MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 9: "Libertatea Sufletului - partea a IV-a"
Intrebari si raspunsuri
- Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
2 aprilie 2005
www.crimsoncircle.com

Si asa este, draga Shaumbra, noi continuam in aceasta energie minunata din aceasta zi. Eu, Tobias, revin pentru sesiunea de intrebari si raspunsuri, dar si sa furnizez o alta perspective privind mesajul care a fost transmis de Adamus.

Mai intai, trebuie sa spun ca povestea de a ma bloca in propria groapa (audienta rade) a fost foarte exagerata. (hohote de ras) M-am ingropat acolo dinandins. (hohote de ras) Aceasta a fost modalitatea mea de a ajunge in pace si solitudine, departe de toate presiunile si cerintele. Eram un cumparator pentru rege. Aveam nevoie de timp pentru mine. Am stiut tot timpul ca pot sa ies din groapa, insa ca si voi, am preferat sa ma ingrop si mai profund.

Adamus v-a vorbit despre conceptul de a trai dincolo. Acesta implica o incredere intima – cea mai profunda si intima – incredere in voi-insiva. V-a vorbit despre conceptul iubirii totale, neconditionate. Din nou, voi ati mai auzit despre aceste concepte. Acum, veti incepe sa traiti in acest mod: in iubire totala fata de sine, prin reintegrarea fiecarei parti din cine sunteti.

V-a vorbit despre a va expansiona, trecand dincolo de limite. Si, Dumnezeu stie, exista multe limite pe care le-ati creat. Limitele va ajuta sa intelegeti realitate din jur. Dar, limitarile si restrictiile de energie, blocheaza lucrurile in diverse locuri.

Ne aflam aici ca sa deblocam energiile, ca sa le eliberam. Ne aflam aici, astazi, cerand celor care sunt pregatiti sa mearga inainte, celor care sunt pregatiti sa-si ofere permisiunea de a trai dincolo. Viata se va schimba. Da, va aduce problemele la suprafata.

Am luat o pauza. Am luat o pauza, inainte de a reveni, poate, cu cel mai pertinent punct de vedere, dintre toate. Cei care doar asculta channel-ul si nu asculta extraordinarele Intrebari si Raspunsuri, nu vor obtine beneficiul acestei intelepciuni.

Unii dintre voi ati intrebat pe durata pauzei, “Dar, care este cheia? Cum voi face asta? Cum voi trai dincolo? Cu sigurannta mi-am dat permisiunea si tu spui ca vor veni cativa ingeti sa lucreze cu mine, intr-un mod nou, la un nivel total nou. Ce trebuie sa face eu, cu adevarat? Care este acel secret?”

Este chiar simplu, Shaumbra. Este simplu. Daca vreti cu adevarat, sa stiti cum sa iesiti din corp, daca vreti sa stiti cum sa transmutati orice energie dintr-o forma in alta, este foarte simplu. Asta inseamna sa eliberati controlul total pe care il exercitati sau credeti ca-l exercitati. Fara control… este asa de simplu! Aceasta este cheia. Acesta este raspunsul. Acesta este “Sfantul Graal” al Energiei Noi, chiar acum. Prin urmare, este vorba de a fi… FARA CONTROL… este atat de simplu!

Voi spuneti, “Dar, Tobias, de ce nu ne-ai spus asta inainte?” (unii rad) Timp de cinci ani din viata mea a trebuit sa ascult Shoud-urile (hohote de ras), ca sa invat sa eliberez controlul” Dar, Shaumbra, a trebuit sa evoluam. A trebuit sa ajungem in acest punct.
Eliberarea controlului permite eliberarea tuturor energiilor. Iata cand incep sa apara in viata voastra, lucrurile neasteptate. Iata cand dispare depresia si apare pasiunea. Eliberarea controlului elibereaza fiecare energie pe care ati structurat-o. Acest lucru pare simplu, insa, nu este.

Asa cum dragul meu prieten, Adamus, a spus, “Am fost putin incordat/tensionat in viata mea ca Tobias”. Totul in viata mea avea de-a face cu controlul. Destul de interesant, acest lucru a sfarsit prin a ma controla, in viata urmatoare. Am ajuns in inchisoare. Toate controalele pe care le-am exercitat pe durata vietii mele, m-au iubit atat de mult, incat in viata urmatoare m-au dus in inchisoare.
Asa ca, am invatat despre control. Am invatat cum sa las controlul sa plece. A fost ceva dificil. A fost lucrul cel mai provocator, pe care l-am avut vreodata. A fost mesajul adevarat care a venit la mine prin intermediul unei pasarele. Dar, de fapt era Arhanghelul Mihail. “Elibereaza Tobias, elibereaza tot controlul!”

Este un lucru dificil de realizat de catre un om, deoarece simtiti ca daca eliberati controlul, toate energiile exterioare vor veni ca sa va devoreze, precum vulturii devoreaza un corp mort. Voi simtiti ca daca eliberati controlul, totul se va prabusi. Si se va prabusi (audienta rade) Dar, asta ati dorit. Daca eliberati controlul, toate iluziile se vor spulbera. Daca eliberati controlul, nu veti mai avea control… vedeti.

Si, voua va place controlul. Va place sa manipulati energiile. Insa, voi ati facut asta, cam la nivelul unui student de anul doi. Ati facut asta la nivel de amator. Voi sunteti controlori, nu Creatori – intelegeti – controlori, nu Creatori! Exista o mare diferenta intre acestia.
Un Creator nu controleaza nicicand energia. (audienta rade) Un Creator imagineaza, binecuvanteaza, ii da libertate si viata energiei. Este cea mai mare bucurie pe care o poate avea un Creator! Un amator, controleaza. Sa fim profesionisti in ceea ce facem, sa nu mai fim amatori! Sa eliberam controlul! Acest fapt aduce la suprafata probleme, deoarece voi ganditi, “Daca eliberez controlul asupra familiei mele, cu siguranta, cu siguranta vor merge toti in directii gresite. Daca voi elibera controlul asupra corpului meu, cu siguranta va lucra impotriva mea.”

Voi cunoasteti acest ingredient lipsa, acest instrument ascuns de care a vorbit Adamus… cel care nu exista in baza realitatii voastra, insa se afla acolo… acest instrument nu exista in realitatea pamanteana… insa se afla exact inaintea voastra. Se afla acolo. Vrea sa lucreze pentru voi, insa nu poate, daca voi controlati totul. Va asteapta …rabdator… va asteapta rabdator (hohote de ras in timp ce Tobias, exprima aceste cuvinte foarte incet.), ca voi sa eliberati controlul. Acesta va iubeste, va observa si varsa cateva lacrimi pentru voi, asteptandu-va sa eliberati.

Asa ca, adevarata problema este: Puteti elibera controlul? Puteti fi un Creator adevarat? Acesta este secretul. Asta este tot, in aceasta privinta.

Putem vorbi timp de eoni, insa ajungem aici – voi sunteti mai mareti decat povestea la care priviti in oglinda! Sunteti mai mareti!

Eliberati controlul si veti descoperi cine sunteti cu adevarat!

Acum, noi îndraznim sa luam întrebarile voastre!

Linda: Aceasta a fost incredibil. Multumesc, multumesc.

Întrebarea de la Shaumbra 1 (o femeie la microfon): Hello, Tobias, eu o sa eliberez controlul ca esti tu care raspunzi la întrebari si nu Adamus, caci întrebarea mea a fost pentru Adamus. Dar, eu cred ca totul este perfect. Acum doua luni noi am fost putin tachinati despre centrarea energiilor. Si, eu în prealabil am facut o munca imensa cu hipnoterapie. Si, eu astept pentru mai mult. Si aceasta nu a venit.
Si, eu ies din aceasta si intuitiv lucrez în felul în care eu simt ca este bine pentru mine. Si, eu am fost capabila sa înregistrez un domeniu în aceasta saptamâna – fruitoftehrose.com Deci, eu intru în pasiunea mea. Si, eu am avut oportunitatea sa fac acest lucru cu un frate Shaumbra drag care ieri a parasit corpul lui fizic. Si, el m-a ajutat sa intru sa lucrez într-un fel Nou. Si, întrebarea mea este cu doua taisuri: eu as vrea sa stiu ce este el... si daca este aici cu noi pe partea cealalta a voalului... si de asemeni daca ai putea sa-mi dai o sugestie a dinamicilor a ceea ce s-a petrecut când am lucrat împreuna în asa fel ca eu sa pot sa ma largesc în aceasta. Multumesc.
Tobias: Într-adevar... au fost discutii cu Adamus despre centralizarea energiei. Si aceasta munca – cum sa spun – continua chiar acum. Adamus o sa ia un grup mic într-un loc izolat pentru ceva munca foarte, foarte intensa. Aceasta a fost – cum sa spun – revizuita cu Cauldre. Dar, Adamus, nu, pentru marea parte, nu a selectat înca un grup. Acesta o sa ia loc spre sfârsitul anului acesta sau începutul anului viitor.

Munca ce se va face cu acest grup mic, aceasta se va aduce la un grup mai mare. Dar, Adamus simte ca trebuie sa limiteze aceasta la mai putin de doua duzini în acest timp în asa fel ca noi sa putem trece cu ei prin – cum sa spun – experiente interesante cu acestea. Un grup prea mare ar avea tendinta sa deformeze energia. Adamus o sa aleaga individual pe acestia si chiar nici eu, Tobias, nu stiu cine o sa fie la acest punct.

Dar, munca aceasta de centralizare a energiei, si într-adevar de a fi capabili de a folosi aceasta – ceea ce s-ar putea defini ca Energie Noua, ne-controlabila, sau hipnoza ne-structurata – o sa fie unul dintre punctele foarte importante pentru comunitatea Shaumbra în general.

Partenerul tau drag si prietenul care a trecut dincolo de voal nu se afla la aceasta întrunire de azi pentru ca se întâmpla multe în timpul trecerii si al tranzitiei. În general aceasta ia minimum trei zile Pamântesti pâna la multe luni pentru ca acea entitate sa fie pregatita, în special acest drag în cauza. Si, tranzitia s-a desfasurat chiar bine, dar sunt multe detalii de înfatisat energetic pentru cei care ramân în urma. Deci, ei nu au putut fi capabili sa participe azi.

Un lucru care va intra în joc aici este relatia între voi doi – unul dintre voi aici în 3-D, celalalt în tarâmul celestial – lucrând împreuna ca în esenta sa aratati la altii cum energiile lor se pot extinde dincolo de realitatea de 3-D. Uneori ajuta când fiinte pe partea noastra pot ajuta în esenta sa întinda nivelul lor de constiinta. Si, aceasta este în mare munca pe care voi o sa o faceti, ceea ce este despre extinderea constiintei si trecerea în alte tarâmuri în timp ce ramâneti aici în 3-D.

Shaumbra 1: Multumesc si ai grija de Steve.

Întrebare de la Shaumbra 2 (citita din Internet de Linda): Draga Tobias, eu am o viata foarte complicata si nesatisfacatoare. Dezamagiri, frustrari, tristete, si adictii au coplesit întreaga mea viata adulta. Eu am 40 de ani, din Orientul Mijlociu, un barbat homosexual care a trait în statele Unite de la 14 ani. Cu toate dorinta în inima mea, eu nu am avut niciodata o relatie romantica în viata mea. Eu sunt artist, educat, si talentat, însa dupa straduiri pentru decenii eu nu am un serviciu sau o cariera în acest moment. Eu iubesc frumusetea, luxul, si confortul, însa nu am nici un chior si sunt în datorii. Eu sunt iluminat spiritual, însa traiesc în abisul întunecimii, deziluzionare, si suparare. Eu sunt vioi si socializez, însa sunt disperat singuratic si foarte rar parasesc apartamentul meu micut. Eu arat tânar, însa ma simt batrân si obosit dincolo de vârsta mea. Eu aspir sa trec peste si sa evoluez, însa nu am energie, motivare, sau pasiune. Eu vreau sa traiesc si sa simt bucurie, înca constant ma gândesc sa îmi sfârsesc viata. Unde merg de aici încolo? O sa gasesc vreodata fericire în viata mea aspra si enigmatica? Daca nu, sufletul meu o sa fie de acord sa trec dincolo pe partea ta?

Tobias: Într-adevar... si noi îti multumim, si noi te onoram pentru ca esti atât de cinstit, esti atât de deschis. Si, asa cum sti, tu esti o fiinta spirituala, foarte spirituala într-o lume a dualitatii. Si, aici sta întreaga provocare.

Tu ai fost de acord sa vii înapoi în corp fizic când tu nu trebuia sa vii înapoi. Tu ai venit înapoi specific sa ajuti pe altii în tineretea ta din aceasta viata. Când acea munca a luat sfârsit – cu tot simtul tau bun, tu nu prea ai avut succes cu aceasta – dar când acea munca a luat sfârsit, tu ai început sa te simti foarte suparat fiind aici. Tu ai început sa te simti foarte închis.

Tu stii ca ai capabilitati uriase si potentiale, însa tu nu accepti faptul ca esti aici pe Pamânt. Tu trebuie sa iei decizia, si chiar sincer, daca tu vii înapoi pe partea noastra sau daca tu ramâi pe Pamânt. Este complet acceptabil daca vii înapoi. Tu nu esti întepenit într-o conditie karmica ceea ce te-ar tine pe Pamânt. Este simplu ca tu alegi sa mergi înapoi printr-un timp cam dificil.

Noi îti cerem sa re-evaluezi viata ta, sa privesti sistemul de credinte despre care a vorbit Adamus azi, sa privesti daca tu vrei sa continui sa stai pe Pamânt chiar acum. Si, daca vrei, esti pregatit sa muti energia ta dincolo? Tu ai un dar fenomenal de intuitie, un dar natural de vindecare. Tu ai un intelect foarte ascutit, si tu ai o inima foarte coplesitoare. Dar, tu te-ai întepenit în situatia ta proprie. Odata ce iei acea decizie – daca sa parasesti Pamântul sau sa stai – lucrurile o sa înceapa sa se schimbe în jurul tau.

Noi stim ca o parte din întrebarea ta specifica este: Ce putem face noi pentru tine? Cum putem sa facilitam acest proces pentru tine? Noi nu putem... pâna ce tu îti iei decizia ta si alegerea ta. Exista – cum sa spun – o frumusete uriasa pe care tu deja poti sa o vezi, o frumusete în jurul Pamântului si despre viata umana. Si, tu o sa continui sa apreciezi chiar mai mult frumusetea dupa ce ai facut alegerea ta. Tu o sa apreciezi tot ce se petrece aici pe Pamânt chiar acum în acest timp de transformare incredibila. Noi îti multumim pentru întrebarea ta.

Întrebare de la Shaumbra 3 (o femeie la microfon): Buna, Tobias. Tu ai spus într-un Shoud ca noi ar trebui sa iesim din constienta de masa, si noi am putea avea abundenta fara sa avem un serviciu. Eu am lasat sistemul în urma mea si eu am simtit o mare libertate. Poti sa spui ceva despre situatia abundentei mele? Multumesc.

Tobias: Într-adevar... si noi am atins problema de a iesi din constienta de masa pentru a da la toti Shaumbra a ce este cu adevarat cinstienta de masa. Când voi sunteti de acord sa iesiti afara din acesta, dar totusi mai exista multe lucruri care va vor tine înapoi, în special, sistemele voastre de credinta.

Tu ai avut provocarile tale proprii în înauntrul tau de unde vine abundenta si despre serviciu. Si, noi dorim sa clarificam înregistrarea – noi nu am spus niciodata sa parasiti serviciul. Noi simplu am spus ca exista tipuri noi de servicii. Voi nu trebuie sa mentineti felul de Energie Veche de manifestare.

Abundenta este strict un set de sisteme de credinte. Abundenta în viata voastra proprie este de asemeni despre permiterea voastra sa aveti aceasta. Este vorba despre iesirea din limitarile voastre, asa cum Adamus a spus azi. Unii dintre voi cred ca daca voi sunteti spirituali, aceasta singur o sa aduca abundenta înauntru. Voi trebuie sa întelegeti ca înca mai este – cum sa spun – ia un tip de energie de miscare din partea voastra.

Asa cum am spus la un grup acum câtiva ani, abundenta începe când voi începeti. Abundenta sta acolo si va asteapta pe voi, ca ea sa intre în viata voastra. Voi nu trebuie sa lucrati în felul Energiei Vechi ca sa obtineti aceasta.

Dar, acum noi punem întrebarea înapoi la voi – Ce vreti sa faceti? Ce vreti sa... cum vreti sa miscati energia ca sa faceti ca energia sa vina la voi si sa se mute înapoi la voi? Asa lucreaza abundenta. Când voi începeti un proces, totul în jurul vostru raspunde ca atare.
Deci, noi va cerem sa începeti orice... faceti orice... sa nu va simtiti întepeniti niciodata... dar sa începeti orice miscare... si sa întelegeti ca chiar daca nu este – cum sa spun – miscarea corecta, voi o sa va ajustati si corectati în consecinta. Nu exista nimic ceea ce limiteaza abundenta sa intre în viata voastra. Este acolo. Este pregatita pentru voi.

Si, noi stim ca acestea sunt cuvinte; acestea sunt gânduri. Si, uneori acestea sunt dificile de realizat în viata voastra. Dar, noi nu stim cum sa va spunem mai clar voua. Este acolo pentru voi oricând voi începeti procesul si apoi cereti acea abundenta. Este mult mai usor decât cum voi toti faceti.

Noi o sa avem – cum sa spun – exemple de acest fel în urmatoarele luni cât de usor Shaumbra, lucrând împreuna, puteti manifesta. În timpul acesta orice proces, daca acesta este – cum spuneti voi – a frige hamburgheri într-un restaurant, daca serviti la masa, daca faceti orice altceva aceasta începe un proces, atunci totul poate sa intre alergând în viata voastra. Nu exista lipsa de abundenta. Uneori exista lipsa de orientare sau miscare. Multumesc.

Shaumbra 3: Multumesc.

Întrebare de la Shaumbra 4 (din Internet, citita de Linda): Salutari calde înca o data. As cum ne mutam în eliberarea povestilor noastre si anumite elemente în poveste, ca si relatii iubitoare si problemele însotitoare vin la suprafata. Ce trebuie sa facem sa eliberam cu adevarat povestile noastre? Trebuie sa eliberam conectiile în acea relatie cu cei pe care îi iubim mult, cu cei cu care împartasim viata noastra? Trebuie oare chiar sa-i lasam pe cei iubiti noua sa plece fizic din viata noastra, sa îi eliberam pe ei si pe noi de conectie sa putem înainta în eliberarea povestilor noastre? Oh, aceasta se pare ca este o sarcina dureroasa si socanta! Ne minunam daca acest lucru poate fi o rasplata pentru a fi un urcator desemnat. Sau, este o cale sa ramânem cu cel iubit în viata noastra zilnica, si sa eliberam conectia în acelasi timp? Aceasta este chiar o consideratie încurcata! Iubirea mea cea mare si gratitudine tie.

Tobias: Într-adevar... într-adevar... si una dintre probleme aici este ceea ce am discutat mai înainte despre a elibera controlul, o eliberare completa. Voi trebuie sa fiti de acord sa deschideti usa coliviei pasarii si sa lasati ca pasarea sa zboare afara, si sa fiti de acord cu faptul ca pasarea poate nu o sa se întoarca înapoi niciodata, si totodata sa fiti de acord ca poate pasarea o sa se întoarca de asemeni. Dar, lucrul frumos de stiut este ca acea pasare si colivia va iubesc mult si ar veni înapoi de una singura – nu pentru ca voi ati forta sa vina înapoi, nu pentru ca ati întemnita aceasta – dar pentru ca a vrut asa! Ati dori orice alt tip de iubire cu altcineva în viata voastra? Doriti sa stiti ca voi energetic ati fi pus în capcana pe cineva sau i-ati fi întemnitat pe ei?

Acum, acest lucru nu însemna ca voi trebuie sa va treziti într-o dimineata, si sa-i aruncati afara pe usa, si sa-i spuneti sa nu vina înapoi niciodata (ceva râsete). Aceasta înseamna doar ca voi ar trebui doar sa descuiati usa, si sa-i lasati sa plece, daca ei aleg acest lucru. Aceasta este adevarata eliberare si eliberare adevarata de control. Acum, totul poate sa înceapa sa vina înapoi în echilibru potrivit. Totul poate sa înceapa sa se miste.

Este ca si întrebarea anterioara despre abundenta. Este despre a începe miscarea, a misca procesul, a elibera controlul, a da voie la curgere. Aici ia loc saritura quantum la nivelul personal.

Abundenta nu este o problema aici. Si, nici relatia nu este o problema aici. Este ca „poti sa dai drumul la control si la limitarile Vechi?" Daca ai aceste probleme în viata ta – abundenta sau relatie sau sanatate, oricare din acestea – aceasta înseamna ca ceva este întepenit energetic.

Începe un proces. Fa orice. Elibereaza controlul, si priveste cu mare amuzament cum totul vine la tine. Daca este orice care este o lipsa sau o durere, elibereaza controlul. Începe sa misti energia, si observa ce se întâmpla. Tu esti un Creator fenomenal... voi toti. Voi toti începeti procesul. Multumesc.

Întrebare de la Shaumbra 5: Hello, Tobias. Aceasta este o întrebare despre fiul meu care are 15 ani. Si, el are de multe ori probleme sa fie prezent în lumea 3-D. Si, aceasta cauzeaza dificultati, de exemplu, la scoala. Si, un alt lucru este nelinistea lui si lui îi este frica sa stea singur. Si, poate tu ai ceva sugestii sau explicatii.

Tobias: Într-adevar... despre cel care vorbesti, fiul tau – si multi altii ca el – ei vin înapoi ca pe cei pe care îi numiti „cristali". Ei vin cu o senzitivitate înalta. Ei vin fara sa înteleaga de ce exista reguli în primul rând. Ei nu sunt conformisti. Ei sunt chiar diferiti ca multi Shaumbra. Ei nu încearca sa fie ordinari. Ei stiu ca ei nu sunt. Ei nu încearca sa se potriveasca într-un fel anume de a face lucrurile.
Ei au probleme la scoala pentru ca scolile nu sunt desemnate sa predea la nivelul de a simti. Scolile sunt complet intelectualizate. Scolile sunt lipsite de imaginatie adevarata si de a simti.

Deci, nu judeca dupa performanta lui la scoala. Aceasta înseamna putin sau nimic chiar acum. Chiar si orice problema cu interactiuni sociale înseamna putin chiar acum. Tu vei vedea acest lucru cu fiul tau, în special, ca dupa Septembrie 2007, comportarea lui întreaga se va schimba, felul lui întreg de a rezona cu lucrurile din jurul lui si de a lucra cu alti oameni si de a se relata chiar tie însasi se schimba.
Chiar acum el vine înauntru ca un sistem-extraordinar. El vine înauntru foarte senzitiv. Cel mai bun lucru ce-l poti face este sa îl asculti, sa îl recunosti, sa îl iubesti, si nu încerca niciodata sa îl controlezi. Cel mai bun lucru ce-l mai poti face este sa îi fi un exemplu minunat.

Voi stiti ca cei tineri care vin înauntru... ei se uita la maestrii adevarati si la conducatorii adevarati. Când ei selecteaza în ce familie sa vina, ei cauta pe maestrii care o sa-i învete cum sa fie în lumea de 3-D si cum sa integreze toate energiile lor divine. Acesta esti tu. Si, acestia sunteti voi toti shaumbra. Voi sunteti maestri.

Nu uitati, ei privesc la voi, asa cum stiti, ei observa tot ce faceti voi sa vada cum lucrati în lumea de 3-D... sa vada cum aduceti înauntru divinitatea voastra... sa vada cum sunteti de întepeniti în povestile voastre proprii... si la urma sa vada cum iesiti din acestea. Tu te îngrijorezi mult prea mult despre acest drag. Ei o sa – cum sa spun – creasca, îmboboceasca, ei o sa înfloreasca în urmatorii câtiva ani. Elibereaza controlul.

Linda: Ultima întrebare, daca alegi acest lucru.

Tobias: Poate mai multe.

Linda: Oh, bunatatea mea, eu sunt socata.

Tobias: Asa, Adamus a avut timpul lui (râsete din audienta).

Întrebare de la Saumbra 6: (o femeie la microfon): Pe parcursul saptamânii trecute eu am avut doar o singura fraza care strabatea fiecare celula a mea în corpul meu. Si aceasta fraza era: Eu sunt pregatit. Si, eu într-adevar vreau sa traiesc acum. Si, eu dau permisiunea mea pentru tot. Eu sunt atât de pregatit. Si, uneori simt ca eu pot sari afara din pielea mea pentru ca corpul meu înca mai rezista mult. Si, uneori este foarte dificil de a simti sa fiu atât de pregatit si sa fiu atât de emotionant, dar apoi sa am toata aceasta durere si atacuri de panica si ameteli si tot ce poti vreodata imagina. Si, eu as vrea sa te întreb daca ai ceva cuvinte la acestea.

Tobias: Într-adevar... aceste dureri, atacuri de panica, neplaceri fizice si uneori boala fizica toate acestea fac parte dintr-un proces pe termen foarte scurt. Uneori corpul tau o sa gaseasca cai de curatire a lucrurilor foarte rapid. Acestea par extreme. Dar, corpul tau încearca sa curete lucrurile care au fost închise pentru un timp foarte lung. Voi toti sunteti pe o linie rapida. Voi faceti aceste curatiri în felul cel mai – cum sa spun –cai incredibile, dar uneori în felul cel mai înspaimântator de a elibera lucrurile Vechi.

Uneori corpul intra în dureri, si uneori sistemul vostru intra în neliniste pentru ca are un timp dificil de a mânui supra încarcarea Energiei Noi ce intra, schimbarile care au loc. Uneori voi aveti dureri si nelinisti pentru ca pur si simplu sistemul vostru încearca sa va protejeze, spunând, „Cu adevarat vrei sa faci acest lucru? Vrei sa mergi afara undeva unde nu ai fost niciodata?" Asa, acesta actioneaza într-un sens, putin ca un – cum sa spun – un echilibru pentru voi de a spune, „Vrei cu adevarat sa mergi acolo?"

Si, odata ce acesta întelege, odata ce corpul si mintea înteleg ca asta este unde o sa mergeti, aceasta o sa ajute sa regleze procesul. Acesta o sa faca în felul în care nu o sa arda sau sa copleseasca ADN-ul vostru si celulele voastre. Noi stim ca aceasta este o problema potentiala.

Asa cum am mentionat înainte, a fost un grup mic cu care am lucrat mai de mult, poate sase, sapte ani în urma pe o pista foarte rapida. Si, ei au fost de acord sa mearga cât au crezut ei ca sunt în stare. Si, multi dintre ei nu mai sunt pe Pamânt acum. Ei au testat limita psihicul si corpului fizic cât de repede poate sa mearga înainte de a se epuiza.

Deci, multe din dureri, multe din nelinisti sunt simplu din cauza ca corpul vostru face controlul si echilibrarea sistemului propriu. Si, este important pentru voi sa-l asigurati pe acesta ca este exact unde vreti sa mergeti. Este important pentru voi sa eliberati controlul, asa cum am spus. Permiteti corpului sa se epureze si sa se ridice însusi, asa cum este nevoie. Permiteti la mental sa treaca prin ciclurile proprii. Voi toti o sa gasiti acestea.

Când Adamus a întrebat ca sa exprimati permisiunea voastra azi, unii dintre voi ati permis; multi dintre voi nu ati permis. Dar, când el a spus aceasta, si el a spus ca multe lucruri se vor întâmpla si vor fi schimbari, ca ar fi ceva foarte – cum sa spun – ca lucruri tulburatoare vi se întâmpla cu fizicul si emotional. Dar, puteti sa aveti încredere în voi ca acest lucru este potrivit? Puteti sa aveti destula încredere în voi ca voi nu puneti sinele vostru propriu în nici un fel de zdrobire în plonjare? Puteti sa va iubiti destul ca sa stiti ca orice proces ce se întâmpla face parte din transformarea si transmutarea generala?

Asa, eu stiu ca ne-am îndepartat putin aici. Dar, da aceasta este potrivit. Multumesc ca treci prin aceasta.

Shaumbra 6: Multumesc.

Întrebarea de la Shaumbra 7 (o femeie la microfon): Multumesc. Saint Germain a început sa vorbeasca despre apa în prima lui comunicare si a spus ca el o sa elaboreze pe aceasta tema. Si, el nu a facut-o niciodata. Deci, eu nu stiu unde a ajuns el cu aceasta. Dar, eu am sperat ca tu ai sa vorbesti despre importanta apei si cum putem noi sa folosim practic sau cum am putea sa folosim aceasta. Multumesc.

Tobias: Într-adevar... noi trebuie sa-l verificam pe Adamus. El spune, „Oh, impacienta mea!" (râsete din audienta). Noi trebuie sa avem lucruri despre care sa vorbim la adunarile viitoare. Noi nu putem sa avem prelegere despre lucruri ca azi. El spune, „În una dintre Shoud-urile viitoare noi o sa avem o discutie întreaga despre apa, daca asta îi face placere la Creator" (mai multe râsete).

Dar, într-adevar, serios, apa... Adamus nu vrea sa intre în fizica aici. Dar, în esenta apa este un element pe care voi l-ati creat sa ajute la stabilirea energiei angelice sau divine asa cum vine pe Pamânt. Aceasta este o parte esentiala nu numai la corpul vostru, dar este o parte esentiala care va tine aici pe Pamânt. Daca este ceva despre care ati fi nemultumiti de a va tine aici, aceasta este apa, pentru ca este cu adevarat singurul element cel mai important care va tine aici pe Pamânt.

Apa de asemeni este cel mai mare transmutator de energie în afara voastra. Are abilitatea incredibila de curatire si purificare si de a schimba natura lungimii de unda a oricarei energii. O mare parte a Pamântului vostru este acoperit si înconjurat de apa pentru acest scop. Acesta pur si simplu este elementul care – cum sa spun – mentine grila magnetica a Pamântului în loc. Si, de asemeni, apa este elementul care mentine grila Pamântului sau grila cristalina a Pamântului în loc.

Deci, apa este foarte importanta. Asa cum stiti, sunt schimburi si schimbari din timp în timp unde sunt oceane, unde sunt lacuri si râuri. Apa mentine de asemeni... o picatura de apa contine memoria a tot ce este si ce sa întâmplat vreodata pe Pamânt. Fiecare viata a fiecarui individ este continuta în înauntrul apei. Aceasta este sustinatorul fiecarui potential, si este partenerul imaginatiei aici pe Pamânt. Si, Adamus spune ca el o sa dea mai multe informatii despre aceasta în discutiile urmatoare.

Linda: Ultima întrebare?

Tobias: Într-adevar... ultima.

Întrebare de la Shaumbra 8 (o femeie la microfon): Buna, Tobias. Eu vreau sa-ti multumesc tie si baietilor din Consiliul Crimson pentru iubirea si suportul vostru. Eu simt ca as dori sa lucrez cu oamenii care tranzitioneaza. Eu as dori sa stiu mai mult despre, si cum sa fac asta. Eu stiu ca am facut înainte, dar eu am uitat. O sa fie acum un proces intuitiv? Sau, trebuie sa învat mai mult? Si, poti sa vezi ca este potrivit ca eu sa fac o afacere din aceasta? Sau, doar sa încep si aceasta o sa se dezvolte?

Tobias: într-adevar... aceasta arie întreaga despre moarte si de a muri si tranzitionarea vine pe prima linie. Aceasta vine pentru – ceea ce ati numi – cauza rationala sau intelectuala pentru ca populatia îmbatrâneste în multe, multe tari. Si, este o mai multa concentrare pe moarte si de a muri. Dar, este mult mai mult de atât. Este ca constiinta este la un punct unde vrea sa stie mai mult despre moarte si de a muri. Constiinta este la un punct unde moartea nu vrea sa fie maladiva, ceva închis, sau un lucru de speriat. Aceasta nu vrea sa fie tratata ca o boala. Moartea este o celebrare. Aceasta este o schimbare si o transformare.

Este o munca incredibila de facut. Si, într-adevar, asa cum stii intuitiv, tu esti foarte intuitiv. Tu ai abilitatea de a lucra cu cei care tranzitioneaza, care au pierdut functionarea mentalului lor, dar inima lor este complet intacta. Si, aici este unde va sta cea mai mare putere.

A fost o sesiune întreaga despre moarte si de a muri în San Diego, nevoia pentru care s-a dat numele de „azilul de floare". Nevoia pentru „somnambuli"... a fost de foarte, foarte mult timp unde somnambulii pur si simplu au asistat pe cei care tranzitionau. Acestia au fost fiinte umane în timpul Atlantei si unii în alte zone culturale, fiinte umane care traiau pe Pamânt si care au înteles natura tranzitionarii. Ei au fost pur si simplu angajati ca somnambuli ca sa escorteze pe cei care plecau, sa-i escorteze peste, ce noi numim „Podul de Flori".

Ei au lucrat pur si simplu într-o constiinta modificata, în timp ce ramâneau în corp fizic. Dar, ei au lucrat în constiinta modificata, gata sa mearga cu cei care au murit pâna la un punct pe Podul de Flori. La un anumit punct umanii le-au dat drumul si îngerii de pe partea noastra i-au preluat. Astfel se face tranzitia cea mai echilibrata si mai frumoasa.

Dar, imaginati cum lucreaza cultura voastra: o persoana moare, si acea persoana trebuie sa-si gaseasca calea ei proprie pâna la Podul de Flori. Ei trebuie sa-si gaseasca drumul lor peste acea prapastie mare. Si, este înfricosator, si aceasta aduce la suprafata probleme. Si, aceasta face munca de tranzitionare mult mai dificila pentru noi toti. Aceasta are tendinta sa cauzeze multor umani, sa ramâna în jurul Pamântului.

Noi încurajam pe Shaumbra sa faca ceva sa miste energia si sa înceapa afaceri în aceasta munca în azile de floare, tranzitionare, si de somnambuli. Eu întreb pe Shaumbra: când voi plecati – ceea ce voi o sa faceti – mai devreme sau mai târziu – nu ati vrea ca somnambulii umani sa va escorteze... sa va iubeasca... si sa fie la patul vostru de moarte... si apoi energetic sa mearga cu voi... la, într-un sens, sa va escorteze peste parada mare... cel putin pâna la punctul unde îngerii de pe partea noastra pot sa va salute si sa va însoteasca pe restul drumului? Nu ati dori un anturaj de fiinte umane iubitoare sa aiba o procesiune cu voi peste Podul de Flori?

Noi va încurajam Shaumbra. Noi am mers în detalii mari în sesiunea despre moarte si de a muri. Noi încurajam pe toti Shaumbra, care sunt interesati în aceasta arie, sa asculte acele CD-uri. Cauldre îsi arata degetul la noi ca promovam fara rusine produsele (ceva râsete), dar, noi am subliniat lucrul complet despre azil si despre somnambuli si la urma despre a muri cu demnitate. Este timpul pentru aceasta. Si, voi o sa fiti uimiti, Shaumbra, de acele cereri.

Noi stim ca unii dintre voi s-au gândit sa mearga în aceasta arie si de a face o afacere din asta. Dar, voi sunteti timizi, si voi va mirati daca puteti sa faceti acest lucru. Shaumbra, umanii sunt de acord sa plateasca pentru acest lucru chiar acum, si mult mai multi în fiecare zi. Este un serviciu de care este nevoie. Multumesc pentru întrebare.

Si, cu acesta chiar ca a fost o zi. Noi stim ca aveti multe în mintea voastra, dar nu prea mult în stomacul vostru (râsete din audienta). Noi stim ca inima voastra si simtul vostru este plin. Dar, noi stim ca voi de asemeni eliberati controlul. Noi o sa-l rugam pe Cauldre si pe altii sa fie siguri ca începutul mesajului din Întrebari si Raspunsuri despre control sa fie cuprins în Shoud, deci cei care citesc sa aiba beneficiul total.

Si, noi dorim sa multumim la voi toti care sunt aici azi si cei care s-au conectat sa faca parte din evenimentul chiar istoric al acestei zile. Deci, unii dintre voi sunt la punctul de contemplare despre orice decizie. Nu este graba. Nu este presiune. În acelasi timp noi stam în spatele vostru si în jurul vostru în cea mai mare dragoste si admiratie. Nu sunteti niciodata singuri.

SI ASA ESTE!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro