MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 3: "Încorporarea schimbărilor" - Kuthumi, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
2 octombrie 2004
www.crimsoncircle.com  

ENTITATEA: Namaste! (pauza) Namaste! (mai tare)

SHAUMBRA: Namaste!

ENTITATEA: Namaste!

SHAUMBRA: Namaste!

Este o onoare si o placere pentru mine, Kuthumi, sa stau aici pe fotoliul cel mare a lui Tobias! (audienta rade) Intr-adevar, voi ne-ati cerut sa venim si sa vorbim despre schimbari. Astfel, noi il schimbam pe cel care vorbeste despre schimbari. (hohote de ras)

De fapt, Tobias este prins in trafic acum. (hohote de ras) Acest drum principal celest este supra-aglomerat in aceste zile cand aveti aceste intalniri. Asa ca eu ma simt foarte bine astazi fiind aici!

Si v-as invita sa simtiti diferenta de energie. Stim ca acum Cauldre este putin panicat, neavandu-l pe Mr. Tobias aici de care sa se agate. Dar, noi avem multe de impartasit cu voi. Si, am vrut sa schimbam lucrurile putin. Si este bine pentru mine, Kuthumi, sa fiu aici!

Eu va miros. (rasete) Eu miros energiile voastre. Si voi puteti face asta, de asemeni. Da, voi puteti mirosi energii acum, inspirandu-le pe nas. Da, inspirati... si apoi expirati-le! (Kuthumi demonstreaza) Acum, mirositi-l pe Kuthumi... inspirati-ma... si apoi expirati!

Acum, mirositi-va pe voi! Intr-adevar, voi puteti – nu asa! (rasete cand cineva din audienta se misca sa se miroase fizic) – mirositi-va pe cine sunteti, pentru ca aveti o esenta de energie. Da, mirositi... inspirati adanc... si apoi, expirati!

Acum, mirositi toata aceasta energie care se schimba in interiorul vostru! Inspirati pe nas. Mirositi-o! Si, apoi expirati-o! Nu asa, expirati-o cu adevarat! (Kuthumi demonstreaza printr-un expir puternic, suierator) Mirositi-va din nou si expirati cu adevarat! (hohote de ras)

Acest lucru este distractiv! (audienta rade in hohote)

Si, exista multe energii de schimbat in interiorul vostru care sunt prinse si zavorate. Ele devin ca si gunoiul in descompunere. Si, ele nu miros intotdeauna bine. Asa ca, mirositi din nou... si apoi, expirati! Este minunat... este o slujba de expirat aici, Shaumbra!(rasete) Voi o realizati bine. Da, vom avea putina distractie aici, astazi, nu acea energie veche, muncita pe care erati obisnuiti sa o folositi. Da, Tobias... se poate intreba ce a facut dupa ce se va termina intalnirea.

Oh, Shaumbra, este bine sa fiu aici! Este bine sa fiu in acest spatiu cu voi. Si, este bine pentru acest tip diferit de energie. Este bine pentru VOI, sa vedeti si sa simtiti ceva diferit, care provine de aici. Voi stiti, eu am lucrat cu multi dintre voi, in diferite moduri. Insa, acum sunt aici, in energia voastra, fara toate celelalte energii agatate... sunteti voi si eu va vorbesc direct!

Si, noi avem multe da facut! Este incitant pentru ca este vorba despre un amestec al fizicii. Este vorba despre un amestec al spiritualului. Este vorba despre un amestec a mintii si corpului vostru. Si, acestea sunt lucruri pe care, in viata mea ca fiinta Kuthumi, le-am studiat. Insa, nu am reusit sa ajung prea departe cu aceste lucruri. Lumea nu era pregatita. Era ca si cum ai vorbi la un perete din caramida, uneori. Dar, acum pot veni aici si putem vorbi despre aceste lucruri, care pot parea nebunesti, despre aceste lucruri care pot parea diferite si aceste lucruri pot fi opuse, fata de cele pe care le-ati invatat prin unele dintre cartile voastre stiintifice. Dar putem vorbi despre aceste lucruri.

Si, astazi noi vorbim despre imense si marete schimbari, care se petrec pe Pamant. Niciodata in istoria acestui Pamant nu au avut loc schimbari atat de rapide! Da, aceste schi-schi-schimbari se produc foarte, foarte rapid. Mi-ar placea sa cant acum, insa Cauldre nu ma lasa! (audienta rade in hohote, se refera la cantecul lui David Bowie numit “Ch-Ch-Ch-Changes”-“Schimbari” si la reticenta lui Cauldre de a canta in public)

Oh, Shaumbra, uneori voi credeti ca totul trebuie sa fie serios. Si, voi ganditi ca noi suntem seriosi. Uneori noi avem momentele noastre, dar incercam sa le mentinem intr-un loc amuzant. Avem intelegerea ca lucrurile nu trebuie sa fie dificile si impovaratoare, incat sa putem fi putin prostuti/inocenti. Putem sa radem si sa stim ca acest proces, de fapt, este un proces plin de bucurie.

Vom vorbi despre aceasta, inainte ca timpul nostru de astazi sa expire. Dar, este bine sa razi! Rasul misca energia. El va face sa va priviti intr-un mod diferit. Este foarte bine sa permiteti tuturor acestor lucruri sa fie, sa va permiteti sa va relaxati.

Acum, sunt cei de afara care gandesc despre acest Kuthumi ca fiind – cum sa spun – foarte studios, foarte serios. Dar, acesta nu a fost de loc modul meu de a fi. Niciodata nu am luat viata atat de in serios. M-am distrat in viata mea. Am calatorit. Am umblat peste tot. Am vorbit cu multi oameni. M-am bucurat mult. Cel care a fost cunoscut ca fiind Kuthumi, nu a fost lord, nu a fost profet... in mod simplu, a fost om care a avut o sete si o foame incredibila de a intelege viata si energiile.

Asa ca, este o binecuvantare astazi, sa fiu cu voi, sa ma aflu pe scena, sa simt toate energiile voastre si sa le miros. Si, ne vom distra astazi!

Dar, inainte de toate, as dori sa priviti dinamica ce se deruleaza. As dori sa priviti schimbarile prin care treceti si de ce se afla aici. Incetati sa incercati, din greu, sa le faceti dificile! Nu trebuie sa fie astfel, pentru niciunul dintre voi!

Nu a trecut mult timp de cand am fost in forma umana, de cand am fost pe Pamant, asa ca inteleg unde va aflati. Dar, eu sunt aici astazi, sa va fac sa intelegeti importanta incorporarii acestor schimbari, intr-un mod placut si usor!

In aceasta ultima luna sau asa ceva, a fost dificil pentru multi dintre voi. Si, da, energiile se schimba. Pe durata urmatorilor cativa ani, luna septembrie va fi un timp al schimbarilor in voi-insiva si in lumea din jurul vostru. Acest ciclu energetic a fost ales cu cativa ani in urma, asa cum stiti. A fost ales si va continua ciclic sa evolueze in luna septembrie. Veti observa multe, multe schimbari in viata voastra. Schimbarile nu trebuie sa fie dificile. Schimbarile pot fi foarte, foarte distractive. Va puteti bucura mult de ele.

Sa aruncam o privire la incorporarea schimbarilor din voi-insiva! Permiteti-ne sa aruncam o privire asupra fizicii de aici, asupra modului in care apar schimbarile! Schimbarile sunt naturale. Atat timp cat va exista orice tip de energie sau de entitate – sau ceea ce voi ati numi un suflet – care sa corespunda acestei energii, vor fi schimbari. Este natura Spiritului sau a lui Dumnezeu care sunteti, sa evoluati continuu, sa va extindeti si sa aveti exprimari noi ale energiei! Aceasta inseamna ca putem spune, ca vor fi intotdeauna schimbari!

Omenirea a intrat pe un fel de drum batatorit. Oamenilor nu le plac schimbarile, pentru ca ei se tem de final. Ei se tem – nu atat de mult de ceea ce cunosc – ci de ceea ce nu stiu. Unii oameni se simt foarte confortabil in propria lor mizerie, in durerile si suferinta lor, pentru ca, cel putin, ei le inteleg. Cel putin, ei le cunosc parametrii. Astfel, multi dintre voi ar spune ca ei cunosc campul de lupta. Asa ca, ei raman in acel loc. Si, cand schimbarea apare – ceea ce este natural – ei ii opun rezistenta. Ei opun rezistenta acesteia.

In Energia Veche, cand schimbarule apareau in viata voastra, era ales un intreg set de circumstante, ca raspuns la acele schimbari. Corpul de exemplu, simte energia schimbarii care apare. El va incerca, la anumite nivele, sa lupte sau sa opreasca schimbarile. El nu stie cum sa manuiasca aceasta energie care evolueaza. Mintea cereceteaza si mediteaza asupra schimbarilor. Ea va incerca orice, ca sa le opreasca.

Este un mod de a proteja Sinele... caci nu se simte confortabil cu aceasta energie schimbatoare. Astfel, exista o dinamica care a fost aleasa, intr-un sens, sa inalte un zid sau de a lupta cu schimbarile, de a opri aparitia schimbarile.

Si, acum noi observam opunerea rezistentei. Da, exista opozitia rezistentei. Este un fel de frictiune ce apare in dualitate, totul opune rezistenta la schimbari... sau cel putin incearca sa-si protejeze propria identitate, propria poveste... vedeti! Acesta este un lucru minunat. Este un lucru natural. A fost ales de voi toti, de ceva timp. Este un fel de rezistenta fortata.

Si, aceasta suporta consecintele la nivelul corpului si mintii. Voi puteti simtiti acestea. Stiti cum a fost in ultimele luni sau asa ceva, in viata voastra. Voi stiti cum corpul se epuizeaza rapid. El oboseste rapid pe durata acestor schimbari. Chiar si schimbarile Pamantului, ale lunii si ale soarelui... acestea afecteaza corpul vostru. Exista o rezistenta naturala la acestea.

Oamenii au tendinta de a intra pe un fel de drum batatorit, un fel de zona confortabila. Este foarte difici pentru energie sa-si continuie ciclul sau natural. Atunci cand energiile sunt foarte blocate, cand se opune o mare rezistenta la schimbare, acestea se intaresc in sistemul vostru, in sistemul vostru fizic. Si, voi vedeti rezultatele in orice, de la intepaturi si dureri, la boli, la tot felul de alte lucruri. Ele se intaresc in minte. Si, va gasiti ca fiind pierduti, confuzi sau dezorientati.

Acesta este o parte din proces, chiar acum, incat voi simtiti mai mult decat oricand. Este o chemare de la o parte din voi, ca sa aruncati o privire asupra naturii energiilor schimbarii, sa aruncati o privire la diferenta in manuirea schimbarilor din Energia Veche, fata de cea a schimbarile din Energia Noua.

Acum, dorim sa va vorbim despre un aspect foarte important. Corpul este vehiculul care va poarta prin preajma, in realitatea in care existati. Mintea este vehiculul care stocheaza informatii. Ea are amintiri... are o banca de memorie. Si, de asemeni, i s-a acordat darul de a emite judecati.

Asa ca voi adesea, ganditi ca mintea este cea care va blocheaza, ca mintea este cea care opune rezistenta. Voi asociati mintea cu ego. Si, voi credeti ca mintea, cumva, incearca sa va opreasca. Voi va luptati cu mintea voastra. Voi mergeti inainte si inapoi. Eu va vad. Va aud facand aceste lucruri in mintea voastra.

Dar, noi am dori sa impartasim ceva cu voi despre opunerea acestei rezistente la schimbare. Este vorba despre spirit, care opune rezistenta, Shaumbra... este spiritul! Acum, trebuie sa privim definitia spiritului, pentru ca terminologia umana nu descrie intotdeauna, cu acuratete, aceste lucruri. Spiritul este o parte a energiei care sunteti, care se conecteaza cu ceea ce noi numim “Campul”, sursa energiei, a Tot Ce Este. Chiar acum, spiritul vostru, energia voastra se conecteaza cu Campul intr-un mod pe care el il cunoaste. Voi, aproape ca puteti vedea acest lucru, este asemanator unei cai celeste, unui drum sau ca niste filamente sau oricum vreti voi sa le numiti, conectandu-se cu Campul, cu sursa energiei infinite, infinite, sursa a Tot Ce Este dinafara taramului de Acasa. Spiritul vostru se conecteaza acum la aceasta. Si, se simte foarte confortabil.

Acum, trebuie sa revenim pentru un moment si sa spunem ca exista o diferenta – cel putin din perspectiva noastra – intre energia spiritului vostru si energia sufletului. Sufletul vostru este suma a tot ce ati facut vreodata, ce ati gandit si ce ati fost. El reprezinta TOTALITATEA experientelor voastre. Acesta este sufletul vostru. Dar, spiritul vostru este energia fortei de viata din voi. De fapt, spiritul este cel care opune rezistenta la toate aceste schimbari!

Am studiat acest lucru. Am studiat aceasta in viata mea. Si, am fost socat de propriile mele descoperiri. Am fost socat de ceea ce ceilalti – celelalate entitati cu care am lucrat – mi-au spus. Si, mi-au trebuit multi, multi ani de experienta practica, pentru a descoperi ca acesta este adevarul. Nu mintea este cea care opune rezistenta! Ea, in mod simplu, incearca sa protejeze, incearca sa va mentina in ceea ce simte spiritul. Nu corpul este cel care opune rezistenta! Corpul este un vehicul minunat, o creatie minunata care, in mod simplu, raspunde, corpul raspunde. Corpul are toate capacitatile sa se vindece, sa se reechilibreze si sa refaca, atunci cand i se cere sa faca acestea.

Dar, spiritul opune rezistenta! De ce ar fi asa, Shaumbra? De ce s-ar opune spiritul? Pentru ca el este obisnuit sa se conecteze si sa se armonizeze cu Campul, intr-un mod foarte precis. El nu este sigur de ceea ce se va intampla, atunci cand se va schimba aceasta conectare.

Energia spiritului, ati putea spune, este energia care s-a simtit traumatizata. Energia spiritului vostru este o energie care a trecut prin multe, multe dificultati. Ea are propria sa identitate, propria sa rezonanta sau poate doriti sa o numiti vibratie. El este, intr-un sens, ca un copil. In alt sens, el este ca un măgar. (unii rad). El este foarte incapatanat... foarte, foarte incapatanat... foarte inflexibil uneori.
Am dori sa incetati sa va blamati mintea voastra. Am dori ca voi sa vorbiti cu spiritul vostru... sa vorbiti cu esenta... sa vorbiti energiilor. Mintea voastra, de fapt, este foarte inteligenta!

Da, este bine, de altfel, sa spuneti lucruri de felul: esti inteligent, esti in echilibru, chiar ca esti putin sexy! (audienta rade) Oamenii si-au dezvoltat acea atitudine negativa, privind intreg modul de gandire despre ei-insisi. Multi oameni cred ca trebuie sa se denigreze, ca trebuie sa spuna ca nu au o parere prea buna despre ei.

Incercati acest lucru in urmatoarele zile. Dar, faceti acest lucru intai cu voi. Vorbiti-va de bine! Vorbiti de bine de voi si corpul vostru va auzi aceasta, mintea voastra, de asemeni, chiar si spiritul vostru. Voi ganditi ca nu puteti iesi in public si sa va laudati – credeti ca oamenii ar arunca cu pietre in voi. Dar, veti realiza ca atunci cand va aflati intr-un spatiu cu energie diferita, ei de fapt, va vor admira. Vor admira faptul ca va puteti vorbi de bine. Imaginati-va un astfel de om, care se afla intr-un loc atat de sigur si echilibrat, incat el sa poata spune, “Eu sunt intelept; eu sunt intelept, cu adevarat!”

Eu, Kuthumi, sunt, cu adevarat!(rasete) Eu stiu asta... da, si intr-un fel sunt aratos, de asemeni!(hohote de ras) Dar, am folosit acest lucru ca un exemplu ca sa va ajut sa invatati. Este minunat sa va vorbiti de bine! Acest lucru va rezona prin intreaga voastra fiinta.
Dar, sa revenim la spirit! Aceasta energie care se afla in interiorul vostru, se conecteaza cu sursa, atragand energie din Camp sau aducand sursa in realitatea voastra – asa cum am spus – el este putin inflexibil. El a fost putin traumatizat. El nu mai este sigur pe sine, de loc.

Asa ca, cine salveaza spiritul? Cine vine si da asigurari spiritului? Voi, voi faceti acest lucru, pentru ca voi sunteti colectivul corpului vostru... a mintii voastre... a spiritului vostru... a divinitatii voastre... a sufletului vostru... VOI! Voi ati crezut ca sunteti doar un om, care sta aici. Prostutilor... prostutilor! Voi compune un cantec – “Prostutul, prostutul Om”(audienta rade).

Voi inca ganditi ca va veni de altundeva, asteptand ca altceva sa apara. Voi ati crezut – prostutilor – ca spiritul vostru sau divinitatea voastra era sa vina si sa manuiasca toate acestea. Oh, nu... oh, nu! Este vorba de voi... chiar acum, chiar aici... voi, eu, restul! Voi sunteti cei care puteti face asta!

Da, o vom face chiar acum! Voi stiti ce trebuie sa faceti – trebuie sa inspirati (Kuthumi inspira adanc)... si expirati (Kuthumi demonstreaza). Multumesc! “Oh, - ganditi voi - toti acesti germeni(microbi) care zboara prin prejur” , “oh, prin toata camera! Oh, oh, ascundeti-va de germeni!” Prostutilor... prostutilor! Germenii nu va vor afecta. Germenii nu va vor afecta. Inspirati-i (Kuthumi demonstreaza din nou)... inspirati germenii! Huu! Expirati-i! Ei nu va afecteaza... nu, nu, nu!

Oh, Cauldre, ar fi putut fi mai rau – daca Ohamah ar fi putut fi aici! (hohote de ras) Mult mai rau! (mai multe hohote de ras)
Trebuie sa va spun, ca doresc sa imi simtiti energia pentru un moment! Ghiciti in ce film am jucat... in doua, doua am transmis... ? Am adus energia mea in film. Este vorba despre filmul “Razboiul Stelelor”! Da... ghiciti pe cine am interpretat! C-3-P-O! (hohote de ras, caci Kuthumi se refera la unul dintre robotii din film, robotul programat pentru protocol, un nelinistit/o pacoste de-a lungul intregului film) Eu l-am jucat... eu. Acela am fost eu. Prin scriitor, prin voci l-am introdus pe C-3-P-O. Ma recunoasteti? A fost atat de distractiv!
Sa vorbim acum despre acesti germeni... vreau sa spun: Germenii nu va pot afecta. Germenii sunt doar energie. Si, atunci cand va lovesc intr-un mod potrivit, daca voi le permiteti sa fie schimbati, ei vor fi transmutati in energie pura, in energie pura – nu energia germenilor – asta este tot ce sunt!

Insa acum, permiteti-ne sa va vorbim despre voi si despre spiritul vostru, despre modul de a asigura spiritul vostru, ca totul este bine, ca poate sa-si gaseasca un nou echilibru, un nou spatiu energetic in Camp. Acum, din nou, Campul este sursa energiei care se afla intr-un spatiu neutru. Este, de departe, sub ceea ce voi ati numi nivelul subatomic. Se afla in spatiul dintre spatii, daca stiti ce vreau sa spun!

El sta acolo in stare latenta(inactiva) De aceea nu poate fi vazut. El este, intr-un sens, invizibil. Asteapta sa fie activat, asteapta sa fie accesat. Apoi el trece printr-un intreg proces – energia din Camp – urmand calea inapoi spre voi. Ea vine ca energia spiritului si trece in ceva, ce voi ati numi energia luminii si apoi trece in energie electrica, iar apoi este adusa in realitatea voastra.

Este un proces minunat! El se petrece in corpul vostru chiar acum, acest intreg proces, al trecerii energiei spiritului din Camp in energia luminii. Energia luminii se afla prin intreg corpul vostru. Se afla in energia celulei. Ea comunica cu fiecare alta celula. Ea comunica cu mintea voastra, cu biologia voastra si cu spiritul vostru. In fiecare moment dat, in fiecare fractiune de secunda, exista milioane si milioane de comunicari individuale, ce se petrec in fiinta voastra, in corpul vostru. Din nou, aceasta emana din Camp si patrunde in realitatea voastra!

Oh, dar spiritul vostru a fost putin sovaitor in a gasi o cale noua, pentru a manui toate acestea. Si, acest lucru determina schimbari de directie in mintea voastra, in corpul vostru si in orice altceva. Si, de aceea, ni s-a cerut sa venim si sa vorbim astazi. De aceea am sa va cer astazi, draga Shaumbra, ca voi... voi... voi sa va permiteti... sa permiteti spiritului sa stie ca este bine. Astfel voi – prin incorporarea tuturor aspectelor “tu” – puteti spune spiritului vostru ca este bine! Este in siguranta. Acest lucru il alegeti voi! Voi alegeti sa treceti prin aceste schimbari intr-un mod foarte gratios... intr-un mod iubitor... intr-un mod distractiv... intr-un mod care nu trebuie sa fie dificil sau provocator... intr-un mod care nu trebuie sa va puna la pamant nicicand, ca sa va schimbe directia! Voi stiti cum este acest lucru – sa fiti despicati in bucati... sa fiti imprastiati peste tot... sa fiti faramati in bucatele... ca sa puteti crea deschiderea pentru ca noul val din energia Campului sa patrunda!

Noi putem face asta chiar acum. Trebuie sa aveti incredere in voi. Voi inca va intrebati, “Cine sunt eu? Care partea a mea?” Este vorba despre partea de care voi vorbi chiar acum – nu acel inger maret de undeva... nu doar mintea voastra... nu doar corpul vostru – ci voi! Noi putem face acest lucru. Sa-l facem, chiar acum! “Spirite... eu ... vino de acolo... vino aici... spirite, eu aleg acest lucru! Eu aleg sa incorporez Energia Noua! Eu aleg sa trec prin aceste schimbari cu gratie! Spirite, eu aleg sa ma conectez cu Campul si cu Tot Ce Este... cu universul... cu grila... cu reteaua...! oricum doriti sa il numiti. Eu aleg sa ma conectez intr-un mod nou, intr-un mod deschis!”

Nu este nostim faptul ca spiritul este cel care va mentine in loc, caci este vorba de spirit, care poate va protejeaza sau voi il protejati pe el? Are importanta? Nu este nostim ca in tot acest timp, voi ati blamat mintea voastra, v-ati framantat intrebandu-va, intrebandu-va, intrebandu-va, de unde venea aceasta?

Este vorba despre voi, chiar acum. Da, voi sunteti la cârma! Voi detineti controlul! Voi sunteti cei care fac alegerile si iau deciziile! Este vorba de voi, cei din acest moment. Este un lucru foarte, foarte simplu, cum ar spune Tobias!

Acum, as dori sa va reamintiti acest lucru simplu, pe care deja l-am realizat... in mod simplu... voi!

In Atlantis... am fost cu voi acolo. Eram impreuna. Au fost timpuri foarte interesante... foarte pline de iubire. Oh, Shaumbra, am crezut ca am creat o lume noua, atunci. Si, am creat-o, intr-un fel. Am crezut ca am descoperit toate misterele legate de modul in care lucreaza enegiile. Si, am reusit intr-un fel. Am crezut ca am creat Utopia, calea perfecta de a trai! Si, oh, am reusit.

In Tien, noi toti, am fost impreuna. In Tien am invatat atat de multe despre noi-insine! Am invatat cum sa modelam schimbarea. Am invatat cum sa miscam energiile. A fost un moment in care spiritul – spiritul vostru – a dansat in gratie. Nu va temeati sa fiti flexibili. Nu va temeati sa gasiti cai noi, cai interesante si indraznete, sa va ancorati in Camp!

Atlantis-ul a cauzat multa durere in sufletul nostru... vedeti... durere in suflet! Inspirati acea durere care se afla in sufletul vostru, a amintirilor din trecut. Inspirati in ele. Apoi, expirati-le! (Kuthumi demonstreaza) Lasati toata aceasta energie veche blocata sa plece! Eliberati-o! Lasati-o sa plece! Ea este blocata acolo.

Si, Atlantis-ul se ridica acum! Puteti observa acest lucru in lumea voastra fizica – Pamantul se schimba si uraganele, chiar si potentialele cutremurelor de pamant ar fi putut fi mai rele. Si, cel care ar putea sa se inalte curand... da, el se inalta acum (referindu-se la schimbarile vulcanului numit Sf. Elena din statul Washington, USA). El se inalta din interiorul vostru. El vrea sa fie eliberat de energia care este mentinuta acolo. El vrea sa fie eliberat de istoria sa.

Acesta este unul dintre lucrurile cele mai dificile de discutat cu Shaumbra – este vorba despre Atlantis – pentru ca acele timpuri au fost dificile...da, intr-adevar, pentru cei care s-au conectat mai tarziu. Cand ne aflam acolo in Tien, a existat o separare a energiei Shaumbra. Au existat dezacorduri in interiorul familiei. Si, a fost atat de suparator pentru noi toti, pentru ca am simtit ca am fi putut fi, intotdeauna, intr-un loc al unitatii si armoniei!

Si, au existat cei dintre noi, care s-au opus sa ne dezvaluim omenirii din acel timp. Au existat cei care au vrut sa ramana ascunsi. Au existat ceilalti dintre noi, care au simtit ca trebuie sa ne facem vizibili restului lumiii, ca sa prevenim mai multe catastrofe, mult abuz si multa tortura.

Au existat cei dintre noi care au vrut sa se lupte, de fapt sa preia mecanismele energetice pe care l-am folosit – ceea ce voi ati numi acum, vrajitorie sau magie neagra – si sa le foloseasca impotriva fortelor care au cautat sa controleze Atlantis-ul. Au existat multe lupte in interiorul familiei noastre, in acel timp. Nu este vorba de a ne pune intrebari, daca unele din dezacorduri ar putea sa revina acum, daca unele dintre energiile maniei s-ar putea face cunoscute din nou.

Aceste Energii Vechi ale Atlantis-ului vor sa fie eliberate. Aceste Energii Vechi vor sa fie eliberate, ca ele sa se poata schimba. Dar, voi faceti fata acestui intreg lucru care se petrece cu voi... schimbarile din exterior... energiile atlanteene care ies la suprafata, asteptand sa fie schimbate... totul va cheama... va cere atentia voastra... va cere energia voastra. De aceea este atat de confuz acum. Dar, acest lucru nu trebuie sa fie, Shaumbra!

Energiile atlanteene... se simt foarte razboinice, atunci cand ies la suprafata, cand apar. Ele se simt foarte victimizate, in alt sens. Ele simt – cum sa spun – un sentiment de dezorientare, de lipsa a sperantei de asemeni, pentru ca am avut atata speranta... am avut astfel de vise. Noi am invatat foarte multe despre energia interdimensionala!

Si, apoi ea a fost pusa la pamant si mai rau decat atat, a fost torturata... fragmentata...separata... distrusa... dispersata de-a lungul universului... dispersata in solul acestui Pamant. Si, aceste energii continua sa iasa la suprafata, pentru un timp. Si, va necesita cativa ani ca ele sa curga in totalitate. Intelegeti de unde provin acestea! Si, nu incercati sa le negati! Dar, nici nu va victimizati datorita lor! Acest energii vor sa iasa la suprafata.

Exista o parte din voi, care este astfel structurata, inmagazinata si care raneste... raneste, da, din acele timpuri, din Atlantis! Aceasta iese la suprafata, pentru ca vrea sa se schimbe, de asemeni. Si, ea vrea sa aflati ca VOI – voi, voi, care stati aici, care ascultati - voi veti permite sa se intample acest lucru! Da, mare parte din spiritul vostru este ancorat in acele energii. Mare parte din sufletul vostru este ancorat in energiile voastre. Si, toate va privesc, asteptand ca voi sa permiteti ca schimbarea si eliberarea sa aiba loc... da!

Acum, este foarte important faptul, ca lumea voastra trece printr-o criza energetica... este foarte interesant, ca de fapt exista putine rezerve de combustibil, de combustibil fosil vechi, extras din pamant. Toate acestea se leaga laolalta... toate lucrurile de care vorbesc astazi. Este interesant de notat ca – nu vrem sa patrundeti intr-un aspect conspirativ – ci vrem sa spunem ca exista o mai mica rezerva de combustibili, decat multi dintre lideri ar dori sa admita, pentru ca ei se tem ca daca admit asta, va fi panica. Si, probabil ca ar fi!
Este interesant ca odata cu alegerile care au loc acum, in aceasta tara in care va aflati(SUA), exista mult interes pentru alte lucruri, departate de adevaratele probleme. Exista lupte care se duc privind energiile, privind micile rezerve care deja sunt pe terminate. Noi nu vorbim despre nimic din viata voastra, care sa sece. Dar, va deveni din ce in ce mai dificil. Si, pentru urmatoarele generatii ce vin, posibil ca ei sa nu aiba nicaieri, nici pe departe abundenta Energiei Vechi pe care ati avut-o voi... vedeti. Pamantul trece printr-o criza energetica – pur si simplu, nu va exista destula Energie Veche, care sa se miste prin preajma! (unii rad si Kuthumi chicoteste).

Shaumbra, este vorba despre a aduce Energia Noua – nu-i asa? – pur si simplu aducerea pe Pamantul vostru, chiar acum a noilor tipuri de surse de energie, care nu provin din pamant, ci provin din energiile interdimensionale, care sunt neutre! Dar, oamenii de stiinta nu le pot vedea inca, pentru ca sunt neutre. Ei cauta ceva care este dinamic, care au ceea ce voi ati numi caracteristicile dualitatii in ele – plus si minus, forte opuse. Aceasta cauta ei.

Dar, probabil ca cineva intelept, va descoperi curand energia fenomenala, nelimitata, care poate fi accesata in alte nivele si adusa in aceasta relitate, adusa in realitatea materiala. Vedeti... acest lucru este posibil. Poate ca nu veti dori sa o numiti descoperire cand se va intampla, pentru ca deja se intampla.

Voi realizati acest lucru in timp ce vorbim, acum... vedeti! Spiritul vostru este conectat cu Campul, aducand energie in Acum-ul vostru! Spiritul vostru realizeaza acest lucru, putin pe calea Energiei Vechi... da. Noi suntem aici, ca sa corectam acest lucru cu voi, astazi. Va ajutam sa realizati conexiunea intr-un mod al Energiei Noi!

Astfel, oamenii de stiinta care, din fericire, vor descoperi curand potentialul energiei neaccesate la nivele interdimensionale subatomice... adevarata descoperire sau inventie va consta in modul de a o aduce pentru aplicare materiala in lumea 3D. Si, nu are de-a face cu aparate fizice, pentru a o aduce in aceasta realitate. Are legatura cu perceptia separarii interdimensionale... vedeti. Noi vom aminti mereu de acest lucru, ca exista separare, ca exista acest alt tip de energie inafara si ca voi sunteti aici.

Eu muncesc mult acum, caci eu nu sunt la cinematograf.(unii rad). Eu lucrez mult pentru a ajuta pe unii dintre oamenii de stiinta sa inteleaga si sa observe. Este dificil uneori, pentru ca trebuie sa lucrez cu lipsa de deschidere pe care o au unii oameni de stiinta, multi dintre fizicieni, multi dintre ganditori. Ganditorii sunt nesuferiti in cartile mele.(rasete) Este dificil sa lucrezi cu ei, pentru ca ei sunt inchisi si sunt de neclintiti, privitor la ce gandesc. Ei cred ca ceilalti trebuie sa gandeasca la fel ca ei... este dificil! Noi avem munca noastra, pe masura noastra, aici! Shaumbra, exista o criza de energie reala si exista o criza energetica, la figurat.

Acesta este un alt lucru prin care treceti voi – propria voastra criza de energiei din fiinta voastra. Ati observat cat de diferit este corpul vostru – modul in care oboseste repede... modul diferit in care el va raspunde... schimbarile prin care trece? El inca incearca sa foloseasca Energia Veche. Si, el stie ca este momentul sa o foloseasca pe cea Noua. Mintea voastra inca foloseste Energia Veche de la sursa si modul vechi de a o aduce aici. Si, ea stie mai bine!

Nu stiti ca vreti ceva diferit? Nu doriti, in mod profund, ceva diferit? Nu doriti ca acest lucru sa fie mai usor... mai gratios... mai distractiv... mai implinitor? Nu doriti abundenta... relatii... si celelalte lucruri? Nu noi le tinem in urma. Spiritul vostru face acest lucru... da! Noi stim ca acest lucru va determina multe, multe discutii, multe dezbateri si speculatii despre ceea ce se intampla, cu adevarat, aici. Vom clarifica toate acestea luna urmatoare.

Exista un alt lucru pe care as dori sa-l adaug, la toate acestea. Si, toate acestea au legatura. Aruncati o privire cum toate acestea – criza energetica, energia atlanteana care iese la suprafata, intreaga situatie, schimbarile prin care treceti – toate acestea au legatura! Toate acestea sunt intretesute.

As dori sa va intreb ceva! As dori sa va intreb ceva! Daca ati fi stiut ca totul ar fi mers bine, n-ar fi trebuit sa fiti diferiti acum? Este o intrebare pe care mi-am pus-o mie, in viata mea. Apoi am gandit: Daca as fi stiut ca totul ar fi mers bine si as fi fost bine, viata ar fi fost buna si eu as fi fost bine, ce as fi facut in mod diferit? As fi incetat sa-mi fac griji! As fi incetat sa ma supar. As fi incetat sa ma sfasii in bucati. M-as fi bucurat in fiecare clipa!

Shaumbra, puteti sa va proiectati peste trei ani, de acum incolo?(ca sa priviti in urma – nota trad.) Totul a fost realizat. Voi sunteti inca aici, ascultand cum sporovaim (rasete). Voi inca aveti mancare din abundenta. Voi inca aveti un loc minunat in care sa traiti. Voi inca aveti oameni care va iubesc si le pasa de voi, chiar daca voi i-ati respins uneori. Voi aveti toate aceste lucruri. Totul a fost realizat. Voi ati selectat potentialele, ca totul sa mearga bine. Voi ati ales acele potentiale din milioanele si miliardele de potentiale, care existau pentru voi. Voi le-ati ales pe acelea, care au permis ca totul sa fie realizat!

Astfel, nu ati face lucrurile in mod diferit, daca ati sti deja ca totul s-a realizat? Intelegeti... intelegeti ce vreau sa spun? Puteti inceta sa va ingrijorati! Doar selectati potentialul si lasati-l sa lucreze pentru voi!

Acum, unii dintre voi spun, “Ce ar fi daca selectez potentialul gresit? Cum sa stiu ca aleg potentialul potrivit? Poate ca, potentialul pe care l-am selectat... are ceva negativ in interior, ascuns, ca eu sa nu-l pot vedea. Oh, nu...oh, nu, ce-ar fi daca as selecta acele lucruri? Vedeti ca am fost C-3-P-O in film(rasete) – va ingrijorati, va ingrijorati, va ingrijorati de orice!

Astfel... dar daca alegeti potentialul pur al unei vieti bune? Puteti inceta sa va ingrijorati! Acum, ce se intampla? Acest lucru este foarte interesant. Va vom cere sa simtiti si sa mirositi energiile! Voi alegeti potentialul prin care, in trei ani de acum inainte, totul sa fie bine! Si, incetati sa va faceti griji de acum inainte, in timp ce stati aici! Lasati orice ca doar sa se intample si sa treaca!

O dinamica dispare. Alta dinamica vine sa joace. Este dificil de descris, dar, cu adevarat, este vorba de un salt cuantic in energie, pentru ca voi nu va veti mai ingrijora, privitor la ce se va intampla! Nu mai trebuie sa experimentati acest lucru. Caci, experienta pe care o aveti acum, poate fi mai extinsa, poate fi desavarita si chiar mai plina de bucurie! Nu este vorba doar de a va permite sa va relaxati si sa va bucurati, ci acum ea este multiplicata sau exista un castig cuantic in energie, care determina ca experienta sa fie mai plina de bucurie si mai relaxanta!

Asa ca va intreb, asa cum m-am intrebat in viata mea,”Pot sa stiu daca am selectat potentialele, in mod corect?” Oh, aceasta este marea intrebare! Aveti incredere mare in voi? Puteti intelege ca nu trebuie sa alegeti potentiale legate de karma Veche, pentru cele ce urmeaza sa vi se intample, intr-o clipa? Puteti avea incredere in voi si sa va iubiti suficient, pentru a alege potentialul care sa va ofere abundenta mare, nu doar o abundenta mica, ci marea abundenta?

De ce ati alege doar abundenta mica?(unii rad) Credeti ca nu exista suficient pentru fiecare? Alegeti marea abundenta, ca potential! Alegeti-o pe aceasta! Alegeti un corp sanatos! Noi stim ca deja ati ales, dar el devine blocat, uneori. Si, unele lucruri care trec prin voi, va cauzeaza nenorociri, in sarmanul vostru corp.

Voi trebuie sa alegeti toate aceste potentiale mari... Alegeti potentialele MARI, Shaumbra, nu doar pe cele nesemnificative... ci alegeti MARILE potentiale! Puteti spune,”Eu sunt inteligent, eu aleg potentiale mari; da, eu sunt echilibrat, eu nu am nevoie de potentialele care au karma Veche si energie cu miros greu in jurul lor!” Si, “desigur, arat si bine” va puteti spune.(rasete). Da, puteti afirma asta. Voi alegeti toate aceste lucruri. Acestea schimba clipa in care traiti!

Astfel, noi nu vorbim despre preluarea si manipularea trecutului sau a viitorului. Este vorba, in mod simplu, despre ceea ce alegeti voi. Voi alegeti potentialele, in care totul este in siguranta... totul este bine... totul este maret... totul reprezinta modul in care Creatorul le-ar fi creat... un Creator care se iubeste si se onoreaza, ca fiind Dumnezeu, de asemeni!

Tobias este pe drum. Calea celesta dinspre rai a fost eliberata. El va cobori si va raspunde intrebarilor voastre. Dar, el a vrut sa schimbe modul in care vorbim cu voi, modul in care sa lucram, in mod energetic, cu voi. Stim ca i-ati dus dorul lui Tobias. Dar, eu am petrecut momentul vietii mele, aici cu voi!(rasete)

Acum, Shaumbra, este bine sa mirositi din nou, sa inspirati pe gura, pe nas si sa expirati! (din nou Kuthumi demonstreaza) Lasati acele energii sa plece! Inspirati, mirositi si expirati! Asa cum ar spune dragul nostru sofer de autobuz, Gary, “Si acum, voi stiti!”

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro