MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 2: "Cei Patru – Tions ai Incorporarii (Distragere, Translație, Validare, Percepție)" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe
Întrebări şi răspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
4 septembrie 2004
www.crimsoncircle.com  

 

Si asa este, dragi Shaumbra, ca ajungem la momentul intrebarilor si raspunsurilor. Am dori sa vorbim doar pentru un moment mai intai de recunoasterea frumusetii acestei muzici si de recunoasterea tuturor energiilor sacre si divine care sunt aduse de acestea. Este o bucurie pentru mine, Tobias – si chiar pentru Ohamah – sa stam in spate si sa ascultam, pentru ca, din nou, muzica expune adevarata poveste a calatoriei umane. Este vorba despre vibratie si despre fluctuatie/ instabilitate.

Am mentionat de multe ori ca limbajul Atlantean – pe care voi toti l-ati folosit - a fost un limbaj cantat. Acum limbajele sunt neinteresante, foarte ne-dimensionale. Dar, acest lucru a fost in Atlantis – si nu trebuie sa incerce Cauldre sa cante in acest moment(audienta rade) – insa noi toti am folosit limbajul cantat. Unele cantece, precum cele pe care le-am ascultat astazi, poate fi de ajutor sa aducem inapoi limbajul cantat, care contine mult mai multa informatie si intelegere, intr-un mic pachet, decat cuvintele omenesti normale.

Este dificil pentru noi uneori, de partea noastra de voal ca sa venim si sa facem acest channel, pentru ca este atat de limitat. Este atat de gol, comparand cu cata informatie poate fi comunicata vocal, dar prin nivele ale sentimentului.

Asa ca, Shaumbra, va vom cere sa observati din nou perceptia voastra, privitor la lucruri. Priviti cum fiecare moment al fiecarei zile este construit pentru voi, ca sa vedeti cum se inalta casa, ca sa intelegeti cum puteti schimba intreaga natura a acestei case, pe care o numiti realitate. Fiecare moment de cand va treziti, pana in clipa in care va retrageti pentru a va aseza in pat, este alcatuita dintr-o serie de mici formule/ritualuri, da, mici formule... formula pentru trezire pe care ati realizat-o... formula pentru primul lucru de rutina de dimineata.

Exista o formula pentru modul in care intrati in masina si cum conduceti... o formula pentru modul in care va faceti munca/slujba... modul in care creati muzica, de exemplu... cum creati orice veti face. Exista formule pentru hranirea corpului vostru, formule chiar pentru timpul vostru de distractie, de petrecere. Intreaga voastra zi este alcatuita din astfel de serii.

Voi, de asemeni, puteti observa... ca voi aveti acest lucru numit “programare a computerului” cu tot felul de coduri interesante. Ei bine, ziua voastra este alcatuita din coduri, formule, care va ajuta sa treceti prin acest lucru numit realitate. Voi puteti schimba aceste formule, la fel cum puteti schimba codul de programare al computerului. Nu trebuie sa fiti inchisi in a face orice, in nici un mod particular. Trebuie doar, sa ajungeti la credinta, pentru a avea iluzia, ca sunteti blocati in acestea. Voi puteti patrunde in oricare din micile formule si sa incepeti sa le schimbati.

Exista formule pentru orice. Ceea ce considerati adevar... acestea sunt doar formule. Sistemele voastre de credinta sunt formule. Opiniile voastre sunt formule. Le puneti pe toate laolalta, le combinati si obtineti o zi – o zi din viata voastra.

Nu este vorba despre a alcatui noi formule care – as dori sa mentionez – sunt similare vechilor formule, doar putin rescrise. Exista un intreg cod nou ce poate fi scris de voi. Nu, nu trebuie sa fiti un programator, pentru a schimba realitatea.

Dar, Shaumbra, ceea ce vrem sa spunem este - aruncati o privire la fiecare mic aspect al zilei voastre! Orice acceptati ca fiind real, nu este real! Este vorba despre modul in care codul a fost scris. Formulele sunt scrise de voi. Ele pot fi schimbate.

Priviti la orice in mod diferit acum... de la varf... de jos... din fiecare loc diferit... din interior priviti inafara. Si, apoi faceti aceasta – nu doar in dimensiunea a treia in care existati – ci in fiecare dimensiune. Veti incepe sa intelegeti cum nimic din aceasta nu este blocat in concret. Nimic din aceasta nu este atat de greu si solid, incat sa nu fie schimbat. Sunt doar simple formule, mici formule care au fost dezvoltate, pentru a va purta prin zi. Din nou, vom pedala si vom pedala pe aceasta cu voi! Natura realitatii, perceptia realitatii este asa de usor de schimbat!

Acum, cu acestea, noi riscam ca voi sa puneti intrebari!(rasete)

INTREBARE SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citita de Linda): Tobias, De ce exista atat de multa gelozie si invidie printre Lucratorii Luminii? De ce atat de multi au doua fete? Acest lucru se datoreaza faptului ca au mai mari dificultati decat altii, in a face fata locurilor lor intunecate? Am dorit sa-ti spun ca povestea ta cu AH si OH, mi-a reamintit de povestea fiului ratacit din Biblie. Esti de acord? Cu iubire si imbratisari puternice!

TOBIAS: Intr-adevar... cum sa spun – exista acest lucru pe care il numiti gelozie printre Lucratorii Luminii. Exista multe aspecte interesante despre aceasta. Mai intai, exista multe aspecte de viata din trecut, vechi. Unii dintre voi ati fost impreuna inainte si ati fost in competitie unul cu altul in trecut. Unii dintre voi ati fost soti in trecut si acest lucru determina putina energie dezechilibrata, cand reveniti in aceasta viata. Asa ca, exista multe, multe motive pentru aceasta.

Exista, de asemeni, unele – cele pe care le-ati numi – aspecte ale ego-ului uman ale Energiei Vechi, implicate aici. Acest lucru nu este ceea ce noi consideram o problema coplesitoare. Dar, exista unii care vor sa alerge, ca sa ajunga in fata, pe aceasta cale spirituala sau in aceasta calatorie. Si, nu este vorba despre alergare. Nu exista a ajunge in fata. De fapt, cei care teoretic sunt in fata, in aceasta cursa, uneori se intreaba ce fac, se intreaba de ce nu ii lasa pe altii in pozitia din fata, pentru ca este foarte dificil!

Este o parte a naturii umane si exista ceva ce te intreb pe TINE, in mod special – cea care ai pus intrebarea – sa privesti in interiorul tau, sa vezi de ce te afecteaza aceasta, de ce ai pus aceasta intrebare, de asemeni. Ce a adus aceasta intrebare la suprafata? De ce exista in viata ta? Tu spui ca nu iti apartine. Vrei sa spui ca nu ai un os de gelozie in corpul tau. (audienta rade) Hmm... atunci de ce atragi energia acestei gelozii? Si, mai mult decat orice, cum poti sa lucrezi ca sa schimbi formula din tine?

Aceasta poveste despre AH si OH, are origine mai inalta. Si, exista unele paralele in Scripturile Sacre. Dar, de fapt exista multa intelepciune in Scripturi, incat voi puteti lua aproape orice element al comportamentului uman, in special din taramul spiritual si sa le aplicati la ceva ce voi, Shaumbra – voi toti – ati incercat sa spuneti prin Yeshua/Iisus, cu 2 000 de ani in urma. Dar, este momentul ca aceasta sa revina, poate printr-o voce noua, intr-un mod nou, insa reprezinta informatie de baza.

Nu exista un astfel de lucru, intunericul. Nu exista un astfel de lucru ca – ceea ce voi ati numi – diavolul vostru. Cu siguranta, exista energii negative, care nu sunt de dorit sa fie prin preajma. Dar, toate aceste lucruri au fost iluzii si, intr-adevar, aspecte ale voastre. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 2 :(o femeie la microfon) Salut, Tobias! Am participat la seminar cu cateva luni in urma si am pus o intrebare privitor la “joc”. Pe parcursul raspunsului, tu ai indicat sau m-ai intrebat de ce nu am avut curaj sa vin la microfon. De aceasta data eu sunt la microfon. Intrebarea mea este legata de eliberarea amintirilor sau a experientelor care au revenit in aceasta ultima luna. Doar aducerea acestora in constiinta, le elibereaza?

TOBIAS : Noi suntem incantati ca stai in fata tuturor (rasete), cu noi toti privind la maretia ta... !

SHAUMBRA 2: Oh, multumesc!

TOBIAS :...si privind acum la starea ta jucausa. Si, intr-adevar, odata ce apar in constiinta, este ca si cum ar trece prin ea. Este ca si cum ar fi pe calea lor spre inafara. Ele sunt eliberate. Uneori vin sa te viziteze, inainte de a pleca. Dar, intr-adevar, tu esti foarte perceptiva. Ele se afla pe calea lor de trecere.

SHAUMBRA 2: Poti sa obtii eliberarea partilor uriase... vreau sa spun cum ar fi vietile trecute, stii, daca exista o tema comuna de-a lungul vietilor trecute, incat acestea ar putea fi eliberate prin amintirea unei experiente?

TOBIAS: Pe unele dintre eliberari nu le veti experimenta niciodata. Nu vi le veti aduce aminte niciodata. Ele sunt energii care sunt eliberate, cu usurinta, caci exista peste tot in jurul vostru. Altele sunt energii foarte refractare si dificile. Unele dintre ele vor opune rezistenta la eliberare, pentru ca ele nu doresc ca existenta lor sa se schimbe. Astfel, ele intr-un sens, vin sa va vaneze si sa va spuna cat de nebuni sunteti. Dar, lucrul minunat este faptul ca voi le-ati creat, in primul rand. Asa ca puteti sa le eliberati. Acest lucru se realizeaza prin a va oferi permisiunea de a le elibera.

Uneori ele nu vor sa plece si le veti simti... le veti auzi in mintea voastra. Vor avea meciuri cu voi. Trebuie sa intelegeti ca ele, cu adevarat, va testeaza sa vada ce ati obtinut, sa vada daca sunteti in punctul incorporarii divinitatii voastre, cu adevarat!

Si, vine un moment in care trebuie sa fiti foarte fermi si sa le spuneti ca trebuie sa plece... sa le spuneti ca trebuie sa plece... ca voi sunteti Creatorul... si voi creati acum, asa incat acea energie sa plece, sa se elibereze! Nu trebuie sa fiti excesiv de dragut cu ele sau sa fiti molatici. Puteti sa le ordonati sa plece!

Exista alte energii care se afla profund ascunse, de foarte mult timp. Ele sunt inspaimantate. Ele sunt foarte inspaimantate si nu sunt sigure daca vor sa iasa la iveala si sa se faca cunoscute. Dar, mai devreme sau mai tarziu, intr-un sens, cand va veti strabate multe, multe, nivele ale realitatii, voi le veti descoperi. Le veti gasi, intr-un sens – cum sa spun – ele sunt inghesuite intr-o sfera, tremurand, agitandu-se si temandu-se. Ceea ce veti simti in voi – voi si multi altii – este un sentiment de a fi inghemuit intr-o sfera, tremurand si temandu-va si nu veti sti de ce.

Acesta este un moment pentru a respira adanc si de a intelege ca este vorba despre o Energie Veche, posibil o viata trecuta, posibil o existenta dintr-o realitate multi-dimensionala, care cauta iubirea voastra, iubirea voastra ferma si blanda si sa o lasati sa afle, ca nici un rau nu ii poate fi facut. Acesta este conceptul unui spatiu plin de siguranta. Permiteti tuturor partilor voastre sa stie ca exista acum un spatiu sigur, permiteti tuturor partilor voastre sa stie ca eliberarea nu inseamna moarte... vedeti... de loc!

A elibera inseamna libertate, libertatea de a creste si de a crea intr-un mod total nou. Aspectele voastre din vietile trecute – si totalitatea voastra – aspecte care atunci cand sunt total si cu adevarat eliberate, atunci ele patrund in diferite dimensiuni – nu vorbim despre spatiul dinafara pamantului; noi vorbim despre nivele dimensionale – si sa-si continuie existenta lor, pe cont propriu. Libertatea pe care le-o oferiti voi, le permite sa plece si sa continuie sa exploreze identitatea lor data. Ele nu sunt fiinte cu suflet, creatoare cum sunteti voi. Dar, ele pot pleca si pot experimenta propria lor identitate, in modul lor propriu. Este vorba despre o parte a binecuvantarii sufletului vostru intreg. Este o parte – si va ramane intotdeauna o parte - a cine sunteti. Acest lucru devine putin complicat, dar voi va aflati pe calea corecta. Si, noi va onoram atat de mult, pentru ca ramaneti aici!

SHAUMBRA 2: OK! Multumesc.

TOBIAS: Intr-adevar!
INTREBARE SHAUMBRA 3: ( de pe Internet, citit de Linda) Tobias, exista vreo semnificatie, in Energia Noua, pentru ceea ce adesea, se refera la Rege sau Regina, in termenii Cercului Crimson?

TOBIAS: Este un termen metaforic pe care il folosim, deoarece este un termen care este foarte folosit pe Pamant. De partea noastra de voal nu exista acesti termeni specifici. Nu exista ierarhie, pe care s-o puteti cunoaste. Exista un element care intra in joc aici. Motivul pentru care noi folosim termenii “Regele si Regina” se datoreaza faptului ca, noi va vedem pe voi toti ca pe membrii unei familii regale! Noi va privim pe voi toti, cu cea mai mare onoare! Suntem aici ca sa va servim pe voi. Dar, la propriu, Rege si Regina? Nu, este un mod minunat de a spune povesti. Iti cerem tie, cea care ai pus intrebarea sa-ti privesti povestea ta.

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Salut, Tobias! Am vrut sa te intreb ceva despre cum consideri tu schimbarea perspectivei noastre asupra lucrurilor. Am dubii, deoarece simt ca este mai mult un proces al mintii. Simt ca si cum am crea concepte noi despre lucruri. Si, nu stiu... Sunt putin confuza, privitor la acestea. Ai putea sa explici acestea?

TOBIAS: Intr-adevar... este foarte confuz si a patrunde in taramurile acestei Energii Noi creaza confuzie, pentru ca aceasta indeparteaza tot ce voi credeti ca ati stiut si – cum sa spun – uneori apare indoiala. Voi credeti ca este un proces de gandire sau un exercitiu intelectual. Dar, ceea ce facem noi literalmente, atunci cand va cerem sa va schimbati perceptiile, este ca noi va cerem sa va extindeti/expansionati mintea. Mintea voastra a fost de acord si a urmat formulele, prin care ati hranit-o. Si, spunand acum, ”Priviti din fiecare directie diferita” reprezinta acum – cum sa spun – subtilizeaza mintea ca aceasta sa poata lucra cu Inteligenta Divina, intr-un mod total nou. La inceput este putin confuz, este putin dificil de inteles. Dar, aveti rabdare cu procesul acesta! Permiteti-i mintii voastre sa se extinda! Uneori ea se va revolta. Uneori se va intreba, ce dracu faceti voi cu acestea!(audienta rade) Dar, vedeti, aceasta este tot o parte a expansiunii mintii, ca si a spiritului!

SHAUMBRA 4: Multumesc,Tobias!

TOBIAS: Multumesc pentru ca te-ai alaturat noua astazi!

INTREBARE SHAUMBRA 5 (de pe Internet, citits de Linda): Tobias, vei acorda un ajutor practic TUTUROR Shaumbra, in procesul incorporarii Noii Energii?

TOBIAS: Celor care aleg acest lucru! (unii rad)

INTREBARE SHAUMBRA 6 (un barbat la microfon): Salut, Tobias! De aproape un an si jumatate, am crezut ca inteleg ce reprezinta relatiile Energiei Noi. Apoi, eu mi-am intalnit partenerul meu, el asculta astazi de acasa. Si, ma intreb, daca ai putea sa ne ajuti, ca sa intelegem de ce este atat de dificil si de provocator... si poate de ce banii s-au blocat, cursul banilor...dar, in special, relatiile noastre.

OHAMAH: Un salut pentru tine! (unii rad cand Tobias i-a oferit locul lui Ohamah) Tobias m-a onorat pe mine, Ohamah, permitandu-mi sa vorbesc cu tine, personal. Dar iti cer sa mergi dincolo de vorbirea prin cuvinte. Tu si cu mine, ne vom conecta intr-un mod intens, aici, pentru un moment. Permiti acest lucru?

SHAUMBRA 6: Permit!

OHAMAH: Priveste lucrurile pe care nu le eliberezi! Si te mentii astfel, datorita fricii de a fi nu fi limitat de conditionarea profund-inradacinata. O parte a ramanerii pe pozitie, se datoreaza unei povesti pe care, cu disperare, vrei sa intelegi cum sa o eliberezi. Dar, te tii pe pozitie, foarte intens acum!

As dori sa arunci o privire la povestea pe care ai creat-o, care ti-a luat multe, multe vieti, privind in urma. As dori sa arunci o privire la nenumaratelor rani care sunt asociate, din acele vieti, din acele povesti, cum aceste rani te-au tras intr-o dezordine, intr-un fel. Dar, de ce ti-ai oferit dezordinea?

Am lucrat cu tine inainte, in alte locuri. Si, imi amintesc momentul in care ai spus, ca-ti oferi cea mai intensa experienta. Tu inca persisti in acea dorinta si acea pasiune totala... din nou, care traverseaza multe vieti.

Si, tu ai ajuns aici, acum in fata mea, prietenul tau, sfatuitorul tau – si de asemeni, cel care te critica – asteptand sa afli ce se intampla. Este vorba despre a arunca o privire la ce ai ales, in primul rand! Nu-ti voi raspunde astazi. Doar voi extrage multa energie din calea ta, ca sa iesi din acest loc de conflict si de indoiala, in care te afli.

Vrei sa afli despre relatii. Relatiile sunt doar rezultatul altor lucruri, care se petrec in interiorul tau. Vrei sa afli despre bani. Acest lucru ar trebui sa fie atat de clar pentru tine acum! Aceste lucruri se afla aici. Eu le vad. Raspunsurile despre care Tobias vorbea inainte, se afla acolo. Dar, tu nu vrei sa asculti, din diferite motive.

As dori sa te intorci inapoi si eu voi merge cu tine alaturi. As dori sa te reintorci si sa arunci o privire, la modul in care ai ales toate acestea. As dori sa-ti folosesti imaginatia ca sa patrunzi acolo. Ai incetat sa o folosesti. Te-ai auto-limitat si ti-ai creat restrictii. Tu esti – cum sa spun - o sfera de foc, fie ca crezi sau nu crezi! Dar, tu ai intrat acum intr-un joc de ghicit.

Voi continua sa lucrez cu tine – cu permisiunea ta – in mod intens, intens, intens, sa lucrez prin acest joc de ghicit si sa-ti permit sa fii acea sfera de foc. Cand te privesti in oglinda, poate ca nu vezi acest lucru, dar eu pot. Eu pot sa vad si acum arunc lasere in ea! Asa ca, mergi la loc, aseaza-te si gandeste-te la acest joc de ghicit. Multumesc!

LINDA: Nimeni altcineva nu mai are intrebari! (audienta rade)

INTREBARE SHAUMBRA 7 ( prin Internet, citita de Linda): Tobias, cum sa stabilesc o relatie cu Spiritul? Am eu un spirit sau este doar energie spirituala disponibila pentru mine, in functie de dorintele din viata mea?

TOBIAS: O intrebare incantatoare... intr-adevar, tu ai un spirit, altfel nu ai putea pune acesta intrebare! Si, tu nu stabilesti... mai degraba tu re-stabilesti o relatie cu Spiritul, dat intr-un mod total nou.

Acum, o parte a acestui proces prin care toti treceti, provine din viata voastra anterioara, in special, datorita muncii pe care ati depus-o in biserici sau sinagogi sau chiar, prin intermediul unor religii mai vechi, pe care multi dintre noi le-am practicat impreuna, in Atlantis. A existat aceasta intelegere initiala, totala, a spiritualitatii si a conceptului de Dumnezeu de la inceput, a modului in care l-am creat pe Dumnezeu.

A fost vorba despre o relatie spirituala, pe care noi am stabilit-o. Si, era puternica, dar era o separare... vedeti! Au existat unele – cum sa spun – intelegeri minunate despre Spirit si Dumnezeu, dar ele erau inca bazate pe separare si inca bazate pe dualitate!

Astfel,. ati ajuns aici – voi toti – intr-un sens, ati putea spune intr-o perioada in care sunteti non-spirituali! Fiecare dintre voi de aici, ati trecut sau treceti printr-o perioada, in care v-a simtiti non-spirituali. Unii dintre voi inca gandesc ca poate este momentul sa revina in biserici, pentru ca voi aveti nevoie de vechiul sentiment de conectare spirituala, chiar daca el consta in separare.

Tu pui intrebarea legata de Spirit, despre conectarea cu Spiritul, de a restabili aceasta. Voi o restabiliti – voi toti – chiar acum, dar intr-un mod diferit, care nu implica separarea! Ea este atat de intima, atat de onoranta, in iubire si atat de bazata pe momentul Acum!

Nu exista reguli in aceasta conectare. Spre deosebire de experientele voastre anterioare cu religiile, aici nu exista reguli. Nu exista ierarhie aici. Nu exista separare. Este vorba despre o noua relatie cu spiritul si ea se afla deja in voi! Cu fiecare clipa si fiecare respiratie, o veti realiza din ce in ce mai mult, pentru ca voi sunteti Dumnezeu, de asemeni!

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Hello, Tobias, intrebarea mea priveste pe toti cei care sunt eu si diferitele expresii a tot ce sunt eu. Si, inteleg corect faptul ca exista expresii a cine sunt, in alte realitati si alte dimensiuni, care acum doresc sa revina si sa se reintegreze? Exista, de asemeni, oameni in viata astazi pe planeta, care sunt expresii a cine sunt eu? Din acest motiv eu am un sentiment de familiaritate sau conectare cu acesti indivizi?

OHAMAH: Un salut pentru tine... eu, Ohamah, iti voi raspunde! (unii rad)! Fiecare expresie a cine esti, care se afla in alta dimensiune sau in alta realitate, trebuie sa treaca prin tine, copil drag, in Acum! Trebuie sa treaca prin tine. Trebuie sa treaca prin tine, acum. Nu trebuie ca voi sa mergeti acolo. Nu trebuie sa va ingrijorati de toate expresiile voastre, care au toate aceste vietuiri, au slujbe diferite si alte lucruri de realizat. Totul vine inapoi, prin voi.

Acum, trebuie sa realizati ca multe din expresiile care se afla acolo – este atat de dificil de pus in cuvinte – insa multe dintre ele sunt fragmente din voi, fragmente pe care le-ati neglijat sau le-ati abandonat. Ele sunt precum copiii orfani, dorind sa revina la mama lor. Multe dintre expresii sunt potentiale, pe care sa le aduceti in realitatea voastra, de asemeni, prin care voi lucrati in alte realitati, sunt unele potentiale de care va temeti, sunt cele pe care deja, ati ales sa le mentineti acolo.

Este momentul reintegrarii voastre. Este momentul de a aduce totul inapoi, prin acest vehicul al clipei Acum, in corpul vostru fizic si in fiinta voastra divina, din acest moment Acum!

Exista acolo o alta parte din voi, ratacind undeva, de-a lungul Pamantului? Noi nu stim de ce ai dori sa gandesti acest lucru. Voi sunteti suveranul. Ele sunt continute in VOI, chiar acum. Incetati sa va mai fragmentati!

Da, exista parti si fragmente din voi ratacind prin preajma. Ele totusi nu au corp fizic. Ele sunt aspecte si energii ale voastre, pe care le-ati fragmentat, pe care le-ati abandonat si care ratacesc pe Pamant. Ele nu au venit cu voi, atunci cand corpul vostru a murit. Le lasati sa hoinareasca.

Nu, doar voi faceti asta... nu noi va rarim/fragmentam! Tobias imi cere sa ma domolesc putin (audienta rade). Totul apartine oamenilor.
Eu ii privesc pe oameni si ma necajesc uneori – si eu am fost unul candva – pentru ca voi va fragmentati, va negati si va parasiti parti si fragmente din voi. Si, noi incercam sa le punem in ordine. (unii rad) Dar, s-a facut cu cea mai mare iubire, din multe, multe motive. Insa acum este momentul pentru voi toti, ca toate sa revina la un loc, toate pe care le re-alaturati voua, in Acum. Nu va ingrijorati de aspectele voastre din alta parte a lumii, de aspectele pe care le-ati trimis acolo prin moduri non-fizice! Nu va ingrijorati de sufletul pereche sau orice de genul acesta!

Ceea ce are importanta acum... va vom cere sa respirati adanc. Ceea ce conteaza acum, da, este acest moment! Totul vine la voi, acum! Acum, voi sunteti precum un magnet, un magnet energetic ce atrage, aducand aceste toate aspecte, toate aceste energii, incat voi sa puteti fi Dumnezeul suveran, prezent acum! Totul emana din acest moment, asa ca aduceti totul la un loc! Aduceti-le pe toate acasa!

SHAUMBRA 8: Multumesc!

OHAMAH: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 9 (de pe Internet, citita de Linda): Tobias, cum sa devin liber? Nu mai vreau sa traiesc cu dureri si fara bani! Ce este cel mai bine de facut acum, pentru a echilibra acestea? Te rog, ai putea sa spui ceva despre imaginea si atragerea banilor? Ma simt destul de blocat. Multumesc!

TOBIAS: Eu, Tobias, pot prelua acestea!(unii rad). Intr-adevar, tu esti blocat si este foarte usor sa devii blocat. Cand ai sa revezi comentariile si energiile subliniate, prin mare parte din discutia noastra, acestea te vor ajuta sa intelegi unele lucruri prin care continui sa treci acum. Este foarte usor sa te blochezi. Si, uneori pare dificil sa te deblochezi!

Insa, cu adevarat, nu este! Este chiar simplu! Si, poate fi realizat fara lupta, fara presiune sau fara agonizare. Este asa de simplu, atunci cand va oferiti permisiunea. Dar, voi trebuie sa va raspundeti la aceasta intrebare simpla, ca aceasta sa lucreze. Trebuie sa fiti capabili sa va dati acest raspuns simplu spunand, “Da, prin permitere eu pot sa eliberez energii”.

Voi inca sunteti in cautare de raspunsuri magice, mistice! Trebuie sa spunem – eu si Ohamah – ca nu exista nici un raspuns magic, mistic. Noi nu putem sa agitam o bagheta. Nu putem sa va oferim o cascada de informatii sau de energie, care sa schimbe totul pentru voi.
Dar, voi va puteti oferi permisiunea, acum. A avea permisiunea constituie cheia... vedeti! Dati-va permisiunea, poate fi asa de simplu, cand va dati permisiunea si apoi puteti sa va deblocati. Dar, voi nu v-ati oferit permsiunea, ca sa fie asa de simplu. Nu trebuie sa treceti prin dificultati. Niciunul dintre voi! Nu trebuie sa suferiti. Nu aveti nevoie de dificultati si provocari... decat daca le doriti. Trebuie sa va spunem acum – faceti alegerea: traiti sau muriti!

INTREBARE SHAUMBRA 10 (un barbat la microfon): Salutari, Tobias si Ohamah! Am simtit multe energii sosind si ma simt cumva, uneori, coplesit.

TOBIAS: Da.

SHAUMBRA 10: Simt ca ma dezechilibrez. As dori unele clarificari privitor la aceste energii, care sosesc la fel de departe ca si channeling-ul.

TOBIAS: Intr-adevar... sunt foarte multe energii care sosesc acum. Si, este un lucru minunat. Este ceea ce ati cerut voi! Este vorba de cele spre care v-ati deschis. Voi ati renuntat la baza voastra stabila, pentru a experimenta acest lucru, acum. Eu si Ohamah va cerem sa va bucurati de experienta!

Voi priviti acestea din partea din spate a calului!(unii rad) Acum, noi va cerem sa le priviti din alte directii. Sunt multe schimbari in intreaga voastra fiinta. In corpul vostru... el este reprogramat. Mintea voastra trece printr-o reorganizare completa si trece printr-o usurinta diferita, ati putea spune, la fel spiritul vostru. Totul fluctueaza la voi. Dar, pasiti in spate, pasiti inapoi in acest Camp de energie, ca sa fiti observator, sa vedeti cum ati ales toate acestea si sa vedeti ce va urma!

Va simtiti dezechilibrati pentru ca inca cautati. Continuati sa reveniti in dualitate pentru validare. Va vom cere sa nu mai reveniti in acel spatiu! Si, ceea ce noi numim dualitate este chiar si ce ganditi ca sunt unele dintre conceptele si credintele Energiei Noi. Acelea, de asemeni, sunt bazate pe dualitate... vedeti. Voi aveti unele credinte Vechi despre Era Noua!

Va vom cere acum... va vom cere sa pasiti in spate, pentru un moment. Fiti observator! Observati cum ati ales aceste lucruri! Incetati sa cautati in urma, in Energia Veche pentru validare!

Iti vom cere tie, in special – tu trebuie sa petreci putin timp, cu tine-insuti, in natura. Acest lucru este atat de important pentru tine, acum. Acest lucru te va ajuta sa-ti reechilibrezi corpul. Iti vom cere sa faci asta, nu doar pentru o ora sau asa ceva, ci a petrece ceva timp in energia muntelui, ceea ce ar fi ideal. Respira! Respira! Inceteaza sa te ingrijorezi daca faci ceva bine sau faci rau! Permiteti sa revii intr-un loc, in care sa nu mai ai nevoie de nici o validare! Te iubim foarte mult si trebuie sa-ti spunem ca esti pe drumul bun! Doar ca nu privesti drumul. Iti multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 11 (de pe Internet, citita de Linda): Intrebarea mea priveste virusii si bacteriile. Sunt ele entitati prin ele-insele sau sunt un aspect al dualitatii? Cand ies din dualitate, ele se evapora? Este potrivit ca cei pe care ii iubesc, sa fie inca, afectati de de ele?

TOBIAS: Intr-adevar...cum sa spun – am putea scrie o carte despre virusi si bacterii si toate aceste lucruri. Ele reprezinta o parte naturala din existenta umana. Ele sunt – cum sa spun – ele sunt foarte benefice, pentru ca mentin energiile sa curga, credeti sau nu! Ele sunt ca un ceas desteptator, sau o alarma care porneste, spunandu-va ca exista ceva in dezechilibru.

Una dintre problemele pe care le observam noi in medicina moderna – si este un lucru asupra caruia lucram aici, la fel cum lucrati voi acolo – este ca voi incercati sa manuiti aceste lucruri, virusii, bacteiile, fungii(ciuperci) si toate acele lucruri, prin forta. Voi incercati sa le anihilati si incercati sa va descotorositi de ele. Ele insa, revin in alta forma. Ele revin intr-o specie care este mult mai rezistenta sau revin intr-o noua specie, care nu a mai fost observata inainte. Asa ca, nu puteti sa va luptati prin forta! Asa cum am spus inainte, cand o forta este aplicata, o alta forta de energie egala – si uneori chiar mai puternica – apare intr-un mod diferit. Este vorba, prin aceste lucruri, de intelegerea faptului – cum sa spun – ca energiile pot fi echilibrate cu usurinta!

Vom vorbi mai mult despre acestea si in special prin Ohamah, pe durata noilor lui cursuri. Vom vorbi despre modul in care energiile pot, cu usurinta, sa revina la echilibru, cum se echilibreaza in mod natural. Lucrurile trebuie sa fie ne-naturale ca sa se dezechilibreze.
Acelea – pe care le numiti – virusi, bacterii, fungi si acele alte lucruri sunt, in general, mult mai aplicabile in realitatea voastra umana.

Este dificil sa explici, dar noi avem acest fel de lucruri in taramurile noastre, dar ele nu au origine fizica. Ele isi au propria lor origine. Si, exista virusi aici, asa cum ii numiti voi. Ei sunt specii energetice, care au iesit din echilibru. Dar, noi am invatat, de asemeni, unele modalitati de a-i readuce la echilibru, fara forta... din nou, un subiect pe care Ohamah il va contiuna cu multe detalii. Dar, sunt multe de invatat despre acestea si de a intelege ca nu le puteti ucide sau sa va descotorositi de ele, prin multiplele metode ale stiintei voastre moderne. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Salut, baieti! In legatura cu un punct de interes al meu si al prietenul meu Scott, noi ne-am intrebat, salut Scott!... el se afla in Dacota de Sud – de ce Americanii Nativi de pe acest continent, au ales sa permita ca omul alb sa le ia pamantul, sa-i ucida, sa-i forteze sa traiasca in rezervatii, etc?

TOBIAS: Intr-adevar... trebuie sa spunem ca acest loc, pe care acum il numiti America, era locul pentru... a fost desemnat pentru Noul Atlantis. Indienii, Nativii care traiau aici, erau purtatorii, pastratorii energiei sacre! Ei, cu adevarat erau cei care au ajutat, venind aici primii, pentru a planta energia acestui Atlantis Nou. Noul Atlantis, de asemeni, reprezinta ceea ce ati numi Energia Noua.

Ei se aflau aici, preluand-o si sustinand-o. Si, intr-un sens, a existat un acord ca ei sa plece. Si, intr-un sens, asa s-a intamplat de multe ori la nivel uman, au existat multe lupte si razboaie, care s-au dus pentru aceasta. Dar, a existat un acord de a pleca. Si, intr-un sens, ati putea spune, oricat de ciudat ar suna asta, a fost cea mai buna cale pe care puteau sa o aleaga ca sa plece, sa plece de tot.

Anasazii care i-au precedat... ai au plecat intr-un mod diferit. Ei au plecat intr-un mod – cum sa spun – prin care nu a fost necesar sa fie razboi, nu a trebuit sa fie ucise corpurile lor fizice. Dar, ei de asemeni, au aflat atunci cand au plecat, printr-un fel de vaporizare, ca nu au plecat in totalitate. O parte din ei inca, se afla aici.

Americanii Nativi care se aflau aici, au ales sa plece astfel. Si trebuie sa spuneti, oricat de ciudat ar parea - ca a fost o onoare pentru ei, sa plece in acest mod. A fost modalitatea lumii lor – vedeti! A fost calea pasiunii, curajului si a luptatorului. Ohamah intelege acest lucru! (unii rad). El crede ca nu exista nimic neobisnuit in asta!

Astfel, o parte din voi toti, ar trebui sa-i onoreze pe Nativi, pentru ca au ajutat la crearea energiei sacre pentru Noul Atlantis, care este America. Aceasta a permis aparitia unui spatiu sigur, pentru ca oamenii de pretutindeni din lume, sa vina aici. Voi numiti acest lucru “potential fuzionat”.Exista oameni din fiecare rasa, din fiecare parte a lumii, care au venit aici. Este locul Noii Sperante. Nu exista doar un loc. El este unul din locuri. Dar a fost locul in care, am putea spune, s-a plasat cea mai mare energie si cel mai mare potential. Intr-o zi vom vorbi despre cateva tari si regiuni, care au fost alese... dar, intr-un sens, nu chiar alese, cat un alt fel dimensional de loc de intalnire. In felul acesta, va cerem sa ii onorati pe Nativi, pentru calea pe care au ales sa mearga, pentru ca a fost si este o cale a onoarei... vedeti!

SHAUMBRA 12: Multumesc!

LINDA: Ultima intrebare, daca asa decizi!

SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Salutari Tobias si invitatilor! Acesta este un lucru dificil pentru mine, de a incerca sa clarific in cuvinte. Imi pare ca am experimentat o expansiune imensa, o crestere si o deschidere pe durata ultimei luni, despre care ai vorbit in acest channel. Am inceput sa experimentez o situatie de mare restrictie si distragere, pierzandu-mi atentia si experimentand mare rezistenta, chiar in a patrunde in ceea ce se deschidea. Unele dintre acestea sunt amestecate cu, stii, luarea deciziilor de a ramane in Colorado, de a pleca din Colorado. Si, stiu ca daca as pleca... eu ma comtemplu mergand in Arizona... nu va fi decat strict temporar. As dori ca ceva, cu adevarat, sa indeparteze aceasta si sa-mi ofere ceva claritate despre ceea ce... despre unul dintre lucrurile de care intreb, privind miscarea de a avansa in aceasta munca.

TOBIAS: Intr-adevar... energiile tale au ajutat la scrierea primului –TION al momentului, cel despre Distragere. Datorita ingrijorarii tale profunde - nu doar pentru tine – ci intrebandu-te daca vei trece prin aceasta, stiind ca esti o persoana puternica si o persoana pura, ai mare compasiune pentru altii, care poate ca experimenteaza acelasi lucru, asa ca tu ai furnizat o influienta minunata, pentru a ajuta la scrierea acestei parti din discutia de astazi.

Iti cerem sa arunci o privire la acestea si sa le accepti ca fiind o faza prin care treci. Claritatea va veni la tine, intr-adevar. Noi stim ca suna ca un raspuns banal, caci Cauldre ne spune acest lucru acum.(unii rad) Tu treci printr-o schimbare si totul se schimba. Voi toti... chiar si abilitatea de a fi rational, abilitatea de a lua decizii, abilitatea de a emite judecati... toate acestea se schimba. Tu si alti cativa de aici, care ati pus intrebari, va simtiti in totalitate in dezorganizare.

Si, acesta este un lucru bun. Acesta este un lucru bun, caci voi invatati sa existati in mod diferit. Voi invatati faptul ca Vechile formule nu trebuie sa mai fie limitante nicicand. Voi puteti schimba formula.

Va aflati in aceasta incurcatura, daca sa ramaneti sau sa plecati. Acest lucru nu reprezinta nimic. Acest lucru este nesemnificativ, el cu adevarat, este! Toata chestiunea acum este legata de a va permite voua, mintii voastre, corpului vostru si spiritului vostru sa continuie sa se extinda. Voi v-ati expansionat. V-ati expansionat ca un elastic. Voi stiti cum sa continuati... in mod energic, reveniti la loc! Au existat distrageri. A existat frica. A existat Constiinta de masa Veche, care va tragea inapoi.

Acum, este momentul sa respirati. Este momentul de a va permite, inca o data sa va deschideti. Cu cat mai mult permiteti aceasta expansiune, cu atat mai mult fiinta voastra va sti, ca aceasta este ceea ce ati ales si se va simtiti confortabil cu aceasta. Claritatea se afla aici. Si, voi stiti ca este aici. Este vorba doar de a va simti confuzi, prin multe din acestea energii, aceste energii schimbatoare.
Este momentul, chiar acum, de a nu lua decizii, de a nu incerca sa luati decizii, de a nu incerca sa atrageti. Voi atrageti energiile Vechi.

Este ca si cum ati incerca sa le urcati in varful dealului cu o funie(unii rad) Nu merge, Shaumbra! Acesta este momentul de a exista cu toate schimbarile, care au loc chiar acum. Nu vrem sa spunem sa le simplificam, nu vrem sa le supra-simplificati. Este chiar simplu!
Si, cum am spus inainte, in mod direct tie, cand am vorbit fata in fata, tu te afli afli in locul potrivit. Inceteaza sa te mai indoiesti! Inceteaza sa treci inapoi peste acest Pod de Idoieli, inapoi in dualitate. Multumesc!

SHAUMBRA 13: Multumesc!

TOBIAS: Cu acestea, Shaumbra, noi aducem la un loc energiile, ce apartin unei intruniri placute. A fost o onoare pentru mine, Tobias, sa fiu purtatorul de cuvant pentru acestea si o onoare sa il avem aici pe Ohamah! Multi dintre voi v-ati intrebat, unde a fost Ohamah. Ohamah a trecut prin propriilr schimbari si transformari ale energiilor sale. El - cum sa spun – nu a venit pana nu si-a a pus pe el noua haina Ohamah.(unii rad). Acum ca o are, poate fi greu sa il tii deoparte!(unii rad) Este o incantare!

Am avut oportunitatea ca Ohamah, Kuthumi, St Germain si eu, Tobias, sa fim impreuna! Este ceea ce noi numim “cusca de soareci” (rasete). Noi toti, am fost inainte pe Pamant. Noi stim cum este, intr-un anumita masura. Avem compasiune profunda si simpatie pentru voi. Si noi suntem chiar aici, cu voi. Intr-adevar, voi nu sunteti nicicand singuri! Multumesc!

Si asa este!

Multumim, Preaiubitilor!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro