MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 11: "Ființa Radiantă" - Tobias and Adamus Saint-Germain, transmiși prin channel de Geoffrey Hoppe
Întrebări şi răspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
4 iunie 2005
www.crimsoncircle.com

Eu sunt… si asa este (rasete), noi continuam intalnirea noastra… este timpul pentru intrebari si raspunsuri… este timpul pentru a absorbi, cu adevarat, energia shoud-ului vostru… este timpul pentru a ramane in acest moment Acum si a absorbi tot ce v-ati oferit voua insiva! V-ati furnizat acest lucru, cu nopti si nopti in urma. Voi creati un mediu in aceasta realitate, pe care o numiti conditia umana. Si voi il aduceti in ea.

Acum, permiteti-va sa il absorbiti profound, in sistemul vostru! Nimic nu trebuie sa fie realizat prin minte; fara forta, fara munca, in mod simplu, absorbiti-il, lasati-l sa lucreze pentru voi! Totul este atat de simplu! Daca exista ceva ce v-am putea arata, Shaumbra, ar fi de cat de simplu poate fi totul!

Va vom oferi un fragment de rezumat, un fragment din intelegerea a cine sunteti, cine este Spiritul. Vedeti… Spiritul a fost… si acum este…. si este …. iubeste…. si se extinde… ii place sa gaseasca bucurie in creatie! Acum, in creatie Spiritul gaseste ca totul este/exista si ca intotdeauna a fost/a existat. Prin aceasta va vom oferi ceva, la care sa reflectati pentru un timp (unii rad)! Este o intelegere de baza a Spiritului si a creatiei.

Vedeti… Spiritul este aceasta energie dinamica ce a exista intotdeauna. Ea s-a schimbat in "este" atunci cand a dorit sa gaseasca mai mult din sine si sa se exprime prin creatie. Insa, a aflat ca, in mod simplu, creatiea este. Totul exista acolo si intotdeauna a fost …. Vedeti! Iata unde va aflati acum, Shaumbra! Viata sincronistica: ea deja exista si a existat intotdeauna. Este vorba ca voi intotdeauna sa fiti Creatorul radiant… care intotdeauna este… si intotdeauna a fost… vedeti!

In mod simplu, voi sunteti precum o lumanare, o flacara. Insa, flacara a avut un container metalic, un invelis plasat peste ea. Acel container metalic sau invelis plasat peste flacara, reprezinta sistemele voastre de credinta, reprezinta controalele si limitarile voastre.
Ce se petrece atunci cand plasati un container metallic peste flacara? Flacara inca exista acolo, insa voi nu o vedeti sau nu o simtiti. Ea este continuta/stocata acolo, insa radianta, abilitatea de a radia inafara, nu mai exista acolo. Unii dintre voi erati vii, in loc de a plasa un invelis metalic peste lumanare, voi aveati o sticla inghetata peste invelis, una inghetata bine, asa incat doar ceva radianta putea sa iasa afara. Aceasta sticla inghetata plasata peste propria flacara reprezinta, din nou, sistemele voastre de credinta, limitarile si controalele voastre.

Permiteti-ne sa o indepartam, acum! Nu dorim sa plasam altceva peste flacara. Nici voi nu aveti nevoie de asa ceva. Voi ati pus lucruri peste flacara voastra, peste divinitatea voastra, ca sa va protejati. Voi le-ati pus peste flacara, ca sa vedeti cum este sa nu stiti de flacara, sa nu vedeti sau sa simtiti flacara.

Dar, acum ati ajuns la intelegere. Ati capatat atat de multa intelegere! Voi spuneti, "Ce trebuie sa fac apoi? Cum pot fi un om integrat, divin? Cum pot fi un adevarat Creator pe Pamant? Eliberati controalele, credintele si limitarile! Din nou, permiteti-i sufletul sa-si aiba liberatea lui, sa-si aiba propria exprimare!

Cu toate acestea, informatiile surprinzatoare sunt foarte simple. Este vorba ca in creatie nu trebuie sa creati! Cu alte cuvinte, nu exista un astfel de lucru, precum creatia, cel putin nu in termenii vostri. In termenii vostri, intotdeauna exista o forta proactiva, exterioara, prezenta, determinand creatia, care facea ca lucrurile sa se intample, care manifesta lucrurile in viata voastra. Dar, in ultima instanta nu exista creatie, deoarece ea exista intotdeauna si a existat intotdeauna! Totul se afla acolo.

Atunci cand veti participa la jocul "Ma-voi-lupta-cu-aceasta", va va raspunde. Energiile care vor reveni, vor fi energii de lupta. Cand spuneti "Voi invata cum este sa ma fortez pentru creatie" aceasta se va prezenta in viata voastra. Dar, voi nu mai aveti nevoie nicicand de aceasta… daca alegeti!

Creatia nu este creatie! Ea intotdeauna este si intotdeauna a fost. Aceasta este spirala Spiritului… Spiritul a fost… Spiritului ii place sa creeze… care exista intotdeauna (creatia)… si intotdeauna a fost… aceasta este o spirala! Aceasta este cine sunteti voi. Permiteti-va sa straluciti din acest moment, inainte!

Sa incepem cu intrebarile si sa vedem daca apare Tobis sau St. Germain!(audienta rade) Cine se afla in spatele usii nr. 3? (hohote de ras)

INTREBARE SHAUMBRA 1 (prin Internet, citita de Linda): Draga Contesa, eu sunt studenta la biologie si fac cercetare pe plantele care ajuta la vindecarea celulelor cancerului. Universitatea mea doreste sa trimita plantele cu care am lucrat, pentru experimentare pe animale. Si, sunt foarte trista in privinta asta. Nu pot intelege faptul ca descoperirea unui tratament, are ca pret abuzarea animalelor inocente. As dori sa aud opinia voastra in privinta folosirii animalelor pentru ratiuni stiintifice. Exista alte alternative? Si, ce pot sa invat din aceasta situatie?

TOBIAS/ADAMUS: Vom face o aluzie la Prima Natiune, la Indieni, Americanii Nativi si la alti multi nativi, la oamenii Primei Natiuni de pe Pamant, din acest timp. Ei doreau sa manance o caprioara. Acolo nu era implicata cruzime, deoarece ei urmau sa onoreze caprioara sau bizonul sau orice animal ce zbura sau alerga pe campia lor… vedeti! Exista onorare. Nu era implicata cruzimea. Chiar si in macelarirea animalului, exista onorare. In special, atunci cand mancarea intra in gura omului, exista onorare. Aceasta (onorarea) schimba intreaga energie.

Nu trebuie sa fiti cruzi cu aceste animale. Animalele de fapt, patrund in laboratoarele voastre, oferindu-se. Am spus inainte – energia revine sa va serveasca! Ea face asta, daca voi o onorati si o iubiti! Animalele se ofera in onoare si iubire, sa fie o parte a acestei extraordinare descoperiri si a noi intelegeri! Onorati iubirea si multumiti-le pentru ca participa la acest experiment!

Trebuie sa spunem ca tipul de durere pe care l-ar resimti un om, nu este de loc asemanator celui pe care l-ar resimti animalele. Constiinta nu exista/nu este implicata in privinta asta. Poate ca vasul fizic al animalului raspunde, insa nu constiinta este cea care raspunde. Nu spunem ca o astfel de activitate este rea sau plina de cruzime ori abuziva asupra animalelor, atat timp cat sunt onorate!

Aceasta activitate ar merge atat de departe pe acest Pamant, in societatea umana care se hraneste cu carne si manaca animale, daca cei care se afla in macelarii si in locurile in care sunt ucise animalele, le-ar onora inainte de a le ucide pentru hrana lor. Ar trebui sa iubeasca aceasta activitate. Aceasta ar face mancarea mult mai energetica si ar schimba intreaga constructie energetica pe Pamant, din prezent. In mod simplu, onorati animalele cu care lucrati! Iubiti-le, dati-le nume si apoi ucideti-le (unii rad)… prin onorare! De aceea ele se afla acolo!

Dar, vom face un pas inainte. Multa munca se desfasoara in zona cercetarii cacerului. Aceasta ajuta societatea ca intreg, sa inteleaga, cu adevarat, in ce consta energia si energia neechilibrata – motivul pentru care cercetarea cancerului continua de foarte mult timp, incat ati putea gandi ca, cu timpul si banii care s-au varsat in aceasta, ar fi trebuit sa fie rezolvata pana acum. Insa aceasta ajuta cercetatorii sa inteleaga cum lucreaza energiile dezechilibrate, cum raspund ele. Ei invata multe despre alte lucruri, care au mai multa valoare, decat despre cancerul-insusi.

In ultima instanta, prin efortul cercetatorilor, facilitatorilor si vindecatorilor Shaumbra, vor invata ca energia poate fi adusa la echilibru foarte rapid, fara a mai fi necesare acele tratamente dificile si extenuante. Se va invata faptul ca, boala cancer este un fel de – cum sa spun – energie neechilibrata, care acum este foarte susceptibila si prin sugestie poate reveni la echilibru foarte rapid, foarte rapid! Spatiul sigur de vindecare, despre care v-am vorbit, este ideal pentru acest tip de munca asupra cancerului. Iti multumim pentru aceasta intrebare incantatoare!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Dragi Tobias si Adamus, va multumesc pentru minunata desfasurare de azi! Se simte bine, cu adevarat! Sper ca aceasta intrebare… caci vreau sa va intreb despre Podul de Flori, insa cred ca o voi lasa pentru alta zi. Sper ca nu este o intrebare de mica importanta, dar as dori sa stiu ce s-a intamplat in casa mea miercuri seara.

TOBIAS: As dori sa-ti cer, ca ceilalti sa inteleaga, vrei sa explic putin ? Este de mica importanta, doar daca o consideri asa.

SHAUMBRA 2: Multumesc, as dori sa stiu asta. OK, stateam la computerul meu, jucand un joc. Dintr-o data catelusul meu a marait… hrrr! (imitand cainele)

TOBIAS: Cum a facut? (audienta rade)

SHAUMBRA 2: Hrrr (imitand din nou cainele)… hrrrr (rasete)… nu asa de tare! Dar oricum, m-a luat prin surprindere si am simtit tremuraturi prin tot corpul meu. Nu m-a speriat, insa nu ma facea sa ma simt confortabil. Parea ceva jos, acolo pe hol. Era ca o imensa umbra, o energie imensa ce era acolo. Ce era… cine a fost, ce a fost asta? Am sentimentul ca puteam sti ce era, insa credeam ca as putea sa cad (rasete)

TOBIAS: Iti vom cere sa impartasesti cu noi, ce crezi ca a fost?

SHAUMBRA 2: Ei bine, dupa ce in mod accidental in noaptea urmatoare am revazut channel-ul din decembrie despre energii si despre spiritul care revine, despre energiile care au nevoie sa treaca prin noi, incat sa poata sa se impamanteze aici, daca nu le lasam sa treaca prin noi, ele ratacesc timp de eoni si eoni.

TOBIAS: Cine asumi tu ca a fost?

SHAUMBRA 2: Nu stiu. De aceea v-am intrebat pe voi cine a fost.(rasete)

TOBIAS: Dar, ai un sentiment…

SHAUMBRA 2: Nu ati fost voi, baieti. Eu va cunosc putin energiile.

TOBIAS: Dar, ai spus ca ai simtit ca te prabusesti. Cine crezi… ce energii ai simtit ca erau?

SHAUMBRA 2: Ei bine, nu stiu, daca le lasam sa treaca prin mine si sa se impamanteze, sa intre…(rasete)

TOBIAS: Iti vom cere sa ghicesti ce energie a fost.

SHAUMBRA 2: Nu stiu cu adevarat… in mod sincer! De aceea am…

TOBIAS: Intr-adevar… noi stim ca tu stii(rasete)! Acesta a fost ceea ce ai numi un fragment din propriul sine. Nu are un nume sau o identitate. Dar, este o parte din propriul sine, care a fost despartit pentru o perioada de timp, incat ai putea spune ca era una din creatiile tale. Era un aspect pe care l-ai deconectat de mult timp. Era ceea ce ai perceput ca partea ta intunecata sau un aspect al tau, care nu ti-a placut prea mult. Si, acesta a revenit acum. Ai creat un spatiu sigur. Ai creat o minunata si iubitoare energie! A revenit sa se reuneasca.

Toti ati fost chemati sa aduceti inapoi partile fragmentate. Si, ele sosesc. Animalele sunt foarte sensibile la aceste tipuri de energie. Prin urmare cainele tau este… care era sunetul pe care l-a scos?(rasete)

SHAUMBRA 2: Tobias, te iubesc mult, insa ce e mult strica!(rasete)

TOBIAS: Animalele sunt foarte sensibile, insa datorita faptului ca animalele voastre de companie sunt un fel de extensie a sinelui vostru – ele sunt mici umbre ale sinelui, intr-un fel – ele percep alte umbre ale sinelui si nu doresc sa le permita sa revina. Umbra sine pe care o numiti animale de companie, doreste sa aiba o relatie stransa cu voi si doreste sa tina la distanta alte aspecte care incearca sa vina. Este important ca voi – ca voi toti - sa impartasiti cu animalele de companie ca pot fi unii oaspeti, care vor veni din cand in cand. (rasete)

SHAUMBRA 2: El stie… el stie.

TOBIAS: Caci a fost vorba despre o integrare a energiei care a revenit. Iti apartinea. Intr-adevar, ai dreptate nu am fost noi! Noi niciodata nu trecem pe langa tine, atunci cand joci jocuri pe computer. (rasete)

SHAUMBRA 2: Desigur… bine… bine… in regula! Era vreo viata trecuta din Ungaria/Romania sau ceva asemanator?

TOBIAS: Nu a fost o viata per se. Nu era atat de definita. Era mai mult un fragment din tine, o aschie din tine, care a umblat fara rost timp de multe vieti.Te-a urmat in multe vieti. Nu poti spune ca are un nume sau un tip de esenta proprie, unica. A fost doar o parte disociata, nu chiar un fragment, umbland cumva fara rost, mergand in spatele tau. A aparut si in alte momente in viata ta, in special cand erai copil. Este doar o parte care are nevoie de reintegrare. Acum, tu ai facut asta.

SHAUMBRA 2: Bine, acum genunchii mei sunt bine. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (prin Internet, citita de Linda): Am avut contact cu o femeie telepata, care afirma ca face transferuri de informatii de pe o nava spatiala stelara. Poti , te rog sa eplici despre ce este vorba? Orice puncte de vedere poti avea, ti-as fi foarte recunoscator. Poate ca ar trebui sa realizezi "Intreaba-l pe Tobias" despre extraterestri, ce zici?

TOBIAS: Intr-adevar… energiile a ceea ce s-ar numi nave spatiale stelare sau fiinte extraterestre exista, in mod absolut, acolo. Dar, va vom cere sa ii intelegeti prin ceea ce sunt. Ei sunt, din nou, aspecte ale voastre din trecut, propiectandu-se intr-un viitor potential al lor – nu al vostru – insa un viitor potential, proband si analizand, ca sa vada daca raspunsurile sunt obtinute, sa vada daca rezolutia a aparut in acest lucru numit "impasul".

Acele aspecte, care sunt cu adevarat, parti din voi, exista in alt timp, in alt spatiu. Ei exista intr-un tip de impas energetic, "impas" insemnand ca energia nu poate sa se expansioneze. Ea doar se invarte in cerc, in ea-insasi; nu poate sa se expansioneze. In creatia adevarata, energia se expansioneaza, intotdeauna.

Deci, o parte din voi sau din altii este blocata. Ea cerceteaza. Aceasta este ceea ce voi si acesti oameni cu abilitati psihice – si reprezinta ceea ce multi Shaumbra si din cei noi, care isi asuma responsabilitatea – este ceea ce percepeti uneori, atunci cand ganditi ca obtineti transferuri de la extraterestri. Sunteti voi, cu adevarat!

Va vom cere mereu si vom fi foarte empatici si vom spune, "Va rugam intelegeti: toti aceia sunteti voi!" Extraterestrii, atat de multe experiente – ca aceasta femeie draga care a aparut aici – sunteti voi din vis. Este vorba de voi, cei din visele voastre, este vorba in totalitate despre a incerca sa intelegeti si sa procesati.

Fiintele etraterestre sunt din trecut. Ele sunt din trecutul vostru. Nu sunt mai destepti sau mai intelepti sau mult mai avanati tehnologic, decat voi. Ei sunt mult mai putin avansati spiritual, decat voi! Sa nu credeti nimic altceva, in special, atunci cand spun ca au venit ca sa va salveze! Este o minciuna… "alien" (the lie in engleza inseamna minciuna n.t.), asa cum am mai spus inainte… este o minciuna. Este vorba despre o imensa informatie continuta in aceasta. Voi puteti accesa asta, dar intelegeti ca s-a petrecut cu mult, mult timp in urma, intr-un loc foarte, foarte indepartat! (audienta rade cand Tobias repeta cuvintele introductive din seriile filmului Star Wars(Razboiul Stelelor)

INTREBARE SHAUMBRA 4 (un barbat la microfon): De multe ori eu intalnesc oameni care imi sunt prieteni, care sunt curiosi in privinta a ceea ce traiesc eu. Si, sunt sigur ca acest lucru este valabil pentru majoritatea dintre noi, de aici. Stiti, ma intreb, daca aveti sugestii privind un mod bland de a impartasi, in ce consta aceasta transformare a persoanelor, care poate ca nu au explorat anterior in mod constient sau multi nu au o baza, incat sa poata ajunge la un nivel, care sa le fie de folos si sa comunice, stiti, ceea ce incercam noi sa realizam,

TOBIAS: Intr-adevar… o intrebare excelenta! Si, este vorba mai intai de a le vorbi din inima, nu prin minte, asa cum stiti. De asemeni, este vorba despre intelegerea faptului ca se afla aici dintr-un motiv, intrebandu-va pentru un motiv. Ei vin batand la usa voastra in moduri diferite si in maniere diferite. Dar ei cerceteaza si va intreaba pentru un motiv. Ei va intreaba deoarece, au deja, o dorinta interioara.

Marea majoritate a oamenilor de pe Pamant din acest moment, cred in ingeri, cred in Spirit. Ei cred intr-un fel de continuitate a esentei sufletului, un tip de existenta de dupa moarte. Asa ca, sunteti in majoritate.

Uneori simtiti ca trebuie sa va ascundeti. Uneori va simtiti rusinati sau incurcati sau vi se scurteaza limba cand incercati sa explicati ceea ce faceti, felul de munca pe care o desfasurati. Voi sunteti pionieri spirituali… si fiti mandri de asta! Voi sunteti psihologi spirituali… si fiti mandri de asta! Voi sunteti cercetatori spirituali, acolo unde sunt atat de multe de invatat si de aflat. Voi sunteti si invatatori spirituali!

Cand mentineti explicatia succinta si o mentineti prin cuvintele voastre – nu prin cuvintele lui Tobias sau ale lui Adamus, ci prin cuvintele voastre – va exista o conectare instantanee, de la inima la inima. Apoi, ei vor incepe sa puna intrebari. Va fi oportunitatea perfecta de a continua sa explicati ceea ce faceti, a continua sa explicati faptul ca sunteti Dumnezeu si ca si ei sunt Dumnezeu. Ei sunt dornici de asta, ei sunt infometati de asta! De aceea noi continuam sa spunem Shaumbrei, "Voi sunteti invatatori!".

Ca sa raspundem intrebarii tale: este vorba de a asculta energia modului in care ei intreaba. Nu este vorba de a incerca sa ascundeti nimic sau de a fi in defensiva sau de a gandi ca ei cred ca sunteti ciudati, caci in ultima instanta ei nu cred asta. Ei vor sa afle raspunsuri la intrebarile lor. Ei vor indrumare si ajutor in calatoria spirituala. Ei doresc ca voi sa ii invatati. Asa ca, fiti mandri de asta!

Si, trecute sunt zilele cand vrajitorii erau arsi pe rug! Trecute sunt zilele cand ati fi fost batuti cu pietre, pentru ca sunteti diferiti, pentru ca aveti constiinta extinsa. Lumea doreste ceea ce aveti voi de oferit! Iti multumim pentru aceasta excelenta intrebare!
LINDA: Ati urmarit/observat miscarea fundamentalista din aceasta tara?

TOBIAS: Intr-adevar… miscarea fundamentalista care se desfasoara in intreaga lume este un raspuns la schimbarea energiei. Cand o energie incearca sa se miste sau sa se schimbe, o alta va avea un efect invers si va incerca sa impamanteze, sa stabilizeze si sa fixeze schimbarea. Ea va incerca sa-si mentina identitatea. Aceasta este modul natural in care energia dualitatii actioneaza!

Voi treceti dincolo de asta, unde nu este nevoie sa lucrati cu forte opuse. Voi patrundeti intr-o zona noua, unde exista energie expansionala, fata de energia vibrationala sau a dualitatii. Chiar si cei pe care ii numiti fundamentalisti sau extremisti cauta/cerceteaza. Ei cauta intr-un mod extrem sau intr-un mod foarte fundamental. Dar, si ei isi pun intrebari.

Este interesant de observat, ca in mare parte, ei patrund in aceaste miscari fundamentaliste sau extremiste si ca ei vor iesi din ele. Acest lucru nu este pentru o viata. Ea nu satisface setea sau foamea sufletului. In timp ce vor fi – cum sa spun - foarte pasionati pentru o perioada de timp, privitor la ceea ce fac, in final ei vor reveni la adevarata cautare.

In ultima instanta, ei vor veni la cei linistiti, la adevaratii pionieri ai Energiei Noi spunand, "Ce se intampla in viata voastra? Spuneti-mi ce faceti voi acum!" Ei va vor intreba cu blandete, "La ce ati ajuns voi?" Voi nu trebuie – cum sa spun – sa ii evanghelizati sau sa ii convertiti. Nu exitsa nimic la care sa ii convertiti. In mod simplu, impartasiti cu ei din inima, ceea ce faceti: integrarea umanului cu Spiritul… ce lucru minunat! Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon) Salut Tobias! Cu trei luni in urma mama mea a facut tranzitia. Ea traia in alta parte Cu o saptamana inainte sa moara, am reusit sa o vizitez. Corpul ei era paralizat. Nu putea sa vorbeasca. Nu putea sa se miste. Avea dementa severa si Parkinson. Am realizat o ceremonie a trecerii in vis cu ea( conducere a spiritului la moarte) Am facut asta in mod intuitiv. Nu stiam exact ce…. nu aveam nici un plan despre asta. Dar… apoi am ascultat CD. A fost un lucru cu adevarat minunat! Simt ca ea stia ce faceam cu adevarat, ca intelegea, chiar daca nu putea sa-mi spuna. Intrebarea mea este: cum a ajutat acest lucru tranzitia ei? Ce face ea acum? Va reveni curand?

TOBIAS: Revenirea imediata nu a fost decisa. Uneori trece o perioada de timp, inainte ca o fiinta sau un suflet sa decida sa revina. Uneori exista alte dinamici implicand familia si ceilalti membri ai familiei sau cand trec prin aceste influente. Dar, ea nu s-a decis inca.
Intr-adevar, ceea ce ai facut a fost intuitive, privind trecerea in vis. Acest lucru a facut calatoria ei mai prietenoasa si mai calda, mai putin singuratica si mai putin infricosatoare.

Exista unele zone ce trebuiesc traversate pe calea din dimensiunile Pamantului, in ceea ce ati numi dimensiunile angelice. In unele dintre cele mai dificile cazuri – nu a implicat-o pe mama ta, insa folosim asta pentru a da un exemplu general – uneori cand un spirit, cand energia se desparte mai intai de corpul fizic si isi incepe calatoria sa de trecere, exista fiinte non-fizice, care sunt foarte aprope in jur, incat uneori vor sa faca glume sau sa incerce sa infricoseze sufletul abia-eliberat.

Ei vor – cum sa spun – este ca si cum ai lua un taximetrist neportivit in New York City (unii rad) Ei va vor oferi o cursa a naibii, pana veti lua decizia de a cobori si a lua un taxi potrivit. Este foarte confuz uneori, pentru sufletele care abia au plecat din planul Pamantului. Ele nu sunt prea sigure unde sa mearga.

Noi – cum sa spun – noi putem doar sa venim foarte aproape deoarece – incercam sa explicam asta – nu putem fi acolo pentru oamenii care fac trecerea, deoarece ei nu ne vor accepta, cand fac intai trecerea. Ei au nevoie de constiinta unui om intr-o stare expansionata, o stare modificata a fiintei, pentru a-i ajuta sa faca jumatate din calatorie peste Podul de Flori. De acolo noi le putem spune bun venit si sa ii conducem pe restul caii.

Munca ta a fost intuitva, datorita relatiei de iubire cu mama ta. Acest lucru a facut trnazitia ei mult mai usoara. Ea nu a fost distrasa de-a lungul caii. Ea nu a coborat in niciuna din acele alei intunecate.

Acele fiinte care patrund pe astfel de rute si ajung pe unele strazi astrale neplacute…in cele din urma sunt gasite si aduse inapoi. Dar, este o experienta foarte infricosatoare, in unele din aceste alte nivele dimensionale. Ceea ce ati numi a patra sau a cincea dimensiune, au tendinta de a avea unele energii foarte dificile si foarte deprimante.

Dar, exista si un con de energii minunat acolo. Exista fiinte dezincarnate care nu doresc sa vina in totalitate de partea noastra si au invatat sa existe in aceste taramuri. Este vorba despre o subcivilizatie in ea-insasi. Ele nu vor sa revina in forma fizica. Nu vor sa vina total de partea noastra. Ele recurg la toate categoriile de subterfugii, pentru a incerca sa preia energie de la cel care abia a plecat.
Ratiunea scolii pentru calatorie in vis este sa ii ajute pe cei care invata cum sa realizeze calatoria in vis, ca sa nu fie prinsi sau inselati de cei din alte taramuri… cum sa treaca prin obstacolele si provocarile potentiale… cum sa pastreze energia sufletului persoanei care abia a murit, la un nivel foarte linistit si echilibrat… si cum sa spuna cateva glume de-a lungul caii… cum sa se distreze de-a lungul caii.

Unul dintre motivele pentru care noi facem aceasta instruire, se datoreaza faptului ca exista o dorinta coplesitoare a unora dintre calatorii in vis antici… indata ce ei ajung la Podul de Flori, ei trebuie sa se ridice cu cel care abia a murit. Si acum, noi avem doua motive la indemana, in loc de unul(rasete)! O parte a instruirii este legata de modalitatea de a reveni in taramul uman. Iti multumim pentru intrebare!

SHAUMBRA 4: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 5 (prin Internet, citita de Linda): Poti, te rog, sa-mi oferi o imagine asupra unei chestiuni de sanatate particulara pe care o am? Este vorba despre o tuse pe care o am de foarte multi ani. Sunt ingrijorat ca altceva se poate intampla. Aceasta chestiune ma impiedica sa-mi exprima pasiunea mea, care este sa cant. Simt ca este pregatita sa fie eliberata. Iti multumesc pentru tot ce oferi!

TOBIAS: Intr-adevar… sunt doua energii care se desfasoara aici. Tusea este o eliberare. Este o eliberare, insa este o tuse foarte slaba, cea pe care o practici. Tuse, de asemeni este – cum sa spun – incercarea de a elibera frica pe care o ai privind pasiunea de a canta, privind crearea acestui lucru, cu adevarat minunat. Tu o tii in urma. Ea afecteaza zona gatului. Si, tuse slaba, discreta pe care o ai, nu este o adevarata eliberare. Asa ca, sa ai o tuse mare(unii rad) si fa ceva respiratii profunde si incepe sa canti! Iti multumesc!

SHAUMBRA 5: Iti multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon) Salutari tuturor! Am creat un loc de salvare a animalelor, pe o mare intindere de pamant. Dincolo de drum, unii au stropit niste substante chimice. Cum sa distrug asta? Sau…?

TOBIAS: Intr-adevar… exista lucruri pe care le poti face ca sa – cum sa spun – sa lupti pentru aceasta la Consiliu local (City Hall) Si vor fi multi care vor aparea pentru a te ajuta, trebuie sa iei aceasta initiativa. Tu poti – prin sistemul vostru legal complex si interesant – tu poti cel putin, sa incetinesti acest lucru pentru o perioada de timp.

Insa, un alt mod de a realiza asta, este prin a crea un spatiu absolut sigur, pentru salvarea animalelor tale. Lucreaza cu animalele care se afla acolo si adu un grup de oameni, pentru a crea un spatiu absolut sigur, in care chiar si aceste energii din substantele chimice, aceste imprastieri din aer de chimicale sa fie transmutate si aduse in energii sigure, pure si curate. Poate fi realizat acest lucru, Shaumbra! El cu adevarat, poate fi realizat! Aceasta este un tip de alchimie, un fel de proces de transformare, care poate avea loc. Voi puteti face ambele lucruri. Voi puteti lupta in Consiliul local si mereu puteti mentine un spatiu sigur/in siguranta!

A crea spatiul vostru energetic sigur este similar cu ceea ce am facut noi azi. Voi sunteti flacara. Voi radiati aceasta energie pura.

Aceasta energie pura din flacara, focul din flacara si radianta, aceasta este alchimia! Ea va va furniza transmutarea, incat acestea nu trebuie sa va afecteze pe voi sau pe ceilalti: animalele de companie de care aveti grija sau pe ceilalti oameni.

Veti fi surprinsi cand veti invata sa infiintati spatiul vostru sigur! Spatiul sigur nu inseamna bariere, NU reprezinta bariere. Nu sunt bariere, nu sunt ziduri. Acesta este un spatiu sigur. Cand faceti asta, observati cum radianta voastra va crea alte schimbari cu acesti vecini nebineveniti, nedoriti! Observati si vedeti ce se intampla! Apoi, raportati Shaumbrei despre modul in care lucreaza creatiile voastre!

SHAUMBRA 6: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUBMRA 7 (prin Internet, citita de Linda): Tobias – sau oricine esti si ne onorezi astazi – in ce modalitate practica sunt diferite fiintele non-suflete de aici de pe Pamant, fata de fiintele cu suflet? Percep ele sau simt lumea in acelasi mod ca fiintele cu suflet? Sunt ele constiente de starea lor diferita? Cum stii daca esti sau altcineva este o fiinta cu suflet sau o fiinta non-suflet? Inainte ca ele sa moara si ca tu sa descoperi… poate ca ele nu lasa nici un os in urma? Cand ai explicat in Rana lui Isis, sufletele nu pot fi permanent amestecate la un loc sau despartite. Atunci, fiecare dintre noi reprezinta de fapt un grup de energii sau entitati, care desigur trebuie sa fie fiinte non-suflet?

TOBIAS: Intr-adevar… fiintele non-suflet sunt creatiile voastre, carora li s-a dat energia de viata si libertati esentiale, insa uneori cu o mare agenda plasata in jurul lor. Fiintele non-suflet, in general, nu sunt constiente ca sunt fiinte non-suflet. De fapt, ele se vor lupta mereu pentru dreptul de a se spune ca sunt fiinte cu suflet!

Din nou, revenind la exemplul nostru: daca voi creati o mica statuie din lut… si voi insuflati energia voastra in ea…. si ii aduceti viata… ea este creatia voastra. I-ati daruit libertate. Dar, ea nu are un suflet. Ea nu poate niciodata sa faca o dublura, asa cum ati facut voi. Ea nu poate crea o alta fiinta. Ea poate trai prin sine si cu sine, dar niciodata nu poate re-crea… vedeti! Voi sunteti Creatorul. Ceea ce creati voi, nu are acelasi privilegiu sau drept, pe care Spiritul vi l-a dat voua!

Cu toate acestea, acea statuie pe care ati creat-o, pe care ati adus-o la viata, va insista acum ca este o fiinta cu suflet. Insa, in ultima instanta, ea este doar un aspect al vostru. Ea va incerca sa va ameninte, daca o provocati! Va incerca si sa va omoare, ca sa va ia energia, pentru a demonstra ca este adevarata. Este vorba despre o dinamica foarte interesanta!

Unele dintre fiintele non-suflet despre care am vorbit din istorie, il includ pe Abraham Lincoln, care a fost o fiinta non-suflet dintre ultimii – cum sa spun – ultimii locuitori ai Atlantis-ului, care stia ca ei vor sa creeze un nou Atlantis, intr-un anumit moment. Dar, urma sa fie o diviziune si ei aveau nevoie de o fiinta non-suflet, o reprezentare a constiintei lor, care sa aduca la un loc vechile rani si vechile diviziuni. Acesta este rolul jucat de Abraham Lincoln, aducand inapoi vechile diviziuni si vechile separari, care aparusera in Atlantis.

Adolf Hitler, asa cum am spus, nu este o fiinta cu suflet. El nu exista in taramurile noastre. Nu puteti nicicand sa il gasiti aici. El este o fiinta fara suflet, este creatia lui Hipuru sau a constiintei evreiesti. El a fost creat de constiinta evreiasca, pentru a ajuta la indepartarea foarte rapida, a unui tip de karma foarte agila/iute, o karma legata de Atlantis.

Fiintele non- suflet nu stiu ca sunt non-suflet. Fiintele non-suflet tind sa, asa cum multi ati observat, sa aiba o privire putin goala in ochii lor. Ei nu tind sa treaca prin oscilatii emotionale, cum trec fiintele cu suflet. Ele tind sa fie cumva imune la durerile fizice, nu in totalitate, doar putin, deoarece ele nu au o adevarata constiinta interioara, asa cum au fiintele cu suflet.

Exista fiinte non-suflet, care sunt create de constiinta de grup. Exista unele fiinte non-suflet, care sunt create de constiinta individuala. Nu exista – cum sa spun – anumite feluri de tatuaje pe care sa le aiba (unii rad) sau semen de la nastere sau anumite obiecte identificabile. Doar cateva fiinte non-suflet nu lasa in urma lor nici un os sau nici un corp. Unele dintre ele lasa ceva; depinde de circumstante si depinde de modul in care a fost creat corpul fizic. Nu merita sa intram in detalii, aici.

Dar, voi puteti observa uneori, prin ceea ce poate parea sa fei o privire goala sau o privire impainjenita in ochi. Ochii vor fi calea cea mai buna de verificat. O fiinta cu suflet are un raspuns in ochii ei. O fiinta cu suflet are viata in ochi. O fiinta non-suflet va apare similar cu acea persoana care va pleca foarte repede… vedeti. Energia pleaca si ochii lor devin putin sticlosi/impainjeniti si forta de viata pleaca, chiar inainte ca un om sa moara, chiar inainte de a exista un "accident". Daca observati ca ochii cuiva sunt sticlosi – viata din ochi – se schimba, aceasta poate insemna ca ei sunt pe moarte, chiar inainte de a pleca. Multumesc!

LINDA: Inca doua intrebari? Depasim timpul!

TOBIAS: Intr-adevar.

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Cu ceva timp in urma, tatal meu a plecat. As vrea sa stiu daca va reveni. Motivul pentru care intreb asta, este ca peste trei luni, urmeaza sa fie doi nou-nascuti in familia noastra. Va fi el unul din ei?

TOBIAS: Noi afirmam ca… da! In mod obisnuit nu ne place sa intram in aceste lucruri, dar ne-am oferit permisiunea de a afirma ca el va fi cel de-al doilea.

SHAUMBRA 8: Al doilea….uau! Multumesc!

TOBIAS: Dar, acest lucru nu este de impartasit imediat. Asteapta pana… lasa noua identitate sau poveste sa se desfasoare ea-insasi, mai intai, fara greutate/povara. Uneori povara poate fi prea mare.

SHAUMBRA 8: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon): Intrebarea mea este una foarte simpla. Am avut un instructor de viata spirituala care m-a adus in acest punct, caruia ii sunt foarte recunoscatoare. A existat o separare, datorita unei traume din familie. In acest moment, in legatura cu aceasta fiinta evoluata, eu nu vreau sa controlez aceasta persoana, lucru despre care am vorbit in ultimele luni. Este momentul sa ne separam acum? Sau este vorba despre o vindecare?

TOBIAS: Intr-adevar… aceasta este una dintre acele sincronicitati, circumstante care sunt uneori dificil de inteles la nivel uman, dar de inteles la privirea de ansamblu. Totul actioneaza inspre momentul de a merge cu iubire, pe cont propriu! Este important pentru propria crestere. Orice invatator, oricare dintre voi care aveti o relatie cu cineva, mai devreme sau mai tarziu, o lasati sa plece, prin onorare si prin eliberare cu iubire. Si, veti fi liberi sa va avantati in propriul vostru acum. Va fi mult mai bine pentru voi!

SHAUMBRA 9: Multumesc!

TOBIAS: Intr-adevar!

INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Simt ca si cum ar fi timpul potrivit sa-mi parasesc slujba. Chiar ma incanta idea asta, caci orice voi avea nevoie, va veni la mine. Dar, cu adevarat, ma tem. Sunt invatator si vindecator. Dar, nu am un castig suficient, care sa ma sustina. Ma intreb daca este, cu adevarat, momentul potrivit sa-mi parasesc slujba, sau daca doar incerc sa ma conving pe mine ca este momentul potrivit sa parasesc slujba.

TOBIAS: Intr-adevar… ca un Creator, un Creator dinamic, voi puteti puteti parasi oricand alegeti. In mod simplu, nu permiteti sa fiti ingraditi de sistemele de credinta sau de idea ca nu veti avea bani, ca ei nu vor exista pentru voi! Daca vei elibera, cu adevarat, in inima ta acea slujba si vei lasa deoparte chestiunea banilor si a abundentei… elibereaz-o, cu puritate si incredere… las-o sa plece! De fapt, tu nu ai nevoie sa-ti parasesti slujba. Ea te va parasi si altceva va fi acolo, care te va face sa te intrebi, de ce nu ai parasit-o mai de mult!

Elibereaza slujba, in mod energetic! Binecuvanteaz-o! Multumeste-i pentru ca te-a servit! Multumeste-i ca s-a aflat in viata ta! Las-o sa plece! Elibereaz-o! Acum, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa mergi si sa parasesti serviciul sau sa expediezi demisia ta. Tu iti dai demisia in inima ta. O lasi sa plece. Si apoi privesti cum toate energiile se schimba, deoarece o lasi sa plece fara frica. Nu te ingrijorezi din cauza banilor, deoarece inca vin bani. Dar, trebuie sa o lasi sa plece. Acum, aceasta alege intreaga dinamica pentru ca lucrurile noi sa vina, pentru noile oportunitati si lucrurile noi, pe care nu ti le poti imagina azi. Aceasta este minunata cale de a trai sincronistic.

SHAUMBRA 10: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

LINDA: Inca doua intrebari mici?

TOBIAS: Intr-adevar.

INTREBARE SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon): Ce a fost cu grupul de cinci din care fac parte, care s-a format in aprilie? Ce a fost lucrul la care am fost martori, cel care s-a miscat pe cer?

TOBIAS: Intr-adevar… exista multe – cum sa spun – nu ne plac termenii de "portaluri" sau "vortexuri". Dar exista multe cai energetice, ce se deschid acum. Intr-un sens, acestea sunt un fel de grile sau matrici, care conecteaza Pamantul, cu Pamantul Nou, care conecteaza Pamantul asa cum il stiti voi cu Ordinul de Arc si in final cu "campul", sursa tuturor potentialelor energetice. Cand constiinta umanitatii se schimba, aceste cai noi se deschid foarte rapid.

Voi sunteti martori la aceste lucruri, la una din aceste deschideri! Prin ochi umani veti vedea acest lucru, in diferite moduri. Unii il veti vedea ca o lumina stralucitoare. Altii il vor vedea ca o miscare neclara/intunecata, largita, traversand cerul. Dar, este vorba despre deschiderea care are loc. Este vorba despre Energia Noua, care se revarsa spre Pamant, ca potential.

Insa, am dori sa spunem ceva aici. Oamenii nu trebuie sa iasa si sa deschida vortexuri sau portaluri. De fapt, ati interfera cu un proces natural. Apoi, noi ar trebui sa trimitem ingeri acolo, ca sa stranga gunoiul. (audienta rade) E un mod de a gandi la fel de arogant ca si al lui St. Germain, ca trebuie sa mergeti si sa deschideti un portal(rasete), ca trebuie sa fiti fizic acolo, sa faceti incantatii, sa bateti tobele, ca sa se deschida. El se va deschide ca raspuns la constiinta umana!

Acum, voi puteti merge acolo. Uneori veti simti ca sunteti atrasi acolo, ca si cum portalul Energiei Noi v-ar invita sa fiti acolo, la nasterea lui. Mergeti acolo si celebrati-i nasterea! Nu mergeti acolo sa fortati. Noi radem de partea noastra. Noi chicotim bine uneori, pe seama oamenilor. Voi mergeti acolo cu multa iubire si hotarare. Dar, voi mergeti sa va luptati, sa va luptati sa deschideti portalul, ca si cum ar avea nevoie de aceasta energie de lupta. Si noi rade, radem si radem! Noi venim si indepartam gunoiul vostru si lasam portalul adevarat sa se deschida! (rasete)

Mergeti si celebrati Energia Noua care vine pe Pamant! Mergeti si celebrati unele dintre aceste puncte de legatura, aceste puncte de separare care apar! Sa aveti o celebrare mare! Si apoi, priviti ce se intampla pe cer! Priviti energiile cum se misca in mod diferit!
Vor fi ambele explozii de energie. Vor fi ceea ce ati numi energii stralucitoare, un fel de energii miscatoare. Vor fi si energii foarte intunecate, obscure. Energiile intunecate, obscure nu suntde fapt entitati negative, venind pe Pamant sau inconjurandu-va. Uneori va exista aparitia unui culuoar sau a unui vid pe cer, care chiar pare ca se misca uneori, deoarece prin aceste transmutari de energie, pare ca toata lumina se retrage si este in mod simplu, un moment de schimbare. Intr-un sens, este asemanator mortii unui nor, nu a mortii unui om, ci moartea unei cai a Energii Vechi care pleaca. Moartea unui nor face loc nasterii Energie Noi prin aceste portaluri! Iti multumim pentru aceasta minunata intrebare!

LINDA: Ultima intrebare?

TOBIAS: Da.

INTREBARE SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Salut, Tobias! Am lucrat prin intentie asupra eliberarii povestii mele, mai de mult. Nu a fost o calatorie confortabila, in special pentu familia mea. Ce pot sa le ofer lor, ceva care sa fie benefic pentru ei, care poate sa nu fie evident/clar pentru mine?

TOBIAS: Intr-adevar… ei doresc atat de mult iubirea si atentia ta si vor sa fie cu tine incat, intr-un sens, ii doare/raneste faptul ca tu te schimbi! Exista ceva la nivel interior, la nivel nerostit in interiorul lor, care cumva ii infricoseaza si ii ingrijoreaza. Ei cred ca tu pleci intr-un fel, chiar daca nu fizic, tu pleci din punct de vedere energetic. Ei simt transformarea care se desfasoara in tine.

Acest lucru este ca un lipici. Intr-un sens, te tine legata, deoarece tu simti ce simt ei. Tu te poti vedea prin ochii lor, schimbandu-te si plecand. Intr-un sens, vei trece prin propriile suferinte de retragere, privind schimbarea propriei povesti.

Schimbarea povestii, eliberarea energiei, nu reprezinta de loc o moarte. Nu este de loc o anihilare a povestii tale. In mod simplu, reprezinta eliberarea energiilor care au fost limitate si restranse.V-am vorbit adesea despre eliberare, despre a lasa sa plece. Nu este vorba despre a nega ceva. Nu este vorba de a va descotorosi de ceva. Este vorba despre a indeparta carligele sau lacatele sau barierele impuse energiei.

Vaza pe care ati crerat-o pe roata olarului, este inchisa in energie si doreste sa fie libera, ca sa se re-exprime si sa se redefineasca… poate ca o alta vaza… poate ca un obiect diferit… ca o matura…. ca o ceasca… ca o bucata de sticla… sau orice altceva. Noi folosim acest exemplu, pentru a spune ca energia pe care ati inchis-o, la fel ca si voi, ca si povestea voastra, isi doreste libertatea. Ea doreste sa se re-exprime pe ea, in mod continuu, in mod continuu…

Ceea ce experimentezi tu reprezinta durerile eliberarii. Familia – ea reprezinta un simbol al realitatii voastre – familia nu doreste sa te vada plecand. Tu nu doresti sa-ti vezi vechiul sine plecand. Doar respira prin acestea si elibereaza-le! Asigura-te pe tine si familia ta, ca doar eliberezi energia care era blocata. Dar, ea va fi intotdeauna acolo.. Ea intotdeauna va reveni sa te serveasca. Nu trebuie sa spui asta prin cuvinte, ci prin actiunile tale, lasa-i sa inteleaga ca inca vei fi acolo pentru ei. Dar, mai mult decat orice, reaminteste-ti ca dificultatile pe care le intampini, despre care spui ca sunt legate de familia ta, sunt, cu adevarat, in legatura cu tine, despre tine.

SHAUMBRA 12: Iti multumesc!

TOBIAS: Intr-adevar! Shaumbra, a fost o zi lunga si minunata! Noi, in totalitate, am – cum sa spun – l-am indispus pe Cauldre cu incercarea de a face channel cu doua energii, in acelasi timp. Aceasta reprezinta – cum sa spun – i-a prezentat lui unele noi oportunitati si observatii. A fost o incantare petru noi doi, sub numele de Contesa Saint Tobias (rasete) sa impartasim aceasta scena impreuna! Ne vom schimba din unul, in doi. Va binecuvantam! Va multumim ca ati fost aici!

Si asa este!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro