, hän toimi esimerkkinä, mutta ei halunnut muiden seuraavan itseään. Tiedättehän, että hänkin erehtyi joskus. Hän kärsi enemmän kuin tarpeeksi! (naurua)

Joten rakkaat ystävät, rakkaus sydämissänne ja kyyneleet silmissänne avatkaa Vapahduksen Kuudes Sinetti. Jos joku yrittää pelastaa teidät, niin muuntakaa vapahduksen Vanha Energia. Vapauttakaa se sisimmästänne. Ymmärtäkää, että vapahdatte itse itsenne. Kukaan muu ei voi sitä tehdä, vain te.

Vapahdus on aina ollut olemassa. Se on itsenne ja matkanne hyväksymistä. Ymmärtäkää, että  Yeshua rakastaa teitä. Yeshua on kulkenut yhdessä kanssanne. Yeshuan ei ole koskaan tarvinnut pelastaa teitä miltään. Ei ole koskaan ollut mitään syytä pelastaa teitä. Kaipasitte vain välillä muistutusta.

(tauko)

Viimeiseksi Seitsemäs Sinetti. Seitsemännen Sinetin takana on samaa energiaa kuin Toisenkin Sinetin takana eli te itse. Seitsemäs Sinetti on kuitenkin Minänne ilmaisemista, “Minä Olen,” pikemmin kuin itsenne etsimistä, “kuka minä olen?” Seitsemäs Sinetti on kotelonsa jättävä perhonen.

Seitsemäs Sinetti on aina ollut sisimmässänne. Se on aina kantanut “Minä Olen”-potentiaalia. “Minä Olen” ei tarvitse esittää kysymyksiä omasta identiteetistään. Sen ei tarvitse kysellä, mitä sen ympärillä tapahtuu. Sillä on tietämystä ja ymmärrystä uudella syvällisellä tasolla. Seitsemännen Sinetin takana oleva Minä ymmärtää asioita jumalallisen sydämen kautta, ei älyperäisesti. Seitsemäs Sinetti on Uuden Energian ja Uuden Maapallon potentiaali.

Joten meidän siunaustemme saattelemina… Arkkienkeli Mikaelin… Metatronin… Marian…  Hossafin… St. Germainin… kyllä, aivan – vastauksena juuri esitettyyn kysymykseen – aivan, myös  Kryonin siunausten saattelemina… ja myös huoneen neljässä nurkassa seisovien pimeyden voimien saattelemina… avatkaa Seitsemäs Sinetti voidaksenne sanoa “Minä Olen.”

Rakkaat ystävät, älköön Uudessa Energiassa yksikään mies, nainen tai kirkko koskaan sanoko teille, että olette vähemmän kuin Jumala. Eläkää jokainen hetki, henkäys ja päivä kuin Jumala. Avatkaa jumalalliset sydämenne. Vapauttakaa mielelle asettamanne rasitukset.

(tauko)

Seitsemän Sinettiä avautuvat hellästi, hellävaraisesti. Teillä on sillä välin enkelien rakkaus ja tuki ympärillänne. Teillä on myös oma Jumalallinen Minänne. Ymmärrättehän, että vauvaa ei hedelmöitetä ja synnytetä yhdessä päivässä. Siihen kuluu kuukausia, yhdeksän kuukautta. Sinettienne avautuminen tapahtuu hellästi, pikkuhiljaa.

Pyydämme teitä ensimmäiseksi herätessänne hengittämään ja tunnustamaan, että olette myös Jumala. Päivänmittaan kuullessanne mielenne jaarittelevan, ymmärtäkää sen yksinkertaisesti olevan itsenne epäilyä. Muistakaa silloin: “Minä olen myös Jumala.” Muuta teidän ei tarvitse tietääkään. Olette sen arvoisia, kaikki teistä. Olette sen arvoisia. Hyväksykää se nyt sydämissänne.

Uudet ajat koittavat kaikille. Saatatte kohdata vaikeuksia ja joutua työstämään asioita. Mikään ei kuitenkaan ole eikä tule olemaan kuten aikaisemmin. Tiedättehän, että jotkut teistä ovat todella työnarkomaaneja, jatkuvasti töissä. Mutta jopa työn energia muuttuu. Siitä tulee leikkisämpää, aivan kuin seikkailu. Työnteon ei tarvitse olla niin vaivalloista. Teidän ei tarvitse kärsiä.

Shaumbrat, teillä riittää töitä tulevina Uuden Energian päivinä. Saittekin siitä jo esimakua (viittaa Uuden Energian konferenssin aikana annettuihin esitelmiin). Teille tehtiin tarjouksia. Teille tarjottiin täällä tilaisuuksia ja näytettiin potentiaaleja. Teille näytettiin, miten esteet ja aidat ylitetään.

Jos otatte vastaan haasteen ja Uuden Energian, annatte kauan suljettujen Sinettien avautua, niin löydätte aivan erilaisen tavan tehdä asioita. Se tuodaan teille. Se TUODAAN teille. Huomaatte, että teidän ei tarvitse tehdä niin kovasti töitä. Kyllä, päivänne tulevat täyttymään monista askareista, enemmän kuin koskaan aikaisemmin, mutta ette joudu raatamaan kuin orjat kuten ennen. Tulette tuntemaan elämäniloa. Pystyttekö siihen, Shaumbrat? (naurua)

(tauko)

Kaksikymmentä kuukautta aikaisemmin eräänä sunnuntaiaamuna kanavoimme tässä samassa huoneessa (ensimmäisessä Crimson Circle-koulussa: Ympyrän ulkopuolella). Tuo kanavointi oli niiden sanojen heijastuma, jotka te kaikki täällä istuvat kirjoititte noin 2150 vuotta sitten kokoontuessanne Siionin vuorella.

Tuon kanavoinnin ytimenä olivat sanat, joita ei voitu lausua ääneen tai kirjoittaa ylös (lyhyt tauko Tobiaksen liikuttuessa) – tunteet ovat hieman pinnassa – sanat, joita ei voitu lausua ääneen tai  kirjoittaa ylös 2150 vuotta sitten, ja joita tuskin voidaan esiintuoda vielä tänäkään päivänä vuonna 2003. Teidät olisi tapettu aikoinaan niiden vuoksi. Näinä päivinä saatte vain köniinne hiukan! (naurua)

Kaksikymmentä kuukautta sitten kanavoimme neljä yksinkertaista sanaa – TE OLETTE MYÖS JUMALA. Yksinkertaiset sanat. Siitä huolimatta ne ovat Uuden Energian neljä dynaamisinta sanaa.

Haastoimme Cauldren julkaisemaan Uuden Energian Raamatun. Tarkoitimme sitä kirjaimellisesti. Painostimme Shaumbrojen energiaa luomaan tämän asian. Koputimme Cauldrea olkapäälle monia, monia kertoja ja pyysimme häntä käymään tuumasta toimeen.

Aivan, ymmärrämme huolenne. Aivan, ymmärrämme, että Vanhan Energian “vapahtajavoimat” eivät pidä ajatuksesta ollenkaan. He eivät halua nähdä Uuden Energian Raamattua. He eivät halua näitä sanoja julkaistavan, koska heidän Seitsemän Sinettiään ovat vielä suljetut. He roikkuvat edelleen Vanhoissa uskomuksissa ja tavoissa. He pelkäävät Uutta Energiaa, Uutta kirkkoa ja Uutta tapaa.

Tiedämme teidän Shaumbrojen olevan vahvoja. Tiedämme, että olette valmiit. Olette valmiit tätä asiaa varten.

Joten pyydämme teitä vastaanottamaan luomanne lahjan, lahjan, joka sisältyy näihin neljään sanaan – TE OLETTE MYÖS JUMALA.

Uuden Energian Raamattu on nyt valmis! Cauldre kertoo siihen liittyvän huvittavan tarinan myöhemmin (tämän kanavoinnin lopussa). Uuden Energian Raamatun oli oltava valmis tätä konferenssia varten. Ja hädintuskin se oli! Sen oli oltava tässä huoneessa tänään! Sen oli oltava niiden 238:n yhdistyneen energian kanssa, jotka kokoontuivat Siionin vuorelle 2150 vuotta sitten.

Tässä Uuden Energian Raamatussa on vain neljä sanaa. (naurua) TE OLETTE MYÖS JUMALA. Niin yksinkertaista se on. Niin yksinkertaista.

Tässä Uuden Energian Raamatussa, jonka tulette tänään näkemään, on 238 sivua. Yksi sivu jokaista tässä huoneessa istuvaa kohden. Ja Uuden Energian Raamatun kansi edustaa Shaumbroja ympäri maailmaa.

Uuden Energian Raamatun sivut ovat tyhjät, koska yksikään mies, nainen tai kirkko ei voi koskaan sanella teille, miten elää elämänne. TE OLETTE MYÖS JUMALA. Jokainen täällä oleva, jokainen Siionin vuorella 2150 vuotta sitten ollut, on saanut oman sivunsa tähän kirjaan. Te autoitte luomaan sen.

Tämä on merkittävä päivä sekä meille että teille. Tätä päivää ulkopuoliset voimat eivät ole odottaneet innolla. Ne aloittivat energeettiset hyökkäyksensä kuukausia sitten. Kyllä, jotkut teistä aistivat ne. Ne vahvistivat hyökkäystään viime tapaamisessamme. Ne melkein saivat Cauldren unohtamaan kirjan painattamisen! (naurua) Se tuli kuitenkin valmiiksi viime tipassa. Me tietenkin vitsailemme kustannuksellasi, Cauldre.

Joten rakkaat ystävät, tällainen on Jumalallinen Ihminen-sarjan Shoudin numero12 energia. Seitsemän Sinettiä, syvälle sisimpäänne syöpyneet energiat, voidaan nyt aukaista ja vapauttaa.

Kyllä, jos opiskelette Raamattua ja chakrajärjestelmän energioita, niin näette näiden kaikkien liittyvän yhteen. Jos teitä kiinnostaa lukea Raamattua ja oppia lisää Ilmestyskirjasta, niin ymmärtäkää, että noin 2150 vuotta sitten tavatessamme Siionin vuorella emme yhdistyneet ulottuvuuksien välisten energioiden kanssa. Tarkastelkaa tulkintaa paholaisista, hevosista, sotureista ja kaikista muistakin Ilmestyskirjan symboleista. Tarkastelkaa niitä, ja tulette varmasti ymmärtämään.

Jatkamme tämän tapaamisen energian puitteissa vielä muutaman päivän ajan. TÄMÄN hetken energia on sen asian hyväksymistä, että olette myös Jumala ja avaatte Seitsemän Sinettiänne.

Rakastamme teitä syvästi. Ette ole koskaan yksin.

Ja niin se on!
____________________________________________________________

Kommentti Geoffrey Hoppelta (Cauldre):

Ensimmäinen Crimson Circle-koulu, “Ympyrän ulkopuolella”,  järjestettiin Great Divide Lodgessa marraskuun 8.-11. päivä 2001 samassa salissa kuin ylläoleva kanavointi. Viikonloppu oli ollut hyvin onnistunut, joskin pitkä ja väsyttävä. Yli 60 Shaumbraa koki uudelleen matkan Kotoa Tulimuurin läpi Tyhjiöön, ja sieltä edelleen  universumin luomisen.

Muistan selvästi, miten väsynyt olin herätessäni sunnuntaiaamuna, koulun viimeisenä päivänä.  Tobias oli käyttänyt minua kanavanaan viisi kertaa kahden päivän aikana, ja meillä oli vielä yksi kanavointi edessämme tuona aamuna. Kerroin Tobiakselle olevani aivan uuvuksissa, ja pyysin häntä antamaan vain lyhyen kanavoinnin tuona aamuna. Olin huolissani omasta kyvystäni keskittyä.

Myöhemmin samana aamuna Tobias alkoi kanavoida kauttani. Tunsin samalla hetkellä olevani täynnä energiaa. Se oli yksi parhaimmista – ja pisimmistä – Tobiaksen antamista kanavoinneista. Tuossa kanavoinnissa hän esitteli ensimmäistä kertaa sanat “Te olette myös Jumala.” Hän sanoi maailman olevan valmis Uuden Energian Raamattua varten, ja että siinä tulisi olla vain neljä sanaa: “Te olette myös Jumala.” Tobias sanoi, että Uuden Energian Raamatussa tulisi olla “100 plus 100 plus... sivua”, ja että kaikkien sivujen paitsi ensimmäisen tulisi olla tyhjät. Hän sanoi, että Uuden Energian Luojina riippuisi meistä itsestämme, mitä kirjoittaisimme oman Uuden Energian Raamattumme sivuille.

Laitoin projektin omaan ” henkiseen tehtävälaatikkooni”, mutta se jäi aina laatikon pohjalle muiden, kiireellisten projektien alle. Noin vuotta myöhemmin otin yhteyttä useisiin kirjanpainajiin pyytääkseni hinta-arvioita, mutta törmäsin esteisiin painajien kummastellessa kovakantista kirjaa, jossa lukisi jotakin vain yhdellä sivulla. Itsekin hämmentyneenä annoin projektin jälleen unohtua laatikon pohjalle.

Viime talvena Tobias muistutti minua jälleen Uuden Energian Raamatusta erään kanavoinnin aikana. Olin niin sidottu erääseen suureen projektiin, että päätin jättää Tobiaksen pyynnön toistaiseksi huomiotta. Loppujen lopuksi vain kaksi viikkoa ennen tämän konferenssin alkua Tobias vieraili luonani ollessani ulkona tauolla työpäivän lomassa.

“Miten minun Uuden Energian Raamattuni edistyy?” kysyi Tobias hiukan sarkastisesti.

“Tobias, minulla ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa”, vastasin.

“Olisi mukavaa saada kirja valmiiksi Keskikesän Uuden Energian konferenssia varten”, Tobias yllytti.

“Konferenssi alkaa kahden viikon kuluttua, Tobias!” Vastasin ärsyyntyneenä. “Yritän saada sen valmiiksi heti konferenssin jälkeen.”

“Hmmmmm….” Ja Tobias meni menojaan.

Puhelin soi palatessani työpöytäni ääreen. Langan toisessa päässä oli kirjanpainaja, joka työskenteli kanssani erään asiakkaan projektin parissa. Keskustelumme lopuksi hän sanoi: “Muistatko sen kirjan, josta tein sinulle tarjouksen kuusi kuukautta sitten? Sen, jossa olisi vain tyhjiä sivuja? Törmäsin juuri siihen liittyviin muistiinpanoihini. Oletko vielä kiinnostunut julkaisemaan sen?”

“Miten hitossa Tobias saa nämä asiat aikaiseksi!!?” Ihmettelin itsekseni. Kerroin painajalle, että tarvitsisin kirjan kahdessa viikossa, viimeistään perjantaina heinäkuun 18. päivä. Jos se ei olisi mahdollista, palaisimme asiaan konferenssin jälkeen.

Kirjanpainaja soitti takaisin neljän tunnin kuluttua. Siitä huolimatta, että hänen yrityksensä ei painanut kovakantisia kirjoja, ja heidän olisi palkattava aliurakoitsija Itärannikolta, lupasi hän toimittaa ensimmäiset 300 kirjaa Breckenridgeen viimeistään 18. heinäkuuta…sillä ehdolla, että toimittaisin kaikki tarvittavat ohjeet hänelle viimeistään seuraavana päivänä puoleenpäivään mennessä.

Heräsin siis jo kuudelta aamulla, suunnittelin kannen ja sivut ja lähetin ne sähköpostitse kirjanpainajalle puolenpäivän aikaan. Tuon aamun aikana koin enemmän emotionaalisia, psyykkisiä ja henkisiä vastoinkäymisiä kuin koko kahdeksan vuotta kestäneen henkisen matkani aikana yhteensä. Kuka minä olen kirjoittamaan tämän kirjan?Mitä ihmisetkin siitä sanovat? Miten fundamentalistit tulevat reagoimaan? Onko tämä Yeshuan mielestä oikein? Entä Mooseksen? Entä vanhempani, jotka ovat jo verhon toisella puolella? Tunsin oloni kirjaimellisesti sairaaksi ja niin ristiriitaiseksi, että en kyennyt edes tuntemaan Tobiasta vierelläni. Kaksinaisuuden mielellä ajateltuna kaikki vaikutti tuolloin niin… herjaavalta! Näin sieluni silmillä joutuvani kivitetyksi, kivikovin kivin tietenkin.

300 Uuden Energian Raamattua toimitettiin kuten luvattu 18. heinäkuuta Breckenridgeen, Coloradoon.  Tobias oli pyytänyt minua kertomaan kirjasta vasta lauantai-iltapäivänä 19. heinäkuuta kanavoinnin jälkeen. En ymmärtänyt tuolloin hänen pyyntöään, mutta kanavoinnin jälkeen kyllä. Hän halusi valmistella energiat Shaumbrojen uusinta julkaisua, “Uuden Energian Raamattu” varten. Se on 238 sivua paksu kirja, jossa on vain neljä yksinkertaista sanaa: “Te olette myös Jumala.”

Hyvin kauniilla ja liikuttavalla hetkellä kanavoinnin jälkeen ehdotti Brad Johnson, Clear Lake, MN, että kaikki konferenssiin osallistuneet allekirjoittaisivat yhden kirjan. Tobias hyväksyi idean ja ehdotti lisäksi, että Linda ja minä ottaisimme “allekirjoitetun” Uuden Energian Raamatun mukaamme kaikkiin workshopeihin ja seminaareihin, jotta Shaumbrat ympäri maailmaa voisivat myös allekirjoittaa sen. Ja niin tapahtukoon!

(Loput Uuden Energian Raamatut saapuivat viikkoa myöhemmin. Ne ovat nyt myynnissä Shaumbra-kaupassa Crimson Circlen nettisivuilla www.crimsoncircle.com.)


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com