MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 4: "Miscatorii Energiei" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 noiembrie 2004
www.crimsoncircle.com  

Si asa este, dragi Shaumbra, ca eu, Tobias, revin! (rasete si aplauze) Intr-adevar, energia acestui grup Shaumbra de azi care sta aici si care se conecteaza este incantatoare, este intensa. Voi sunteti atat de inflacarati/pasionati... atat de doritori sa realizati cele pentru care ati venit sa le indepliniti pe Pamant... atat de dornici sa ajutati la mobilizarea mai departe a energiiilor... in ambele situatii, in voi si in toti cei care se alatura in acest lucru numit viata din Noua Energie!

Eu, Tobias, si invitatii care sosesc azi suntem energizati de voi. Noi va inspiram. Vrem sa va incorporam. Ne veti permite sa facem aceasta, sa fim atat de apropiati de voi – sa fim in voi si inafara voastra – ca sa putem sa va incorporam? Ne veti permite sa venim si mai aproape azi, sa fim atat de apropiati, incat sa dansam ca unul, chiar daca suntem doi sau mai multi? Dorim sa va incorporam, sa va introducem in fiinta noastra!

Stiti voi ce reprezinta incorporarea, cu adevarat, Shaumbra? Ea este acceptarea fara frica – ACCEPTAREA FARA FRICA – a Tot Ce Este, fara ziduri sau bariere sau judecati! Incorporarea este acceptarea fara frica, simtirea tuturor energiilor, experimentarea tuturor lucrurilor, intelegerea ca nu va veti pierde identitatea sau integritatea proprie. Ea se afla acolo. Ea este permanenta. Nu o veti pierde nicicand. A fost un dar oferit voua de Spirit. Voi l-ati avut intotdeauna si il veti avea intotdeauna.

Da, intr-adevar, au existat momente in care, cine credeati ca erati, in care identitatea voastra a fost distrusa de voi-insiva, in mod deliberat, in care ea a fost preluata de o alta fiinta, in mod deliberat si la un anumit nivel, prin acord. Shaumbra, energia unitatii voastre – energia lui tu, acelui inger, tu, acel aspect al spiritului – a fost intotdeauna acolo si va fi intotdeauna. Ea era creata pentru voi si va fi intotdeauna. Aceasta nu va va fi nicicand rapita. Nu va fi nicicand distrusa. Nimeni nu poate sa o ia de la voi.

Oh, voi puteti participa la joc. Voi puteti avea o poveste, in care ati pretins pentru un timp, ca cineva v-a furat energia, ca erati posedat sau erati un fel de walk in (altcineva se afla in corpul vostru) sau ceva asemanator si ei va luau in primire. Dar, acest lucru putea continua pentru o scurta perioada de timp. Integritatea fiintei voastre revenea intotdeauna, la integritatea fiintei voastre. Nimic nu o va putea deteriora, nu o va putea fura, nu o va putea poseda. Integritatea revine intotdeauna, Shaumbra!

De aceea, noi spunem ca incorporarea este acceptare fara frica. Voi puteti sa va acceptati, fara frica. Voi puteti incorpora orice in fiinta voastra, fara frica,. Asa cum a spus dragul nostru prieten, Kuthumi, luna trecuta, “Voi puteti inspira acei microbi; ii puteti accepta fara frica.” Voi puteti accepta fara frica orice despre voi si despre altcineva. Voi puteti fi atat de permisivi, acceptand orice, in legatura cu orice ati facut in trecut, in aceasta viata, in vietile trecute, fara judecata, fara sa va temeti de acestea.

Stiti, unii dintre voi v-ati temut, de fapt, ca un aspect al vostru din trecut – poate un tiran sau un fel de sef sau criminal, un tip de conducator neechilibrat – ca acel aspect al vostru ar putea reveni si sa va preia in aceasta viata. Va era teama de posedarea de sine, un lucru interesant! (audienta rade) Kuthumi ar putea sa faca un film despre acest lucru!(rasete)

Va temeti ca veti fi doborati de sinele vostru propriu, prin aspectele pe care le-ati creat. Dar, reamintiti-va, asa cum v-a spus Kuthumi, “Sunteti voi – voi, voi, voi – care ati creat, de fapt, acele lucruri.” Nu exista o parte din voi undeva, care sa fie mult mai puternica... sau mai magnifica... sau mai glorioasa... sau mai rezistenta... decat voi, cei care stati aici, chiar acum. Voi, cei care stati aici, chiar acum, poate ca nu aveti constiinta reamintirii; in felul acesta, ea va face sa credeti ca sunteti lipsiti de putere.

Dar, dragi prieteni, VOI aveti forta si aveti o cale spirituala minunata si energica. VOI ati creat acest lucru. Voi ati creat aceasta calatorie prin vieti si aceasta sosire la momentul reamintirii de sine. Iata cat de puternici sunteti! Voi ati creat inelele acelor lanturi.
Si, ca si Creator, voi puteti sa le eliberati. Uneori va vedem grabindu-va, temandu-va si incercand sa va imaginati cum sa faceti acest lucru. Voi incercati sa ajungeti la formule, metode si tehnici.

Shaumbra, nu trebuie sa faceti nimic altceva, decat sa ACCEPTATI FARA FRICA, pentru ca voi sunteti cei care ati creat aceasta poveste. Voi sunteti cei care ati creat lanturile si inelele. Voi sunteti cei care ati creat aceasta realitate in care va aflati.
Prin urmare, Creatorule, nu crezi ca ai creat si modul de a evolua al acesteia, asa incat sa nu te blochezi... incat sa nu devii slab... incat sa nu anihilezi adevarata natura a sufletului si a fiintei tale? Voi ati creat-o. Acceptarea fara frica... este un lucru fenomenal... acceptarea fara frica a fiecarei parti din voi, a orice din jurul vostru!

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa o indragiti, Shaumbra. Exista o diferenta. Uneori ganditi, “Ei bine, trebuie sa indragesc orice si trebuie sa iubesc orice.” Nu, nu trebuie! Acceptarea fara frica inseamna ca puteti discerne, ca puteti fi “senzorial/simtitor”(sensory in engl.). A fi “senzorial” va permite sa determinati valoarea energiilor care se afla in jurul vostru.

Voi va temeti de cuvantul “judecata”, pentru ca v-a creat probleme in trecut. Priviti-l in acest mod: voi percepeti, simtiti. Nu plasati o judecata asupra acestor lucruri. Voi acceptati fara frica, chiar daca persoana de langa voi va deranjeaza cu iadul, acum (audienta rade). Voi acceptati fara frica ca acesta este modul vostru de a fi si ca acela este modul ei de a fi. Aceasta inseamna a accepta... si acceptand ca ei sunt Dumenzeu, de asemeni, in pofida a orice altceva ati putea gandi despre ei.

Acceptarea fara frica reprezinta a lua fiecare parte din realitatea in care va aflati si sa o introduceti in voi. Atunci cand aveti o zi proasta, inseamna a accepta fara frica ca este o zi “o zi proasta”(rasete). Aduceti acea energie in voi! Voi incercati sa o excludeti. Voi incercati sa spuneti,”Intr-un fel sau altul, este vorba despre o zi proasta ce a aparut la usa mea. Si, nu vreau sa fie aici, asa ca voi tine usa inchisa”.

Dragi prieteni, deschideti usa si lasati “ziua proasta” sa intre! Voi ati creat-o pentru un motiv. Nu este o zi rea, cu adevarat. Este doar o zi care va provoaca sa mergeti mai departe. Voi ati chemat acele evenimente in viata voastra. Poate ca ati simtit, ca ati devenit putin multumiti de voi-insiva. Poate ca ati simtit, ca era necesara o oarecare motivatie sau un nivel de intelegere. Insa, cum ati putea sti, daca voi tineti usa complet incuiata? Cum ati putea sti, daca nu invitati “ziua proasta” in casa voastra? Asezati-va si stati de vorba cu ea, pentru un timp. Asezati-va si simtiti cum va simtiti!

Incorporarea este acceptarea fara frica, pentru ca poate va temeti de unele lucruri. Temeti-va cu curaj de acele lucruri! Lasati-le sa intre in viata voastra! Lasati toate lucrurile sa intre! Din nou, Shaumbra, nu este vorba de a indragi orice. Este vorba despre a accepta orice si de a accepta cum va simtiti in legatura cu toate lucrurile.

Shaumbra, venim la voi astazi cu cateva mesaje. Noi venim la voi astazi cu multa energie. Venim la voi astazi in momentul in care continua schimbarile.

Am observat acest lucru recent in alegerile, despre care a vorbit Cauldre. Si, voi spuneti,”Nu s-a produs schimbarea.” Si, noi spunem, “Dar a fost o schimbare”. Exista lucruri care se schimba. Aruncati o privire la oportunitatea la care lucrati, care va conduce spre Septembrie 2007! Aruncati o privire la ceea ce am discutat inainte!

Exista forte energetice care se tin de caile Vechi, pentru ca ele se tem. Ele sunt pline de frica, pentru ca au fost indepartate, pentru ca ele mentin o energie. Da, ele va ajuta, de asemeni, sa tineti din scurt o energie. Exista multe, multe motive pentru aceasta, insa toate au legatura cu ceea ce se intampla.

Cand lucrurile merg inainte, cand tehnologia isi intensifica ritmul si desoperirile din stiinta si din medicina se desfasoara mai repede si mai repede... nu e de mirare ca exista si cei care se opun schimbarilor, care ar dori sa revina la modalitatile Vechi! Oh, nu vorbim aici doar despre America. Voi observati acestea pretutindeni in lumea voastra.

Unele dintre vocile cele mai sonore sosesc chiar acum. Ele predica si sunt si cele care pretind, care ingrozesc prin ramanerea pe caile Vechi, care merg inapoi in timp. Ele se tem de schimbare. Ele se tem de ceva Nou, de ceea ce, cu precizie, a discutat Kuthumi cu voi luna trecuta.

Dar, intr-un sens Shaumbra, priviti dincolo de aceasta! Ei ajuta la mentinerea unui echilibru sau sa tina din scurt o energie, incat intreg acest proces de schimbare sa poata fi realizat mai lin si mai gratios! Ei mentin o energie a Vechiului. Aceasta creaza o rata a energiei foarte echilibrata, minunata . Ei va retin de a declansa sfarsitul insondabil, intr-un fel. Ei retin lumea intr-un fel de echilibru si control. Totul pare sa aiba sens. Atunci cand veti putea accepta fara frica, tot ce se petrece in jurul vostru, veti incepe sa intelegeti, cat de minunat si de miraculos functioneaza totul!

Asa ca, Shaumbra, va cerem sa respirati adanc si sa acceptati fara frica, sa acceptati fara frica totul despre voi, totul despre lumea din jurul vostru. Aduceti acestea in fiinta voastra! Devorati-le! Digerati-le! Si, lasati-le sa se miste prin voi. Lasati-le sa mearga mai departe!
Recent, noi am primit o intrebare de la o iubita Shaumbra din Izrael, din tara mea. Am asteptat pana sa-i raspundem. Am dorit sa o expunem in acest grup, pentru ca se aplica voua tuturor. Este o intrebare incisiva. Ea cere un raspuns pentru toti Shaumbra. Cerem scuze, in numele lui Cauldre, ca nu am raspuns mai repede. Dar, am dorit sa asteptam pana azi.

Femeia scrie: “Draga Tobias, am facut channeling mai inainte. Dar, am ajuns la acele voci infricosatoare, acele voci care imi spuneau lucruri false. Am ajuns la acele voci care incercau sa ma induca in eroare si sa ma indrume gresit. Cu ce am gresit, Tobias? Cum sa ma deschid altor taramuri? Cum sa ma mai deschid acestui lucru numit channeling?”

Da, putem spune intr-un cuvant, ”Participati! Participati!” Ceea ce faci tu – iubita care ne-ai pus intrebarea – tu incerci sa te scoti din ecuatie. Noi dorim sa fii in ecuatie.

Cauldre sta aici si face channel, el nu se afla altundeva. El participa total, pentru ca noi l-am rugat. Noi dorim sa fie aici.

Si, noi vrem ca tu sa fii implicata in acest channel. Energia ta se afla aici. De aceea aceste cuvinte sunt familiare, ca si cum le-ai fi auzit noaptea trecuta sau cand coborai strada, in alta zi. Dorim ca tu sa participi!

Atunci cand nu participi, cand incerci sa te retragi din ecuatia spirituala proprie si cea a Pamantului de acum, da, intr-adevar vocile care vor veni te vor insela, pentru ca tu te inseli pe tine. Vocile care vin vor fi incorecte, pentru ca tu nu esti corecta cu tine. Vocile care iti spun lucruri, care in mod deliberat sunt false, te reflecta pe tine, cu adevarat. Tu, cu adevarat, te inseli privitor la cine esti.

Asa ca, draga noastra din Izrael – si iubitilor din lumea intreaga – este obligatoriu ca voi sa participati la aceasta acum, prin fiecare aspect al vietii voastre. Daca veti face channel, daca ne veti vorbi, trebuie sa participati!

Exista un fel de sentiment al Energiei Vechi... un fel de intelegere prin care a trebuit sa bateti in retragere de pe cale, pentru ca voi erati doar un om micut... doar o particica nesemnificativa... doar o forta de viata marginita, incat a trebuit sa bateti in retragere, ca sa lasati baietii mari sa vina... sa lasati acele inteligente mari si extraterestre sa vina... sau acei arhangheli mari sa vina. A trebuit sa iesiti de pe cale si apoi ei sa poata – daca ar fi avut timp si daca erati suficient de demni – ar fi fost posibil... poate... sa va ofere un mic mesaj ca amintire, care sa patrunda in lumea intreaga. Aceasta este intelegerea noastra despre intelegerea voastra, Shaumbra!

Acum exista o energie diferita! Si, va cerem sa participati! Veti auzi voci adevarate, atunci cand veti participa. Daca sunteti un canal, fiti activ in channel. Incetati sa incercati sa evadati! Incorporati-va in channel, exact cum faceti acum!

Voi va incorporati in acest channel. Cauldre si Linda se incorporeaza in acest channel. Ei permit acestui lucru sa fie.

Daca vi se va cere avizare si indrumare din partea noastra, trebuie sa participati la acestea, de asemeni. Trebuie sa permiteti sa patrunda in voi si sa treaca prin voi. Incetati sa incercati a va face invizibili, sa va indepartati! Cum altcumva credeti ca energia divinitatii voastre va trece prin voi?

Noi am spus unui alt grup recent, ca daca nu veti fi in casa voastra – care este corpul vostru si este aceasta realitate si aceasta constiinta – daca voi nu veti aici cand divinitatea va veni la usa voastra, atunci acolo nu va fi nimeni ca sa raspunda. Lumina este acolo, insa nu este nimeni acasa.

Este important sa participati la toate aceste lucruri, din viata voastra. Uneori, veniti la noi cu intrebari si vreti sa va retrageti. Voi asteptati unele raspunsuri. Asteptati ca o voce mare sa se auda in capul vostru. Nu functioneaza in acest mod! Voi sunteti o parte activa din acesta.

Uneori, va intrebati ce este de presupus sa faceti mai departe, in viata voastra. Si, noi stam asteptand ca voi sa luati decizia, apoi va sustinem. Uneori va intrebati, ”Cum se face ca Spiritul nu a raspuns cererii mele. Cererea a fost facuta acum cinci ani. Am intrebat, ”Ce s-a stabilit sa fac?” Si, inca nu am primit un raspuns.”

Voi nu erati acasa, Shaumbra, atunci cand raspunsul a venit. Raspunsul va continua sa revina, prin preajma. El va continua sa se invarta prin preajma, mereu. Si, isi pune o noua – cum sa spus – o colectie de imbracaminte de fiecare data, cand vine sa va viziteze. Dar, adesea voi ati ignorat raspunsul care continua sa revina la voi. Voi continuati sa asteptati o voce puternica din cer. Ea se intampla in momentul Acum, inlauntrul vostru.

Draga noastra din Izrael, iti multumim pentru ca ai pus intrebarea. Am dorit sa aducem raspunsul pentru toti de aici. Participati in fiecare aspect! Apoi, noi putem sa venim. Apoi, noi putem sa va indrumam si sa va ajutam... si putem sa va iubim... si putem sa va spunem glume... si putem sa va oferim sfatul nostru, intotdeauna cu precautie, pentru ca este, in mod simplu, doar sfatul nostru.

Oh, Shaumbra, trebuie sa intelegeti ca nu ne veti vedea pe Pamant acum, nu-i asa? Noi nu stim daca am putea face ceea ce faceti, ca si voi,... prin circumstantele trecerii de la o energie la alta... prin circumstantele vietuirii inca in lumea Energiei Vechi si incercand sa integrati Noua Energie in viata voastra... prin circumstantele incercarii... dorintei... dorintei de a va reaminti... de a va reaminti cine sunteti... si de ce sunteti aici... si cine ati fost... dar inca, in acelasi timp, nedorind de fel sa va reamintiti cine ati fost si de ce va aflati aici. Asa ca Shaumbra, voi indepliniti o slujba incredibila! Asa cum am spus, nu credem ca am putea realiza ceva asemanator!
Noi va urmam. Venim dupa voi. Devenim copiii vostri si nepotii vostri si copiii lor. Noi calcam pe urma voastra. Putem sa va ajutam indrumandu-va. Putem sa va ajutam impartasind cu voi. Va putem ajuta sa va reamintiti. Va putem ajuta sa fim vocea voastra, de asemeni. Dar, este in functie de voi sa participati total, in orice faceti acum!

Ati observat in ultima vreme, ca atunci cand ati cerut ingerilor, ghizilor si altor fiinte raspunsuri, ca nu ati primit nimic, nimic de fel. Era precum o camera goala, din care toate obiectele au fost undepartate? Acest lucru este asa, pentru ca vrem ca VOI sa faceti asta. Vrem ca voi sa participati.

A avea acest lucru nu este doar – cum sa spun – o simpla cerinta. Exista o fizica in spatele acesteia. Ea cere ca in Energia Noua in care va aflati acum, sa incepeti sa integrati, in care trebuie sa fiti total prezenti. Nu puteti fi un posesor absent al divinitatii voastre. In Noua Energie trebuie sa fiti total prezenti si sa participati! Apoi noi putem veni. Putem veni ca sa va servim, in masura in care doriti sa fiti serviti si aveti nevoie sa fiti serviti.

In Energia Veche exista un profet ocazional. De fapt toti profetii erau nebuni – trebuie sa va spunem. Ei erau, intr-adevar. Trebuiau sa fie. Trebuiau sa fie cumva nebuni. Trebuiau sa fie foarte neechilibrati, ca sa fie capabili sa aduca energiile si mesajele. Dar, existau doar putini printre ei.

Acum, cand trecem in Energia Noua – cand voi treceti in Energia Noua – voi toti sunteti profeti. Voi toti sunteti profeti, pe cont propriu. Atunci cand va mutati in Energia Noua si participati in totalitate, in creatiile din realitatea voastra, atunci noi putem sa patrundem. Nu puteam sa facem asta inainte, cu oamenii. Voalul sau barierele erau foarte rezistente.

Stiti, Shaumbra, voalul actioneaza in ambele directii. Ati stiut asta, nu-i asa? Nu, n-ati stiut! (unii rad) Voi credeati ca noi puteam privi in jos si putem vedea tot ce se petrecea pe Pamant. Noi stam aici sus, pe norii nostri mari, privindu-va cand nu ne puteati vedea, sau simti, sau auzi pe noi, in timp ce voi erati izolati.

Shaumbra, voalul functioneaza in ambele directii. El cere o participare mutuala din partea noastra si din partea voastra, ca sa trecem prin el. De aceea noi spunem ca profetii din vechime trebuiau sa fie putin nebuni, ca sa ajute la transcendere sau sa ajute la trecerea prin voal. Si, noi trebuia sa fim putin nebuni, ca sa lucram cu ei. Trebuia – cum sa spun – sa dezechilibram energia noastra. Trebuia sa rearanjam energiile noastre, ca sa sa ajungem la profeti, in special, la cei din era voastra moderna.

Vedeti, a existat intotdeauna grija din partea noastra – cum sa spun – sa putem ajunge destul de aproape de energia Pamantului. Ori, deoarece noi nu am ales sa ne incarnam, dar pentru ca am fost atrasi atat de aproape, urmatorul lucru pe care il aflati, era ca noi eram un bebelus... ca noi tipam. (audienta rade) Noi am ales un fel de – cum sa spun – o viata de partea noastra, in care ne conectam cu fiecare, iar cei care ajungem foarte aproape de realitatea umana, nu vrem sa fim absorbiti de ea.

Am vorbit inainte despre extraterestri, despre OZN-uri. Si, intr-adevar, ei se afla acolo. Intr-adevar, exista – cum sa spun – acele entitati din alte taramuri dimensionale. Ele nu sunt materiale. Ei nu se afla in materie, cum va aflati voi. Dar, ei exista acolo. Ei sunt, de altfel, aspecte ale voastre din trecut sau sunt descendenti din familia voastra. Si, ei stiu ca daca ar veni prea apropae de energiile Pamantului, ar fi atrasi de ele, de asemeni. Este precum iadul pentru un extraterestru, ca sa inceapa sa treaca prin incarnari, cat timp ei nu au facut asta inainte... este foarte, foarte dificil!

Shaumbra, este vorba despre participare activa, despre a fi aici, de a fi aici cu noi, a fi un membru al echipei noastre... nu este permisa absenta conducerii din partea voastra.

Astazi noi aducem cateva energii minunate la intalnirea noastra. Acest lucru s-a realizat in ultimele cateva zile. Si, sunt motive pantru toate aceste lucruri de a fi aici, acum. Acesta este un moment minunat. Vom celebra astazi. Vom face ceva foarte interesant astazi, impreuna.

Mai intai, noi aducem acele aspecte care s-au perindat in visele voastre, recent. Au venit sa va viziteze, purtand o varietate de tipuri de persoane sau povestiri. Dar, au venit si au iesit din visele voastre de un timp, pana in prezent.

Ce sunt acestea, ce reprezinta acestea, ele sunt cele mai semnificative sau cele mai puternice aspecte ale vietilor voastre atlanteene. Aceasta este cea care se distinge cel mai mult, poate cea mai chinuitoare sau plina de contradictii. Ea este cea care a revenit prin preajma voastra, de curand. Unii dintre voi, ati simtit-o pe locul din spate al masinii voastre. Unii dintre voi ati simtit-o – cum sa spun – pe jos in holul casei voastre. Unii dintre voi ati intalnit acest aspect al vostru, in visele voastre.

Acest aspect atlanteean revine acum, in special, ca sa lucreze cu voi, sa va ajute sa miscati unele energii. In Atlantis noi eram intr-un punct culminant. Ne aflam intr-un moment de mare schimbare. Eram intr-un moment al dezvoltarii tehnologice semnificative, desi nu era ca tehnologia voastra de acum.

Trebuie sa spunem ca tehnologiile atlanteene erau foarte, foarte diferite. Voi folositi tehnologii bazate pe electricitate, in societatea voastra curenta. In Alantis nu am avut asa ceva. Ele erau tehnologii electrice, dar cu totul diferite.

Aspectele sinelui vostru atlanteean – aproape voi toti le-ati avut – revin sa va viziteze acum, pentru ca este un moment de schimbare. Ele transporta un tipar similar celui atlanteean. Intr-un sens, voi puteti privi la cicluri de energie sau spirale ale timpurilor atlanteene. Si, apoi voi puteti sa priviti spiralele de energie ale timpului vostru actual. Si, ele pot apare ca fiind gemene. Ele pot apare ca fiind foarte, foarte similare. Ele sunt similare, pentru ca ati fost implicati in ambele. Ele sunt similare, pentru ca erau apropiate de momentul unui salt cuantic al energiei. Sunt foarte similare pentru ca se apropie timpul cand energiile divine ar putea incepe, cu adevarat, sa se manifeste si sa se incorporeze pe Pamant. Similaritatile sunt foarte, foarte... similare.

Multi dintre voi, care ascultati sau cititi sau va aflati aici azi, aratati inca foarte similar, cu ce ati fost in timpurile Atlanteene. Poate ca pielea ar un ton putin diferit. Poate ca ochii au o culoare putin diferita, Dar, Shaumbra, voi chiar aratati ca in acea incarnare din Atlantis.

Aspectul atlanteean, acel aspect puternic, revine acum sa va ajute sa treceti prin aceste schimbari, sa va asigure ca nu va exista un colaps, cum a fost atunci, sa va asigure ca acel colaps al momentului atlanteean nu a fost o greseala. Nu s-a produs prin abuz. Totul s-a intamplat datorita lucrurilor care s-au miscat PREA repede, ca erau dezechilibre in acele zone. Exista un dezechilibru in interiorul Geiei. Atunci nu s-a acordat destula atentie Geiei.

Totul trebuie sa avanseze impreuna. In timpurile Atlantis-ului nu a existat un tip de energie, intr-un segment al populatiei, care sa ajute la mentinerea limitarii sau a unui echilibrul cu vechiul. Acest timp prin care treceti este un timp delicat. Echilibrul dintre Vechi si Nou este important!

Acel aspect al energiei atlanteene vine acum, deoarece el a fost cel care a fost – cum sa spun – poate cel mai traumatizat, cel mai coplesit, care necesita cea mai inalta vindecare in voi. Si, acesta vine acum ca sa o primeasca. El revine acum ca sa afle ca va simtiti bine... ca ati ales un spatiu sigur... ca Pamantul nu a ales anihilarea sau distrugerea... ca acum schimbarile au fost alese intr-o maniera careia sa-i faceti fata.

Acest aspect al Atlantis-ului revine acum, sa se alature noua, in aceasta zi, in acest spatiu sacru, in care ne aflam impreuna... ca sa va serveasca... sa va asiste... si sa treceti prin aceasta schimbare... prin acest salt cuantic, care se va realiza in cativa ani... sa treaca prin el cu voi. Aceasta energie nu mai vrea sa fie separata, nu mai vrea sa fie detestata sau urata de voi. Aceasta energie nu mai vrea sa fie o energie care sa va inspaimante, de loc, asa cum s-a intamplat. Unele dintre cosmarurile voastre, cand erati un copil, unele dintre cele mai mari frici, apareau atunci cand aceasta energie atlanteeana incerca sa se integreze.

Aceasta revine sa se alature voua, sa fie incorporata in voi, sa ceara acceptare fara frica in fiinta voastra. Exista mai mult, decat poate aceasta energie atlanteeana sa va aduca. Ea este experienta VOASTRA. Reprezinta uneltele pe care le-ati deprins si le-ati dezvoltat. Ea este voi. Este momentul sa readuceti aceasta inapoi acum, ca sa o incorporati in totalitate... acceptarea fara frica a Atlantis-ului... acceptarea fara frica a patrunderii in Energia Noua, inca odata.

Alaturi de energiile atlanteene, in aceasta zi vine iubitul nostru invitat, dragul nostru prieten, Ohamah! Intr-adevar, energia lui Ohamah a fost foarte prezenta, in special, pentru prima sa scoala. Energiile lui Ohamah sunt foarte prezente, deoarece chiar acum, in aceasta noua trecere in Energia Noua se cere multa forta.... multa claritate... multa indrumare... si mult adevar... claritatea de care aveti nevoie sa o stapaniti, pentru voi-insiva... adevarul despre cine sunteti. Mare parte din aceasta energie este necesara si Ohamah soseste astazi!
Ohamah a fost un luptator, de asemeni, in Atlantis. Ohamah – cum sa spun – a avut o perioada dificila, foarte dificila, prin unele din evenimentele care s-au intamplat in acele timpuri. El a fost unul dintre multii conducatori a unui grup care lucra in temple, unul dintre conducatorii grupului care lucra cu echilibrarea energiei, cu impartasirea energiei, cu toti oamenii.

Cand Atlantis-ul isi incepuse decaderea, el era unul dintre primii care a ridicat armele, care a ridicat armele ca sa lupte. Si, ceea ce a observat pe campul de lupta... ce a vazut in legatura cu cei care erau proprii sai luptatori... ceea ce a vazut in legatura cu cei care erau propria sa familie si cei dragi... i-au produs lui multa manie... i-au cauzat rani interne profunde. Si, el a jurat ca va reveni din nou ca luptator si ca ii va anihila pe cei care l-au ranit pe el si familia lui. Si acel juramant a ramas cu el.

Si, el a revenit... intr-adevar, el a revenit pe pamantul care este cunoscut ca India. Dar, el era luptator. El era stapanit de razbunare. Insa, el nu a adus adevarata pace. El nu si-a adus adevarata integrare. I-a luat mult, mult timp ca sa-si vindece ranile din Atlantis. Astfel, el revine acum, in acest moment foarte important din istoria voastra, ca sa va ajute sa treceti prin acesta, sa va ajute sa eliberati juramintele pe care poate le-ati facut, sa va ajute sa eliberati energiile, pe care poate le mentineti.

Asa ca, Shaumbra, noi vrem sa va vorbim astazi despre energiile pe care le pastrati. Va vom cere, ca pe durata momentelor petrecute impreuna, sa simtiti, cu adevarat, ceea ce mentineti. Voi sunteti mandri ca sunteti pastratori de energie. Voi credeti ca este slujba/serviciul vostru. A fost pentru o perioada cat de lunga puteti voi sa o reamintiti.

Multi dintre voi pastrati energiile Atlantis-ului, pentru revenirea Atlantis-ului, intr-un sens, poate pentru conservarea Atlantis-ului. Voi pastrati energii atlanteene in structura fiintei voastre. Le pastrati in corpul vostru, mai precis in mintea voastra. Le pastrati in campul vostru de energie, care va inconjoara.

Exista unii aici, care sunt experti in intelegerea campurilor si grilelor. Am dori sa aruncati o privire mai atenta, la cei cu care lucrati si veti vedea cum au tesut energiile pe care le pastreaza. Ii veti vedea daca priviti dincolo de contextul grilei, in care lucrati cu ei. Ei le-au deghizat acolo. Ei le-au tesut acolo, asa ca este dificil sa le vedeti, uneori. Dar, daca va veti deschide, veti observa acest fapt.

Unii dintre voi pastrati energii din Lemuria. Voi le pastrati cu speranta ca va exista un moment, pentru ca energia delicata sa revina, pentru ca energia iubirii sa revina pe Pamant. Va reamintim ca Lemuria era minunata, dar era si dificil sa invatati sa va ajustati corpului fizic, sa invatati sa va ajustati fata de alte fiinte umane. Deci, voi pastrati aceasta energie lemuriana. Voi asteptati ca Lemuria sa revina! Dragi prieteni, acest autobuz nu opreste aici! (unii rad)

Multi dintre voi pastrati energiile din timpurile Arturiene... ale Regelui Arthur, ale Camelot-ului si ale lui Merlin. Voi le pastrati, ca magia sa revina, din nou. Am vorbit despre magie recent, pe pamantul Sloveniei. Am explicat ce reprezinta magia, in mod exact. Am adus energiile lui Merlin. Am vorbit de Camelot. Am vorbit despre modul in care toate acestea pot fi integrate, in viata voastra de zi cu zi. Am vorbit despre faptul ca, magia nu este nimic mai mult, decat un sistem de credinta, pe care l-ati obtinut, ca alti oameni sa-l acapareze. Si, Cauldre spune ca, in curand caseta va fi disponibila.

Draga Shaumbra, unii dintre voi pastrati energii ale celor pe care ii numiti Americanii Nativi, Indienii. Voi pastrati energii pentru acest grup mistic, acest grup de oameni orientati spre Gaia, care inteleg pamantul, care inteleg cerurile. Si, voi pastrati energii pentru ei.
Shaumbra, unii dintre voi pastrati energii pentru locul vostru de munca. Da, voi sunteti pastratori de energie. Oh, voi mergeti acolo... ganditi ca sunteti un contabil... voi credeti ca sunteti un lucrator intr-o specialitate. Insa, voi stiti – ati stiut intotdeauna – voi sunteti un pastrator de energie pentru acea companie, pentru acel grup de oameni. Uneori voi resimtiti acest lucru. Uneori voi ganditi, ”Daca ei ar sti, ca eu sunt un pastrator de energie aici (audienta rade), ei nu m-ar trata astfel” Voi vreti sa mergeti in biroul sefului vostru si sa-i spuneti,”Dar, eu mentin energia aici!(rasete) Acest loc s-ar prabusi fara mine!” Si, probabil ca aveti dreptate! Dar, noi nu credem ca seful vostru ar intelege.

Unii dintre voi pastrati energiile femeilor abuzate si criticate aspru, energiile femeilor care au avut in ele energia violata a lui Isis. Voi le ajutati sa mentina acea energie, sa-si pastreze spatiul lor si echilibrul lor. Aceasta este o munca minunata. Le ajutati sa nu cada intr-un abis profund, profund... si voi stiti acest lucru. Le ajutati sa nu treaca de limita. Voi le pastrati, pentru ca voi ati fost violati. Energia Isis a voastra, a fost profund ranita. Voi erati capabili sa lucrati cu multe dintre ele. Si acum voi sunteti un pastrator de energie pentru energia feminina, care a fost abuzata, ranita si rau tratata.

Sunt unii dintre voi care asculta acum, care sunt mari pastratori ai energiei vechi Egiptene. Voi o cunoasteti; o simtiti. Ea rezoneaza in voi, atunci cand vedeti ceva ce provine din vechile tinuturi, din vechea cultura, o cultura minunata. Va face sa plangeti. Voi ati pastrat aceasta energiei, asteptand momentul potrivit, asteptand poate ca ea sa revina, asteptand ca ea sa intre in viata voastra, intr-un fel sau altul.
Unii dintre voi de aici, sunteti pastratori ai energiei Geiei. Intr-adevar, voi pastrati energie pentru Pamant. Oh, va reamintiti, nu-i asa, de timpurile din Atlantis, in care noi am ales sa nu ne amintim sa pastram energia Geiei. Ea a ales sa ne reaminteasca despre acest fapt. Voi pastrati o energie pentru Pamant, pastrand un echilibru, asigurandu-va ca Gaia este iubita si onorata si respectata, asigurandu-va ca solul, apele si cerul sunt pastrate cat de pure posibil, cat de curate posibil si voi pastrati o energie pentru aceasta.

Unii dintre voi de aici, pastrati energia vibratiilor muzicale, nu-i asa? Voi pastrati aceasta energie – nu doar pentru voi – ci pentru ceilalti care patrund in aceasta... care creaza prin aceasta energie muzicala... pentru ca voi stiti ca aceasta are capacitati vindecatoare... are capacitati de a spune povesti... are capacitati de a face dragoste. Asa ca pastrati energia muzicii.

Unii dintre voi pastrati energie pentru vindecare, altii pentru iubire. Multi dintre voi de astazi pastrati energii pentru familiile voastre, nu-i asa, pentru fii si ficele voastre, pentru sotii vostri, pentru parintii vostri, care sunt aici sau care au plecat deja. Voi pastrati energia lor, pentru ca voi sunteti atat de iubitori si atat de darnici.

Voi sunteti plini de servire. “Draga Spirite, vreau sa servesc in orice mod”, spuneti voi cand pastrati energia celor din jurul vostru. Le mentineti energia, atunci cand sunt bolnavi. Voi pastrati energia lor, cand au nevoie de o masura sporita de iubire, de un suport sporit. Oh, da, noi vedem aceasta, in mod clar, in voi. Voi mentineti energia familiei voastre, nu-i asa?

Unii dintre voi pastrati energii pentru anumite tari. Multi dintre voi care asculta acum, chiar acum, pastreaza o energie pentru Izrael – stiu asta pentru ca stau cu voi – nu-i asa? Va intrebati,”Ce se va intampla mai departe?” Da, cu Yasser plecat, ce urmeaza sa se intample? Voi va pastrati energia voastra si el va pastra energia sa in mormant. Si, voi stiti asta si in aceasta consta disputa de acum. Ei il vor pe el si el vrea sa-si pastreze energia in pamant.

Stiti, voi realizati acestea. Voi muriti si apoi va pastrati energiile in pamant, o parte din ele. O parte revine aici de partea noastra; o parte ramane acolo, pastrand o energie pentru ceva in care voi credeati, pastrand o energie pentru cineva pe care il iubeati si de care va pasa.

Shaumbra, in aceasta zi... pastratori de energie din aceasta zi... VOI TOTI SUNTETI CONCEDIATI! (audienta rade si aplauda) Nu, noi nu avem nimic de-a face cu acest program. Dar, astazi voi toti sunteti concediati. Astazi este un moment ca sa le lasati sa plece. Am dori sa incetati sa mai fiti pastratori de energii, ca voi sa puteti fi Miscatori/Mobilizatori de energii... este mult mai bine, mult mai bine!

Da, pastratorii de energie au simtit nevoia si au cerut-o. Si, exista un intreg grup care asteapta, pregatit sa intre ca sa va preia munca. Poate ca, ei nu stiu acest lucru in mod constient. Poate ca, ei doar simt o emotie si o pasiune. Ceva nou vine la ei. Da, ei pot pastra energia. Ei pot pastra un echilibru. Ei asteapta ca sa intre. Asteapta ca voi sa eliberati. Asteapta ca voi sa eliberati Energiile Vechi pe care le-ati purtat cu voi, ca pietre in buzunarul vostru. Ei au asteptat ca voi sa avansati.

Care este diferenta dintre un Miscator de Energie si un Pastrator de Energie? E o mare diferenta... una mare! Ea necesita unele schimbari in viata voastra. Motivul pentru care l-am adus pe Kuthumi luna trecuta, a fost sa va pregateasca pentru schimbari, pentru mai multe schimbari.

Shaumbra, un Miscator de Energie este cel care incorporeaza, in totalitate... care accepta fara frica energia in fiinta lui... nu o pastreaza in afara lui... nu mai are bariere... ci o aduce aici si apoi ii permite sa treaca prin el. Miscatorul de Energie este cel care permite energiilor sa intre in realitatea lor, nu doar in corpul fizic, ci in intreaga sa constiinta si apoi, intr-un sens, voi puteti spune – cuvintele sunt dificile aici – ca voi daruiti acestora o binecuvantare.

Voi daruiti energiei incorporate o binecuvantare. O pictati cu pensula voastra. Voi o sarutati cu buzele voastre divine. Ii adaugati acesteia o scanteie a Energie Noi. Si, apoi voi o lasati sa curga din nou, ca un potential pentru oricine si orice, care vrea sa o foloseasca.

Acesta este modul in care energia functioneaza! Acesta este modul in care se misca energia! Ea necesita sa fie total incorporata, de catre un participant al divinitatii. Voi ii permiteti sa intre in fiinta voastra. Lasati-o sa curga inapoi! Acesta este modul in care Energia noua si divinitatea sunt manifestate si realizate in aceasta a treia dimensiune, de pe acest Pamant, acum.

Chiar acum, Shaumbra, nu exista inafara un grup de Miscatorii de Energie. Exista schimbatori/transformatori de energie, din punctul de vedere al Energiei Vechi. Ei in mod simplu, schimba unele energii inainte si inapoi. Voi puteti sa-i recunoasteti pe unii dintre acestia. Puteti fi constienti de unii dintre ei.

Dar, noi vorbim aici de Miscatorii de Energie. Miscatorul de Energie este cel care incorporeaza total si participa total, binecuvanteaza total tot ce vine la el si in el si prin el. Si, cand face asta, el adauga acea binecuvantare a Energie Noi si a divinitatii. Nu este vorba doar de schimbarea unui procent de energie inainte si inapoi. Este vorba despre binecuvantarea energiei! Acest lucru ii permite sa aduca toate aspectele acestui lucru numit Energia Noua, noua dinamica, noile vederi.

Shaumbra, venim la voi astazi, cerandu-va sa acceptati o pozitie noua! De asemeni, va cerem sa aruncati o privire la aceasta metafora. Uneori, cand sunteti concediati dintr-o slujba sau cand lucrurile se schimba in viata voastra, voi intrati in panica. Va intrebati ce ati gresit. Va intrebati ce veti face in continuare. Voi, in mod simplu, la un anumit nivel al sinelui, eliberati ceva Vechi, ca sa permiteti ca ceva mai maret, mai nou si mai multa servire sa intre in viata voastra. Uneori va agitati, atunci cand lucrurile nu functioneaza, in modul in care vreti voi sa functioneze. Uneori voi va nelinistiti cand trebuie sa eliberati lucruri din viata voastra. Este vorba despre a face loc pentru Nou!

Un Miscator de Energie, ajuta la mentinerea unui echilibru delicat, minunat si incantator al energiilor. Intr-adevar, noi nu putem, in mod simplu, sa uitam de timpurile atlanteene sau sa le ignoram. Intr-adevar, nu dorim sa uitam de energiile, posibil ale celor dintre voi care pastreaza energiile afro-americane sau africane, atunci cand treceti prin diferite parti ale lumii. Nu vrem ca voi, lumea, sa uitati de acest element important.

Pastratorii de energie au fost foarte importanti in a duce totul inainte, deplasand totul laolalta. A fost o treaba minunata! Si, voi sunteti foarte onorati, pentru munca voastra. Voi ati indurat multe. Unii dintre voi ati trecut prin intense, intense dureri si provocari in viata voastra, pentru a proteja energiile pe care le pastrati.

Unii dintre voi ati pastrat energii, in mod inutil. Ati incercat sa faceti acest lucru pentru familiile voastre sau prietenii vostri sau pentru cei dragi ai vostri si asta deoarece, in parte, nu credeati ca ei pot face aceasta, in parte pentru ca ii iubeati atat de mult, incat doreati sa le preluati unele dintre poverile lor. Dar, acum voi stiti ca nu puteti! Fiecare suflet, fiecare fiinta trebuie sa le accepte pe ale sale. Trebuie sa si le accepte! Voi nu puteti purta poverile lor pe umerii vostri. In ultima instanta, nu le este de ajutor!

Asa ca, Shaumbra, voi stiti despre ce vorbesc. Noi am vorbit despre aceasta impreuna, de ceva timp, pana acum, vorbind despre cum ar fi sa eliberati Energiile Vechi pe care le-ati pastrat. Luati un moment aici, ca sa simtiti si sa va ganditi la energiile pe care le-ati pastrat... purtandu-le in fiinta voastra... intrebandu-va de ce genunchii vostri mergeau prost uneori... intrebandu-va de ce aveati dureri in corp... intrebandu-va de ce va simteati confuzi... de ce aveati dificultati de a va regasi propria identitate, propria fiinta. Shaumbra, voi ati purtat multe alte energii, pastrandu-le. De aceea a fost dificil sa va descoperiti adevaratul tu.

Faceti o pauza, ca sa simtiti acele energii din vietile trecute! Unii dintre voi ati fost soldati in vietile trecute, ati fost marinari. Voi inca purtati cu voi energia trupei voastre... sau a companiei voastre... sau a navei voastre, nu-i asa... nedorind ca aceasta sa fie uitata... nedorind ca ea sa fie pierduta... dorind ca ea sa fie o parte din ecuatia energetica a constiintei contemporane... asa ca voi o purtati cu voi.

Oh, Shaumbra, cea mai mare dintre toate, una dintre cele mai mari cruci, pe care voi toti ati purtat-o este crucea lui Iisus... pastrarea energiei lui Iisus... de acum 2 000 de ani... tinand-o strans... pastrand-o profund... si pastrand-o in suferinta... pastrand-o cu niste juraminte... cu juramantul pe care la-ti facut ca nu o o veti lasa... ca nu veti permite sa fie pierduta. Ei bine, Shaumbra, aceasta nu este pierduta. Ea este foarte prezenta pe Pamant, acum. Voi o puteti vedea pretutindeni. Ea este ridicata in bisericile din intreaga lume... este energia voastra. Munca lui Iisus si munca voastra de aducere a semintei divine pe Pamant nu este pierduta; nu a plecat.

Puteti elibera acum! Puteti elibera acum! Multi dintre voi ati fost instrumente in construirea Bisericii Catolice timpurii, a Bisericilor Crestine timpurii. Si, voi ati pastrat energia. Chiar si in aceasta viata, ati simtit ambele sentimente, resentiment fata de biserici si o afinitate, o iubire pentru biserici. Nu erati siguri care este mai puternica, deoarece voi inca pastrati energia, insa erati dezamagiti de cum s-au transformat lucrurile. Ati sperat sa fie reinnoire in biserica, asa ca ati pastrat acea energie.

Este momentul sa o lasati sa plece! Exista altii. Oh, poate ca ei nu vor face la fel de bine munca, asa cum ati facut-o voi (unii rad), insa vor exista multi ca sa o faca. Poate ca vor fi necesari o duzina pentru unul ca voi. (rasete) Dar, draga Shaumbra, voi ati ales energia. Ati creat descrierea slujbei. Voi ati fost cei care au hranit aceasta energie. Si, acum este momentul sa o lasati sa plece, sa o predati.
Ei vor sa vina. Acestia vor sa vina, cu adevarat. Ei se grabesc. Se intreaba. Ei sunt oamenii pe care ii vedeti hoinarind fara tinta, intrebandu-se ce sa faca in viata lor, intrebandu-se ce urmeaza. Ei asteapta ca voi sa le predati aceasta energie.

Acum, noi stim ca va veti simti vinovati(rasete). Stim ca veti crede ca ati facut un deserviciu. Veti crede ca, da, intr-adevar, va veti destinde, ca veti lasa sa plece aceasta responsabilitate majora si cand o veti face, poate ca lumea va ajunge la un impas.(rasete) Shaumbra, s-a realizat suficienta munca si suficienta pregatire pentru acest lucru, incat prin aceasta trasferare de energie lumea nu va ajunge la un impas. Cand veti transfera aceasta responsabilitate, vor exista altii care au practicat si au invatat cum sa o stapaneasca.
Acum, adevarata intrebare poate fi, “Ce voi face ca Miscator de Energie? Unde voi merge apoi? Ce voi face?” Vom discuta aceste lucruri la urmatoarea noastra intalnire a Shaumbrei. Va cerem sa folositi aceasta ocazie acum, ca sa va spuneti voua, fiecarui aspect al vostru, “Este in regula sa nu mai pastrez energia nicicand.” Acest lucru nu inseamna ca nu veti mai fi capabili niciodata sa o vizitati. Nu inseamna ca nu veti mai fi capabili sa o simtiti si sa o evidentiati cand doriti. Inseamna, pur si simplu, ca nu mai trebuie sa purtati povara sa niciodata.

Veti continua cu lucruri noi si diferite. Daca va va lipsi acea energie – daca va va lipsi energia Vechii Rusii, de exemplu, - oh, ea va exista mereu pentru voi acolo, ca sa o reveniti si sa o vizitati. Daca va va lipsi energia de a fi pastrator al pozitiei din zilele timpurii ale bisericii, veti putea reveni intotdeauna si sa o vizitati. Daca va vor lipsi energiile pe care le-ati pastrat pentru familiile voastre, veti putea reveni intotdeauna si veti putea sa le simtiti din nou. Inseamna doar, ca acum voi sunteti liberi. Inseamna doar, ca acum voi puteti sa va deschideti, ca sa fiti un real mobilizator, un adevarat mobilizator.

Unii dintre voi poate ca va veti simti putin goliti de acestea, in zilele ce vin. Si, acest lucru este minunat. Simtiti cum este sa fiti goi! Simtiti cum a fost sa pastrati energia! Permiteti imaginatiei voastre sa intre si sa simta cum a fost sa pastreze toate aceste energii, pentru alte lucruri!

Unii dintre voi v-ati puteti simti putin egoisti. Voi ati putea simti ca ar trebui sa purtati greutatea voastra. Voi ati putea avea contributia voastra. Dar, dragi prieteni, unde ne indreptam noi, veti avea mai mult decat contributia voastra. Vor fi lucruri de facut. Veti servi omenirea si Spiritul, intr-un mod total Nou!

Atunci cand sunteti pregatiti – oricand sunteti pregatiti – oferiti-va permisiunea! Oferiti-va permisiunea de a elibera acele energii pe care le-ati pastrat! Revedeti prin propriul vostru suflet, ceea ce ati pastrat! Iubiti-le! Iubiti-le! Nu ati fost obligati niciodata sa faceti acest lucru. Voi ati ales sa il faceti. Si, apoi, eliberati-le! Predati-le mai departe! Predati stafeta, Shaumbra! Predati stafeta!

Exista altii care asteapta. Miscatori de Energie, oriunde veti merge de aici, vor fi acele entitati – Ohamah, Kuthumi, St.Germain si eu, si toti ceilalti – noi vom fi acolo cu voi! Vom realiza unele experiente veritabile! Reamintiti-va, voi nu sunteti niciodata singuri!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro