MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 7: "Libertatea Sufletului – partea a II-a" - Adamus Saint-Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
5 februarie 2005
www.crimsoncircle.com  

Vom incepe acum. Eu sunt cel ce sunt! Eu sunt energia Contelui de Saint-Germain! Tobias mi-a oferit aceasta oportunitate de a vorbi cu voi astazi. Ne vom descurca fara solutii lubrifiante/lunecoase, deoarece ele sunt cumva nefolositoare (audienta rade), in legatura cu ce vom discuta astazi. Am asteptat de ceva timp pana acum pentru ca Tobias sa-mi predea energiile Shaumbrei. Este o onoare si o incantare sa fiu aici!

Asa cum probabil simtiti, acesta este cumva diferit de un Shoud obisnuit, de modul in care Tobias il realizeaza. A trebuit sa ne lovim partial de Geoffrey, Cauldre, ca sa venim aici, dar probabil va veti aminti ca am inceput acest lucru, in ultima parte a somnului, pentru ca Shoud-urile pe care le realizez eu sunt diferite. Eu nu adun energiile in acelasi mod in care le aduna Tobias.

De fapt, tinem un fel de lectie. Avem un tip de adunare unde exista o prelegere... o discutie. Si noi realizam o munca intensa cu energia! Aceasta munca a inceput in ultima voastra perioada de somn. A fost adusa in aceasta camera si in casele voastre in aceasta zi. Multe din acestea vi le veti aminti! Le veti simti foarte familiare pentru ca, intr-un sens, noi vorbim despre acestea in exact acest moment. Voi puteti schimba acest plan (rasete)!

Este interesant de stiut, am observat ca multi Shaumbra stiau ca vom incepe devreme astazi. Unii dintre ei au simtit asta in fiinta lor. Altii nu. Ei vor veni mai tarziu, poate vor lua parte la sesiunea noastra de Intrebari si Raspunsuri.

Energiile de astazi sunt cu totul diferite, cu totul diferite! Si, poate veti observa cum va influenta corpurile voastre si in special, mintea voastra!

Vom avea astazi prima discutie, dintr-o serie, pe care le vom realiza cu voi. Vom vorbi despre adevarata natura a energiei... despre ce este... si ce nu este... cum este miscata... si cum nu este miscata. Vom vorbi despre modul in care poate fi folosita in realitatea voastra de aici, de pe Pamant.

Ma supar si am frustrari in ce va priveste, atunci cand utilizati practicile Energiei Vechi, incercand sa miscati energiile. Voi folositi forta. Folositi incordarea. Va voi arata cum sa folositi finetea si va voi arata cum sa utilizati gratia, in ceea ce faceti. V-ati epuizat pana la esenta, prin ceea ce incercati sa fortati. Am stat in spate cu Kuthumi, Tobias si Ohamah, privindu-va cum faceti asta, chicotind uneori, cu mult amuzament, deoarece voi inca va aflati in mintea umana, din Energia Veche. Trebuia sa va aflati pe acea cale, pentru a auzi cuvintele pe care le-am spus si sa va auziti propriul spirit, sa va auziti propria divinitate vorbind!

Da, noi am rearanjat unele lucruri, astazi. Este foarte potrivit, ca voi sa nu puneti acestea in forma vizuala, caci sunt prea multe lucruri care sunt purtate de energia cuvintelor si in propria voastra energie aici, de astazi. Nu vrem ca oamenii sa urmareasca... si sa observe... sa incerce sa vada cum este pieptanat parul.. ce imbracaminte poarta oamenii... si cum arata ei in camera (de luat vederi). Astazi vom misca unele energii!

Energiile lui St. Germain – Eu sunt cel ce sunt – sunt familiare tuturor Shaumbra. Am lucrat impreuna inainte. Permiteti-mi sa trec prin unele puncte din istoria mea, ca sa va ajut sa va reamintiti!

Am trecut prin mai mult chinuri ale iadului, decat oricare dintre voi, cei care stati aici sau in aceasta camera. Am patruns in cele mai mari adancimi si obscuritati. Am trecut prin mizerii. M-am luptat cu demonii. M-am luptat cu raul. Am petrecut multe, multe vieti in cea mai de jos, dintre cele mai de jos situatii. Cand vorbesc cu voi, cand va vorbesc astfel, stiu prin ce treceti. Eu cunosc intunericul sau adancurile sau dificultatile. Am trecut pe acolo. Am trecut prin mai rau. Am povesti extraordinare, fata de oricare dintre voi, Shaumbra, de astazi. Asa ca, eu inteleg!

Am folosit identitatea lui St. Germain, a Contelui de St. Germain. Eu mi-am conferit acest nume, a fost unul minunat! De fapt, eu am creat numele. Adevarata mea identitate – si numele cu care ma numeau cei care ma cunoasteau in acea viata – a fost Adamas. Este un nume mult mai familiar mie si el deriva din termenul Adam. Adam este o energie esentiala a barbatului si a femeii, de aici de pe Pamant. Am adoptat acel nume, Adamas, pentru mine. Iata cum sunt cunoscut de Tobias, de Kuthumi si de altii, cat si de cei mai multi dintre voi. Multi dintre voi ma numiti profesorul Adamas. Imi place si acest titlu!

Energia mea merge inapoi, la fel de mult ca si a voastra. Am impartasit impreuna momente din era atlanteana. Am fost cunoscut in timpurile biblice, ca cel pe care il numiti Samuel. Dupa acea viata am petrecut o serie de vieti, pe drumul intunericului, in profunzimi. Am dorit sa explorez cum este sa mergi pana la capatul umanitatii, pana la capatul vibratiei. Am vrut sa explorez cum este sa fii total consumat de energia acestui Pamant, sa fii total consumat de energia celui pe care l-ati numi “ego”.

Am petrecut multe vieti in aceasta situatie. V-am intalnit pe multi dintre voi in acele timpuri. Poate va reamintiti de mine, ca sarac, ca mizerabil. Poate ca va amintiit de mine, ca cel care v-a ucis, cel care v-a tradat. Acea eneregie inca se mai ivea, atunci cand ajungeam la un loc. Dar, am facut acestea ca sa ma ajut, sa inteleg adevaratele origini ale naturii umane!

Trebuie sa va spun, ca multi dintre voi ati facut acestea, intr-o anumita masura. V-ati oferit acestea, ca sa aflati cum este. A trebuit sa explorati toate taramurile si toate limitele acestei conditii umane, ca sa intelegeti totalitatea divinitatii voastre! De aceea ne aflam aici! De aceea stam aici, astazi! De aceea ne aflam aici, printre taramuri!

Exista acest lucru numit Consiliul Crimson, de partea noastra de voal. Voi toti sunteti participanti si membri si aveti influenta mare in el. Acesta este locul in care ne adunam, pe durata starii voastre de vis sau pe durata calatoriilor voastre multi-dimensionale. Consiliul Crimson nu este unul dintre stalpii Ordinului de Arc. Noi toti provenim din diferite locuri, din diferite familii... familia lui Mihail... a lui Rafael... sau din familia lui To-bi-wah. Ne-am adunat in acest lucru numit Consiliul Crimson, in aceasta etapa.

El consta si din energiile lui Ohamah, Kuthumi, Tobias. Sunt influente puternice prin Quan Yin si multi, multi altii. Voi sunteti participanti activi in acesta. Nu ne aflam pe un nivel mai inalt decat voi. Voi, in mod simplu, v-ati manifestat pe Pamant, iar noi nu... posibil... aceasta este o cu totul alta discutie!

Va vorbesc acum prin cel pe care il numiti Cauldre. El a fost luat in alta parte, pe durata acestui timp. Dar, va fac cunoscut ca eu sunt prezent in camera cu voi, intr-o forma umana, intr-o forma pe care nu o veti puteti vedea, dupa aceasta zi. Nu trebuie sa priviti in jur (audienta rade)! Pot sa ma manifest intr-o varietate de forme si aspecte. Pot apare instantaneu si sa dispar ulterior. Pot sa creez o poveste, care are trasaturi distincte, personalitate si profunzime, ca ea sa-si continuie esenta sa pentru un timp, pana eu o deconectez.

Acesta este un lucru pe care fiecare dintre voi de aici, il puteti face. Iata unde vom ajunge! Tobias v-a spus ca va fi un an diferit, un an al libertatii sufletului. Iata unde ne indreptam! Tobias m-a desemnat pe mine sa vorbesc Shaumbrei, pe durata urmatoarelor doua sesiuni, despre natura energiei si a modului de a transmuta. Sau, permiteti sa o numim “ miscarea energiei”. Energia este un lucru uimitor, uimitor! Si ea nu exista! Va voi spune de ce, in doar cateva clipe!

Dar mai intai, permiteti-mi sa va spun mai multe despre mine! Eu sunt foarte mandru sa fac asta! As dori ca cei dintre voi care ascultati, sa fiti la fel de mandri de propriile povesti! Intr-adevar, am fost energia lui Samuel. Am petrecut multe, multe vieti in ceea ce ati numi pozitii de jos, cat si pozitii ale intunericului. Pot sa va spun povesti extraordinare, privitor la lucrurile prin care am trecut, incluzand, da, o perioada in care nu am avut discontinuitate intre vieti. Mi-am amintit totul, o viata dupa alta. Acesta este iadul... numai daca esti pregatit pentru el! Voi Shaumbra sunteti pregatiti pentru el! Eu nu am fost pregatit in acel timp. Acesta este iadul. Este un iad sa-ti continui povestea, sa-ti continui amintirile, sa nu ai vreo rezolvare! Acesta este iadul!

Am ajutat la crearea energiilor celui pe care il numiti Sfantul Francisc de Assisi, o fiinta fara suflet, la care am ajutat sa fie creat, impreuna cu Kuthumi si cu alti cativa. M-am incarnat pe Pamant ca energia lui Francis Bacon, numit in mod comun, ca Shakespeare. Dar, datorita iubirii mele profunde pentru scris, m-am incarnat ca energia lui Samuel Clemens, Mark Twain. A fost o viata incredibila! Am calatorit prin lume. Mi-am scris amintirile. Am impartasit mult timp, cu multi Shaumbra. De altfel, am avut o viata in care ma stiati ca fiind Cauldre, prin activitatea mea pentru o scurta perioada de timp, in locul pe care il numiti Virginia City, unde am avut un ziar.
In viata mea ca St. Germain, m-am nascut in zona pe care voi o cunoasteti ca fiind Spania, dintr-un tata de origine portugheza, care era si evreu si o mama care avea descendenta regala spaniola. Numele meu nu era Contele de St. Germain sau St. Germain (rosteste cu un accent frantuzesc cu “J” si nazal ”an”). L-am schimbat mai tarziu, cand mi-am inceput calatoriile.

Am calatorit prin Europa. Am adus informatii cu mine in acea viata. Am adus cu mine atat de multa energie, dar am construit-o dupa o lunga perioada de timp. Am adus-o cu mine. Am inteles si am stiut cum sa transmut.

Este simplu, Shaumbra! Este asa de simplu, sa iei un diamant in mainile tale si sa-i indepartezi orice fisura! Este simplu. Voi incercati din greu. Aceasta este problema. Eu puteam sa iau pietre simple si sa le pun in geanta mea si sa scot aur. Este simplu. Voi incercati prea din greu. Voi incercati sa aplicati forta asupra energiei si nu functioneaza in acest mod, nu-i asa? Nu este vorba despre prestidigitatie aici! Nu este vorba de miracole aici! Este vorba, in mod simplu, de actiuni fizice. Vom patrunde in unele din acestea.

In viata mea ca St. Germain, l-am consiliat pe Louis al XV-lea. Am petrecut ore intregi in spatele usilor inchise. L-am ajutat sa inteleaga natura energiei. Desigur, a fost mult mai interesat de modul de a tramsforma rocile in aur si nu i-am aratat niciodata.(audienta rade)! A vrut sa stie cum sa curete un diamant. A vrut sa stie cum realizam schimbarea, cum imi schimbam forma si reveneam sub forma diferitelor fiinte, de fiecare data.

Da, pentru Garret, Norma, Linda si Cauldre, am fost soferul vostru de taxi, atunci cand ati mers la Paris recent, in calatoria, la care am participat ca sa fie aranjata. Da, voi cautati un taxi in aeroport. Priveati atat de pierduti si de confuzi (rasete), cumva chiar speriati. Si, eu am aparut! Voi ati ajutat la aparitia mea. Am aparut in forma unui sofer de taxi. V-am condus in siguranta la hotelul vostru.Am aparut de multe ori pe durata ramanerii voastre acolo. Dar, nu m-ati recunoscut. Pot sa fac asta, Shaumbra si voi puteti, de asemeni!

In viata mea ca St. Germain am consiliat-o si pe Madame de Pompadur. Am petrecut multe ore cu ea, ajutand-o sa inteleaga intreaga natura a ceea ce voi numiti Spirit sau Dumnezeu – nu ca aveam un raspuns la acestea – dar aveam un raspuns care este, eu cred, mult mai valid si mai de incredere, decat al oricaror religii de pe Pamantul vostru, de acum!

Eu am o aversiune pentru religii si am exprimat acest lucru in viata mea, ca St. Germain, cu vehementa. Imi provoca tulburari! (unii rad). Liderii religiosi sunt pomposi. Liderii bisericilor sunt plini de frica. Sunt incantat ca pot spune asta! Tobias nu si-a exprimat aceste sentimente atat de tare. Energia bisericii de acum este ceea ce mentine Pamantul in urma, ceea ce mentine umanitatea in urma! Probabil ea constituie cea mai bolnava energie dintre toate, de pe Pamant. Voi reveni curand. Le voi – cum ati spune voi – le voi da un picior in fund (audienta rade), in termenii religiei (rasete si aplauze)! L-am auzit pe Cauldre spunand de multe ori, ca sunt prea serios, ca nu am simtul umorului. Dar, eu il am!

Pentru cei dintre voi care abia va conectati acum, eu sunt Contele de St. Germain! L-am inlocuit astazi pe Tobias. Ne-am descurcat si fara el, in discutia noastra! Puteti citi despre asta mai tarziu. Vorbim cu acest grup in acest loc, Coal Creek Canyon, despre natura energiei, despre cine sunteti voi, cu adevarat. Vorbim despre ce este un Miscator de Energie.

De cand Tobias a introdus acest subiect, v-ati intrebat cum sa miscati energia! Ati jucat micile voastre jocuri, incercand sa miscati lucrurile, in mod energetic. Vom vorbi despre modul cum se face, cu adevarat. Probabil va va voi irita pe unii dintre voi, dar nu atat de mult cat ar putea Ohamah sa o faca!(audienta rade) Va voi provoca in profunzimea voastra, ca sa va deblocati de povestea voastra! Va voi grabi cu intelelgerea a cine sunteti, cu adevarat, cum lucreaza energia, atat de mult incat unii dintre voi ar putea fi impinsi, chiar pana in punctul mortii! Dar, asta nu e nimic!

Eu sunt aici acum, stand in aceasta camera! Nu am murit niciodata. In viata mea ca St. Germain, am iesit din corp. Am iesit inafara lui. Nu a fost de fel o moarte prelungita. Nu am avut nici o suferinta. Nu am avut dureri. Am iesit din corp. Si este un lucru adevarat – el a disparut in momentul in care eu am iesit din el. Nu exista oase ingropate in pamant, nu exista carne lasata sa miroase urat si sa putrezeasca. Am plecat.

Iata unde vom ajunge, Shaumbra! Acest lucru l-ati cerut! De aceea va aflati aici pe Pamant, acum! Am iesit din corp. Si, pot intra in el. Da, suna ca pe Noul Pamant, nu-i asa? Pot reveni in orice clipa, pot sa ma manifest, sa-mi manifest energiile mele, in realitatea umana!
Va voi trezi din jocurile voastre! Va voi trezi din povestea voastra, fie cand stati aici in camera, de acum pe durata urmatoarelor noastre sesiuni, fie cand vom conduce pe sosele, impreuna. Voi participati la prea multe jocuri, acum! Va face sa fiti confuzi. Va face sa va simtiti pierduti.

Eu stiu cine sunteti! Am lucrat impreuna, timp de eoni! Va voi aduce aminte acestea! Da, va va irita uneori, dar este momentul sa renuntati la jocuri, sa renuntati la povesti, sa incetati de a va juca in nisipelnita.Vom incepe sa ne jucam in cu totul alta zona, in zona multi-dimensiunilor!

Asa ca, am avut multe, multe vieti extraordinare pe Pamant, iar acum, vin si plec, dupa plac!

Vom vorbi astazi, putin despre natura energiei. Energia nu exista... cel putin nu la nivel de esenta. Energia nu exista! Cand mergeti in acel loc numit Acasa – locul despre care a vorbit Tobias in povestea sa, Acasa, sursa a Tot Ce Este – acolo nu exista nici un strop de energie! Nimic... este pur! Nu exista nimic! Acasa nu contine energie, deoarece nu are nevoie de energie. Energia este un termen dualistic. Acasa nu necesita energie!

Exista cei care incearca sa afle acel loc numit rai. Exista cei care incearca sa il gaseasca pe Dumnezeu. Ei il cauta in mod energetic. Ei cerceteaza o sursa de energie. Am facut asta in Atlantis – va amintiti? – cautand in mod constant raiuri, corpuri si Pamantul, pentru o sursa de energie. Acasa nu este energie! Acasa, in mod simplu, este!

Atunci cand ati parasit taramul de Acasa si ati trecut prin acel lucru numit Zidul de Foc – cand erati in Zidul de Foc, pentru cei care isi amintesc de la lectii – ati fost faramitati in miliarde si miliarde de fragmente, intr-un numar infinit de fragmente! Acum, va puteti imagina cat de multe potentiale exista, chiar in acest moment? Va voi oferi unele idei privind acele potentiale, de cand ati trecut prin Zidul de Foc.

Fiecare potential, fiecare experienta, idee si actiune a potentialului, creaza energie inafara taramului de Acasa, inafara Zidului de Foc. Ati putea spune ca inafara Zidului de Foc, imaginea exterioara a Zidului de Foc, o reprezinta grila de care vorbim sau “campul”. Este sursa de energie, pe care ati folosit-o, de indata ce ati parasit taramul de Acasa. Se afla intr-o stare inactiva. Este neutra. Este, intr-un sens, un nimic, un potential, asteptand sa fie exprimat!

Exista o ecuatie: potentiale egale de energie exprimate. Energia este nimic, dar ea sta pregatita si asteapta sa va serveasca. Ea va va servi in momentul in care, imaginatia voastra o va activa si apoi va trece la treaba. Apoi, va incepe sa se autoformeze. Si, va incepe sa ia o forma si o expresie. Acum, voi va aflati in prezent, care este plin de energie potentiala, asteptand sa fie exprimata. Ea sta intr-o stare neutra si inactiva. Instrumentele voastre stiintifice nu o pot determina, deoarece ea este neutra. Ea asteapta sa fie exprimata, prin imaginatie!

Exista, de asemeni, multe, multe nivele de energie care au fost exprimate! Ele au fost create de voi, modelate de voi. Ele au fost alcatuite de voi, pe durata a eoni de timp, cu mult inainte de a veni pe Pamant, cand erati in forma angelica, exista multe energii, carora le-ati dat nastere. Ele nu sunt in forma materiala. Ele sunt intr-un tip de creatie, in alte dimensiuni si taramuri.

De multe ori, chiar si acum, cand sunteti in forma umana, voi patrundeti in taramurile dimensionale si va jucati cu potentiale. Va jucati cu energii. Le modelati. Le creati. Uneori, voi va parasiti creatiile in alte taramuri, ele doar stau acolo, reprezinta energia care a fost modelata in ceva. Ele stau acolo, asteptand sa avanseze. Uneori voi va parasiti creatiile, cum ati lasa o carte pe o etajera.

Alte ori, le binecuvantati prin propria lor energie, a formei de viata. Le trimiteti pe calea lor. Voi lasati acea energie sa continuie sa se formeze si sa se modeleze, pe cont propriu. Ii dati viata initiala, apoi o binecuvantati si o lasati sa plece. Un exemplu asemanator ar fi cand aveti copii in realitatea umana. Ajutati la nasterea lor, iar apoi ii lasati sa plece – cei mai multi dintre voi – ii lasati sa plece, pe cont propriu.

Aceste creatii ale voastre, care exista in alte taramuri, toate sunt non-suflete/fara suflet. Cu alte cuvinte, nu au drept de Creator sau potential de Creator, pe cont propriu/prin ei-insisi. Ele reprezinta creatiile voastre. Uneori voi ii numiti “extraterestri”. Ei revin la voi, deoarece ei sunt copiii vostri, intr-un sens. Ei sunt copiii vostri celesti, insa ei sunt non-suflete.

Voi sunteti suflete. Aveti abilitatea de a initia un potential intr-o forma de energie si il faceti sa se manifeste. Cand incepeti sa manifestati potentialul, cand incepeti sa creati energie, pornind de la acel lucru numit “campul”, puteti spune ca el este exprimat intr-o serie de atribute ale energiei. Voi incerca sa simplific mult acest fapt, de dragul intelegerii. Dar, ati putea exprima acest lucru fie printr-un plus, fie printr-un minus. Acestea sunt elemente de baza... sau pozitiv/negativ... oricum ati dori sa va exprimati.

Apoi, incepeti sa puneti la un loc toate aceste elemente. Poate exista o serie de plusuri si putine minusuri. Acum, voi vedeti energie modelandu-se. Si, da, exista o corelatie intre acest fapt si ceea ce voi ati numi societatea voastra digitala. Este foarte asemanatoare, foarte paralela. Va veti intoarce la origini si inapoi la intelegerea energiei. Cand accesati “campul” voi folositi o serie de polaritati pozitive si negative, pentru a incepe sa modelati acel potential, acea energie in ceva.

Pentru a lua ceva, a lua energia nemodelata si a o converti in materie, constituie o ecuatie foarte, foarte complicata. Acest lucru consta intr-o serie masiva de plusuri si de minusuri. Plusurile si minusurile au tendinta sa se alinieze intr-un fel de spirala. In general, spirala ar putea avea 12 elemente constitutive. In centrul celor 12 elemente spiralate, exista un element neutru, ceea ce ati putea spune ca reprezinta conectarea cu “campul”. Daca acest lucru seamana cu modelul ADN-ului, asa este. Dar, noi nu il numim ADN. Il numim “structurarea energiei”. Prin oricare din cele 12 structuri energetice impletite, acesta roteste alte structuri in fiecare directie, in fiecare directie dimensionala.

In general, voi aveti de-a face cu a treia sau uneori, cu ceea ce ati numi a patra dimensiune. Dar, imaginati-va acum, revenind la “camp” accesandu-l cu un plus sau cu un minus si apoi incepand sa adaugati mai multe plusuri, mai multe minusuri, uneori mult mai multe plusuri, alteori mult mai multe minusuri! Acest lucru va ajuta sa luati energia si sa o transformati in ceva. Toate aceste mici structuri se preschimba in aceste particule-de-energii–tip-12-filamente. In cele din urma, ele sunt aduse in realitatea voastra umana, pentru a crea iluzia, ca aveti in prezent o structura foarte complexa, foarte detaliata.

Cu aceasta intelegere a energiei, stiind ca nu este reala, cunoscand ca energia la nivelul esentei sale, de sursa, de esenta nu are un pozitiv si un negativ, veti incepe sa intelegeti modul in care acest lucru numit lumea materiala in care traiti, pare reala. Dar, ea nu este. Ea este iluzie pura, iluzie pura, insa atat de inalt structurata, incat pare reala! Pare ca si cum n-ati putea iesi din ea, uneori. Pare ca sunteti blocati in acest ciclu al incarnarii. Pare ca trebuie sa va raportati la un ajutor din taramurile celeste, pentru a iesi din ea. Si, nu trebuie... nu trebuie! Voi nu sunteti prinsi in ea, de fel!

Ceea ce exista, este energie care este blocata, energie care a fost modelata de voi si, intr-un sens, este inchisa sau structurata de voi si nu poate iesi afara. Voi incercati sa o loviti. Voi incercati sa o fortati. Voi incercati sa ii porunciti. De fiecare data cand faceti asta si nu functioneaza, va simtiti din ce in ce mai putin imputerniciti, decat inainte.

Voi simtiti, ca trebuie sa fie o fiinta suprema sau o forta mai inalta/superioara care sa coboare si sa va salveze, sa coboare si sa va scoata din acea stare de neputiinta a fiintei. Ea nu exista! Nu exista. Voi sunteti fiinta suprema! Voi toti, sunteti conectati cu fiinta suprema! Aceasta este, o cu totul alta discutie!

In realitate, este o iluzie, insa voi nu o puteti presa; nu o puteti forta. Transmutarea vine prin intelegerea a ce reprezinta energia la nivelul sau de esenta. Ea vine de la intelegerea ca energia este o iluzie, ca sa incepeti cu ea. Nu exista nimic. Acasa nu exista energie!

Am incercat sa-i ajut pe ceilalti oameni de stiinta din timpul vostru – si din timpul meu – sa inteleaga aceste lucruri. Am lucrat indeaproape cu Tesla atunci cand am fost Samuel Clemens. Ne intalneam. Discutam. Am incercat sa-l ajut sa inteleaga. A avut succes intr-un anumit grad, dar desigur societatea nu era pregatita pentru ceea ce Tesla avea sa le ofere, in schimb, s-a convertit intr-un tip de intelegere mai extinsa a energiei, prin Edison. Voi sunteti pregatiti sa treceti dincolo de aceasta intelegere Veche, a energiei! Interesant... ambii, Tesla si Edison, au fost lucratori asupra energie, ai zilelor moderne!

Am petrecut mult timp in viata mea ca St. Germain, lucrand cu Mesmer, ajutandu-l sa inteleaga natura realitatii, ajutandu-l sa inteleaga hipnoza, mesmerismul, faptul ca daca va conectati la constiinta umana, intr-un anumit nivel, ea (constiinta) poate transcende starile de blocare ale fiintei. Ea poate obtine miscarea si curgerea energiei, din nou. Printr-un anumit tip de hipnoza sau mesmerizare, voi puteti iesi din povestea Veche si puteti transmuta foarte rapid energiile.

Din nefericire, intreg studiul hipnozei a fost preluat de filozofii vostri, de psihologi si de cei care studiau lucrurile legate de creier. Si a fost departe de a fi eficient, decat ar putea fi, cu adevarat. Voi lucra cu unii Shaumbra, pentru a va oferi o cu totul alta intelegere a hipnozei. Ii vom schimba numele, ca sa nu ii fie atasat un stigmat. Vom realiza acest lucru, pe durata urmatoarelor cateva luni. Si, cu voi care... veti sti ca sunt acolo lucrand cu voi, vom aplica unele teste si unele experimente... da!

Aceasta natura, aceasta totala intelegere a energiei, va va ajuta sa treceti dincolo de povestile, in care sunteti blocati. Va va ajuta sa manifestati lucruri instantaneu, in realitatea voastra.

Nu am avut niciodata un cont in banca, in timpul meu, ca St. Germain. Nu am crezut in banci. Aceasta este o cu totul alta poveste, in care am putea intra (unii rad). Nu a trebuit sa am un cont bancar, deoarece eram capabil sa manifest aur, oricand aveam nevoie. Am avut abundenta, privind bogatia. Si, nu a trebuit sa ma gandesc la aceasta.

Ma voi supara, voi deveni frustrat si nu vreau sa aud nici o intrebare astazi, legata de abundenta, cand veti veni la microfon! Ma voi supara foarte tare, daca veti face asta! (unii rad) Ati ajuns atat de blocati in aceasta chestiune, incat astazi, ea va impiedica sa avansati! Va concentrati pe aceasta lipsa a abundentei. Voi sunteti blocati in aceasta. Adevarul este ca exista potentialul abundentei financiare, care doar asteapta sa vina in realitatea voastra. Dar, voi nu ii permiteti. Voi pastrati Vechiul sistem de credinte, legat de acest fapt. Voi credeti ca trebuie sa lucrati intr-un sistem.

Va voi spune un lucru – in viata mea ca St. Germain, nu am lucrat nicicand, intr-un sistem. Sistemul reprezinta constiinta de masa si aceasta va va inhata si va va atrage in ea, foarte rapid. Tobias v-a intrebat daca sunteti pregatiti sa parasiti constiinta de masa si cei mai multi dintre voi ati spus “da”. Dar, voi inca sunteti blocati in ea. Trebuie sa lucrati in afara sistemului!

La nivel de esenta, energia este nimic! Ea poate fi initiata si modelata in tot ce doriti. Vom incepe cu lucruri simple. Nu vom patrunde in proiecte grandioase. Vom incepe intr-un mod foarte simplu. Unii dintre voi poate vor dori sa inceapa, sa lucreze cu aceasta, incepand de acum, pana la urmatoarea noastra discutie!

Se lucreaza mai usor cu apa, fiindca veni vorba! Doar stati cu apa! Stati cu un pahar de apa inaintea voastra! Stati in apa! Intelegeti si simtiti cum este sa nu incercati sa fortati apa. Vedeti... aici este locul in care ati gresit inainte! Voi incercati sa o fortati, sa devina altceva. Nu puteti sa fortati energia. Doar va puteti imagina energia! Reamintit-va acest lucru! Notati-l in cartile voastre! Nu va puteti impune vointa asupra ei! Nu o puteti forta! Puteti doar sa v-o imaginati!

Si, cand va imaginati energia in starea ei pura de a fi, ea devine o forma, pentru a va raspunde voua. Voi comadati energia, prin imaginatie si ea raspunde! Daca o presati, daca o atrageti cu putere, ce veti obtine? Ea va va raspunde la fel! Daca veti incerca sa o presati, daca veti incerca sa o incoltiti pentru a abtine abundenta in viata voastra, ea va va raspunde, literalmente. Ea va va stressa. Unii dintre voi spuneti “Universul este precis/exact(in ceea ce face – nota trad). Dumnezeu este precis” Si, asa este. Dar intelegeti, ca el inseamna voi! Voi sunteti precisi! Voi rasundeti la actiunile voastre, in mod perfect!

Patrundeti intr-un spatiu cu ceva foarte simplu – cu apa – doar stati cu ea! Sau cu aerul...da, aerul este un lucru minunat, de asemeni! Doar stati cu el! Voi realizati acest lucru numit respiratie. Uneori ma intreb ce faceti(unii rad)? Multi dintre voi patrundeti intr-un exercitiu mental, mecanic, spunand, “Profesorul a spus sa respir, asa ca voi respira”. Voi nu intelegeti, cu adevarat, ce se petrece. Intelegeti voi simplitatea acestui lucru numit aer, oxigen, care patrunde in voi si trece prin voi? Voi incercati sa il complicati. Incercati sa il manipulati. Incercati sa va faceti, sa va simtiti mai bine. Vi s-a cerut ca doar sa va deschideti! Acceptati-l! Lasati-l sa intre in fiinta voastra! Simtiti esenta aerului! Incetati sa il manipulati! Incetati sa incercati a-i schimba tipul constructiei sale atomice!

Unii dintre voi... am observat... patrundeti in acesta si incercati sa manipulati si sa fortati atomii. Voi credeti ca daca veti patrunde in nivelul cel mai de jos si va veti misca in jurul unuia dintre elemente, acesta va schimba lucrurile. Apoi, veti deveni un magician si veti fi capabili sa plezniti din degete si sa manifestati. Nu functioneaza in acest mod!

A existat un anumit grad limitat de succes, pe care oamenii l-au avut in era veche, facand astfel de lucruri. Voi puteti pacali structura atomica, pentru o anumita perioada de timp, folosind forta sau exersandu-va vointa. Dar, mai devreme sau mai curand, va avea un efect de prastie, in alt fel. De fapt, va actiona aproape importiva voastra!

Acest grup Shaumbra, Consiliul Crimson – acesta sunteti voi, Consiliul Crimson – voi sunteti pregatiti acum pe Pamant, ca sa intelegeti cum este, cu adevarat, sa lucrati cu esenta energiei, sa intelegeti alchimia energiei, sa intelgeti cum sa faceti ca lucrurile sa se manifeste in fata voastra! Nu vom patrunde in detalii astazi. Va vom cere sa stati cu cele mai simple lucruri – aerul sau apa...sau focul... cu oricare! Va vom cere ca, in mod simplu, sa simtiti energiile... modul in care curg... modul in care ele lucreaza/actioneaza!

Va vom cere sa simtiti apa – sa simtiti modul in care energia este blocata acolo! Exista energie blocata in apa si in aer. Energia poate deveni blocata. Exista acest tabel/grila de lucru al particulelor-de-energie-tip-12-filamente care merge mult mai departe, decat in sub-nivelul a ceea ce voi numiti structura atomica. Acestea reprezinta adevarata structura energetica a Pamantului.Va vom cere sa simtiti modul in care curge energia, printre aceste linii, printre aceste grile! Va vom cere sa observati cum se blocheaza in aceste grile! Va vom cere sa observati cum raspund perfect, imaginatiei voastre!

Imaginatia nu este ceea ce numiti vizualizare. Noi vorbim de doua lucruri diferite. Tobias v-a explicat acest lucru inainte. Vizualizarea este energie fortata si concentrata. Fara vizualizare aici... este vorba despre imaginatie! Cum puteti arata voi diferenta? Ei bine, imaginatia curge! Imaginatia nu trebuie sa fie fortata. Imaginatia provine din esenta voastra!

Vom repeta mesajul nostru, pentru cei care s-au conectat acum, sperand sa prinda finalul micii discutii, a lui Geoff si a Lindei. Noi am inceput discutia noastra. Eu sunt St. Germain! Bine ati venit in grupul nostru, de astazi! Noi vorbim despre energie. Vorbim despre ce este si ce nu este energia.

Exista multe conceptii gresite despre energie, in cultura voastra de acum, conceptii gresite, incat voi trebuie sa folositi anumite tipuri de instrumente, ca sa ii detectati intensitatea si puterea acesteia... si ele sunt partinitoare. Aceasta nu este energie. Aceasta este o exprimare a energiei, caci nu este energia-insasi!

Voi sunteti fiinte energetice. Aveti multa energie blocata in jurul vostru! Voi sunteti blocati intr-un scop. Voi ati modelat-o ca pe lut si acum s-a intarit, pentru a crea povestea voastra.

Noi vom indeparta mulajul. Il vom elibera intre acum si pana la urmatoarea noastra discutie. Va vom elibera de propria voastra creatie. Va vom arata cum va puteti juca cu energia.

Va vom arata... unora care vor dori sa vada - cum veti putea , de fapt, sa iesiti din corpul vostru! Nu vorbim despre proiectie astrala. Noi vorbim despre parasirea totala a corpului vostru... si a observa cum corpul vostru continua sa functioneze... si cum povestea voastra continua sa se desfasoare. Putini dintre voi, nu vor dori sa revina din acea experienta. Asa ca, fiti atenti privind solicitarea de a va oferi voluntari! Voi veti gasi ca va fi greu/apasator sa reveniti in acel corp. Veti descoperi ca este mai gratios sa faceti cum fac eu, St. Germain, - intru si ies, oricand eu aleg!

Noi avem de a face acum, cu o era total noua! Avem de-a face cu un “tu” total nou. Unii dintre voi ati incercat sa va construiti un “tu” mai mare. Tobias v-a vorbit cu blandete despre acest lucru. Eu nu voi fi la fel de bland! Voi incercati sa deveniti putin mai umflati in pene. Noi va vom dezumfla! Vom elibera energiile care sunt blocate. Va intrebati de ce aveti probleme fizice, probleme mentale, energie blocata? Noi le vom debloca!

Tobias mi-a cerut sa vin si sa va vorbesc, pe durata urmatoarelor doua intalniri ale Shaumbrei. Astazi a fost incalzirea. Astazi a fost modul meu de a-mi prezenta energia acestui grup, mai direct.

Vom continua sa lucram cu voi. Va voi arata unele trucuri. Doresc sa va fascinez intre acum si urmatoarea noastra intalnire! Va voi arata cum poate fi schimbat ceva, foarte rapid. Va voi arata cum iluziile vin si pleaca. Voi veni la voi in forma umana si nu ma veti recunoaste atunci. Dar, cand veti privi in urma, mai tarziu, veti spune, “A fost afurisitul de St. Germain!” (audienta rade)

Shaumbra, suntem pregatiti sa avansam! Suntem pregatiti sa avansam! Tobias a lucrat cu voi pe durata a cinci ani lungi si rabdatori. Kuthumi vine sa va vorbeasca. Si Quan Yin vine sa va vorbeasca. A trebuit sa il retinem pe Ohamah... el este foarte puternic acum. Este momentul sa mergem inainte! Avem mai putin de doi ani, pentru a lucra impreuna, inainte de acest salt cuantic. Avem multe lucruri de facut! Asa cum cineva i-a spus mai inainte lui Cauldre, nu mai exista timp pentru plansete si lamentari. Nu mai este timp pentru a va intreba de ce nu sunteti sanatosi, de ce nu aveti abundenta! Treceti peste acestea! Treceti peste ele!

Trebuie sa va spun ca este atat de impresionant, sa observ munca pe care ati depus-o! Au fost – ceea ce voi ati numi - pariuri de partea noastra, ca nu veti fi capabili sa ajungeti pana aici (audienta rade), dar ati fost capabili! Un lucru pe care as dori sa-l spun despre Shaumbra, este ca voi ati decis sa fiti indaratnici(rasete), sa fiti incapatanati, in atat de multe moduri. Si, voi veti continua sa faceti asta, intr-un fel sau altul!

Dar, va voi arata o cale mai usoara si mai plina de gratie, de a va conduce viata voastra si creratiile voastre. Acest lucru revine la esenta a ceea ce este energia si cum poate fi folosita!

Nu pot sa subliniez suficient – nu pot sa subliniez destul de mult - iadul prin care am trecut, prin repetarea vietilor pe Pamant, mult mai rau, decat orice v-ati putea imagina, fiecare dintre voi! Eu stiu ca voi doriti sa provocati povestile voastre, fata de a mea. Ale mele vor iesi invingatoare, mainile jos! Am facut asta, pentru a intelege cum lucreaza energia si pentru a ajunge in punctul intelegerii simplitatii acestui fapt!

Pot sa va vad pe multi dintre voi, facand aceleasi greseli, pe care le-am facut si eu. Voi va straduiti prea tare. Va aflati in mintea voastra si voi fortati. Voi va epuizati. Treceti si peste acestea!

Este interesant de notat, privindu-va, lucrand cu voi, pasii uriasi si progrersele pe care le-a facut omenirea, in general! Unul dintre semnele prevestitoare ale saltului cunatic in constiinta – un salt cuantic care a fost mult timp asteptat si poate mult timp intarziat – este cand un mic grup de oameni incep sa inteleaga – as dori sa fiti foarte atenti la acest lucru – cand un mic grup de oameni incep sa inteleaga, ca nu exista un astfel de lucru, ca bine sau rau, ca lumina si intuneric! Nu exista un astfel de lucru ca răul!

Acesta este inceputul adevaratei intelegeri, ca nu exista dualitate! Va va ajuta sa daramati structurile vechi ale energiei. Va va ajuta sa eliberati imense volume de energie. Cand societatea poate trece de conceptul invechit de bine sau rau, de lumina sau intuneric, de conceptul de inger sau diavol, atunci societatea va face un salt cuantic! Dupa aceea, energia va lucra in mod diferit.

Va aflati pe marginea importanta a acestuia Am trecut prin mari dificultati si mari porvocari, pentru a ajunge in acest punct! Acest grup a inceput sa inteleaga, ca acest lucru numit lumina si intunericul, reprezinta o iluzie! Acest lucru numit dualitate este o iluzie! Apoi, noi putem ajunge la esenta/miezul energiei!

Nu exista spatiu. Vedeti... nu exista spatiu! Nu exista spatiu intre elementele atomului. Nu exista spatiu cand priviti inafara, spre cerul vostru. Cand priviti stelele, acolo nu exista spatiu. Este plin de potentiale. Este intesat cu potentiale, potentiale ce sunt pregatite spre a fi initiate si activate de voi si aduse in realitatea voastra. Nu exista starea de nimic. Nu exista starea de nimic! Totul este “starea de ceva”, pregatita sa fie activata de fiinte Creator, ca voi!

Tobias mi-a oferit acest podium astazi si mi-a permis sa vorbesc din inima si din sufletul meu! El mi-a permis sa va spun cine sunt, mi-a permis sa fiu foarte direct cu voi! Ii multumec! Va multumesc voua tuturor, pentru ca m-ati invitat in acest loc!

Eu Sunt Tot Ce Sunt!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro