MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 11: "Ființa Radiantă" - Tobias and Adamus Saint-Germain, transmiși prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
4 iunie 2005
www.crimsoncircle.com  

Eu sunt…si asa este (audienta rade), noi ne adunam impreuna in aceasta clasa a Energiei Noi in care oamenii redescopera cine sunt cu adevarat, unde acest grup special pe care il numim Shaumbra deschide usi, deschide usile Energiei Noi, usi ale noii intelegeri si usi ale noii constiinte. Este o onoare pentru mine, Tobias, si pentru Saint-Germain sa fim aici impreuna, simultan, incorporati impreuna in fiecare dintre voi, incorporati in channelerul nostru, Cauldre. Da, a trebuit sa ne facem loc aici astazi, nu a mai ramas mult spatiu aici (rasete)… cu adevarat este prima oara cand are loc un channel dual (compus din doi).

Veti auzi stereo! (rasete) Veti simti iubirea si caldura lui Tobias, veti simti aroganta si fastuozitatea lui St. Germain (rasete), impreuna, in acelasi timp. Veti simti traditia, istoria si apartenenta evreiasca a lui Tobias, veti simti natura boema a lui St. Germain. Asa ca, vom numi entitatea din aceasta zi “Contesa de St. To-BEE-us”!(rasete)

Am fost de acord ca amandoi sa va vorbim, sa realizam shoud-ul nostru cu voi, in aceasta zi, sa contopim energiile la un loc. Nu trebuie sa fie doar unul dintre noi. Nici nu trebuie sa fim doar doi. Aici pot exista o multitudine de ingeri de partea noastra, facand channel pentru ingerii de partea voastra, o multime dintre noi ajutand la miscarea energiei Shaumbrei, in si prin ea.

Este prima oara cand doi dintre noi lucram impreuna in acest fel, in mod simultan. Acest lucru ii determina lui Cauldre si unora dintre voi putina confuzie, cand simtiti energiile venind din diferite nivele. Insa, voi sunteti destinati sa va miscati in acest mod, destinati sa functionati in nivele si dimensiuni multiple, in acelasi timp.

Venim la voi prin aceasta persoana noua, ca sa va ajutam sa intelegeti ca nu trebuie sa fiti liniari, ca puteti fi multipli. Puteti exista in diferite dimensiuni. Voi puteti primi totul din diferite surse, in acelasi timp. Este mai usor sa faceti asta, decat sa traiti liniar. Nu ati fost destinati sa mergeti in acest mod. Nu ati fost nicicand destinati sa creati in acest mod.

Spiritul, esenta Spiritului, nu creaza la un singur nivel. Spiritul creaza la orice nivel posibil, in acelasi timp, simultan. Unul dintre lucrurile pe care le invatati ca Shaumbra, ca invatatori ai Energiei Noi, este faptul ca voi puteti fi multe lucruri in acelasi timp. Voi puteti avea multe povesti care continua. Si, nu trebuie sa fie negative.

Oh, intr-adevar, este vorba despre povesti integrate… diferenta de a avea multe povesti si a fi – ceea ce ati numi – tulburare multipla de personalitate, este ceea ce ei au integrat. Ei se cunosc unul cu celalalt. Ei provin din aceeasi sursa de energie. Se iubesc unul cu celalalt. Ei noreaza rolurile pe care le joaca ceilalti, avand in vedere ca exista personalitate-multipla – in sensul vostru psihiatric – ei joaca jocul de-a v-ati ascunselea cu aspectele. Este vorba despre o negare imensa. Dar, Shaumbra, unul dintre lucrurile pe care deja le invatati, este cum sa operati in aceste alte nivele.

Asa ca, am decis astazi sa venim la voi in acest mod – multiplu, stereo, din diferite directii. Ne vom misca prin preajma, la diferite nivele, in jurul vostru. Noi va vom… da, va vom alarma (rasete) in multe moduri astazi (cuvinte rostite in timp ce o ambulanta sau o sirena ce impune legea, este auzita inafara cladirii). Asa ca, Shaumbra, este o onoare pentru noi toti, sa fim aici!

Trebuie sa spunem ca am trecut deja prin aceasta… vedeti! Am trecut deja prin aceasta. In ultimele cateva nopti, in timpul somnului vostru si al viselor voastre, noi am trecut prin acest shoud. Am stat impreuna cu acest grup, cu cei care sunt fizic aici in camera si cu cei care asculta. Am realizat Shoud-ul impreuna, nu doar printr-o voce sau doua, ci ca grupul nostru intreg. Am plasat toate energiile noastre la un loc si am cantat apoi cu vocea unuia si a tuturor, in acelasi timp… vedeti. Am realizat asta la alte nivele, in alte – le-ati numi – dimensiuni, dimensiuni non-fizice, care sunt foarte putin asemanatoare cu dimensiunea in care existati voi, ca om. Noi am creat acest potential.

Am creat radianta! “Radianta” este cuvantul channel-ului nostru de azi. Nu a fost o surpriza ca Andra l-a folosit pe durata respiratiei (care precede channelul). Este titlul Shoud-ului nostru de azi, “Fiinta Radianta”.

Cu cateva nopti in urma, noi am stat impreuna si am creat radianta. Ea este vibratia ce provine de la voi, este energia care se expansioneaza. Asezata impreuna cu grupul, ea a radiat. Si acum voi va incalziti in energia sa. Ati stat in aceste scaune. Voi stati acasa sau in casa unui prieten ascultand acum, voi va incalziti in energia pe care ati creat-o cu cateva nopti in urma.

Este uimitor cum lucreaza aceasta! Este implicata o fizica extraordinara, insa una foarte simpla, prin toate acestea. Astazi vom invata sa eliberam controlul. Vom invata sa radiem din nou. Vom intelege ce inseamna acest lucru. Vom intelege fizica acestui lucru, cum se simte acest lucru si vom intelege iubirea lui.

Shaumbra, sunt multe lucruri care se petrec in lumea intreaga acum, sunt atat de multe lucruri care se petrec in constiinta, asa cum am afirmat noi recent. Daca cititi titlurile din ziare sau ascultati stirile de la TV, pare ca lucrurile merg pe o cale gresita. Dar, aceasta este o iluzie. Trebuie sa aflati ca este un fel de hipnoza sau confuzie. Se intampla asa, deoarece acele tipuri de drama creaza cititorii. Acele tipuri de drama creaza - cum sa spun – un fel de energie de viciu/de dependenta.

Dar, treceti dincolo de aceasta! Sa aruncam o privire la ceea ce se intampla, cu adevarat, in lume cu oamenii pe care ii cunoasteti, cu oamenii cu care lucrati, cu familia voastra! Exista o extraordinara trezire in lumea intreaga, care nu este reflectata in titlurile ziarelor sau la stiri. Exista un val extraordinar de Energie Noua, care isi croieste calea spre planeta – si spre oamenii care sunt dornici si vor sa o foloseasca – care incepe sa influenteze pe fiecare, la nivele diferite, in moduri diferite.

Unii dintre ei trec acum prin lucrurile, prin care ati trecut voi cu 5, 10, 20 de ani in urma, prin dezmembrarea neasteptata a starii lor hipnotice. Voi o numiti trezirea lor. Ei trec printr-o dezordine in viata lor, care le determina ceea ce ar numi dureri si agonie emotionala, dificultati. Ei se intreaba ce se intampla cu ei.

Dar, noi toti stim si voi stiti: aceasta este transformarea! Ea ii scoate din hipnoza lor. Este dechiderea lor la adevarata lor esenta. Ii deschide spre un fel de pace, un fel de iubire din ei-insisi, pe care nu le pot realiza prin bani, putere sau orice alte lucruri. Nu le puteti obtine prin rugaciune adresata unui Dumnezeu exterior, prin urmarea unor reguli ale unui grup exterior de oameni. Este vorba despre o trezire care are loc. Daca priviti la ceea ce exista in Acum-ul vostru, la oamenii pe care ii cunoasteti, la oamenii care incep sa vina la voi, veti observa aceasta!

Noi avem aceasta perspectiva din partea noastra de voal. Putem observa adevaratele schimbari care au loc. Putem vedea efectul muncii pe care o faceti. Putem observa ce se intampla in civilizatia voastra. Putem observa aceasta minunata inflorire a energiei, care are loc.
Uneori aceasta nu arata prea frumos, deoarece este dificil sa eliberati povestea veche. Uneori este foarte dificil pentru om. Noi stiam supararea lor, prin faptul ca stateam cu ei, atunci cand abia pierdusera pe cineva drag. Poate ca au pierdut tot ce au crezut ca aveau. Ei aveau un fel de boala in corpul lor.

Dar, voi stiti si noi stim, ca acesta este doar o schimbare a cursului. Acest lucru este, in mod simplu, ceea ce voi numiti “rascruci”, este trezirea care are loc. Este dificil de acceptat de ei, in starea lor de constiinta. Dar, voi stiti si noi stim, ca schimbarile care vin sunt schimbari privind adevarul, schimbari privind integrarea si contopirea omului si a Spiritului, la un loc.

Voi obsevam cele ce se petrec in civilizatia voastra. Este uimitor! Este uimitor si uneori atat de simplu, incat voi le treceti cu vederea!
Recent a fost introdus acest film nou “Razboiul Stelelor” (Star Wars): reintoarcerea celor intunecati. Au fost niste serii incredibile, intanzandu-se pe o perioada de 30 de ani, aprope cei 30 de ani ai trezirii voastre, Shaumbra! Multi dintre voi v-ati trezit, cu adevarat v-ati trezit cand ati vazut primul film, pentru prima oara. Poate ca nu ati stiut in mod constient acest lucru.

Dar, au fost… inca sunt… sau reprezinta semnale de atentionare, care se intretes in structura acestui film, reamintirea a ceea ce era. Aceste filme sunt bazate pe fapte, mai mult decat pe fictiune! Desi s-au petrecut cu mult, mult timp in urma, pare ca existau in viitor. Timpul apare distorsionat Este o poveste despre partea luminii si partea intunericului. Este o poveste despre a merge sa le explorati pe ambele. In ultima instanta, trebuie sa treceti prin ambele si apoi sa le re-integrati pentru intelegerea reala. Este o poveste depre Spirit, care este numit “Forta”. Este o poveste despre calatoriile voastre. Multi dintre voi stabiliti un raport strans cu ele, deoarece ele sunt povestile luptelor pe care le-ati purtat. Oh, nu ati avut aparate metalice mici de zbor. Luptele au fost purtate in realitati non-fizice. Dar, Shaumbra, a fost adevarat!

In film, cineva trece de partea intunecata, devenind liderul si comandantul partii intunecate, explorand cum este acest loc. Exista altcineva, Luke, care lucreaza de partea luminii. Vedeti, Luke a fost instruit sa fie un luptator. Dar, atunci cand a trecut la instruirea avansata, a trebuit sa uite tot ce a invatat prin instruirea anterioara. A trebuit sa uite cum sa tina sabia laser. A trebuit sa uite toate obisnuintele. A trebuit sa uite tot controlul pe care l-a invatat, prin care s-a disciplinat ca luptator. A trebuit sa elibereze totul.
Amintiti-va ca atunci cand intra in probleme, el auzea vocea care ajungea la el, vocea prin channel, care spunea, “Simte Forta, Luke!” Nu a spus: “Gandeste-te la Forta, Luke!” Nu a spus “Analizeaza Forta, Luke!” (audienta rade). Ea a spus “Simte Forta, Luke! Las-o sa curga prin fiecare parte a fiintei tale! Iesi din minte! Elibereaza controlul! Uita tot ce ai invatat!”

Si Luke, la fel ca voi, mai intai a opus rezistenta acesteia. El a invatat sa controleze atat de bine! El a invatat cum sa se manuiasca pe sine prin minte, cum sa-si controleze actiunile sale, gandurile sale. Si, a simtit ca este inconfortabil sa elibereze toate acestea.
Dar, indata ce a facut-o, indata ce a simtit “Forta”, indata ce i-a permis sa treaca cu viteza prin el, a existat acel sentiment de aur/pretios, atunci cand a realizat acest lucru pentru prima oara. A fost sentimentul de euforie. A fost acel sentiment al reamintirii, in care s-a conectat din nou cu “Forta”. Si apoi, ea s-a revarsat. El stia ce sa faca inainte de a face acel lucru. El stia ce urma sa faca oponentul sau, inainte chiar ca oponentul sa faca acel lucru. Ea era chiar acolo (Forta). Ea curgea!

Shaumbra, multi dintre voi deja ati experimentat asta. Ati experimentat asta, ati putea-o numi cunoasterea divina, acel moment de aur care transcende starea normala a constiintei umane. Aceasta este constiinta cosmica! Nu ati putea sa va explicati nici voua-insiva. Voi doar stiti!

Acesta este momentul in care voi eliberati controlul… uneori pentru ca trebuie. Luke a trebuit sa elibereze controlul. El stia ca era manevrat de oponentul sau. El stia ca va fi o moarte sigura, daca va continua sa foloseasca vechile sale cai de luptator, caile sale de luptator care controla. Nu a avut de ales. A trebuit sa elibereze.

Voi aveti o alegere, desigur. Voi nu va aflati in situatia dificila, in care se afla Luke. Insa exista o lectie minunata de invatat, privind eliberarea controlului. Tobias a vorbit despre aceasta luna trecuta – despre eliberarea totala. Acum, voi doar ati inceput sa atingeti suprafata acesteia. Ati avut primele voastre experiente legate de eliberarea controlului. Va vom incuraja sa continuati sa eliberati.

Exista un lucru, numit divinitate. In filmul “Razboiul Stelelor” ea era numita “Forta”. Dar, este divinitatea voastra! Ea se afla pretutindeni in jurul vostru si in voi. Nu se afla in alta parte. Nu este o energie indepartata. Ea este atat de aproape si atat de personala! Lasand contolul sa plece, permiteti acestei divinitati sa intre, permiteti acea fuziune dintre uman si divin. A elibera controlul este putin infricosator, la inceput. Trebuie sa ajungeti sa o folositi.

Noi stim ca unii dintre voi ati eliberat unele controale. Ati avut unele experinete legate de acest lucru, in ultimele 30 de zile. Cand continuati sa le eliberati, veti ajunge la o intelegre total noua, la cunoasterea divina, la curgere… apoi, dupa aceasta soseste radianta!
Asa cum am spus in Shoud-ul de luna trecuta, controlul a fost ceva ce ati invatat… asemanator olarului care invata sa controleze lutul… sa controleze roata, roata olarului… si viteza rotii… sa controleze lutul… si sa actioneze prin mainile sale, prin control asupra lutului. Dar, ce creaza un olar… un vas… poate o sculptura? Acel lucru este static. El doar sta. A iesit de pe roata. El este asezat in cuptor la uscat, pentru procesare, pentru intarire. El acopera energia care a fost la originea alcatuirii sale. Ea este controlata acum. Vasul este pictat si pus pe un raft. El este controlat in aceasta stare de a fi.

Shaumbra, controlul limiteaza abilitatea ca energia sa se expansioneze prin voi. Voi v-ati controlat energia in fiecare moment din aceasta viata. Ati fost olarul, dand o forma povestii voastre. Ati re-alcatuit-o uneori, ca sa se puna de acord cu noua voastra constiinta. Dar, intr-un sens, aceasta inca este controlata. Ea inca este alcatuita de un vas foarte specific. Se numeste povestea voastra.

Acum este momentul sa eliberati controlul asupra povestii voastre si sa priviti ce se petrece in viata voastra. Observati ce sincronicitati apar la voi! Este momentul sa manifestati aceasta radianta a energiei, ca ea sa aiba loc.

Permiteti-ne sa discutam din nou, putin, despre fizica energiei. Asa cum am spus, energia nu exista. Ea nu exista nici in Cer. Nu exista acest lucru numit energie. Nu exista forte opuse ale pozitivului si negativului. Sunt doar potentiale neutre, asteptand sa fie activate.
Voi le activati prin conectarea voastra cu acel lucru numit “campul”. Apoi, le aduceti in diversele stari ale realitatilor sau dimensiunilor. Cand le aduceti pe Pamant, ele sunt alcatuite, li se da o forma si sunt controlate, apoi sunt puse sa lucreze pentru voi. Voi puteti alege orice set de potentiale. Puteti alege sa aveti exprimare pozitiva sau exprimare negativa, masculina sau feminina. Voi alegeti!

Energia prin ea-insasi nu exista. Este doar potential asteptand sa fie exprimata. Voi sunteti cei ce le formati. Voi sunteti si cei care le controleaza. Controlul limiteaza abilitatea oricarei dintre creatiile voastre, incluzandu-va pe voi si povestea voastra, de a radia. Ce vrem sa spunem cu asta? Ei bine, aceasta este esenta discutiei noastre de azi.

Fiecare fiinta Creator, fiecare fiinta-suflet are abilitatea de a re-crea, de a continua sa perpetueze creatiile, sa creeze mereu si mereu. Abilitatea acestui Creator nu este inerenta obiectelor neanimate, lucrurilor, ca pomii, cele mai multe dintre animale. Majoritatea animalelor voastre de companie nu au abilitati de Creator. Ele nu radiaza nici o energie asa cum radiati voi.

Voi sunteti fiinta Creator! Radianta voastra este o extensie a creatiei voastre. Insa voi ati trait in acest vas foarte controlat, pe care l-ati sculpatat. Voi nu mai radiati, nu in masura in care ati putea! Nu exista continuarea energiei voastre.

Cu alte cuvinte, voi aveti totul atat de fixat in povestea voastra, fixat in invelisuri, in sisteme de credinta si in hipnoza, incat energia voastra adevarata de Creator, nu este libera. Este asemanator acelui vas de lut. Este asemanator vasului creat de olar, stand pe raft, fiind continut, structurat, limitat. Este momentul sa va deschideti! Este momentul sa incepeti sa radiati energia voastra!

Acum, voi stati aici sau cititi acestea, in Acum-ul vostru si cei mai multi oameni, chiar cei mai multi Shaumbra radiaza, permit stralucirea lor, permit energiile lor de Creator la un nivel foarte limitat, foarte limitat! Ce se intampla este ca viata voastra este si ea atat de limitata! Tot ce se intoarce la voi este limitat.

Cand eliberati controlul, voi radiati aceasta energie minunata! Ea este o energie luminoasa! Este atat de vie, incat tot ce atingeti, tot ce vine in contact cu voi, la tot ce va ganditi este afectat/influientat de energia voastra de Creator!

Imaginati-va ca pe o minunata flacara, radiind energie! Nu fortati acest lucru inspre nimeni si nimic! Voi, in mod simplu, radiati aceasta energie! Iata ce fac unii dintre cei mai mari Arhangheli – ei in mod simplu radiaza! De aceea unii dintre voi ati avut - cum sa spun – acest sentiment sau percepere sau imagine de vapaie/stralucire/flacara a lui Mihail, chiar si a lui Metatron si a multor alte fiinte. Este vorba despre radianta fiintei lor. Observati ca acea lumina, acea flacara… nu este intruziva/ lipsita de delicatete/inoportuna, nu tinde sa schimbe nimic. In mod simplu, radiaza potentialul Energiei Noi pentru oricine, care doreste sa o acceseze.

Shaumbra, ati fost foarte limitati in propria radianta datorita controlului, datorita iluziilor. Acum este momentul sa lasati sa plece toate acestea!

La propriu vorbind, atunci cand tineti in mana un creion, voi radiati energia voastra in el. Acel creion va continua sa pastreze energia voastra, sa simta energia voastra. In mod constant voi radiati energie, chiar daca la nivele foarte joase, in acest moment. Dar, voi radiati energie in orice. Din nou, atunci cand vorbim si spunem “radianta” este vorba despre o stralucire, o expansiune, o stare minunata a energiei. Nu este vorba de a incerca sa schimbati; este vorba, in mod simplu, de a trimite un potential.

De exemplu, voi observati ca radianta voastra, ca divinitatea voastra straluceste peste tot. De aceea chiar si masina voastra, automobilul pe care il conduceti, preia energia voastra, deoarece voi cu adevarat o colorati cu divinitatea voastra. Ii dati uneori, un nume masinii voastre. Ea va accepta si preia din atributele voastre. Este plina de energia voastra.

Animalele si cele de casa sunt pline de energia voastra. Voi radiati spre ele. Spre cei care va sunt apropiati in viata… voi, in mod constant, radiati, straluciti, luminati. Dupa un timp unele dintre acestea, fie ca ca sunt oameni sau obiecte, preiau multe din atributele energiei voastre, incat ei chiar incep sa arate ca voi, sa se exprime ca voi. Ei preiau ceva din identitatea voastra. Vedeti, fiinta Creator are aceasta abilitate, de a face acest lucru. Scaunele in care stati… preiau din esenta fortei voastre de viata.

Voi, fara exagerare, puteti sculpta un model, puteti sculpta ceea ce ati numi o papusa. Ati putea sculpta o fiinta din lut, sa o faceti sa arate ca un om, orice doriti. Ati putea pune energia voastra, ati putea sa radiati energia voastra in acea piesa sculptata din lut si sa o aduceti, pur si simplu, la viata. Iata ce inseamna radianta! Este capacitatea pe care o aveti…da, ca un obiect neanimat, un fragment de lut sa fie modelat intr-o figura de om, probabil.

Atunci cand inspirati si expirati, cand nu folositi o forta sau efortul, ci simplu radianta, bucata de lut pe care ati sculptat-o ca om, poate de fapt, sa vina la viata/sa se insufleteasca. Puteti incerca asta! Va ia un timp. Va cere unele intelegeri despre simplitatea misticii si o intelegere a radiantei proprii!

Dar, voi puteti respira in aceasta, puteti respira cu aceasta si ea va veni la viata. Veti vedea asta! Oh, acest lucru poate dura un timp lung, lung, insa veti vedea ca incepe sa respire. Intr-o zi va incepe sa se miste. Si, intr-o zi se va ridica. Intr-o zi va incepe sa vorbeasca.

Da, iata de ce sunteti capabili acum! Din nou, va cere ceva efort, deoarece… si va cerem sa nu folositi cuvantul “efort”. Va cere rabdare. Va necesita rabdare, ca sa invatati cum sa faceti asta. Nu va sugeram tuturor sa plecati de aici si sa faceti asta. Insa, noi il folosim ca pe un exemplu extrem, privitor la modul in care functioneaza energia, cum lucreaza energia voastra. In mod constant voi radiati energii spre orice.

De fapt, noi am mentionat acest lucru ca pe o parte importanta a fizicii Energiei Noi. Am mentionat aceasta, deoarece ea se intampla oricum. Ea se intampla chiar acum.

Dar, nivelele radiantei voastre sunt foarte scazute. Nu avem o scala de masurare de partea noastra, dar pentru a va ajuta sa intelegeti, vom utiliza o scala de la 1 la 10: 1 fiind o fiinta umana cu o radianta foarte, foarte scazuta, cu foarte putina energie a Spiritului curgand prin ea, 10 fiind cea mai mare, in care chiar se revarsa inafara, neobstructionata, neinhibata, revarsandu-se deschis si pur, avand cea mai mare energie a fortei de viata in ea.

Majoritatea oamenilor functioneaza de la 3 la 5, foarte scazut. Nivelul radintei lor este foarte scazut datorita limitarilor, controlului si restrictiilor plasate asupra lor, a sistemelor de credinta pe care le au. Sunt continuti in acea sculptura din lut. Sunt intariti in ea. Ei sunt atat de prinsi in povestea lor!

Majoritatea Shaumbrei radiaza de la nivelul 4 la 6, acum. Radinata voastra este mai mare si mai stralucitoare. Dar, inca exista mult control, inca multe credinte vechi, care va limiteaza, ca va tin in urma.

Importanta acestei radiante a energiei este multiplicata, multidimensionala. Mai intai, atunci cand permiteti energiei voastre divine sa radieze, inseamna ca ea nu este prinsa in corpul vostru sau in realitatea voastra. Voi le lasati sa curga. Fiecare energie este destinata/proiectata sa curga. Nu este destinata sa fie inabusita, sa fie prinsa in acest corp, in aceasta sculptura a corpului vostru. Are sensul de a curge.

Cand radiati energie, voi sunteti un adevarat Creator! Ceea ce faceti este ca lasati potentialul sa curga in toate lucrurile. Voi expansionati energia. Cand radiati energia, prin ceea ce ati facut, v-ati oferit voua si oricareia din creatiile voastre, libertatea si dreptul de a continua sa evolueze… vedeti!

Majoritatea oamenilor Creator, majoritatea fiintelor umane nu-si ofera nici un drept de a continua sa se expansioneze si sa traiasca. Ei creaza ceva si il limiteaza, ii impun restrictii. Si, nu curge niciodata, niciodata… este la fel ca vasul – ce este pus pe raft. Niciodata nu schimba natura vasului… vedeti. Majoritatea oamenilor creaza ceva, controleaza si opresc procesul creatiei. Majoritatea dintre voi ati facut asta in trecut, in mod extensiv. Majoritatea dintre voi inca va poticniti si bajbaiti privind creatia, datorita acestui lucru.

Adevarata creatie da nastere la ceva… da nastere unei idei, unui sentiment, unui concept… ii da nastere… si apoi ii recunoaste “starea de a fi”… lasand-o sa continuie sa evolueze… lasand-o sa continuie sa cresca… nu sa o tina pe loc. O parte din voi va simtiti ciudat in aceasta privinta, deoarece voi credeti ca atunci cand creati ceva, trebuie ca apoi sa il limitati. Apoi, credeti ca aveti o repsonsabilitate si o obligatie fata de aceasta, ca aceasta are o responsabilitate si obligatie fata de voi, dar nu are!

Un adevarat Creator creaza si elibereaza! Acestea vor fi intotdeauna creatiile voastre. Dar acum, isi vor lua viata pe cont propriu. Vor continua sa se extinda si sa creasca. Vor continua sa se redefineasca mereu si mereu, in loc de a fi o bucata de lut intr-un vas si pus pe raft. Va continua sa fie o bucata de lut turnat intr-o energie vie, care intr-un moment poate fi un vas… in urmatorul moment poate fi un copac… si in urmatorul moment poate reveni la originea sa de lut.

Aceasta este alchimia. Aceasta este transmutarea. Aceasta este adevarata natura a energiei. Suna familiar, stim, deoarece voi deja ati discutat despre asta. Noi deja lucram cu ea. Voi lucrati cu ea. Si, ea va reintoarce la unele din energiile voastre originale de Creator, care nu au fost ascunse fata control, de limitari sau de frica de creatie.

Aceasta este adevarata radianta! Acesta este ceea ce face Spiritul – radianta, nu control, nu limitari! Aceasta este gratia! Aceasta este curgerea, Shaumbra! Aceasta este ceea ce se intampla cu voi, in viata voastra.

Acum, cand radiati, voi evidentiati un potential care nu are agenda. Este, in mod simplu, un potential divin. Cand creati lucruri, le aduceti in realitate, apoi le dati propriul drept de a continua sa evolueze, acest fapt schimba intreg fluxul de energie ce vine inapoi spre voi. O simpla piesa din fizica Energiei Noi: cand controlati energie ce provine de la voi, energia va fi controlata revenind la voi. Ati putea spune chiar fara exagerare, ca omniversul este précis. El este precis.

Asa ca, daca voi controlati, apoi veti fi controlati. Daca voi controlati energia din voi si cea care se revarsa din voi, totul va reveni la voi ca si control! Cand va deschideti, cand eliberati controlul si incepeti un tip nou de creatie, plina de gratie, radianta, totul revine la voi ca o creatie plina de gratie, radianta!

Este asa de simplu, asa de simplu, incat cineva ar putea spune, “De ce nu ne-ai spus acest lucru cu cinci ani in urma? De ce a trebuit sa trecem prin toate aceste Shoud-uri? De ce a trebuit sa luam parte la toate aceaste intalniri lungi, sa trecem prin toate aceste dificultati din progresele noastre?”

Ma intai Shaumbra, este deoarece noua ne place sa venim sa va vizitam! (rasete) Ne ofera un motiv de a fi aici, cel putin odata pe luna. In al doilea rand, nu aveati baza pentru intelegerea din final. Voi ne-ati spus: acestea sunt Shoud-urile voastre. Ati dorit sa mergeti pas cu pas, moment de moment, ca totul sa aiba sens; totul a curs si s-a integrat la un loc. Totul a decurs armonios.

Din nou, sa intelegem fizica energiei: energia este potential adus in exprimare, in realitatea voastra, folosind capacitatea de a fi Creator. Acum voi creati fara control. Voi permiteti sa curga. Voi le dati viata. Le binecuvantati. Le dati viata si le permiteti sa continuie sa evolueze, sa se expansioneze si sa se expansioneze.

Acum, ceea ce revine la voi este o energie liber-curgatoare, care va serveste in mod absolut, va serveste orice nevoie si dorinta pe care o aveti. Ele revin la voi atat de limpezi, atat de pure, cat le-ati permis voi sa plece de la voi. Este adevarata natura a Creatorului – de a prelua un potential pur, aducandu-l intr-o forma de enegie, creand prin el si dandu-i viata.

Cand majoritatea patrundeti in dificultati, se datoreaza faptului ca voi incepeti sa intelegeti natura energiei si natura starii de Creator, insa voi inca va limitati creatiile voastre. Nu le permiteti expresia de sine. Incercati sa limitati, sa impuneti restrictii si sa pastrati dreptul de proprietate asupra lor. Lasati-le sa plece, Shaumbra! Eliberati-le! Priviti cum apare acest nou curs! Priviti cum sincronicitatile devin un mod de viata, in loc de a fi exceptii in viata.

Acum, exista un lucru dificil aici, o zona in care majoritatea dintre voi ati avut dificultati, ati avut neplaceri. Este vorba despre intreg conceptul de dorinta divina, fata de cel de dorinta umana. Pare sa fie o mare contradictie care se iveste in viata voastra, deoarece omul doreste un lucru si ceea ce ati numi divinul sau Spiritul, pare sa aiba un alt concept despre aceasta.

Este ceea ce se intampla multora dintre voi in viata: va rugati, cereti lucruri, incercati sa creati lucruri si apoi, ele nu se realizeaza. Apoi, voi va suparati pe Spirit sau pe voi-insiva. Simtiti ca nu sunteti Creator. Acest lucru a existat pana recent, cand divinul a fost separat de uman. V-ati tratat in mod separativ. Ati pus un zid intre acestia si ati spus, “Eu sunt om aici si stiu ca divinitatea se afla in alt loc, caci noi nu suntem conectati.”

Ei bine, ei ajung din nou impreuna! Exista o reunire si o integrare a celor doi. Are loc in aceasta realitate. Nu are loc inafara, in taramul eteric. Are loc in Acum-ul vostru. Cei doi revin impreuna. Veti incepe sa intelegeti ceea ce a fost o dorinta umana veche – o dorinta foarte limitata – si ceea ce a fost dorinta, vointa, iubirea sufletului vostru, a spiritului vostru.

Permiteti-ne sa va oferim un exemplu: omul, povestea in care sunteti inclusi acum, nu doreste sa moara. Ea doreste sa continuie. Ea doreste sa traisca si sa traiasca. Oamenii, pe durata a eoni de timp au cautat viata eterna, in timp ce existau in corp uman. Uneori oamenii vor spune, “Ei bine, atunci nu voi crea moarte pentru mine. Eu creez sa traiesc etern.” Dar, voi muriti. Veti muri. Ati facut asta de multe ori inainte. Voi ati ajuns sa o faceti foarte bine.(rasete)

Pare sa fie o contradicitie intre ceea ce spuneti si starea de Creator, starea voastra de om Creator si cea de care voi vorbiti este starea de Creator divin. Uneori exista o atat de mare diferenta intre cele doua, incat va creaza o mare confuzie. Voi nu stiti in ce directie sa va indreptati. Ambele se contopesc impreuna. Incepeti sa intelegeti imaginea de ansamblu. Incepeti sa ajungeti la intelegerea planului divin, a dorintei divine, fata de cea umana.

Dorinta umana a fost prinsa uneori intr-o poveste atat de limitata. A fost prinsa in sistemele de credinta, care nu servesc celui mai mare scop al fiintei. Uneori noi spunem de partea noastra – dorinta umana fata de cea superioara, vorbim de dorinta divina si ca o regula nevoia divina a luat-o inaintea celei umane, deoarece voi doriti sa muriti mai devreme sau mai tarziu; in alte privinte voi deveniti atat de prinsi in propria voastra poveste veche. Este atat de dificil sa iesiti din ea. Ati proiectat moartea. Ati proiectat moartea, ca voi sa fiti eliberati, ca sa nu fiti prinsi sau incorporati in acele povesti. Acesta este un exemplu a modului in care dorinta umana si dorinta divina, par ca uneori, nu merg impreuna.

Dar, exista un motiv si un scop. Uneori va intrebati de ce nu aveti un iubit in viata voastra, un partener cu care sa impartasiti. Va suparati. Sunteti maniosi in aceasta privinta. Uneori nevoile si dorintele divine iau intaietate, fata de cele umane. Uneori este important ca voi sa aveti timp pentru voi-insiva, sa descoperiti cine sunteti, sa intelegeti cine sunteti, cu adevarat. Divinul intelege ca ati putea fi distrasi, daca ar exista o alta fiinta umana in viata voastra.

Uneori va intrebati cine cheama cu adevarat loviturile. Dar, ceea ce se intampla cand va deschideti, Shaumbra, cand umanul si divinul se contopesc impreuna, este ca voi intelegeti sensul dorintei generale, a fluxului global. Voi nu sunteti in limitarile umane. Nu sunteti prinsi in ceea ce ar putea fi considerat necesitati marunte. Voi mergeti spre necesitatile cele mai inalte, spre scopul cel mai inalt.
Noi stim ca de multe ori incercati sa creati in mod constient, ca patrundeti in acele drumuri blocate, in acele probleme. Eliberati controlul. Radiati energia voastra. Voi dati binecuvatarea voastra creatiilor proprii. Si, acestea vin la viata. Energia revine sa va servesca. Energia revine sa va serveasca, intr-un mod nou si mai elevat. Este numit “viata sincronistica”.

Intr-un sens, puteti spune ca in viata sincronistica nu exista nevoi. Totul deja exista acolo. Nu trebuie sa va luptati cu ea. Nu mai trebuie sa va luptati cu viata. Ea exista acolo. Intr-un sens, in viata sincronistica nu exista creatie fortata.

Nici nu mai trebuie sa definiti ce aveti nevoie. Nu aveti nevoie sa va ingrijorati de acel lucru numit abundenta sau bogatie sau de orice de acest fel. Ele se afla acolo. In viata sincronistica nu exista nevoi, deoarece totul deja a fost onorat. Exista un flux care vine la voi, pe care il puteti accesa si puteti lua ceea ce aveti nevoie, in acel moment.

In viata sincronistica, asa cum am spus inainte, raspunsurile se afla acolo, inainte ca intrebarile sa fie puse. In viata sincronistica exista o reunire constanta, in desfasurare, cu divinitatea voastra si cu Spiritul. Nu trebuie sa fortati aceasta. Nu trebuie sa incercati sa doriti aceasta. Ea deja exista acolo. Ea deja curge.

Pentru a ajunge la viata sincronistica, Shaumbra – ea nu este prea departe – pentru a ajunge la ea, este in mod simplu, o chestiune de elibera controlul. Se intampla in mod natural. Am spus cu mult timp in urma – cel mai bun lucru de facut, pe care il puteti face, este de a iesi de pe calea voastra. Controlul se afla pe calea voastra. Controlul va furnizeaza un tip de voal sau bariera, o separare intre voi si divin, intre voi si sincronicitate.

Puneti jos controlul, fricile si sistemele de credinta! Lasati-le sa plece! Apoi, viata sincronistica va incepe sa se conecteze imediat, sa se instaleze in viata voastra. Totul exista acolo. Este difici sa descriem, deoarece nu exista o formula. Este doar un mod de a fi. In viata sincronistica exista acel flux/curgere.

Da, voi traiti, inca traiti in realitatea umana. Voi inca trebuie sa va va treziti dimineata, daca alegeti. Inca trebuie sa participati in lumea materiala. Dar, aceasta devine mult mai usoara. Nu mai exista stress. Nu mai exista fortare. Nu mai exista lupta mentala.
Viata sincronistica se revarsa. Oamenii exista, se intampla ca doar sa fie acolo. Instrumentele si resursele doar exista acolo. Nu mai trebuie nici sa incercati sa le planificati. Nu mai trebuie sa incercati sa va luptati cu ele. Nu mai trebuie sa va rugati pentru ele. Ele doar apar!

Veti realiza, atunci cand veti patrunde in a trai viata sincronistica, veti realiza ca fiecare lucru, era deja acolo. Doar ca nu l-ati vazut. Va veti lovi peste frunte si va veti intreba cum de le-ati omis. Veti incepe sa realizati ca fiecare resursa, unealta, persoana, ca vindecarea, energia, iubirea erau deja acolo. Doar ca voi nu le-ati observat.

Erati atat de ocupati, concentrandu-va pe povestile voastre, atat de concentrati asupra modului in care incercati sa creati realitatile voastre, erati atat de ocupati fiind om, incat doar nu ati observat-o. Dar, ea a fost mereu acolo. Este acolo acum, gata sa va serveasca, gata sa intre.

In viata sincronistica… ati putea spune ca nu exista asteptari. Nu exista nevoi. Acum, nu spunem, “Mergeti si aruncati sau impartiti posesiunile pamantesti!” Acest lucru, din nou, este o activitate fortata. Nu trebuie sa fortati. Veti descoperi ca in viata sincronistica nu trebuie sa aveti nevoie; de exemplu, de o noua masina sau de o casa noua. Nu trebuie sa aveti nevoie de oamenii pe care ii iubiti, de oamenii cu care va distrati, deoarece ei sunt deja acolo.

Vedeti, cand sunt deja acolo, cum poate fi posibil sa existe vreo nevoie? Locul potrivit in care sa traiti, vehiculul potrivit, acestea deja vor fi acolo. Nevoia este satisfacuta inainte chiar sa stiti de ea. Aceasta este curgerea/fluxul. Aceasta este sincronicitatea. Este gratia, gratia divina pe care o aduceti in viata voastra.

Aflati ca nu aveti nevoie nici macar de un plan, deoarece planul se afla acolo, inainte de a sti de el. Totul apare inainte ca nevoia sa fie stabilita…. vedeti. Viata sincronistica schimba intreaga relatie a necesitatii, a timpului si a realitatii! Ea schimba relatia unei trairi liniare, incat aceasta este implinita inaintea realizarii necesitatii acesteia… vedeti. Este vorba in viata voastra, despre un mod de a trai expansionat, circular, in crestere, dinamic.

Necesitatile sunt avute in vedere prin voi… prin voi, nu prin Spirit, nu prin noi. Nevoile sunt avute in vedere, inainte chiar de a realiza voi ca aveti nevoie de ele. Acesta este modul de a trai sincronistic: fara nici o cautare, fara cautarea chiar a raspunsurilor, deoarece raspunsurile sunt acolo, inainte ca voi sa realizati ca aveti o intrebare… fara cautarea Spiritului, deoarece Spiritul este deja acolo… fara cautarea ingerilor, deoarece ei se afla acolo – ei intotdeauna au fost, stiti – fara cautarea aspectelor vietilor voastre trecute, deoarece voi ati creat un astfel de spatiu, incat ele deja sunt acolo.

Modul de viata sincronistic este o extraordinara constientizare in momentul actual. El nu necesita nici o forta, nici un efort pentru a ajunge acolo, Shaumbra! Nu exista nici o schita, nici un program analitic sau indreptar, pe care sa trebuiasca sa le urmati pentru a ajunge acolo. Se poate intampla chiar acum. Se poate intampla in momentul in care voi eliberati constient sistemele vechi de credinta. Intr-un sens, asa cum stiti din discutiile noastre din noptile din urma, acestea deja s-au intamplat. Ele deja au aparut!

Viata sincronistica este ceva ce ceilalti nu vor intelege, pentru o perioada de timp. Cei care se afla inca in lumea dualitatii… nu vor intelege de loc! Ei o vor invidia. Va vor invidia pana in punctul de a va dispretui, de a va respinge sau chiar vor incerca sa va raneasca, ca sa gaseasca secretul, elixirul. Ei o doresc. Ei o doresc grozav, dar nu inteleg ce se afla cu adevarat, in aceasta.

Ei doresc sa-si faca povestea lor veche, doar ceva mai mare si mai buna. Ei vor sa fie un superom, in loc de om divin. Si, exista o imensa diferenta. Ei doresc superputeri in loc de existenta/fiintarea divina. Ei vor sa creeze si sa controleze, in loc de a crea, a binecuvanta si a permite creatiilor lor, propria lor existenta.

Stiti, fiecare viata trecuta pe care ati creat-o, continua sa traiasca. Voi i-ati acordat existenta. Ea continua sa traiasca in alte dimensiuni… nu aici pe Pamant, valabil in cea mai mare parte, ocazional, dar nu in general. Aspecte ale vietilor voastre trecute, continua sa traiasca mereu si mereu. Ele nu sunt fiinte Creator ca voi. Acestea nu pot crea Energie Noua, spatiu nou, dar continua sa se invarta, sa se expansioneze in energiile pe care le-ati acordat voi.

Ceilalti oameni nu vor intelege acest lucru, numit viata sincronistica, pentru un timp, pana cand vor trece prin unele dintre procesele prin care ati trecut voi: invatarea… intelegerea… eliberarea… permiterea sa plece… realizarea ca sunteti fiinte spirituale si ca totul se afla deja acolo… realizarea ca sunteti Dumnezeu, de asemeni. Ei nu vor intelege cum de viata voastra se deruleaza fara efort. Ei nu vor intelege cum de consumati atat de putina energie si realizati atat de multe.

Shaumbra, in ultima vreme, multi dintre voi ati experimentat acest – cum sa spun – femomen de a fi alungat din lumea dualitatii, din slujbele voastre, din familiile voastre si din alte astfel de lucruri, fiind indepartati de ei, deoarece energia voastra nu mai este compatibila in acele medii. Dar, voi creati medii noi pentru voi-insiva. Este putin infricosator uneori, sa lasati sa plece toate acele modalitati vechi. Dar, voi creati un mediu nou pentru a trai sincronistic, pentru voi-insiva. A trebuit sa fiti alungati din modul vechi, incat sa puteti descoperi unul nou. Il puteti descoperi, caci este deja acolo.

Acesta nu este un joc bazat pe mental. Mai mult decat orice, nu este un joc mental. Nu doriti sa mergeti afara dupa ce ascultati sau cititi acest Shoud si sa incercati sa jucati prin mintea voastra, spunand, “Se afla deja acolo! Se afla deja acolo!” Aceasta constituie fortarea energiei. Acest lucru insemana ca incercati sa patrundeti intr-un sistem de credinta, care este foarte dificil de manifestat, in acest mod. Este mai degraba cunoasterea ca se afla deja acolo, cunoasterea din inima, acceptarea ca se afla deja acolo totul, acceptarea ca modul de a trai sincronistic se afla deja aici.

Cand va creati probleme cu acest lucru, cand nu pare ca se potriveste cu voi, cand va simtiti ca alunecati inapoi in vechea dualitate, aruncati mai intai o privire la controalele care poate ca va limiteaza, controale care va impiedica sa experimentati aceasta in viata voastra. Asa cum am spus in ultimul Shoud, va trebuie o imensa, o imensa incredere sa lasati sa plece controalele, o incredere imensa in voi pentru a trai in sincronicitate, pentru a cunoaste ca absolut orice este avut in vedere, pentru a sti ca vasul vostru fizic se poate vindeca, pentru a sti ca mintea voastra se poate re-echilibra. De orice aveti nevoie in viata voastra, deja a venit la voi. Necesita o incredere imensa! Mai mult decat orice, acesta este punctul in care va aflati acum, al increderii in sine, in marea eliberare, in marea eliberare!

Ca grup ce sta aici astazi, permiteti-ne sa simtim acest lucru si sa il experimentam pentru noi-insine – extraordinara eliberare a controalelor, extraordinara incredere in sine! Acum, vom face acest lucru ca grup. Nu vrem nicicand sa fortam aceasta energie. Din nou, fortarea energiei va reveni la voi ca fortare. Noi doar vom permite eliberarea, increderea, eliberarea controalelor, aflandu-ne ntr-o stare de traire sincronistica! Acest fapt nu implica asteptari, nici nevoi sau dorinte!

Realizam acest lucru foarte simplu, prin respiratie. Inspirati si permiteti-va sa faceti acest salt al increderii, lasand chiar fricile sa plece, temerilor sa plece! Cand spunem sa le lasati sa plece, nu inseamna ca incercam sa le blocam inafara. Chiar le lasam sa plece! Trecem drept prin ele!

Acest lucru este despre cunoasterea ca voi sunteti atat de divini, ca sunteti un Creator atat de binecuvantat, incat puteti trai aici pe Pamant, in aceasta conditie umana! Voi puteti sa le acordati propria lor existenta si totul apoi revine la voi, plin de gratie, pur!

Este vorba de a fi in acest moment si de a nu incerca sa definiti cum se presupune sa fie viata, fara sa incercati sa definiti ce se presupune sa fiti voi, stand aici in acest moment al increderii divine, fara a incerca sa definiti ce reprezinta “spiritualul” sau sa definiti ce este “umanul”. Fiind aici, in acest moment pur, nu trebuie nici sa definim nevoile voastre. Voi ati trecut dincolo de ele. Nu trebuie sa definiti; nu trebuie sa limitati; nu trebuie sa fortati lucrurile care sunt potrivite in viata voastra. Ele sunt deja acolo. Nu trebuie sa le doriti, nu trebuie sa va rugati pentru ele!

Fiind in acest moment pur, impreuna, ca acesta, fara asteptari, fara exagerare, acesta va permite sa mergeti in spirala si sa va transformati intr-un mod nou de a trai, un nivel pe care nu-l puteti intelege prin mintea umana a Vechii Energii. Mintea umana a Energiei Vechi a dorit mereu sa cunoasca detaliile, structurile, sa controleze. Acea minte umana a Vechii Energii a dorit mereu sa aiba totul definit prin creier. Voi ati transcens acest lucru.

Permiteti-ne sa stam in acest moment, fara sa incercam sa facem ceva, fara sa incercam sa fortam ceva! Cand faceti asta in aceasta starea de a fi, radianta, radianta voastra se extinde. Divinul vostru vine si se contopeste cu umanul vostru. Totul incepe sa se extinda, sa straluceasca, sa radieze!

Noi putem vedea asta acum. Voi ati pus jos controalele. Ati dat jos barierele si paravanele. Ati pus jos mijloacele voastre de aparare, deoarece nu mai aveti nevoie de ele. Acum voi radiati! Acum sunteti o flacara. Asta ati fost mereu!

Ne-ati asteptat pe noi. Ati astepatat ca Spiritul sa va ofere flacara. Dar, intotdeauna asta ati fost voi! Acum, voi radiati! Energia voastra merge inafara. Ea curge. Ea danseaza inafara, se arcuieste, se spiraleaza, se joaca. Se misca in jurul vostru, nu doar in realitatea fizica, ci in toate dimensiunile. Shaumbra, este un mod asa de usor de a trai! Voi doar permiteti energiei sa curga prin voi. Voi permiteti creatiei sa emane din voi.

Nostim lucru cum privim creatia… aproape este antiteza a ceea ce majoritatea oamenilor au crezut ca era. Voi ati crezut ca era tinerea mainii intinse si manifestarea aurului din aerul rarefiat. Ati crezut ca asta era creatia.

Adevarata creatie este cu adevarat diferita. In adevarata creatie, asa cum a aflat Adamus… niciodata nu trebuie sa agitati mana voastra, aurul se afla deja acolo. Nu trebuie niciodata sa incercati sa creati! Ea doar este! Energia creatiei poate sa va aduca lacrimi pe obraji, lacrimi pe obrajii vostri; este asa de usor! Asa este in acum si atat de perfecta.

Shaumbra, voi radiati chiar acum, cand vorbim cu voi. Voi ati facut flacara sa straluceasca din nou. Ati iesit din capul vostru. Vedeti – permiteti-va sa va imaginati aici – vedeti cum razele flacarii voastre se raspandesc inafara. Ele nu incearca sa schimbe nimic. Nu incercati sa schimbati vremea. De ce? Vremea este perfecta! Voi nu incercati sa va schimbati realitatea. Ea a fost intotdeauna perfecta. Poate ca ati vazut doar un mic – din ceea ce ati considerat a fi – un aspect imperfect. Dar, in maretia naturii lucrurilor, el este perfect.

Voi radiati energia! Doar o lasati sa danseze. Nu incercati sa o determinati sa mearga undeva. Nu incercati sa o determinati sa faca ceva. Ea nu trebuie sa aiba nici o anumita culoare. Nu trebuie sa aiba o anumita banda de frecventa. Ea doar radiaza. Aceasta… aceasta este creatia! Aceasta este creatia pura, deoarece ceea ce voi radiati, ceea ce voi emanati pentru ca toti sa vada, radiati inafara, cantati, pentru ca toti sa vada ca ingerul care sunteti, ca divinul care sunteti, revine acum la voi! Acum, totul revine ca sa va umple, ca sa va serveasca!

Shaumbra, este asa de usor! Voi ati facut sa fie dificil. Ati vrut sa vedeti cum este dificilul. Este momentul sa-l lasati sa plece. Acest lucru este simplu. Daca sunteti prinsi in capul vostru, daca sunteti prinsi in toate regulile si reglementarile, daca sunteti prinsi in tehnica, voi gresiti. Sa revenim pentru o clipa, respirati adanc! Voi sunteti flacara! Ati fost flacara, intotdeauna! Voi radiati energia pura a creatiei!

Acum, nu incercati nici sa definiti ceea ce creati! Credeti ca Spiritul sta in casa Spiritului si incearca sa defineasca? Spiritul doar creaza si binecuvanteaza prin energia vie/luminoasa!

Voi sunteti flacara! Voi binecuvantati radianta! Voi binecuvantati energiile voastre care merg inafara, cu viata. Apoi, lovitura usoara/bobarnacul, sau schimbarea directiei, transmutarea – oricum ati vrea sa o numiti – apare cand flacara doar radiaza, doar straluceste, doar se bucura in creatie. Apoi, totul revine la voi.

Aceasta este viata sincronistica! Nu trebuie nicicand sa o definiti. Nu trebuie nicicand sa o structurati. Nu trebuie nicicand sa va ingrijorati de ea. Este asa de simplu.

Intr-adevar, veti pleca de aici. Veti reveni in lumea dualitatii. Veti fi asaltati de toata apasarea, de toate contradictiile si de orice altceva. Reamintiti-va de flacara voastra! Reamintiti-va cum straluceste, cum straluceste de compasiune, aducand inapoi tot ce aveti nevoie!

Energiile lui Tobias si ale lui St. Germain au dorit sa fie aici cu voi, astazi, pentru aceasta furnizare simpla de energie, pe care a trebuit sa o facem. Cuvintele au fost spuse, insa ele inseamna atat de putin. Energia a fost furnizata si ea era a voastra. Ea va apartinea, in primul rand.

Ne aflam in aceasta Serie a Incorporarii, a incorporarii divinitatii voastre, a incorporarii fiecarui aspect al vostru in aceasta realitate, a acceptarii totale, a acceptarii fara frica, a intelegerii ca aspectul pe care l-ati cunoscut ca fiind voi in aceasta viata, era doar o poveste, o extraordinara si frumoasa poveste, careia i-ati acordat dreptul la existenta. Voi o eliberati si pe aceasta. Apoi, voi puteti reveni la radacinile a cine sunteti, cu adevarat!

Privim inainte la intalnirile noastre, din urmatorul nostru Shoud, Shoud-ul 12, sfarsitul acestei serii. Privim inainte la culminarea tuturor energiilor pe care le-am pus impreuna, pe durata acestui an, aducandu-le impreuna, intr-un loc foarte sacru, intr-o energie foarte sacra. Oh, acest fapt ne permite sa continuam sa ne miscam cu o viteza foarte mare, in urmatoarea serie.

Va iubim mult! Noi lucram intodeauna, intotdeauna cu voi, continuam sa fim cu voi, sa impartasim cu voi! Intr-adevar, nu sunteti niciodata singuri!

Si asa este!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro