МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

СЕРИЯ ВЪПЛЪТЯВАНЕ

ШОУД 3: „ВЪПЛЪТЯВАНЕ НА ПРОМЕНИТЕ “

Представено от Кутхуми, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представено пред Аления Кръг

На 2 октомври 2004 год.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=19&t=66

СЪЩНОСТ: Намасте. (пауза ) Намасте ( по–силно )

 

ШАМБРА: Намасте.

 

СЪЩНОС: Намасте.

 

ШАМБРА: Намасте.

 

За мен, Кутхуми е чест и радост да бъда тук днес, в големия стол на Тобиас ( смях ). Разбира се, вие зададохте този въпрос, за нас, които говорим за промените. И така ние сменихме този, който ще ви говори за промените.

 

Тобиас, фактически е в задръстване в момента ( смях ). Тази небесна магистрала е много натоварена в тези дни, когато се провеждат вашите срещи. Така, че аз се чувствам много добре тук.

 

Каня ви да усетите разликите в енергията. Ние знаем, че Калдре малко се паникьосва, когато Тобиас отсъства. Но ние имаме какво да споделим с вас. И искаме малко да променим нещата. И за Кутхуми е толкова хубаво да бъде тук.

 

Чувам ви ( смях ). Чувам вашите енергии. И вие можете да го правите. Да, можете да чувате енергиите. Това е най–лесния начин, да усещате всичко в себе си. И така, каня ви сега да усетите енергиите, да ги вдишате през носа си. Да, вдишайте ги...и след това ще излязат навън ( Кутхуми демонстрира ). Сега подушете Кутхуми...вдишайте ме навътре...и ме издишайте обратно.

 

Сега, всичко което променя енергията е вътре. Вдишайте го с носа си. Усетете го. И след това го издухайте. Не, наистина го издухайте. ( Кутхуми показва). Подушете се отново и издишайте всичко. ( демонстрация ).

 

Това е удоволствие. ( смях )

 

Има толкова много променящи се енергии вътре във вас сега, които са заключени в капан. И те се превръщат в разкапан боклук. И не винаги миришат добре. Така, че помиришете отново...и после ги издухайте. Това е прекрасно...хубаво издухване направихте, Шамбра! ( смях ) Справяте се добре.

 

Да ще си правим кефа днес, но това е отработена енергия, към която сте привикнали. Да, Тобиас...той сигурно ще се чуди, какво е направил, след като всичко свърши.

 

О, Шамбра, хубаво е отново да сме заедно. Хубаво е да бъдем в това пространство с вас. И това е хубаво за другия тип енергия. Хубаво е за ВАС да виждате и да чувствате нещо различно, излизащо от тук. Знаете, че съм работил с много от вас по различни начини. Но сега, бидейки точно тук, във вашата енергия, без да ми се пречкат всички други енергии...това сте вие и аз говоря директно.

 

И трябва да свършим толкова много работа. И това е вълнуващо, защото е комбинирано с физиката. Това е смесица от духовното. Това е смесица от вашето тяло и вашия ум. И това са неща, които изучавах в своето въплъщение като Кутхуми. Но не можах да се издигна толкова далеч в тези неща. Но сега мога да дойда тук и ние можем да говорим за тези неща, които изглеждат безумни, неща които може да изглеждат странни и неща които могат да бъдат пълна противоположност, на това, което сте научили от вашите научни книги. Но ние можем да говорим за всички тези неща.

 

И днес ние ще говорим за грандиозните и великолепни промени, които стават на Земята. Никога в историята на тази Земя промените не са ставали толкова бързо. Да, промените стават много, много бързо. Бих искал да запея сега: „ Про-про-про - мени “, но Калдре не ми позволява ( смях ).

 

О, Шамбра понякога си мислите, че трябва да сте така сериозни. И си мислите, че ние също сме сериозни. Понякога имаме нашите моменти, но се опитваме да ги облекчим. Имаме разбирането, че нещата не трябва да са тежки и обременени, че можем да бъдем и малко глуповати. Можем да се смеем и това е целия процес през който преминаваме и той всъщност е много радостен.

 

Ще говорим за това преди да е свършило времето ни тук днес. И това е хубаво–да се посмеем. Това движи енергията. То ви кара да погледнете на себе си от друга страна. Това е много хубаво–да позволиш на всичко просто да бъде, да си позволиш да се отпуснеш.

 

Много мислят за тази същност Кутхуми-как да го кажа–че е бил много ерудиран човек, много сериозен. Но това не беше изцяло така. Аз никога не приемах живота на сериозно. Изпитвах удоволствие от живота. Аз пътешествах. Бях навсякъде. Говорех с много хора. Имах огромна радост. Кутхуми, в качеството на когото бях известен, не беше лорд, не беше пророк...просто човек, който имаше необикновена жажда, глад за разбирането на живота и енергията.

 

И така, благословия е да бъда днес с вас, да съм на сцената, да усещам вашите енергии, да помирисвам. И днес ще се повеселим.

 

Не беше толкова отдавна, когато бях в човешка форма, когато бях на Земята, така че ви разбирам. Но аз съм тук днес, за да ви обърна внимание колко е важно за въплъщението, промените да стават по възхитителен и лек начин.

 

Последния месец или около него, беше труден за много от вас. И да, енергиите се променят. И през следващите няколко години месец септември ще бъде време на вътрешни промени и промени и в света около вас.

 

Този енергиен цикъл беше настроен преди няколко години, както знаете. Той ще продължава да се върти и развива през целия септември. Ще изпитате много, много промени в живота си. Промените не трябва да са трудни. Те могат да бъдат големи и весели. Вие може да изпитате голяма радост от тях.

 

Нека сега да разгледаме промените на въплъщението в себе си. Нека обърнем внимание на физиката на промените. Промените са естествени. Само ако там има някаква енергия или вид същност–или това, което вие наричате душа-в съответствие с тази енергия, там ще има промени. Това е природата на Духа или Бога, че трябва да имате постоянно развитие, разширение и ново изразяване на енергията. Това означава, че винаги ще има промени.

 

Човечеството има нещо като коловози. Те не обичат промените, защото се притесняват за резултата. Те се безпокоят–не чак толкова за нещата, които познават, а за непознатото. Някои хора се чувстват много удобно в собственото си страдание и в болките си и в своята печал, защото в крайна сметка, те ги разбират. В крайна сметка познават параметрите. Или като много от вас биха казали, те познават бойното поле. Така, че те остават на това място. И когато промените дойдат, което е естествено, те им се съпротивляват. Те се съпротивляват.

 

В Старата Енергия, когато дойдеха промени в живота ви, там имаше цял набор от обстоятелства, създадени специално в отговор на тези промени. Тялото на пример, усеща приближаването на енергията на промените. На някакво ниво, то ще се опита да се бори или да спре промяната. То не знае как да работи с тази променяща се енергия. Ума определено ще сондира и обмисля промените. Той ще направи всичко възможно, за да ги спре. Това е вид защита...но също така, защото той не се чувства комфортно с променящата се енергия. Така, че тук има следната динамика или изгражда стената, бариера или се бори с настъпването на промените.

 

Сега имаме съпротива. Да, съществува съпротива. Това е вид конфликт който се случва в дуалността, всичко се съпротивлява на промяната...или в крайна сметка се опитва да защити индивидуалността си, собствената си история...виждате ли. Това е прекрасно. Това е нещо естествено. Вие си изградихте всичко това преди известно време. Това е един вид принудителна съпротива.

 

И това в крайна сметка взима своя дан върху тялото и ума ви. Можете да го почувствате. Знаете на какво прилича особено в последния месец, с подробности. Вие знаете колко бързо тялото се изтощава. То бързо се изморява по време на промени. Даже промените на Земята и Лунните промени и Слънчевите...те въздействат на тялото ви. Има естествена съпротива на това.

 

Хората имат тенденция да влизат в коловози, тип зони на комфорт. И понякога енергиите не могат да продължават естествения си цикъл. Когато енергиите са много блокирани, когато има огромна съпротива на промяната, те остават във вашата система, във физическата ви система. И вие виждате резултата във всичко, започвайки с болка до заболяване и всичко останало. Те също така остават в ума. И вие ще се чувствате изгубени и объркани или дезориентирани.

 

Така, че това е част от процеса, който вие усещате повече от всичко. Това е призив на част от вас самите–да погледнете природата на променящите се енергии, да видите разликата в промяната в Старите Енергии срещу въплъщението на промените в Новата Енергия.

 

Сега искаме да поговорим за много интересен аспект. Тялото е средство за придвижване, което ви носи в тази реалност, в която съществувате. Ума е устройството, което съхранява данните. Той има спомени...има банка от памет. И също така има способността да прави оценки.

 

Така, че вие си мислите, че ума ви блокира, че ума се съпротивлява. Вие асоциирате егото с ума. И започвате да се борите с него. Ходите напред назад. Аз ви наблюдавам. Чувам да правите това и в ума си.

 

Но ние искаме да споделим нещо с вас относно тази съпротива на промените. Духа се съпротивлява, Шамбра...духа е. Сега трябва да обърнем внимание на определението за Дух, защото човешката терминология не винаги описва с точност тези неща. Духа е енергийна част от вас, съединена посредством това, което наричаме „ Полето “, енергийния източник на Всичко Което Е. Точно сега вашия Дух се свързва с Полето посредством магистрали или пътища или както щете ги наречете. Така се свързвате с Полето, с източника на безкрайността, безкрайната енергия, източника на Всичко Което Е отвъд Дома. Вашия Дух се свързва с това. И така се чувства много комфортно.

 

Сега сме длъжни да спрем за момент и да кажем, че има разлика–в крайна сметка от нашата перспектива–между вашата духовна енергия и душевната енергия. Вашата душа обединява всичко което някога сте направили и каквото сте били и което сте мислили. Това са всички ваши опити. Това е вашата душа . Но вашия Дух–това е жизнената енергия вътре във вас. Дух фактически е този, който се съпротивлява на всички тези промени.

 

Аз изучавах това. Изучавах го в своето въплъщение. Бях шокиран от това разкритие. Бях шокиран от това, което другите същности, които работеха с мен ми казаха. Бяха ми нужни много години практически опит, за да си изясня, че това е истина. Не ума е този, който в действителност се съпротивлява. Той просто се опитва да се защити, да задържи това, което усеща духа. Той няма тяло, което да се съпротивлява. Тялото е прекрасно средство за придвижване, прекрасно творение, което просто откликва. Тялото има всички способности за самоизцеление, балансиране и обновление, когато го накарат да го направи.

 

Но духа се съпротивлява. Защо става така, Шамбра? Защо духа се съпротивлява? Това е защото той е свикнал да се съединява и да общува с Полето, с този безкраен източник на енергия по определен начин. Така му е удобно. Той е установил връзка с Полето по много определен начин и не е сигурен какво ще стане, когато връзката се промени.

 

Бихте казали, че енергията на духа, това е енергия, която се чувства травмирана. Вашата духовна енергия–вашата духовна енергия е преминала през много трудности. Тя има свой собствен тип индивидуалност, свой собствен резонанс или да го кажем вибрация. Тя в известен смисъл е като дете. В известен смисъл е като задник ( смях )...много, много упорита...понякога много твърдоглава.

 

 Така, че ние искаме да престанете да обвинявате ума си. Искаме да поговорите с духа си...със своята есенция...да поговорите с енергиите. Вашия ум фактически е много, много добър.

 

Да, хубаво е между другото да се казват такива неща като: Вие сте умни, балансирани, даже че сте малко секси ( смях ). Хората са развили негативно отношение към себеутвърждаването. Много от тях си мислят, че трябва да се принизяват, да говорят лошо за себе си.

 

Опитайте това в следващите няколко дни. Но го направете за себе си преди всичко. Говорете хубави неща за себе си. Говорете хубави неща за тялото си и то ще слуша и вашия ум разбира се и даже вашия дух. Вие си мислите даже и сега, че не можете да излезете пред публика и да се похвалите–хората биха ви замеряли с камъни. Но ще разберете, че когато се намирате в друго енергийно пространство, те фактически ще ви се възхищават. Ще се възхищават на това, че можете да говорите за себе си хубави неща. Представете си човек, който се намира в такова безопасно и балансирано пространство, че може спокойно да каже: „ Аз съм мъдър; аз наистина съм мъдър. “

 

Аз, Кутхуми съм наистина мъдър! ( смях ) Аз знам това. Аз съм много мъдър...да и изглеждам много добре също така ( още смях ). Но аз използвам това повече като пример, за да ви помогна да се научите. Хубаво е–да говорите положително за себе си. Това ще резонира през цялото ви същество.

 

Но нека се върнем обратно към духа. Тази енергия, вътре във вас се съединява с източника, издърпва енергия от Полето или източника във вашата реалност–както казахме–тя е малко непреклонна. Малко е травмирана. Не е уверена в себе си.

 

И така, кой спасява духа? Какво идва да даде увереност на духа? Вие правите това...вие го правите защото вие обединявате тялото си...ума си...и духа си...и своята божественост...и душата си...Вие. Вие мислехте, че сте просто човек, който присъства тук. Глупави, глупави такива ! Ще измисля такава песен: „ Глупав, глупав Човек. “( смях )

 

Продължавате да си мислите, че това ще дойде от някъде другаде, чакате да дойде още нещо. И си мислехте–глупци–че вашия дух или вашата божественост ще дойде и ще вземе всичко в свои ръце. О, не...о, не. Това сте вие...точно тук, точно сега...вие, аз, всички останали. Вие сте този, който може да го направи.

 

Да, ще го направим сега. Знаете какво трябва да направите–трябва да вдишате ( Кутхуми прави дълбоко вдишване )...и издишате ( Кутхуми показва). Благодаря. „ О, всички тези микроби, летящи наоколо “, мислите си вие ( смях ), „ о, из цялата стая! О, о : крийте се от микробите!“Глупави...глупави, глупави! Микробите няма да ви навредят. Вдишайте ги. (Кутхуми отново показва )...Вдишайте микробите навътре. Издишайте ги сега. Те няма да ви навредят...не, не, не.

 

Ох, Калдре можеше да бъде и по–зле–Охам можеше да е тук! ( много повече смях ) Много по–лошо. ( смях )

 

Длъжен съм да ви кажа, че искам да усетите моята енергия за малко. Познайте в кой филм бях...в два проведох ченалинг...внесох енергията си. Това беше филма „ Междузвездни войни. “Познайте кого играх. С- 3- Р– О!( Много смях, защото става дума за един от роботите във филма- Трипио, който беше програмиран за протокола, но беше истински войн през цялото време ). Аз направих това, аз. Това бях аз. Чрез писателя, чрез гласа, аз влязох в Трипио. Познахте ли ме?Това беше толкова забавно!

 

Нека поговорим за тези микроби...Микробите не могат да ви навредят. Микробите са просто енергия. И когато стигнат до вас по съответния път, ако им позволите да се променят, те ще се трансмутират в чиста енергия, чиста енергия–не в микробна енергия–това е което са те.

 

Но нека поговорим за вас и вашия дух и как да убедите вашия дух, че това е окей, че той може да намери своя нов баланс и своето ново надеждно енергийно пространство в Полето. Сега, отново, Полето това е източник на енергия, който се намира на неутрално място. То е много повече от това, което вие бихте нарекли субатомно ниво. Това е пространство между пространството, ако знаете какво имам предвид.

 

То дреме там. Ето защо те не могат да го видят. То в известен смисъл е невидимо. То очаква да бъде активирано, очаква да се покаже. След това то преминава през целия процес обратно–енергията през Полето- следвайки пътя обратно до вас. То навлиза във вас, като енергията на духа и след това се превръща това, което вие бихте нарекли, енергия на светлината и се превръща в електрическа енергия и след това навлиза във вашата реалност.

 

Това е изумителен процес. Това става в тялото ви в момента, целия този процес, процес на преход на енергията на духа от Полето в енергия на светлината. Енергията на светлината е около цялото ви тяло. Тя е във всяка клетка. Тя си взаимодейства с всяка друга клетка. Тя си взаимодейства с ума ви, с вашата биология, с вашия дух. Във всеки момент, всяка секунда, стават милиони и милиони индивидуални взаимодействия във вътрешността на вашето същество, във вътрешността на тялото ви. Отново, това се излъчва от полето и навлиза в тази реалност.

 

О, но вашия дух с неохота търси нов път да се справи с това. И това предизвиква реакция в ума ви и в тялото ви и навсякъде. И ето защо ме помолиха днес да дойда да поговоря с вас. Ето защо ще ви помоля сега, скъпа Шамбра, вас...вас...вас...да си позволите да разберете, че всичко е наред.

 

Винаги сте си мислели, че вашия дух е длъжен да ви успокоява, че всичко е наред. Но вие–въплъщение на всичко ваше–можете да кажете на вашия дух, че всичко е окей. Това е безопасно. Това е вашия избор. Избирате да преминете през тези промени по много грациозен начин...по много любящ начин...по радостен начин...начин, който вече не е нужно да ви събаря, за да се налага после да започвате отново градеж. Знаете какво е–да бъдеш разкъсан на части...да бъдеш разпилян навсякъде...да бъдеш разкъсан на парчета...просто за да можете да създадете входа на цяла една нова вълна от енергийно поле.

 

Можем да го направим сега. Трябва да се доверите на себе си. Продължавате да се учудвате: „ Но кой съм аз? Коя част от мен? “Това е тази част, с която говоря в момента–не някакъв грандиозен ангел някъде там...не просто вашия ум...не просто вашето тяло–а вие. Ние можем да го направим. Нека го направим сега. „ Дух...аз...там...тук...дух..., аз избрах това. Аз избирам да въплътя Новата Енергия. Аз избирам, тези промени да навлязат грациозно. Дух, аз избирам да се обединя с Полето и с Всичко Което Съм... с вселената...с решетката... както щеш я наречи. Аз избирам да се съединя по нов начин, по открит начин. “

 

Не е ли смешно това, че точно духа ви задържаше или, че вие го защитавахте? Има ли това значение? Не е ли смешно, че през цялото време вие обвинявахте ума си, чудихте се, чудихте се от къде идва всичко?

 

Сега това сте вие. Вие сте зад кормилото. Да, вие сте. Вие контролирате. Вие сте тези, които правят избор и взимат решения...вие. Не се разкъсвайте на части. Ставате дезориентирани. Това сте просто вие в този момент. Това е много, много просто, както би казал Тобиас.

 

Сега, искам да запомните това простичко нещо, което направихме заедно днес ...просто...вие.

 

Атлантида...Аз бях там с вас. Ние бяхме заедно. Това бяха много интересни времена...много мили времена. О, Шамбра, ние си мислехме тогава, че създаваме нов свят. И ние го правехме по някакъв начин. Ние си мислехме, че сме откривателите на всички мистерии и на това как работи енергията. И ние го правехме по определен начин. Мислехме, че сме създали утопия, прекрасен начин на живот. О, ние го направихме.

 

В Тиен ние бяхме заедно. Там ние изучавахме толкова много за себе си. Учехме се как да направим промяната. Учехме как да движим енергиите. Това беше време, когато духа–вашия дух, моя дух–танцуваше грациозно. Не се страхуваше да е гъвкав. Не се страхуваше да намира нови начини, интересни и смели начини, да се обедини с Полето.

 

Атлантида предизвика толкова много болка в душите ни...виждате ли...болка в душата. Вдишайте болката, във вашата душа спомняйки си миналото. Вдишайте я навътре. И след това я издишайте ( Кутхуми показва ). Позволете на своята застояла енергия да напусне. Пуснете я. Нека си отиде. Тя е заседнала там.

 

И Атлантида сега се надига. Вие може да видите това във физическия си свят-промените на Земята и ураганите и дори потенциалните земетресения, които можеше да бъдат значително по–силни. И този, който скоро може да започне да изригва... да, той сега се надига ( става дума за вулкана Света Елена в щата Вашингтон Съединените Щати ). Той се надига от вас. Той иска да се освободи от енергията, която го задържа. Иска да излезе от миналото си.

 

Това е едно от най–трудните неща, за които говорихме с Шамбра– Атлантида–защото онези времена бяха трудни...да разбира се за тези, които бяха свързани с тях тогава. Когато бяхме там в Тиен, там имаше разделение на енергията на Шамбра. Имаше несъгласия в семействата. И това беше огорчение за всички нас, защото ние чувствахме че винаги сме длъжни да бъдем в хармония и единение.

 

И из между нас имаше такива, които се противопоставиха на разкриването ни пред човечеството. Имаше такива, които искаха да останат скрити. Имаше и такива, които смятаха, че трябва да бъдем видими за останалата част от света, за да се предотврати по–голяма катастрофа, по–голямо насилие и още изтезания.

 

Сред нас имаше и такива, които искаха да се сражават, буквално да вземат енергийния механизъм, който използвахме–което би могло да бъде наречено черна магия–и да използва това срещу някои от силите които се опитват да контролират Атлантида. Имаше много битки в нашите семейства тогава. Не е чудно, че някои от тези неразбирателства ще се върнат отново и част от гневните енергии ще напомнят отново за себе си.

 

Тези Стари Енергии на Атлантида искат да бъдат освободени. Тези Стари Енергии искат да бъдат пуснати, за да могат да се променят. Но при вас сега става външна промяна...енергията на Атлянтида се надига с желание за промяна...всички ви зоват...търсят вниманието ви...търсят енергията ви. Ето защо всичко е толкова сложно в момента. Но това не трябва да е така, Шамбра.

 

Енергиите на Атлантида...те изглеждат много войнствени, когато се надигат, когато идват. От друга страна те се чувстват като жертви. Чувстват се–как да кажа–сякаш са безнадеждно изгубени също, защото ние имахме толкова много надежда...толкова много мечти. Научихме толкова много за междуизмерната енергия.

 

И след това всичко пропадна, още по–лошо не само че пропадна, стана измъчен...фрагментиран...разделен...разбит...пръсна се из цялата Вселена...разпръсна се буквално из цялата повърхност на Земята. И тези енергии продължават да излизат за определен период от време. И това ще отнеме няколко години, за да се разнесат напълно. Разберете от къде идва това. И не се опитвайте да го отричате Но също така не допускайте да станете жертви на това. Тези енергии искат да си отидат.

 

Има част от вас, която е така добре структурирана и бутилирана и изпълнена с болка...боли, да от времето на Атлантида. Тя излиза, защото също иска промяна. Тя иска да знае, че Вие, вие–вие които седите тук, слушате това–ще позволите това да стане. Да, толкова голяма част от вашия дух е обвързан с тези енергии. Толкова много от вашата душа също е обвързана с тези енергии. Всички те търсят вас да позволите промяната и освобождаването да се случат... да.

 

Много е интересно, че сега вашия свят преминава през енергийна криза...много интересно, че буквално има недостиг на горивата извличани от земята. Всичко това е свързано... с всичко за което говорим днес. Интересно е да се отбележи, че–не искаме да ви вкарваме в конспирация–но сме длъжни да кажем, че има много по–малко запаси от колкото искат да си признаят болшинството от лидерите, защото се боят, че ако го признаят, ще настане паника. И може да стане точно така.

 

Интересно е, че по време на изборите, които стават сега в страната, фокуса е изместен върху други неща, далеч от истинските проблеми. Има битки за енергия, за малкото останали запаси. Не говорим за нещо във вашия живот, което ще бъде напълно изчерпано. Но ще става все по –трудно и по–трудно. И за следващите няколко поколения, възможно е те да нямат нищо дори доближаващо се до изобилието в Старата Енергия което имахте вие...виждате ли. Земята преминава през енергийна криза–буквално недостиг на Стара Енергия ( смях ).

 

И така, Шамбра става дума за привнасянето на Нова Енергия–не е ли така?-буквално на вашата Земя сега се привнася нов вид източник на енергия, която не идва от земята, но която идва от междуизмерните енергии, които са неутрални. Но учените не могат да ги видят, защото са неутрални. Те търсят нещо динамично, което има това, което вие бихте нарекли дуални характеристики–плюс–минус, противоположни сили. Това е, което те търсят.

 

Но е възможно някои мъдреци скоро да открият феноменално количество безгранична енергия, която може да бъде добивана от други нива и да бъде внасяна от други реалности, внесена в материалната реалност. Виждате ли... това е възможно. Може дори да не го наречете откритие, когато стане факт, защото то вече се случва.

 

Правите го в момента, в който говорим за него, точно сега...виждате ли. Вашия дух се обединява с Полето, внася обратно енергията във вашето Сега. Вашия дух го прави малко по начина от Старата Енергия...да. Ние сме тук, за да коригираме това с вас днес. Ще ви помогнем да се свържете чрез Новата Енергия.

 

И така, скоро учените ще открият потенциал на безкрайната енергия на субатомно многоизмерно ниво...истинското откритие или изобретение ще бъде как да го привнесете обратно във вашия материален триизмерен свят. Как да го получите тук? А...да. Някаква много интересна физика, по която съм много увлечен. И това няма отношение просто с някакъв физически апарат и внасянето му в тази реалност. Става дума за възприемането на междуизмерните разделения...виждате ли. Трябва да преодолеем цялата тази концепция за разделението, за това че друга енергия съществува някъде там отвън и че вие сте тук.

 

И така, в момента аз доста работя по филма ( смях ). Върша много работа, за да помогна на някои учени, много от които физици, големи мислители. С тях се работи трудно, защото те са така затворени и често се чувстват толкова прави в това, което мислят. Те смятат, че всеки трябва да мисли като тях...трудно е. Трябва да прекъснем тук. И така, Шамбра има енергийна криза буквално и метафорично.

 

Това е другото нещо, през което всеки от вас е преминал–вашата собствена енергийна криза дълбоко във вашето същество. Забелязахте ли, че вашето тяло е някак различно–то бързо се изморява...реагира по различен начин... на промените, които стават? То все още се опитва да използва Старата Енергия. И то знае, че е дошъл момента да използва Новата. Дори вашия ум използва Старата Енергия от източника, начините на Старата Енергия. И той знае по–добре.

 

Нима вие не знаете, че искате нещо друго? Нима не желаете нещо друго? Нима не желаете нещата да са по–прости....по–грациозни...по– радостни...по–изпълващи? Нима не желаете изобилие...взаимоотношения...и всичко останало? Ние не ви задържаме. Вашия дух го прави...да. Ние знаем, че това ще предизвика много дискусии, много разсъждения и спекулации по повод на това, което наистина става. Ще поясним това следващия месец.

 

И така, има още едно нещо, което бих искал да добавя към всичко това. И всичко това е взаимосвързано. Обърнете внимание, как всичко това– енергийната криза, нарастващата сила на Атлантида, всичко това, промените които стават наоколо–всичко е взаимосвързано. Всичко е преплетено.

 

Искам нещо да ви попитам тук. Ако знаехте, че всичко ще стане добре, щяхте ли да сте по–различни сега? Това е въпроса, който аз си зададох в моето въплъщение. След това помислих: „ Ако знаех, че всичко ще се получи добре и аз ще бъда наред и живота ще бъде хубав, какво щях да правя след това?“ Щях да престана да се безпокоя. Щях да престана да се разкъсвам на части. Щях да се наслаждавам на момента.

 

Шамбра, можете ли да се проектирате три години напред в бъдещето? Всичко е отработено. Вие все още сте тук, слушате брътвежите ни. ( смях ) Все още имате много храна. Все още имате прекрасно място за живеене. Все още имате хора, които ви обичат и се грижат за вас, дори по някога да ги отхвърляте. Вие все още имате това. Всичко е отработено. Вие сте избрали потенциал, в който всичко е отработено. Избрали сте потенциал измежду милиони и билиони, който сега съществува за вас. Избрали сте този, който позволява на всичко да функционира.

 

И така, бихте ли направили нещо по друг начин, ако знаехте, че всичко ще бъде отработено? Виждате ли...виждате ли, какво имам предвид? Можете да престанете да се безпокоите, просто изберете потенциал и му позволете да заработи за вас.

 

Сега някои от вас казват: „ А ако избера грешния потенциал и всичко заработи наопаки? Как да знам, че съм избрал правилния потенциал? Може би в потенциала, който избера...може би там в него има нещо негативно, скрито и аз не мога да го видя. Ох, не..ох, не, а ако избера точно това? “ Виждате ли, аз бях в ролята на Трипио. ( смях )- безпокойство, безпокойство, безпокойство за всичко!

 

И така, а какво ще стане, ако изберете чист потенциал за хубав живот? Можете да престанете да се безпокоите. Сега, какво става? Това е много интересно. Ще ви помолим да усетите и да подушите енергията. И така, вие избирате потенциал, в който след три години всичко ще бъде наред. И преставате да се безпокоите сега, докато седим тук. Вие позволявате на всичко просто да се случи и да си отиде на мястото.

 

Още една динамика става в тази точка. Друга динамика навлиза в играта. Това е трудно да се обясни, но в основата си това буквално е квантов скок в енергията, защото вие вече не се притеснявате за това какво ще стане. Не трябва да го преживявате повече. Но опита, който имате сега, може да бъде по–разширен, може да бъде по–цялостен и дори по–радостен. Това не е само позволение да се отпуснете и да се наслаждавате, но сега е преумножено или тук става квантово превъртане на енергията, което прави всичко още по–приятно и отпускащо.

 

И така, питам ви, както се запитах и аз самия в предишното си превъплъщение: „ мога ли да знам, че съм избрал правилния потенциал? “ Ох, това е голям въпрос! Можете ли толкова силно да се доверите на себе си? Можете ли да разберете, че не сте длъжни да избирате Старите, свързани с кармата потенциали на това, което става с вас сега? Можете ли да се доверите на себе си до толкова, че да изберете потенциал, който да ви даде огромно изобилие, не просто малко изобилие, а дара на изобилието?

 

Защо ви е да избирате малко изобилие? ( смях ) Мислите ли, че ще има недоимък за още някой? Избирате огромно изобилие като потенциал. Изберете го. Изберете здраво тяло. Ние знаем, че вече го правите, но понякога това се блокира. И някои неща, които минават през вас, предизвикват такива трудности в бедното ви тяло.

 

И така, изберете всички тези грандиозни потенциали...ГРАНДИОЗНИ потенциали, Шамбра, не мънички потенциали...ГРАНДИОЗНИ потенциали. Можете ли да кажете: „ Аз съм умен; аз избирам огромни потенциали; да, аз съм балансиран; нямам нужда от потенциали, които носят старата карма и смърдяща енергия? “ И още, аз изглеждам много добре–можете да кажете и още. ( смях ) Да, можете да кажете и това. Имате всички тези неща. И това променя момента, в който живеете.

 

И така, ние не говорим за манипулиране на миналото или бъдещето. Това е просто вашия избор. Вие избирате потенциали, в които всичко е безопасно...всичко е ок...всичко е грандиозно...всичко върви по пътя, който Създателя е задал...Създателя който се обича и уважава като Бог.

 

И така, Тобиас е по пътя си. Небесната магистрала е свободна. Той се готви да се върне обратно и да отговаря на вашите въпроси. Но той иска днес да промени начина по който ние говорим с вас, начина по който работим с вас енергийно. И ние знаем, че Тобиас много ви липсва. Но прекарахте времето си с моята особа. ( смях )

 

И сега, Шамбра, нека отново подушим, вдишаме, през устата си, през носа си и да издишаме. ( Кутхуми отново демонстрира ) Накарайте тези енергии да се раздвижат. Вдишайте и издишайте. И както би казал нашия скъп приятел, шофьора на автобуса Гари: „ И сега вече знаете .“Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова