MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Channel-ul de încheiere al lui Tobias la Conferința de vară a Noii Energii de la Santa Fe, New Mexico

Prezentat:
17 iulie 2005
www.crimsoncircle.com


Și așa este dragi, dragi Shaumbra, că noi continuăm această energie a clasei Noului, stând cu voi toți chiar acum în acest spațiu sacru, ascultând minunata muzică de harpă, ascultându-vă respirația. Eu, Tobias, mă gândesc că am murit și am mers în ceruri (audiența râde). Și, apoi, îmi amintesc că așa am făcut (mai multe râsete).

Am stat împreună așa ca acum, în grup, uneori exact acest grup, alteori mai puțini, alteori cu mulți, mulți mai mulți. Am mai stat așa împreună ca acum în trecut. Oh, în Templele din Tien erau zeci și mii dintre noi care stăteau împreună într-un spațiu la fel ca acesta, multi-dimensional, divin, omenesc. Dar stăteam așa, literalmente, săptămâni întregi. Nu mai trebuie să o facem atât de îndelung.

Am stat împreună - ca acum - înainte, în peșteri, în timpurile lui Yeshua. Am stat împreună - ca acum - înainte, în sălile de conferințe în ceea ce ați numi vremurile întunecate. Am stat împreună, în grupuri mici, în vieți nu atât de îndepărtate... doar stând... doar sorbind dulceața momentului... doar acordându-ne timp pentru a ne aminti că eram îngeri, toți dintre noi... că suntem lumină... și că suntem întunericul... și că suntem oameni... dar, cel mai important dintre toate, că suntem dumnezeu de asemenea... oh, o experiență incredibilă.

Deci, ne putem acorda acest moment aici, în această sală de conferință... să contopim împreună toate acele întâlniri pe care le-am avut... toate acele alte momente sacre în care doar luam o pauză... doar o mică pauză de la activitățile de zi cu zi... programul nostru... activitățile noastre casnice... și serviciile noastre și familiile noastre... doar ca să ne acordăm acel moment de a fi împreună ca Shaumbra.

În ultimul an ați trecut prin încorporare, acceptarea fără frică a tot ce este, în special acceptarea fără frică a voastră înșivă - ah, cel mai greu lucru prin care va trece vreodată un om. De ce? Deoarece atunci când sunteți în forma materială totul este mult mai dens. Este mai lipicios. Se atașează de voi mai mult. Durerile sunt mult mai reale. Și ar trebui să fie. Durerea este mai dureroasă. Sunteți mai conștient de ea atunci. Și așa este felul în care funcționează această realitate tridimensională. Vă permite să o simțiți, să o cunoașteți, să o simțiți mult mai mult decât atunci când sunteți în nivelurile etherice.

Învățând să vă încorporați, să încorporați tot despre voi... este atât de dificil dar, totuși, unul dintre cele mai mari daruri dintre toate... să vă încorporați... să fiți voi... să aduceți înapoi toate părțile și fragmentele cu iubire... să le aduceți înapoi în centru... în cercul iubirii voastre... fără să mai respingeți... fără să mai separați... ci aducându-le pe toate înapoi împreună. Oh, și, așa cum am spus de multe ori acum, când aduceți totul înapoi, atunci puteți binecuvânta și elibera chiar structura acelor creații și sub-creații. Și acum plecați într-o călătorie incredibilă, o aventură, o expresie. Atunci când eliberați acestea, totul poate pleca spre nivelul său următor corespunzător.

V-ați încorporat în orice fel, ați învățat să încorporați acei oameni care vă sunt aproape în viață. Și, uneori, ați descoperit că încorporarea înseamnă, de fapt, eliberarea, acceptarea acestora, acceptarea că ei vă sunt parteneri sau copilul vostru sau chiar pentru unii dintre voi părintele vostru. I-ați încorporat. Și, apoi, îi puteți elibera. Ce binecuvântare că nu mai aveți acele conexiuni, conexiunile Vechii energii, cu ei... ce binecuvântare că îi puteți elibera deoarece, atunci când îi lăsați să plece, de asemenea, vă permiteți și vouă să plecați.

Acestea sunt principii minunate, simple ale energiei... Noii Energii... minunate, simple principii ale Spiritului... creația continuă... o încorporare continuă... și o eliberare continuă. Este fluxul. Este ceea ce aduce viața sincronicităților.

În ultimul an ați învățat cum să vă eliberați sufletul, cum să-l scoateți din orice structură cristalină sau capcanele în care l-ați pus, din orice gaură în pământ. Ați învățat să vă permiteți să plutiți dincolo de realitatea în care gândiți că sunteți. Și, acum, într-adevăr, este timpul să treceți la practică cu toate acestea. Ați învățat despre acestea. Le-ați respirat în voi. Le-ați încorporat. Și acum este timpul să le exprimați la propriu în viața voastră.

Amintiți-vă, Dumnezeu nu este o putere. Dumnezeu este o expresie. Deci, Dumnezeu, acum este momentul ca voi să luați toate acestea și să le exprimați în viața voastră.

Am vorbit ieri despre claritate, darul, acest minunat dar al clarității. Încă plutește. Această nestemată a clarității plutește în această cameră. Încă se descarcă în voi, încă vă hrănește acest dar. Unii dintre voi v-ați jucat cu el în această zi, întrebându-vă ce este această claritate, ce înseamnă ea pentru voi.

Ceea ce veți începe să vedeți și să simțiți pe fiecare nivel... când vă uitați la ceva, de exemplu, prin ochii voștri fizici... vă uitați la roșul din draperiile din spatele nostru. Este un roșu diferit, un roșu nou. Are mai multă adâncime și mai multă culoare decât avea înainte. Aceasta este claritatea. Când vedeți această țesătură roșie cu o nouă vibrație și intensitate atașate ei, când faceți o respirație profundă și clară, atunci vedeți dincolo de ceea ce a fost doar o țesătură roșie. Începeți să vedeți alte atribute ale sale. Începeți să vedeți multi-dimensional. Probabil, culorile încep să se schimbe sau să devină mai vibrante. Probabil, vedeți că în această țesătură roșie sunt îngeri. Da, ei au stat acolo tot weekend-ul.

Cu această nouă claritate, muzica auzită din corzile harpei... acestea preiau o nouă intensitate și frumusete, probabil o dulceață pe care n-ați auzit-o înainte. Ah… aceasta este claritatea… vedeți… o nouă claritate. Și ceea ce simțiți pe pielea voastră chiar acum... vedeți, nu trebuie să fie împinse sau forțate. A fost tot timpul acolo. Oh, și, probabil, unii dintre voi gândesc că trebuia să vă proiectați într-un fel multi-dimensional pentru a vă forța să vedeți ceva. Oh, nu trebuie deloc.

Claritatea vine chiar și în alimentele pe care le mâncați, preluând noi gusturi și noi vibrații în ele. A fost tot timpul acolo. A fost tot timpul disponibilă ca potențial. Voi doar nu erați deschis către el.

Că vorbim despre claritatea alimentelor, orice mâncați, curățați-l înainte de a-l pune în gură. Curățați-l. Cu alte cuvinte, eliberați orice ar fi dezechilibrat sau impur înainte să intre în corpul vostru. Nu necesită forță. Nu durează 10 minute înainte să-l mâncați ca să faceți asta. Doar priviți farfuria, priviți mâncarea și curățați. Chiar înainte să-l ingerați îl va aduce la o stare de energie originară pentru corpul vostru.

Deci, probabil că dacă este un burger mare și gras pe care îl puneți în gura voastră și vă temeți de toate aceste - cum să spun - energii dezechilibrate, curățați-le, fără forță, doar curățați. Aduceți-le la starea lor energetică originară și, apoi, bucurați-vă. Știm că unii dintre voi ar putea să nu fie de acord cu aceasta, gândesc că trebuie să treceți prin rutine. Dar, dragi prieteni, acesta este potențialul Noii Energii. Și este acolo pentru voi chiar acum.

Dacă vă amintiți cu adevărat, am făcut multe dintre acestea, mai ales în Lemuria, când trebuia să curățăm plantele și chiar, uneori, produsele animale pe le care puneam în gurile noastre. Corpurile noastre, corpurile fizice, nu erau nici pe-aproape atât de capabile să facă față acestor energii așa cum este corpul vostru fizic acum. Am reglat fin corpul fizic. Puteți curăța mâncarea și apa.

Puteți curăța energiile în camere. Intrați într-o încăpere plină de oameni. Și, da, așa cum știți, energia poate fi perturbatoare și dezechilibrată și poate să vă dea dureri de cap și să vă facă să vă simțiți obosiți. Doar o curățați. O aduceți înapoi la starea ei originară de energie... pentru voi înșivă. Nu încercați să schimbați pe nimeni din cameră. Curățați pentru voi.

Treceți dincolo de mascaradă, de mască, de fațadă, înapoi la energiile originale. Curățați încăperea, fără judecată, desigur. Ah, atunci veți începe să vedeți oamenii într-un nou fel. Energiile nu va vor afecta negativ, așa cum o făceau. Doar curățați încăperea.

Da, într-adevăr, puteți curăța mașina. Puteți curăța aerul din jurul vostru. Oh, și unii dintre voi care sunt deranjați de aceste entități non-fizice care trec tot timpul, perturbându-vă întotdeauna, le puteți curăța și pe acestea la fel de bine. Aduceți-le înapoi la starea lor energetică originară, o stare de energie pură și echilibrată.

Din nou, nu înseamnă schimbarea lor decât dacă acestea aleg să se schimbe. Este pur și simplu schimbarea felului în care le percepeți și în care aduceți energiile înăuntru... simplu, principii simple, de curățare. Curățați energia din această draperie roșie din spatele nostru și veți începe să o vedeți într-un nou fel, vibrant și dinamic, cu mai multă adâncime.

Oh, pe măsură ce continuați să faceți curățarea, să permiteți curățarea, veți observa că totul începe să se schimbe. Și, din nou, trebuie să vă reamintim: nu forțați curățarea. Pur și simplu transmutați; pur și simplu mergeți înapoi la starea energetică originară. Spuneți oricărui obiect ar fi că vreți să-i vedeți esența. Nu vreți să vedeți fațada întunecoasă. Vreți energia reală din spatele acesteia.

Deci, Shaumbra, acesta este un dar pe care vi l-ați făcut vouă înșivă, nimic cu care trebuie să vă luptați. Doar să-l aplicați practic în viața voastră.

Să-l aplicați practic în deciziile pe care le faceți pentru voi. Curățare... aplicat practic abundenței din viața voastră. Clar... oh, unii dintre voi au probleme atât de întunecate cu abundența. Curățați-le pe  acestea. Aduceți-le înapoi la sursa energetică originară. Clarificarea poate fi atât de simplă ca a face o respirație profundă și a conștientiza că vreți să clarificați acel lucru.

Când plecați din această măreață cameră în care ne întâlnim și mergeți înapoi în lumea dualității... oh, într-adevăr, vor fi lucruri care să vă tragă și să vă smucească. Știți cum este asta; s-a întâmplat și înainte. Mergeți în lumea din jurul vostru, ceea ce numiți lumea Vechii energii și, imediat, vă simțiți bombardați de energiile ei, dezechilibrele ei, luptele ei. Imediat vă simțiți tras în ea.

Asa cum am spus înainte, vă simțiți obosiți, storși și epuizați. Aceasta este deoarece conștiința Vechii Energii cu adevărat, cu adevărat vrea ceea ce aveți voi.
Vrea o conștiință a Noii Energii, un nou fel de a fi. Caută aceasta; cu adevărat o vrea. Dar, uneori, acea conștiință veche uită.

Și vrea iubirea voastră. Vrea energia voastră atât de mult încât vă trage înapoi fără să știe că, prin a va trage înapoi înseamnă, de asemenea, să vă sufoce.

Deci, când mergeți în lumea din jurul vostru, înapoi la familiile voastre și la serviciu, faceți o respirație profundă și curățați. Înțelegeți că nu vă poate trage înapoi atunci când sunteți în claritatea voastră. Înțelegeți că încearcă să vă iubească, dar încă nu știe cum. Încearcă să vă iubească, dar nu știe cum.

Într-un fel, pe cât de straniu ar suna, stați pe vârful propriului vostru munte. Nu este despre aroganță; nu este despre supremație. Înseamnă pur și simplu să stați în spațiul vostru clar. Știți că, atunci când stați pe un vârf de munte, aerul este clar. Soarele este mai intens. Culorile sunt mai strălucitoare. Stați în vârful propriului vostru munte. Mențineți spațiul vostru. Fiți clari.

În următorul an vom folosi acest minunat dar al clarității în atât de multe Shoud-uri pe care le vom avea împreună. Îl vom folosi în atât de multe aplicații practice ale iluminării voastre în viață.

Este o onoare pentru noi toți din partea noastră, inclusiv pentru Kuthumi (unele râsete), să continuăm să lucrăm cu voi. Deci, dragi Shaumbra, vă vom cere să vă îmbrățișați între voi, o îmbrățișare clară pe măsură ce încheiem energiile acestei întâlniri. Și, da, într-adevăr, Cauldre, mi-ar plăcea să merg în audiență din nou pentru îmbrățișări.

Și așa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Florin - zonatrezirii.ro