"Muutosten sisäistäminen"

Esitetty Crimson Circlelle
2.10.2004
Suomentanut Lea Lintunen
www.crimsoncircle.com

ENTITEETTI: Namaste. (Tauko.) Namaste (tällä kertaa kovempaa).

SHAUMBRAT: Namaste.

ENTITEETTI: Namaste.

SHAUMBRAT: Namaste.

Minulla, Kuthumilla, on ilo ja kunnia astua Tobiaksen suuriin saappaisiin (naurua). Aivan, olette pyytäneet meitä puhumaan teille muutoksista. Päätimme siis tehdä muutoksen sen suhteen, kuka teille muutoksista puhuu (naurua).

Tobias on itse asiassa jumittunut liikenneruuhkaan (naurua). Taivaallinen moottoritie on yleensä tukossa tapaamistenne aikana. Minulla on siis kunnia olla tänään seurassanne.

Pyydän teitä tuntemaan, miten energiani poikkeaa Tobiaksen energiasta. Tiedämme Cauldren olevan paniikissa ilman Mister Tobiasta. Meillä on kuitenkin paljon asioita jaettavana kanssanne. Ja halusimme hiukan muuttaa asioiden kulkua. Kuthumille tekee hyvää olla täällä seurassanne.

Haistan teidät (naurua). Haistan energianne. Tekin pystytte siihen. Voitte haistella energioita. Se on helpoin tapa tunnustella asioita sisimmässänne. Pyydän teitä siis haistelemaan energioita, hengittämään niitä sisäänne nenienne kautta. Kyllä, hengittäkää sisään… ja sitten ulos (Kuthumi näyttää mallia). Haistelkaa nyt Kuthumia… hengittäkää minut sisäänne… ja puhaltakaa sitten ulos.

Haistelkaa seuraavaksi itseänne. Aivan, pystytte siihen – mutta ette noin (naurua yleisön alkaessa haistella itseään fyysisesti) – haistelkaa itseänne siinä mielessä, että tunnistatte itsenne; onhan teillä omat energiaesanssinne. Kyllä, haistelkaa… hengittäkää syvään… ja sitten ulos.

Haistelkaa nyt sisimmässänne muuttuvia energioita. Hengittäkää niitä sisään nenienne kautta. Haistelkaa. Hengittäkää sitten ulos. Ei, vaan todella ulos (Kuthumi näyttää taas mallia). Haistelkaa itseänne uudelleen ja puhaltakaa sitten tosissanne ulos (lisää demonstroimista).

Tämähän on hauskaa (naurua).

Sisimmässänne on monia muuttuvia energioita, jotka ovat loukussa ja lukkojen takana. Niistä tulee kuin mätäneviä jätteitä. Eivätkä ne välttämättä tuoksu erityisen hyvälle. Haistakaa siis uudelleen… ja puhaltakaa sitten ulos. Aah, upeaa… erinomaista huulten ja poskilihasten käyttöä, Shaumbrat! (naurua) Olette näköjään todella taitavia näissä suuhommissa...

Kyllä, tänään pidetään hauskaa. Ei siis vanhaa raatamista, johon olette tottuneet. Aivan, Tobias… Tobiasta saattaa jo kaduttaa, että päästi minut paikalleen.

Voi Shaumbrat, tuntuu hyvältä olla taas täällä. Tuntuu hyvältä olla samassa tilassa kanssanne. Tämä tekee hyvää myös tälle erilaiselle energialle. TEILLE tekee hyvää nähdä ja tuntea jotakin erilaista. Tiedättehän, että olen työskennellyt monien teistä kanssa monella eri tavalla. Mutta olla täällä välittömässä läheisyydessänne ilman muita energioita… on aivan toista puhua teille kasvotusten.  

Meitä odottavatkin mielenkiintoiset tehtävät, jotka ovat sekoitus fysiikkaa ja henkisyyttä, mieltä ja kehoa. Juuri näitä asioita minä opiskelin eläessäni Kuthumina. En kuitenkaan päässyt kovinkaan pitkälle, koska maailma ei vielä ollut valmis. Joskus minusta tuntui, että puhuin seinille. Nyt voin kuitenkin tulla tänne ja puhua näistä hulluiltakin vaikuttavista asioista, jotka saattavat olla täysin tuntemanne tieteen vastaisia. Voimme kuitenkin puhua näistä asioista.

Ja tänään puhumme suurista ja mahtavista muutoksista, joita maapallolla tapahtuu. Niitä ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut näin nopeaa tahtia. Kyllä, nämä mu-mu-mu-muutokset ovat hyvin, hyvin nopeita. Haluaisin nyt laulaa, mutta Cauldre ei anna lupaa (naurua Kuthumin viitatessa David Bowien lauluun “Ch-Ch-Ch-Changes” (suom. huom. ”Mu-mu-mu-muutokset”) ja Cauldren yleisesti tiedossa olevaan haluttomuuteen laulaa julkisesti).

Voi, Shaumbrat, otatte kaiken joskus niin vakavasti. Luulette meidän olevan vakavamielisiä. Joskus olemmekin, mutta yleisesti ottaen yritämme ottaa asiat kevyesti. Keskuudessamme vallitsee ymmärrys, jonka mukaan asioiden ei tarvitse olla raskaita ja rasittavia, vaan voimme myös hullutella. Voimme nauraa ja pitää tätä läpikäymäänne prosessia iloisena asiana.

Puhumme siitä vielä lisää tänään. On kuitenkin hyvä asia nauraa. Se liikuttaa energioita. Se saa teidät tarkastelemaan itseänne eri tavalla. On hyvä antaa asioiden vain olla, rentoutua.

Monet luulevat, että Kuthumi on – kuinka sen sanoisi – hyvin tieteellinen ja vakavamielinen olento. En ole kuitenkaan koskaan ollut sellainen. En ole koskaan ottanut elämää kovin vakavasti. Pidin ihmisenä eläessäni hauskaa. Matkustelin ympäriinsä ja puhuin monien ihmisten kanssa. Tunsin suurta iloa eläessäni Kuthumina, vaikka en ollutkaan herra tai profeetta… ainoastaan ihminen, joka janosi elämän ja energioiden ymmärtämistä.

On siis onni olla kanssanne tänään ja tuntea energianne, haistella niitä. Tulemme pitämään tänään  hauskaa yhdessä.

Pyydän teitä myös tarkastelemaan pinnan alla tapahtuvaa liikehdintää. Haluan teidän tarkastelevan elämissänne tapahtuvia muutoksia ja niiden syitä. Älkää yrittäkö saada niistä väkisin selkoa. Teidän ei tarvitse enää toimia pakottamalla.

Viimeisestä elämästäni Maan päällä ei ole kulunut kovinkaan pitkää aikaa, joten ymmärrän teitä hyvin. Olen tänään paikalla tähdentääkseni teille, miten tärkeää on sisäistää tapahtuvat muutokset leikkisästi ja keveästi.

Viimeiset kuukaudet ovat olleet monille teistä vaikeita. Aivan, energiat muuttuvat. Seuraavien vuosien aikana syyskuut tulevat olemaan muutosten aikaa teille itsellenne ja koko maailmalle. Tämä energeettinen sykli järjestettiin useita vuosia sitten, kuten tiedättekin. Se jatkaa kiertokulkuaan ja kehitystään syyskuiden aikana. Tulette kohtaamaan monia, monia muutoksia. Niiden ei tarvitse olla vaikeita. Muutokset voivat olla hyvin, hyvin hauskoja. Voitte ammentaa niistä paljon iloa.

Tarkastellaan seuraavaksi muutosten sisäistämistä. Tarkastellaan muutosprosessien fysiikkaa. Muutokset ovat luonnollinen asia. Niin kauan kuin on olemassa energiaa ja entiteettejä – tai sieluja, kuten te niitä kutsutte – jotka ovat vuorovaikutuksessa keskenään, on myös muutoksia. Teidän kaltaistenne Henkien ja Jumalien luonteeseen kuuluu jatkuva kehittyminen, laajentuminen ja energian uudenlainen ilmaiseminen. Tämä tarkoittaa sitä, että muutoksia tulee aina olemaan.

Ihmiskunta on tavallaan jumittunut vanhoihin tapoihinsa. Muutoksista ei pidetä, koska niiden lopputulos huolestuttaa. Ihmiset murehtivat – eivät niinkään tuttuja – vaan heille tuntemattomia asioita. Joidenkin mielestä on kotoista elää omassa surkeudessa, kivussa ja surussa, koska ainakin niitä ymmärtää. Niiden parametrit tunnetaan. Tai kuten monet teistä asian ilmaisisivat, ne ovat tuttuja taistelukenttiä. Tällaiset ihmiset siis jämähtävät paikoilleen. Ja muutosten lähestyessä – muutosten, jotka ovat siis luonnollisia – he vastustavat niitä. He ovat muutoksia vastaan.

Muutosten ilmaantuessa elämiinne Vanhan Energian aikana tapahtuu monia asioita, jotka on etukäteen suunniteltu vastustamaan muutoksia. Esimerkiksi kehot pystyvät aistimaan muutosten saapumisen. Ne yrittävät jossain määrin taistella muutoksia vastaan tai pysäyttää ne. Kehot eivät osaa käsitellä muutosten kehittyvää energiaa. Mieli tietenkin tutkii ja puntaroi muutoksia tarkasti. Se tekee kaikkensa pysäyttääkseen ne. Se on sen tapa suojella Minäänne… mutta se tuntee myös olonsa epämukavaksi muuttuvan energian läheisyydessä. On siis olemassa varta vasten rakennettu dynamiikka, jonka tarkoituksena on pystyttää seinä, taistella muutoksia vastaan ja yrittää estää niiden toteutuminen.

Muutokset siis kohtaavat vastarintaa. Aivan, vastustusta. Kaksinaisuudessa syntyy tavallaan kitkaa, joka saa vastustamaan muutosta… tai ainakin yrittämään oman identiteetin, oman tarinan suojelemista… ymmärrättehän. Se on siis upea, luonnollinen asia. Te kaikki olette olleet pitkän aikaa rakentamassa tällaista järjestelmää. Se on tietyn tyyppistä väkinäistä vastustusta.

Loppujen lopuksi se tuntuu kehoissanne ja mielessänne. Olette tunteneet sen erityisesti viime kuukausien aikana. Tiedätte, miten kehonne uupuvat nopeasti muutosten aikana. Jopa Maan, Kuun ja Auringon kiertokuluissa tapahtuvat muutokset… vaikuttavat kehoihinne. Luontainen vastustaminen on osa muutosta.

Ihmisillä on tapana urautua, pysytellä omilla turvavyöhykkeillään. Energioiden on silloin vaikea jatkaa luonnollista sykliään. Kun ne jumittuvat kunnolla, kun muutosta vastustetaan toden teolla, jumittuvat energiat fyysiseen järjestelmäänne. Tulokset näette ja tunnette erilaisina kipuina ja sairauksina, myös monina muina asioina. Energiat voivat jumittua myös mieleenne. Silloin huomaattekin olevanne eksyksissä, hämmentyneitä tai disorientoituneita.

Tunnette tämän asian tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Näin osa teitä kutsuu tarkastelemaan muutosenergioiden luonnetta, tarkastelemaan eroja Vanhan Energian muutosten käsittelyssä verrattuna Uuden Energian muutosten sisäistämiseen.

Haluamme nyt puhua teille eräästä mielenkiintoisesta piirteestä. Kehonne ovat välineet, joiden avulla liikutte tässä tämänhetkisessä todellisuudessanne. Mielenne puolestaan varastoi tietoa. Se muistaa asoita… pitää yllä muistojen pankkia. Sillä on myös arvostelukyvyn lahja.

Luulette usein, että juuri mielenne vastustelee ja estää teitä etenemästä. Yhdistätte egon mieleenne. Luulette mielen yrittävän pysäyttää teidät. Sitten taistelettekin sitä vastaan, ajatuksenne siirtyvät puolelta toiselle. Näen ja kuulen teidän tekevän niin.

Haluamme jakaa kanssanne jotakin muutosten vastustamiseen liittyvää. Muutoksia vastustaa itse asiassa henkenne, Shaumbrat… henkenne. Ensin on kuitenkin tarkasteltava hengen määritelmää, sillä ihmisterminologia ei aina kuvaa tarkasti näitä asioita. Henki on energeettinen osanne, joka on yhteydessä “Kenttään”, Kaiken Mitä On energialähteeseen. Tällä hetkellä tämä energeettinen osanne, henkenne, on yhteydessä Kenttään entuudestaan tuntemallaan tavalla. Voitte melkein nähdä  tiet tai säikeet, miksi niitä sitten haluattekin kutsua, jotka yhdistävät teidät Kenttään, Kaiken Mitä On rajattomaan energiaan. Henkenne on yhteydessä siihen, ja tuntee olonsa oikein kodikkaaksi.

Meidän on nyt otettava askel taaksepäin ja kerrottava teille, että – ainakin meidän näkökulmastamme tarkasteltuna – hengellisen energianne ja sieluenergianne välillä vallitsee ero. Sielunne ovat kaiken koskaan tekemänne, kokemanne ja ajattelemanne kollektiiveja. Ne ovat yhtä kuin KAIKKI kokemuksenne. Sellaisia ovat sielunne. Henkenne sen sijaan on sisimmässänne olevaa elämänvoimaenergiaa. Ja se vastustaa muutoksia.

Opiskelin näitä asioita eläessäni Maan päällä. Tutkimusteni tulokset järkyttivät minua. Olin järkyttynyt siitä, mitä muut – muut kanssani työskennelleet entiteetit – kertoivat minulle. Minulta kului monen monta käytännön kokemuksen vuotta todistaakseni tämän asian oikeaksi. Mielenne ei itse asiassa vastusta muutoksia. Se vain yrittää suojella ja pitää kiinni henkenne tuntemuksista. Myöskään kehonne eivät vastusta muutoksia. Kehot ovat upeita välineitä, kauniita luomuksia, jotka ainoastaan reagoivat. Niillä on pyydettäessä kyky parantua, tasapainottua ja uudistua.

Henkenne sen sijaan vastustelee. Miksi, Shaumbrat? Miksi henki vastustaa muutosta? Koska se on tottunut olemaan yhteydessä ja vuorovaikutuksessa Kentän, loputtoman energialähteen kanssa, tietyllä tavalla. Se on sille hyvä ja mukava tapa. Se on luonut suhteen Kenttään hyvin tietyllä tavalla. Henkenne ei ole varma siitä, mitä yhteyden muuttuessa tapahtuu.

Voisi sanoa, että hengellinen energianne on kokenut monia traumoja. Se on läpikäynyt monia, monia vaikeuksia. Sillä on omanlaisensa identiteetti, resonanssi tai värähtely, kuten te sitä saattaisitte kutsua. Se on tavallaan kuin lapsi. Voisi sitä kutsua itsepäiseksi muuliksikin (naurua), sillä se on hyvin omapäinen… hyvin, hyvin itsepäinen… vaikka osaa se olla joustavakin.

Haluamme teidän siis lopettavan mielenne syyttämisen. Haluamme sen sijaan puhua hengellenne… esanssillenne… energioillenne. Mielenne on itse asiassa hyvin, hyvin fiksu.

On muuten hyvä sanoa itselleen asioita kuten: olen fiksu ja tasapainoinen, himpun verran seksikäskin. (naurua) Ihmiset ovat kehittäneet negatiivisen asenteen itselleen puhumista vastaan. Monet ajattelevat, että heidän pitää vähätellä itseään, puhua itsestään alentuvasti.

Kokeilkaa tätä seuraavien päivien aikana, aluksi itseksenne. Puhukaa itsestänne kauniisti. Tehkää se, ja kehonne, mielenne ja henkennekin kuulee sen. Ajattelette nytkin, että ette voi kehuskella itseänne julkisesti – ihmisethän kivittäisivät teidät. Tulette kuitenkin huomaamaan, että ollessanne erilaisessa energiassa muut tulevat itse asiassa ihailemaan teitä. He ihailevat sitä, että pystytte puhumaan itsestänne kauniisti. Kuvitelkaa ihmistä, joka on niin turvallisessa ja tasapainoisessa energiassa, että pystyy sanomaan: “Olen viisas, todellakin olen.”

Minä, Kuthumi, olen todellakin viisas! (naurua) Tiedän sen. Olen hyvin viisas… ja aika hyvännäköinenkin (naurua). Käytän itseäni esimerkkinä opettaakseni teitä. On hyvä puhua kauniisti itsestään. Se resonoi koko olemuksen kanssa.

Palataan nyt kuitenkin henkeenne. Tämä sisimmässänne oleva energia, joka on yhteydessä Kenttään ja vetää sieltä energiaa todellisuuteenne, on – kuten sanoimmekin – hiukan taipumaton. Se on kokenut monia traumoja, ja on sen vuoksi epävarma.

Kuka voi sitten pelastaa hengen? Kuka voi saada sen vakuuttumaan? Tietenkin te… koska olette kehojenne… mielenne… henkenne… jumalallisuutenne… ja sielujenne kollektiiveja… TE. Ja te kun luulitte olevanne pelkästään tuoleilla istuvia ihmisiä. Olettepas te höpsöjä… höpö höpöjä! Teen siitä laulun – “Höpsöt, höpsöt ihmiset.” (naurua)

Luulette jonkun muun hoitavan asiat puolestanne, pelastuksen saapuvan ulkopuoleltanne. Te luulitte – senkin höpsöt – että henkenne tai jumalallisuutenne saapuisi paikalle ja hoitaisi asiat kuntoon. Voi ei… ei, ei. Te teette sen… tässä ja nyt… te, minä ja muut. Vain te itse pystytte siihen.

Kyllä, tehdään se nyt yhdessä. Tiedättekin, mitä teidän täytyy tehdä – nimittäin hengittää (Kuthumi vetää syvään henkeä)… ja puhaltaa ulos (Kuthumi näyttää mallia). Kiitos. “Voi, ympärilläni leijuu nyt kaiken maailman bakteereja”, ajattelette (naurua), “apua, koko huone on niitä täynnä! Voi ei, äkkiä piiloon bakteereilta!” Senkin höpsöt… senkin tyhmeliinit! Bakteerit eivät voi vahingoittaa teitä. Ne eivät vahingoita teitä. Hengittäkää ne sisäänne (Kuthumi näyttää jälleen mallia)… hengittäkää sisäänne bakteereja. Huuuu! Puhaltakaa ne nyt ulos. Eivät ne vahingoita teitä… ei, ei, ei.

Voi, Cauldre, huonomminkin voisi olla – Ohamah saattaisi olla paikalla! (naurua) Silloin asiat voisivat olla todella huonosti! (naurua)

Haluan teidän nyt tuntevan energiani. Arvatkaa, missä elokuvassa olen esiintynyt… kanavoinut kaksi elokuvaa… tuonut niihin energiani. Aivan, “Tähtien sodassa.” Kyllä… arvatkaa, ketä esitin. C-3-P-O:ta! (naurua Kuthumin viitatessa yhteen elokuvan roboteista, joka on protokollan mukaisesti ohjelmoitu kiusanhenki). Minä se olin… minä se olin. Käsikirjoittajan ja äänten kautta toin esille C-3-P-O:n. Tunnistatteko minut? Se oli todella hauskaa puuhaa!

Puhutaan nyt hetki bakteereista… niistähän minä olin puhumassa. Bakteerit eivät voi vahingoittaa teitä. Ne ovat pelkkää energiaa. Jos ne iskevät teihin ja annatte niille luvan muuttua, muuntautuvat ne puhtaaksi energiaksi, silkaksi energiaksi – eivät siis bakteerienergiaksi – sillä ne ovat vain energiaa.

Puhutaan nyt enemmän teistä ja hengestänne ja siitä, miten saatte henkenne vakuuttumaan, että kaikki on hyvin; että se voi löytää uuden tasapainon ja uuden turvallisen energian Kentässä. Toistamme, että Kenttä on alkuperäistä energiaa neutraalissa tilassa. Se on paljon alempana kuin subatomaarinen taso, kuten te sitä kutsuisitte. Se on tilaa tilan välissä, jos ymmärrätte tarkoitukseni.

Se piilee paikallaan käyttämättömänä. Siksi ette voi nähdä sitä. Se on tavallaan näkymätön ja odottaa aktivoimista, siihen ankkuroitumista. Sitten se käy läpi koko prosessin – tämä Kentästä peräisin oleva energia – seuraa reittiä takaisin luoksenne. Se saavuttaa teidät hengellisenä energiana, muuttuu sitten teidän termienne mukaisesti tietyntyyppiseksi valoenergiaksi, ja sen jälkeen vielä sähköenergiaksi ennen todellisuuteenne saapumista.

Tämä on upea prosessi. Se on tekeillä kehoissanne tälläkin hetkellä, tämä hengellisen energian muuntautuminen valoenergiaksi. Valoenergiaa on kaikkialla kehoissanne. Sitä on joka solussanne. Se kommunikoi kaikkien muiden solujen kanssa, samoin mielenne, biologianne ja henkenne kanssa. Jokaikinen hetki, joka sekunnin murto-osakin, olemuksissanne ja kehoissanne on käynnissä miljoonia, miljardeja tietoyhteyksiä. Toistamme, että energia on peräisin Kentästä. Sieltä se saapuu todellisuuteenne.

Voi, henkenne on ollut hiukan vastahakoinen löytämään uuden keinon käsitellä tätä energiaa. Se aiheuttaa energioiden jumittumista mielessänne, kehoissanne ja kaikkialla muuallakin. Siksi minua pyydettiin puhumaan teille tänään. Siksi aion pyytää teiltä nyt, rakkaat Shaumbrat, teiltä… teiltä… ja teiltä… antaa olemustenne… henkenne tietää, että kaikki on kunnossa.

Olette aina luulleet, että on henkenne tehtävä vakuuttaa teille asioiden olevan kunnossa. Mutta te – Kaiken Mitä Olette ruumiillistumat – voitte saada henkenne vakuuttuneeksi. Tämä on turvallista. Näin te valitsette. Tätä te haluatte. Valitsette läpikäyvänne nämä muutokset hyvin sulavasti… rakkaudella… ilolla… tavalla, jonka ei tarvitse olla vaikea tai haasteellinen… tavalla, jonka ei tarvitse rikkoa teitä säpäleiksi voidaksenne rakentaa itsenne uudelleen. Tiedätte, miltä se tuntuu – repeytyä riekaleiksi… lentää säpäleinä ympäriinsä… murtua palasiksi… vain siksi, että saisitte luotua kulkuväylän uudelle Kenttä-energian aallolle.

Voimme tehdä sen tässä ja nyt. Teidän on vain luotettava itseenne. Ihmettelette yhä: “Mutta kuka minä olen? Mistä osastani nyt puhutaan?” Siitä osasta, jolle juuri nyt osoitan sanani – en  kaukaisissa ulottuvuuksissa eläville mahtaville enkeleille… en pelkästään mielellenne… enkä kehoillenne – vaan teille. Pystymme siihen. Tehdään se nyt yhdessä. “Henki… minä… jossakin siellä… tässä… henki, minä itse valitsen tämän. Valitsen sisäistäväni Uuden Energian. Valitsen läpikäyväni muutokset sulavasti. Henki, valitsen yhdistyväni Kenttään ja Kaikkeen Mitä On… universumiin… verkkoon… säleikköön… miksi sitä sitten kutsuttekin. Valitsen ottavani yhteyden uudella, avoimella tavalla.”

Eikö olekin hassua, että juuri henkenne pidätteli teitä, ehkä suojellakseen teitä tai tullakseen suojelluksi teidän toimestanne? Onko sillä edes väliä miksi? Eikö olekin hassua, että koko tämän ajan olette syyttäneet mieltänne, kurittaneet itseänne ja miettineet yhä uudelleen ja uudelleen, mistä kaikki johtuu?

Kyse on nyt teistä. Te olette ruorissa. Tilanne on teidän hallinnassanne. Te teette valinnat ja päätökset… te. Älkää jakako itseänne osiin. Siitä ei muuta seuraa kuin disorientoitumista. Kyse on tällä hetkellä vain teistä. Asia on hyvin, hyvin yksinkertainen, kuten Tobias sanoisi.

Haluan teidän muistavan tämän juuri tekemämme yksinkertaisen asian… jonka vain te itse pystytte tekemään.

Atlantis… olin siellä kanssanne. Olimme siellä kaikki yhdessä. Ajat olivat tuolloin hyvin mielenkiintoiset… rakkauden täyttämät. Voi Shaumbrat, luulimme tuolloin luovamme uuden maailman. Tavallaan loimmekin. Luulimme selvittäneemme kaikki energian toimintatapoihin liittyvät mysteerit. Ja niin me jossain määrin selvitimmekin. Luulimme luoneemme Utopian, täydellisen tavan elää. Ja niin me teimmekin.

Olimme yhdessä Tienin temppeleissä. Opimme siellä niin paljon itsestämme. Opimme muuttamaan muotoa ja liikuttamaan energioita. Tuohon aikaan henkemme – teidän ja minun – tanssivat sulavasti. Ne eivät pelänneet olla joustavia. Ne eivät pelänneet uusia, mielenkiintoisia ja rohkeita tapoja olla yhteydessä Kenttään.

Atlantis aiheutti niin paljon tuskaa sieluillemme… ymmärrättehän… surua sieluillemme. Hengittäkää sisään sieluissanne asuva tuska, menneisyyden muistot. Hengittäkää ne sisään. Ja sitten ulos (Kuthumi demonstroi). Antakaa tuon vanhan, jumittuneen energian poistua. Vapauttakaa se. Antakaa sen mennä. Antakaa sen mennä. Se on jumittunut sieluihinne.

Atlantis on nyt nousemassa. Voitte nähdä sen fyysisessä maailmassanne – maapallo muuttuu, hurrikaanit riehuvat, samoin tuhoistenkin maanjäristysten potentiaalit. Ja tämä, joka saattaa pian purkautua… sekin on nousemassa (viittaa muutoksiin Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitsevassa Mt. St. Helens-tulivuoressa). Atlantis on nousemassa teidän sisimmässänne. Se haluaa vapautua sitä pidättelevästä energiasta. Se haluaa vapautua omasta tarinastaan.

Tämä on yksi vaikeimmista keskustelunaiheistamme Shaumbrojen kanssa – siis Atlantis – koska ne olivat vaikeita aikoja… kyllä, vahvistamme asian niille, jotka ovat viime aikoina olleet yhteydessä Atlantiksen energioihin. Ollessamme Tienin temppeleissä Shaumbra-energia jakautui. Perheen sisällä oli erimielisyyksiä. Se järkytti meitä kaikkia, sillä olimme luulleet pysyvämme aina yhtenäisyyden ja harmonian tilassa.

Joukossamme oli niitä, jotka vastustivat itsemme paljastamista ihmiskunnalle. He halusivat pysytellä piilossa. Jotkut taas ajattelivat päinvastoin. He halusivat muun maailman näkevän meidät, jotta tulevaisuudessa vältyttäisiin katastrofeilta, hyväksikäytöltä ja kidutukselta.

Joukossamme oli myös niitä, jotka halusivat taistella, ottaa kirjaimellisesti käyttöönsä käyttämämme energiamekanismit – kutsuisitte niitä ehkä nykyisin noituudeksi tai mustaksi magiaksi – ja käyttää niitä sellaisia voimia vastaan, jotka halusivat kontrolloida Atlantista. Tuohon aikaan riideltiin paljon perheemme sisällä. Ei siis mikään ihme, että jotkut erimielisyydet nousevat esiin näinä päivinä, että jotkut vihastuneet energiat tekevät läsnäolonsa jälleen tiettäväksi.

Nämä Atlantiksen Vanhat Energiat haluavat vapautua. Ne haluavat vapautua, jotta voisivat sitten muuttua. Ympärillänne tapahtuu paljon… ulkopuolisia muutoksia… Atlantiksen energiat nousevat pintaan etsiessään muutosta… kaikki vaatii huomiotanne… ja energiaanne. Siksi kaikki tuntuu tällä hetkellä niin hämmentävältä. Niin ei kuitenkaan tarvitse olla, Shaumbrat.

Atlantiksen energiat… tuntuvat hyvin sotaisilta noustessaan pintaan, tullessaan esiin. Toisaalta ne tuntuvat myös hyvin loukatuilta. Ne tuntuvat – kuinka sen sanoisi – kadotetuilta, joskus toivottomiltakin, koska siihen aikaan meillä oli niin paljon toivoa… niin monia unelmia. Olimme oppineet niin paljon ulottuvuuksien välisistä energioista.

Ja sitten kaikki murskattiin, tai ei pelkästään murskattu, vaan myös kidutettiin… pirstottiin… erotettiin… rikottiin… hajotettiin ympäri universumia… maapallon joka kolkkaan, kirjaimellisesti. Nämä energiat nousevat nyt pintaan joksikin aikaa. Ja useita vuosia kuluu, ennen kuin ne virtaavat kokonaisuudessaan läpi. Ymmärtäkää, mistä ne tulevat. Älkää yrittäkö kieltää niiden olemassaoloa. Älkää myöskään antako niiden tehdä teistä uhreja. Nämä energiat haluavat nousta pintaan.

Osa teitä on tiukasti konstruktoitu, jumissa ja tuskissaan… kärsii Atlantiksen aikojen vuoksi. Nämä asiat nousevat pintaan, koska haluavat muuttua. Ne haluavat tietää, että TE – te jotka istutte täällä tai kuuntelette meitä – aiotte antaa lupanne muutokselle. Kyllä, suurin osa henkeänne on sidoksissa näihin energioihin. Samoin suurin osa sieluanne. Kaikki energiat katsovat teihin ja odottavat teidän antavan lupanne muutokselle ja vapautumiselle… kyllä.

On hyvin mielenkiintoista, että juuri nyt maailmassa on meneillään energiakriisi… hyvin mielenkiintoista, että nyt on kirjaimellisesti pula öljystä, vanhasta polttoaineesta, jota saadaan maasta. Nämä asiat liittyvät toisiinsa… asiat, joista puhun tänään. On mielenkiintoista huomata – vaikka emme haluakaan teidän alkavan pohtia salaliittoja – että öljyä on vähemmän kuin halutaan myöntää, koska ihmisten pelätään alkavan panikoida. Ja niin luultavasti kävisikin.

On mielenkiintoista huomata, että vaalien lähestyessä tässä maassa kiinnitetään yhä enemmän huomiota muihin asioihin kuin todellisiin kysymyksiin. Jäljellä olevista öljyvaroista käydään taisteluja. Emme kuitenkaan tarkoita sitä, että öljy loppuisi täydellisesti vielä teidän elinaikananne. Sitä on kuitenkin yhä vaikeampi ja vaikeampi löytää. Ja tulevilla sukupolvilla saattaa olla paljon vähemmän Vanhan Energian lähteitä kuin teillä… ymmärrättehän. Maapallo käy läpi energiakriisiä – kirjaimellisesti. Vanhaa Energiaa ei riitä tarpeeksi pyörittämään maapalloa (naurua ja Kuthumin hykertelyä).

Shaumbrat, kyse on siis Uuden Energian esiin tuomisesta – eikö niin? – kirjaimellisesti. Maapallolla on aika ottaa käyttöön uusia energianlähteitä, jotka eivät ole lähtöisin maasta, vaan neutraaleista ulottuvuuksien välisistä energioista. Tiedemiehet eivät näe niitä vielä, koska ne ovat neutraalissa tilassa. He etsivät jotakin dynaamista, jolla on kaksinaisuuden ominaisuudet – positiivinen ja negatiivinen, vastavoimat. Sellaista energianlähdettä tiedemiehet etsivät.

Ehkä joku viisas piankin löytää ilmiömäisen määrän rajatonta energiaa, johon voi ankkuroitua muilla tasoilla ja tuoda sitten tähän todellisuuteen, aineelliseen todellisuuteen. Ymmärrättehän… se on mahdollista. Ehkä ette loppujen lopuksi edes kutsu sitä löydöksi, koska prosessi on jo käynnissä.

Teette jo sitä puhuessamme… ymmärrättehän. Henkenne on yhteydessä Kenttään, tuo sieltä energiaa Nyt-hetkeenne. Se tosin tekee sitä hiukan Vanhan Energian tavalla… aivan. Korjaamme tämän asian kanssanne tänään. Autamme henkeänne ottamaan yhteyden Kenttään Uuden Energian tavalla.

Toivottavasti tiedemiehet siis löytävät pian koskemattoman energiapotentiaalin subatomaarisilta ulottuvuuksien välisiltä tasoilta… tekevät todellisen löydön tai keksinnön siitä, miten sitä siirretään käytettäväksi 3D-maailmassa. Sieltä sitä löytyy. Miten saatte tuotua sitä tänne? Aah… kyllä, asiaan liittyy hyvin mielenkiintoista fysiikkaa, jonka kanssa minä olen erittäin paljon tekemisissä. Ja siinä on kyse muustakin kuin pelkästään fyysisistä välineistä, joiden avulla energiaa tuodaan tähän todellisuuteen. Se liittyy havaintokykyyn ulottuvuuksien välisestä erosta… ymmärrättehän. Meidän on päästävä sen asian yli, että eroa ylipäätänsä on olemassa, että tätä energiaa on jossakin toisessa ulottuvuudessa kuin missä te elätte.

Minulla on siis paljon työtä nyt kun en enää näyttele elokuvissa (naurua). Työskentelen muutamien tiedemiesten kanssa auttaakseni ymmärtämään ja näkemään. Joskus se on vaikeaa, koska monilla tiedemiehillä, jopa fyysikoilla ja ajattelijoilla, on lukkiutuneet käsitykset asioista. Minun listallani ajattelijat ovat peräpäästä (naurua). On vaikea työskennellä heidän kanssaan, koska he ovat niin sulkeutuneita, niin varmoja omasta tavastaan ajatella. Heidän mielestään kaikkien muiden pitäisi olla samaa mieltä heidän kanssaan… hankalaa. Mutta meillä kullakin on oma työmme täällä. Joten Shaumbrat, meneillään on sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti energiakriisi.

Siinä yksi asia lisää, jota olette läpikäyneet – energiakriisiä omissa olemuksissanne. Oletteko huomanneet, miten kehonne ovat muuttuneet – ne väsyvät helpommin… reagoivat teihin eri tavalla… ja käyvät läpi muutoksia? Ne yrittävät yhä käyttää Vanhaa Energiaa. Ja tietävät samalla, että on aika siirtyä Uuteen. Jopa mielenne ottaa alkulähteestä käyttöönsä Vanhaa Energiaa  Vanhalla tavalla. Ja se tietää paremmankin tavan olevan olemassa.

Ettekö tiedäkin, että haluatte jotakin erilaista? Ettekö haluakin syvällä sisimmässänne jotakin muuta? Ettekö haluakin asioiden olevan helpompia… sulavampia… hauskempia… tyydyttävämpiä? Ettekö haluakin vaurautta… ihmissuhteita… ja kaikkia muitakin vastaavia asioita? Me emme teitä pidättele. Henkenne… kyllä. Tiedämme tämän johtavan moniin, moniin keskusteluihin, puheisiin ja spekulointiin siitä, mitä todella on tapahtumassa. Selvitämme asiat ensi kuussa.

Haluan vielä lisätä erään asian. Ja nämä kaikki liittyvät yhteen. Huomatkaa, miten nämä kaikki – energiakriisi, Atlantiksen nousevat energiat ja läpikäymänne muutokset – liittyvät toisiinsa. Ne ovat toisiinsa kietoutuneet.

Haluan kysyä teiltä jotakin. Haluan kysyä jotakin. Jos tietäisitte kaiken sujuvan loppujen lopuksi hyvin, ettekö tekisi nyt asioita eri tavalla? Kysyin saman kysymyksen itseltäni eläessäni Maan päällä. Sitten ajattelin itsekseni: “Jos tietäisin kaiken sujuvan hyvin, olevani kunnossa, elämän maistuvan hyvältä ja itseni voivan hyvin, niin mitä tekisin eri tavalla kuin nyt?” Lopettaisin murehtimisen ja tuskailun. Lopettaisin itseni repimisen riekaleiksi. Nauttisin jokaisesta hetkestä.

Shaumbrat, pystyttekö näkemään itsenne ajassa kolme vuotta eteenpäin? Kaikki on sujunut hyvin. Olette edelleenkin täällä ja kuuntelette meidän horinaamme (naurua). Teillä on edelleenkin tarpeeksi ruokaa. Teillä on myös kauniit kodit. Teillä on edelleen ympärillänne ihmisiä, jotka rakastavat teitä ja välittävät teistä, vaikka olettekin joskus torjuneet heidät. Teillä on kaikkea tätä. Kaikki on sujunut hyvin. Olette valinneet potentiaalit, joiden mukaan kaikki onnistuu. Olette valinneet onnistumisen potentiaalit miljoonien tällä hetkellä olemassa olevien potentiaalien joukosta. Olette valinneet ne potentiaalit, joiden ansiosta asiat sujuvat hyvin.

Mitä siis tekisitte nyt eri tavalla, jos tietäisitte kaiken sujuvan hyvin? Ymmärrättehän… ymmärrättehän, mitä yritän sanoa teille? Voitte lopettaa murehtimisen. Valitkaa vain onnistumisen potentiaali ja antakaa sen toimia puolestanne.

Jotkut teistä sanovat nyt: “Mitä jos valitsen väärän potentiaalin? Mistä tiedän valitsevani oikein? Ehkä valitsemassani potentiaalissa… on piilossa negatiivisia osia, joita en pysty näkemään. Voi ei… mitä jos valitsen vahingossa sellaisen potentiaalin?” Sellainen minä olin esittäessäni C-3-P-O:ta (naurua) – huolta, huolta, huolta kaikesta!

Mutta… mitä jos valitsettekin tahrattoman hyvän elämän potentiaalin? Voisitte lopettaa murehtimisen. Mitä silloin tapahtuisi? Hyvin mielenkiintoinen asia. Pyydämme teitä tuntemaan ja haistamaan energiat. Valitsette siis potentiaalin, jonka mukaan kolmen vuoden kuluttua kaikki on hyvin. Ja lopetatte murehtimisen tässä ja nyt. Annatte kaiken vain tapahtua ja loksahtaa paikoilleen.

Tässä vaiheessa tapahtuu jotakin muutakin. Toinen dynamiikka astuu kuvioihin. Sitä on vaikea kuvailla, mutta sen voisi sanoa olevan kirjaimellisesti kvanttihyppy energiassa, koska ette enää murehdi tulevaisuutta. Teidän ei tarvitse enää tehdä sitä. Kokemuksenne huolettomuudesta voi olla vieläkin laajempi, täyteläisempi ja hauskempi. Kyse ei ole pelkästään siitä, että annatte itsellenne luvan rentoutua ja nauttia, vaan kokemuksenne moninkertaistuu. Voisi sanoa energiassa tapahtuvan kvanttipyörähdyksen, joka tekee siitä vieläkin nautinnollisemman ja rentouttavamman.

Kysyn teiltä siis kuten kysyin itseltänikin: “Voinko tietää, että olen valinnut oikein?” Voi, sepä onkin aikamoinen kysymys! Voitteko luottaa itseenne niin paljon? Voitteko ymmärtää, että teidän ei tarvitse valita Vanhoja karmaan perustuvia potentiaaleja? Voitteko luottaa itseenne ja rakastaa itseänne tarpeeksi valitaksenne potentiaalin, jonka avulla saatte suunnatonta vaurautta, ei pelkästään hiukan ylimääräistä, vaan suunnatonta vaurautta?

Miksi valitsisitte vain hiukan ylimääräistä? (naurua) Luuletteko, että kaikille ei riitä? Valitkaa suunnaton vauraus potentiaaliksenne. Valitkaa se. Valitkaa terveet kehot. Tiedämme teidän tekevän niin, mutta valintanne jumittuvat joskus. Ja jotkut läpikäymänne asiat aiheuttavat suuria vaikeuksia kehoparoillenne.

Valitsette siis mahtavia potentiaaleja… SUURIA potentiaaleja, Shaumbrat, ei mitään pikkiriikkisiä mahdollisuuksia… vaan SUURIA potentiaaleja. Pystyttekö sanomaan: “Olen niin viisas, että valitsen suurimmat potentiaalit; kyllä, olen tasapainoinen; en tarvitse potentiaaleja, joiden ympärillä leijuu Vanhaa karmaa ja haisevaa energiaa?” Ja olen sitäpaitsi aika hyvännäköinenkin.” Niin voisitte sanoa itsellenne (naurua). Kyllä, voitte sanoa niin. Valitsette kaikki nämä asiat. Ja se muuttaa hetken, jota juuri elätte.

Emme siis puhu menneisyyden tai tulevaisuuden manipuloimisesta. Kyse on yksinkertaisesti siitä, mitä valitsette. Valitsette potentiaalit, joiden mukaan kaikki on turvallista… kaikki on hyvin… kaikki on mahtavaa… kaikki on juuri niin kuin Luoja haluaakin olevan… Luoja, joka rakastaa ja kunnioittaa itseään myös Jumalana.

Tobias on jo matkalla luoksenne. Moottoritie taivaaseen on jälleen auki, joten Tobias voi tulla vastaamaan kysymyksiinne. Halusimme puhua teille tänään eri tavalla, muuttaa energeettistä työskentelytapaamme kanssanne. Ja tiedämme teidän jo kaipaavan Tobiasta. Minulla oli kuitenkin suunnattoman hauskaa seurassanne (naurua).

Joten Shaumbrat, on hyvä jälleen haistaa ja hengittää suun ja nenän kautta, ja puhaltaa sitten ulos (Kuthumi näyttä jälleen mallia). Liikutelkaa energioita. Hengittäkää sisään, haistakaa ja puhaltakaa ulos. Kuten rakas bussikuskiystävämme Gary sanoisi: “Nyt sitten tiedätte.”

 


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu Goldenissa, Coloradossa. Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Tobias sanoo, että taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä.  Tobiaksen mukaan ne lukevat energiamme ja kääntävät sitten oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme sekä tarkastella asioita ulkopuolisen silmin että kokea ne sisimmässämme.  "Shoud" on kanavoinnin se osa, jonka aikana Tobias astuu sivuun  ja ihmisten energiaa kanavoidaan suoraan  Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovillenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään, miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbroja. Olette opettajia ja ihmisoppaita. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vierellänne ja enkelit ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com