MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 12: "Darul Clarității" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
16 iulie 2005 (7 7 7)
www.crimsoncircle.com  

Si asa este dragi Shaumbra, ne adunam impreuna in aceasta sala a Energiei Noi. Oh, voi ne aduceti intr-o energie foarte placuta si tandra, in aceasta zi, fara a sti cine urmeaza sa vina. (rasete) Cu adevarat, astazi noi ne leganam pe propriile valuri, ne plimbam in propriile trasuri/care de triumf, de energie. Oh, da, am fost cu voi timp de saptamani, inainte de a ajunge voi aici. Am fost cu voi pe durata acestor ultime zile.

Insa acum, putem fi, cu adevarat, cu voi, stand nu doar alaturi de voi sau in spatele vostru, ci si in interiorul vostru, deoarece voi ati ajuns asa de departe. Voi ati permis incorporarea totala. V-ati deschis atat de mult si ati lasat fricile sa plece, incat puteti incorpora orice, fara frica. Voi ne puteti accepta. Voi puteti accepta orice in spatiul vostru, in realitatea voastra, fara teama ca va va fi luat, fara teama ca va va distrage atentia, fara teama ca va va anihila, cumva. Oh, aceasta este adevarata marca a Omului Divin, caci el poate incorpora, asa cum faceti voi acum!

Vorbim din interiorul vostru. Vorbim de jur imprejurul vostru. Este un moment pretios, pe care il impartasim aici cu voi, la aceasta adunare anuala Shaumbra, cu toti cei care se afla in aceasta camera, cu toti cei care asculta, cu toti cei care vor fi atinsi de aceasta energie Shaumbra in timpurile care vor veni.

Shoud-ul nostru de astazi este poate, putin diferit, decat erati obisnuiti. De fapt, totul depinde de voi. Totul depinde de voi! Acum, alaturi de voi se afla energiile lui Mark, Ohamah, White Eagle, Consiliului, Quan Yin. Intr-adevar, exista o energie – acea energie binecuvantata, sacra, feminina a Mariei – care este invitata in aceasta camera! Maria este energia mama a acestui taram. Chiar nativii, Prima Natiune a oamenilor, captau aceasta energie a Mariei. Ei i-au dat un nume diferit, dar era aceeasi fiinta. Toate aceste energii vin, revarsandu-se in camera acum, ca sa fie cu noi la cel de-al 12-lea Shoud din aceasta serie.

Acum, noi intram si colectam energia Shaumbrei pentru Shoud. Acestea sunt, cu adevarat, cuvintele voastre, energia voastra, constiinta voastra. Noi, in mod simplu, colectam aceasta energie si o sustinem. Ne aflam aici ca sa va servim. Adesea voi simtiti – si in zilele ce vor veni – veti simti ce va fi spus, deoarece acestea sunteti voi. Este putin diferit astazi, deoarece sunt doua scenarii, care au fost scrise pentru acest Shoud 12. Si inca nu s-a decis care va fi furnizat. (rasete)

Exista doua scenarii, Shaumbra! Vom furniza unul dintre ele astazi, nu pe ambele. Vom furniza unul. Este in functie de voi, din acest moment Acum! Fiti clari in aceasta privinta! Fiti clari in legatura cu ele! Este in functie de voi! Faceti acea respiratie profunda, a voastra! Acum, poate doriti ca noi sa va descriem, ce reprezinta aceste doua scenarii. Noi nu putem. Trebuie sa vina prin simtirea voastra.

(Schimbarea brusca a energiei prezente):
Namaste… namaste… namaste! Sunt eu Kuthumi, intrerup acest channel al lui Tobias. Namasteee…! (asteptand ca audienta sa raspunda)

AUDIENTA: Namaste!

KUTHUMI: Este ceva in neregula! Eu, Kuthumi, am privit tabelul pentru aceasta conferinta, am vazut numele lui Tobias si am vazut numele celorlalti…. White Eagle… si Mark. Chiar si Ohamah a fost invitat in acest an! (hohote de ras) Si, am privit fiecare pagina, una dupa alta, insa nu l-am gasit pe Kuthumi! (hohote de ras) Am spus, “Unde este numele lui Kuthumi? Trebuie sa fie o greseala!” L-am oprit pe Tobias. Si, el m-a ignorat.(hohote de ras)

A trebuit sa intrerup acest channel pentru a spune ca sunt putin tulburat de toate acestea. Nu pot sa-mi imaginez un eveniment al Shaumbra la care sa nu fiu invitat, asa ca am aparut pe neasteptate, acum!(rasete) Sunt atat de suparat datorita cursului acestor evenimete, incat am decis sa-mi creez propriul atelier de lucru. Si, il voi promova chiar aici!(hohot de ras). L-am dat la o parte pe Tobias.

Si voi crea un atelier, deoarece ma simt atat de rau, in legatura cu ce s-a intamplat aici. Si, voi numi acest atelier/curs …il voi numi “Totusi, Ce Sunt Eu… Balega de Vaca?”(hohote de ras) Va fi un curs despre valoarea de sine. Vom acoperi lucruri/teme precum… cum se simte cineva cand este deconectat brusc de la Internet (rasete)… cum se simte cineva, care vine la restaurant, fiindu-i foarte, foarte foame si ei se decid sa inchida, sa nu mai serveasca mancare… cum este ca partenerul tau sa te paraseasca.

Hei… totusi, ce sunt eu… balega de vaca? Asta simt eu acum… o lipsa de valoare de sine, deoarece nu am fost invitat la conferinta. Voi crea propriul meu eveniment. Vom realiza acest curs “Hei, Totusi, Ce Sunt Eu… Balega de Vaca?”, un curs despre valoarea de sine. Il vom tine in Cleveland, (hohote de ras) in mijlocul iernii!(hohote de ras)

Pentru cei care vor urma cursul… si trebuie sa va spun ca va fi foarte, foarte scump, incat veti fi eliminati, daca nu v-il veti putea permite. (rasete) Cand veti absolvi cursul meu, veti primi o diploma. Veti fi un lacheu oficial! (hohote de ras)… intr-adevar, intr-adevar, ca si monstrul “lack-ness” (joc de cuvinte de la Monstrul din Lock Ness)… care era al meu, de asemeni. Asa ca, a trebuit sa apar! A trebuit sa il indepartez pe Tobias, ca sa pot sa-mi fac aparitia la conferinta. Namaste…!

AUDIENTA: Namaste...

(alta schimbare de energie in momentul in care Tobias revine)

TOBIAS: Exista doua alegeri, pe care le aveti pentru astazi (audienta rade cand Tobias continua ca si cum nimic nu ar fi intrerupt fluxul vorbirii)… si este in functie de voi, pe care il veti alege. Va cerem sa patrundeti profund in interior si sa simtiti cele doua alegeri. Este o intersectie. Este momentul sa patrundeti in interior, sa simtiti directiile diferite, pe care nu doar voi, Shaumbra, veti putea merge, ci si cei care vor urma.

Va vom cere sa respirati adanc! Poate ca, atunci cand patrundeti in interior, veti iesi din minte si veti intra in energia inimii. Nu exista o alegere, care sa fie mai buna decat cealalta. Fiecare alegere va va duce in acelasi loc, doar ca in moduri diferite, Shaumbra, in doua moduri diferite! Nu exista bine sau rau aici. Exista doar doua alegeri. Ambele au fost scrise pentru astazi. Permiteti-ne sa simtim energia voastra, energia tuturor Shumbra, inainte de a continua!

Pe durata celor 12 luni si celor 11 Shoud-uri, am vorbit despre incorporare. Am vorbit despre faptul ca incorporarea este acceptare fara frica… ca este indepartarea acelor blocaje… ca este eliberarea acelor lucruri care va tin in urma… incorporand orice legat de voi… incorporand cele placute cat si cele neplacute… incorporand energiile vietiilor trecute… incorporand toate potentialele asupra carora nu s-a actionat niciodata, care nu au fost nicicand manifestate! Incorporarea este acceptarea fara frica!

Iata ce ati facut voi pe durata celor 12 luni! Este vorba despre eliberarea povestii, care ati crezut ca erati. Ea este o poveste minunata! Voi ati creat-o. Este o opera de arta! Dar, vine un moment, in care este potrivit sa o eliberati si pe aceasta… oh, nu sa o aruncati in strada, nu sa o negati. Cand spunem “eliberare” – noi vorbim despre indepartarea structurilor, limitarilor si controalelor de pe creatiilor voastre.

Asa cum am spus pe durata anului, cand Spiritul, cand energia purificata a Spiritului creaza, nu exista limitari. Spiritul creaza, apoi binecuvanteaza si lasa acea creatie sa continuie sa se extinda si sa evolueze, fara control, fara sa care acele bagaje vechi cu ea, fara agenda si fara limitare! Aceasta este calea pe care vi-o reamintiti, pentru a crea!

Voi creati povestea. Ii dati un nume si ii oferiti o forma corporala, ca sa umble prin ea. Apoi, vine un moment in care realizati ca nu mai sunteti voi: este un aspect al vostru. Si, voi lasati acea poveste sa plece. Oh, desigur, atunci cand pleaca, lucrurile se schimba!

Dar, cu adevarat, ea va permite sa va expansionati si sa mergeti la urmatoarele nivele! Acest fapt va permite sa treceti dincolo de 3D in care va aflati, atat de densa, incat de fapt, devine de nepatruns, dupa un timp. Se pierde claritatea. Voi va pierdeti claritatea in legatura cu aceasta. Voi pierdeti calea.

Asa ca, prin incorporare, prin acceptarea a tot ce sunteti si a orice din jurul vostru, a oricui, a orice… oh, aceasta elibereaza energia care doreste sa se exprime, intr-un mod nou. Ea doreste sa intre in Energia Noua. Iata ce ati facut voi, timp de un an de zile! Si, noi va iubim si va onoram pentru asta!

Ati invatat despre a avea grija de voi. Pare ciudat ca aceste cuvinte sa trebuiasca sa fie rostite. Dar a trebuit. Ati uitat sa aveti grija de voi. Ati uitat sa va onorati corpul, mintea si spiritul.

Onorati-va calatoria! Aveti grija de voi! Ca invatator, trebuie sa aveti grija de voi! Trebuie sa va oferiti daruri. Nu este nimic gresit cu faptul de a va afla intr-un mod de trai pentru sine, in iubire de sine. Nu este nimic gresit in asta. Cumva, constiinta umana a facut din asta un lucru gresit.

Imaginati-va iesind de aici si observand ca fiecare din lume se iubeste pe sine! Ce binecuvantare ar putea fi acest lucru! Ei bine, acest lucru poate incepe acum, aici, cu voi! Aveti grija de voi! Iubiti-va! Ingrijiti-va! Nu este nimic in neregula cu acest lucru!

Va temeti de supraindulgenta! Voi treceti dincolo de aceasta. Va temeti de asta, deoarece poate ca in trecut, voi ati fost prea indulgenti. V-ati aflat pe o cale neechilibrata. Dar acum, energia voastra revine la echilibru.

Reamintiti-va ce am spus, “Energia cauta rezolvare. Energia cauta propria ei forma de echilibru.” Este o stare nenaturala atunci cand este neechilibrata. Va temeti sa va iubiti. Va temeti de lucrurile care s-au intamplat in trecut, cand ati gandit ca erati prea indulgenti
Unii dintre voi inca purtati energia de a fi un alcolic. Ati plasat acel blocaj. Voi continuati sa spuneti, “Eu sunt un alcolic.” In acest moment, in acest loc sigur, in care ne aflam, voi puteti lasa acel lucru sa plece si sa va iubiti? Nu sunteti un alcolic. Sunteti un inger care a baut mult.(rasete) Acum, treceti dincolo de asta. Stiti ca nu va mai serveste sa va imbatati asa, nicicand!

Nu va mai serveste sa mancati prea mult, sa faceti prea mult din orice! Este vorba despre o forma de echilibru, acum. Echilibrul se afla in voi si cu voi acum! Apropo, trebuie sa spunem unora dintre voi – echilibrul nu insemana plictiseala; echilibrul reprezinta perfectionare si exprimare, intr-un mod unic!

Pe durata cursului din an, am vorbit despre libertatea sufletului. Ati avut onoarea de a auzi de la Adamus, intr-un numar de ocazii – cum sa spun – fiind scuturati de cateva ori de Adamus, dar insa lasand energia sa continuie, acea energie a lui St. Germain sa curga, energia alchimiei si a transmutarii. Am vorbit in mod extensiv despre libertatea sufletului. Prin libertatea sufletului voi deveniti fiintele sincronistice, radiante, care ati ales sa fiti, care doriti sa fiti!

Oh, voi radiati acum! Exista o energie care vine la voi si trece prin voi, fiind binecuvantata de voi, ceea ce determina o radiatie imensa in aceasta camera si este valabil pentru toti cei care asculta. Voi sunteti minunate fiinte radiante!

Ati auzit inca mai multe astazi – si ieri – despre viata sincronistica. Viata sincronistica apare cand va deschideti… cand incoprorati… cand va iubiti pe voi… cand va oferiti libertate… cand iesiti de pe calea gandirii plina de teama si cand patrundeti pe calea de a fi a Energiei Noi… totul este sincronistic. Se intampla in acel moment. Toate evenimentele par sa curga. De fapt, raspunsurile se afla acolo, inainte ca intrebarile sa fie puse, vreodata.

De fapt, asta este calea adevarata si naturala a Energiei Noi! Raspunsurile exista inainte ca intrebarile sa fie puse. Aceasta este calea care s-a presupus sa fie. Cum a iesit din polaritate, noi nu suntem prea siguri. Este momentul sa reveniti la acea stare a fiintei, unde toate cele necesare voua, se afla acolo, inainte ca voi sa stiti ca aveti nevoie de ele. Ei bine, apoi, acest fapt elimina cu adevarat, nevoia de a avea nevoi!

Ati petrecut anul trecut incorporand, eliberand, permitand. Am ajuns in acest moment prin Shoud-ul 12, in acest moment in care trebuie sa alegeti acum, o noua directie pentru acest Shoud. Trebuie sa spunem ca este o zi speciala! Este o zi cu trei de sapte (7 7 7, 16 07 2005) Nu este vorba ca ati fi condusi sau controlati de numere, insa uneori vi se intampla sa alegeti anumite cai ale energiei – cand trei de sapte reprezinta – uneori, ca eveniment si poate chiar fi numit ceremonie. Iata unde ne aflam astazi – trei de sapte, insemnand ca aveti un potential semnificativ in aceasta zi, cand stam aici cu voi. Aveti aici ceva asemanator unui potential adaugat, care se revarsa... sapte fiind sacru, mistic, transformational. Nu e de mirare ca ne aflam aici, in aceasta zi, in acest moment!

Acum, inainte de a ajunge in inima temei, pentru care ne aflam aici, permiteti-ne sa vorbim despre trei elemente importante, despre trei atribute importante, care au legatura cu toate acestea, trei lucruri care de fapt, vor fi purtate de voi in urmatorul an. Ele sunt in mod simplu “–isme”, insa sunt adevarate chei de lucru, pe care le veti folosi.

Mai intai, Shaumbra, intelegeti ca Dumnezeu nu este putere! Constiinta umana de acum afirma ca Dumnezeu este putere. Aceasta spune ca Dumnezeu poate crea nori si fulgere si pomi. Dumnezeu poate muta obiecte. Dumnezeu poate face toate acest lucruri remarcabile.
Omenirea exista inca, in constiinta ca Dumnezeu este putere. Exista o legatura energetica directa, de asociere intre cele doua concepte – Dumnezeu si puterea. Cand se reduce la aceasta, religiile lumii simt inca faptul ca Dumenzeu este putere. Ele sunt infricosate de Dumnezeu si de puterea sa!

Acest lucru pare ca fiind mic/neinsemnat, Shaumbra, dar este extins. Va va ajuta sa intelegeti constiinta. Va va ajuta sa intelegeti modul in care oamenii actioneaza, in modul in care o fac si modul in care vedeti voi lucrurile, pe care le observati. Energia Veche este: Dumnezeu este putere. Energia Noua, noua constiinta, spune ca Dumnezeu este simplu, exprimare… exprimare… actiunea de a crea continuu si faptul ca o creatie nu are nevoie de putere in spatele ei! Puterea este un concept al Energiei Vechi.

Acum, am patruns in fizica energiei cu voi. Iata o reimprospatare rapida a memoriei. Nu exista energie. Aceasta nu exista. Nu exista nimic, decat potentiale. “Campul”, grila – oricum doriti sa o numiti – nu este nimic, decat potentiale intr-o stare neutra de a fi, asteptand sa fie activate de constiinta, fie ca este de grup, de familie sau individuala.

Adevarata sursa a toate, se afla intr-o stare naturala de a fi, totul potential, totul neutru. Nu are agenda… nu are dorinte…nu are miscare proprie, pana cand este activata de constiinta. Cand este activata, ia un atribut al energiei. Intra intr-un fel diferit de echilibru, din ceea ce ati numi pozitiv sau negativ, plus si minus, masculin si feminin… oricum doriti sa le numiti. Insa, ia un atribut al dualitatii. Si apoi, trece la lucru.

Exista intotdeauna un echilibru al acestui pozitv spre minus. In general, asa cum am spus in shoud-urile anterioare, exista un echilibru 2/3 pe 1/3. Dar, acesta se schimba mereu. El tinde sa revina la 2/3 pe 1/3, fie ca este un echilibru spre pozitiv/plus sau un echilibru spre minus. Dar, acesta este un atribut al Energiei Vechi. Acesta este modul in care, de fapt, opereaza lumea Energiei Vechi si modul in care este alimentat.

Dar acum, in Energia Noua, Dumnezeu este, in mod simplu, exprimare! Nu necesita putere. Nu necesita nici vechiul negativ sau pozitiv. Imaginati-va si simtiti, pentru un moment, existand si creand in lumea voastra, care sa nu necesite activarea negativului sau a pozitivului! Nu are nevoie de echilibrul Energiei Vechi. Aceasta opereaza intr-un tip de exprimare in Energia Noua.

Vedeti, exprimare si forta sau putere, reprezinta doua lucruri diferite. Stim ca avem de-a face cu semantica aici. Si, limba engleza, uneori, este foarte limitata. Dar imaginati-va… simtiti pentru un moment, operand in viata sincronistica, in care nu va trebuie putere! Este vorba, in mod simplu, despre exprimare pura, clara! Acesta este un lucru foarte important de reamintit! Dumnezeu nu este putere! Dumnezeu este exprimare!

Atunci cand constiinta va ajunge la acest punct de intelegere, va schimba religiile si va schimba modul in care oamenii interactioneaza unul cu altul. A existat o lupta a puterii pana acum. Fiecare incearca sa asimileze, sa adune, sa fure putere, fie sa-si construiasca propria poveste, fie sa incerce sa revina Acasa, uneori ambele!

Al doilea punct de reamintit, Shaumbra, este ca… noi am vorbit despre Zidul de Foc, ca metafora, din momentul in care ati parasit taramul de Acasa, oricum doriti sa il numiti – marele soare central, Regatul, unimea cu Spiritul – cand ati parasit taramul de Acasa si ati ales sa plecati de Acasa si cand ati fost binecuvantati de Spirit pentru a pleca de Acasa, ca sa puteti pleca sa explorati ceea ce Spiritul nu cunostea, voi ati trecut prin acest lucru pe care il numim Zidul de Foc. In Zidul de Foc au fost create identitatile voastre individuale. A fost creat ceea ce numiti fiinta voastra suflet, starea voastra de Creator.

Dar, voi ati fost sfaramati in miliarde si miliarde de fragmente, cand ati trecut prin Zidul de Foc. In acea experienta de trecere prin Zidul de Foc, a fragmentarii, voi ati experimntat fiecare potential care putea sa apara vreodata. Acum, exista o multime… exista o multime. Voi ati experimentat potentiale intre potentiale. Imaginati-vi-le pe toate venind la voi, imaginati-va ceea ce ar parea sa fie un singur punct/moment din timp si o experienta! Toate potentialele pe care le-ati fi avut de ales vreodata, de revarsat in voi! Imaginati-va acest fapt!

Acum, nu vreti sa fiti aruncati prea departe de aici. Si, noi stim ca acest lucru va conduce la unele discutii in jurul mesei, la noapte. Dar, intr-un fel, voi inca va aflati in Zidul de Foc, Shaumbra! Noi toti ne aflam acolo. Noi inca, experimentam Zidul de Foc!

Voi alegeti un potential si sariti in el. Si, acel potential pare sa fie realitatea trairii Zidului de Foc, patrunderii in aceasta mare aventura a creerii universului fizic si a tuturor dimensiunilor si sfarsind stand aici, la aceasta intalnire a Shaumbrei. Dar, acela a fost un potential, pe care l-ati ales. Exista multe, multe altele, care exista intr-un echilibru corespunzator sau important.

Asa ca, intr-un sens, va aflati inca in Zidul de Foc. Toate potentialele inca exista acolo. Potentialele curg in si prin voi, ca si cursul viselor, venind si plecand.

Unul dintre lucrurile pe care toti ingerii din univers, toti arhanghelii, au venit sa il simta si sa il cunoasca, era faptul ca la un anumit punct, trebuia sa incetinim toate acestea. Trebuia sa ajungem la aceasta forma materiala a existentei… ceea ce numiti Pamant… materie… energie incetinita… dimensiunea a treia… cu scopul de a avea o intelegere mai corecta, mai mare despre noi-insine… cu scopul de a ne elibera… sau, intr-un sens, de a ne re-integra in acest Zid de Foc.

Asa ca, unul dintre lucrurile pe care le experimentam acum, este faptul ca noi inca ne aflam in Zidul de Foc. Si, noi alegem deja un alt potential de a fi in realitatea 3D, realitatea materiala ca alegerea noastra, o cale de a re-integra cum este sa fii toate acele parti si fragmente, in care ne-am faramitat, ne-am faramitat cu un scop, ne-am faramitat in mare iubire! Dar, pentru a le aduce inapoi, noi simtim calea 3D, lumea materiala, ca ar fi cea mai buna.

Acest lucru ar face sa va vi se invarta capul, poate putin prea mult, gandindu-va ca inca va aflati in Zidul de Foc. Dar, inima voastra intelege despre ce vorbim. Inima voastra intelege.

Acesta ar fi al doilea atribut important, care va continua sa revina in urmatorul an. Veti intelege mult mai mult semnificatia lucrurilor, pe care le spuneti voi si a celor pe care le spunem noi, astazi.

Urmatorul atribut de re-amintit - care va va invarti capul, dar va va deschide inima – este faptul ca voi deja, ati ajuns acolo! Voi deja, ati terminat toate acestea! Acest lucru este atat de real! Ceea ce faceti acum, este sa va distrati cu experienta de a junge acolo… vedeti!

Voi deja ati ajuns. Deja, ati ascensionat. Deja, ati integrat. Ati facut toate astea. Oh, nu vorbim metaforic! Noi vorbim, fara exagerare. Voi deja, ati trecut in Energia Noua. Voi deja, ati primit statutul de Creator total… oricum ati dori sa-l numiti. Ati ajuns cerc complet. Ati inchis cercul.

Si, voi spuneti, “Atunci de ce pare totul sa fie, in modul in care este? De ce apare ca fiind incomplet?” Este asa deoarece este o parte din dorinta voastra creativa, stralucitoare, magnifica! Acum vreti sa experimentati acest lucru… vedeti! Astfel, voi treceti prin experienta.

Acum , acest lucru ar trebui sa va ofere un fel de confort. Poate ca, acum veti putea sa va bucurati de experienta, decat sa va ingrijorati de ea, in fiecare zi. Deja ati ajuns acolo, Shaumbra! Bucurati-va de experienta, acum! Nu exista capcane de-a lungul caii, intre aici si acolo. Nu exista sperietori. Nu exista nimic, care sa va devoreze. Nu exista nimic, care sa va indeparteze de voi.
Cat de mult doriti sa experimentati? Cum doriti sa experimentati? Aceasta este intrebarea de baza, pe care v-am pus-o mai devreme. Exista doua scenarii… este in functie de voi!

Esentialmente, scenariile erau – daca doriti sa o scurtam – scenariile erau: calea dificila sau calea usoara.(audienta rade) Acest lucru le pune intr-o forma foarte simplistica. Dar, o cale era mult mai dificla. Una din cai era calea martirului, calea purtarii crucii pe umerii vostri. O cale era calea suferintei. O cale era calea trecerii prin mari traume si drame.

Si, voi stiti ca acestea pot fi distractive, uneori. (audienta rade) Dar, pot constitui propria capcana. Si, noua ne place cand auzim “nu”. Acestea pot fi capcane. Pot fi… puteti deveni blocati. Si, noi credem ca ati avut suficient din acestea, timp de multe vieti. Si, poate ca este momentul sa treceti mai departe. (multi din audienta spun “da”)

Cealalta cale este calea usurintei si sincronicitatii (mai multi de “da” din partea audientei)… calea simplitatii… calea lipsita de frica… calea abundentei… cale de a fi un invatator radiant. Va aflati pe aceasta planeta acum, deoarece voi ati ales sa fiti. Nu trebuia sa fiti! Va aflati aici, deoarece ati ales sa fiti invatatori. V-ati oferit unele experiente infernale (unii rad), gandind ca poate v-ar ajuta sa fiti un invatator si mai bun. Ati participat la jocul lui Adamus – “Suferinta mea a fost mai dura, decat a voastra (hohote de ras); problemele mele sunt mai mari” – deoarece voi ati simtit: A) ca acesta este un joc distractiv de jucat si B)deoarece ati crezut ca va va oferi cea mai mare empatie, iubire si cunoastere, fata de cei cu care urma sa lucrati.

Asa ca, ati ales calea usoara, nu-i asa? Si, inca aveti acea profunzime a intelepciunii. Nu ati sacrificat-o. Inca aveti un ocean de cunoastere. Inca aveti un univers de simtire in voi. Este calea usoara pe care mergem. Acest lucru este potrivit, deoarece cumva obosisem, datorita caii dificile. (rasete)

Permiteti-ne sa mergem la urmatorul nivel! Este timpul pentru dar/cadou, pentru cadoul pe care l-ati impachetat pentru voi, in povestea usoara. Nu a existat in povestea dificila, ci in povestea usoara. Inca nu vreti sa stiti ce a fost impachetat pentru voi, in povestea dificila (rasete). Dar, acesta are de-a face cu micuta scoala a lipsei de valoare de sine, de care am auzit (hohote de ras). Trebuie sa spunem ca ne bucuram de partea noastra de voal, chiar ne distram, facand glume pe aceasta tema. Credem ca l-am pus sub cheie pe Kuthumi, pentru ziua de azi.(hohote de ras)

Asa ca, acum este momentul! Este foarte simplu. Este momentul pentru un dar. Este momentul pentru darul CLARITATII… al claritatii! Shaumbra, voi il meritati! Vi l-ati oferit voua, in aceasta zi. Acesta se afla aici, ca o nestemata minunata, stralucitoare, radianta, in centrul acestei camere, in centrul acestui spatiu sigur, pe care l-am creat. Acesta este un dar, care se afla in interiorul fiecaruia dintre voi.

Ati mentinut aceasta claritate in firida/nisa. Ati tinut-o la distanta de voi, pana a venit momentul potrivit. Acum, in aceasta zi de 7 7 7, voi simtiti ca este momentul potrivit. Stiti ca este momentul potrivit. Voi ati ales acest dar. Acesta este claritatea! Claritatea reprezinta abilitate… este, apropo, nu doar trezire. Acesta a fost poate, primul pas spre claritate. Dar, aceasta este un tip diferit de claritate, este claritatea Energiei Noi, din viata voastra!

Asa cum am spus inainte, uneori lucrurile sunt foarte de nepatruns. Este dificil de a le vedea, prin ceea ce sunt. Uneori, voi sunteti foarte confuzi. Uneori voi sunteti foarte pierduti/rataciti in ceea ce faceti.

Dar acum, va oferiti, va acordati darul claritatii. Acesta va veni la voi in multe feluri. Sa nu aveti asteptari in privinta caii pe care va veni. Pentru unii dintre voi va fi, pur si simplu, o claritate a vederii sau a auzului. Pentru multi altii, va fi simplu, o claritate a cunoasterii, de a vedea dincolo de lucrurile evidente, de a vedea dincolo de aceasta realitate si aceasta dimensiune.

Vedeti, chiar intr-un copac… voi il priviti ca pe un copac… si spuneti, “El are scoarta, are radacini si are frunze.” Ah… permiteti-ne sa clarificam ceea ce este! Permiteti-ne sa patrundem in alt strat sau in alt nivel! Permiteti-ne sa indepartam unele iluzii, pe care le pastreaza acel copac si pe care le aveti voi in privinta copacului! In interiorul copacului exista energia fortei de viata dinamica. Voi o puteti vedea sau simti sau puteti sa o cunoasteti, daca va veti permite sa sariti de pe un nivel al realitatii – ceea ce numiti 3D si sa va expansionati in alte nivele.

Si da, va puteti expansiona in acestea foarte usor, daca veti trece peste unele dintre aceste fluxuri de energie, despre care am vorbit astazi, daca iesiti din cutie. Sariti pe spirala! Chemati un cerc! Plutiti de-a lungul unei energii, care urca si coboara! Voi stiti, unele intra si ies. Unele dintre aceste energii intra si ies, un moment se afla aici, un moment nu sunt aici! Simtiti ca sunteti in ele si simtiti cand sunteti inafara lor! Sariti in una din acestea!

Pastrati-o simpla… pastrati-o simpla! Spuneti-va ca alegeti claritatea si ca veti fi capabili sa vedeti copacul prin ceea ce este cu adevarat. Veti vedea ca aceasta iluzie – ca are scoarta, ca are radacini si frunze – reprezinta doar un nivel sau strat, insa doar o iluzie.
Ah, cand aveti de-a face cu oameni, deveniti foarte confuzi, uneori. Voi vedeti doar o energie, pe care ei o proiecteaza inafara. Voi credeti ca reprezinta doar un aspect al lor. Fiti clari! Chemati claritatea! Asa cum am spus, este o nestemata in centrul acestei camere. Acum, ea se revarsa in chakra voastra unica, chiar cand vorbim!

Chiar daca nu va aflati aici, in aceasta camera sau daca nu ascultati, daca cititi sau ascultati acestea mai tarziu, exista un motiv: voi ati cerut asta. Aceasta claritate va apartine. Este proprietatea voastra. Voi ati creat-o. Acum, ati ales sa o aduceti.

Claritatea va aduce abilitatea de a vedea dincolo de lucrurile evidente, la oamenii cu care aveti de-a face. Oh, ei joaca jocuri. Ei au fatade, nu-i asa? Claritatea va permite sa observati energia lor. Claritatea va permite sa vedeti cine sunt ei, cu adevarat. Claritatea va permite sa va fie clar cine sunteti voi, in relatie cu ei.

Claritatea permite ca acest joc vechi al luptei pentru energie si putere, al furtului de la unul la altul si al manipularii unuia de catre celalalt… ea elimina acestea. Nu trebuie sa existe situatia ca ceilalti sa va preia energia sau ca voi sa o preluati pe a lor. Nu aveti nevoie de asta. In ultima instanta, nici ei nu au nevoie.

Claritatea va va permite sa vedeti acum toate potentialele care exista in viata voastra. Ele va inconjoara. Ele se rotesc in jurul vostru… sunt potentiale legate de ce urmeaza sa se intample in momentul urmator… potentiale legate de ceea ce poate fi adus in exprimare, in viata voastra, in zilele ce vor veni.

Asa ca multi dintre voi sunteti confuzi; nivele de noroi sau smoala, nivele si nivele din acestea, pretutindeni. Si, voi ne chemati. Ne intrebati, “Ce trebuie sa stiu?”. Noi va spunem ca va iubim!

Vrem ca voi sa aflati acum, ca puteti avea claritate. Nu este un lucru magic. Nu trebuie sa va straduiti sau sa incercati sa faceti asta. Incetati sa incercati in viata voastra, Shaumbra! Scoateti acest cuvant din vocabularul vostru… nu mai incercati! Aceasta, in mod simplu, este. Este un potential! Ati ales-o prin claritatea sufletului vostru sa o aduceti in exprimare, in aceasta realitate si in multe alte realitati… vedeti… nu mai incercati! A incerca aduce energia efortului, a luptei. Si, ati ales usurinta acum! Asa ca, voi doriti o viata usoara.

Nu este vorba despre a incerca. Este vorba despre a alege! Este vorba despre permiterea claritatii, lasand-o sa intre, in privinta propriilor alegeri si potentiale. Exista un numar infinit de potentiale, care se invart in jurul vostru, chiar acum. Cele care sunt cele mai apropiate, sunt cele care sunt cele mai potrivite/adecvate de ales. Dar, voi nu trebuie sa le alegeti. Va puteti schimba intr-o clipa si puteti alege un alt potential.

Si da, stim ca voi spuneti adesea, “Inainte de a alege un potential, trebuie sa stiu exact ce este continut in el (unii rad). Vreau sa citesc scenariul. Vreau sa stiu care este tabloul subtil. Vreau sa stiu toate detaliile si ramificatiile. Vreau sa analizez toate acestea, inainte de a face o alegere”.

Voi tocmai ati pierdut potentialul! El scapa din stransoarea voastra, in acest punct… vedeti… deoarece acum voi incercati sa-l treceti prin cap; incercati sa-l analizati; incercati sa il disecati. Si, pierdeti momentul Acum, pierdeti spontaneitatea si sincronicitatea care sunt continute in el.

Voi puteti simti fiecare potential… vedeti… asa cum ati facut mai inainte, o experienta minunata, extraordinara! Ati avut doua potentiale de scenarii, astazi. V-ati permis sa simtiti. Da, noi stim ca ati intrat in mintea voastra putin, insa si in maruntaiele voastre, in inima voastra si in charka voastra unica, voi deja ati stiut… voi deja ati stiut. Voi ati simt-o… prin urmare, claritate in potentialele voastre.

Trebuie sa spunem ca trebuie sa iesiti din capul vostru! Alegeti-l pe cel pe care il simtiti ca cel mai bun prin simtirea sufletului si a chakrei, pe cel pe care il simtiti ca cel mai bun! Alegeti-l si exprimati-l!

Claritatea are de-a face cu toate energiile din jurul vostru. Si, exista multe, multe energii. Exista atat de multe energii, energii exterioare ale constiintei umane si ale acestei realitati 3D, din jurul vostru. Este asemanator unei cai libere congestionate. Si, devine confuz, devine dificil, frustrant si aproape ca va oboseste

Este o dinamica interesanta. Cu cat mai confuzi sunteti, cu atat mai obositi deveniti. Cu cat mai obositi deveniti, cu atat mai confuzi sunteti. Cu cat mai confuzi sunteti, cu atat mai obositi deveniti. Este un ciclu nesfarsit. Unii dintre voi sunteti extenuati
Acum, ce se intampla intr-un anumit punct, este ca deveniti atat de epuizati, incat trebuie sa eliberati. Trebuie sa lasati controlul sa plece. Trebuie sa reveniti la sursa spiritului din voi. Ea va improspateaza pentru o perioada de timp si voi respirati un semn de ameliorare. Si apoi, voi reveniti la vechiul ciclu.

Shaumbra, permiteti-ne sa indepartam asta, acum! Permiteti sa avem claritate… claritate! Claritatea este abilitatea de a sti inainte de a se intampla. Claritatea este abilitatea de a vedea in orice, fie ca este material sau non-material, a intelege miezul esentei, de a intelege inima energiei… vedeti! Este foarte simplu! Nu patrundeti in mintea voastra, incercand sa va imaginati acest lucru! Este atat de simplu!
Si, noi radem. Vedeti, totul este compus din energie… totul! Microfonul in care vorbim… este alcatuit din energie care a fost creata, sa fie intr-o forma fizica si sa indeplineasca anumite functii. Dar, fiti clari in privinta sa, pentru un moment! Fiti clari in privinta sa! Nu este ceea ce pare sa fie!

Nu este singurul lucru care pare sa fie. Reprezinta si alte lucruri. El este energia tuturor celor care au vorbit prin el. Este – in forma sa clara de a fi – abilitatea de a transmite si a distribui energie, chiar dincolo de frecventa auzului uman, care se intampla acum… vedeti! Patrundeti in asta! Patrundeti in nivele si nivele! Patrundeti in nivelele esentei simple a energiei!

Veti incepe sa vedeti totul, in mod clar, prin ceea ce este! Acesta nu va va mai pacali prin prezenta sa, fie ca este vorba de o persoana, un obiect, un copac sau o planta. Veti vedea… veti deveni atat de clari, incat veti incepe sa vedeti energia originala a Creatorului in orice exista… fie o persoana… fie un obiect… sau chiar unul din ingerii nenumarati care plutesc in jur, acum!

Claritatea, da, chemati-o prin imaginatia voastra! Imaginatia este, in mod simplu, vehiculul pentru creativitate, pentru a fi exprimata. Asa ca, chemati-va imaginatia!

Voi spuneti, “Dar, Tobias, nu inteleg. Cum sa fiu clar?” Alegeti clar/limpede, vedeti clar… cunoasteti clar! In aceste zile, saptamani si luni ce vor veni, priviti orice obiect sau persoana! Si apoi, clarificati… voi puteti face asta prin respiratie… clarificati! Si, folositi respiratia pentru a limpezi/clarifica calea veche de a privi la modurile vechi conditionate, trei-dimensionale de observare, a orice. Fiti clari! Acest lucru, int-un sens, va dizolva nivelul fatadei care apare, care se prezinta la voi. Si, acum puteti vedea in acestea mai mult. Clarificati din nou si puteti privi mai profund si mai mult decat atat!

Acesta nu este un exercitiu fizic! Nu este vorba despre a incerca sa intrati in acestea si a fi invazivi. Este vorba despre observarea lucrurilor in forma lor mai reala, mai simpla, trecand, iesind din cutia 3D, a modului in care le priviti!

Darul claritatii pe care vi l-ati oferit in aceasta zi…oh, este o binecuvantare. Este o binecuvantare mult asteptata. Va va servi in ceea ce urmeaza, in timpurile ce vin. De fapt, oriunde mergeti de aici inainte, cereti claritatea! Nu veti mai fi pacaliti de aparente, nu veti mai fi pacaliti de ceea ce credeti ca este sau nu este realitatea! Abilitatea de a avea claritate, de a patrunde in cele mai simple fundatii ale energiei, alcatuind blocuri in toate, va fi importanta. Va fi foarte importanta!

Nu ne chemati pe noi, ca sa realizam limpezirea/clarificarea voastra! Este un dar pe care vi l-ati oferit. Primiti-l in aceasta zi! Nu trebuie sa faceti nimic pentru a o activa. Nu trebuie sa o re-activati. Nu trebuie sa o negociati. Se afla intotdeauna acolo, acum. Doar trebuie sa va reamintiti sa o folositi. Va va lua putin timp si apoi, va deveni din ce in ce mai naturala. Claritatea… cu cat o folositi mai mult, cu atat va fi acolo… claritate pentru a scrie o carte, de exemplu.

Oh, da, unii dintre voi ati devenit atat de tulburi, ati devenit atat de confuzi, ati permis tuturor energiilor exterioare ale constiintei sa intre in voi si, intr-un sens, sa faca lucrurile mai de nepatruns, deoarece, aceasta este constiinta acum. Este ca un fluviu intunecat/tulbure. Si, acest lucru este in regula. A ales sa fie un fluviu intunecat. Dar, voi alegeti sa fiti un fluviu limpede!

Ne reaminteste de acea povestea Shaumbra, de o poveste scurta (unii rad de obiceiul lui Tobias de a caracteriza povestile sale lungi ca fiind “scurte”). Acolo nu existau sapte; exista doar unul. Numele ei era Clare. Ea a fost chemata la o petrecere. Un prieten a sunat-o si i-a spus, “Suntem impreuna. Vom organiza o petrecere. Vor fi doisprezece. Dar, va fi o petrecere mascata. Iti cerem sa iti pui un costum si sa treci pe la noi!”

Asa ca, Clare s-a dus. A imbracat un costum. S-a imbracat ca o vrajitoare, ceea ce era cumva apropiat de Shaumbra, presupun! (unii rad) A plecat la petrecere. Si-a petrecut noaptea acolo. A privit la toti ceilalti cum erau imbracati in costumele lor.

Si, a doua zi, fiind la o cafea cu o prietena, aceasta a intrebat-o, “Clare, cum a fost petrecerea?” Clare a spus, “au avut mancare minunata, bauturi minunate si muzica minunata. Dar, a fost dificil. Nu cunosteam pe nimeni de acolo.” Cu toate ca erau toti prieteni de-ai ei, acestia erau deghizati. A simtit ca nu cunoaste pe nimeni. A cazut atat de mult in realitatea si iluzia ei, incat nu a recunoscut pe nimeni, desi ii cunostea pe multi, de ani de zile.

Este un fel de-a spune, Shaumbra, caci reprezinta ceea ce a fost viata pe Pamant. A fost o petrecere mascata. Totul este mascat in ceva… oamenii mascati ca identitatile lor… plantele si animalele mascati ca plante si animale (unii rad)… totul pare sa fie ceva. Dar, nu este tot ce este si cu siguranta nu este esenta energiei. Prin claritate voi puteti trece drept peste iluzie, drept peste deghizare. Fiti foarte clari/limpezi in legatura cu ce se petrece in viata voastra si cu orice din jurul vostru!

Claritatea este un lucru usor, apropo! Este un lucru atat de usor! Incepeti sa o folositi! Incepeti sa lucrati cu ea! Adunati-va in grupuri. Cateva lucruri de stiut, cand lucrati cu claritatea… trebuie sa nu existe efort! Este, in mod simplu, o alegere. Este o alegere de a trece dincolo de iluzie, de a patrunde in miezul energiei, a trece dincolo de suprafata si a patrunde in adevarata realitate! Priviti obiectele! Priviti oamenii! Tot ce trebuie sa faceti, este sa inspirati si sa spuneti “Eu aleg claritatea!”

Acum, se poate petrece un lucru interesant aici! Mintea voastra inca nu a preluat notiunea. Mintea umana fizica inca nu a preluat conceptul, pentru a percepe modul in care o veti primi. Ea nu intelege unele informatii care apar. Este dificil pentru voi sa intelegeti conceptul de a nu intelege ceva prin minte.

Dar, acesta este locul in care un alt beneficiu al claritatii Energiei Noi apare. Ah, va va determina sa incepeti sa folositi Inteligenta Divina, existenta sufletului, cunoasterea interioara, chakra unica! Va va scoate din cap si va va duce in locul centrarii.

Veti incepe sa obtineti informatii, atunci cand veti privi o alta persoana. Veti respira… veti deveni clari… veti patrunde in esenta… nu in mod invaziv, desigur. Dar, veti patrunde in esenta sa, pentru a vedea natura sa adevarata. Acum, poate ca nu veti intelege de la inceput ceea ce se va intampla. Dar, inima voastra stie… inima voastra stie! Mintea voastra, mintea voastra fizica – care este in mod simplu, asemanator unui instrument de descoperire, de inregistrare si de analiza – va prelua conceptul. Si, apropo, ea va spori. Mintea voastra va creste si se va expansiona in aceasta. Doar primiti informatia! Se afla acolo. Ea inca nu patrunde prin minte.

Claritate in orice lucru cu care aveti de-a face… va fi atat de important unde vom ajunge, pornind de aici… vedeti! Asa cum am mentionat inainte, nimeni dintre voi nu trebuia sa fie aici. Voi ati iesit din ciclul karmic al vietilor trecute. Ati ales sa fiti aici, sa aduceti Energia Noua, sa ii invatati pe ceilalti si simplu, sa va bucurati de viata. Claritatea va va ajuta sa vedeti lucrurile asa cum sunt, cu adevarat!

Acum, pentru toti Shaumbra care sunteti pregatiti: ne vom muta la alt nivel! Si, acesta este un lucru bun si usor! Pentru toti Shumbra care doresc sa treaca in acesta parte a calatoriei, asa cum stiti, ne apropiem cu repeziciune de 18 septembrie 2007, de saltul cuantic al constiintei umane! Iata de ce lucrurile par sa fie atat de schimbatoare si de haotice in ultima vreme!

Din nou, noi spunem ca este un eveniment binecuvantat! Nu este sfarsitul Pamantului. Este doar sfarsitul constiintei, asa cum ati cunoscut-o voi. Este inceputul unor timpuri noi, fara exagerare, inceputul caii Energiei Noi! Lucrurile se schimba foarte putin, chiar acum.

Am lucrat cu voi, timp de sase ani, intrand in al saptelea. Chemarea noastra initiala in seviciu, cerinta noastra initiala din partea voastra, a fost ca noi sa coboram sa ajutam la trezirea voastra personala si individuala. A fost si pentru a va ajuta sa treceti prin intreg momentul de eliberare si permitere. Acestea au mers mana in mana, trezirea, chemarea la eliberare si permitere. Eliberarea inseamna indepartarea structurii energetice pe care ati modelat-o in acestea.

Intr-un sens, puteti spune ca am ajuns la terminarea serviciului nostru pentru voi. Am facut ceea ce ne-ati cerut sa facem. Am facut un legamant de a fi cu voi, pana la starsitul anului 2007. Este in functie de voi, in acel moment, daca vom continua sa lucram cu voi in acest mod sau nu. Vor fi intotdeauna cei care vor veni sa lucreze cu voi, ingeri si grupuri… intotdeauna! Dar, calea pe care am ales-o intre noi si Sahumbra, este unica.

Asa cum am spus, am fost de acord sa lucram cu voi, pana la sfarsitul anului 2007. Daca veti alege sa treceti al urmatorul nivel, noi vom ramane! Eu, Tobias, personal voi ramane, pana aproape de momentul implinirii a zece ani, de acum inainte… si nu mai mult… si retineti cuvintele mele, in privinta asta! In aceasta zi, eu sunt de acord pentru zece ani, nu mai mult! Nu mai mult… este clar! Nu exista “daca, si sau ori” in privinta asta. Corpul meu este deja incarnat pe Pamant. El deja ii innebuneste pe parintii sai (audienta rade) Am asteptat de foarte mult timp, sa revin pe Pamant… Am… v-am dus dorul… am dus dorul Pamantului… am dus dorul la ceea ce viata are sa ofere!

Voi amana re-intrarea mea pentru putin timp, daca Shaumbra alege sa mearga mai departe. Dar, a merge mai departe arata asa: este momentul sa iesiti din cutie, este momentul sa va ridicati de pe scaune, este momentul sa faceti ceva, Shaumbra! Lumea va cheama. Lumea va doreste. Este momentul de a aduna la un loc energiile Shaumbrei.

Noi ne-am pregatit de partea noastra. Intr-adevar, trebuie sa spunem faptul ca, Kuthumi a preluat conducerea cu totul, in aceasta. Ne-am pregatit de partea noastra, lucrand cu un numar dintre voi, de partea voastra, pentru a transforma aceasta in realitate, a aduce Shaumbra intr-o exprimare cursiva, dinamica, mai mult decat doar Shoud-ul o data pe luna.

Dar, este momentul, Shaumbra! Am facut – cum sa spun – am facut aluzie la asta. Am accelerat asta si pe unii dintre voi aproape ca v-am innebunit. Este momentul sa fiti invatatori… consilieri… facilitatori… si vindecatori!

Este momentul ca voi sa aduceti inapoi Fructul Trandafirului, pasiunea! Nu mai puteti doar vorbi despre aceasta. Nu mai puteti doar visa la aceasta. Este momentul sa manifestati si sa exprimati aceasta acum, in realitate.

A fost creata o structura de Shaumbra, la nivel potential. Si, este – cum sa spun – structura Energiei Noi, care are un fel de curgere si un fel de miscare inspre aceasta, care nu este ca structurile pe care le aveti pe Pamant. Este o structura, pentru ca Shambra sa creeze in ea. Sa numim asta un incubator Shaumbra, un aparat de nastere, un “uter/matca” al Shaumbrei. A fost creat la nivel de potential. A insotit un numar de Shaumbra, din realitatea voastra. Si, este momentul de a-l aduce in acum.

Aducerea lui va determina – cum sa spun – ceva rezistenta din partea celor care inca se afla in Energia Veche. Aducerea lui va determina – cum sa spun – scepticism printre Shaumbra, in interiorul cercurilor Erei Noi si cu siguranta, in cercurile fundamentaliste. Nu este nimic de care sa va temeti sau sa va inspaimantati, in privinta acestei energii. Este, in mod simplu, energia Shaumbrei, pregatita sa se manifeste, pregatita sa fie exprimata pe Pamant.

Din acest uter, voi toti puteti atrage sustinere, abundenta si creativitate. Puteti folosi acest uter, ca un loc al nasterii propriei voastre pasiuni, in viata proprie. Prin claritatea pe care ati adus-o astazi, veti sti ce sa faceti, cand sa faceti, cum sa faceti. Si apoi, veti trece prin experientarea acesteia. Din uter provine sincronicitatea, care va aduce totul la voi, in cautarile voastre.

Da, ceea ce cerem de la Shaumbra, care sunt pregatiti… va cerem sa realizati lucrarea sufletului vostru, aici pe Pamant, acum, lucrarea sufletului Energiei Noi. Si, voi intrati in panica si spuneti, “Dar, nu stiu ce reprezinta.” Ah, claritate, Shaumbra, claritate! Claritatea… este precum indepartarea unor subiecte, care s-au aflat acolo de mult timp… ca indepartarea prafului. Este asemanator patrunderii in nivelele interioare, in nivelele multi-dimensionale, ca sa vedeti ce reprezinta energia acolo, cu adevarat.

Pasiunea voastra se afla acolo. Munca sufletului vostru se afla acolo. Poate ca v-ati temut de asta. Poate ca ati crezut ca nu sunteti demni de ea. In acest caz, trebuie sa mergeti la cursul lui Kuthumi(unii rad) – “Ce… totusi, credeti ca eu sunt balega de vaca?”. Ne place asta!
Este momentul sa iesiti si sa va indepliniti lucrarea. Nu este vorba despre evanghelizare. Este vorba despre exprimare si creatie. Nu incercati sa convertiti pe cineva sau sa schimbati pe cineva. Ii onorati asa cum sunt. Dar, ei vor veni la voi, asa cum am spus. Vor veni la voi in numar din ce in ce mai mare, in numar extins. Ei vor dori sa experimenteze ceea ce creati voi… fie ca este o carte, fie ca este o piesa muzicala, fie ca este o afacere.

Oh, asa cum ati auzit ieri, voi puteti pune in miscare un magazin de reparat tobe de esapament si acesta poate fi spiritual. Voi stiti, toate sunt metafore. O toba de esapament este curatata de unele din acele – cum sa spun – de unele zgomote neplacute ale tevii, care se petrec si in procesul de trezire umana. Unii dintre voi chiar aveti nevoie de magazinul de tevi de esapament, caci veti realiza reparatii ale tevii de esapament, metaforic si spiritual. Voi trebuie sa controlati unele dintre aceste emisii de zgomot si de gaze, care ies inafara. (unii rad)

Nu trebuie sa oferiti cursuri. Poate fi pictura. Stiti cat de multa energie poate fi continuta intr-o pictura, care este pictata de Shaumbra? Este vorba despre matematica. Fiti clari pentru un moment aici… limpeziti-va… puneti energia voastra intr-o pictura… cea pe care o vedeti… una pe care ati vazut-o recent. Clarificati… patrundeti in cel mai profund nivel-radacina al energiei! Este vorba despre o serie de matematici si de geometrii sacre. Poate fi o vindecare. Poate fi o poveste despre o alta realitate. Poate fi o cale de vindecare a pictorului-insusi. Exista si mai multe. Indata ce va clarificati, veti vedea dincolo de evidente.

Shaumbra, este momentul ca voi sa impliniti lucrarea sufletului vostru. Va vom cere – cu aprobarea lui Cauldre – unele explicatii despre acest lucru, maine. El a avut putin – cum sa spun – propiile picioare reci, in privinta asta. Dar, este momentul. Este momentul ca si el sa fie clar. Este momentul ca si el sa impartaseasca asta cu toti.

Noi suntem pregatiti. Intrebarea, prin cuvintele marete ale lui Metatron, “Sunteti pregatiti, acum? Sunteti pregatiti pentru Energia Noua si pentru calea usoara?” (audienta raspunde cu “da”) Nu va simtiti – cei care nu ati reusit sa scoateti “da-ul” pe gura – nu va simtiti rusinati de calea usoara! De partea noastra nu exista judecata, legata de usor sau dificil. Nu veti primi puncte in plus pentru calea grea (audienta rade si aplauda) Nu veti obtine o camera mai buna de partea noastra. Nu veti obtine locurile principale, la restaurantele noastre. Nu veti obtine un weekend special, la casa mea de la tara.

De fapt, noi dam din cap si uneori ne curg cateva lacrimi, cand alegeti calea grea. Nu trebuie sa fie asa. Dumnezeu nu va radia vreo favoare mai mult sau mai multa iubire spre cei care aleg calea grea. Cei care aleg calea grea, fara exagerare, de obicei, pierd contactul cu Dumnezeu!

Shaumbra, avem doi ani de pregatiri. Acesta nu este un lucru infricosator. Este un lucru plin de bucurie. Nu este vorba despre vreun tip de solicitare. Nu veti fi lasati in urma. Vor face asta doar in alte grupuri (audienta rade in legatura cu referirea lui Tobias la seria de carti “Ramasi in Urma)

Va exista intotdeauna un scaun la masa Shaumbrei pentru voi… intotdeauna… intotdeauna… chiar daca va veti aranja pentru putin timp si veti merge altundeva. Oricand puteti alege sa reveniti, intotdeauna va exista un scaun pentru voi. Si, noi intotdeauna vom fi acolo, sa va servim!

Nu sunteti niciodata singuri, deoarece sunteti Shaumbra!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro