Материалите на Аления Кръг

Серия Въплътяване

Шоуд 4: „Двигателите на Енергия “

Представя Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представено през Аления Кръг

На 6 ноември 2004 год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/187


И така е скъпа Шамбра, аз Тобиас се завърнах ( смях и аплодисменти ). Наистина енергията в тази група днес Шамбра, които седите тук и които се присъединихте към нас е радостна и интересна. Вие така жадувате и сте толкова гладни...толкова ви се иска да изпълните това, за което сте дошли на Земята...толкова искате да помогнете на енергиите да се придвижват напред...както вътре в себе си, после и за всички останали, които искат да се присъединят към това нещо наречено живот в Новата Енергия.

 

Аз Тобиас и гостите които влязоха днес се захранихме от вас. Ние ви вдишваме навътре. Искаме да ви въплътим. Ще ни позволите ли да го направим, да се приближим до вас–да бъдем вътре и около вас–за да можем да ви въплътим?Ще ни позволите ли да се приближим даже повече днес, да бъдем толкова близо, сякаш танцуваме, дори да сме повече от двама? Искаме да ви въплътим, да ви отведем в нашето битие.

 

Знаете ли какво в действителност е въплъщение, Шамбра? Това е приемане без страх–БЕЗСТРАШНО ПРИЕМАНЕ–на Всичко Което Е, без стени и прегради или осъждане. Това безстрашно приемане, усещане на всичките енергии, преживяване на всички неща, разбиране, че вие никога не ще загубите своята индивидуалност или цялостност. То е там. То е постоянно. Вие никога няма да го загубите. Това беше дар, даден ви от Духа. Вие винаги сте го притежавали и винаги ще го имате.

 

Да, разбира се имаше моменти, когато си мислехте, че сте я изгубили, когато си мислехте, че вашата индивидуалност е разрушена, умишлено, когато тя беше смачкана от друга същност, умишлено и до известна степен по взаимно съгласие. Шамбра, вашата единична енергия– вашата, на ангела, на този аспект на духа–винаги е била там и винаги ще бъде. Тя беше създадена за вас и винаги ще бъде. Тя никога не може да ви бъде отнета. Никога не може да бъде разрушена. Никой никога не може да ви я открадне.

 

О, вие може да играете играта. Може да имате история, в която се преструвате, че някой в даден момент краде енергията ви, че вие сте обладан или че позволявате да станете марионетка, когато надделяват над вас. Но това може да продължи само за кратък период от време. Вашето същество винаги ще се завръща към цялостност. Нищо никога не може да го разруши, да ви го открадне или да го овласти. То винаги ще се завръща обратно към вас, Шамбра.

 

Ето защо казваме, че въплъщението е безстрашно приемане. Вие можете безстрашно да приемете себе си. Можете безстрашно да приемете всичко в съществото си. Както вашия скъп приятел Кутхуми каза миналия месец: „ Можете да вдишате микробите, можете безстрашно да ги приемете. “Можете безстрашно да приемете всичко, което се отнася за вас или за когото и да било. Можете да бъдете толкова приемащ всичко, което сте направили в миналото, в това си въплъщение, в предишните, без осъждане, без страх.

 

Знаете, че някои от вас се страхуваха от миналите си аспекти–може би от военачалника или някакъв вид крадец или престъпника, някакъв вид небалансиран лидер–че този ваш аспект може да се върне и да ви завладее в това въплъщение. Имате страх от самообладаване, интересно нещо! ( смях ) Може Кутхуми да направи филм за това! ( смях )

 

Вие се боите, че ще бъдете обладани от собствените си аспекти. Но помнете, както каза Кутхуми: „ Това сте вие–вие, вие–които фактически създавате тези неща. “ Няма никаква друга част от вашето същество, която да е по–мощна...или по–великолепна...или възхитителна...или по– силна, от вас, които седите тук днес. Вие, които седите тук сега, може би нямате съзнателни спомени и това ви кара понякога да си мислите, че сте слаби.

 

Но, скъпи приятели, Вие имате силата и красотата, енергията и духовния път. Вие ги създадохте. Вие създадохте цялото това приключение през животите и всичко това ви доведе до точката в която си спомнихте себе си. Толкова силни сте вие. Вие създадохте брънките на тези вериги.

 

И като Създател, вие можете също така да ги разрушите. Понякога виждаме как бързате и се суетите и се опитвате да пресметнете как да го направите. Опитвате се да използвате формули, методи, техники.

 

Няма нужда да правите нищо, Шамбра, освен БЕЗСТРАШНОТО ПРИЕМАНЕ, защото вие сте тези, които създадоха историята. Вие сте тези които създадохте брънките и връзките. Вие създадохте реалността, в която се намирате.

 

Следователно, като Създател, не мислите ли, че сте създали също така път за развитие, за да не заседнете....да не станете слаби...така че да не бъде унищожена самата същност на душата ви? Вие създадохте това. Безстрашно приемане...това е феноменално...безстрашното приемане на всяка своя част, на всичко наоколо.

 

Това не означава, че трябва да ви харесва, Шамбра. Тук е разликата. Понякога си мислите: „ Добре, трябва да ми харесва и трябва да обичам всичко .“ Не, не трябва! Безстрашното приемане означава, че вие също така можете да бъдете проницателни, че също така можете да бъдете „ чувствителни.“ "Чувствеността “ ( sensory) ви позволява да оцените енергиите наоколо. ( Другото тълкуване на думата sensory е цензура, даване на критична оценка ).

 

Вие се боите от думата „ осъждане “, защото тя ви носеше безпокойство в миналото. Погледнете на това по друг начин. Вие възприемате. Вие усещате. Вие не осъждате. Вие безстрашно приемате, ако човека до вас дяволски ви ядосва ( смях ). Вие безстрашно приемате, вие сте, който сте и той е който е. Това е приемане...и приемане, че той също е Бог, въпреки всичко останало, което можете да си помислите за него.

 

Безстрашното приемане–да вземеш всяка частичка от реалността, в която се намираш и да я поместиш в себе си. А вие се опитвате да я отхвърлите в страни. Опитвате се да казвате: „ Някак си, това е лош ден в който това се появи в живота ми. Не го исках, така че ще държа вратата си затворена. “

 

Скъпи приятели, отворете вратата и позволете на „ лошия ден “ да влезе. Вие го създадохте по някаква причина. Всъщност това не е лош ден. Това е просто ден, който ви подтиква да се движите напред. Вие позволихте тези събития в живота си. Може би усетихте, че ставате малко безразличен. Може би усещате, че имате нужда от известна мотивация или ниво на разбиране. Но как щяхте да го разберете, ако държахте вратата затворена? Как щяхте да разберете, ако не бяхте поканили „ лошия ден “ в дома си? Седнете и поговорете с него малко. Седнете и усетете, как се чувствате.

 

Въплъщението е безстрашно приемане, че може да се страхувате от нещо. Безстрашно се страхувайте от тези неща. Нека бъдат в живота ви. Пуснете всичко това. Отново, Шамбра не става дума да харесвате всичко. Става дума да приемате всичко и да приемате начина по който се чувствате относно всичко това.

 

Шамбра, ние дойдохме при вас днес с няколко съобщения. Дойдохме днес с голямо количество енергия. Ние дойдохме при вас във време на промени.

 

Видяхме това неотдавна в изборите, за които говори Калдре. И вие казвате: „ Но там нямаше промени. “ И ние казвам: „ Но там имаше промени.“ Има неща, които се случват. Вижте времевата линия върху, която работите до септември 2007 год. Погледнете това за което говорихме по–рано.

 

Има енергийни сили, които се придържат към Старите начини, защото се страхуват. Те са изпълнени със страх, защото бяха изключени, защото те също притежават енергия. Да, те също така помагат за ограничаването на енергията. Има много причини за това, но всичко е свързано с това, което става.

 

Докато нещата се придвижват напред, технологиите набират скорост и откритията в науката и медицината стават все по–често и по–често...не е чудно че може да има и такива, които противостоят на промените, които искат да се върнат обратно към Старите начини. О, ние не говорим тук само за Америка. Виждате това по целия свят.

 

Някои от най–силните гласове сега излизат на преден план. Те проповядват и дори изискват и тероризират придържайки се към Старите пътища, в опит да се върнат назад във времето. Те се боят от промените. Опасяват се от нещо ново, точно това за което ви говори Кутхуми миналия месец.

 

Но в известен смисъл, Шамбра дори и да погледнем отвъд това, те ви помагат, поддържат баланса или ограниченията, така че целия този процес на промени да може да стане по–меко и плавно. Те държат Старото. Това създава много балансиран и прекрасен коефициент на енергия. Това ви предпазва за не затънете в известен смисъл. Това поддържа света в определен баланс и контрол. Има смисъл от това. Когато можете безстрашно да приемете всичко, което става около вас, вие започвате да разбирате, колко красиво и вълшебно работи то.

 

И така, Шамбра, ние ви молим да вдишате дълбоко и безстрашно да приемете всичко, което касае самите вас и всичко което касае света. Внесете това в своята същност. Усвоете го. И му позволете да излезе на повърхността. Нека се движи.

 

Получихме неотдавна въпрос от една Шамбра от Израел, от моята родина. Чакахме отговор. Искахме да го внесем в тази група, защото той касае всички вас. Това е трогателен въпрос. Той изисква отговор за всички Шамбра. И така, ние се извиняваме на Калдре, че отговора не дойде по–рано. Но искахме да почакаме до днес.

 

И жената пише: „ Скъпи Тобиас, неотдавна провеждах ченалинги. Но чух гласа на страха, който ми казваше грешни неща. Аз приемах тези гласове, които се опитваха да ме излъжат и да ме заблудят. Какво правя погрешно, Тобиас? Как се отварям за другите сфери? Как се откривам за така наречените ченалинги? “

 

Да, с една дума можем да кажем: „Участвай, участвай.“ Това, което правите скъпа, която зададе този въпрос и много от останалите, които също са Шамбра–вие се опитвате да се извадите от уравнението. Ние искаме да сте в него.

 

Когато Калдре седи тук и провежда ченалинг, той не е някъде другаде. Той изцяло участва, защото ние го изискваме от него. Ние искаме той да е тук.

 

И ние искаме вие да сте изцяло въвлечени в процеса на ченалинг. Вашата енергия е тук. Ето защо думите ни са ви така познати, сякаш сте ги слушали предната нощ или някой ден докато си карате колата по улиците. Ние искаме да участвате.

 

Когато не участвате, когато се опитвате да напуснете духовното уравнение и Земята, да всъщност гласовете които ще дойдат ще ви лъжат, защото и вие се опитвате да се излъжете. Гласовете, които идват, ще бъдат неверни, защото и вие не сте верни на себе си. Гласовете, които ви казват неща, които определено ви заблуждават, защото наистина ви отразяват. Определено се вкарвате в заблуда по отношение на това кои сте.

 

Така, че скъпа от Израел–скъпи от целия свят–трябва да участвате сега във всеки аспект от живота си. Ако се готвите да провеждате ченалинг, ако искате да говорите с нас, трябва да участвате.

 

Има такъв тип усещане на Старата Енергия... тип разбиране, че трябва излезете от пътя, защото просто сте малък човек...просто незначителна частица...просто глупава жизнена сила, която трябва да преместите, за да позволите на другите на влязат...да позволите на грандиозните извънземни интелекти да влязат...или на този грандиозен ангел да влезе. Вие трябва да се разкарате от пътя и след това, ако имат време и ако вие сте достатъчно достойни–те ще могат...може би...ще ви дадат малко съобщение, което да предадете на останалия свят. Това е нашето разбиране за вашето разбиране, Шамбра.

 

Сега енергията е друга. И ние ви молим да участвате. Ще чувате правдоподобни гласове, когато участвате. Ако сте канализатор, бъдете активен в процеса. Престанете да се изкарвате от него. Въплътете себе си в процеса, точно както го правите сега.

 

Вие въплъщавате себе си в този канал. Калдре и Линда въплъщават себе си в този канал. Те му позволяват да бъде.

 

Ако ви помолят за съвет и напътствие от наша страна, вие също трябва да участвате. Вие трябва да позволите на това да влезе навътре чрез вас. Престанете да се опитвате да се правите на невидими, да се преструвате на отсъстващи. Как още по ваше мнение ще дойде енергията на вашата божественост?

 

И така, ние казахме неотдавна в друга група, че ако не сте си в къщи– което се явява вашето тяло и тази реалност и това съзнание–ако не сте тук, когато вашата божественост пристъпи към входната ви врата, там няма да има никакъв отговор. Светлината гори, но вкъщи няма никой.

 

Важно е да участвате във всичко в живота си. Понякога идвате при нас с въпроси и искате отговор. Чакате някой да откликне. Чакате голям глас в главата си. Това не работи така. Вие сте активната част във всичко това.

 

Понякога питате, какво още трябва да направите в живота си. И ние стоим и чакаме да вземете решение, след това ви подкрепяме. Понякога питате: „ Как стана така, че Духа не отговори на въпроса ми. Минаха пет години. Аз попитах: „ Какво да правя? “ И до сега не съм получил отговор.

 

Вас ви нямаше вкъщи, Шамбра, когато дойде отговора. Той ще продължава да се рее около вас. Ще продължава да се връща отново и отново. И той облича нова–бих казал–дреха всеки път, когато отново идва да ви навести. Вие продължавате да чакате силен глас от небесата. А това става в момента Сега вътре във вас.

 

И така, скъпа от земята на Израел, благодаря ти за въпроса. Искахме да пренесем този въпрос до всеки от вас тук. Участвайте във всеки ваш аспект. Тогава и ние ще можем да дойдем. Тогава ще можем да ви напътстваме и да ви помагаме...и ще можем да ви обичаме...и ще можем да ви разказваме смешки...и ще можем да ви даваме съветите си, винаги с предупреждение, че това е просто съвет.

 

О, Шамбра трябва да разберете, че не ни виждате сега на Земята, нали? Ние дори не знаем бихме ли успели поне да се доближим до това, което вие така добре правите...в условията на прехода от една енергия в друга...в условията на живот в Старата Енергия и опитите да интегрирате Новата Енергия в живота си....в условия на опити...желания...желание да си спомните...да си спомните кои сте...и защо сте тук...и кои сте били...но в същото време–все пак не искате да си спомните кои сте и защо сте тук. Така, Шамбра вие вършите изключително добра работа. Както казах, ние не мислим, че бихме могли да го направим даже близко до това, което направихте вие.

 

Ние ви следваме. Ние влизаме след вас. Ние ставаме вашите деца и ваши внуци и техните деца. Ние вървим по вашите стъпки. Ние можем да ви помагаме с напътствия. Можем да помагаме, като споделяме с вас. Можем да ви помогнем да си спомните. Можем да помагаме също бидейки вашия глас. Но от вас зависи–да участвате изцяло във всичко, което правите сега.

 

Забелязахте ли неотдавна, че когато искахте отговор от ангелите и водачите и останалите, вие не получихте нищо, съвсем нищо, като голяма празна стая от която са изнесли всички мебели? Това е защото ние искахме ВИЕ да го направите. Искахме вие да участвате.

 

Това не е просто, как да кажем–просто нужда. Зад това стои физика. Изисква се в Новата Енергия, която вие започвате да интегрирате, да бъдете изцяло присъстващи. Вие не можете да бъдете отсъстващи владетели на своята божественост. В Новата Енергия вие трябва изцяло да присъствате и да участвате. Тогава ще влезем и ние. Можем да дойдем и да ви служим по начин по който вие искате да ви бъде служено и вие имате нужда да ви се служи.

 

В Старата Енергия имаше случайни пророци. Пророците фактически всички бяха безумци–трябва да ви го кажем. Такива бяха наистина. Трябваше да бъдат такива. Трябваше да бъдат много не балансирани, за да бъдат способни да внасят енергии и съобщения. Но бяха само няколко.

 

Сега, когато се движим в Новата Енергия–когато вие се придвижвате в Новата Енергия–вие всички сте пророци. Вие всички сте пълноправни пророци. Когато се движите в Новата Енергия и изцяло участвате в своите творения в своята реалност. Тогава и ние можем да дойдем. Не можем да го направим преди хората. Воала или бариерата са твърде силни.

 

Вие знаете, Шамбра воала ( завесата) от двете страни. Вие го знаехте, нали? Не, не го ли знаехте? ( смях ) Вие си мислехте, че можем да се надвесим и да видим всичко, което става на Земята. Ние седяхме тук на върха на голям облак, наблюдавахме ви, когато не можехте да виждате или да усещате или да чувате, тогава бяхте изолирани.

 

Шамбра, завесата е и от двете страни. Изисква се взаимно участие от ваша и от наша страна, за да се премине през нея. Ето защо ви казваме, че пророците от миналото трябваше да бъдат малко безумни, за да се работи с тях. Ние трябваше–как да кажа–да разбалансираме нашата енергия. Трябваше да преустроим енергиите си, за да преминем през пророците във вашата съвременна ера по–конкретно.

 

Виждате ли, винаги има известно безпокойство от нашата страна, че– както се казва–може да дойдем прекалено близо до енергията на Земята. Или, като не избираме да се инкарнираме и все пак сме привлечени толкова близо и следващото нещо което става е, че сме малки бебета ..плачем ( смях ). Така, че ние създадохме един вид–как да кажем–спасителен пояс на нашата страна, така че сме свързани един с друг и тези които идват най–близо до човешката реалност, да не бъдат засмукани към нея.

 

Говорихме преди за извънземните, за НЛО. И наистина те са тук. Всъщност те–как да се каже–това са онези същности от другите измерения. Те не са материални. Те не са в материя, както сте вие. Но са тук. Те са ваши аспекти от миналото или се явяват вашето семейство. И те също знаят, че ако се приближат твърде близо към енергията на Земята, също ще бъдат всмукани навътре. Това е дяволски трудно за извънземните–да започнат да преминават през инкарнация, нещо което никога не са правили до сега...много, много е трудно.

 

И така, Шамбра става дума за пълно участие, да бъдете тук, да бъдете с нас, да сте човек от нашия отбор...а не отсъстващ лидер от вашата страна.

 

Днес ние внасяме няколко прекрасни енергии от нашата среща. Това се изграждаше през последните няколко дни. И има причина всички тези неща да бъдат тук днес. Това е прекрасен момент. Днес ще празнуваме. Ще направим нещо интересно днес заедно.

 

Първо, внасяме този аспект, който неотдавна плаваше из вашите сънища. Той идваше да ви навести, превъплъщавайки се в най– различни личности или истории. Но той влизаше и излизаше от вашите сънища в последно време.

 

Какво беше това, какво представлява? Това е най–важния и най– мощния аспект от вашите въплъщения–в Атлантида. Това е този, който влиза като най–силния, може би най–мъчителния или конфликтен. Той е този, който в последно време се рее около вас. Някои от вас го усетиха, седящ на задната седалка на колата си. Някои от вас го почувстваха– как да кажем–в дъното на коридора в дома си . Някои от вас срещнаха този аспект в сънищата си.

 

Този аспект от Атлантида сега се завръща, по–специално, за да работи с вас, да ви помогне да раздвижите някои енергии. Той е тук, защото сега, повече от всякога, спомените и чувствата от Атлантида се завръщат назад. В Атлантида, ние бяхме в кулминация. Бяхме във време на промени. Ние бяхме във време на бурно развитие на технологиите, въпреки че нашите технологии не приличат по нищо на вашите днес.

 

Трябва да кажем, че технологиите на Атлантида бяха много, много различни. Вие използвате технологии, основани на електричеството в днешното си общество. В Атлантида, ние нямахме такова нещо. Имаше енергийни технологии, които бяха доста по–различни.

 

Аспектите на вашата същност от Атлантида–почти всички от вас ги имат –сега се завръщат, защото е време за промяна. Сега има модел подобен на този от времената на Атлантида. В известен смисъл, можете да разгледате енергията на циклите и спиралите по времето на Атлантида. И след това ще можете да видите енергията на спиралата на настоящия си момент. И те ще бъдат като близнаци. Ще си приличат много. Това е така, защото вие сте въвлечени и в двете енергии. Приличат си, защото и двете се приближават към времето на квантовия скок на енергията. Те много си приличат, защото се приближават към момента, когато божествените енергии ще могат да започнат наистина да се проявяват и да се въплъщават на Земята. Сходството е много, много голямо.

 

Много от вас, които слушате или четете това или присъствате днес, вие даже изглеждате така, както сте изглеждали по времето на Атлантида. Може кожата да има малко по–различен нюанс. Може очите да имат малко по–различен цвят. Но, Шамбра, вие дори изглеждате, както сте изглеждали при въплъщението си в Атлантида.

 

Аспекта на Атлантида, този силен аспект влиза сега, за да ви помогне да се придвижите през измеренията, да ви помогне като ви убеди, че няма да има колапс, подобен на този който стана тогава, да ви увери, че онзи колапс по времето на Атлантида не беше грешка. Той не беше заради злоупотреба. Преди всичко беше, защото нещата се движеха толкова бързо, че възникна дисбаланс в другите области. Имаше дисбаланс в Гая. Тогава не беше обърнато такова внимание на Гая.

 

Всичко трябваше да се придвижва заедно. По времето на Атлантида нямаше нужда от такъв тип енергия, която да помага на населението да поддържа и балансира със старото. Това беше деликатен момент през който преминавахте. Този баланс със Старото и Новото беше важен.

 

Този аспект на енергията на Атлантида влиза сега също и защото той беше най–травмиращия, най–натоварващия, който се нуждае от изцеление вътре във вас. И той се завръща сега за да го получи. Той се завръща, за да разбере, че вие сте окей...че сте избрали безопасно място...че Земята не е избрала унищожението или разрушението...че промените сега са настроени по такъв начин, че да можете да се справите с тях.

 

Този аспект на Атлантида се завръща, за да се присъедини в този ден в това свещено място, нашето общо пространство...да ви служи...и също така да се придвижвате през промените...този квантов скок, който ще стане след няколко години...да се придвижи заедно с вас. Тази енергия не иска вече да бъде отделена, не иска да бъде нежелана и ненавиждана. Тя не иска да бъде енергията, която ви плаши, както вече стана. Някои от вас са имали кошмари през нощта, когато сте били деца, някои от най–големите ви страхове, бяха когато енергиите на Атлантида се опитваха да се реинтегрират.

 

Тя сега се завръща, за да се присъедини към вас, за да се въплъти вътре във вас, за да помоли за безстрашно приемане във вашето същество. Има много от това, което енергията на Атлантида може да ви донесе. Това е ВАШИЯ опит. Това са инструментите, които изучавахте и развивахте. Това сте вие. Сега е момента да върнете това назад, за да го въплътите изцяло...безстрашно приемане на Атлантида...безстрашно приемане на придвижването в Новата Енергия още веднъж.

 

Заедно с енергиите на Атлантида в този ден също влиза и друг гост, нашия скъп приятел Охам. Наистина енергията на Охам беше много присъстваща, особено в първата си школа. Енергията на Охам беше много присъстваща защото точно сега при цялото това придвижване в Новата Енергия се изисква много сила...много голяма яснота...много прямота...яснота, която трябва да имате за себе си...истината за това кои сте. Трябва много енергия и Охам идва днес.

 

Охам беше войн също и в Атлантида. Охам-както се казва–имаше големи, големи трудности със събитията от онези времена. Той беше един от многото лидери на групи, които работеха в дворци, един от лидерите на група, която работеше върху енергийните баланси, със споделянето на енергия между всички хора.

 

Когато Атлантида започна падението си, той беше един от първите, които вдигнаха ръка, който взе оръжието за борба. И това което видя той на полесражението...което видя той с войниците си...което видя с неговото семейство и любими хора...предизвика в него дълбок гняв...образува вътрешни рани. И той се закле да се върне обратно, закле се да се върне обратно като войн и да унищожи всички онези които са навредили на него или на семейството му. И този обет остана завинаги с него.

 

И той се върна обратно...разбира се той се върна по земите известни като Индия. Но беше войн. И мъстеше. Но това не му донесе истински покой. Не му донесе истинска интеграция. Трябваше му дълго, дълго време, за да преодолее белезите на Атлантида. И така, той се върна назад в тази много важна точка от нашата история, за да ви помогне също да преминете през това, да ви помогне да пуснете, може би клетвите които сте дали, да ви помогне да пуснете енергиите, които може би все още държите.

 

И така, Шамбра искаме да поговорим с вас днес за енергиите, които все още държите. Ще ви помолим през времето в което сме заедно, наистина да почувствате, да усетите какво задържате. Вие се гордеете със себе си, бидейки притежатели на енергии. Вие искате да притежавате енергия. Вярвате, че това е вашата работа. Правите го от толкова време от колкото изобщо си спомняте.

 

Много от вас тук държат енергиите на Атлантида, за връщане към Атлантида, в известен смисъл за опазването на Атлантида може би. Вие държите тези енергии в самата тъкан на своето същество . Държите ги в тялото си, по–точно в ума си. Държите ги в енергийното поле, което ви заобикаля.

 

Тук има такива, които се явяват експерти относно полето и решетките. Искаме да погледнете от близо тези, с които работите и ще видите как те са оплетени в енергиите, които държат. Ще ги видите ако погледнете отвъд първоначалната рамка на мрежата с която работите. Те са маскирани там. Те са така преплетени, че понякога е трудно да бъдат забелязани. Но ако се отворите, ще ги видите.

 

Някои от вас държат енергията на Лемурия. Държите я с надежда, че отново ще дойде времето на меката енергия, да се завърне любящата енергия на Земята. Ние ви напомняме, че Лемурия беше прекрасна, но беше тежко, трудно, да се приспособите към физическото тяло, към другите човешки същества. Но вие държите тази енергия. Чакате Лемурия да се върне. Скъпи приятели, този автобус спря тук. ( смях )

 

Много от вас държат енергиите на Артурианските времена...Крал Артур и Камелот и Мерлин. Държите ги, за да се върне отново магията. Ние говорихме неотдавна за магията на земята на Словения. Обяснихме какво е магия. Внесохме енергията на Мерлин. Говорихме за Камелот. Говорихме как всичко това може да бъде интегрирано във вашето ежедневие. Говорихме, че магията не е нищо друго от система от вярвания, в която въвеждате и останалите хора. И Калдре тук казва, че записа скоро ще бъде достъпен.

 

Скъпа Шамбра, някои от вас държат енергиите на тези които вие наричате Индианци. Вие държите енергиите на тази мистична група, група от хора ориентирана върху Гая, които разбираха Земята, които разбираха небето. И вие държите енергиите заради тях.

 

Шамбра, някои от вас държат енергиите на работното си място. Да, държите тези енергии. Вие си мислите, че сте счетоводител или служител на реда. Но вие знаете, винаги сте знаели, че вие държите енергиите на тази компания, на тази група от хора. Понякога се възмущавате от това. Понякога си мислите: „ Само ако знаеха, че аз поддържах енергията, нямаше да се отнасят така с мен. “ И може би сте прави. Но ние не мислим, че шефа ви може да разбере това.

 

Някои от вас държат енергиите за оскърбените и обидени жени, които притежават енергията на Изида, жертви на насилие. Вие им помагате да поддържат тази енергия, да поддържат пространството и баланса си. Това е прекрасна работа. Вие им помагате да избегнат пропадането в дълбоката пропаст...и вие го знаете. Помагате им да не паднат от скалата. Помагате им, защото сте били насилвани. Вашата енергия на Изида също е била наранена. Вие сте способни да отработите голяма част от нея. И сега вие държите енергиите на женската енергия, която е била оскърбена и ранена, с която са се отнасяли лошо.

 

Някои от вас са грандиозни поддръжници на енергията на Стария Египет. Вие знаете това, усещате го. Това резонира вътре във вас, когато видите нещо, идващо от старите земи, от старите култури красиви култури. Това ви просълзява. Вие сте поддръжници на тази енергия, в очакване на подходящия момент, в очакване на възможност да се върне обратно, че ще навлезе в живота ви по един или друг начин.

 

Някои от вас тук, поддържат енергията на Гая. Всъщност поддържате енергията на Земята. О, вие помните времената на Атлантида, когато ние сякаш забравихме да удържим енергията на Земята. И тя сякаш ни го напомни. Така, че вие държите тази енергия, поддържате баланса, вдъхвайки увереност, че Гая е любима и почитана и уважавана, давайки увереност, че земята и водата и небето се поддържат по възможност чисти и вие поддържате енергията за това.

 

Някои от вас тук поддържат енергията за музикалните вибрации, не е ли така? Вие държите тази енергия–не само за себе си–но и за другите, които навлизат в това...които творят с тази музикална енергия...защото вие знаете, че тя има лечебни свойства...има способност да разказва истории...има способностите на любовник. Така, че вие държите тези енергии.

 

Някои от вас държат тук енергията за изцелението, други–на любовта. Толкова много от вас днес държат енергиите на семействата си, не е ли така, за своите синове и дъщери, за мъжете си, за родителите си, които са тук или вече са си тръгнали. Вие държите енергиите, защото не мислите, че те могат да го направят сами, защото вие сте така любящи и даряващи.

 

Вие сте така изпълнени с желание да служите. „ Скъпи дух, ще ти служа по всякакъв начин “-казвате вие, когато поддържате енергията на всичко около вас. Вие поддържате енергията, когато са болни. Вие държите енергията, когато се нуждаят от допълнителна порция любов. О, да ние го виждаме много ясно. Вие държите енергията на семейството си, не е ли така?

 

Някои от вас поддържат енергията на определени страни. Много от вас, слушащите сега, поддържат енергията на Израел–знам това, защото седя до вас сега–не е ли така? Вие се чудите: „ Какво ще стане после? “ Да, с напускането на Ясер, какво ще стане после? Вие държите тази енергия и той ще поддържа могилата си. И вие знаете това, ето за това са дебатите сега. Те искат да поддържат енергията си заземена.

 

Вие го знаете и го правите. Вие умирате и след това държите енергията си в земята. Част от вас се завръща на другата страна, част от вас остава тук, задържана от нещо, ето в какво вярвате, че държите енергията за нещо, което обичате и за което ви е грижа.

 

Шамбра, в този ден...поддръжници на енергията...ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ УВОЛНЕНИ!( смях ) Не, не сме длъжни да правим нищо с тази програма. Днес е време да позволим на това да си тръгне. Но сега вие сте уволнени. Ние искаме да престанете да поддържате енергиите, за да станете Двигатели на Енергиите...много по–добре, много по–добре.

 

Да, поддръжници на енергиите са нужни и необходими. И там има цяла група, която очаква, готова е да влезе и да поеме тази работа. Може те да не го осъзнават. Може просто да усещат възбуда и страст. Нещо ново, което се приближава към тях. Да, те могат да поддържат енергията. Могат да поддържат баланса. Те очакват да влязат. Те чакат. Кога ще си тръгнете. Те чакат, кога ще пуснете Старите Енергии, които сте носили със себе си навсякъде, като камъни в джобовете. Те чакат, кога ще се издигнете.

 

И така, каква е разликата между Двигателите на Енергията и поддържащите енергията? Голяма ...голяма! И това изисква някои промени в живота ви. Причината, поради която ние взехме Кутхуми миналия месец, беше да ви подготви за промените, големи промени.

 

И така, Шамбра, двигател на Енергия е този, който изцяло въплъщава...безстрашно приема енергията в своето същество...не я държи вече настрана от себе си...без повече бариери...но внасяйки я навътре, това и позволява да продължи да се движи сама. Двигател на Енергия е този, който позволява на енергиите на идват в неговата реалност, не само във физическото му тяло, но и в съзнанието му и след това в известен смисъл, може да се каже–трудно е да използваме думи тук–вие давате благословията си.

 

Давате благословията си за въплътените енергии. Вие ги оцветявате с божествената си четка. Вие ги целувате с божествените си устни. Вие внасяте искрата на Новата Енергия в това. И след това му позволявате да се въплъти, като потенциал за когото трябва, който иска да го ползва.

 

Ето как работи енергията. Ето как се движи енергията. Тя има нужда от пълно въплъщаване от участник в божественото. Вие позволявате това да стане чрез вашето същество. Така Новата Енергия и божественото се проявяват и реализират в трето измерение на тази планета.

 

Сега, Шамбра тук няма група Двигатели на Енергия. Има енергийни превключватели от гледна точка на Старата Енергия. Те просто местят някои енергии напред–назад. Може би ще познаете някои от тях. Може би осъзнавате някои от тях.

 

Но ние тук говорим именно за Двигатели на Енергия. Двигател на Енергията е този който е изцяло въплътен и изцяло участва, изцяло благославя всичко идващо към него и в него и през него. И когато той прави това, той дава своята благословия на Новата Енергия и божественост. Това не е просто прехвърляне на един коефициент енергия напред–назад. Това е благославяне на енергията. Което позволява да се внесат всички аспекти на Новата Енергия, нова динамика, нови прозрения.

 

И така Шамбра, дойдохме днес при вас, за да ви помолим да приемете новата длъжност. Ние също така ви молим да обърнете внимание на тази метафора. Понякога вие буквално сте уволнени от работа или когато нещата в живота ви се променят, вие се паникьосвате. Чудите се какво сте къде сте сгрешили. Чудите се как да продължите. Вие просто на някакво ниво в себе си позволявате на нещо Старо да си тръгне, за да може нещо по–грандиозно и по–ново и нещо което ви служи по– добре да дойде в живота ви. Понякога се дразните, когато нещата не стават по начина по който искате. Понякога се дразните, когато трябва да изхвърляте неща от живота си. Всичко това е начин да освободите място за новото.

 

Поддръжниците на енергия, буквално помагат за създаването на деликатния и прекрасен баланс на енергията. Разбира се, ние не можем просто да забравим за Атлантида или да я игнорираме. Разбира се, не искаме просто да забравим за енергиите, за тези от вас, които удържат енергиите на Индианците и Африканците, докато пътувате из различни части на света. Ние не искаме света да забрави за този важен елемент.

 

Поддръжниците на енергията бяха много важни за съвместното придвижване на енергията напред. Това беше прекрасна работа. И вие сте високо почитани за службата си. Внесохте много. Някои от вас преминаха през велики, велики болки и предизвикателства в живота си, за да защитят енергиите, които поддържахте.

 

Някои от вас държаха енергиите без нужда. Опитвахте се да го правите заради семействата си или заради приятелите си или за любимите си хора и отчасти, защото не мислехте, че биха се справили с това и отчасти, защото така силно ги обичате и искахте да понесете част от техния товар. Но сега вие знаете, че не можете. Всяка душа, всяко същество, трябва да поеме собствения си товар. Длъжни са. Вие не можете да ги носите на плещите си. В края на краищата, това не им служи.

 

И така, Шамбра, знаете за какво говоря. Говорим за това от известно време, говорим как да пуснете Старата Енергия, която държите. Използвайте този момент тук за да усетите и помислите какви енергии сте задържали...носили със себе си...чудейки се защо коленете понякога са така слаби...чудейки се защо изпитвате болка в тялото си...чудейки се може би защо се чувствате така загубени...защо ви е трудно да определите собствената си идентичност, същността си. Шамбра, вие носехте толкова много енергии, чужди. Ето защо беше трудно да проявите истинското си аз.

 

Използвайте този момент, за да усетите енергиите от миналите си животи. Някои от вас буквално бяха войни в миналите си животи, моряци. Вие все още носите енергията на войската...на ротата си...на кораба си, не е ли така...защото не желаете да бъдете забравени...не искате да бъдете изгубени...искате да сте част от уравнението на съвременното съзнание...и за това носите всичко това със себе си.

 

Ох и Шамбра, един от най–големите кръстове които носите, това е кръста на Иешуа...държите енергията на Иешуа...и времето преди 2000 години...държите ги здраво...държите ги дълбоко...и ги държите в страдание...държите ги с такива клетви...клетви, които никога няма да пуснете, това никога няма да бъде загубено. Добре, Шамбра, то не е загубено. То присъства много силно сега на Земята. Можете да го видите навсякъде. То е вградено в църквите по целия свят...вашата енергия. Работата на Иешуа и вашата работа по привнасянето на божественото Христово семе на земята не е загубена, нищо не си е тръгнало.

 

Можете да пуснете това сега. Има други. О, може да не вършат толкова добра работа като вас ( смях ), но ще бъдат значително повече, за да я вършат. Може би десетина ще заместят един от вас. ( смях ) Но скъпа Шамбра вие настроихте енергията. Вие създадохте инструкциите за работа. Вие бяхте тези, които изграждат тази енергия. И сега е време да отстъпите, да прехвърлите работата на друг.

 

Те искат да дойдат. Те наистина искат. Те крачат. Те се удивляват. Те са хора, които виждате наоколо да се чудят какво да правят в живота си, какво ще последва. Те чакат да превключите.

 

Сега ние знаем, че се чувствате виновни ( смях ). Знаем, че ще си помислите, че им правите лоша услуга. Ще си помислите, че всъщност ви е домързяло, че сте прехвърлили голямата отговорност и като го правите, света може да се разпадне на части. Когато отдавате тази отговорност, има други, които са практикували и изучавали това, както и вие.

 

Истинския въпрос сега трябва да бъде: „ Какво да правя като Двигател на Енергия?Какво да правя? “ Ние ще обсъждаме това на нашето следващо събрание. Молим ви да използвате възможността си сега, за да си кажете, на всеки свой аспект: „ Окей е вече да не задържам енергиите. “Това не означава, че никога няма да може да ги навестите отново. Това не означава, че никога няма да можете да ги усещате отново или да ги поемете когато пожелаете. Това просто означава, че не трябва да носите този товар.

 

Вървим към нови неща. Ако тъгувате по енергията на Старата Русия на пример–о, тя винаги ще бъде там за вас, за да можете да се върнете назад и да я посетите. Ако тъгувате по енергията на църквите от ранните дни, винаги можете да се върнете и да ги посетите. Ако тъгувате по енергиите, които държахте за семействата си, винаги можете да се върнете обратно и да усетите това отново. Това просто означава, че сте свободни. Това просто означава, че сега можете да се отворите като истински двигател.

 

Някои от вас може да се почувстват малко пусти в следващите дни. И това е добре. Усетете какво е сте пусти. Усетете какво е-да държите енергия. Позволете на въображението си да почувства какво е да държите цялата тази енергия заради нещо друго.

 

Някои от вас може да се почувстват като егоисти. Може да почувствате, че трябва да носите своето тегло. Че сте длъжни да носите своя дял. Но скъпи приятели, там на където се придвижваме, вие ще имате значително повече от своя дял. Ще имате много друга работа за вършене. Ще служите на човечеството и на Духа по съвършено Нов начин.

 

Когато сте готови-независимо кога ще е това–дайте си позволение. Дайте си позволение да се избавите от енергиите, които задържате. Погледнете в душата си, какво задържате. Обичайте го. Никога не са ви насилвали да го правите. Вие избрахте да го вършите. И след това си позволете да си тръгнете. Предайте щафетата, Шамбра. Предайте я.

 

Има други, които чакат. Там на където сте се запътили, като Двигатели на Енергиите има същности като Охам, Кутхуми, Сен Жермен, Аз и всички останали–ние ще бъдем с вас. Ще направим някои реални тестове. Помнете, че никога не сте сами.

 

И това е така!Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова