МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия Въплътяване

Шоуд 11 „Излъчваща Същност“

Представено от Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг

на 4 юни 2005 год

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=19&t=74


Аз съм...и това е така ( смях ), че отново сме заедно в класната стая на Новата Енергия, където хората преоткриват това, кои наистина са, където тази особена група, наречена Шамбра отваря вратите на Новата Енергия, вратите на новото осъзнаване и на новото съзнание. Чест е за мен, Тобиас, Сен Жермен да бъдем тук едновременно, заедно въплътени във всеки един от вас, въплътени в нашия канал Калдре. Да, ние и двамата сме вътре днес, тук не остана много място ( смях ) ...наистина, за първи път правим двоен ченалинг.

 

Ще чувате стерео ( още смях ). Ще чувствате любовта и топлотата на Тобиас. И ще усещате надменността и помпозността на Сен Жермен ( смях) едновременно. Ще усещате традицията и историята на Еврейството в Тобиас. И ще усещате циганската природа на Сен Жермен. И така, ще наречем днешната същност „ Графиня Сен То–Би– ас. “ ( Countess Saint To-BEE-us ) ( смях )

 

Споразумяхме се да говорим заедно днес, сливайки енергиите си в едно. Това не трябваше да е само един от нас. Това не трябваше да сме просто двамата. Може би множество ангели от нашата страна, провеждащи ченалинг, помагащи да придвижваме енергията на Шамбра в и през нея.

 

Това е първия път, в който двама от нас работят едновременно. Това предизвиква голям смут в Калдре и у някои от вас, усещащи енергиите, които долитат от различни нива. Но вие сте създадени да работите по такъв начин, създадени сте да работите на многомерни нива и измерения едновременно.

 

Идваме днес при вас в тази нова персоналност, за да ви помогнем да разберете, че не трябва да сте линейни, че можете да бъдете паралелни. Ние можем да съществуваме в различни измерения. Можете да възприемате от различни източници едновременно. И това е по– лесно, от колкото да поддържате фокуса си и да поддържате контрола върху едно единствено измерение. Вие никога не сте били конструирани да вървите по този път и да творите по този начин.

 

Духа, есенцията на Духа не твори на едно ниво. Духа твори на всяко възможно ниво едновременно. И едно от нещата, които изучавате в качеството си на Шамбра, като учители в Новата Енергия е това, че можете да бъдете много нещо в едно и също време. Можете да имате много едновременно случващи се истории. И това не трябва да бъде негативно.

 

О, интегрирани истории разбира се...разликата между историите, които бихте нарекли мулти–личностно разстройство, е че те са интегрирани. Те знаят една за друга. Те произхождат от един и същи активен енергиен източник. Те се обичат една друга. Те почитат ролите, които всяка от тях играе, докато личността с мулти–персоналното разстройство–в психиатричния смисъл–играе на криеница с другите си аспекти. Има огромна разлика. Но, Шамбра едно от нещата, които вие вече изучавате е как да оперирате на различни нива.

 

И така, днес решихме да дойдем при вас по многоизмерен начин– стерео, от различни страни. Ще се движим в кръг на различни нива, около вас. Ще ...да ще ви тревожим( смях) по най–различни начини ( казва го в момента в който из стаята се разнася вой на сирена на бърза помощ на улицата). И така, Шамбра за нас разбира се е чест да сме тук с вас.

 

И трябва да ви кажем, че ние вече минахме през това...виждате ли. Ние вече минахме. През последните няколко нощи, във вашите сънища ние вече минахме през този Шоуд. Седяхме заедно със същата група, с тези, които физически присъстват в стаята, с тези които слушат. Имахме съвместен Шоуд, не просто два или три гласа, но цялата ни група. Ние обединихме енергиите си и пяхме заедно с един глас и с много гласове едновременно. Направихме го на други нива, в други-бихте ги нарекли измерения, нефизически измерения, които носят много малко памет за вашето съществуване във физическите измерения в които съществувате като човек. Ние създадохме този потенциал.

 

Ние създадохме това излъчване. И думата „ излъчване “ е името на днешния ченалинг. Не беше неочаквано, че днес Андра използваше тази дума в сесията с дишането. Това е името на днешния Шоуд: „ Излъчваща същност.“

 

Преди няколко нощи, ние седяхме заедно и създадохме излъчване. Това е вибрация, която идва от вас, енергия, която се разширява. Обединена в групата тя се излъчва. И сега вие се наслаждавате на тази енергия. Седнахте на тези столове. Седите си вкъщи или на гости, слушате сега, наслаждавате се на същата тази енергия, която сътворихте преди няколко нощи.

 

Изумително е как работи това. Има невероятна, но все пак много проста физика, въвлечена във всичко това. Днес ще се учим да сваляме контрола. Ще се учим отново да сияем. Ще разберем какво означава това. Ще разберем физиката на това, усещането за това, любовта към това.

 

Шамбра, толкова много се случва сега по света, толкова много става в съзнанието, както казахме неотдавна. Ако четете заглавията на вестниците или слушате новините по телевизията, ще изглежда, че нещата вървят в грешна посока. Но това е илюзия. Ние трябва да ви кажем, че това е вид хипноза или наслоение. Този тип драми привличат читателите. Този тип драми създават–как да кажа–вид енергия на пристрастяването.

 

Но отидете отвъд пределите на това. Нека разгледаме какво наистина става по света с хората, които познавате, с хората, с които работите, със семейството ви. Става грандиозно пробуждане по целия свят, не отражението в заглавията, не отражението в новините. Огромната вълна от Нова Енергия си пробива път на тази планета–и у хората, които са готови и искат да я използват–това започва да въздейства на различни нива и по различни начини.

 

Някои от тях сега преминават през същите неща през които вие сте преминали преди 5, 10, 20 години, неочаквано прекъсване на хипнотичното им състояние. Вие го наричате пробуждане. Те преминават през сътресения в живота си, което може да им причини болка, емоционална агония, трудности. Те се чудят какво става с тях.

 

Но всички ние знаем и вие знаете. Това е трансформация. Тя ги отърсва от хипнозата им. Това ги отваря към собствената им есенция. Открива им свят с любов вътре в тях самите, който никога не можете да достигнете с пари или чрез власт или което и да е от тези неща. Вие никога не можете да ги достигнете, молейки се на външния Бог, следвайки правилата на външна група хора. Става пробуждане. Ако погледнете какво има във вашето Сега, хората които познавате, хората, които започват да идват при вас, ще го видите.

 

Ние имаме тази перспектива от нашата страна на завесата. Ние можем да видим истинските промени, които стават. Можем да видим ефекта от работата, която вършите. Можем да видим това, което става във вашата култура. Ние можем да видим този красив разцвет на енергията, който се осъществява.

 

Но ние и вие знаете, че това е просто промяна в курса. Това е просто това, което някои наричат „ кръстопът “, пробуждане. Това е трудно да се приеме от тяхното ниво на съзнание. Но вие и ние знаем, че промените които навлизат, касаят промени в истината, промени в интеграцията, сливането на Духа и човека в едно.

 

Ние наблюдаваме какво става във вашата култура. Това е изумително. Това е изумително и понякога толкова просто, че го пропускате.

 

Скоро имахте премиера на филма „ Междузвездни войни “, „ Отмъщението на ситите .“ Това е невероятна поредица, която се върти в продължение на 30 години, 30 години от времето на вашето пробуждане, Шамбра. Много от вас се пробудиха, наистина, наистина се събудиха, когато видяха този филм за първи път . Може дори да не сте го съзнавали тогава.

 

Но там беше и все още е този спусък, който буквално е вплетен в енергийната материя на филма, за да си спомните какво е било. Тези филми се базират повече на факти от колкото на фантастиката. Дори това да е станало преди много, много години, там изглежда все едно е станало в бъдещето. Времето изглежда изопачено.

 

Във филма един герой преминава на тъмната страна, става лидер и командир на тъмната страна и изследва какво представлява тя. Има и друг наречен Люк, който работи на светлата страна. Виждате ли, Люк тренира, за да стане войн. Но когато напреднал в тренировките, той трябвало да забрави, това което изучавал в предишните си тренировки. Той трябвало да забрави как се използва лазерния меч. Той трябвало да забрави за цялата си рутина. Той трябвало да забрави за контрола, който изучавал, в който бил дисциплиниран като войн. Трябвало да му позволи да си тръгне.

 

Помните ли, когато изпадна в беда и чу глас, който му каза, канализиран глас, който му каза: „ Усети силата Люк. “Той не му каза: „ Помисли за силата Люк .“ Той не му каза: „ Анализирай силата, Люк. “ Той казал: „ Усети силата Люк. Нека тя протича през всяка частичка от твоето същество. Отхвърли ума си. Пусни контрола. Забрави за всичко, което си учил до сега .“

 

И Люк, както и вие в началото се съпротивлявал. Той бил изучил толкова добре контрола си. Той се бил научил, как да се справя чрез ума си, как да контролира действията, мислите си. И да позволи на всичко това да си отиде, било доста некомфортно.

 

Но когато го направил, когато почувствал „силата “, и и позволил да премине през него, позволил на ума си да има работа с нещата, с които трябва да се занимава, той позволил на „ силата “ да протече през него, тогава се появило това златно чувство, подобно на това чувство, което се било появило, когато го направил за първи път. Това било еуфория. То било чувството за спомена, когато той отново се обединил със „силата .“ И след това, тя потекла. Той знаел какво трябва да се направи, преди противника си. То просто било там. То се леело.

 

Шамбра, много от вас вече са изпитали това. Изпитвали сте това, което ние наричаме божествено знание. Този златен момент, който превъзхожда нормалното състояние на човешкото съзнание. Това е космическо съзнание. Това е златен момент, в който вие просто знаете. Не можете на никого да го обясните. Не можете да го обясните даже на себе си. Вие просто знаете.

 

Това е този момент, в който позволите на контрола да си тръгне...понякога, защото сте длъжни да го направите. Люк трябваше да позволи на контрола да си тръгне. Той знаеше, че противника му побеждава. Той знаеше, че определено ще загине, ако продължава да използва старите пътища на война, своите контролиращи начини. Той нямаше избор. Той трябваше да му позволи да си тръгне.

 

Вие разбира се имате избор. Не сте в такова положение. Но все пак, тук има прекрасен урок за изучаване по пускане на контрола. Тобиас говори за това миналия месец–за цялостно пускане. Сега вие едва, едва го започнахте. Имате първи опити по пускане на контрола. Ние ще ви подкрепяме да продължавате да го правите.

 

Има такова неща наречено: божественост.. Във филма „ Междузвездни войни “, се нарича „сила “ Но това е вашата божественост. Тя е навсякъде около и вътре във вас. Тя не е някъде там. Това не е някаква отделна енергия. Тя е толкова близо и толкова лична. Пускането на контрола позволява на тази божественост да навлезе навътре, позволява сливането на човешкото с божественото. Пускането на контрола отначало плаши малко. Трябва да свикнете с него.

 

И ние знаем, че много от вас са пуснали някои видове контрол. Имахте някои опитности през последните 30 дни. Докато продължавате да пускате контрола, ще преминете към цялото това ново разбиране на божественото знание, потока...след който идва излъчването.

 

Но както беше казано в Шоуда минали месец, контрола беше нещо, което изучавахте...доста подобно на това как грънчаря се учи да контролира глината...да контролира колелото...грънчарското колело ...и скоростта на колелото...контрола върху глината...и работата с ръцете, контрола върху всичко това. Но какво създава грънчаря...гърне, може би скулптура? Това е статично. То просто стои. То е свалено от колелото. Сложено е в пещта за да се изпече, за обработка и за втвърдяване. Това буквално опакова изделието в енергията от която то е било оформено първоначално. То вече е под контрол. Гърнето е изрисувано и поставено на полицата. И сега е под контрол в това състояние на битието.

 

И така, Шамбра контрола ограничава способността на енергията да се разширява вътре във вас. Вие контролирате тази енергия постоянно. Вие бяхте грънчари, оформяхте историята си. Добре я оформихте. Почистихте много несъвършенствата. Премоделирахте я понякога, за да догони съзнанието ви. Но в известен смисъл, тя все още е под контрол. Тя все още се оформя в един много специфичен съд. Той се нарича вашата история.

 

Сега дойде момента да свалите контрола от своята история и да наблюдавате какво ще стане в живота ви. Да наблюдавате какви нови синхронизации ще дойдат към вас. Това е момента да се появи това ново енергийно сияние.

 

И така, нека отново да поговорим за физиката на енергията. Както сме казвали, енергията не съществува. Тя не съществува на небесата. Няма такова нещо наречено енергия. Няма противоположни сили, позитивно и негативно. Всичко това са неутрални потенциали, в очакване на активация.

 

Вие ги активирате чрез връзката си с така нареченото „ поле. “ След това можете да го привнасяте в различни състояния на реалности и измерения. Когато го внасяте на Земята, то се формира и оформя и контролира, след това то започва да работи за вас. Можете да избирате произволен набор от потенциали. Можете да изберете да имате позитивно или негативно изражение, мъжка или женско. Вие избирате.

 

Енергия сама по себе си не съществува. Това е просто потенциал, който чака изразяване. Вие сте тези, които я формират. Вие също така я контролирате. Контрола, означава способността да излъчвате всяко от творенията си, включително и вас самия и вашата история. Какво имаме предвид тук? Добре, това е и същината на днешната дискусия.

 

Всеки Творец, всяко одушевено същество има способност да пре– създава, да продължава, да увековечава творенията си, да твори отново и отново. Способността да твори не е неотменна способност на неодушевените предмети, неща като дърветата и болшинството от животните. Болшинството от вашите питомци нямат способност да творят. Те не излъчват подобна на вашата енергия.

 

С други думи, при вас–вашата история, наслоенията, системите от вярвания и хипнозата, правят така, че истинската ви енергия на Творец да не е свободна. Тя прилича на гърнето. Тя е като ваза, създадена от грънчар, седяща на рафта, сдържана, структурирана, ограничена. Дойде време да се отвори. Дойде време да започнете да излъчвате своята енергия.

 

Вие седите тук сега или четете това във вашия момента „ Сега “ и болшинството от хората, дори и болшинството от Шамбра излъчват, позволяват да сияят със своите енергии на Творец на много ограничено ниво, много ограничено. Така става, че и живота ви е ограничен. Това, което се връща обратно към вас, също е много ограничено.

 

Когато свалите контрола, вие излъчвате красива енергия. Това е енергията на живота. Тя е толкова жива, че всичко до което се докоснете, с което контактувате, всичко за което си мислите е засегнато от вашата енергия на Творец.

 

Представете си красив пламък, излъчващ енергия. Вие не го форсирате по никакъв начин. Вие просто го излъчвате. Това е което правят някои от грандиозните архангели–те просто излъчват. Ето от къде някои от вас имат тези–как да кажа–чувства или озарения или образи на пламъци, пламъка на Михаил, дори пламъка на Метатрон и много други. Това е излъчването на тяхната същност. И вие сте забелязали, че тази светлина, този пламък... не е натрапчив, той не се опитва да промени нещо. Той просто излъчва потенциала на Новата Енергия за всеки, който пожелае да влезе в нея.

 

Шамбра, вие бяхте много ограничени в собственото си излъчване заради контрола и заради илюзията. Сега е време да му позволите да си тръгне.

 

Буквално, когато държите молива си в ръка, когато физически докосвате молива, вие излъчвате енергия. Този молив ще съхранява енергията ви, ще я усеща. Вие постоянно излъчвате енергия, дори и сега на много ниско ниво. Но въпреки всичко излъчвате енергия. Това не е опит да промените нещо, това е просто изпращане на потенциал.

 

Забелязвате на пример, че вашето излъчване на божественост, се излъчва навсякъде. Ето защо дори вашия автомобил, който карате приема в себе си вашата енергия, защото вие буквално го разкрасявате с божествената си енергия. Вие му давате име понякога. Той приема в себе си вашите атрибути. Той е изпълнен с вашата енергия.

 

Вашите животни и питомци са изпълнени с вашата енергия. Вие излъчвате към тях. Тези, които са ви близки в живота...вие постоянно излъчвате светите, сияете. И след известно време някои от тези неща независимо дали са хора или предмети, приемат атрибутите на вашата енергия, дори започват да изглеждат като вас, да звучат като вас. Те приемат нещо от вашата идентичност. Виждате ли, Твореца има тази способност. Стола на който седите...също приема есенцията на вашата жизнена сила.

 

Знаете ли, вие буквално можете да създадете модел който да наречете кукла. Можете да създадете същество от глина да го направите да изглежда като човек ако искате. И можете да поместите енергията си в него, да излъчите енергията си в този слепен от глина къс и буквално да го съживите. Това е излъчването. Това е ваша способност...да, неодушевен предмет, като къс глина, оформен като човешка фигура.

 

Докато вдишвате и издишвате, ако не използвате сила и усилие, а просто излъчвате, този къс глина, който сте слепили във форма на човек, може фактически да оживее. Вярно е. Аз съм го правил преди. Той може фактически да започне да диша с вас. Можете да опитате. Ще отнеме време. Ще отнеме известно време да разберете простотата в мистиката и разбирането на собственото си излъчване.


Но вие можете да вдишате това, да дишате заедно с него и то ще оживее. Ще го видите. Ох, може да отнеме дълго, дълго време, но вие ще можете да видите как то започва да диша. Един ден, то ще започне да се движи. Един ден то фактически ще стане. Един ден ще започне да говори.

 

Да на това сте способни сега. Отново, ще изисква известно усилие, защото...помолиха ни да не използваме думата „усилие. “ Ще ви е нужно търпение. Ще ви трябва търпение, за да се научите да го правите. Но ние го използваме повече в качеството на ярък пример, как работи енергията, как работи вашата енергия. Вие постоянно излъчвате енергия навсякъде.

 

Сега, ние споменахме това като част от физиката на Новата Енергия. Ние споменахме това, защото това все едно става. Случва се точно сега.

 

Но вашите нива на излъчване са много ниски. Ние нямаме измервателна скала от нашата страна. Но за да ви помогнем да разберете ще използваме скалата от 1 до 10. 1 това е човек с много, много, много ниско излъчване много малко божествена енергия изтича от него. 10 ще е най–голямото, това е просто изтичане, безпрепятствено, неудържимо, течащо открито и чисто, съдържащо в себе си енергията на най– голямата жизнена сила.

 

Болшинството от хората оперират на ниво 3 до 5, много низко. Нивото им на излъчване е много ниско, заради ограниченията, контрола и забраните, които имат в себе си, системите от вярвания, които имат. Те са заключени в глинените си скулптури. Запечатали са се вътре. Толкова са затънали в историите си.

 

Болшинството Шамбра сега излъчват 4 до 6. Излъчването ви става все по голямо и по–голямо. Но все още има много видове контрол, все още има много системи от вярвания, които ви ограничават, които ви спират.

 

Важността на това излъчване на енергия е многослойна и многомерна. Първо, когато позволявате на божествената си енергия да се излъчва, това означава, че не я затваряте в капана на тялото си или на своята реалност. Вие и позволявате да се лее. Тя не е създадена за да бъде задържана, хваната в този съд, в тази скулптура–вашето тяло. Тя трябва да се лее.

 

Когато излъчвате енергия, вие сте истински Творец. Това, което правите е да позволите на потенциала да изтича във всички неща. Вие разширявате енергията. Когато излъчвате енергия, това което правите е да си дадете и на всяко от вашите творения свободата и правото да продължава да се развива...виждате ли.

 

Болшинството от човешките Творци, болшинството хора на нищо не дават право да се развива и да живее. Те създават нещо и го ограничават и го затварят. И то никога не тече. То е като ваза–сложено на рафта. Природата на вазата никога не се променя. Болшинството от хората създават нещо, контролират го и спират творческия процес. Много от вас са правили точно това в миналото си. Много от вас все още се препъват и не успяват в творенията си заради това.

 

Истинското творение ражда нещо...дава му първородната идея, чувство, концепция...и след това го награждава със „ съществуване “...позволява му да продължава да се развива...позволява му да продължава да расте...без да го възпира. Част от вас намират това за странно, защото си мислите, че когато създавате нещо, вие сте длъжни да го ограничите. След това имате отговорности и задължения към него. И то има отговорност и задължение към вас. Но това не е вярно.

 

Истинския Творец твори и позволява на творението да си тръгне. Винаги ще има ваши творения. Но сега те ще имат собствен живот. Те ще се разширяват и разрастват. Ще се възпроизвеждат отново и отново, вместо да бъдат късче глина, превърнато във ваза и поставено на лавицата. Това ще бъдат късче глина превърнато в жизнена енергия, която в един момент може да бъде ваза...в следващия може да бъде дърво...и в следващия момент може да бъде птица...и в следващия момент да се върне към глинения си произход.

 

Това е алхимия. Това е трансмутация. Това е природата на енергията. Звучи ви познато, знаем, защото вече сме го обсъждали. Ние вече работим с това. Вие работите с това. И това ви връща към някои изначални Творчески енергии, които не са засенчени от контрола и ограниченията или творенията на страха.

 

Това е истинското излъчване. Това е което прави Духа–излъчване, отсъствие на контрол, отсъствие на ограничения. Това е благодат. Това е потока, Шамбра. Това става в живота ви.

 

Сега, когато излъчвате енергия, вие излъчвате потенциал, който няма посока. Това е просто божествен потенциал. Когато творите неща, внасяте ги в реалността и след това им давате лично право да продължават да се развиват, това също променя целия поток на енергията протичащ обратно към вас, без преувеличения, че вселената е педантична. Да, така е.

 

И така, ако контролирате, след това ставате контролирани. Ако контролирате енергиите вътре в себе си и протичащи през вас, всичко се връща обратно към вас във вид на контрол. Когато се отваряте, сваляте собствения си контрол и започвате този грандиозен тип творене, всичко се връща обратно към вас във вид на грандиозно излъчващо творение.

 

Това е толкова просто, толкова просто, че някои от вас биха казали: „ Но защо не ни го казахте преди пет години? Защо трябваше да преминем през всички тези трудности, през този процес? “

 

Първо, Шамбра, това е защото ние обичаме да ви идваме на гости ( смях ). Това ни дава повод да идваме при вас веднъж месечно. И второ, вие нямаше да имате основа за да го разберете преди това. Вие ни казахте това, това са вашите Шоуди. Вие искахте да вървите крачка по крачка, парче по парче, така че всичко да има значение, да се интегрира заедно. Всичко беше хармонично.

 

И така, отново разбирането на физиката на енергията: енергията, това е потенциал, приведен в изразяване във вашата реалност, използван за Творчество. Сега творите без контрол. И позволявате на творчеството да се лее. Дарявате го със собствен живот. Благославяте го. Давате му живот и му позволявате да продължава да се развива и да се разширява и разширява.

 

Сега, това което се връща обратно към вас е свободно течаща енергия, която ви служи безусловно, служи на вашите нужди и желания. То се връща към вас толкова ясно и чисто, колкото сте му позволили да излезе от вас. Това е същинската природа на Творението–да вземеш суров потенциал, привеждаш го в енергийна форма, твориш с него и му вдъхваш живот.

 

Това, в което при много възникнаха трудности, е в това че много от вас започнаха да разбират природата на енергията и на Творчеството, но все още се ограничават в творенията си. Не им позволявате да се изразяват. Вие се опитвате да ги ограничите, да ги заключвате и да запазвате правото си на собственост върху тях. Пуснете ги, Шамбра. Пуснете ги. Наблюдавайте как се случва целия този нов поток. Наблюдавайте как синхроничностите стават начин на живот, вместо да са изключения в живота.

 

След това, тук има още една трудност в област, в която много от вас са имали трудности и проблеми. В цялата тази божествена концепция, човешкото желание е против божественото. Има толкова много противоречия в живота ви, които стават, защото хората искат едно нещо и това, което наричате Дух или божествено, изглежда има друга концепция.

 

Какво се случва с много от вас в живота ви–молите се, искате разни неща, опитвате се да създадете нещо. И след това не се случва. После се сърдите на Духа и на себе си. Чувствате, че не сте истински Творец. До неотдавна божественото и човешкото бяха разделени. Вие се отнасяхте към тях като към отделни неща. Изградихте стена между тях и казахте: „ Аз тук съм човека и знам, че божественото е от другата страна, но ние не сме обединени. “

 

Добре, те отново се съединяват. Става обединяване и интеграция. Сега това се случва в тази реалност. Това не става някъде отвън в ефира. Това се случва във вашия момент „ Сега. “ Двете се завръщат в единство. Започвате да разбирате кое е било старо и ограничено човешко желание и кое желание е било, любовта на вашата душа, на вашия дух.

 

Позволете ми да ви дам пример. Човека, в историята на който сте увлечени сега, никога не иска да умира. Той иска да продължава да живее. Той иска да живее, живее, живее. Хората от хиляди години искат вечен живот, докато пребивават в човешко тяло. И понякога хората казват: „ Добре, тогава ще си създам безсмъртие. Ще живея вечно. “ Но въпреки всичко, вие умирате. Ще умрете. Правили сте го много пъти преди. Доста сте добри в това. ( смях )

 

И възниква противоречие между това, което наричате Творчество, човешкото си Творчество и това, което наричате Божествено Творчество. Понякога между тях има толкова много разлики, че това предизвиква недоумение у вас. Не знаете на къде да се обърнете. Сега, те се сливат. Имате общ поглед. Започвате да получавате разбиране на божествения план, божествените желания над човешките желания.

 

Човешкото желание понякога е било облечено в такава ограничена история. Било е облечено в системи от вярвания, които не служат на грандиозната цел на същността. Понякога си говорим от нашата страна, че човешките желания превъзхождат висшите божествени желания. И като правило божествените правила превъзхождат човешките, защото рано или късно вие ще пожелаете да умрете. В противен случай така ще бъдете хванати в собствената си история, че ще е много трудно да се измъкнете от нея. Вие сте измислили смъртта. Вие сте я измислили, за да можете да се освободите, да не се захващате и да не бъдете хванати в тези истории. И така, това е пример, как човешките и божествени желания понякога изглеждат несъвместими.

 

Но за това си има причина. Понякога се чудите, защо няма любим в живота ви, партньор, с когото да споделяте всичко. Разстройвате се. Сърдите се за това. Понякога божествената необходимост и желание преобладават над човешките. Понякога за вас е важно да сте сами, за да откриете кои сте, да разберете кой наистина сте. Божественото разбира, че бихте се разсеяли, ако в живота ви имаше друг човек.

 

Понякога се чудите кой диктува в действителност. Но става така, Шамбра, че докато се откривате, докато човешкото и божественото се сливат отново заедно, вие получавате усещането за общо желание, общ поток. Не сте хванати вече от човешките ограничения. Не сте в плен на това, което бихте определили като–незначителни нужди. Движите се към по–висши нужди, към по–грандиозни цели.

 

И така, ние знаем, че често има моменти, когато се опитвате съзнателно да създадете пречки и проблеми. Но с интеграцията и обединяването, вие все повече започвате да осъзнавате това. Сваляте контрола. Излъчвате енергия. Благославяте творенията си. И те оживяват. Енергията се връща обратно, за да ви служи. Енергията се връща обратно за да ви служи по грандиозен начин. Това се нарича „ синхроничен живот .“

 

В известен смисъл, бихте могли да кажете, че в синхроничния живот няма нужди. Всичко е вече там. Не трябва да се борите за нищо. Вече не трябва да се борите с живота. То просто е там. В известен смисъл, в синхроничния живот не съществува форсирано творение.

 

Не трябва да определяте от какво имате нужда. Не трябва даже да се притеснявате за неща, които наричате изобилие или здраве или каквото и да било. То просто е там. В синхроничния живот няма никакви нужди, защото всичко вече е налично. Има поток, който преминава през вас, в който можете просто да влезете и да си вземете това от което се нуждаете в момента.

 

В синхроничния живот, както казахме преди, отговорите съществуват преди да е зададен въпроса. В синхроничния живот има постоянно обединение на Духа и вашата божественост. Не е нужно да се опитвате да форсирате това. Не трябва да се опитвате да го накарате да се случва. То просто е там. То просто се излива.

 

За да навлезете в синхроничния живот, Шамбра–той не е чак толкова далеч–това зависи от позволението на контрола да си отиде. Това става естествено. Казвали сме ви го преди много време–най–доброто нещо, което можете да направите, най–голямото, което можете да направите, това е просто да махнете контрола от пътя си. Контрола е застанал на пътя ви. Контрола поддържа нещо като завеса или бариера на разделение между вас и божественото, между вас и синхроничностите.

 

Свалете контрола, страховете и системите от вярвания. Позволете им да си отидат. Тогава синхроничния живот веднага започва да се обединява с вас, да се проявява в живота ви. Той винаги е бил там. Това е трудно за описване, защото не е формула. То е просто начин на съществуване. В синхроничния живот е този поток.

 

Да, така е, вие все още живеете в човешката реалност. Все още ще се будите сутрин, ако го изберете. Все още ще сте длъжни да участвате в материалния свят. Но това ще стане много по–леко. Там няма стрес. Там няма натиск. Там няма ментални битки.

 

Синхроничния живот тече. Хората са там, просто се случва, че са там. Инструментите, ресурсите просто са там. Не трябва да се опитвате да планирате. Не е нужно да се борите с тях. Не трябва да се молите за тях. Те просто се появяват.

 

Ще разберете когато навлизате в синхроничния живот ще разбирате, ще разберете, че всички тези неща са вече там. Просто не сте ги виждали. Но те винаги са били там. Те са тук точно сега, готови да ви служат, готови да влязат.

 

Синхроничния живот...може да се каже, че там няма очаквания. Там няма нужди. Сега, ние не казваме: „ Отиди и раздай или се откажи от земните си владения. “ Това отново ще бъде форсирана активност. Не трябва нищо да форсирате. Ще откриете, че в синхроничния живот нямате нужда на пример от нова кола или нов дом. Нямате нужда от хората, които обичате, хората с които обичате да прекарвате времето си, защото те вече са там.

 

Виждате ли, когато нещо вече е там, как може то да бъде необходимост? Правилното място за живеене, точния автомобил за вас е вече там. Нуждата е удовлетворена преди да я осъзнаете. Това е потока! Това е синхроничност! Това не е някакъв вид магия с размахване на ръцете. Не е вид психична активност. Това е благодат, божествена благодат, която привнасяте в живота си.

 

Ще откриете, че дори нямате нужда от план, защото плана е вече там, преди да сте разбрали за него. Всичко се появява преди да е възникнала необходимостта...виждате ли. Синхроничния живот променя всички взаимоотношения и нужди, времето и реалността. Той променя взаимоотношенията в линейния живот.

 

Нуждите ви са удовлетворени от вас, от вас...не от Духа, не от нас. Нуждите ви са удовлетворени преди дори да откриете, че се нуждаете от нещо. Това е синхроничен живот: няма вече търсене, няма търсене на отговори, защото отговорите са там, преди дори да сте разбрали, че имате въпрос...няма вече търсене на Духа, защото Духа просто е там...няма вече търсене на ангелите, защото те вече са там...те винаги са били там... няма вече търсене на аспекти от миналите ви животи, защото вие създадохте такова пространство, в което те вече са там.

 

Синхроничния живот е грандиозна духовна осъзнатост в настоящия момент. И отново, не е нужна никаква сила, за да попаднете там, Шамбра. Няма никакъв план или програма или ръководство, което да трябва да следвате, за да попаднете там. Това може да стане точно сега . В известен смисъл, както знаете от нашата дискусия преди няколко нощи, това вече е станало. То вече се е случило.

 

Синхроничния живот няма да е разбираем за другите известно време. Тези, които са все още в света на дуалностите...те всъщност няма да го разберат. Ще ви завиждат. Може би ще ви се подиграват, ще ви отхвърлят или може да се опитат да ви навредят, да търсят елексир или тайна. Те го искат. Те го искат толкова силно, но не разбират, какво всъщност представлява то.

 

Те искат да направят своята стара история малко по–голяма, малко по– добра. Те искат да бъдат супер човек, вместо божествен човек. И в това има огромна разлика. Те искат супер сила, вместо божествено съществуване. Те искат да творят и контролират, вместо да творят и да благославят и позволяват на творенията си собствено съществуване.

 

Вие знаете, всеки минал живот, който сте създали продължава да живее. Вие сте му подарили собствено съществуване. И той продължава да живее в други измерения...не тук на Земята, по– голямата част, понякога, но повечето не. Вашите аспекти от миналите животи живеят. Те не са творчески същности–Творци като вас. Те не могат да сътворят Нова Енергия, ново пространство, но те могат да продължават да кръжат, да се разширяват в същите тези енергии, които сте им подарили.

 

И така другите хора няма да разбират какво е това синхроничен живот известно време, докато те самите не преминат през някои процеси, през които сте преминали вие: изучаване...разбиране...пускане...позволение да си тръгне...разбирането, че сте духовни същества и всичко вече е там...разбиране, че вие също сте Бог. Те няма да разбират как така живота ви работи без усилие. Те няма да разбират как употребявате толкова малко енергия и вършите толкова много.

 

Шамбра, много от вас неотдавна изпитаха целия, как да кажа–феномен да бъдеш изхвърлен от света на дуалността, от работата си, от семейството си и от другите неща, произлизащи от това, че вашата енергия вече не е съвместима с обкръжаващата среда. Това е малко плашещо понякога, да пуснеш старите начини. Но вие създавате ново обкръжение за себе си в синхроничния живот. Трябваше да бъдете отхвърлени от старите пътища, за да можете да откриете нови. За да откриете,че те вече са там.

 

Това не е игра на ума. Повече от всичко, това не е игра на ума. Не искаме после да прочетете или да слушате този Шоуд и да се опитате да играете игра с ума си, казвайки: „ Това вече е там. Вече е там. “ Това е фокусирана енергия. Това е опит да се насочите към система от вярвания, че да проявявате по този начин е много трудно. По–скоро това е знание, че то е вече там, знание от сърцето. Приемане на това, че то е вече там, че синхроничния живот е вече там.

 

Когато се появят трудности с това и не усещате, че това ви приляга, когато се усетите че се пързаляте отново към старата дуалност, вижте преди всичко контрола, който може би ви ограничава, контрола, който ви задържа и ви пречи да изпитате това в живота си. Както беше казано в предишния Шоуд нужно е огромно, огромно доверие, за да пуснете контрола, огромно доверие в себе си, за да живеете в синхроничност, да знаете че всичко е напълно правилно, да знаете, че вашето физическо тяло може да се изцели, че вашия ум може да се пребалансира. Всичко, от което се нуждаете в живота си, вече е дошло при вас . Нужно е огромно доверие. Повече от всичко, точката в която се намираме днес сега, това е огромно пускане, огромно освобождаване.

 

И така, като група, нека днес да усетим и изпитаме това за себе си– огромно пускане на контрола, огромно доверие в себе си. Сега ще го направим като група. Не искаме някой да форсира тази енергия. Още веднъж, форсираната енергия ще се върне обратно към вас, като сила. И така, ние просто ще позволим на пускането да се случи, доверието, позволението на контрола да си тръгне, пребиваването в синхронично състояние. Това ни въвлича в отсъствие на очаквания, отсъствие на нужди, отсъствие на желания.

 

И така, ние го правим съвсем просто, чрез дишането. Вдишайте и си позволете да направите този скок към доверието, позволявайки на страха и безпокойството да си тръгнат. Когато говорим за позволение нещо да си тръгне, това не означава опит да ги блокираме. Просто им позволете да си тръгнат. Преминете точно през тях.

 

Това касае знанието, че вие сте божествени. Вие сте толкова благословен Творец, че можете да живеете тук на Земята в тези човешки условия. Можете да бъдете Творец на Новите Енергии, на нови концепции. Можете да им подарите живот. Можете да им подарите собствено съществуване и всичко това после ще се върне към вас грациозно, чисто.

 

Става дума за пребиваването в момента, без опит да определите, какъв трябва да бъде живота, без опит да определяте какъв трябва да бъдете вие, пребивавайки в този момент на божествено доверие, без опит да определите какво значи „ духовно “ или какво е „ човек.“ Пребивавайки тук, в чистия момент, ние дори не трябва да даваме определения на нашите нужди. Вие преминахте отвъд това. Не трябва да определяте, не трябва да ограничавате, не трябва да форсирате нещата, които са уместни в живота ви. Те вече са там. Не трябва да си ги пожелавате или да се молите за тях.

 

Пребивавайки изцяло в чистия момент, без очаквания, буквално ви позволява да се разширите и да се трансформирате в ново ниво на живот, ниво, което не можете да постигнете с ума си от Старата Енергия. Този човешки ум от Старата Енергия винаги е искал да знае детайлите, структурите, контрола. Този човешки ум от Старата Енергия винаги е искал да дава определение на всичко през ума. Вие преодоляхте това.

 

Нека поседим в този момент, без да се опитваме да правим каквото и да било, без да форсираме нищо. Когато правите това в свещено състояние на битието, излъчването, вашето излъчване се разширява. Вашето божествено влиза и се обединява с вашето човешко. Всичко започва да се разширява, да свети, да излъчва.

 

Можете да го видите сега. Позволихте на контрола да напусне. Свалихте бариерите и щитовете. Махнахте защитата, защото вече не се нуждаете от нея. Сега вие излъчвате. Сега вие сте пламък. Вие сте пламък . Той винаги е бил във вас.

 

Вие ни чакахте. Чакахте Духа да ви даде пламъка. Но той винаги е бил във вас. Сега вие излъчвате. Вашата енергия струи. Тя тече. Тя танцува, кръжи по спирала, играе. Това става навсякъде около вас, не просто във физическата реалност, но и във всички измерения. Това е толкова прост начин на живот, Шамбра. Вие просто позволявате на енергиите да текат през вас. Позволявате на Творенията си да изтичат през вас.

 

Смешното нещо относно творенето ...то е почти антитезис на това, което болшинството от хората мислят по въпроса. Вие си мислехте, че творенето е да протегнете ръка и да създадете злато от въздуха. Това мислехте, че е творене.

 

Истинското творчество е друго. Истинското творчество, както подчерта Адамус...вие дори не трябва да протягате ръка: златото просто е там. Не трябва да се опитвате да сътворите. То просто е. Творческата енергия би ви просълзила, толкова е лесно. То става в момента и така прекрасно.

 

Вие излъчвате точно сега, Шамбра докато говорим. Вие извикахте отново своя пламък. Вие излязохте от главите си. Виждате ли– позволете си да си представите–че виждате как излъчвате лъчите на вашия пламък. Те не се опитват нищо да променят. Вие не се опитвате да промените времето. Защо? Времето е отлично. Вие не се опитвате да промените своята реалност. Тя винаги е била отлична. Вие просто сте виждали малък и както сте смятали–несъвършен аспект от нея. Но като цяло нещата са перфектни.

 

Вие излъчвате енергия. Просто и позволявате да танцува. Не се опитвате да я насочвате на някъде. Не се опитвате да я накарате да направи нещо. Тя няма нужда дори да бъде в определен цвят. Тя няма нужда да бъде на определена честота. Тя просто се излъчва. Това е ...това е творчество. Това е чисто творчество, защото вие излъчвате, сияете за другите, за всички наоколо, пеете за всички. Ангела, който сте, божественото същество, което сте, сега се връща при вас. Сега всичко се връща назад, навътре, за да ви служи.

 

Шамбра, толкова е леко. Вие го правехте трудно. Вие искахте да видите, че е трудно. Дойде време да го пуснете. Толкова е лесно. И ако се хванете в главата си, ако се хванете във всичките правила и регламенти, ако се хванете за техниките, ще го направите погрешно. Нека се върнем за момент обратно, вдишайте дълбоко. Вие сте пламък. Винаги сте били. Вие излъчвате чистата енергия на творението.

 

Сега, дори не се опитвайте да определите какво създавате. Мислите ли, че Духа си седи вкъщи и се опитва да дава определения? Духа просто твори и благославя живата енергия.

 

Вие сте пламък. Вие творите. Вие благославяте излъчването си. Благославяте енергиите, които излъчвате с жизненост. След това подскачате или се завъртате, трансмутирате–както щете го наречете– случва се в същия момент в който пламъка се излъчва, просто свети, просто се наслаждава на творчеството. След това всичко се връща обратно към вас.

 

Това е синхроничния живот. Вие никога не трябва да му давате определение. Никога не трябва да го структурирате. Никога не трябва да се вълнувате за него. Толкова е лесно.

 

Разбира се, вие ще си тръгнете от тук. Ще се върнете в дуалния свят. Ще бъдете атакувани с цялата сила, с всичките противоречия и всичко останало. Помнете своя пламък. Помнете как сияе, сияе със съчувствие, връща обратно всичко от което имате нужда.

 

И така, енергиите на Тобиас и Сен Жемен искаха да бъдат заедно днес, заради това просто енергийно предаване. Думите бяха казани, но те значат толкова малко. Енергията беше доставена и тя беше ваша. Беше ваша преди всичко.

 

Ние сме в тези серии за Въплътяването, въплътяването на вашата божественост, въплътяването на всеки ваш аспект в тази реалност, пълно приемане, безстрашно приемане, разбиране, че аспекта, който познавате като себе си в това въплъщение, е история, прекрасна, красива история, на която сте подарили съществуването. Вие пуснахте и това. След това може да се върнете към корените на това, което наистина сте.

 

Предвкусваме събранието си на следващия Шоуд, Шоуд 12, края на тази Серия. Предвкусваме кулминацията на всички енергии, които събрахме заедно през годината, обединихме ги на много свещено място, в много свещена енергия. Ох, това ще ни позволи да продължим да се придвижваме на много висока скорост в следващите серии.

 

И това е така!


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова