МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия Въплътяване

Шоуд 7: „Свободата на Душата 2 част “

Представя Сен Жермен, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представено пред Аления Кръг

На 5 февруари 2005 год.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=19&t=70

 

Започваме. Аз Съм Това Което Съм. Аз съм енергията на Граф Сен Жермен. И Тобиас ми даде възможност да говоря днес с вас. Ще се откажем от слайдовете, защото са безполезни ( смях ) за това за което ще говорим днес. Аз чаках известно време, защото Тобиас обърна енергиите на Шамбра към мен. За мен е чест и удоволствие да бъда тук с вас.


Както можете да усетите, това е нещо различно в сравнение с обичайните Шоудове, различен начин от този на Тобиас. Отчасти трябваше да изтръгнем Джефри, Калдре, за да дойде тук, но вие може би си спомняте какво започнахме по време на последния ви сън, дори моите Шоуди са различни. Аз не обединявам енергията ви, както го прави Тобиас.


В момента имаме нещо като учебно занятие. Имаме събрание, на което се чете лекция...на което се провежда дискусия. И ние вършим интересна енергийна работа. Тази работа започна по време на последния ви сън. Това беше внесено в тази стая и в дома ви днес. Голяма част от него ще си спомняте. Ще го усещате много познато, защото в известен смисъл говорим за това сега.


Интересно е, че предупредих много Шамбри за това с което ще се занимаваме днес. Някои го почувстваха в съществото си. Други не. Те ще се включват по–късно и може да хванат сесията ни с въпроси и отговори.


Енергиите днес са доста различни. И може би ще забележите как въздействат на тялото ви и особено на ума ви.


Днес ще проведем поредица от беседи, първата от които ще е за самата природа на енергията...какво представлява тя...как се придвижва...и как не го прави. Ще говорим как това може да бъде приложено в нашата реалност тук на Земята.


Бях много ядосан и огорчен от много от вас, които все още използват практики от Старата Енергия, в опит да движат енергията. Вие прилагате усилие. Използвате сила. Ще ви покажа как да го правите изтънчено и изящно. Вие токова се амортизирахте в опитите си да я бутате. Седях с Тобиас, Кутхуми и Охам и ви гледах как го правите, подхилвах се от време на време във велико изумление, защо все още сте толкова пребиваващи в човешкия ум, в Старата Енергия. Но това трябваше да стане така, за да чуете думите, които трябва да ви кажем и да се вслушате в собствения си дух и да чуете какво казва собствената ви божественост.


И така, днес променихме някои от нещата. Много е уместно също така да не го визуализирате, защото много от това се съдържа в енергията на думите и в собствената ви енергия. Не искаме да се кискате...да гледате...да се опитвате да видите прическата...или с какво са облечени хората...и как гледат в камерата. Днес ще придвижим някои енергии.


Енергията на Сен Жермен–Аз Съм Това Което Съм–е позната на Шамбра. Ние работихме заедно преди. Позволете ми кратко да ви напомня това–онова от историята си, за да ви помогна.


Аз преминах през по-голям ад, от колкото всеки от седящите тук в стаята. Аз преминах през по–голяма тъмнина и по–дълбоки дълбини. Преминах през нещастия. Сражавах се с демони. Борих се с личните си демони. Прекарах много превъплъщения в най–ниските низини. Така, че когато говоря с вас и си взаимодействаме, като сега, аз знам през какво преминавате. Познавам тъмнината и дълбините или трудностите. Бях там. Преминах през най–лошото. Имам по–голяма история от всеки от вас, Шамбра, днес. Така че, ви разбирам.


Използвам личността на Сен Жермен, Граф Сен Жермен. Присвоих си тази титла, това беше прекрасна титла. Аз фактически създадох името. Моята автентична личност–и името, с което ме наричаха познатите ми от това въплъщение–беше Адамус. Това е по–популярното ми име и произлиза от името Адам. А Адам е същинската енергия на мъжа и жената тук на Земята. И така, аз приех това име Адамус за себе си. И с него съм известен на Тобиас и Кутхуми и на останалите, а също и на повечето от вас. Толкова много от вас ме наричат Професор Адамус. И аз също харесвам тази титла.


Моята енергия е дълбоко вкоренена в миналото, също като вашата. Ние бяхме заедно в Атлантида. Бях известен в библейските времена като така наречения Самуил. И от това въплъщение, аз преминах цяла поредица от въплъщения по тъмната пътека. Исках да изуча какво е да си на дъното на човечеството, на вибрационното дъно. Исках да изуча какво е да си изцяло погълнат от енергията тази Земя, енергията това, което наричате „ его. “


И така аз преминах през много превъплъщения. Срещах се с много от вас през това време. Вие може да ме помните, като беден и жалък човек. Може да ме помните като този, който ви убива. Тази енергия, все още изплува понякога, когато се събираме заедно. Но аз го направих, за да си помогна да разбера истинския произход на човешката природа.


Длъжен съм да кажа, че много от вас също преминаха през това в определена степен. Вие отдадохте себе си, за да разберете какво е. Трябваше да изучите света и границите на човешките условия, за да разберете изцяло своята божественост. Ето защо сте тук. Ето защо седим тук с вас.


Съществува така наречения Ален Съвет, от нашата страна на завесата. Всички вие сте участници и негови членове и силно му влияете. Това е място, където ние се събираме по време на вашия сън и по време на многоизмерните ви пътешествия. Аления Съвет не е същото като Ордена Арк. Ние всички дойдохме от различни места, от различни семейства...семейството на Михаил, семейството на Рафаил, ...семейството на Тобиас. Ние се обединихме в едно в така наречения Ален Съвет.


И както знаете, той също така включва Охам, Кутхуми, Тобиас. Гуан Ин въздейства много силно също така и много, много други. Вие сте активни участници в това. Ние не сме на по–високо ниво от вас. Просто сега вие сте проявени на Земята, а ние не...но това е цяла нова дискусия.


Сега говоря чрез така наречения Калдре. Той беше отнесен някъде до сега. Но искам да знаете, че аз също присъствам в стаята в човешка форма, която няма да видите повече. Не се оглеждайте ( смях ). Мога да проявявам себе си в множество форми и видове. Мога за миг да се проявя и после да изчезна. Мога да създам такава история, която да бъде толкова жива и дълбока, че да продължи да съществува в продължение на известно време, докато не прекъсна връзката си с нея.


И това е нещо, което всеки от вас може да прави. На там се придвижваме. Тобиас ви каза, че това ще е различна година, годината на свободата. На там се движим. Тобиас ме оторизира да говоря с Шамбра през следващите две сесии за природата на енергията и как да я преобразувам. Или нека го кажем така-да „ движим енергията. “ Енергията е изумително нещо. И тя не съществува! Ще ви кажа защо след минута.


Но първо ми позволете да ви разкажа повече за себе си. Много съм горд да го направя. И искам всички, които ме слушат също да се гордеят със собствените си истории. Всъщност аз бях енергията на Самуил. Аз прекарах много, много въплъщения в това което бихте нарекли низши длъжности, тъмни дела. Мога да ви разкажа много истории за нещото през които преминах, включително и да включително и времето, когато нямах промеждутък между въплъщенията. Аз помнех всяко следващо превъплъщение. Това е ад...ако не сте готови за това. Вие Шамбра, сега сте готови. Аз тогава не бях. Това е ад. Ад е да продължаваш историята, да продължаваш спомените, без възможност да ги разрешиш. Това е ад.


Аз помогнах за създаването на енергията на този, когато наричате Свети Франциск, неодушевена същност, която помогнах да бъде създадена заедно с Кутхуми и някои други. Бях въплътен на Земята, като енергията на Франсис Бейкън, всеобщо известен като Шекспир. И с дълбоката си любов към писането, като Самюел Клеменс, Марк Твен. Това беше невероятно въплъщение. Аз пътешествах по целия свят. Писах историите си. Прекарах много време с много Шамбра. Този, когото познавате като Калдре, беше мой работник известно време докато живеех в град който познавате като Вирджиния, когато имах вестник.


Във въплъщението си като Сен Жермен, аз се родих на територията на днешна Испания, с баща португалец, който също беше и евреин и майка, която имаше испанска кралска кръв в родословието. Името ми не беше Граф Сен Жермен. Аз го промених по–късно, когато започнах да пътувам.


Пътешествах из Европа. Привнесох със себе си информация в това си въплъщение. Донесох толкова много енергия, която бях създал в течение на много време. И аз разбирах и знаех как да я използвам.


И това е просто, Шамбра. Това е толкова просто, като да вземеш в ръката си брилянт и да го изчистиш от всичките му несъвършенства. Просто е. Вие се опитвате твърде усърдно. В това е проблема. Аз мога да взема прости камъни, да ги сложа в джоба си и да ги превърна в злато. Това е просто. Вие се опитвате прекалено силно. Опитвате се да прилагате сила към енергиите и това не работи, не е ли така? Тук няма ловкост на ръцете. Тук няма вълшебство. Това е просто физика. И ние се готвим да навлезем в това.


Във въплъщението си като Сен Жермен аз се докоснах до Людовик 15. Ние проведохме много часове в разговори на закрити врати. Аз му помагах да разбере природата на нещата. Разбира се той беше по– заинтересован да разбере как да превръща камъните в злато и аз никога не бих му го показал ( смях ). Той искаше да знае как да изчисти брилянта. Искаше да знае как мога да променям формата си и да се превръщам в най–различни същества по всяко време.


Да казвам го за Гарет, Норма, Линда и Калдре–аз бях шофьора на таксито ви, когато неотдавна пътувахте до Париж–пътуване за което помогнах и аз. Да, вие търсехте такси от аерогарата. Изглеждахте толкова изгубени и объркани ( смях ) и даже малко изплашени. И аз се появих. Вие ми помогнахте. Аз се появих във вид на таксиметров шофьор и ви закарах безопасно до хотела. Аз се появих още няколко пъти докато бяхте там, но вие не ме познахте. Аз мога да правя това, Шамбра и вие също го можете.


В своето въплъщение като Сен Жермен също така консултирах мадам Помпадур. Прекарахме заедно много часове, за да и помогна да разбере природата на това което наричате Дух или Бог–не че имах отговор, но отговора ми беше по истински и по–достоверен от този на която и да е от днешните религии на вашата Земя.


Аз изпитвам отвращение от религиите и решително го изразявах когато бях Сен Жермен. Това ми създаде някои неприятности. Двуличните църковни служители. Лидерите на църквите са изпълнени със страх. Радвам се, че мога да го кажа. Тобиас не би изразил тези чувства така енергично. Енергията на църквите сега е тази, която задържа човечеството и Земята. Това е най–болната енергия от всички на Земята. И аз възнамерявам скоро да се върна и да сритам няколко задника относно религията. ( смях и аплодисменти) Чувал съм какво казва Калдре много пъти, че съм сериозен и нямам чувство за хумор. Но аз имам.


За тези от вас, които току що се присъединиха, аз съм Граф Сен Жермен. Замествам Тобиас. Говорим си тук за природата на енергията, за това кои наистина сте. Говорим си какво представлява Двигателя на Енергия.


След като Тобиас представи тази тема, вие попитахте как да движите енергията. Вие играехте на дребните си игрички, опитвахте се да местите нещата енергийно. Ще говорим за това как в действителност се прави това. Аз може и да подразня някои от вас, но това е нищо в сравнение с това, което може да направи Охам. ( смях ) Ще ви дам предизвикателство от най–дълбоките нива, за да можете да се изтръгнете от историята си. Ще ви подтикна да разберете, кои наистина сте, как работи енергията, толкова силно, че някои от вас може да се доближат до смъртта. Но това е нищо.


Седя в тази стая сега и никога не съм умирал. В своето въплъщение като Сен Жермен, аз излязох от тялото си. Излязох. Не беше дълга, продължителна смърт. Не изпитах никакви страдания, нито болка. Аз излязох от тялото си. И това е действителна, автентична история–то изчезна в мига, в който аз го напуснах. Нямаше кости, нито плът за погребване в земята, които да гният и да вонят. Аз излязох.


И натам се придвижваме. За това молихте. За това сте тук на Земята. Аз излязох и мога да вляза обратно. Да това звучи като Новата Земя, нали? Мога да вляза обратно по всяко време, да се проявя, да проявя енергиите си в човешката реалност.


Ще ви предизвиквам, докато играете игрите си, ще ви предизвиквам във вашите истории–независимо дали сте тук в стаята или заедно управляваме автомобила ви по пътя. Сега играете в много игри. Това ви обърква. Това ви прави изгубени.


Аз знам кои сте. Ние работим заедно от хиляди години. Ще ви го напомням. Ще ви дразня от време на време, но дойде момента да преодолеете игрите, историята си и да престанете да си играете в пясъчника. Започваме да играем на многоизмерната арена.


И така, аз имах много прекрасни превъплъщения на Земята и сега идвам и си тръгвам когато си пожелая.

 

Ще поговорим днес малко за природата на енергията. Енергията не съществува...в края на краищата не и на ниво ядро. Когато отидете на това място наречено Дом–това за което Тобиас разказваше в историите си, Дома е източника на Всичко Което Е–там няма нито капчица енергия. Нищо... чисто е. Там е нищото. В Дома няма енергия, защото той няма нужда от нея. Енергията е термин на дуалността. Дома няма нужда от енергия.


Има такива, които търсят място наречено Небесата. Има и такива, които се опитват да намерят Бог. И те търсят енергийно. Те сканират за източник на енергия. Правехме това в Атлантида–помните ли?- постоянно търсехме небето, тялото, Земята източник на енергия. Дома не е енергия. Той просто е.


Когато напуснахте Дома и преминахте през това нещо наречено Огнената Стена–когато бяхте там в Стената от Огън–за тези, които го помнят от училище–вие бяхте разкъсани на милиарди и милиони парченца, почти безкрайно число парченца. Всяка частичка на която бяхте разкъсани, представляваше потенциал на нещо, което ви предстоеше да изпитате. Сега, можете ли да си представите само за момент колко много потенциали съществуват? Ще ви дам някои уточнения за потенциалите през които преминахте в Огнената Стена.


Всеки потенциал, всеки потенциал на опит, мисли и действия създава енергия отвъд пределите на Дома, отвъд пределите на Огнената Стена. Бихте попитали какво има отвъд пределите на Огнената Стена–това е решетката, за която говорим или „полето.“ Това е източника на енергия, който вие използвахте, докато не напуснахте Дома. Тя дреме в неутрално състояние. Тя е неутрална. Тя в известен смисъл е потенциал в очакване на изражение.


Има такова уравнение: енергията е равна на изразения потенциал. Енергията е нищо, но тя е в очакване на възможност да ви служи. Тя започва да го прави в момента, когато вашето въображение я активира и след това тя проработва. След това започва да се формира, да приема форма и изразяване. Точно сега, вие се намирате в момент изпълнен с потенциал от енергия, очакващ изразяване. Тя лежи неутрална в летаргично състояние. Вашите научни инструменти никога не можеха да я открият, защото тя е неутрална. Тя очаква възможност да бъде изразена чрез вашето въображение.

 

Има също така много, много слоеве енергия, които са били изразени. Те бяха създадени от вас преми хиляди години, дори преди да дойдете на Земята, когато съществувахте в ангелска форма. Много енергии оформихте тогава. Те не са в материална форма. Но съществуват във вид на творения в другите измерения и сфери.


Много пъти, дори и сега, когато сте в човешка форма, вие ходите в другите измерения и играете с потенциалите. Вие играете с енергията. Оформяте ги. Вие творите. Понякога напускате творенията си в другите сфери–енергия, която просто е била оформена в нещо. Тя е там в очакване да се прояви. Понякога вие просто я оставяте там, точно както оставяте книга на полицата.


Друг път благославяте творенията си със собствена жизнена енергия. Изпращате ги по свой собствен път. Позволявате на тази енергия да продължава да се формира и да го прави самостоятелно. Вие и давате първоначален живот, след това я благославяте и я пускате по своя си път. Има такъв пример в човешката ви реалност, при децата ви. Вие ги създавате, но след това им позволявате да си тръгнат–болшинството от вас–им позволява да си тръгнат самостоятелно.


Вашите творения от другите сфери са неодушевени. С други думи, те нямат лично право да бъдат Създатели или потенциала на Създател. Те са ваши творения. Понякога ги наричате „ пришълци. “ Те се завръщат при вас, защото са ваши деца по някакъв начин. Те са вашите небесни деца, но са „ неодушевени. “


Вие сте одушевени. Вие можете да инициирате потенциала на енергийната форма и да го проявите. Когато започнете да го правите, когато започнете да създавате енергия в така нареченото „ поле “, това се изразява в серия енергийни атрибути. Ще опростя това в името на по – доброто разбиране. Но вие бихте го отбелязали с минус или плюс. Това са основните елементи...позитивно / негативно...както бихте се изразили


След това можете да започнете да събирате всички тези елементи. Там може да има поредица от плюсове и минуси. Сега, виждате, че енергията придобива форма. И, да има взаимовръзка между това и вашето ново цифрово общество. Много е подобно и е много паралелно. Вие се завръщате обратно към източника и обратно към разбирането на енергията. Когато навлизате в „полето “, вие използвате поредица от позитиви и негативи, за да започнете да оформяте потенциалите, тази енергия в нещо.


Взимате нещо, сурова енергия и я превръщате в материя–това е много сложно, сложно организирано уравнение. Това са масивни серии от плюсове и минуси. Плюсовете и минусите имат тенденция да се подреждат в спирала. Спиралата съдържа основно 12 елемента. В центъра има неутрален елемент или това, което бихте казали че представлява „ полето.“ Ако това ви изглежда като модела на ДНК, то това е така. Но ние не го наричаме ДНК. Ние го наричаме „ структурирана енергия. “ В допълнение към някои от тези 12 блокирани енергийни структури има други, които се въртят във всички посоки, във всяко измерение.


Основно имате работа с три или понякога четири измерения. Но представете си сега, завръщането обратно в „полето “, прониквате в него с минус и плюс и след това прибавяте голямо количество минуси и плюсове–понякога много повече плюсове, понякога много минуси. А това ви помага да вземете енергията и да я превърнете в нещо. Всички тези малки структури се превръщат в тези енергийни частици от 12–струнен тип. И те разбира се се привнасят във вашата човешка реалност, за да създадат илюзията, че вече имате сложно организирана структура от много детайли.


И така, с това разбиране на енергията, знаейки какво е нереално, знаейки, че енергията в своята сърцевина е сърцевината на източника, няма позитив или негатив, вие можете да започнете да разбирате защо този материалния свят, в който живеете изглежда толкова реален. Но това не е така. Това е чиста илюзия, но толкова високо организирана, че изглежда реална. Изглежда сякаш не можете да излезете от това време. Изглежда сякаш сте заседнали в този цикъл на реинкарнация. Изглежда, че трябва да се уповавате на помощ от небесните сфери, за да се измъкнете. И вие не сте длъжни...не сте. Вече не сте в този капан


Това с което разполагате е енергия така заседнала, енергия която е била оформена от вас, в известен смисъл ограничена или структурирана от вас и тя не може да излезе. Вие почуквате по нея. Опитвате се да прилагате сила и воля и всеки път, когато го правите, то не работи и вие се чувствате все по–обезсилен от преди.

 

Чувствате, че определено трябва да дойде някое висше същество или сила и да ви спаси от това безсилно състояние на съществуване. Такова няма. Няма. Вие сте най–висшето същество. Вие всички сте обединени с висшите същества. Това е тема на друг разговор.


Не можете да управлявате реалността със сила. Трансмутацията идва с разбирането какво е енергията в основата си. Тя идва от разбирането че енергията е илюзия. Там няма нищо. В Дома няма енергия.


Опитах се да помогна на другите ученици от вашето време–и моето време–да го разберат. Работих тясно с Тесла, когато бях Самуел Клеменсън. Ние се срещнахме. Говорихме. Аз се опитах да му помогна да разбере. Имахме известен успех, но откровено казано, обществото не беше готово за това, което трябваше да предложи Тесла и вместо това се върнахме към по Едисоновото разбиране за енергията. Вие сте готови да се издигнете отвъд пределите на това сега, готови сте да преминете отвъд пределите на това Старо разбиране за енергията. Интересно...те и двамата бяха съвременници, работещи върху енергията Едисон и Тесла.


Много време прекарах в работа с Месмер, помагайки му да разбере природата на реалността, помагайки му да разбере хипнозата, хипнотизма, факта че ако можете да регулирате човешкото съзнание до определено ниво, то ще може да се издигне отвъд състоянието си на съществуване. То ще може отново да задвижи потока на енергия. С определен вид хипноза, вие ще можете да излезете отвъд Старата история и ще можете да трансмутирате енергиите много бързо.


За съжаление цялото учение за хипнозата бе поето от вашите философи и психолози и от тези, които изучават умните неща. И те са много по–неефективни от колкото можеха да бъдат. Готвя се да работя с някои Шамбра, за да ви дам цяло ново знание за хипнозата. Ще променим името, за да се абстрахираме от старото клеймо. Ще го правим през следващите няколко месеца. И вие ще знаете, че работя с вас. Ще направим някои опити, някои експерименти...да.


И така, цялата тази природа, цялото това разбиране за енергията, ще ви помогнат да излезете отвъд пределите на историята, в която сте заседнали. Ще ви помогне мигновено да проявите неща в живота си.


Аз никога не съм имал банкова сметка във времената си като Сен Жермен. Аз не вярвах на банките. Това е съвсем нова история, в която можем да влезем. ( смях ) Не ми трябваше банкова сметка, защото можех да проявявам злато всеки път когато имам нужда. Имах изобилно богатство. И никога не ми се налагаше да мисля за това.


Много се разстройвам и не искам да чувам днес никакви въпроси за изобилието, когато идвате до микрофона. Така, че много ще се разстроя ако го направите. ( смях ) Вие заседнахте в този проблем и това фактически възпрепятства движението ви напред. Фокусирате се върху недостига на изобилие. Заседнали сте в това. Има потенциал от изобилие на пари, който просто чака да навлезе във вашата реалност. Но вие не го позволявате. Държите се за Старите системи от вярвания за това. Мислите, че трябва да работите вътре в системата.


Ще ви кажа едно нещо–в своето въплъщение като Сен Жермен аз никога не работех в системата. Системата, това е масовото съзнание и то ще ви сграбчи и ще ви завлече навътре в себе си много бързо. Тобиас ви попита, готови ли сте да напуснете масовото съзнание и болшинството от вас казаха: „ Да. “Но все още сте заседнали в него. Трябва да работите извън системата.


И така, във вътрешността си енергията е нищо. Тя може да бъде инициирана и оформена в каквото си поискате. Започваме с нещо просто. Няма да се занимаваме с грандиозни проекти. Някои от вас дори може да пожелаят да започнат още сега.


Това работи най–лесно с вода между другото. Просто седнете с чаша вода. Седнете във вода. Разберете и усетете какво е да не оказвате натиск върху водата. Виждате ли...това е което правехте грешно преди. Вие се опитвахте да прилагате сила върху нещо. Не можете да приложите сила върху енергията. Можете само да си представите енергията. Запомнете го. Запишете го в книгите си. Не можете да прилагате воля към енергията. Не можете да действате със сила. Можете само да си го представите.


И когато си представите енергията в чисто състояние на битие, тя приема форма в отговор. Вие командвате енергията чрез въображението си и тя реагира. Ако я насилвате, ако се опитвате да приложите сила, тя какво ще направи? Буквално ще ви отговори! Ако се опитате да го насилите, за да получите изобилие в живота си, то ще ви отговори буквално. То ще ви натисне в отговор. Някои от вас казват: „ Вселената е буквална. Бог е буквален. “И това е така. Но разберете това. Вие сте буквални. Вие си отговаряте отлично.

 

Започнете с нещо просто–с водата–просто стойте с нея. Или с въздуха...да въздуха, също е прекрасно нещо. Просто останете с него. Дишайте. Понякога си задавам въпроса за това какво правите ( смях ). Болшинството от вас преминават през менталните упражнения казвайки си: „ Учителя казва да дишам, така че ще дишам .“ И вие фактически не разбирате какво става.


Разбирате ли простотата на тези неща наречени въздух, кислород, преминаващ през вас? Вие се опитвате да го усложните. Опитвате се да го манипулирате. Опитвате се да направите така че да се почувствате по – добре. Вие просто бяхте помолен да се отворите. Приемете го. Пуснете го в своето същество. Почувствайте същността на въздуха. Престанете да се опитвате да го манипулирате. Престанете да се опитвате да променяте атомната му конструкция.


Някои от вас...видях го...влизате навътре и се опитвате да манипулирате и да бутате атомите. Мислите си, че ако слезете до най–ниското ниво и преместите един от елементите, това ще промени нещата. И тогава ще бъдете вълшебник и ще можете със щракване на пръстите да проявите нещо в реалността. Това не работи така.


Това имаше ограничен успех при хората от старите времена. Можехте да заблудите атомните структури за определен период от време, чрез използване на сила и прилагане на воля. Но рано или късно ще се изстреляте обратно в другата посока. Това всъщност работи срещу вас.


Тази група Шамбра, Аления Съвет–това е което сте–сега сте готови да разберете какво е наистина да работиш със същността на енергията, да разбереш алхимията, да разбереш как да проявяваш неща пред себе си. Днес няма да навлизаме в детайли. Молим ви да постоите с простите неща–въздух, вода...или огън. Молим ви просто да усетите енергиите ...как протичат...как работят.

 

Молим ви да усетите водата–енергията заседнала в нея. Има застояла енергия във въздуха и във водата. Енергията може да застои. На лице е тази сложно организирана решетка от частици енергия от 12–верижен тип, която отива далеч отвъд пределите на субатомното ниво, което вие наричате субатомна структура. Това е действителната структура на Земната енергия. Ще ви помолим да усетите, как енергията протича през тези линии през решетката. Ще ви попитаме как застоява тя в тези решетки. Ще ви попитаме как тя идеално отговаря на вашето въображение.


Въображението не е това, което вие наричате визуализация. Говорим за различни неща. Тобиас го обясни по–рано. Визуализацията е форсирана и фокусирана енергия. Тук няма визуализация...това е въображение. Как ще установите разликата? Добре, въображението тече. То не трябва да се предизвиква. Въображението идва от сърцето.


Можем да повторим съобщението си за тези, които току що се присъединиха и се опитват да разберат дискусията между Джефри и Линда. Ние започнахме дискусия. Това е Сен Жермен. Заповядай в групата ни. Ние говорим за енергията. Говорим за това какво е и какво не е тя.


Има толкова погрешни представи за енергията в нашата култура. Грешка е да мислите че трябва да използвате различни видове инструменти, за да определите силата и мощността и...и това е предубеждение. Това не е енергия. То е изражение на енергията, но не е самата енергия.


Вие сте енергийни същества. Имате много застояла енергия около себе си. Вие сте я заступорили с определена цел. Оформили сте я като глина и сега тя се втвърдява, за да създаде вашата история.


Готвим се да развалим формата и. Ще я освободим в периода от днес до следващата ни среща. Ще ви освободим от собственото ви творение. Ще ви покажем как можете да играете с енергията.


Готвим се да ви покажем...на някои от вас, които искат да видят, как можете да излезете от тялото си. Ще говорим за астралните проекции. Ще говорим как изцяло да напуснете тялото си...и да видите, че то продължава да функционира...да видите, че историята ви продължава да се развива. Някои от вас няма да се завърнат след този опит. Така, че бъдете внимателни, когато ви повикат за доброволци. Ще откриете, че е доста тежко да се завърнете в тялото си. Ще видите, че е много грациозно това, което аз Сен Жермен правя–да влизам и излизам когато си реша.


Сега си имаме работа със съвършено нова енергия. Имаме си работа със съвършено нови вас. Някои от вас се опитаха да си създадат прекалено голямо „ Аз.“ Тобиас говори с вас много меко за това. Аз няма да бъда толкова мек. Вие се опитвате да се направите малко по– напомпани. Готвим се да изпуснем въздуха. Ще пуснем енергията, която сте блокирали. Чудите се защо имате физически проблеми, ментални проблеми, блокирана енергия? Ще я разблокираме.


Тобиас ме помоли да дойда тук и да поговоря с вас през следващите събрания на Шамбра. Днес беше загрявката. Днес по свой начин, малко по–директно ви представих енергията си.


Готвим се да работим с вас. Ще ви покажа няколко трика. Искам да ви очаровам до следващата ни сбирка. Ще ви покажа как нещо може много бързо да се промени. Ще ви покажа колко бързо идват и си тръгват илюзиите. Ще ви навестя в човешка форма и вие няма да ме познаете веднага. Но после ще се обърнете назад и ще си кажете: „ Това беше проклетия Сен Жермен! “ ( смях )


Шамбра, готови сме да продължим, готови сме. Тобиас работи с вас вече пет дълги и търпеливи години. Кутхуми идва и говори с вас. И Гуан Ин говори с вас. Трябва да удържаме Охам...той е пълен със сили сега. Това е момент да се придвижим напред. Останаха ни по–малко от две седмици съвместна работа до квантовия скок. Имаме доста работа, която трябва да се свърши. Както някой каза по–рано на Калдре, няма време да хленчим и да се оплакваме. Няма време, да се чудим защо не сме здрави, защо нямаме изобилие. Преодолейте го! Преодолейте го!


Трябва да ви кажа, че е много впечатляващо да видите работата, която сте свършили. Имаше–както бихте се изразили–залози от нашата страна на завесата, че няма да сте способни да стигнете толкова далече ( смях ), но вие го направихте. Едно нещо, което със сигурност мога да кажа за Шамбра, че вие сте целеустремени инати ( смях ), упорити в толкова много отношения. И вие го правите по един или друг начин.


Но аз ще ви покажа още по–лесен и изящен начин да създавате живота и творенията си. Това ни връща към същината на това какво е енергията и как може да бъде използвана.


Не мога да подчертая достатъчно дебело ада през който преминах през повтарящите се животи на Земята. По–лошо от това което всеки от вас може да си представи. Знам, че искате да предизвикате историите си срещу ума си Долу ръцете –ума ще победи. Направих това за да разбера как работи енергията и да достигна до разбирането на простотата в него.

 

Мога да видя че много от вас правят грешките, които аз съм правил. Опитвате доста усърдно. Вие сте в умовете си и напъвате. Изтощавате се сами. Нека преодолеем и това.


Интересно е да отбележа, наблюдавайки ви, работейки с вас, грандиозните крачки и прогреса, който направихте за човечеството и като цяло. Един от най–издайническите признаци на квантовия скок на съзнанието–това беше дългоочакваната и може би дълго отлагана– малка група от хора които започнаха да разбират, че няма такова нещо като „ правилно “ и „ грешно “, „ светлина “ или „ тъмнина “, Няма такова нещо като „ зло. “


С това започна истинското разбиране, че няма дуалност. Това ви помага да сринете старите структури от енергия. Това ви помага да освободите огромни обеми енергия. Когато обществото може да се издигне през тази концепция на правилно–неправилно, концепцията за тъмнина и светлина, концепцията за злото или ангелите, тогава обществото е направило квантов скок. Тогава енергията работи различно.


Вие сте на една от водещите позиции в това. Преминахте през огромни трудности и изпитания за да стигнете до тази точка. Тази група започна да разбира, че цялата тази работа наречена тъмнина и светлина е илюзия. Цялата тази работа наречена дуалност е илюзия. Тогава ние можем да стигнем до сърцевината на енергията.


Няма пространство. Разбирате ли? Няма пространство между атомите. Няма пространство, когато гледате небето си. Когато гледате звездите, там няма пространство. Там има потенциали. Там има изобилие от потенциали, потенциали, които са готови да бъдат активирани от вас и привнесени в тази реалност. Няма небитие. Има битие, готово да бъде активирано от същества изразяващи Твореца, такива като вас.


Тобиас ми предостави тази трибуна днес и ми позволи да говоря с вас от сърце и душа. Той ми позволи да ви разкажа, кой съм Аз, позволи ми да бъда много прям с вас. За което му благодаря. Благодаря на всички вас за поканата ви тук.


Аз Съм Всичко което Съм!


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова