"Säteilevä olemassaolo" - Kanavointi saatu Tobiakselta ja Adamus Saint-Germainilta

Esitetty Crimson Circlelle
4.6.2005
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Minä olen… ja niin se on (yleisön naurua) että kokoonnumme tässä Uuden Energian luokkahuoneessa, jossa ihmiset muistavat keitä he todellisuudessa ovat. Luokkahuoneessa, jossa Shaumbroiksi kutsumamme erityinen ryhmä avaa ovia: Uuden Energian, uuden tietoisuuden ja uuden tajunnan ovia. Minulla, Tobiaksella, ja  Saint Germainilla on kunnia olla täällä yhtäaikaa  ruumiillistuneina teissä kaikissa sekä kanavoijassa, Cauldressa. Kyllä, meidän molempien oli pakko ahtautua tänne yhtäaikaa tänään, tilaa ei ole pahemmin jäljellä (lisää naurua)… meillä on ensimmäistä kertaa kaksoiskanavointi.

Tulette kuulemaan stereona (lisää naurua). Tulette tuntemaan Tobiaksen rakkauden ja lämmön. Ja myös Saint Germainin röyhkeyden ja pöyhistelyn (lisää naurua) samanaikaisesti. Tulette tuntemaan Tobiaksen perinteisyyden, vanhoillisuuden ja juutalaisuuden. Ja myös Saint Germainin boheemisuuden. Joten kutsumme tämän päivän entiittiä nimellä “Kreivitär Saint To-BEE-us”(yleisö räjähtää nauruun).

Olemme päättäneet puhua teille yhdessä tänään. Sulautamme energiamme. Meitä ei ole pakko olla vain yksi. Tai edes kaksi. Meitä voi olla suuri joukko enkeleitä tällä puolella kanavoimassa enkeleille teidän puolellanne. Meitä voi olla suuri joukko auttamassa Shaumbrojen energian siirtämisessä.

Emme ole koskaan aikaisemmin työskennelleet yhdessä tällä tavalla simultaanisesti.. Tämä aiheuttaa Cauldrelle ja osalle teistä hieman hämmennystä sekä tunteen, että energiat tulevat eri tasoilta. Mutta teidät on suunniteltu toimimaan näin. Suunniteltu toimimaan useilla eri tasoilla ja eri ulottuvuuksissa samanaikaisesti.

Tulemme luoksenne tänään tässä uudessa persoonassa auttaaksemme teitä ymmärtämään, ettei teidän tarvitse olla lineaarisia vaan voitte olla monta eri asiaa yhtäaikaa. Voitte olla eri ulottuvuuksissa ja ammentaa eri lähteistä samanaikaisesti. Ja se on helpompaa kuin lineaarinen elämä. Se on helpompaa kuin keskittyminen ja kontrollin ylläpito yhdessä ainoassa ulottuvuudessa. Teitä ei ole suunniteltu toimimaan eikä luomaan lineaarisesti.

Henki, Hengen ydin, ei luo vain yhdellä tasolla. Henki luo kaikilla mahdollisilla tasoilla samanaikaisesti. Shaumbroina, Uuden Energian opettajina, tulette oppimaan, että voitte olla monta eri asiaa yhtäaikaa. Teillä voi olla monta tarinaa samanaikaisesti. Eikä sen tarvitse olla negatiivinen asia.

Integroituneita tarinoita… ero monien tarinoiden elämisen ja – miten sen sanoisitte -  skitsofrenian välillä on se, että monet tarinanne ovat integroituneita. Ne tietävät toinen toisensa olemassaolosta. Ne tulevat samasta aktiivisesta energian lähteestä. Ne rakastavat toisiaan. Ne kunnioittavat toistensa rooleja, kun taas skitsofreenikko – psykologista termiä käyttääksemme – leikkii piilosta eri persoonien kanssa. Heidän tapauksessaan on kyse suunnattomasta kieltämisestä. Shaumbrat, opiskelette jo, kuinka toimia eri tasoilla.

Joten päätimme tulla luoksenne näin – monina, stereona, eri suunnista. Aiomme liikkua ympärillänne eri tasoilla. Aiomme… kyllä, aiomme hätyytellä teitä (naurua) monin tavoin (sanottiin juuri kun ambulanssin tai poliisin sireeni soi ulkona). Joten Shaumbrat, meillä on todellakin kunnia olla paikalla tänään.

Ja meidän on kerrottava, että olemme jo läpikäyneet tämän asian… ymmärrättehän. Olemme jo läpikäyneet tämän. Parina viime yönä nukkuessanne ja unissanne olemme käyneet läpi tämän Shoudin. Olemme istuneet tämän saman ryhmän kanssa: niiden, jotka ovat fyysisesti läsnä ja niiden, jotka kuuntelevat. Olemme shoudanneet yhdessä, - ei vain yksi, kaksi tai kolme ääntä – vaan koko ryhmämme yhdessä. Laitoimme kaikki energiamme yhteen ja lauloimme yhden ja monien äänellä samanaikaisesti… ymmärrättehän. Teimme tämän muilla tasoilla, muissa – kuten niitä kutsuisitte – ulottuvuuksissa. Ei-fyysisissä ulottuvuuksissa, jotka muistuttavat hyvin vähän ulottuvuutta, jossa ihmisinä elätte. Me loimme tuon mahdollisuuden.    

Me loimme säteilyn. Ja “säteily” on kanavointimme aihe tänään. Ei ole yllättävää, että Andra käytti sitä hengityksen aikana (yhdessä hengittäminen Andran johdolla ennen kanavointia). Tämän päiväisen Shoudin nimi on  “Säteilevä olemassaolo.”   

Muutama yö sitten istuimme yhdessä ja loimme säteilyn. Se on värähtelyä, joka tulee teistä. Se on laajenevaa energiaa. Kun tämä värähtely yhdistettiin ryhmänä, se alkoi säteillä. Ja nyt te lämmittelette sen energiassa. Istutte näillä tuoleilla. Istutte parhaillaan kotonanne tai ystävien luona ja kuuntelette meitä lämmitellen energiassa, jonka loitte muutama yö sitten.

Sen toiminta on hämmästyttävää. Kyse on valtavasta, mutta hyvin yksinkertaisesta fysiikasta. Tänään opimme riisumaan kontrollit. Opimme jälleen säteilemään. Opimme ymmärtämään säteilyn merkityksen. Opimme ymmärtämään sen fysiikan, tunnun ja rakkauden.

Shaumbrat, kuten jo viime kuussa mainitsimme, maailman kollektiivisessa tajunnassa  tapahtuu todella paljon tällä hetkellä. Jos luette lehtien otsikoita tai katsotte televisiosta uutisia, vaikuttaa siltä, että asiat etenevät väärään suuntaan. Se on vain illuusio. On kyse pelkästä hypnoosista tai naamioitumisesta, koska tuollaiset draamat kasvattavat katsoja- ja lukijamääriä. Tuon tyyppiset draamat luovat – kuinka sen sanoisi – tietyn tyyppistä energiariippuvuutta.

Katsokaa niiden läpi. Katsokaa, mitä maailmassa todella tapahtuu ihmisille, jotka tunnette, joiden kanssa teette töitä ja jotka ovat osa perhettänne. Joka puolella maailmaa on käynnissä suunnaton heräämisprosessi, joka ei heijastu lehtien otsikoihin tai uutisiiin. Suunnaton Uuden Energian aalto matkaa tätä planeettaa kohti – ja ihmisiä kohti, jotka ovat halukkaita sitä käyttämään – aalto, joka alkaa vaikuttaa kaikkiin eri tasoilla ja eri tavoin.

Monet näistä ihmisistä käyvät parhaillaan läpi samoja asioita, jotka te kävitte läpi 5, 10, 20 vuotta sitten. Heidän hypnoosiaan on äkillisesti häiritty. Te kutsutte sitä heräämiseksi. He käyvät läpi myrskyä, joka saattaa aiheuttaa heille kipua, emotionaalista tuskaa ja vaikeuksia. He eivät ymmärrä, mitä on tapahtumassa.

Mutta te ja me tiedämme. Kyse on transformaatiosta. Se ravistelee heidät hereille hypnoosista. Se saa heidät avautumaan todelliselle sisimmälleen.. Se saa heidät avautumaan tietyn tyyppiselle rauhalle ja rakkaudelle itseään kohtaan. Sellaiselle rauhalle ja rakkaudelle, jota ei voi saavuttaa rahan, vallan tai minkään muunkaan vastaavan avulla. Sitä ei voi saavuttaa rukoilemalla ulkopuolista Jumalaa tai seuraamalla jonkun ryhmän sääntöjä. Herääminen on käynnissä. Huomaatte sen jos katsotte, mitä Nyt-hetkessänne tapahtuu tuntemillenne ihmisille ja niille, jotka etsivät seuraanne.    

Meillä on asioihin oma perspektiivimme verhon tällä puolella. Pystymme näkemään todelliset muutokset ja tekemänne työn vaikutukset. Pystymme näkemään kulttuurinne muutokset. Näemme nyt upean energiakukinnon.

Joskus se ei ole kovin kaunis näky, koska on vaikea päästää irti vanhasta tarinasta. Joskus se on  ihmisille hyvin vaikeaa. Tiedätte sen, kun istutte heidän kanssaan. Näette sen heidän kyynelissään, kun he ovat juuri menettäneet jonkun rakkaan. Ehkä he ovat juuri menettäneet kaiken, minkä luulivat omistavansa. Tai he ovat juuri sairastuneet.

Mutta tiedätte niin kuin mekin, että kyseessä on vain suunnan vaihto. Kyse on yksinkertaisesti ”saapumisesta tienhaaraan”, kuten jotkut sitä kutsuvat, tai heräämisestä. Heidän sen hetkisessä tajunnassaan sitä on vaikea hyväksyä. Mutta tiedätte kuten mekin, että tulevat muutokset ovat muutoksia totuudessa, muutoksia ihmisen ja Hengen yhdentymiseksi ja sulautumiseksi .

Näemme miten kulttuurinne muuttuu. Todella suurenmoista. Ihmeellistä ja joskus niin yksinkertaista, että ette edes huomaa.

Uusi elokuva “Tähtien sota, Sithin kosto”,  sai hiljattain ensi-iltansa. Tämä lähes 30 vuotta pyörinyt elokuvien sarja on ollut uskomaton. Melkein 30 vuotta heräämisestänne, Shaumbrat. Monet teistä todella, todella havahtuivat kun näitte ensimmäisen elokuvan ensimmäistä kertaa. Ehkä ette edes tiedostaneet sitä silloin.    

Mutta niissä oli… ja edelleen on… ärsykkeitä, jotka on kirjaimellisesti kudottu elokuvan energeettiseen kankaaseen ja jotka saavat aikaan muistikuvan menneiltä ajoilta. Nämä elokuvat perustuvat enemmän tosiasioihin kuin fiktioon. Vaikka kaikki tapahtuikin kauan, kauan sitten, vaikuttaa siltä, että kyseessä ovat tulevaisuuden tapahtumat. Aika vääristyy.

Elokuvan tarina kertoo valosta ja pimeydestä. Se on tarina molempiin puoliin tutustumisesta. Teidän täytyy loppujen lopuksi käydä läpi molemmat ja yhdentyä niiden kanssa uudelleen, saavuttaaksenne todellisen ymmärryksen. Se on tarina Hengestä, “voimasta.” Se on tarina teidän matkoistanne. Monet teistä todella samaistuvat elokuvaan, koska se on tarina käymistänne taisteluista. Tosin teillä ei ollut metallisia, lentäviä aluksia. Kaikki tapahtui ei-fyysisissä todellisuuksissa. Mutta Shaumbrat, se todella tapahtui.    

Elokuvassa eräs henkilö siirtyy pimeyden puolelle ja ryhtyy siellä johtajaksi ja komentajaksi tutkiakseen, mitä pimeys on. Sitten on toinen henkilö, Luke, joka on valon puolella. Luke on saanut taistelijan koulutuksen. Mutta koulutuksen edistyessä hänen täytyi unohtaa kaikki entiset oppinsa. Hänen täytyi unohtaa, kuinka valomiekkaa käytetään. Hänen täytyi unohtaa kaikki rutiinit. Hänen täytyi unohtaa kaikki kontrollit, jotka olivat tehneet hänestä sotilaan. Hänen täytyi päästää irti.

Muistatteko, kun Luke joutui vaikeuksiin, hän kuuli kanavoidun äänen joka sanoi “Tunne voima, Luke.” Ääni ei sanonut “Ajattele voimaa, Luke.” Se ei sanonut “Analysoi voimaa.” (yleisön naurua). Se sanoi “Tunne voima, Luke. Anna sen virrata lävitsesi. Vapauta mielesi. Päästä irti kontrolleista. Unohda kaikki, mitä olet oppinut.”  

Luke, kuten tekin, vastusteli aluksi. Hän oli oppinut kontrolloimaan niin hyvin. Hän oli oppinut käsittelemään itseään mielensä kautta. Hän oli oppinut kontrolloimaan tekojaan ja ajatuksiaan. On erittäin epämukavaa päästää kaikesta tuosta irti.      

Mutta kun hän vihdoin teki niin ja antoi mielensä hoitaa vain sille kuuluvat asiat, tunsi hän “voiman”. Hän salli ”voiman” virrata lävitseen ja saavutti siten kultaisen hetken. Euforian tunteen. Hän tunsi muistavansa yhdistyessään jälleen kerran “voiman” kanssa. Ja sitten hän itse alkoi virrata. Hän tiesi mitä tehdä ennen kuin hänen täytyi toimia. Hän tiesi ennen vastustajaansa, mitä tämä aikoi tehdä. Tietämys vain oli siinä. Se virtasi.   

Shaumbrat, monet teistä ovat jo kokeneet sen. Olette kokeneet mitä me kutsumme jumalalliseksi tietämiseksi. Olette kokeneet tuon kultaisen hetken, joka ylittää ihmisen normaalin tietoisuuden tilan. Kyse on kosmisesta tietoisuudesta. Se on kultainen hetki, jolloin vain tiedätte. Ette pysty selittämään sitä kenellekään. Ette pysty selittämään edes itsellenne. Te vain tiedätte.

Tuona hetkenä päästätte irti kontrolleista… joskus siksi, että teillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Luken oli pakko tehdä niin. Hän tiesi olevansa alakynnessä vastustajaansa nähden. Hän tiesi kohtaavansa varman kuoleman, jos käyttäisi vanhoja, kontrolloituja taistelutapoja. Hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää irti.

Teillä on tietenkin vaihtoehto. Ette ole samanlaisessa tukalassa tilanteessa kuten Luke oli. Mutta tarinassa on suurenmoinen oppitunti kontrolleista luopumisesta. Tobias puhui siitä viime kuussa – täydellisestä irti päästämisestä. Olette vasta alkaneet raaputtaa asian pintaa. Olette kokeneet ensimmäiset kokemuksenne kontrollin vapauttamisesta. Aiomme rohkaista teitä jatkamaan.

On olemassa asia nimeltä jumalallisuus. Elokuvassa “Tähtien Sota” sitä kutsuttiin “voimaksi.” Mutta kyse on jumalallisuudestanne. Se on ympärillänne ja sisällänne. Se ei kuulu mihinkään ulkopuoliseen paikkaan. Se ei ole peräisin mistään ulkopuoleltanne. Se on niin lähellä ja niin henkilökohtaista. Kontrollin irti päästäminen mahdollistaa jumalallisuuden sisäistämisen ja ihmisen ja jumalallisuuden sulautumisen.. Kontrollin vapauttaminen on hiukan pelottavaa aluksi. Se vaatii totuttelua.

Tiedämme monen teistä vapauttavan kontrolleja. Teillä on ollut siitä kokemuksia viimeisten 30 päivän aikana. Kun jatkatte prosessia, tulette saavuttamaan kokonaan uudenlaisen ymmärryksen, jumalallisen tietämyksen, virran… ja sen jälkeen säteilette.

Kuten viime kuun Shoudissa sanottiin, kontrolli on opittu asia… kuten savenvalajakin oppii käsittelemään savea… kontrolloimaan savenvalajan dreijaa… ja sen nopeutta… konrolloimaan savea itseään… ja kontrolloimaan työskenteleviä käsiään. Mutta mitä savenvalaja luo… ruukun… ehkä patsaan? Jotain staattista ja liikkumatonta. Jotain savenvalajan dreijasta lähtenyttä, joka on pantu uuniin kuivumaan, prosessoitumaan ja kovettumaan. Tämä toiminta kirjaimellisesti lukitsee esineen siihen alkuperäiseen energiaan, joksi se oli muotoiltu. Se on nyt kontrolloitu. Ja ruukku maalataan ja laitetaan hyllylle. Se on konrolloitu tuossa olotilassa.  

Joten Shaumbrat, kontrollointi rajoittaa energian kykyä laajentua teissä. Olette kontrolloineet energiaanne tämän elämänne joka ikisenä hetkenä. Olette olleet savenvalaja, joka muotoilee tarinaansa. Olette muotoilleet sen hyvin. Olette hioneet monia rosoisia särmiä. Olette silloin tällöin muotoilleet tarinaanne saadaksenne sen sopimaan uuteen tajuntaanne. Mutta siitäkin huolimatta se on kontrolloitu. Se on edelleenkin muotoiltu tietyn tyyppiseksi. Se on tarinanne.

On aika lopettaa tarinanne kontrollointi ja tarkkailla mitä elämässänne tapahtuu. Tarkkailkaa, millaisia uusia synkronistisia asioita teille tapahtuu. On aika tehdä tilaa säteilevälle energialle.

Joten puhutaanpa jälleen hiukan tämän energian fysiikasta. Kuten olemme todenneet, energiaa ei ole olemassa. Sitä ei ole taivaissa eikä muuallakaan. Sellaista asiaa kuin energia ei ole olemassa. Ei ole mitään toisilleen vastakkaisia positiivisia ja negatiivisia voimia. On vain neutraalia potentiaalia, joka odottaa aktivointia.

Aktivoitte potentiaalin yhteytenne kautta “kenttään.” Sitten tuotte sen erilaisiin todellisuuden tiloihin tai ulottuvuuksiin. Kun tuotte sen Maan päälle, se saa muodon, kontrolloituu ja alkaa toimia puolestanne. Voitte valita monista mahdollisuuksista. Voitte valita energian ilmenevän positiivisesti tai negatiivisesti, maskuliinisesti tai feminiinisesti. Te valitsette.

Energiaa itsessään ei  ole olemassa. On vain potentiaalia, joka odottaa ilmentymistä. Te muodostatte sen. Te myös kontrolloitte sitä. Kontrolli rajoittaa kaikkien luomistöidenne, mukaanluettuna te itse ja tarinanne, kykyä säteillä. Mitä tällä tarkoitamme? Niin, tämä onkin tämän päiväisen keskustelumme ydin.

Jokaisella Luojalla, jokaisella sielullisella olennolla, on kyky luoda uudelleen ja uudelleen ja jatkaa luomistöiden ikuistamista. Tämä luomisen kyky ei ole perinnöllistä elottomissa luontokappaleissa kuten puut ja suurin osa eläimistä. Lemmikeillänne ei ole yleensä luomisen kykyä. Ne eivät säteile energiaa kuten te.

Te olette Luojia. Säteilynne on luomistyönne jatkoa. Olette kuitenkin päättäneet elää tässä erittäin kontrolloidussa itsenne muotoilemassa ruumiissa. Siksi ette säteile enää niin kuin voisitte. Energianne ei jatku. 

Toisin sanoen olette sitoneet kaiken energian tarinaanne, rakenteisiin, uskomuksiin ja hypnoosiin niin, että todellinen luomisenergianne ei ole vapaa. Se on kuin savenvalajan ruukku. Se on kuin savenvalajan luoma maljakko, joka makaa hyllyllä muotoiltuna ja rajoitettuna. On aika avautua. On aika säteillä energiaa.

Istutte täällä tai luette tätä Nyt-hetkessänne. Tiedättekö, että monet ihmiset, jopa monet Shaumbrat, sallivat itsensä säteillä ja loistaa, sallivat luomisenergiansa käytön vain hyvin, hyvin rajoitetusti? Tästä seuraa, että myös elämänne on rajoitettua. Se mitä saatte on rajoitettua.

Kun vapautatte kontrollit, säteilette upeaa energiaa. Elävää energiaa. Niin elävää, että se vaikuttaa kaikkeen mihin koskette, kaikkeen mihin olette yhteydessä ja kaikkeen mitä ajattelette.

Kuvitelkaa olevanne kaunis liekki, säteilevää energiaa. Ette pakota ketään tai mitään sen piiriin. Te vain säteilette sitä. Juuri tätä kaikista mahtavimmat arkkienkelit tekevät – ne vain säteilevät. Siksi joillakin teistä on ollut tämä – kuinka sen sanoisi – tunne tai tuntemus tai mielikuva liekistä... Mikaelin liekistä, Metatronin liekistä ja monien muidenkin. Se on heidän olemuksensa säteilyä. Ja huomaatte, ettei valo tai liekki ole… se ei ole tunkeilevaa eikä yritä muuttaa mitään. Se vain säteilee potentiaalista Uutta Energiaa kenelle tahansa, joka haluaa ankkuroitua siihen.

Shaumbrat, olette rajoittaneet omaa säteilyänne kontrollien ja illuusioiden vuoksi. Nyt on aika päästää niistä irti.

Kun pidätte lyijykynää kädessänne, säteilette siihen energiaanne. Kirjaimellisesti. Tuo lyijykynä säilyttää jatkossakin energianne ja tuntee sen. Säteilette jatkuvasti energiaa, tosin hyvin pieniä määriä tällä hetkellä. Siitä huolimatta säteilette kaikkeen. Toistamme, että kun puhumme  “säteilystä” tarkoitamme loistavaa ja laajenevaa kultaista energiaa. Se ei yritä muuttaa mitään, vaan yksinkertaisesti viestittää mahdollisuuksista.

Huomaatte välittömästi säteilynne, jumalallisuutenne hohtavan kaikkialle. Siksi jopa autonne imee energiaanne. Väritätte sen kirjaimellisesti jumalallisuudellanne. Joskus annatte autollenne nimen. Se imee itseensä teidän ominaisuutenne. Se on täytetty energiallanne.

Eläimenne ja lemmikkinne ovat täynnä energiaanne. Te säteilette niihin. Ihmiset, jotka ovat teille läheisiä… säteilette ja loistatte jatkuvasti heihin. Ja jonkin ajan kuluttua jotkut asiat, ihmiset tai esineet imevät itseensä niin paljon energisiä ominaisuuksianne, että ne alkavat näyttää ja kuulostaa teiltä. Ne ottavat osan identiteetistänne. Ymmärrättehän, että Luojalla on kyky tehdä niin. Tuolit joilla istutte… ne imevät itseensä elämänvoimanne ytimen.

Tiedättehän, että voisitte muotoilla itsellenne savesta vaikkapa nuken, joka näyttäisi ihmiseltä tai milta muulta oliolta tahansa. Sitten voisitte säteillä energiaanne tuohon muotoiltuun savipalaan ja puhaltaa siihen elämän. Tästä säteilemisessä on kysymys. Sellainen kyky teillä on… kyllä, eloton kappale, vaikkapa ihmisen näköiseksi muotoiltu savenpala.

Kun hengitätte sisään ja ulos pakottamatta  ja vaivattomasti, yksinkertaisesti säteillen, tuo savenpala voi muuttua eläväksi. Tämä on totuus. Olen kokeillut sitä itse. Se voi alkaa hengittää kanssanne. Voitte yrittää, jos haluatte. Se ei tapahdu käden käänteessä. Se vaatii tiettyä mystisyyden yksinkertaisuuden ja oman säteilykykynne ymmärtämistä.

Voitte hengittää siihen ja sen kanssa ja nähdä sen muuttuvan eläväksi. Siihen voi kulua pitkä, pitkä aika, mutta loppujen lopuksi se alkaa hengittää. Seuraavaksi se alkaa liikehtiä. Ja yhtenä päivänä se nousee ylös. Myöhemmin se saattaa puhua.

Kyllä, teillä on nyt kyky tehdä kaikki tuo. Toistamme, että se vaatii hiukan ponnisteluja, koska… meitä pyydettiin juuri olematta käyttämään sanaa “ponnisteluja.” Se vaatii kärsivällisyyttä. Vaatii kärsivällisyyttä oppia tekemään se. Emme ehdota, että ryntäisitte kaikki kokeilemaan. Käytämme tätä äärimmäisenä esimerkkinä energian toiminnasta, teidän energianne toiminnasta. Te säteilette jatkuvasti energioita kaikkeen.

Puhumme asiasta, koska se on erittäin tärkeä osa Uuden Energian fysiikkaa. Ja koska se tapahtuu joka tapauksessa. Se tapahtuu juuri nyt.

Säteilytasonne ovat vielä erittäin matalat. Emme meidän puolellamme käytä mitta-asteikkoja, mutta saadaksemme teidät ymmärtämään, käytämme asteikkoa 1:stä 10:een:  1 tarkoittaa ihmistä, jonka säteilytaso on hyvin, hyvin, hyvin matala. Hyvin vähän Hengen jumalallista energiaa virtaa heistä. 10 puolestaan tarkoittaa korkeinta tasoa, jolla energiaa virtaa ulos vapaana rakenteista, esteettömästi, avoimesti ja puhtaasti, jolloin se on suurinta mahdollista elämänvoimaenergiaa.   

Suurin osa ihmisistä toimii tasoilla 3-5 eli aika alhaisilla tasoilla. Tämä johtuu heidän omaksumistaan  rajoitteista, kontrolloista, määräyksistä ja uskomuksista.  He ovat tuon edellä mainitun saviveistoksen sisällä. He ovat kovettuneet sen sisään. He ovat niin kiinni omassa tarinassaan.

Suurin osa Shaumbroista säteilee tasoilla 4-6 tällä hetkellä. Säteilynne on suurempaa ja kirkkaampaa. Siitä huolimatta elämäänne säätelevät edelleenkin monet kontrollit ja uskomukset, jotka rajoittavat teitä ja estävät teitä pääsemästä eteenpäin.

Tämän säteilyenergian merkitys on moniulotteinen. Ensinnäkin, kun sallitte jumalallisten energioidenne säteillä, ette lukitse niitä ruumiiseenne tai todellisuuteenne. Annatte niiden virrata. Ja se on jokaisen energian tarkoitus. Niiden tarkoituksena ei ole olla staattisia, ansassa ruumiissanne. Niiden on tarkoitus virrata.

Kun säteilette energiaa, olette todellisia Luojia. Silloin annatte potentiaalien virrata kaikkeen. Laajennatte energiaa. Kun säteilette energiaa, annatte itsellenne ja kaikille luomistöillenne vapauden ja oikeuden kehittyä lisää… ymmärrättehän.

Suurin osa ihmisluojista, suurin osa ihmisistä, ei anna millekään oikeutta laajentua ja elää edelleen. He luovat jotakin ja sitten rajoittavat sitä. Siksi se ei koskaan virtaa.  Se ei koskaan… se on kuin maljakko – asetettu hyllylle. Näin maljakon luonne ei koskaan muutu… ymmärrättehän. Suurin osa ihmisistä luo jotakin, kontrolloi sitä ja lopettaa näin luomisprosessin kesken. Monet teistä ovat tehneet näin hyvin usein. Monet teistä kompastelevat luomistöidensä kanssa tämän vuoksi.

Todellinen luominen tarkoittaa elämän antamista jollekin… idean, tuntee tai konseptin synnyttämistä… elämän antamista… ja sitten “olemisluvan” myöntämistä sille… sen kehittymisen sallimista… sen kasvamisen sallimista… ei sen pitelemistä. Osasta teistä tämä tuntuu kummalliselta, koska luulette olevan pakollista rajoittaa luomistyötä.. Luulette sen olevan vastuunne ja velvollisuutenne. Ja että se on vastuussa teille. Mutta niin ei ole.

Todellinen Luoja luo ja päästää irti. Luomuksenne tulee aina olemaan teidän. Mutta nyt sillä on oma elämä. Se jatkaa laajenemista ja kasvua. Se jatkaa muuntautumista yhä uudelleen ja uudelleen sen sijaan, että se olisi hyllyllä nököttävä savipysti. Se on elävän energian omaava savipala, joka voi olla maljakko… ja seuraavassa hetkessä puu… ja sitten lintu… ja sitten taas savea.

Tämä on alkemiaa. Muuntautumista. Energian todellinen luonne. Tiedämme, että olette kuulleet tämän aikaisemminkin, koska olemme jo keskustelleet siitä. Olemme jo aloittaneet työskentelyn kanssanne asian parissa. Sen ansiosta saatte takaisin osan luomisenergioistanne, joita kontrollit, rajoitukset ja luomispelot eivät varjosta.

Tämä on todellista säteilemistä. Henki ei tee muuta kuin tätä – säteilee ilman rajoituksia ja kontrolleja. Tätä on armo. Tätä on virta. Shaumbrat, tämä tapahtuu elämässänne.

Kun säteilette energiaa, lähetätte potentiaalin ilman tarkoitusta. Se vain on jumalallinen potentiaali. Kun luotte asioita, tuokaa ne todellisuuteen ja antakaa niille sitten niiden oikeus jatkaa kehittymistä. Tämä myös muuttaa kokonaan teille takaisin virtaavan energian. Tässä teille hyvin yksinkertainen totuus Uuden Energian fysiikasta: kun kontrolloitte teistä lähtevää energiaa, myös teihin palaava energia on kontrolloitua. Voi kirjaimellisesti todeta maailmankaikkeuden olevan kirjaimellinen. Se on kirjaimellinen.

Joten jos kontrolloitte, niin teitä kontrolloidaan. Jos kontrolloitte teissä virtaavaa ja teistä lähtevää energiaa, kaikki teille palaava on kontrolloitua. Kun avaudutte, poistatte omat kontrollinne ja alatte luomaan uudella säteilevällä tavalla, niin kaikki palautuu teille samalla mitalla.

Se on niin, niin yksinkertaista, että jotkut teistä saattavat sanoa: “Miksette kertoneet meille tätä viisi vuotta sitten? Miksi meidän piti läpikäydä kaikki nämä Shoudit? Miksi meidän piti istua näissä pitkissä tapaamisissa ja läpikäydä vaikeuksia prosessimme aikana?”

Ensinnäkin siksi, Shaumbrat, että me rakastamme näitä tapaamisia kanssanne (naurua). Se antaa meille hyvän syyn olla täällä ainakin kerran kuukaudessa. Ja toiseksi siksi, että teillä ei ollut viisi vuotta sitten tarpeeksi välineitä ymmärtääksenne tämän. Sanoitte meille näiden olevan teidän Shoudejanne. Halusitte edetä askel askeleelta, pala palalta. Niin, että kaikki tuntuisi sopivan yhteen. Että kaikki palat loksahtaisivat paikoilleen. Kaikki on tapahtunut harmoniassa.

Joten energian fysiikka toimii siis näin: energia on potentiaali, jonka tuotte todellisuuteenne ilmaistuna niin kuin haluatte, ja jota käytätte luomistyöhön. Luotte ilman kontrolleja. Sallitte energian virrata ja annatte sille elämän. Siunaatte sen. Annatte sille elämän ja sallitte sen jatkaa kehittymistä ja laajenemista yhä uudelleen ja uudelleen.

Teille palautuva energia on näin ollen vapaasti virtaavaa energiaa. joka absoluuttisesti palvelee teitä ja jokaista tarvettanne ja mielihaluanne. Se palaa takaisin luoksenne yhtä kirkkaana ja puhtaana kuin se lähtikin teistä. Tätä on luomistyö – otetaan jalostamaton potentiaali, tuodaan se energiamuotoon, luodaan sen avulla ja annetaan sille elämä.

Monet törmäävät vaikeuksiin alkaessaan ymmärtää energian ja luomistyön piirteitä ja samalla rajoittaessaan niitä. Ette salli niiden ilmaista itseään. Yritätte rajoittaa, säännöstellä ja omistaa niitä. Päästäkää irti Shaumbrat. Päästäkää irti. Huomaatte, kuinka aivan uusi virtaus syntyy. Huomaatte, kuinka synkronismista tulee elämäntapa eikä poikkeus.

Monella teistä on ollut vaikeuksia ja ongelmia yhdellä tietyllä alueella­: jumalallisen ihmisen toiveet verrattuna inhimillisen ihmisen toiveisiin. Elämässänne näyttää olevan paljon ristiriitaisuuksia sen vuoksi, että ihminen haluaa yhtä ja jumalallisuus tai Henki toista.

Monet teistä rukoilevat, pyytävät asioita ja yrittävät luoda niitä. Ja sitten ette saakaan mitä haluatte. Vihastutte Hengelle tai itsellenne. Tunnette, ettette ole todellinen Luoja. Aivan viime aikoihin asti jumalallisuus ja ihminen ovat olleet erossa toisistaan.. Olette käsitelleet niitä kahtena erillisenä asiana. Olette rakentaneet niiden välille muurin ja sanoneet: “Tällä puolella on ihminen ja tiedän jumalallisuuden olevan toisella puolella, mutta niiden välillä ei ole yhteyttä.”

No, nyt nämä kaksi yhdistyvät jälleen. Näiden kahden välillä tapahtuu jälleennäkeminen,  integroituminen. Se tapahtuu tässä todellisuudessa eikä joissain eteerisissä ulottuvuuksissa. Se tapahtuu teidän Nyt-hetkessänne. Nämä kaksi yhdistyvät jälleen. Alatte ymmärtää, mikä on entinen ihmisen toive  – hyvin rajoitettu toive – ja mikä on sielunne, henkenne toive.

Annamme teille esimerkin. Ihminen, tarina, jossa olette kiinni juuri nyt, ei halua koskaan kuolla. Se haluaa jatkaa. Se haluaa elää, elää ja elää. Ihmiset ovat muinaisista ajoista lähtien etsineet ikuista elämää samassa ruumiissa. Ja joskus ihmiset sanovat: “No, luon itseni kuolemattomaksi. Luon niin, että elän ikuisesti.” Mutta silti kuolette. Tulette kuolemaan. Olette tehneet sen aikaisemminkin niin monen monta kertaa. Olette jopa aika hyviä siinä (naurua).

Näyttää vallitsevan ristiriita ihmisen luomistyön ja jumalallisen luomistyön välillä. Joskus noiden kahden välillä on niin paljon eroa, että se aiheuttaa teille hämmennystä. Ette tiedä mihin suuntaan kääntyä. Nämä kaksi sulautuvat takaisin yhteen. Olette saamassa yleiskuvaa asioista. Olette ymmärtämäisillänne jumalallisen suunnitelman, jumalalliset toiveet verrattuna ihmisen toiveisiin.

Ihmisen toive oli joskus pakattu todella rajoitettuun tarinaan. Se oli kääritty uskomuksiin, jotka eivät palvelleet ihmisen suurempaa tarkoitusta. Sanomme joskus täällä meidän puolellamme – ihmisen toive verrattuna korkeampaan, jumalalliseen toiveeseen. Ja poikkeuksetta jumalalliset tarpeet saavat etusijan ihmisen tarpeisiin verrattuna. Haluatte kuolla ennemmin tai myöhemmin. Muutoin jumitutte liikaa vanhaan tarinaanne. On hyvin vaikea päästä siitä ulos. Suunnittelitte itse kuoleman. Suunnittelitte sen, että pääsisitte joskus vapaaksi ettekä jumittuisi tai hukkuisi näihin tarinoihin. Joten ihmisen toive ja jumalallinen toive eivät aina osu yksiin.

Mutta, on olemassa syy ja tarkoitus. Joskus ihmettelette, miksei teillä ole rakastettua elämässänne, kumppania, jonka kanssa jakaa asiat. Se tekee teidät surullisiksi. Se tekee teidät vihaisiksi.  Jumalalliset tarpeet saavat etusijan ihmisen tarpeisiin verrattuna. Joskus teille on tärkeää olla yksin saadaksenne selville kuka olette, ymmärtääksenne kuka todella olette. Jumalallisuus ymmärtää, että tärkeä ihminen elämässänne häiritsisi prosessianne.

Joskus mietitte, kuka todella tekee päätökset. Mutta kun avaudutte Shaumbrat, kun ihminen ja jumalallisuus sulautuvat takaisin yhteen, aistitte kaiken kattavan toiveen, kaiken kattavan virran. Ette takerru inhimillisiin rajoitteisiin. Ette takerru niin sanottuihin vähäpätöisiin tarpeisiin. Valitsette korkeamman tarpeen, korkeamman tarkoituksen.

Tiedämme, että monta kertaa yrittäessänne tietoisesti luoda jotakin, törmäätte näihin esteisiin ja ongelmiin. Mutta integroitumisen ja sulautumisen myötä kaikki tämä alkaa vaikuttaa järkevämmältä. Jätätte kontrollit. Säteilette energiaanne. Siunaatte luomuksenne. Ja ne ilmentyvät elämässänne. Energia palaa luoksenne palvellakseen teitä. Energia palaa luoksenne palvellakseen teitä uudella upealla tavalla. Sen nimi on “synkronistinen elämä.”

Tavallaan voisi sanoa, että synkronistisessa elämässä ei ole tarpeita. Teillä on jo kaikkea. Teidän ei tarvitse kamppailla. Teidän ei tarvitse vääntää kättä elämän kanssa. Kaikki vain on jo. Voisi sanoa, että synkronistisessa elämässä ei ole väkipakolla luomista.

Teidän ei tarvitse edes määritellä tarpeitanne. Teidän ei tarvitse enää koskaan huolehtia asioista kuten raha, terveys jne. Teillä vain on ne. Synkronistisessa elämässä ei ole tarpeita, koska kaikki tarpeet on jo tyydytetty. Luoksenne virtaa asioita, joista voitte vain poimia tarvitsemanne kullakin hetkellä.

Synkronistisessa elämässä, kuten olemme jo maininneet, vastaukset saapuvat ennen kuin kysymykset on esitetty. Synkronistisessa elämässä on jatkuva jälleentapaaminen jumalallisuutenne ja Hengen välillä. Teidän ei tarvitse pakottaa sitä. Teidän ei tarvitse yrittää saada sitä toteutumaan. Se vain on ja virtaa.

Saavuttaaksenne synkronistisen elämän Shaumbrat – se on kätenne ulottuvilla – saavuttaaksenne sen, teidän ei tarvitse muuta kuin päästää irti kontrolleista. Se tapahtuu luonnollisesti. Sanoimme jo kauan sitten, että parasta mitä voitte tehdä, on siirtyä sivuun oman itsenne tieltä. Kontrollit ovat tiellänne. Kontrollit toimivat eräänlaisena verhona tai muurina teidän ja jumalallisuuden, teidän ja synkronisaation välillä.

Jättäkää kontrollit, pelot ja uskomukset. Jättäkää ne kaikki. Synkronistinen elämä saapuu silloin välittömästi. Se on saavutettavissa. On vaikea kuvailla sitä, koska sillä ei ole rakenteita. Se vain on olemisen muoto. Synkronistinen elämä virtaa.

Kyllä, elätte edelleenkin ihmisen todellisuudessa. Teidän on edelleenkin noustava sängystä aamuisin, jos niin valitsette. Teidän täytyy ottaa osaa materialistiseen maailmaan. Mutta kaikki on helpompaa. Ilman stressiä. Ilman paineita. Ilman henkistä taistelua.

Synkronistinen elämä virtaa. Ihmiset vain sattuvat olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Samoin välineet ja resurssit. Teidän ei tarvitse edes suunnitella mitään. Teidän ei tarvitse taistella Teidän ei tarvitse rukoilla. Kaikki vain ilmestyy paikalle tarvittaessa.

Ymmärrätte, kun alatte elää synkronistista elämää, että kaikki tarvitsemanne asiat ja ihmiset olivat jo entuudestaan ulottuvilla. Ette vain nähneet niitä. Tulette pitelemään päätänne ja ihmettelemään, miten saatoitte olla näkemättä niitä. Tulette tajuamaan, että jokainen resurssi, väline, ihminen, energia, parantuminen ja rakkaus oli jo olemassa. Ette vain nähneet niitä.

Olitte niin keskittyneitä oman tarinanne ja todellisuutenne luomiseen. Teillä oli niin kiire olla ihminen, ettette nähneet niitä. Mutta ne ovat olleet aina paikalla. Ne ovat siellä nytkin valmiina palvelemaan teitä, valmiina astumaan elämäänne.

Synkronistinen elämä… voisi sanoa, että silloin ei ole odotuksia. Ei ole tarpeita. Emme kehoita teitä “heittämään tai antamaan pois kaikkea maallista omaisuuttanne.” Sekin on pakotettua toimintaa. Teidän ei tarvitse tehdä mitään väkisin. Tulette huomaamaan, että synkronistisessa elämässä teillä ei ole tarvetta esimerkiksi ostaa uutta autoa tai uutta taloa. Teillä ei ole tarvetta löytää ihmisiä, joita rakastaa tai ihmisiä, joiden kanssa on hauska olla, koska he ovat jo paikalla.

Ymmärrättekö, että jos teillä on jo jotakin, ette voi mitenkään tarvita sitä? Oikea asuinpaikka, oikea kulkuväline on jo teillä. Tarpeenne on tyydytetty ennen kuin tiesitte sen olemassaolosta. Sitä tarkoittaa virta! Sitä tarkoittaa synkronismi! Kyse ei ole mistään käsien heiluttelu magiasta. Eikä mistään psyykkisestä toiminnasta. On kyse armosta, jumalallisesta armosta, jonka tuotte elämäänne.

Tulette huomaamaan, ettette edes tarvitse suunnitelmaa enää, koska suunnitelma on jo olemassa. Kaikki ilmestyy paikalle ennen tarvetta… ymmärrättehän. Synkronistinen elämä muuttaa kokonaan tarpeen, ajan ja todellisuuden välisen suhteen. Se muuttaa tarpeen ja lineaarisen elämisen suhteen, koska tarve on tyydytetty ennen kuin sen olemassaolo on havaittu… ymmärrättehän. Se on tietynlaista laajenevaa, ympyrämäistä, kasvavaa, dynaamista elämistä.

Te olette huolehtineet tarpeistanne… te, ei Henki emmekä me. Tarpeista on huolehdittu ennen niiden ilmentymistä. Sitä on synkronistinen elämä: ei enää etsimistä, ei edes vastausten etsimistä, koska ne ovat olemassa ennen kuin tajusitte teillä olevan kysyttävää… ei enää Hengen etsimistä, koska Henki on paikalla… ei enää enkelien etsimistä, koska ne ovat paikalla – ne ovat aina olleet paikalla, tiedättehän – ei enää entisten elämienne etsimistä, koska olette luoneet niillekin oman paikkansa.

Synkronistinen elämä on suurta henkistä tietoisuutta nykyhetkessä. Toistamme, ettei sen saavuttaminen vaadi minkäänlaista voimaa tai ponnistelua, Shaumbrat. Ei ole olemassa sääntöjä, oppikurssia tai ohjeita, joita täytyisi noudattaa päästäkseen sinne. Se voi tapahtua juuri nyt. Se voi tapahtua hetkenä, jolloin tietoisesti vapautatte vanhat uskomukset. Hetkellä, jolloin vapautatte elämäänne hallitsevat kontrollit. Tavallaan, kuten jo tiedätte muutama yö sitten käymämme keskustelun perusteella, se tapahtui jo. Se tapahtui jo.

Synkronistinen elämä on jotakin, mitä muut eivät tule vähään aikaan ymmärtämään. He, jotka elävät edelleenkin kaksinaisuuden maailmassa… he eivät ymmärrä asiaa ollenkaan. He kadehtivat. He kadehtivat teitä siihen pisteeseen asti, että saattavat ylenkatsoa, torjua tai mahdollisesti vahingoittaa teitä.saadakseen selville salaisuuden, löytääkseen eliksiirin. He haluavat sen. He haluavat sitä enemmän kuin mitään muuta, mutta eivät ymmärrä, mistä todellisuudessa on kyse.

He haluavat kasvattaa vanhaa tarinaansa hiukan suuremmaksi ja paremmaksi. He haluavat olla superihmisiä mieluummin kuin jumalallisia ihmisiä. Näiden kahden välillä on valtava ero. He haluavat yliluonnollisia voimia enemmän kuin jumalallista olotilaa. He haluavat luoda ja kontrolloida enemmän kuin luoda, siunata ja sallia, sallia luomistöille niiden oikeus olla.

Tiedätte, että jokainen luomanne entinen elämä jatkaa elämistä. Te annoitte sille olemisen oikeuden. Ja se jatkaa elämistä toisissa ulottuvuuksissa… ei täällä Maan päällä, ainakaan suurimmassa osassa tapauksista. Entisen elämänne osaset jatkavat ja jatkavat elämistä. Ne eivät ole Luojia kuten te. Ne eivät voi luoda Uutta Energiaa, uutta tilaa, mutta ne jatkavat pyörimistä ja laajenemista niissä samoissa energioissa, jotka te annoitte niille.

Joten muut ihmiset eivät tule ymmärtämään tätä asiaa, jota kutsumme synkronistiseki elämäksi. Eivät ainakaan siihen asti, kunnes ovat käyneet läpi samat prosessit kuin te: oppimisen… ymmärtämisen… vapauttamisen… irti päästämisen… oivalluksen, että olette henkisiä olentoja ja että kaikki haluamanne on  kaiken aikaa käden ulottuvilla… oivalluksen, että tekin olette Jumala. Muut eivät tule ymmärtämään, kuinka elämänne sujuu niin vaivattomasti. He eivät tule ymmärtämään, kuinka voitte käyttää niin vähän energiaa ja saada niin paljon aikaan..

Shaumbrat, niin monet teistä ovat viime aikoina kokeneet tämän – kuinka sen sanoisi – ilmiön joutua häädetyksi kaksinaisuuden maailmasta, työpaikoiltanne, perheistänne ja muistakin vastaavista asioista. Olette ikäänkuin putkahtaneet niistä ulos, koska energianne ei enää sovi yhteen noiden ympäristöjen kanssa. Mutta niiden sijaan luotte itsellenne uusia ympäristöjä. Joskus on hieman pelottavaa päästää irti vanhoista tavoista. Mutta luotte itsellenne uutta synkronistisen elämisen ympäristöä. Teidän oli pakko tulla häädetyksi vanhoista tavoista voidaksenne löytää uuden tavan. Saatatte huomata, että se uusi tapa on jo olemassa.

Tämä ei ole mikään mielen peli. Ennen kaikkea tämä ei ole sitä. Emme halua teidän Shoudin kuuntelemisen tai lukemisen jälkeen aloittavan pelehtimistä mielenne kanssa tyyliin:  “Se on jo olemassa. Se on jo olemassa.” Se on pakottamista. Se on yritystä vakuuttaa itseänne uskomukseen, jonka on vaikea ilmentyä tällä keinolla. Kyse on pikemminkin tietämyksestä, että uusi tapa on jo olemassa. Tietämyksestä, joka tulee sydämestä ja kaiken  hyväksymisestä. Sen hyväksymisestä, että uusi tapa on jo olemassa.

Jos törmäätte vaikeuksiin asian kanssa, jos se ei tunnu soveltuvan teille tai jos tunnette liukuvanne takaisin kaksinaisuuteen, vilkaiskaa ensin kontrolleja, jotka saattavat rajoittaa teitä. Konrolleja, jotka estävät teitä kokemasta synkronistisen elämän. Kuten edellisessä Shoudissa sanottiin, vaatii suunnatonta, suunnatonta luottamusta päästää irti kontrolleista. Vaatii suunnatonta luottamusta itseenne elää synkronistisesti, tietää, että ehdottomasti kaikesta on huolehdittu. Tietää, että fyysinen ruumiinne voi parantua ja että mielenne voi tasapainottua. Kaikki tarvitsemanne on jo teillä. Se vaatii suunnatonta luottamusta. Enemmän kuin mitään muuta. Siinä vaiheessa te ja me olemme tällä hetkellä. Luottamuksessa omaan itseen ja suuressa, suuressa vapauttamisessa.

Joten ryhmänä, joka istuu täällä tänään, tuntekaamme ja kokekaamme se itse – kontrollien suuri vapauttaminen ja suunnaton luottamus itseemme. Teemme tämän siis ryhmänä. Emme halua kenenkään pakottavan tätä energiaa. Muistutamme jälleen, että energian pakottaminen palaa takaisin samalla mitalla. Aiomme siis vain sallia vapautuksen, luottamuksen, kontrolleista irti päästämisen ja olemisen synkronistisen elämän tilassa. Tähän ei kuulu odotuksia, tarpeita tai haluja.

Teemme tämän yksinkertaisesti hengittämällä. Hengittäkää sisään ja sallikaa itsenne tehdä luottamuksen hyppy päästäen irti peloista ja huolista. Kun sanomme päästäen irti emme tarkoita väkipakolla ulos sulkemista. Päästäkää ne vain menemään. Menkää niiden läpi.

Tämä on tietämystä siitä, että olette niin jumalallisia. Olette niin siunattuja Luojia, että pystytte elämään täällä Maan päällä ihmisinä. Voitte olla Uusien Energioiden ja konseptien Luojia. Voitte suoda niille olemassaolon. Voitte antaa niille oikeuden olemiseen ja olettaa sitten, että kaikki palautuu teille armollisesti ja puhtaasti.

Kyse on tässä hetkessä olemisesta yrittämättä määritellä millaista elämän kuuluisi olla tai kuka teidän pitäisi olla. Olemisesta tässä jumalallisen luottamuksen hetkessä yrittämättä edes määritellä mitä “henkisyys” on tai mikä “ihminen” on. Olemalla puhtaasti tässä hetkessä teidän ei tarvitse edes määritellä tarpeitanne. Olette sen yläpuolella. Teidän ei tarvitse määritellä, rajoittaa tai yrittää saada väkipakolla niitä asioita, joita tarvitsette elämässänne. Ne ovat käsienne ulottuvilla. Teidän ei tarvitse toivoa tai rukoilla niitä.

Oleminen yhdessä puhtaasti tässä hetkessä ilman odotuksia mahdollistaa teidän spiralisoitumisenne ja muuntaumisenne uudelle elämisen tasolle. Tasolle, jota ette olisi voinut käsittää Vanhan Energian ihmismielellänne. Tuo Vanhan Energian ihmismieli halusi aina tietää yksityiskohdat, rakenteet ja rajoitteet. Se halusi aina kaiken olevan määriteltävissä aivojen avulla. Olette päässeet sen yli.

Istutaan vain tässä hetkessä yrittämättä tehdä mitään, yrittämättä mitään väkipakolla. Kun teette näin tässä pyhässä olemisen tilassa, niin säteily, teidän säteilynne, laajenee. Jumalallisuutenne sulautuu ihmisyyden kanssa. Kaikki alkaa laajentua, loistaa ja säteillä.

Näemme sen nyt. Olette luopuneet kontrolleista. Olette luopuneet muureista ja suojakilvistä. Olette luopuneet puolustusmekanismeistanne, koska ette tarvitse niitä enää. Nyt te säteilette. Nyt te olette liekki. Te olette liekki. Niin te olette aina olleet.

Odotitte meitä. Odotitte Hengen antavan teille liekin. Mutta te itse olette aina olleet liekki. Nyt te säteilette. Energianne virtaa ulos. Se tanssii ulos pyörien ja kiemurrellen, leikkien. Se on kaikkialla ympärillänne, ei ainostaan tässä fyysisessä todellisuudessa, vaan kaikissa ulottuvuuksissa. On niin paljon helpompi elää näin, Shaumbrat. Annatte vain energian virrata lävitsenne. Annatte luomistyön huokua teistä.

Hassua luomisessa on se, että… se on melkein antiteesi sille, mitä suurin osa ihmisistä luuli sen olevan. Luulitte luomistyön olevan kätenne kohottamista ja kullan ilmentämistä tyhjästä. Luulitte sen olevan luomista.

Todellinen luominen on aika erilaista. Luominen, kuten Adamus sai selville… teidän ei tarvitse edes ojentaa kättänne; kulta vain on siinä. Teidän ei koskaan tarvitse yrittää luoda. Kaikki vain on. Luomisen energia saisi meidät ja teidät itkemään, niin helppoa se on. Se on täydellisesti tässä hetkessä ja niin täydellistä.

Te säteilette juuri tällä hetkellä, Shaumbrat. Olette saaneet liekkinne jälleen syttymään. Olette päässeet irti mielestänne. Näettehän – antakaa mielikuvituksellenne valta – liekkinne säteilevän ulospäin. Säteet eivät yritä muuttaa mitään. Ette yritä muuttaa säätä. Miksi? Koska sää on oikea. Ette yritä muuttaa todellisuuttanne. Se on aina ollut täydellinen. Ehkä näitte aikaisemmin pienen – omasta mielestänne – epätäydellisen osan. Mutta suuremman mittakaavan mukaan tuo osa on täydellinen.

Säteilette ulos energiaa. Annatte sen tanssahdella. Ette suuntaa sitä mihinkään. Ette yritä saada sillä mitään aikaan. Energian ei edes tarvitse olla tietyn väristä. Sen ei tarvitse olla tietyllä taajuudella. Se vain säteilee. Tämä… tämä… on luomista. Tämä on puhdasta luomistyötä, koska se mitä säteilette ja laulatte kaikkea ja kaikkia varten, palaa luoksenne takaisin. Nyt kaikki palaa täyttämään teidät ja palvelemaan teitä.

Shaumbrat, se on näin helppoa. Olette itse tehneet siitä vaikeaa. Halusitte tietää, mitä vaikea tarkoittaa. On aika päästää irti. Se on näin yksinkertaista. Jos juututte mielenne, sääntöjen ja tekniikkojen viidakkoon, ette tee sitä niin kuin pitäisi. Palataan hetkeksi takaisin ja hengitetään syvään. Te olette liekki. Olette aina olleet. Te säteilette puhdasta luomisenergiaa.

Älkää yrittäkö määritellä mitä luotte. Luuletteko Hengen istuvan henkisessä talossaan yrittäen määritellä? Henki vain luo ja siunaa elävällä energialla.

Te olette liekki. Te luotte. Siunaatte säteilynne. Siunaatte elämällä energianne, jotka lähtevät ulos. Sitten napsaus, käänne tai muodonmuutos – miksi sitä haluattekin kutsua – tapahtuu, kun liekki vain säteilee, loistaa ja iloitsee luomisessa. Silloin kaikki palaa teille takaisin.

Tätä on synkronistinen elämä. Sitä ei tarvitse koskaan määritellä tai laatia sille rakenteita. Siitä ei tarvitse koskaan huolehtia. Niin yksinkertaista se on.

Aivan, palaatte täältä kaksinaisuuden maailmaan. Teitä vastaan hyökkää kaiken raskaus, ristiriidat ja kaikki muu. Muistakaa silloin liekkinne. Muistakaa, miten se loistaa myötätunnolla ja tuo teille takaisin kaiken tarvitsemanne.

Joten Tobiaksen ja Saint Germainin energiat halusivat olla täällä tänään kanssanne tätä yksinkertaista energian toimitusta varten.  Sanat merkitsivät vähämmän kuin välitetty energia, teidän energianne. Se on aina ollut teidän.

Käymme läpi tätä Sisäistämis-sarjaa: jumalallisuutenne sisäistämistä, jokaisen osanne sisäistämistä tässä todellisuudessa, täydellistä hyväksymistä, pelotonta hyväksymistä, ymmärrystä, että se osa, jonka tässä elämässänne tunnette itsenänne, on vain tarina. Upea, kaunis tarina, jolle annoitte oikeuden elää. Antakaa senkin mennä. Sitten voitte palata siihen, kuka todellisuudessa olette.

Odotamme innolla seuraavaa tapaamistamme, Shoudia 12, joka on tämän sarjan viimeinen. Odotamme innolla energioiden huippuun viemistä. Energioiden, joita olemme työstäneet yhteen viimeisen vuoden aikana.  Odotamme niiden yhdistämistä erittäin pyhällä paikalla ja pyhässä energiassa. Voimme sitten siirtyä vauhdilla seuraavaan sarjaan.

Rakastamme teitä syvästi. Työskentelemme, olemme ja jaamme teidän kanssanne aina. Todellakin, ette ole koskaan yksin.

Ja niin se on!


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli  "Cauldre", joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta. Tobias korostaa, että hän ja muut taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat energiamme ja kääntävät oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme nähdä sen ulkopuolisen silmin samanaikaisesti kun koemme sen sisällämme.  "Shoud" on se kanavoinnin osa, jossa Tobias astuu sivuun ja ihmisten energia kanavoituu suoraan Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. All rights reserved.